اپلای داروسازی

اپلای رشته داروسازی
رزرو وقت مشاوره

تحصیل رشته داروسازی در خارج از کشور

داروسازان، متخصصان بهداشتی و درمانی هستند که بیشتر آن ها در داروخانه ها، شرکت های دارویی و یا مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه ها کار می کنند. آن ها در تمام بخش های تحویل دارو به بیماران نقش دارند. این متخصصان، دارویی که پزشکان تجویز می کند را آماده کرده و در اختیار بیماران قرار می دهند. بدون وجود داروسازان، علم پزشکی عملا معنایی نخواهد داشت. بسیاری از افراد ضمن آشنایی با پیشرفته ترین متد یادگیری رشته داروسازی، برای تحصیل در خارج از کشور اقدام به اپلای می کنند. دانستن اطلاعات و شرایط مربوط برای اپلای در رشته داروسازی شما را با برای ادامه تحصیل در این رشته آماده تر می کند. بنابراین در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته داروسازی در اختیار شما قرار دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این رشته به این سایت مراجعه کنید.

در مورد رشته داروسازی

داروسازان جزو متخصصان بهداشت و درمانی هستند که بر استفاده امن و موثر داروها تمرکز می کنند و در ترکیب مواد دارویی مختلف برای ساخت و تولید داروها نقش دارند. از مهم‌ترین وظایف داروسازان به حداقل رساندن عوارض ناشی از مصرف داروها است. بنابراین داروسازان با در نظر گرفتن شرایط بیماران، نوع بیماری آن ها و سن بیماران داروها را می سازند. حتی گروهی از داروسازان وظیفه ساخت و تولید داروهای مختلف برای کودکان را به عهده دارند. رشته داروسازی از رشته هایی است که معمولا به صورت تجربی نمی توان به آن ورود کرد و بسیاری از کارفرمایان تنها افرادی که در محیط های آکادمیک و در دانشگاه ها درس خوانده اند و مدرک داروسازی دارند را استخدام می کنند. متقاضیان با توجه به هدفی که دارند، مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری را کسب می کنند. داروسازان داروهای تجویز شده را به همراه اطلاعات اصلی مانند عوارض جانبی، منع مصرف دارو با داروهای دیگر و هر اطلاعات دیگری را در اختیار بیماران قرار می دهند.

داروسازان به طور مرتب با بیماران در ارتباط هستند و ممکن است یا به صورت انفرادی یا با همکاری تیم پزشکی به بررسی اطلاعات مربوطه به داروها بپردازند. شرکت های داروسازی، داروسازان را استخدام می کنند تا با انجام تحقیقات دارویی به تولید داروهای مورد نیاز برای انواع بیماری ها و یا داروهای جدید برای بیماری های جدید بپردازند. داروسازی رشته بسیار حساسی است چرا که داروساز موظف است سوابق بیماری فرد را بررسی کند تا مطمئن شود دارویی که استفاده می کند، برای او مشکلی به وجود نمی آورد. در صورتی که به اطلاعات بیشتری درباره این رشته نیاز داشتید به این سایت مراجعه کنید.

درباره داروسازی در کانادا بیشتر بدانید.

 از جمله مهم‌ترین وظایف داروسازان عبارت است از:

  • توصیه های دارویی و تغییرات دارویی در زمان مناسب
  • آماده کردن داروها
  • همکاری با سایر متخصصان بهداشت و درمان برای برنامه ریزی، نظارت، بررسی و ارزیابی اثربخشی دارو
  • نظارت بر مقدار تولیدات داروها متناسب با نیاز بیماران به گونه ای که گونه خاصی از داروها کمیاب نشود.
  • ترکیب داروها و ساخت داروهای جدید

وظایف بیشتر داروسازان را می توانید از این سایت چک کنید.

اپلای رشته داروسازی در خارج از کشور

اپلای رشته داروسازی در خارج از کشور

اپلای در رشته داروسازی بسته به دانشگاهی که می خواهید در آن تحصیل کنید متفاوت است. اما به طور کلی آنچه برای اپلای در این رشته اهمیت دارد، بالا بودن نمرات دروسی مانند شیمی، زیست شناسی، فیزیک و ریاضیات است. از آن جایی که ورود به این رشته به شدت رقابتی است، انتظار می رود که نمرات بالایی را در آخرین مقطع تحصیلی خود کسب کرده باشید. داشتن مدرک زبان معتبر از مهم‌ترین الزامات اپلای در این رشته است و حداقل نمره در دانشگاه های مختلف متفاوت است. به طور معمول این مدرک به حداقل نمره ی مورد نیاز آزمون تافل یا آیلتس نیاز دارد، اما در صورتی که برای کشوری به جز کشور انگلیسی زبان تحصیل می کنید، باید مدرک زبان آن کشور را داشته باشید. مدارک داروسازی به طور معمول با استفاده از ترکیبی از سخنرانی ها، سمینارها و تمرینات عملی آموزش داده می شود. ارزیابی بر اساس امتحانات نظری و عملی و کار دوره ای است.

مدارکی که برای اپلای در داروسازی در نظر گرفته شده است در کشورهای مختلف متفاوت است برخی مدرک لیسانس داروسازی (BPharm) را ارائه می دهند و برخی دیگر هنگامی که برای مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد اپلای می کنند، مدرک (MPharm) را دریافت می کنند. نکته قابل توجه در مورد این نوع مدارک این است که همه چیز به‌ آینده کاری شما و کشوری که قصد کار در آن را دارید بستگی دارد. به عنوان مثال در بریتانیا حداقل مدرک مورد نیاز برای کار به عنوان داروساز مدرک MPharm است تا بتوانید در دوره ۱ ساله آموزشی و کارآموزی ثبت نام کرده و بعد از اتمام آن به عنوان داروساز حرفه ای مشغول به کار شوید. ممکن است در برخی دیگر از کشورها مدرک تحصیلی پایین تر یا بالاتری برای کار نیاز داشته باشید.

درباره اپلای برای ارشد ، اپلای برای ارشد مجدد و اپلای برای دکتری و همچنین اپلای برای پست داک بیشتر بدانید.

ادامه تحصیل رشته داروسازی در خارج از کشور

حداقل مدرک مورد نیاز برای کار به عنوان داروساز، داشتن مدرک کارشناسی است. بنابراین متقاضیان ابتدا در مقطع کارشناسی تحصیل می کنند و بسته به هدفی که دارند و جایی که می خواهند در آن مشغول به کار شوند، تحصیلات خود را در مقاطع بالاتر ادامه می دهند. موسسه مهاجرتی تراست ۴ کشور زیر را از نظر تحصیل در رشته داروسازی بررسی کرده است. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید به این سایت مراجعه کنید.

درباره کارشناسی ارشد در کانادا و پست داک کانادا بیشتر بدانید.

نام کشورتوضیحات
فنلاندمدرک داروسازی در فنلاند با نام proviisori به معنای دانش آموختگان فنلاندی در داروسازی به دانشجویان اعطا می شود که این مدرک معادل همان مدرک Master of Pharmacy است. اکثر داروسازان در داروخانه ها کار می کنند اما برخی دیگر نیز در صنایع داروسازی یا داروخانه بیمارستان ها مشغول به کار می شوند. این مدرک در دانشگاه های هلسینکی و دانشگاه فنلاند شرقی اعطا می شود.  
مالت در ایتالیادانشگاه مالت، در گروه داروسازی و دانشکده پزشکی و جراحی خود، دوره کارشناسی ارشد داروسازی را برای دانشجویانی ارائه می دهد که لیسانس علوم دارویی را با موفقیت به پایان رسانده اند.  
لهستانتحصیل در رشته داروسازی در کشور لهستان ۵ و نیم سال به طول می انجامد که این مدرک معادل مدرک Pharm.D. آمریکا است.  
انگلستانتحصیل در مقطع کارشناسی رشته داروسازی در انگلستان ۴ سال به طول می انجامد. این دوره در گذشته ۳ سال بود که از سال ۱۹۹۷ به ۴ سال تغییر پیدا کرد.  
گرایش های رشته داروسازی در خارج از کشور

گرایش های رشته داروسازی در خارج از کشور

رشته داروسازی نیز مانند بسیاری از رشته ها دارای زیرشاخه ها و گرایش های متعددی است که علاقه مندان می توانند در مقاطع مختلف در این گرایش ها مشغول به کار شوند. در جدول زیر سعی شده که به مهم‌ترین این گرایش ها پرداخته شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد گرایش های مختلف این رشته  می توانید بر روی این لینک کلیک کنید.  

نام گرایشتوضیحات
داروشناسیاز مهم‌ترین گرایش هایی که در رشته داروسازی مورد بررسی قرار می گیرد، داروشناسی است که به طور کلی شامل مطالعه فرایند یک ترکیب شیمیایی جدید به دارو است. به طوری که بیمار با خیال راحت و با حداقل عوارض بتواند از آن استفاده کند. در این فرایند هم تغییر ترکیبات شیمیایی جدید می تواند مورد آزمایش قرار بگیرد و هم آزمایش و بررسی روی نمونه های قدیمی تر دارو. دانشجویانی که در رشته داروشناسی تحصیل می کنند هم با جنبه مثبت تاثیرات داروها و هم با جنبه منفی تاثیرات داروها بر بدن آشنا می شوند و به طور کامل یاد می گیرند که افرادی با بیماری های خاص از چه داروهایی نباید استفاده کنند یا دوز استفاده از داروها برای آن ها باید چه مقدار باشد. آنچه در مطالعه رشته داروشناسی بیشتر مورد بررسی قرار می گیرد، تمرکز روی واکنش داروهای مختلف بر بدن موجودات زنده است. بنابراین شناخت داروهای مختلف و اثراتی که این داروها بر بدن دارد اصلی ترین هدف تحصیل در این رشته است. رشته داروشناسی معمولا در مقاطع تحصیلات تکمیلی آموزش داده می شود و متقاضیان می توانند برای مقطع کارشناسی ارشد و بالاتر اقدام به اپلای و ادامه تحصیل کنند. از آن جایی که تحصیل در رشته داروسازی و زیرشاخه های آن بسیار حائز اهمیت است، شرایط پذیرش دانشجویان نیز کمی پیچیده می شود. افراد برای اپلای در این رشته باید یک رزومه کاری قوی داشته باشند. دامنه تحصیل در رشته داروشناسی آنقدر گسترده است که حتی این رشته نیز به زیر شاخه های مختلفی تقسیم می شود که در ادامه به چند زیر شاخه از آن اشاره می کنیم و فرد می تواند به عنوان مثال در حوزه مطالعه داروهای سمی به تحصیل بپردازد. فارغ التحصیلان می توانند در شرکت های داروسازی یا مراکز تحقیقاتی و یا در آزمایشگاه ها مشغول به کار شوند. در این بخش سعی کردیم مهم‌ترین اطلاعات مربوط به رشته داروشناسی را برای شما عزیزان شرح دهیم اما در صورتی که به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید به مقاله ای که در این سایت برای رشته داروسازی نوشته شده است مراجعه کنید.
فرمولاسیون داروییفرمولاسیون دارویی از زیر شاخه های داروشناسی و از گرایش های داروسازی است و شامل فرایندی است که در آن یک ترکیب شیمیایی همراه با یک عامل دارویی دیگر ترکیب شده و یک محصول نهایی دارویی به وجود بیاید. این فرم دارویی ممکن است به هر صورتی مانند کپسول، قرص، آمپول، کرم، شربت و غیره باشد.
ساخت دارو/ تولید داروساخت دارو یا تولید دارو از زیر شاخه های داروشناسی و از گرایش های داروسازی است و شامل تولید و ساخت داروها از مراحل اولیه گرفته تا تبدیل شدن به یک محصول نهایی است. تمام فرایند های ساخت دارو باید مطابق با استانداردهای cGMP صورت بگیرد (استانداردی که نشان می دهد محصول غذایی یا دارویی در سطح بالایی از کیفیت قرار دارد و محصول مورد نظر مطابق با این استاندارد تولید و کنترل می شود در حقیقت این استاندارد با هدف کاهش خطرات احتمالی و عوارض داروها به وجود آمده است چرا که شرکت های داروسازی می خواهند مطمئن شوند محصول نهایی دارو برای همه بیماران کاملا موثر و بی خطر است.)
توزیع داروتوزیع دارو از زیر شاخه های داروشناسی و از گرایش های داروسازی است و فرایندی است که در آن داروساز با توجه به اطلاعات بیمار، نیاز آن ها را از نظر مقدار دارویی برآورده خواهد کرد و در می یابد که به عنوان مثال بیمارستان ها، مراکز بهداشتی، خدماتی و درمانی و داروخانه ها به چه دارویی و چه مقدار از دیگر داروها نیاز دارند.
فناوری داروییفناوری دارویی از زیر شاخه های داروشناسی و از گرایش های داروسازی است که در آن داروساز با آخرین فناوری ها و تکنولوژی های روز دنیا در داروسازی آشنا است و به دنبال تهیه دارو از مراحل اولیه ساخت آن گرفته تا تولید محصول با بهترین کیفیت ممکن است. ارزیابی تحلیلی و کیفیت دارو از مرحله تولید تا مرحله ای که دارو به دست بیمار می رسد مهم‌ترین وظایف این متخصصان است.
داروسازی فیزیکیداروسازی فیزیکی که  از زیر شاخه های داروشناسی و از گرایش های داروسازی است فرایند به کار گیری فیزیک و شیمی برای داروسازی است که چرا یک داروساز برای تولید یک دارو باید به خواص اساسی فیزیکی و شیمیایی ماده ها کاملا آشنا باشد.
شیمی داروییدر داروسازی، شیمی دارویی نقش اساسی برای تولید دارو و داروسازی دارد. شیمی دارویی رشته ای است که با چندین رشته دیگر مانند شیمی آلی و زیست ترکیب می شود. به عبارت دیگر شیمی دارویی یک رشته ترکیبی است که متخصصان با انجام آزمایش های مختلف اثرات ماده های مختلف را بر بدن موجودات زنده بررسی می کند. یک شیمیدان دارویی به طور کامل هم با رشته زیست شناسی و هم رشته شیمی آشنا است و از داروهای جدید برای بهبود و درمان بیماران استفاده می کند. شیمیدانان دارویی همچنین به یادگیری خواص دارویی مواد طبیعی مانند گیاهان دارویی نیز می پردازند. به عنوان مثال آن ها از گیاهان دارویی خاصی برای تولید داروهایی در جهت کاهش ضربان قلب و کاهش فشار خون استفاده می کنند. فارغ التحصیلان از این گرایش داروسازی معمولا در شرکت های داروسازی مشغول به کار می شوند یا اینکه در آزمایشگاه ها کار می کنند. رشته شیمی دارویی در مقطع کارشناسی ارشد تدریس می شود. بنابراین فرد باید در ابتدا دارای مدرک کارشناسی شیمی باشد، سپس برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد شیمی دارویی اقدام به اپلای کند.
فارماکوگنوزیداروهایی که ساخته و تولید می شوند همیشه از راه ترکیب مواد شیمیایی به وجود نمی آیند. در یک شاخه مهم از داروسازی به نام فارماکوگنوزی، به مطالعه و بررسی داروهای حاصل از گیاهان یا دیگر منابع طبیعی پرداخته می شود. افرادی که در این گرایش از داروسازی مشغول به تحصیل هستند، در مورد خواص فیزیکی، شیمیایی، بیوشیمیایی و بیولوژیکی داروها با منشاء طبیعی مطالعه می کنند. فارماکوگنوزی زیر شاخه بسیار مهمی در رشته داروسازی به شمار می رود، چرا که امروزه نیاز به وجود داروهای جدید برای بیماری های جدید افزایش یافته است. توجه داشته باشید که این رشته شامل به کار گیری کلیه منابع طبیعی است و صرفا محدود به گیاهان نمی شود. منابع طبیعی حتی می تواند میکروبی و یا حیوانی هم باشند. در صورتی که به اطلاعات بیشتری در مورد این رشته نیاز داشتید به این سایت مراجعه فرمایید.
مداخله داروسازاین داروسازان در بیمارستان ها کار می کنند و هنگامی پا به عمل می گذارند که مشکلی در تجویز یک دارو به وجود بیاید. این داروسازان نسخه های نوشته شده توسط پزشکان را بررسی می کنند و متناسب با بیماری فرد، داروی مناسب را تشخیص می دهند. چرا که پزشک گاهی ممکن است در تجویز دارو اشتباه کند بنابراین داروساز باید این اشتباه را به پزشک اطلاع دهد تا نسخه ی خود را اصلاح کند.
مراقبت داروییمتخصص مراقبت دارویی مسئول مستقیم یا غیرمستقیم درمان دارویی به منظور دستیابی به حذف یا کاهش علامت بیماری اقدام به عمل می کند. مراقبت های دارویی رشته ای است که بر عهده یک داروساز است و اقدامات این متخصصان به منظور بهبود کیفیت زندگی یک بیمار است. متخصصان در مراقبت های دارویی به خطرات ناشی از مصرف برخی داروها می پردازند و عوارض جانبی به وجود آمده از داروها را بررسی می کنند. در صورتی که به اطلاعات بیشتری در مورد این رشته نیاز داشتید به این سایت مراجعه فرمایید.
داروساز بیمارستانهمانگونه که از نام آن پیداست، یک داروساز بیمارستان در بیمارستان یا کلینیک پزشکی به همراه دیگر متخصصان بهداشت اطمینان حاصل می کنند که نوع داروی مصرفی برای هر بیمار متناسب با بیماری فرد است. آن ها ممکن است بر روی ارزیابی مقدار و دُز داروها، توزیع و ترکیب داروهای مختلف نیز کار کنند. وجود داروسازان بیمارستانی به شدت حیاتی است به گونه ای که  برای هر ۵۰ بیمار بستری در بیمارستان حداقل ۱ داروساز بیمارستانی نیاز است. امروزه در بسیاری از کشورها عدم وجود داروساز بیمارستانی کافی در بیمارستان ها منجر به تداخلات دارویی شدید، عوارض بالای داروها در بیماران و مصرف نا به جا و اشتباه داروها شده است.
داروسازی بالینیداروسازان بالینی در بیمارستان ها، آسایشگاه ها و دیگر مراکز درمانی مشغول به کار می شوند. هدف از داروسازی بالینی اطمینان از استفاده بهینه از داروها برای بهترین نتایج از طریق اطلاعات دارویی و نظارت بر ایمنی و اثر بخشی داروها است. آن ها می توانند از طریق اطلاعات دارویی و نظارت بر ایمنی و اثربخشی مواد، واکنش های دارویی در بدن موجودات را پیش بینی کنند و از بروز بسیار از واکنش های نامطلوب داروها جلوگیری کنند.  
داروساز صنعتیداروخانه صنعتی معادل صنعت داروسازی است و شامل تحقیقات، تولید، بسته بندی، کنترل کیفیت، بازاریابی و فروش کالاهای دارویی است. یک داروساز صنعتی ممکن است به عنوان نماینده برای یک شرکت داروسازی خاص، طرفداری و حمایت از استفاده محصولات خود و همچنین اطلاع رسانی به پزشکان در مورد مزایای استفاده از داروهای خود کار کند. داروسازی صنعتی حوزه ای از داروسازی است که در ساخت و تولید داروها از آخرین روش ها، فناوری ها و فرایندهای دارو برای تولید داروهای جدید استفاده می کنند. داروسازان صنعتی، روی ترکیبات دارویی جدید تحقیق می کنند و داروهای جدید را بر اساس نتایج تحقیقات به دست آمده تولید می کنند. داروساز صنعتی همچنین مسئول انجام آزمایش های بالینی و ارزیابی نتایج این آزمایش ها برای تعیین خطرات بالقوه یا عوارض جانبی داروها است. در صورتی که به اطلاعات بیشتری از رشته داروسازی صنعتی نیاز دارید به این سایت مراجعه کنید.
مشاوره داروسازیتاریخچه به وجود آمدن رشته مشاوره داروسازی به سال۱۹۹۰ بر می گردد و این رشته روی بررسی نظری داروها به جای اینکه از آن ها صرف نظر شود می پردازد. در اوایل سال ۲۰۰۰ سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که عدم استفاده درست یا به موقع داروها یکی از دلایلی است که روند درمان بیماری با شکست مواجه می شود. مشاوران دارویی یا مشاوره داروسازی اطلاعات ویژه و مربوطه به هر داروها را در اختیار فرد بیمار قرار می دهند. این اطلاعات شامل آگاهی بیمار از نحوه مصرف دارو، عوارض دارو، نحوه نگهداری دارو، نحوه مصرف دارو و یا اطلاعات دیگر است.
پذیرش سرپایی داروییبسیاری از داروسازان در مناطق روستایی به ویژه برای رفاه حال جمعیت سالمندان، خدمات دارویی ارائه می دهند. این داروسازان به مشکلات دارویی بیمارانی که به دلیل عدم کنترل بر وضعیت موجود در معرض مشکلات دارویی قرار دارند می پردازند.
داروساز مراقبت در منزلاین داروسازان شباهت کاری زیادی به پرستاران منازل دارند و در درجه اول وظیفه تزریق داروهای مورد نیاز بیمار در مواقع نیاز و ضروری را به عهده دارند. اگر به عنوان یک داروساز، کار در محیط بیمارستان یا کلینیک های بهداشتی و درمانی را دوست ندارید، بدون شک کار به عنوان داروساز مراقبت در منزل بهترین گزینه ممکن برای شما است. توجه داشته باشید که وظیفه این متخصصان تزریق داروها است نه تجویز داروهایی که به صورت های دیگر مانند قرص و کپسول برای بیمار در نظر گرفته شده است. به عنوان مثال تزریق داروهای مخصوص شیمی درمانی، انواع سرطان ها، بیماری های روانی و مشکلات تغذیه ای شامل حوزه تخصصی این افراد می شود.
داروسازی تحقیقاتیداروها قبل از اینکه ساخته و تولید شوند باید تحقیقات زیادی روی مواد اولیه و ترکیبات آن ها صورت بگیرد به همین علت گروهی از داروسازان در حیطه تحقیقاتی و پژوهشی رشته داروسازی کار می کنند تا با بررسی شناخت خواص درمانی هر ماده به اثر بخشی آن ها بر بدن موجودات یا بررسی عوارض جانبی آن ها بپردازند.

بهترین رشته داروسازی برای اپلای در خارج از کشور

داروسازان یکی از حیاتی ترین مشاغل را در حرفه بهداشت و سلامتی انسان ها دارند به گونه ای که هر کدام بسته به علاقه مندی خود و همچنین نیاز بیماران در گرایش های مختلف مشغول به کار می شوند. بی شک وجود همه داروسازان با هر گرایشی که در آن مشغول به تحصیل می شوند ضروری است. آنچه درباره تحصیل در گرایش های رشته داروسازی اهمیت دارد این است که فرد بتواند داروی جدیدی را برای بیماری های جدید بسازد. این رشته چنان پر اهمیت است که قبولی در آن حتی گاهی از رشته پزشکی نیز سخت تر است با این حال تخصص های پر طرفداری در رشته داروسازی مانند بیوتکنولوزي دارویی که در مقاطع بالا مانند دکتری آموزش داده می شود و یا فناوری دارویی که شامل بررسی نانوبیوفیلترها و یا استفاده از تکنیک های ژنومیک است، از پر کاربردترین رشته هایی است که علاقه مندان می توانند در آن ها اقدام به اپلای کنند. فارماکوگنوزی، شیمی دارویی، داروسازی هسته ای و داروسازی سنتی نیز از دیگر کاربردی ترین رشته های داروسازی به شمار می روند. توجه داشته باشید که هیچ کدام از گرایش های رشته داروسازی بر دیگری برتری ندارند و صرفا می توان آن ها را از نظر کاربردی بودن و یا درآمد بررسی کرد.

بورسیه رشته داروسازی در خارج از کشور

بورسیه رشته داروسازی در خارج از کشور

اگر شما هم از آن دسته از دانشجویانی هستید که قصد تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور را دارید و می خواهید به عنوان دانشجوی بین المللی برای دانشگاه های خارجی اپلای کنید، اصلا نگران نباشید! چرا که دانشگاه‌ های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌ های مختلف، بورسیه‌ هایی را در نظر گرفته اند و شما می توانید با هزینه ‌ی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید چرا که گاهی این بورسیه‌ ها تمام هزینه ‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه ‌ها را تقبل می‌ کنند.

گفتنی است که بورسیه ‌های تحصیلی یا کمک ‌هزینه‌ های دانشجویی از راه‌ های مختلف تامین می ‌شوند که می ‌تواند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد الشرایط قرار گیرد.

شاید این سوال پیش بیاید که این بورسیه ها به چه کسانی تعلق می گیرد؟

در پاسخ به چند نوع بورسیه اشاره خواهیم کرد:

  1. بورسیه ‌های ورودی به دانشجویان جدید الورود تعلق می‌ گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می ‌شود.
  2. بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند و در کنار اساتید خود در مسیر پیشرفت علم و دانش گام بر می دارند.
  3. بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می ‌پردازند. مبلغ خوب و قابل توجهی نصیب دانشجویانی می شود که در کنار اساتید به تحصیل می پردازند و دانشجویان می توانند برای هزینه های تحصیل و زندگی خود روی آن حساب کنند.
  4. بورسیه ‌های کار آموزی به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند. این کارها به صورتی برنامه ریزی می شوند که به درس دانشجو لطمه ای وارد نشود. لازم به ذکر است که دانشجو در روزهای تعطیل حتی می تواند به صورت تمام وقت کار کرده و حقوق کار تمام وقت را کسب کند.
  5. بورسیه های تشویقی گاهی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.

در صورتی که تمایل دارید مانند سایر دانشجویان از بورسیه ها، کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی یا حتی وام‌ های دانشجویی در رشته دارو سازی مطلع شوید، می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به این رشته‌ مطلع شوید. همچنین سایت ‌هایی طراحی شده اند که شما می ‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه ‌های رشته ‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه‌ های رشته ‌ی داروسازی به سایت ‌های زیر مراجعه کنید.

scholarshipportal.com

careeronestop.org

دانشگاه های برتر رشته داروسازی در خارج از کشور

دانشگاه های برتر رشته داروسازی در خارج از کشور

از آنجایی که افراد سال های زیادی را برای تحصیل در رشته داروسازی صرف می کنند، انتخاب دانشگاه مناسب برای تحصیل می توانند به آینده شغلی آن ها بسیار کمک کند. تیم مهاجرتی تراست در لیست زیر سعی کرده است تا برترین این دانشگاه ها را به شما عزیزان معرفی کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برترین دانشگاه های داروسازی به سایت های زیر مراجعه کنید.

pharmacytechnicianguide.com

collegeaffordabilityguide.org

نام دانشگاهتوضیحات
دانشگاه منچستربا وجود رقابت بسیار بالا دانشکده های مختلف داروسازی در انگلستان، دانشگاه منچستر توانسته است جایگاه اول را به دلیل کیفیت بالای آموزشی در دانشکده داروسازی از آن خود کند. از مهم‌ترین ویژگی دانشگاه منچستر برای دانشجویان داروسازی، وجود آزمایشگاه های پیشرفته برای آموزش های عملی رشته داروسازی و کار کردن در داروخانه ها و بیمارستان ها در طول تحصیل است.
دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیلدانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل به عنوان یکی از برترین دانشگاه های آمریکا در رشته داروسازی در سطح جهانی بسیار مشهور است. به گونه ای که دانشجویان ضمن آشنایی با سیستم های بهداشتی در سراسر جهان می توانند بسیاری از رشته های ترکیبی مربوط به رشته داروسازی را نیز انتخاب کنند.
دانشگاه کالیفرنیا، سان فرانسیسکواگر چه دانشگاه کالیفرنیا، سان فرانسیسکو (UCSF) در یکی از گران ترین شهرهای ایالات متحده واقع شده است، اما وجود دانشکده داروسازی بی نظیر آن، دانشگاه کالیفرنیا را تبدیل به یکی از مشهورترین دانشکده های داروسازی جهان کرده است به طوری که این دانشگاه تقریبا هر سال جزء ۵ دانشکده داروسازی برتر جهان قرار می گیرد.
دانشگاه ناتینگهامدانشگاه ناتینگهام از سال ۲۰۱۴ جزء برترین دانشکده های داروسازی به سبب کیفیت بالای تحقیقاتی قرار گرفته است. هر ساله بسیاری از متقاضیان علاقه مند به تحصیل در رشته داروسازی برای پذیرش در این دانشگاه اقدام به اپلای می کنند چرا که کیفیت بالای آموزشی باعث رشد و پیشرفت دانشجویان و در نتیجه تضمین آینده شغلی آن ها است.
دانشگاه کمبریجدانشگاه کمبریج یکی از برترین دانشکده های داروسازی را در بریتانیا در اختیار دارد که هر ساله باعث جذب بسیاری از دانشجویان در مقاطع تحصیلی مختلف با گرایش های متعدد داروسازی شده است. انجام تحقیقات داروسازی از برترین ویژگی های این دانشگاه به شمار می رود.
کالج دانشگاهی لندنکالج دانشگاهی لندن یکی از برترین دانشکده های جهان در رشته داروسازی است. این دانشگاه که در قلب لندن قرار دارد، علاوه بر اینکه به دلیل آموزش با کیفیت در این دانشگاه بسیار پر طرفدار است، به دلیل فضای سبز و محیط گردشگری اطراف آن نیز مورد توجه علاقه مندان قرار گرفته است.
دانشگاه تورنتو (برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این دانشگاه می توانید بر روی آن کلیک کنید.)استانداردهای آموزشی بالا و باکیفیت در تدریس رشته داروسازی این دانشگاه باعث شده است که دانشگاه تورنتو تبدیل به یکی از بهترین دانشگاه های جهان در رشته داروسازی شود. انجام کارهای آزمایشی، برگزاری سخنرانی ها و آموزش های بالینی دانشجویان را برای مهارت های این رشته آماده می کند. آنچه دانشگاه تورنتو را از سایر دانشگاه ها متمایز می کند، القای حس خود باوری و تربیت مدیران و صنعتگران آینده است.
دانشگاه هاروارددانشگاه هاروارد که از برترین دانشگاه های جهان به شمار می رود، به دلیل برنامه درسی دقیقی که در رشته های مختلف از جمله داروسازی ارائه کرده، هر ساله متقاضیان زیادی برای ورود به این دانشگاه دارد. آنچه در رشته داروسازی بیشتر مورد تاکید برنامه آموزشی داروسازی قرار گرفته است، آموزش مفاهیم اساسی مانند آشنایی با خواص فیزیکی و شیمیایی انواع مواد مختلف و ساخت داروها و چگونگی پیشگیری از عوارض دارو است. یکی از بهترین ویژگی های دانشگاه هاروارد در رشته داروسازی در نظر گرفتن دوره های مخصوص داروسازی به صورت آنلاین است که علاقه مندان می توانند در این دوره ها برای گرفتن گواهی های مختلف شرکت کنند.  
دانشگاه موناش/ دانشگاه مونشدانشگاه موناش در یکی از بزرگ‌ترین شهرهای استرالیا قرار دارد. این دانشگاه تمامی امکانات رفاهی لازم برای تحصیل و زندگی دانشجویان را در محل استقرار خود فراهم کرده و یکی از محبوب ترین رشته های این دانشگاه رشته داروسازی است که به صورت کاملا حرفه ای آموزش داده می شود. یکی از دلایلی که متقاضیان دانشگاه موناش برای نشستن بر روی صندلی های این دانشگاه ها با یکدیگر به رقابت می پردازند این است که دانشگاه علاوه بر کیفیت بالای آموزشی، شهریه مقرون به صرفه ای دارد و اکثر افراد می توانند از عهده مخارج بربیایند.
دانشگاه آکسفوردبی شک دانشگاه آکسفورد یکی از برترین برنامه های آموزشی در سطح جهان است که در طول چندین دهه گذشته در رشته های مختلف در رده برترین دانشگاه های جهان قرار گرفته است. دانشگاه آکسفورد گرایش های مختلف رشته داروسازی را در مقاطع مختلف کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا ارائه می دهد. تمرکز دانشگاه آکسفورد در رشته داروسازی آموزش با کیفیت به دانشجویان جهان و آماده ساختن آن ها برای ورود به بازار کار است. از برترین ویژگی های این دانشگاه، ارائه بورسیه ها و کمک هزینه های آموزشی برای دانشجویان است.
دانشگاه کالیفرنیا سن دیگودانشگاه سن دیگو واقع در کالیفرنیا، نزدیک به ۲۱۴۱ جریب زمین را اشغال می کند و در نزدیکی سواحل اقیانوس آرام قرار دارد. این دانشگاه نزدیک به ۲۰۰ برنامه کارشناسی و تحصیلات تکمیلی را در رشته های مختلف ارائه می دهد و یکی از برترین و محبوب ترین برنامه های آن رشته داروسازی است. دانشجویان در رشته داروسازی در گرایش های مختلف آن مشغول به تحصیل می شوند و به صورت تخصصی با ویژگی های مواد دارویی مختلف و ترکیب آن ها برای ساخت داروهای جدید آشنا می شوند.
دانشگاه ویسکانسین مدیسندانشگاه ویسکانسین، قدیمی ترین دانشگاه دولتی در ویسکانسین است که در سال ۱۸۴۸ تاسیس شد و تا به امروز بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی این ایالت باقی مانده است. دانشکده داروسازی این دانشگاه نیز از سال ۱۸۸۳ تاسیس شد و از همان ابتدا آموزش با کیفیت در این رشته را اساس کار خود قرار داده است. دانشگاه ویسکانسین اولین دانشکده داروسازی در آمریکا بود که مقطع کارشناسی داروسازی را ارائه داد و برنامه های پویاتر و خلاقانه تری را برای سال های بعد در نظر گرفت. بدون شک تحصیل در این دانشگاه آینده شغلی تضمین شده را برای دانشجویان در نظر می گیرد. ترکیبی از برنامه های آموزشی تجربی، آموزش های آنلاین، شرکت در سمینارها و حضور در آزمایشگاه ها از مهم‌ترین برنامه های رشته داروسازی در این دانشگاه به شمار می رود.    
دانشگاه واشنگتندانشگاه واشنگتن یک دانشگاه تحقیقاتی عمومی است که در سیاتل، واشنگتن واقع شده است که در سال ۱۸۶۱ تاسیس شد و سالانه نزدیک به ۵۴۰۰۰ دانشجو را در مقاطع مختلف تحصیلی برای رشته های مختلف ثبت نام می کند. دانشکده داروسازی دانشگاه واشنگتن که در سال ۱۸۹۴ تاسیس شد از همان ابتدا جایگاه بسیار خوبی را در رشته داروسازی به دست آورد و سالانه تحقیقات نوآورانه را در این رشته و رشته های مربوط به آن مانند علوم زیستی انجام می دهد.
دانشگاه ایالتی داکوتای جنوبیدانشگاه ایالتی داکوتای جنوبی که در سال ۱۸۸۱ تاسیس شد، بزرگترین دانشگاه تحقیقاتی عمومی در آمریکا است که هر ساله بیش از ۱۲۰۰۰ دانشجو را در رشته های مختلف خود ثبت نام می کند. دانشکده داروسازی این دانشگاه یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین رشته های این دانشگاه است که علاوه بر آموزش های عالی در این رشته، تاکید زیادی روی انجام تحقیقات برای تولید داروی بیماری های مختلف از جمله انواع سرطان دارد.
دانشگاه فلوریدادانشگاه فلوریدا که در سال ۱۸۵۳ تاسیس شد، دارای ۱۶ کالج دانشگاهی در زمین ۱۶ هکتاری خود است و برنامه داروسازی آن یک برنامه منحصر به فرد آموزشی در این دانشگاه به شمار می رود. دانشکده داروسازی فلوریدا، فرصت های متعددی را برای تحصیل دانشجویان در اختیار آن ها قرار می دهد. دانشجویان در طول ۳ سال اول بیشتر روی آموزش های مختلف در کلاس درس تاکید می کنند و در طول سال چهارم به طور کامل به آموزش های بالینی می پردازند.
دانشگاه تمپلدانشگاه تمپل واقع در فیلادلفیا دارای ۸ پردیس و ۱۷ دانشکده است که نزدیک به ۳۸۰۰۰ دانشجو را در رشته های متعدد و مقاطع تحصیلی مختلف ثبت نام می کند. دانشکده داروسازی دانشگاه تمپل که در سال ۱۹۰۱ تاسیس شد، امروزه به یکی از برترین دانشکده های جهان در زمینه آموزش داروسازی تبدیل شده است. از مهم‌ترین ویژگی های این دانشگاه، همکاری با FDA (Food and Drug Administration) و دیگر شرکت های داروسازی برتر است.
دانشگاه پردودانشکده داروسازی دانشگاه پردو در سال ۱۸۸۴ تاسیس شد. این دانشکده که سومین دانشکده قدیمی داروسازی در آمریکا به شمار می رود با داشتن سال ها تجربه در آموزش این رشته و استخدام اساتید مجرب، امروزه تبدیل به یکی از بهترین دانشگاه های جهان در رشته داروسازی شده است.
اخذ ویزا برای اپلای رشته داروسازی در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای رشته داروسازی در خارج از کشور

یکی از مهم‌ترین موارد برای اخذ ویزای تحصیلی، انتخاب مشاوران با تجربه و مطمئن در این زمینه است چرا که ناقص بودن اطلاعات شما و یا هر گونه خطا و اشتباه در زمینه اخذ ویزا، شما را برای یک ترم یا یک سال از تحصیل باز می دارد. موسسه مهاجرتی تراست با داشتن سال ها تجربه در زمینه اخذ ویزا برای علاقه مندان به تحصیل در خارج از کشور، در این مسیر در کنار شما خواهد بود تا بتوانید به آسانی و بدون هیچ مشکلی ویزای تحصیلی بگیرید. مراحل زیر روند کلی اخذ ویزا در رشته داروسازی را نشان می دهد اما بهتر است برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تیم مهاجرتی تراست تماس بگیرید.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌  مورد نظر (در اینجا رشته‌ داروسازی)
  • همراه داشتن نامه‌ ی پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس  و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌  آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ ی صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ ی سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

درباره ویزای کانادا و ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.

اپلای رشته داروسازی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

  • اپلای رشته داروسازی در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

یکی از محبوب ترین برنامه هایی که علاقه مندان به رشته داروسازی برای تحصیل در آن اپلای می کنند، لیسانس علوم دارویی است (BSPS) که یک برنامه ۴ ساله برای دانشجویان علاقه مند به ادامه تحصیل در برنامه های تحصیلات تکمیلی و دکترای داروسازی است. این برنامه همچنین برای افرادی در نظر گرفته شده است که می خواهند در صنایع دارویی یا مراکز بهداشتی مراقبتی کار کنند. اگر چه داشتن مدرک دیپلم دبیرستان شرط اولیه برای اپلای در این مقطع است، اما برخی از دانشگاه ها دانشجویان را ملزم به شرکت در دوره کارآموزی قبل از ورود به این رشته می کند. مدرک لیسانس داروسازی که مخفف آن BPharm مدرکی است که دارندگان آن می توانند در زمینه های متعدد مانند داروسازی، مشاوره، تحصیل در مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد و یا کار به عنوان متخصص داروسازی فعالیت داشته باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد رشته کارشناسی داروسازی می توانید به این سایت مراجعه کنید.

  • اپلای رشته داروسازی در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

مدرک کارشناسی ارشد داروسازی (MPharm) یکی از پر طرفدارترین مدارک آموزشی در رشته داروسازی است که دانشجویان به صورت تخصصی وارد یکی از گرایش های رشته داروسازی می شوند. دانشجویان در این مقطع ضمن آموزش های بالینی در این رشته، در سخنرانی ها و سمینارهای آموزشی در این مقطع شرکت کرده و در کلاس های آزمایشگاهی و عملی داروسازی نیز فعالیت می کنند. افرادی که برای مقطع کارشناسی ارشد داروسازی اپلای می کنند، ممکن است بسته به جایی که می خواهند در آن درس بخوانند شرایط متفاوتی را تجربه کنند به عنوان مثال، تکمیل تحصیلات داروسازی در مقطع کارشناسی ارشد داروسازی در اروپا ۴ سال به طول می انجامد. این مدرک بیشتر برای افرادی مناسب است که نمی خواهند به صورت کاملا تخصصی در رشته داروسازی به صورت عملی فعالیت داشته باشند و بیشتر روی انجام تحقیقات تمرکز دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کارشناسی ارشد داروسازی به این سایت مراجعه فرمایید.

  • اپلای رشته داروسازی در مقطع دکتری در خارج از کشور

برنامه آموزشی بیشتر دانشگاه های خارج از کشور در مقطع دکترای داروسازی ۴۰ واحد درسی است که دانشجویان در مدت ۳ یا ۴ سال به تحصیل در این مقطع می پردازند. شرایط اپلای در این مقطع به این صورت است که متقاضی باید در یک آزمون ورودی شرکت کند و درصورت قبولی می تواند در دانشگاه ثبت نام کند. افرادی که برای مقطع دکترای داروسازی اپلای می کنند، بعد از اتمام تحصیلات خود به عنوان پزشک عمومی نمی توانند کار کنند و به کار بردن پسوند دکترا صرفه به علت نشان دادن بالاترین سطح تحصیلات دانشجویان در این رشته است. برنامه دکترای داروسازی PharmD است و فارغ التحصیلان به طور کامل با انواع داروها و کاربرد آن ها آشنا هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مقطع دکترا داروسازی به این سایت مراجعه کنید.

درباره اعزام دانشجو به کانادا بیشتر بدانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته داروسازی در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته داروسازی در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای اپلای در رشته داروسازی بسته به کشور و دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید، متفاوت است. برخی از دانشگاه ها صرفا سوابق تحصیلی را بررسی می کنند و برخی دیگر از دانشگاه ها سختگیری زیادی برای پذیرش دانشجویان دارند و برای ثبت نام دانشجویان یک آزمون ورودی می گیرند و درصورت قبولی، دیگر شرایط را بررسی می کنند. لیست زیر، مدارک کلی اپلای در رشته داروسازی را نشان می دهد اما مدارک تخصصی تر و الزامات لازم را از سایت دانشگاه مورد نظر خود بررسی کنید.

  • رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید
  • نمرات دروس زیست شناسی، فیزیک، ریاضی و شیمی شما باید بالا باشد.
  • فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
  • برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
  • بسته به دانشگاهتان ۲ تا ۳ توصیه نامه نیاز دارید.
  • در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
  • داشتن انگیزه نامه نیز از اصلی ترین مدارک ارسالی شما است.
  • مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
  • لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
  • نمرات آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه نمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.

بازار کار رشته داروسازی در خارج از کشور

به جرات می توان گفت حدودا ۹۰ تا ۹۵ درصد از فارغ التحصیلان رشته داروسازی وارد بازار کار می شوند و در مراکز مختلفی مشغول به کار می شوند. اگر چه درآمد داروسازان بسته به جایی که در آن مشغول به کار هستند، نوع تخصص خود، گرایشی که در آن درس خوانده اند،  دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شده اند، تجربه کاریشان، مدرک تحصیلی و کشوری که در آن کار می کنند با یکدیگر متفاوت است اما با این حال حتی کمترین حقوق یک داروساز نیز جزء مشاغل پردرآمد به شمار می رود. افرا می توانند در حوزه های مختلف مانند داروخانه ها، در مراکز آموزشی و بهداشتی درمانی، در وزارت بهداشت و یا کارخانه های آرایشی بهداشتی کار کنند. بسیاری دیگر از افراد به عنوان استاد دانشگاه و محقق مشغول به کار می شوند.

درباره بازار کار داروسازی در کانادا بیشتر بدانید.

میانگین درآمد رشته داروسازی در دیگر کشور ها

میانگین درآمد رشته داروسازی در دیگر کشور ها

سایت  salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهم‌ترین درآمد کشورها را در رشته تکنسین داروسازی نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.

درباره مشاغل پردرآمد در کانادا بیشتر بدانید.

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوقتکنسین داروسازی در اتریشمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۳۲,۰۲۷ یورو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی‌ در هر ساعت: ۱۵ یورو
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۳۸۸ یورو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۴,۲۶۰ یورو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۸,۴۲۵ یورو   
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در استرالیامیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۴۹,۹۱۴ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۲۴ دلار
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۶۰۴ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹,۲۰۳ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی‌ با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۰,۰۱۷ دلار   
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در باهامامیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۲۴,۳۶۰ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۱۲ دلار
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۲۹۵ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۸,۴۹۷ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی‌ با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۹,۲۹۸ دلار   
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در بلغارستانمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۹,۵۰۵ لو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی‌ در هر ساعت: ۵ لو
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری:  ۱۱۵ لو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۳۳۷ لو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱,۶۲۱ لو  
میانگین حقوق تکنسین داروسازیدر بلاروسمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۶,۳۶۱ روبل
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۳ روبل
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۷۷ روبل
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴,۸۸۸ روبل
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷,۷۴۲ روبل   
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در برمودامیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۳۳,۸۴۶ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۱۶ دلار
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۴۱۰ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵,۷۱۹ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۰,۷۳۷ دلار    
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در کانادامیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۳۹,۷۶۰ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۱۹ دلار
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۴۸۱ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۰,۱۳۴ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۷,۷۳۰ دلار   
میانگین حقوقتکنسین داروسازی در چینمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۸۲,۸۶۵ یوان
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۴۰ یوان
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۱,۰۰۳ یوان
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۳,۴۸۰  یوان
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۰,۵۴۶ یوان  
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در کاستاریکامیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۶,۰۰۰,۳۲۱ کولون
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۲,۸۸۵ کولون
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۷۲,۶۰۴ کولون
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴,۵۷۶,۹۶۵ کولون
میانگین حقوق  تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷,۲۴۹,۴۲۱ کولون   
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در جمهوری چکمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۳۱۶,۵۳۸ کرونا
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۱۵۲ کرونا
میانگین درآمد  تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۳,۸۳۰ کرونا
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۳۹,۷۶۷ کرونا
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۷۹,۷۶۵ کرونا   
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در مراکشمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۵۹,۳۵۱ درهم
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۲۹ درهم
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۷۱۸ درهم
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۵,۱۵۴ درهم
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۱,۵۲۰ درهم 
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در مصرمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۵۰,۶۰۹ پوند
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۲۴ پوند
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۶۱۲ پوند
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۸,۸۹۶ پوند
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۱,۶۰۷ پوند
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در نیوزیلندمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی:۴۳,۵۴۱ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت:  ۲۱ دلار
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۵۲۷ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹,۳۱۱ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۲,۳۱۲ دلار  
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در فنلاندمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۲۹,۸۷۰ یورو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۱۴ یورو
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۳۶۱ یورو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۲,۵۹۷ یورو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۵,۷۹۲ یورو   
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در فرانسهمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۲۷,۴۲۷ یورو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۱۳ یورو
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۳۳۲ یورو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۰,۷۷۵ یورو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۲,۹۰۵ یورو   
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در گرجستانمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۱۶,۱۸۹ لاری
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۸ لاری
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۱۹۶ لاری
میانگین حقوق تکنسین داروسازی  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲,۵۱۲ لاری
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹,۸۱۷ لاری    
میانگین حقوق تکنسین داروسازیدر پرتغالمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۱۳,۱۷۲ یورو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۶ یورو
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۱۵۹ یورو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹,۹۵۹ یورو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵,۷۷۴ یورو  
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در پاکستانمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۷۲۲,۴۴۵ روپیه
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۳۴۷ روپیه
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۸,۷۴۲ روپیه
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۵۶,۴۷۳ روپیه
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۸۱,۳۹۵ روپیه  
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در مجارستانمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۲,۵۰۳,۳۷۰ فورینت
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۱,۲۰۴ فورینت
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۳۰,۲۹۱ فورینت
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۹۳۲,۰۰۶ فورینت
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳,۰۰۹,۲۴۱ فورینت   
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در اوکراینمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۱۰۸,۶۰۶ گریونا
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۵۲ گریونا
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۱,۳۱۴ گریونا
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۳,۶۵۵ گریونا
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۲,۵۰۱ گریونا   
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در ایالات متحده‌ی عربیمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۹۶,۵۶۵ درهم
میانگین حقوقتکنسین داروسازی در هر ساعت: ۴۶ درهم
میانگین درآمد تکنسین داروسازی ‌ از ساعات اضافه کاری: ۱,۱۶۸ درهم
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۳,۵۵۰ درهم
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۶,۴۹۵ درهم   
میانگین حقوق تکنسین داروسازیدر ایالات متحده‌ی آمریکامیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۳۶,۳۲۳ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۱۷ دلار
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۴۴۰ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۷,۵۲۹ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۳,۶۰۴ دلار   
 میانگین حقوق تکنسین داروسازی در کره‌ی جنوبیمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۲۴,۳۱۰,۹۶۷ وون
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۱۱,۶۸۸ وون
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۲۹۴,۱۶۳ وون
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۸,۵۲۰,۶۹۰ وون
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۹,۳۳۴,۷۸۴ وون  
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در سوئدمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۲۷۶,۷۶۰ کرون
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۱۳۳ کرون
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۳,۳۴۹ کرون
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۴۳,۱۵۱ کرون
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۳۲,۰۴۲ کرون    
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در سنگاپورمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی:  ۳۷,۴۷۴ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۱۸ دلار
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۴۵۳ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۸,۵۱۱ دلار
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۵,۱۵۸ دلار   
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در فیلیپینمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۱۸۰,۱۱۸ پزو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۸۷ پزو
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۲,۱۷۹ پزو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۳۷,۶۸۷ پزو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۱۸,۰۸۲ پزو    
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۱۲۲,۴۶۴ راند
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۵۹ راند
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۸۲ راند
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۳,۶۱۵ راند
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۸,۲۷۶ راند   
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در مکزیکمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۱۲۷,۳۲۲ پزو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی  در هر ساعت: ۶۱ پزو
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۱,۵۴۱ پزو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی  با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۶,۸۸۹ پزو
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵۳,۴۶۲ پزو   
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در ژاپنمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۸۲,۸۶۵ ین
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۴۰ ین
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۱,۰۰۳ ین
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۳,۴۸۰ ین
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۰,۵۴۶ ین
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در قزاقستانمیانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۲,۰۰۰,۳۰۷ تنگه
میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۹۶۲ تنگه
میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۲۴,۲۰۴ تنگه
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۵۳۳,۶۷۶ تنگه
میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲,۴۲۹,۱۷۸  تنگه  

سوالات متداول

حداقل نمره آزمون GPA برای رشته داروسازی چند است؟

این نمره برای دانشجویانی که می خواهند وارد دانشکده ی داروسازی شوند، سال به سال در حال تغییر است و بهتر است تا برای کسب اطمینان بیشتر به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کنید. اما طبق گزارشات اخیر حداقل نمره ی مورد نیاز به صورت زیر اعلام شده است:
● Cumulative GPA: 3.36
● Average science GPA: 3.23

5 کشور برتر از نظر آینده شغلی برای تحصیل در رشته داروسازی کدام است؟

● ایالات متحده آمریکا
● کانادا
● سوئیس
● آلمان
● انگلستان

برای رشته ی داروسازی نمره ی زبان چند لازم است؟

دانشجویان ایرانی و سایر دانشجویانی که زبان مادری آن ها، زبانی به غیر از انگلیسی است، ملزم هستند تا پیش از ورود به کانادا توانایی زبانی خود را با ارائه ی مدرک زبان مثل تافل یا آیلتس اثبات کنند. به طور میانگین نمره ی این آزمون برای این رشته بهتر است بالای 6 یا 6.5 باشد. اما با این حال باید به شرایط پذیرش دانشگاه های مختلف توجه کرد. در ضمن در صورتی که قصد تحصیل در دانشگاهی فرانسوی زبان را دارید، می بایست مدرکی معتبر را برای اثبات توانایی زبانی خود با حداقل نمره ی مورد نیاز ارائه دهید.

آیا به دانشجویان رشته داروسازی در کشور کانادا بورسیه و کمک هزینه تحصیلی تعلق می گیرد؟

بله.
دانشجویان رشته ی دارو سازی نیز می توانند از این حق یرخوردار شوند به شرطی که واجد الشرایط بورسیه ی دلخواه خود باشند. برای گرفتن بورسیه چندین راه وجود دارد که  برخی از آن ها عبارت است از:
● بورسیه ی تشویقی برای دانشجویان پر تلاش با معدل و نمرات بالا
● بورسیه برای دانشجویان جدید الورود با سطح علمی بالا و رزومه قوی
● بورسیه دستیار پژوهش برای دانشجویانی که در کنار تحصیل خود به تحقیق نیز با کمک اساتید خود می پردازند.
بورسیه دستیار اساتید برای دانشجویانی که در کنار تحصیل خود به تدریس در کنار اساتید خود و به دانشجویان ترم پایینی می● پردازند.
● و سایر بورسیه ها.

میانگین در آمد داروسازان در کشور کانادا چقدر است؟

● میانگین حقوق تکنسین داروسازی به صورت کلی: ۳۹,۷۶۰ دلار 
● میانگین حقوق تکنسین داروسازی در هر ساعت: ۱۹ دلار
● میانگین درآمد تکنسین داروسازی از ساعات اضافه کاری: ۴۸۱ دلار
● میانگین حقوق تکنسین داروسازی تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۰,۱۳۴ دلار   
● میانگین حقوق تکنسین داروسازی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۷,۷۳۰ دلار   

دیدگاهتان را بنویسید