کارآفرینی در پرنس ادوارد

کارآفرینی در پرنس ادوارد

برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد برای افرادی که توانایی راه‌اندازی یک کسب‌وکار و همچنین مدیریت آن را در جزیره پرنس ادوارد دارند، شرایطی را فراهم آورده است تا از طریق آن بتوانند اقامت دائم کانادا را دریافت کنند. هدف از این برنامه جذب نیروهای ماهر و همچنین کارآفرینان با استعداد و با تجربه به این استان و کمک به رشد اقتصادی و افزایش فرصت‌های شغلی در جزیره پرنس ادوارد است. اما متقاضیان این برنامه باید چه شرایطی داشته باشند و چه مراحلی را طی کنند تا بتوانند از این طریق اقامت دائم کانادا را دریافت کنند؟ در این مقاله به‌صورت کامل با برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد آشنا خواهید شد.

با پرنس ادوارد بیشتر آشنا شویم

جزیره بزرگ پرنس ادوارد جزو استان‌های شرقی کاناداست. این استان کانادا، نسبت با سایر استان‌ها از جمعیت و مساحت کمتری برخوردار است. اقتصاد جزیره پرنس ادوارد در حال رشد است و پایه آن را کشاورزی، شیلات و جهانگردی تشکیل می‌دهد. از طرفی دیگر از کارآفرینان در این استان بسیار حمایت می‌شود که می‌توان از نمونه‌های آن به جذب کارآفرینان با استعداد از طریق برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد اشاره کرد.

اگر بخواهیم نگاه آماری به اقتصاد جزیره پرنس ادوارد داشته باشیم تا سال 2019 بیش از 86600 شغل در این استان ایجادشده است که نشان‌دهنده رونق یافتن اقتصاد در آن است. از اول آپریل 2020 نیز حداقل حقوق دریافتی برای ساکنین این جزیره، 12.86 دلار در ساعت است و دولت این استان برنامه‌های مختلفی برای جذب دانشجویان و مهاجرین به بازار کار در نظر گرفته است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با جزیره پرنس ادوارد می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

همچنین بخوانید: سرمایه‌ گذاری در جزیره پرنس ادوارد

برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد چیست

برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد بخشی از برنامه نامزدی استان جزیره پرنس ادوارد (Pei PNP) است که با هدف جذب کارآفرین با تجربه و با مهارت از سرتاسر جهان ایجادشده است. بعدازاینکه شرایط شما بررسی شد، دو سال فرصت دارید تا کسب‌وکار پیشنهادی خود را در این استان راه‌اندازی و گسترش دهید. بعدازاین مدت اگر شرایط لازم را به دست آوردید، می‌توانید برای نامزدی اقدام و درنهایت اقامت دائم کانادا را کسب کنید.

در این مدت به شما اقامت موقت و اجازه کار داده خواهد شد و می‌توانید به همراه خانواده خود در جزیره پرنس ادوارد ساکن شوید و کسب‌وکار خود را راه‌اندازی و آن را مدیریت کنید.

بیشتر بخوانید: برنامه های مهاجرت استانی کانادا

مراحل اخذ ویزای کارآفرینی در پرنس ادوارد

برای اینکه فرد بتواند برای این مسیر مهاجرتی اقدام کند، باید قدم‌به‌قدم مراحل زیر را طی کند و در هر مرحله تأییدیه بگیرد. مراحل اقدام برای برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد به شرح زیر است:

  1. ارسال EOI یا فرم ابراز تمایل

    فرد متقاضی اگر شرایط برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد را داشته باشد، باید از طریق آنلاین فرم ابراز تمایل یا EOI خود را به PEI PNP (برنامه نامزدی استانی جزیره پرنس ادوارد) ارسال کند. بدین منظور متقاضی باید یک پروفایل در سیستم ابراز تمایل یا EOI پرنس ادوارد بسازد.
    برای این کار نیز فقط به یک ایمیل فعال و اطلاعات هویتی که شامل جزئیات پاسپورت می‌شود، نیاز خواهد داشت. به‌محض بررسی و تأیید پروفایل شما، فرد می‌تواند جزئیات EOI خود را تکمیل و ارسال کند. هر فرد تنها یک‌بار می‌تواند پروفایل بسازد و اطلاعات روی آن تا شش ماه فعال، باقی خواهد ماند. اطلاعاتی که در این قسمت وارد می‌شوند، باید دقیق و صادقانه باشند و قبل از دعوت شدن متقاضی اگر تغییری در یکی از آن‌ها اتفاق افتاد، باید اطلاعات و پروفایل فرد به‌روز شود.

  2. دعوت به درخواست

    افراد بر اساس فاکتورهای مختلف EOI خود، امتیازبندی می‌شوند و بر اساس این امتیازها با یکدیگر مقایسه و رتبه‌بندی می‌گردند. رتبه‌ها با امتیاز بالا از جانب PEI PNP برای ارسال درخواست کامل خود، دعوت می‌شوند. اگر شما دعوت به درخواست کامل شوید، ایمیلی دریافت می‌کنید که شامل فایل و دستورالعمل برای ارسال درخواست شماست. اگر دعوت به درخواست برای برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد شده باشید، باید فرم درخواست را تکمیل کنید.

  3. دعوت به مصاحبه

    پس از ارسال درخواست کامل خود برای برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد، دعوت به مصاحبه حضوری خواهید شد. در این مصاحبه افسر و مامور PEI PNP با شما در مورد سابقه کاری، تاریخچه زندگی، تحصیلات، هدف و برنامه کسب‌وکار و مواردی ازاین‌دست صحبت خواهد کرد تا بتواند به شناخت کاملی از شما و کسب‌وکاری که پیشنهاد کرده‌اید دست پیدا کند.

  4. اقامت موقت و راه‌اندازی کسب‌وکار

    شما در این مرحله می‌توانید اجازه اقامت موقت کانادا را دریافت کنید و باید در پرنس ادوارد کسب‌وکار پیشنهادی را راه‌اندازی کنید. شما دو سال برای این‌که بیزینس را راه‌اندازی کنید و تعهدات خود را انجام دهید، فرصت دارید. در این مدت متقاضی باید گزارش پیشرفت کار و شرایط خود را به اداره مهاجرت تحویل دهد.

  5. اعلام نامزدی

    متقاضی باید مبلغ 200 هزار دلار را به‌عنوان ودیعه نزد دولت استان پرنس ادوارد قرار دهد. این مبلغ قابل‌استرداد و برگشت است. بعد از ورود به این استان و بعد از یک سال اگر کسب‌وکاری راه‌اندازی شده شرایط قرارداد را برآورده کند و متقاضی تمامی تعهدات خود را انجام دهد، می‌توانید درخواست نامزدی دهد و اقامت دائم کانادا را دریافت کند. مبلغ ودیعه نیز به‌صورت مرحله‌به‌مرحله و بدون سود به متقاضی برگردانده خواهد شد.
    در این لینک می‌توانید جزییات کاملی در این زمینه به‌صورت پی‌دی‌اف به دست آورید.

بیشتر بدانید مهاجرت به کانادا و ویزای سرمایه گذاری در کانادا

امتیازبندی برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد

متقاضی بر اساس فاکتورهای مختلفی امتیاز دریافت می‌کند. حداکثر امتیازی که یک فرد بتواند بگیرد، 200 است. افراد بر اساس این امتیازی که می‌گیرند، رتبه‌بندی می‌شوند و از رتبه‌های بالا دعوت می‌شود تا درخواست کامل خود را ارسال کنند. به‌صورت کلی فاکتورهای مورد بررسی و حداکثر امتیازی که فرد می‌تواند برای هریک بگیرد، در جدول زیر قابل‌مشاهده است.

فاکتور امتیازگیریحداکثر امتیاز
سن20
زبان40
تحصیلات20
سابقه کاری در مالکیت کسب‌وکار و یا مدیریت کسب‌وکار50
تأیید انجمن35
سازگاری35
مجموع امتیازها200
  • امتیاز‌بندی بر اساس سن

متقاضیان برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد بر اساس سنی که داشته باشند، امتیاز مشخصی به آن‌ها تعلق خواهد گرفت. حداکثر امتیاز در این بخش، 20 است. در جدول زیر به تفکیک رنج سنی، امتیازها مشخص‌شده‌اند.

سن متقاضیامتیاز
متقاضی 21 تا 24 سن داشته باشد.7
متقاضی 25 تا 44 سن داشته باشد.20
متقاضی 45 تا 49 سن داشته باشد.15
متقاضی 50 تا 54 سن داشته باشد.4
متقاضی بالاتر از 50 سال سن داشته باشد.0

همان‌طور که مشاهده می‌کنید متقاضیانی که سنی بین 25 تا 44 سال دارند، بیشترین امتیاز را در این بخش به دست خواهند آورد.

  • امتیاز‌بندی بر اساس مهارت در زبان

در این بخش بسته به توانایی، مهارت و نمره آزمون زبان، متقاضی می‌تواند تا سقف 40 امتیاز به دست آورد. در جدول زیر اطلاعات کامل‌تری در این زمینه می‌توانید به دست آورید.

مدرک زبانامتیاز
متقاضی نمره 9 به بالا در CLB داشته باشد.40
متقاضی نمره 8 در CLB داشته باشد.35
متقاضی نمره 7 در CLB داشته باشد.30
متقاضی نمره 6 در CLB داشته باشد.20
متقاضی نمره 5 در CLB داشته باشد.10
  • امتیاز‌بندی بر اساس تحصیلات

متقاضی بر اساس تحصیلاتی که دارد می‌تواند حداکثر تا 20 امتیاز در این بخش کسب کند. جدول امتیازدهی بر اساس تحصیلات فرد، در جدول زیر قابل‌مشاهده است.

تحصیلاتامتیاز
ارائه مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری Ph.D از یک دانشگاه معتبر.20
ارائه مدرک لیسانس از یک دانشگاه معتبر17
ارائه مدرک فوق‌دیپلم12
  • امتیاز‌بندی بر اساس سابقه کاری

متقاضی بر اساس سابقه کارآفرینی که دارد می‌تواند تا سقف 50 امتیاز کسب کند. توجه داشته باشید که باید بتوانید با مدارکی محکم این سابقه کاری را اثبات کنید. سابقه کاری در زمینه مالکیت کسب‌وکار و یا مدیریت یک کسب‌وکار، ملاک امتیازدهی است. در جدول زیر اطلاعات دقیق‌تر و کامل‌تری در این زمینه آمده است.

تجربه‌کاری
صاحبان کسب‌وکار
سنواتامتیاز
متقاضی باید مالکیت بیشتر از 50 درصد کسب‌وکار معرفی‌شده را داشته باشد و باید در اداره و تصمیم‌گیری‌های آن نقش مستقیمی ایفا کرده باشد.در 7 سال گذشته حداقل 5 سال سابقه در آن کسب‌وکار داشته باشد.50
متقاضی باید مالکیت 20 تا 50 درصد آن کسب کار را داشته باشد و باید در اداره و تصمیم‌گیری‌های آن نقش مستقیمی ایفا کرده بوده باشد.در 7 سال گذشته حداقل 3 سال سابقه در آن کسب‌وکار داشته باشد.40
تجربه‌کاری
مدیریت کسب‌وکار
سنواتامتیاز
متقاضی باید مستقیم، مدیریت کسب‌وکاری که به‌عنوان سابقه معرفی کرده است را به عهده داشت باشد، حداقل 3 کارمند را رهبری کرده باشد و مالکیت 20 درصد از آن کار در اختیار او بوده باشد.در 7 سال گذشته حداقل 5 سال سابقه در آن کسب‌وکار داشته باشد.30
متقاضی باید مستقیم، مدیریت کسب‌وکاری که به‌عنوان سابقه معرفی کرده است را به عهده داشت باشد، حداقل 3 کارمند را رهبری کرده باشد و مالکیت 20 درصد از آن کار در اختیار او بوده باشد.در 7 سال گذشته حداقل 3 سال سابقه در آن کسب‌وکار داشته باشد.20
  • امتیاز‌بندی بر اساس تأییدیه انجمن

بر اساس فرم تأییدیه امضاشده از سمت انجمنی که مورد تأیید PEI است، در این قسمت حداکثر 35 امتیاز به فرد تعلق می‌گیرد.

تأییدیه انجمنامتیاز
اگر فرم تأییدیه نوشته‌شده از انجمنی روستایی باشد.35
اگر فرم تأییدیه نوشته‌شده از انجمنی در محدوده پایتخت پرنس ادوارد باشد.10
  • امتیاز‌بندی بر اساس سازگاری

در این قسمت شرایط فرزندان، همسر و بستگان متقاضی سنجیده می‌شود و بر اساس آن امتیاز داده می‌شود. در این بخش تا سقف 35 امتیاز به فرد تعلق خواهد گرفت. در جدول زیر می‌توانید اطلاعات کاملی در این زمینه به دست آورید.

فاکتورهای سازگاریامتیاز
فرزندان تحت تکفل متقاضی، حداقل 6 ماه متوالی در یکی از موسسه‌های آموزشی جزیره پرنس ادوارد در حال تحصیل باشد.10
همسر فرد متقاضی با موفقیت از یک موسسه و یا دانشگاه معتبر جزیره پرنس ادوارد در مقطع فوق‌دیپلم و بالاتر فارغ‌التحصیل شده باشد.5
همسر و یا فرزندان تحت تکفل متقاضی، دارای نمره 6 یا بالاتر CLB/NCLC در زبان انگلیسی یا فرانسه باشند.10
همسر فرد متقاضی در 5 سال گذشته حداقل دارای 4 سال سابقه کاری باشد.5
فرد متقاضی در حال حاضر دارای بستگان نزدیکی باشند که حداقل 12 ماه متوالی ساکن جزیره پرنس ادوارد باشند. بستگانی معرفی‌شده باشد که شهروند کانادا باشند و یا اقامت دائم این کشور را داشته باشند.10
متقاضی تجربه مزرعه‌داری داشته باشد و در این زمینه دارای مهارت باشد و قصد داشته باشد تا در جزیره پرنس ادوارد یک مزرعه راه بیندازد.10

از طریق این لینک می‌توانید امتیاز خود را بسنجید.

شرایط برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد

برای اینکه بتوانید برای این مسیر مهاجرتی اقدام کنید باید شرایط حداقلی را داشته باشید. این حداقل شرایط به شرح زیر است:

  • باید حداقل، سرمایه شخصی شما بیشتر از 600 هزار دلار کانادا باشد و این سرمایه باید از راه‌های قانونی به‌دست‌آمده و مشکل قضایی نداشته باشند.
  • باید حداقل، مدرک دیپلم داشته باشید.
  • در زمان درخواست برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد باید سنی بین 21 تا 49 سال داشته باشید.
  • باید مهارت‌های مدیریتی در زمینه کسب‌وکار پیشنهادی و تجربه کاری در مدیریت یک کسب‌وکار و یا مالکیت آن داشته باشید.
  • باید حداقل مدارک زبان را ارائه دهید. داشتن حداقل نمره 4 در CLB/NCLC  الزامی است.
  • باید هدف شما زندگی و کار در جزیره پرنس ادوارد باشد و در زمان اداره کسب‌وکار خود ساکن این استان باشید.
  • باید بتوانید در مصاحبه حضوری با مأمورین مهاجرتی شرکت کنید.
  • باید طرح و برنامه کسب‌وکار را با جزئیات کامل ارائه دهید.
  • شرایط و ضوابط توافقنامه حسن انجام کار که با اداره مهاجرت امضاشده را برآورده کنید.
  • باید حداقل 150 هزار دلار در کسب‌وکار پیشنهادی که می‌خواهید در جزیره پرنس ادوارد راه‌اندازی کنید، سرمایه‌گذاری کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید.

طرح کسب‌ و کار برای برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد باید چگونه باشد

طرح کسب‌وکاری که ارائه می‌دهید باید شامل موارد زیر باشد:

  • یک نمای کلی از شرکت
  • شرح محصولات و خدمات ارائه‌شده
  • توصیفی فنی از عملکرد و چگونگی عملکرد کسب‌وکار پیشنهادی
  • توصیفی از فضای رقابتی که کسب‌وکار پیشنهادی در آن فعالیت خواهد کرد.
  • یک برنامه بازاریابی
  • یک برنامه عملیاتی
  • شرح تیم مدیریت و کارکنان کسب‌وکار
  • شرح نقش متقاضی در کسب‌وکار پیشنهادی
  • در صورت درخواست، صورت‌های مالی پیش‌بینی‌شده که توسط یک حسابدار واجد شرایط تهیه‌شده باشد.

