اپلای مهندسی هوافضا

اپلای رشته مهندسی هوافضا

مهندسی هوافضا به طراحی و ساخت ماشین هایی می پردازد که پرواز می کنند. این شاخه از علم، یکی از جدیدترین شاخه های مهندسی است و در قرن ۱۹ با اولین آزمایش ها در پرواز، شروع به فعالیت و پیشرفت کرد.

 با پیشرفت تکنولوژی، دو تخصص در این زمینه به وجود آمد که اولی مهندسی هوانوردی است که شامل طراحی هواپیمای سبک مانند، گلایدر، هواپیماها و جت های بال ثابت، هلیکوپتر و هواپیماهایی که توسط چند روتر حرکت می کنند و دیگری مهندسی فضانوردی است که بر طراحی و ساخت فضاپیما ها تمرکز دارد.

در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن برای تحصیل در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته‌ مهندسی هوا فضا و اینکه چگونه اپلای کنیم در اختیار شما قرار دهیم. شما عزیزان می توانید با اصطلاحات اپلای نیز آشناشوید

لینک های مفید!

مراحل اپلای مهندسی هوافضا

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته مهندسی هوافضا

به گزارش اداره آمار کار آمریکا (BLS) مهندسان هوانوردی در درجه اول درگیر طراحی هواپیماهایی هستند که در داخل جو زمین پرواز می کنند، در حالی که مهندسان فضانوردی با علم و فناوری فضاپیماهایی که در خارج از جو زمین پرواز می کنند به فعالیت می پردازند. مهندسان هوافضا، هواپیما، فضاپیما، ماهواره و موشک ها را طراحی می کنند. علاوه بر این، آنها نمونه های اولیه این وسیله ها را آزمایش کرده تا مطمئن شوند همه چیز طبق برنامه پیش می رود. بسیاری از نوآوری های هوافضا در حال راه پیدا کردن به فناوری خودرو است، مانند ژنراتورهای ترموالکتریک که از گرما برای ساخت برق استفاده می کنند و سلول های سوختی هیدروژنی که گاز هیدروژن را می گیرند و آن را با اکسیژن مخلوط می کنند تا برق، گرما و آب مفید تولید کنند.

 گروهی از مهندسان هوافضا، الگوریتمی را طراحی کرده اند که می تواند امواج مغزی را به دستورات پرواز تبدیل کند. این تیم امیدوار است هواپیماهای تحت کنترل ذهن را به واقعیت تبدیل کند. مهندسی هوافضا نیاز به مهارت های عمیق و درک در فیزیک، ریاضیات، آیرودینامیک و علم مواد دارد. به گزارش BLS ،  این متخصصان باید با مواد پیشرفته ای مانند فلزات، سرامیک ها، پلیمرها و کامپوزیت ها آشنا باشند. این دانش به مهندسان اجازه می دهد تا قبل از اینکه حتی ساخته شوند، شرایط عملکرد وسیله ها و شکست طرح ها را پیش بینی کنند. مهندسان هوافضا بیشتر به سیستم های طراحی با کمک کامپیوتر (CAD) برای تهیه سریع و آسان پیش نویس و اصلاح طرح ها و تجسم سه بعدی قطعات تکیه می کنند. شبیه سازی های کامپیوتری را برای انجام آزمایش مجازی موتورها، بال ها، سطوح کنترل و حتی هواپیماها و فضاپیماها انجام می دهند.

وظایف و مسئولیت های کلی مهندسان هوا و فضا عبارت است از:

  • ارزیابی پیشنهادات و الزامات طراحی
  • تعیین اینکه آیا پروژه ها از نظر فنی و مالی برای اجرای عملی امکان پذیر هستند یا خیر.
  • تخمین کلیه مقیاس های زمانی و مکانی در بازه مشخص طراحی
  • انجام تحقیقات نظری و عملی
  • ارزیابی طرح ها برای تائید محصولات از نظر اصول مهندسی
  • طراحی روش های طراحی، ساخت، آزمایش های مستقیم، اندازه گیری مختصات، تولید و پیاده سازی
  • کمک به مونتاژ هواپیما
  • تست، ارزیابی، اصلاح و آزمایش مجدد محصولات
  • اطمینان از اینکه پروژه مورد نظر دارای استانداردهای با کیفیت است یا خیر
  • بررسی خرابی و یا محصولات آسیب دیده
  • نوشتن گزارش ها، راهنماها و مستندات
  • تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها

برای مطالعه بیشتر درمورد رشته مهندسی هوافضا در کانادا کلیک کنید.

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

اپلای مهندسی هوافضا در خارج از کشور

اپلای مهندسی هوافضا در خارج از کشور

افرادی که برای رشته مهندسی هوافضا اپلای می کنند در مقاطع مختلفی می توانند مشغول به تحصیل شوند. به عنوان مثال دیپلم پیشرفته، مدرک کارشناسی، مدرک کارشناسی ارشد و مدرک دکتری، مهمترین این مدارک هستند که در بسیاری از دانشگاه های معتبر جهان ارائه می شوند. برخی از دانشگاه ها، مدرک مهندسی متمرکز بر فضا را ارائه می دهند و نکته قابل توجه در این باره این است که بین فضانوردی و مهندسی هوافضا تفاوت هایی وجود دارد که متقاضیان برای اپلای باید به آن توجه کنند. آن چه در این رشته اهمیت دارد این است که دانشجویان هوافضا اطلاعات زیادی در مورد ریاضیات، فیزیک، علوم کامپیوتر و شیمی باید بدانند چرا که این متخصصان روی هیدرودینامیک، گرانش، ترمودینامیک، قدرت مادی، علم مواد و مانند آن کار خواهند کرد.

طبق بررسی های انجام شده، دانشگاه های زیر بیشترین تقاضا برای اپلای در رشته مهندسی هوافضا را داشته اند:

  • موسسه فناوری ماساچوست
  • موسسه فناوری جورجیا
  • موسسه فناوری کالیفرنیا
  • دانشگاه میشیگان ـ آن آربور
  • دانشگاه پردو
  • دانشگاه استنفورد
  • دانشگاه ایلینوی
  • دانشگاه تگزاس ـ آستین
  • دانشگاه A & M تگزاس
  • دانشگاه کلرادو بولدر
  • دانشگاه هوانوردی Embry – Riddle
  • دانشگاه مریلند ـ کالج پارک

در جدول زیر به اصلی ترین مراحل اپلای برای رشته مهندسی هوافضا و همچنین الزامات و شرایط تبدیل شدن به یک مهندس هوافضا اشاره می شود:

مرحلهتوضیحات
افزایش مهارت های فیزیک، ریاضی و مهارت های تحلیلی در دبیرستان برای تقویت پایه های تحصیلی پیش از اقدام به اپلایاز آن جایی که مهندسی هوافضا به دانش پیشرفته تری در فیزیک، ریاضی و روش های متعدی نیازمند است، دبیرستان بهترین فرصت برای توسعه این مهارت ها است. داشتن حداقل مدرک کارشناسی برای ورود به مشاغل مهندسی لازم است و بنابراین دانشگاه نقش مهمی در رسیدن به اهداف افراد می باشد. علاوه بر این، بالا بودن دروس زبان انگلیسی، مطالعات اجتماعی و دروس علوم انسانی کمک زیادی به تسریع در روند اپلای مهندسی هوافضا دارد. مهندسی هوافضا شما را ملزم به حل مشکلات پیچیده می کند و انجام بازی هایی مانند شطرنج به بهبود حافظه شما کمک شایانی خواهد کرد.  
داشتن مدرک کارشناسیاکثر مهندسان هوافضا، دارای حداقل مدرک کارشناسی هستند. اداره آمار کار (BLS) اعلام کرده است که مهندسان ممکن است آموزش هایی در زمینه های مرتبط مانند مهندسی مکانیک نیز دریافت کنند و می توانند با سایر مهندسان در ارتباط باشند. برخی از دانشگاه ها برنامه های دانشگاهی هوافضا را به صورت ۵ ساله در نظر می گیرند به این صورت که هم مدرک کارشناسی و هم مدرک کارشناسی ارشد را با هم به دانشجویان اعطا می کند.  
کار در یک شرکت و یا گذراندن دوران کارآموزیرشته مهندسی هوافضا رشته ای است که نمی توان صرفا با آموزش تئوری آن را فرا گرفت و افرادی که برای تحصیل در این رشته اپلای می کنند، در محیط واقعی مانند یک شرکت به گذراندن دوره های کارآموزی و کسب تجربه به صورت عملی می پردازند. این کار باعث می شود که شما بعد از اتمام تحصیلات خود به سرعت وارد بازار کار شوید.  
یافتن شغل به عنوان یک مهندس هوافضادانشجویان بعد از اتمام تحصیلات خود در یکی از شرکت های خدمات مهندسی، شرکت های تولیدی و شرکت های مربوط به مهندسی هوافضا کار می کنند. تا سال ۲۰۱۲، تعداد مهندسان هوافضا نزدیک به ۸۳ هزار نفر بود که تخمین زده شد این تعداد مهندسان تا سال ۲۰۲۲ حدودا ۷ درصد افزایش پیدا کنند.  
ادامه تحصیل مهندسی هوافضا در خارج از کشور

ادامه تحصیل مهندسی هوافضا در خارج از کشور

گرچه بسیاری از رشته ها در مقطع کاردانی نیز ارائه می شوند، اما بیشتر مهندسان ترجیح می دهند حداقل مدرک کارشناسی و یا بالاتر را داشته باشند. دوره های مهندسی هوافضا مهارت های مهندسی، محاسباتی، تحلیلی و کلیه تجربه های خاص و مورد نیاز برای صنعت را در اختیار شما قرار می دهد. افرادی که در رشته هوافضا تحصیل می کنند، معمولا در سال اول دروس هوانوردی، ساختارهای مکانیکی، مکانیک پرواز و کنترل آن را مطالعه می کنند و در سال دوم این دروس تخصصی تر می شوند و دانشجویان به یادگیری نیروی محرکه، مکاترونیک و مکانیک پرواز به صورت حرفه ای تر می پردازند. علاوه بر این، دانشجویان در یک دوره آزمایش پرواز می توانند به صورت عملی شرکت کنند. در سال های سوم و چهارم، دانشجویان بیشتر به صورت عملی وارد فعالیت های هوافضا می شوند و تحقیقات خود را در این زمینه شروع می کنند. دانشجویان برنامه های هوافضا را طی سخنرانی ها، آموزش، سمینارها، جلسات آزمایشگاهی، فعالیت های گروهی، تحقیقات انفرادی، سفرهای میدانی و انجام آزمایش های عملی یاد می گیرند.

دوره های BEng، قسمت های اصلی مهندسی هوافضا را پوشش می دهد و فارغ التحصیلان را برای مشاغل حرفه ای در صنعت هوافضا (طراحی، آزمایش و بهره وری) آماده می کند. هدف از تحصیل در رشته مهندسی هوافضا این است که پایه های محکمی از مهارت های عملی، درک طراحی، درک دنیای تجاری در مهارت های حل مسئله، کار تیمی، خلاقیت و فناوری اطلاعات به وجود بیاید و دانشجویان با کسب این مهارت ها، به صعنت کمک کنند.

اگر چه ممکن است واحدهای درسی در بسیاری از دانشگاه ها با هم مختلف باشد، اما سر فصل های کلی تحصیل در رشته مهندسی هوافضا به صورت زیر در نظر گرفته شده است:

ترم اولترم دومترم سومترم چهارمترم پنجمترم ششمترم هفتمترم هشتم
ریاضیات مهندسی۱، فیزیک مهندسی، مهندسی شیمی و مطالعات زیست محیطی، مکانیک مهندسی، گرافیک مهندسی، مهندسی عمران پایه، مهندسی مکانیک پایه، مهندسی برق پایه، کارگاه مکانیک، کارگاه برق و عمران      ریاضیات مهندسی ۲، اقتصاد و مهارت های ارتباطی، مکانیک سیالات، ترمودینامیک پایه، عناصر هوانوردی، استحکام اساسی مواد   استحکام پایه آزمایشگاه مواد، آزمایشگاه مکانیک سیالاتریاضیات مهندسی ۲، اقتصاد و مهارت های ارتباطی، مکانیک سیالات، ترمودینامیک پایه، عناصر هوانوردی، استحکام اساسی مواد استحکام پایه آزمایشگاه مواد، آزمایشگاه مکانیک سیالاتریاضیات مهندسی  ۳، دینامیک گاز، نیروی محرکه ۱، ایرودینامیک ۱، سازه هواپیما ۱، تکنولوژی برق و ماشین آلات، آزمایشگاه سازه ها، آزمایشگاه نیروی محرکهریاضیات مهندسی۴، اصول مدیریت، برنامه نویسی کامپیوتر، دینامیک پرواز۱، ایرودینامیک ۲، نیروی محرکه ۲، آزمایشگاه نیروی محرکه ۲اویونیک، ایرودینامیک تجربی، سازه هواپیما ۲، انتقال حرارت، نظریه لرزش، آزمایشگاه موتورهای حرارتی،دینامیک سیالات محاسباتی، تجزیه و تحلیل ساز و کار تجربی، طراحی هواپیما، سیستم هواپیما و ابزار دقیق، آزمایشگاه لرزه نگاریآشنایی با تکنولوژی فضایی، حمل و نقل هوایی و تعمیر و نگهداری هواپیما، آزمایشگاه ایرودینامیک

گرایش های مهندسی هوافضا در خارج از کشور

مهندسی هوافضا یکی از بخش های حساس در بخش مهندسی است. افرادی که در رشته مهندسی هوافضا هستند چالش هایی را تجربه می کنند که ممکن است مهندسان بخش های دیگر با آن مواجه نشوند. کار در مهندسی هوافضا رویایی برای بسیاری است که هم به خودروهای جوی، هم خودروهای فضایی، هم تحقیقات فضایی و هم به اکتشاف علاقه مند هستند. محصول مهندسی شده توسط یک مهندس هوافضا به معنای کار در شرایط افراطی یا گاهی ناشناخته است. بنابراین مهندسان هوافضا، به دلیل حقوق بالا و پروژه های چالش برانگیز از بقیه مهندسان سختی های بیشتری را متحمل می شوند. شاید برخی تصور کنند که رشته مهندسی هوافضا تنها شامل ماموریت های فضایی است اما این افراد در بخش های مربوط به مهندسی مکانیک و مهندسی هوانوردی نیز می توانند مشغول به کار شوند. تیم تراست پس از بررسی های زیاد، لیستی از گرایش های رشته مهندسی هوافضا را برای شما آماده کرده که عبارت اند از:

نوع گرایش یا شغلتوضیحات
مهندس طراحی هوافضاکار مهندسی طراحی هوافضا، برای افرادی مناسب است که با نرم افزارهای CATIA، AUTOCAD، PTC CREO و Solid Edge آشنایی کامل داشته باشند. در کنار طراحی، این مهندسان باید سازه های هواپیما یا فضاپیما و فناوری های تولید را به خوبی بشناسند. وجود یک مهندس طراح، برای هر بخش از یک وسیله نقلیه فضایی یا یک هواپیما مورد نیاز است. کسانی که می خواهند شغلی در زمینه مهندسی طراحی هوافضا پیدا کنند باید دانش نرم افزاری طراحی مهندسی و دانش کار با کامپیوتر را بلد باشند.  دامنه دانش این مهندسان ممکن است برای افراد مختلف متفاوت باشد اما هر چه فرد در این برنامه ها بیشتر تسلط داشته باشد، برای موفقیت و آینده شغلی او بسیار اثر گذار است.  
مشاغل نظامی یا نیروی هواییهواپیماها، موشک ها و بسیاری دیگر از سلاح های هوابرد هم اکنون بخشی جدایی ناپذیر از نیروی نظامی و هوایی تمام کشورها هستند. تنها چیزی که باعث پیشرفته تر شدن این تجهیزات می شود، به روز کردن این فناوری ها و استفاده از آخرین تکنولوژی های روز دنیا در این مشاغل است. اکثر کشورها، سرمایه هنگفتی را برای بخش نیروی هوایی خود صرف می کنند.  
تکنسین هوافضاتکنسین هوافضا،  باید دانش نرم افزاری نظری و طراحی خوبی داشته باشد.  در عین حال یک تکنسین مهندسی هوافضا باید دستی بر تجربه در ابزارهای مختلف و فناوری تولید نیز داشته باشد.کار تکنسین های مهندسی هوافضا مقابله با ابزارهای مختلف و فناوری های تولید است که برای نصب، آزمایش و حفظ سیستم های هوافضا استفاده می شود. تقاضای بالایی برای مشاغل تکنسین مهندسی هوافضا در بخش طراحی، ساخت، و نگهداری تجهیزات هوافضا از هر دو فضا و خودروهای جوی وجود دارد.  
طراحی محموله برای ماموریت های فضاییمحموله چیزی است که موشکی را به سمت فضا حمل می کند. طبق تعریف متعارف، مهندسی هوافضا رشته مطالعه ای خاصی است که به خودروهای فضایی می پردازد. نه تنها وسایل نقلیه، بلکه هر تجهیزاتی که در فضا کار می کند تحت تابش های شدید و آب و هوای فضایی قرار می گیرد. بنابراین این کار یک مهندس هوافضا است که محموله ها را برای ماموریت های مختلف پیشنهاد شده توسط موسسات تحقیقاتی مختلف و جامعه علمی طراحی کند. مشتاقان مهندسی هوافضا در صورتی می توانند این شغل را انتخاب کنند که به فیزیک به ویژه به الکترونیک یا اویونیک (فن استفاده از دستگاههای الکتریکی و خودکار در هوانوردی و نجوم) علاقه مند شوند.  
مهندس نیروی محرکهیکی از مشاغل جالب و چالش برانگیز در مهندسی هوافضا مهندسی نیروی محرکه است. این دسته از مهندسان با موتور موشک یا خودروهای فضایی سر و کار دارند. آن چه که در شغل مهندسی نیروی محرکه اهمیت دارد این است که فرد باید در مورد سیستم های پیشرانش، ترمودینامیک و طراحی مهندسی اطلاعاتی داشته باشد.
متخصص ماموریتیکی از مشاغل پر اهمیت در رشته مهندسی هوافضا متخصص ماموریت فضایی است. متخصص ماموریت کسی است که از آزمایش ها، جمع آوری داده ها، بهره برداری و ساخت و ساز فضاپیماها مراقبت می کند. بیشتر متخصصان ماموریت از مهندسان با تجربه ی هوافضا و از مناطق مختلف انتخاب شده اند.  
مهندس اویونیکاویونیک شاخه ای از مهندسی هوافضا یا هوانوردی است که به الکترونیک فضاپیما یا هواپیما می پردازد. کسانی که به دنبال شغلی در مهندسی هوافضا هستند و به الکترونیک علاقه مندند می توانند این شغل را انتخاب کنند. هواپیماهای مدرن و صنایع  فضایی نیاز به ارتباط دقیق، ناوبری و سیستم کنترل دارند.  
دانشمند فیزیکدانشمندان فیزیک با نام دیگر دانشمند موشک، به طراحی و آزمایش سیستم های پیشرفته می پردازند. آن ها فناوری های مربوط به فضا را تحقیق و ارزیابی می کنند.  
بهترین گرایش مهندسی هوافضا برای اپلای در خارج از کشور

بهترین گرایش مهندسی هوافضا برای اپلای در خارج از کشور

تحقیقات هوافضا به قدری پیشرفته و وسیع است که هر چه افراد به این حوزه وارد شوند، باز هم نیاز به وجود مهندسان هوافضا و انجام تحقیقات فضایی به شدت حس می شود. از این رو همه گرایش های مهندسی هوافضا بسیار پر اهمیت هستند و هیچ کدام بر دیگری برتری ندارند. اما اگر بخواهیم به بهترین گرایش مهندسی هوافضا برای اپلای از لحاظ درآمد و آینده شغلی نگاه کنیم، گرایش های زیر در مهندسی هوافضا به دلیل درامد شغلی بالا، بیشترین درخواست برای اپلای را داشته اند:

نام گرایشتوضیحات
مهندس مکانیکرشته مهندسی مکانیک که می توان آن را یکی از زیر شاخه های رشته مهندسی هوافضا دانست، رشته ای است که در آن، مهندسان مکانیک، به طراحی یا طراحی مجدد دستگاه های مکانیکی و حرارتی از جمله موتور، ماشین آلات و ابزار می پردازند. تجزیه و تحلیل مشکلات دستگاه ممکن است شامل نمونه های اولیه آزمون و بررسی عوامل شکست در طرح مورد بررسی باشد. مهندسان مکانیک در صورت نیاز از نرم افزارهای کامپیوتری برای ساخت و آزمایش نمونه های اولیه استفاده می کنند. همچنین می توانند نظارت کل فرایند تولید را بر عهده داشته باشند. هنگامی که مهندسان مکانیک در حوزه مهندسی هوافضا کار می کنند، مسئولیت طراحی و نگهداری قطعات مختلف مورد استفاده در هواپیما ها را بر عهده دارند. آمارها نشان می دهد که میانگین حقوق مهندسان مکانیک در حوزه مهندسی هوافضا تا سال ۲۰۱۸، سالانه ۶۶,۸۲۶ دلار بوده است.  
مهندس پروژهمهندسان پروژه که یکی از اصلی ترین افراد در یک پروژه مهندسی هوافضا به شمار می روند، مسئولیت کلی پروژه در دست را بر عهده دارند. آن ها با هماهنگی سایر افراد تیم، اطمینان حاصل می کنند که ارتباطات موثر در طول پروژه صورت می گیرد یا نه. در حقیقت مدیر پروژه، بر کارکنان فنی نظارت دارد و برآورد می کند که بودجه مورد نظر برای پروژه کافی است یا نه. این مهندس پروژه است که تعیین می کند چه پروژه ای با چه هزینه ای به اتمام خواهد رسید و چه مدت طول می کشد تا پروژه تکمیل شود. آن ها ممکن است در کنار سایر مهندسان دیگر در یک محیط اداری و یا به صورت گروهی کار کنند. به طور متوسط دستمزد سالانه یک مهندس پروژه ۶۶,۸۲۵ دلار در سال است.  
دستیار پروژهدستیار پروژه یا دستیار تحقیقاتی، به دانشمندان تحقیقاتی در زمینه مهندسی هوافضا کمک می کنند. این متخصصان ممکن است در فرایند ساخت و ساز فرایندها در امر تحقیقات کمک کنند. آن ها ممکن است در مورد قسمت های مورد نظر تحقیق کنند و ببینند چه تغییراتی ممکن است نیاز باشد تا پروژه نهایی شود. هر گونه اطلاعات مهم و مورد نیاز برای یک پروژه معمولا توسط دستیار تحقیقاتی به دست می آید. دستیار پروژه ممکن است پس از کسب تجربه کاری به مشاور ارشد یا مدیر پروژه ارتقاء پیدا کند. دستیاران تحقیقاتی یا همان دستیاران پروژه به طور متوسط سالانه ۴۰,۰۰۰ دلار درآمد دارند.  
مدیر پردازش داده هامدیران پردازش داده ها در یک گروه مهندسی هوافضایی مسئول تمام جنبه های پردازش داده ها برای شرکت هستند. این افراد باید توانایی عملکرد چند تکلیفی انواع داده ها را در یک زمان و همچنین در برنامه های نرم افزاری مختلف داشته باشند. مدیر پردازش داده ها از کتابچه ها، دفترچه های فنی و برنامه های مختلف پردازش داده ها آگاه اند و به طور متوسط سالانه ۵۲,۹۲۵ دلار کسب می کنند.  
مهندس سیستممهندس سیستم ها، نقش مهمی در بسیاری از صنایع و کسب و کارها دارند. آن ها اغلب به طراحی طرحی برای یک پروژه کمک می کنند و مشکلات به وجود آمده را شناسی کرده و راه حلی برای این مشکلات پیدا می کنند. مهندس سیستم بعد از کسب تجربه به مهندس ارشد سیستم ارتقاء پیدا می کند. تخمین زده شده است که مهندس سیستم به طور میانگین، سالانه ۷۰,۴۲۲ دلار  در سال درآمد دارد.  
بورسیه مهندسی هوافضا در خارج از کشور

بورسیه مهندسی هوافضا در خارج از کشور

اگر به عنوان دانشجویی بین ‌المللی قصد ادامه‌ ی تحصیل در خارج از کشور را دارید، می ‌توانید با هزینه ‌ی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید. بورسیه ‌های تحصیلی یا کمک ‌هزینه‌ های دانشجویی از راه‌ های مختلف تامین می ‌شوند که می ‌توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند.

دانشگاه‌ های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌ های مختلف، بورسیه‌ هایی را برای آنها در نظر می ‌گیرند. گاهی این بورسیه‌ ها تمام هزینه ‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه ‌ها را تقبل می‌ کند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد الشرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیه‌ ها عبارت اند از:

  • بورسیه ‌های تشویقی: بورسیه ‌های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
  • بورسیه‌ های ورودی: بورسیه ‌های ورودی به دانشجویان جدید الورود تعلق می‌ گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می ‌شود.
  • بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA : بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند.
  • بورسیه ‌های دستیار مدرس یا TA: بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می ‌پردازند.
  • بورسیه ‌های کارآموزی: بورسیه ‌های کار آموزی به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند.

یکی از سوالات پر تکرار دانشویان این است که چگونه بورسیه تحصیلی بگیریم لازم به ذکر است که دانشجویان می ‌توانند علاوه بر بورسیه‌ ها و کمک‌هزینه ‌های تحصیلی، وام‌ هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه ‌ها و کمک‌هزینه ‌های تحصیلی در رشته‌ ی مهندسی هوافضا، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به رشته‌ ی مهندسی هوافضا مطلع شوید. همچنین سایت‌ هایی طراحی شده اند که شما می‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه‌ های رشته‌ی مربوطه مطلع شوید.

دانشگاه های برتر مهندسی هوافضا در خارج از کشور

نام دانشگاهتوضیحات
مؤسسه فناوری ماساچوست، کمبریجمؤسسه فناوری ماساچوست که در سال ۱۸۶۱ تأسیس شد، یک دانشگاه خصوصی است که در کمبریج، ماساچوست واقع شده است. دانشجویان و دانشکده MIT به خاطر نبوغ، تحقیقات نوآورانه، و اکتشافات دستیابی به موفقیت شناخته شده اند. برنامه های درسی در نظر گرفته شده برای دانشجویان مهندسی هوافضا به شدت چالش برانگیز است و به این افراد کمک می کند تا ایده های جدید در حوزه هوافضا کشف کنند. موسسه فناوری ماساچوست، قدیمی ترین برنامه شناخته شده در آمریکا به شمار می رود. گرفتن پذیرش در بهترین دانشکده های مهندسی هوا و فضا، مخصوصا زمانی که صحبت از MIT یعنی موسسه فناوری ماساچوست می شود، کار چندان راحتی نیست! چرا که این دانشگاه یکی از قوی ترین برنامه های مهندسی هوا و فضا را ارائه می دهد. داشتن توصیه نامه یکی از مهمترین مدارک مورد نیاز برای ورود به این دانشگاه است. قوی بودن پایه ریاضی و فیزیک اهمیت ویژه ای برای پذیرش در این دانشگاه دارد.  
دانشگاه استنفورد، در استنفورداین دانشگاه که به طور رسمی با عنوان Leland Stanford Junior University شناخته شده است، در استنفورد، کالیفرنیا واقع شده است. از اصلی ترین دلایلی که این دانشگاه یکی از بهترین دانشگاه های مهندسی هوا و فضا شناخته می شود، این است که استنفورد یکی از پیشروترین موسسه های تحقیقاتی و آموزشی جهان است. دانشگاه استنفورد بخش ویژه ای را به آموزش رشته مهندسی هوا و فضا اختصاص داده است و به همین علت، طیف گسترده ای از برنامه های این دانشگاه، دانشجویان را نیز حتی پس از فارغ التحصیلی یاری می کند. اگر یکی از بهترین گزینه ها را برای تحصیل می خواهید، بی شک استنفورد یکی از بهترین دانشکده های مهندسی هوا و فضا است.  
دانشگاه کمبریج، انگلستاندانشگاه کمبریج که در سال ۱۲۰۹ تأسیس شد، معتبرترین دانشگاه انگلستان به شمار می رود. دانشگاه کمبریج این فرصت را برای دانش پژوهان فراهم می کند تا در بسیاری از رشته های مهندسی، برتری پیدا کنند. دوره های هوا و فضا از اصلی ترین برنامه های دانشگاه کمبریج به شمار می رود که در سراسر جهان بسیار مشهور است. مدرک دانشگاهی کمبریج باعث می شود که شما به سطح بالاتری از علم و دانش راه پیدا کنید.  
دانشگاه فناوری دلفت هلنددانشگاه فناوری دلفت واقع در هلند، یکی از بهترین دانشکده های مهندسی هوا و فضا را دارد که به دلیل انجام تحقیقات هوانوردی در سطح جهان به شهرت زیادی دست یافته است. وجود آزمایشگاه های تخصصی، کتابخانه و کلاس های درس بی نظیر باعث رقابتی شدن این دانشگاه برای پذیرش شده است. این دانشگاه همکاری ویژه ای با شرکت های هوانوردی Boeing و Airbus دارد و بسیاری از فارغ التحصیلان می توانند بعد از اتمام تحصیلات خود در این شرکت ها مشغول به کار شوند.  
دانشگاه توکیودر حال حاضر دانشگاه توکیو در ژاپن یکی از بهترین موسسه های فنی در زمینه رشته مهندسی هوافضا چه در سطح کارشناسی و چه در سطح تحصیلات تکمیلی به شمار می رود. اساتید این دانشگاه از بهترین اساتید جهان هستند و آزمایشگاه های دانشکده هوا و فضا مجهز به آخرین سیستم ها و امکانات مورد نیاز برای هوانوردی اند. این دانشگاه همچنین ارتباط خوبی با سایر اساتید دیگر موسسات مانند مرکز علوم تحقیقات و فناوری پیشرفته هوا و فضای ژاپن دارد.  
موسسه علوم هند، بنگلوراین موسسه که حدودا ۱۰۰ سال پیش تاسیس شده است، نه تنها در هند، بلکه در سراسر جهان به عنوان یکی از بهترین موسسه های فنی هوافضا به شمار می رود. این موسسه همکاری ویژه ای با موسسات Boeing و Honeywell دارد. بسیاری از فارغ التحصیلان از این موسسه واجد الشرایط کار در سازمان هایی مانند ناسا (NASA) و ISRO هستند.  
امپریال کالج، لندنامپریال کالج، لندن یکی از معروف ترین دانشکده های مهندسی هوا و فضا است که در آن به دانشجویان بهترین آموزش ممکن داده می شود تا مهارت های تحلیلی و عملی خود را به نحو احسن انجام دهند.  
دانشگاه فناوری نانیانگ، سنگاپوردانشگاه نانیانگ که در سنگاپور واقع شده، در میان بهترین دانشگاه های جهان برای رشته های مختلف حسابداری، هنر، مهارت های ارتباطی، علوم انسانی و از همه مهمتر رشته هوا فضا قرار گرفته است. این دانشگاه با جداسازی مهندسی مکانیک و مهندسی هوا و فضا، یک قدم از نظر آزمایشگاه ها و زیرساخت ها از دیگر دانشگاه ها جلوتر است.  
دانشگاه میشیگان، آن آربوربسیاری از موسسات مهندسی بزرگ در جهان هستند که آموزش های با کیفیت مهندسی هوا و فضا را ارائه می دهند اما هیچ کدام به اندازه دانشگاه میشیگان نتوانسته است کمک زیادی به هوانوردی مدرن کنند. این دانشگاه همکاری ویژه ای با شرکت ها و سازمان های پیشرو مانند SpaceX، NASA و Boeing دارد و هر ساله علاقه مندان زیادی برای اپلای در دانشگاه میشیگان به رقابت با یکدیگر می پردازند.  
دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا-سن لوئی اوبیسپورشته مهندسی هوا و فضا یکی از محبوب ترین رشته های دانشگاه پلی تکنیک کالیفرنیا است که دانشجویان را در طراحی، ساخت و آزمایش سیستم های هواپیماها به چالش می کشد.
دانشگاه کالیفرنیای جنوبیدانشگاه کالیفرنیای جنوبی یک موسسه تحقیقاتی خصوصی است که پردیس اولیه آن در لس آنجلس است. دوره های پیش نیاز برای پذیرش در این دانشگاه ریاضی، فیزیک و شیمی است. دانشجویان مهندسی هوا و فضا به همراه اساتید خود هر ساله در مسابقات مختلف شرکت می کنند و تا کنون کمک زیادی به پیشرفت در علم هوانوردی کرده اند.  
موسسه فناوری جورجیاموسسه فناوری جورجیا (Georgia Tech) یک موسسه تحقیقات و فناوری عمومی است که آموزش ویژه ای را در رشته مهندسی هوا و فضا به دانشجویان خود ارائه می دهد.

دانشگاه های کشور کانادا به عنوان دانشگاه های بین المللی شناخته شده اند و همه ساله تعدادی زیادی دانشجو از سراسر دنیا پذیرا هستند. که می توانند مقصد مناسبی برای افرادی که به دنبال مهاجرت هستند باشند.

اخذ ویزا برای اپلای مهندسی هوافضا در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای مهندسی هوافضا در خارج از کشور

روند اخذ ویزا در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است اما آنچه اهمیت دارد این است که متقاضی بتواند تمامی مراحل را به درستی انجام دهد چرا که هر گونه نقص و خطا در این روند ممکن است شما را از ادامه ‌ی تحصیل در خارج از کشور باز دارد و یا باعث تاخیر در فرایند مهاجرت شما شود. بنابراین انتخاب مشاوران با تجربه در این زمینه، به اخذ ویزای شما کمک خواهد کرد. تیم تراست با کسب سال‌ ها  تجربه ‌ کاری در زمینه  اخذ ویزا، شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری می ‌کند. مدارک مورد نظر و مراحل زیر، روند کلی اخذ ویزا را در رشته‌ مهندسی هوافضا نشان می ‌دهد.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌  مورد نظر (در اینجا رشته‌ مهندسی هوا فضا )
  • همراه داشتن نامه‌  پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس  و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌  آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ ی  صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌  سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در تیم تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

برای مطالعه بیشتر درمورد ویزای تحصیلی کانادا کلیک کنید

اپلای مهندسی هوافضا در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

اپلای مهندسی هوافضا در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

طبق برررسی های صورت گرفته، دانشگاه هایی که از آنها در جدول زیر نام برده ایم، برای مقطع کارشناسی رشته مهندسی هوافضا بیشتر مورد توجه متقاضیان برای اپلای قرار گرفته اند.

 نام دانشگاهمدرک
دانشگاه سیدنی، استرالیالیسانس افتخاری مهندسی (مربوط به علم هوانوردی)
دانشگاه منچستر، انگلستانکارشناسی هوا و فضا (BEng)
دانشگاه RMIT ملبورن، استرالیاکارشناسی مهندسی هوا و فضا
دانشگاه کارلتون، اتاوا، کاناداکارشناسی مهندسی در مهندسی هوافضا
دانشگاه کینگستون لندن، انگلستانکارشناسی مهندسی هوانوردی
دانشگاه ایالتی آریزونا، ایالات متحده آمریکاکارشناسی مهندسی هوا و فضا

اپلای مهندسی هوافضا در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

طبق برررسی های صورت گرفته، دانشگاه های زیر برای مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی هوافضا بیشتر مورد توجه متقاضیان برای اپلای قرار گرفته اند.

نام دانشگاهمدرک
دانشگاه سیدنی، استرالیاکارشناسی ارشد مهندسی حرفه ای (مهندسی هوافضا)
دانشگاه اشتوتگارت، آلمانکارشناسی ارشد مهندسی هوا و فضا
دانشگاه هرتفوردشایر، انگلستانکارشناسی ارشد مهندسی هوا و فضا
دانشگاه کینگستون لندن، انگلستانکارشناسی ارشد مهندسی هوا و فضا
دانشگاه پلی تکنیک، میلان، ایتالیاکارشناسی ارشد علوم در مهندسی هوانوردی
دانشگاه تیساید، انگلستانکارشناسی ارشد مهندسی هوا و فضا (با تمرین پیشرفته)
دانشگاه لیدز، انگلستانکارشناسی ارشد مهندسی هوا و فضا
دانشگاه ایالتی نیویورک در بافلوکارشناسی ارشد علوم در مهندسی هوا و فضا

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته مهندسی هوافضا در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای اپلای در رشته مهندسی هوافضا بسته به نوع دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید متفاوت است. با این حال بسیاری از دانشگاه ها برای این مدارک، نقاط اشتراک زیادی دارند. در قسمت زیر به مهمترین مدارک مورد نیاز برای اپلای در رشته مهندسی هوافضا اشاره شده است. اما در صورتی که به اطلاعات دقیق تری نیاز داشتید، آن را از سایت دانشگاه مورد نظر خود بررسی کنید.

  • انتخاب رشته و گرایش مورد نظر
  • انتخاب کشور مورد نظر
  • کپی از آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه
  • بالا بودن نمرات دروس ریاضی، فیزیک و شیمی
  • ریز نمرات مدرک دیپلم دبیرستان
  • داشتن مدرک زبان انگلیسی معتبر یا مدرک زبان کشوری که قصد اپلای در آن را دارید
  • ارسال رزومه کاری
  • انگیزه نامه
  • توصیه نامه
بازار کار مهندسی هوافضا در خارج از کشور

بازار کار مهندسی هوافضا در خارج از کشور

گرایش ها و زیرشاخه های مهندسی هوا فضا بسیار متنوع است. بسیاری از مشاغل موجود در بخش هوانوردی می تواند آینده شغلی بسیار خوبی را برای مهندسان هوافضا به وجود آورد. چرا که این رشته در کنار همه سختی های خود، از درآمد بسیار بالایی برخوردار است. فارغ التحصیلان از رشته مهندسی هوافضا می توانند در یکی از حوزه های زیر مشغول به کار شوند:

  • پژوهشگاه های فضایی
  • شرکت های صنایع هواپیمایی
  • شرکت های خصوصی
  • شرکت های تحقیقاتی هوافضا
  • شرکت های مربوط به بازرسی فنی
  • و سایر حوزه های مربوطه

 طبق تحقیقاتی که تیم تراست انجام داده، کشورهای زیر در حوزه مهندسی هوافضا پیشرفت زیادی داشته و بازار کار در این رشته نسبت به دیگر رشته ها بهتر بوده است. این کشورها عبارت اند از:

نام کشورتوضیحات
آمریکاطبق گزارشات اداره آمار کار، بازار کار رشته مهندسی هوافضا تا سال ۲۰۱۹، سالانه ۱۱۶,۵۰۰ دلار در سال و ۵۶.۰۱ دلار در ساعت برآورد شده است که انتظار می رود اشتغال در این صنعت با نرخ پیش بینی شده ۲ درصد رشد کند.  
ژاپنطبق تحقیقات صورت گرفته، متوسط حقوق مهندسان هوافضای ژاپن ۹ میلیون ین در سال است. این درامد در سال های اولیه شروع کار ۶.۳ میلیون ین در سال و در سال های بعدی به ۱۲ میلیون ین در سال هم می رسد.  
آلمانمهندسان هوافضا در آلمان معمولا در شرکت های کوچک بین ۴۲ هزار یورو تا ۵۵ هزار یورو درآمد دارند و در شرکت های بزرگ، حقوق آن ها به ۵۵ هزار تا ۶۵ هزار یورو در سال هم می رسد.  
نیوزیلندبر اساس گزارش های دولت نیوزیلند، میانگین متوسط دستمزد مهندسان هوافضا سالانه ۱۱۶,۵۰۰ دلار است.  
استرالیامهندسان هوافضا که در استرالیا برای صنعت دفاع دولت استرالیا کار می کنند، به طور میانگین بین ۷۱ هزار دلار تا ۱۰۲ هزار دلار درآمد دارند.  
کانادامهندسان هوافضا در کانادا در ابتدا باید به جز امتحانات تئوری، در امتحانات عملی نیز شرکت کنند. همچنین باید سه یا چهار سال تحت نظارت یک شرکت مهندسی هوافضا کار کنند. میانگین حقوق یک مهندس هوافضا با نرخ رشد ۴ درصدی، ۹۰ هزار دلار است و به طور کلی محدوده حقوق و دستمزد معمولی مهندسان هوافضا بین ۸۰ هزار دلار تا ۱۲۰ هزار دلار برآورد شده است.  
هلندبه طور کلی درآمد یک مهندس هوافضا سالانه ۵۴ هزار دلار است. مهندسان هوافضای هلند بسته به ساعات کاری و شغلی که انتخاب می کنند بین ۳۸ هزار دلار تا ۶۷,۵۰۰ دلار درآمد دارند.  
فرانسهتحقیقات نشان می دهد که متوسط حقوق و دستمزد برای یک مهندس هوافضا ۳۶ هزار یورو برای افراد کم تجربه و ۶۵ هزار یورو برای مهندسان با تجربه تر است.  
انگلیسمیانگین حقوق یک مهندس هوافضا در انگلیس بین ۲۰ هزار پوند تا ۲۸ هزار پوند است و افراد با توجه به نوع شغل و گرایشی که در این حوزه دارند، می توانند از ۲۸ هزار پوند تا ۴۰ هزار پوند نیز درآمد داشته باشند. مهندسان با تجربه تر در رشته های تخصصی نیز سالانه بین ۴۵ هزار دلار تا ۶۵ هزار دلار دستمزد دریافت می کنند.  
میانگین درآمد مهندسان هوافضا در دیگر کشور ها

میانگین درآمد مهندسان هوافضا در دیگر کشور ها

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهمترین درآمد کشورها را در رشته هوافضا نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روزرسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت چک کنید.

نام کشورتوضیحات و درآمد
اتریشمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۵۵,۶۸۰ یورو
میانگین حقوق مهندسی هوافضا ‌ در هر ساعت: ۲۷ یورو
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۲,۰۹۹ یورو
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۸,۷۷۹ یورو     
میانگین حقوق  دامپزشکان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۹,۱۸۰  یورو     
استرالیامیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۱۰۷,۷۱۴ دلار
میانگین حقوق مهندسی هوافضا  در هر ساعت: ۵۲ دلار
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۴,۰۶۱ دلار
میانگین حقوق  مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۵,۱۸۴ دلار    
میانگین حقوق  مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۴,۱۲۴ دلار     
باهامامیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۵۹,۴۰۸ دلار
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۲۹ دلار
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۲,۲۴۰ دلار
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۱,۴۷۷ دلار     
میانگین حقوق مهندسی هوافضا ‌ با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۳,۹۳۳ دلار     
بلغارستانمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۳۸,۲۹۴ لو
میانگین حقوق مهندسی هوافضا ‌ در هر ساعت: ۱۸ لو
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۴۴ لو
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۷,۱۷۷ لو    
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۸,۴۸۳ لو    
بلاروسمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۱۱,۸۸۸روبل
میانگین حقوق مهندسی هوافضا  در هر ساعت: ۶ روبل
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۴۴۸ روبل
میانگین حقوق مهندسی هوافضا تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸,۴۰۰ روبل میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴,۹۸۵ روبل     
برمودامیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۸۳,۰۰۲ دلار
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۴۰ دلار
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری:  ۳,۱۲۹ دلار
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۷,۹۹۳  دلار  
میانگین حقوق  مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۳,۴۵۷ دلار      
کانادامیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۹۲,۶۱۰ دلار
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۴۵ دلار
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۳,۴۹۱ دلار
میانگین حقوق مهندسی هوافضا تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۴,۵۳۷  دلار     
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۱۱۵,۱۳۰ دلار     
چینمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۲۳۳,۲۰۹ یوان
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت:  ۱۱۲ یوان
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۸,۷۹۲ یوان
میانگین حقوق مهندسی هوافضا  تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)  ۱۶۴,۲۶۷ یوان   
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۹۳,۰۴۳ یوان     
کاستاریکامیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۱۵,۶۵۸,۱۸۴ کولون
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۷,۵۲۸ کولون
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۵۹۰,۳۱۴ کولون      میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰,۹۸۱,۹۳۲ کولون     
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹,۵۹۱,۱۲۶ کولون     
جمهوری چکمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۷۴۲,۹۲۵ کرونا
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۳۵۷ کرونا میانگین درآمد  مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۲۸,۰۰۸ کرونا میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۱۷,۴۱۹ کرونا     
میانگین حقوق مهندسی هوافضا تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۲۳,۰۴۶ کرونا     
مراکشمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی:  ۱۶۳,۱۹۶ درهم
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۷۸ درهم میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۶,۱۵۲ درهم
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۴,۱۶۱ درهم   
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰۳,۶۵۶ درهم 
مصرمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۱۶۲,۱۷۱ پوند
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت:  ۷۸ پوند میانگین درآمد مهندسی هوافضا  از ساعات اضافه کاری: ۶,۱۱۴ پوند
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۴,۶۰۰ پوند     
میانگین حقوق مهندسی هوافضا تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰۴,۴۴۰ پوند
نیوزیلندمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۹۸,۳۴۰ دلار
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۴۷ دلار
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۳,۷۰۷ دلار
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۸,۵۸۶ دلار     
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۲,۳۵۴ دلار    
فنلاندمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۶۰,۵۰۳ یورو
میانگین حقوق مهندسی هوافضا  در هر ساعت: ۲۹ یورو
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۲,۲۸۱ یورو
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۲,۰۸۶ یورو    
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۵,۰۸۰ یورو     
فرانسهمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۵۱,۹۶۸ یورو
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۲۵ یورو
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۱,۹۵۹ یورو
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۶,۱۹۴ یورو    
میانگین حقوق د مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۴,۵۶۸ یورو     
گرجستانمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۸۶,۸۱۱ لاری
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت:  ۴۲ لاری
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۳,۲۷۳ لاری
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۱,۶۹۰ لاری   
میانگین حقوق مهندسی هوافضا تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۰,۰۵۲ لاری      
پرتغالمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۳۳,۵۳۱ یورو
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۱۶ یورو
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۱,۲۶۴ یورو
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۳,۳۰۹ یورو
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۱,۵۸۲ یورو    
پاکستانمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۱,۸۶۶,۰۴۳ روپیه
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۸۹۷ روپیه
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۷۰,۳۵۰ روپیه میانگین حقوق د مهندسی هوافضا  تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۳۲۱,۵۸۷ روپیه     
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲,۳۵۷,۶۳۴ روپیه    
مجارستانمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۸,۰۰۸,۴۵۵  فورینت
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت:۳,۸۵۰ فورینت
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۳۰۱,۹۱۹ فورینت      میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۵۸۸ فورینت            
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹,۹۶۹,۴۱۷ فورینت     
اوکراینمیانگین حقوق  مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۴۳۴,۴۸۹ گریونا
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۲۰۹ گریونا  
میانگین درآمد مهندسی هوافضا ساعات اضافه کاری:۱۶,۳۸۰ گریونا
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۰۷,۷۱۸ گریونا     
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۴۸,۹۵۱ گریونا     
اماراتمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی:۲۳۴,۴۰۱ درهم
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۱۱۳ درهم 
میانگین درآمد مهندسی هوافضا ‌ از ساعات اضافه کاری: ۸,۸۳۷ درهم میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۶۴,۱۵۵ درهم      
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۹۲,۸۴۳ درهم     
ایالات متحده‌ی آمریکامیانگین حقوق مهندسی هوافضا مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۸۹,۷۰۸ دلار میانگین حقوق مهندسی هوافضا  در هر ساعت: ۴۳  دلار میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۳,۳۸۲ دلار
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۲,۵۱۴ دلار      
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۱,۵۲۲ دلار     
کره‌ی جنوبیمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۵۶۳,۸۴۴ وون
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۲۷۱ وون
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۲۱,۲۵۷ وون    میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹۶,۳۰۵ وون        
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۰۶,۹۸۵ وون    
سوئدمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۴۸۶,۱۵۳ کرون
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت:  ۲۳۴ کرون  
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۱۸,۳۲۸ کرون
میانگین حقوق  مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۳۸,۵۸۷ کرون     
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۰۴,۰۲۰ کرون      
سنگاپورمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۸۴,۵۳۴ دلار
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت:۴۱ دلار  میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۳,۱۸۷ دلار
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۹,۱۳۴ دلار     
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۵,۴۹۲ دلار     
فیلیپینمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۴۸۱,۲۸۱ پزو
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۲۳۱ پزو
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۱۸,۱۴۴ پزو
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۳۸,۲۷۴ پزو      
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۰۳,۴۶۱ پزو    
آفریقای جنوبیمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۵۶۳,۸۴۴ راند
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۲۷۱ راند
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۲۱,۲۵۷ راند
میانگین حقوق  مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹۶,۳۰۵ راند
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۰۶,۹۸۵ راند     
مکزیکمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۳۳۷,۱۱۵ پزو
میانگین حقوق  مهندسی هوافضا  در هر ساعت: ۱۶۲ پزو
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۱۲,۷۰۹ پزو
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۳۵,۸۷۷ پزو     
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۲۰,۷۹۱ پزو     
ژاپنمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۸,۲۰۳,۷۳۷ ین
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۳,۹۴۴ ین
میانگین درآمد مهندسی هوافضا  از ساعات اضافه کاری: ۳۰۹,۲۸۱ ین      میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۷۰۸۴,۱۳ ین    
میانگین حقوق مهندسی هوافضا  با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰,۱۸۳,۴۷۵ ین
قزاقستانمیانگین حقوق مهندسی هوافضا به صورت کلی: ۴,۵۴۹,۴۲۷ تنگه
میانگین حقوق مهندسی هوافضا در هر ساعت: ۲,۱۸۷ تنگه
میانگین درآمد مهندسی هوافضا از ساعات اضافه کاری: ۱۷۱,۵۱۳ تنگه       میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳,۲۰۷,۲۱۴ تنگه      
میانگین حقوق مهندسی هوافضا با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۵,۷۲۱,۴۸۳ تنگه    

اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. تراست بهترین انتخاب شما است. مشاوران و وکلای ما در تیم مهاجرتی تراست با سال‌ها تجربه در زمینه‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اپلای رشته‌ ی هوافضا در کشور کانادا به صفحه رشته‌ی هوافضا در کانادا مراجعه فرمایید.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که وکلای مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

سوالات متداول

حوزه کاری و تحقیقاتی رشته مهندسی هوافضا بیشتر در چه مواردی است؟

این رشته به طراحی پرنده‌ها، هواپیماها، فضاپیماها، ماهواره‌ها و موشک‌ها و تحلیل آن‌‌ها می‌پردازد و در آن فناوری‌های بسیار به روزی به کار گرفته می‌شود. به جرات می‌توان گفت، بسیاری از فناوری‌های سطح اول جهانی برای اولین بار در این صنعت طراحی و به کار گرفته شده‌اند و پس از آن در صنایع دیگر ظهور پیدا کرده‌اند.

امکان اپلای در کدام مقاطع در رشته مهندسی هوافضا وجود دارد؟

این رشته از جمله مهم‌ترین رشته‌ها در کشورهای مختلف جهان است که شما می‌توانید برای مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش بگیرید.

بهترین مراکز علمی جهان برای اپلای هوافضا و تحصیل در این رشته کدام‌ها هستند؟

در هر کدام از کشورهای پیشرفته شما می‌توانید دانشگاه‌های معتبری را در این رشته پیدا کنید. برای نمونه در کشور کانادا و آمریکا بهترین مراکز علمی در این رشته وجود دارند. دانشگاه‌های ماساچوست، جورجیا تک، کالیفرنیا، مک گیل، کنکوردیا، یورک و تورنتو از بهترین دانشگاه‌ها در این رشته به شمار می‌روند.

کدام دروس در رشته مهندسی هوافضا اهمیت بالایی دارند؟

دروس پایه مانند ریاضی و فیزیک از جمله اساسی‌ترین دروس در این رشته هستند که شما نیاز به تسلط در آن‌ها دارید. همچنین، برای اطلاع از جدیدترین پیشرفت‌های علمی نیاز خواهید داشت تا سطح مناسبی از زبان داشته باشید. با گذراندن دروس کارشناسی در این رشته نیز مهارت‌های عملی مانند تحلیل و طراحی را فرا خواهید گرفت که از جمله مهم‌ترین مهارت‌ها در این رشته است.

کدام بورسیه‌ها در رشته مهندسی هوافضا در خارج از کشور ارائه شده‌اند؟

با داشتن رزومه قوی و معدل بالا می‌توانید از بهترین کمک هزینه‌ها استفاده کنید. بورسیه‌ها به صورت‌های مختلفی ارائه می‌شوند که بعضی از آن‌ها بخشی از هزینه‌های تحصیل و زندگی را پوشش می‌دهند. با این حال، در صورت داشتن رزومه رقابتی امکان دریافت بورسیه‌های بهتر نیز وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید