اپلای حقوق

اپلای رشته حقوق

اولین و مهترین وظیفه‌ی وکیل، دفاع از موکل خود در حیطه‌ ی قوانین خاص مربوط به هر کشور است. به همین علت اصل صداقت در این رشته بسیار اهمیت دارد. رشته ‌ی حقوق، یکی از پرطرفدارترین رشته‌ های جهان است و سالانه علاقه مندان زیادی برای تحصیل در این رشته، به دانشگاه‌ های خارج از کشور سفر می‌ کنند. این رشته نیز مانند سایر رشته‌ ها نیازمند اطلاعات دقیق ‌تری برای اپلای است بنابراین در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته ‌ی حقوق در اختیار شما قرار دهیم.

در مورد رشته حقوق

قانون، یا مطالعات حقوقی، تقریبا با هر حوزه‌ای از زندگی انسان‌ها مرتبط است و با مسائل مربوط به تجارت، اقتصاد، سیاست، محیط زیست، حقوق بشر، روابط بین الملل و دیگر حوزه‌ ها سر و کار دارد. فارغ التحصیلان رشته ‌ی حقوق برای مقابله با برخی از مشکل‌ ترین مسائل و اختلافات در چارچوب قانون و با ارائه ‌ی مدارک مربوطه، به حل مشکلات موکل خود کمک می ‌کنند. قوانین موجود در کشورها با یکدیگر متفاوت است و گرایش ‌ها و زیرشاخه ‌های رشته ‌ی حقوق هر کدام مختص به کشور و مکان خاصی هستند. کشورها تحت یکی از سیستم‌ های حقوقی حقوق مدنی، حقوق عرفی و حقوق مذهبی فعالیت می ‌کنند. اگر چه قوانین موجود در برخی از کشور ها تحت نظر بیش از یک سیستم حقوقی است، اما رایج ترین سیستم حقوقی، حقوق مدنی به شمار می‌رود.

از جمله مهمترین سیستم ‌های حقوقی که می ‌توان به آن اشاره کرد، حقوق بین الملل، حقوق اجتماعی، بانکداری، محیط زیست و موضوعات دیگر است. قوانین موجود در برخی از کشورها مانند آمریکا، پایدار نیست و این جمله به این معنا است که همواره قوانین جدیدی به وجود می ‌آیند و قوانین قدیمی لغو می ‌شوند و یا اینکه برخی از قوانین اصلاح می ‌شوند. به همین علت کسانی که به تحصیل در رشته ‌ی حقوق می ‌پردازند باید اطلاعات به روز و جدیدی از قوانین کشور خود داشته باشند. در تعریف رشته ‌ی وکالت یا حقوق این چنین آمده است که وکیل کسی است که با علم و آگاهی از قانون و داشتن تعهد، به حمایت از موکل خود در قانون می‌ پردازد.

درباره رشته حقوق

از جمله مهمترین وظایف یک وکیل عبارت است از:

  • ارائه ‌ی مشاوره و مشاوره ‌ی حقوقی
  • تحقیق و جمع آوری اطلاعات یا شواهد
  • ترسیم اسناد قانونی مربوط به طلاق، وکلا، قراردادها، معاملات املاک و مستغلات.

اما به راستی تحصیل در رشته‌ی حقوق چه اهمیتی دارد؟ در جدول زیر به برخی از مهمترین فواید تحصیل در رشته‌ ی حقوق اشاره شده است:

فواید تحصیل در رشته‌ی حقوقتوضیحات
پایه‌ی قوی برای مطالعات دانشگاهیبسیاری از دوره‌ ها دانشجویان را قادر می ‌سازد تا مطالعات حقوقی را با موارد دیگر از جمله تجارت و کسب و کار ترکیب کنند و یا اینکه از راهی به غیر از تحصیل در رشته ‌ی حقوق، تحصیلات خود را در این رشته ادامه دهند.
فراهم شدن بسیاری از گزینه ‌های شغلیاز جمله مهمترین مزیت‌ های تحصیل در رشته ‌ی حقوق این است که فرد به جز شغل وکالت، می تواند در حوزه ‌های مختلفی مانند رسانه‌ ها و حقوق، تدریس در دانشگاه، تجارت و صنعت، مددکاری اجتماعی و سیاست مشغول به کار ‌شود در نتیجه طیف وسیعی از فرصت ‌های شغلی برای فارغ التحصیلان این رشته فراهم است.  
ثبات مالیتحصیل در رشته ‌ی حقوق اگر چه رسیدن شما به استقلال مالی را در مدت زمان کوتاه تضمین نمی ‌کند اما شما را تا حد ممکن به این استقلال مالی نزدیک می‌ کند. همه چیز بستگی به خودتان دارد تحصیلات علمی در این رشته، علاوه بر لذت بخش بودن برای شما، حقوق و مزایای زیادی نیز دارد.  
افزایش مهارت‌ های تحلیلی، تفکر انتقادی و استدلال قویدانش و مهارت ‌های کسب شده از تحصیل در رشته ‌ی حقوق، به فارغ التحصیلان کمک می‌ کند تا بتوانند موقعیت ‌های پیچیده را تحلیل کنند و بهترین راه حل را بر اساس استدلال قوی و تفکر انتقادی انتخاب کنند. یعنی تحصیل در رشته‌ ی حقوق نه تنها می ‌تواند به مردم کمک کند، بلکه دانش و مهارت‌ های تحلیلی فرد می ‌تواند در حل مشکلات فردی شخص بسیار اثر گذار باشد.  
داشتن قدرت در ایجاد تفاوت از طریق قانونممکن است وجود حس عدالت خواهی قوی در شما باعث شود تمایل داشته باشید تا تغییراتی برای بهبودی در نواقص موجود در نظام و قوانین کشور خود داشته باشید. تحصیلات آکادمیک در رشته‌ ی حقوق و داشتن سطح بالای آگاهی در این حوزه، به شما کمک می‌ کند تا صلاحیت انجام این تغییر ها را در قوانین کشور خود داشته باشید.  
احترام و اعتباربسیاری از فارغ التحصیلان در رشته‌ ی حقوق، افرادی موفق و  قابل احترامی هستند. به طور کلی، کسانی که عدالت را رعایت می ‌کنند و به دنبال عدالت خواهی هستند، شایسته ‌ترین افراد به حساب می آیند.  
آگاهی از حقوق و مسئولیت ‌هابی اطلاع بودن از حقوق‌ و مسئولیت‌ های شهروندی، شما را از بسیاری از مسائلی که حق شما هستند دور می‌ کند. تحصیل در رشته‌ ی حقوق، علاوه بر کمک کردن به سایر افراد، خود شما را از این حقوق فردی آگاه می‌ سازد.  
افزایش اعتماد به نفستحصیل در رشته ‌ی حقوق تجربه ا‌ی بی نظیر در زندگیِ فردی است. دانشجویان حقوق اغلب به صورت گروهی کار می ‌کنند و در مُناظره‌ ها و بحث ‌ها فعالیت دارند. چنین محیط هایی اعتماد به نفس دانشجویان حقوق را بالا می‌ برد.  
مهارت ‌های ارتباطی بالادانشجویان حقوق، توانایی استدلال مسائلی را دارند که در حالت عادی برای بسیاری از مردم مشکل به نظر می‌ رسد. این مهارت ‌های ارتباطی پیشرفته، باعث توانایی حل مسئله در زمینه ‌های مختلف و همچنین افزایش مهارت ‌های فردی برای حضور در جامعه می‌شود. در نتیجه فارغ التحصیلان رشته‌ی حقوق، در موقعیت‌ های مختلف به خوبی با شرایط سازگار می ‌شوند و می‌توانند مهارت‌ های ارتباطی بالایی داشته باشند.  
مواجه شدن با چالش‌های فکریتحصیل در رشته ‌ی حقوق به معنای استفاده از همه‌ی سلول‌ های خاکستری مغز است چرا که این رشته، بسیار پر اهمیت بوده و نیاز به تفکر، قدرت و تمرکز بالا برای یادگیری کلیه‌ ی مسائل حقوقی دارد.  

اپلای رشته حقوق در خارج از کشور

اپلای رشته حقوق در خارج از کشور

تجربه‌ ی کاری برای اپلای در این رشته، بسته به علاقه ‌ی شما در طیف گسترده ‌ای از موضوعات مربوط به رشته ‌ی حقوق، بسیار اثر گذار است. به عنوان مثال فعالیت به عنوان وکیل بین المللی کیفری، حوزه‌‌ای است که در خارج از کشور بسیار به آن‌ بها داده می ‌شود. تصمیم گیری برای دوره‌ی آموزشی خود، می ‌تواند به شما در آماده سازی مراحل اپلایتان در کشور مورد نظر کمک کند. این برنامه ‌ها می ‌تواند بلند مدت، کوتاه مدت و یک ساله باشد. آنچه که در اپلای برای رشته‌ی حقوق اهمیت دارد این است که نوع سیستم قانونی کشور مورد نظر خود را بدانید! چرا که نوع سیستم قانونی هر کشور، همان قانونی است که در دانشکده‌ های حقوق آن تدریس می ‌شود. سیستم قانونی در انگلیس، استرالیا، هند و ایالات متحده آمریکا از نوع حقوق عرفی است و کشور هایی مانند چین و هند، سیستم حقوق مدنی دارند. تقریبا تمام دانشکده‌ های حقوق کانادا و آمریکا، نیاز به شرکت در آزمون LSAT دارند. این آزمون ۹ بار در سال در ماه‌ های ژوئن، ژوئیه، سپتامبر، اکتبر، نوامبر، فوریه، مارس، ژانویه و آوریل برگزار می‌شود.

ادامه تحصیل رشته حقوق در خارج از کشور

افرادی که قصد ادامه تحصیل در رشته‌ ی حقوق در خارج از کشور را دارند باید بدانند که انواع مختلفی از مدارک حقوق وجود دارد که در ادامه به مهمترین آن‌ها اشاره می‌شود. اکثر کشورها مدرک حقوق را به صورت  LLB(لیسانس حقوق) ارائه می ‌دهند تا علاقه مندان با این مدرک در آزمون وکالت شرکت کنند. دانشجویانی که موفق به کسب مدرک LLB می ‌شوند، باید در دفاتر وکلا دوره کارآموزی خود را (حداقل ۱ سال) بگذراند و پس از آن در یک آزمون وکالت به نام Bar Examination شرکت کنند و در صورت قبولی می‌توانند به صورت مستقل به عنوان وکیل مشغول به کار شوند. برخی دیگر از دانشگاه ‌ها مدرک BA‌ و BL را جایگزین این مدرک کرده اند. اگر چه از این مدارک اغلب به جای LLB ‌استفاده می‌شود، در برخی از دانشگاه‌ها تفاوت‌هایی بین مدرک BA Law  و LLB مشاهده می‌شود. LLB دانشجویان را بر قانون متمرکز می کند و BA‌ به علاقه مندان کمک می‌کند تا بر سایر موضوعات علوم انسانی نیز متمرکز شوند.  

بسیاری از افرادی که در رشته ‌ی حقوق در خارج از کشور به تحصیل می‌ پردازند، بر این باورند که برنامه ‌های رشته ‌ی حقوق در خارج از کشور بسیار چالش برانگیزتر از کشورهای خودشان است. به عنوان مثال مردم بومی آمریکا که تحصیلات حقوقی خود را در کشورهای دیگر گذرانده اند، معتقدند که گذراندن امتحان وکالت در آمریکا بسیار راحت تر است.  

ادامه تحصیل رشته حقوق در خارج از کشور

گرایش های رشته حقوق در خارج از کشور

آموزش‌ های حقوقی مناسب می ‌تواند باعث به وجود آمدن مشاغل جدید حقوقی شود. دانشکده ‌های حقوق در سراسر جهان، طیف متنوعی از مدارک تحصیلی و یا انواع گواهی‌ ها را برای علاقه مندان در نظر گرفته اند. در جدول زیر به مهمترین این گرایش ‌ها اشاره می ‌شود:

نام رشته یا گرایشتوضیحات
حامی حقوق حیواناتاین رشته، به مطالعه ‌ی حقوق مربوط به حیوانات می ‌پردازد. بسیاری از علاقه مندان به حیوانات طرفدار و حامی حقوق حیوانات هستند به همین دلیل به تحصیل در این رشته روی می‌آورند. این افراد به شدت با هرگونه آسیب رسیدن به حیوانات مخالف اند و مخالفان سرسخت انجام آزمایش‌ها روی حیوانات هستند. آن ‌ها همچنین معتقد اند که جای حیوانات در طبیعت است و معتقدند که باغ وحش‌ ها باید بسته شوند. از دیگر فعالیت ‌های این افراد، مبارزه با برندهایی است که در آن از پوست حیوانات برای تولید پوشاک استفاده می‌کنند.  
حقوق مدنیاگرچه حقوق مدنی رشته ای رقابتی است، با این حال بسیاری از افراد علاقه ‌مند به فعالیت در زمینه‎‌ی حقوق مدنی هستند. همه‌ی افراد جامعه، بدون در نظر گرفتن جایگاه اجتماعی و یا رده سنی، حق و حقوقی دارند. این حقوق می‌تواند شامل حقوق مربوط به اموال، اشخاص، خانواده و یا دیگر مسائل باشد. بسیاری دیگر از وکلایی که شغل آن‌ها در حوزه‌های دیگر است، (با هزینه یا بدون هزینه) برخی از پرونده‌های مربوط به حقوق مدنی را قبول می‌کنند.
وکیل حقوقی شرکتوکلای حقوقی شرکت‌ ها، با کمک به صاحبان شرکت، به آن‌ها در مسیر قانونی برای انجام کسب و کار سازگار با شرکت خود کمک می‌کنند. وجود وکیل حقوقی در شرکت، به کنترل بحران‌ ها و عدم ورشکستی کمک بسیار شایانی خواهد کرد. چرا که ممکن است شرکت‌ها به دلیل عدم آشنایی با مسائل حقوقیِ تجاری، دچار دردسر شوند. از مهمترین ویژگی‌های این افراد، صداقت، تمرکز، گرفتن بهترین تصمیم در کمترین زمان، مدیریت بحران، امانت داری و داشتن روابط اجتماعی بالا است.
وکیل کیفریوکیل کیفری بر روی مسائل اساسی قانون و آزادی ‌های شخصیِ فرد تمرکز دارد. این رشته که به جرات می‌توان گفت از مهمترین مشاغل رشته ‌ی حقوق است، از جامعه‌ ی آزاد و عدالت خواه دفاع می‌ کند. شغل این وکلا بسیار حساس است چرا که دفاع آن‌ها از افراد می‌تواند در آینده و زندگی آن‌ها کاملا موثر باشد. درآمد این نوع گرایش در بین رشته‌ های حقوق بالاتر از بقیه‌ی رشته ‌ها است.  
وکیل تحصیلیاین وکلا به بررسی پرونده‌ها و کلیه‌ی مشکلات و مسائل مربوط به دانش آموزان در مدرسه یا دانشجویان در دانشگاه می‌پردازد. این مشکلات می‌تواند شامل دعوای دانش آموزان با یکدیگر، اخراج از مدرسه و یا دیگر مسائل از جمله تقلب دانشجویان در پرداخت شهریه ‌ی دانشگاه باشد.
وکیل اشتغال و کاروکلای مدافع در این زمینه ممکن است نماینده‌ی یک فرد، گروهی از کارکنان، متقاضیان کار، اعضای یک اتحادیه، کارگران دولتی، کارکنان تجاری یک شرکت و یا دیگر گروه ‌ها باشند. حوزه ‌ی فعالیت آن‌ ها بیشتر مربوط به فسخ ‌های غیر قانونی قراردادها، حمایت از کودکان کار، ایمنی محل کار، آزار جنسی در محل کار، تبعیض‌ های نژادی، تبعیض معلولیت ‌ها و یا اختلافات دستمزد و حقوق بین کارمندان است.
وکیل محیط زیست و منابع طبیعیاین افراد، به بررسی و نظارت مسائل مربوط به محیط زیست و منابع طبیعی می ‌پردازند. این دسته از وکلا ممکن است مستقیما برای سازمان ‌های دولتی و یا سازمان ‌های حمایت از محیط زیست و منابع طبیعی کار کنند.
وکیل خانوادهوظایف این وکلا، به روابط بین افراد در چارچوب خانواده بازمی‌گردد. جدایی و طلاق والدین می ‌تواند موقعیتی استرس زا برای فرزندان به وجود آورد. این وکلا مسئولیتی در حوزه ‌ی رسیدگی به طلاق، حضانت، حمایت از کودکان، مسائل حقوقی، توافقات پیش از جدایی زن و شوهر و دیگر مسائل مشابه دارند.
وکیل سلامتوکلای سلامت، بر مقرراتی تمرکز دارند که بر مراقبت‌های بهداشتی و بیماران تاثیر می‌گذارد. وکلای سلامت ممکن است در بیمارستان‌ ها، گروه ‌های پزشکی، دانشگاه ‌ها و بسیاری دیگر از مراکز این چنینی مشغول به کار شوند.
وکیل مهاجرتوکلای مهاجرت، به مسائل حقوقی افرادی که قصد مهاجرت به خارج از کشور را دارند می‌پردازند. این افراد آگاهی کامل از مسائل مختلف مربوط به سایر کشورها دارند و به فرد مهاجر کمک می‌کنند تا با توجه به هدف مهاجرت خود چه از نوع تحصیلی و چه هر هدف دیگری، آنها را راهنمایی کنند. این افراد باید کاملا به اطلاعات مربوط به سفارت خانه‌ها و قوانین موجود در سایر کشورها آگاه باشند تا فرد مهاجر در روند مهاجرت به مشکل برنخورد.
وکیل بین المللیوکیل بین المللی بر روی پیامدهای قانونی سفرهای خارجی و تجاری، گردشگری و اقامت دائم تمرکز دارد. مسلط بودن به زبان‌های دیگر یا آشنایی با فرهنگ‌های کشورهای خارجی، می‌تواند مزیت بسیار مهمی برا فارغ التحصیلان دانشکده‌ی حقوق و افرادی باشد که می‌خواهند در عرصه‌ی حقوق بین المللی کار کنند.
وکیل مالیاتیوکیل مالیاتی با توجه به قوانین مالیاتی هرکشور، به حسابرسی بدهی‌های مالیاتی شرکت‌ها می‌پردازد. این افراد به بررسی و حل کلیه‌ی اختلافات مالیاتی، ارائه‌ی مشاوره مالیاتی و دیگر مسائل مربوط به این حوزه می‌پردازد.

بهترین گرایش رشته حقوق برای اپلای در خارج از کشور

آنچه در شغل وکالت و رشته‌ی حقوق اهمیت دارد این است که فرد، با وجدان کاری مشغول به فعالیت شود و به دلیل ترقی شغلی یا دستمزد بیشتر حاضر به انجام هر کاری نشود. تمامی گرایش‌های رشته‌ی حقوق، برای تحصیل در جایی که به وجود آن نیاز باشد، ضروری هستند و هیچ کدام بر دیگری برتری ندارند. اگر بخواهیم به این قضیه از لحاظ کاربردی بودن رشته‎ها نگاه کنیم، وکیل کیفری نقش بسیار مهمی در رشته‌ی حقوق دارد و بیشتر افرادی که به رشته‌ی حقوق علاقه مند هستند، برای کار به عنوان وکیل کیفری برای تحصیل در کشورهای دیگر اقدام به اپلای می‌کنند. در پرونده‌های قضایی، هر فردی این حق را دارد که برای خود یک وکیل کیفری انتخاب کند تا بتواند از حق او در دادگاه دفاع کند. از جمله مهمترین ویژگی‌های یک وکیل خوب انصاف، عدالت خواهی، وقت شناسی، داشتن آگاهی بالا در مورد قوانین کشوری و نیز وجدان کاری است.

بورسیه رشته حقوق در خارج از کشور

  اگر به عنوان دانشجویی بین‌المللی قصد ادامه‌ ی تحصیل در خارج از کشور را دارید، می ‌توانید با هزینه ‌ی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید. بورسیه‌ های تحصیلی یا کمک‌هزینه ‌های دانشجویی از راه‌ های مختلف تامین می ‌شوند که می‌ توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه‌ گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجدالشرایط قرار گیرند.

بورسیه رشته حقوق در خارج از کشور

دانشگاه ‌های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته ‌های مختلف، بورسیه‌ هایی را برای آنها در نظر می‌ گیرند. گاهی این بورسیه‌ ها تمام هزینه ‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه ‌ها را تقبل می‌کنند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجدالشرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیه ‌ها عبارت اند از:

  • بورسیه ‌های تشویقی: بورسیه ‌های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
  • بورسیه ‌های ورودی: بورسیه ‌های ورودی به دانشجویان جدیدالورود تعلق می ‌گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می‌ شود.
  • بورسیه ‌های تحقیقاتی یا RA : بورسیه ‌های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند.
  • بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA: بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می ‌پردازند.
  • بورسیه ‌های کارآموزی: بورسیه ‌های کارآموزی به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس‌ های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند.

لازم به ذکر است که دانشجویان می ‌توانند علاوه بر بورسیه‌ ها و کمک‌هزینه‌ های تحصیلی، وام‌ هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه ‌ها و کمک‌هزینه‌ های تحصیلی در رشته‌ی حقوق، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به رشته‌ی حقوق مطلع شوید. همچنین سایت‌ هایی طراحی شده اند که شما می ‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه‌ های رشته‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بورسیه ‌های رشته ‌ی حقوق به سایت‌های زیر مراجعه کنید.

دانشگاه های برتر رشته حقوق در خارج از کشور

برترین دانشکده‌ های رشته‌ ی حقوق به تفکیک قاره و کشور عبارت است از

دانشکده‌های برتر حقوق در ایالات متحده و کانادااز بین ۵۰ دانشکده‌ برتر حقوق در ایالات متحده و ۱۳ دانشکده ‌حقوق در کانادا، ۱۷ دانشکده ایالات متحده و کانادا در بین ۵۰ دانشکده‌ برتر حقوق در جهان قرار دارد. دانشگاه هاروارد در این میان، به خوبی توانسته است طی سال ‌های متوالی، موقعیت خود را در این رتبه بندی حفظ کند. دانشگاه شیکاگو رتبه‌ (۱۱)، دانشگاه جرج تاون رتبه‌ (۱۸)،  دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس رتبه‌ (۲۶) و دانشگاه میشیگان آن آربور رتبه‌ (۲۹) را به خود اختصاص داده است. برترین دانشکده‌ی حقوق کانادا، دانشگاه تورنتو است که در رتبه‌ (۲۰) قرار دارد و بعد از آن دانشگاه مک گیل با رتبه (۲۸) و دانشگاه بریتیش کلمبیا با رتبه‌ (۴۰)، در بین ۵۰ دانشکده‌ی برتر حقوق قرار گرفته اند.  
دانشکده‌های برتر حقوق در اروپااروپا با داشتن ۱۳۸ دانشکده‌ برتر حقوق در جهان، پرنماینده‌ترین منطقه در جهان برای دانشکده‌ های حقوق است. از جمله مهمترین این رتبه‌بندی‌ها، ۱۵ دانشکده در بین ۵۰ دانشکده‌ برتر حقوق در جهان و ۳ دانشکده در بین ۱۰ دانشکده‌ برتر جهان است. بیشترین تعداد این نماینده ها مربوط به کشور انگلیس است که با داشتن ۳۵ دانشکده‌ی برتر، در صدر این رتبه بندی قرار دارد. دانشگاه کینگز لندن (KCL) در جایگاه (۱۵)، دانشگاه ادینبورگ در جایگاه (۲۲)، دانشگاه کوئین مری لندن در جایگاه (۳۰ ام) و دانشگاه دورهام در جایگاه (۴۳) در بین ۵۰ دانشکده‌ی برتر حقوق قرار گرفته ‌اند.
 دانشگاه لیدن در هلند با رتبه‌ (۲۴) و دانشگاه آمستردام با رتبه‌ (۳۴)، دو نماینده‌ی کشور هلند در بین ۵۰ دانشکده‌ی برتر جهان هستند. فرانسه نیز با داشتن ۲ نماینده در این رتبه بندی، جایگاه نسبتا خوبی را از آن خود کرده است. دانشگاه پانتئون – سوربن دارای رتبه‌ (۲۵) است و بعد از آن دانشگاه Sciences po Paris هر دو در بین ۵۰ دانشکده‌ی برتر حقوق در جهان به شمار می‌روند. در آلمان، دانشگاه هومبولت برلین دارای رتبه‌ (۳۷)، دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیانز دارای رتبه‌ (۴۳) است. در نهایت دانشگاه کاتولیک لون در بلژیک جایگاه (۳۳) را به خود اختصاص داده است.
دانشکده‌های برتر حقوق در آسیادر قاره‌ی آسیا، ۴۸ دانشکده‌ی حقوق وجود دارد که از این تعداد ۸ دانشکده‌ی آن در بین ۵۰ دانشکده‌ی برتر جهان قرار دارد. بالاترین دانشکده‌ی حقوق رتبه بندی شده در آسیا، دانشکده‌ی ملی سنگاپور (NUS) است که دارای رتبه‌ی (۱۳) است و بعد از آن ژاپن، با داشتن تنها نماینده‌ی خود یعنی دانشگاه توکیو با رتبه‌ (۲۰)، در میان این کشورها مشاهده می‌شود. به جز رتبه‌ بندی ۵۰ دانشکده‌ی برتر حقوق جهانی، ژاپن در رتبه بندی‌های دیگر بیش از ۸ دانشکده‌ی برتر حقوق دارد. کشور کره‌ی جنوبی، با داشتن ۶ نماینده‌ی برتر دانشکده‌ی حقوق جایگاه خوبی را از آن خود کرده است. دانشگاه ملی سئول (SNU) دارای رتبه‌ی (۳۸) است که در بین ۵۰ دانشکده‌ی برتر حقوق قرار دارد. دانشگاه ملی تایوان (NTU) با جایگاه (۴۹) تنها نماینده‌ی کشور تایوان در این رتبه بندی است و بعد از آن دانشگاه هنگ کنگ (HKU) در کشور هنگ کنگ در رتبه‌ی (۱۹) و دانشگاه چینی هنگ کنگ (CUHK) در رتبه‌ی (۴۳) قرار دارد. دانشگاه پکن نیز در رتبه‌ی (۲۳) و دانشگاه چینهوا نیز در رتبه‌ (۲۷) این رتبه بندی قرار دارد.
دانشکده‌های برتر حقوق در استرالیا و نیوزیلنددر مجموع ۲۲ دانشکده‌ی حقوق در استرالیا و نیوزیلند وجود دارد (۱۸ دانشکده در استرالیا و ۴ دانشکده در نیوزیلند) که ۶ دانشکده‌ی حقوق استرالیایی از آن در بین ۵۰ دانشکده‌ی برتر حقوق قرار دارد. دانشگاه ملبورن در استرالیا نیز رتبه‌ی ۱۰ در بین ۱۰ دانشکده‌ی برتر حقوق در جهان را به خود اختصاص داده است. در رتبه بندی ۵۰ دانشکده‌ی برتر حقوق، دانشگاه سیدنی در جایگاه (۱۳)، دانشگاه نیو ساوت ولز (UNSW) در جایگاه ۱۴، دانشگاه ملی استرالیا (ANU)، دارای رتبه‌ی (۱۷)، دانشگاه مانش (موناش) دارای رتبه‌ی (۳۵) و در نهایت دانشگاه کوئینزلند در جایگاه (۳۹) این رتبه بندی قرار دارد. دانشگاه توکلند (رتبه‌ی ۵۰) در نیوزیلند، تنها نماینده‌ی کشور نیوزیلند در این رتبه بندی است.
دانشکده‌های برتر حقوق در آمریکای لاتینآمریکای لاتین که حدودا ۲۳ دانشکده در بین رتبه‌ بندی‌های مختلف برتر در رشته‌ی حقوق است که ۴ دانشکده‌ی آن، در بین ۵۰ دانشکده‌ی برتر حقوق دیده می‌شود. دانشگاه پاپی کاتولیک شیلی دارای رتبه‌ی (۳۶) است و به جز آن، ۵ دانشگاه دیگر در شیلی نیز در بین رتبه‌ بندی‌های برتر حقوق قرار دارد. دانشگاه مستقل ملی مکزیک با رتبه‌ی (۴۱)، یکی از دو نماینده‌ی کشور مکزیک در این رتبه بندی است. دانشگاه بوئنوس آیرس در آرژانتین و دانشگاه سائو پائولو (USP) در برزیل با رتبه‌ی (۴۷)، در میان ۵۰ دانشکده‌ی برتر حقوق مشاهده می‌ شوند.
مدارس حقوق برتر در آفریقا و خاورمیانهآفریقا دارای ۵ دانشکده ‌ی برتر در میان برترین دانشکده‌ های حقوق در جهان است که از این تعداد، ۴ دانشکده در آفریقای جنوبی و ۱ دانشکده در مصر قرار دارد. دانشگاه کیپ تاون در آفریقای جنوبی یکی از این دانشگاه ‌هایی است که در رده‌ی ۱۰۱ – ۱۵۰ قرار دارد. دانشگاه عبری اورشلیم در اسرائیل نیز در میان رتبه ‌ی ۱۰۱ – ۱۵۰ بهترین دانشکده ‌های حقوق قرار دارند.

پنج دانشگاه برتر حقوق در جدول زیر آورده شده است که عبارت اند از:

نام دانشگاهتوضیحات
دانشگاه استنفورددوره‌ های متنوع در نظر گرفته شده‌ی دانشگاه استنفورد برای رشته‌ی حقوق، این دانشگاه را به یکی از بهترین دانشگاه ‌های برتر حقوق در جهان تبدیل کرده است. دانشجویان حقوق در سال اول تحصیل، با حقوق کیفری، تحقیقات حقوقی و شبه جرم ‌ها آشنا می ‌شوند و بعد از سال اول، دانشجویان با توجه به حوزه ‌ی علاقه ‌ی خود، دوره ای تخصصی را برای تحصیل در این رشته، انتخاب می کنند. کتابخانه‌ی حقوق Robert Crown، حدودا ۵۰۰ هزار کتاب حقوقی را نگهداری می ‌کند. ۱۲ نشریه‌ی حقوقی وابسته به دانشکده‌ ی حقوق، از مهمترین ویژگی‌های این دانشگاه به شمار می‌رود.
دانشگاه کمبریجکتابخانه ‌ی حقوق Squire در دانشگاه کمبریج، یکی از سه مجموعه ‌ی بزرگ کتاب‌ های حقوقی در کل بریتانیا است که نزدیک به ۱۸۰ هزار جلد کتاب در حوزه‌ ی حقوق را در خود جای داده است. دانشکده ‌ی حقوق دانشگاه کمبریج، ۶ نوع مدرک تحصیلی برای رشته ‌ی حقوق اعطا می‌کند که از جمله آن‌ها می‌توان به مدرک MPhil در جرم شناسی (یک مدرک پژوهشی تحصیلات تکمیلی است که نیازمند تکمیل پایان نامه است)، مدرک MPhil  در تحقیقات جرم شناسی، دیپلم مطالعات حقوقی و دیپلم بین المللی حقوق اشاره کرد.
دانشگاه آکسفورددانشکده‌ ی حقوق دانشگاه آکسفورد، یکی از بزرگترین دانشکده ‌های انگلستان به شمار می ‌رود. در این دانشگاه، ۳۰ دانشکده‌ ی حقوق درون کالج ‌های دانشگاه ساخته شده است. نسبت دانشجو به کارکنان در این دانشگاه، ۷ به ۱ است. مرکز مطالعات اجتماعی – حقوقی و مرکز جرم شناسی در دانشکده ‌ی آکسفورد، مهمترین بخش ‌های رشته‌ی حقوق در این دانشگاه هستند.
دانشگاه شیکاگودانشکده ‌ی حقوق دانشگاه شیکاگو در سال ۱۹۰۲، دوازده سال بعد از تاسیس این دانشگاه، افتتاح شد. اساتید دانشکده حقوق دانشگاه شیکاگو، روش سقراط را برای تدریس به کار می‌گیرند و این مسئله به این معنا است که دانشجویان را به صورت هدفمند در یک موضوع قانونی درگیر می‌کنند و از آن‌ها میخواهند تا برخی از پیچیده‌ترین مشکلات قانونی و اجتماعی را در نظر بگیرند. هدف از انتخاب این روش برای تدریس این است که دانشجویان با قرار گرفتن تحت شرایط سخت، از همان ابتدا با مشکلات موجود در جامعه آشنا شوند و بتوانند مستقل عمل کنند.
دانشگاه ییلسختگیری در پذیرش دانشجویان در دانشگاه ییل چنان زیاد است که سالانه تنها ۱۰ درصد از متقاضیان موفق به تحصیل در این دانشگاه می ‌شوند. دانشکده‌ حقوق دانشگاه ییل، تعدادی کلینیک ‌های حقوقی وابسته به این دانشگاه را دارد که حدودا ۸۰ درصد از فارغ التحصیلان رشته‌ حقوق می‌ توانند در این کلینیک ‌ها مشغول به کار شوند. این کلینیک ‌ها طیف گسترده‌ای از حوزه ‌های قانونی را پوشش می ‌دهند و همواره کلینیک ‌های تمام وقت جدیدی به این مجموعه اضافه می‌ شوند.

در زیر به لیستی از بهترین دانشکده ‌های حقوق در سطح جهان اشاره می ‌شود. برای مشاهده ‌ی کامل این لیست، روی این لینک کلیک کنید.

دانشگاه دوک (آمریکا)دانشگاه نیویورک (آمریکا)دانشگاه UCL (انگلیس)دانشگاه هاروارد (آمریکا)دانشکده‌ی اقتصاد و علوم سیاسی (لندن)
دانشگاه ملبورن (استرالیا)دانشگاه ملی سنگاپور (سنگاپور)دانشگاه کالیفرنیا، برکلی (آمریکا)دانشگاه تورنتو (کانادا)دانشگاه میشیگان آن آربور (آمریکا)
دانشگاه کرنل (آمریکا)دانشگاه نیو ساوث ولز سیدنی (UNSW) (استرالیا)دانشگاه کلمبیا (آمریکا)دانشگاه هنگ کنگ (هنگ کنگ)دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس (آمریکا)
دانشگاه کینگز لندن (انگلیس)دانشگاه لیدن (هلند)دانشگاه هومبولت برلین (آلمان)دانشگاه کاتولیک لون (بلژیک)دانشگاه پنسیلوانیا (آمریکا)
دانشگاه تیلبرگ (هلند)دانشگاه آمستردام (هلند)دانشگاه جورج تاون (آمریکا)دانشگاه نورث وسترن (آمریکا)دانشگاه بریتیش کلمبیا (کانادا)

اخذ ویزا برای اپلای رشته حقوق در خارج از کشور

روند اخذ ویزا در کشور های مختلف با هم متفاوت است اما آنچه اهمیت دارد این است که متقاضی بتواند تمامی مراحل را به درستی انجام دهد چرا که هر گونه نقص و خطا در این روند ممکن است شما را از ادامه‌ی تحصیل در خارج از کشور باز دارد. بنابراین انتخاب مشاوران با تجربه در این زمینه، به اخذ پذیرش شما کمک می‌کند. تیم تراست با آزمون و خطاهای فراوان و به دست آوردن سال‌ها تجربه‌ی کاری در زمینه‌ اخذ ویزا، شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری می‌کند. مدارک و مراحل زیر، روند کلی اخذ پذیرش را در رشته‌‌ حقوق نشان می‌دهد اما نگران نباشید در صورتی که به اطلاعات دقیق‌تری نیاز داشتید، با تیم تراست تماس بگیرید.

  • انتخاب یک تیم مشاوره‌ی معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌ی مورد نظر (در اینجا رشته‌ی حقوق)
  • همراه داشتن نامه‌ی پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه ضروری است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای پاسپورت
  • ارائه‌ی آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر
  • پرداخت هزینه‌ی صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ی سوء پیشینه
  • ارائه‌ی مقالاتی که به ثبت رسانده‌اید

اپلای رشته حقوق در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

  • اپلای رشته حقوق در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

مدارک کلی مورد نیاز برای مقطع کارشناسی در رشته‌ی حقوق عبارت است از:

  • کسب حداقل نمره‌ مورد نیاز در آزمون ورودی حقوق
  • انگیزه نامه
  • توصیه نامه
  • داشتن مدرک زبان معتبر
  • ارسال مدارک دبیرستان به همراه دیپلم و ترجمه‌ی آن
  • اپلای رشته ی حقوق در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

مدارک کلی مورد نیاز برای مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌ی حقوق عبارت است از:

  • توصیه نامه
  • انگیزه نامه
  • رزومه‌ی کاری
  • ذکر مقالاتی که به چاپ رسانده اید
  • اثبات تمکن مالی
  • اپلای رشته ی حقوق در مقطع دکتری در خارج از کشور

دکترای حقوق برنامه‌ای ۳ ساله است که در کشورهایی مانند ایالات متحده‌ی آمریکا برگزار می ‌شود. در زیر به مهمترین مدارک مورد نیاز برای اپلای در این رشته اشاره شده است.

  • داشتن مدرک زبان از جمله تافل یا آیلتس همچون سایر مقاطع مورد نیاز است.
  • ارسال مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود از یک دانشگاه معتبر به همراه ریز نمرات و ترجمه ‌ی مدارک
  • داشتن انگیزه نامه
  • توصیه نامه
  • ذکر مقالاتی که به چاپ رسانده اید
  • اثبات تمکن مالی
  • رزومه‌ی کاری

ممکن است بسته به نوع دانشگاه مورد نظرتان دانشگاه مدارک بیشتری از شما درخواست کند. بنابراین بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه فرمایید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته حقوق در خارج از کشور

مدارک دانشگاهی مورد نیاز برای هر رشته و دانشگاهی با یکدیگر متفاوت است. در زیر به مهمترین این مدارک برای اپلای در رشته‌ حقوق اشاره شده است اما برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه مورد نظرتان مراجعه کنید.

  • در بیشتر دانشکده های حقوق یک آزمون ورودی از متقاضیان گرفته می ‌شود. بنابراین متقاضیان باید حداقل نمره ‌ی مورد نیاز را برای ورود به دانشگاه کسب کند.
  • شخص باید مدرک رسمی زبان انگلیسی یا زبان کشوری که قصد تحصیل در آن را دارد، داشته باشد. معتبرترین این مدارک، IELTS یا TOEFL است. حداقل نمره ‌ی مورد نظر برای این مدارک بسته به دانشگاه مورد نظرتان از هم متفاوت است.
  • داشتن توصیه نامه
  • انگیزه نامه
  • توصیه نامه
  • لیست مقالاتی که چاپ کرده اید
  • ارسال رزومه
  • پرداخت هزینه‌ ی پذیرش
  • ارسال آخرین مدرک تحصیلی
  • در صورتی که برای مقطع کارشناسی اپلای می‌ کنید، مدرک دیپلم دبیرستان در مدارک ارسالی شما به همراه ترجمه ضروری است.
  • در صورتی که برای مقطع کارشناسی ارشد اپلای می ‌کنید مدرک کارشناسی خود به همراه ریز نمرات و ترجمه‌ ی آن الزامی است.
  • در صورتی که برای مقطع دکتری اپلای می ‌کنید، مدرک کارشناسی ارشد خود را به همراه ریز نمرات و ترجمه ‌ی آن بفرستید.

بازار کار رشته حقوق در خارج از کشور

اگر چه کار در رشته ‌ی حقوق این روزها به شدت رقابتی شده است، نیاز به حضور وکلا همچنان در همه‌ی حوزه ‌ها و گرایش ‌ها حس می ‌شود. کار به عنوان وکیل در بسیاری از کشور ها دارای حقوق و مزایای زیادی است و افراد از آینده‌ ی شغلی بسیار خوبی بهره مند هستند. بازار کار در این رشته نسبت به بسیاری از رشته ‌ها خوب است به گونه‌ای که کمتر فارغ التحصیلی در رشته ‌ی حقوق از حقوق و درآمد خود ناراضی است. علت این رضایتمندی شغلی این است که رشته‌ ی حقوق علاوه بر اینکه شاخه ‌ها و گرایش‌ های متنوعی برای تحصیل دارد، از نظر محل کار هم بسیار متنوع است یعنی برخی از وکلا ترجیح می ‌دهند به صورت مستقل و در دفتر خود کار کنند، برخی برای سازمان‌ های خصوصی کار می ‌کنند، برخی برای سازمان‌ های دولتی و انواع دیگری که در جدول زیر سعی شده به مهمترین این محل‌ها اشاره کرد.

بازار کار رشته حقوق در خارج از کشور
محل کارتوضیحات
کار مستقل و خصوصیتعداد انگشت شماری از وکلا تصمیم می ‌گیرند که به صورت خصوصی کار کنند و بیشتر آن ‌ها ترجیح می ‌دهند کار گروهی را انتخاب کنند. افرادی که در یک شرکت حقوقی استخدام می ‌شوند، معمولا شریک یا همکار دارند و برخی از این شرکت ‌ها ترجیح می ‌دهند برای وظایف دفتری منشی استخدام کنند.  
دولتبه زبان ساده، وکیل دولتی وکیلی است که مستقیما برای دولت کار می‌کند. آن‌ها در طیف وسیعی از وظایف در نظر گرفته شده مشغول به کار می ‌شوند و وظایف متفاوتی دارند. صرف نظر از نوع سیستم و دستگاه قضایی که وکلای دولتی برای آن کار می‌کنند، هدف آن‌ ها، اجرای صحیح قوانین است. آن‌ ها ممکن است به مسئولان در مورد مسائل حقوقی، اجرای احکام و یا محاکمه‌ ی مجرمان مشاوره دهند و یا اینکه به ایجاد و تشکیل قوانینی کمک ‌کنند که به نفع کسب و کار و تجارت برای عموم مردم باشد. برخی قوانین ایالتی را اجرا می‌کنند و برخی به عنوان وکیل مدافع عمومی برای نمایندگی دولت در پرونده‌های کیفری مشغول به کار می‌شوند.
سازمان ‌های سیاست گذاری اجتماعیسازمان سیاست گذاری اجتماعی به کلیه ‌ی امور فرهنگی و اجتماعی مردم مثلا بهداشت، آموزش، مبارزه با فقر و تغییرات اجتماعی می‌پردازد. هدف این سازمان، به وجود آمدن جامعه‌ای یک دست است به گونه‌ای که ثروت کشور تنها در دست بخش کوچکی از جامعه نباشد. بنابراین بخشی از وکلا در این حیطه مشغول به فعالیت می‌ شوند تا با کاهش این مشکلات و ارائه ‌ی خدمات به هدف این سازمان‌ ها کمک کنند. این سازمان ‌ها معمولا به صورت مستقل کار می‌ کنند اما گاهی مبلغی را نیز به عنوان بودجه‌ی دولتی دریافت می‌کنند.
تجارتحضور یک وکیل در هر کسب و کاری ضروری به نظر می‌رسد چرا که گاهی افراد ممکن است با مشکلاتی رو به رو شوند و احتیاج به فردی آگاه و مطلع از قوانین کشور دارند. بنابراین استخدام وکلا در شرکت‌های تجاری یکی دیگر از مهمترین بازارهای کار رشته‌ی حقوق به شمار می‌رود.

میانگین درآمد رشته حقوق در دیگر کشورها

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوقحقوقدانان در اتریشمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی۹۰,۳۹۲ یورو میانگین حقوقحقوقدانان ‌ در هر ساعت: ۴۳ یورو میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری:۶,۱۲۰  یورو میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۲,۲۱۹ یورو      میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۲,۶۷۵ یورو     
میانگین حقوق حقوقدانان در استرالیامیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی:  ۱۷۴,۸۳۰ دلار میانگین حقوق حقوقدانان  در هر ساعت: ۸۴ دلار میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۱۱,۸۳۶ دلار میانگین حقوق  حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۰,۶۰۵ دلار     میانگین حقوق  حقوقدانان ‌ با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۱۸,۴۰۸ دلار     
میانگین حقوق حقوقدانان در باهامامیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۹۶,۳۷۷  دلار میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت:  ۴۶ دلار میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۶,۵۲۵  دلار میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۶,۵۰۲ دلار      میانگین حقوق حقوقدانان ‌ با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۰,۴۳۱ دلار     
میانگین حقوق حقوقدانان در بلغارستانمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۶۲,۱۳۸  لو میانگین حقوق حقوقدانان ‌ در هر ساعت:۳۰ لو میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۴,۲۰۷ لو میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳,۵۸۴ لو     میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۸,۹۲۸ لو    
میانگین حقوق حقوقداناندر بلاروسمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۱۹,۲۷۵ روبل میانگین حقوق حقوقدانان  در هر ساعت: ۹ روبل میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۱,۳۰۵ روبل میانگین حقوق حقوقدانان تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۳,۴۶۰ روبل   میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۴,۳۷۵ روبل     
میانگین حقوق حقوقدانان در برمودامیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۱۳۴,۶۴۴ دلار میانگین حقوق حقوقدانان  در هر ساعت:  ۶۵ دلار میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۹,۱۱۵ دلار میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۲,۹۷۷ دلار     میانگین حقوق  حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶۸,۳۷۵ دلار      
میانگین حقوق حقوقدانان در کانادامیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۱۵۰,۲۹۶ دلار میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۷۲ دلار میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۱۰,۱۷۵ دلار میانگین حقوق حقوقدانان  تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰۳,۵۱۲ دلار      میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۸۷,۴۵۴ دلار     
میانگین حقوقحقوقدانان در چینمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۳۷۸,۱۳۲ یوان میانگین حقوق حقوقدانان  در هر ساعت:  ۱۸۲ یوان میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۲۵,۶۰۰ یوان میانگین حقوق حقوقدانان  تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۶۳,۲۳۶ یوان      میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۷۶,۷۰۳ یوان    
میانگین حقوق حقوقدانان در کاستاریکامیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۲۵,۴۱۹,۸۸۳ کولون میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۱۲,۲۲۱ کولون میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۱,۷۲۰,۹۲۶ کولون      میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷,۶۲۰,۱۲۶ کولون      میانگین حقوق  حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۱,۹۰۸,۸۲۶ کولون     
میانگین حقوق حقوقدانان در جمهوری چکمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۱,۱۷۱,۰۲۷ کرونا میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۵۶۳ کرونا میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۷۹,۲۷۹ کرونا میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۰۶,۰۵۱ کرونا      میانگین حقوق حقوقدانان تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۴۵۹,۷۰۲ کرونا     
میانگین حقوق حقوقدانان در مراکشمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۲۵۱,۶۴۸ درهم میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت:  ۱۲۱ درهم میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۱۷,۰۳۷ درهم میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷۳,۹۷۹ درهم    میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۱۵,۰۶۵ درهم   
میانگین حقوق حقوقدانان در مصرمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۲۶۲,۹۱۹ پوند میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۱۲۶ پوند میانگین درآمد حقوقدانان  از ساعات اضافه کاری: ۱۷,۸۰۰ پوند میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۸۳,۶۲۵ پوند      میانگین حقوق حقوقدانان تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۳۲,۵۳۳ پوند
میانگین حقوق حقوقدانان در نیوزیلندمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۱۵۹,۶۰۲ دلار میانگین حقوقحقوقدانان در هر ساعت: ۷۷  دلار میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری:  ۱۰,۸۰۵ دلار میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۰,۰۱۴ دلار      میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹۹,۲۲۷ دلار  
میانگین حقوق حقوقدانان در فنلاندمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی ۹۹,۵۰۹ یورو میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۴۸ یورو میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری:  ۶,۷۳۷ یورو میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۸,۴۱۱  یورو     میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۳,۸۸۸ یورو     
میانگین حقوق حقوقدانان در فرانسهمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۸۴,۳۴۷ یورو میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۴۱ یورو میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۵,۷۱۰ یورو میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۸,۰۵۸ یورو     میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۵,۱۳۹  یورو     
میانگین حقوق حقوقدانان در گرجستانمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۱۴۰,۶۰۲ لاری میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت:  ۶۸  لاری میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۹,۵۱۹ لاری میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۸,۷۴۹ لاری      میانگین حقوق حقوقدانان تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷۸,۸۲۸ لاری      
میانگین حقوق حقوقداناندر پرتغالمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۵۴,۴۲۲ یورو میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۲۶ یورو میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۳,۶۸۴ یورو میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۷,۳۹۰ یورو میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۷,۷۱۱ یورو    
میانگین حقوقحقوقدانان در پاکستانمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۳,۰۲۵,۴۵۳ روپیه میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۱,۴۵۵روپیه میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۲۰۴,۸۲۳ روپیه   میانگین حقوق حقوقدانان  تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲,۱۱۷,۶۹۱ روپیه      میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳,۸۳۴,۹۹۱ روپیه    
میانگین حقوق حقوقدانان در مجارستانمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۱۲,۹۹۲,۵۱۲ فورینت میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۶,۲۴۶  فورینت میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۸۷۹,۵۹۳  فورینت      میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸,۹۶۰,۴۸۷  فورینت                                                                          میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶,۲۲۶,۸۲۱  فورینت     
میانگین حقوقحقوقدانان در اوکراینمیانگین حقوق  حقوقدانان به صورت کلی: ۷۰۴,۳۵۶ گریونا میانگین حقوق حقوقدانان  در هر ساعت:  ۳۳۹ گریونا     میانگین درآمد حقوقدانان ساعات اضافه کاری: ۴۷,۶۸۵ گریونا میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)  ۴۹۳,۰۱۹ گریونا    میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۸۹۲,۸۲۴   گریونا     
میانگین حقوق حقوقداناندر ایالات متحده‌ی آمریکامیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۳۸۰,۳۷۹ دلار میانگین حقوق حقوقدانان  در هر ساعت:  ۱۸۳ دلار میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری:۲۵,۷۵۲ دلار میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۶۳,۲۷۵دلار       میانگین حقوق حقوقدانان  با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۷۶,۷۷۳ دلار     
 میانگین حقوق حقوقدانان در کره‌ی جنوبیمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۶۹,۸۴۷,۷۶۰ وون میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۳۳,۵۸۱ وون میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۴,۷۲۸,۶۹۳ وون      میانگین حقوق حقوقدانان  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۸,۳۵۴,۸۲۳ وون         میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۷,۵۶۷,۲۲۷ وون  
میانگین حقوق حقوقدانان در سوئدمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۷۸۹,۰۶۴ کرون میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت:  ۳۷۹ کرون   میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۵۳,۴۲۰ کرون میانگین حقوق  حقوقدانان  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۴۳,۱۳۵ کرون      میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۸۳,۵۸۱ کرون      
میانگین حقوق حقوقدانان در سنگاپورمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی:  ۱۳۷,۱۹۸ دلار میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۶۶  دلار  میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۹,۲۸۸ دلار میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۴,۸۵۳ دلار      میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷۱,۷۷۳ دلار     
میانگین حقوق حقوقدانان در فیلیپینمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۷۸۰,۶۸۷ پزو میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۳۷۵ پزو میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۵۲,۸۵۳  پزو میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۴۲,۳۰۷ پزو       میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۸۲,۰۸۱ پزو      
میانگین حقوقدامپزشکان در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۹۱۴,۴۲۷ راند میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۴۴۰ راند میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۶۱,۹۰۷  راند میانگین حقوق  حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۳۵,۲۱۰ راند میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۱۵۰,۳۲۲ راند     
میانگین حقوق حقوقدانان در مکزیکمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۵۴۶,۹۷۲  پزو میانگین حقوق  حقوقدانان  در هر ساعت:  ۲۶۳ پزو میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۳۷,۰۳۰  پزو میانگین حقوق حقوقدانان  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۷۸,۲۴۲  پزو      میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۸۴,۹۷۰  پزو     
میانگین حقوق حقوقدانان در ژاپنمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی: ۱۳,۷۷۰,۷۷۹ ین میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۶,۶۲۱  ین میانگین درآمد حقوقدانان  از ساعات اضافه کاری: ۹۳۲,۲۸۲ ین      میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹,۴۷۰,۲۲۴ ین     میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷,۱۴۹,۹۱۹ ین
میانگین حقوقحقوقدانان در قزاقستانمیانگین حقوق حقوقدانان به صورت کلی:  ۷,۳۷۵,۴۹۷ تنگه میانگین حقوق حقوقدانان در هر ساعت: ۳,۵۴۶ تنگه میانگین درآمد حقوقدانان از ساعات اضافه کاری: ۴۹۹,۳۲۱ تنگه       میانگین حقوق حقوقدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۱۳۸,۷۸۷ تنگه       میانگین حقوق حقوقدانان تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۹,۳۰۵,۹۸۷ تنگه  

اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. تراست بهترین انتخاب شما است. مشاوران و وکلای ما در تیم تراست با سال‌ها تجربه در زمینه‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اپلای رشته‌ ی حقوق در کشور کانادا به صفحه رشته‌ی حقوق در کانادا مراجعه فرمایید.

اگر دانستن روش های دیگر مهاجرت به کانادا برای شما جذاب است میتوانید مقاله مهاجرت به کانادا را مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید