بهترین کشور برای مهاجرت خانوادگی

بهترین کشور برای مهاجرت خانوادگی
رزرو وقت مشاوره

بهترین کشور برای مهاجرت خانوادگی در یک نگاه

پارامترهای مهمکشور
کیفیت زندگیکانادا، سوئیس، استرالیا
مهاجرپذیر بودنکانادا، استرالیا، آلمان
تحصیلات ارزانکانادا، آلمان
دانشگاه های برترآمریکا، انگلستان، استرالیا، کانادا
اقامت آسانکانادا
بازار کار خوبکانادا، آلمان، ژاپن
امنیتکانادا، ژاپن، آلمان، سوئیس، استرالیا
کارآفرینیکانادا، ژاپن، آلمان، انگلستان
رشد اقتصادیآمریکا، ژاپن، آلمان
قدرت سیاسی و اقتصادیآمریکا، انگلستان، آلمان، کانادا
اقتصاد بازار محورکانادا، سوئیس، نیوزلند
آب و هوای خوباسترالیا، نیوزلند
برابری نژادیهلند، کانادا، نیوزلند، سوئد
عدالت اجتماعیکانادا، نیوزلند، سوئد، هلند
نظام آموزشی توسعه یافتهآلمان، کانادا، ژاپن
سیستم بهداشت عمومی توسعه یافتهکانادا، آلمان، انگلستان، ژاپن

در جدول بالا اسامی بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت به خارج از کشور به صورت خانوادگی را مشاهده می کنید. در تهیه جدول بالا، از گزارش های Us news کمک گرفته شده است. Us news یک شرکت رسانه ای معتبر است که از طریق نظرسنجی از 17000 شرکت کننده و با در نظر گرفتن پارامترهای مختلف از قبیل کیفیت زندگی در خارج از کشور، رشد اقتصادی، عدالت اجتماعی و … 78 کشور جهان را رتبه بندی کرده است. Us news اعلام کرد که در رتبه بندی نهایی و کلی کشور های جهان کانادا موفق به کسب رتبه نخست شده است. کشور های ژاپن و آلمان نیز موفق به کسب رتبه های دوم و سوم شدند. کشورهای سوئیس، استرالیا، آمریکا و انگلیس هم به ترتیب جایگاه چهارم، پنجم، ششم و هشتم را کسب کردند.

یکی از معیار های مهم در رتبه بندی کشور ها شاخص تولید ناخالص داخلی یا (GPD) است. شاخص تولید ناخالص داخلی، ارزش پولی نهایی کالاها و خدمات تولید شده در داخل کشور در یک دوره زمانی مشخص (معمولا یک سال) است. به زبان ساده، تولید ناخالص داخلی میزان بازدهی اقتصادی کشور در یک سال است. در ادامه بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت خانوادگی را معرفی می کنیم.

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که وکلای مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت خانوادگی

مهاجرت خانوادگی به کانادا

دولت کانادا در چند سال اخیر با ایجاد تغییراتی در قوانین مهاجرتی موجود و سیستم فدرال اکسپرس انتری و سایر برنامه های مهاجرتی، روند مهاجرت خانوادگی به کانادا را بسیار آسان تر کرده است. اکسپرس انتری محبوب ترین و سریع ترین برنامه مهاجرتی برای مهاجرت خانوادگی به کانادا است.

سیستم اکسپرس انتری و برنامه های مهاجرتی کانادا از قبیل کارگر ماهر فدرال (FSWP)، برنامه مهاجرتی مشاغل فنی (FSTP)، برنامه نامزد استانی (PNP) و … شرایطی را برای شما فراهم می کنند تا بتوانید به همراه اعضای خانواده خود (همسر و فرزندان وابسته) به این کشور مهاجرت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت خانوادگی به کانادا می توانید به وبسایت رسمی اداره مهاجرت کانادا (IRCC) مراجعه کنید.

امتیازات کانادا در رتبه بندی  US news 2021

پارامترهاامتیازات (از 100)
کیفیت زندگی100
کارآفرینی83.9
به کار گیری نیروی ماهر و متخصص72.1
رشد اقتصادی24
بازار کار خوب100
قدرت سیاسی و اقتصادی41.1
اقتصاد بازار محور83.9
برابری نژادی100
عدالت اجتماعی100
امنیت96.7
نظام آموزشی توسعه یافته97.8
سیستم بهداشتی توسعه یافته95.9

مهاجرت خانوادگی به ژاپن

  • رتبه ژاپن در رنکینگ کلی کشورها: 2
  • شاخص GDP: وب سایت US news شاخص GDP ژاپن را معادل 5.06 تریلیون دلار اعلام کرده است.
  • شرایط اقتصادی و بازار کار: خوب
  • جمعیت: بیش از 126 میلیون نفر
  • جمعیت مهاجران ایرانی: 10 هزار نفر
  • مزایای مهاجرت به ژاپن: کیفیت بالای زندگی، امنیت بالای جامعه، امکان پیشرفت شغلی و تحصیلی، سیستم آموزشی پیشرفته، اقتصاد قوی، حمایت از کارآفرینان، سبک زندگی سالم، ارائه بهترین خدمات حمل و نقل به شهروندان، فرصت های شغلی فروان به خصوص در صنایعی با فناوری پیشرفته مانند رباتیک و همچنین صنایع خدماتی مانند امور مالی و گردشگری.
  • معایب مهاجرت به ژاپن: الزام به یادگیری زبان ژاپنی، جمعیت نسبتا کم مهاجران ایرانی در ژاپن
  • روش های مهاجرت به ژاپن: مهاجرت کاری، مهاجرت تحصیلی، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
  • بهترین روش برای مهاجرت خانوادگی به ژاپن: وقتی به زندگی در ژاپن عادت کردید، ممکن است بخواهید خانواده خود را از خارج از کشور به ژاپن بیاورید تا به شما بپیوندند. در این صورت می توانید همسر و فرزندان تحت تکفل خود را از طریق ویزای اقامت وابسته (خانواده) به ژاپن بیاورید.

شما از طریق این ویزا می توانید فرزندان بالای 18 سال خود را نیز در صورتیکه از نظر مالی به شما وابسته هستند، به ژاپن بیاورید. بنابراین ویزای اقامت وابسته بهترین روش برای مهاجرت خانوادگی به ژاپن است. برای اخذ این ویزا شما باید برای مدتی در ژاپن زندگی کرده باشید و توانایی حمایت مالی از اعضای خانواده خود را نیز داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویزای اقامت وابسته و مهاجرت خانوادگی به ژاپن می توانید به این لینک مراجعه کنید.

امتیازات ژاپن در رتبه بندی  US news 2021

پارامترهاامتیازات (از 100)
کیفیت زندگی69.2
کارآفرینی100
به کار گیری نیروی ماهر و متخصص100
رشد اقتصادی74.8
بازار کار خوب74.1
قدرت سیاسی و اقتصادی68.8
اقتصاد بازار محور57.1
برابری نژادی12.8
عدالت اجتماعی29.7
امنیت72.2
نظام آموزشی توسعه یافته92.9
سیستم بهداشتی توسعه یافته87.4

مهاجرت خانوادگی به آلمان

  • رتبه آلمان در رنکینگ کلی کشورها: 3
  • شاخص  GDP: وب سایت US news شاخص GDP آلمان را معادل 3.86 تریلیون دلار اعلام کرده است.
  • شرایط اقتصادی و بازار کار: خوب
  • جمعیت: بیش از 83 میلیون نفر
  • جمعیت مهاجران ایرانی: حدود 319000 نفر
  • مزایای مهاجرت به آلمان: دسترسی آسان به دیگر کشورهای اروپایی، بازار کار خوب، تحصیلات رایگان، کیفیت بالای زندگی، امنیت بالای جامعه، امکان تحصیل رایگان در دانشگاه های خوب و تراز اول جهان، اقتصاد قدرتمند و پایدار، مناسب بودن هزینه های زندگی نسبت به سایر کشورهای اروپایی.
  • معایب مهاجرت به آلمان: الزام به یادگیری زبان آلمانی، مالیات های سنگین
  • روش های مهاجرت به آلمان: مهاجرت کاری، مهاجرت تحصیلی، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، ویزای تجاری، ویزای جست و جوی کار، ویزای آموزشی/ کارآموزی، ویزای پیوست خانواده.

ویزای پیوست یا اتحاد خانواده بهترین روش برای مهاجرت خانوادگی به آلمان است. قبل از اینکه بتوانید اعضای خانواده خود را به آلمان بیاورید، باید خودتان مجوز اقامت آلمان را داشته باشید. این به معنای داشتن یک مجوز اقامت معتبر است. انواع مجوز اقامت آلمان که به دارنده آن ها اجازه می دهد سایر اعضای خانواده خود را به آلمان بیاورند عبارتند از:

  • کارت آبی اتحادیه اروپا (EU Blue Card)
  • مجوز اقامت (Settlement Permit)
  • مجوز اقامت طولانی مدت (Long-term residence permit)
  • مجوز اقامت مخصوص افراد واجد شرایط (Residence permit for highly-qualified individuals)

نکته: دارندگان ویزاهای کوتاه مدت مانند ویزای شینگن، ویزای جستجوی کار و ویزاهای تجاری نمی توانند به راحتی ویزای پیوست خانواده را اخذ کنند و اعضای خانواده خود را به آلمان بیاورند. بنابراین افرادی که دارای مجوزهای اقامت بلندمدت هستند بسیار راحت تر می توانند اعضای خانواده خود را به آلمان بیاورند.

در مرحله بعد، باید ثابت کنید که می توانید هزینه زندگی خود و اعضای خانواده خود در آلمان را تامین کنید. دولت آلمان در مواردی که افراد می توانند بدون نیاز به استفاده از مزایای رفاهی از خود حمایت مالی کنند، اجازه مهاجرت خانوادگی را می دهد. شما باید پوشش بیمه درمانی و بودجه کافی داشته باشید تا بتوانید از خانواده خود نیز مراقبت کنید. این الزام به محل اقامت نیز تعمیم می یابد، با این شرط که هر خانواده دارای «فضای زندگی کافی» باشد. فضای زندگی کافی برای خانواده به طور کلی به صورت زیر محاسبه می شود:

  • 12 متر مربع فضای زندگی برای هر یک از اعضای خانواده بالای شش سال
  • 10 متر مربع فضای زندگی برای هر یک از اعضای خانواده زیر شش سال
  • در دسترس بودن امکانات کافی (از جمله آشپزخانه، حمام و توالت) باید تضمین شود.

در نهایت، هویت و ملیت اعضای خانواده شما باید تایید شود. آن ها باید پاسپورت معتبر داشته باشند. همچنین این افراد نباید باعث به خطر افتادن منافع جمهوری فدرال آلمان شوند؛ بدین معنی که فرد باید به طور قانونی به آلمان بیاید و هیچگونه تهدیدی برای امنیت آلمان نداشته باشد. بنابراین، سوابق کیفری اعضای خانواده ممکن است مورد بررسی قرار گیرد.

وقتی صحبت از آوردن شریک زندگی خود به آلمان می شود، باید بتوانید با ارائه مدارکی مانند سند ازداوج ثابت کنید که آن فرد واقعا “شریک زندگی شما” است. شریک زندگی شما باید بالای 18 سال سن داشته باشد و ازدواج یا شراکت شما باید مشروع باشد. ازدواج های ساختگی با هدف مهاجرت به آلمان می تواند منجر به مشکلات جدی در آینده شود.

برای اخذ ویزای پیوست خانواده، «فرزندان وابسته» به عنوان افراد مجرد و زیر سن قانونی تعریف می شوند. فرزندان ناتنی  و فرزندخوانده در صورتی که شخص مورد نظر حضانت فرزندان را برعهده داشته باشد نیز می توانند به عنوان فرزند وابسته به آلمان بیایند. ممکن است مواردی وجود داشته باشد که والدین بخواهند فرزندان بزرگسال خود را نیز به آلمان بیاورند، به عنوان مثال، اگر فرزند دارای معلولیت باشد. در این مورد بهتر است با یک وکیل مهاجرت با تجربه مشورت کنید تا شرایط پرونده شما را با دقت بررسی کند. آلمان یکی از بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت خانوادگی است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت خانوادگی به آلمان می توانید به این لینک مراجعه کنید.

امتیازات آلمان در رتبه بندی  US news 2021

پارامترهاامتیازات (از 100)
کیفیت زندگی84.9
کارآفرینی99.5
به کار گیری نیروی ماهر و متخصص93.5
رشد اقتصادی28.1
بازار کار خوب93.2
قدرت سیاسی و اقتصادی86.1
اقتصاد بازار محور66.4
برابری نژادی35.5
عدالت اجتماعی73
امنیت71.3
نظام آموزشی توسعه یافته97.5
سیستم بهداشتی توسعه یافته98.1

مهاجرت خانوادگی به سوئیس

  • رتبه سوئیس در رنکینگ کلی کشورها: 4
  • شاخص GDP: وب سایت US news شاخص GDP سوئیس را معادل 731 بیلیون دلار اعلام کرده است.
  • شرایط اقتصادی و بازار کار: متوسط
  • جمعیت: بیش از 8 میلیون و 500 هزار نفر
  • جمعیت مهاجران ایرانی: 20 هزار نفر
  • مزایای مهاجرت به سوئیس: فرصت های شغلی مناسب، کیفیت بالای زندگی، نظام آموزشی پیشرفته، سیستم مراقبت بهداشتی با کیفیت، آب و هوای سالم، مناظر دیدنی، جامعه چندملیتی، امن بودن، اقتصاد قوی، دسترسی آسان به حمل و نقل عمومی.
  • معایب مهاجرت به سوئیس: هزینه بالای مسکن، هزینه بالای زندگی، قوانین مالیاتی پیچیده، داشتن چندین زبان به عنوان زبان رسمی کشور. زبان های رسمی کشور سوئیس عبارتند از: آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی، رومانش.
  • روش های مهاجرت به سوئیس: مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، مهاجرت از طریق ویزای اتحاد خانواده
  • بهترین روش برای مهاجرت خانوادگی به سوئیس: مهاجرت از طریق ویزای اتحاد خانواده یکی از بهترین روش ها برای مهاجرت خانوادگی به سوئیس است. این روش مناسب افرادی است که می خواهند برای پیوستن به یکی از اعضای خانواده خود (همسر یا والدین) که مقیم دائم یا شهروند سوئیس هستند به سوئیس مهاجرت کنند.به طور کلی یک تبعه خارجی که حداقل ده سال متوالی در سوئیس زندگی کرده باشد، واجد شرایط دریافت اقامت دائم سوئیس (مجوز C) است. افرادی که اقامت دائم سوئیس را دارند می توانند اعضای خانواده  خود را (همسر/شریک زندگی یا فرزندان زیر 18 سال) را برای زندگی با خود به سوئیس بیاورند. برای اخذ این ویزا باید ثابت کنید که تمکن مالی لازم برای حمایت از اعضای خانواده خود را دارید.

نکات مهم برای اخذ ویزای پیوست خانواده سوئیس

  • برای اینکه بتوانید از طریق ویزای پیوست خانواده همسر یا شریک زندگی خود را به سوئیس بیاورید، ازدواج شما باید توسط دولت سوئیس به رسمیت شناخته شود. حتی اگر پاسپورت سوئیسی داشته باشید و عضوی از یک زوج دوتابعیتی هستید، اگر به طور رسمی ازدواج نکرده باشید، نمی توانید شریک زندگی خود را با خود به این کشور بیاورید.
  • باید محل اقامت مناسب (طبق استانداردهای سوئیس) برای اسکان کل خانواده داشته باشید.
  • اگر خوداشتغال یا بیکار هستید، باید مدرکی دال بر منابع مالی کافی برای حمایت از اعضای خانواده خود ارائه دهید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت خانوادگی به سوئیس و اخذ ویزای پیوست خانواده می توانید به این لینک مراجعه کنید.

امتیازات سوئیس در رتبه بندی  US news 2021

پارامترهاامتیازات (از 100)
کیفیت زندگی89.9
کارآفرینی80.9
به کار گیری نیروی ماهر و متخصص69.6
رشد اقتصادی46.6
بازار کار خوب55.9
قدرت سیاسی و اقتصادی23.9
اقتصاد بازار محور100
برابری نژادی66.8
عدالت اجتماعی81.1
امنیت100
نظام آموزشی توسعه یافته98.3
سیستم بهداشتی توسعه یافته95.5

مهاجرت خانوادگی به استرالیا

  • رتبه استرالیا در رنکینگ کلی کشورها: 5
  • شاخص GDP: وب سایت US news شاخص GDP استرالیا را معادل 1.40 تریلیون دلار اعلام کرده است.
  • شرایط اقتصادی و بازار کار: خوب
  • جمعیت: بیش از 25 میلیون نفر
  • جمعیت مهاجران ایرانی: حدود 120 هزار نفر
  • مزایای مهاجرت به استرالیا: مهاجرپذیر بودن، رفاه و امنیت بالای جامعه، نظام آموزشی منحصر به فرد، امکان تحصیل در دانشگاه های برتر جهان، سیستم مراقبت های بهداشتی عالی، تحت پوشش قرار گرفتن هزینه های بستری و درمانی شهروندان در بیمارستان های دولتی، آب و هوای خوب، مناظر دیدنی.
  • معایب مهاجرت به استرالیا: هزینه نسبتا بالای زندگی، دور بودن
  • روش های مهاجرت به استرالیا: مهاجرت تحصیلی، مهاجرت از طریق ویزای کاری مانند ویزای 491 و یا ویزای اسپانسر کارفرما، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری (ویزای سرمایه گذاری استرالیا زیرگروه 891)، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، مهاجرت از طریق حمایت مالی خانواده.
  • بهترین روش برای مهاجرت خانوادگی به استرالیا: به عنوان یک شهروند استرالیایی یا مقیم دائم، می توانید از بستگان خود حمایت مالی کنید تا به استرالیا بیایند. چندین گزینه برای آوردن اعضای خانواده خود به استرالیا وجود دارد. اگر به استرالیا مهاجرت می کنید، می توانید خانواده خود را با ویزای وابسته به این کشور بیاورید. اگر شهروند استرالیا، مقیم دائم استرالیا یا شهروند نیوزلند هستید، می‌توانید از فرزندان، همسر، والدین و نامزد خود حمایت مالی کنید تا به شما در استرالیا بپیوندند.

ویزاهای رایج برای آوردن یکی از اعضای خانواده به استرالیا عبارتند از:

  • ویزای شریک زندگی استرالیا (زیر گروه های 820 و 801)

دو نوع ویزای شریک زندگی وجود دارد: زیرگروه 820 و زیرگروه 801. ویزای زیرگروه یا ساب کلاس 820 یک ویزای شریک موقت است که به شما اجازه می دهد در استرالیا زندگی کنید. ویزای ساب کلاس 820 اولین مرحله به سمت ویزای شریک دائمی (ساب کلاس 801) است. شما می توانید برای هر دو ویزا به طور همزمان اقدام کنید. درخواست شما برای اخذ ویزای زیرگروه 820 و زیرگروه 801 در دو مرحله با فاصله حدود دو سال پردازش می شود. برای واجد شرایط بودن، باید با یکی از افراد زیر ازدواج کرده یا در یک رابطه واقعی باشید:

  • یک شهروند استرالیایی
  • فردی که دارای اقامت دائم استرالیا است
  • یک شهروند نیوزیلندی
  • ویزای ازدواج قریب الوقوع استرالیا

اگر با یک شهروند استرالیایی یا مقیم دائم نامزد کرده اید، می توانید با ویزای ازدواج قریب الوقوع (زیر گروه 130) وارد استرالیا شوید و با شخص مد نظر ازدواج کنید. اگر با این ویزا وارد کشور استرالیا می شوید، باید ظرف 9 ماه با نامزد خود ازدواج کنید.

 توجه به این نکته ضروری است که ویزای ازدواج قریب الوقوع (ساب کلاس 130) یک ویزای غیر مهاجرتی و موقت است. این بدان معناست که به شما اقامت دائم استرالیا داده نمی شود. برای اخذ اقامت دائم استرالیا، باید با یک شهروند استرالیایی، مقیم دائم یا یک شهروند نیوزیلندی واجد شرایط ازدواج کنید. پس از ورود به استرالیا و ازدواج با شریک زندگی خود، می توانید برای اخذ ویزای شریک زندگی درخواست خود را ارائه دهید. ویزای شریک زندگی یک ویزای اقامت دائم است. برای اینکه پس از ازدواج واجد شرایط دریافت ویزای شریک زندگی باشید و بتوانید از این طریق اقامت دائم استرالیا را اخذ کنید، مراسم ازدواج شما باید طبق قانون به درستی انجام شود و باید ازدواج خود را ثبت کنید.

