اپلای ساخت و تولید

اپلای رشته ساخت و تولید

تحصیل رشته ساخت و تولید در خارج از کشور

رشته مهندسی ساخت و تولید، بر شناخت و اعمال تغییرات در پروسه ی تولید محصولات (مانند محصولات غذایی، دارویی، پلاستیکی، ماشین و غیره) متمرکز است. هدف از این رشته افزایش راندمان تولید، بهبود کیفیت و کاهش هزینه ها است. اگر شما هم به رشته حمل و نقل علاقه مند هستید و قصد تحصیل در این رشته را دارید، در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در اختیار شما قرار دهیم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای ساخت و تولید

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته ساخت و تولید

مهندسین ساخت و تولید، ایرادات موجود در فرایند تولید را با استفاده از آنالیزهای آماری بررسی کرده و پیشنهادهایی در خصوص تغییر تجهیزات فرایندی، برنامه های تولیدی، ماکزیمم محصول قابل تولید، هزینه ها و غیره ارائه می دهند تا شرایط تولید را بهبود بخشند.

در رشته ساخت و تولید به دانشجویان آموزش داده می شود که چگونه:

  • تجهیزات، فرایندها، سیستم ها و رویه های تولیدی را طراحی کنند
  • در موارد لزوم، تجهیزات لازم را خریداری، نصب و تعمیر کنند
  • علل خرابی خط تولید را بررسی کنند
  • فرایند تولید را بهبود بخشیده و راندمان را بالا ببرند
  • مهندسین و کارگران را مدیریت کنند
  • گزارشات آماری، مالی و فرایندی را آماده کنند
  • خطاها را تشخیص دهند
  • بودجه را مدیریت کنند
  • برای نگهداری و بررسی تکنیکی سیستم ها برنامه ریزی کنند
  • با تامین کننده تجهیزات، خریداران و پژوهشگران در ارتباط باشند

اپلای رشته ساخت و تولید در خارج از کشور

برای تحصیل در رشته ی مهندسی ساخت و تولید می توانید در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل کنید. مقطع دکترا معمولا آخرین مقطع تحصیلی این رشته در نظر گرفته می شود و بیشتر کشورها برای این رشته، دوره های پست داک ارائه نمی دهند.

دانشگاه ها، صرف نظر از مقطع تحصیلی و کشور محل تحصیل، معمولا مهارت های زیر را آموزش می دهند:

  1. مهندسی و تکنولوژی: تکنیک ها، فرایندها و تجهیزات تولید محصول و خدمات پس از فروش
  2. دانش مکانیکی: طراحی، به‌کارگیری، تعمیر و نگهداری از ابزارها و قطعات
  3. دانش ریاضی: محاسبات عددی، جبر، هندسه، آمار و کاربردهای آنها
  4. کامپیوتر و الکترونیک: آشنایی با بوردهای تخصصی، تراشه ها، تجهیزات الکترونیکی، سخت افزار و نرم افزارهای کامپیوتری
  5. دانش فیزیک: استفاده از اصول و قوانین فیزیک سیالات، مواد و غیره در راستای بهبود تولید

اپلای مقطع کارشناسی مهندسی ساخت و تولید در خارج از کشور

بر اساس اعلام رسمی سازمان آمار امریکا، حدود 76 درصد مهندسین ساخت و تولید با مدرک کارشناسی مشغول به کار هستند. دانشجویان با تحصیل در مقطع کارشناسی، با مفاهیمی مانند محیط های تولیدی نوین، تکنولوژی ها و فرایند های تولید پیشرفته، سیستم های کنترلی و غیره آشنا می شوند. با اتمام تحصیل در این مقطع از دانشجویان انتظار می رود که مهارت ها و تکنولوژی های لازم برای تولید محصولات جدید صنعتی را آموخته باشند.

بیشتر دوره های کارشناسی ساخت و تولید شامل دروس پایه و تخصصی می باشند. در ابتدا دروسی ارائه می شوند تا دانش افراد در زمینه های فیزیک، ریاضی، مکانیک، سیالات و غیره را بالا ببرد. در دو سال آخر معمولا دروس تخصصی تر مانند طراحی کامپیوتری، سیاست های تولیدی، اتوماسیون صنعتی، اقتصاد مهندسی و غیره قرار داده می شود.

