اپلای بدون مدرک زبان

اپلای بدون مدرک زبان

برای کسانی که قصد اپلای دارند، شنیدن جمله‌هایی مثل اپلای بدون مدرک زبان یا تحصیل در خارج از کشور بدون مدرک زبان بسیار عجیب است. این دسته از افراد که احتمالا شناخت کاملی از شرایط تحصیل در کشورهای خارجی هم ندارند، به هر شخص دیگری هم که می‌رسند، می‌گویند بدون مدرک زبان نمی‌توان اپلای کرد. به این شکل، اطلاعات نادرست بین مردم پخش می‌شوند تا این که کل آن جامعه دید منفی نسبت به موضوع مورد نظر پیدا می‌کنند. در صورتی که این اطلاعات از پایه نادرست است. اپلای بدون مدرک زبان هم دقیقا جزو همین دسته از موضوعات است.

اگرچه یکی از شرایط اولیه اپلای و اخذ ویزای تحصیلی کشورهای خارجی، داشتن IELTS و یا سایر مدارک زبان معتبر عنوان می‌شود، اما اصلا اینطور نیست که اگر شخصی چنین مدارکی نداشت، دیگر هیچ راهی برای تحصیل در خارج از کشور برایش وجود ندارد. ما امروز در این مطلب قصد داریم درمورد شرایط اپلای بدون مدرک زبان با شما صحبت کنیم.

حقیقتی که شاید عده زیادی از اشخاص و حتی متقاضیان تحصیل در خارج از کشور از آن بی اطلاع باشند، این است که برخی از کشورهای دنیا راه را باز گذاشته‌اند تا شما حتی بدون داشتن مدرک زبان معتبر هم بتوانید در یکی از مراکز آموزشی آن‌ها تحصیل کنید.

شاید انتظارش را نداشته باشید، اما سالیانه هزاران نفر از سراسر دنیا اقدام به اپلای برای این مراکز می‌کنند که برای پذیرش، نیازی به مدرک زبان ندارند. در واقع، شما باید خوب این کشورها و مراکز آموزشی آن‌ها که اجازه انجام این کار را به شما می‌دهند، بشناسید و بدانید که باید چه کار کنید.

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است و شرایط همه افراد با هم یکسان نیست. اما اصلا نگران باشید؛ چرا که کارشناسان و متخصصین با تجربه ما در موسسه مهاجرتی تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنایی کامل دارند و می‌دانند که چطور می‌توان حتی بدون مدرک زبان هم مهاجرت کرد. بنابراین، اگر IELTS یا مدرک زبان معتبر دیگری ندارید، اما قصد مهاجرت به خارج از کشور دارید، تمام کارهای مهاجرتی خود را به تراست بسپارید.

همچنین بخوانید: پذیرش کاندیشنال

نکات کلی درمورد اپلای بدون مدرک زبان

عده زیادی از افراد چند سالی است که آخرین مدرک تحصیلی خود را دریافت کرده‌اند و سن‌شان کم کم در حال افزایش است. از طرفی، هر چه سن افراد بالاتر برود، شرایط اخذ ویزای تحصیلی هم برایشان سخت‌تر می‌شود. از سوی دیگر، موضوع گپ تحصیلی پیش می‌آید و اگر شخص متقاضی در این میان به شغلی مرتبط با رشته خود مشغول نباشد، ممکن است برای اپلای دچار دردسر و مشکلاتی شود.

با توجه به این موضوعات، برخی از افراد شرایط گذراندن دوره‌های طولانی مدت اخذ مدرک زبان ندارند و از طرفی هم، دوره‌های فشرده‌ی چند ماهه، بازدهی بسیار زیادی برایشان ندارند. این افراد باید چه کار کنند؟ آیا باید دست روی دست بگذارند تا همینطور وقت سپری شود؟ قطعا خیر. این افراد باید برای اپلای، حتی بدون مدرک زبان هم که شده، اقدام کنند تا بیشتر از این زمان از دست ندهند.

یکی از بهترین دوران برای اپلای بدون مدرک زبان، قبل از شروع دوره دانشگاه است. اگر سن شما برای این کار هنوز مناسب است،‌ کشورهای زیادی وجود دارند که به شما اجازه می‌دهند بدون IELTS یا مدارک معتبر دیگر به تحصیل بپردازید. هر چه سن شما افزایش یابد، انتخاب‌ها محدود و محدودتر می‌شوند. به عبارت دیگر، کشورهای مختلف در هر مقطع تحصیلیِ بالاتر، سختگیری‌های بیشتری نسبت به این موضوع نشان می‌دهند.

به عنوان مثال، برخی از کشورها به هیچ وجه اجازه نمی‌دهند که بدون مدرک زبان در مقطع کارشناسی در مراکز آموزشی آن‌ها تحصیل کنید. برخی دیگر، این محدودیت را از مقطع کارشناسی ارشد اعمال می‌کنند. اما به طور کلی، کم‌ترین حساسیت‌ها نسبت به مدرک زبان در اغلب کشورهای مختلف دنیا تا قبل از دوره دانشگاه است.

پس، این که شما شانسی برای اخذ پذیرش در جهت اخذ ویزای تحصیلی، بدون مدرک زبان دارید یا نه، تا حد زیادی به مقطع تحصیلی شما و پس از آن، به کشور مورد نظرتان بستگی دارد. با این وجود، حتی کشورهایی که در مقاطعی مانند کارشناسی یا کارشناسی ارشد درخواست مدرک زبان نمی‌کنند، از شما می‌خواهند کمی شناخت زبانی داشته باشید تا بتوانید مصاحبه‌های احتمالی را انجام دهید یا در حد گذران زندگی چیزی بلد باشید. به هر حال، در بخش‌های بعدی به طور مفصل درمورد سطح زبان مورد نیاز در هر مقطع تحصیلی صحبت خواهیم کرد تا همه چیز را به طور کاملا واضح و شفاف متوجه شوید.

همچنین بخوانید: ویزای تحصیلی چیست

شرایط لازم برای اپلای بدون مدرک زبان در مدارس خارج از کشور

شرایط لازم برای اپلای بدون مدرک زبان در مدارس خارج از کشور

ساده‌ترین راه اپلای و اخذ پذیرش مراکز آموزشی خارج از کشور برای کسانی که مدرک زبان ندارند، اقدام از طریق مدارس است!

بالاترین شانس پذیرش بدون مدرک زبان در این مقطع فراهم می‌باشد. برای این که فرزند شما بدون مدرک زبان در یک کشور خارجی مشغول به تحصیل شود راه‌های زیادی وجود دارد و شانس موفقیت هم زیاد است. هر چقدر که سن شخص متقاضی در مدارس پایین‌تر باشد، سطح زبان پایین‌تری هم نیاز دارد. بدین ترتیب، تا زمانی که به مقاطع تحصیلی بالاتری می‌رسد، از سطح زبان خوبی برخوردار می‌شود که می‌تواند هم نیازهای روزمره وی را کاملا برطرف کند و هم شرایط لازم برای ورود به مقاطع بالاتر مثل کالج و دانشگاه را پیدا کند. تقریبا تمام مدارس خارج از کشور دوره‌های ویژه برای تقویت سطح زبان دانش آموزان خود برگزار می‌کنند.

در این میان، نباید فراموش کنید که اگر شخص متقاضی زیر ۱۸ سال سن داشته باشد، باید یک نفر را به عنوان سرپرست وی معرفی کنید. سرپرست، می‌تواند یکی از والدین شخص متقاضی معرفی شود. شما به عنوان والد فرزند خود که قصد دارید او را برای تحصیل از مقاطع پایین به خارج از کشور بفرستید، حتی می‌توانید شرایط مهاجرت وی از سن ۴ سالگی را هم فراهم کنید.

فرزند شما در این سن می‌تواند در مهدکودک مشغول به آموزش مهم‌ترین و اساسی‌ترین مفاهیم یادگیری شود و مهارت‌های روان شناختی برای شکل گیری شخصیت بزرگسالی خود را فرا بگیرد و همچنین، شروع به برقراری ارتباط و تقویت اعتماد به نفس خود کند. در واقع، شما با فراهم کردن شرایط تحصیل فرزند خود در خارج از کشور از سن بسیار کم، نقش بزرگی در ساختن آینده وی ایفا می‌کنید.

علاوه بر این، می‌توانید از مزیت تحصیل رایگان و بدون نیاز به مدرک زبان بهره‌مند شوید تا وقتی که فرزند شما به سن قانونی رسید، با آموزش‌هایی که از مقاطع پایه و سن بسیار کم دیده است، یک زندگی ایده آل را آغاز کند. شما می‌توانید این فرصت را در اختیار فرزند خود قرار دهید تا ۱۲ سال دوران مدرسه خود در مقاطع مهدکودک، ابتدایی و متوسطه را بدون نیاز به داشتن هیچ مدرک زبان معتبری و حتی به صورت رایگان سپری کند تا دانش و شخصیت خود را دائما رشد دهد و بعد از آن هم بدون هیچ مشکلی به ادامه تحصیل در مقاطع بعدی بپردازد و زندگی خوبی داشته باشد.

درباره تحصیل زیر 18 سال در کانادا و تحصیل در کانادا بدون مدرک زبان در تراست بخوانید.

اپلای بدون مدرک زبان در مقطع کارشناسی

اپلای بدون مدرک زبان در مقطع کارشناسی

اگر فرزند خود را از سن بسیار کم به خارج از کشور فرستاده باشید تا تحصیل خود را از مدارس خارجی آغاز کند، تا رسیدن به مقطع کارشناسی از سطح علمی و شخصیتی کافی برای تحصیل در مقاطع بعدی مثل کارشناسی تا دکترا برخوردار خواهد بود. در غیر این صورت، اگر شخص متقاضی به سن ۱۸ سال رسیده و زمان تحصیل وی در مقطع کارشناسی شده باشد، برای اپلای بدون مدرک زبان باید یک سری شرایط خاص داشته باشد. البته، هنوز هم زیاد جای نگرانی نیست. تنها تفاوتی که ایجاد شده، این است که شخص متقاضی در مدارس، شانس بیشتری برای پذیرفته شدن بدون مدرک زبان دارد. اما این شانس برای متقاضیان در مقطع کارشناسی هم هنوز به طور کامل از بین نرفته.

یک سری از کشورهای مختلف دنیا از قبیل کانادا به شما اجازه می‌دهند که بدون مدرک زبان هم در برخی از مراکز آموزشی مشغول به تحصیل شوید.

عده زیادی از متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور، به دنبال این هستند که در کنار اپلای بدون مدرک زبان، به طور رایگان مشغول به تحصیل شوند! اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید، باید اعلام کنیم که متاسفانه، هر دوی این‌ها در کنار هم امکان پذیر نیست و یا در بهترین شرایط، بسیار سخت و دشوار است.

معمولا برای این که به طور رایگان در یک کشور خارجی مشغول به تحصیل شوید، باید زبان بومی کشور مورد نظر را به خوبی بلد باشید و به زبان کشور مقصد خود تسلط خوبی داشته باشید.

اگر مشکلی با پرداخت شهریه مرکز آموزشی مورد نظر خود نداشته باشید‌، انتخاب‌های زیادی وجود دارند که به شما اجازه می‌دهند بدون مدرک زبان هم شروع به تحصیل کنید. برای انجام این کار، باید دوره‌های آموزش زبان خارجی را پیش از شروع دوره تحصیل اصلی خود آغاز کنید و پس از این که مدرک خود را دریافت کردید، مقطع کارشناسی خود را آغاز کنید.

اما در هر صورت، حداقل کمی هم که شده، باید بتوانید به زبان خارجی ارتباط برقرار کنید. به هر حال، ممکن است مرکز آموزشی مورد نظرتان برای اخذ پذیرش از شما مصاحبه بگیرد و شما باید حداقل کمی با زبان آشنایی داشته باشید تا مصاحبه‌های احتمالی را انجام دهید. علاوه بر این، شما باید خودتان را برای یک دوره تحصیلی ۳ تا ۴ ساله و یا حتی بیشتر آماده کنید. بنابراین، از همان زمانی که وارد کشور مورد نظرتان می‌شوید، باید بتوانید حداقل نیازهای روزمره خود را برطرف کنید.

درباره دانشگاه های کانادا و تحصیل کارشناسی در کانادا بخوانید.

اپلای بدون مدرک زبان در کالج

شرایط مدرک زبان برای تحصیل کالج‌ در کانادا و بسیاری از کشورهای دیگر دنیا نیز مانند مقطع کارشناسی در دانشگاه‌ها است. بنابراین، برای برخورداری از مزیت تحصیل به صورت رایگان، در درجه اول باید زبان خارجی کشور مقصد را تا حد خوبی بلد باشید.

اگر با زبان بومی کشور مورد نظر خود آشنایی زیادی ندارید (مثلا برای تحصیل در کشورهای فرانسه یا آلمان)، می‌توانید زبان انگلیسی را جایگزین آن کنید.

با این حال، داشتن مدرک زبان در امر مهاجرت تحصیلی برای کالج حیاتی نیست و فقط اگر این مدرک را در اختیار داشته باشید، شانس پذیرش شما افزایش پیدا می‌کند.

بنابراین، پس از افراد زیر ۱۸ سال که بیشترین شانس اخذ پذیرش و مهاجرت به یک کشور خارجی بدون مدرک زبان دارند، افراد زیر ۲۵ سال در اولویت قرار دارند. این دسته از افراد شانس کم‌تری نسبت به دانش آموزان برای پذیرش بدون مدرک زبان دارند، اما شانس آن‌ها هنوز هم به طور کامل از بین نرفته. به همین ترتیب، هر چه سن افراد بیشتر شود و وارد مقطع بالاتری شوند، شرط داشتن مدرک زبان بیشتر برایشان مطرح می‌شود. اما در صورتی که شخصی قصد اخذ پذیرش برای کالج داشته باشد، هنوز هم می‌تواند امیدوار باشد که بدون مدرک زبان هم اپلای کند.

عده زیادی از افراد که برای تحصیل در مقطع کارشناسی (چه از طریق کالج و چه از طریق دانشگاه) اقدام می‌کنند، قصد اخذ پذیرش مشروط دارند.

پذیرش مشروط دقیقا به چه معنا است؟ اگر بخواهیم خیلی مختصر و مفید به این سوال پاسخ دهیم، باید بگوییم که پذیرش مشروط به معنی این است که پذیرش شما در مرکز آموزشی مورد نظرتان مشروط به گذراندن دوره زبان است و تا زمانی که مدرک لازم را به دست نیاورده باشید، نمی‌توانید دوره تحصیلی اصلی خود را شروع کنید. تنها محدودیت این کار در این است که برخی از کشورها یا مراکز آموزشی، محدودیت سنی برای پذیرش مشروط تعیین می‌کنند. محدودیت سنی برای اخذ پذیرش مشروط، معمولا ۲۳ سال است. اما بسته به کشور مقصد شما و همچنین، مرکز آموزشی مورد نظرتان، ممکن است تفاوت داشته باشد.

بنابراین، شما می‌توانید بدون مدرک زبان هم در مقطع کارشناسی به خارج از کشور مهاجرت کنید. اما فقط سطح زبانتان نباید کاملا صفر باشد تا بتوانید مصاحبه‌های احتمالی را با موفقیت انجام دهید.

اپلای بدون مدرک زبان در مقطع کارشناسی ارشد

اپلای بدون مدرک زبان برای مهاجرت به خارج از کشور و اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد، به راحتی مقاطع قبلی نیست. همانطور که اشاره شد، هر چه سن افراد بالاتر برود و همچنین، وارد مقطع بالاتری شوند، سخت‌تر از مقاطع قبلی می‌توانند بدون مدرک زبان اپلای کنند. حقیقتا، کشورهایی که به متقاضیان اجازه می‌دهند بدون مدرک زبان اپلای کنند، بسیار محدودتر از مقاطع تحصیلی قبلی است. زیرا با توجه به این که سن و سال افراد متقاضی در مقاطع قبلی کم‌تر است، بهتر و سریع‌تر می‌توانند زبان یاد بگیرند و به همین علت حتی اگر از قبل هم مدرک زبان نداشته باشند، اجازه دارند قبل از شروع دوره اصلی تحصیل خود، دوره‌های زبان را پشت سر بگذارند.

اما خبر خوب این است که شانس اپلای بدون مدرک زبان در مقطع کارشناسی ارشد هم هنوز کاملا از بین نرفته. برخی از مراکز آموزشی در بعضی از کشورهای دنیا از قبیل کانادا به اشخاص متقاضی اجازه این کار را می‌دهند. اما باید توجه داشته باشید که انتخاب‌ها بسیار محدود و کم‌تر از مقاطع قبلی می‌شود.

به عنوان مثال، اگر ۵۰ مرکز آموزشی در مقطع کارشناسی به افراد متقاضی اجازه اپلای بدون مدرک زبان می‌دادند، تعدادشان در مقطع کارشناسی ارشد به ۱۰ یا نهایتا ۱۵ مرکز آموزشی کاهش پیدا می‌کند. البته، این صرفا یک مثال است و ممکن است کم‌تر یا بیشتر از این تعداد باشند. مهم، کاهش چشمگیر انتخاب‌هایی است که افراد متقاضی در برابر خود می‌بینند.

نکته قابل توجه این است که حتی اگر مرکز آموزشی مورد نظرتان به شما اجازه اپلای بدون مدرک زبان هم بدهد، نباید کاملا صفر باشید و هیچ چیز بلد نباشید. به هر حال، زمانی که وارد کشور مقصد می‌شوید، باید بتوانید نیازهای روزمره خود را برطرف کنید و یا مهم‌تر از آن، مصاحبه‌های احتمالی را با موفقیت انجام دهید. برای این کار، می‌توانید از دوره‌های زبان فشرده ۶ ماهه یا یک ساله در ایران استفاده کنید تا حداقل کمی با زبان آشنایی پیدا کنید و بتوانید ارتباط خوبی برقرار کنید یا سطح زبانتان را در زمینه رشته خودتان بالا ببرید.

بیشتر بخوانید: اپلای برای ارشد ، کارشناسی ارشد در کانادا

اپلای بدون مدرک زبان در مقطع دکتری

اپلای بدون مدرک زبان در مقطع دکتری از تمام مقاطع دیگر سخت‌تر است. اکثر کشورهای دنیا اجازه نمی‌دهند که شخص متقاضی بدون داشتن یک مدرک زبان معتبر شروع به تحصیل در مقطع دکترا کند. در واقع، یکی از پیش نیازهای بسیار مهم برای اخذ پذیرش در این مقطع، داشتن مدرک زبان معتبر با نمره بالا است.

معمولا شما برای اپلای در این مقطع، حداقل نیاز به داشتن IELTS 7 دارید. زیرا تمام دروس به زبان خارجی (اکثرا انگلیسی) برگزار می‌شوند و فرصت زیادی هم برای پذیرش مشروط وجود ندارد. با این وجود، سطح و نمره مدرک زبان شما به مرکز آموزشی، رشته مورد نظر و همچنین کشور مقصدتان بستگی دارد.

یکی دیگر از شرایط مدرک زبان برای اپلای در مقطع دکترا این است که اگر شخص متقاضی با زبان بومی کشور مقصد آشنایی داشته باشد، نیاز به مدرک پایین‌تری نسبت به انگلیسی دارد. به عنوان مثال، اگر شما به عنوان شخص متقاضی، قصد مهاجرت به اسپانیا برای تحصیل در مقطع دکتری داشته باشید، به جای داشتن مدرک زبان انگلیسی با نمره بسیار بالا، می‌توانید مدرک زبان اسپانیایی با نمره کم‌تری داشته باشید. که اگر پیش زمینه خوبی هم در این زبان داشته باشید، کار بسیار راحت‌تری خواهید داشت و یادگیری این زبان برایتان راحت‌تر خواهد بود.

به هر حال، بخش قابل توجهی از دوران تحصیل در مقطع دکترا صرف تحقیق و پژوهش می‌شود و شما برای اپلای در این مقطع، به غیر از داشتن نمره زبان بالا، پیش نیازهای مهم دیگری هم باید داشته باشید. رزومه معتبر و مرتبط با رشته، سابقه تهیه مقالات ISI و به طور کلی، سطح عملی بالا مهم‌ترین عوامل برای اخذ پذیرش در مقطع دکترا به شمار می‌روند. حتی برخی از مراکز آموزشی از شما می‌خواهند که چندین مقاله سطح بالا و علمی در مجلات معتبر داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اپلای برای دکتری ، تحصیل دکتری در کانادا ، فرصت مطالعاتی در کانادا

به عنوان آخرین نکته در بحث امکان پذیرش و اپلای بدون مدرک زبان نیز باید به این موضوع اشاره کنیم که عده زیادی از افراد به دنبال کسب بورسیه تحصیلی هستند، اما مدرک زبان ندارند و می‌خواهند بدون این مدرک برای اخذ بورسیه اقدام کنند. در ابتدا باید توجه داشت که استفاده از مزیت بورسیه و امکانات آن در حالت عادی هم کار سختی است؛ چه برسد به وقتی که شخص متقاضی مدرک زبان هم نداشته باشد!

برای اخذ بورسیه در ابتدا باید مدتی را در دانشگاه سپری کرده باشید و اگر یک سری شرایط خاص (مثل داشتن نمرات بالا و عالی، که تنها یکی از آن‌ها است) را داشته باشید، می‌توانید بورسیه بگیرید. داشتن مدرک زبان نیز یکی دیگر از شرایط اخذ بورسیه است. به عبارت دیگر، ‌اخذ بورسیه بدون داشتن مدرک زبان، کاری تقریبا غیر ممکن است.

اپلای بدون مدرک زبان برای چه کسانی امکان پذیر است

اکنون که از احتمال پذیرش بدون مدرک زبان در هر مقطع تحصیلی آگاهی پیدا کردید، به عنوان جمع بندی این مطلب باید اعلام کنیم که در درجه اول، هر چه سن شخص متقاضی کم‌تر باشد، شانس اخذ پذیرش وی بدون مدرک زبان بالاتر است. این دو رابطه معکوس دارند.

با توجه به این موضوع، می‌توان گفت که افراد زیر ۱۸ سال بالاترین شانس را برای انجام این کار دارند. پس از آن‌ها اولویت بعدی با متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی است. این دسته از افراد که قصد مهاجرت بدون مدرک زبان دارند، می‌توانند قبل از شروع دوره تحصیل خود در کالج یا دانشگاه، یک دوره زبان سپری کنند. به اینگونه روش‌ها، پذیرش مشروط گفته می‌شود. یعنی شروع دوره اصلی تحصیل آن‌ها مشروط به داشتن مدرک زبان است و تا زمانی که این مدرک را به دست نیاورده باشند، نمی‌توانند تحصیل خود را آغاز کنند.

اگرچه شانس موفقیت در اپلای بدون مدرک زبان در مقطع کارشناسی ارشد کم‌تر از مقطع کارشناسی می‌شود، اما هنوز هم برخی از کشورهای دنیا مانند کانادا به افراد متقاضی اجازه می‌دهند که در برخی از مراکز آموزشی بدون مدرک زبان شروع به تحصیل کنند و در واقع، پذیرش مشروط بگیرند.

نکته قابل توجه برای این دسته از افراد این است که نباید در زبان کاملا صفر باشند. چرا که باید حداقل در حد برقراری ارتباط چیزی بدانند تا مصاحبه‌های احتمالی را با موفقیت انجام دهند. بدیهی است که در هر مقطع تحصیلی، داشتن مدرک زبان معتبر، شانس اخذ پذیرش و موفقیت شما برای اپلای جهت مهاجرت تحصیلی را به شدت افزایش می‌دهد. اما همانطور که در طی این مطلب متوجه شدید، نداشتن آن هم شانس پذیرش را از بین نمی‌برد.

در هر صورت، شما می‌توانید برای بررسی شرایط مهاجرت خود و این که آیا به مدرک زبان نیاز دارید یا می‌توانید پذیرش مشروط بگیرید، با مشاوران و متخصصین موسسه مهاجرتی تراست تماس بگیرید و از مشاوره در این خصوص بهره‌مند شوید.

مراحل اخذ پذیرش تحصیلی برای اپلای بدون مدرک زبان

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­های خارج از کشور برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته­ اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های خارج از کشور تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی این دانشگاه ها برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه ها

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به خارج از کشور شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور موردنظرتان شوید. تراست راهنمای جامعی برای عزیمت به خارج از کشور برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

تجربیات دیگران را بشنوید!

نمونه های موفق/ ورق بزنید

مهاجرت تحصیلی به کانادا با موسسه تراست

دریافت وقت مشاوره اولیه

در این مرحله کافی است تا با یک تماس تلفنی و یا پر کردن فرم ارزیابی در سایت، یک وقت مشاوره از کارشناسان ما دریافت کنید

تنظیم قرارداد

بعد از تشریح کامل شرایط و خواسته های شما، راهنمایی های لازم از طرف کارشناس به شما داده خواهد شد و با عقد قرارداد، فرآیند اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کانادا آغاز می شود

دریافت مدارک اولیه

در این مرحله کافی است مدارک خواسته شده را به کارشناس مجموعه تحویل دهید. در حالی که با خیالی آسوده به سایر کارهای خود می رسید، مطمئن هستید که کارشناسان تراست پیوسته در حال پیگیری کارهای شما هستند

معرفی فهرست دانشگاه ها

در این مرحله با توجه به شرایط شما فهرستی از دوره های موجود در رشته مورد علاقه تان در اختیار شما قرار می گیرد

اپلای دانشگاه کانادا و ارسال مدارک

در این مرحله، فرم های مورد نیاز دانشگاه مورد نظر شما تکمیل، و به همراه مدارک برای دانشگاه ارسال خواهند شد.

پرداخت شهریه و سایر هزینه ها

پس از اخذ پذیرش تحصیلی، شهریه دانشگاه پرداخت می شود. نکته جالب توجه این است که کارشناسان با تجربه تراست می توانند با توجه به شرایط شما، بیشترین مقدار ممکن از بورسیه تحصیلی را برای شما دریافت کنند. بنابراین ممکن است نیاز به پرداخت شهریه در ترم های بعدی را نداشته باشید.

دریافت نامه پذیرش

در این مرحله نامه پذیرش از دانشگاه در دستان شماست. به شما تبریک می گوییم! آماده تحصیل در کانادا شوید.

دریافت ویزای تحصیلی

در نهایت، با توجه به دریافت نامه پذیرش از دانشگاه، برای صدور ویزای تحصیلی کانادا اقدامات لازم برای شما انجام می شود

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

شرایط خود را بسنجید!

نمی دانید از کجا شروع کنید؟ مشاوران ما برای راهنمایی شما آماده هستند!

سوالات متداول

آیا امکان تحصیل بدون مدرک زبان در خارج از کشور وجود دارد؟

بله. در صورتی که نتوانید این مدرک را به موقع آماده کنید، دانشگاه مورد نظر مدت زمانی را برای شما در نظر می‌گیرد تا در آن مدرک زبان را برای شروع تحصیل آماده کنید. البته، امکان شرکت در دوره‌های زبان قبل از شروع کلاس‌ها و در دانشگاه مورد نظر نیز وجود دارد.

آیا در تمامی کشورها امکان تحصیل بدون مدرک زبان فراهم است؟

امکان دارد در بعضی از کشورها سخت گیری در مورد مدرک زبان بیشتر باشد و شما نیاز داشته باشید تا به هر نحو این مدرک را آماده کنید. با این حال، در کشورهایی مانند کانادا امکان پذیرش مشروط و بدون مدرک زبان وجود دارد. این موضوع به مقطع تحصیلی شما نیز بستگی دارد و در بعضی از کشورها پذیرش مشروط برای مقاطعی مانند کارشناسی وجود ندارد.

آیا می‌توان بدون داشتن مدرک زبان از شرایط بورسیه و کمک هزینه‌ها استفاده کرد؟

باید اشاره کرد که این کار بسیار دشوار است چرا که نمره زبان از جمله مهم‌ترین مواردی است که برای شرایط بورسیه بررسی می‌شود. در واقع، شما باید برای دریافت بورسیه‌ها مدارک کامل پذیرش را ارائه دهید تا در شرایط رقابتی آن موفق شوید.

در کدام مقطع تحصیلی پذیرش بدون مدرک زبان آسان‌تر است؟

به طور کلی هر چه مقطع تحصیلی پایین‌تری را انتخاب کنید، پذیرش در آن راحت‌تر خواهد بود. در واقع، دانشگاه‌ها و اساتید انتظار بیشتری از دانشجویان مقاطع بالاتر دارند و با افزایش سن نیز، انتظار می‌رود مدارک مربوط به اپلای به صورت کامل ارائه شوند.

مدت زمان دوره‌های زبان قبل از دانشگاه چند ماه است؟

این مدت زمان بسته به سطح زبان شما و دانشگاه مورد نظر خواهد بود که ممکن است از شش ماه تا یک سال به طول انجامد. نکته مهم این است که شما در این دوره‌ها در محیطی قرار خواهید داشت که یادگیری و پیشرفت زبان‌تان با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید