اپلای کتابداری

اپلای رشته کتابداری
رزرو وقت مشاوره

ادامه تحصیل رشته کتابداری در خارج از کشور

اگر به مدیریت داده ها علاقه مند هستید و از کار کردن با تکنولوژی های به روز تحقیقاتی و انواع دیجیتال مدیا لذت می برید، رشته کتابداری مناسب شماست. در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته کتابداری در اختیار شما قرار دهیم.

تراست برای صرفه‌جویی در هزینه‌های شما مشتریان عزیز، شرایط شما برای مهاجرت را ارزیابی و بررسی می‌کند. شما می‌توانید همین حالا فرم ارزیابی تراست را تکمیل کنید تا وکلا و مشاوران حرفه‌ای و با تجربه تراست شرایط شما برای مهاجرت و این که آیا اپلای برای دکترای مجدد برای شخص شما می‌تواند مفید باشد یا خیر، را بررسی کنند. نتیجه بررسی‌های متخصصان تراست از طریق یک ایمیل خدمت شما اعلام خواهد شد.

لینک های مفید!

مراحل اپلای کتابداری

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته کتابداری

به علوم مرتبط با مدیریت اطلاعات و زمینه های مربوط، علوم کتابداری گفته می شود. دروس این رشته عمدتا بر جمع آوری، سازمان‌دهی، حفظ و نگهداری منابع اطلاعاتی و سازوکارهای وابسته به اطلاعات متمرکز هستند. با پیشرفت تکنولوژی، این رشته نقشی حیاتی در دنیای آکادمیک دارد.

امروزه این رشته، بیشتر بر اپلیکیشن های مخصوص جمع آوری و دسته بندی اطلاعات متمرکز است. متخصصان کتابداری با رسانه های دیجیتالی کار می کنند؛ کتابدارها باید جمع آوری اطلاعات، مدیریت دیتا، تکنیک های آرشیوسازی و ارائه رسانه ها را به دقت یاد بگیرند. فارغ التحصیلان رشته کتابداری می توانند در موسسات دولتی، بایگانی، آژانس های اطلاعاتی، موسسات فرهنگی، موزه ها، کتابخانه ها و غیره مشغول به کار شوند.

درباره تحصیل در کانادا و رشته های پرطرفدار در کانادا بیشتر بدانید.

اپلای رشته کتابداری در خارج از کشور

اپلای رشته کتابداری در خارج از کشور

مقطع کارشناسی رشته کتابداری در خارج از کشور

مدرک کارشناسی رشته کتابداری، مشاغل بسیاری را خارج از کتابخانه برای شما فراهم می کند. این دوره ها برای دانشجویانی ایده آل است که به آموزش، پژوهش و استفاده از رسانه و تکنولوژی علاقه مند هستند. با مدرک کارشناسی رشته کتابداری می توانید در کتابخانه ها مشغول به کار شوید، به عنوان دستیار پژوهشی، به محققان کمک کنید از منابع چاپی یا دیجیتال استفاده کنند و یا برای کتابخانه ها و سایر موسسات تحقیقاتی وب مستر (webmaster) طراحی کنید.

مقطع کارشناسی رشته کتابداری به دو صورت حضوری و آنلاین برگزار می شود و حدود 4 سال طول می کشد. در دوره های حضوری می توانید از امکانات دانشگاه استفاده و محیط های کاری (نظیر کتابخانه، آرشیو اسناد و موزه ها) را تجربه کنید. دوره های آنلاین برای دانشجویانی که امکان تحصیل حضوری در دانشگاه ها را ندارند مناسب است، این دوره ها دانش لازم را در اختیار دانشجویان قرار می دهند اما امکان فراهم کردن تجربیات کاری را ندارند. صرف از نظر از نوع دوره، از اطلاعات و تجربیات مدرسین و اساتید استفاده کنید تا اینده شغلی بهتری را پیش رو داشته باشید.

دروس مقطع کارشناسی رشته ی کتابداری بسته به دانشگاه متفاوت هستند اما عمدتا شامل موارد زیر هستند:

  • دروس زیر مجموعه ی سازماندهی اطلاعات (Information and Organization)

این دروس جز دروس پایه ای رشته کتابداری هستند و مفاهیمی مانند انواع روش های دسته بندی اطلاعات، انواع کاتالوگ، فهرست بندی و غیره را آموزش می دهند.

  • دروس مرتبط با مدیریت کتابخانه (Library Management and Leadership)

مهارت های مدیریتی، از مهم ترین مهارت های لازم برای موفقیت در رده های شغلی بالا (مانند مدیریت تیم تحلیلگرها در یک موسسه اطلاعاتی و یا مدیریت کتابخانه) هستند. دانشجویان با گذراندن این دروس، قوانین و اصول مدیریتی، سیاست های سازمانی و رویه های معمول را یاد می گیرند.

  • دروس مرتبط با کتب چاپی و رسانه (Literature and Media)

این مجموعه دروس گسترده ای را شامل می شود که عمدتا بر حفظ و نگهداری منابع، آشنایی با علم روز و تکنولوژی های نوین، برگزاری همایش، مهارت های کاری لازم متمرکز هستند.

  • روش تحقیق (Research Methods)

دروس مرتبط با روش تحقیق، دانشجویان را برای کار با گروه های تحقیقاتی آماده می کنند. به علاوه آشنایی با روش های گوناگون جمع آوری اطلاعات، از شما کتابدار، متصدی بایگانی و سوپروایزر بهتری می سازد. در هر دانشگاهی معمولا چهار یا پنج درس تخصصی مرتبط با روش تحقیق ارائه می شود.

  • مولتی مدیا و جمع آوری داده (Multimedia and Data Collection)

متخصصین رشته کتابداری می توانند با جامعه شناسان، باستان شناسان و محققان علوم اجتماعی همکاری کنند. دروس مرتبط با مولتی مدیا کمک می کنند تا به کاربرد تکنولوژی در جمع آوری، تحلیل و ارائه داده ها مسلط شوید.

برای جست و جوی دوره های کارشناسی کتابداری در خارج از کشور می توانید بر روی لینک مورد نظر کلیک کنید.

شما همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه اپلای به کانال تلگرام اپلای کانادا مراجعه کنید.

مقطع کارشناسی ارشد رشته کتابداری در خارج از کشور

مقطع کارشناسی ارشد رشته کتابداری در خارج از کشور

متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد کتابداری، عموما رشته یMaster of Library and Information Science (MLIS) را انتخاب می کنند. این گرایش، تخصصی ترین موقعیت های شغلی مرتبط با رشته ی کتابداری را در کانادا و امریکا به دنبال دارد و معمولا به دو گرایش Master of Library Science(MLS) و Master of Information Science (MIS) تقسیم می شود. دوره های کارشناسی ارشد حدود 2 سال زمان می برند و شامل 36 الی 42 واحد درسی می شوند و بر مهارت های تحقیقاتی و آنالیزی دانشجویان متمرکز هستند. متقاضایان ثبت نام دوره های کارشناسی ارشد کتابداری باید مدرک معتبر دوره های کارشناسی و پیشینه ی مرتبط با کتابداری داشته باشند. امروزه به دلیل همه گیری ویروس کرونا، بیشتر دوره های MLIS به صورت انلاین برگزار می شوند؛ پس اگر قصد مهاجرت به کشور دیگری را دارید، اطلاعات مندرج در سایت دانشگاه را به دقت مطالعه کنید.

درباره کارشناسی ارشد در کانادا بیشتر بدانید.

دروس مقطع کارشناسی ارشد کتابداری عموما شامل موارد زیر است:

  • Foundation of Library Science
  • Cataloguing and Classification
  • Information Behavior
  • Collection Development/Management
  • Digital Preservation
  • Information Systems and Technology
  • Research Methods
  • Information Literacy
  • Statistics
  • Database Management
  • Information Architecture
  • Information Management

برای جستجوی دوره های کارشناسی ارشد کتابداری می توانید بر روی لینک آن کلیک کنید.

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

مقطع دکترا رشته کتابداری در خارج از کشور

دوره های دکترا بر تحقیق و پژوهش متمرکز هستند. دانشجویان باید در یکی از زمینه های گردآوری دیتا، مدیریت کتابخانه، سیستم های اطلاعاتی فعالیت کنند. برخلاف آن چیزی که از اسم رشته برداشت می شود، فارغ التحصیل های PhD کتابداری، فقط در کتابخانه ها یا مدارس مشغول به کار نمی شوند و می توانند در موقعیت های شغلی رده بالا در شرکت های تحقیقاتی و غیره استخدام شوند. برای جستجوی دوره های دکترا کتابداری بر روی لینک آن کلیک کنید.

گرایش های رشته کتابداری در خارج از کشور

متداول ترین گرایش های رشته کتابداری به شرح زیر است:

  • Library Media and Information Technologies
  • Liberal Studies
  • Library Science
  • Information Studies
  • Library and Information Science
  • Library and Information Studies
  • Library and Information Management

بهترین گرایش رشته کتابداری برای اپلای در خارج از کشور

مفهوم بهترین گرایش رشته کتابداری، به علایق و اهداف شما بستگی دارد. توصیه می کنیم گرایش تحصیلی خود را بر اساس کشور مقصد و نیازمندی های شغلی آن انتخاب کنید تا بتوانید پس از اتمام تحصیل، برای دریافت ویزای کاری اقدام کنید.

مزایای تحصیل در رشته کتابداری در خارج از کشور

مزایای تحصیل در رشته کتابداری در خارج از کشور

  • کار با سیستم های اطلاعاتی

امروزه با پیشرفت تکنولوژی نیاز به نرم افزارهای دیتابیس بیشتر از هر زمان دیگری احساس می شود. از آنجا که فارغ التحصیل های رشته کتابداری، نحوه ی کار با اطلاعات و آنالیزهای مرتبط را یاد می‌گیرند، می توانند در تولید این نرم افزارها همکاری کنند. 

  • مهارت های گسترده و تخصص های متنوع

 تنوع دروس رشته کتابداری آن‌قدر زیاد است که دانشجویان را برای کار در مشاغل مرتبط با موسسات آکادمیک، کتابخانه های دیجیتال و غیره آماده می کند. دانشجویان می توانند بسته به علایق شخصی خود دروس تخصصی را انتخاب کرده و برای آینده کاری خود برنامه ریزی کنند.

بورسیه رشته کتابداری در خارج از کشور

از آنجا که رشته کتابداری مستقیما با محیط های آموزشی ارتباط دارد، وام، کمک هزینه، گرنت و بورسیه های بسیار زیادی از طرف دانشگاه ها (University-Based Scholarships) و انجمن های کتابداری (Library Associations) به دانشجویان تعلق می گیرد. برای اسکولارشیب دانشگاهی باید به سایت دانشگاه مراجعه کنید و در خصوص اسکولارشیپ های انجمنی باید کشور مقصد را بررسی کنید. به عنوان مثال، می توانید بورسیه های کتابداری کشور آمریکا را از لینک آن مشاهده کنید.

دانشگاه های برتر رشته کتابداری در خارج از کشور

میزان ارزش و اعتبار یک دانشگاه را بر اساس هیئت علمی، موقعیت مکانی، بودجه و امکانات تحصیلی آن می سنجند. بر اساس اعلامیه ی رسمی QS، لیست برترین دانشگاه هایی که دوره های مرتبط با Library Science & Information Management را ارائه می دهند به ترتیب زیر است:

دانشگاهکشورامتیاز جهانیسایت
دانشگاه بریتیش کلمبیا
University of British Columbia
کانادا93.9www.ubc.ca
دانشگاه شفیلد
The University of Sheffield
انگلستان93.5www.sheffield.ac.uk
دانشگاه تورنتو
University of Toronto
کانادا91.3www.utoronto.ca
دانشگاه کارولینای شمالی
University of North Carolina
آمریکا90.3https://www.unc.edu/
دانشگاه ایلینویز
University of Illinois at Urbana-Champaign
آمریکا87.1illinois.edu
دانشگاه واشنگتن
University of Washington
آمریکا85.3www.washington.edu
دانشگاه سیراکیوز
Syracuse University
آمریکا84.4www.syracuse.edu
دانشگاه ایندیانا
www.indiana.edu
آمریکا82.8www.indiana.edu
دانشگاه مک گیل
McGill University
کانادا82.5www.mcgill.ca
دانشگاه لافبرو
Loughborough University
انگلستان81.5www.lboro.ac.uk

درباره دانشگاه های کانادا ، ارزان‌ ترین دانشگاه‌ های کانادا و دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در کانادا بیشتر بدانید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته کتابداری در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای رشته کتابداری در خارج از کشور

به منظور اخذ ویزای تحصیلی لازم است سه مرحله کلی را طی کنید:

  1. جستجوی دوره و دانشگاه
  2. ثبت درخواست اپلای و دریافت پذیرش
  3. مراحل سفارتی و اخذ ویزا

تیم مهاجرتی تراست در هر مرحله همراه شما خواهند بود و شما را راهنمایی کرده تا مدارکتان را به بهترین نحو آماده کنید و شانس بالایی در دریافت ویزای تحصیلی داشته باشید.

درباره ویزای کانادا و ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.

اپلای رشته کتابداری در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

در اولین قدم برای انتخاب دانشگاه، میزان هزینه ای که می توانید تقبل کنید را برآورد کنید. سپس بر اساس بودجه و امکاناتی که دارید، کشور مقصد و مکان دانشگاه را انتخاب کنید. دقت داشته باشید که بسیاری از دوره های کتابداری برای دانشجویان بین المللی در دسترس نیستند، پس حتما اطلاعات درج شده در وب‌سایت دانشگاه را به دقت مطالعه کنید.

خوب است بدانید که پروسه ی اپلای رشته کتابداری (مخصوصا در مقطع دکترا) رقابتی است و هرچه پیشینه آموزشی قوی تر، نمرات بالاتر، سابقه کاری و پژوهشی درخشان تری داشته باشید، شانس بالاتری در دریافت پذیرش تحصیلی دارید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته کتابداری در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای دریافت پذیرش رشته حسابداری بسته به دانشگاه متفاوت هستند، اما عمدتا شامل موارد زیر می شوند:

  • درخواست نامه، بیانیه ی شخصی (personal statement) یا انگیزه نامه: دلیل درخواست، علایق خود به رشته کتابداری، تحصیلات آکادمیک، تجربیات کاری مرتبط، اهداف و برنامه هایی که برای تحصیل و پس از آن در نظر گرفته اید را شرح دهید. ممکن است برخی دانشگاه ها فرم سوالات مخصوص خودشان را داشته باشند که باید آن را از سایت دانشگاه دانلود کرده و پاسخ دهید.
  • ترجمه رسمی مدارک تحصیلی و ریزنمرات
  • توصیه نامه از اساتید، مربیان، همکاران (که در خصوص شخصیت و اخلاق کاری و توانایی های شما برای موفقیت در رشته ی کتابداری صحبت می کنند.)
  • هزینه ی ثبت نام: بیشتر دانشگاه ها در مرحله ی اول، هزینه ثبت نام را دریافت می کنند. میزان هزینه بسته به کشور مقصد دارد. این هزینه در آمریکا حدود 40 دلار می باشد.
  • مدرک زبان معتبر (حداقل نمره ی قابل قبول را باید در سایت دانشگاه جستجو کنید)
  • لیست مقالات و دستاوردها (برای اپلای مقطع کارشناسی ارشد و دکترا)
  • گواهی تمکن مالی و مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی
بازار کار رشته کتابداری در خارج از کشور

بازار کار رشته کتابداری در خارج از کشور

موسسه ی آماری BLS پیش بینی کرد که تا سال 2026، مشاغل مرتبط با علوم کتابداری 13% افزایش پیدا می کند. فارغ التحصیل های رشته ی کتابداری می توانند در مشاغل مرتبط با موسسات زیر مشغول به کار شوند:

  •  مراکز بایگانی و آرشیو
  • موزه ها
  • شرکت های تجاری، حقیقی و حقوقی
  • موسسات دولتی و غیردولتی
  • موسسات بهداشتی، درمانی، دارویی و دانش بنیان
  • کتابخانه ها
  • شرکت های نرم افزاری

درباره کار در کانادا ، بازار کار کانادا و همچنین کاریابی در کانادا بیشتر بدانید.

میانگین درآمد رشته کتابداری در دیگر کشور ها

جدول زیر تعدادی از مشاغل مرتبط با رشته کتابداری، حداقل مدرک مورد نیاز و میزان حقوق این مشاغل را ارائه می دهد:

عنوان مشاغلتوضیحات
مسئول بایگانی Archivistمتصدی بایگانی، اطلاعات و اسناد (مانند کتب، دست‌نوشته های قدیمی، دست ساخته های دانشمندان و فایل های دیجیتالی) را جمع آوری، مرتب، نگهداری و محافظت می کند.
حداقل مدرک مورد نیاز: کارشناسی
میانگین حقوق سالیانه (در آمریکا): $46,519
محقق و تحلیلگر
Research Analyst
تحلیلگرها وظیفه دارند اطلاعات گسترده ای را جمع آوری کرده و گزارش های مربوط به حوزه های مختلف را ارائه دهند. مهارت های نوشتاری قوی از مهم ترین نیازمندی های این شغل می باشد.
حداقل مدرک مورد نیاز: کارشناسی
میانگین حقوق سالیانه (در آمریکا): $53,252
طراح آموزشی Instructional Designerمتخصصین شاغل در این حوزه، اطلاعات آموزشی نرم افزارهای کامپیوتری و ابزارهای تحقیقاتی را فراهم می کنند تا متقاضیان بتوانند به راحتی و بدون نیاز به آموزش با آنها کار کنند.
حداقل مدرک مورد نیاز: کارشناسی
میانگین حقوق سالیانه (در آمریکا): $61,128
سرپرست کتابخانه Library Directorسرپرست کتابخانه وظیفه دارد کارکنان، زمان بندی کاری و رویدادهای مهم را مدیریت کرده و خدمات و منابع کتابخانه را ارتقا دهد.
حداقل مدرک مورد نیاز: کارشناسی ارشد
میانگین حقوق سالیانه (در آمریکا): $62,509
معمار اطلاعات information architectمعمار اطلاعات، محتوای وب سایت ها، اپلیکیشن ها، تلفن های همراه و رسانه های دیجیتال را طراحی و سازماندهی می کند تا کاربران بسیاری را جذب کند. (تجربیات عملی و آموزشی در رشته علوم و مهندسی کامپیوتر برای این شغل اجباری است.)
حداقل مدرک مورد نیاز: کارشناسی ارشد
میانگین حقوق سالیانه (در آمریکا): $95,602
کتابدار Librarianشغل کتابداری به نحوی با تحقیق گره خورده است. کتابدارها می توانند به افراد کمک کنند تا به اطلاعات مورد نیازشان دسترسی پیدا کرده و در طراحی و مدیریت دیتابیس ها همکاری کنند.
حداقل مدرک مورد نیاز: کارشناسی
میانگین حقوق سالیانه (در آمریکا): $59,500
استاد دانشگاه Professorتحقیق و نگارش مقاله در این سمت شغلی بسیار مهم است.
حداقل مدرک مورد نیاز: دکترا
میانگین حقوق سالیانه (در آمریکا): $79,540
تحلیلگر اطلاعات عملیاتی Operations Research Analystاین شغل بیشترین نرخ رشد کار در آمریکا (25%) را دارد. شاغلین در این رشته باید گزارش های تحقیقات خود را به طور منظم ارائه دهند و مهارت های آنالیزی و ریاضی قوی داشته باشند. (تعداد دانشگاه هایی که این رشته را ارائه می دهند محدود است.)
حداقل مدرک مورد نیاز: دکترا
میانگین حقوق سالیانه (در آمریکا): $84,810
مدیریت سیستم های کامپیوتری و اطلاعاتی Computer and Information Systems Managerتحصیل در مقطع PhD مهارت های مرتبط با دنیای سیستم های اطلاعاتی کامپیوتری را به دانشجویان آموزش می دهد. این فرصت شغلی به مهارت های مدیریتی و اجرایی سیستم های اطلاعاتی الکترونیک نیاز دارد.
حداقل مدرک مورد نیاز: دکترا
میانگین حقوق سالیانه (در آمریکا): $146,360

درباره مشاغل پردرآمد در کانادا و میانگین حقوق در کانادا بیشتر بدانید.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که وکلای مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

سوالات متداول

مدارک لازم برای اپلای کتابداری و تحصیل در این رشته چیست؟

شما در ابتدا باید مدارک هویتی را آماده کنید که شامل پاسپورت معتبر و شناسنامه به صورت ترجمه شده است. برای اپلای کارشناسی این رشته باید مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، مدرک زبان و ریز نمرات ترجمه شده آماده شود. در صورت پذیرش برای مقاطع تحصیلات تکمیلی نیاز به توصیه نامه دانشگاهی، انگیزه نامه قوی، رزومه تحصیلی و شغلی و در صورت درخواست دانشگاه مقالات علمی است.

آیا ارائه مدرک زبان برای اپلای کتابداری الزامی است؟

برای اپلای در تمامی رشته‌ها باید مدرک زبان ارائه شود یا سطح زبان با استفاده از روش‌های مورد نظر اثبات شود. از مدارک مورد قبول می‌توان تافل یا آیلتس را بیان کرد و در کنار آن شما می‌توانید با آزمون دولینگو یا PTE نیز اقدام به پذیرش تحصیلی کنید. در بسیاری از دانشگاه‌های کشورهایی مانند کانادا می‌توان توانایی زبان را به صورت دیگری اثبات کرد. برای مثال در صورتی که شما در مقطع قبلی در دانشگاه انگلیسی زبان یا دبیرستان انگلیسی زبان تحصیل کرده باشید از ارائه مدرک زبان معاف هستید.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای اپلای کتابداری کدام‌ها هستند؟

بهترین دانشگاه‌ها در این رشته در کشورهای کانادا و آمریکا قرار دارند. برای نمونه دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا، دانشگاه تورنتو کانادا، ایلینویز آمریکا، واشنگتن آمریکا و ایندیانا آمریکا از جمله بهترین مراکز علمی جهان در این رشته به شمار می‌روند.

با مدرک کارشناسی کتابداری در چه مشاغلی می توان استخدام شد؟

بسته به رتبه دانشگاه، دروس آموزشی و گرایشی که به آن علاقه مند هستید می توانید از کتابدار تا مسئول بایگانی موزه را انتخاب کنید.به علاوه، کارشناسی کتابداری مهارت هایی را برایتان فراهم می کند که بتوانید در زمینه های تکنولوژی های اطلاعاتی نیز مشغول به کار شوید.

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی کتابداری چقدر است؟

هزینه تحصیل بسته به دانشگاه متفاوت است و فاکتورهایی مانند دولتی یا خصوصی بودن دانشگاه، شهر و رتبه ی دانشگاه بر هزینه های تحصیلی تاثیر گذارند. بر اساس اعلامیه مرکز ملی آمار آمریکا، تحصیل در مقطع کارشناسی (با در نظر گرفتن هزینه های خوابگاه، تغذیه و غیره) سالانه حدود 16,700 (دانشگاه دولتی) تا 43,000 دلار (دانشگاه خصوصی) هزینه دارد. که در طی 4 سال مجموعا حدود 67,000 تا 172,000 دلار می شود.

برای کار در رشته کتابداری چه مدرکی لازم است؟

به طور معمول مدرک کارشناسی ارشد در گرایش هایlibrary science/studies و information science/studies بیشترین موقعیت شغلی را فراهم می کند.

آیا کتابداری در خارج از کشور شغل خوبی است؟

اگر به کتاب خوانی و مدیریت اطلاعات علاقه دارید، این رشته اینده کاری مناسبی را برایتان فراهم می کند. توصیه می کنیم مهارت های مدیریتی خود را تقویت کنید که بتوانید تا سمت های مدیریتی ارتقا بگیرید.

حقوق رشته کتابداری چقدر است؟

بر اساس اعلام سازمان آمار امریکا بیشترین میزان حقوق شاغلین در حوزه رشته های مرتبط با کتابداری (برای افرادی که در سمت های مدیریتی کار می کنند و یا سابقه کاری زیاد دارند) 94,050 دلار و کمترین میزان حقوق (کسانی که سابقه کاری ندارند و به عنوان کارآموز یا دستیار مشغول به کار می شوند) حدود 34,630 دلار می باشد.

آیا استخدام کتابدار محدودیت سنی دارد؟

در سراسر دنیا معمولا افراد 22 الی 35 سال را برای مشاغل مرتبط با کتابداری استخدام می کنند.

کتابداری به چه مهارت هایی نیاز دارد؟

علاقه به کتابخوانی، آشنایی با سیستم های اطلاعاتی، قدرت آنالیز بالا، توانایی تصمیم گیری فردی و اطلاعات کافی در زمینه های کامپیوتری و نرم افزاری برای تحصیل و کار در رشته کتابداری در خارج از کشور الزامی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید