رشته فوریت های پزشکی برای افرادی که انگیزه کافی برای مراقبت از بیماران را داشته باشند، بهترین رشته ممکن است. این رشته بسیار چالش برانگیز بوده و می توانید به صورت مستقیم و سریع نتایج تصمیماتی که برای بیماران گرفته اید را مشاهده کنید و از اثرات مثبتی که بر آن ها گذاشته اید خرسند شوید.
از اولین روز کاری خود متوجه می شوید که در حال ایجاد تفاوت های بزرگ و مثبتی در زندگی انسان ها هستید و این موضوع احساس رضایت خاطر را در شما به شدت تقویت می کند.
در محیط کار به عنوان یک متخصص فوریت های پزشکی، با طیف وسیعی از مشکلات و بیماری های مختلف و جراحی های متنوع روبرو خواهید شد. این رشته ترکیبی از رشته پزشکی تشخیصی و همینطور اجرای سریع و تصمیم گیری منطقی است.
روزانه بیماران متعددی با علائم گوناگون پیش شما آمده و باید بتوانید تشخیص های اولیه مناسبی در مورد بیماری آن ها انجام دهید. این رشته با تمام تخصص های دیگر پزشکی تعامل داشته و در اکثر بیمارستان ها، بیشترین پذیرش بیماران در این بخش انجام می گیرد.
رشته فوریت های پزشکی یک تخصص بالینی است که با ارزیابی، احیا، تثبیت، تشخیص و مراقبت از بیماران اورژانسی سروکار دارد. این رشته شامل علوم پایه، دانش بالینی و مهارت های لازم برای تشخیص، تصمیم گیری و درمان بیماران و مدیریت بخش اورژانس و حوادث غیر مترقبه در این بخش است.
علاوه بر این، فارغ التحصیلان رشته فوریت های پزشکی یکی از اعضای مؤثر تیم پزشکی خواهند بود که با سایر متخصصان پزشکی همکاری می کنند و در آینده قرار است در یک سیستم اورژانس واقعی و کامل مشغول به کار شوند.
رشته و حرفه فوریت های پزشکی از اهمیت راهبردی زیادی در سیستم های خدمات سلامت برخوردار است. اگرچه پیچیدگی رشته پزشکی و توجه متخصصان پزشکی به موضوعات تخصصی باعث توسعه رشته های تخصصی و فوق تخصصی شده است، اما این موضوعات باعث شده است تا توجه پزشکان به سمت تخصص گرایی جلب شود و با کمبود نیروهای انسانی که با اکثر موارد پزشکی آشنا باشند روبرو شده ایم.
ایده تأسیس طب اورژانس نیز ناشی از وجود چنین مشکلاتی بود که بعد از آن رشته فوریت های پزشکی در کنار دیگر تخصص های پزشکی به صورت جدی و اصولی تدریس و بررسی شد.
این رشته تحصیلی با حفظ رویکرد جامعه محور و با توجه به نیازهای واقعی نظام سلامت، توجه ویژه ای به آموزش دانشجویان این رشته داشته و بر اساس الزامات آموزشی تدوین شده است. سیستم مدیریت اورژانس، مدیریت رویدادهای غیرمنتظره و سیستم های اورژانس بیمارستانی در برنامه درسی دانشجویان رشته فوریت های پزشکی به صورت ویژه ای برجسته شده است.
در صورتی که علاقمند به تحصیل در خارج از کشور در رشته فوریت های پزشکی هستید، کافیست تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا تمام خصوصیات و ویژگی های مربوط به این رشته را بررسی کرده، درباره دانشگاه ها و بورسیه تحصیل در خارج از کشور صحبت کنیم و در نهایت به شرایط شغلی و آینده کاری آن بپردازیم.
موسسه تراست با سال ها تجربه در زمینه اعزام دانشجو، اطلاعات تخصصی کاملی را در زمینه رشته تحصیلی فوریت های پزشکی برای شما جمع آوری کرده است.
همچنین بخوانید : چگونه اپلای کنیم ، هزینه های اپلای
لینک های مفید!
مراحل اپلای فوریت های پزشکی
انگیزه مهاجرت
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ها برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشته اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.
اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
تاریخچه ای از حرفه فوریت های پزشکی
رشته فوریت های پزشکی اورژانس به دلیل ضرورت مراقبت از جمعیت رو به رشد بیمارانی که به دنبال مراقبت های پزشکی فوری و برنامه ریزی نشده برای شرایط اورژانسی بودند، تکامل یافت. در سال 1960 مشخص شد که بازدیدهای مراجعین در این حوزه به شدت در حال افزایش است و بیمارستان ها فاقد پزشکانی هستند که مهارت های پزشکی اورژانسی داشته باشند.
از این رو برخی پزشکان برای پاسخگویی به این نیاز رو به افزایش اقدام به کار پاره وقت در کنار کارکنان و پزشکان ثابت بیمارستان کردند و بخش اورژانس را بنا نهادند. بعد از بررسی های انجام شده و دیدن اثر بخشی این کار، گروهی از پزشکان اقدام به ترک محل خدمتی خود کرده و به صورت تمام وقت در بخش اورژانس مشغول به کار شدند.
این اقدامات باعث شد تا رشته فوریت های پزشکی با هدف تربیت افرادی متخصص در اکثر زمینه های پزشکی و داشتن توانایی تصمیم گیری سریع با میزان دقت بالا ایجاد شود. این رشته در سال 1968 و با همت جان ویگنشتاین و هفت نفر از دیگر همکارانش در کالج آمریکایی پزشکان اورژانس تاسیس شد.
بیشتر بخوانید : چگونه مهاجرت کنیم ، مهاجرت تحصیلی به کانادا
در مورد رشته فوریت های پزشکی
رشته فوریت های پزشکی دارای یک تعریف بین المللی است که درسال 1991 ارائه شده است و اینگونه بیان می شود که : فوریت های پزشکی رشته ای است که بر عمل مبتنی بر دانش و مهارت های مورد نیاز برای پیشگیری، تشخیص و مدیریت جنبه های حاد و فوری بیماران در تمامی گروه های سنی و با طیف وسیعی از اختلالات فیزیکی و رفتاری تاکید داشته و لازم می داند تا این سیستم فوریت های پزشکی بیمارستانی درک شده و مهارت های لازم برای توسعه و ارتقا آن فرا گرفته شود.
متخصصان فوریت های پزشکی که در بخش اورژانس بیمارستان ها مشغول به کار هستند، با بیمارانی که دچار مشکلات و بیماری های حاد و اضطراری روبرو شده اند، سر و کار دارند.
برخی از این مریض ها بعد از یک دوره کوتاه درمان در همان بخش اورژانس، مرخص شده و می توانند به خانه برگردند اما برخی دیگر نیاز دارند که بعد از درمان اولیه در بخش های مخصوص بستری شوند یا توسط پزشکان متخصص مورد ارزیابی قرار گیرند و حتی به اتاق های عمل منتقل می شوند. پزشکان اورژانس هستند که باید این تصمیمات را در طول ساعت کار خود بگیرند.
دانشجویان رشته فوریت های پزشکی در آینده کاری خود قرار است که بدون در نظر گرفتن نوع بیماری یا آسیب پیش آمده، بیماران را در بخش اورژانس معاینه کنند و تمرکز خود را بر روی تثبیت حال بیماران در سریع ترین حالت ممکن و تعیین مرحله بعدی درمان آن ها بگذارند.
فرقی نمی کند که بیماران در چه رده سنی یا جنسیتی باشند یا بیماری آن ها مربوط به نورولوژی، قلب،ریه، مشکلات کلیوی، مشکلات گوارشی، بارداری، پوست و یا …. باشد، در هر صورت پزشک اورژانس یکی از اولین افرادی است که به معاینه این افراد می پردازد.
متخصصان بخش فوریت های پزشکی باید بتوانند در هر لحظه چندین بیمار را با یکدیگر و به صورت همزمان مدیریت کنند. آن ها باید با توجه به علائم بیمار، شرایط تهدید کننده زندگی را در اولویت قرار داده و آن ها را رفع کنند و بعد تصمیم بگیرند که انتقال بیمار به چه مرحله ای می تواند برای حال او مفید تر باشد.
در ادامه بیشتر بخوانید : تحصیل در کانادا، پذیرش تحصیلی کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا
اپلای رشته فوریت های پزشکی به خارج از کشور
رشته فوریت های پزشکی به چند دلیل یک تجربه آموزشی منحصر به فرد برای دانشجویان پزشکی است.
- اولین نکته : این است که جریان بی پایانی از بیماران وجود دارد و بخش اورژانس هیچوقت خالی از بیمار نیست. حتی گزارش شده در سال های اخیر در آمریکا سالانه بیش از 115 میلیون ویزیت فقط در بخش اورژانس ثبت شده است. این تعداد هر سال در حال افزایش است و این موضوع به خودی خود نمایانگر این است که دانشجویان در آینده وارد شغلی پرکار خواهند شد.
- دومین نکته : برای داشتن یک تجربه متفاوت در این حوزه این است که در هر لحظه از کار ممکن است بیماری به اورژانس مراجعه کند که دارای علائم بیماری های جدی و در خطر مرگ باشد . ممکن است بیماری به شما مراجعه کند که صرفا دچار یک سری مشکلات و بیماری های جزئی شده است، در هر صورت شما باید از آن ها مراقبت کرده و هر کدام برای شما تجربه ای جدید هستند.
- سومین نکته : اینکه برعکس رشته های تخصصی که پزشک می داند مراجعه کنندگان به صورت کلی دارای چه مشکلی هستند، متخصصان فوریت های پزشکی از وضعیت بیماران تا لحظه معاینه خبر نداشته و در بسیاری از موارد، بیمار با علائم نادر و یا بدون وجود هیچ سابقه پزشکی نزد شما خواهد آمد.
اپلای رشته فوریت های پزشکی در خارج از کشور یکی از بهترین فرصت هایی است که می توانید برای ارتقا سطح حرفه ای کار خود و همینطور کمک به جامعه و نیازمندان از آن استفاده کنید.
دانشگاه های برتر دنیا و دانشگاه های کانادا آماده پذیرش دانشجویان در رشته فوریت های پزشکی بوده و شما نیز می توانید یکی از دانشجویان خوش شانس این دوره ها باشید. در صورت نیاز به مشاوره در مورد نحوه اپلای رشته فوریت های پزشکی کافیست با مجموعه تراست در تماس باشید و برای تعیین وقت مشاوره اقدام نمایید.
ادامه تحصیل رشته فوریت های پزشکی در خارج از کشور
دریافت سریع مراقبت های مورد نیاز بیماران اورژانس و نجات جان آن ها وظیفه متخصص فوریت های پزشکی اورژانس است. اگر تا به حال به اورژانس مراجعه کرده باشید، متوجه این ضرب العجل شده اید و اگر نه حداقل در تلوزیون نمایش ها و فیلم هایی که در این باره ساخته شده است را مشاهده کرده اید.
پزشک اورژانس باید صلاحیت های زیادی داشته باشد و بتواند در میان فشار عصبی بالا و شرایط پر تنش، بهترین تصمیم ممکن را برای بیمار بگیرد.
اگر می خواهید ببینید که آیا ادامه تحصیل در رشته فوریت های پزشکی بهترین تصمیم برای شماست یا خیر، بهتر است به موارد زیر دقت کنید و ببینید آیا شما هم خصوصیات یک پزشک اورژانس را دارید یا خیر. در ادامه به مهم ترین خصوصیاتی که نمایانگر یک متخصص فوریت های پزشکی خوب است اشاره می کنیم.
- فرد خونسردی باشید
موارد پیش آمده در سالن اورژانس به گونه ای است که در هر لحظه اتفاق جدیدی رخ می دهد و ممکن است هر بیمار شرایط متفاوتی داشته باشد و یک متخصص فوریت های پزشکی باید بتواند به سرعت بین موارد مورد نظر تمرکز کند تا نیازهای منحصر به فرد هر بیمار را برآورده کند.
باید بتوانید در کنار مریض ها رفتار خوب خود را حفظ کنید و نگذارید استرس و تنش موجود در فضا بر شما اثر بگذارد و باید سعی کنید همیشه خونسرد باشید.
- به خوبی با دیگران کنار بیایید
تحقیقات نشان می دهد که تیم محور بودن یکی از ویژگی های شخصیتی بارز پزشکان اورژانس است. وقتی به این موضوع فکر کنید که کار آن ها چقدر با دیگر کارکنان گره خورده است این موضوع به نظر بسیار منطقی می آید.
در بخش اورژانس، مراقبت از بیمار نیازمند یک تیم کامل است و همه باید نقش خود را ایفا کنند تا مراقبت از بیمار را به حداکثر برسانند. توانایی انجام کار تیمی واقعا مهم است زیرا شما باید بتوانید به طور موثر با دیگران ارتباط برقرار کنید.
- در انجام چندکار به طور همزمان عالی باشید
یک بخش اورژانس شلوغ می تواند به راحتی بیش از 10 بیمار را در یک زمان معین داشته باشد که همگی دارای نیازهای متفاوتی هستند. پزشکی که اورژانس را اداره می کند باید راهی برای مدیریت همه این موارد به طور همزمان بیابد.
البته بسیاری از مختصصان فوریت های پزشکی اذعان کرده اند که این خصوصیت قابل یادگیری است و به طور طبیعی در بسیاری از مردم وجود ندارد.
- تصمیم گیری تعیین کننده
دقیقه ها، گاهی اوقات حتی ثانیه ها، در قسمت مراقبت های اورژانس مهم هستند. این بدان معناست که پزشکان اورژانس باید بتوانند موقعیت ها را ارزیابی کرده و خیلی سریع تصمیم بگیرند.
یک متخصص فوریت های پزشکی باید بتواند سریعا وضعیت بیمار را تشخیص دهد و بگوید از چه داروهایی برای او استفاده شود. تمام این کارها باید به سرعت انجام شود و شما باید تشخیص دهید که بیمار بستری یا مرخص شود تا زمان برای معاینه بیمار بعدی، پیش بیاید.
- به حل کردن مشکلات علاقمند باشید
فوریت های پزشکی در مورد این است که درک کنید بیمار در حال تجربه کردن چه شرایطی است. فردی که به اورژانس مراجعه می کند و دارای یک نشانه از مریضی است، ممکن است به طور بالقوه 80 بیماری همزمان باعث بروز آن علائم شده باشند و شما باید بتوانید بیماری درست را تشخیص دهید.
علاقمند بودن به حل مسئله به شما کمک می کند در این زمان خسته نشوید و با دقت به دنبال دلیل به وجود آمدن بیماری بگردید.
- جزئی نگر باشید
همانقدر که مهم است متخصصان فوریت های پزشکی در کار خود سریع عمل کنند، آن ها باید در برخورد با مسائل مختلف دقیق هم باشند. این موضوع در هنگامی که یک مریض جدید وارد اورژانس می شود بیشتر از قبل صدق می کند. پزشکان اورژانس باید در هنگام ارزیابی اولیه بیمار و تاریخچه بیماری های او وقت گذاشته و به نکات کوچک نیز دقت کنند.
- درون خود یک رهبر داشته باشید
محققان اعلام کرده اند که پزشکان اورژانس در کارهای بالینی شکل خاصی از رهبری را از خود نشان می دهند. آن ها افراد و کارکنان را در کنار هم جمع کرده و آن ها را برای رسیدن به یک هدف مشخص راهنمایی می کنند. این خصلت از یک متخصص فوریت های پزشکی چیزی است که در حوزه تخصصی خود بسیار استفاده می شود.
- برنامه ریزی مشخص و دقیق
کار پزشک اورژانس با تمام اتفاقات بدون نظم، دارای ترتیب زمانی مشخصی است. هر پزشکی می داند چه ساعتی مشغول به کار شده و چه ساعتی دست از کار خواهد شود. این ماهیت کاری باعث می شود که برای کار و زندگی شخصی بتوان برنامه منظمی آماده کرد و برای تایم کار از نظر ذهنی کاملا آماده شد.
چک لیست عزیمت به کانادا
- چک لیست مدارک و وسایل موردنیاز
- راهنمای قوانین کانادا
- شروع زندگی در کانادا
مسیر تبدیل شدن به یک متخصص فوریت های پزشکی در خارج از کشور
اولین قدم برای حرکت به سمت تبدیل شدن به یک مختصص فوریت های پزشکی، یک مدرک لیسانس است. رشته های زیادی وجود دارند که می توانید با گذراندن مقطع لیسانس در آن ها راه را برای ورود به رشته فوریت های پزشکی باز کنید.
این رشته ها کافیست مباحثی مانند ریاضیات، زیست شناسی، شیمی و فیزیک را در خود داشته باشند تا پیش نیازهای دانشکده پزشکی را برای تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی را داشته باشید. این دوره کارشناسی معمولا چهار سال طول می کشد.
مرحله بعدی ثبت نام در یک دانشگاه پزشکی است تا بتوانید مسیر تبدیل شدن به یک مختصص فوریت های پزشکی را به خوبی طی کنید. آموزش هایی که در این مقطع خواهید دید عمدتا شامل مطالعات عمیق درباره آناتومی و فیزیولوژی همراه با موضوعاتی مانند بافت شناسی و آسیب شناسی است. پس از چهار سال نیز از این مقطع فارغ التحصیل خواهید شد.
مرحله بعدی آموزش پزشکی اورژانس، رزیدنتی است. دوره رزیدنتی دوره ای است که در آن فارغ التحصیلان دانشکده پزشکی معمولاً در بیمارستان یا کلینیک تحت نظارت پزشکان آموزش دیده و با تجربه به طبابت می پردازند. در طول دوره رزیدنتی پزشکی اورژانس، بسیار مهم است که پزشک از مزایای چرخش در انواع تخصص های دیگر و تجربه کردن تمامی مهارت ها استفاده کند.
در زمان کار در بیمارستان، می توان از پزشک اورژانس خواست تا به جای متخصص قلب، مغز و اعصاب، متخصص زنان و زایمان یا تقریباً هر متخصص پزشکی دیگری عمل کند برای همین تسلط داشتن به تمامی مباحث پزشکی بسیار واجب است. رزیدنتی فوریت های پزشکی سه تا چهار سال طول می کشد.
پس از اتمام دوره رزیدنتی، متخصص فوریت های پزشکی آماده است تا در آزمون اصلی شرکت کند و گواهی کار را از هیئت برگزار کننده آزمون دریافت کند. پیش نیازهای پزشکی شما در این مرحله تکمیل شده و کافیست شروع به کسب تجربه بیشتر کنید تا در کار خود موفق شوید.
این حوزه کاری به دلیل تنوع بالای مهارت ها و دانش بسیار وسیع، نیاز به تمرکز بالایی در طول سال های تحصیل دارد و نباید به آن به چشم یک رشته تحصیلی معمولی نگاه کرد.
درباره ی بهترین دانشگاه های پزشکی در کانادا بخوانید .
وظایف یک متخصص فوریت های پزشکی
مختصصان فوریت های پزشکی سطح بسیار بالاتری از مراقبت های اورژانسی را برای بیماران حاد و مجروح در هر سنی ارائه می کنند. این افراد جدای از انجام وظایف خود در بخش اورژانس،به پیشرفت این حوزه و توسعه دانش اورژانس در سطح جهانی نیز کمک می کنند.
پزشکان اورژانس و مختصصان فوریت های پزشکی عمدتا در بخش اورژانس بیمارستان ها مشغول به کار شده و شرح کار آن ها شامل درمان طیف گسترده ای از بیماری ها و برطرف کننده شرایط تهدید کننده زندگی یا اندام های بخصوص بیماران است.
مختصصان فوریت های پزشکی روزانه با چالش های بزرگی روبرو شده و باید بتوانند تشخیص های سریع و مناسبی را در لحظات اولیه ورود بیمار به اورژانس ارائه کرده تا درمان های مرتبط با بیماری هرچه سریع تر آغاز شوند.
متخصص فوریت های پزشکی با تکنسین های پزشکی، آتش نشان ها و پلیس ارتباط برقرار می کند تا برای بیماران ورودی آماده شود. پزشک اورژانس همچنین با پرستاران، کارمندان، مددکاران اجتماعی و سایر کارکنان برای پذیرش و هماهنگی بازدید کنندگان در تماس است و با آن ها ارتباط برقرار می کند.
اولین دستور کار پزشک اورژانس ارزیابی بیماران ورودی است. بیمارانی که به شدت آسیب دیده یا بیمار هستند ممکن است توانایی ارتباط برقرار کردن نداشته باشند یا حتی در شرایط ناخودآگاه باشند و پزشک فوریت های پزشکی اغلب باید بر اساس اطلاعات محدود تصمیم بگیرد.
پزشک اورژانس ممکن است آزمایشهایی را برای دریافت سرنخهای بیشتر تجویز کند و همچنین متخصص فوریت های پزشکی باید بتواند به سرعت ترتیب بیمارانی که بیشتر به مراقبتهای فوری نیاز دارند را به نحو صحیحی اولویت بندی کند.
هنگامی که وضعیت بیمار ارزیابی شد، پزشک اورژانس باید مسیر بعدی اقدام برای او را تعیین کند. برخی از بیماران ممکن است در اورژانس تحت درمان قرار گرفته و بعد مرخص شوند. برخی دیگر ممکن است نیاز به ارجاع به متخصص دیگری برای مراقبت های بعدی داشته باشند.
جدی ترین موارد ممکن است نیاز به احیا یا تثبیت شرایط حیاتی داشته باشد. این بیماران ممکن است برای معالجه در بیمارستان بستری شوند یا حتی به سرعت تحت عمل جراحی قرار گیرند.
بسیاری از متخصصان حوزه پزشکی بیماران خود را تنها به صورت یکی یکی می بینند با این حال یک پزشک اورژانس به طور کلی باید آماده درمان چندین بیماربه طور همزمان باشد. در خیلی از مواقع روال درمان همین چند بیمار در کنار هم نیز با آمدن یک آمبولانس حامل مادری در حال زایمان در لحظه قطع شود و پزشک مجبور شود که از بیمار جدید مراقبت کند.
کار متخصص فوریت های پزشکی بسیار سخت بوده و او باید بتواند از پس لحظات سخت و طاقت فرسا بر بیاید و شاید حتی چندین ساعت پر استرس را تماما سر پا و بدون خستگی پشت سر بگذارد.
گرایش های رشته فوریت های پزشکی در خارج از کشور
گرایش های رشته فوریت های پزشکی
رشته فوریت های پزشکی خود یکی از رشته های خاص تحصیلی است که در آن دانشجویان با انواع بیماری ها و روش های درمان آن، نحوه مدیریت و کنترل شرایط در اورژانس و مهارت های شخصی و انفرادی در برخورد با مسائل تنش زا و پر استرس آشنا می شوند.
اگر دوست داشته باشید در این حوزه کاری، تخصص خاصی را دنبال کنید، پرطرفدارترین گرایش های رشته فوریت های پزشکی به شرح زیر است:
- گرایش مراقبت های ویژه بیهوشی
پزشک مراقبتهای ویژه، متخصصی است که دانش گسترده ای از تمام جنبه های مدیریت بیمار بدحال دارد، که پایگاه اصلی عملیات او بخش مراقبتهای ویژه (ICU) است. پزشکانی که در گرایش مراقبت های ویژه بیهوشی کار می کنند شرایط راحت تر و بهتری را برای بیماران در دوره بعد از عمل ارائه می دهند.
- گرایش خدمات فوریت های پزشکی
خدمات فوریت های پزشکی (EMS) شامل مراقبت های اورژانسی قبل از بیمارستان، از جمله تثبیت اولیه بیمار، درمان، و انتقال به بیمارستان ها در آمبولانس ها یا هلیکوپترهای مجهز است.
- گرایش مراقبت های تسکینی
پزشکان مراقبت های تسکینی بر بهبود کیفیت زندگی بیمار با مدیریت درد و سایر علائم ناراحت کننده یک بیماری جدی تمرکز می کنند. مراقبت تسکینی اغلب همراه با سایر درمان های پزشکی ارائه می شود.
- گرایش پزشکی داخلی مراقبت های ویژه
در گرایش پزشکی داخلی مراقبت های ویژه، تشخیص و درمان طیف وسیعی از بیماری ها و مشکلات بالینی افراد مورد توجه قرار می گیرد و این آموزش ها با الزامات طب اورژانسی ترکیب می شود تا فارغ التحصیل بتواند بیمار را در همه حال مدیریت کند.
- گرایش سم شناسی
متخصصان سم شناسی پزشکی در پیشگیری، ارزیابی، درمان و نظارت بر آسیب یا بیماری ناشی از قرار گرفتن در معرض سم تخصص دارند. روزانه تعداد زیادی از مراجعه کنندگان به دلایل مختلفی و با منابع مختلفی مسموم می شوند و تخصص سم شناسی یکی از مهمترین گرایش های رشته فوریت های پزشکی است.
- گرایش مراقبت های عصبی
تخصص پزشکی مراقبت های عصبی به مراقبت جامع و چند وجهی از بیمار بدحال با بیماری ها و شرایط عصبی اختصاص دارد.
- گرایش دردشناسی
گرایش درد شناسی یکی از زیرشاخه های رشته فوریت های پزشکی است که به تشخیص و درمان طیف وسیعی از اختلالات دردناک می پردازد.
- گرایش اطفال
اورژانس اطفال بر مراقبت از کودک بیمار حاد یا آسیب دیده در بخش اورژانس تمرکز دارد.
- گرایش پزشکی ورزشی
پزشکی ورزشی یک گرایش بالینی است که به آمادگی جسمانی و تشخیص و درمان آسیب های وارده در فعالیت های ورزشی می پردازد.
قطعا رشته فوریت های پزشکی یکی از مهمترین رشته های دانشگاهی و حتی در میان رشته های پزشکی است و بسیاری از دانشجویان در این رشته مشغول به تحصیل می شوند و می خواهند در نهایت همچنان در این مسیر باقی مانده و تحصیلات خود را در یک زمینه تخصصی افزایش دهند.
در صورت علاقمندی به رشته فوریت های پزشکی می توانید به سایت مجموعه تراست مراجعه کنید و از راه های ارتباطی گذاشته شده برای تعیین وقت مشاوره اپلای تحصیلی استفاده نمایید.
لیست دروس رشته فوریت های پزشکی در خارج از کشور
لیست دروس رشته فوریت های پزشکی
در رشته فوریت های پزشکی بر اساس اصول آموزشی هر کشور، مطالب متفاوتی به دانشجویان تدریس می شود اما در بسیاری از دروس پایه همگی از منابع یکسانی استفاده می کنند.
می توان گفت یکی از بهترین روش های آشنایی با یک رشته تحصیلی، بررسی برنامه کلاسی و لیست دروسی است که قرار است به دانشجویان تدریس شود. در ادامه جدولی از دروس مهم این رشته گردآوری شده که مطالعه آن به شما درک بهتری از این رشته می دهد.
نام درس | توضیحات |
مبانی مراقبت از بیمار در فوریت های پزشکی | بیمار همیشه در کانون مراقبت های پزشکی است. این درس شما را در فرآیند مراقبت های اورژانسی، از ارزیابی اولیه تا مدیریت بیمار، و پایان دادن به درمان او در راستای ارتقای سلامت بیماران راهنمایی می کند. |
ارتباطات و اخلاق | مهارت های ارتباطی خوب یک جزء کلیدی در حرفه پزشکی است. به عنوان یک پزشک اورژانس، شما روزانه با بیماران، خانواده ها، مشاوران و بسیاری دیگر از ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی تماس خواهید داشت. توسعه مهارت های ارتباط شفاهی و نوشتاری عالی بسیار مهم است. |
بیماری ها و علائم اورژانسی رایج | این درس بر مراجعات اصلی و بیماری هایی که معمولاً در بخش اورژانس با آنها مواجه می شوید تمرکز دارد. بهعنوان یک ارائه دهنده مراقبتهای بهداشتی اورژانس، اغلب بیماران با مشکلات متنوعی را میبینید و مهم است که رویکرد مناسبی را برای برخورد با آن ها ایجاد کنید. در پایان این درس، شما باید بتوانید یک شرح وضعیت کامل از بیمار بگیرید، یک معاینه فیزیکی متمرکز انجام دهید، یک تشخیص اولیه برای علائم اولیه بیمار ارائه دهید و بتوانید تحقیقات اولیه در مورد بیماری و اصول مدیریت را به خوبی درک کنید. شما همچنین باید درک درستی از پاتوفیزیولوژی اساسی بیماری ها داشته باشید و نحوه کار و مدیریت چنین مواردی را درک کنید. |
روش های اورژانسی مرسوم | اورژانس یک تخصص بسیار عملی است و پزشکان باید در انواع روش های درمان صلاحیت لازم را داشته باشند. به عنوان یک دانشجوی پزشکی، از شما انتظار نمی رود که بتوانید همه این روش ها را انجام دهید، اما باید با نشانه ها آشنا باشید و نحوه انجام هر درمان را درک کنید. |
پزشکی داخلی | محتوای درس پزشکی داخلی فوق العاده متنوع است و به بررسی محتوای داخل شکم می پردازد. در این درس یک بررسی جامع از هر بیماری عمده ای که می تواند در ناحیه شکم و لگن رخ دهد انجام می شود. |
علائم حیاتی غیر طبیعی و شوک | در این درس سعی می شود به بررسی علائم حیاتی بدن انسان پرداخته شود و در مرحله بعدی به این موضوع که چه علائمی نباید در شرح وضعیت یک بیمار ظاهر شود پرداخته می شود برخی علائم و اثرات بیماری می تواند باعث ایجاد شوک در بیمار شده و یا برخی از علائم می تواند نشانه ای از شوک در بدن بیمار باشد. قرار است که در این درس با این نشانه ها آشنا شوید و روش های تئوری مقابله با آن ها را آموزش ببینید. |
تروما و خونریزی | در این درس که تنها مختص رشته فوریت های پزشکی نیست، قرار است با انواع بحران که می تواند جان انسان را به خطر انداخته و بدن را مجروح کند آشنا شوید و بررسی کنید که چه زخم هایی با چه خونریزی هایی می توانند باعث مرگ شوند و چه خونریزی هایی نیز سطحی و بی خطر هستند. در ادامه به بررسی و نحوه رفع این جراحات پرداخته می شود. |
عصب شناسی | در این ماژول درسی به بررسی اختلال های عصبی ممکن در بیماران، شوک های عصبی، تاثیر جراحات فیزیکی بر سیستم عصبی بدن و همینطور تاثیر دیدن صحنه های دلخراش بر اعصاب بیماران پرداخته می شود. تکنیک هایی در جهت بهبود وضعیت کلی بیمارن و خارج کردن او از بحران های عصبی در زمان ورود به اورژانس نیز در این درس مورد بررسی قرار می گیرد. |
سلامت اجتماعی و رفتاری | در کنار مداوای بدن بیماران، توجه به سلامت روانی و اجتماعی آن ها نیز بسیار مهم است. نحوه برخورد کلامی در طول درمان و همینطور برخورد صحیح با خانواده بیمار و مشاوره دادن به آن ها در مورد نحوه رفتار صحیح اجتماعی با بیمار از جمله نکاتی است که در این درس مورد بررسی قرار می گیرد. |
بورسیه های رشته فوریت های پزشکی در خارج از کشور
-
بورسیه R&D Systems
این بورسیه که در ایالت مینه سوتا، شهر مینیاپولیس ارائه شده و یک بورسیه تحصیلی برای دانش آموزانی بوده که در حال تحصیل در رشته های مرتبط با علم بوده و به شکلی قصد حمایت از علم را دارد.
برنامه بورسیه R&D Systems به دانشجویانی اعطا می شود که در رشته های مرتبط تحصیل کرده و در زمان ارائه بورسیه در حال تحصیل باشند. مقدار بورسیه 1500 دلار بوده و در دو ترم پاییز و بهار اعطا می شود.
-
برنامه بورسیه جهانی بنیاد Western Union
برنامه بورسیه جهانی بنیاد وسترن یونیون برنامه ای بوده که برای حمایت از جوانان و تلاش های آن ها برای پیگیری تحصیلات عالی طراحی شده است. دریافت کنندگان این بورسیه تحصیلی منتخب هرکدام 2500 دلار آمریکا به عنوان کمک هزینه شهریه دانشگاه دریافت خواهند کرد.
برای واجد شراط بودن دانشجویان باید به دنبال مدرک کارشناسی در یکی از مقوله های زیر باشند: علوم، فناوری، مهندسی، ریاضیات و کسب و کار. این برنامه به توصیه نامه و رونوشت تحصیلی نیاز دارد.
-
برنامه بورس تحصیلی ASPAN
بورسیه های ASPAN 1000 دلاری بوده و برای لیسانس علوم پرستاری، کارشناسی ارشد در پرستاری و فوریت های پزشکی است. این بورسیه ها 500 دلاری و 250 دلاری نیز بوده که هر کدام شرایط و ضوابط خاص خود را دارد.
-
صندوق EMT مایکل جی لاتا
به یاد مایکل جی لاتا که یک تکنیسین فوریت های پزشکی بوده و با همکاری شرکت پاتریوت لارنس این بورسیه اعطا می شود. صندوق کمک های تحصیلی به دانشجویان پیراپزشکی و فوریت های پزشکی برای ادامه تحصیل کمک های مالی اهدا می کند.
-
برنامه بورسیه تحصیلی NAPNAP/MCNEIL
پرستار یا تکنیسین فوریت های پزشکی بوده که سابقه فعالیت با کودکان را داشته و در یکی از برنامه های تحصیلی PNP سابقه کار داشته اید می توانید برای این بورسیه داوطلب شوید.
این برنامه با یک موسسه دانشگاهی مجاز برای اعطای مدرک کارشناسی ارشد همکاری می کند. علاوه بر این فرد باید نیاز مالی خود را برای دریافت بورسیه اعلام کند.
-
کمک مالی تیم EMF/ENAF
تامین بودجه برای تیم هایی از پزشکان و پرستاران و تکنسین های فوریت های پزشکی که علاقمند به انجام تحقیقات مرتبط با فوریت های پزشکی هستند، اعطا می شود. مبلغ داده شده 10 هزار دلار بوده و هر سال نیز این مقدار متفاوت است. متقاضیان باید ترکیب تخصیص خود را به منظور توسعه، برنامه ریزی و اجرای تحقیقات بالینی در حوزه مراقبت های اورژانسی پیشنهاد دهند.
بهترین دانشگاه های دنیا برای رشته فوریت های پزشکی
بهترین دانشگاه ها
تحصیل در بهترین دانشگاه های دنیا به شما کمک می کند تا بتوانید تبدیل به یک فرد حرفه ای و متخصص در حوزه فعالیت خود شوید.
ما در این جا بهترین دانشگاه های جهان را از لحاظ رتبه بندی در رشته فوریت های پزشکی برای شما لیست کرده ایم. این رتبه بندی ها براساس وب سایت تایمز، QS، رتبه بندی شانگهای و بهترین دانشگاه های جهان توسط US News است.
10 دانشگاه برتر برای تحصیل در رشته فوریت های پزشکی براساس رتبه بندی US News
نام دانشگاه | کشور |
دانشگاه هاروارد | ایالات متحده |
دانشگاه جان هاپکینز | ایالات متحده |
دانشگاه کالیفرنیا | ایالات متحده |
دانشگاه استنفورد | ایالات متحده |
دانشگاه تورنتو | کانادا |
دانشگاه واشنگتن | ایالات متحده |
دانشگاه پنسیلوانیا | ایالات متحده |
دانشگاه آکسفورد | انگلستان |
دانشگاه دوک | ایالات متحده |
دانشگاه کلمبیا | ایالات متحده |
10 دانشگاه برتر دنیا در سال 2022 براساس موضوع بالینی، پیش بالینی و سلامت طبق رتبه بندی تایمز
نام دانشگاه | کشور |
دانشگاه آکسفورد | انگلستان |
دانشگاه هاروارد | ایالات متحده |
امپریال کالج لندن | انگلستان |
دانشگاه کمبریج | انگلستان |
دانشگاه تورنتو | کانادا |
دانشگاه استنفورد | ایالات متحده |
دانشگاه Tsinghua | چین |
دانشگاه UCL | انگلستان |
دانشگاه جان هاپکینز | ایالات متحده |
دانشگاه ییل | ایالات متحده |
رتبه بندی برترین دانشگاه های بین المللی برای تحصیل در رشته فوریت های پزشکی براساس رتبه بندی QS
نام دانشگاه | کشور |
دانشگاه هاروارد | ایالات متحده |
دانشگاه آکسفورد | انگلستان |
دانشگاه استنفورد | ایالات متحده |
دانشگاه کمبریج | انگلستان |
دانشگاه جان هاپکینز | ایالات متحده |
موسسه کارولینسکا | سوئد |
دانشگاه کالیفرنیا | ایالات متحده |
دانشگاه ییل | ایالات متحده |
دانشگاه UCL | انگلستان |
امپریال کالج لندن | انگلستان |
رتبه بندی جهانی شانگهای برای رشته های پزشکی و فوریت های پزشکی
نام دانشگاه | کشور |
دانشگاه هاروارد | ایالات متحده |
دانشگاه کالیفرنیا | ایالات متحده |
دانشگاه کمبریج | انگلستان |
دانشگاه پنسیلوانیا | ایالات متحده |
دانشگاه جان هاپکینز | ایالات متحده |
دانشگاه آکسفورد | انگلستان |
مرکز سرطان M. D. Anderson دانشگاه تگزاس | ایالات متحده |
امپریال کالج لندن | انگلستان |
دانشگاه پیتزبورگ | ایالات متحده |
دانشگاه واشنگتن | ایالات متحده |
تکنسین فوریت های پزشکی سطح بالایی از مراقبت های اورژانسی را برای بیماران حاد و مجروح در هر سنی ارائه می کنند. آن ها عمدتا در بخش اورژانس بیمارستان های دولتی یا خصوصی کار می کنند. آن ها طیف گسترده ای از بیماری ها و شرایط بالقوه که باعث تهدید زندگی افراد می شود را ارزیابی کرده و مورد درمان قرار می دهند.
این موارد به عنوان مثال می تواند حملات قلبی، سکته مغزی، شکستگی، حملات آسم، صدمات ناشی از تصادفات اتومبیل، موارد اورژانسی مرتبط با افراد باردار یا مصرف بیش از حد دارو باشد.
- دانشگاه Emory
دانشجویانی که اخیرا در دانشکده پزشکی دانشگاه Emory آتلانتا در جورجیا پذیرفته شده اند دارای میانگین معدل 3.7 و میانگین نمره MCAT 514 بودند. کارآموزی سال چهارم پزشکی اورژانس در Emory دانشجویان پزشکی مهارت هایی در زمینه تاریخچه و ارزیابی فیزیکی بیمار کسب می کنند.
دانشجویان توانایی ارزیابی سریع وضعیت بالینی را داشته و برنامه های درمانی را به طور کامل براساس شرایط شخص ارائه می دهند. تا پایان کارآموزی یک ماهه حتی دانشجویانی که علاقه ای به کار در اورژانس نداشته هم مشکلات منحصر به فرد این بخش را درک کرده و می توانند در صورت لزوم با مهارت با بیماران مبتلا به شرایط خاص به خوبی برخورد کنند.
- دانشگاه ایالتی فلوریدا
اساتید دانشگاه ایالتی فلوریدا در کالج پزشکی این دانشگاه دانشجویان را با نقش های مدیریتی اورژانس آشنا می کنند. بخش اورژانس فرصتی برای مواجهه بالینی و یادگیری بسیاری از مهارت را فراهم می کند. همچنین به دانش آموزان آموزش داده می شود که از دانش پزشکی برای حفظ جان بیماران استفاده کنند.
موسسه تالاهاسی فلوریدا دارای نرخ شهریه مقرون به صرفه بوده و فارغ التحصیلان آن دارای میانگین معدل 3.7 و میانگین نمره MCAT 5.6 هستند.
- دانشگاه نیویورک
تحصیل در دانشگاه نیویورک دانشجویان را در معرض طیف متنوعی از مشکلات بالینی که در بخش اورژانس وجود داشته قرار می دهد. دانشجویان در ارزیابی و درمان انواع اختلالات حاد پزشکی و جراحیهای مختلف تجربه کسب می کنند.
آن ها از نزدیک با دستیاران ارشد و اعضای هیئت علمی بخش اورژانس پزشکی رونالد او پرلمن در تشخیص و مدیریت بیماران بدحال و غیر وخیم همکاری می کنند. علاوه بر مسئولیت های مراقبت از بیمار، سخنرانی های آموزشی اختصاصی، جلسات شبیه سازی، کارگاه های سونوگرافی و یک کنفرانس هفتگی رزیدنتی نیز برگزار می شود.
- دانشگاه اوکلند
دانشجویان دانشکده پزشکی بومونت دانشگاه اوکلند در چهارمین سال تحصیل خود به مدت چهار هفته دوره پزشکی اورژانسی را انجام می دهند. در طول دوره کارآموزی مورد نیاز، دانشجویان با ارزیابی اولیه و درمان طیف گسترده ای از اورژانس های بزرگسالان و کودکان آشنا می شوند.
این افراد همچنین مهارت های فنی را در مراقبت از زخم، دسترسی به ورید مرکزی، معاینه چشم، بخیه زدن، آتل زدن و تفسیر EKG بهبود میبخشند. فارغ التحصیلان این دانشگاه عموما دارای معدل کلی 3.8 و میانگین نمره MCAT 509 هستند.
- دانشگاه شیکاگو
کارآموزی فوریت های پزشکی در دانشکده پریتزکر یک کارآموزی یک ماهه ضروری برای دانشجویان سال چهارم پزشکی است. این دانشکده به طور مداوم یکی از بالاترین رتبه های کارآموزی را دارد. دانشجویان بخش بالینی دوره کارآموزی خود را در مرکز پزشکی دانشگاه شیکاگو یا بیمارستان دانشگاه نورث شور در اوانستون تکمیل می کنند.
در طول مدت کارآموزی فوریت های پزشکی، دانشجویان ملزم به شرکت در چندین جلسه شبیه سازی و آموزشی با حضور و آموزش هم سطح هستند. محدوده نمره دانشجویان این دانشگاه بین 3.27 تا 4.0 بوده و نمره MCAT نیز بین 505 تا 528 بوده است.
اخذ ویزا برای اپلای رشته فوریت های پزشکی در خارج از کشور
یکی از مراحل استرس زای پروسه اپلای انتظار برای دریافت ویزا است. بسیاری از افراد هستند که موفق به پذیرش در دانشگاه مورد نظر خود به صورت فول فاند تحصیلی می شوند اما نمی توانند از سفارت ویزای خود را دریافت کرده بنابراین یا مجبور هستند یک ترم تحصیل را عقب انداخته یا به طور کل از تحصیل در آن کشور منصرف شوند.
بنابراین مهم بوده که مدارک مورد نیاز را به دقت جمع آوری کرده و خود را برای مصاحبه سفارت از قبل آماده کنید. در زیر لیست مدارک مهمی که برای اخذ ویزای رشته فوریت های پزشکی مورد نیاز بوده را برای شما فراهم کرده ایم.
- درخواست نوبت مصاحبه به صورت آنلاین از سفارت یا دفتر VFS
- داشتن یک گذرنامه معتبر که حداقل شش ماه به پایان اعتبار آن مانده باشد. بهتر است در همان زمان پاسپورت را گرفته تا از 5 سال اعتبار آن به راحتی استفاده کنید.
- ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات
- ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات
- داشتن مدارک شناسایی شخصی مانند شناسنامه، کارت ملی و پاسپورت
- دریافت نامه سوءپیشینه از نیروی پلیس، این نامه را در برخی از سفارت ها باید به همراه داشته باشید در برخی دیگر نیز خود مسئولان سفارت درباره آن تحقیق می کنند.
- پر کردن فرم درخواست ویزا
- به همراه داشتن وجه نقد برای پرداخت هزینه سفارت و بیمه و غیره
- ترجمه مدرک معتبر زبان کشور مورد نظر
- مدارک اثبات تمکن مالی در صورتی که قصد ادامه تحصیل به صورت سلف فاند را دارید.
- همراه داشتن پنج قطعه عکس گذرنامه
- همراه داشتن نامه پذیرش دانشگاه که شرط اصلی برای گرفتن وقت سفارت به شمار می رود.
با داشتن مدارک زیر به یکی از دفاتر VFS یا سفارت کشور مورد نظر خود رفته و خود را برای مصاحبه نیز آماده کنید. بعد از انجام کلیه فرآیند سفارت به شما اطلاع می دهند که از دو هفته تا دو ماه آتی خبر قطعی دریافت ویزا برای شما ایمیل شده و پاسپورت به درب منزل ارسال خواهد شد.
در تراست بخوانید : ویزای کانادا ، تمکن مالی ویزای کانادا
مدارک لازم برای اپلای رشته فوریت های پزشکی در خارج از کشور
برای ادامه تحصیل در رشته فوریت های پزشکی در خارج از کشور شما باید با دانشگاه های مختلف مکاتبه کنید. فرقی ندارد که قصد دارید به صورت سلف فاند ادامه تحصیل داده و یا از دانشگاه فاند بگیرید در هر صورت باید به نحوی خود را به دانشگاه بشناسانید.
اگر قصد دریافت فاند را داشته باشید نیاز بوده تا با اساتید مختلف و دانشگاه ها مکاتبه کرده و آن ها را متقاعد کنید تا حضور شما در آن دانشگاه می تواند برایشان مزایایی داشته باشد. در این صورت آن ها هم هزینه تحصیل و زندگی شما را پرداخت خواهند کرد.
برای اینکه از لیست مدارک مورد نیاز دانشگاه مطلع شوید بهترین دوست شما گوگل خواهد بود. با سرچ کردن نام دانشگاه وارد سایت آن شده و بخش مرتبط با رشته تحصیلی خود را باز کنید. اغلب اوقات در همین صفحه به شما راهنمایی می کند تا چه مدارکی را برای اپلای باید آماده کنید.
ما هم در این لیست پر تکرار ترین و مهم ترین مدارک لازم برای اپلای رشته فوریت های پزشکی را فراهم کرده ایم. در این بین فراموش نکنید که نحوه ارسال ایمیل رسمی را نیز یاد بگیرید.
- ساخت یک ایمیل رسمی برای انجام مکاتبات خود با دانشگاه مقصد که بهتر است به صورت ایمیل رسمی دانشگاهی باشد.
- وارد سایت دانشگاه شده و فرم پذیرش را پر کنید.
- فراهم کردن توصیه نامه از اساتیدی که در مقطع تحصیلی قبلی با آن ها کار کرده اید.
- تدوین رزومه کاری و تحصیلی برای افزایش تاثیر مثبت روی پروسه انتخاب دانشجو
- نوشتن انگیزه نامه که با نام SOP نیز شناخته می شود.
- در صورت سلف فاند بودن داشتن مدارک تمکن مالی برای تحصیل در دانشگاه
- پیش پرداخت دانشگاه برای رزرو نام شما در لیست دانشجویان
- فراهم کردن مدارک زبان مورد نیاز برای تحصیل در دانشگاه (اغلب اوقات این مدرک همان کارنامه آزمون آیلتس شما است.)
- لیست مقالاتی که تاکنون آن ها را در نشریات معتبر علمی به چاپ رسانده اید.
- آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه ریز نمرات همگی در یک فایل
با فراهم کردن مدارک بالا می توانید قدم مهمی در مسیر پذیرش خود را انجام دهید. نحوه ارسال ایمیلی رسمی که یاد گرفته اید را نیز در این ایمیل رعایت کرده و از این لحظه به بعد منتظر باشید تا بخش پذیرش دانشگاه به شما ایمیل زده و تاییدیه اپلای را برای شما ارسال کند. در این مرحله می توانید به سراغ رزرو وقت سفارت بروید.
بازار کار رشته فوریت های پزشکی در خارج از کشور
تکنیسین های فوریت پزشکی مراقبت، ارزیابی و پیشتیبانی از بیمار را قبل از انتقال به بیمارستان انجام می دهند. این کار به طور کلی شامل این بوده که وضعیت بیمار را بررسی کرده، مراقبت های پزشکی لازم را تعیین کرده و درمان را شروع کند.
این متخصصین هنگام انتقال بیمار به بیمارستان هم کمک های مراقبتی را انجام می دهند. یکی از مهم ترین وظایف متخصصین فوریت های پزشکی این بوده که در وضعیت های اورژانسی جلوی آسیب های تروماتیک را بگیرند.
به عنوان مثال بعد از برخورد گلوله با بدن فرد یا جراحات ناشی از تصادف شدید اتومبیل باید عملیات مختلفی را روی بدن شخص آسیب دیده انجام دهند تا به بیمارستان رسیده و تحت عمل جراحی قرار بگیرد. برخی از مسئولیت های یک متخصص فوریت های پزشکی شامل موارد زیر است:
- با استفاده از تکنیک ها و تجهیزات مناسب، مراقبت های اورژانسی را برای بیماران انجام دهد.
- اطلاعات، وضعیت بیمار و روند درمان و را مستند کند.
- تمام مراقبت های اولیه را با رعایت حقوق بیمار و در کمال رازداری انجام دهد.
- بیمار را براساس سیاست ها و رویه های تعیین شده به سمت بیمارستان منتقل کند.
- محیطی امن و تمیز و استریل را برای بیماران فراهم کنند.
- آمبولانس را با توجه به سیاست ها و قوانین ایمنی برانند.
- تلاش خود را برای زنده نگه داشتن بیمار انجام داده و دیتای ضروری در این باره را به صورت مدون جمع آوری کند.
- انجام شیفت های 12 ساعته و در صورت لزوم 24 ساعته
- برقراری ارتباط با سایر خدمات اضطراری مانند آتش نشانی و پلیس برای کمک رساندن به بیماران
تکنیسین های فوریت های پزشکی برای درمانگاه ها، بیمارستان ها و دیگر مراقبت های پزشکی کار می کنند و در موقعیت های اضطراری خود را رسانده تا کارهای اولیه برای زنده ماندن بیمار را انجام دهند. این افراد به دیگر پزشکان و تکنیسین های بیمارستان برای ارزیابی و ارائه مراقبت های ویژه از بیمار همکاری می کنند.
همچنین ممکن است با سایر پرسنل مراقبت های بهداشتی در بهتر شدن بیماران کمک کنند. بسیاری از تکنیسین های فوریت های پزشکی آموزش دیده اند تا وسایل نقلیه اورژانس را نیز به شیوه ای امن اما کارآمد هدایت کنند تا به یکی از اولین مراکز فوریت های پزشکی هدایت کنند.
در تراست بخوانید : بازار کار کانادا ، کار در کانادا
کتاب بازار کار کانادا
مهارت های یک متخصص فوریت های پزشکی
متخصصان فوریت های پزشکی باید مهارت ها و توانایی ها زیادی داشته باشند زیرا بخش زیادی از کار آن ها در موقعیت های پر استرس و حتی خطرناک است. این افراد با توانایی هایشان برای کمک های اولیه و مراقبت های مهم به طیف وسیعی از مهارت های پزشکی نیاز دارند.
این کمک های اولیه شامل مواردی مانند استفاده از بانداژ، تمیز کردن زخم ها و تثبیت شکستگی ها می شود. درمانی که باعث نجات فرد شود شامل CPR و توقف جریان خون در بخشی از بدن است. این افراد باید بتوانند صلاحیت های زیر را در محیط کار داشته باشند:
- توانایی کار در ساعات طولانی بدون اینکه کیفیت کار کاهش پیدا کند.
- توانایی ارائه مراقبت در موقعیت های استرس زا
- مهارت های حل مساله
- مهارت های تفکر انتقادی
- آگاهی از موقعیت
- مهارت های مدیریت استرس
یک متخصص فوریت های پزشکی باید چندین الزام مختلف را از نظر آموزشی و دریافت گواهینامه های مختلف را برآورده کند. برای تبدیل شدن به یک متخصص فوریت های پزشکی یا پیراپزشک، به یک گواهینامه EMT اولیه نیاز دارید.
این به شش ماه تا دو سال تحصیل نیاز داشته و اوطلبان باید امتحانات کشوری را برای دریافت گواهینامه رسمی انجام دهند. علاوه بر این، لازم است تا گواهینامه برای کمک های اولیه مانند CPR را نیز دریافت کنید.
برخی از افرادی که برای این گواهینامه ها اقدام می کنند دارای لیسانس یا تجربه تحصیل در کالج و دانشگاه هستند. قبل از اینکه گواهینامه شما صادر شود باید بتوانید تمرین واقعی و عملی در تشخیص آسیب ها و اعمال مراقبت های تثبیت کننده را داشته باشید.
درآمد یک فارغ التحصیل فوریت های پزشکی در خارج از کشور
درآمد یک فارغ التحصیل فوریت های پزشکی
طبق گزارش هایی که در این زمینه داده شده، در سال 2021 حقوق متخصصان فوریت های پزشکی به طور متوسط 1 درصد کاهش پیدا کرده است. در سالهای 2018، 2019 و 2020 این تغییر موقتی بوده و با برطرف شدن کرونا احتمالا شرایط به حالت قبل بازگردد.
این مقدار بیشتر به این دلیل بوده که در زمان همه گیری کرونا ساعات کاری پزشکان افزایش پیدا کرده و به طبع دستمزد آن ها نیز افزایش پیدا کرده است. میانگین دستمزد پزشکان فوریت های پزشکی در کشور آمریکا برابر با 350 هزار دلار بوده که نسبت به سال 2019 اندکی کاهش داشته است.
این میزان را اگر با دیگر تخصص های پزشکی مقایسه کنیم تقریبا در حد متوسطی قرار دارد. جراحان پلاستیک در لیست پر درآمد ترین پزشکان قرار داشته و به طور متوسط سالیانه 520 هزار دلار درآمد دارند. در رتبه دوم این لیست متخصصان ارتوپد با 500 هزار دلار بوده و بعد از آن متخصصان قلب بوده که در حدود 450 هزار دلار درآمد دارند.
در بین رشته های پزشکی، پزشکان اطفال کم ترین میزان درآمد را داشته که سالیانه برابر با 220 هزار دلار است. بنابراین متخصصان فوریت های پزشکی درآمد متوسطی را دارند. در جدول زیر موسسه مهاجرتی تراست لیست کامل درآمد متخصصان فوریت پزشکی را براساس کشور و تجربه کاری برای شما فراهم کرده است.
نام کشور | متوسط درآمد براساس سال کاری |
ایالات متحده | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 211 هزار دلار میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 417 هزار دلار میزان پاداش سالیانه: 19 هزار دلار |
انگلستان | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 112 هزار پوند میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 221 هزار پوند میزان پاداش سالیانه: 10 هزار پوند |
کانادا | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 213 هزار دلار کانادا میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 421 هزار دلار کانادا میزان پاداش سالیانه: 20 هزار دلار کانادا |
اتریش | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 126 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 250 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 11 هزار یورو |
استرالیا | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 254 هزار دلار استرالیا میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 503 هزار دلار استرالیا میزان پاداش سالیانه: 23 هزار دلار استرالیا |
بلژیک | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 132 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 261 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 12 هزار یورو |
برزیل | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 217 هزار رئال میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 431 هزار رئال میزان پاداش سالیانه: 20 هزار رئال |
چین | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 542 هزار یوآن میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 1 میلیون یوآن میزان پاداش سالیانه: 50 هزار يوآن |
فرانسه | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 116 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 230 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 10 هزار یورو |
فنلاند | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 135 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 268 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 13 هزار یورو |
دانمارک | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 1 میلیون کرون میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 2 میلیون کرون میزان پاداش سالیانه: 104 هزار کرون |
آلمان | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 127 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 252 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 11 هزار یورو |
هند | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 17 میلیون روپیه میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 33 میلیون روپیه میزان پاداش سالیانه: 1.500 میلیون روپیه |
ایرلند | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 135 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 268 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 12 هزار یورو |
ایتالیا | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 111 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 220 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 10 هزار یورو |
ژاپن | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 19 میلیون ین میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 38 میلیون ین میزان پاداش سالیانه: 2 میلیون ین |
مالزی | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 252 هزار رینگیت میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 500 هزار رینگیت میزان پاداش سالیانه: 23 هزار رینگیت |
مکزیک | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 737 هزار پزو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 1.5 میلیون پزو میزان پاداش سالیانه: 67 هزار پزو |
هلند | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 127 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 251 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 11 هزار یورو |
نیوزلند | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 232 هزار دلار نیوزلند میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 460 هزار دلار نیوزلند میزان پاداش سالیانه: 21 هزار دلار نیوزلند |
نروژ | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 1.5 میلیون کرون میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 3 میلیون کرون میزان پاداش سالیانه: 144 هزار کرون |
روسیه | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 2.6 میلیون روبل میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 5 میلیون روبل میزان پاداش سالیانه: 242 هزار روبل |
کره جنوبی | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 98 میلیون وون میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 194 میلیون وون میزان پاداش سالیانه: 9 میلیون وون |
آفریقای جنوبی | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 1 میلیون رند میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 2.7 میلیون رند میزان پاداش سالیانه:125 هزار رند |
اسپانیا | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 84 هزار یورو میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 167 هزار یورو میزان پاداش سالیانه: 8 هزار یورو |
سوئد | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 1 میلیون کرون میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 2 میلیون کرون میزان پاداش سالیانه: 96 هزار کرون |
سوئیس | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 200 هزار فرانک میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 394 هزار فرانک میزان پاداش سالیانه: 18 هزار یورو فرانک |
ترکیه | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 202 هزار لیر میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 400 هزار لیر میزان پاداش سالیانه: 18 هزار لیر |
امارات | میانگین درآمد با 1 تا 3 سال سابقه کاری: 558 هزار درهم میانگین درآمد با بیش از 8 سال سابقه کاری: 1 میلیون درهم میزان پاداش سالیانه: 51 هزار درهم |
مشاغل مشابه فوریتهای پزشکی
برخی مشاغل وجود داشته که از لحاظ فیلد کاری مشابه فوریت های پزشکی است. این مشاغل شامل موارد زیر است:
- پیراپزشک
- تکنسین اورژانس
- پرستار اورژانس
پیراپزشک
امدادگران معمولا به عنوان بخشی از تیم واکنش اضطراری برای بخش های آتش نشانی، بیمارستان ها، خدمات سرپایی یا تیم های نجات برای درمان بیماران در محل حادثه فعالیت می کنند.
آنها از نزدیک با افسران مجری قانون، آتش نشانان و سایر پرنسل پزشکی همکاری کرده تا بتوانند به افرادی که نیاز دارند کمک های پزشکی را برسانند. وظیفه آن ها این بوده که به بیماران اطمینان دهند و با آن ها در مورد شرایط صحبت کنند.
- وظایف پیراپزشک
- ارائه کمک های پزشکی و اورژانسی مانند CPR یا بانداژ زخم
- ارزیابی سریع و کارآمد وضعیت بیمار و تعیین بهترین روش درمانی
- حمل بیماران با آمبولانس
- ارائه کمک های اولیه به بیمارها و مجروح ها
- انتقال بیماران به اورژانس یا سایر مراکز درمانی
- انتقال بررسی ها و معاینات به پزشکان یا پرستان
- تکمیل پرونده بیمار هنگام ورود به بیمارستان و نوشتن خلاصه وضعیت
- تعویض و تمیز کردن و خرید لوازم و تجهیزات پزشکی لازم
- مهارت ها و صلاحیت های مهم پیراپزشک
- مهارت های موثر گوش دادن به بیمار برای درک وضعیت و شدت آسیب او
- داشتن بدنی آماده و قوی برای اینکه در طول کار نیاز بوده ساعات طولانی روی پا بایستند یا مدام در حال خم شدن و زانو زدن برای کمک به بیمار باشند.
- داشتن مهارت های ارتباطی برای صحبت کردن به طور واضح در مورد وضعیت و روش های درمانی برای بیماران و کارکنان مراقبت های بهداشتی
- مهارت های حل مساله برای درک سریع وضعیت بیمار و علائم او برای اجرای درمان مورد نیاز
- داشتن حس دلسوزی زیرا نیاز است تا امدادگران از بیماران در شرایط سخت و استرس زا حمایت کرده و آن ها را به آرامش دعوت کنند.
- دارا بودن مهارت های بین فردی برای کار در تیم و هماهنگی با دیگران برای مدیریت موقعیت های سخت و مملو از اضطراب
پیراپزشکان نیاز به دیپلم دبیرستان دارند و برخی از آن ها نیز مدرک کاردانی را برای بهبود چشم انداز شغلی خود دریافت می کنند. هر فرد باید در هر شهر یا کشوری که قصد فعالیت داشته گواهینامه و مجوزهای لازم را دریافت کند.
گواهی CPR که شامل امور احیای اولیه می شود پس از دوره متوسطه یا همان دبیرستان اجرا می شود. این دوره 1 یا 2 ساله بوده و در مدارس فنی، کالج ها و دانشگاهها ارائه می شود. این دوره های آموزشی نحوه ارزیابی بیمار، برخورد با اورژانس های قلبی، تروما و پاکسازی راه های هوایی مسدود شده بوده و در کنار آن بسیاری از مهارت های دیگر نیز آموزش داده می شود.
دوره آموزش حدودا 150 ساعت بوده و در بخش اورژانس انجام می شود. آموزش پیشرفته نیز حدود 400 ساعت خواهد بود و روی مهارت های پیشرفته و پیچیده تر تمرکز دارد. هنگامی که یک امدادگر گواهی EMT را دریافت می کند باید 1200 ساعت آموزش را تکمیل کرده که در نهایت منجر به دریافت مدرک لیسانس می شود.
تکنسین اورژانس
یک تکنسین اورژانس که به آن به اختصار ER گفته می شود، مسئول همکاری نزدیک با پزشکان و پرستاران برای کمک به بیماران برای دریافت درمان های فوری پزشکی است.
وظایف آن ها شامل نظارت بر علائم حیاتی بیمار، از جمله فشار خون و ضربان قلب، مطلع کردن همراه بیمار از آخرین وضعیت وی و کمک به پزشکان و پرستاران در طول عمل ها است. این کارها شامل بخیه زدن، پانسمان کردن و دیگر فعالیت های مشابه است.
تکنسین های اورژانس معمولا در بخش اورژانس یک بیمارستان کار کرده و به عنوان کمک دست پزشکان و پرستاران فعالیت می کنند. آن ها از دانش پزشکی خود برای شروع ارتباط با بیماران استفاده کرده تا آن ها احساس راحتی کنند.
وظیفه آن ها صحبت با بیماران برای ثبت سابقه پزشکی و علائم فعلی آن ها است. آن ها به تیم پزشکی کمک می کنند تا لوازم و سایر موارد مورد نیاز را برای درمان یک بیمار خاص جمع آوری کنند. آن ها همچنین ممکن است نیاز به گرفتن نمونه از بیماران برای کمک به تشخیص بیماری های آن ها داشته باشند.
- وظایف و مسئولیت های یک تکنسین اورژانس
- کار با پزشکان و پرستاران و ارائه پشتیبانی فنی برای مراقبت از بیمار
- اتاق های نگهداری وسایل و تجهیزات پزشکی را با مواد شوینده مناسب تمیز نگه داشته و در صورت لزوم حتی روکش ها را نیز تعویض کنند.
- بیماران را به بخش های مختلف بیمارستان منتقل کنند.
- کمک به احیا (CPR) و روش های اورژانسی دیگر
- کنترل علائم حیاتی بیمار و مستند کردن آن ها، همچنین نوشتن فشار خون، ضربان قلب و شرایط نوار قلب فرد
- جمع آوری نمونه های خون، بافت یا سایر نمونه های آزمایشگاهی
- کمک به بیماران با استفاده از پانسمان های ارتوپدی و اسپلینت
- آموزش بیماران به استفاده از عصا و دیگر تجهیزات کمکی
- کمک به کارهای بیمار برای انتقال و ترخیص از بیمارستان
- اطمینان از صحت مدارک بیمار و درست پر شدن فرم ها
- مهارت های فنی یک تکنسین اورژانس
- داشتن مهارت های ارتباطی عالی، مهارت های ارتباطی عالی در اورژانس حیاتی است. یک تکنسین ER باید بتواند با پزشکان و پرستاران صحبت کرده و دستورالعمل های آنان را درک کند. آن ها همچنین باید بتوانند با بیمارانِ ترسیده و اعضای خانواده آن ها که نگران هستند به شیوه ای همدلانه صحبت کنند.
- توانایی کار تحت فشار زیاد، اورژانس مکانی با فشار کاری بالا است. یک تکنسین اورژانس خوب باید بتواند تحت فشار بالا در این محیط سریع کار کرده و در عین حال متمرکز، سازماندهی شده بوده و خونسردی خود را حفظ کند.
- توانایی کار تیمی برای نجات جان یک بیمار، ER Tech ها باید با جراحان، پزشکان و پرستاران برای انجام فعالیت های مختلف همکاری کنند.
- نشان دادن مهربانی قبل و بعد از عمل به بیمار، متخصص اورژانس باید نسبت به بیماران دلسوزی داشته و این را بتواند به آن ها نشان داده و با شیوه ای مهربانانه ارتباط برقرار کند.
- انعطاف پذیری، یک تکنسین اورژانس باید انعطاف پذیر بوده و در شیفت های کاری در تعطیلات آخر هفته، تعطیلات رسمی و بعد از ساعات کاری معمولی در دسترس باشد.
پرستار اورژانس
یک پرستار اورژانس مسئول ارائه مراقبت های بهداشتی به بیمارانی بوده که نیاز فوری به درمان دارند تا بتوانند علائم حیاتی خود را تثبیت کرده و درد و ناراحتی خود را کمتر کنند. وظایف پرستاران شامل شناسایی نیازهای بیمار، پر کردن نمودارها و جمع آوری اطلاعات و نمونه های لازم است تا بتوانند آزمایش ها را انجام دهند.
پرستاران اورژانس در بیمارستان ها و کلینیک ها مراقبت های فوری برای رسیدگی به نیازهای بیمار و انجام اقدامات اورژانسی را انجام می دهند. آن ها در طول پروسیجر به پزشکان کمک کرده و علائم حیاتی بیمار را کنترل می کنند تا مطمئن شوند که آن ها قادر به انجام روش های مختلف درمان هستند.
برخی از وظایفی که ممکن است انجام دهند شامل تمیز کردن و پانسمان زخم ها، قرار دادن خطوط داخل وریدی، خون گیری و تجویز دارو است. پرستاران همچنین به برقراری ارتباط با بیماران پرداخته تا آن ها را در مورد برنامه درمانی راهنمایی کنند و پس از انجام عمل با آن ها صحبت کرده تا در مورد روند بهبودی خود آگاه شوند.
آن ها با تعویض تشک ها، غذا دادن به بیماران، کمک به حمام کردن آن ها به سلامت عمومی و بهداشت بیمارانی که در اورژانس بستری هستند، رسیدگی می کنند.
- وظایف و مسئولیت های یک پرستار اورژانس
- بیماران را براساس سطح آسیب یا بیماری تریاژ کنند.
- بلافاصله بیماران ورودی به اورژانس را ثبت کنند.
- دارو را طبق دستور پزشک تجویز کنند.
- خطوط داخل وریدی را شروع کرده و استخوان های دچار شکستگی را ببندند.
- تراکئوتومی و لوله گذاری را انجام دهند.
- به بیمارانی که نیاز دارد بخیه بزنند.
- سوابق دریافتی بیمار را نگهداری کنند.
- با تیمی از کارکنان اورژانس برای کمک به بیماران همکاری کنند.
- به انتقال بیماران پایدار به بخش های دیگر کمک کنند.
سخن پایانی
عوامل زیادی وجود دارند که تاثیر قابل توجهی روی چشم انداز بازار کار فعلی پزشکان فوریت های پزشکی می گذارند. در حالی که شیوع کووید- 19 نقش مهمی در رکود بازار کار فعلی ایفا کرده، دلایل متعددی نیز وجود دارد که باور کنیم از ماه مارس 2020 این حوزه پزشکی دچار تغییرات شده است. برای اطلاع بیشتر درباره متوسط درآمد سالیانه متخصصان فوریت های پزشکی در سراسر دنیا می توانید از سایت Salary Experts استفاده کنید.
معرفی دانشگاههای کانادا
- ددلاین اپلای
- حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
- میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشتههای تحصیلی در کانادا
- برترین دانشگاههای هر رشته
- عناوین شغلی و وظایف
- مسیر شغلی و میانگین درآمد
فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
همراه شما در تمام مراحل!
تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا میتوانید وقت مشاوره تخصصی رزرو کنید.
سوالات متداول
قوانین طلایی کمک های اولیه شامل این موارد خواهد بود:
استفاده از یک رویکرد سیتماتیک در تمام فوریت های پزشکی
شناسایی خطرات شخص آسیب دیده، شخص ثالث و خودتان به عنوان درمانگر
درخواست پشتیبانی زودهنگام
نسبت به شرایط حساس باشید
برای ارزیابی وضعیت مکث کنید.
مراقب خطرات باشید.
مراقب نزدیک شدن به فرد آسیب دیده باشید.
منطقه حادثه را ایمن کنید.
شحص حادثه دیده را ارزیابی کنید.
برای کمک با مرکز اورژانس تماس بگیرید.
براساس رتبه بندی های مختلف دانشگاه ها دارای رنک های متفاوتی هستند با این حال دانشگاه تورنتو کانادا، دانشگاه هاروارد ایالات متحده، دانشگاه جان هاپکینز، امپریال کالج لندن و دانشگاه استنفورد از برترین دانشگاه های این رشته هستند.
گرایش بیهوشی، اطفال، سم شناسی، فوریت اورژانس، داخلی، مراقبت های ویژه و ورزشی از مهم ترین گرایش های رشته فوریت های پزشکی است.
داشتن روحیه همدردی، خونسرد، متمرکز، دارای توانایی انجام چندین کار، دانش عمیق، قدرت تصمیم گیری در لحظه بخشی از خصوصیات مهم یک تکنسیت فوریت های پزشکی است.
سلام وقتتون بخیر . من فارغ التحصیل مقطع کارشناس فوریت های پزشکی با معدل ۱۸.۳۶ هستم آیا امکان ادامه تحصیل به صورت مستقیم از کارشناسی برای عنوان پزشک متخصص فوریتهای پزشکی در کانادا برای من وجود داره با توجه به اینکه کارشناسیم کاملا هم نام و مرتبط هست ؟؟؟
بله در صورت داشتن شرایط لازم رشته مورد نظر این امکان وجود دارد.
سلام وقتتون بخیر . من فارغ التحصیل مقطع کارشناس فوریت های پزشکی با معدل ۱۸.۳۶ هستم آیا امکان ادامه تحصیل به صورت مستقیم از کارشناسی به عنوان پزشک متخصص فوریتهای پزشکی در کانادا برای من وجود داره با توجه به اینکه کارشناسیم کاملا هم نام و مرتبط هست ؟؟؟