جایگزین سفارت کانادا در ایران

جایگزین سفارت کانادا در ایران
رزرو وقت مشاوره

روابط رسمی دیپلماتیک بین دولت های ایران و کانادا در سال ۱۹۵۵ به دنبال افتتاح نمایندگی ایران در شهر اتاوا در سال ۱۹۵۶ و سپس اعزام اولین رئیس هیئت کانادایی به تهران در سال ۱۹۵۹ برقرار شد. پس از برقراری این ارتباط، دو کشور توانستند پیشرفت های چشمگیری حاصل کنند و روابط تجاری بین ایران و کانادا با حضور هزار کارگران و پیمانکاران کانادایی در دهه ۱۹۷۰ در کشور ایران شکل گرفت.

سفارت کانادا در کشور ایران در طول دوره انقلاب اسلامی نیز همچنان به فعالیت خود ادامه داد. اما در سال ۱۹۸۰ به دنبال یک سری اتفاقات این سفارت در کشور ایران بسته شد.

در پایان جنگ ایران و عراق در سال ۱۹۸۸ کانادا تیم بزرگی از ناظران نظامی را تحت دستور سازمان ملل برای کمک به نظارت بر آتش بس فرستاد. همین موضوع سبب شد که مجدداً سفارت کانادا با نام سفیر در سال ۱۹۹۰ در کشور ایران بازگشایی شود.

در طول دهه ۹۰ روابط تجاری بین کشور ایران و کشور کانادا گسترش زیادی پیدا کرد و ایران یکی از نمایندگان شرکت ‌های تجاری کانادا در خاورمیانه شد. این موضوع تاثیر خوبی بر اقتصاد ایران و کانادا گذاشت. این دو کشور به صورت دیپلماتیک تا سپتامبر ۲۰۱۲ با یکدیگر ارتباط داشتند. ولی از سال ۲۰۱۲ به بعد طبق یکسری تصمیمات سیاسی سفارت کانادا در تهران و سفارت ایران در اتاوا بسته شدند. از آن زمان تا کنون کشور ایتالیا به عنوان قدرت حفاظتی کانادا در ایران مشغول به کار می باشد.

خوشبختانه کانادا تمایل خود را برای از سرگیری گفت ‌و گوها با کشور ایران و امکان احیای تماس ‌های دیپلماتیک اعلام کرده است. ولی هیچ گونه چهارچوب زمانی برای راه اندازی مجدد احتمالی سفارت کانادا در تهران یا سفارت تهران در اتاوا مشخص نشده است.

کمک کنسولی ایران در ترکیه

متاسفانه هیچ دفتر دولتی مقیم کانادا در ایران وجود ندارد. سفارت کانادا در ترکیه در شهر آنکارا مسئولیت کنسولی ایران را بر عهده دارد.

مشخصات سفارت کانادا در آنکارا

ایرانیان می توانند برای دریافت کمک های اضطراری کنسولی، با سفارت کانادا در ترکیه در آنکارا تماس بگیرند و دستورالعمل ها را دنبال کنند.

کمک کنسولی ایران در دبی

سرکنسولگری کانادا در دوبی تحت نظارت سفارت در ابوظبی است.

مشخصات سفارت کانادا در دبی

بیشتر بخوانید: سفارت کانادا در دبی

کمک کنسولی ایران در گرجستان

مشخصات سفارت کانادا در گرجستان

  • آدرس: تفلیس خیابان روساتولی 34 طبقه سوم
  • تلفن: (+995) 32 298 2072
  • فکس: (+995) 32 218-2052
  •  پست الکترونیک: ccogeorgia@gmail.com
  • ساعات اداری: با تعیین وقت قبلی
  • ریاست: آقای کلیفورد ایزاک

بیشتر بخوانید: سفارت کانادا در گرجستان

خدمات موسسه مهاجرتی تراست

مهاجرت تحصیلی به کانادا
مهاجرت کاری به کانادا
مهاجرت سرمایه گذاری به کانادا

مراحل اخذ ویزای دانشجویی کانادا

دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارند می بایست کارهای زیر را انجام دهند:

  • در مرحله اول این افراد می بایست به صورت آنلاین یا حضوری اقدام به ثبت درخواست دریافت ویزای تحصیلی کانادا نمایند.

به دلیل آنکه در کشور ایران مرکزی وجود ندارد که درخواست ویزای آن ها را ثبت کند، در نتیجه برای آنکه بتوانید بیومتریک خود را ثبت کنید می ‌بایست به کشورهای همسایه نظیر ترکیه، دبی و گرجستان سفر نمایید یا اقدام به ارسال مدارک خود به این کشور ها کنید. مقامات کانادایی به دانشجویان ایرانی توصیه کرده ‌اند که کارهای درخواست ویزا در کشور ترکیه انجام شود.

پس از بررسی درخواست شما این احتمال وجود دارد که شما برای مصاحبه ویزا به کشور ترکیه یا کشورهایی که درخواست خود را به آن ها ارائه داده اید دعوت شوید. چرا که ممکن است در طول فرآیند درخواست ویزا دانشجویان نیاز به ارائه مشخصات بیومتریک به سفارت های کانادا داشته باشند. مشخصات بیومتریک دقیقاً مانند مشخصات شناسنامه است با این تفاوت که اثر انگشت و تصاویر شما برای اهداف امنیتی از شما دریافت می شود. به طور کلی برای اینکه بتوانید ویزای خود را دریافت کنید حتما می بایست در مصاحبه ویزا حضور به هم رسانید.

  • افرادی که مجوز تحصیل کانادایی را دریافت کرده ‌اند، مجوز آن ها برای مدت زمان حدود ۳ ماه دارای اعتبار می باشد.

بنابراین افرادی که برای ادامه تحصیل به کشور کانادا سفر می‌کنند در طول دوره تحصیل خود می بایست اقدام به تمدید ویزای خود نمایند. علاوه بر این، این امکان برای دانشجویان تمام کشورهای دنیا فراهم شده تا پس از اتمام دوره تحصیل خود در کشور کانادا باقی بمانند و چنانچه تمایل دارند ویزای اقامت دائم این کشور را از طریق اداره مهاجرت دریافت کنند.

مبلغ پرداختی برای دریافت ویزای دانشجویی کانادا

دانشجویان ایرانی که قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارند با حضور در سفارت کانادا در ترکیه می توانند کارهای دریافت مجوز تحصیل کانادایی را انجام دهند. برای ثبت درخواست این افراد می بایست هزینه ای برابر با ۱۵۰ دلار کانادایی پرداخت کنند. البته مقامات کانادایی به تناسب وضعیت شما این امکان را به شما می دهند که شما این هزینه را به صورت آنلاین یا در محل درخواست ویزا یا از طریق حواله بانکی پرداخت نمایید. بنابراین مشکلی از این بابت برای برای دانشجویان وجود ندارد.

از آنجایی که دانشجویان ایرانی برای دریافت ویزای کانادا نیاز به دریافت بیمه درمانی ندارند، در نتیجه هیچ پولی از این بابت نیز از آن ها دریافت نخواهد شد. سفارت کانادا در ترکیه برای جمع آوری اطلاعات بیومتریک دانشجویان اقدام به دریافت مبلغی در حدود ۸۵ دلار کانادایی می نماید. علاوه بر این دانشجویان می بایست هزینه سفر خود را به مرکز درخواست ویزا در ترکیه یا سایر کشورهای همسایه ایران پرداخت نمایند.

درباره هزینه ویزای کانادا در تراست بخوانید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای دانشجویی کانادا

ایرانیانی که قصد دریافت ویزای دانشجویی کانادا را دارند پس از ثبت درخواست خود در سفارت کانادا در ترکیه می بایست اقدام به آماده کردن یکسری مدارک نمایند. در هنگام درخواست ویزا این افراد می بایست اثبات کنند که توانایی دریافت حمایت مالی در طول برنامه تحصیلی خود را دارا می باشند.

افرادی که قصد ادامه تحصیل در استان ‌های مختلف کانادا به جز استان کبک را دارند می بایست بتوانند هر ماه مبلغ ۸۳۳ دلار کانادایی پرداخت نمایند. علاوه بر این افرادی که قصد ادامه تحصیل در استان کبک کانادا را دارند می بایست ثابت کنند که توانایی پرداخت ماهانه ۹۱۷ دلار کانادایی را دارا می باشند.

از آنجایی که دانشجویان ایرانی در دانشگاه های بین المللی کانادا مشغول به تحصیل خواهند شد، در نتیجه این افراد نیازی به اثبات مهارت های زبان انگلیسی خود ندارند. ولی افرادی که از مهارت‌ های زبانی بالاتری برخوردار هستند، به دلیل درک عمیق مفاهیم در کلاس ‌های آموزشی می ‌توانند دوره‌ های تحصیلی خود را با موفقیت پشت سر بگذارند و با کسب تجربه و مهارت بالا بتوانند یک شغل خوب و پردرآمد برای خود در کشور کانادا یا هر کشور دیگری دست و پا کنند.

توجه: نکته مهمی که در این میان وجود دارد این است که دانشجویان ایرانی پیش از اینکه به کشور کانادا وارد شوند نیازی به انجام تست‌ های پزشکی ندارند. علاوه بر این، این افراد نیازی به ایجاد حساب بانکی محدود نیز ندارند. حساب بانکی فوق حسابی است که امکان برداشت از آن در طول یک ماه محدود می باشد و شما تنها در حین ورود به کشور کانادا امکان دسترسی به آن را دارا هستید.

دلایل محبوبیت کانادا برای مهاجرت دانشجویان

از آنجایی که دولت کانادا به تحصیلات اهمیت بسیار ویژه ای می دهد و این کشور به عنوان تحصیل کرده ترین کشور جهان معروف است که تقریباً بالای ۵۰ درصد از ساکنین این کشور از مدارک دانشگاهی معتبر برخوردار می باشند، در نتیجه افراد بسیاری تمایل به تحصیل در دانشگاه های برتر این کشور دارند. از جمله دلایل محبوبیت این کشور می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • اگر نگاهی به لیست دانشگاه های برتر جهان بیاندازیم به این نتیجه می ‌رسیم که چندین دانشگاه معتبر کانادایی جزو دانشگاه های برتر دنیا رتبه بندی شده اند و این به این معنی است که افراد بسیار زیادی از سراسر دنیا تمایل به ادامه تحصیل در دانشگاه های کانادا را دارند.
  • نکته مهم دیگری که در خصوص دانشگاه های کانادایی وجود دارد، میزان شهریه پرداختی دانشجویان بین المللی در این دانشگاه ها می باشد. مبلغ شهریه ای که این افراد برای تحصیل در این دانشگاه ها می بایست بپردازند خیلی کمتر از دانشگاه های معتبر و معروف آمریکایی و استرالیایی می باشد. به همین خاطر این موضوع نیز از دیگر دلایل محبوبیت بالای دانشگاه های کانادایی در بین دانشجویان بین المللی شده است. درباره شهریه دانشگاه های کانادا در تراست بیشتر بخوانید.
  • خوشبختانه در کشور کانادا امکان ادامه تحصیل در رشته های مختلف تحصیلی فراهم شده و دانشجویان سراسر دنیا می ‌توانند در دانشگاه های کانادا و در هر یک از رشته‌ های تحصیلی دلخواه خود تحصیلات عالی دریافت نمایند.
  • طبیعت کانادا و وجود مکان های دیدنی در این کشور نیز از دیگر دلایل جذب افراد مختلف به این کشور برای ادامه تحصیل شده است.

دانشجویان ایرانی برای آنکه بتوانند برای ادامه تحصیل به کشور کانادا سفر کنند می بایست مقدمات لازم برای ثبت درخواست خود را در کشورهای همسایه کشور ایران انجام دهند. چرا که همان طور که پیش تر نیز عنوان شد کشور کانادا در کشور ایران سفارتی ندارد تا بتوانید فرآیند ثبت درخواست تحصیل و مهاجرت خود را در آن انجام دهید و برای انجام این کار مجبور به ثبت درخواست در کشورهای مجاور کشور ایران می باشید.

دلایل پذیرش اقامت ایرانیان در کانادا

از آنجایی که مردم ایران از تحصیلات بالا، تجربه کاری حرفه ‌ای و مهارت های زبان انگلیسی بالا برخوردارند، این افراد کاندیداهای ایده‌آلی جهت مهاجرت به کانادا می توانند به شمار روند. لازم به ذکر است که در حال حاضر حدود ۲۰۰ هزار نفر مهاجر ایرانی در کشور کانادا مشغول زندگی هستند و ایرانیان در کشور کانادا به راحتی می ‌توانند زندگی خوبی را برای خود تشکیل دهند.اگر میخواهید بهترین روش های مهاجرت به کانادا را برای خودتان بدانید به صفحه انواع روش های مهاجرت به کانادا مراجعه کنید

از انجایی که کشور کانادا با کمبود شدید نیروی کاری در بخش‌ های مختلف مواجه می باشد، دولت کانادا به دنبال افزایش سطح مهاجرت برای جذب نیروهای جدید است.

در بین این افراد، تعداد زیادی از افراد ماهر ایرانی نیز تمایل به مهاجرت به کشور کانادا برای ادامه زندگی دارند. بر مبنای اطلاعات به دست آمده از سطوح مهاجرت کانادایی، این کشور قصد دارد در سال ۲۰۲۲ حدود ۴۰۰ هزار مهاجر جدید را پذیرش نماید که تقریبا می ‌توان گفت بالاترین سطح پذیرش مهاجر در طول تاریخ کانادا می باشد.

در بین این تعداد مهاجر حدود ۶۰ درصد از آن ها مهاجرت از راه سرمایه گذاری در کانادا را انتخاب می کنند. در بین این افراد، تعداد زیادی کارگر ماهر و افراد کارآفرین و سرمایه گذار وجود دارند که با ورود آن ها به کشور کانادا، این کشور می تواند از نظر اقتصادی رشد چشمگیری را مشاهده نماید.

همچنین بخوانید: مهاجرت خانوادگی به کانادا ، مهاجرت به کانادا از طریق کار

مهاجرت به کانادا از طریق ثبت نام در سیستم اکسپرس اینتری

راه اصلی مهاجرت ایرانیان به کانادا به عنوان کارگران ماهر، اکسپرس اینتری کانادا است. کشور کانادا در طول هر سال حدود ۱۱۰ هزار مهاجر جدید را از طریق سیستم اکسپرس اینتری پذیرش می نماید.

طبق آمار و اطلاعات به دست آمده، کشور ایران در سال ۲۰۱۹ به عنوان هشتمین ملیت پیشرو در بین داوطلبان موفق اکسپرس اینتری بود که داوطلبان آن توانستند مجوز لازم برای حضور در کشور کانادا را دریافت نمایند. ثبت نام در سیستم اکسپرس اینتری شامل دو مرحله می گردد.

در مرحله نخست می‌ بایست مشخص شود که آیا شما واجد شرایط شرکت در برنامه هایی که تحت مدیریت سیستم اکسپرس اینتری هستند می باشید یا نه. این سه برنامه عبارتند از:

درباره برنامه کارگران ماهر فدرال

برای افرادی که تا به حال در کشور کانادا زندگی نکرده اند استفاده از برنامه کارگر ماهر فدرال می تواند بهترین گزینه برای ورود سریع به کشور کانادا باشد. این فرآیند شامل موارد زیر می شود:

  • افرادی که واجد شرایط بودن خود در سیستم اکسپرس اینتری را تایید کردند می ‌توانند مراحل بعدی روند مهاجرت خود به کشور کانادا را آغاز نمایند.
  • در مرحله بعدی این افراد می بایست در وب سایت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا یا IRCC نمایه خود را آپلود کنند. در این نمایه اطلاعاتی نظیر سن، مهارت ‌های زبانی، تحصیلات، تجربه کاری، پیشنهاد شغلی کانادایی و اینکه آیا استان یا بخش بخصوصی از کشور کانادا اقدام به دعوت شما نموده است مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد. پس از بررسی اطلاعات شما در IRCC افرادی که بتوانند بیش از ۶۷ امتیاز CRS دریافت کنند واجد شرایط مهاجرت به کشور کانادا هستند.
  • لازم به ذکر است که IRCC هر دو هفته یک بار اقدام به قرعه کشی اکسپرس اینتری می‌ کند و در طول این قرعه‌ کشی کاندیداهایی که توانسته باشند بالاترین امتیاز CRS را دریافت کنند از طرف این سازمان برای آن ها یک دعوت نامه درخواست یا ITA ارسال می شود. افرادی که ITA دریافت کرده ‌اند می ‌توانند ظرف مدت شصت روز درخواست رسمی خود برای اقامت دائم کشور کانادا را به IRCC ارسال نمایند. پس از بررسی درخواست توسط IRCC امکان مهاجرت به کشور کانادا برای آن ها فراهم می باشد.
کتاب راهنمای محاسبه آنلاین امتیاز اکسپرس اینتری
کتاب راهنمای محاسبه آنلاین امتیاز اکسپرس اینتری

بیشتر بخوانید: محاسبه آنلاین امتیاز اکسپری اینتری

مزایای ثبت نام در سیستم اکسپرس اینتری

  • شانس دریافت ITA برای این افراد وجود دارد. این امر در صورتی است که در صورت عدم ثبت نام در این سیستم شانس شما برای دریافت ITA صفر می باشد.
  • با ثبت نام در سیستم اکسپرس اینتری ممکن است شما فرصتی برای دریافت نامزدی استانی داشته باشید. افرادی که نامزدی استانی دریافت می‌کنند به صورت درجا به آن ها ۶۰۰ امتیاز CRS اختصاص پیدا می‌کند و این امر تضمینی بر دریافت ITA برای این افراد خواهد بود.
  • افرادی که در سیستم اکسپرس اینتری ثبت نام کرده اند ممکن است از طرف کارفرمایان کانادایی پیشنهاد شغلی دریافت نمایند و به آن ها ۵۰ تا ۲۰۰ امتیاز CRS اختصاص داده شود. این موضوع نیز یکی دیگر از عوامل برای بالا بردن شانس دریافت ITA خواهد بود.

خوشبختانه ایرانیانی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند می توانند فرایند ثبت نام خود را در داخل کشور ایران و به صورت آنلاین انجام دهند. ولی برای تکمیل مراحل ثبت نام خود و مصاحبه حتما می بایست به کشورهای مجاور نظیر ترکیه که سفارت کانادا در آن ها وجود دارد مراجعه نمایند و ثبت نام خود را نهایی کنند.

بیشتر بخوانید: ثبت نام آنلاین ویزای کانادا

نحوه شرکت در برنامه های نامزد استانی کانادا برای ایرانیان

ثبت نام در برنامه های مهاجرت استانی کانادا را می توان دومین راه اصلی برای مهاجرت کارگران ماهر ایرانی به کانادا عنوان کرد.

لازم به ذکر است که کشور کانادا دارای ۱۰ استان و سه قلمرو می باشد که از این تعداد، ۹ استان و دو قلمرو تحت اداره برنامه نامزدهای استانی یا PNP می باشند. در واقع PNP، استان ‌ها و مناطق تحت پوشش خود را قادر می کند تا بتوانند معیارهای مهاجرتی را که مد نظر هر استان و منطقه می‌ باشد را عنوان کنند و اقدام به جذب مهاجرانی نمایند که این شرایط و معیارها را دارا می باشند.

داوطلبانی که شرایط لازم برای استان به خصوصی در کانادا را داشته باشد، درخواست آن ها خیلی سریع مورد تایید قرار می‌ گیرد و این افراد می توانند اقدام به دریافت گواهی نامزدی استانی کنند. گواهی فوق به عنوان یک پشتیبان می تواند جهت اخذ اقامت دائم در IRCC مورد استفاده قرار بگیرد.

بزرگترین PNP های کانادا

بزرگترین PNP های کانادا به وسیله بزرگ ترین استان های کانادا نظیر آنتاریو، بریتیش کلمبیا و آلبرتا اداره می شوند. علاوه بر این استان ‌های ساسکاچوان و مانیتوبا هم PNP های بزرگی را تحت کنترل دارند.

افرادی که تمایل به دنبال کردن PNP دارند می‌ توانند پس از انتخاب استان مورد نظر خود اقدام به تحقیق و بررسی در زمینه حوزه شغلی در خود در این استان کنند و اقدام به ارائه درخواست مستقیم PNP آن استان نمایند.

البته افرادی که در سیستم اکسپرس اینتری ثبت نام کرده اند نیز به صورت خودکار کار توسط برنامه PNP مورد بررسی قرار می گیرند. لازم به ذکر است که برنامه PNP کاندیداهای خود را اغلب از سیستم اکسپرس اینتری انتخاب می‌ کند. چرا که افرادی که در سیستم اکسپرس اینتری ثبت نام کرده اند اغلب معیارهای لازمی که آن ها را مدنظر دارند را دارا می باشند.

سایر گزینه های مهاجرت به کانادا برای ایرانیان

کشور کانادا یک کشور دو زبانی است که مردم این کشور به زبان‌ های انگلیسی و فرانسوی صحبت می‌کنند. استان کبک جزو بزرگترین استان ‌های کشور کانادا به شمار می ‌رود و یک استان فرانسوی ‌زبان می ‌باشد و از سیستم مهاجرتی منحصر به فرد خود برخوردار است. افراد مهاجر ماهر ایرانی که قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارند می‌ توانند به عنوان سومین انتخاب استان کبک را انتخاب نمایند.

اگر تمایل به مهاجرت به این استان به عنوان یک کارگر ماهر را دارید می بایست زبان فرانسوی را بیاموزید و مهارت ‌های زبانی خود را در این حوزه افزایش دهید. افرادی که برای نخستین بار قصد مهاجرت و زندگی در کانادا را دارند می توانند از برنامه کارگران ماهر منظم کبک یا QSWP برای مهاجرت به کانادا استفاده نمایند.

این برنامه از نظر عملکرد شبیه برنامه کارگر ماهر فدرال یا FSWP در سیستم اکسپرس اینتری می باشد. برای ثبت نام در این برنامه پس از اینکه واجد شرایط بودن شما مورد تایید قرار گرفت، باید مشخصات خود را وارد این سیستم کنید و منتظر دریافت امتیازات بمانید. پس از این مرحله کاندیداهایی که توانسته اند بالاترین امتیاز را دریافت نمایند از آن ها دعوت می شود تا کارهای مهاجرتی خود را آغاز نمایند. چنانچه فردی مورد تایید قرار بگیرد می‌ تواند درخواست اقامت دائم خود را ارسال کند.

مسیرهای تحصیلی ایرانیان برای دریافت اقامت دائم کانادا

از آنجایی که کشور کانادا با کمبود نیروی کار ماهر در صنایع مختلف خود مواجه می باشد، در نتیجه دانشجویان بین المللی خود را به ماندن در این کشور و کسب اقامت دائم تشویق می ‌نماید. به نحوی که در سال ۲۰۱۹ کشور کانادا پذیرای حدود ۶۴۰ دانشجویی بین المللی بود.

در همین سال حدود ۱۵ هزار دانشجوی ایرانی در کشور کانادا مشغول تحصیل بودند و ایران به عنوان هفتمین منبع اصلی دانشجویان خارجی کانادا معرفی شد. دانشجویان ایرانی که تحصیلات خود را در کشور کانادا به اتمام رسانده اند می توانند واجد شرایط دریافت مجوز کار پس از تحصیل در کانادا یا PGWP شوند.

این افراد با دریافت این مجوز می توانند برای مدت سه سال در حرفه خاصی در کانادا مشغول به کار شوند و در این حرفه تجربه به دست بیاورند. پس از گذشت این مدت این افراد می‌ توانند برای دریافت اقامت دائم این کشور اقدام نمایند.

افرادی که تحصیلات و تجربه کاری آن ها در کانادا بالاتر باشد امتیاز CRS بیشتری کسب خواهند نمود و همین موضوع سبب افزایش شانس آن ها برای دریافت اقامت دائم کانادا می شود. البته این دانشجویان می توانند در طول این مدت از طریق برنامه های مهاجرتی مختلف نظیر PNP و AIP نیز برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اقامت پس از تحصیل در کانادا

برنامه مهاجرتی کلاس تجربه کانادایی برا مهاجرت ایرانیان

لازم به ذکر است که افرادی که دارای سابقه کاری در کشور کانادا باشند، به دلیل داشتن تجربه و مهارت می توانند از طریق برنامه مهاجرتی کلاس تجربه کانادایی یا CEC برای دریافت اقامت دائم این کشور اقدام نمایند.

در طول این مدت برای آنکه بتوانید جهت به دست آوردن پیشنهاد کاری در این کشور شانس بیشتری به دست بیاورید می توانید علاوه بر کسب مهارت و تجربه آموزی، مهارت های انگلیسی و فرانسوی خود را نیز بهبود ببخشید. چرا که این موضوع می تواند به پیشرفت شغلی شما و زندگی راحت تر در کشور کانادا کمک شایانی کند.

دلیل استقبال کانادا از مهاجران ایرانی

از آنجایی که در کشور ایران افراد مستعد بسیار زیادی وجود دارند که کشور کانادا طالب جذب این افراد برای استخدام در بخش های مختلف می باشد، در نتیجه کشور کانادا از مهاجران ایرانی که توانسته باشند در سیستم اکسپرس اینتری قبول شوند استقبال خوبی به عمل می آورد.

علاوه بر این از آنجایی که تقاضا های شغلی در کشور کانادا روز به روز در حال افزایش است و این کشور همچنان با کمبود نیروی کار در بخش های مختلف مواجه می باشد تا بتواند اقتصاد خود را رونق بیشتری بدهد، این امکان برای تعداد بسیار زیادی از ایرانیان فراهم است تا با استفاده از برنامه های مهاجرتی مختلف به کشور کانادا مهاجرت نمایند و در این کشور زندگی خوب و ایده آلی را تشکیل دهند.

اغلب ایرانیانی که به کشور کانادا مهاجرت می کنند استان هایی نظیر بریتیش کلمبیا و کبک را برای ادامه زندگی انتخاب می نمایند.

دلایل مهاجرت ایرانیان به کانادا

اغلب ایرانیانی که کشور ایران را به مقصد کانادا ترک می کنند تمایل به دریافت اقامت دائم این کشور دارند. چرا که این افراد تمایل به دریافت امنیت بالا و کیفیت زندگی بهتر دارند و به دلیل اینکه کانادا یک کشور امن با اقتصاد رو به رشد می باشد می تواند به عنوان بهترین مقصد مهاجرتی ایرانیان انتخاب شود.

یک نکته بسیار مهم که در خصوص ایرانیان مقیم کانادا وجود دارد این است که حتی افرادی که توانسته باشند اقامت دائم این کشور را کسب کنند به عنوان شهروند آزمایشی این کشور در نظر گرفته می ‌شوند. این امر بدین معنی است که بین دریافت اقامت دائم کانادا و تابعیت کانادا تفاوت هایی وجود دارد که از آن جمله می توانیم به عدم امکان رای دهی توسط افراد مقیم اشاره نماییم. علاوه بر این افراد مقیم کانادا چنانچه در کشور کانادا مرتکب جرم شوند ممکن است از کشور اخراج گردند.

بیشتر بخوانید: دلایل مهاجرت به کانادا

کار در کانادا برای ایرانیان

مهاجران ایرانی که قصد مهاجرت به عنوان کارگر ماهر به کشور کانادا را دارند پس از اینکه در سیستم اکسپرس اینتری ثبت نام کردند و امتیازات لازم را در این سیستم دریافت نمودند، می ‌توانند برای انجام کارهای مهاجرتی خود به کشورهای همسایه مثل ترکیه مراجعه کنند و فرآیند ثبت درخواست خود را رسمی نمایند. علاوه بر این کارهایی نظیر انجام مصاحبه نیز در کشور ترکیه برای ایرانیان مهاجر به کانادا انجام می ‌شود.

این افراد این امکان را دارا هستند که از طریق برنامه های مهاجرتی مختلف مثل برنامه کارگر ماهر فدرال اقامت دائم کشور کانادا را به دست بیاورند. البته افرادی که به عنوان سرمایه گذار و کارآفرین قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارند نیز می توانند پس از ثبت نام در سیستم اکسپرس اینتری و انجام کارهای لازم در کشوری نظیر کشور ترکیه، برای دریافت اقامت دائم کانادا و انجام کارهای مهاجرتی خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: مهاجرت به کانادا از طریق تخصص شغلی در استان های کانادا ، ویزای کار کانادا

اقدامات لازم جهت مهاجرت ایرانیان به کانادا  

افراد مهاجری که می خواهند به کشور کانادا مهاجرت نمایند می بایست حتما از طریق سفارت کانادا در ترکیه اقدامات لازم را انجام دهند. البته در کشورهای نظیر دبی و گرجستان نیز سفارت‌ کانادا وجود دارد. اما به دلیل آنکه توصیه دولت کانادا برای مهاجرت ایرانیان به کانادا مراجعه به سفارت کانادا در ترکیه می باشد، اغلب مهاجران سفارت ترکیه را برای مهاجرت انتخاب می‌نمایند.

برای اینکه بتوانید برای انجام کارهای مهاجرتی خود به کشور ترکیه سفر کنید می بایست ویزای کشور ترکیه را دریافت نمایید. از جمله امکاناتی که کشور ترکیه در اختیار مسافران به این کشور قرار داده است امکان ثبت درخواست الکترونیکی ویزا می باشد. در نتیجه برای دریافت ویزای کشور ترکیه به راحتی می‌ توانید در مدت ۳ دقیقه ویزای خود را به صورت آنلاین درخواست نمایید. برای انجام این کار شما کافیست به اینترنت دسترسی پیدا کنید و سپس کارهای لازم برای دریافت ویزای این کشور را انجام دهید.

فردی که بتواند ویزای ترکیه را دریافت نماید به راحتی می تواند برای مدت ۶ ماه به این کشور سفر کند و کارهای لازم برای مهاجرت خود به کانادا را انجام دهد. از آنجایی که دریافت ویزای کشور ترکیه کار بسیار آسان و راحتی می باشد، افراد مهاجر به کانادا نیز از نظر انجام کارهای مهاجرتی خود در سفارت کانادا در ترکیه دچار مشکل نخواهند شد و به راحتی می توانند کارهای لازم خود را در این سفارت انجام دهند.

کتاب راهنمای عزیمت به کانادا
چک لیست عزیمت به کانادا
  • چک لیست مدارک و وسایل موردنیاز
  • راهنمای قوانین کانادا
  • شروع زندگی در کانادا

عوامل تاثیرگذار برای دریافت اقامت دائم کانادا

  • به طور کلی اگر فرد در زمینه رشته تحصیلی خود از تجربه و دانش بالایی برخوردار باشد و مدرک تحصیلی خود را از دانشگاه‌ های معتبر کشور ایران دریافت نموده باشد، شانس او برای دریافت اقامت دائم کانادا افزایش پیدا خواهد کرد.
  • افرادی که در بازه سنی مناسبی برای مهاجرت قرار دارند شانس بیشتری برای دریافت ITA خواهند داشت.
  • مهارت ها و تحصیلات شریک زندگی یا همان همسر (یعنی هر چه همسر شما در زمینه رشته تحصیلی خود از تجربه و مهارت بالاتری برخوردار باشد، شانس شما برای حضور در کشور کانادا و دریافت اقامت دائم این کشور افزایش پیدا خواهد نمود)
  • پیشنهاد ما به شما این است که پیش از اینکه به کشور کانادا مهاجرت نمایید مهارت های زبانی خود در زمینه یکی از زبان های انگلیسی و فرانسوی را افزایش دهید تا بتوانید در این کشور با کارفرمایان ارتباط خوبی برقرار نمایید. در بسیاری از موارد دیده شده افرادی که در داخل کشور ایران مهارت های زبانی خود را تقویت نموده و به این سپس به کشور کانادا مهاجرت نموده اند، به دلیل توانایی برقراری ارتباط بهتر توانسته اند در شغل های مناسب تری مشغول به کار شوند و درآمد بیشتری را در طول سال عاید خود کنند.

معایب عدم وجود سفارت کانادا در ایران

به دلیل اینکه سفارت کانادا در کشور ایران وجود ندارد، افرادی که قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارند برای دریافت اقامت کشور کانادا می بایست به کشورهای همسایه نظیر ترکیه مراجعه کنند و کارهای مهاجرتی خود را در سفارت های این کشورها انجام دهند. بی شک اگر سفارت کانادا در داخل کشور ایران وجود داشت پروسه اخذ اقامت دائم کانادا برای ایرانیان مهاجر بسیار راحت ‌تر بود و دیگر نیازی به طی مسافت طولانی برای انجام مصاحبه و کارهایی نظیر ارائه مشخصات بیومتریک در کشور ترکیه وجود نداشت و افراد به راحتی در داخل کشور ایران قادر بودند تا کارهای لازم برای مهاجرت به این کشور را انجام دهند.

این امر علاوه بر اینکه پروسه مهاجرت را طولانی تر و سخت تر کرده است، فرد مهاجر را متحمل پرداخت هزینه بیش تری نیز می نماید. چرا که در طول انجام کارهای لازم برای مهاجرت، فرد می بایست حداقل یک بار به کشور ترکیه سفر کند تا بتواند کارهای لازم را انجام دهد. به همین خاطر این فرد می بایست هزینه لازم برای سفر به ترکیه و اقامت چند روزه در این کشور را نیز بپردازد.

خدمات موسسه تراست برای مهاجرت

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

از کجا شروع کنم؟

اولین قدم مهاجرت، پیدا کردن مناسب ترین مسیر مهاجرتی است. مشاورین تراست با توجه به شرایط تان بهترین مسیر مهاجرتی را به شما معرفی خواهند کرد.

سوالات متداول

آیا کنسولگری کانادا در ایران وجود دارد؟

هیچ دفتر دولتی مقیم کانادا در ایران وجود ندارد. سفارت کانادا در ترکیه در آنکارا مسئولیت کنسولی ایران را بر عهده دارد. برای کمک های اضطراری کنسولی، با سفارت کانادا در ترکیه در آنکارا تماس بگیرید و دستورالعمل ها را دنبال کنید.

سفارت کانادا در ایران چه زمانی تعطیل شد؟

سفارت کانادا در تهران در طول انقلاب اسلامی باز ماند، اما در سال 1980 بسته شد.

چگونه می توانم از ایران به کانادا مهاجرت کنم؟

راه اصلی مهاجرت ایرانیان به کانادا به عنوان کارگران ماهر، اکسپرس اینتری است. کانادا قصد دارد هر سال از حدود 110000 مهاجر جدید از طریق اکسپرس اینتری استقبال کند. در سال 2019، ایرانیان هشتمین ملیت پیشرو در بین داوطلبان موفق اکسپرس انتری بودند. اکسپرس اینتری یک فرآیند دو مرحله ای است.

ایرانیان چگونه می تواند با سفارت کانادا تماس بگیرند؟

تلفن: +91 11 4178 2000
فکس: +91 11 4178 2020
ایمیل: delhi@international.gc.ca.

چگونه می توانم از ایران ویزای کانادا بگیرم؟

ویزای اقامت موقت، مجوز تحصیل و مجوز کار از طریق سفارت کانادا در ترکیه واقع در آنکارا، برای ایرانیان صادر می شود. فرم های درخواست را می توان در این دفتر دریافت کرد یا از وب سایت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) دانلود کرد.

آیا یک کانادایی می تواند با ایران تجارت کند؟

ممنوعیت‌های کلی کانادا علیه تجارت و سرمایه‌ گذاری با ایران به طور قابل ملاحظه ‌ای برداشته شده است و تنها محدودیت‌ های متمرکز باقی مانده است، که عمدتاً در رابطه با کالاها، خدمات و فناوری‌ها از منظر امنیتی «حساس» تلقی می‌ شوند.

آیا کانادا با ایران تجارت می کند؟

بر اساس اطلاعات به دست آمده از پایگاه داده تجارت بین‌ الملل سازمان ملل متحد COMTRADE، صادرات کانادا به ایران در سال 2020 برابر با 307.94 میلیون دلار بوده است.

آیا یک کانادایی می تواند با یک ایرانی ازدواج کند؟

اگر می خواهید همسر یا شریک ایرانی خود را برای زندگی در کانادا بیاورید، باید درخواست اسپانسرشیپ را برای اقامت دائم آن ها ارائه دهید. برای ثبت ازدواج مرد ایرانی و زن خارجی مدارک زیر لازم است:
شناسنامه جدید زوجین.

چگونه می توانم پیشنهاد شغلی برای کانادا از ایران دریافت کنم؟

مشخصات را ارسال کرده و وارد Express Entry Pool شوید. اگر حداقل امتیاز مورد نیاز را دارید، دعوت نامه ای برای درخواست برای شما صادر می شود. در 60 روز درخواست خود را ارسال کنید. در زمان پردازش شما می توانید در طول شش ماه تصمیم مهاجرت به کانادا را بگیرید.

آیا ایرانیان می تواند به کانادا سفر کنند؟

ایرانیانی که به کانادا سفر می کنند باید قبل از اجازه ورود به این کشور ویزای اقامت موقت داشته باشند. پس از تایید، متقاضیان باید برای ارائه اصل گذرنامه و هر گونه مدارک پشتیبان به دفتر ویزا مراجعه کنند.

آیا روابط ایران و کانادا دوستانه است؟

کانادا و ایران از سال 2012 هیچ روابط دیپلماتیک رسمی نداشته اند.

یک کانادایی چقدر می تواند در ایران بماند؟

همسران آمریکایی و کانادایی اتباع ایرانی می توانند به راحتی ویزای خانواده تا 90 روز را برای بازدید و اقامت در کشور بدون نیاز به آژانس دریافت کنند.
 

دیدگاهتان را بنویسید