رشته مهندسی دریا (Marine engineering) به علوم و فنون مرتبط با طراحی، تولید، کنترل، حفاظت و تعمیر تمامی قطعات مکانیکی و اجرایی تجهیزات دریایی گفته میشود. این رشته عموما با علوم ساختاری و دانش مهندسی سروکار دارد. مهندسین دریا مسئولیت کلی مدیریت فنی کشتی (مانند توربینهای بخار، توربینهای گازی، موتورهای دیزلی) و طراحی سیستمهای مکانیکی، الکتریکی، سیالاتی و کنترلی را برعهده دارند.
مهندسی دریا تشابهات زیادی با رشتههایی مانند طراحی سیستمهای ناوبری، علوم دریایی، اقیانوس شناسی و مهندسی مکانیک دارد. در گذشته رشته مهندسی کشتی یکی از گرایشهای مهندسی مکانیک بوده است، اما چند سالی است که دانشگاههای بینالمللی رشته مهندسی کشتی و چند گرایش دیگر را تحت عنوان رشته مهندسی دریا ارائه میدهند.
لینک های مفید!
مراحل اپلای مهندسی دریا
انگیزه مهاجرت
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ها برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشته اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.
اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
آینده رشته مهندس کشتی در خارج از کشور
امروزه کشتیها و ناوهای دریایی به تکنولوژی و تجهیزات به روزی مجهز هستند که تنها متخصصین کشتی میتوانند آنها را مدیریت کنند. مهندس کشتی باید منظم و مسئولیتپذیر باشد. چرا که مسئولیت فنی کشتی، محموله، تجهیزات پیچیده و غیره کاملا برعهده اوست. رشته مهندسی کشتی عمدتا بر طراحی، تولید و نگهداری از قطعات و سیستمهای داخلی قایق، کشتی یا زیردریایی متمرکز است. مهندس کشتی وظیفه طراحی سیستمهای پیش ران، تجهیزات هیدرولیکی جانبی و اجرایی را دارد و در ادامه کار باید روی عرشه کشتی فعالیت کند تا از عملکرد سیستمهای فوق را بررسی و کنترل کند.
مهندس دریا باید دانش بالایی در زمینههای فیزیک، مکانیک سیالات، سیستم های پیشران، ریاضیات کاربردی، مهندسی سیستمهای کنترلی، طراحی به کمک کامپیوتر(CAD) داشته باشد. به علاوه از آنجا که این افراد در مقیاس بیالمللی فعالیت میکنند، باید دانش بالایی در زبان انگلیسی داشته باشند.
بازار کار رشته مهندسی دریا در خارج از کشور
متخصصین این رشته در صنایع مختلفی مانند شرکتهای مهندسی دریا یا نیرو دریایی مشغول به کار خواهند شد و عمده فعالیت مهندس کشتی در کشتی روی آب و یا در کارخانه کشتیسازی، شرکتهای مشاور و سازمانهای وابسته به آن خواهد بود. به علاوه مهندسان دریا میتوانند در شرکتهای نفتی، نیروگاههای نفت و گاز دریایی، شرکتهای استخراج کانی نیز کار کنند.
استخدام متخصصان این رشته عموما تحت عنوان مهندس کشتی، مهندس فروش، مهندس طراحی بندر (port engineer)، مشاور سوانح دریایی صورت میپذیرد.
برای اطلاع از شرایط کار در خارج از کشور روی لینک کلیک کنید.
ادامه تحصیل رشته مهندسی دریا در خارج از کشور و گرایش های رشته مهندسی دریا
دانشجویان رشته مهندسی دریا میتوانند در مقاطع کارشناسی (B.Tech وB.E )، کارشناسی ارشد (M.Tech و M.E) و دکترا تحصیل کنند.
در مقطع کارشناسی سه رشته مهندسی دریا (marine engineering)، مهندسی اقیانوس (ocean engineering) و مهندسی مکانیک (mechanical engineering) وجود دارند. اما اگر مایل هستید در این رشته مشغول به کار شوید و تمایل به کار در سمتهای مدیریتی دارید باید در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای مهندسی دریا هم ادامه تحصیل دهید.
در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا گرایشهای زیر وجود دارند:
– گرایش معماری دریایی (یا معماری کشتی)(naval architecture)
فارغالتحصیلان این رشته مسئول طراحی کلی، ساخت و تعمیر کشتی و سایر سازههای دریایی مانند قایق، زیردریایی، ناوگان جنگی، قایق تفریحی و کشتی های تجاری هستند. این گرایش نیاز به اطلاعات مهندسی گستردهای دارد.
– گرایش مهندسی اقیانوس (ocean engineering)
فارغالتحصیلان این رشته مسئولیت کنترل و نگهداری تکنولوژیهای الکتریکی و کامپیوتری را برعهده دارند و مغز متفکر کل عملیات شناخته میشوند. مهندس اقیانوس باید مهارت به کارگیری همزمان مهندسی مکانیک، عمران، شیمی را داشته باشد تا بتواند مشکلات را حل و فصل نماید. این مهندسان همکاری نزدیکی با اقیانوس شناسان دارند تا تحقیقات و طراحی خود را به بهترین نحو انجام دهند. مهندس اقیانوس معمولا در شرکتهای وابسته به دولت، شرکتهای نفت و گاز و شرکتهای تحقیقات اقیانوس استخدام میشوند.
دباره کارآموزی در خارج از کشور بیشتر بخوانید.
بهترین گرایش رشته مهندسی دریا برای اپلای در خارج از کشور
از آنجا که لیست دروس و حوزه کاری گرایشهای رشته مهندسی دریا تقریبا یکسان هستند، نمیتوانیم گرایشی را به عنوان بهترین گرایش این رشته انتخاب کنیم. اما به طور کلی میتوان گفت که بهترین گرایش این رشته بسته به علاقههای فردیِ متقاضی اپلای تعیین میشود. به عنوان مثال چنانچه به ساخت و طراحی علاقهمند باشید گرایش معماری دریایی برای شما بهترین گزینه خواهد بود.
واحدهای درسی رشته مهندسی دریا
در دوره چهار ساله کارشناسی، واحدهایی مانند نگهداری و تعمیر کشتی و سازههای دریایی، فیزیک و الکترونیک، علوم کامپیوتر، مکانیک سیالات، هیدرودینامیک، مکانیک، ساخت کشتی، جغرافیای کاربردی، نقشه کشی صنعتی، ریاضیات کاربری و زبان انگلیسی قرار داده شدهاند. به علاوه دروسی مانند تکنولوژی عملکرد کشتی و علوم کاربردی-عملی مانند کشتی رانی، علوم زیست محیطی، سیستم های کنترلی، چارت کاری، آموزش جهت یابی عملی، کار با قطب نماهای مغناطیسی و چرخشی و یا دستگاههای جهت یابی التکریکی (رادار، ماهواره) نیز در این دوره قرار دارند تا فارغالتحصیل رشته مهندسی کشتی با همه دروس تئوری و عملی آشنا شده باشد. به علاوه در تمامی دانشگاهها، دوره کارآموزی در کشتی نیز جز سر فصل دروس قرار دارد. میتوانید لیست دروس تخصصی این رشته را در جدول زیر ببینید.
Naval Architecture | Engineering Analysis Principles |
Wave Mechanics | Ship Auxiliary Systems Design |
Fluid Mechanics | Marine Mining and Dredging |
Marine Structures | Applied Marine Thermodynamics |
Propulsion Systems | Hydrodynamics |
Ship Dynamics | Numerical Simulation Techniques |
Moored and Diving Systems | Moored and Diving Systems |
دانشگاه های برتر رشته مهندسی دریا در خارج از کشور
دانشجویان علاقهمند به ادامه تحصیل در رشته مهندسی کشتی ممکن است برای انتخاب بهترین دانشگاهها برای اپلای مهندسی دریا و انتخاب کشور مقصد دچار تردید شوند. ما در تیم تراست همراه شما خواهیم بود تا بهترین انتخاب را داشته باشید. پیشنهاد ما به شما این است که در قدم اول فقط سطح علمی کشور را مد نظر قرار ندهید. برای اپلای در رشته مهندسی دریا، نکاتی مانند دسترسی به دریا (برای گذراندن دروس عملی)، شرایط کاری و اقامت نیز بسیار مهم هستند.
انتخاب اول بسیاری از متقاضیان برای اپلای رشته مهندسی دریا، کشور آمریکاست. درست است که بسیاری از دانشگاههای برتر مهندسی در آمریکا قرار دارند، اما تعداد این دانشگاهها کم و رقابت در پذیرش دانشگاه – مخصوصا برای دانشجویان خارجی – بسیار بالاست. به علاوه پیدا کردن کار مرتبط با این رشته در آمریکا سخت است. در درجه دوم، از آنجا که تکنولوژی و صنایع کشتی سازی عمدتا به کشورهای آسیایی مانند چین و ژاپن انتقال پیدا کرده است، اپلای برای دانشگاههای این کشورها نیز گزینهی معقول و مناسبی است.
اما اگر تمایل ندارید که به کشورهای آسیایی مهاجرت کنید، بهترین گزینه استرالیا خواهد بود. دانشجویانی که در استرالیا تحصیل می کنند، درصورتی که پس از اتمام تحصیل کار پیدا کنند، اقامت و سپس شهروندی استرالیا را دریافت خواهند کرد. به علاوه دولت استرالیا به منظور بهبود رتبهی آموزشی کشور، بیشتر دانشگاهها را موظف به ارائهی بورسیه کامل کرده است. علاوه بر اینها، دسترسی کامل استرالیا به دریا، دوره کارآموزی و موقعیت کاری مناسبی را برای دانشجویان رشته مهندسی کشتی فراهم میکند. تیم تراست، لیست بهترین موسسات و دانشگاههای مناسب برای تحصیل در رشته مهندسی دریا را برایتان آماده کرده است.
نام دانشگاه | کشور | شهریه مخصوص دانشجویان خارجی (دلار) | سایت |
South Tyneside College | انگلستان | 13,166.45 (شهریه کل) | روی لینک کلیک کنید |
Marine Engineering and Research Institute (MERI) | هند | 8,000 (سالانه) | روی لینک کلیک کنید |
Webb Institute | آمریکا | 41,500 | روی لینک کلیک کنید |
Massachusetts Maritime Academy | آمریکا | 33,176 | روی لینک کلیک کنید |
Maine Maritime Academy | آمریکا | 33,673 | روی لینک کلیک کنید |
California Maritime Academy | آمریکا | 22,530 | روی لینک کلیک کنید |
United States Merchant Marine Academy | آمریکا | 6,603 | روی لینک کلیک کنید |
University of Michigan | آمریکا | 22,704 | روی لینک کلیک کنید |
State University of New York Maritime College | آمریکا | 16,559 | روی لینک کلیک کنید |
Australian Maritime College | استرالیا | 3,048 | روی لینک کلیک کنید |
University of Melbourne | استرالیا | – | روی لینک کلیک کنید |
Dalian Maritime University | چین | 3589.38 | روی لینک کلیک کنید |
National Institute of Ocean Technology, Chennai | چین | – | روی لینک کلیک کنید |
Japan Coast Guard | ژاپن | – | روی لینک کلیک کنید |
Toba National College of Maritime Technology | ژاپن | 3523.38 | روی لینک کلیک کنید |
University of British Columbia | کانادا | – | روی لینک کلیک کنید |
Korea Maritime University | کره جنوبی | 3357 (هر ترم) | روی لینک کلیک کنید |
برای اطلاع از دانشگاه بریتیش کلمبیا، روی لینک کلیک کنید.
مشاوره معتبر بگیرید!
قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفهای تراست با تمامی روشهای قانونی مهاجرت آشنا هستند.
مزایا اپلای رشته مهندسی دریا
در دنیای امروزی، مهندس کشتی میتواند شغل پرمنفعتی باشد. این حوزه به افراد حاذق و منضبط نیاز دارد که توانایی کار با تکنولوژیهای فوق مدرن را داشته باشند. این افراد میتوانند به سراسر دنیا را سفر کنند و حقوق بالایی دارند.
اما در نظر داشته باشید که این حرفه بسیار رقابتی است و سالانه حدود 1000 جایگاه شغلی جدید ارائه میکند. بنابراین پیدا کردن شغل در این رشته کاری زمانبر است. مهندسین کشتی همواره باید آمادگی روبهرویی با حوادث و چالشهای تکنیکی را داشته باشند. به علاوه کار در کشتی معایب خودش را نیز دارد. مهندس کشتی ماهها روی آب خواهد بود. برنامه زندگی روی دریا بسیار پیچیده است و مهندس کشتی طبیعتا ماهها دور از خانواده خواهد بود.
مهندس دریا باید منعطف، سخت کوش، هشیار و اهل کار گروهی باشد. به علاوه باید از وضعیت سلامتی خوبی برخوردار باشد تا بتوانند شرایط آب و هوایی سخت، دریازدگی و شرایط سخت اتاق موتور (دمای 55 درجه و رطوبت 90 درصد) را تحمل کنند.
لازم است بدانید یکی از مواردی که به هنگام اپلای رشته مهندسی دریا در رزومه شما بررسی خواهد شد، ریز نمرات دروس مرتبط با ریاضی و فیزیک است. چرا که این دروس پایه دروس تخصصی رشته مهندسی دریا هستند. پس اگر نمرات خوبی در این دروس ندارید، به شما توصیه میکنیم روی تقویت سایر نکات (مخصوصا انگیزه نامه) تمرکز کنید.
درباره بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی و زمان مناسب برای اپلای تحصیلی کانادا بیشتر بخوانید.
بورسیه رشته مهندسی دریا در خارج از کشور
برای تحصیل در مقطع دکترا معمولا بورسیههای کامل (full scholarships) و برای مقاطع کارشناسی و کاشناسی ارشد بورسیههای جزئی (partial funding) بسیاری در نظر گرفته میشود. برای اطلاع از این بورسیهها در تمامی کشورها و رشتهها میتوانید به این سایت، برای بورسیه دکترا به این لینک و برای تحصیل در کالجها به این لینک مراجعه کنید. به علاوه بورسیههای اختصاصی رشته مهندسی دریا در این سایت ارائه میشوند.
درباره اینکه چگونه بورسیهی تحصیلی بگیریم و بورسیه تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.
درآمد رشته مهندسی دریا در خارج از کشور
کار در هیچ محیطی روی کره زمین، به اندازهی کار در دریا و اقیانوسها سخت نیست. طراحی و ساخت تجهیزاتی که توانایی مقابله با باد، موجهای خروشان و نمک را داشته باشند، نیازمند دانش و مهارت بالایی است. به علاوه بازرگانی در دنیای مدرن، عمدتا به تکنولوژیهای دریایی وابسته است. به همین دلیل، رشته مهندسی دریا، رشته سخت و دشواری است. مهندس کشتی باید بتواند با سیستمهای عظیم دریایی و تجهیزات جانبی آنها کار کند و در مواقع لزوم در کسری از ثانیه تصمیمات تکنیکی بسیار مهمی بگیرد. به علاوه سفرهای دریایی بسیار گران هستند و هر اشتباهی میلیونها دلار خسارت را به همراه خواهد داشت. همه این نکات را کنار هم قرار دهید و حدس بزنید حقوق مهندس کشتی چقدر خواهد بود.
حدود 95 درصد شاغلان این رشته آقایان هستند و میزان حقوق پرداختی میتواند بسته به کشور متفاوت باشد. به طور مثال حقوق پایه مهندس (برای مهندس شماره 5) کشتی در هند 180000 دلار در ماه است و با هر ترفیع به این مقدار (تا رسیدن به مهندس شماره 1) اضافه میشود.
در کشور آمریکا، مهندسان دریا عموما در شرکتهای خصوصی یا موسسات دولتی کار میکنند. و بنا بر اعلامیه دولت آمریکا حقوق مهندس دریا به طور میانگین 84,850 دلار در سال است و چنانچه متقاضی سابقه کاری مرتبط داشته باشد به میزان زیادی افزایش میابد؛ حدود 10درصد از مهندسان دریا در این کشور بیش از 145,000 دلار در سال درآمد دارند.
فارغالتحصیلان گرایش معماری دریایی نیز حدود 61,000 تا 150,000 دلار در سال (بسته به تجربه کاری و نوع کشتی) حقوق میگیرند.
حقوق مهندسان اقیانوس هم از 63,000 دلار شروع میشود و تا 118,000 دلار افزایش خواهد یافت.
اپلای رشته مهندسی دریا در خارج از کشور
اگر قصد اپلای در رشته مهندسی دریا را دارید، نگران نباشید؛ ما در تیم تراست همراه شما خواهیم بود تا بهترین روند اپلای را تجربه کنید. متخصصین ما با سالها تجربه کاری در زمینه اخذ ویزای تحصیلی، به شما کمک خواهند کرد تا بهترین دانشگاه را پیدا و تمام مراحل اپلای را به درستی و بدون هیچ خطایی طی کنید. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید و بعد با ما تماس بگیرید تا شما را در مسیر رسیدن به اهدافتان همراهی کنیم.
در قدم اول باید دانشگاه و دوره مدنظر را پیدا و ویژگیهای آن (نظیر مدت زمان، مدارک لازم، دورههای کارآموزی، میزان فارغالتحصیلی، شرایط کاری و غیره) را به دقت مطالعه کنید. سایتهایی مانند این سایت به شما در این زمینه کمک خواهند کرد. این سایتها اطلاعاتی مانند رتبه دانشگاه، زمان شروع و اتمام دوره و هزینه دوره را در اختیار شما قرار میدهند.
اخذ ویزا برای اپلای رشته مهندسی دریا در خارج از کشور
پس از آنکه دوره مد نظر را پیدا کردید. لازم است مدارکی مانند رزومه، انگیزهنامه، توصیهنامه و غیره را آماده کنید. پس از گرفتن پذیرش هم لازم است به طور رسمی و قانونی برای مهاجرت به کشور مقصد اقدام کنید و مراحل زیر را برای گرفتن ویزا بگذرانید:
- آماده کردن مدارک لازم اعم از مدرک زبان، مدرک تحصیلی، ریز نمرات و غیره
- اثبات تمکن مالی
- پر کردن فرمهای لازم
- ارسال مدارک
- دریافت نامه پذیرش
- گرفتن وقت سفارت و طی کردن پروسه معمول
- مراجعه به سفارت، مصاحبه، انگشتنگاری و غیره
- پرداخت هزینههای لازم
مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته مهندسی دریا در خارج از کشور
به طور کلی مدارک مورد نیاز برای اپلای به دانشگاه موردنظر بستگی دارد و برای رشتههای مختلف، متفاوت است. بهترین راه این است که به سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید و لیست مدارک و سایر نکات را به درستی مطالعه کنید تا شانس پذیرش خود را بالا ببرید. به طور کلی مدرک زبان معتبر (TOEFEL – IELTS)، اصل و ترجمه مدارک تحصیلی (آخرین مدرک تحصیلی بسته به مقطعی که برای آن اپلای میکنید) به علاوه ریز نمرات، رزومه، انگیزهنامه، لیست مقالات و دستاوردها و غیره لازم و ضروری هستند.
درباره تاثیر مقاله بر اپلای و اینکه چگونه اپلای کنیم بیشتر بدانید.
معرفی دانشگاههای کانادا
- ددلاین اپلای
- حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
- میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشتههای تحصیلی در کانادا
- برترین دانشگاههای هر رشته
- عناوین شغلی و وظایف
- مسیر شغلی و میانگین درآمد
فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
همراه شما در تمام مراحل!
تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا میتوانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.
سوالات متداول
مدارک این رشته باید به صورت دقیق آماده شوند که میتوان یکی از مهمترین آنها را مدارک هویتی و پاسپورت معتبر دانست. پاسپورت متقاضی باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. مدرک پایان تحصیلات، ریز نمرات به صورت ترجمه شده رسمی و مدرک زبان از جمله مدارک اصلی به شمار میرود و در کنار آن، انگیزه نامه قوی از مدارک مهم است. برای پذیرش در مقطع تحصیلات تکمیلی باید توصیه نامه، رزومه شغلی و تحصیلی و در صورت نیاز مقالات علمی نیز ارائه شوند.
به دلیل این که رشته مهندسی دریا جزو رشتههای تخصصی به شمار میرود، ممکن است مدارکی مانند GRE نیز برای اثبات توانایی ریاضی داوطلب نیاز باشد. بنابراین، بهتر است به وب سایت هر دانشگاه مراجعه کرده و مدارک مورد نظر را بررسی کنید.
در دانشگاههای مطرح جهانی امکان پذیرش با مدارکی مانند تافل و آیلتس مهیا شده است. البته، میتوان با مدرک آزمونهایی مانند PTE، کمبریج و آزمون CAEL نیز در رشتههای مهندسی پذیرش گرفت. بهترین کار این است که شرایط و حداقلهای مورد نیاز را در وب سایت مورد نظر بررسی کنید. باید گفت، پذیرش مشروط نیز یکی از روشهایی است که امکان پذیرش بدون مدرک زبان را فراهم کرده است. در این روش داوطلب باید در مدت زمان معین خود را به سطح قابل قبول زبان برساند.
حقوق مهندسان دریا در کشورهای مختلف متفاوت است اما میتوان میزان حقوق در تخصصهای این رشته را قابل توجه دانست. متخصصان این رشته در کشور آمریکا نزدیک صد هزار دلار در سال درآمد دارند و این میزان در کشورهای مختلف و با داشتن سوابق کاری زیاد تا 150 هزار دلار در سال نیز میرسد.
کشورهای پیشرفته مانند آمریکا، کانادا، استرالیا، انگلستان و آلمان از جمله بهترین مناطق برای ادامه تحصیل و ادامه شغل در این رشته هستند. به دلیل وجود صنایع مرتبط با دریا و کشتی سازی در این کشورها، شرایط شغلی مناسبی نیز در آنها فراهم شده است و باید اشاره کرد که یکی از بهترین کشورها از نظر تحصیل و ادامه شغل، کانادا است. این کشور دارای بهترین شرایط در مورد صنایع مرتبط است که سالانه متخصصان بسیاری از طریق برنامههای مختلف نیروی کار ماهر به آن مهاجرت میکنند.
دانشگاههای مرتبط در کشور کانادا و آمریکا جزو بهترین مراکز علمی این رشته هستند. برای نمونه، دانشگاه میشیگان آمریکا و بریتیش کلمبیا کانادا جزو این موارد هستند. در کل، کشورهای پیشرفته نیاز بالایی به متخصصان دریا و صنایع کشتی سازی دارند و این موضوع از برنامههای ارائه شده و شرایط مناسب فراهم شده در این کشورها مشخص است.
گرایشهای متنوع و جذابی در این رشته تخصصی ارائه شده است. از این گرایشها میتوان به معماری دریایی، طراحی کشتی و تعمیر آن، مهندسی اقیانوس و مهندسی مکانیک دریا اشاره کرد. انتخاب بین این گرایشها به صورت مستقیم وابسته به علائق فرد و تواناییهای وی دارد. در کشورهایی مانند کانادا این گرایشها تنوع بیشتری دارند و این به دلیل نیاز این کشورها به حوزههای تخصصی این رشته است.
شهریه در کشورهای مختلف ممکن است متفاوت باشد. در واقع، شرایط تحصیلی و امکانات دانشگاهها منجر به این تفاوت شهریهها میشود. با این حال، در صورتی که یک برآورد کلی داشته باشیم، شهریه در دانشگاههای خارج از کشور در مورد این رشته بین 15 هزار دلار تا 40 هزار دلار در سال است. با این حال، ممکن است دورههای تخصصی کوتاه مدت شهریه پایینتر از ده هزار دلار داشته باشند.
فارغ التحصیلان و متخصصان این رشته میتوانند در بخشهای صنعتی مرتبط مشغول به کار شوند. برای مثال، طراحی و ساخت کشتی از جمله بخشهای مهم و تخصصی این رشته به شمار میرود. همچنین، براساس تواناییها، متخصصان میتوانند مسئولیت کنترل و نگهداری از کشتیها و تجهیزات آن را نیز بر عهده بگیرند. بخش مهمی از این رشته به طراحی و تحلیل مکانیکی تجهیزات دریایی میپردازد و علاقمندان به این مباحث میتوانند براساس توانایی و پشتکار به سرعت در آن به موفقیت برسند.
بورسیهها در تمامی کشورها وجود دارند و دانشگاهها بودجههای اختصاصی بسیار متنوعی را برای رشتههای مهندسی ارائه دادهاند. از جمله این بورسیهها میتوان به بودجههایی اشاره کرد که همزمان با پذیرش به فرد اختصاص داده میشود. در کنار این موضوع، بسیاری از بودجههای کمک هزینه تحصیلی وجود دارد که در حین تحصیل به دانشجویان اعطا میشود. بعضی از این کمک هزینهها بخشی از هزینهها را پوشش خواهند داد و بعضی دیگر نیز تمامی هزینههای تحصیل و زندگی را شامل میشوند.
تحصیل در رشته مهندسی دریا شدیدا وابسته به علائق فرد و تواناییهای وی است. این رشته نیاز به دانش بالا در علوم مکانیک و طراحی دارد و محصلان باید پشتکار زیادی برای موفقیت در آن از خود نشان دهند. باید گفت، پذیرش در این رشته کار سختی نیست و در صورت کامل بودن مدارک، میتوان در آن پذیرش شده و به تحصیل پرداخت.