طراحی صنعتی به طور کلی فرآیندی است که برای محصولات فیزیکی و غیر فیزیکی که قرار است به صورت انبوه تولید شوند استفاده می شود. این کار فرم، ظاهر و ویژگی های فیزیکی و بصری محصولات را قبل از ساخته شدن مشخص می کند. اینکار دقیقا برعکس محصولات صنایع دستی بوده که در آن خالق اثر معمولا در همان لحظه ساخت محصول، شکل نهایی را تجسم کرده و آن را می سازد.
طراحی صنعتی یک حرفه تخصصی بوده که محصولات، دستگاه ها، اشیا و حتی خدمات مختلفی را تحت شعاع قرار داده که روزانه میلیونها نفر در سراسر جهان از این لوازم استفاده می کنند. طراحان صنعتی اغلب در قسمت توسعه محصول مشغول هستند و بر ظاهر فیزیکی، عملکردها و عملی بودن ساخت یک محصول متمرکز هستند.
هر شی ایی که شما به صورت آماده از فروشگاهی خریداری کرده اید و به صورت روزانه در خانه، محل کار، مدرسه یا در یک محیط عمومی با آن در ارتباط هستید، نتیجه یک فرآیند طراحی صنعتی است. در طول فرآیند طراحی، تصمیمات بی شماری توسط یک طراح صنعتی و تیم او گرفته می شود و هدف همه آن ها بهبود زندگی شما از طریق طراحی مناسب و اجرای خوب آن ایده است.
امروزه دانشجویان رشته های هنری در ایران بیشتر از گذشته علاقمند به مهاجرت بوده و می خواهند در زمینه رشته تخصصی خود، تحصیلات با کیفیتی را پشت سر بگذرانند. موسسه تراست با سال ها تجربه در زمینه اعزام دانشجو، می تواند به شما در پروسه اپلای رشته طراحی صنعتی کمک کند.
لینک های مفید!
مراحل اپلای طراحی صنعتی
انگیزه مهاجرت
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ها برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشته اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.
اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
تاریخچه ای از حرفه طراحی صنعتی
برای چندین هزار سال قبل از شروع عصر صنعتی شدن، طراحی کالاها و ساخت آن ها اغلب توسط صنعتگران و به صورت انفرادی انجام می شده است. آن ها شکل یک محصول را در مرحله ساخت آن، با توجه به مهارت های فیزیکی خود و نیازهای مشتری تعیین می کردند. تجربه این صنعتگران به واسطه سال ها آزمون و خطا و از طریق آزمایشاتی که انجام داده بودند و یا از طریق دانشی که از طریق کارآموزی به آن ها منتقل شده بود، ایجاد شده است.
رشد این حرفه در قرون وسطا منجر به پیدایش کارگاه های بزرگی در شهرهایی مانند فلورانس، ونیز، نورنبرگ و بروژ شد و گروه هایی از صنعتگران متخصص، اشیا و کالاهایی را با یک فرم رایج که از طریق تکرار مکرر مدل ها بدست آمده بود می ساختند. در ادامه در اوایل قرن شانزدهم کتاب هایی در ایتالیا و آلمان پدیدار شدند که در آن اطلاعات و طراحی هایی بود می شد برای طیف وسیعی از محصولات از آن ها استفاده کرد. استفاده از طراحی برای مشخص کردن اینکه چگونه چیزی قرار است بعدا ساخته شود، اولین بار توسط معماران و کشتیسازان در دوران رنسانس ایتالیا توسعه یافت.
ظهور طراحی صنعتی با رشد صنعتی و مکانیزه شدن ارتباط مستقیم داشت و با انقلاب صنعتی در بریتانیای کبیر در اواسط قرن 18 آغاز شد. شهر نشینی الگوی مصرف را تغییر داد، رشد کشورها و تنوع بازارها و ظهور طبقه متوسط، تقاضا برای سبک های مد روز را ایجاد کرد. اولین بار در سال 1840 از عبارت طراحی صنعتی به صورت منحصر به فرد و شکل امروزی آن یاد شده است.
در مورد رشته طراحی صنعتی
از اتوموبیلی که میرانیم تا مبلی که دوست داریم روی آن بنشینیم یا حتی لیوانی که به خوبی در دستان ما جای می گیرد، همگی نتیجه کار یک طراح صنعتی بوده است و باید از او متشکر باشیم. در طراحی صنعتی، به عنوان یک رشته تخصصی، می آموزید که چطور از ماشین های اسپورت تا لوازم آشپزخانه را، حتی با داشتن یک بودجه محدود، به صورت کاربردی و چشم نواز طرحی کنید.
همه محصولات تولید شده به نحوی نتیجه فرآیند طراحی صنعتی هستند. این کار می تواند توسط یک فرد یا یک گروه انجام شود. حتی تیم های طراحی صنعتی می توانند از افرادی با تخصص های مختلف، مانند طراحان، مهندسان، کارشناسان تجاری و غیره، تشکیل شوند و یا یک نفر با تجربه خود تمام مسیر را به تنهایی طی کند.
طراحی صنعتی می تواند بر خلاقیت های شهودی استوار بوده یا می تواند بر اساس تصمیمگیری هایی علمی بنا شده باشد اما معمولا ترکیبی از هر دو موضوع است. این طراحی معمولا تحت تاثیر عواملی مانند مواد، فرآیندهای تولید، استراتژی کسب و کار، نگرش های اجتماعی یا زیبایی شناسی های رایج قرار دارد. طراحی صنعتی اغلب راه حل هایی را برای مشکلات فرم و ظاهر کالا، عملکرد محصول، ارگونومی فیزیکی، بازاریابی، توسعه برند و فروش ارائه می دهد.
رشته طراحی صنعتی به شما کمک می کند تا در ریاضیات، علوم بنیادی و هنر ماهر شده و در یک طراحی صنعتی، از هر سه مورد آن ها استفاده کنید. در این رشته داشتن مهارت حل مسئله بسیار مهم است و برای شناخت مشکلات، بررسی کاربران و استفاده درست از مواد و بودجه در دسترس، به چشمانی تیزبین و عالی نیاز خواهید داشت.
بیشتر بخوانید : طراحی صنعتی در کانادا
اپلای رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور
رشته طراحی صنعتی یک دوره تحصیلی است که در آن هنرهای تجسمی و کاربردی را به دانشجویان آموزش می دهند. دانشجویان از این تکنیک های هنری در برقراری ارتباط موثر بین ایده ها و اطلاعات با مخاطبین تجاری و مصرف کنندگان استفاده می کنند. دانشجویان پس از اتمام این دوره می توانند شکل های نهایی و بسته بندی های موثری را برای محصولات تولیدی آماده کنند. آموزش های این حوزه شامل طراحی وسایل پلاستیکی، محصولات دیجیتال، ساخت نمونه اولیه، توسعه و اصلاح طراحی، اصول صرفه جویی در هزینه و ساختار محصول با در نظر گرفتن معیارهای عملکرد و پارامترهای طراحی زیبایی شناختی است.
طراحان صنعتی امروزی باید به کامپیوتر مسلط بوده و از آن در طراحی مدل های محصولات خود به خوبی استفاده کنند. اپلای رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور یکی از هیجان انگیزترین اقدامات دانشجویان رشته های هنری بوده و سالانه افراد زیادی از ایران به کشورهای مختلفی که در این زمینه تخصص بالایی دارند مهاجرت می کنند.
اگر شما هم دوست دارید تا در این رشته تخصصی که بازار کار بی نظیری داشته و می توانید در تمامی کسب و کارها فرصتی برای کار کردن بیابید تحصیل کنید، کافی است با موسسه تراست در تماس بوده و با گرفتن یک وقت برای مشاوره، اولین قدم برای اپلای رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور را استوار و درست بردارید.
همچنین بخوانید: دانشگاه های کانادا و بهترین شهرهای کانادا برای تحصیل
ادامه تحصیل در رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور
تحصیل در مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد در رشته طراحی صنعتی به شما می آموزد که چگونه محصولات مختلف را طراحی، ایجاد و آزمایش کنید، محصولاتی مانند تلفن همراه، دوچرخه، اتومبیل و حتی یک مجموعه فیلم. طراحان صنعتی درباره نحوه استفاده مصرف کنندگان از محصول تحقیق کرده و طرح های مختلف را آزمایش می کنند تا ببینند کدام طرح کاربردی ترین و کاربر پسندترین حالت ممکن است.
با ادامه تحصیل در رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور یاد می گیرید که چگونه مفاهیم طراحی را با در نظر گرفتن جنبه های اجتماعی، محیطی، عملکردی، مالی و زیبایی شناختی ایجاد کنید. همچنین مهارت های کامپیوتری و دیجیتالی مانند مدل سازی های گرافیکی، طرح های سه بعدی و طراحی وب را نیز فرا خواهید گرفت.
این نکته را باید در نظر بگیرید که ادامه تحصیل در رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور یک فرصت بی نظیر برای ساخت یک آینده روشن است و در این مسیر باید به چند نکته دقت کنید. کشور مقصد مد نظر شما و دانشگاهی که می خواهید در آن تحصیل کنید به شدت بر روی آینده حرفه ای شما به عنوان یک طراح صنعتی تاثیر گذار خواهند بود. سعی کنید کشوری را انتخاب کنید که بعد از فارغ التحصیلی بازار کار مناسبی در این رشته داشته باشد و از طرفی دانشگاه منتخب شما یکی از دانشگاه های مطرح در این حوزه تخصصی باشد.
همچنین بخوانید : تحصیل در کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا
قطعا ممکن است گزینه های متنوعی پیش روی شما باشد و ممکن است این تنوع برای انتخاب مابین آن ها باعث ایجاد سردرگمی شما در انتخاب شود. یکی از بهترین اقدامات استفاده از تجربیات کسی است که در این زمینه اطلاعات کافی داشته و می تواند به شما کمک کند. موسسه مهاجرتی تراست با سال ها تجربه در امر مهاجرت می تواند به شما در زمینه ادامه تحصیل در رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور کمک کند. می توانید برای تنظیم یک قرار ملاقات با این مجموعه تماس برقرار کرده تا در اسرع وقت تمامی مراحل مهاجرت شما به دقت برنامه ریزی شود.
مسیر یک طراح صنعتی در خارج از کشور
مسیر یک طراح صنعتی
اگر خود را یک هنرمند می دانید و عاشق طراحی چیزهای جدید و نوآورانه هستید، رشته طراحی صنعتی می تواند دقیقا همان چیزی باشد که به آن نیاز دارید. طراحان صنعتی معمولا محصولاتی را می سازند که ما در طول زندگی آن ها را بدیهی فرض کرده ایم اما آن ها با تلاش شبانه روزی خود سعی کرده اند که آن محصول عملکرد، ظاهر و دوام بسیار خوبی داشته باشد و از نظر مصرف کنندگان بهترین حالتی را داشته باشد که می توان برای آن متصور شد.
برخی طراحان صنعتی در شرکت های این حوزه کار می کنند و برخی نیز به صورت فریلس کار خود را پیش می برند. نکته مهم تعامل این افراد با دیگر همکارانشان است تا بتوانند در پروژه های گروهی شرکت داشته و ارتباط بیشتری با کارفرمایان این صنعت داشته باشند. این افراد برای تعیین بازار مناسب برای محصولاتی که طراحی می کنند نیز باید با تحلیلگران پژوهشی مختلف کار کنند. این موضوع را در ذهن داشته باشید که با وجود تمامی این زحمات، یک طراح صنعتی خوب می تواند با انجام یک پروژه، حقوق کامل یک سال را یکجا دریافت کند.
دبیرستان
شروع مقطع دبیرستان در یک رشته هنری می تواند یک انتخاب عالی برای شما بوده باشد. آشنایی با پایه ترین موارد مربوط به هنر و همینطور مطالعه دروس عمومی مانند ریاضیات می تواند در آینده کاری شما نقش به سزایی داشته باشد. اگر در هنرستان مشغول تحصیل هستید، کنترل کاملی بر مسیر تبدیل شدن به یک طراح صنعتی را خواهید داشت. توجه داشته باشید که داشتن مهارت های کامپیوتری، هنری، ریاضی و مواردی از این دست در این رشته واجب بوده و بهتر است از همین مقطع روی بهبود آن ها کار کنید.
کارشناسی
شما برای کار به عنوان یک طراح صنعتی حداقل به یک مدرک کارشناسی نیاز پیدا خواهید کرد. البته همچنان می توانید با داشتن مدرک کاردانی به عنوان دستیار سازنده مدل کار کنید. در این سطح به شما آموزش ها و دوره هایی مرتبط با ساخت مدل، طراحی کامپیوتری و استفاده از مواد مختلف می دهند. در صورتی که از قبل آموزشی در این رشته ندیده باشید، یک سری درس پیش نیاز برای شما تعریف می شود تا در دوره لیسانس خود بگذرانید. البته در برخی دانشگاه ها از دانشجویان می خواهند که حتما سابقه مرتبط داشته و نمونه کارهای قبلی خود را برای بررسی ارسال کنند. در دوره کارشناسی دروس تخصصی تری را پشت سر خواهید گذاشت و قرار است در این دوره حدودا 4 ساله نمونه کارهای مخصوص به خود را بسازید. همچنین در برخی دانشگاه ها برنامه های کارآموزی متنوعی در این زمینه وجود دارد.
کارشناسی ارشد
رشته طراحی صنعتی در مقطع ارشد دارای پیش نیازهای مخصوص به خود بوده و دانشجویانی که مقطع کارشناسی را در این رشته گذرانده باشند می توانند در مقطع ارشد ادامه تحصیل دهند. در دانشگاه دوره های پیشرفته ای در زمینه مطالعات طراحی صنعتی، طراحی و کار با نرم افزارهای کامپیوتری را خواهید آموخت. این مدت زمان به شما کمک می کند از فرصت های پیشرفت نامحدودی که در پیش روی شما وجود دارد استفاده بهتری کنید و از طرفی بتوانید با بخش صنعت و کار نیز اولین ارتباطات را ایجاد نمایید.
وظایف یک طراح صنعتی
وظایف یک طراح صنعتی
هر طراح صنعتی نیاز دارد طیف وسیعی از مهارت ها را برای انجام پروژه های خود به کار بگیرد. هر پروژه دارای خصوصیات منحصر به فرد خود بوده و از طرفی گروه خاصی از مصرف کنندگان با عادت های خاص خود از آن محصول استفاده می کنند. داشتن یک دید کلی به آن صنعت، داشتن اطلاعات کافی در مورد آن محصول و در نظر گرفتن محدودیت های کارفرما در برخی مواقع اینکار را بسیار سخت می کند.
وظایف عمومی یک طراح صنعتی ؛
- مشورت با کارفرمایان و مشتریان برای توافق در مورد طرح های انجام شده
- تعیین کاربردی بودن یک طراحی در عمل
- استفاده از مهارت های کامپیوتری برای طراحی مدل های مجازی
- نمایش و توضیح نحوه استفاده از محصول برای کارفرمایان
- تحقیق در مورد بازارها برای ایجاد بهترین طراحی برای رفع نیاز مصرف کنندگان
طراحان صنعتی معمولا به صورت تمام وقت کار می کنند. برخی از این طراحان خود اشتغال بوده و از این رو برنامه کاری منعطف تری دارد. می شود گفت از بین هر ۴ طراح صنعتی، یک نفر به صورت فریلنس کار می کند. طراحان صنعتی گاهی مجبور می شوند که به خانه ها، دفاتر، مراکز آزمایش یا کارخانه های تولیدی کارفرمایان یا مشتریان خود سفر کنند.
مهارت لازم برای موفق شدن در حوزه طراحی صنعتی ؛
- هنری و خلاقیت بالا
- مهارت های کامپیوتری
- مهارت های بین فردی
- مهارت های تحلیلی
- مهارت های حل مسئله
- گرایش های رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور
هنگامی که وسایل و اقلام تولید شده را با خلاقیت ترکیب کنیم، یک طراحی صنعتی به دست می آید. یک مختصص و طراح صنعتی خلاق در مهندسی و طراحی گرافیک باید منحصر به فرد باشد. تمامی وسایل از جمله ماشین ها تا یخچال ها و دیگر ابزارهایی که روزانه با آن ها کار می کنیم به یک طراح صنعتی نیاز دارند تا آن ها را جذاب و کاربر پسند طراحی کند.
طراحان صنعتی چیزی بیشتر از طراحان ساده هستند. آن ها از نزدیک با مصرف کنندگان کار می کنند تا بفهمند چه چیزی استفاده از محصول را آسان تر کرده و چه چیزی باعث می شود مشتری برای خرید دوباره آن محصول برگردد.
از طراحی مد و طراحی داخلی گرفته تا طراحی محصول، گرایش های متنوعی در رشته طراحی صنعتی در سراسر دانشگاه های دنیا وجود دارد. انتخاب یک گرایش مناسب در مقاطع تحصیلات تکمیلی می تواند نمایانگر حرفه اصلی شما در دنیای کسب و کار و تجارت باشد.
مهمترین گرایش های رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور
-
گرایش طراحی داخلی
روند ساختمان سازی و فضای داخلی آن ها همیشه در حال تعییر است. معماری هر روز با چالش های جدیدی مانند رقابت، توسعه بناها و نوسازی روبرو می شود. تحصیل در گرایش طراحی داخلی به شما یاد می دهد که به عنوان یک طراح صنعتی چگونه راه حل های خلاقانه ای برای این مشکلات پیدا کنید.
یک طراح صنعتی بر روی ساخت الگوهایی بهینه و مناسب برای فضاهای از قبل برنامه ریزی شده تمرکز کرده و در بخش های مختلفی از صنعت معماری فعالیت می کنند.
این طراحان در ساخت سازه های پیش ساخته، خانه های کوچک و بناهای اداری که اولویت آن ها کارایی بیشتر است بیشتر از بقیه قسمت های این صنعت فعالیت می کنند.
-
گرایش میراث فرهنگی
کار کردن در حوزه هنر، ادبیات و یا حتی باستان شناسی ممکن است برای بسیاری از افراد آرزو و رویا باشد و بخواهند در این حوزه نیز برای جامعه خود مفید باشند. ساخت آثار هنری و طراحی آن ها نمایشگر فرهنگ آن کشور و مردم بوده و استفاده از طراحانی که با ذائقه مردم آشنا باشند، در این حوزه ضروری است.
طراحان صنعتی در این گرایش یاد میگیرند چگونه برای رویدادهای فرهنگی مختلف نمایشگاه های مناسبی را طراحی کرده یا برای تبلیغ هنر سرزمین خود چه بسته بندی ها و هدایایی را در نظر بگیرند.
کار در گرایش میراث فرهنگی به طراحان این فرصت را می دهد که چگونه در قالب چهارچوب های اجتماعی، سیاسی و نظارتی پیرامون این صنعت، طراحی های مناسبی را انجام دهند.
-
گرایش طراحی دیجیتال
اگر به تکنولوژی و فناوری علاقه دارید، داشتن مدرک تحصیلی در گرایش طراحی دیجیتال و روابط تعاملی می تواند برای شما بسیار مناسب باشد و آینده خوبی را پیش روی شما قرار دهد.
طراحی صنعتی دیجیتال شامل تمام طراحی هایی می شود که قرار است در فضای اینترنت و در پشت مانیتورها دیده شود. طراحی های گرافیکی، محاسبات ریاضی، توسعه وب و اپلیکیشن ها همگی در این گرایش قرار می گیرند.
تحصیل در این گرایش فرصت های شغلی بی نظیری را روبروی شما قرار داده و شرکت های نوآوری در حوزه محصولات بیشتر از همه جا از فارغ التحصیلان این گرایش استقبال می کنند. کار در شرکت های مخابراتی و رسانه ای نیز از جمله زمینه های کاری دیگر این گرایش است.
-
گرایش طراحی مد
اگر شما هم از کودکی علاقه داشتید تا یکی از طراحان یا توسعه دهندگان صنعت مد شوید، تحصیل در رشته طراحی صنعتی با گرایش طراحی مد یکی از بهترین مسیرها برای رسیدن به آرزوی شما است. مدرک طراحی صنعتی در این گرایش شما را به دانش عملی و نظری که برای طراحی لباس نیاز دارید مجهز می کند.
شما در این گرایش با مواد و فناوری های مرتبط با آن آشنا شده و ارتباطات مهم، مدل سازی سه بعدی و نمونه سازی و همچنین مدیریت و طراحی را یاد خواهید گرفت.
این گرایش یکی از پر طرفدارترین گرایشات این رشته بوده و هرساله فارغ التحصیلان زیادی با مدرک طراحی صنعتی وارد صنعت مد و فشن می شوند و مسیر حرکت این حوزه را رهبری می کنند.
-
گرایش طراحی ارتباطات
طراحی صنعتی تنها به محصولات فیزیکی محدود نمی شود و دانشجویان در گرایش طراحی ارتباطات یاد می گیرند که چطور خدماتی مانند ارتباط با انسان های دیگر را به مشابه یک محصول بررسی کرده و بهترین شکل ممکن برای انجام آن را طراحی کنند.
دانشجویان این گرایش دانش کافی برای طراحی روشی جهت انتقال موثر پیام ها به مخاطبین هدف را فرا گرفته و چگونگی استفاده از ابزارها و تصاویر برای بیان اطلاعات و ارسال پیامی خاص به افراد مختلف جهت جذب علاقه و توجه آن ها یاد می گیرند.
-
گرایش طراحی محصول
تحصیل در رشته طراحی صنعتی با گرایش طراحی محصول به شما تخصصی در زمینه مهارت های عملی و دانش نظری برای طراحی و ایجاد محصولات جدید موفق و پایدار را متناسب با نیازهای مصرف کنندگان می آموزد. در این دوره آموزشی دانشجو باید خلاق و علاقمند به طراحی بوده تا بتواند بعد از این دوره وارد کسب و کارهای مرتبط شود.
فارغ التحصیلان رشته طراحی صنعتی با این گرایش مهارت های عملی خود را در این حوزه توسعه داده اند و در مورد فرآیندهایی که در طراحی محصولات رخ می دهند به دانش کافی رسیده اند. آن ها رابطه بین طراحی و فناوری و مسائل اجتماعی و زیست محیطی را به خوبی آموخته اند و می خواهند در صنعت نیز آن را به کار گیرند.
لیست دروس آموزشی رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور
لیست دروس آموزشی رشته طراحی صنعتی
طراحی، نیروی محرکه بسیاری از گرایش ها، رفتارها و سبک های زندگی فرهنگی انسان ها است و با اخذ مدرک طراحی صنعتی شما نیز جز کسانی هستید که آینده این گرایش ها را شکل می دهند. به دلیل وجود طیف وسیعی از موضوعات، رشته طراحی صنعتی برای کسی که خلاق و هنرمند باشد و از طرفی با انگیزه و دارای ذهن بازی باشد می تواند بهترین گزینه موجود باشد.
قطعا یکی از ملاک های دانشجویان برای تحصیل در یک رشته، مواردی است که دانشگاه قصد دارد به او بیاموزد. یکی از دقیق ترین روش ها برای کسب اطلاع از مطالب آموزشی آینده، بررسی لیست دروسی است که قرار است با گذراندن آن ها وارد صنعت شوید. در ادامه جدولی از مهمترین دروس رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور برای شما گرد آوری شده است. قطعا چارت درسی هر دانشگاه با دانشگاه دیگر متفاوت است اما این دورس به احتمال زیاد جزو واحدهایی خواهند بود که باید آن ها را پشت سر بگذارید.
نام درس | توضیحات |
ارتباطات طراحی | در این درس دانشجویان مهارت های ارتباطی اساسی را در فعالیت های مبنی بر طراحی محصول در استودیوها و کار گروهی را یاد می گیرند. این درس کمک می کند تا دانشجویان در برقراری ارتباط بصری ویژگی های بهتری را کسب نمایند. |
مکانیک سیالات | این درس به دانشجویان در توسعه درک آن ها از اصول اساسی مکانیک سیالات کمک کرده و به آن ها چگونگی حل مسائل ساده مهندسی را آموزش می دهد. همچنین این درس در ایجاد مهارت هایی جهت انجام آزمایش های ساده نقش بسزایی دارد. |
مقدمه ای بر ساختار مواد | در این درس مقدمه ای در خصوص خواص مکانیکی و تغییر شکل مواد مختلف مانند فلزات، سرامیک ها، پلیمرها و دیگر مواد مورد مصرف این صنعت ارائه می شود. |
ریاضیات مهندسی | در این واحد درسی، مطالب مربوط به ریاضیات مانند دیفرانسیل و انتگرال تا متغیرهای مختلط و توابع دو متغیر بررسی خواهد شد. |
توسعه محصول | در این درس دانشجویان با پروژه ای جالب روبرو می شوند که دارای نقصی است و با استفاده از دانشی که تا آن لحظه کسب کرده اند، اقدام به تصحیح و توسعه بهتر محصول می کنند تا به صورت عملی با جنبه هایی از این رشته آشنا شوند. در این ماژول دانشجو با فرآیندهای مختلف ساخت آشنا شده و بیشتر به جزئیات یک طرح دقت خواهد کرد. همچنین به دلیل ارائه محصول نهایی به استاد، دانشجویان باید اصول گزارش نویسی و ارائه شفاهی را نیز تمرین کنند و آن را یاد بگیرند تا بتوانند بعدا در کسب و کار خود نیز به خوبی نتیجه کار را به کارفرمای خود گزارش دهند. |
طراحی مهندسی | در این درس هدف آموزش اصول طراحی محصول به شیوه مهندسی و بر اساس روش های کلی طراحی بوده تا دانشجو بتواند در یک پروژه گروهی برای طراحی یک محصول مهندسی شده و نوآورانه مشارکت کند. در کنار روش های طراحی مهندسی، دانشجویان بر روی توسعه مهارت های کار تیمی، مهارت های ارتباطی و مدیریت پروژه و حل مسئله نیز کار می کنند. |
عوامل انسانی در طراحی محصول | این درس برای آموزش و توسعه بیشتر دانش و درک مفاهیم اصلی انسانی از جمله توانایی ها و محدودیت های انسانی و همینطور استفاده و در نظر گرفتن این موارد در طراحی های آتی در میان دروس دانشجویان رشته طراحی صنعتی قرار گرفته است. |
تجسم و شبیه سازی محصول | در این درس اصول سیستم های واقعیت مجازی، تکنیک های تجسم و تمرین شبیه سازی به دانشجویان آموزش داده می شود. این درس نقش بسیار مهمی در فرآیند یادگیری دانشجویان داشته و به آن ها کمک می کند تا درک بهتری از نحوه تجسم و شبیه سازی در توسعه محصولات جدید پیدا کنند. |
مدیریت پروژه | هدف قرار گرفتن این درس در لیست واحدهای درسی، آموزش اصول اولیه مدیریت پروژه عملی مورد نیاز در کار و مشاغل مهندسی حرفه ای به دانشجویان است. این درس فرصتی است تا دانشجویان طیف وسیعی از مهارت های حرفه ای و مدیریت پروژه را از طریق کار گروهی یاد بگیرند. |
پروژه طراحی فردی | به عنوان دانشجویی که قرار است در آینده نقش قابل توجهی را در صنعت ایفا کند، انجام یک پروژه شخصی در محیط آکادمیک این امکان را پدید می آورد که با تمامی نکات مربوط به کار آشنا شده و عیب طراحی خود را پیدا کنند. اینکار باعث بهبود روحیه، افزایش مهارت های نوشتاری، توسعه مهارت های طراحی و جستجو و ارائه گزارش می شود. |
مدیریت طراحی | این درس برای ایجاد نگرش حرفه ای و مدیریتی نسبت به موضوع طراحی قرار داده شده است. همچنین این درس کمک می کند که دانشجویان نسبت به مدیریت پروژه های مهندسی آگاهی و علاقه بیشتری پیدا کنند. |
سیستم های تولیدی | این ماژول برای درک بهتر دانشجویان از سیستم های تولید اتخاذ شده است. این سیستم ها می توانند در سطح جهانی، شرکت ها، کارخانه ها و حتی فروشگاه های کوچک باشند. دانشجویان سعی می کنند تعاملات بین سیستم ها را در سطوح مختلف شناسایی کنند. |
بورسیه رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور
بورسیه های رشته طراحی صنعتی
رشته طراحی صنعتی یکی از رشته هایی بوده که به دلیل نیاز روز افزون بازار، علاقمندان بسیاری دارد. به همین دلیل دانشگاه های مختلفی هم در سراسر دنیا بورسیه های زیادی را به این رشته اختصاص می دهند. موسسه مهاجرتی تراست در زیر لیستی از بهترین بورسیه های رشته طراحی صنعتی در سراسر جهان را برای شما لیست کرده است.
نام بورسیه | مقدار بورسیه | کشور | مقطع تحصیلی |
Government Scholarship | بورسیه کامل | هلند | لیسانس و فوق لیسانس |
Government Scholarship | بورسیه کامل | چین | فوق لیسانس |
Queen Elizabeth Commonwealth Scholarships | بورسیه کامل | کشورهای مشترک المنافع | فوق لیسانس |
British Chevening Scholarships | بورسیه کامل | انگلستان | فوق لیسانس |
Government Self Finance Support Announced | بورسیه کامل | کره جنوبی | لیسانس |
Orange Knowledge Programme | بورسیه کامل | هلند | فوق لسانس، دورههای کوتاه مدت |
Program AfDB | بورسیه کامل | آفریقای جنوبی | فوق لیسانس |
Joint Japan World Bank | بورسیه کامل | ژاپن، آمریکا، آفریقا | فوق لیسانس |
Fulbright Foreign Student | بورسیه کامل | آمریکا | فوق لیسانس، دکترا |
Aid Programme | بورسیه کامل | نیوزلند | در تمام مقاطع |
Australia Awards Scholarships | بورسیه کامل | استرالیا | فوق لیسانس |
Global Korea | بورسیه کامل | کره جنوبی | در تمام مقاطع |
Friedrich Ebert Stiftung | بورسیه کامل | آلمان | در تمام مقاطع |
بهترین دانشگاه های دنیا برای رشته طراحی صنعتی
بهترین دانشگاه های دنیا
دانشگاه هایی که طراحی صنعتی را تدریس می کنند به دانشجویان آموزش می دهند که چگونه سیستم های مختلف را طراحی کرده و محصولاتی بسازند که در نهایت علاوه بر داشتن عملکرد مناسب بتواند مشتری را نیز متقاعد کند. به عنوان یک طراح صنعتی وظیفه شما این است که از جمع آوری دیتاها و تجزیه و تحلیل آن ها استفاده کرده تا نتایج اجمالی و مناسبی را برای بهبود یک محصول ارائه دهید.
در دانشگاه هایی که رشته طراحی صنعتی ارائه شده امکانات آموزشی وجود دارد که به دانش آموزان اجازه می دهد تا تمام جنبه های فرآیند طراحی صنعتی را یاد بگیرند. این فرآیند دشوار مستلزم یک سری مهارت های تخصصی است. طراحان صنعتی باید سطح دانش خود را بالاتر از جنبه هنری ارتقا دهند زیرا آن ها باید درک کاملی از فرآیند تولید داشته باشند.
این متخصصان علاوه بر این باید بتوانند محصولات ایمن و مفیدی طراحی کرده و آن ها را در به صرفه ترین شکل ممکن برای تولید آماده کنند. هنگامی که برای ادامه تحصیل رشته طراحی صنعتی وارد دانشگاه می شوید گرایش های مختلفی وجود داشته که براساس علاقه و توانمندی خود می توانید از میان آن ها رشته ی مناسب خود را انتخاب کنید.
شما می توانید رشته طراحی صنعتی را در دانشگاه هایی که این رشته را ارائه داده آموزش ببینید اما این تنها راه یادگیری نخواهد بود. علاوه بر این می توانید از دوره های آنلاین نیز برای یادگیری استفاده کنید. آموزشگاه های هنر و طراحی نیز رشته طراحی صنعتی را به صورت آزاد ارائه می دهند. این مدارس آزاد اغلب تمرکز خود را بر زیبایی شناسی و جنبه های هنری طراحی صنعتی قرار می دهند اما گاهی در مورد نحوه ساخت نیز به دانشجویان آموزش می دهند.
دانشگاه های زیادی در سراسر دنیا رشته طراحی صنعتی را ارائه می دهند اما براساس فاکتورهای مختلفی برخی به عنوان بهترین دانشگاه معرفی می شوند. شاخص های مختلفی از جمله کیفیت تدریس، فرصت کسب تجربه عملی برای دانشجو و میزان موفقیت فارغ التحصیلان در این انتخاب دخیل هستند .
درباره پذیرش تحصیلی کانادا بیشتر بخوانید
لیست بهترین دانشگاه ها ؛
- موسسه فناوری ماساچوست (MIT)
- دانشگاه هنر لندن
- موسسه فناوری فدرال ETH، کالج رویال هنر سوئیس
- کالج سلطنتی هنر
- مدرسه دیزاین پارسونز نیویورک
- پلی تکنیک میلان
- دانشگاه OCAD انتاریو
- دانشگاه پردو ایندیانا
- دانشگاه طراحی ArtCenter کالیفرنیا
- ویرجینیا تک
-
موسسه فناوری ماساچوست (MIT)
MIT یکی از برترین دانشگاه های جهان و یکی از بهترین دانشکده های طراحی صنعتی در جهان است. فضای آموزشی و فرآیند آن بسیار باکیفیت بوده و به عنوان دوره ای تئوری و عملی تعریف می شود. دانشجویان در حین دوره تحصیل خود ، مشغول انجام پروژه های عملی نیز شده تا مهارت های خود را تقویت کنند. در این موسسه آموزشی دانشجویان یاد می گیرند تا نیازهای مخاطبان هدف خود را شناسایی کرده و براساس آن یک طرح مفهومی را پیاده سازی کنند. به همین دلیل است که اغلب فارغ التحصیلان این دانشگاه در شرکت های بزرگ و شناخته شده مشغول به کار می شوند. شهریه این دانشگاه با این سطح علمی بالا 48 هزار دلار است.
-
دانشگاه هنر لندن
دانشکده هنر یکی از بهترین مدارس طراحی صنعتی در سراسر جهان به شمار رفته که تعداد زیادی دانشجوی متخصص را روانه بازار کار کرده است. در طی سال ها این دانشگاه به اساتید توانای خود شناخته شده است. آن ها افرادی بوده که همسو با تغییرات جهان پیش رفته و این نقش استراتژیک را به دانشجویان خود نیز آموزش می دهند. فارغ التحصیلان این رشته اغلب به عنوان افرادی که ترندهای جدید را به دنیا معرفی کرده، شناخته می شوند. یکی از دلایل این موضوع علاوه بر تدریس قوی، فضای فکری آزادی بوده که دانشجویان دارند تا ایده های خود را عملی کنند. عناوین درسی این رشته در دانشگاه هنر لندن مبتنی بر آموزش، کارگاه های عملی، بحث و گفتگو و مهارت عملی در تجارت است. اساتید این دانشگاه به دانشجویان خود می آموزند که ریسک باعث می شود بتوانند چیزهای جدیدی کشف کنند.
-
موسسه فناوری فدرال ETH، کالج رویال هنر سوئیس
طراحی صنعتی یکی از دوره های ارزشمندی بوده که در موسسه فناوری فدرال زوریخ تدریس می شود. این دانشگاه یکی از برترین موسسات آموزشی در سطح جهان به شمار می رود. اساتید و سیستم آموزشی این دانشگاه اصولی را که نیاز بوده تا در این دوران پر از تغییر یاد بگیرید به شما آموزش می دهند. علاوه بر این دروسی را ارائه می دهد که بین رشته ای بوده تا دانشجو مهارت های متفاوتی را از رشته های مختلف یاد بگیرد. همه فارغ التحصیلان این دانشگاه تاکنون توانسته اند افرادی توانمند در حوزه تولید محصولات صنعتی به شمار روند. آن ها در این دانشگاه خلاقیت، نوآوری و تخیل را با همدیگر ترکیب کرده تا در کنار مفاهیم علمی محصول خاصی را تولید کنند. شهریه این دانشگاه 1300 کرون است.
-
کالج سلطنتی هنر لندن
این دانشگاه رشته طراحی صنعتی را با نام رشته طراحی محصولات ارائه می دهد. این دانشگاه یکی از قوی ترین سیستم های آموزشی را داشته و در این مسیر به دانشجویان کمک می کند تا تبدیل به رهبران بعدی این صنعت بشوند. به آن ها آموزش می دهد که خلاقیت و ظرفیت فنی خود را گسترش داده زیرا می تواند بسیاری از مشکلات فعلی دنیا را حل کند. فرآیند تدریس این دانشگاه نیز مبتنی بر طرز فکر طراحی برای یک هدف با پیروی از فرهنگ اصولی طراحی است.
این دانشکده متشکل از اساتید باتجربه بوده که در حال حاضر نیز در صنعت طراحی در حال فعالیت هستند. علاوه بر این دانشجویان به دلیل اعتباری که کسب کرده اند بعد از فارغ التحصیلی نقشه شروعی در جامعه برای شروع کار دارند. شهریه این دانشگاه معتبر نیز 12.500 دلار آمریکا بوده که برای دانشجویان حوزه اروپا است. دانشجویان بین المللی باید مبلغ بیشتری را پرداخت کنند.
-
مدرسه طراحی پارسونز نیویورک
مدرسه طراحی پارسونز به دلیل آموزش باکیفیتی که ارائه می دهد به یکی از بهترین کالج های دنیا برای آموزش طراحی صنعتی تبدیل شده است. این دانشگاه رشته طراحی محصول را برای مقطع لیسانس و طراحی صنعتی را برای مقطع فوق لیسانس ارائه می دهد. دوره کارشناسی ارشد به صورت دو ساله و فول تایم است. یکی از فاکتورهای برتری و شهرت این دانشگاه این بوده که در این صنعت در حال تغییر همیشه بهترین دانشجویان را داشته و آن ها به نوعی پرچمدار طراحی های جدید در جهان به شمار می روند. شهریه این دانشگاه برای دانشجویان آمریکایی و بین المللی برابر 47 هزار دلار است.
-
دانشگاه پلی تکنیک میلان
دانشگاه پلی تکنیک میلان به عنوان بهترین دانشگاه فنی ایتالیا و بهترین کالج طراحی صنعتی در جهان قرار دارد. دلایل زیادی بوده که این دانشگاه را در رتبه بهترین ها قرار داده است. دانشجویان به دلیل کارهای عملی زیادی که در دوران تحصیل خود انجام می دهند در یک محیط کاملا تحقیقاتی قرار دارند. اصول درسی در آن نیز مبتنی بر کیفیت بالا بوده و تحقیقات مختلفی به دانشجویان داده می شود. بنابراین در پایان ، دانشجو درک روشنی از رشته طراحی صنعتی و نیاز بازار خواهد داشت. چیزی که این دانشگاه را منحصر به فرد می کند توانایی برقراری ارتباط بین کتاب های درسی و کار حرفه ای است. شهریه این دانشگاه معتبر 3500 یورو خواهد بود.
-
دانشگاه پردو ایندیانا
یکی از موسسات تحقیقاتی پیشرو در زمینه طراحی صنعتی دانشگاه پردو است. این دانشگاه یکی از 20 دانشگاه دولتی برتر ایالات متحده و یکی از 10 دانشگاه رده بالا در مقطع کارشناسی محسوب می شود. دانشگاه پردو همیشه در علم و مهندسی پیشرو بوده اما در رشته های هنری از جمله ادبیات، هنر و طراحی نیز به همان اندازه شناخته شده محسوب می شود. دانشجویان رشته طراحی صنعتی این رشته با ادغام کردن طراحی های قدیمی و ابزارالات طراحی سه بعدی سعی در این دارند تا بتوانند به عنوان برترین طراحان دنیا شناخته شوند. شهریه این دانشگاه 28 هزار دلار است.
-
دانشکده طراحی ArtCenter پاسادنا کالیفرنیا
ArtCenter ممکن است دانشگاه کوچکی به نظر برسد اما برنامه درسی بسیار قوی به همراه هیئت علمی و فضای عملی زیادی برای دانشجویان دارد. سیستم آموزشی این دانشگاه مبتنی بر سخت کوشی بوده بنابراین افرادی را جذب می کند که انگیزه بالایی داشته باشند. این دانشگاه بخشی برای طراحی حمل و نقل نوآورانه داشته که با شرکت های خودروسازی لوکس همکاری می کند. آن ها به جامعه این تضمین را می دهند که سخت ترین بخش کار دانشجویان، تحصیل در این دانشگاه بوده است بنابراین آن ها گزینه هایی استثنائی برای جامعه کاری هستند. شهریه این دانشگاه 40 هزار دلار است.
اخذ ویزا برای اپلای رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور
تقریبا در مراحل اپلای رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور، آخرین مرحله اخذ ویزا است زیرا ابتدا باید از دانشگاه تاییدیه برای ادامه تحصیل را دریافت کنید. برای اخذ ویزا نیز باید از سایت سفارت هر کشوری مدارک لازم و ضروری را بررسی کرده و تهیه کنید. علاوه بر این دقت داشته باشید که برخی از سفارت ها در ایران نبوده و باید به یکی از کشورهای همسایه مراجعه کنید. در لیست زیر مدارکی که به طور معمول سفارت های مختلف برای اخذ ویزا دریافت می کنند، گردآوری شده است.
در تراست بخوانید : ویزای کانادا بدون مدرک زبان ،آزمون تافل برای کانادا و نمره آیلتس برای تحصیل در کانادا
مدارک لازم برای اخذ ویزا
- ابتدا باید درخواست نوبت سفارت را به صورت آنلاین ثبت کنید.
- دارا بودن گواهینامه معتبر که حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.
- فرم پذیرش از دانشگاه را همراه خود داشته باشید.
- مدرک دیپلم خود را باید ترجمه کرده باشید.
- مدرک تحصیلی لیسانس و در صورت وجود مدرک فوق لیسانس خود را ترجمه کرده و ریز نمرات را نیز از دانشگاه قبلی خود دریافت کنید.
- شناسنامه و کارت ملی خود را نیز باید همراه داشته باشید.
- مدرک زبان خود را دریافت و ترجمه کرده باشید.
- نامه سوء پیشینه را همراه خود داشته باشید. البته برخی از سفارت ها خودشان از پلیس درخواست نامه سو پیشینه را می دهند.
- مدارک اثبات تمکن مالی را نیز باید همراه خود به سفارت ببرید.
- 5 قطعه عکس برای گذرنامه را نیز همراه داشته باشید.
- هزینه های صدور ویزا و بیمه درمانی را به صورت نقد در کارت خود باید داشته باشید.
- فرم درخواست ویزا را نیز پر کنید.
با انجام دادن این مراحل احتمالا مدرک دیگری برای سفارت نیاز نباشد. در این صورت فقط باید دو الی سه هفته برای دریافت ویزای خود صبر کنید.
مدارک لازم برای اپلای رشته اطراحی صنعتی در خارج از کشور
بعد از بررسی بهترین و مناسب ترین دانشگاه ها برای ادامه تحصیل در رشته طراحی صنعتی باید مدارک لازم برای اپلای را تهیه کنید. این مدارک برای معرفی شما به دانشگاه بوده و به نوعی زمینه های تحصیلی شما را نشان می دهد. مدارک مورد نیاز هر دانشگاه با دانشگاه های دیگر متفاوت بوده، بنابراین برای اطلاع دقیق از لیست آن ها به دانشگاه های مقصد پیام زده و از آن ها این لیست را درخواست کنید. با این حال برخی از مدارک تقریبا بین همه دانشگاه ها مشترک است. موسسه مهاجرتی تراست لیست این موارد مهم و پرتکرار را برای شما جمع آوری کرده است.
مدارک لازم برای اپلای
- برای ثبت نام در دانشگاه ابتدا باید یک ایمیل معتبر بسازید که بهتر است دربردارنده نام شما باشد.
- از اساتید دانشگاه قبلی خود توصیه نامه (Recommendation) دریافت کنید.
- انگیزه نامه یا SOP خود را تدوین کنید. این نامه حاوی انگیزه و دلایل شما برای ادامه تحصیل در دانشگاه و رشته مورد نظرتان است.
- بررسی مجدد رزومه کاری و تحصیلی خود با آخرین اطلاعات و مقالات منتشر شده
- داشتن مدرک زبان معتبر برای ادامه تحصیل. مدرک آیتلس و تافل برای کار و تحصیل در بسیاری از کشورها کافی بوده اما در برخی نیز مانند کره جنوبی باید مدرک زبان کره ای نیز داشته باشید.
- ترجمه تمام مدارک تحصیلی و ریز نمرات آخرین مدرک درسی رسمی خود
- پر کردن فرم پذیرش در سایت دانشگاه و ارسال مدارک تهیه شده به همراه آن
- در صورتی که از طرف دانشگاه یا موسسه آموزشی فاند ندارید، مدارک تمکن مالی را نیز باید آماده کنید.
- بعد از دریافت پذیرش از دانشگاه، مدارک تمکن مالی را به همراه نامه پذیرش باید به سفارت تحویل دهید.
در صورتی که لازم بوده سفارت با شما مصاحبه کرده در غیر این صورت بعد از چند هفته ویزای شما نیز صادر می شود.
بازار کار رشته طراحی صنعتی در خارج از کشور
بازار کار رشته طراحی صنعتی
طراحان صنعتی کانسپت محصولات تولیدی مانند اتومبیل، لوازم خانگی و اسباب بازی ها را توسعه می دهند. این مهندسان هنر را با تجارت و علوم مهندسی ترکیب کرده و برای طراحی و تولید این محصولات استفاده می کنند. طراحان صنعتی هنگام توسعه مفاهیم جدید عواملی چون زیبایی شناسی، عملکرد، هزینه های تولید و قابلیت استفاده محصولات را در نظر می گیرند.
وظایف یک طراح صنعتی
- برای تعیین الزامات طراحی با مشتریان مشورت می کند.
- در مورد روش های مختلف استفاده از یک محصول خاص و این که چه کسی از آن استفاده خواهد کرد، تحقیق می کند.
- ایده ها را ترسیم کرده و رندر می گیرد. این رندرها تصاویر خروجی روی کامپیوتر بوده که تصویر کامل ایده ها است.
- از نرم افزارهای کامپیوتری برای توسعه مدل های طرح های مختلف استفاده می کند.
- نمونه های اولیه فیزیکی محصول را می سازد.
- بررسی مواد و الزامات ساخت برای تعیین هزینه های تولید را انجام می دهد.
- با متخصصان دیگر مانند مهندسان مکانیک و تولید کنندگان همکاری کرده تا ارزیابی کند که آیا این طرح ها عملی بوده و نیازها را برطرف می کند.
- ایمنی، ظاهر و عملکرد محصول را ارزیابی کرده تا مشخص شود که میزان کاربردی بودن طرح چه مقدار است.
- طرح ها و نمایش نمونه های اولیه را به مشتریان ارائه می دهد.
برخی از طراحان صنعتی روی یک دسته محصول خاص تمرکز می کنند. به عنوان مثال برخی تجهیزات پزشکی را طراحی می کنند یا روی محصولات الکترونیکی مصرفی مانند کامپیوترها و گوشی های تلفن همراه کار می کنند. طراحان دیگر ایده هایی را برای محصولات مختلف مانند دوچرخه، مبلمان، لوازم خانه و حتی اسنوبرد توسعه می دهند. طراحانی که به صورت فریلنس فعالیت می کنند در دسته بندی محصولاتی که روی آن ها فعالیت می کنند انعطاف بیشتری داشته و خود را متمرکز روی یک صنعت نخواهند کرد. از طرف دیگر طراحانی که برای تولید کنندگان کار می کنند از طریق طراحی های خود سعی در ساخت یک ظاهر و معنا برای برند دارند.
طراحان دیگر که گاهی UI Designer نیز نامیده می شوند بیشتر بر روی قابلیت استفاده یک محصول مانند یک دستگاه الکترونیکی تمرکز می کنند. نتیجه کار این دسته از طراحان این بوده که استفاده از وسایل الکترونیکی تا حد ممکن برای ما ساده و لذت بخش شود.
یکی از وظایف طراحان صنعتی این بوده که به جای مصرف کننده فکر کرده و تصور کنند که آن ها چگونه از یک محصول استفاده می کنند. بنابراین طرح های مختلف را با مصرف کنندگان مختلف تست می کنند تا ببینند هر طرح چگونه نتیجه داده و کدام یک بهتر خواهد بود. طراحان صنعتی اغلب با مهندسان و کارشناسان تولید و تحلیل گران تحقیقات بازار کار کرده تا دریابند که آیا طرح های آن ها امکان پذیر است یا خیر. آن ها از تخصص همکاران خود برای توسعه بیشتر طراحی خود بهره می برند. به عنوان مثال طراحان صنعتی ممکن است با متخصصان تحقیقات بازار همکاری کرده تا برنامه های خود را برای تولید یک محصول جدید و توسعه آن در بازار گسترش دهند.
کامپیوتر ابزار کار طراحان صنعتی است زیرا آن ها با استفاده از نرم افزار طراحی دو بعدی (CAD) به ترسیم ایده های ذهنی خود می پردازند. در گذشته که کامپیوترها به این وسعت در دسترس نبود این طراحی ها با دست انجام می شد اما امروزه با استفاده از این نرم افزارها ایجاد تغییرات و نشان دادن گزینه های جایگزین بسیار آسان تر شده است. نرم افزارهای طراحی سه بعدی نیز برای تبدیل طرح های دو بعدی به یک مدل واقعی استفاده می شوند. اگر یک طراح صنعتی مستقیما با یک تولید کننده فعالیت کند ممکن است از نرم افزارهایی که علاوه بر طراحی به ماشین آلات هم برنامه می دهد تا محصول را بسازند، استفاده کند.
محیط کار طراحان صنعتی
طراحان صنعتی در کشورهای دیگر در حدود 31500 موقعیت شغلی مختلف را می توانند تجربه کنند. به طور کلی بزرگترین حوزه های کاری طراحان صنعتی به شرح زیر است:
- تولید 41 درصد
- تجارت عمده فروشی 12 درصد
- خدمات طراحی تخصصی 10 درصد
- خدمات معماری، مهندسی و امور مرتبط 7 درصد
- طراحان فریلنس 5 درصد
فضاهای کاری برای طراحان صنعتی اغلب شامل نشستن پشت سیستم برای طراحی، شرکت در جلسه ها برای طوفان فکری و ایده پروازی می شود. اگرچه عمدتا طراحان صنعتی در دفاتر طراحی فعالیت می کنند اما ممکن است برای برخی فعالیت ها به مراکز طراحی، سایت های نمایشگاهی، محل کار و زندگی مشتری ها و مکان هایی که محصولات در آن ها تولید می شود، بروند.
طراحان صنعتی با تجربه در شرکت های بزرگ ممکن است به سمت طراح ارشد، رئیس بخش طراحی یا سایر سمت های نظارتی ارتقا پیدا کنند. برخی از طراحان در مدارس طراحی یا در کالج ها و دانشگاه ها مشغول به تدریس می شوند. بسیاری از معلمان به مشاوره خصوصی یا اداره استودیوهای طراحی کوچک در کنار تدریس ادامه می دهند. برخی از طراحان با تجربه تر نیز شرکت های طراحی خود را افتتاح می کنند.
ویژگی های مهم برای طراحان صنعتی
- مهارت های تحلیلی؛ طراحان صنعتی از منطق یا مهارت های استدلال برای مطالعه روی مصرف کنندگان و تشخیص نیاز آن ها به محصولات جدید استفاده می کنند.
- توانایی هنری ؛ طراحان صنعتی ایده های اولیه طراحی خود را ترسیم می کنند که بعدا برای ساخت نمونه های اولیه استفاده می شود. به این ترتیب طراحان باید مهارت های طراحی را بلد بوده تا از طریق تصویر سازی مفهوم مورد نظر خود را بیان کنند.
- مهارت های کامپیوتری ؛ طراحان صنعتی از نرم افزارهای طراحی برای توسعه طرح های خود و ساخت نمونه اولیه استفاده می کنند.
- خلاقیت ؛ داشتن خلاقیت به طراحان صنعتی کمک می کند تا با ادغام روش های فناوری جدید در محصولات خود دست به نوآوری بزنند.
- مهارت های بین فردی ؛ طراحان صنعتی باید روابط کاری مشترک با مشتریان و همکارانی که در رشته های مرتبط تخصص داشته ایجاد کنند.
- مهارت های مکانیکی ؛ طراحان صنعتی باید بدانند که مهندسی محصولات مختلف به چه صورت بوده به خصوص برای محصولاتی که قصد طراحی آن ها را دارند. در این صورت متوجه می شوند که ساخت چنین محصولاتی از لحاظ فیزیکی امکان پذیر بوده یا خیر.
- مهارت های حل مساله ؛ طراحان صنعتی نیاز مشتری، اندازه و هزینه یک محصول را تعیین می کنند. پیش بینی مسائل مربوط به بخش تولید، توسعه راه حل های جایگزین و ارزیابی گزینه ها را نیز باید انجام دهند.
چشم انداز شغلی طراحی صنعتی در خارج از کشور
چشم انداز شغلی طراحی صنعتی
پیش بینی می شود که استخدام طراحان صنعتی در ده سال آینده با رشد 6 درصدی مواجه شود. به طور متوسط در طول یک دهه سالیانه 3100 فرصت شغلی برای طراحان صنعتی ایجاد می شود. انتظار می رود بسیاری از این فرصت ها ناشی از نیاز به جایگزینی نیروهای کاری باشد که به مشاغل مختلف منتقل شده یا به دلایلی مانند بازنشستگی از این شغل خارج می شوند.
مشاغلی که به رشته طراحی صنعتی مرتبط بوده و می توانید در آن حوزه نیز مشغول به فعالیت شوید شامل موارد زیر است:
- معماری؛ معماری کار طراحی خانه ها، کارخانه ها و ساختمان های اداری و سایر سازه های مختلف را برنامه ریزی و طراحی می کند. با وجودی که حوزه فعالیت یک معمار با طراح صنعتی متفاوت بوده اما به دلیل الفبای مشترکی که دارند، فارغ التحصیلان یکی از این ها می تواند در حوزه دیگر نیز مشغول به کار شود.
- مدیر هنری؛ مدیر هنری مسئول سبک بصری و تصاویر در مجلات، روزنامه ها، بسته بندی محصولات و تولیدات فیلم و تلوزیون است. یک مدیر هنری طرح کلی یک پروژه را ایجاد کرده و افراد فعال در حوزه هنری و چیدمان را راهنمایی و هدایت می کند.
- صفحه آرای آنلاین؛ این افراد با استفاده از تخصصی که در کار با نرم افزارهای طراحی دارند اقدام به صفحه آرایی روزنامه ها، کتاب ها، بروشورها و سایر مواردی می کنند که به صورت آنلاین منتشر می شود.
- پیش نویس ها ؛ پیش نویس کننده ها به افرادی گفته می شود که از نرم افزارهای طراحی و طرح هایی که مهندسان و معماران کشیده اند برای تبدیل به نقشه های فنی استفاده می کنند. اکثر افرادی که در حوزه های معماری، عمران، برق یا مکانیک تخصص دارند از نقشه های فنی برای کمک به طراحی هر وسیله ای استفاده می کنند. این وسایل می تواند از چیپ ست های چند میلیمتری گرفته تا آسمان خراش چند صد متری باشد.
- طراح لباس؛ طراحان لباس، اکسسوری و کفش نیز طراحی می کنند. آن ها طرح ها را کشیده، پارچه ها و الگوها را انتخاب می کنند و دستور العمل هایی در مورد نحوه ساخت محصولاتی که طراحی کرده نیز ارائه می دهند.
- طراح گرافیک ؛ طراحان گرافیک مفاهیم بصری را با استفاده از نرم افزار رایانه ای یا با دست می کشند تا ایده هایی را که در ذهن دارند با دیگران به اشتراک بگذارند. آن ها طرح کلی و طراحی تولید را برای برنامه های مختلف مانند تبلیغات، بروشورها، مجلات و گزارش های شرکتی توسعه می دهند.
- مهندسین صنایع؛ راه هایی برای حذف ضایعات در فرآیندهای تولید پیدا می کنند. آن ها سیستم های کارآمدی را ابداع می کنند که کارمندان، ماشین آلات، مواد، اطلاعات و انرژی را برای تولید یک محصول یا ارائه خدمات یکپارچه کنند.
- طراحان داخلی ؛ طراحان داخلی با تعیین فضاهای مورد نیاز و انتخاب وسایل تزئینی مانند رنگ ها، نور و مواد، فضاهای داخلی را کاربردی، ایمن و زیبا می کنند. آن ها نقشه ها را می خوانند و باید از قوانین ساختمان و مقررات بازرسی و همچنین استانداردهای دسترسی جهانی آگاه باشند.
- توسعه دهندگان نرم افزار؛ این افراد ذهن خلاق پشت برنامه ها و نرم افزارهای کامپیوتری هستند. برخی برنامه هایی را توسعه می دهند که به افراد اجازه می دهد کارهای خاصی را روی کامپیوتر یا دستگاه دیگری انجام دهند. برخی دیگر سیستم های اساسی را توسعه داده که دستگاه ها را اجرا می کنند یا شبکه ها را کنترل کنند.
میانگین درآمد یک فارغ التحصیل طراحی صنعتی در خارج از کشور
میانگین درآمد یک فارغ التحصیل طراحی صنعتی
درآمد یک طراح صنعتی به صنعتی که برای فعالیت انتخاب می کند بستگی دارد. همچنین عامل مهم دیگر که در میزان درآمد تعیین کننده بوده کشور و شهری است که در آن مشغول به فعالیت هستید. برای شروع فعالیت در این حوزه می توانید با مدرک لیسانس هم کار خود را شروع کنید اما برای پیدا کردن موقعیت های بهتر و درآمد بیشتر، نیازمند مدرک تحصیلی بالاتری هستید.
طراحان صنعتی معمولا کار طراحی وسایلی را انجام می دهند که در زندگی مردم موثر است مانند وسایل آشپزخانه، لامپ ها، وسایل الکترونیکی و ماشین ها فقط بخشی از حوزه های فعالیتی طراحان به شمار می رود. موسسه مهاجرتی تراست در جدول زیر میانگین درآمد یک فارغ التحصیل طراحی صنعتی را برای شما فراهم کرده است.
نام کشور | میزان درآمد |
ایالات متحده | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 55 هزار دلار میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 95 هزار دلار میزان پاداش سالیانه: 2.600 دلار |
کانادا | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 61 هزار دلار کانادا میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 105 هزار دلار کانادا میزان پاداش سالیانه: 2.800 دلار کانادا |
انگلستان | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 34 هزار پوند میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 58 هزار پوند میزان پاداش سالیانه: 1.500 پوند |
بلژیک | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 48 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 83 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 2.200 یورو |
اکراین | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 185 هزار هریونیا میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 318 هزار هریونیا میزان پاداش سالیانه: 8.500 هریونیا |
امارات | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 150 هزار درهم میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 256 هزار درهم میزان پاداش سالیانه: 7 هزار درهم |
استرالیا | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 76 هزار دلار استرالیا میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 130 هزار دلار استرالیا میزان پاداش سالیانه: 3.500 دلار استرالیا |
اتریش | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 48 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 83 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 2.200 یورو |
شیلی | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 12 میلیون پزو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 21 میلیون پزو میزان پاداش سالیانه: 560 هزار پزو |
برزیل | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 67 هزار رئال میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 115 هزار رئال میزان پاداش سالیانه: 3 هزار رئال |
چین | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 131 هزار یوآن میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 225 هزار یوآن میزان پاداش سالیانه: 6 هزار یوآن |
فنلاند | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 45 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 77 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 2 هزار یورو |
مصر | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 106 هزار پوند مصر میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 183 هزار پوند مصر میزان پاداش سالیانه: 5 هزار پوند |
استونی | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 15 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 26 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 715 یورو |
فرانسه | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 42 هزار دلار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 71 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 2 هزار یورو |
گرجستان | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 26 هزار لاری میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 46 هزار لاری میزان پاداش سالیانه: هزار لاری |
آلمان | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 48 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 82 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 2.200 یورو |
بلغارستان | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 17 هزار لِو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 30 هزار لِو میزان پاداش سالیانه: 800 لِو |
یونان | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 24 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 41 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 1.100 یورو |
هنگ کنگ | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 323 هزار دلار هنگ کنگ میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 555 هزار دلار هنگ کنگ میزان پاداش سالیانه: 15 هزار دلار هنگ کنگ |
اندونزی | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 195 میلیون روپیه اندونزی میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 336 میلیون روپیه اندونزی میزان پاداش سالیانه: 9 میلیون روپیه اندونزی |
ایرلند | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 46 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 80 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 2.100 یورو |
ژاپن | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 5 میلیون ین میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 8 میلیون ین میزان پاداش سالیانه: 238 هزار ین |
هند | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 4 میلیون روپیه میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 8 میلیون روپیه میزان پاداش سالیانه: 21 هزار روپیه |
مکزیک | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 192 هزار پزو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 330 هزار پزو میزان پاداش سالیانه: 9 هزار پزو |
نیوزلند | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 66 هزار دلار نیوزلند میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 114 هزار دلار نیوزلند میزان پاداش سالیانه: 3.100 دلار نیوزلند |
مالزی | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 68 هزار رینگیت میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 118 هزار رینگیت میزان پاداش سالیانه: 3 هزار رینگیت |
ایتالیا | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 38 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 65 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 1.700 یورو |
هلند | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 47 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 81 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 2.200 یورو |
پرتغال | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 22 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 38 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: هزار یورو |
لهستان | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 75 هزار زلوتی میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 129 هزار زلوتی میزان پاداش سالیانه: 3.500 زلوتی |
روسیه | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 619 هزار روبل میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 1 میلیون روبل میزان پاداش سالیانه: 28 هزار روبل |
عربستان سعودی | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 106 هزار ریال میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 183 هزار ریال میزان پاداش سالیانه: 5 هزار ریال |
سنگاپور | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 58 هزار دلار سنگاپور میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 100 هزار دلار سنگاپور میزان پاداش سالیانه: 2.700 دلار سنگاپور |
کره جنوبی | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 39 میلیون ون میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 67 میلیون ون میزان پاداش سالیانه: 2 میلیون ون |
آفریقای جنوبی | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 222 هزار رند میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 381 هزار رند میزان پاداش سالیانه: 10 هزار رند |
سوئد | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 433 هزار کرون میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 744 هزار کرون میزان پاداش سالیانه: 20 هزار کرون |
اسپانیا | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 28 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 48 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 1.300 یورو |
ترکیه | میانگین درآمد با 1 الی 3 سال سابقه کار: 70 هزار لیر میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کار: 118 هزار لیر میزان پاداش سالیانه: 3 هزار لیر |
اگر قصد داشته باشید تا در حوزه طراحی صنعتی به طور حرفه ای مشغول به کار شوید نیاز دارید تا جزئیات در آمدی این رشته را در شهرها و کشورهای مختلف ببینید. برای مشاهده لیست کامل این کشورها می توانید به Salary Expert مراجعه کنید.
محبوب ترین مشاغل طراحی صنعتی براساس میانگین درآمد
محبوب ترین مشاغل طراحی صنعتی
بهتر است نگاهی به محبوب ترین مشاغل طراحی صنعتی و میانگین حقوق آن ها بیندازیم.
طراح صنعتی به طور متوسط در سال 58 هزار دلار درآمد خواهد داشت. این افراد معمولا برای تولید کنندگان، به صورت فریلنس یا برای راه اندازی یک کسب و کار در حوزه طراحی صنعتی فعالیت می کنند. این طراحان با استفاده از مهارت های مهندسی، هنری و دیجیتالی خود برای طراحی کانسپت و ساخت محصولات بر اساس خواسته های مشتریان خود استفاده می کنند. محصولاتی که طراحی می کنند باید کاربردی، ایمن، کاربر پسند، قابل اعتماد و ظاهری زیبا داشته باشد. به عنوان یک طراح صنعتی می توانید روی هر نوع محصولی مانند مبلمان، لوازم خانگی، خودرو و دیگر محصولات کار کنید.
مسئولیت متداول طراحان صنعتی
- با مشتری صحبت کرده و نیاز او از محصول را درک کنید.
- محصول مورد نظر را طراحی کرده، توسعه داده و مورد آزمایش قرار دهید تا مطمئن شوید که به سیاست های ایمنی و خواسته های مشتری احترام می گذارد.
- براساس بودجه و عناصر طراحی مناسب ترین مواد را برای تولید انتخاب کنید.
- محقق طراحی صنعتی به طور متوسط در سال 71 هزار دلار درآمد داشته و حوزه کاری او در موسسات تحقیقاتی، شرکت های تولیدی و شرکت های فناوری اطلاعات است. به عنوان یک محقق طراحی صنعتی در مورد نیازهای کاربران تحقیق کرده و راه حل ها و پیشنهادات جدیدی برای طراحی ارائه می دهند. نمونه هایی از محصولاتی که ممکن است طراحان صنعتی در مورد آن ها تحقیق کنند عبارتند از:
- مخاطبان مناسب برای یک محصول یا خدمات را شناسایی کنند.
- مخاطبان هدف را مورد بررسی کرده، محصول را با آن ها آزمایش کرده و نظرات و تجربه های کاربری آن ها را جمع آوری کنند.
- نتایج را ارزیابی کرده و ایده ها و راه حل های جدید طراحی کنند.
طراح داخلی درآمدی به طور میانگین برابر با 48 هزار دلار خواهند داشت. حوزه کاری اصلی آن ها مربوط به ساخت خانه و دفاتر کاری است. هدف اصلی یک طراح داخلی ایجاد فضاهای مناسب برای زندگی و کار است که از نظر زیبایی شناسی دلپذیر، کاربردی و ایمن باشد. برای رسیدن به این هدف آن ها باید از دانش طراحی و مهارت های دیجیتال خود استفاده کنند و در عین حال نیز خواسته مشتری را در نظر داشته باشند.
رایج ترین وظایف یک طراح صنعتی
- برنامه ریزی لازم برای طراحی را انجام داده و مواد اولیه لازم و رنگ ها را انتخاب کنند.
- ارزیابی مواد اولیه از جهت هزینه و مشورت با مشتری در مورد طراحی نهایی را انجام دهند.
- با دیگر متخصصان مانند معماران یا مهندسان همکاری کرده و طرح خود را اجرا کنند.
طراح مبلمان با میانگین درآمد 50 هزار دلار در سال برای شرکت های تولید کننده مبلمان منزل، مبلمان های اداری و غیره فعالیت می کنند. یک طراح مبلمان اقلام سفارشی را بر اساس نیاز مشتری ایجاد می کنند. طراحی مبلمان خانه بیشتر بر جنبه زیبایی شناسی تمرکز داشته اما مبلمان های اداری علاوه بر زیبایی باید کاربردی و ایمن هم باشد.
حوزه مسئولیت های یک طراح مبلمان
- از نرم افزار CAD برای طراحی و تست نمونه های اولیه و عناصر مختلف مبلمان استفاده می کنند.
- با دیگر متخصصان مانند دکوراتورها و مدیران پروژه همکاری می کنند.
- برای مواد اولیه ساخت پیشنهاد داده و هزینه را برآورد میکنند.
طراح خودرو میانگین درآمد سالیانه 80 هزار دلار را دارند. این طراحان برای شرکت های تولید اتومبیل، اتوبوس و ماشین سنگین و موتور سیکلت کار می کنند. طراحان خودرو از دانش فنی، هنری و مهندسی خود برای طراحی وسایل نقلیه موتوری ارگونومیک استفاده کرده تا ظاهر عالی و آیرودینامیک خوبی داشته باشند.
رایج ترین مسئولیت های یک طرح خودرو
- طراحی وسایل نقلیه از جمله طراحی داخلی و خارجی
- در مورد استانداردهای ایمنی تحقیق کرده و طراحی را انجام داده که مناسب فیزیک بدن باشد.
- مدل های سه بعدی را با استفاده از نرم افزار CAD انجام دهند.
طراح بسته بندی محصول درآمد سالیانه 50 هزار دلار دارند. این افراد برای شرکت های اسباب بازی سازی، شرکت های لوازم الکترونیکی مصرفی و شرکت های مراقبت های بهداشتی فعالیت می کنند. این طراحان نمونه های مختلف بسته بندی مختلف را خلق کرده و در صورتی که از ساخت آزمایشی موفق بیرون آمدند آن را به بازار معرفی می کنند. طراحان بسته بندی محصول برای اینکه بتوانند کارهای خود را با موفقیت انجام دهند نیاز است تا بودجه پروژه را نیز برآورد کنند.
برخی از مهم ترین مسئولیت های یک طراح بسته بندی محصول
- تحقیقات مربوطه را انجام داده و ابزارآلات جدیدی را که می تواند روند تولید بسته بندی را بهبود بخشیده، پیدا کنند.
- براساس مشخصات محصول مورد نظر، طرح ها و ماکت های لازم را می سازند.
- طراحی های استاندارد بسته بندی را ارتقا می دهند.
طراح صحنه با درآمد 60 هزار دلار در سال برای گروه های تئاتر، شرکت های تولید موزیک ویدئو، آژانس های تبلیغاتی و شرکت های تلویزیونی کار می کنند. طراحان صحنه از خلاقیت و مهارت های فنی خود برای ساخت دکورهایی که در فیلم ها و برنامه های تلویزیونی استفاده شده، بهره می برند. به عنوان یک طراح صحنه شما با کارگردانان، تهیه کنندگان و طراحان لباس کار خواهید کرد تا مطمئن شوید که طراحی ها و ایده های شما به خوبی اجرا می شود.
وظایف متداول طراحان صحنه
- ایده های مختلفی داده و طراحی صحنههای متفاوتی را بسازند.
- مواد اولیه برای ساخت صحنه را انتخاب و هزینهها را برآورد کرده تا بودجه لازم را تعیین کنند.
- در تمرینات قبل از اجرا شرکت کرده تا تغییرات لازم را بر اساس درخواست مشتری انجام دهند.
به طور خلاصه باید گفت که طراحان صنعتی ذهن های خلاق و درخشانی دارند که دیدگاه هنری را با مهارت های مهندسی و کامپیوتر ترکیب می کنند تا بتوانند محصولاتی را خلق کنند که کاربردی، مورد پسند کاربر، ایمن و زیبا باشد.
معرفی دانشگاههای کانادا
- ددلاین اپلای
- حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
- میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشتههای تحصیلی در کانادا
- برترین دانشگاههای هر رشته
- عناوین شغلی و وظایف
- مسیر شغلی و میانگین درآمد
فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
مشاوره معتبر بگیرید!
قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفهای تراست با تمامی روشهای قانونی مهاجرت آشنا هستند.
سوالات متداول
طراحان صنعتی محصولات تجاری، صنعتی و مصرفی را با رویکرد ارگونومیک و بازاریابی طراحی کرده و برای تولید آماده می کنند.
مهارت های سخت افزاری، کار با ماشین آلات، توجه دقیق به جزئیات، قدرت بیان بالا، مهارت های کار تیمی، مهارت های IT بخشی از مهارت های لازم برای یک طراحی صنعتی محسوب می شود.
بله، پیش بینی می شود که استخدام طراحان صنعتی از سال 2016 تا 2026 به میزان 6 درصد رشد کند.
ساعات کاری طراحان صنعتی بسته به شرکتی داشته که در آن کار می کنند اما به طور متوسط 40 ساعت در هفته است.
چقدر کامل و مفید بود . ممنون از زحماتتون
فقط الان دیگه کسی از cad برای طرح های 2بعدی استفاده نمیکنه.
معمولا از rhino و solidworks برای مدل کردن 3بعدی استفاده میکنیم.
با سلام.
ممنون از همراهی شما دوست عزیز.