دوره های مهندسی ساخت و تولید در کشورهای مختلف، متفاوت هستند و هزینه های تحصیلی متفاوتی هم دارند؛ بنابراین لازم است که در ابتدا به خوبی تحقیق کنید و لیست دروس و هزینه های دوره ها را مشخص کنید. از آنجا که این کار بسیار زمان‌بر می باشد، توصیه می کنیم از تجربه ی مشاوران تیم تراست بهره ببرید تا پروسه اپلای و پذیرش خود را در کوتاه ترین زمان انجام دهید. برای جستجوی دوره های کارشناسی مهندسی ساخت و تولید می توانید به این سایت مراجعه کنید.

درباره هزینه تحصیل در کانادا بیشتر بدانید.

اپلای مقطع کارشناسی ارشد ساخت و تولید در خارج از کشور

دانشجویان کارشناسی ارشد ساخت و تولید یاد می گیرند چطور از اصول مهندسی شیمی، مکانیکی، بیوشیمی و غیره استفاده کنند تا محصولات را از مرحله ساختار و خواص تا شکل نهایی، بهینه سازی کنند و با چالش های تولیدات مدرن رو به رو شوند. این دانشجویان پایه های اساسی و تکنیک های مدرن تولیدی را یاد می گیرند تا راندمان سیستم های تولیدی را افزایش دهند.

برای جستجوی دوره های کارشناسی ارشد مهندسی ساخت و تولید می توانید به این سایت مراجعه کنید.

اپلای مقطع دکتری ساخت و تولید در خارج از کشور

برای تحصیل در در مقطع دکترا بهتر است روی دوره هایی متمرکز شوید که زیر مجموعه ی مهندسی مکانیک و ساخت و تولید هستند، چرا که این رشته ها فرصت مطالعاتی گسترده تر و به‌روزتری را برایتان فراهم می کنند.

از آنجا که بازار جهانی امروز، به دنبال روش هایی می گردد که تولیداتی با کمترین آسیب به سلامتی انسان ها و محیط زیست ارائه دهد، دانشجویان PhDساخت و تولید به دنبال گسترش روش های جدید فرایندهای تولیدی هستند تا راه حل هایی با راندمان بالا و هزینه های کمتر و دوست دار محیط زیست ارائه دهند. دانشجویان مقطع دکترا مهندسی ساخت و تولید می آموزند چطور در مرز علم حرکت کرده و در راستای کشف ناشناخته ها قدم بردارند. این دوره ها عموما سه سال (تمام وقت) زمان می برند. محققین دکترای رشته ساخت و تولید در تمامی زمینه ها (مانند دارو، هوافضا، ماشین سازی، انرژی و غیره)، از مرحله تحقیقات بنیادی تا بازاریابی فعالیت می کنند.

برای جستجوی دوره های دکترا مهندسی ساخت و تولید می توانید به این سایت مراجعه کنید.

همچنین می توانید درباره تحصیل در کانادا بیشتر بدانید.

ادامه تحصیل رشته ساخت و تولید در خارج از کشور

رشته مهندسی ساخت و تولید با تحقیق و طراحی سیستم های تولیدی، فرایندها، ابزارها و تجهیزات ماشینی مرتبط است. بازار کار این رشته گسترده بوده و تقریبا در تمامی صنایع تولیدی وجود دارد؛ فارغ التحصیل های این رشته می توانند در زمینه های طراحی، ساخت، مونتاژ، اندازه گیری، کنترل و مدل‌سازی مشغول به کار شوند.

از آنجا که امروزه صنایع تولیدی بخش مهمی از پیشرفت اقتصادی کشور را رغم می زنند و بازار فروش محصولات روز به روز رقابتی تر می شود، تحقیق و گسترش تکنولوژی های جدید اجتناب ناپذیر است. به همین دلیل تمامی کشورها به فارغ التحصیل هایی احتیاج دارند که بتوانند تکنولوژی های جدید را به سیستم های تولیدی اضافه و آن‌ها را مدیریت کنند؛ بنابراین رشته ساخت و تولید در کشورهای پیشرفته با صنایع تولیدی قوی (مانند کشور کانادا)، آینده تحصیلی و شغلی درخشانی دارد.

لیست دروس رشته ساخت و تولید در خارج از کشور

جدول زیر، معمول ترین دروس رشته مهندسی ساخت و تولید را نشان می دهد. این دروس بسته به دانشگاه و مقطع تحصیلی متفاوت هستند و برخی از آنها به عنوان دروس انتخابی ارائه می شوند.

  • Systems Modelling and Simulation
  • Global Manufacturing Enterprise Business Development
  • Research Methods for Engineering Projects
  • Computer Aided Engineering
  • Advanced Measurement Systems and Data Analysis
  • Logistics and Global Supply Chain Management
  • Quality Management & Reliability
  • Research Project/ Thesis
  • Pipeline Engineering
  • combustion processes
  • Automation and Robotics
  • instrumentation
  • Numerical Methods for Engineers
  • optimization methods with robotics
  • Manufacturing management
  • mechanics of compressible flow
  • computer integrated manufacturing
  • CAD/CAM/CAE
  • Application of CAD for engineering designer
  • Mathematic for Manufacturing engineering
  • Integrating studies
  • Engineering and management modelling
  • statistics
  • Electronics & electrical technology
  • Manufacturing technology
  • Engineering science
  • Material and manufacturing processes
  • Manufacturing design
  • Software engineering
  • Manufacturing process technology
  • Manufacturing planning and control
  • Machine design
  • Polymer engineering – processing and manufacture
  • Sports engineering
  • Supply chain management
  • Additive manufacturing for product development
  • Sustainable product lifecycle
  • Finite element analysis
  • Healthcare engineering
  • Manufacturing automation and control
  • Organization structure & strategy
  • Engineering management: finance, law and quality
گرایش های رشته ساخت و تولید در خارج از کشور

گرایش های رشته ساخت و تولید در خارج از کشور

از آنجا که رشته ساخت و تولید، شباهت های زیادی با سایر رشته های مهندسی (مانند مهندسی مکانیک و مهندسی مواد) دارد، گرایش های این رشته متنوع هستند و بسته به نیازهای کشور تعریف می شوند. این گرایش ها در کشورهای متفاوت، متفاوت هستند و گاهی ممکن است به عنوان زیرمجموعه مهندسی مکانیک، مواد، علوم دارویی و غیره ارائه شوند.

درباره رشته های پرطرفدار در کانادا بیشتر بدانید.

بهترین گرایش رشته ساخت و تولید برای اپلای در خارج از کشور

با تحصیل در رشته ی مهندسی ساخت و تولید، می توانید در طیف گسترده ای از صنایع تولیدی (از مکانیک و خودروسازی گرفته تا صنایع غذایی و دارویی) به پژوهش بپردازید و مشغول به کار شوید. این وسعت انتخاب، به شما اجازه می دهد تا گرایش خود در رشته ی مهندسی ساخت و تولید را بر اساس علایق و نیاز بازار کار کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید انتخاب کنید تا هم از دوره تحصیلی خود لذت ببرید و هم در شغلی مناسب با علایقتان و با حقوق بالا استخدام شوید.

بورسیه رشته ساخت و تولید در خارج از کشور

از آنجا که رشته ی مهندسی ساخت و تولید جزء نیازهای اساسی صنعت می باشد، بورسیه های بسیاری به دانشجویان این رشته اختصاص داده می شود. بیشتر این بورسیه های برای کشورهای آمریکا و کانادا هستند. حتی در برخی موارد می توانید در اواسط تحصیل برای دریافت اسکالرشیپ اقدام کنید و یا درخواست وام دانشجویی داشته باشید.

شرط پذیرش بیشتر این بورسیه ها، نمره های درسی بالا و سابقه درخشان می باشد. برای جستجوی بورسیه های دانشگاهی باید سایت دانشگاه را بررسی کنید و یا در مقطع دکترا و کارشناسی ارشد با اساتید مکاتبه کنید. برای جستجوی بورسیه های دولتی و خصوصی می توانید به سایت هایی نظیر این سایت مراجعه کنید.

