بورسیه تحصیلی کانادا

رزرو وقت مشاوره

نگاه کلی به بورسیه تحصیلی کانادا

بورسیه های تحصیلی در مقطع کارشناسی محدود و به دست آوردنشان هم سخت تر از مقاطع ارشد و دکترا است.

به دست آوردن بورسیه تحصیلی چه در دبیرستان و چه در مقاطع تحصیلی دانشگاهی، نیازمند دارا بودن شرایط خاصی است که معمولا شامل موارد زیر می شوند:

  • معدل بالا
  • مدرک زبان معتبر با نمره ی بالا
  • رزومه ی قوی
  • سابقه ی تهیه مقالات ارزشمند در نشریات بین المللی معتبر
  • سابقه ی کار و انجام فعالیت های علمی و پژوهشی
  • سابقه ی انجام فعالیت در زمینه های دیگری از قبیل فرهنگی، هنری، ورزشی
  • دانشجویان باید تمکن مالی کافی را در اختیار داشته باشند تا بتوانند سایر هزینه های خود که توسط بورسیه پوشش داده نمی شوند را متقبل شوند.
  • بورسیه های تحصیلی کانادا می توانند توسط سازمان های دولتی، غیر دولتی (شامل افراد و یا موسسه های مالی) و همینطور دانشگاه ها به دانشجویان اعطاء شوند.
  • مهم ترین معیار در تخصیص بورسیه به دانشجویان متقاضی، شایسته محوری است. افرادی که بتوانند ثابت کنند که واجد شرایط هستند و از سطح علمی مناسبی برخوردار می باشند، مشکل چندانی در به دست آوردن بورسیه کانادا پیدا نخواهند کرد.

لینک های مفید

انواع بورسیه تحصیلی کانادا

  • گرنت و برسری
  • دستیار تدریس
  • دستیار تحقیق
  • اسکالرشیپ – شایسته محوری
  • وام برای دانشجویان کانادایی

در ارتباط با موضوع بورسیه تحصیلی در کانادا این ویدئو را مشاهده کنید.        

شرح انواع بورس تحصیلی کانادا

این دسته از بورسیه های تحصیلی، بر اساس وضعیت درسی یا تحصیلی شخص متقاضی برای تحصیل در کانادا، به وی تعلق می گیرند و منابع دولتی، شرکت های خصوصی و یا دانشگاه ها آن ها را ارائه می کنند. این نوع بورسیه ها، اصطلاحا با اسم فلوشیپ (Fellowship) نیز شناخته می شوند و شخص متقاضی باید برای به دست آوردنشان شرایط خاصی از جمله معدل بالا، نمره زبان مناسب و تجربه ی تحقیق و ارائه مقاله داشته باشد.

این نوع بورسیه ها، برای اوقاتی هستند که دانشجو نیاز مالی دارد. در این صورت، این نیاز توسط برخی از منابع برطرف خواهد شد. برای اختصاص این بورسیه ها، نیازی به داشتن صلاحیت های علمی خاصی نیست و معمولا دانشجویان بین المللی کم تر از آنها بهره مند می شوند.

همانطور که شهروندان کانادایی امکان برخورداری و استفاده از این وام ها را دارند، دانشجویان بین المللی نیز می توانند از وام دانشجویی کانادا استفاده کنند. این یعنی نرخ سود برای هر دو گروه از افراد، با یکدیگر مشابه و یکسان است. دانشجویان خارجی باید برای برخوردار شدن از این وام ها، از طریق بانک های خصوصی کانادا اقدام کنند.

یکی از روش های به دست آوردن کمک هزینه ی دانشجویی برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا، فعالیت به عنوان دستیار آموزش یا تدریس است. بنابراین، دانشجویان باید اساتید خود را در امر آموزش یاری دهند و در قبال آن هزینه ای دریافت کنند. افرادی که قصد اپلای کانادا برای این نوع از کمک هزینه دانشجویی در کانادا را دارند، باید در آزمون های زبان معتبری از جمله آیلتس و تافل یا آزمون های معتبر دیگر، نمره بالایی به دست آورده باشند.

دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و اغلب دانشجویان دکتری، می توانند در فعالیت های پژوهشی و یا تحقیقاتی که معمولا به پایان نامه هایشان نیز ارتباط پیدا نمی کنند، شرکت داشته باشند تا از مقداری کمک هزینه ی تحصیلی برخوردار شوند. این فعالیت ها، معمولا به مدت ۱۵ تا ۲۰ ساعت در هفته انجام می شوند و دپارتمان ها و یا دانشکده های خاصی، دانشجویان را برای این نوع از فعالیت ها گزینش می کنند.

مدارک لازم برای بورسیه تحصیلی کانادا

  • تکمیل فرم درخواست برای بورسیه تحصیلی کانادا
  • یک نسخه کپی از تمامی صفحات پاسپورت که حداقل برای مدت ۶ ماه اعتبار دارد به همراه سایر مدارک شناسایی
  • ارائه مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا
  • ارائه گواهی پزشکی معتبر
  • ارائه توصیه نامه تحصیلی به تعدادی که درخواست شده. این مدرک، یک تاییدیه بسیار مهم و ضروری از سوی کارشناس و یا استاد مربوطه است مبنی بر این که چرا شما فکر می کنید که شخص مناسبی برای ادامه ی تحصیل و دریافت بورسیه هستید.
  • داشتن نمره بالا در آزمون هایی از قبیل SAT ،ACT ،GRE و یا GPA بالا می تواند فاکتور بسیار مهمی باشد.
  • داشتن نمونه کار و یا portfolio که مربوط به کارهای هنری و یا پروژه های تکمیل شده شخص متقاضی می باشند، می تواند به دانشجویان رشته های هنر، طراحی و رشته های دیگری که در این زمینه وجود دارد کمک کند تا شایستگی بیشتری از خودشان بروز دهند.
  • ارائه انگیزه نامه. باید در یک متن حدودا ۴۰۰ تا ۶۰۰ کلمه ای توضیح دهید که علت درخواست شما برای اخذ بورسیه تحصیلی چیست، چرا این دانشگاه مورد نظرتان را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده اید، رشته ی انتخابی شما چه ارتباطی می تواند با مطالعات آینده و اهداف کاری شما داشته باشد و همچنین، توانایی های علمی، عملی و فنی شما و نوع ارتباط آن ها با گرایش تحصیلی شما چیست.
  • رزومه، سوابق و مدارک تحصیلی شما مدرکی است که تجارب علمی، تحصیلی، دستاوردها و مهارت های اجتماعی، علایق و سرگرمی، فعالیت های داوطلبانه و یا هر رویداد کوتاه دیگری که با سوابق تحصیلی شما مرتبط هستند را نشان می دهد.
  • آماده سازی و ارائه مقالات بین المللی و یا پروپوزال های تحقیقاتی، خصوصا برای مقطع دکتری اهمیت بسیار زیادی دارد.
  • مدارک مالی و یا پرینت حساب والدین شخص متقاضی به عنوان پشتیبان مالی همراه با اطلاعات مالیاتی

نکته!

تمامی اسناد و مدارک ذکر شده، باید دارای مهر و تایید وزارت دادگستری و امور خارجه باشند و توسط یک دارالترجمه رسمی ترجمه شده باشند. شما باید این مدارک به همراه ترجمه آنها را در ددلاین تعیین شده توسط دانشگاه خود برای آنها ارسال کنید و منتظر پاسخشان بمانید.

مراحل اخذ بورسیه تحصیلی کانادا

  1. انتخاب دانشگاه مقصد و استاد

    در اولین قدمی که برای اخذ بورسیه تحصیلی در کانادا برمی دارید، باید دانشگاهی که قصد انجام این کار را در آن دارید، انتخاب کنید. شما باید دانشگاه مورد نظرتان را بر اساس حوزه ی پژوهشی تخصصی خود انتخاب کنید تا اگر یکی از آن ها تخصص شما را نیاز داشت، سریعا برای آن اقدام کنید.
    همچنین، شما در حین جست و جو برای دانشگاه، باید استادی که در زمینه ای نزدیک به زمینه ی تحقیقاتی و پژوهشی شما فعالیت می کند را نیز پیدا کنید تا پایان نامه یا مقالات شما نظر وی را جلب کند. البته، برای این کار باید مهارت بالایی در مکاتبه ی رسمی داشته باشید. در این صورت، کلید اصلی برای موفقیت در پروسه ی اخذ بورسیه تحصیلی را به دست خواهید آورد.

  2. تحویل رزومه

    پس از این که فرم های درخواست پذیرش را تکمیل کردید و مذاکره با دانشگاه و استاد مورد نظر خود را نیز شروع کردید، باید رزومه ی قوی که برای چنین روزی آماده کرده بودید را برایشان ارسال کنید.
    رزومه ی شما مهم ترین مدرکی است که توانایی ها، مهارت ها و تجربیات شما را نشان می دهد. بنابراین، در تهیه آن دقت لازم را به خرج بدهید.

  3. آماده سازی و تقویت مدارک

    برای اطمینان از آماده سازی تمامی اسناد و مدارک مورد نیاز برای اخذ بورسیه تحصیلی کانادا، باید شش ماه تا یک سال قبل از این که وارد پروسه و مراحل انجام این کار شوید، یک برنامه ریزی دقیق داشته باشید. وکلا و مشاوران با تجربه ی ما در موسسه ی مهاجرتی تراست با شما هستند تا شما را از تمامی اسناد و مدارکی که در هر مرحله باید ارائه دهید، آگاه کنند.

  4. آماده سازی تقاضانامه و اپلای

    در این مرحله، رسما وارد پروسه ی اخذ بورسیه تحصیلی کانادا می شوید. اکنون باید فرم های درخواست یا اپلای را تکمیل کنید و مدارکی که در مرحله ی قبل آماده کرده بودید را ارسال کنید.

  5. پرداخت هزینه ی اپلای

    برای هر دانشگاهی که اپلای کرده باشید، مبلغی را جهت بررسی پرونده ی شما درخواست و دریافت می کند که معمولا چیزی بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار است و چندان زیاد نیست. این مبلغ، غیر قابل استرداد است و شما چه توسط دانشگاه مورد نظر پذیرفته شوید و چه نشوید، این مبلغ دیگر به شما برگشت داده نخواهد شد.

  6. اخذ ویزا

    نکته ای که در این مرحله باید به آن دقت بسیار زیادی داشته باشید، این است که برای وقت گرفتن از سفارت کانادا جهت مصاحبه و دریافت ویزای تحصیلی کانادا، کاملا وقت شناس و دقیق باشید چرا که در صورت از دست دادن وقت تعیین شده، ممکن است برای مدت زیادی منتظر باشید تا وقت جدیدی به شما داده شود.

  7. مهاجرت

    پس از پشت سر گذاشتن تمامی مراحل قبل و انجام تمام نیازمندی های لازم برای آن، وقت مهاجرت به کانادا فرا خواهد رسید. حضور در دانشگاه، ملاقات های حضوری، برنامه ها و آغاز دوران تحصیل رایگان شما در یکی از بهترین کشورهای دنیا، اهدافی بوده که اکنون بسیار به آن ها نزدیک هستید و مراحل جدیدی در زندگی شما محسوب می شوند. این تازه شروع مسیر شما و زندگی جدیدتان است؛ پس با قدرت برای اهداف جدید خود تلاش کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد نحوه به دست آوردن بورسیه تحصیلی کانادا در ۳ قدم، این ویدئو را مشاهده کنید.

چگونه بورسیه تحصیلی کانادا بگیرم؟

اطلاعات بورسیه تحصیلی دانشگاه های کانادا

بورسیه‌
و جوایز
وبسایتالزاماتشهریه
بورسیه ها و جوایز دانشگاه تورنتووبسایت دانشگاه تورنتوالزامات دانشگاه تورنتو
بورسیه ها و جوایز دانشگاه بریتیش کلمبیاوبسایت دانشگاه بریتیش کلمبیاالزامات دانشگاه بریتیش کلمبیاشهریه دانشگاه بریتیش کلمبیا
بورسیه ها و جوایز دانشگاه مک گیلوبسایت دانشگاه مک گیلالزامات دانشگاه مک گیلشهریه دانشگاه مک گیل
وبسایت دانشگاه مک مستر
بورسیه ها و جوایز دانشگاه مونترالوبسایت دانشگاه مونترالالزامات دانشگاه مونترال
بورسیه ها و جوایز دانشگاه آلبرتاوبسایت دانشگاه آلبرتاالزامات دانشگاه آلبرتاشهریه دانشگاه آلبرتا
بورسیه ها و جوایز دانشگاه اتاواوبسایت دانشگاه اتاواالزامات دانشگاه اتاواشهریه دانشگاه اتاوا
وبسایت دانشگاه سایمون فریزرالزامات دانشگاه سایمون فریزر
بورسیه ها و جوایز دانشگاه واترلووبسایت دانشگاه واترلوالزامات دانشگاه واترلوشهریه دانشگاه واترلو
بورسیه ها و جوایز دانشگاه وسترن انتاریووبسایت دانشگاه وسترن انتاریوالزامات دانشگاه وسترن انتاریوشهریه دانشگاه وسترن انتاریو
بورسیه ها و جوایز دانشگاه دالهاوزیوبسایت دانشگاه دالهاوزیالزامات دانشگاه دالهاوزی
بورسیه ها و جوایز دانشگاه لاوالوبسایت دانشگاه لاوالالزامات دانشگاه لاوالشهریه دانشگاه لاوال
بورسیه ها و جوایز دانشگاه کویینزوبسایت دانشگاه کویینزالزامات دانشگاه کویینزشهریه دانشگاه کویینز
بورسیه ها و جوایز دانشگاه مانیتوباوبسایت دانشگاه مانیتوباشهریه دانشگاه مانیتوبا
بورسیه ها و جوایز دانشگاه ویکتوریاوبسایت دانشگاه ویکتوریاالزامات دانشگاه ویکتوریاشهریه دانشگاه ویکتوریا
بورسیه ها و جوایز دانشگاه یورکوبسایت دانشگاه یورکالزامات دانشگاه یورکشهریه دانشگاه یورک
بورسیه ها و جوایز دانشگاه گوئلفوبسایت دانشگاه گوئلفالزامات دانشگاه گوئلفشهریه دانشگاه گوئلف
بورسیه ها و جوایز دانشگاه ساسکاچوانوبسایت دانشگاه ساسکاچوانالزامات دانشگاه ساسکاچوانشهریه دانشگاه ساسکاچوان
بورسیه ها و جوایز دانشگاه کارلتونوبسایت دانشگاه کارلتونشهریه دانشگاه کارلتون
بورسیه ها و جوایز دانشگاه کنکوردیاوبسایت دانشگاه کنکوردیاالزامات دانشگاه کنکوردیاشهریه دانشگاه کنکوردیا
بورسیه ها و جوایز دانشگاه مموریال نیوفاندلندوبسایت دانشگاه مموریال نیوفاندلندالزامات دانشگاه مموریال نیوفاندلندشهریه دانشگاه مموریال نیوفاندلند
بورسیه ها و جوایز دانشگاه تکنولوژی انتاریووبسایت دانشگاه تکنولوژی انتاریوالزامات دانشگاه تکنولوژی انتاریوشهریه دانشگاه تکنولوژی انتاریو
بورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک مونترالوبسایت دانشگاه کبک مونترالالزامات دانشگاه کبک مونترالشهریه دانشگاه کبک مونترال
بورسیه ها و جوایز دانشگاه رجایناوبسایت دانشگاه رجایناالزامات دانشگاه رجایناشهریه دانشگاه رجاینا
بورسیه ها و جوایز دانشگاه وینزوروبسایت دانشگاه وینزورالزامات دانشگاه وینزورشهریه دانشگاه وینزور
بورسیه ها و جوایز دانشگاه لیکهدوبسایت دانشگاه لیکهدالزامات دانشگاه لیکهدشهریه دانشگاه لیکهد
بورسیه ها و جوایز دانشگاه رایرسونوبسایت دانشگاه رایرسونالزامات دانشگاه رایرسونشهریه دانشگاه رایرسون
بورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت فرانسیس خاویروبسایت دانشگاه سنت فرانسیس خاویرالزامات دانشگاه سنت فرانسیس خاویرشهریه دانشگاه سنت فرانسیس خاویر
بورسیه ها و جوایز دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیوبسایت دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیالزامات دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیشهریه دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالی
وبسایت دانشگاه شربروک
بورسیه ها و جوایز دانشگاه کلگریوبسایت دانشگاه کلگریالزامات دانشگاه کلگریشهریه دانشگاه کلگری
بورسیه ها و جوایز دانشگاه براکوبسایت دانشگاه براکالزامات دانشگاه براکشهریه دانشگاه براک
وبسایت دانشگاه آکادیاشهریه دانشگاه آکادیا
بورسیه ها و جوایز دانشگاه آلگوماوبسایت دانشگاه آلگوماالزامات دانشگاه آلگوماشهریه دانشگاه آلگوما
بورسیه ها و جوایز دانشگاه آتاباسکاوبسایت دانشگاه آتاباسکاالزامات دانشگاه آتاباسکاشهریه دانشگاه آتاباسکا
بورسیه ها و جوایز دانشگاه بوثوبسایت دانشگاه بوثالزامات دانشگاه بوثشهریه دانشگاه بوث
بورسیه ها و جوایز دانشگاه براندونوبسایت دانشگاه براندونالزامات دانشگاه براندونشهریه دانشگاه براندون
بورسیه ها و جوایز دانشگاه منونایتوبسایت دانشگاه منونایتالزامات دانشگاه منونایتشهریه دانشگاه منونایت
بورسیه ها و جوایز دانشگاه کیپ برتونوبسایت دانشگاه کیپ برتونالزامات دانشگاه کیپ برتونشهریه دانشگاه کیپ برتون
بورسیه ها و جوایز دانشگاه کپیلانووبسایت دانشگاه کپیلانوالزامات دانشگاه کپیلانوشهریه دانشگاه کپیلانو
بورسیه ها و جوایز دانشگاه کراندالوبسایت دانشگاه کراندالالزامات دانشگاه کراندالشهریه دانشگاه کراندال
بورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی دومینیکنوبسایت کالج دانشگاهی دومینیکنالزامات کالج دانشگاهی دومینیکنشهریه کالج دانشگاهی دومینیکن
بورسیه ها و جوایز دانشگاه هنر و طراحی امیلی کاروبسایت دانشگاه هنر و طراحی امیلی کارشهریه دانشگاه هنر و طراحی امیلی کار
بورسیه ها و جوایز دانشگاه فرست نیشنزوبسایت دانشگاه فرست نیشنز
بورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی هورنوبسایت کالج دانشگاهی هورنالزامات کالج دانشگاهی هورن
بورسیه ها و جوایز دانشگاه کینگزوودوبسایت دانشگاه کینگزوودالزامات دانشگاه کینگزوودشهریه دانشگاه کینگزوود
بورسیه ها و جوایز دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنوبسایت دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنالزامات دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنشهریه دانشگاه پلی تکنیک کوانتلن
بورسیه ها و جوایز دانشگاه لارنتینوبسایت دانشگاه لارنتینالزامات دانشگاه لارنتینشهریه دانشگاه لارنتین
وبسایت دانشگاه مک ایوان
بورسیه ها و جوایز دانشگاه مونت آلیسونوبسایت دانشگاه مونت آلیسونالزامات دانشگاه مونت آلیسونشهریه دانشگاه مونت آلیسون
بورسیه ها و جوایز دانشگاه مانت سنت وینسنتوبسایت دانشگاه مانت سنت وینسنتشهریه دانشگاه مانت سنت وینسنت
بورسیه ها و جوایز دانشگاه مونت رویالوبسایت دانشگاه مونت رویالالزامات دانشگاه مونت رویالشهریه دانشگاه مونت رویال
بورسیه ها و جوایز موسسه تکنولوژی نیویورکوبسایت موسسه تکنولوژی نیویورکالزامات موسسه تکنولوژی نیویورکشهریه موسسه تکنولوژی نیویورک
بورسیه ها و جوایز دانشگاه نیپیسینگوبسایت دانشگاه نیپیسینگالزامات دانشگاه نیپیسینگشهریه دانشگاه نیپیسینگ
بورسیه ها و جوایز دانشگاه اکادوبسایت دانشگاه اکادالزامات دانشگاه اکادشهریه دانشگاه اکاد
بورسیه ها و جوایز دانشگاه ردیمروبسایت دانشگاه ردیمرالزامات دانشگاه ردیمرشهریه دانشگاه ردیمر
بورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت پاولوبسایت دانشگاه سنت پاولالزامات دانشگاه سنت پاولشهریه دانشگاه سنت پاول
وبسایت دانشگاه سنت ماریزالزامات دانشگاه سنت ماریز
بورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت توماسوبسایت دانشگاه سنت توماسالزامات دانشگاه سنت توماسشهریه دانشگاه سنت توماس
بورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت استفانزوبسایت دانشگاه سنت استفانزالزامات دانشگاه سنت استفانزشهریه دانشگاه سنت استفانز
بورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی کینگزوبسایت کالج دانشگاهی کینگزالزامات کالج دانشگاهی کینگزشهریه کالج دانشگاهی کینگز
بورسیه ها و جوایز دانشگاه کالج کینگزوبسایت دانشگاه کالج کینگزالزامات دانشگاه کالج کینگزشهریه دانشگاه کالج کینگز
بورسیه ها و جوایز دانشگاه تامسون ریورزوبسایت دانشگاه تامسون ریورزالزامات دانشگاه تامسون ریورزشهریه دانشگاه تامسون ریورز
بورسیه ها و جوایز دانشگاه ترنتوبسایت دانشگاه ترنتالزامات دانشگاه ترنتشهریه دانشگاه ترنت
بورسیه ها و جوایز دانشگاه ترینیتی وسترنوبسایت دانشگاه ترینیتی وسترنالزامات دانشگاه ترینیتی وسترنشهریه دانشگاه ترینیتی وسترن
بورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی تیندالوبسایت کالج دانشگاهی تیندالالزامات کالج دانشگاهی تیندالشهریه کالج دانشگاهی تیندال
بورسیه ها و جوایز دانشگاه مونکتونوبسایت دانشگاه مونکتونالزامات دانشگاه مونکتونشهریه دانشگاه مونکتون
بورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک اوتاوایسوبسایت دانشگاه کبک اوتاوایسالزامات دانشگاه کبک اوتاوایسشهریه دانشگاه کبک اوتاوایس
بورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت بونیفیسوبسایت دانشگاه سنت بونیفیسالزامات دانشگاه سنت بونیفیسشهریه دانشگاه سنت بونیفیس
بورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک تراویس ریورزوبسایت دانشگاه کبک تراویس ریورزشهریه دانشگاه کبک تراویس ریورز
بورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک ریموسکیوبسایت دانشگاه کبک ریموسکیالزامات دانشگاه کبک ریموسکیشهریه دانشگاه کبک ریموسکی
بورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت آنوبسایت دانشگاه سنت آنالزامات دانشگاه سنت آنشهریه دانشگاه سنت آن
وبسایت دانشگاه کبک چیکوتیمیالزامات دانشگاه کبک چیکوتیمیشهریه دانشگاه کبک چیکوتیمی
بورسیه ها و جوایز دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکوبسایت دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکالزامات دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکشهریه دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبک
بورسیه ها و جوایز دانشگاه کانادا وستوبسایت دانشگاه کانادا وستالزامات دانشگاه کانادا وستشهریه دانشگاه کانادا وست
بورسیه ها و جوایز دانشگاه لتبریجوبسایت دانشگاه لتبریج
بورسیه ها و جوایز دانشگاه پرنس ادواردوبسایت دانشگاه پرنس ادواردالزامات دانشگاه پرنس ادواردشهریه دانشگاه پرنس ادوارد
وبسایت دانشگاه وینیپگالزامات دانشگاه وینیپگشهریه دانشگاه وینیپگ
وبسایت کالج دانشگاهی شمالشهریه کالج دانشگاهی شمال
بورسیه ها و جوایز دانشگاه فریزر ولیوبسایت دانشگاه فریزر ولیالزامات دانشگاه فریزر ولیشهریه دانشگاه فریزر ولی
وبسایت دانشگاه ونکوور آیلندالزامات دانشگاه ونکوور آیلندشهریه دانشگاه ونکوور آیلند
بورسیه ها و جوایز دانشگاه ویلفرد لوریهوبسایت دانشگاه ویلفرد لوریهالزامات دانشگاه ویلفرد لوریهشهریه دانشگاه ویلفرد لوریه

پادکست بشنوید!

پادکست تحصیل در کانادا

رادیو تراست

موضوع: تحصیل در کانادا

بورسیه های تحصیلی دولتی کانادا

نام بورسیهتوضیحات
بورسیه ی فارغ التحصیلی دکترا گرانت بانتینگاین کمک هزینه، بورسیه و فلوشیپ دولت کانادا برای دانشجویان مقطع دکتری است که در زمینه های علوم طبیعت، علوم اجتماعی و یا تحقیقات سلامتی مطالعه و یا تحصیل می کنند.
بورسیه ی فارغ التحصیلی کانادا – مقطع کارشناسی ارشداین گروه از کمک هزینه های تحصیلی، برای افرادی در نظر گرفته شده که در یکی از دانشگاه های کانادا برای مقاطع کارشناسی ارشد و یا حتی دکتری ثبت نام کرده اند.
بورسیه های تحقیقاتی IDRCاین گروه از کمک هزینه های تحصیلی، برای دانشجویان خارجی اهل کشورهای در حال توسعه در نظر گرفته شده اند که در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتری تحقیقی تحصیل می کنند.
بورسیه ی پس از فارغ التحصیلی NSERCاین گروه از کمک هزینه های تحصیلی، بورسیه های مختلف دولتی کانادا، گرانت و کمک هزینه هایی برای دانشجویانی هستند که در زمینه ی علوم طبیعی یا مهندسی در یک دانشگاه معتبر کانادایی مشغول به تحصیل می باشند.
برنامه ی بورسیه ی تحصیلی آکادمیک سازمان ایالت های آمریکا ( OAS )این گروه از کمک هزینه های تحصیلی، بورسیه های دولتی کانادا از سازمان ایالت های آمریکا برای دانشجویان فارغ التحصیلی هستند که اهل کشورهای عضو سازمان ایالت های آمریکا می باشند (شامل کشور های منتخبی در آمریکای لاتین و جزیره های کارائیب)
برنامه ی بورسیه ی تحصیلی وانیر کانادااین گروه از کمک هزینه های تحصیلی، بورسیه های دولتی کانادا برای دانشجویان دکترای بین المللی هستند که برای تحصیل در یکی از دانشگاه های این کشور ثبت نام کرده اند.

بورسیه های تحصیلی غیر دولتی کانادا

نام بورسیهتوضیحات
فاند بومی Anne Valleeاین گروه از کمک هزینه های تحصیلی، برای دانشجویان بین المللی در مقطع دکترا در نظر گرفته شده که در حوزه های تحقیقاتی درمورد حیوانات در یکی از دانشگاه های معتبر شهر کوبیک و یا استان بریتیش کلمبیا فعالیت می کنند
بورسیه دادخواست کانادااین گروه از کمک هزینه های تحصیلی، بورسیه ی کامل برای دانشجویان بین المللی انگلیسی زبان برای تحصیل در هر ارائه دهنده ی آموزشی سطح بالایی در کانادا می باشد و شامل پوشش کامل هزینه های تحصیل، زندگی و سایر هزینه هایی جاری دیگر هم می شود.

بورسیه تحصیلی دانشگاه های کانادا

به غیر از مراکز دولتی و غیر دولتی که ارائه کننده ی بورسیه های تحصیلی برای دانشجویان واجد شرایط هستند، خود دانشگاه ها هم از طریق همکاری با اساتید بورسیه های تحصیلی پرشماری برای این دسته از افراد در نظر می گیرند که می توانید در جدول زیر مشاهده کنید:

نام بورسیهتوضیحات
بورسیه UBC International Leader for Tomorrow Awardاین بورسیه برای دانشجویان بین المللی مقطع کارشناسی که در دانشگاه بریتیش کلمبیا تحصیل می کنند، در نظر گرفته شده.
اسکالرشیپ Lester B. Peterson Scholarshipاین بورسیه به دانشجویان واجد شرایط در مقطع کارشناسی در دانشگاه تورنتو اختصاص پیدا می کند و شامل پوشش هزینه ی شهریه ی دانشگاه می شود.
فاند Western University International President’s Entrance Scholarshipاین کمک هزینه ی تحصیلی، برای دانشجویانی در نظر گرفته شده که دارای رزومه ی تحصیلی درخشانی هستند. رشد و رویکرد کلی دانشجو به همراه فعالیت های فوق برنامه ای که انجام می دهد، در تصمیم گیری دانشگاه برای اختصاص این کمک هزینه به وی تاثیر گذار هستند. این اسکالرشیپ ۵۰ هزار دلار ارزش دارد و فقط به ۳ نفر در هر سال تعلق می گیرد.
فاند دانشگاه واترلودانشگاه واترلو انواع کمک هزینه های تحصیلی را به دانشجویان بین المللی در مقاطع تحصیلی ارشد و دکترا ارائه می دهد. ارزش این بورسیه، معادل ۲ هزار و ۴۵ دلار برای هر ترم در یک بازه زمانی ۲ ساله برای مقطع ارشد و یا ۴ هزار و ۹۰ دلار برای هر ترم در یک بازه زمانی ۳ ساله برای مقطع دکترا است.
اسکالرشیپ York University Automatic Entrance Scholarshipدانشجویان ممتازی که دارای مجموع نمرات ۸۰ تا ۹۵ درصدی باشند و حداقل معدل مورد نیاز را نیز به دست آورده باشند، امکان دریافت این بورسیه ی تحصیلی برای تحصیل در کانادا را دارند. این بورسیه، می تواند چیزی بین ۱ هزار دلار تا ۴ هزار دلار ارزش داشته باشد.
فاند SFU Financial Aids and Rewardsاین کمک هزینه ی تحصیلی، فقط برای دانشجویان دانشگاه سایمون فریزر در نظر گرفته شده و از طرح های مختلفی برخوردار می باشد.
اسکالرشیپ دانشگاه مانیتوبادانشگاه مانیتوبا، بورسیه های مختلفی برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در نظر گرفته است که بین ۴ تا ۱۵ هزار دلار کانادا ارزش دارند.
اسکالرشیپ بین المللی دانشگاه آلبرتادانشگاه آلبرتا انواع مختلفی از کمک هزینه های تحصیلی اختصاصی برای برخی از دانشجویان بین المللی واجد شرایط از برخی از کشورها در نظر گرفته است که دارای طرح های مختلفی می باشد و هر یک از آن ها هم ارزش های متفاوتی از یکدیگر دارند.
اسکالرشیپ بین المللی دانشگاه کلگریاین بورسیه، به طور ویژه برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در نظر گرفته شده است و ارزش آن از ۵۰۰ دلار آغاز و تا ۶۰ هزار دلار هم می رسد.
اسکالرشیپ بین المللی دانشگاه کوئستاین بورسیه به طور ویژه برای دانشجویان غیر بومی در مقطع کارشناسی در نظر گرفته شده که در رشته های مرتبط با علوم و زمینه های مشابه با آن تحصیل می کنند و ارزش آن هم چیزی بین ۲ تا ۸ هزار دلار کانادا است.
کمک های دانشگاه کارلتون برای دانشجویان بین المللیاین بورسیه ها برای دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی در نظر گرفته شده اند که به صورت خودکار مطرح می شوند.
کمک هایی برای دانشجویان بین المللی مقطع لیسانس در دانشگاه کنکوردیااین بورسیه، برای دانشجویانی در نظر گرفته شده که هنوز هیچ مدرک دانشگاهی به دست نیاورده اند.
بورسیه های دانشجویی بین المللی در کالج هامبر کانادااین کمک هزینه های تحصیلی، محدوده ای از بورسیه های کانادایی برای دانشجویان بین المللی در مقطع لیسانس در کالج هامبر کانادا می باشند.
جوایز بین المللی دانشجویان دانشگاه ساسکاچواناین دسته از کمک هزینه های تحصیلی، بورس های تحصیلی “عالی” برای تحصیل در کانادا، برای دانشجویان بین المللی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه ساسکاچوان می باشند.
بورسیه تحصیلات تکمیلی دانشگاه تورنتو انتاریواین دسته از کمک هزینه های تحصیلی، بورسیه تحصیلی برای دانشجویان داخلی و بین المللی برای تحصیل در دانشکده تحصیلات تکمیلی دانشگاه تورنتو می باشند.

همچنین در تراست بخوانید: فاند تحصیلی کانادا

انواع بورسیه تحصیلی کانادا در مقاطع مختلف تحصیلی

دانشجویانی که قصد استفاده از بورس مقاطع مختلف تحصیلی در کانادا دارند، باید یک سری نکات را مد نظر داشته باشند، از جمله این که، برای استفاده از آن ها در هر مقطعی باید شرایط خاصی در اختیار داشته باشند و همچنین، باید بدانند که تعداد بورسیه های قابل استفاده در مقاطع تحصیلی پایین تر سخت تر است و هر چه سطح مقطع تحصیلی آن ها افزایش پیدا می کند، تعداد و امکان برخورداری آن ها از بورس های موجود هم به همان ترتیب بیشتر می شود.

بورسیه تحصیلی کانادا در مقطع فوق دکترا (BANTING)

بورسیه و کمک هزینه ی تحصیلی دولتی کانادا و یا (Banting Postdoctoral fellowships) برای دانشجویان ممتاز بین المللی در مقطع پست داک کانادا در رشته های تحصیلی مختلفی از جمله علوم طبیعی، اجتماعی و یا تحقیقات سلامت تعلق می گیرد.

هدف از ارائه بورسیه تحصیلی کانادا در مقطه فوق دکترا

  • توسعه و گسترش پتانسیل های هدایت و رهبری دانشجو
  • حفظ و جذب استعدادهای جدید و برتر کانادایی و بین المللی در مقطع فوق دکترا
  • قرار دادن دانشجویان در مسیر موفقیت به عنوان پیشروهای تحقیق و پژوهش در آینده

بورسیه تحصیلی کانادا در مقطع دکترا

بورسیه های تحصیلی در مقطع دکترا، از تنوع بیشتری در مقایسه با مقاطع تحصیلی پایین تر برخوردار هستند و به همین نسبت، تقاضا هم برای آن ها بیشتر است.

 دانشجویانی که قصد تحصیل در مقطع دکتری در کانادا دارند، باید توسط استاد راهنما و یا سوپروایزر خود تایید شوند و در این بین، یک فضای رقابتی بین دانشجویان هم وجود دارد و اساتید بر اساس رزومه های شخصی، آن ها را گزینش می کنند.

جدول بورسیه های تحصیلی کانادا در مقطع دکتری

نام بورسیهتوضیحات
بورسیه تحصیلی ونیر (Vanier)این بورسیه ی تحصیلی، سالانه به ۵۰۰ دانشجوی برتر بومی کانادا و یا دانشجویان بین المللی برای سه سال تحصیل در این کشور اعطاء می شود و ۵۰ هزار دلار هم ارزش دارد. این بورسیه فقط برای دوره ی دکترا ارائه می شود و برای رشته های علوم بهداشتی، علوم طبیعی، مهندسی، علوم اجتماعی و همینطور علوم انسانی در نظر گرفته شده است.
کمک هزینه ی تحصیلی دانشگاه مانیتوبااین بورسیه ی تحصیلی، بر اساس شایستگی دانشجویان بین المللی به آن ها اعطاء می شود و برای دانشجویان مقطع دکتری ۱۸ هزار دلار و برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نیز ۱۴ هزار دلار ارزش دارد و برای یک دوره ی ۱۲ ماهه به آن ها تعلق می گیرد.
بورسیه ی تحصیلی ترودو (TRUDEAU)این بورسیه ی تحصیلی کانادا، سالیانه به ۱۵ دانشجوی متقاضی تحصیل در دوره ی دکترا تعلق می گیرد که در رشته های علوم اجتماعی و علوم انسانی تحصیل می کنند. مبلغ این بورس ۶۰ هزار دلار است و حداکثر تا سقف ۳ سال برای دانشجویان دوره ی دکتری ارائه می گردد.
بورسیه تحصیلی UBCاین بورسیه ی تحصیلی، برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ارائه می شود که در حال تحصیل در دانشگاه بریتیش کلمبیا هستند. این بورسیه شامل کمک هزینه تحصیلی و حمایت از تحصیلات تکمیلی به ویژه در مقطع دکتری برای یک دوره چهار ساله می باشد.

درباره تحصیل دکتری در کانادا بخوانید.

بورسیه تحصیلی کانادا در مقطع فوق لیسانس (CGS-M)

دانشجویانی که برای برخورداری از بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد در کانادا واجد شرایط باشند، می توانند از سوی دولت کانادا، دانشگاه های معتبر این کشور و یا موسسه های آموزش عالی خصوصی در آن حمایت شوند. در این مقطع، شرایط دانشجویان بر اساس رشته ی تحصیلی، دانشگاه مورد نظر، نوع کمک هزینه ی تحصیلی و سابقه ی تحصیلی آن ها سنجیده می شود تا قادر به استفاده از یک بورسیه تحصیلی باشند.

نام بورسیهتوضیحات
بورس و کمک هزینه ی تحصیلی دانشگاه مک گیلاین بورسیه، فرصت های مالی گوناگونی از جمله بورس تحصیلی McGill Entrance و یا PBEEE – Quebec Scholarship را برای دانشجویان بین المللی در مقطع کارشناسی ارشد و مطالعات تحصیلات تکمیلی به وجود می آورد.
بورسیه ی تحصیلی دانشگاه کوئست (Quest)این بورسیه ی تحصیلی برای دانشجویان بین المللی در نظر گرفته شده و میزان پوشش آن هم از ۲ هزار دلار شروع می شود و حتی می تواند تمامی هزینه های دانشجو را نیز پوشش دهد.
بورسیه ی تحصیلی بین المللی دانشگاه کلگریاین بورسیه تحصیلی برای دانشجویان بین المللی جهت تحصیل در دانشگاه کلگری کانادا ارائه می شود و میزان پوشش هزینه ها توسط آن از ۵۰۰ دلار تا ۶۰ هزار دلار متغیر است.
بورسیه ی تحصیلی دانشگاه واترلواین کمک هزینه ی تحصیلی، انواع بورسیه های تحصیلی را برای دانشجویان بین المللی که قصد تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه واترلو دارند، ارائه می دهد.

بورسیه تحصیلی کانادا در مقطع لیسانس

بورسیه های تحصیلی مقطع لیسانس در کانادا سخت به دست آورده می شوند و محدود هستند. به طور کلی، دانشجویان بین المللی که از مقطع کالج و یا دبیرستان در کانادا مشغول به تحصیل هستند، از شانس بیشتری برای به دست آوردن بورسیه ی تحصیلی در مقطع لیسانس برخوردار هستند. همچنین، دانشجویان حتما باید واجد شرایط دریافت این بورسیه ها باشند و موارد مورد نیاز برای هر کدام از آن ها را در اختیار داشته باشند.

نام بورسیهتوضیحات
بورسیه تحصیلی بین المللی لستر ب. پیرسون در دانشگاه تورنتو (LESTER B. PEARSON)هر ساله گروه هدف این بورسیه ی تحصیلی، ۳۷ دانش آموز بین المللی از سراسر جهان از جمله دانش آموزان بین المللی که در کالج های کانادایی تحصیل می کنند، شناخته می شوند.
این بورسیه ی تحصیلی، شامل هزینه های تحصیل و هزینه های اجباری می شود و همچنین، از هزینه های اقامت متقاضی برای مدت چهار سال در کانادا نیز پشتیبانی کامل ارائه می دهد.
جایزه دانشجویان بین المللی دونالد آ. ورنگ (DONALD A. WEHRUNG)ارزش این بورسیه ی تحصیلی، متناسب با نیاز مالی خود دانشجو تعیین می شود و معمولا برای پوشش هزینه های زندگی و تحصیل برای مدت زمانی که در کانادا تحصیل می کند، کافی است. این بورسیه ممکن است تا حداکثر سه سال تحصیل در مقطع لیسانس و یا اتمام دوره ی تحصیلات دانشجو در این مقطع ادامه پیدا کند.
بورسیه تحصیلی فرلی دیکنسون (FAIRLEIGH DICKINSON) برای دانش آموزان بین المللیدانشجویان بین المللی که در دانشگاه فرلی دیکنسون واقع در شهر ونکوور کانادا تحصیل می کنند، در هر سطحی که باشند می توانند از این بورسیه ی تحصیلی بهره مند شوند.
جایزه بین المللی دانشگاه کنکوردیا (CONCORDIA)این بورسیه ی تحصیلی به دانشجویان بین المللی مقطع لیسانس در دانشگاه کنکوردیا که در شهر تورنتوی کانادا واقع شده، تعلق می گیرد تا بتوانند هزینه های تحصیل خود در این دانشگاه را پوشش دهند.
بورس تحصیلی دانشگاه دالهاوزی (DALHOUSIE)این بورسیه ی تحصیلی برای دانشجویان بین المللی و داخلی در حال حاضر و آینده در تمام مقاطع تحصیلی در دانشگاه دالهاوزی در شهر هلیفکس ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: تحصیل کارشناسی در کانادا

بورسیه تحصیلی کانادا در مقطع دبیرستان

بورسیه های زیادی در مقطع دبیرستان کانادا وجود دارد که امکان تحصیل رایگان در کانادا را برای دانش آموزان فراهم کرده اند. به همین ترتیب، سازمان های داخلی و بین المللی زیادی هم در این کشور وجود دارند که امکان تحصیل رایگان دبیرستان در کانادا را برای دانش آموزان به وجود آورده اند.

از نظر ثبت نام، محدودیت خاصی وجود ندارد و دانش آموزان برای هر تعداد از بورسیه که تمایل داشته باشند، می توانند ثبت نام کنند. اما نکته قابل توجه و بسیار مهمی که وجود دارد، این است که به دست آوردن بورسیه بسیار رقابتی است و می تواند برای دانش آموزان متقاضی تحصیل رایگان دبیرستان در کانادا دشوار باشد.

شرکت و کسب رتبه در آزمون‌های بین‌المللی، المپیادهای خارجی و داخلی و مواردی از این دست می‌تواند تأثیر زیادی در موفقیت شما برای اخذ بورسیه تحصیلی داشته باشد. همچنین، باید توجه داشته باشید که بورسیه هایی برای اهداف آموزشی دیگر هم وجود دارد که از این دست می توانیم به یادگیری زبان، دوره های آموزش هنر و موارد مشابه دیگری از این دست اشاره کنیم.

لیستی از بورسیه های دبیرستانی کانادا

نام بورسیهتوضیحات
بورسیه ی YFU-USA Key Club/Key Leaderاین کمک هزینه ی تحصیلی، به اعضای فعال یا دانش آموزان کلیدی کلاب های دبیرستان های کانادا تعلق می گیرد و ۲ هزار دلار هم ارزش دارد و قابل اجرا برای سفر به ۴۰ کشور نیز می باشد. البته، برای سفر به برخی از کشورها ممکن است به دانستن زبان آن کشور نیاز داشته باشید.
بورسیه ی دیفاین یورسلفاین بورسیه ی تحصیلی، مختص دانش آموزان سال آخر مقطع دبیرستان است که قصد وارد شدن به کالج در سال آینده دارند. این بورسیه هر ماه به تعدادی از دانش آموزان دبیرستانی اعطاء می شود و ۵۰۰ دلار ارزش دارد. شرایط خاصی برای سنجش شایستگی دانش آموزان برای دریافت این بورسیه وجود ندارد.
بورسیه ی زبان ایتالیایی ویاگیوتخصیص این بورسیه، نه بر اساس شایستگی انجام می شود و نه بر اساس نیاز مالی. بلکه با بورسیه نیاز محور گلوبال لیدر مربوط به AFS ترکیب می شود و در اختیار دانش آموزانی قرار می گیرد که خانواده ی آن ها ۶۵ هزار دلار در سال و یا کم تر درآمد دارند. این بورسیه ی دبیرستانی، برای یادگیری و آموزش زبان ایتالیایی در کانادا است و ۲ هزار دلار هم ارزش دارد.
بورسیه ی کمک هزینه ی هالسیاین بورسیه ی تحصیلی به دانش آموزانی تعلق می گیرد که دارای سوابق آکادمیک بسیار خوبی هستند و تاکنون کمک هزینه ی حمایت از سوی SYA دریافت نکرده اند. شرایط مالی و شایستگی دانش آموزان برای بهره مند شدن از این بورسیه، سنجیده می شود.
کمک هزینه و بورسیه برنامه تابستانی آبِی روداین کمک هزینه ی تحصیلی به دانش آموزانی تعلق می گیرد که عملکرد تحصیلی و آکادمیک بسیار خوب و همینطور فوق برنامه برای زمینه ای که برای آن درخواست داده اند، دارند. این بورسیه چیزی بین ۵۰۰ دلار تا هزار دلار ارزش دارد.
بورسیه تجربه یادگیری بین المللی (اکسپریمنت)کمک هزینه ی اکسپریمنت با سابقه ترین ارائه دهنده ی برنامه های تابستانی در خارج از کشور برای دانش آموزان دبیرستانی است و چیزی بین ۲۵۰ دلار تا ۳ هزار دلار ارزش دارد.

بورسیه تحصیلی کانادا در کالج

بورسیه تحصیلی کانادا در کالج هم از نظر تعداد و هم از نظر مبلغ، محدود هستند. به عنوان مثال، مبلغ آن ها معمولا چیزی حدود هزار تا ۵ هزار دلار است و آن هم به صورت تخفیف شهریه به دانشجویانی که واجد شرایط باشند، تعلق می گیرد.

البته، شمار کمی از کالج های کانادا هم وجود دارند که دانشجویان خود را مشمول پاداش و یا جوایز تحصیلی می کنند. این موضوع، به خصوص شامل حال دانشجویان ممتاز در برخی از رشته های تحصیلی از جمله رشته های علوم مدیریت و همینطور کسب و کار می شود.

بیشتر بخوانید: کالج در کانادا

بورسیه جوایز تحقیقاتی (IDRC RESEARCH AWARDS)

بورسیه ی تحصیلی دولتی کانادا به دانشجویان بین المللی از کشورهای در حال توسعه واقع در جنوب شرق آسیا از جمله کشورهای عضو ASEAN به همراه چین، هند و هنگ کنگ تعلق می گیرد.

همچنین، لازم به توضیح است که اعلام کنیم بورسیه ی IDRC نیز برای مقاطع تحصیلی فوق لیسانس و دکترای در حال تحصیل در یک دانشگاه کانادایی اعتبار دارد و متاسفانه، شامل دانشجویان متقاضی ایرانی نمی شود.

شرایط بورسیه تحصیلی کانادا

برخی از شرایط عمومی برای برخورداری و استفاده از بورسیه تحصیلی کانادا در مقاطع تحصیلی مختلف:

  • معدل، نمرات و رزومه تحصیلی خوب: اغلب بورسیه های تحصیلی کانادا شایسته محور هستند و بر اساس شایستگی افراد به آن ها تعلق می گیرند. هر چه معدل بالاتری داشته باشید، شانس به دست آوردن بورس تحصیلی هم برایتان بیشتر خواهد شد. به طور معمول، برای مقطع کارشناسی ارشد بهتر است معدل بالای ۱۶ و برای مقطع دکترا، معدل بالای ۱۷ داشته باشید.
  • داشتن مدرک زبان با نمره ی بالا و برخورداری از سطح زبان مناسب: با اینکه امکان تحصیل بدون مدرک زبان در برخی از کالج ها و دانشگاه های کانادا وجود دارد، اما برای تحصیل در دانشگاه های برتر کانادا، خصوصا اگر قصد استفاده از بورس تحصیلی دارید، نمی توانید بدون داشتن مدرک زبان با معدل بالا چندان روی پذیرش‌تان حساب کنید. نمره ی آیلتس ۶.۵ به بالا و یا معادل آن می تواند حریم امنی برای شما به وجود بیاورد تا از بورس تحصیلی بهره مند شوید. همچنین برای مکاتبه با اساتید و حتی مکالمه با آن ها اگر از سطح زبان خوبی برخوردار نباشید، دچار مشکل خواهید شد و استاد هم نمی تواند به شما اعتماد کند.
  • سابقه ی کار، رزومه ی علمی و پژوهشی قوی: دارا بودن مقاله در نشریات معتبر بین المللی به ویژه نشریات ISI می توانند تاثیر بسیار زیادی در متقاعد کردن اساتید و دانشگاه ها داشته باشند. با ارائه مقاله، شما ثابت خواهید کرد که از رزومه علمی و پژوهشی قوی برخوردار هستید. بهتر است قبل از اقدام برای برخورداری از بورس تحصیلی، سوابق علمی و پژوهشی خود را تقویت کنید.
  • فعالیت های فوق برنامه: این موارد، معمولا در برخی از بورسیه های تحصیلی خاص مانند کارهای اجتماعی و موارد مشابه با آن وجود دارد و داشتن سابقه ی انجام چنین کارهایی به شدت می تواند در متقاعد کردن مسئولین امر تاثیر گذار باشد.
  • داشتن مدارک معتبر بین المللی مانند GRE و یا GMAT: اگرچه داشتن مدرک GRE در اغلب دانشگاه های کانادا اختیاری است، اما داشتن آن قطعا یک مزیت رقابتی محسوب می شود و نقطه قوت بسیار خوبی برای فرد دانشجو خواهد بود. این مدرک بیشتر برای رشته های فنی مهندسی و روانشانسی ضرورت بیشتری پیدا می کند و مدرک بین المللی هوش مدیریت و یا GMAT نیز معمولا برای تحصیل در رشته های MBA یا DBA لزوم پیدا می کند.

نکات بورسیه تحصیلی کانادا

نکات اخذ بورسیه تحصیلی کارشناسی

  • به دست آوردن بورس تحصیلی در مقطع کارشناسی بسیار دشوارتر از مقاطع تحصیلی بالاتر یعنی کارشناسی ارشد و دکترا است.
  • در این مقطع، معمولا دانشجویانی که دارای دستاوردهای علمی ارزشمند و بالایی هستند، شامل تخفیف هایی هم می شوند.
  • دانشجویان متقاضی بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی معمولا باید ۸۵ تا ۹۰ درصد از نمرات در هر ترم را به دست آورده باشند.
  • در صورتی که در یکی از دانشگاه های کانادا مشغول به تحصیل باشید و نمرات بالایی کسب کرده باشید، می توانید شامل تخفیف هایی در شهریه خود شوید.

نکات اخذ بورسیه تحصیلی کارشناسی ارشد

  • نمرات بالا، سابقه ی تحقیقاتی مناسب، ارائه مقالات و پژوهش های بین المللی در مجله های معتبر علمی، نمره ی زبان بالا و بسیاری از شرایط دیگر، تعیین می کنند که آیا شما شخص مناسبی برای استفاده از بورس یا کمک هزینه تحصیلی هستید یا خیر.
  • بورسیه های مقطع کارشناسی ارشد اغلب به صورت تحقیقاتی به دانشجویان ارائه می شوند و دانشجو در ازای انجام یک سری از فعالیت های پژوهشی مبلغی دریافت می کند.

نکات اخذ بورسیه تحصیلی دکترا

  • بسیاری از بورسیه های تحصیلی در مقطع دکترا به صورت دستیار آموزشی و پژوهشی به افراد تعلق می گیرند.
  • به ازای کاری که افراد به عنوان دستیار در امور آموزشی یا تحقیقاتی انجام می دهند، حقوقی به آن ها تعلق می گیرد.
  • دانشجو می تواند به انتخاب خود و در ازای مبلغی که از دانشگاه دریافت می کند، در تدریس یا پژوهش به اساتید خود کمک برساند.

لیست دانشگاه‌ های معتبر ارائه‌ کننده بورسیه تحصیلی کانادا

نام دانشگاهتوضیحات
دانشگاه کارلتوناین کمک هزینه ی تحصیلی، برای تمامی دانشجویان بین المللی که در این دانشگاه تحصیل می کنند، در دسترس قرار دارد و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ممتاز هم به صورت خودکار از آن بهره مند می شوند.
دانشگاه کنکوردیابورسیه های تحصیلی مختلفی برای دانشجویان مقطع کارشناسی در دانشگاه کنکوردیا که در شهر مونترال واقع شده است، وجود دارد که می توانند از آن ها بهره مند شوند.
دانشگاه دالهاوزیهر ساله تا سقف ۵ میلیون دلار بودجه برای بورسیه کردن دانشجویان بومی و همینطور بین المللی واجد شرایط در تمامی مقاطع تحصیلی در دانشگاه دالهاوزی واقع در شهر هالیفاکس در نظر گرفته می شود.
دانشگاه فرلی دیکنسوناین دانشگاه که در شهر ونکوور کانادا واقع شده است، هر ساله انواع بورسیه های تحصیلی برای تمامی مقاطع تحصیلی را در دسترس دانشجویان بومی و همینطور بین المللی قرار می دهد. عموما ارزیابی این دانشگاه، بر اساس شایستگی های علمی، تحصیلی و همینطور نمرات آزمون های دانشجو سنجیده می شود.
کالج هامبرطیف گسترده و وسیعی از بورسیه های تحصیلی کانادایی در مقطع کارشناسی در کالج هامبر که در شهر تورنتو واقع شده، ارائه می شود که بر اساس آن، دانشجویان واجد شرایط چیزی بین هزار تا ۵ هزار دلار کمک هزینه تحصیلی دریافت می کنند.
دانشگاه مک گیلانواع بورسیه‌های تحصیلی در مقاطع ارشد و فوق دکترا نظیر بورسیه ورودی Entrance Scholarship و شایستگی تحصیلی PBEEE استان کبک برای دانشجویان بین ‌المللی واجد شرایط در دسترس قرار دارد که دارای مبالغ متغیری هستند و معمولا چیزی حدود ۳ هزار تا ۳۵ هزار دلار ارزش دارند.
دانشگاه کویینزدانشجویان بین المللی که در دانشگاه کوئینز واقع در شهر کینگستون استان اونتاریو تحصیل می کنند، بورسیه های تحصیلی متنوع و مختلفی در اختیار دارند که می توانند از آن ها بهره مند شوند. البته، برخی از این بورسیه ها منحصرا برای دانشجویان شهروند هند، پاکستان و آمریکا در نظر گرفته شده اند.
دانشگاه کوئستدر این دانشگاه، دانشجویان بین المللی که واجد شرایط در نظر گرفته شوند، می توانند از کمک هزینه های تحصیلی که مبلغ آن ها از ۲ هزار دلار آغاز می شود و حتی شامل پوشش کامل شهریه هم می شود، بهره مند شوند.
بورسیه تحصیلی کانادا International Leader of Tomorrow Award دانشگاه UBCاین بورسیه ی تحصیلی، برای تحصیل دانشجویانی در نظر گرفته شده که دارای مهارت های رهبری هستند و دستاوردهای استثنایی علمی دارند تا در مقطع لیسانس از بورسیه ‌های شایستگی تحصیلی (Merit-based) دانشگاه بریتیش کلمبیا واقع در ونکوور کانادا استفاده کنند.
دانشگاه UBCاین گروه از کمک هزینه های تحصیلی دانشگاه UBC یک پایگاه داده قابل جستجو برای بورسیه ‌های تحصیلی مقاطع ارشد و دکترای دانشگاه بریتیش کلمبیا می باشند که شامل کمک هزینه تحصیلی چهار ساله دکترا و پشتیبانی اولیه از فارغ ‌التحصیلان می باشند.
دانشگاه آلبرتاطیف وسیع و گسترده ای از بورسیه های تحصیلی با مزیت های مختلف برای دانشجویان بین المللی واجد شرایط در دانشگاه آلبرتا در نظر گرفته شده که هم در مقطع کارشناسی به دانشجویان ارائه می شوند و هم در مقطع کارشناسی ارشد.
این دانشگاه هر ساله مبلغ ۲۸ میلیون دلار کانادا را برای ارائه بورسیه و پشتیبانی مالی و جذب دانشجویان ممتاز در مقاطع مختلف اختصاص می ‌دهد.
دانشگاه کلگریاین دانشگاه طیف وسیع و گسترده ای از بورسیه های تحصیلی و اسکالرشیپ های مختلف را برای دانشجویان واجد شرایط در نظر گرفته که مبلغ پوشش آن ها متغیر است.
دانشگاه مانیتوبااین دانشگاه انواع مختلفی از بورسیه های تحصیلی برای دانشجویان واجد شرایط در تمامی مقاطع دانشگاهی از جمله کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در نظر گرفته که از این دست می توانیم به مواردی نظیر UMGF، جوایز دپارتمان‌های تحصیلی، RA و TA و موارد بسیار دیگر اشاره کنیم.
میزان ارزش این بورسیه های تحصیلی برای مقطع کارشناسی ارشد معمولا ۱۴ هزار دلار و برای دکترای تخصصی هم ۱۸ هزار دلار است که برای یک دوره ی یک ساله به دانشجویان تخصیص می یابد. همچنین، دانشجویان ممتاز (به استثنای رشته‌ های پزشکی و مدیریت اجرایی) می ‌توانند برای ۲۴ ماه اول دوره کارشناسی ارشد و ۴۸ ماه اول دوره دکتری از شرایط بورسیه تحصیلی کانادا استفاده کنند.
دانشگاه ساسکاچواندر این دانشگاه، بورسیه ‌های تحصیلی Merit-based و Entrance Scholarships با ارزشی بین ۳ هزار تا ۱۰ هزار دلار به طور سالانه بر اساس شایستگی و توانایی علمی، به دانشجویان بین ‌المللی مقطع کارشناسی تعلق می ‌گیرد.
دانشگاه تورنتو اونتاریودر این دانشگاه، دانشجویان بومی و بین المللی مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا که واجد شرایط در نظر گرفته شوند، می توانند بورسیه های تحصیلی متنوع این دانشگاه که بر اساس شایستگی و توانایی های علمی دانشجویان به آن ها تعلق می گیرد، را به دست بیاورند.
دانشگاه واترلواین دانشگاه که جزو معتبرترین و بهترین دانشگاه های سراسر کانادا نیز شناخته می شود، دارای انواع بورسیه های تحصیلی کانادایی است که به دانشجویان واجد شرایط در مقاطع تحصیلی ارشد و دکترا در رشته های تحصیلی مختلف اختصاص پیدا می کند.
دانشگاه سایمون فریزراین دانشگاه دارای انواع مختلفی از بورسیه های تحصیلی و اسکالرشیپ است که به دانشجویان واجد شرایط بومی و بین المللی اختصاص پیدا می کند.
دانشگاه وسترن انتاریواین دانشگاه دارای انواع مختلفی از بورسیه های پذیرش تحصیلی است که تنها به برخی از دانشجویان ممتاز بین المللی دانشگاه وسترن اونتاریو تعلق می گیرد.
دانشگاه یورکبورسیه های قابل ارائه در این دانشگاه، شامل بورسیه های تحصیلی قابل ارائه به دانشجویان منتخب در مقطع کارشناسی می باشد که در این دانشگاه تحصیل می کنند.
این کمک هزینه ی تحصیلی، بر اساس میانگین معدل و نمرات پیش دانشگاهی و دیپلم فرد به وی تعلق می گیرد و ارزش آن چیزی حدود ۵۰۰ دلار تا ۱۴ هزار دلار متغیر است.

بهترین زمان اقدام برای بورس دانشجویی کانادا

به طور کلی، زمان دقیق و مشخصی برای اپلای جهت اخذ بورسیه تحصیلی کانادا وجود ندارد. چرا که ددلاین دانشگاه های کانادا با یکدیگر متفاوت هستند که باید به صورت جداگانه از طریق وبسایت هر یک از آن ها بررسی شوند تا از آن ها آگاهی پیدا کنید.

با این حال، معمولا برای مقاطع فوق لیسانس و دکترا بهترین زمان سال برای شروع مکاتبات جهت اخذ بورس تحصیلی، بازه زمانی بین اواخر تابستان تا اوایل زمستان هر سال می باشد.

پذیرش تحصیلی کانادا با تراست

درصد بالای پرونده های تحصیلی موفق
دریافت مشاوره از وکیل رسمی اداره مهاجرت

بورسیه فول فاند کانادا چیست

  • فول فاند، به معنی پرداخت شدن تمام خرج و مخارج تحصیل دانشجو است. این هزینه ها می توانند شامل هزینه ی شهریه، هزینه های زندگی، هزینه ی تحقیقات و سایر هزینه های دانشگاه باشند که در طی دوران تحصیل دانشجو صورت می گیرند.
  •  باید توجه داشته باشید که فول فاند به تمامی دانشجویان تعلق نمی گیرد و فرد برای به دست آوردن آن باید واجد شرایط باشد (که معمولا شرایط سختی هم هستند).
  • برخی از این شرایط شامل داشتن رزومه ی علمی و پژوهشی بسیار قوی، مدرک زبان با نمره ی بالا، معدل خوب و همینطور انگیزه نامه ی قوی هستند.
  •  دانشگاه های مختلفی در کانادا وجود دارند که در مقاطع تحصیلی مختلف بورسیه و یا فول فاند به دانشجویان ارائه می دهند.

شرایط اخذ فول فاند برای مقاطع تحصیلی مختلف

فول فاند در مقطع کارشناسی

دانشجویان متقاضی باید برای به دست آوردن فول فاند در مقطع کارشناسی موارد و شرایطی که در این بخش اشاره می شود را فراهم کنند :

مدرک دیپلم

حداقل نمره ۶.۵ در آزمون آیلتس

معدل بالای ۱۶

توصیه نامه از اساتید و انگیزه نامه ی قوی نیز می توانند تاثیر مثبتی داشته باشند.

توجه داشته باشید که دریافت فاند در مقطع کارشناسی بسیار سخت و محدود است. اما ارتباط نزدیک و رابطه ای قوی با نمره ی بالا در آزمون و مصاحبه ای که در دانشگاه ها صورت می گیرد، دارد.

فول فاند در مقطع کارشناسی ارشد

دانشجویان متقاضی باید برای به دست آوردن فول فاند در مقطع کارشناسی ارشد موارد و شرایطی که در این بخش اشاره می شود را فراهم کنند :

داشتن نمره ی آیلتس و معدل بالا برای اخذ فول فاند در مقطع کارشناسی ارشد الزامی هستند.

همچنین، دانشجو باید دارای رزومه ی پژوهشی، مقاله و انگیزه نامه ی قوی باشد. دانشجویان باید در انگیزه نامه ی خود، هدف از تحصیل در رشته ی مورد نظر، دانشگاه و مقطع تحصیلی خود را عنوان کنند و باید توانایی متقاعد کردن هیئت بررسی فول فاند را نیز در اختیار داشته باشند.

داشتن اختراع و یا جوایز مختلف در زمینه مرتبط با رشته ی تحصیلی و داشتن توصیه نامه های قوی از اساتید قبلی، کمک بزرگی به دانشجویان برای اخذ فول فاند خواهند کرد.

فول فاند در مقطع دکترا

دانشجویان متقاضی باید برای به دست آوردن فول فاند در مقطع دکترا موارد و شرایطی که در این بخش اشاره می شود را فراهم کنند :

دانشجویان برای به دست آوردن فول فاند در مقطع دکترا، باید علاوه بر تمامی الزامات و شرایطی که برای مقاطع تحصیلی قبلی عنوان کردیم، دارای حداقل نمره ۷ در آزمون زبان آیلتس هم باشند.

پیدا کردن سوپروایزر در این مقطع برای کسب فول فاند بسیار موثر است.

با توجه به این که مقطع دکترا، پژوهش محور و تحقیقاتی است، دانشجو باید از سطح زبان بالایی برخوردار باشد و همچنین، با ارائه طرح اولیه یا پروپوزال و تایید استاد راهنما نشان دهد که کار تحقیقی وی برای دانشگاه و کشور کانادا می تواند مفید باشد.

مقدار فاند دانشگاه های کانادا

در پاسخ به این سوال که مقدار فاند قابل تخصیص در دانشگاه های کانادا چقدر است، باید توضیح دهیم که این موضوع بستگی به عوامل مختلف بسیار زیادی دارد و کاملا نسبی است. دانشگاه هایی در کانادا وجود دارد که بورسیه های خود را به صورت تخفیف شهریه ارائه می دهند و مقدارشان ممکن است چند صد دلار و یا حتی چند ده هزار دلار باشد.

همچنین، امکان دارد که پارشیال فاند به شما بدهند. به این معنی که بخشی از هزینه های زندگی را نیز در کنار شهریه شما پرداخت کنند. افرادی که دارای رزومه ی قوی به همراه دانش علمی بالایی هستند هم می توانند شانس زیادی برای دریافت فول فاند داشته باشند تا تمامی هزینه های تحصیل و زندگیشان پوشش داده شود.

امکان استفاده از چند نوع فاند به طور همزمان در کانادا

برخی از کمک هزینه ها یا فاندهایی که به دانشجویان تخصیص می یابد، برایشان کافی نیست و هنوز هم بخش زیادی از هزینه هایشان بر عهده خودشان باقی می ماند که از پرداختشان ناتوان هستند.

اگر فکر می کنید که فاند و یا کمک هزینه ی تحصیلی که به شما تعلق گرفته برایتان کافی نیست، می توانید برای دریافت وام دانشجویی اقدام کنید. چرا که امکان استفاده از چند فاند به صورت همزمان در کانادا وجود ندارد. زیرا یک استاد، فقط می تواند یک کمک مالی به شما اختصاص بدهد.

همچنین، باید توجه داشته باشید که فاند تخصیص یافته به شما از سوی استادتان، بدون بازپرداخت است. اما وام دانشجویی را باید پس از به اتمام رساندن دوره ی تحصیل خود به صورت اقساطی بازپرداخت کنید. علاوه بر این، باید دقت کنید که وام دانشجویی به دانشجویان بین المللی اختصاص پیدا نمی کند و فقط برای دانشجویان بومی کانادا قابل استفاده است. بنابراین، دانشجویان بین المللی باید از بانک ها و یا برخی از موسسه های مالی وام دریافت کنند.

مشاوره اخذ بورسیه تحصیلی کانادا تراست

علیرغم این که بورسیه های مختلفی در هر مقطع تحصیلی در کانادا وجود دارد، اما هر کدام از آن ها نیازمند شرایط خاصی هستند که دانشجویان متقاضی باید فراهم کنند تا قادر به استفاده از آن ها باشند. بنابراین، ممکن است دانشجویان حتی برای چند بورسیه به طور همزمان واجد شرایط باشند.

اما نمی دانند که کدام یک از آن ها می توانند برایشان بهتر باشد و یا این که چطور باید برای آن ها اپلای کنند و چه مدارکی را باید ارسال نمایند. از سوی دیگر، شرایط دریافت بورسیه ها بسیار رقابتی است و افراد باید صلاحیت های برتر خود را کاملا از سایرین متمایز کنند.

دقیقا همینجا است که مشاوره با افراد با تجربه و ماهری که در این زمینه تخصص کافی دارند، لزوم پیدا می کند. از بین تمامی افرادی که برای یک موقعیت تحصیلی و یا بورسیه ی آن اقدام می کنند، تنها افرادی انتخاب می شوند که بهترین شرایط را در اختیار داشته باشند و تمامی مدارک مورد نیاز را دقیقا در مدت زمان تعیین شده، ارائه کنند.

افرادی که برای به دست آوردن بورسیه ی تحصیلی از راهنمایی و مشاوره ی وکلای تراست استفاده کنند، شانس خود را برای موفقیت در این مسیر بسیار افزایش خواهند داد. مشاوران حرفه ای و با تجربه ی تراست به دانشجویان متقاضی بورسیه تحصیلی کانادا کمک می کنند تا شرایط مورد نیاز و تمامی مدارک درخواست شده برای هر بورسیه را با نهایت ظرافت و دقت در مدت زمان تعیین شده جمع آوری و ارائه کنند.

دلایل ریجکتی بورسیه تحصیلی کانادا

  • سن دانشجو: در مقاطع کارشناسی و ارشد، گپ تحصیلی اهمیت بسیاری دارد و در صورت عدم ارائه ی دلیل منطقی برای آن، درخواست افراد ریجکت می شود.
  • نمره زبان انگلیسی: مطمئن ترین نمره ها برای به دست آوردن بورسیه تحصیلی کانادا، ۷ و ۱۰۰ به بالا به ترتیب در آزمون های آیلتس و تافل است.
  • معدل: دانشگاه های برتر کانادا برای اختصاص بورسیه نیاز به معدل ۱۷ به بالا دارند و دانشگاه های رده پایین تر هم معمولا به معدل های ۱۶ به پایین بورسیه اختصاص نمی دهند.
  • مدرک تحصیلی: به طور کلی، دانشجویان ممتاز در هر مقطع، شانس زیادی برای به دست آوردن بورسیه در مقطع تحصیلی بعدی خود دارند. بنابراین، هر چه مقطع تحصیلی پایین تر باشد، شانس برخورداری از بورس هم کم تر است.
  • مدارک تکمیلی: عدم ارائه ی تمامی اسناد و مدارکی که وکلا و مشاوران تراست به شما پیشنهاد می کنند، می تواند منجر به ریجکت شدن درخواست شما برای اخذ بورسیه تحصیلی کانادا شود. بنابراین، حتما به توصیه های تراست دقت کنید.
  • مدارک مالی: با توجه به این که به غیر از فول فاند، سایر کمک هزینه های تحصیلی فقط بخشی از هزینه های تحصیل متقاضیان را پوشش می دهند، آن ها باید ثابت کنند که برای پوشش سایر هزینه ها از تمکن مالی کافی برخوردار هستند.

تحصیل رایگان در کانادا

امکان تحصیل رایگان در کانادا از طریق دریافت کمک هزینه های تحصیلی، بورسیه، فلوشیپ و فاند فراهم شده است. افرادی که واجد شرایط بهره مندی از هر یک از این مزایا نمی شوند، باید تمکن مالی برای پوشش بخشی از هزینه های تحصیل خود و یا تمام آن را در اختیار داشته باشند.
بنابراین، تنها راه تحصیل رایگان در کانادا برای دانشجویان بین المللی، از طریق کمک هزینه های تحصیلی در این کشور فراهم است که آن نیز در مقطع کارشناسی نسبت به مقاطع تحصیلی بالاتر، دشوارتر است.

شرایط بورسیه تحصیلی رایگان کانادا

نکته قابل توجه درمورد بورسیه تحصیلی رایگان کانادا این است که تحصیل در این کشور برای دانشجویان بین المللی بدون پرداخت شهریه امکان پذیر نیست.

بنابراین، تمامی متقاضیان خارجی که قصد تحصیل در کانادا دارند، باید هزینه تحصیل در این کشور را پرداخت کنند.

اما از سوی دیگر، افرادی که دارای شهروندی کانادا و یا اقامت دائم این کشور هستند، می توانند به صورت رایگان در این کشور تحصیل کنند.

تحصیل کارشناسی رایگان در کانادا

با توجه به توضیحاتی که در بخش قبل ارائه شد، دارندگان اقامت دائم کانادا و یا شهروندان این کشور امکان تحصیل رایگان در تمامی مقاطع تحصیلی از جمله مقطع کارشناسی را در اختیار دارند.

همچنین، به دست آوردن کمک هزینه تحصیلی در مقطع کارشناسی معمولا سخت تر از مقاطع تحصیلات تکمیلی است.

بنابراین، دانشجویان بین المللی متقاضی تحصیل در مقطع کارشناسی در کانادا باید توانایی پرداخت کل شهریه و یا بخشی از آن که توسط بورسیه پوشش داده نمی شود را در اختیار داشته باشند.

تحصیل کارشناسی ارشد رایگان در کانادا

امکان تحصیل رایگان در مقطع کارشناسی ارشد در کانادا به مراتب ساده تر از مقطع کارشناسی است.

دانشجویان بین المللی که واجد شرایط شناخته شوند، می توانند از مزیت تحصیل رایگان از طریق فاند کامل برخوردار شوند.

برای این که در کانادا واجد شرایط تحصیل رایگان در مقطع کارشناسی ارشد شناخته شوید، معمولا به برخورداری از معدل بالا، مدرک زبان با نمره ی بالا، انگیزه نامه ی قوی، توصیه نامه از اساتید مقطع تحصیلی قبلی، رزومه ی قوی و سابقه ی تهیه و تنظیم مقاله های مختلف در  نشریات بین المللی معتبر نیاز دارید.

چگونه بورسیه تحصیلی رایگان بگیریم

درخواست برای بورسیه تحصیلی با درخواست برای پذیرش دانشگاه تفاوت دارد و نیازمند پرداخت ادمیشن فی نیست. بنابراین، درخواست برای بورسیه تحصیلی رایگان است و تنها نیازمند داشتن یک سری شرایط است تا دانشجو از آن بهره مند شود.

دانشجویان متقاضی بورسیه تحصیلی رایگان باید با مراجعه به وبسایت دانشگاه مورد نظر خود، از شرایط دقیق آن اطلاع پیدا کنند. اما به طور معمول، انجام این کار نیازمند یک سری شرایط کلی است که در بخش زیر ذکر کرده ایم :

  • ثبت نام در وبسایت دانشگاه مورد نظر و ایجاد یک حساب کاربری
  • دانلود و تکمیل اطلاعات مورد نیاز در فرم درخواست بورسیه ی تحصیلی
  • ارسال انگیزه نامه
  • ارسال مقالات و پژوهش ها (در صورت وجود)
  • ارسال توصیه نامه از سوی اساتید مقطع تحصیلی قبلی
  • نامه ی پذیرش تحصیلی دانشگاه (بر اساس شرایط سازمان و یا موسسه آموزشی مورد نظر)
  • ارسال مدارک اثبات تمکن مالی
  • ارسال رزومه و سوابق تحصیلی و یا دستاوردهای علمی، پژوهشی، تحقیقاتی، هنری و همینطور ورزشی دانشجو

بهترین دانشگاه های کانادا برای تحصیل رایگان

شما از طریق جدول زیر می توانید نام بهترین دانشگاه های کانادا برای تحصیل رایگان به همراه رتبه ی ملی و شهری که در آن واقع شده اند را مشاهده کنید:

دانشگاهرتبهشهر
دانشگاه تورنتو۱تورنتو
دانشگاه بریتیش کلمبیا۲ونکوور
دانشگاه واترلو۳واترلو
دانشگاه مک گیل۴مونترال
دانشگاه سایمون فریزر۵برنابی

بورسیه تحصیلی رایگان پزشکی

در صورتی که تمایل به تحصیل در رشته های پزشکی در کانادا دارید، باید این نکته را به خوبی در نظر داشته باشید که معمولا شهریه ی رشته های تخصصی پزشکی و دندانپزشکی در کانادا بسیار بالاتر از سایر رشته های تحصیلی است. بنابراین، دانشجویان باید از رزومه ی بسیار قوی و خوبی برای تحصیل رایگان در این رشته ها برخوردار باشند.

همچنین، شرایط تحصیل در رشته های تخصصی پزشکی و داندان پزشکی نیز به همین منوال است و نیازمند داشتن شرایط خاصی است. بنابراین، می توانید متصور شوید به دست آوردن بورسیه تحصیلی هم نباید چندان راحت و ساده باشد. چرا که فضای رقابتی تری در آن ها جاری است و معمولا اولویت هم با دانشجویان بومی کانادا است.

پس می توان گفت اگر قصد تحصیل در رشته های پر هزینه ی پزشکی و رشته های مشابه با آن را با استفاده از بورسیه های تحصیلی دارید، نیازمند یک رزومه ی تحصیلی قوی و نمرات درخشان هستید تا بتوانید به دانشگاه مورد نظرتان ثابت کنید که واجد شرایط بهره مندی از مزیت تحصیل رایگان می باشید.

ریز نمرات دروس اصلی و تخصصی، مقالات و پژوهش های بین المللی، مدرک زبان معتبر با نمره ی بالا و موفقیت در آزمون ها و مصاحبه های ورودی جزو چالش هایی هستند که در این مسیر پیش روی شما قرار دارند. بنابراین، نیاز به برقراری ارتباط با مشاوران با تجربه ی تراست دارید تا بتوانند شما از این چالش با موفقیت عبور دهند.

جستجوی بورس تحصیلی کانادا

نحوه سرچ برای بورسیه

برای این که بورسیه مناسب برای خود را پیدا کنید، ابتدا باید به خوبی درمورد آن تحقیق کنید. بهترین جا برای تحقیق درمورد بورسیه ها، گوگل است. فقط کافی است که اسم رشته به همراه مقطع تحصیلی خود را جست و جو کنید و نتایج را بررسی کنید.

به عنوان مثال، اگر به دنبال جست و جوی بورسیه تحصیلی برای رشته ی حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد هستید، می توانید Scholarship for Master of Accounting in Canada را سرچ کنید تا همه ی دانشگاه هایی که بورسیه تحصیلی برای این رشته در کانادا ارائه می دهند، به نمایش گذاشته شوند.

نحوه اپلای برای بورسیه

پس از این که برای رشته و دانشگاه مورد نظر خود بورسیه ی مناسب پیدا کردید، باید تک تک موقعیت های بورسیه که در هر دانشگاه ارائه می شوند را مطالعه کنید. سپس موارد درخواست شده برای هر یک از آن ها را باید به طور دقیق آماده کنید. اکنون باید استاد راهنمای دپارتمان رشته ی مورد نظرتان را پیدا کنید و مدارک خود را برای وی ارسال نمایید.

نحوه مکاتبه و نامه نگاری برای اخذ بورس کانادا

در ابتدا باید از حوزه ی کاری و تحقیقاتی استاد مورد نظرتان آگاهی پیدا کنید. سپس، رزومه ی خود را تا حد ممکن به زمینه ای که وی در آن فعالیت می کند، نزدیک کنید و در آخر هم باید اسناد و مدارک خود را به همراه انگیزه نامه برای استاد راهنما ایمیل کنید.

برای کسب اطلاعات و جزئیات بیشتر درمورد نحوه ی جست و جو برای بورس تحصیلی کانادا این ویدئو را مشاهده کنید.

کانادا چه رشته هایی را بورسیه می کند

در حالت کلی، بورسیه های مختلفی برای اغلب رشته های تحصیلی در کانادا وجود دارد (مخصوصا در رشته های پرطرفدارتری مانند علوم مهندسی). اما با این حال، ما در این بخش به برخی از رشته های پرطرفدار و شرایط اخذ بورسیه در آن ها می پردازیم.

پرستاری

  • بنیاد پرستاران کانادا ۵۰ بورسیه تحصیلی مختلف بر اساس مقطع و زمینه ی تحصیلی دانشجویان رشته پرستاری در کانادا به آن ها اعطاء می کند.
  • مبلغ آن ها معمولا بین ۷۵۰ تا ۳۰۰۰ دلار برای مقطع کارشناسی، ۱۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار برای مقطع ارشد و ۱۸۰۰ تا ۱۰۰۰۰ دلار در مقطع دکترا است.

روانشناسی

  • بورسیه ی یادبود چومیکی یکی از بورسیه های موجود در رشته روانشناسی در کانادا است که به دانشجویان دانشگاه آلبرتا اختصاص می یابد.
  • مبلغ این بورسیه ۱۸۰۰ دلار است و دانشجویان باید تمایل به تعلیم دانش آموزان دارای معلولیت شدید یا متوسط داشته باشند.

هنر

  • شاخه های هنری زیادی در کانادا مورد پوشش بورسیه قرار می گیرند.
  • موسیقی، عکاسی، فیلم سازی برخی از رشته های قابل پوشش هستند که معمولا بین ۱۰ تا ۲۰ هزار دلار و یا حتی بیشتر کمک هزینه دریافت می کنند.

بیشتر بخوانید: رشته هنر در کانادا ، عکاسی در کانادا

بورسیه تحصیلی با رتبه کنکور

همانطور که داشتن رزومه ی تحصیلی قوی در به دست آوردن بورسیه یا کمک هزینه های تحصیلی تاثیر گذار است، رتبه کنکور هم در این امر تاثیر چندان کمی ندارد. با توجه به این موضوع، می توان گفت که هر چه معدل و رتبه ی کنکور متقاضی بالاتر باشد، شانس موفقیت آن برای به دست آوردن بورس تحصیلی هم افزایش پیدا می کند.

بورسیه تحصیلی کانادا بدون مقاله

یکی از مهم ترین شرایطی که برای دریافت اغلب بورسیه های تحصیلی وجود دارد، داشتن مقاله در مجله های علمی معتبر است که می تواند تاثیر بسیار زیادی در موفقیت افراد در این پروسه داشته باشد. اما باید دقت کنید که داشتن مقاله، تنها شرط به دست آوردن بورس تحصیلی کانادا نیست و عوامل تاثیر گذار دیگری هم وجود دارند که باید در نظر داشته باشید.

بنابراین، گرفتن بورس بدون مقاله هم می تواند امکان پذیر باشد. به شرطی که سایر شرایط شما مناسب باشند و بتوانند این کمبود را جبران و یا پوشش دهند.

بیشتر بخوانید: تاثیر مقاله بر اپلای

شرایط اخذ بورسیه تحصیلی کانادا بدون مقاله

همانطور که اشاره کردیم، عوامل دیگری هم وجود دارند که می توانند امکان گرفتن بورس بدون مقاله را نیز برای افراد فراهم کنند. بنابراین، در صورتی که افراد مقاله معتبری ندارند، اما قصد دریافت بورس تحصیلی کانادا را دارند، می توانند با داشتن شرایط زیر، از این امکان بهره مند شوند و تاثیر مقاله را مقداری کمرنگ تر کنند.

  • معدل بالا
  • مدرک زبان معتبر با نمره ی بالا
  • داشتن موضوع تحقیقاتی قوی
  • داشتن پروپوزال آماده
  • پیدا کردن استادی که موضوع پروپوزال دانشجوی متقاضی مورد علاقه ی وی باشد، در حال تحقیق بر روی آن باشد و یا در حیطه ی کاری یا تحقیقاتی وی قرار داشته باشد.
بورسیه بدون مقاله

بالا بردن شانس اخذ بورسیه تحصیلی کانادا

تا اینجای مطلب متوجه شدید که به دست آوردن بورسیه و کمک هزینه ی تحصیلی از کالج ها یا دانشگاه های کانادا وابسته به سطح علمی دانشجوی متقاضی است. بنابراین، برای بالا بردن شانس اخذ بورسیه ی تحصیلی کانادا باید رزومه ی علمی قوی داشته باشید.

اما موضوع به همینجا ختم نمی شود و عوامل تاثیر گذار دیگری هم در این امر وجود دارد. شما می توانید جهت اطلاع از اقدامات قابل انجام در جهت افزایش و یا بالا بردن شانس اخذ بورسیه ی تحصیلی کانادا مواردی که در بخش زیر اشاره می کنیم را در نظر بگیرید.

سوابق تحقیقاتی و کارآموزی

داشتن سوابق مرتبط کافی با کارهای تحقیقاتی، به ویژه برای متقاضیان تحصیل در دوره های تحصیلات تکمیلی باعث افزایش شانس افراد برای به دست آوردن بورسیه ی تحصیلی کانادا می شود. داشتن مقاله های علمی در مجله های بین المللی معتبر نیز می تواند تاثیر مثبتی در این موضوع داشته باشد. همچنین، این موضوع درمورد داشتن سابقه ی کارآموزی هم صدق می کند. زیرا نشان می دهد که شما با زمینه ی مورد تحقیق خود کاملا آشنایی دارید و نسبت به آن مسلط هستید و یا حتی به آن علاقه مند می باشید.

معدل

این فاکتور برای دانشجویان متقاضی در دوره های کارشناسی و تحصیلات تکمیلی از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار است. یکی از کلیدی ترین معیارها در سنجش توانایی های دانشجوی متقاضی، معدل او است.

زبان انگلیسی

در صورتی که دانشجویان متقاضی بتوانند در آزمون هایی مانند آیلتس و تافل نمره بالایی به دست بیاورند، شانس خود را برای به دست آوردن بورسیه ی تحصیلی هم به طور چشمگیری افزایش خواهند داد.

نمرات آزمون های مختلف

داشتن نمره ی بالا در آزمون های معتبر و مهمی از قبیل GRE و SAT و ACT یا موارد دیگر، برای اغلب دانشگاه های کانادا بسیار ارزشمند و موثر است. در واقع، داشتن مدارکی از این دست، می تواند دانشگاه را تحت تاثیر قرار دهد تا شما را بورسیه کند. البته، باید توجه داشته باشید که به دست آوردن این مدارک به هیچ وجه کار ساده ای نیست و احتمالا از عهده ی افرادی به غیر از دانشجویان ممتاز بر نمی آید؛ چه برسد به کسب نمره ی بالا در آن ها.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

شرایط خود را بسنجید!

نمی دانید از کجا شروع کنید؟ مشاوران ما برای راهنمایی شما آماده هستند!

سوالات متداول

من چطور می توانم برای تحصیل در کانادا بورسیه بگیرم؟

در کانادا امکان درخواست برای بهره مندی از بورسیه یا کمک هزینه ی تحصیلی برای دانشجویان بین المللی از تمامی کشور های دنیا وجود دارد و همه ی دانشجویان و حتی دانش آموزان در مقاطع تحصیلی پایین نیز می توانند نمونه هایی برای استفاده و بهره مند شدن از آن ها برای خود پیدا کنند. البته، فقط در صورتی که واجد شرایط باشند و موارد مورد نیاز برای اخذ بورسیه و بهره مند شدن از این مزیت را در اختیار داشته باشند.
اولین قدم برای به دست آوردن بورسیه یا کمک هزینه ی تحصیلی، ثبت درخواست برای آن در وبسایت دانشگاه مورد نظرتان است (البته، احتمالا چندین دانشگاه مختلف انتخاب کرده و در نظر دارید که در این صورت، باید درخواست برای بورسیه تحصیلی را برای همه ی آن ها ارسال کنید). پس از آن، باید مدارک خود را برای هر کدام از بورسیه هایی که برایشان واجد شرایط هستید، ارسال کنید و منتظر پاسخ دانشگاه مربوطه بمانید.

اگر بورسیه داشته باشیم، می توانیم مدارک تمکن مالی را ارائه نکنیم؟

اگر فول فاند باشید، بله. اما باز هم باید برای هزینه های اولیه زندگی، مقداری تمکن مالی داشته باشید. در صورتی هم که بورسیه دانشگاهی دارید، به دلیل محدود بودن آن، باید بتوانید ثابت کنید برای تامین هزینه ی باقی مانده، تمکن مالی کافی دارید. مثلا اگر کل بودجه مورد نیازتان ۲۰ هزار دلار باشد و قرار باشد که دانشگاه ۱۵ هزار دلار آن را تامین کند، باید ثابت کنید که برای ۵ هزار دلار باقی مانده، تمکن مالی کافی دارید.

چطور می توان برای بورس یا فاند کامل اپلای کرد؟

بورسیه ها یا فاندهای کامل، مزیت هایی هستند که علاوه بر پوشش تمامی هزینه های دانشگاه و تحصیل، هزینه های روز مره ی زندگی افراد مانند هزینه ی محل سکونت و یا سایر هزینه های وی را نیز فراهم می کنند. شرایط بهره مندی از فاند یا بورسیه کامل، معمولا بسیار سخت تر از کمک هزینه های معمولی و رایج دیگر است.
به عنوان مثال، علاوه بر این که متقاضی باید جزو دانشجویان ممتاز دانشگاه خود باشد، نمره ی زبان و معدل مورد نیاز برای به دست آوردن فول فاند هم معمولا بالاتر از بورسیه های تحصیلی معمولی و رایج دیگر است. بنابراین، بدیهی است که دانشجو باید از سطح علمی و پژوهشی بالاتری هم برخوردار باشد تا بتواند از این مزیت استفاده کند.

کدام یک از دانشگاه های کانادا بورسیه تحصیلی رایگان می دهند؟

ادامه تحصیلات در مقاطع تحصیلی عالی در یک کشور خارجی نیاز به سرمایه گذاری زیادی دارد. دانشجویان بین المللی معمولا هزینه های تحصیلات عالی خود را از طریق حمایت از خانواده یا وام های دانشجویی تأمین می کنند. اما بسیاری از دانشجویان بین المللی از این واقعیت که چندین بورسیه تحصیلی در دسترس است برای کاهش برخی از این هزینه ها (که معمولا باز هم شامل تمام بار مالی گذاشته شده بر دوش آن ها هم نمی شوند) بی اطلاع هستند.
در بخش زیر یک لیست از دانشگاه های دارای بورسیه برای دانشجویان بین المللی در کانادا آورده شده است. در این موارد، خود شما باید برای بورس های تحصیلی مورد نظرتان اقدام کنید و در برخی موارد نیز، بر اساس درخواست خود از دانشگاه مورد نظرتان، مستقیما از آن بورس و یا جایزه به دست خواهید آورد. این دانشگاه ها شامل موارد زیر هستند که شما می توانید با مراجعه به این لینک درمورد بورسیه های موجود در هر یک از آن ها اطلاعات جامع و کامل بیشتری هم به دست بیاورید.
دانشگاه وینیپگ
دانشگاه مک گیل
دانشگاه یورک
دانشگاه فرلی دیکنسون
دانشگاه واترلو
دانشگاه آلبرتا
دانشگاه کوئینز
دانشگاه سایمون فریزر
دانشگاه نیوبرانزویک
دانشگاه ساسکاچوان
دانشگاه بریتیش کلمبیا
دانشگاه مانیتوبا
دانشگاه تورنتو
دانشگاه اونتاریوی غربی
دانشگاه کلگری
دانشگاه دالهاوزی
دانشگاه مموریال
دانشگاه کارلتون
دانشگاه مونترال
دانشگاه کوئست
کالج فانشاو
کالج سنکا
کالج جورج براون

تحصیل در کانادا بدون بورس تحصیلی چقدر هزینه دارد؟

برای پاسخ دادن به این سوال، فاکتورهای مختلف بسیار زیادی را باید مورد بررسی قرار داد که خارج از موضوع مطلب امروز ما هستند. اما به طور کلی، اگر بخواهیم یک توضیح کلی درمورد این موضوع بدهیم، باید اعلام کنیم که کانادا یکی از بهترین کشورهای دنیا برای تحصیل به خصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی و مقاطع عالی است. به طوری که می توان آن را هم رده با برخی از کشورهای برتر دیگر از جمله استرالیا، انگلیس، آمریکا، فرانسه و بسیاری از کشورهای اروپایی دیگر که دارای برخی از معروف ترین و بهترین دانشگاه های دنیا هستند و حتی بهتر از آن ها دانست.
اما نکته قابل توجه این است که تحصیل در کانادا از تمامی کشورهایی که نام بردیم، ارزان تر و مقرون به صرفه تر است. علاوه بر این، امکان برخورداری از بورسیه و کمک هزینه ی تحصیلی برای تمامی دانشجویان و دانش آموزان بین المللی هم فراهم شده تا هزینه های تحصیل در این کشور را حتی از این هم بیشتر کاهش دهد. اما حتی بدون بورس تحصیلی هم همچنان می توانیم کانادا را جزو مقرون به صرفه ترین کشورهای برتر برای ادامه تحصیل در نظر داشته باشیم.
در ادامه می توانید نام برخی از دانشگاه های مقرون به صرفه ی کانادا را مشاهده کنید:
دانشگاه مونترال
دانشگاه مک گیل
دانشگاه مک مستر
دانشگاه بریتیش کلمبیا
دانشگاه تورنتو
دانشگاه برندون
دانشگاه مموریال
دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالی
دانشگاه کلگری
دانشگاه ساسکاچوان
دانشگاه سایمون فریزر
نکته قابل توجه این است که لیست بالا، تنها شامل دانشگاه های مقرون به صرفه ی برتر کانادا می شود. بنابراین، دانشگاه های معمولی با رده بندی های پایین تری هم در این کشور وجود دارد که دارای شهریه ها و هزینه های تحصیل بسیار کم تری از این هم هستند.

چطور می توان بورسیه تحصیلی کانادا گرفت؟

یکی از مواردی که واقعا می تواند شما را به اندازه ی بسیار زیادی از سایر متقاضیان متمایز کند و دانشگاه مورد نظر را نیز کاملا متقاعد و قانع کند، توصیه نامه است. توصیه نامه را می توان یکی از موثرترین و مهم ترین مدارک مورد نیاز برای اپلای جهت برخورداری از بورسیه تحصیلی در کانادا به شمار آورد که تاثیر بسیار زیادی در موفقیت برای این پروسه دارد.
برای این که یک توصیه نامه ی خوب داشته باشید، باید تکمیل آن را برعهده ی اساتیدی قرار دهید که شناخت بسیار خوبی از دانش، آگاهی و مهارت های شما دارند و همچنین، با شخصیت واقعی و شخصی شما هم آشنا هستند.
استادی که شناخت خوبی از شما نداشته باشد، مهارت های شما را هم نمی شناسد و نمی تواند روی نقاط قوت شخصی و تحصیلی شما تاکید کافی داشته باشد. بنابراین، بهتر است روابط خوبی با اساتید خود داشته باشید تا اگر روزی به توصیه نامه نیاز پیدا کردید، فرد قابل اطمینان و مطئنی برای تهیه این مدرک سراغ داشته باشید.

چگونه باید برای بورسیه جست و جو کنیم؟

برای این که بورسیه مناسب برای خود را پیدا کنید، ابتدا باید به خوبی درمورد آن تحقیق کنید. مثل همیشه، بهترین جا برای انجام دادن این کار و تحقیق درمورد بورسیه ها، گوگل است. فقط کافی است که اسم رشته به همراه مقطع تحصیلی خود را جست و جو کنید و نتایج را بررسی کنید.
به عنوان مثال، اگر به دنبال جست و جوی بورسیه تحصیلی برای رشته ی حسابداری در مقطع کارشناسی ارشد هستید، می توانید Scholarship for Master of Accounting in Canada را سرچ کنید تا همه ی دانشگاه هایی که بورسیه تحصیلی برای این رشته در کانادا ارائه می دهند، به نمایش گذاشته شوند.
پس از این که برای رشته و دانشگاه مورد نظر خود بورسیه ی مناسب پیدا کردید، باید تک تک موقعیت های بورسیه که در هر دانشگاه ارائه می شوند را مطالعه کنید. سپس موارد درخواست شده برای هر یک از آن ها را باید به طور دقیق آماده کنید. اکنون باید استاد راهنمای دپارتمان رشته ی مورد نظرتان را پیدا کنید و مدارک خود را برای وی ارسال نمایید.
در ابتدا باید از حوزه ی کاری و تحقیقاتی استاد مورد نظرتان آگاهی پیدا کنید. سپس، رزومه ی خود را تا حد ممکن به زمینه ای که وی در آن فعالیت می کند، نزدیک کنید و در آخر هم باید اسناد و مدارک خود را به همراه انگیزه نامه برای استاد راهنما ایمیل کنید.

چرا موفق به بدست آوردن بورسیه تحصیلی نمی شوم؟

بالا بودن سن دانشجو
نداشتن مدرک زبان و یا کافی نبودن نمره ی آن
در اختیار نداشتن مدرک دانشگاهی معتبر با نمره ی بالا
کمبود یا نقص در مدارک
عدم ارائه اسناد و مدارک مالی برای اثبات برخورداری از تمکن مالی

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

  • مهدی

    سلام خسته نباشید من دانش اموز رشته حسابداری هستم و امسال سال اخرمه و معدلم بالا 19 میباشد و مدرک ایتلس بالای 7.5 دارم میخواستم ببینم با این وضعیت میتونم چ نوع بورسیه ای بگیرم ایا فول فاند میشه؟