ریجکت ویزای کانادا

ریجکت ویزای کانادا
رزرو وقت مشاوره

شاید در نگاه اول با خود فکر کنید که با ریجکت شدن ویزای کانادا همه چیز تمام شده و رویاهای تان برای همیشه به شکل یک رویا در ذهن‌تان خواهد ماند!

شاید خود را سرزنش کنید که ای کاش دقیق تر مدارک را بررسی کرده بودید و یا پرونده را به دست یک وکیل مهاجرت سپرده بودید!

 از طرفی دیگر ممکن است از نظر شما هیچ ایرادی در کار نباشد و حتی علت ریجکت شدن را متوجه نشوید و فقط ناامید باشید!

بعد از ریجکت شدن، افراد واکنش های مختلفی از خود نشان می دهند اما ما به شما در یک کلام می گوییم که “ریجکت ویزا پایان راه نیست!”

در صورتی که از رد شدن ویزای خود کلافه هستید و یا می خواهید در این مورد به هر دلیلی اطلاعاتی به دست آورید، می توانید با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه شوید تا اطلاعات کافی را در مورد ریجکت ویزای کانادا در اختیار شما قرار دهیم. با ما تا انتهای متن همراه شوید.

دلایل ریجکت ویزای کانادا

مطمئنا بلافاصله پس از اینکه متوجه ریجکتی ویزا خود شدید، اولین سوالی که در ذهن شما نقش می بندد این است که؛

 چه عواملی باعث ریجکت ویزای کانادا می شود؟

  • عدم ارائه اسناد پشتیبانی صحیح و دقیق

  • عدم اثبات تمکن مالی ویزای کانادا یا ارائه منابع گنگ و نامشخص برای تأمین هزینه سفر و اقامت در کانادا

  • عدم رعایت استانداردهای امنیتی بین المللی مثلا در مواردی که متقاضی سوابق کیفری دارد

  • عدم وجود دلایل کافی برای افسر کنسولگری درمورد بازگشت متقاضی به کشور محل زندگی خود

  • عدم رعایت استانداردهای بهداشت و سلامت

  • اشتباه افسر کنسولگری در ریجکت ویزای شما در هنگام نقد و بررسی!

عدم پذیرش درخواست ویزای کانادا می تواند حس ناامیدی و پوچی را به شما در وهله اول القا کند. چرا که این ریجکتی ممکن است تمام برنامه های سفر، برنامه های تحصیلی و کاری یا حتی اولویت های شما را که برای زندگی جدید خود در خاک کانادا در نظر گرفته اید، تغییر دهد.

ممکن است عوامل دیگری وجود داشته باشد که منجر به رد ویزای شما شود، اما بسیاری از آنها در دسته موارد ذکر شده قرار می گیرند. در صورتی که درخواست شما رد شد، می توانید واجد الشرایط تجدید نظر در مورد رد یا درخواست مجدد ویزا قرار بگیرید.

در صورت درخواست مجدد بهتر است مشکلاتی را که حدس می زنید من باب آن ویزای شما ریجکت شده را برطرف نمایید و سپس درخواست خود را ثبت کنید.

همچنین بخوانید: رفع ریجکتی ویزای کانادا

دلایل ریجکت ویزای تحصیلی کانادا

ریجکت ویزای تحصیلی کانادا نیز مثل سایر ویزاها ممکن است به دلایل مختلفی رد شود که در قسمت زیر به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد.

چه مواردی باعث رد ویزای تحصیلی کانادا می شوند؟

  • نشان ندادن انگیزه برای بازگشت به کشور خود پس از اتمام تحصیل

  • نداشتن تمکن مالی کافی برای تحصیل در کانادا و تامین شهریه

  • وجود ایراد در استادی پلن

  • نداشتن حداقل سطح علمی کافی برای تحصیل در کشور کانادا

  • نداشتن Tie یا گره های اقتصادی، اجتماعی و خانوادگی در کشور محل زندگی خود (مثلا داشتن بیزنس، سرمایه گذاری، وابستگی های خانوادگی و …)

  • ناقص بودن مدارک تحصیلی و فرم های موجود و یا مبهم بودن آن ها

در ویزای های تحصیلی گاهی افسر کنسولگری در حین بررسی پرونده با مواردی رو به رو می شود که ارتباطی بین رشته تحصیلی و سابقه کاری شما مشاهده نمی کند بنابراین درصدد ریجکت ویزا بر می آید تا متقاضی مجاب شود انگیزه نامه ای دقیق تر و واضح تر در موارد بعدی بنویسد.

درباره ویزای تحصیلی کانادا، مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا و طولانی شدن جواب ویزای کانادا بخوانید.

ریجکت ویزای تحصیلی کانادا

شاید شما هم از آن دسته از متقاضیانی باشید که از گرفتن نامه پذیرش از دانشگاه ها، کالج ها، مدارس یا دیگر مراکز آموزشی کانادا بسیار خوشحال بوده اید اما با رسیدن خبر ریجکت ویزای تحصیلی‌تان با خود فکر کرده اید که تمام آرزوهای‌تان در لحظه ای بر باد رفته اند.

اما نیاز نیست نگران باشید! زیرا پس از عدم پذیرش ویزای تحصیلی شما، چندین مرحله وجود دارد که شما می توانید برای اخذ ویزای کانادا مجددا اقدام نمایید.

آیا ریجکتی ویزای تحصیلی پذیرش تحصیلی کانادا را از بین می برد؟

ریجکت ویزای تحصیلی شما خللی در پذیرش تحصیلی‌تان ایجاد نخواهد کرد.

ما به شما پیشنهاد می دهیم اگر در چنین شرایطی قرار گرفته اید، از یک وکیل مهاجرت کمک بگیرید تا وی بتواند با انجام برخی از مکاتبات و نامه نگاری های اداری و با درخواست شما به عنوان موکل، نامه پذیرش را به ترم (های) بعد منتقل کند.

توجه کنید که این گپ زمانی، فرصت بسیار خوبی برای رفع ریجکتی ویزای شماست.

در این مراحل می توانید بر روی وکلای مهاجرتی با سابقه تراست حساب ویژه ای باز کنید.

آیا دلیل ریجکت ویزای شما در نامه صادر شده از طرف اداره مهاجرت کانادا وجود دارد؟

 بسیاری از افراد تصور می کنند، پس از ریجکت شدن ویزا نامه ای از طرف اداره مهاجرت کانادا برای آن ها مبنی بر علت رد شدن درخواستشان، ارسال می شود. اما این چنین نیست، بلکه نامه ای که از سمت IRCC برای متقاضی فرستاده می شود حاوی اطلاعاتی است که نشان می دهد ویزای شما ریجکت شده ولی دقت داشته باشید که علت ریجکتی ویزا شما به صورت شخصی در این نامه نیست! اما به طور کلی می توانید اطلاعاتی را که دلایل مختلف رد شدن ویزاهای متفاوت را نشان می دهد، ببینید.

آیا دلیل ریجکت ویزای شما در نامه صادر شده از طرف اداره مهاجرت کانادا وجود دارد؟

رفع ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا

درخواست مجدد پس از رد یا عدم پذیرش ویزای تحصیلی در کانادا، فرصتی طلایی است که در اختیار شما دانشجویان یا دانش آموزان عزیز قرار می گیرد تا برای بار دیگر با دلیل و منطق بیشتر درخواست خود را ارائه دهید. همانطور که پیش تر هم ذکر شد، دلایل مختلفی وجود دارد که درخواست ویزا را رد می کند.

در مجموع می توان گفت اگر دلیل رد ویزای تحصیلی خود را نمی دانید، می توانید اطلاعاتی را که ارائه کرده اید بررسی کنید و داده ها یا اسناد پشتیبانی مورد نیاز را ارائه دهید و با انجام اصلاحات مناسب، مشکل را برطرف کنید.

هنگام انجام این کار، اطمینان حاصل کنید که توضیح خوبی در مورد اینکه چرا این اطلاعات جدید در اولین برنامه شما ارائه نشده است، بدهید. پس از رد ویزای کانادا، متقاضیان باید از روش های خاصی برای گرفتن ویزا و یا اعتراض به ریجکت شدن آن اقدام نمایند که در ادامه به تفصیل به آن ها می پردازیم.

رفع ریجکتی ویزای کانادا

بعد از رد شدن درخواست شما مبنی بر گرفتن ویزا یا همان ریجکت شدن ویزا، 3 راه حل مهم و اساسی وجود دارد که شما می توانید ویزای خود را بگیرید.

  • اعتراض به نامه ریجکتی
  • درخواست مجدد ویزا
  • پیگیری از طریق دادگاه

از هر کدام از راه های بالا که اقدام کنید، احتمالا درخواست ویزای شما نتیجه بخش خواهد بود. اما دو روش اول معمولا در اولویت است. در ادامه به تفکیک به هر کدام از این راه حل ها می پردازیم.

اعتراض به نامه ریجکتی کانادا

شما به عنوان یک متقاضی برای گرفتن ویزا نسبت به نتیجه اعلام شده حق اعتراض دارید.

آیا احتمال خطا در بررسی پرونده مهاجرتی برای اخذ ویزای کانادا وجود دارد؟

پرونده های مهاجرتی از طریق یک انسان یعنی افسر کنسولگری مورد بررسی قرار می گیرند و از آن جایی که انسان جایز الخطاست ممکن است خطایی رخ دهد و پرونده شما بدون هیچ دلیل مستندی رد شود!

دلیل خطاهای به وجود آمده از طریق افسر کنسولگری کانادا چیست؟

آفیسرها معمولا افراد پر مشغله ای هستند و زمان کافی برای بررسی جزئیات پرونده ها را ندارند و از طرفی دیگر ظرفیت تقاضا بسیار محدود است. بنابراین آن ها مجبورند تا در کمترین زمان ممکن و بر اساس ظرفیت موجود، به صورت شهودی رای خود را مبنی بر پذیرش یا ریجکت ویزا صادر کنند. از این رو احتمال بالا رفتن خطا بسیار است!

راه چاره برای جلوگیری از این خطاها چیست؟

  • راهکار اول: پیش از ارسال مدارک برای ویزا کانادا

در ابتدا به شما پیشنهاد می کنیم تا مدارک خود را در کمال صحت و دقت و به صورت مختصر و مفید و دسته بندی شده ارسال کنید تا بتواند تا حدی از این خطاها جلوگیری کنید.

  • راهکار دوم: پس از ریجکتی ویزا کانادا

اگر از درست بودن و کامل بودن مدارک و شرایط خود مطمئن هستید و یا دلیل افسر کنسولگری را برای رد درخواست اخذ ویزای خود منطقی نمی دانید می توانید از روش اعتراض به نامه ریجکتی استفاده کرده و به نظر صادر شده از طرف اداره مهاجرت کانادا اعتراض کنید تا پرونده شما مجددا مورد بررسی قرار گیرد.

آیا اعتراض به نامه ریجکتی کانادا عواقب منفی به همراه دارد؟

مطمئن باشید که این اعتراض تاثیر بدی در روند پرونده مهاجرتی شما حتی در دفعات بعدی نخواهد گذاشت! چرا که حق شماست تا برای گرفتن این امتیاز یعنی اخذ ویزا تلاش کنید.

درخواست ویزای کانادا به طور مجدد

اگرچه نامه ای که از طرف اداره مهاجرت کانادا برای شما صادر می شود دلایل ریجکت ویزای شما را ذکر نمی کند و فقط به دلایل کلی در مورد ریجکت ویزاهای مختلف می پردازد. اما راهی وجود دارد که شما می توانید از دلایل رد ویزای خود مطلع شوید.

برای این کار لازم است تا از طریق یک وکیل مهاجرت اقدام کرده و از راه ATIP علل اصلی رد ویزای خود را پیدا کنید و درصدد اصلاح ایرادات ذکر شده برآیید تا بتوانید با یک درخواست جدید ویزای خود را بگیرید.

در قسمت های بعد در مورد ATIP توضیحات بیشتری خواهیم داد.

آیا برای درخواست مجدد ویزای کانادا به همان مدارک اکتفا کنیم؟

بهتر است در این فرصت به وجود آمده علاوه بر انجام اصلاحات در پرونده مهاجرتی خود به دنبال مدارک بیشتر باشیم و تنها به مدارک موجود اتکا نکنیم.

پیگیری از طریق کورت یا حوزه های قضایی کانادا

برای گرفتن حق خود و رفع ریجکتی ویزا می توانید از طریق دادگاه نیز اقدام نمایید. بسیاری از افراد بعد از امتحان کردن راه حل اول و دوم و نرسیدن به خواسته خود تصمیم می گیرند تا از این راه شانس خود را امتحان کنند.

در صورت عدم موفقیت در دادگاه کانادا، مجددا امکان گرفتن ویزا وجود دارد؟

بله؛ بعضی از افراد از مراجعه به دادگاه برای گرفتن ویزا با عنوان final refuge یا “آخرین پناهگاه” یاد می کنند. اما در نظر داشته باشید که حتی با رفتن به دادگاه و موفق نشدن به اخذ ویزا باز هم می توانید مجددا درخواست ویزای کانادا کنید و این مسئله بدان معنا نیست که اسم شما با ورود به دادگاه و عدم موفقیت در پرونده تان، در لیست سیاه قرار بگیرد.

آیا می توان بدون وکیل مهاجرت هم به دادگاه های کانادا رفت؟

بله؛ برای ورود به این مرحله اگرچه می توان به طور شخصی اقدام کرد اما گرفتن یک وکیل مهاجرت احتمالا می تواند در پرونده شما تاثیرگذار باشد. در واقع اگر مسئولان دادگاه بدانند با حقوقدانی که با چنین مسائلی آشناست رو به رو هستند و این پرونده از طریق یک وکیل پیگیری می شود احتمال بررسی دقیق تر وجود دارد.

کدام پرونده ها را می توان از طریق دادگاه کانادا پیگیری کرد؟

همه پرونده های مهاجرتی اعم از پرونده های تحصیلی، پرونده های کاری، پرونده های توریستی و سایر پرونده ها را می توان از طریق دادگاه پیگیری کرد.

مدت زمان رسیدگی به پرونده در دادگاه کانادا برای ایرانیان چقدر است؟

دقت داشته باشید که پس از ریجکت شدن ویزا، تقریبا حدود 2 ماه فرصت دارید تا پرونده خود را به دادگاه ببرید. در غیر اینصورت فرصت شما منقضی خواهد شد.

وظیفه قاضی دادگاه در رسیدگی به پرونده ریجکت ویزا در کانادا چیست؟

وظیفه قاضی در چنین پرونده هایی این نیست که ببیند شما واجدالشرایط هستید یا خیر! بلکه وظیفه وی این است که ببیند پرونده ای که از طرف آفیسر بررسی شده، منطقی و منصفانه بررسی شده است یا نه.

چرا مراجعه به دادگاه های کانادا برای گرفتن ویزا بسیار کمتر از دو روش دیگر مورد استقبال مهاجران قرار می گیرد؟

زیرا این روش علاوه بر طولانی بودن، مقرون به صرفه هم نیست!

چه مدارکی باید به دادگاه کانادا برای رسیدگی به پرونده ریجکت ویزا ارائه شود؟

 لازم به ذکر است مدارکی را که به دادگاه برای صدور حکم ارائه می دهید باید همان مدارکی باشد که برای اداره مهاجرت فرستاده اید.

دلایل رد شدن ویزای توریستی کانادا

شما به عنوان یک متقاضی، نه تنها در گرفتن ویزاهای تحصیلی و کاری ممکن است با درهای بسته مواجه شوید، بلکه گاهی پیش می آید که برای گرفتن ویزاهای اقامت موقت کانادا مثل ویزای توریستی کانادا نیز به مشکل بر بخورید. بنابراین بهتر است برای رفع ریجکتی در این نوع ویزاها از بندهای قانونی استفاده شود و فقط به یک نامه ساده اکتفا نکنیم. همچنین بهتر است برای نتیجه بخش بودن، مدارک بیشتری نیز ارائه دهیم.

مهم ترین دلایل رد شدن ویزاهای توریستی کانادا چیست؟

  • عدم اثبات تمکن مالی برای تامین هزینه های سفر

  • عدم وجود مدارک کافی برای بازگشت به کشور خود

  • نداشتن سابقه سفرهای خارجی

  • ناقص بودن مدارک و فرم ها

  • نداشتن برنامه منظم برای سفر

  • ضعیف بودن وضعیت مالی اسپانسر شما در کشور کانادا

علت رد شدن ویزاهای توریستی کانادا برای ایرانیان چیست؟

بیشتر ویزاهای توریستی هموطنان به 3 دلیل زیر رد خواهد شد. برای ورود به کشور کانادا باید بتوانید افسر کنسولگری را در موارد زیر متقاعد کنید.

  • توانایی تامین هزینه های سفر را دارید.
  • شواهد و گره های خانوادگی و اقتصادی کافی برای بازگشت به کشور خود را دارید.
  • سابقه سفرهای خارجی به خصوص در حوزه شنگن را دارید

نکته! این مورد بسیار می تواند تاثیر مثبتی در روند اخذ ویزا داشته باشد و به شما در گرفتن ویزا کمک کند.

همچنین بخوانید: مدت زمان صدور ویزای توریستی کانادا ، تمدید ویزای توریستی کانادا

دلایل ریجکت ویزای کاری کانادا

در مورد ریجکت ویزای کار کانادا نیز، مهمترین دلایل عدم پذیرش اکثرا همان مواردی هستند که به عنوان دلایل کلی ریجکت ویزای کانادا ذکر شد. که برخی از آن ها عبارت اند از:

  • نداشتن اسناد پشتیبانی

  • نبود دلایل کافی برای بازگشت به کشور مورد نظر

  • نداشتن منابع مالی کافی برای تأمین هزینه ها

  • داشتن سوء سابقه

  • نداشتن استانداردهای بهداشت و سلامت

  • خطای انسانی در ریجکت ویزا

  • نداشتن بیزینس پلن دقیق

 با این وجود، نکته قابل توجهی که باید در رابطه با ویزاهای کاری کانادا به آن توجه کرد، تمایز بین رد شدن ویزا و بازگشت ویزا است.

بیشتر بخوانید: بیزینس پلن برای مهاجرت به کانادا

تفاوت بین رد شدن ویزا و بازگشت ویزا در ریجکت ویزاهای کاری کانادا

رد شدن ویزای کاری کانادا

رد شدن ویزا کاری معمولا به دلایل زیر است:

  • عدم اثبات تمکن مالی
  • نداشتن اسناد پشتیبانی
  • عدم مطابقت با استانداردهای سلامت و بهداشت
  • داشتن سوء سابقه
  • و سایر موارد دیگر

دقت کنید که جبران این نوع ریجکتی کمی سخت است و معمولا فرصتی طولانی را می طلبد.

بازگشت ویزای کاری کانادا

گاهی ممکن است به دلایل زیر ویزای کاری شما ریجکت شود:

  • پر شدن سهمیه یا ظرفیت یک برنامه
  • وجود نواقص و خطا در فرم ها، اسناد و موارد خواسته شده

گفتنی است که جبران این نوع ریجکتی نسبتا آسان تر است و معمولا می تواند روند سریع تری داشته باشد.

به این نکته توجه داشته باشید که اگر برنامه ای که برای آن درخواست داده اید ظرفیت کافی برای ثبت نام ندارد، متأسفانه در آن زمان نمی توانید دوباره برای آن برنامه خاص اقدام کنید و بهتر است منتظر یک فرصت جدید باشید. با این حال، امکان اعتراض و اصلاح پرونده در موارد بالا به شما داده می شود تا بتوانید دوباره درخواست ویزای خود را ثبت کنبد.

اقدامات پس از ریجکت شدن ویزای کانادا

شاید اولین سوالات متقاضیانی که درخواست ویزای آن ها رد شده است این است که:

  • چگونه از دلایل رد شدن ویزا مطلع شویم؟
  • چه اقداماتی لازم است که اکنون انجام دهیم؟

 یکی از بهترین اقداماتی که پس از ریجکت شدن می توانید انجام دهید گرفتن ATIP است.

ATIP چیست؟

ATIP یا Access to Information and Privacy در واقع همان دسترسی به اطلاعات شخصی و محرمانه پرونده مهاجرتی شماست. همانطور که قبلا هم گفتیم نامه ای که از طرف سفارت برای شما ارسال می شود بسیار مختصر بوده و دلیل ریجکتی شما در آن نیست، برای این که بتوانید درباره علت ریجکتی خود اطلاعاتی به دست آورید می توانید درخواست ATIP  دهید.

با گرفتن چنین نامه ای شما می توانید به اصلاح شرایط بپردازید و حتی اگر در پرونده شما خطایی رخ داده باشد از آن مطلع شوید و اعتراض خود را ثبت نمایید.

چگونه ATIP بگیریم؟

درخواست ATIP را می توانید به وکلای مهاجرتی ما در موسسه مهاجرتی تراست واگذار کنید تا در کمترین زمان و با هزینه ای محدود این نامه را از طریق اداره مهاجرت کانادا برای شما بگیریم.

درخواست اخذ ATIP را به موسسه مهاجرتی تراست بسپارید!

برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید هم اکنون با مشاوران ما در موسسه مهاجرتی تراست وقت مشاوره رزرو فرمایید و درخواست خود را برای گرفتن ATIP ثبت نمایید.

ترس از ریجکت شدن ویزای کانادا

شکی نیست که ترس از ریجکت شدن ویزا یکی از دغدغه هایی است که مهاجران در سر دارند. اما لازم است بدانید که این ترس در پاره ای از موارد از ناآگاهی و نداشتن اطلاعات صحیح سرچشمه می گیرد چرا که طبق مواردی که در قسمت های قبل ذکر کردیم، راهکارهایی برای تغییر رای افسر کنسولگری وجود دارد و حتی در صورت ثابت ماندن ریجکتی ویزا، شما می توانید بار دیگر اقدام نمایید. پس اگرچه ممکن است رفتن شما کمی به تعویق بیوفتد اما در اکثر مواقع شدنی است!

چگونه با ترس ها و ناراحتی هایمان از رد درخواست ویزا کنار بیاییم؟

  • خونسردی خود را حفظ کنید و بدانید که ریجکتی ویزا پایان مسیر مهاجرتی شما نیست.
  • اطلاعات مورد نیاز و اخبار ریجکتی ویزا را از منابع موثق دریافت کنید و از پیگیری این موارد از شبکه های اجتماعی غیر معتبر بپرهیزید.
  • از داشتن انرژی مثبت و نگاه امیدوارانه به آینده غافل نشوید و سعی کنید آرامش و تمرکز خود را حفظ کنید و نیمه پر لیوان را ببینید.
  • سعی کنید به طور اصولی و قانونی پرونده خود را پیش ببرید.
  • اگر پرونده مهاجرتی خود را به وکیل سپرده اید، به او اعتماد داشته باشید و اجازه دهید تا وکیل مهاجرت بر اساس تجربیات خود در زمان مناسب به پرونده شما رسیدگی کند و اقدامات لازم را انجام دهد.
  • صبور باشید و اجازه دهید پرونده به موقع و به صورت قانونی روند خود را طی کند.
  • در این مرحله سعی کنید از تجربیات شخصی دیگران استفاده نکنید چرا که پرونده های یکسان هم ممکن است از آفیسر بازخوردهای متفاوتی بگیرند.

درصد ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا

اگرچه بسیاری از افراد حتی پیش از شروع اقدامات لازم برای مهاجرت، از ریجکتی ویزا هراس دارند، اما این نکته بسیار قابل توجه است که طی سال های گذشته درصد کمی از مهاجران به خصوص دانشجویان و دانش آموزان با درهای بسته ریجکت ویزا مواجه شده اند.

این مسئله نشان می دهد که درصد ریجکت ویزا نسبت به درخواست ویزا آنقدر ها هم که تصور می کنید زیاد نیست! برای اینکه خیال شما کمی راحت شود به نمودار زیر توجه فرمایید.

درصد ریجکتی ویزای تحصیلی کانادا

در تصویر فوق می توانید خط سیر تقاضاهای کلی و ویزاهای تأیید شده دانشجویان ایرانی را طی سال های 2016 تا 2019 مشاهده کنید.

کانادا در سال 2018 بیش از 8,450 تقاضا از سوی دانشجویان ایرانی دریافت کرد، که رشد 78/82 درصدی نسبت به سال 2017 داشته است. از بین 8,450 تقاضای ارسال شده، 5,996 ویزا مورد تأیید قرار گرفت که نشان دهنده نرخ تأیید 9/70 درصدی در این کشور است.

سطح تقاضای دانشجویان ایرانی در سال 2019 با رشد سریع تری همراه بود، به طوری که کانادا 14,329 تقاضا از دانشجویان ایرانی در سال 2019 دریافت کرد که نسبت به سال 2018 رشد 59 درصدی داشته است. 6,257 ویزا در سال 2019 مورد تأیید قرار گرفت و نرخ تأیید 43 درصد برآورد شد.

درباره آسان­ترین راه مهاجرت به کانادا بخوانید.

مزایای رفع ریجکتی ویزا کانادا

در بعضی از کشورها، به خصوص در کشورهای اروپایی در صورتی که ویزای شما ریجکت شود، فرصتتان هم برای گرفتن ویزا تا مدتی از شما سلب خواهد شد. اما در کشور کانادا اینطور نیست!

چنانچه ویزای شما به طور قطعی ریجکت شود و هیچ کدام از راهکارها برای رفع ریجکتی نتواند به شما کمک کند، شما می توانید بلافاصله درخواست مجدد خود را برای اخذ ویزا ثبت نمایید.

اما دقت داشته باشید که بهتر است پیش از اقدام دوباره به بررسی تمام مشکلات موجود پرداخته و آن ها را اصلاح کنید، سپس در پی گرفتن ویزا باشید؛ چرا که حتی اگر در این بین فواصلی هم ایجاد شود، ارزشمند خواهد بود.

ریجکت خوب یا ریجکت بد

با اینکه همه متقاضیان حق اعتراض دارند و فرصت های متعدد به آن ها برای رفع ریجکتی داده می شود تا بتوانند در پی جبران برخیزیند و مجددا تلاش کنند. اما می توان برخی از پرونده ها را خوب و دیگری را بد تلقی کرد.

ریجکت خوب

بعضی از پرونده ها را می توان کامل تلقی کرد که فقط به یک یا دو دلیل ریجکت شده اند. مثلا در ویزاهای تحصیلی تمامی مدارک مورد نیاز و فرم های پر شده توسط متقاضی کامل است، تمکن مالی هم وجود دارد و در واقع دانشجو یا دانش آموز واجدالشرایط تحصیل در مراکز آموزشی کانادا است اما انگیزه نامه و طرح درسی وی برای تحصیل در این کشور نامشخص و مبهم بوده و به همین دلیل ریجکت شده است.
بررسی ها نشان می دهد که جبران این پرونده با گرفتن ای تیپ بسیار آسان است و خطاهای موجود جبران پذیر خواهند بود.

ریجکت بد

بعضی از پرونده ها پر از ایرادند و کاملا غیر اصولی ارائه شده اند. جبران چنین پرونده هایی بسیار سخت است و به زمان کافی برای رفع اصلاحات نیاز دارد.

در آخر گفتنی است که ریجکتی بخشی از مسیر است و آخر راه نیست. میل ذاتی ما انسان ها این است که همیشه برنده باشیم و پذیرفته شویم اما واقعیت این است که امکان ریجکت شدن نه تنها برای ویزا بلکه در همه جنبه های زندگی وجود دارد.

پس بهتر است موقعیت ایجاد شده را به نفع خود تلقی کنیم و با دید مثبت به آن نگاه کنیم تا تمرکز کافی برای از میان برداشتن موانع پیش رو را داشته باشیم.

موسسه مهاجرتی تراست مفتخر است که مشتریان خود را با رضایت کامل به سوی مقاصدشان راهی کند. شما می ‌توانید صفر تا صد کار مهاجرت و اخذ ویزای کانادا را به وکلا و مشاوران متعهد و مجرب ما بسپارید. برای تماس با وکلای ما و گرفتن مشاوره‌ تخصصی می ‌توانید همین الان جلسه‌ مشاوره رزرو نمایید.

خدمات موسسه تراست برای مهاجرت

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

آیا برای رفع ریجکت ویزا می توان از تجربیات دیگران استفاده کرد؟

خیر؛ اگرچه شاید تجربیات دیگران بتواند به شما کمک کند اما دقت کنید که حتی گاهی دو پرونده کاملا مشابه می توانند خروجی های متفاوتی داشته باشند. پس بهتر است برای رفع ریجکتی از یک وکیل مهاجرت کمک بگیرید. شما می توانید روی وکلای مهاجرتی ما در موسسه مهاجرتی تراست حساب ویژه ای باز کنید.

آیا درست است که سیستم اداره مهاجرت کانادا دارای هوش مصنوعی شده و کسی که یک بار ریجکت شده، دوباره هم ریجکت خواهد شد؟

لزوما خیر. درست است که هوش مصنوعی باعث دقیق تر شدن این موضوع شده و گاها مشکلاتی را هم به وجود آورده، اما این که یک بار ریجکت شدن، باعث ریجکتی در دفعات بعد هم خواهد شد، درست نیست و پرونده ها در صورت سابقه ریجکتی هم به طور دقیق از اول بررسی خواهند شد.

استفاده از مدارک جعلی چه عواقبی دارد؟

اگر اطلاعات دروغ ارائه دهید، از مدارک جعلی استفاده کنید و حتی چیزی که حقیقت بوده و وجود داشته را اعلام نکنید، آفیسر پرونده شما را ریجکت خواهد کرد. اما این اختیار را دارد که علاوه بر ریجکتی، شما را تا ۵ سال برای اقدام مجدد هم محروم کند که معمولا در چنین شرایطی، احتمال آن بسیار زیاد است. بنابراین، شدیدترین عواقب ممکن را برای شما در پی خواهد داشت.

آیا ریجکتی ویزا در درخواست بعدی شما برای اخذ ویزا تاثیرگذار است؟

اگرچه ریجکت ویزای شما در سیستم اداره مهاجرت کانادا ثبت می شود اما معمولا نمی تواند تاثیر منفی در پرونده های جدید با شرایط جدید داشته باشد. در کل بهتر است در همان ابتدا از یک وکیل مهاجرت کمک بگیرید تا همه چیز خوب پیش برود.

من ۲۱ سال سن دارم. در ۱۷ سالگی برای ویزای دانش آموزی کانادا ریجکت شدم. آیا این در ارشد هم تاثیرگذار خواهد بود؟

بله. اما ریجکتی به این معنی نیست که دیگر هیچ وقت نمی توانید دوباره اقدام کنید. باید ببینید دلیل ریجکت شدنتان چه بوده و سعی کنید آن را برطرف کنید.

مهلت بردن ویزای ریجکت شده به دادگاه چقدر است؟

تقریبا دو ماه.

گره یا tie چیست و نبود آن چقدر می تواند در ریجکت ویزا تاثیر گذار باشد؟

گره ها معمولا می توانند اقتصادی، اجتماعی و خانوادگی باشند و معمولا اثبات آن ها در روند اخذ ویزا می تواند به شما کمک کنند.
برخی از گره ها به شرح زیر اند:
-وجود والدین و همسر و فرزندان در کشور مبدا
-داشتن بیزنس در کشور مبدا
-داشتن سرمایه مثل سند ملک
-داشتن حقوق و مزایای قابل توجه در کشور مبدا

نوت آفیسر چیست؟

نوت آفیسر در واقع همان ATIP  یا دسترسی به اطلاعات شخصی و محرمانه پرونده مهاجرتی است. در واقع نامه ریجکتی که از طرف اداره مهاجرت کانادا برای شما ارسال می شود بسیار مختصر بوده و دلیل ریجکی شما در آن نیست برای این که بتوانید درباره علت ریجکتی خود اطلاعاتی به دست آورید می توانید درخواست ATIP  یا نت آفیسر دهید. با گرفتن چنین نامه ای شما می توانید به اصلاح شرایط بپردازید و حتی اگر در پرونده شما خطایی رخ داده باشد از آن مطلع شوید و اعتراض خود را ثبت نمایید.

چه زمانی می توانید بعد از ریجکت شدن دوباره اقدام به اخذ ویزا کانادا کنید؟

اگر ریجکت شدید، هر زمان که خواستید می توانید مجدداً اقدام کنید مگر این که در نامه شما خلاف این نوشته شده باشد. فقط بهتر است مشکلاتی که سبب رد ویزا شده اند را برطرف نمایید و اصلاحات مورد نظر را انجام دهید سپس اقدام به اپلای نمایید تا شانس شما برای گرفتن ویزای کانادا افزایش یابد.

آیا آمار ریجکتی ویزای کانادا در ایران بیشتر از جاهای دیگر است؟

معمولا شانس افراد برای گرفتن ویزا برابر است. طبق آمار به دست آمده نیز نسبت درخواست ایرانیان برای گرفتن ویزا به نسبت موفقیت آمیز بودن این روند بسیار خوب است به طوری که ایران جزو چند کشور اول در این زمینه قرار گرفته است.

دلایل ریجکت ویزا در کانادا چیست؟

-عدم ارائه اسناد پشتیبانی صحیح و دقیق
-عدم اثبات تمکن مالی کافی یا ارائه منابع گنگ و نامشخص برای تأمین هزینه سفر به کانادا و اقامت در این کشور
-عدم رعایت استانداردهای امنیتی بین المللی مثلا در مواردی که متقاضی سوابق کیفری دارد
-عدم رعایت استانداردهای بهداشتی (در آزمایش مدیکال ویزای کانادا)
-عدم وجود دلایل کافی برای افسر کنسولگری درمورد بازگشت متقاضی به کشور محل زندگی خود
-اشتباه افسر کنسولگری در ریجکت ویزای شما در هنگام نقد و بررسی

آیا رتبه دانشگاه ها می تواند در ریجکت ویزا شما تاثیر بگذارد؟

نمی توان به طور کلی جواب بله یا خیر داد. اما می توان گفت که حساسیت بر روی دانشگاه های کوچکتر در رنک های پایین تر بیشتر است.

آیا برای گرفتن ویزای تحصیلی معدل تاثیرگذار است؟

به نظر نمی رسد که افسر کنسولگری زمان کافی برای بررسی جزئیات پرونده شما را داشته باشد اما باز هم نمی توان به طور قطع که معدل نمی تواند در ریجکت ویزا تاثیر گذار باشد. بخشی از شرایط تحصیلی بر اساس قوانین بررسی می شود و بخشی دیگر نیز به نظر آفیسر بستگی دارد.
شاید کمتر پرونده ای را بتوان دید که به دلیل معدل پایین ریجکت شده باشند اما خبر خوشحال کننده این است در صورتی که ویزای شما به علت معدل پایین رد شده است، معمولا در دادگاه قابل دفاع خواهد بود.

تقاضای ایرانیان برای اخذ مجوز تحصیل در کانادا چقدر است؟

ایران دارای 82 میلیون نفر جمعیت است و هجدهمین کشور پر جمعیت و هفدهمین کشور بزرگ جهان به شمار میرود. ایران پنجمین منبع بزرگ دانشجویان بین المللی برای کانادا است، این رتبه طی چهار سال اخیر با نرخ ثابت رو به رشد بوده است. تعداد دانشجویان ایرانی متقاضی تحصیل در کانادا از سال 2017 تا به حال دو برابر شده است.

نرخ تأیید مجوز تحصیلی در کدام استان کانادا بیشتر و در کدام کمتر است؟

بررسی نرخ های تأیید مجوز تحصیل در سرتاسر کانادا نشان می دهد که ساسکاچوان، آلبرتا و نیوبرانزویک از بالاترین نرخ تأیید برابر با 76 تا 77 درصد و کبک کانادا از پایینترین نرخ تأیید برابر با 53 درصد برخوردار هستند.

بیشتر افراد دارنده مجوز تحصیل در کانادا از مردانند یا زنان؟

تعداد دانشجویان مرد ایرانی متقاضی تحصیل در کانادا بیش از دانشجویان زن است، هر چند که نرخ پذیرش متقاضیان زن بسیار بالاتر است.

برنامه های تحصیلی با نرخ بالای پذیرش کدام اند؟

اطلاعات زیر مربوط به سال تحصیلی 2019 است.
-دانشگاه مقطع دکتری: 95 درصد
-دانشگاه مقطع کارشناسی ارشد: 77 درصد
-دانشگاه مقطع کارشناسی: 51 درصد
-متوسطه دوم: 37 درصد
-متوسطه اول: 26 درصد
-گواهی در کالج: 26 درصد
-دیپلم در کالج: 24 درصد
-ESL/FSL در دانشگاه: 32 درصد
-ESL/FSL در کالج: 19 درصد
-ESL/FSL درصدی: 18 درصد

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید