مهندسی برق، یکی از زیر شاخه های مهم رشته مهندسی است که به مطالعه، طراحی و تجزیه و تحلیل کاربرد تجهیزات، دستگاه ها و سیستم هایی می پردازد که از برق، الکترونیک و الکترومغناطیس استفاده می کنند. رشته مهندسی برق هم اکنون به رشته های گسترده تری تقسیم شده است و شامل مهندسی کامپیوتر، مهندسی سیستم ها، مهندسی برق، مهندسی مخابرات، مهندسی پردازش سیگنال و مهندسی الکترونیک می شود.
بسیاری از این رشته ها با دیگر شاخه های مهندسی مانند مهندسی سخت افزار، الکترونیک قدرت، الکترومغناطیس و امواج، الکتروشیمی و علم مواد الکتریکی همپوشانی دارند. این رشته نیز مانند سایر رشته ها برای اپلای و ادامه تحصیل در خارج از کشور ، نیاز به بررسی های دقیق تری دارد. در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته مهندسی برق در اختیار شما قرار دهیم.
لینک های مفید!
مراحل اپلای مهندسی برق
انگیزه مهاجرت
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ها برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشته اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.
اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
در مورد رشته مهندسی برق
طراحی، اجرا و بهبود ابزارهای الکتریکی، قطعات، محصولات الکتریکی یا سیستم هایی برای مقاصد صنعتی، تجاری یا داخلی همه مربوط به رشته مهندسی برق است. طیف گسترده ای از وظایف مهندسی برق توسط کامپیوتر به کمک طراحی و یا نرم افزارهای مهندسی و تجهیزات مربوطه صورت می گیرد. مهندسان برق، محصولات و سیستم های الکترونیکی را برای طیف گسترده ای از پروژه ها، از مقیاس کوچک (مانند دستگاه های خانگی) گرفته تا مقیاس های بزرگ (مانند سیستم های برق) آزمایش می کنند. آن ها در حوزه ها و رشته های متعددی مانند مهندسی قدرت، پردازش سیگنال، میکروالکترونیک و دیگر حوزه ها فعالیت می کنند. مهندسان برق به زبان ساده تر، اصول الکتریسیته، الکترونیک و الکترومغناطیس را برای افزایش کارایی محصولات و سیستم های الکتریکی به کار می برند و با استفاده از استانداردهای ایمنی و کدهای مهندسی، اصول استفاده از برق در یک دستگاه یا مجموعه را ارزیابی می کنند. برخی دیگر از آن ها در حوزه های تحقیقاتی فعالیت می کنند تا بتوانند به پیشرفت این علم کمک کنند.
وظایف مهندسان برق به طور کلی در قسمت زیر آمده که عبارت است از:
- طراحی و بهبود محصولات و سیستم های الکتریکی
- ایجاد فرایندهای تولیدی
- ارزیابی ایمنی، اطمینان از قابلیت صحیح مجموعه و عملکرد سیستم ها
- طراحی، کنترل و پیاده سازی سیستم های الکتریکی و محصولات
- توسعه فرایندهای تولیدی بر اساس کد ها و استاندارد های مهندسی جهانی
- مدیریت پروژه های مهندسی و تحویل به موقع آن ها
- تعریف نیازهای مشتری و الزامات آن ها
- اطمینان از اینکه تأسیسات و برنامه های کاربردی در راستای نیازهای مشتری و استانداردهای ایمنی طراحی و ساخته شده اند یا خیر
- همکاری با مهندسان و تکنسین ها برای طراحی و اعمال فرایندهای جدید سیستم
- انجام تجزیه و تحلیل کیفیت و عملکرد بر روی سیستم های جدید
- گزارش در مورد نتایج آزمون
- بررسی نیازهای تجهیزات جدید، محاسبه هزینه ها و برآورد بودجه مالی پروژه
- نظارت بر بازرسی طرح
یکی دیگر از مهم ترین سؤالاتی که ممکن است برای علاقهمندان به این رشته به وجود بیاید این است که الزامات ورود به این شغل چیست؟ در قسمت زیر سعی کرده ایم به مهم ترین آن ها اشاره کنیم که این موارد عبارت اند از:
- اثبات تخصص خود به عنوان یک مهندس برق
- کسب تجربه برای استفاده از نرم افزارهای طراحی و محاسبه
- داشتن علم کافی از فرایندهای تولید برق
- دانستن کدهای مهندسی برق و استاندارد های ایمنی
- توانایی های حل مسئله
- توجه به جزئیات
- مهارت های سازمانی و ارتباطی قوی
- داشتن حداقل کارشناسی مهندسی برق و یا تحصیلات بالاتر
اپلای رشته مهندسی برق در خارج از کشور
از آن جایی که رشته مهندسی برق، یکی از پر متقاضی ترین رشته های مهندسی در سطح جهان است، دانشگاه ها برای پذیرش متقاضیان، آزمون های ورودی خاصی را برگزار می کنند تا افراد شایسته تر را برای ثبت نام در دانشگاه خود قبول کنند. آزمون JEE یا همان (Joint Entrance Exam) آزمونی آنلاین بوده و برای متقاضیان رشته مهندسی در نظر گرفته شده است که می خواهند در موسسه فنی هند (IITs) یا دیگر دانشگاه های دولتی مانند (NITs) و (GITs) تحصیل کنند. دانشجویان می توانند دو بار در سال (ژانویه و آوریل) در این آزمون شرکت کنند. کسب حداقل نمره مورد نظر برای این آزمون پایان کار نیست، آزمون JEE دو مرحله ای است و عبور از مرحله ی دوم نسبت به مرحله ی اول سخت تر به نظر می رسد! چرا که آزمون دوم سطح دشوارتری دارد و افرادی که نمرات ریاضی و فیزیک بالایی در دبیرستان کسب کرده اند بهتر می توانند در این آزمون به سوالات پاسخ دهند.
اگر چه راه های مختلفی مانند گذراندن دوره های دانشگاهی، کارآموزی و یا یادگیری این شغل به صورت تجربی و عملی، برای کار در رشته مهندسی برق وجود دارد، بیشتر افراد ترجیح می دهند که برای پیشرفت کاری خود و پیدا کردن تخصص در این رشته، برای دانشگاه های مهندسی اپلای کنند. بسیاری از کارفرماها و یا شرکت ها به دنبال افرادی هستند که تحصیلات آکادمیک دارند. به جای اینکه افرادی را استخدام کنند که به صورت تجربی این کار را آموخته اند. داشتن حداقل مدرک کارشناسی مهندسی برق برای ورود به این مشاغل الزامی است. با این حال بسیاری از افراد برای مقاطع تحصیلی بالاتر مانند کارشناسی ارشد و یا دکترا اپلای می کنند. از جمله محبوب ترین برنامه هایی که دانشجویان برای رشته مهندسی برق اپلای می کنند، کارشناسی مهندسی برق و دکترای مهندسی برق است. بالا بودن نمرات علوم کامپیوتر، فیزیک، شیمی، ریاضیات و آمار برای اپلای در این رشته الزامی است.
ببینید و بشنوید!
ویدیو گفتگو با امین ؛ دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق در دانشگاه یورک کانادا
پادکست گفتگو با امین ؛ دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق در دانشگاه یورک کانادا
رادیو تراست
موضوع: مهندسی برق در کانادا
ادامه تحصیل رشته مهندسی برق در خارج از کشور
با افزایش رو به رشد فناوری، تقاضا برای استخدام مهندسان برق نیز افزایش پیدا کرده است. به همین علت بسیاری از افراد به تحصیل در این رشته روی می آورند. مهندسی برق معمولا با مهندسی الکترونیک ترکیب می شود، چرا که هر دو تقریبا مفهوم های علمی مشابهی را مطالعه می کنند. مهمترین دروسی که افراد در این رشته مطالعه می کنند عبارت اند از:
- طراحی منطق دیجیتال
- میدان ها و امواج الکترومغناطیسی
- سیگنال ها و سیستم ها
- مدارهای الکتریکی
- سیستم های جاسازی شده
- میکروالکترونیک
- روش های احتمالات
- سیستم های ارتباطی
- سیستم های کامپیوتر
رشته مهندسی برق یکی از رشته های محبوب مهندسی است که دوره های مختلفی را برای تحصیل ارائه می دهد. مدت دوران تحصیلی در مقطع کارشناسی، بسته به دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید، بین ۴ تا ۵ سال به طول می انجامد. آن چه در تحصیل رشته مهندسی برق و یا به طور کلی رشته های مهندسی اهمیت دارد، داشتن استعداد و توانایی در این رشته ها است چرا که همه رشته های مهندسی نیازمند دانش عمیقی از ریاضی، فیزیک و شیمی هستند.
دیگر آن که قبل از اقدام به تحصیل در این رشته، حتما از سایت دانشگاه مورد نظر به بررسی شرایط رشته دلخواهتان بپردازید. نکته آخر در تحصیل در رشته مهندسی برق این است که دانشجویان باید گرایشی را انتخاب کنند که بدانند در آن زمینه می توانند بعد از فارغالتحصیلی مشغول به کار شوند. بسیاری از دانشجویانی که در رشته مهندسی برق به تحصیل می پردازند، برای داشتن تخصص بهتر در این رشته، دوره های کوتاه مدتی را در کنار دوره های اصلی دروس خود می گذرانند و گواهی های تخصصی را می گیرند. خوشبختانه رشته مهندسی برق در بسیاری از دانشگاه ها دوره های آنلاین را برای یادگیری آسان تر دانشجویان برگزار می کند و یا اینکه دانشجویان می توانند گواهی های مختلف مهندسی برق را به صورت آنلاین آموزش ببینند.
مشاوره معتبر بگیرید!
قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفهای تراست با تمامی روشهای قانونی مهاجرت آشنا هستند.
گرایش های مهندسی برق در خارج از کشور
رشته | توضیحات |
سیستم های انرژی | سه حوزه اصلی در این رشته بررسی می شود که عبارت اند از: ۱.سیستم های انرژی با قدرت بسیار بالا سیستم هایی هستند که به مطالعه سیستم های حمل و نقلی، مزارع بادی، تولید برق آبی و مزارع انرژی خورشیدی می پردازند. دانشجویان در این حوزه یاد می گیرند که انرژي چگونه تولید می شود و انرژي به وجود آمده به چه نحوی در صنایع، خانه ها و کسب و کارها مورد استفاده قرار می گیرد. فارغالتحصیلان می توانند در شرکت هایی مانند Hydro One، OPG و TTC و دیگر شرکت های جایگزین که از باد و انرژی خورشیدی استفاده می کنند مشغول به کار شوند. ۲.سیستم های انرژی با قدرت کم به عنوان مثال لپ تاپ ها و تلفن های همراه یا خودروهای هیبریدی. بنابراین هدف از این شاخه ایجاد منابع انرژی کارآمد، ارزان با عمری طولانی است. فارغالتحصیلان می توانند در صنعت هوافضا، سیستم های حمل و نقل و صنعت کامپیوتر استخدام شوند. ۳.سیستم های کنترل و انرژی های نوظهور، سیستم هایی را مورد بررسی قرار می دهند که در زمینه سیستم های قدرت به کار گرفته شده اند. تاکید این دوره ها بیشتر روی تجزیه و تحلیل سیستم های انرژی، بررسی احتمالات فرایندهای تصادفی، سیستم های ارتباطی، پردازش سیگنال و شبکه های کامپیوتری است. فارغالتحصیلان می توانند در همه زمینه های تولیدات برق در مقیاس بزرگ و استفاده از سیستم های جایگزین انرژی مانند باد و انرژی خورشیدی کار کنند. |
مهندسی قدرت | مهندسی قدرت یا مهندسی سیستم های قدرت یکی از بهترین و مهم ترین زیر شاخه های رشته مهندسی برق است که به تولید، توزیع و بهره برداری از انرژی الکتریکی و دستگاه های متصل به چنین سیستم هایی می پردازد. |
میکروالکترونیک | بخش مهندسی برق و میکروالکترونیک هر دو مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد را با رشته مهندسی ترکیب می کند. از توسعه فناوری گرفته تا کاربرد فناوری، نوآوری مهندسی برق و میکروالکترونیک، همه عواملی هستند که به شدت در آینده ما تأثیرگذارند. مهندسی برق روی نوآوری های فناوری پیرامون برق، الکترونیک، مدارها و سیستم های طراحی جاسازی متمرکز است. مهندسان برق بر روی طیف گسترده ای از قطعات الکترونیکی، دستگاه ها و سیستم های موجود در کامپیوترها، رباتیک، مخابرات و سیستم های قدرت کار می کنند. میکروالکترونیک یک رشته مهم در مهندسی برق است که تمرکز ویژه ای روی طراحی میکروچیپ ها و ساخت طرح های الکترونیک در دستگاه های پزشکی، ماهواره ها، خودروها و لوازم خانگی دارد. |
مهندس کنترل سیستم | ماموریت اصلی مهندسان در این زمینه، طراحی کنترل کننده ها برای سیستم است. مهندسان کنترل سیستم معمولا به طیفی از تحقیقات پایه و کاربردی مشغول اند که توسط سازمان های دولتی و حامیان صنعت حمایت می شوند. این تحقیقات در این حوزه شامل نظریه سیستم های ریاضی، سیستم های گسسته و سیستم های ترکیبی، کنترل غیرخطی، کنترل هوشمند، فناوری های حسگر و رباتیک است. |
پردازش سیگنال | پردازش سیگنال، یکی از مهم ترین زیرشاخه های رشته مهندسی برق است که بر تجزیه و تحلیل، اصلاح و بهبود سیستم هایی مانند صدا، تصویر و اندازه گیری های عملی تمرکز دارد. تکنیک های پردازش سیگنال می تواند برای بهبود انتقال، بهرهوری ذخیره سازی و یا تشخیص اجزای مورد نیاز در یک سیگنال مورد استفاده قرار می گیرد. |
پردازش سیگنال چند رسانه ای | پردازش سیگنال چند رسانه ای، شامل سیستم های چند رسانه ای، ارتباطات سلولی، مدیریت شبکه تطبیقی، رادارها، پردازش سیگنال پزشکی، پیش بینی داده های مالی، هوش مصنوعی و سیستم های کنترل هستند. طیف وسیعی از موضوعات مهم در پردازش سیگنال پایه، پردازش سیگنال آماری مبتنی بر مدل و کاربردهای آن پوشش داده می شوند. |
مهندسی مخابرات | رشته مهندسی مخابرات، یکی از زیر شاخه های رشته مهندسی برق است که محور اساسی آن مهندسی برق و کامپیوتر است که به دنبال پشتیبانی و تقویت سیستم های مخابراتی است. مهندس مخابرات مسئول طراحی و نظارت بر نصب تجهیزات و سیستم های مخابراتی مانند کابل کشی فیبرهای نوری و شبکه های IP است. |
طراحی سیستم های جا سازی شده | نقش مهندس طراحی سیستم های جاسازی شده، این است که دانش تئوری خود را از طریق به کار گیری نرم افزارها و الکترونیک به صورت عملی در طراحی مدارها و دستگاه هایی که عملکرد مفیدی دارند به کار گیرند. به دلیل کاربردی بودن این رشته بسیاری از بخش های صنعت هر کشور به وجود این مهندسان نیاز دارد. این افراد می توانند در سازمان های هوافضا، خودروسازی، اتوماسیون، رباتیک، فناوری اطلاعات و کامپیوتر و دیگر بخش های مرتبط مشغول به کار شوند. |
داده های ارتباطی | تمرکز این رشته بیشتر روی اصول شبکه های ارتباطات داده ها است. بخش عمده ای از این دوره ها روی الگوریتم های شبکه ای و عملکرد آن ها تمرکز دارد و انتظار می رود دانشجویان پیشینه ریاضی قوی و درک بالایی از احتمالات داشته باشند. |
مهندسی هسته ای | یک نیروگاه هسته ای هر سال به تعدادی مهندس نیاز دارد. در واقع کل نیروگاه هسته ای وابسته به مهندسان است. در بسیاری از مواقع با داشتن مدارک تحصیلی مهندسی با هر گرایش و رشته ای، می توانید در خانه های مختلف مشغول به کار شوید. اما برخی از مشاغل، صلاحیت های خاص و مدارک تحصیلی خاصی را برای استخدام در یک شرکت یا کارخانه نیز دارند که یکی از آن ها مدرک مهندسی هسته ای است. مهندسان برق در یک نیروگاه هسته ای کارهای مختلفی را انجام می دهند. بسیاری از آن ها در قسمت زیر شرح داده شده اند که عبارت اند از: مهندسان برق پشتیبانی فنی و نگهداری از تمام انواع موتورهای مورد استفاده برای عملیات مختلف کارخانه را انجام می دهند.مهندسان برق عملکرد هر موتور الکتریکی را به طور دوره ای بازرسی و نظارت می کنند تا تمام موتورها به خوبی کار کنند.توسعه کاربردی سیستم های الکتریکی نیز کار یک مهندس برق است.مهندسان برق خدمات مختلفی را برای توسعه راه حل های مهندسی به منظور عرضه ارزش اضافی به مشتری ارائه می دهند.مهندسان برق به طور مستقل بازرسی، انتخاب و پیاده سازی تکنیک ها و روش های مختلف تحت شرایط راه حل طراحی و ایمنی را انجام می دهند.مهندسان برق در مورد فناوری های الکتریکی جدید تحقیق می کنند. |
مهندس ماهواره | در حال حاضر رشته مهندسی ماهواره تنها در استرالیا ارائه می شود و تعداد اندکی از دانشجویان را می پذیرد. کارشناسی ارشد علوم مهندسی در مهندسی سیستم های ماهواره ای این فرصت را برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی فراهم می کند تا برای یک شغل در صنعت فضا آموزش ببیند. |
مهندسی سیستم های فضایی | مهندسی سیستم های فضایی نیاز به بسیاری از رشته های مهندسی دارد تا با یکدیگر کار کنند. مهندس برقی که بر روی پروژه فضایی کار می کند در کنار مهندسان مکانیک، مهندسان حرارت، مهندسان هوایی و مهندسان سیستم کار خواهد کرد. |
محاسبات کوانتومی | رشته محاسبات کوانتومی به دنبال مهندسی دستگاه های دنیای واقعی است که می توانند حالت های کوانتومی اطلاعات را ذخیره و پردازش کنند. اعتقاد بر این است که رایانه هایی که بر اساس چنین اصولی فعالیت می کنند، قادر خواهند بود مشکلات را به صورت نمایی سریع تر از رایانه های موجود حل کنند. این مسئله در حالی است که شبکه های کوانتومی امنیت تضمین شده و قابل اثباتی دارند. همین مفاهیم را می توان برای ساخت حسگرها و دستگاه های اندازه گیری دقیق تر به کار برد. ساخت چنین سیستم هایی چالش قابل توجهی را برای مهندسان به وجود می آورد. زیرا اثرات کوانتومی به طور معمول در مقیاس اتمی شناسایی می شوند. |
ارتباطات بی سیم | مهندسی بی سیم شاخه ای از مهندسی برق است که به طراحی، کاربرد و تحقیقات سیستم ها و فناوری های ارتباطی بی سیم می پردازد. از جمله مهم ترین وظایف این مهندسان عبارت است از: نظارت بر سیستم های ارتباطی و حل مشکلات به وجود آمده از سوی کاربران مدیریت سرورها و تجهیزات لپ تاپ ها و موبایل هابه روز رسانی شبکه های اطلاعاتی. |
بهترین گرایش مهندسی برق برای اپلای در خارج از کشور
در دنیای دیجیتال و پیشرفته تکنولوژی عصر حاضر، رشته های مهندسی کاربرد زیادی دارند و بسیاری از افرادی که از نظر دانش ریاضی و فیزیک قوی هستند، به تحصیل در این رشته ها روی می آورند. یکی از این رشته ها، مهندسی برق است که هر ساله متقاضیان زیادی برای انواع گرایش های آن وجود دارد. مسئله ی دارای اهمیت این است که همه رشته های مهندسی برق به هم وابسته اند و هیچ کدام بر دیگری برتری ندارند. چرا که همه رشته ها در جایگاه خود کاربردی هستند. بررسی ها نشان داده که اگر بخواهیم به اپلای رشته مهندسی برق از لحاظ کسب درآمد نگاه کنیم، رشته های مهندسی پروژه، مهندس برق و مهندس سیستم به دلیل تضمین آینده شغلی و درآمد بالا یکی از رشته هایی است که بیشترین اپلای را در طی سال های اخیر برای تحصیل داشته است.
نام گرایش | توضیحات |
مهندس پروژه | مهندس پروژه در حوزه مهندسی برق، یکی از مشاغلی است که طی سال های اخیر متقاضیان زیادی برای اپلای داشته است چرا که این رشته از کاربردی ترین رشته های حوزه مهندسی است و به برنامه ریزی برای بودجه مورد نیاز برای انجام پروژه می پردازد. انتظار می رود یک مهندس پروژه، سالانه ۱۰۳,۴۸۶دلار درآمد داشته باشد. |
مهندس برق | اصلی ترین گرایش این رشته خود مهندسی برق است که به طراحی سیستم های الکتریکی مانند مخابرات، مدارها، مهندسی برق یا دیگر اطلاعات مربوط به انتقال انرژی می پردازد. از آن جایی که این رشته به شدت در صنعت کشورها کاربرد دارد، از بهترین رشته های مهندسی به شمار می رود. مهندسان برق می توانند در طیف گسترده ای از مشاغل مانند صنعت هوافضا، در بخش های نظامی، ساخت و تولید، حمل و نقل و یا بخش های ارتباطی و الکترونیکی مانند مخابرات کار کنند. میانگین درآمد این مهندسان در سال حدودا ۱۲۴,۱۳۸ دلار است. |
مهندس سیستم | مهندس سیستم، به هدایت سیستم های پیچیده و ایجاد ارتباط بین آن ها می پردازد. از آن جایی که در پروژه های بزرگ هماهنگی لازم بین سیستم ها کار دشواری است، یک مهندس سیستم، باید بتواند این هماهنگی را بین اجزا ایجاد کند تا تمامی عوامل موثر بر این کار تیمی به خوبی پیش برود. میانگین درامد یک مهندس سیستم در سال ۱۴۱,۸۹۴ دلار است. |
ببینید و بشنوید!
ویدیو گفتگو با امیررضا ؛ دانشجـوی ارشد بـرق در دانشگـاه ای تی اس مونتـرال کانـادا
پادکست گفتگو با امیررضا ؛ دانشجـوی ارشد بـرق در دانشگـاه ای تی اس مونتـرال کانـادا
رادیو تراست
موضوع: تجربه تحصیل در دانشگاه ای تی اس مونترال
بورسیه مهندسی برق در خارج از کشور
اگر به عنوان دانشجویی بین المللی قصد ادامه ی تحصیل در خارج از کشور را دارید، می توانید با هزینه ی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید. بورسیه های تحصیلی یا کمک هزینه های دانشجویی از راه های مختلف تامین می شوند که می توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجدالشرایط قرار گیرند.
دانشگاه های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته های مختلف، بورسیه هایی را برای آن ها در نظر می گیرند. گاهی این بورسیه ها تمام هزینه های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه ها را تقبل می کند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجدالشرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیه ها عبارت اند از:
- بورسیه های تشویقی
بورسیه های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
- بورسیه های ورودی
بورسیه های ورودی به دانشجویان جدیدالورود تعلق می گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می شود.
- بورسیه های تحقیقاتی یا RA
بورسیه های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می پردازند.
- بورسیه های دستیار مدرس یا TA
بورسیه های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می پردازند.
- بورسیه های کارآموزی
بورسیه های کار آموزی به دانشجویانی تعلق می گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند.
لازم به ذکر است که دانشجویان می توانند علاوه بر بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی، وام هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی در رشته ی مهندسی برق، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه های مربوط به رشته ی مهندسی برق مطلع شوید. همچنین سایت هایی طراحی شده اند که شما می توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه های رشته ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه های رشته ی مهندسی برق به سایت های زیر مراجعه کنید.
دانشگاه های برتر مهندسی برق در خارج از کشور
تیم تراست پس از جست و جو های فراوان، بهترین دانشگاه های مهندسی برق در سراسر جهان را به تفکیک قاره و یا کشورها در لیست زیر جمع آوری کرده که به شرح زیر است:
نام قاره یا کشورها | توضیحات |
دانشکده های برتر مهندسی برق در ایالات متحده و کانادا | در بین رتبه بندی ۵۰۰ دانشکده برتر مهندسی برق، ۸۱ دانشکده از آمریکا و ۲۱ دانشکده از کانادا در این لیست مشاهده می شوند. موسسه فناوری ماساچوست (MIT)، دانشگاه استنفورد، دانشگاه کالیفرنیا و دانشگاه برکلی (UCB) از مهم ترین این دانشگاه ها در این رتبه بندی هستند. از دیگر دانشگاه های مهم در این رشته می توان به دانشگاه هاروارد (رتبه ۱۰) موسسه فنی کالیفرنیا (رتبه ۱۳) و موسسه فناوری جورجیا (رتبه ۱۴) اشاره کرد. در کانادا نیز دانشگاه تورنتو (رتبه ۲۳) و دانشگاه بریتیش کلمبیا (رتبه ۳۸) در بین ۵۰ دانشگاه برتر قرار دارند. دانشگاه مک گیل (رتبه ۵۱ – ۱۰۰)، دانشگاه واترلو (رتبه ۵۱ – ۱۰۰) و دانشگاه آلبرتا نیز در رتبه ی ۱۰۱ – ۱۵۰ قرار گرفته اند. درباره رشته مهندسی برق در کانادا بیشتر بدانید. |
دانشکده های برتر مهندسی برق در اروپا | حدودا ۱۹۱ دانشکده مهندسی برق برتر در اروپا وجود دارد که حتی برخی از آن ها در میان ۱۰ دانشکده برتر رشته مهندسی برق قرار گرفته اند. ۳۷ دانشکده برتر از این تعداد در انگلیس هستند که در میان بهترین رده بندی ها قرار دارند. دانشگاه کمبریج در انگلستان، بهترین دانشکده مهندسی برق اروپا و چهارمین دانشکده برتر مهندسی برق در جهان به شمار می رود. دانشگاه امپریال کالج لندن در (رتبه ۷) جهان و دانشگاه آکسفورد در (رتبه ۸) جهانی به شمار می روند. سوئیس نیز در این رتبه بندی دارای دو دانشگاه برتر در رشته مهندسی برق است. یکی دانشگاه زوریخ ETH (موسسه فناوری فدرال زوریخ سوئیس) در (رتبه ۵) و دیگری دانشگاه پلی تکنیک فدرال لوزان در (رتبه۹) است. دانشگاه سوپلک مرکزی (CentraleSupélec) در فرانسه نیز در رتبه ۴۲ قرار دارد که جایگاه نسبتا خوبی در میان بهترین دانشکده های مهندسی برق را از آن خود کرده است. به طور کلی فرانسه ۲۰ نماینده در این لیست قرار داده که این عدد بسیار بالایی نسبت به بسیاری از کشورها است. در کشور آلمان نیز دو دانشگاه فنی مونیخ با (رتبه ۲۰) و دانشگاه صنعتی آخن با (رتبه ۳۴)، هر دو در بین ۵۰ دانشکده برتر رشته مهندسی برق قرار دارند. دانشگاه پلی تکنیک میلان در ایتالیا در (رتبه ۱۷) و دانشگاه پلی تکنیک تورینو با (رتبه 2۷) در ایتالیا هر دو در میان ۵۰ دانشکده برتر مهندسی برق مشاهده می شوند. دانشگاه دلفت در هلند با (رتبه ۱۶) و دانشگاه KTH در سوئد با (رتبه ۱۷)، هر دو در میان ۲۰ دانشگاه برتر مهندسی برق قرار گرفته اند. همچنین دانشگاه آلبورگ در دانمارک جایگاه ۵۰ را در رتبه بندی ۵۰ دانشکده برتر مهندسی برق به خود اختصاص داده است. |
دانشگاه های برتر مهندسی برق در استرالیا و نیوزیلند | استرالیا دارای ۲۱ دانشکده و نیوزیلند دارای ۵ دانشکده برتر برای رشته مهندسی برق است. دانشگاه نیو ساوت ولز (UNSW) دارای (رتبه ۳۵) و دانشگاه ملبورن دارای (رتبه ی ۳۶) است. دانشگاه اوکلند نیز برترین دانشگاه نیوزیلند در رشته مهندسی برق است که رتبه (۱۰۰ – ۵۱) را به خود اختصاص داده است. |
دانشگاه های برتر برای مهندسی برق در آسیا | حدودا ۱۵۰ دانشگاه در آسیا در میان بهترین دانشگاه های مهندسی برق وجود دارند که ۱۵ دانشگاه از این تعداد، در میان ۵۰ دانشکده برتر مهندسی برق قرار گرفته اند. دانشگاه صنعتی نانیانگ در سنگاپور برترین دانشگاه در این رتبه بندی است که با جایگاه ششم تنها دانشگاهی است که در میان ۱۰ دانشگاه برتر مهندسی برق قرار دارد. کشور چین ۳۵ دانشگاه در رتبه بندی بهترین دانشگاه های مهندسی برق دارد که بهترین دانشگاه آن چینهوا است با (رتبه ۱۱) است. از دیگر دانشگاه های برتر چین می توان به دانشگاه پکن (رتبه ۲۷)، دانشگاه جیائوتونگ شانگهای (رتبه ۲۹) و دانشگاه ژجیانگ (رتبه ۴۷) اشاره کرد. ژاپن و کره جنوبی هر کدام ۱۸ نماینده در لیست برترین دانشگاه های مهندسی برق دارند. دانشگاه توکیو در ژاپن با (رتبه ۲۰) و موسسه فناوری توکیو با ( رتبه ۳۷) بهترین دانشگاه های مهندسی برق ژاپن هستند. دو دانشکده در کره جنوبی با نام های موسسه پیشرفته علوم و فناوری کره (KAIST) با (رتبه ۱۷) و دانشگاه ملی سئول (SNU) با (رتبه ۲۹)، بهترین دانشگاه های کره در بین ۵۰ دانشگاه برتر مهندسی برق هستند. شش دانشگاه برتر آسیایی دیگر که در میان ۵۰ دانشگاه برتر مهندسی برق قرار دارند عبارت اند از: دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) با (رتبه ۱۲)، دانشگاه علوم و تکنولوژی هنگ کنگ (HKUST) با (رتبه ۲۲)، دانشگاه هنگ کنگ (HKU) با (رتبه ۳۲)، دانشگاه ملی تایوان (NTU) با (رتبه ۴۶) و دانشگاه موسسه فناوری دهلی (IITD) با رتبه (۴۹). |
دانشگاه های برتر برای مهندسی برق در آمریکای لاتین | طبق بررسی های صورت گرفته هیچ دانشگاهی از آمریکای لاتین در بین ۵۰ دانشگاه برتر رشته مهندسی برق در این لیست وجود ندارد! اما ۲۳ دانشگاه در میان رتبه بندی های برتر دیگر مشاهده می شود. دانشگاه سائو پائولو در برزیل برترین این رتبه بندی ها است که رتبه بندی آن ۵۱ – ۱۰۰ است. برزیل به خوبی ثابت کرده است برترین دانشگاه رشته مهندسی برق را دارد. بعد از آن شیلی و مکزیک هر کدام دارای ۵ دانشکده برتر مهندسی برق هستند که در این ردی بندی قرار دارند. کلمبیا نیز دارای ۳ نماینده و آرژانتین ۱ نماینده در این لیست است. |
دانشگاه های برتر مهندسی برق در آفریقا و خاورمیانه | ۸ دانشگاه آفریقایی در رتبه بندی مهندسی برق مشاهده می شود که ۴ دانشگاه در مصر و ۴ دانشگاه در آفریقای جنوبی هستند. به عنوان مثال دانشگاه قاهره در بین رتبه ۱۵۱ – ۲۰۰ قرار دارد. ۲۳ دانشگاه نیز در خاورمیانه در میان این رتبه بندی مشاهده می شود که ایران با ۸ دانشگاه در این رتبه بندی، پر نماینده ترین کشور است. دانشگاه نفت و مواد معدنی ملک فهد در عربستان نیز از مهم ترین این دانشگاه ها است که در میان رتبه ۱۰۱ – ۱۵۰ قرار دارد. |
بهترین دانشگاه های مهندسی برق که در جدول زیر به همراه توضیحات به آن ها می پردازیم.
نام دانشگاه | توضیحات |
موسسه فناوری ماساچوست (MIT) | هر فردی که به رشته مهندسی برق علاقهمند باشد، بی شک نام دانشگاه MIT را شنیده است. موسسه فناوری ماساچوست واقع در کمبریج، طیف گسترده ای از برنامه های رشته مهندسی برق را ارائه می دهد. برنامه های دانشگاه MIT به گونه ای است که فرصت های کسب تجربه عملی را در اختیار دانشجویان خود قرار می دهد و همین امر موجب افزایش تجربه کاری آن ها و به وجود آمدن فرصت های شغلی برای نوآوری تکنولوژی پیشرفته مانند رباتیک می شود. |
دانشگاه کالیفرنیا (UC) | دانشگاه کالفرنیا، یک دانشگاه دولتی نسبتا بزرگ است که به دلیل کیفیت بالای آموزشی در رشته مهندسی برق، نه تنها در کالیفرنیا بلکه در جهان بسیار شناخته شده و مورد توجه قرار گرفته است. فارغالتحصیلان رشته مهندسی برق در دانشگاه کالیفرنیا به طور میانگین ۳۷,۹۶۵ دلار درآمد دارند. |
دانشگاه استنفورد | اگر چه ورود به دانشگاه استنفورد و تحصیل در رشته مهندسی برق کار چندان آسانی نیست! اما علاقهمندان به این رشته هر ساله به رقابت برای پذیرش در این دانشگاه می پردازند. چرا که بالای ۹۰ درصد از فارغالتحصیلان دانشگاه استفورد بعد از اتمام تحصیلات خود به راحتی می توانند وارد بازار کار شوند. دانشگاه استنفورد رشته مهندسی برق را در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه می دهد. |
دانشگاه هاروارد | دانشگاه هاروارد که در سال ۱۶۳۶ تاسیس شده است، بدون شک یکی از بهترین دانشگاه های جهان در رشته مهندسی برق به شمار می رود و هر ساله افراد زیادی برای پذیرش در این دانشگاه اپلای می کنند. |
موسسه فناوری کالیفرنیا | مؤسسه فناوری کالیفرنیا یکی از برترین دانشکده های محبوب برای تحصیل در رشته مهندسی برق در ایالات متحده است که طیف گسترده ای از برنامه های مهندسی برق را در اختیار دانشجویان قرار می دهد. |
دانشگاه میشیگان | دانشگاه میشیگان یکی از دانشگاه های بزرگ دولتی است که در شهر آن آربور ایالات متحده آمریکا واقع شده است. اگر به دنبال یک دانشگاه پیشرفته در رشته مهندسی برق هستید، بی شک دانشگاه میشیگان انتخابی عالی برای تحصیل در این رشته است. رشته کارشناسی ارشد مهندسی برق، محبوب ترین برنامه این دانشگاه در حوزه مهندسی برق به شمار می رود. |
موسسه فناوری جورجیا | جمعیت دانشجویی موسسه فناوری جورجیا تقریبا زیاد است و دانشجویان در مقطع کارشناسی مهندسی برق حدودا ۶۴۷ نفر هستند. این دانشگاه به دلیل اهمیت دادن زیاد به رشته های مهندسی و قرار دادن امکانات آموزشی برای دانشجویان، یکی از بهترین دانشگاه های مهندسی برق در جهان به شمار می رود. |
دانشگاه پرینستون | رشته کارشناسی ارشد مهندسی برق، محبوب ترین برنامه دانشگاه پرینستون در حوزه مهندسی برق است. دانشگاه پرینستون از بهترین دانشگاه های جهان در رشته مهندسی برق به شمار می رود که هر ساله متقاضیان زیادی برای اپلای دارد. |
موسسه فناوری ایلینوی | موسسه فناوری ایلینوی که در شهر شیکاگو قرار دارد، از بهترین دانشگاه های جهان در رشته مهندسی برق است که مقطع کارشناسی ارشد آن از محبوب ترین برنامه های در نظر گرفته شده این دانشگاه به شمار می رود. |
دانشگاه کارنگی ملون | دانشگاه کارنگی ملون که در شهر پیتسبورگ قرار دارد، برنامه مهندسی برق را با حدود ۶۳۳ نفر در مقطع کارشناسی ارائه می دهد. دانشگاه کارنگی ملون در رتبه های برترین دانشگاه های جهان همیشه در بین رده های اول مشاهده می شود و همین امر موجب محبوبیت این دانشگاه و جذب علاقهمندان شده است. |
اخذ ویزا برای اپلای مهندسی برق در خارج از کشور
روند اخذ ویزا در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است اما آنچه اهمیت دارد این است که متقاضی بتواند تمامی مراحل را به درستی انجام دهد. چرا که هر گونه نقص و خطا در این روند ممکن است شما را از ادامه ی تحصیل در خارج از کشور باز دارد و یا باعث تاخیر در فرایند مهاجرت شما شود. بنابراین انتخاب مشاوران با تجربه در این زمینه، به اخذ ویزای شما کمک خواهد کرد. تیم تراست با کسب سال ها تجربه کاری در زمینه ی اخذ ویزا، شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری می کند. مدارک مورد نظر و مراحل زیر، روند کلی اخذ ویزا را در رشته مهندسی برق نشان می دهد.
- انتخاب یک تیم مشاوره معتبر برای آشنایی با مهاجرت
- درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
- پر کردن فرم درخواست ویزا
- تعیین رشته مورد نظر (در اینجا رشته مهندسی برق)
- همراه داشتن نامه ی پذیرش دانشگاه
- همراه داشتن گذرنامه
- اثبات تمکن مالی
- همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه شناسنامه الزامی است)
- داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
- ارائه ی آخرین مدرک تحصیلی
- همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
- همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
- پرداخت هزینه ی صدور ویزا
- همراه داشتن نامه ی سوء پیشینه
- ارائه مقالاتی که چاپ شده اند
همچنین درباره مهاجرت به کانادا و ویزای کانادا بیشتر بدانید.
دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می توانید با ما در تیم تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.
اپلای رشته مهندسی برق در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور
- اپلای رشته مهندسی برق در مقطع کارشناسی در خارج از کشور
برنامه های کارشناسی رشته مهندسی برق به طور معمول ۴ سال به طول می انجامد و موضوعات مختلف علوم پایه و علوم انسانی را در کنار رشته های مهندسی قرار می دهد. بسیاری از دانشگاه ها آزمایشگاه های بسیار پیشرفته با امکانات روز دنیا را در اختیار دانشجویان مقطع کارشناسی قرار می دهند و دوره های کارآموزی تقریبا در همه ی دانشگاه ها الزامی است.
- اپلای رشته مهندسی برق در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور
دانشجویانی که برای مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق اپلای می کنند، به طور میانگین باید ۳۰ تا ۴۰ واحد درسی را بگذرانند و طول تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد تقریبا ۲ سال است.
- اپلای رشته مهندسی برق در مقطع دکتری در خارج از کشور
طول مدت تحصیلی مقطع دوره دکتری در رشته مهندسی برق معمولا بین ۴ تا ۶ سال به طول می انجامد و دانشجویان باید بین ۶۰ تا ۹۰ واحد را بگذرانند. فارغالتحصیلان مقطع دکتری می توانند هم به عنوان استاد دانشگاه مشغول به کار شوند، هم در بخش های خصوصی فعالیت کنند و یا اینکه در آزمایشگاه های تحقیقاتی، به تحقیق و پژوهش بپردازند.
مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته مهندسی برق در خارج از کشور
مدارک مورد نیاز برای اپلای در رشته مهندسی برق کامپیوتر بسته به نوع دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید، متفاوت است. با این حال بسیاری از دانشگاه ها برای این مدارک نقاط اشتراک زیادی دارند. در قسمت زیر به مهم ترین مدارک مورد نیاز برای اپلای در رشته مهندسی برق اشاره شده است، اما در صورتی که به اطلاعات دقیق تری نیاز داشتید، می توانید این مدارک را از سایت دانشگاه مورد نظر خود بررسی کنید.
- انتخاب رشته و گرایش مورد نظر
- انتخاب کشور مورد نظر
- کپی از آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه
- بالا بودن نمرات دروس ریاضی، فیزیک و شیمی
- ریز نمرات مدرک دیپلم دبیرستان
- داشتن مدرک زبان انگلیسی معتبر یا مدرک زبان کشوری که قصد اپلای در آن را دارید
- ارسال رزومه ی کاری
- انگیزه نامه (SOP)
- توصیه نامه
- ذکر مقالاتی که به چاپ رسانده اید
- گواهی تمکن مالی
- پرداخت هزینه پذیرش
بازار کار مهندسی برق در خارج از کشور
همان گونه که پیش از این گفته شد، رشته مهندسی برق در صنعت یک کشور بسیار اهمیت دارد، بنابراین افراد می توانند در بخش های مختلفی مشغول به کار شوند. نیروگاه های برق، صنایع دفاع، مخابرات، بخش های فناوری، کار به عنوان مهندس اتوماسیون، مهندس کنترل ابزار، مهندس الکترونیک از مهم ترین مشاغل این رشته به حساب می آید. تحقیقات تیم تراست نشان می دهد که رشته مهندسی برق در کشورهای زیر از درآمد خوبی برخوردار است.
نام کشور | میانگین درآمد سالانه | نام کشور | میانگین درآمد سالانه |
سوئد | ۵۰,۷۸۵ دلار | لوکزامبورگ | ۵۱,۴۵۸ دلار |
آلمان | ۵۲,۹۸۷ دلار | نروژ | ۵۵,۱۴۵ دلار |
فنلاند | ۵۸,۰۸۵ دلار | استرالیا | ۵۹,۳۲۱ دلار |
دانمارک | ۶۱,۲۴۵ دلار | اسرائیل | ۶۳,۷۸۶ دلار |
آمریکا | ۷۰,۱۵۸ دلار | سوئیس | ۷۹,۲۵۴ دلار |
میانگین درآمد مهندسان برق در دیگر کشور ها
سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهمترین درآمد کشورها را در رشته مهندسی برق نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را بهروزرسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.
نام کشور | توضیحات و درآمد |
میانگین حقوق مهندسی برق در اتریش | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۷۱,۹۰۹ یورو میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۳۵ یورو میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۲,۶۵۳ یورو میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۰,۲۲۸ یورو میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۹,۲۷۱ یورو |
میانگین حقوق مهندسی برق در استرالیا | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۱۳۹,۱۱۶ دلار میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۶۷ دلار میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۵,۱۳۳ دلار میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۷,۳۸۶ دلار میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷۳,۰۸۳ دلار |
میانگین حقوق مهندسی برق در باهاما | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۱۳۹,۱۱۶ دلار میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۶۷ دلار میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۵,۱۳۳ دلار میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۷,۳۸۶ دلار میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷۳,۰۸۳ دلار |
میانگین حقوق مهندسی برق در بلغارستان | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۴۹,۴۶۹ لو میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۲۴ لو میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۱,۸۲۵ لو میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۵,۲۱۰ لو میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۲,۵۸۰ لو |
میانگین حقوق مهندسی برق در بلاروس | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۱۵,۳۶۸ روبل میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۷ روبل میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۵۶۷ روبل میانگین حقوق مهندسی برق تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰,۸۹۰ روبل میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹,۳۵۵ روبل |
میانگین حقوق مهندسی برق در برمودا | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۱۰۷,۲۴۸ دلار میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۵۲ دلار میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۳,۹۵۷ دلار میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۵,۱۵۳ دلار میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۳,۵۶۹ دلار |
میانگین حقوق مهندسی برق در کانادا | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۱۱۹,۶۲۱ دلار میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۵۸ دلار میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۴,۴۱۴ دلار میانگین حقوق مهندسی برق تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۳,۶۰۳ دلار میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۸,۵۸۷ دلار |
میانگین حقوق مهندسی برق در چین | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۳۰۱,۴۴۳ یوان میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۱۴۵ یوان میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۱۱,۱۲۳ یوان میانگین حقوق مهندسی برق تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱۲,۹۴۹ یوان میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۷۸,۴۷۳ یوان |
میانگین حقوق مهندسی برق در کاستاریکا | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۲۰,۲۱۹,۶۴۰ کولون میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۹,۷۲۱ کولون میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۷۴۶,۱۰۵ کولون میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۴,۲۲۲,۵۳۳ کولون میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۵,۲۷۷,۶۰۲ کولون |
میانگین حقوق مهندسی برق در جمهوری چک | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۹۵۹,۸۱۱ کرونا میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۴۶۱ کرونا میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۳۵,۴۱۷ کرونا میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۷۰,۴۲۴ کرونا میانگین حقوق مهندسی برق تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۱۹۱,۵۳۹ کرونا |
میانگین حقوق مهندسی برق در مراکش | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۲۱۰,۸۱۳ درهم میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۱۰۱ درهم میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۷,۷۷۹ درهم میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۴۷,۹۰۱ درهم میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۶۲,۸۶۴ درهم |
میانگین حقوق مهندسی برق در مصر | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۲۰۹,۶۳۹ پوند میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۱۰۱ پوند میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۷,۷۳۶ پوند میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۴۸,۵۷۶ پوند میانگین حقوق مهندسی برق تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۶۴,۰۶۴ پوند |
میانگین حقوق مهندسی برق در نیوزیلند | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۱۲۷,۰۱۶ دلار میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۶۱ دلار میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۴,۶۸۷ دلار میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۸,۸۴۵ دلار میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵۷,۹۰۴ دلار |
میانگین حقوق مهندسی برق در فنلاند | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی ۷۸,۱۲۸ یورو میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۳۸ یورو میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۲,۸۸۳ یورو میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۴,۵۰۵ یورو میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۶,۸۷۲ یورو |
میانگین حقوق مهندسی برق در فرانسه | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۶۷,۱۲۰ یورو میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۳۲ یورو میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۲,۴۷۷ یورو میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۶,۸۸۳ یورو میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۳,۳۲۵ یورو |
میانگین حقوق مهندسی برق در گرجستان | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۱۱۲,۳۰۹ لاری میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۵۴ لاری میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۴,۱۴۴ لاری میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۰,۰۴۳ لاری میانگین حقوق مهندسی برق تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۱۴۲,۲۶۱ لاری |
میانگین حقوق مهندسی برق در پرتغال | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۴۳,۳۰۷ یورو میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۲۱ یورو میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۱,۵۹۸ یورو میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۰,۱۹۳ یورو میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۳,۶۶۳ یورو |
میانگین حقوق مهندسی برق در پاکستان | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۲,۴۱۲,۱۴۷ روپیه میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۱,۱۶۰ روپیه میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۸۹,۰۰۸ روپیه میانگین حقوق مهندسی برق تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۷۱۳,۳۴۱ روپیه میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳,۰۴۵,۱۰۹ روپیه |
میانگین حقوق مهندسی برق در مجارستان | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۱۰,۳۴۶,۹۱۰ فورینت میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۴,۹۷۴ فورینت میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۳۸۱,۸۰۱ فورینت میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۲۴۱,۳۱۲ فورینت میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲,۸۶۹,۹۳۰ فورینت |
میانگین حقوق مهندسی برق در اوکراین | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۵۶۱,۷۰۱ گریونا میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۲۷۰ گریونا میانگین درآمد مهندسی برق ساعات اضافه کاری: ۲۰,۷۲۷ گریونا میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹۸,۹۷۵ گریونا میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۰۹,۰۹۵ گریونا |
میانگین حقوق مهندسی برق در ایالات متحده ی عربی | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۳۰۲,۷۸۳ درهم میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۱۴۶ درهم میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۱۱,۱۷۳ درهم میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱۲,۶۶۳ درهم میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۷۷,۹۶۵ درهم |
میانگین حقوق مهندسی برق در ایالات متحده ی آمریکا | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۱۱۵,۸۶۳ دلار میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۵۶ دلار میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۴,۲۷۵ دلار میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۰,۹۷۶ دلار میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۳,۹۱۹ دلار |
میانگین حقوق مهندسی برق در کره جنوبی | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۶۰,۹۲۸,۵۸۳ وون میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۲۹,۲۹۳ وون میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۲,۲۴۸,۲۶۵ وون میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۲,۸۰۳,۲۲۲ وون میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۶,۰۷۳,۸۴۸ وون |
میانگین حقوق مهندسی برق در سوئد | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۶۲۷,۸۸۴ کرون میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۳۰۲ کرون میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۲۳,۱۶۹ کرون میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳۸,۵۷۴ کرون میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۷۹,۴۷۵ کرون |
میانگین حقوق مهندسی برق در سنگاپور | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۱۰۹,۱۸۴ دلار میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۵۲ دلار میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۴,۰۲۹ دلار میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۶,۶۰۰ دلار میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۶,۱۴۲ دلار |
میانگین حقوق مهندسی برق در فیلیپین | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۶۲۱,۸۸۹ پزو میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۲۲۹ پزو میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۲۲,۹۴۸ پزو میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳۸,۳۷۹ پزو میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۷۹,۱۲۸ پزو |
میانگین حقوق مهندسی برق در آفریقای جنوبی | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۷۲۸,۶۹۳ راند میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۳۵۰ راند میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۲۶,۸۸۹ راند میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۱۳,۶۶۶ راند میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۱۲,۹۳۵ راند |
میانگین حقوق مهندسی برق در مکزیک | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۴۳۵,۵۱۹ پزو میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۲۰۹ پزو میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۱۶,۰۷۱ پزو میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۰۵,۶۱۹ پزو میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۴۳,۱۷۴ پزو |
میانگین حقوق مهندسی برق در ژاپن | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۱۰,۵۹۴,۲۴۸ ین میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۵,۰۹۳ ین میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۳۹۰,۹۲۸ ین میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۳۹۳,۳۲۸ ین میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳,۱۴۰,۱۰۷ ین |
میانگین حقوق مهندسی برق در قزاقستان | میانگین حقوق مهندسی برق به صورت کلی: ۵,۸۸۱,۲۰۰ تنگه میانگین حقوق مهندسی برق در هر ساعت: ۲,۸۲۸ تنگه میانگین درآمد مهندسی برق از ساعات اضافه کاری: ۲۱۷,۰۱۶ تنگه میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴,۱۵۸,۱۸۱ تنگه میانگین حقوق مهندسی برق با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷,۳۹۰,۳۰۴ تنگه |
اگر میخواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. تراست بهترین انتخاب شما است. مشاوران و کارشناسان ما در تیم تراست با سالها تجربه در زمینهی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اپلای رشته ی مهندسی برق در کشور کانادا به صفحه رشته ی مهندسی برق در کانادا مراجعه فرمایید.
معرفی دانشگاههای کانادا
- ددلاین اپلای
- حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
- میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشتههای تحصیلی در کانادا
- برترین دانشگاههای هر رشته
- عناوین شغلی و وظایف
- مسیر شغلی و میانگین درآمد
فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
همراه شما در تمام مراحل!
تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا میتوانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.