لینک های مفید!
کانادا بهعنوان یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا شناخته میشود. این ویژگی شاید به خاطر فرصتهای شغلی بینظیر، سیستم آموزشی منحصر بهفرد، فرهنگ غنی و طبیعت زیبای آن است. بههرحال این کشور از محبوبترین کشورها برای گردشگران و مهاجران به شمار میرود و هرساله ایرانیان زیادی برای اخذ ویزای کانادا یا تحصیل در کانادا اقدام میکنند.
اگر شما هم میخواهید زندگی در این کشور پیشرفته را تجربه کنید باید در وهله اول برای اخذ ویزای کانادا بهصورت آنلاین ثبتنام کرده و پس از تائید اولیه به سفارت کانادا در یکی از کشور های همسایه مراجعه نمایید.
قطعاً سازوکار سفارت کانادا برای خیلی از افرادی که بهتازگی میخواهند برای مهاجرت به کانادا اقدام نمایند ناآشنا خواهد بود. به این خاطر موسسه مهاجرتی تراست در این بخش قصد دارد به تمام جزئیات لازم که باید در خصوص سفارت کانادا بدانید بپردازد. شما همچنین میتوانید برای پاسخ به هرگونه سؤال در خصوص مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت کانادا با کارشناسان خبره ما در سازمان مهاجرتی تراست در ارتباط باشید.
در صورتی که بدون نیاز به مشاوره میخواهید اطلاعات جامعی کسب کنید می توانید مقاله روش های مستقیم مهاجرت به کانادا مطالعه کنید
چک لیست عزیمت به کانادا
- چک لیست مدارک و وسایل موردنیاز
- راهنمای قوانین کانادا
- شروع زندگی در کانادا
همچنین بخوانید: سفارت کانادا در ترکیه ، سفارت کانادا در گرجستان ، سفارت کانادا در دبی
وقت سفارت کانادا
یکی از اولین اقداماتی که برای اخذ ویزای کانادا انجام میشود دریافت وقت سفارت کانادا است. برای این منظور میتوان به دو روش حضوری و اینترنتی اقدام کرد.
دریافت وقت سفارت کانادا به صورت آنلاین
درخواست وقت سفارت کانادا به صورت آنلاین یکی از رایجترین روشها بهخصوص برای ایرانیان است، چرا که در حال حاضر سفارت این کشور در ایران تعطیل هست؛ بنابراین بیشتر ایرانیان ترجیح میدهند به جای حضور در کشورهای همسایه جهت دریافت وقت سفارت کانادا که هم زمانبر بوده و هم هزینه زیادی در بر خواهد داشت، بهصورت اینترنتی از طریق وب سایت سفارت این کشور اقدام نمایند و سپس در مراحل بعدی و برای مصاحبه در سفارت حضور یابند. علاوه بر این معمولاً درخواستهای آنلاین زودتر از درخواست حضوری توسط سفارت مورد بررسی قرار میگیرد.
برای این منظور شما باید اطلاعات خود را در سایت سفارت کانادا ثبت کنید. در این صورت یک حساب کاربری برای شما ایجاد خواهد شد. سپس باید مدارک لازم را همراه با ترجمه و مهر دادگستری در سایت بارگیری کنید. درنهایت با دریافت ایمیل مبنی بر تائید ثبتنام شما در سایت سفارت، باید طی 30 روز آینده جهت انگشت نگاری ویزای کانادا در سفارت کانادا در یکی کشورهای همسایه حضور یابید. نتیجه نهایی نیز از طریق حساب کاربری آنلاین شما اعلام خواهد شد.
دریافت وقت سفارت کانادا به صورت حضوری
حضور در سفارت کانادا برای دریافت وقت مصاحبه و انگشتنگاری در گذشته بیشتر مرسوم بوده است. در این روش متقاضی تمامی مدارک خود را بهصورت کاغذی (بهصورت کامل و تائید شده) به سفارت ارائه میدهد که مسلماً بررسی آنها وقت بیشتری میخواهد. همانطور که گفته شد ایرانیان اغلب از روش اول استفاده میکنند مگر اینکه در کشورهای اطراف حضور داشته باشند.
بیشتر بخوانید: ثبت نام آنلاین ویزای کانادا
معرفی سایت رسمی سفارت کانادا و ثبت نام سفارت کانادا
در سیستم جدیدی که کانادا برای پذیرش مهاجران در سراسر جهان از ابتدای سال ۲۰۱۶ در نظر گرفته است، درخواستهای ویزای کانادا بهصورت آنلاین و از طریق وبسایت وزارت خارجه این کشور صورت میگیرد. ثبت اطلاعات در سایت رسمی سفارت کانادا به دو زبان انگلیسی و فرانسوی امکانپذیر است؛ بنابراین شما برای ثبتنام در این سایت و پیگیری نتیجه آن باید به یکی از این دو زبان تسلط کامل داشته باشید که ایرانیان معمولاً به زبان انگلیسی تسلط دارند.
پس از دانلود فرم سفارت كانادا باید این فرمها را بهدقت به زبان انگلیسی یا فرانسوی پر کنید. همچنین اگر برای اولین بار است که قصد مهاجرت به یک کشور خارجی مثل کانادا را دارید و یا در پر کردن صحیح فرمهای مهاجرت با مشکل مواجه شدهاید بهتر است پر کردن فرم وقت سفارت کانادا را به یک متخصص واگذار کنید. برای این منظور میتوانید با کارشناسان با در سازمان مهاجرتی تراست تماس بگیرید.
پر كردن فرم سفارت كانادا
معمولاً پر کردن اشتباه فرم سفارت کانادا یکی از دلایل رایج ریجکت ویزای کانادا است. فرم سفارت کانادا برای هر کدام از انواع ویزاها متفاوت بوده و هر کدام دارای پیچیدگیهای خاصی است. مثلاً جهت درخواست ویزای توریستی کانادا، شما باید ۳ فرم درخواستی سفارت این کشور را که شامل اطلاعات خانوادگی، تاریخچه سفری و اطلاعات فردی شخص متقاضی است پر کنید. کمبود در تکمیل فرم سفارت یا اشتباه پر کردن این فرمها و همینطور ارائه اطلاعات تقلبی و جعلی موجب رد شدن درخواست ویزای شما توسط افسران ویزای کانادا میشود.
برای مثال شما باید فرم ۵۲۵۷ را بسیار دقیق و شفاف پر کنید؛ زیرا این فرم میتواند مهمترین عامل در موفقیت درخواست ویزای کانادا باشد؛ بنابراین توصیه میکنیم به این نکته حتماً توجه کنید و جهت جلوگیری از ریجکت شدن درخواست ویزا، تکمیل این فرمها را زیر نظر یک متخصص انجام دهید.
همچنین درباره رفع ریجکتی ویزای کانادا با مراجعه به لینک، در تراست بخوانید.
نمونه کاور لتر برای سفارت کانادا
cover letter در واقع مربوط به مقاله، پروپوزال و یا رزومه کاری یا تحصیلی شما میشود که در صورت درخواست برای اخذ ویزای کار کانادا یا ویزای تحصیلی کانادا، هنگام دانلود کردن فرم سفارت کانادا و پر کردن فرم سفارت کانادا لازم است آن را نیز به سفارت ارائه دهید.
نحوه رزومه نویسی برای سفارت کانادا، با رزومههای معمولی کاملاً متفاوت است و متکی به قواعد خاصی است که در صورت رعایت نکردن آنها احتمال قبول درخواست ویزای شما بسیار کم است. اگر تجربهای در نوشتن cover letter ندارید بهتر است با یک مشاور مهاجرت در این زمینه مشورت کنید. کارشناسان مهاجرت ما در موسسه مهاجرتی تراست بهترین راهنماییها را در این خصوص به مشتریان خود ارائه میدهند.
شما میتوانید در خصوص سؤالات مهاجرت به کانادا با دفتر ما در ونکوور تماس بگیرید!
در ادامه به چند قانون کلی جهت نوشتن رزومه کاری و تحصیلی برای سفارت کانادا اشاره خواهیم کرد. اگر میخواهید یک رزومه کاری خوب و حرفهای برای سفارت کانادا بفرستید حتماً موارد زیر را رعایت کنید.
- رزومه باید کوتاه باشد. مثلاً یک رزومه 2 صفحهای کافی است. همچنین اگر تجربه به خصوصی در کار کسب نکردهاید و تازه فارغالتحصیل شدهاید، بهتر است روزمه خود را در یک صفحه ارسال کنید.
- کارشناسان مهاجرت ما در سازمان تراست توصیه میکنند برای هر شغلی که به کانادا پیشنهاد میدهید، یک رزومه مرتبط با همان را داشته باشید و در ابتدای رزومه به آن اشاره نمایید.
- بهتر است بههیچعنوان از رزومه کاری کپی پیست شده استفاده نکنید. در این صورت احتمال ریجکت شدن درخواست شما بالا است. البته رعایت فرمت کلی رزومه مهم است؛ بنابراین کاور لتر برای سفارت کانادا باید منظم، سازمان دار و طبق فرمت باشد.
- حتماً از چند جمله تخصصی با توجه به شغل و مدرک تحصیلی خود در اول رزومه استفاده کنید.
جواب سفارت کانادا
اکثر متقاضیان ویزای کانادا بهویژه متقاضیان ویزای توریستی، در خصوص مدتزمانی که جواب سفارت کانادا را دریافت میکنند سؤال دارند. هنگامیکه شما برای دریافت وقت سفارت کانادا بهصورت آنلاین اقدام کرده باشید، قطعاً پیگیری جواب ویزای کانادا برای شما آسانتر خواهد بود و مدتزمان جواب سفارت کانادا هم در این صورت کاهش مییابد.
سایت اصلی سفارت کانادا نیز، ثبتنام آنلاین را بهترین روش برای درخواست ویزای این کشور معرفی کرده است. پس از پرکردن فرم سفارت کانادا و ارسال آن بهصورت آنلاین، ارزیابی مدارک و اطلاعات شما برای کارکنان کارگزاریها راحتتر است، درنتیجه در صورت تائید درخواست ویزای شما حتماً بهزودی یک ایمیل مبنی بر حضور در سفارت جهت انگشتنگاری دریافت خواهید کرد.
در این صورت در بازه زمانی 30 روزه باید با در دست داشتن تمامی مدارک موردنیاز همچون نامه انگشتنگاری، به یکی از VAC های دفاتر VFS مراجعه کنید. پس از ارائه مدارک و انگشتنگاری نیز ایمیلی مبنی بر قبولی کامل درخواست ویزای شما ارسال میگردد. اقدامات بعد از این مرحله در بخش پیکاپ ویزای کانادا توضیح دادهشده است.
کدام سفارت کانادا برای ایرانیان بهتر است
بعد از اینکه وقت سفارت کانادا را تعیین کردید لازم است با مدارک کامل و دقیق در وقت مقرر شده به سفارت این کشور مراجعه کنید تا افسر مصاحبهکننده، واجد شرایط بودن شما جهت اخذ ویزای کانادا را بررسی نماید. همانطور که گفته شد سفارت کانادا در کشور ما تعطیل است؛ بنابراین ایرانیانی که درخواست ویزای کانادا را دارند باید به کنسولگری کانادا در کشورهای همسایه در شهرهای آنکارا، استانبول، دبی، تفلیس، ایروان و ابوظبی مراجعه کنند.
شعبه مرکزی سفارت کانادا برای ایرانیان در ترکیه و در شهر آنکارا واقع است؛ اما در هر صورت تمامی این شعب بازه زمانی یکسانی را برای صدور ویزای کانادا طی میکنند. همچنین آمارها نشان میدهد که شعب آنکارا و ارمنستان میزان قبولی بیشتری را نسبت به شعب دیگر سفارت کانادا دارند.
با توجه به اینکه سفارت کانادا در استانبول از مراکز شلوغ برای صدور ویزای کانادا است. همچنین شعب دبی و ابوظبی نیز از درصد ریجکتی بسیار بالاتری برخوردار هستند؛ بنابراین متخصصان مهاجرت در سازمان مهاجرتی تراست به شما توصیه میکنند که جهت اخذ ویزای کانادا، به سفارت این کشور در آنکارا و در اولویتهای بعدی به ایروان و یا تفلیس مراجعه کنید.
آدرس سفارت کانادا در کشورهای نزدیک ایران
- آدرس سفارت کانادا در آنکارا
Kavaklıdere Mahallesi Atatürk Bulvarı no: 154
- آدرس سفارت کانادا در دبی
Consulate General of Canada, 19th Floor Jumeirah Emirates Towers (Business Tower), Sheikh Zayed Road.Dubai, United Arab Emirates
- آدرس سفارت کانادا در ابوظبی
Abu Dhabi Trade Towers, Abu Dhabi Mall, West Tower, 9th & 10th Floors, Abu Dhabi, United Arab Emirates
- آدرس سفارت کانادا در ایروان
Yerevan, 10 Vazgen Sargsyan, Yerevan, Armenia
- آدرس سفارت کانادا در استانبول
۲۰۹ Buyukdere Caddesi, Tekfen Tower, Levent 4, Istanbul, 34394 Turkey
- آدرس سفارت کانادا در تفلیس
Georgia, 12 Abuladze street 1st lane, (Dead End) 0162, Ground Floor, Tbilisi, Georgia
تور سفارت کانادا
شما ممکن است برای حضور در سفارت کانادا به تور سفارت کانادا نیاز داشته باشید، تور سفارت کانادا در کشور موردنظر به شما کمک میکند تا هم برای کارهای سفارت بهراحتی اقدام کنید و هم در مدتزمان حضور در کشور همسایه در شهر موردنظر به گشتوگذار بپردازید.
هزینه تور سفارت کانادا به کشور مقصد و همینطور عوامل مختلفی همچون رزرو هتلهای همراه با وعدههای غذایی، بلیط هواپیما، ترانسفر فرودگاهی برای رفتوبرگشت، بیمه مسافرتی، تور لیدر فارسی زبان کاملاً مسلط به زبان انگلیسی، گشت شهری رایگان و ارائه سیمکارت و دیگر خدمات ارائهشده در تور بستگی دارد.
انگشت نگاری سفارت کانادا
یکی از مراحل مهم درخواست ویزای کانادا انگشتنگاری یا بیومتریک است که باید بهصورت حضوری در یکی از VACهای VFS انجام گیرد. انگشتنگاری کانادا در دبی، ابوظبی، آنکارا، تفلیس و… صورت میگیرد. پرونده مهاجرتی شما برای اخذ ویزای کانادا تنها بعد از انگشتنگاری به جریان میافتد.
بعد از ثبتنام آنلاین ویزای کانادا، متقاضی به مدت یک ماه از زمان صدور نامه فرصت دارد تا جهت انگشتنگاری سفارت کانادا، به یکی از دفاتر VAC مراجعه نماید.
نکات لازم در خصوص انگشت نگاری سفارت کانادا
- تمام اعضای خانواده که برای ویزای کانادا اقدام کردهاند باید همزمان برای انگشتنگاری به سفارت کانادا مراجعه کنند.
- متقاضی فقط در یک بازه ۳۰ روزه فرصت دارد تا نسبت به انگشتنگاری یا بیومتریک کانادا اقدام کند، بعد از 30 روز چنانچه مراجعه نگردد پرونده مهاجرتی کنسل شده و در نهایت مردود اعلام میشود.
- در صورت وجود خالکوبی روی دست و صورت باید قبل از انگشتنگاری اقدام به پاک کردن آن نمایید.
- مدارک لازم برای انگشتنگاری سفارت کانادا، نامه یا همان رسید انگشتنگاری و اصل پاسپورت است که هنگام حضور در سفارت باید آن را همراه داشته باشید.
اگرچه انگشتنگاری برای ویزای کانادا یک روند ضروری است؛ اما در برخی شرایط خاص نیاز به بیومتریک نمی باشد. این موارد عبارتند از:
- سن انگشتنگاری ویزای کانادا بین 14 تا 80 سال است بنابراین متقاضیان بالای 80 سال و کمتر از 14 سال نیازی به انگشتنگاری ندارند.
- متقاضیانی که ویزای مهاجرتی دارند
- متقاضیان مقیم کانادا
- متقاضیان با پاسپورت کانادایی
- دیپلماتها و کارکنان سازمان ملل متحد و سازمانهای دولتی
- متقاضیانی که حین درخواست ویزا در کانادا حضور دارند
نکته
بجز موارد مذکور و در تمامی موارد دیگر، برای به جریان افتادن درخواست ویزای کانادا، افراد باید جهت انگشتنگاری به شعب انگشتنگاری در کشورهای همسایه مراجعه نمایند.
هزینه انگشت نگاری سفارت کانادا
هزینه انگشتنگاری سفارت کانادا در دفاتر زیرمجموعه سفارت کانادا (VAC) به شرح زیر است:
- هزینه انگشتنگاری سفارت برای هر متقاضی، ۸۵ دلار کانادا است.
- هزینه انگشتنگاری فقط از پدر و مادر خانواده دریافت میشود. بنابراین حداکثر پرداختی هزینه انگشتنگاری، ۱۷۰ دلار کانادا برای خانوادهها خواهد بود.
درباره هزینه ویزای کانادا و هزینه مهاجرت به کانادا بخوانید!
مراحل انگشت نگاری سفارت کانادا و بعد از آن
هنگام حضور در سفارت کانادا برای انگشتنگاری یا بیومتریک، متصدی ویزا ابتدا با دوربین یک عکس از شما گرفته و سپس از شما میخواهد که انگشتان خود را روی یک صفحه شیشهای قرار دهید. پروسه انگشتنگاری کانادا معمولاً در حدود ۵ دقیقه برای هر یک از متقاضیان طول میکشد. همچنین برای انجام آن به گرفتن وقت قبلی از دفاتر انگشتنگاری نیازی ندارید. کافی است در همان مدتزمان 30 روزه که به آن اشاره شد در کارگزاری حضور یابید.
بعد از انگشتنگاری در یکی از کارگزاریهای سفارت کانادا، درصورتیکه به مصاحبه نیاز باشد برای مصاحبه در سفارت کانادا احضار میشوید. در غیر این صورت باید به کشور ایران بازگردید و منتظر نتیجه درخواست ویزا بمانید. اگر درخواست شما تائید شده باشد یک ایمیل از سمت سفارت کانادا با محتوای تائید درخواست دریافت خواهید کرد که از شما میخواهد پاسپورت خود را به نشانی سفارت ارسال کنید.
مصاحبه سفارت کانادا و سوالات متداول در مصاحبه سفارت کانادا
مصاحبه سفارت کانادا یکی از مراحلی است که برای اکثر متقاضیان ویزای کانادا دشوار به نظر میرسد. البته شایانذکر است که در برخی از روشهای مهاجرت به کانادا مثل سیستم اکسپرس اینتری کانادا نیازی به مصاحبه نیست. زیرا کلیه مدارک شما توسط کارشناسان اداره مهاجرت کانادا بهدقت راستی آزمایی و ارزیابی خواهد شد. هنگام ورود به کانادا نیز افسر مرزی اداره مهاجرت این کشور تنها چند سؤال مختصر از شما خواهد پرسید. در عوض مصاحبه سفارت کانادا برای برخی از روشهای دیگر مانند اسپانسرشیپ کانادا و ویزای ازدواج ضروری است.
بهطورکلی در تمام روشهای مهاجرتی در نامهای که از طرف سفارت کانادا دریافت میکنید مشخصشده که به مصاحبه نیاز دارید یا خیر. سؤالات متداول در مصاحبه سفارت کانادا معمولاً مربوط به همان فرمهایی میشود که هنگام ثبتنام آنلاین آنها را تکمیل کرده است.
نکات مهمی که باید هنگام حضور در سفارت کانادا برای انجام مصاحبه رعایت کنید
- برای حضور در سفارت کانادا لباس رسمی و مناسب بپوشید.
- بهدقت به سؤال افسر مهاجرت گوش دهید و اجازه دهید سؤال خود را تکمیل کند.
- هنگام مصاحبه تمامی مدارکی را که نشاندهنده واقعی بودن اظهارات شما در فرمهای مهاجرتی است به همراه داشته باشید.
- به سؤالات افسر مهاجرت کانادا پاسخهای واضح و شمرده بدهید و نگران سطح زبان خود نباشید.
مدارک لازم برای سفارت کانادا
- تکمیل فرم سفارت کانادا برای هر یک از متقاضیان بهصورت جداگانه
- اصل پاسپورت متقاضی با اعتبار حداقل شش ماه به همراه پاسپورتهای قدیمی که در آنها ویزا درجشده است.
- شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه اصلی
- 1 قطعه عکس جدید ۵*۴٫۵ زنگی با زمینه سفید
- ترجمه سند ازدواج در صورت همراهی همسر
- ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
- ارائه نامه تمکن بانک به انگلیسی و ممهور به مهر امور بینالملل بانک، به همراه گردش چهار ماههی حساب متقاضی (برای تعیین میزان درآمد ماهیانه متقاضی)
- ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفتوبرگشت کانادا
- درصورتیکه به کانادا دعوتشدهاید ارائه دعوتنامه کانادا شامل مشخصات کامل دعوتکننده و متقاضی، آدرس و تلفن، مدتزمان اقامت، لازم است که باید توسط دفتر ثبت (Notary Public) نیز تائید شده باشد لازم است. همچنین ارائه مدارک فرد دعوتکننده نظیر کارت شهروندی و پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی، یا کارت اقامت الزامی است. علاوه بر این ارائه مدارکی همچون گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگههای مالیاتی (Notice of Assessment) و فرمهای T4 و T1 فرد دعوتکننده نیز در صدور ویزا تأثیرگذار است.
- درصورتیکه کارمند هستید ارائه گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر، مدتزمان مشخصشده با مرخصی به انضمام ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی لازم است.
پیکاپ ویزای کانادا
پیکاپ پاسپورت کانادا و پیکاپ ویزای کانادا به مرحلهای اشاره دارد که در صورت قبول شدن درخواست ویزای شما، از زمان ارسال پاسپورت به سفارت کانادا و بازگرداندن آن با ویزای کانادا، توسط سفارت صورت میگیرد. همانطور که گفته شد کانادا در ایران سفارت ندارد. به همین خاطر شما برای اخذ اقامت کانادا و دریافت مجوز برای حضور در این کشور باید در وقت تعیینشده به یکی از کارگزاری های سفارت کانادا در کشورهای همسایه مثل ترکیه، ارمنستان، امارات مراجعه کنید.
بعد از حضور در کارگزاری و انجام امور مصاحبه و انگشتنگاری، دریافت جواب مدتی طول خواهد کشید؛ بنابراین باید به ایران برگشته و منتظر تائید ویزا بمانید. چنانچه درخواست ویزای شما توسط کنسولگری کانادا تائید شده باشد یک ایمیل تائید درخواست برایتان ارسال خواهد.
با دریافت ایمیل تائید به خاطر هزینههایی که رفتوبرگشت به این سفر برایتان دارد، دیگر نیاز نیست که برای دادن پاسپورت به کشور همسایه مراجعه کنید؛ بنابراین میتوانید پاسپورت خود را به آدرس سفارت کانادا در کشور موردنظر ارسال کنید. سفارت نیز پاسپورت شما را دریافت و به همراه ویزا، برایتان برمیگرداند. به این مرحله پایانی جهت اخذ ویزای کانادا پیکاپ ویزای کانادا گفته میشود!
خدمات موسسه تراست برای مهاجرت
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
همواره در دسترس هستیم!
برای بررسی شرایط خود برای مهاجرت به راحتی میتوانید با موسسه تراست تماس بگیرید و از فرصت مشاوره بهرهمند شوید.
سوالات متداول
آمارها نشان می دهد که شعب سفارت کانادا در شهرهای آنکارا (ترکیه)، ایروان (ارمنستان) و تفلیس (گرجستان) از میزان قبولی بیشتری نسبت به شعب دیگر برخوردار هستند.
یکی از اولین اقداماتی که برای اخذ ویزای کانادا باید انجام دهید دریافت وقت سفارت کانادا است. برای این منظور میتوانید به دو روش حضوری و اینترنتی اقدام کنید که توصیه می شود از روش اینترنتی و ثبت نام در سایت رسمی سفارت کانادا اقدام نمایید.
شما باید ۳ فرم درخواستی سفارت این کشور را که شامل اطلاعات خانوادگی، تاریخچه سفر و اطلاعات فردی است پر کنید. کمبود اطلاعات در تکمیل فرم سفارت یا اشتباه پر کردن این فرم ها و یا درج اطلاعات تقلبی و جعلی موجب رد شدن درخواست ویزای شما خواهد شد.
cover letter در واقع مربوط به مقاله، پروپوزال و یا رزومه کاری یا تحصیلی شما می شود که در صورت درخواست برای اخذ ویزای کار کانادا یا ویزای تحصیلی کانادا، هنگام دانلود و پر کردن فرم سفارت کانادا لازم است آن را نیز به سفارت ارائه دهید.
هزینه انگشت نگاری سفارت برای هر متقاضی، ۸۵ دلار کانادا است که فقط از پدر و مادر خانواده دریافت می شود.
سؤالات متداول در مصاحبه سفارت کانادا معمولاً مربوط به همان فرم هایی می شود که هنگام ثبت نام آنلاین آنها را تکمیل کرده اید.
پیکاپ پاسپورت کانادا و پیکاپ ویزای کانادا به مرحله ای اشاره دارد که در صورت قبول شدن درخواست ویزای شما، از زمان ارسال پاسپورت به سفارت کانادا و بازگرداندن آن همراه با ویزای کانادا به آدرس شما صورت میگیرد.
شناسنامه و کارت ملی همراه با ترجمه، قطعه عکس جدید با زمینه سفید، فرم تکمیل شده سفارت کانادا، ارائه اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار، نامه تمکن بانک، ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل یا کار، برگه رزرو هتل و بلیط هواپیما. برای مشاهده چک لیست کامل مدارک به مقاله فوق مراجعه کنید.