اپلای مهندسی کامپیوتر

اپلای مهندسی کامپیوتر

رشته مهندسی کامپیوتر، ترکیبی از رشته های علوم کامپیوتر و مهندسی برق است. طراحی نرم افزارها، سیستم ها، شبکه ها و پیاده سازی الگوریتم ها، همه مربوط به رشته مهندسی کامپیوتر است. سالانه علاقه مندان بسیاری برای تحصیل در این رشته اپلای می کنند.

تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر، مانند سایر رشته ها نیاز به بررسی های بیشتر دارد. در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته‌  مهندسی هوا فضا , و اینکه چگونه اپلای کنیم در اختیار شما قرار دهیم. شما عزیزان می توانید با اصطلاحات اپلای نیز آشناشوید

لینک های مفید!

مراحل اپلای مهندسی کامپیوتر

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته مهندسی کامپیوتر

رشته مهندسی کامپیوتر به طور کلی به دو شاخه مهندسی سخت افزار و نرم افزار تقسیم می شود. این رشته یکی از از اصلی ترین رشته های مهندسی است که امروزه طرفداران بسیار زیادی دارد. در برخی از معتبرترین مقاله های علمی، مهندسی شبکه نیز به عنوان دسته سوم در مهندسی کامپیوتر قرار می گیرد. علاقه مندان به رشته مهندسی کامپیوتر ممکن است مقاطع مختلف تحصیلی را انتخاب کنند.

برخی برای یادگیری پیشرفته ترین روش ها و تجهیزات مربوط به مهندسی کامپیوتر تا مقطع دکتری ادامه تحصیل می دهند و برخی دیگر تنها در مقطع کارشناسی و یا حتی پایین تر از آن در مقطع کاردانی تحصیل می کنند. اصلی ترین وظایف مهندسان نرم افزار بسته به گرایش و حوزه ای که انتخاب می کنند، می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • برنامه نویسی کامپیوتر، برنامه نویسی کاربردی گوشی های هوشمند و ارتقاء نرم افزارهای ساخته شده قبلی (مهندسان نرم افزار)
  • طراحی و ساخت محصولات فیزیکی مربوط به حوزه کامپیوتر (مهندسان سخت افزار)
  • طراحی شبکه ها و سیستم ها (مهندسان شبکه)

مهندسی کامپیوتر ترکیبی از علوم کامپیوتر و مهندسی برق است. این مهندسان همه چیز را از طراحی نرم افزارها گرفته تا طراحی سیستم ها، شبکه ها و پیاده سازی الگوریتم ها و تعمیر و بازسازی یک کار امنیتی را انجام می دهند. مهندسان کامپیوتر باید در سیستم عامل ها، شبکه های کامپیوتری، سیستم های اطلاعاتی، طراحی کامپیوتر و مهندسی نرم افزار و سخت افزار تخصص داشته باشند.

پیش نیاز معمولی برای کار  به عنوان مهندس کامپیوتر، داشتن حداقل مدرک کارشناسی است اما اکثر این افراد ترجیح می دهند در مقاطع بالاتر نیز ادامه تحصیل دهند یا گواهی های اضافی تر مربوط به حوزه مورد علاقه شان را بگیرند. این گواهی ها بیشتر شامل مدیریت قدرت، ترمودینامیک، طراحی منطقی دیجیتال و تداخل پردازنده است. یکی از اصلی ترین نکات درمورد مهندسی کامپیوتر این است که این شغل به شدت برای افراد درون گرا مناسب است! چرا که مهندسان کامپیوتر به جز کار در شرکت ها و مراکز مربوط به کامپیوتر، می توانند در خانه و از راه دور کار کنند.

مهندسان کامپیوتر، برای بهبود عملکرد رایانه ها و یافتن راه های جدید برای اعمال تغییراتی در کامپیوترها و سیستم ها کار می کنند. بسیاری از مهندسان کامپیوتر به تحقیق در فناوری های جدید، ارتقاء تجهیزات و نرم افزارهای مورد نیاز، تست سخت افزارها و نرم افزارها و ساخت کامپیوترها و سیستم ها می پردازند.

برای اطلاعات بیشتر درمورد رشته مهندسی کامپیوتر در کانادا کلیک کنید

اپلای مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور

بسیاری از علاقه مندان به رشته مهندسی کامپیوتر، برای تحصیل در این رشته برای دانشگاه های خارج از کشور اپلای می کنند. بالا بودن نمرات دروس حسابان، جبر، ریاضیات و مثلثات می تواند برای پذیرش اپلای شما بسیار موثر باشد. تحصیل در این رشته ممکن است بین ۴ تا ۷ سال به طول بینجامد.

دانشجویان در سال های اولیه به آموزش پیش نیازهای مهندسی کامپیوتر می پردازند و دوره های آموزش عمومی را می گذرانند و در سال های بعد روی کلاس های پایه در علوم کامپیوتر، مهندسی برق و ریاضیات تمرکز دارند. افرادی که تصمیم به تحصیل در این حوزه می گیرند، بسته به هدف خود، ممکن است یکی از برنامه ها در جدول زیر را برای اپلای انتخاب کنند.

برنامهتوضیحات
مدرک کاردانی (۲ سال)برخی از شرکت ها برای پذیرش کارکنان تنها به مدرک کاردانی نیاز دارند و افراد نیازی نیست که دوره ۴ ساله کارشناسی را بگذارنند. به همین علت مدرک کاردانی، یکی از پرطرفدارترین مدارک برای اپلای در رشته مهندسی کامپیوتر است. برخی دیگر نیز به دلیل شرایط مالی نمی توانند دوره ۴ ساله کارشناسی را تمام کنند و به همین علت برنامه کاردانی را انتخاب می کنند.  
مدرک کارشناسیبه طور کلی می توان گفت بیشتر شرکت های کامپیوتری، برای استخدام مهندسان نرم افزار، به حداقل مدرک کارشناسی نیاز داشته و حداقل مدرک مورد نیاز برای مهندسان سخت افزار، کارشناسی ارشد است.
مدرک کارشناسی مهندسی کامپیوتر این امکان را به دانشجو می دهد که هم در حوزه نرم افزار و هم در حوزه سخت افزار اطلاعات داشته باشد. بسیاری از افراد تنها برای مدرک کارشناسی این رشته اپلای می کنند و برخی دیگر تحصیلات خود را در مقاطع بالاتر ادامه می دهند.  
مطالعه پیشرفته (اختیاری، در برخی کشورها، مورد نیاز برای مهندسان سخت افزار)یکی از مسائلی که افراد علاقه مند به رشته ی مهندسی کامپیوتر برای اپلای باید به آن توجه داشته باشند، این است که به طور کلی مهندسان نرم افزار بعد از تحصیلات کارشناسی خود می توانند در شرکت ها و مشاغل مربوط به نرم افزار مشغول به کار شوند. در حالی که مهندسان سخت افزار معمولا تحصیلات خود را بیشتر از کارشناسی ادامه می دهند تا بتوانند آینده شغلی خوبی داشته باشند.
برای همین متخصصان مهندسی سخت افزار کار حساس تر و دقیق تری دارند و می توانند به عنوان استاد دانشگاه یا مدیر ارشد فناوری و مدیر ارشد اطلاعات مشغول به کار شوند.  
ادامه تحصیل مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور

ادامه تحصیل مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور

بیشتر مهندسان کامپیوتر به حداقل مدرک کارشناسی نیاز دارند در حالی که بسیاری از دانشکده ها، مدارک برنامه نویسی کامپیوتر را در زمینه های خاص مانند مهندسی کامپیوتر ارائه می دهند. تحصیل در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور معمولا ۴ سال به طول می انجامد و افراد در دوره های تئوری، عملی و آزمایشگاهی تحصیل می کنند.

اصلی ترین دروس این رشته شامل ریاضی گسسته، برنامه های کاربردی کامپیوتر، آمار، حسابان، دستگاه های الکترونیکی و طراحی مدار است.

مدارک کلی برای تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر

  • مدرک مهندسی سخت افزار کامپیوتر
  • لیسانس مهندسی کامپیوتر
  • کارشناسی در فناوری مهندسی کامپیوتر
  • کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر
  • کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار
نوع برنامهتوضیحات
مدرک مهندسی سخت افزار کامپیوترافرادی که در حوزه مهندسی سخت افزار تحصیل می کنند، قسمت های سخت افزاری کامپیوتر مانند بردهای مدار، مودم ها و پردازنده های کامپیوتری را تجزیه و تحلیل و آزمایش می کنند. دیپلم دبیرستان یا معادل آن و نمرات SAT/ACT برای پذیرش متقاضیان این نوع گرایش ضروری است. همچنین نمرات GRE داوطلب باید بالا باشد.
دوره های این رشته ممکن است شامل داده ها و الگوریتم ها، ریز پردازش ها و کاربردها، سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر و ریاضیات باشد. بعد از آن دانشجویان می توانند در مدت دو سال به تحصیل در رشته کارشناسی ارشد بپردازند.
کارشناسی ارشد مهندسی سخت افزار در بیشتر دانشگاه ها همراه با پایان نامه است و افراد باید در حوزه خاصی تحقیق کنند و بتوانند از پایان نامه خود دفاع کنند. اصلی ترین دروس تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد طراحی و تجزیه و تحلیل مدار، طراحی پیشرفته کامپیوتر، منطق پیشرفته، طراحی سخت افزار و نرم افزار و مدارهای دیجیتالی است.
دانشجویان فارغ التحصیل از گرایش مهندسی سخت افزار در حوزه های زیر تخصص خواهند داشت و می توانند در شرکت های مربوطه مشغول به کار شوند: مهندسی کامپیوتر، مهندسی IT و مهندسی سخت افزار.
لیسانس مهندسی کامپیوترلیسانس مهندسی کامپیوتر یک دوره ۴ ساله است که افراد با شبکه ها، سیستم عامل ها و زبان های برنامه نویسی سر و کار دارند و دوره های ریز پردازش ها و فیبر نوری را پوشش می دهند. این دوره شامل آموزش تئوری و آموزش های عملی است و افراد بعد از اتمام این تحصیلات می توانند در مقاطع بالاتر به تحصیل بپردازند.
درس های این دوره شامل طراحی دیجیتال، پردازش سیگنال، طراحی منطق، معماری کامپیوتر، میکروالکترونیک و مدارها است. فارغ التحصیلان از این رشته می توانند در مشاغل مربوط به زیست پزشکی، مخابرات، دولت و صنعت و یا بازی های الکترونیکی به عنوان مهندس تست، تحلیلگر سیستم ها، مشاور فناوری اطلاعات و برنامه نویس بازی های دیجیتال مشغول به کار شوند.  
کارشناسی در فن آوری مهندسی کامپیوتردانشجویان ممکن است به غیر از کلاس های درس و آموزش، در یک برنامه کارشناسی فناوری مهندسی کامپیوتر شرکت کنند.
داوطلبان ملزم به تکمیل پروژه های طراحی گسترده به منظور فارغ التحصیلی هستند. این برنامه ۴ ساله نیاز به حداقل دیپلم دبیرستان برای پذیرش در دانشگاه ها دارد و نمرات دروس حسابان، آمار، فناوری کامپیوتر و شیمی باید بالا باشد.
دانشجویان در این فرایند ها در ایجاد نمونه های اولیه، انجام آزمایش ها و طراحی مدارها نقش بسیار مهمی خواهند داشت و به حوزه هایی مانند مدار، برنامه نویسی  و طراحی ریز پردازش ها می پردازند. حوزه های شغلی این افراد بسیار متنوع و گسترده است و فارغ التحصیلان می توانند در صنایع خودروسازی، طراحی نرم افزار، امور مالی و فناوری اطلاعات مشغول به کار شوند.  
کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتریافتن راه حل هایی برای مشکلات دیجیتالی مربوط به گرایش های کارشناسی ارشد کامپیوتر است و بسیاری از افراد بعد از مقطع کارشناسی تصمیم به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر می گیرند. همچنین مهندسان ارشد کامپیوتر به شرکت در پروژه های تحقیقاتی می پردازند.
برخی از دانشگاه ها در خارج از کشور، برنامه های کارشناسی ارشد را به مدت ۲ سال و برخی دیگر به مدت ۳ سال ارائه می دهند و متقاضیان این برنامه ها نیاز به مدرک کارشناسی علوم کامپیوتر، برنامه نویسی کامپیوتر، مهندسی برق یا برنامه های مرتبط به کامپیوتر دارند.
دانشجویان می توانند علاوه بر گذراندن دوره هایی در رابطه با زبان های کامپیوتری، برنامه نویسی و مهندسی نرم افزار و پایگاه داده ها، به گرافیک، کارکردهای ارتباطی انسان و کامپیوتر و محاسبات و الگوریتم ها بپردازند.
فارغ التحصیلان می توانند پس از اتمام تحصیل خود در این رشته به عنوان مدیر برنامه نویسی کامپیوتر، مدیر پروژه، مهندس سیستم، متخصص طراحی کامپیوتر و یا مدیر تحلیلگر داده ها مشغول به کار شود.
کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزاراین دوره نیز معمولا به صورت ۲ ساله برگزار می شود و نمرات بالای GRE و GPA برای پذیرش این مقطع بسیار اهمیت دارد. بسیاری از دانشگاه ها برای پذیرش در این مقطع به پروژه ها بسیار اهمیت می دهند. بنابراین اگر در مقطع کارشناسی تصمیم به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد گرفتید، باید مقاله ای را به چاپ برسانید یا تحقیقات گسترده ای را در حوزه مربوط به نرم افزار انجام دهید.
این برنامه ها به طور معمول شامل دوره های آموزشی پیشرفته در زبان های برنامه نویسی و سیستم های کامپیوتری هستند. اگر دانشجویان، برنامه کارشناسی ارشد بدون پایان نامه را انتخاب کنند، ممکن است ملزم به گذراندن تعداد واحدهای بیشتری در این زمینه شوند.
برنامه های در نظر گرفته شده برای این دوره شامل مدیریت نرم افزار، هوش مصنوعی، طراحی نرم افزار، مدل سازی کامپیوتر و الگوریتم است.  

یکی دیگر از مزیت های تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر، انتخاب گزینه های تحصیل آنلاین است. این برنامه ها به صورت زیر در برخی از دانشگاه ها ارائه می شود:

  • برنامه های مهندسی کامپیوتر آنلاین
  • مدارک مهندسی نرم افزار آنلاین
  • کاردانی آنلاین در مهندسی شبکه کامپیوتر
  • لیسانس آنلاین در مهندسی کامپیوتر
  • کارشناسی ارشد آنلاین در مهندسی کامپیوتر

بهترین دانشگاه های جهان برای تحصیل آنلاین مهندسی کامپیوتر

دانشگاهشهریه در سالدرصد
فارغ التحصیلی
 
دانشگاه Champlain۳۷۵۳۶ دلار۶۲ درصد  
دانشگاه Regis۳۳۷۱۰ دلار۴۴.۳ درصد  
دانشگاه Lewis۲۹۰۴۰ دلار۶۱ درصد  
دانشگاه Upperlowa۲۸۰۷۳ دلار۶۱ درصد  
دانشگاه Liberty‌۲۰۱۰۹ دلار۳۴ درصد  
دانشگاه Salem۱۷۷۰۰ دلار۱۹.۴ درصد  
دانشگاه Strayer۱۲۹۷۵ دلار۱۸.۲ درصد  

ببینید و بشنوید!

ویدیو گفتگو با مبینا ؛ دانشجو دکتری مهندسی کامپیوتر در دانشگاه یو بی سی کانادا

پادکست گفتگو با مبینا ؛ دانشجو دکتری مهندسی کامپیوتر در دانشگاه یو بی سی کانادا

گفتگو با مبینا ؛ تجربه تحصیل در دانشگاه یو بی سی کانادا

رادیو تراست

موضوع: تجربه تحصیل در دانشگاه یو بی سی کانادا

گرایش های مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور

مهندسی کامپیوتر، یکی از پر متقاضی ترین رشته ها در رشته مهندسی است و بسیاری از شرکت های تولید کننده کامپیوتر یا نرم افزار به دنبال استخدام این مهندسان هستند.

امروزه با پیشرفت روز افزون در بخش فناوری اطلاعات، استفاده از سخت افزارها و نرم افزارها نیز گسترش یافته به همین علت، مشاغل مختلفی در این حوزه به وجود آمده است. در حوزه فناوری، صنعت کامپیوتر شامل رشته های متعددی است که نیاز به دانش و مهارت های مهندسی خاص و ایجاد بسیاری از انواع مختلف مشاغل مهندسی کامپیوتر دارد. در کل، این مشاغل به طور منظم در زمینه ی سیستم ها، شبکه سازی، خدمات رسانی به مشتریان، بخش های مربوط به نرم افزار، سخت افزار و تحقیقات فعالیت می کنند.

مهمترین گرایش های مهندسی کامپیوتر

تیم تراست در لیست زیر سعی کرده است که مهمترین این گرایش ها را در اختیار شما قرار دهد تا با گرایش های این رشته آشنا شوید و بتوانید حوزه مورد علاقه خود را انتخاب کنید.

گرایشتوضیحات
مهندسی نرم افزارمهندس نرم افزار با استفاده از دانش تئوری خود به بررسی برنامه ها می پردازد تا  ببیند که آیا برنامه درست کار می کند یا خیر. مهندسان نرم افزار و برنامه نویسان کامپیوتر هر دو به بررسی برنامه های کاربردی نرم افزارها می پردازند و تفاوت آن ها در مسئولیت و سمت شغلی آن ها است.
مهندسان نرم افزار معمولا از اصول و رویه های علمی تعریف شده برای ارائه یک محصول نرم افزاری کارآمد و قابل اعتماد استفاده می کنند.
مهندسان نرم افزار به طراحی و توسعه بازی های کامپیوتری، برنامه های کاربردی کسب و کار، سیستم های کنترل شبکه و مانند آن ها می پردازند. مهندسین نرم افزار بر اساس الزامات فنی کارفرما مسئول ایجاد، طراحی و اصلاح برنامه های کامپیوتری هستند. سپس این ایده ها، موارد کلی پروژه و طرح ها به زبانی تبدیل می شوند که با مشخصات و انتظارات مشتری مطابقت دارند.  
مهندسی سخت افزارایجاد و طراحی بخش های مختلف سیستم ها عمدتا مربوط به بخش سخت افزاری است. عمده ترین وظیفه این افراد، طراحی سخت افزارهای کامپیوتر، ایجاد طرح، تست مدل های سخت افزاری کامپیوتر، تجزیه و تحلیل نتایج آزمایشات، اصلاح طرح ها، به روز رسانی تجهیزات کامپیوتری موجود، کار با مهندسان نرم افزار و نظارت بر فرایند تولید است.
کار مهندسان نرم افزار و سخت افزار از هم جدا نیست و هر دو به هم وابسته هستند. به عنوان مثال ساخت یک تلفن همراه هم به مهارت های نرم افزاری نیاز دارد و هم به مهارت های سخت افزاری. مهندسان سخت افزار همچنین دستگاه های غیر رایانه ای را طراحی می کنند، مانند قطعات خودرو یا دستگاه های پزشکی که به اینترنت متصل هستند و سیستم های سخت افزاری در آن ها تعبیه شده است.
مهندس سخت افزار روی ساخت قسمت های سخت افزار کامپیوتر تمرکز دارد که این قطعات بتواند بهترین عملکرد را در بخش نرم افزاری داشته باشند.  
مهندسی کامپیوتر برای شبکه و اتصالات بی سیمدر شبکه های رایانه ای، دستگاه های محاسباتی با استفاده از اتصالات بین داده ها، اطلاعات را با یکدیگر مبادله می کنند. داده های این پیوندها، بر روی رسانه های کابلی مانند سیم ها یا کابل های نوری یا دستگاه های بی سیم مانند وای فای برقرار می شوند. شبکه سازی کامپیوتر یک رشته مهندسی است که هدف آن مطالعه و تجزیه و تحلیل فرایند ارتباطات است.
همه متخصصان مهندسی کامپیوتر نیاز به یادگیری انواع شیوه ها و تئوری های مورد استفاده در تمام شبکه های مختلف دارند. این نوع مهندسی شما را ملزم به یادگیری همه کاره دانش شبکه های الکتریکی برای همه طراحی های نرم افزار می کند. توانایی اتصال در هر نقطه و هر زمان منجر به استفاده فزاینده از ارتباطات بی سیم در خانه ها، در دفاتر، در جاده ها و تقریباً در همه جا شده است.
برنامه های کاربردی فشرده داده ها مانند رسانه های جریانی و چت ویدئویی دو طرفه امروزه در سراسر جهان بیش از پیش مورد استفاده قرار می گیرد. این شاخه یکی از مهمترین گرایش های رشته مهندسی کامپیوتر به شمار می رود و دانشکده های مربوطه، پروژه های متعددی را هر ساله انجام می دهند که بسیاری از آن ها منجر به اختراع یک وسیله الکترونیکی جدید برای بازار می شود. چندین دانشکده در گروه ما دارای پروژه های متعدد مربوط به شبکه های بی سیم هستند.  
مهندسی کامپیوتر برای تحقیقات و تئوری هابسیاری از افرادی که به رشته مهندسی کامپیوتر علاقه دارند، نمی خواهند در عمل وسیله جدیدی اختراع کنند یا به صورت مستقیم با کامپیوتر سر و کار داشته باشند. آن چه آن ها را به این رشته علاقه مند کرده، تحقیق و پژوهش در این حوزه است. به همین علت بسیاری از افراد به تحقیق در این حوزه روی می آورند تا دیگر مهندسان با استفاده از نتایج تحقیقات آن ها به اختراع جدیدی برسند.  
مهندس سیستمیکی دیگر از شاخه های بسیار مهم در رشته مهندسی کامپیوتر، مهندسی سیستم است. چرا که کامپیوتر از اجزا و سیستم های مختلفی تشکیل شده است و هر کدام از این اجزا بدون وجود دیگری معنایی ندارد. بنابراین آشنایی با هر کدام از این اجزا و سیستم ها یکی از علاقه مندی های افراد در این حوزه است و این متقاضیان در حوزه مهندسی سیستم مشغول به تحصیل می شوند.  
مهندس شبکهیک مهندس شبکه به دلیل اهمیت ارتباطات از طریق اینترنت و شبکه های محلی، نقش بسیار مهمی در اکثر صنایع و جوامع دارد.
به طور کلی، مهندس شبکه با مشتریان خاص، مدیران پروژه و اعضای تیم برای سازماندهی و برنامه ریزی پروژه های مرتبط با شبکه همکاری می کند. این فرد همچنین ممکن است مسئول تحقیق، توسعه و اجرای اطلاعات و مستندات مهم امنیتی باشد که ممکن است بر حفاظت و ثبات یک شبکه تأثیر به سزایی بگذارد.  
سیستم های جاسازیافرادی که در این زمینه ها فعالیت می کنند، از تکنولوژی برای بالا بردن سرعت و عملکرد سیستم ها استفاده می کنند. از اصلی ترین زمینه کاری این مهندسان، ساخت تراشه های جیبی و کوچک است.  

بهترین گرایش مهندسی کامپیوتر برای اپلای در خارج از کشور

یکی از مواردی که در رشته مهندسی کامپیوتر باید به آن توجه کرد، این است که این شغل گزینه های بسیاری را برای انتخاب پیش روی شما قرار خواهد داد. بنابراین این مسئله که شما چه رشته ای را انتخاب کنید، هیچ تفاوتی ندارد و تنها چیزی که اهمیت دارد این است که فرد بتواند در نوع خود بهترین باشد و چه در حوزه سخت افزاری و چه در حوزه نرم افزاری به پیشرفت علم مهندسی کامپیوتر کمک کند.

هیچ کدام از گرایش های نرم افزار یا سخت افزار بر یکدیگر برتری ندارند چرا که این دو گرایش مهندسی کامپیوتر مکمل یکدیگر هستند و هیچ کدام بدون دیگری معنا ندارد. مهندسان کامپیوتر در طیف گسترده ی صنایع و با شبکه های بزرگ سیستم های کامپیوتری در تحقیقات و یا بخش فناوری اطلاعات، کار می کنند و لزوم وجود انواع گرایش های مهندسی به شدت در همه بخش ها حس می شود.

مهندسان سخت افزار به دلیل حساسیت بالای شغلی خود باید ویژگی هایی داشته باشند که برخی از مهمترین آن ها عبارت اند از:

  • تفکر تحلیلی
  • خلاقیت
  • تفکر انتقادی
  • مهارت های ارتباطی
  • توانایی حل مشکلات

بورسیه مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور

بورسیه ‌های تحصیلی یا کمک ‌هزینه‌ های دانشجویی از راه‌ های مختلف تامین می ‌شوند که می ‌توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند.

دانشگاه‌ های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌ های مختلف، بورسیه‌ هایی را برای آنها در نظر می ‌گیرند. گاهی این بورسیه‌ ها تمام هزینه ‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه ‌ها را تقبل می‌ کند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد الشرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیه‌ ها عبارت اند از:

  • بورسیه ‌های تشویقی: بورسیه ‌های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
  • بورسیه‌ های ورودی: بورسیه ‌های ورودی به دانشجویان جدید الورود تعلق می‌ گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می ‌شود.
  • بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA : بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند.
  • بورسیه ‌های دستیار مدرس یا TA: بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می ‌پردازند.
  • بورسیه ‌های کارآموزی: بورسیه ‌های کار آموزی به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند.

یکی از سوالات پر تکرار دانشویان این است که چگونه بورسیه تحصیلی بگیریم. لازم به ذکر است که دانشجویان می ‌توانند علاوه بر بورسیه‌ ها و کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی، وام‌ هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه ‌ها و کمک ‌هزینه ‌های تحصیلی در رشته‌ ی مهندسی کامپیوتر، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به رشته‌ ی مهندسی کامپیوتر مطلع شوید.

همچنین سایت‌ هایی طراحی شده اند که شما می‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه‌های رشته‌ی مربوطه مطلع شوید.

دانشگاه های برتر مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور

بهترین دانشگاه های جهان در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر

بهترین دانشگاه های جهان در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر

  • دانشگاه کارنگی ملون
  • دانشگاه تگزاس در آستین
  • موسسه فناوری ماساچوست  
  • دانشگاه کالیفرنیا برکلی
  • دانشگاه استنفورد
  • موسسه فناوری جورجیا
  • دانشگاه ایلینوی در اربانا-شمپین
  • دانشگاه میشیگان – آن آربور
  • دانشگاه کرنل
  • دانشگاه پردو
  • دانشگاه واشنگتن
  • دانشگاه پرینستون
  •  دانشگاه کلمبیا
  • دانشگاه دوک
  • دانشگاه رایس

بهترین دانشگاه های جهان در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر

بهترین دانشگاه های جهان در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر

  • دانشگاه کرنل
  • دانشگاه کارنگی ملون
  • دانشگاه کلمبیا
  • موسسه فناوری جورجیا
  • دانشگاه مریلند  
  • دانشگاه پردو
  • دانشگاه تگزاس
  • دانشگاه ایلینوی در آربانا شمپین
  • دانشگاه کالیفرنیا، سانتا باربارا  
  • دانشگاه ای اند ام تگزاس (A & M)
  • دانشگاه جانز هاپکینز
  • دانشگاه ایالتی اوهایو
  • دانشگاه ویرجینیا تک
  • دانشگاه کالیفرنیای جنوبی  
  • دانشگاه دوک
  • دانشگاه نورث وسترن
  • دانشگاه واشینگتن در سنت لوئیس
  • دانشگاه فلوریدا
  • دانشگاه ایالتی آریزونا
  • دانشگاه ماساچوست امهرست  
  • دانشگاه نورث استرن (Northeastern University)  
  • موسسه پلی تکنیک رنسلیر
  • دانشگاه نوتردام
  • دانشگاه راتگرز
  • دانشگاه کالیفرنیا، دیویس
  • دانشگاه براون
  • دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی
  • دانشگاه ویرجینیا
  • دانشگاه کالیفرنیا، ارواین
  • دانشگاه پیتسبورگ    
  • دانشگاه ایالتی آیووا
  • دانشگاه آریزونا
  • مؤسسه فناوری استیونز
  • دانشگاه روچستر
  • دانشگاه  نیومکزیکو  
  • دانشگاه یوتا
  • دانشگاه مهندسی NYU Tandon
  • دانشگاه فلوریدای مرکزی
  • دانشگاه درکسل
  • دانشگاه ایالتی می سی سی پی  
  • دانشگاه لیهای
  • دانشگاه تگزاس در دالاس  
  • دانشگاه استونی بروک
  • دانشگاه دلاویر
  • دانشگاه ایلینوی جنوبی
  • دانشگاه ایلینوی در شیکاگو
  • دانشگاه کانزاس
  • دانشگاه آیووا
  • دانشگاه ووستر
  • دانشگاه کلمسون    
  • دانشگاه اکلاهما
  • دانشگاه ایالتی اورگن
  • دانشگاه تنسی
  • دانشگاه کالیفرنیا، سانتا کروز  
  • مؤسسه فناوری ایلینوی
  • دانشگاه سیراکیوز
  • دانشگاه ایالتی وین
  • دانشگاه آرکانزاس     
  • مؤسسه فناوری نیوجرسی
  • دانشگاه تگزاس در آرلینگتون  
  • دانشگاه بریگم یانگ
  • دانشگاه جرج میسون
  • دانشگاه جرج واشینگتن
  • دانشگاه آلاباما
  • دانشگاه مریلند، شهرستان بالتیمور  
  • دانشگاه بایلور
  • دانشگاه هیوستون
  • دانشگاه سینسیناتی
  • موسسه فناوری نیویورک
  • دانشگاه کترینگ  

بهترین دانشگاه های جهان در مقطع دکتری مهندسی کامپیوتر

بهترین دانشگاه های جهان در مقطع دکترا مهندسی کامپیوتر

  • دانشگاه بوستون
  • دانشگاه جورج واشنگتن
  • دانشگاه کلارکسون
  • دانشگاه کلمسون
  • دانشگاه کلمبیا در نیویورک  
  • دانشگاه دوک
  • دانشگاه جانز هاپکینز
  • دانشگاه لی های    
  • دانشگاه علم و صنعت میزوری

به نظر ما وقت طلاست!

برای همین چه در پاسخ به درخواست شما و چه در پیگیری‌ها تلاش‌می‌کنیم سریع‌ترین باشیم.

اخذ ویزا برای اپلای مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور

روند اخذ ویزا در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است اما آنچه اهمیت دارد این است که متقاضی بتواند تمامی مراحل را به درستی انجام دهد چرا که هر گونه نقص و خطا در این روند ممکن است شما را از ادامه ‌ی تحصیل در خارج از کشور باز دارد و یا باعث تاخیر در فرایند مهاجرت شما شود. بنابراین انتخاب مشاوران با تجربه در این زمینه، به اخذ ویزای شما کمک خواهد کرد. تیم تراست با کسب سال‌ ها  تجربه ‌ کاری در زمینه  اخذ ویزا، شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری می ‌کند.

مدارک مورد نظر و روند کلی اخذ ویزا در رشته‌ مهندسی کامپیوتر

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌  مورد نظر (در اینجا رشته‌ مهندسی کامپیوتر)
  • همراه داشتن نامه‌  پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس  و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌  آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ ی صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در تیم تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

اپلای مهندسی کامپیوتر در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

علاقه مندان به رشته مهندسی کامپیوتر بسته به هدفی که دارند، در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول به تحصیل می شوند. این رشته در همه مقاطع از جمله کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا برای دانشجویان ارائه می شود. آن چه برای اپلای در این رشته اهمیت دارد، بالا بودن نمرات فیزیک و اصول مهندسی الکترونیک یا برق است.

مدرک کارشناسی مهندسی کامپیوتر به طور معمول چهار تا پنج سال طول می کشد. مدرک کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر به طور معمول در دو سال به صورت تمام وقت تکمیل خواهد شد و دوره دکترا می تواند حتی سه سال طول بکشد. به طور کلی مدرک کارشناسی، حداقل تحصیلات مورد نیاز برای یک مهندس کامپیوتر است.

اکثر کارفرمایان، دانشجویان را ملزم به داشتن مدرک کارشناسی در علوم کامپیوتر، برنامه نویسی کامپیوتر، مهندسی کامپیوتر، سیستم های اطلاعات کامپیوتری، مهندسی برق، یا یک رشته مشابه مربوط به کامپیوتر می کنند. کارفرمایان ترجیح می دهند افرادی را استخدام کنند که آشنایی کاملی با مهارت های برنامه نویسی کامپیوتر و زبان های برنامه نویسی داشته باشند.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای اپلای در رشته مهندسی کامپیوتر بسته به نوع دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید متفاوت است. با این حال بسیاری از دانشگاه ها برای این مدارک مشترکات زیادی دارند. در زیر به مهمترین مدارک مورد نیاز برای اپلای در رشته مهندسی کامپیوتر اشاره شده است اما در صورتی که به اطلاعات دقیق تری نیاز داشتید، آن را از سایت دانشگاه مورد نظر خود بررسی کنید.

  • انتخاب رشته و گرایش مورد نظر
  • انتخاب کشور مورد نظر
  • متقاضیان کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر (MEng) باید فارغ التحصیل یک دانشگاه معتبر و شناخته شده باشند و مدرک کارشناسی مهندسی برق، مهندسی نرم افزار یا مهندسی سخت افزار یا یک رشته مرتبط با مهندسی کامپیوتر داشته باشد.
  • حداقل نمره مورد نیاز CGPA‌ باید ۳.۰ و حداقل نمره مورد نیاز GPA باید ۳.۲ از ۴ باشد.
  • کپی از آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه
  • بالا بودن نمرات دروس ریاضی، فیزیک و شیمی
  • ریز نمرات مدرک دیپلم دبیرستان
  • داشتن مدرک زبان انگلیسی معتبر یا مدرک زبان کشوری که قصد اپلای در آن را دارید
  • ارسال رزومه کاری
  • انگیزه نامه
  • توصیه نامه

بازار کار مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور

اداره آمار کار ایالات متحده (BLS) از رشد ۶ درصدی اشتغال برای مهندسان سخت افزار کامپیوتر، رشد ۹ درصدی اشتغال برای تحلیلگران سیستم های کامپیوتری و رشد ۲۱ درصدی برای مهندسان نرم افزار بین سال های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۸ خبر داده است. میانگین حقوق سالانه مهندسان سخت افزار کامپیوتر سالانه ۱۱۴,۶۰۰ دلار و برای تحلیلگران سیستم های کامپیوتری ۸۸,۷۴۰ دلار بوده است.

رشته مهندسی کامپیوتر ارتباط مستقیمی با تکنولوزی روز دنیا دارد و به همین علت نیاز به وجود متخصصان در این حوزه بیش از پیش حس می شود. بازار کار در رشته مهندسی کامپیوتر به حدی خوب است که پیش بینی شده این شغل طی سال های آینده در بین بیشترین درآمد های شغلی قرار بگیرد.

حوزه های کاری مهندسان کامپیوتر

  • تحلیلگر برنامه های کاربردی  
  • برنامه نویس برنامه های کاربردی  
  • طراح مدار  
  • متخصص امنیت سایبری
  • فعالیت در حوزه های فضانوردی
  • مهندس فضانوردی
  • مهندس اتوماسیون
  • وبلاگ نویس
  • تحلیلگر کسب و کار
  • مدیر ارشد اطلاعات
  • برنامه نویس کامپیوتر
  • تکنسین خدمات کامپیوتر
  • مهندسی سیستم های کامپیوتری  
  • مدیر پردازش داده ها  
  • مدیر پایگاه داده ها
  • مهندس برق
  • مهندس الکترونیک
  • مهندس بهره وری انرژی
  • مهندس انرژی
  • کارآفرین  
  • مهندس سخت افزار  
  • مشاور سیستم های اطلاعاتی
  • طراح سیستم های اطلاعاتی
  • فناوری اطلاعات (IT)
  • تحلیلگر فناوری اطلاعات (IT)  
  • مهندس شبکه
  • مدیر محصول
  • مهندس تولید
  • مهندس پروژه
  • مهندس تست نرم افزار
  • مهندس مخابرات
  • برنامه نویس صوتی بازی های ویدئویی
  • مهندس پژوهشی
  • مدیر سیستم ها
  • تکنسین مخابرات
  • طراح نرم افزار  
  • هماهنگ کننده فنی
  • استاد دانشگاه
  • نماینده فروش نرم افزار
  • مدیر سایت
  • مهندس فروش فنی  
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر در دیگر کشور ها

میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر در خارج

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است.جدول زیر، برخی از مهمترین درآمد کشورها را در رشته مهندسی کامپیوتر نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روزرسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت چک کنید.

جدول میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر در خارج

کشوردرآمد
اتریشمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۶۷,۹۷۸ یورو
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر ‌ در هر ساعت:  ۳۳ یورو
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۳,۰۳۲ یورو
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۷,۵۵۱ یورو     
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۴,۳۹۰ یورو     
استرالیامیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۱۳۱,۵۰۶ دلار
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت: ۶۳ دلار
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۵,۸۶۵ دلار
میانگین حقوق  مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۲,۱۹۳ دلار    
میانگین حقوق  مهندسی کامپیوتر ‌ با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶۳,۶۱۶ دلار     
باهامامیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۷۲,۵۳۹ دلار
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت:  ۳۵ دلار
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۳,۲۳۵ دلار
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۰,۸۶۷ دلار     
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر ‌ با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۰,۲۷۴ دلار     
بلغارستانمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۴۶,۷۵۶ لو
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر ‌ در هر ساعت: ۲۲ لو
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۲,۰۸۵ لو
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۳,۳۲۸ لو    
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۹,۱۴۸ لو    
بلاروسمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۱۴,۵۱۹روبل
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر  در هر ساعت:  ۷ روبل
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۶۴۸ روبل
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰,۳۰۳ روبل
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۸,۲۸۵ روبل     
برمودامیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۱۰۱,۳۵۱ دلار
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر  در هر ساعت:  ۴۹ دلار
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۴,۵۲۰ دلار
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۱,۱۲۴ دلار  
میانگین حقوق  مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۶,۲۲۵ دلار      
کانادامیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۱۱۳,۰۷۰ دلار
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت:  ۵۴ دلار
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۵,۰۴۳ دلار
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر  تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۹,۱۳۹ دلار     
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۱۴۰,۴۵۰ دلار     
چینمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۲۸۴,۷۹۹ یوان
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت:  ۱۳۷ یوان
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۱۲,۷۰۲یوان
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر  تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۰۱,۴۸۴ یوان     
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۵۷,۵۷۵ یوان    
کاستاریکامیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۱۹,۱۱۵,۷۴۱ کولون
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت: ۹,۱۹۰ کولون
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۸۵۲,۵۶۲ کولون     
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۳,۴۶۵,۶۲۰ کولون     
میانگین حقوق  مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۳,۸۹۷,۵۶۲ کولون   
جمهوری چکمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۹۰۷,۱۱۹ کرونا
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت: ۴۳۶ کرونا  
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۴۰,۴۵۸ کرونا
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۳۴,۵۴۱ کرونا     
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۱۲۶,۱۲۶ کرونا     
مراکشمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی:  ۱۹۹,۲۵۶ درهم
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت: ۹۶ درهم
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۸,۸۸۷ درهم
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۳۹,۹۹۶ درهم   
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۲۴۸,۴۵۳ درهم   
مصرمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۱۹۸,۰۵۲ پوند
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت:  ۹۵ پوند
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر  از ساعات اضافه کاری: ۸,۸۳۳ پوند
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۴۰,۵۶۹ پوند     
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۴۹,۴۶۹ پوند
نیوزیلندمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۱۲۰,۰۶۴ دلار
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت:  ۵۸ دلار
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری:  ۵,۳۵۵ دلار
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۴,۱۰۴ دلار     
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۹,۲۶۱ دلار    
فنلاندمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی ۷۳,۸۶۳ یورو
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر  در هر ساعت: ۳۶ یورو
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری:  ۳,۲۹۴ یورو
میانگین حقوق  مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۱,۶۰۵ یورو    
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۱,۵۸۳ یورو     
فرانسهمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۶۳,۴۴۷ یورو
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت:  ۳۱ یورو
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۲,۸۳۰ یورو
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۴,۳۸۲ یورو    
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۷۸,۷۶۶ یورو     
گرجستانمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۱۰۶,۰۴۶ لاری
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت:  ۵۱ لاری
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۴,۷۳۰ لاری
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۵,۶۸۹ لاری     
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۴,۳۲۷ لاری    
پرتغالمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۴۰,۹۳۸ یورو
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت: ۲۰ یورو
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۱,۸۲۶ یورو
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۸,۵۸۳ یورو
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۰,۷۲۶ یورو    
پاکستانمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۲,۲۷۸,۸۸۱ روپیه
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت: ۱,۰۹۶ روپیه
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۱۰۱,۶۳۸ روپیه  
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر  تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۶۲۱,۰۳۹ روپیه     
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲,۸۷۶,۸۷۳ روپیه  
مجارستانمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۹,۷۷۸,۵۶۵ فورینت
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت: ۴,۷۰۱ فورینت
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۴۳۶,۱۲۴  فورینت      
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶,۸۵۳,۵۱۶ فورینت     
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲,۱۶۲,۹۹۸ فورینت   
اوکراینمیانگین حقوق  مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۵۳۰,۶۳۲ گریونا
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر  در هر ساعت: ۲۵۵ گریونا  
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر ساعات اضافه کاری: ۲۳,۶۶۶ گریونا
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)  ۳۷۷,۴۵۵ گریونا   
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۶۶۹,۸۷۳ گریونا     
اماراتمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۲۸۶,۱۹۱ درهم
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت:  ۱۳۸ درهم 
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر ‌ از ساعات اضافه کاری: ۱۲,۷۶۴ درهم
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۰۱,۳۰۲ درهم      
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۵۷,۲۵۳ درهم     
ایالات متحده ‌ی آمریکامیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۱۰۹,۵۲۳ دلار
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت:  ۵۳ دلار
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۴,۸۸۵ دلار
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۶,۶۵۷ دلار      
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۶,۰۴۴ دلار     
کره‌ ی جنوبیمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۵۷,۵۸۲,۲۳۱ وون
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت: ۲۷,۶۸۴ وون
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۲,۵۶۸,۱۷۲ وون     
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۰,۵۱۱,۳۱۳ وون        
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۱,۸۹۵,۸۰۵  وون  
سوئدمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۵۹۳,۵۵۷ کرون
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت:  ۲۸۵ کرون     
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۲۶,۴۷۳ کرون
میانگین حقوق  مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۱۵,۲۰۱ کرون   
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۳۶,۸۶۱ کرون    
سنگاپورمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۱۰۳,۲۱۲ دلار
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت: ۵۰ دلار 
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۴,۶۰۳ دلار
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۲,۵۱۶ دلار   
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۸,۶۹۵ دلار     
فیلیپینمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۵۸۷,۷۲۶ پزو
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت: ۲۸۳ پزو
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۲۶,۲۱۳ پزو
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۱۴,۹۰۰ پزو      
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۳۶,۳۲۷ پزو    
آفریقای جنوبیمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۶۸۸,۵۹۷ راند
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت: ۳۳۱ راند  
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۳۰,۷۱۱ راند
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۶,۱۰۸ راند
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۶۲,۷۰۱ راند   
مکزیکمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۴۱۱,۶۴۲ پزو
میانگین حقوق  مهندسی کامپیوتر در هر ساعت: ۱۹۸ پزو
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۱۸,۳۵۹ پزو
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر  با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۸۹,۲۸۳ پزو     
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۱۳,۳۹۴ پزو   
ژاپنمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۱۰,۰۱۵,۷۰۰ ین  
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت: ۴,۸۱۵ ین
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۴۴۶,۷۰۰ ین     
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶,۹۹۹,۷۵۵ ین    
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲,۴۲۲,۵۳۱ین
قزاقستانمیانگین حقوق مهندسی کامپیوتر به صورت کلی: ۵,۵۵۶,۶۶۵  تنگه
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر در هر ساعت: ۲,۶۷۱ تنگه
میانگین درآمد مهندسی کامپیوتر از ساعات اضافه کاری: ۲۴۷,۸۲۷ تنگه      
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳,۹۳۴,۴۴۴ تنگه      
میانگین حقوق مهندسی کامپیوتر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶,۹۸۲,۴۹۴  تنگه  

اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. تراست بهترین انتخاب شما است. مشاوران و کارشناسان ما در تیم تراست با سال‌ها تجربه در زمینه‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره تخصصی رزرو کنید.

سوالات متداول

مدارک لازم برای اپلای مهندسی کامپیوتر چیست؟

مدارک اپلای این رشته در قدم نخست شامل مدارک هویتی هستند که پاسپورت معتبر از مهم‌ترین مدارک است. این پاسپورت باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. مدارک دیگر شامل مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ترجمه ریز نمرات و مدرک زبان است.
انگیزه نامه قوی نیز از جمله مدارک مهم به شمار می‌رود. در کنار آن، برای پذیرش در مقطع تحصیلات تکمیلی باید توصیه نامه دانشگاهی، رزومه و در صورت نیاز مقالات علمی نیز آماده شوند.
در بعضی از دانشگاه‌ها نیاز است تا مدرک GRE نیز برای اثبات توانایی و مهارت در ریاضی آماده شود.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای در رشته مهندسی کامپیوتر چیست؟

مدرک زبان برای پذیرش در رشته مهندسی کامپیوتر شامل آیلتس، تافل، آزمون PTE و آزمون کمبریج است. با این حال، در بسیاری از کشورهای پیشرفته می‌توان با استفاده از مدارکی مانند CAEL یا دولینگو نیز پذیرش تحصیلی دریافت کرد. بنابراین، بهترین کار این است تا قبل از هر گونه اقدام مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه بررسی شوند.
در دانشگاه‌های معتبر جهانی امکان پذیرش مشروط نیز فراهم شده است و با پذیرش در آن، می‌توان در مدت زمان تعیین شده سطح زبان مورد نظر را ارائه داد.

شهریه تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر چقدر است؟

شهریه براساس مقطع تحصیلی و کشور مربوطه متغیر است. همچنین، سطح دانشگاه و امکانات ارائه شده آن نیز نقش مهمی در مورد شهریه دانشگاهی در این رشته دارد. با این حال، شهریه در کشورهایی مانند کانادا به صورت میانگین و در مقطع کارشناسی بین 25 هزار دلار تا 35 هزار دلار متغیر است. در کشور آمریکا این میزان تا 50 هزار دلار در سال نیز می‌رسد. برای اطلاع دقیق‌تر می‌توانید دانشگاه مورد نظر و وب سایت آن را بررسی کنید.

گرایش‌های مختلف رشته مهندسی کامپیوتر چیست؟

رشته مهندسی کامپیوتر از جذاب‌ترین و پر تقاضاترین رشته‌های دانشگاهی است که گرایش‌های متنوعی برای آن وجود دارد. شما براساس علاقه خود می‌توانید یکی از گرایش‌های نرم افزار، سخت افزار، شبکه، معماری سیستم و … را انتخاب کنید.
باید اشاره کرد بهتر است قبل از انتخاب گرایش مورد نظر از شرایط شغلی آن باخبر شوید و علاقه خود را مد نظر داشته باشید.

درآمد رشته مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور چقدر است؟

به جرات می‌توان گفت رشته مهندسی کامپیوتر یکی از پر درآمدترین رشته‌ها در خارج از کشور است. این موضوع به دلیل داشتن بازار کار وسیع و تقاضای شغلی بسیار زیاد است. البته، داشتن گرایش‌ها و حوزه‌های کاری متعدد در بخش‌های آموزشی، صنعتی، تجاری و… نیز به این امر کمک کرده است.
مهندسان کامپیوتر در کشور کانادا درآمد سالانه بیش از 100 هزار دلاری دارند که این میزان براساس مهارت‌ها تا بیش از 140 هزار دلار نیز خواهد رسید. درآمد متخصصان کامپیوتر در استرالیا بیش از 130 هزار دلار برآورد شده است و این میزان در کشور آمریکا نیز بیش از 100 هزار دلار است.
باید اشاره کرد که درآمد متخصصان کامپیوتر به صورت مستقیم وابسته به سابقه شغلی و میزان مهارت‌های آن‌ها در حوزه شغلی خود است.

آیا امکان کار پس از پایان تحصیلات در رشته مهندسی کامپیوتر فراهم شده است؟

رشته کامپیوتر از جمله حوزه‌های تخصصی است که دارای موقعیت‌های شغلی عالی و بسیار متنوعی در سراسر جهان است. فارغ التحصیلان این رشته در کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا، آلمان و … به راحتی می‌توانند در موقعیت شغلی مورد نظر مشغول به کار شوند. البته، این یافتن شغل وابسته به مهارت‌ها و تخصص‌های شغلی است.
کشورهایی مانند کانادا دارای بیشترین تمرکز روی جذب نیروی کار ماهر هستند که شغل تخصصی مهندسی کامپیوتر نیز جزو این دسته به شمار می‌رود.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل و اپلای مهندسی کامپیوتر چیست؟

کشورهای مختلف دارای بسیاری از دانشگاه‌های معتبر هستند که رشته مهندسی کامپیوتر را ارائه داده‌اند. از جمله این دانشگاه‌ها می‌توان به دانشگاه واشنگتن، MIT آمریکا، کالیفرنیا آمریکا، تورنتو کانادا، واترلو و بریتیش کلمبیا کانادا اشاره کرد.
البته، این تنها تعدادی از دانشگاه‌های برتر است و با نگاهی به سطح اینترنت می‌توان بسیاری از دانشگاه‌های برتر را در اروپا، استرالیا و آسیا یافت.

بازار کار رشته مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور چگونه است؟

فارغ التحصیلان این رشته تخصصی در بخش‌های مختلف مشغول به کار می‌شوند. از جمله حوزه‌های شغلی می‌توان مدیریت سیستم‌های کامپیوتری، طراحی وب سایت، تولید برنامه‌های کامپیوتری، برنامه نویسی گیم و بسیاری دیگر را نام برد. البته، حوزه‌های کاری این رشته در بخش‌های آموزشی نیز وسیع است و فارغ التحصیلان می‌توانند در موسسات مختلف مشغول به کار شوند.

آیا امکان دریافت بورسیه تحصیلی در رشته مهندسی کامپیوتر وجود دارد؟

این رشته یکی از بهترین رشته‌ها برای دریافت بورسیه تحصیلی در دانشگاه‌های معتبر است. دلیل این امر اختصاص بودجه‌های وسیع به طراحی سیستم‌های کامپیوتری و برنامه نویسی آن است. باید گفت، دریافت بورسیه تحصیلی وابسته به ارائه سوابق علمی درخشان و داشتن معدل بالا در مقطع تحصیلی قبلی خواهد بود.

آیا پذیرش در رشته مهندسی کامپیوتر و تحصیل در آن دشوار است؟

با آماده سازی مدارک مورد نیاز رشته و دانشگاه مورد نظر به راحتی می‌توان پذیرش تحصیلی را دریافت کرد. البته، آماده کردن این مدارک نیز نیاز به دقت بالایی دارد. تحصیل در رشته کامپیوتر شامل برنامه نویسی، طراحی سخت افزار و معماری آن، مدیریت شبکه‌های کامپیوتری و… است. در صورت داشتن علاقه به این مباحث مطمئنا کار تحصیل در این رشته دشوار نخواهد بود.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

  • مجله مهاجرت

    سلام.وقت بخیر .
    در مورد اپلای رشته کامپیوتر در کانادا میشه راهنمایی بفرمایید؟

    • مشاور موسسه تراست

      این رشته از رشته های پرتقاضا با سطح درامدی مناسب در کاناداست. با داشتن معدل و نمره زبان مدنظر دانشگاه میتونید برای ان اپلای کنید.