درباره بورسیه تحصیلی کانادا بخوانید

دانشگاه های برتر رشته مهندسی ساخت و تولید در خارج از کشور

معیار QS یکی از معتبرترین و مهم ترین نظام های رتبه بندی و طبقه بندیِ سالانه ی دانشگاه های سراسر دنیا محسوب می شود. این سیستم معیارهایی مانند تحقیق و پژوهش، هیئت علمی، امکانات، اشتغال پذیری، آموزش آنلاین، نوآوری، فراگیری، معیارهای تخصصی و غیره را مورد بررسی قرار داده و هر ساله لیستی از بهترین دانشگاه های سراسر دنیا را ارائه می دهد.

برترین دانشگاه های رشته مهندسی ساخت و تولید در سال 2020

دانشگاهمکانرتبهسایت
دانشگاه MIT Massachusetts Institute of Technology (MIT)کمبریج، آمریکا98.9به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه استنفورد Stanford Universityاستنفورد، آمریکا96.2به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه کمبریج University of Cambridgeکمبریج، انگلستان94.2به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه هاروارد Harvard Universityکمبریج، آمریکا93.5به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه فناوری دلفت Delft University of Technologyدلفت، هلند92.9به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه برکلی کالیفرنیا University of California, Berkeley (UCB)برکلی، آمریکا91.8به این لینک مراجعه کنید
کالج امپریال لندن Imperial College Londonلندن، انگلستان90.9به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه آکسفورد University of Oxfordآکسفورد، انگلستان90.9به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه پلی تکنیک میلان Politecnico di Milanoمیلان، ایتالیا90.4به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه میشیگان University of Michigan-Ann Arborان آربور، آمریکا90.3به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه صنعتی نانیانگ Nanyang Technological University, Singapore (NTU)سنگاپور، سنگاپور89.9به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه صنعتی ETH زوریخ ETH Zurich – Swiss Federal Institute of Technologyزوریخ، سوئیس89.7به این لینک مراجعه کنید
مؤسسه فناوری جورجیا  آتلانتا، آمریکا89.3به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه چینهوا Tsinghua Universityچین89.2به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه ملی سنگاپور National University of Singapore (NUS)سنگاپور، سنگاپور88.6به این لینک مراجعه کنید
موسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان Swiss Federal Institute of Technology Lausanne (EPFL)لوزان، سوئیس87.6به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه فناوری کالیفرنیا (کالتک) California Institute of Technology (Caltech)پاسادنا، آمریکا87.5به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه فنی آخن RWTH Aachen Universityآخن، آلمان86.9به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه توکیو The University of Tokyoتوکیو، ژاپن86.9به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه پردو Purdue Universityوست لایف، آمریکا86به این لینک مراجعه کنید

درباره دانشگاه های کانادا در تراست بخوانید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته ساخت و تولید در خارج از کشور

به منظور اخذ ویزای تحصیلی لازم است سه مرحله کلی را طی کنید:

  • جستجوی دوره و دانشگاه
  • ثبت درخواست اپلای و دریافت پذیرش
  • مراحل سفارتی و اخذ ویزا

تیم مهاجرتی تراست در هر مرحله همراه شما خواهند بود و شما را راهنمایی کرده تا مدارکتان را به بهترین نحو آماده کنید و شانس بالایی در دریافت ویزای تحصیلی کانادا و یا دیگر کشورهای جهان داشته باشید.

شرایط خود را بسنجید!

نمی دانید از کجا شروع کنید؟ مشاوران ما برای راهنمایی شما آماده هستند!

مدارک مورد نیاز برای اپلای ساخت و تولید در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته ساخت و تولید به کشور و دانشگاه مد نظر بستگی دارد، اما عمدتا شامل موارد زیر است:

  • مدارک تحصیلی، ریز نمرات و ترجمه ی رسمی آنها
  • اسکن مدارک شخصی (معمولا فقط پاسپورت مورد نیاز است) و اسکن عکس پرسنلی
  • ترجمه مدارک شخصی (بسته به درخواست دانشگاه)
  • هزینه ثبت نام (ادمیشن فی)
  • مشخصات فردی، مشخصات والدین، آدرس محل زندگی و غیره (برای پر کردن فرم های ثبت نام)
  • رزومه شغلی و تحصیلی
  • مدرک رسمی زبان (معمولا IELTS یا TOEFEL – حداقل نمره ی قابل قبول به دانشگاه بستگی دارد.)
  • بیانیه ی شخصی (personal statement) یا انگیزه نامه (SOP): علایق خود، تحصیلات اکادمیک، تجربیات کاری مرتبط، اهداف و برنامه هایی که برای تحصیل و پس از آن در نظر گرفته اید را شرح دهید.
  • دو یا سه توصیه نامه از اساتید مطرح در رشته ی ساخت و تولید
  • لیست مقالات و دستاوردها (برای اپلای مقطع کارشناسی ارشد و دکترا)
  • گواهی تمکن مالی

توجه: تمامی مدارک را بر اساس فرمت و درخواست دانشگاه آماده کنید تا شانس پذیرش بالاتری داشته باشید و فرایند پذیرش را سریع تر طی کنید.

بازار کار رشته مهندسی ساخت و تولید در خارج از کشور

بازار کار رشته مهندسی ساخت و تولید در خارج از کشور

مهندسین ساخت و تولید عمدتا توسط شرکت های تولیدی و فرایندی (مانند کارخانه های صنایع غذایی، صنایع خودرو، لاستیک سازی و غیره) استخدام می شوند. این افراد با مطالعه ی نیازهای مصرفی جوامع و تحقیق، طراحی و بهینه سازی روش های تولید، بهترین روش تولید را ارائه کرده و بر اجرای ان نظارت می کنند.

مهندسین ساخت و تولید می توانند به عنوان مهندس تولید، مهندس فرایند، مهندس ساخت، مهندس فروش، طراح تجهیزات ماشینی، مشاور و غیره مشغول به کار شوند. این افراد وظیفه دارند خط تولید طراحی کنند، روش هایی برای بهبود سیستم های موجود ارائه دهند و یا با طراحان صنعتی در افزایش تولید و کاهش هزینه ها همکاری کنند.

بازار کار این رشته تضمین شده است. مشاغل مرتبط با مهندسی ساخت و تولید از سال 2018، رشد جهانی 5 درصدی دارد و سالانه چیزی حدود 50 هزار عنوان شغلی جدید را ارائه می شود؛ حدود 15 درصد شاغلین این رشته، بانوان هستند.

از آنجا که تجهیزات تولیدی در رشته ساخت و تولید 24 ساعته کار می کنند، ممکن است کار به صورت شیفتی باشند.

رایج ترین مشاغل مرتبط با رشته مهندسی ساخت و تولید

مهندسی ساخت و تولید

این شغل که شباهت های زیادی با مهندسی مکانیک دارد، بر تحقیق، طراحی، ساخت و تست عملکرد سیستم های تولیدی صنعتی متمرکز است. مهندسین ساخت و تولید باید با سازوکار قطعات صنعتی (موتورها، ابزارهای، دستگاه های کنترلی و ماشین آلات بزرگ صنعتی) آشنا باشند و بتوانند خط تولید را کنترل و عیب یابی کنند. میانگین حقوق این افراد (به طور میانگین) حدود 64,000 الی 90,000 دلار در سال می باشد.

تکنسین ابزار دقیق

تکنسین ابزار دقیق، تجهیزات کنترلی را بازرسی، کالیبره و تعمیر می کند. این افراد عموما با دستگاه های آنالیزی و نرم افزارهای پیشرفته کار می کنند و وظیفه دارند تجهیزات الکتریکی، مکانیکی، نیوماتیک و غیره را به دقت بررسی کنند. میانگین حقوق این افراد (به طور میانگین) حدود 38,000 الی 62,000 دلار در سال می باشد.

طراح CAD

طراحی به کمک کامپیوتر (CAD) یکی از جدیدترین مشاغل مرتبط با حوزه مهندسی می باشد. طراحان CAD از نرم افزار مربوطه استفاده می کند تا برنامه و طرح های تکنیکی لازم را برای مهندسین، معمارها و سازنده های تجهیزات فراهم کنند. برای کار در این شغل معمولا گواهی شرکت در دوره های CAD لازم است. میانگین حقوق این افراد (به طور میانگین) حدود 37,500 الی 50,000 دلار در سال می باشد.

اپراتور کارخانه

این افراد در کانادا، معمولا در صنایع نفت و گاز و غیره مشغول به کار هستند و به عنوان سرپرست بخش های مختلف کار می کنند. سابقه ی کاری مرتبط و آشنایی با مفاهیم امنیتی و HSE جز مهم‌ترین صلاحیت های لازم می باشد. میانگین حقوق این افراد (به طور میانگین) حدود 31,500 الی 44,000 دلار در سال می باشد.

اپراتور دستگاه CNC

این اپراتور وظیفه ی کنترل ساز و کار های متفاوت دستگاه ها و ابزارهای موجود را بر عهده دارند. اپراتورهای این تجهیزات جز آموزش دیده ترین و ماهرترین اپراتورهای صنعتی هستند و باید توانایی خواندن نقشه های صنعتی و کالیبراسیون ماشین های تولیدی را داشته باشند. میانگین حقوق این افراد (به طور میانگین) حدود 30,500 الی 39,500 دلار در سال می باشد.

بازرس کنترل کیفیت

شرح وظایف این افراد بسته به صنعتی که در آن مشغول به کار هستند متفاوت است. میانگین حقوق این افراد (به طور میانگین) حدود 29,000 الی 41,000 دلار در سال می باشد.

نقاش صنعتی

نقاش های صنعتی از تکنیک های متفاوت استفاده می کنند تا بناها و تجهیزات فلزی، چوبی و پلاستیکی را رنگ کنند. میانگین حقوق این افراد (به طور میانگین) حدود 37,500 الی 30,500 دلار در سال می باشد.

اپراتور ماشین

این افراد در کار با ماشین های صنعتی مهارت دارند، نحوه ی نگهداری و تعمیر آنها را بلد هستند و در خصوص مقاومت فیزیکی و دانش تکنیکی این ماشین آلات اطلاعات بسیاری دارند. میانگین حقوق این افراد (به طور میانگین) حدود 25,000 الی 32,000 دلار در سال می باشد.

کارگر خط مونتاژ

این افراد خط مونتاژ را بر اساس طرح های موجود سرهم می کنند و عملکرد و کالیبراسیون دستگاه ها را به طور مداوم بررسی می کنند. میانگین حقوق این افراد (به طور میانگین) حدود 21,000 الی 27,000 دلار در سال است.

میانگین درآمد رشته مهندسی ساخت و تولید در دیگر کشور ها

میانگین درآمد رشته مهندسی ساخت و تولید در خارج

  • بهترین بازار کار رشته ی مهندسی ساخت و تولید در کشور کانادا وجود دارد. این کشور با صنعتی پیشرفته و اقتصادی قدرتمند، همواره به دنبال راه هایی برای تولید محصولات باکیفیت و عالی می باشد و مطلوب ترین حقوق و مزایا را برای مشاغل مرتبط با مهندسی و صنعت تولید ارائه می دهد. پس چنانچه آینده کاری برایتان از اهمیت بالایی برخوردار است، توصیه می کنیم کشور کانادا را در صدر انتخاب هایتان قرار دهید.

میانگین حقوق سالانه مهندسین ساخت و تولید در کشورهای مختلف

کشورحقوق سالانه
آمریکا64,000 – 96,000 $
کانادا49,000 – 83,000 $CAD
آلمان39,000 – 80,000 €
انگلیس21,000 – 43,000 £
استرالیا55,000 – 100,000 $A
مالزی6,000 – 100,000 MYR
سوئیس47,800 – 165,000 CHF
سنگاپور26,000 – 77,000 SGD
سوئد25,600 – 75,200 SEK
معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

سوالات متداول

کدام مدارک برای اپلای ساخت و تولید مورد نیاز است؟

مدارک مهم برای اپلای در این رشته شامل مدارک هویتی مانند پاسپورت معتبر هستند. در این رشته شما باید مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، مدرک زبان و ترجمه ریز نمرات را آماده کنید. برای پذیرش در مقاطع تحصیلات تکمیلی نیاز است تا مدارکی مانند انگیزه نامه قوی، توصیه نامه دانشگاهی و رزومه شغلی و تحصیلی نیز آماده شوند.
در رشته ساخت و تولید ممکن است بعضی از دانشگاه‌ها نیاز به مدرک GRE داشته باشند که بهتر است برای اطلاع دقیق از آن وب سایت هر دانشگاه را بررسی کنید.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای ساخت و تولید و پذیرش در آن چیست؟

حداقل نمرات مورد نیاز برای پذیرش در این رشته در وب سایت هر یک از دانشگاه‌ها بیان شده است. این حداقل‌ها در هر دانشگاهی با دیگر دانشگاه‌ها تفاوت دارد. با استفاده از مدارکی مانند تافل و آیلتس می‌توانید در این رشته پذیرش شوید. همچنین، امکان پذیرش با PTE یا آزمون کمبریج نیز در دانشگاه ها مهیا شده است.
در کشورهایی مانند کانادا در صورتی که در مقطع قبلی در دانشگاه انگلیسی زبان یا دبیرستان انگلیسی زبان تحصیل کرده باشید، همین امر برای اثبات توانایی زبان شما کافی است.

آیا امکان پذیرش بدون مدرک زبان در رشته ساخت و تولید مهیا شده است؟

این امکان در بسیاری از دانشگاه‌ها وجود دارد. شما در این نوع پذیرش باید در دوره‌های زبان قبل از ورود به دانشگاه شرکت کنید و به سطح مورد نظر دست پیدا کنید.

آیا ارائه سوابق علمی مانند مقاله معتبر تاثیری در روند اپلای ساخت و تولید دارد؟

ارائه سوابق علمی متعدد در رزومه منجر به طی شدن بهتر روند اپلای خواهد شد. مخصوصا در مورد تحصیلات تکمیلی و کارشناسی ارشد در صورتی که دارای سوابق علمی متعدد مانند مقالات علمی هستید، بهتر است آن‌ها را در رزومه ذکر کنید. به طور کلی هر چه رزومه پر بارتر باشد، شانس پذیرش نیز به همان مقدار بیشتر خواهد شد.

آیا درآمد متخصصان ساخت و تولید در خارج از کشور خوب است؟

متخصصان ساخت و تولید درآمدهای عالی در خارج از کشور دارند و این میزان در مورد کشور کانادا بین 50 هزار دلار تا 80 هزار دلار در سال برآورد شده است. این میزان در مورد کشور آمریکا بین 65 هزار دلار تا 95 هزار دلار است و در مورد کشور اروپایی سوئیس نیز به بیش از 100 هزار دلار می‌رسد.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل در رشته ساخت و تولید چیست؟

دانشگاه‌های معتبر جهانی این رشته را ارائه داده‌اند چرا که ساخت و تولید از جمله مهم‌ترین و حیاتی‌ترین رشته‌های دانشگاهی به شمار می‌رود.
از جمله مهم‌‌ترین این دانشگاه‌ها می‌توان MIT، استنفورد، کمبریج، تورنتو کانادا، بریتیش کلمبیا کانادا و پلی تکنیک میلان را بیان کرد.

چه نکاتی برای اپلای رشته ساخت و تولید مهم است؟

قبل از همه چیز بهتر است وب سایت هر یک از دانشگاه‌ها را بررسی کنید تا مدارک به صورت بی نقص آماده شوند. مدارک درخواست شده از طرف دانشگاه باید به صورت ترجمه شده باشند و مهم‌تر از آن داشتن مدارک هویتی معتبر است. پاسپورت شما باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. برای طی کردن سریع و درست روند اپلای بهتر است انگیزه نامه و اهداف تحصیل را به بهترین شکل ممکن آماده کنید. همچنین، بهتر است روی حداقل‌ها تمرکز نکنید و در صورت امکان رزومه عالی را ارائه دهید.

مهندسین ساخت و تولید چه می کنند؟

مهندسین ساخت و تولید همواره به دنبال روش هایی برای بهبود عملکرد سیستم، کیفیت محصول، کاهش هزینه هستند. این افراد وظیفه دارند هزینه، زمان و تعداد نیروی کار لازم برای راه اندازی یک سیستم تولیدی را بسنجند، طراحی را در مرحله آزمایشگاهی و نیمه صنعتی انجام دهند تا بازخورد تولیدی، مشکلات موجود و استاندارهای لازم را به دست بیاورند و در قالب گزارش های رسمی ارائه دهند.

برای کار در رشته ی ساخت و تولید چه مهارت هایی لازم است؟

برای آنکه در رشته ی مهندسی ساخت و تولید موفق باشید باید مهارت های زیر را به خوبی یاد بگیرید:
● کار با کامپیوتر
استفاده از سیستم های کامپیوتری برای برنامه نویسی، ثبت گزارشات کاری، ثبت داده های فرایندی و دریافت خروجی در رشته ی مهندسی ساخت و تولید بسیار مهم بوده و تقریبا در تمامی مشاغل مرتبط با این رشته کاربرد دارد.
● تصمیم گیری سریع و توانایی حل مشکلات
مهندسین ساخت و تولید باید بتوانند اطلاعات را به سرعت آنالیز کرده، نتایج را بررسی و بهترین راه حل را انتخاب کنند.
● جمع آوری و انالیز اطلاعات
مشاهده سیستم های فرایندی و دریافت اطلاعات از منابع معتبر در این رشته بسیار اهمیت دارند. مهندسین ساخت و تولید وظیفه دارند پس از گرداوری اطلاعات، آن‌ها را طبقه بندی کرده و اصول و حقایق مربوط به آنها را بررسی کنند.
● کنترل فرایند، مواد و محیط اطراف
با مشاهده و کنترل سیستم ها، می توان مشکلات را به سرعت تشخیص داد و برای حل آنها اقدام کرد. به علاوه با این روش می توان تاثیر تغییرات فرایندی بر محصول خروجی را نیز تحلیل کرد.
● ارتباط موثر با همکاران
از آنجا که مهندسین ساخت و تولید عموما در محیط های کاری با افراد زیادی در ارتباط هستند، توانایی برقراری ارتباط موثر با سایرین در این رشته اهمیت بالایی دارد.
خلاقیت
طراحی و ساخت ایده ها و محصولات جدید نیازمند خلاقیت و تفکر است.

فرق مهندسی ساخت و تولید با مهندسی مکانیک چیست؟

مهندس مکانیک و مهندس ساخت و تولید، هردو با طراحی تجهیزات و محصول سروکار دارند؛ اما تمرکز این رشته ها بر موارد متفاوتی است. مهندسین مکانیک تجهیزات ماشینی خاصی را طراحی و تولید می کنند در حالی که مهندسین ساخت و تولید بر بهبود فرایند تولید و تغییر سیستم برای تولید محصول بهتر متمرکز هستند. بر اساس اعلام سازمان آمار آمریکا در سال 2019، حقوق مهندسین مکانیک سالانه حدود 88,430 دلار و حقوق مهندسین ساخت و تولید حدود 99,040 دلار در سال می باشد.

وظایف کاری مهندس ساخت و تولید چیست؟

وظایف کاری مهندس ساخت و تولید شامل موارد زیر می شود:
● کار با نرم افزارهای طراحی کامپیوتری برای طراحی سیستم های تولیدی
● ارزشیابی روش های تولید، انالیز روش ها و انتخاب بهترین روش
● پیدا کردن راه حل برای مشکلات تولیدی
● آنالیز اقتصادی و یافتن موثرترین و کم هزینه ترین روش ها

آیا رشته ساخت و تولید، رشته ی خوبی است؟

رشته ی ساخت و تولید بازار کار خوبی دارد. شاغلین این حوزه یا در طراحی و ساخت سیستم های تولیدی کار می کنند، یا بر تجهیزات و روند تولید محصول نظارت می کنند و یا مسئولیت مدیریت بخش های تولیدی را بر عهده دارند؛ اما باید توجه کرد از آنجا که فرایندهای تولیدی روز به روز به تمام اتوماتیک شدن نزدیک تر می شوند، نیازهای بازار کار در حال تغییر هستند و افرادی که می خواهند در این رشته موفق شوند باید کار با تجهیزات الکترومکانیکی و کامپیوتری را یاد بگیرند.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

  • محمدامین

    سلام، تشکر از توضیحات بسیار بسیار خوبتون در مورد این رشته به جرئت میتونم بگم من بعد از 12 سال تحصیل در رشته ساخت و تولید با مطالعه این توضیحات دیدم بازتر شد نسبت به این رشته. سپاس