 تایید انجمن در برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد چیست

برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد برای بررسی و تأیید متقاضیان این مسیر مهاجرتی، دسته جدید را به‌عنوان تأیید انجمن ایجاد کرده است که از طریق آن متقاضی می‌تواند تا سقف 35 امتیاز دریافت کند. چشم‌انداز دولت جزیره پرنس ادوارد از این گزینه این است که انجمن‌های محلی این استان، در شناسایی کاندیدهای بالقوه و با استعداد همکاری کنند.

از طرفی دیگر این انجمن‌های محلی به متقاضی در راه‌اندازی کسب‌وکار کمک کنند و او را در این مسیر راهنمایی و پشتیبانی کنند. هدف هم این است تا متقاضی بتواند راحت‌تر جذب جامعه‌ای که قصد زندگی در آن را دارد شود و بتواند بهتر خود را با شرایط و محیط جدید تطبیق دهد.

اگر انجمنی تأییدنامه‌ای در اختیار یک متقاضی قرار دهد، موافقت کرده است تا خدمات زیر را به او ارائه دهد:

  • از متقاضی و تازه‌واردی که مورد تأیید آن انجمن است، پشتیبانی می‌کنند. این پشتیبانی شامل مشاوره و راهنمایی کسب‌وکار در مواردی مانند موقعیت‌های مکانی مناسب برای آن کسب‌وکار، بازارهای اضافی و یا مشارکت و روابط تجاری کلیدی انجمن که می‌توانند به آن کسب‌وکار کمک کنند، می‌باشد.
  • یک نمای کلی از محیط کسب‌وکار به متقاضی ارائه می‌دهند که ازجمله این موارد می‌توان به زیرساخت‌ها و خدمات موجود، مشخصات صنعت، الگوهای تجاری، جمعیتی، مسکن و فرصت‌های موجود برای گسترش و توسعه آن کسب‌وکار اشاره کرد.
  • اگر متقاضی مورد تأیید انجمن بود؛ اطلاعات و جزئیات موردنیاز را در اختیار دفتر مهاجرتی قرار می‌دهند.

همچنین بخوانید: مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در برنامه های استانی و فدرال

هزینه اقدام برای برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد

 برای ساختن و ارسال نامه ابراز تمایل نیاز به پرداخت هیچ هزینه‌ای نیست. اگر توسط PEI برای ارسال درخواست برای برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد انتخاب شدید، باید 10 هزار دلار کانادا بابت هزینه‌های مربوطه پرداخت کنید و فیش و یا مدرک پرداخت آن را در هنگام ارسال مدارک، ضمیمه کنید. مدارک پرداخت قابل‌قبول شامل فیش بانکی، چک تأییدشده و یا یک دستور وجه قابل پرداخت به توسعه سرمایه‌گذاری جزیره پرنس ادوارد می‌شوند.

 اگر پرونده شما در ابتدای امر پذیرفته نشد، کل این مبلغ به متقاضی برگردانده خواهد شد. اگر پرونده شما قبل از مصاحبه حضوری با افسر مهاجرتی رد یا پس گرفته شود، 7،500 دلار پس داده می‌شود. اگر پرونده شما پس از مصاحبه حضوری با افسر مهاجرتی رد یا پس گرفته شود، هیچ مقداری از این هزینه قابل‌برگشت نیست.

 برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

مدت‌ زمان لازم برای برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد

مدت‌ زمان لازم برای برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد

کسانی که مرحله ابتدایی اقدام برای برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد را که در ابتدای این مقاله توضیح داده شد انجام دهند، ثبت‌نام آن‌ها تا 6 ماه معتبر است و در انتخاب‌های ماهانه برای دعوت به درخواست شرکت خواهند کرد. تصمیم‌گیری در مورد درخواست‌ها معمولاً 3 تا 6 ماه زمان خواهد برد.

درخواست برای نامزدی استانی نیز معمولاً بین 2 تا 4 ماه طول می‌کشد تا ارزیابی شوند. در حال حاضر زمان رسیدگی به درخواست اقامت دائم کانادا برای برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد بین 15 تا 19 ماه است.

سرمایه‌گذاری در پرنس ادوارد آیلند

جمع‌بندی نکات برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد

اگر قصد دارید که یک کسب‌وکار مشخصی را در کانادا راه‌اندازی و در این کشور اقامت کنید، برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد شرایط خوبی را برایتان فراهم آورده است. با استفاده از این مسیر مهاجرتی می‌توانید در این استان ساکن شوید و اقامت دائم کانادا را دریافت کنید. برای این کار ابتدا باید شرایط لازم را داشته باشید و برای این برنامه درخواست دهید. پس از تأیید به مدت دو سال وقت دارید تا کسب‌وکار خود را راه‌اندازی و گسترش دهید. پس از گذشت یک سال و بعدازاینکه توانستید تعهدات خود را عملی کنید و بیزینس راه‌اندازی شده فعال و موفق بود، می‌توانید برای نامزدی استانی اقدام و اقامت دائم کانادا را دریافت کنید.

کتاب بازار کار کانادا

خدمات موسسه تراست برای مهاجرت

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

مهاجرت کاری به کانادا با تراست

درصد بالای پرونده های کاری موفق
دریافت مشاوره از مشاور رسمی اداره مهاجرت

سوالات متداول

سرمایه اولیه لازم برای اخذ ویزای کارآفرینی در پرنس ادوارد چقدر است؟

برای اینکه شرایط این برنامه را داشته باشید باید حداقل سرمایه شما 600 هزار دلار کانادا باشد. همچنین باید بتوانید حداقل 150 هزار دلار در کسب‌وکاری که قصد راه‌اندازی آن را دارید سرمایه‌گذاری کنید.

مدت زمان اخذ ویزای کارآفرینی در پرنس ادوارد چقدر است؟

مدت‌زمان بررسی پرونده برای دعوت به درخواست بین 3 تا 6 ماه زمان می‌برد. ارزیابی درخواست برای نامزدی استانی نیز بین 2 تا 4 ماه زمان خواهد برد. رسیدگی به درخواست اقامت دائم بعد از راه‌اندازی کسب‌وکار نیز بین 15 تا 19 ماه زمان خواهد برد.

هزینه اخذ ویزای کارآفرینی در پرنس ادوارد چقدر است؟

هزینه برسی پرونده و اخذ ویزای کارآفرینی در پرنس ادوارد 10 هزار دلار کاناداست که بسته به شرایط قابل‌برگشت به متقاضی است.
اگر در همان ابتدای کار درخواست شما رد شود، کل مبلغ به شما برگشت داده می‌شود. اگر قبل از مصاحبه حضوری درخواست شما رد شود و یا متقاضی منصرف شود، 7500 دلار به او برگردانده خواهد شد و اگر بعد از مصاحبه حضوری این اتفاق بیفتد، هیچ مبلغی برگشت داده نخواهد شد.

حداقل تجربه کاری برای درخواست ویزای کارآفرینی در پرنس ادوارد چقدر است؟

حداقل سابقه کاری برای اقدام این مسیر مهاجرتی 3 سال متوالی است و باید در 7 سال گذشته این تجربه را کسب کرده باشید. تجربه کاری شما باید در زمینه کارآفرینی، مالکیت کسب‌وکار و مدیریت آن باشد. هرچه این تجربه بیشتر باشد امتیاز بیشتری را کسب خواهید کرد.

حداکثر امتیازی که فرد می‌تواند برای برنامه کارآفرینی در پرنس ادوارد دریافت کند، چقدر است؟

بر اساس معیارهای مختلفی به فرد امتیاز داده می‌شود و متقاضیان بر اساس این امتیازات رتبه‌بندی می‌شوند. حداکثر امتیازی که یک فرد بتواند دریافت کند 200 امتیاز است. افراد با رتبه‌های برتر دعوت می‌شوند تا درخواست خود را برای اقدام این مسیر مهاجرتی ارسال کنند.

دیدگاهتان را بنویسید