  • ویزای وابسته استرالیا

شهروندان و افرادی که اقامت دائم استرالیا را اخذ کرده اند می توانند از طریق ویزای وابسته، شریک زندگی (نامزد یا همسر) و فرزندان خود را به استرالیا بیاورند. ویزای وابسته یا ویزای همراه استرالیا انواع مختلفی دارد. در ادامه انواع ویزاهای وابسته استرالیا را بررسی می کنیم.

  • ویزای فرزند وابسته

فرزندان شهروندان استرالیایی، مقیم دائم و شهروندان نیوزلند می توانند برای پیوستن به والدین خود به استرالیا مهاجرت کنند. فقط فرزندان زیر 25 سال می توانند از طریق این ویزا به استرالیا مهاجرت کنند. این افراد می توانند از طریق ویزای وابسته فرزند (زیر گروه 101)  اقامت دائم استرالیا را اخذ کنند. والد حامی باید حداقل برای دو سال اول اقامت فرزند خود در استرالیا، از وی حمایت مالی کند و مکان مناسبی را برای زندگی فرزند خود فراهم کند. فرزندان ناتنی و فرزندخوانده نیز واجد شرایط دریافت ویزای فرزند وابسته (زیر گروه 101) هستند.

  • ویزای همراه دانشجویی استرالیا

اگر برای تحصیل به استرالیا می آیید، می توانید اعضای خانواده تحت تکفل خود را نیز به استرالیا بیاورید. شما می توانید اعضای خانواده‌ تان را در برنامه اصلی ویزای دانشجویی خود بگنجانید یا می توانید پس از شروع دوره تحصیلی خود در استرالیا، آن ها را از طریق ویزای همراه دانشجو به استرالیا بیاورید. همسر، شریک زندگی و فرزندان مجرد زیر 18 سال واجد شرایط دریافت ویزای همراه دانشجویی استرالیا هستند.

  • ویزای کار وابسته

در صورتیکه با ویزای کار به استرالیا می آیید، اعضای خانواده تحت تکفل شما می توانند از طریق ویزای وابسته در استرالیا به شما بپیوندند.

اگر با ویزای کار موقت به استرالیا می آیید، فقط همسر یا شریک زندگی شما و فرزندان مجرد زیر 18 سال واجد شرایط دریافت ویزای وابسته هستند.

اگر با ویزای نیروی کار ماهر (migrant worker) یا ویزای تجاری (زیر کلاس 132) به استرالیا می آیید، افراد زیر می توانند در استرالیا به شما ملحق شوند:

  • همسر یا شریک زندگی
  • فرزندان زیر 25 سال
  • اعضای خانواده وابسته و سالخورده مانند پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگ

به طور کلی استرالیا یکی از بهترین کشور های جهان برای مهاجرت خانوادگی است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت خانوادگی به استرالیا می توانید به این لینک مهاجرت کنید.

امتیازات استرالیا در رتبه بندی  US news 2021

پارامترهاامتیازات (از 100)
کیفیت زندگی89.5
کارآفرینی69.1
به کار گیری نیروی ماهر و متخصص53.1
رشد اقتصادی48.7
بازار کار خوب84.9
قدرت سیاسی و اقتصادی28.3
اقتصاد بازار محور71.6
برابری نژادی57.6
عدالت اجتماعی87.1
امنیت91.3
نظام آموزشی توسعه یافته91
سیستم بهداشتی توسعه یافته83.5

مهاجرت خانوادگی به آمریکا

  • رتبه آمریکا در رنکینگ کلی کشورها: 6
  • شاخص GDP: وب سایت US news شاخص GDP آمریکا را معادل 21.4 تریلیون دلار اعلام کرده است.
  • شرایط اقتصادی و بازار کار: خوب
  • جمعیت: بیش از 328 میلیون نفر
  • جمعیت مهاجران ایرانی: 1 میلیون و 500 هزار نفر
  • مزایای مهاجرت به آمریکا: اقتصاد قوی و باثبات، نظام آموزشی منحصر به فرد، امکان تحصیل در برترین دانشگاه های جهان، کیفیت بالای زندگی، فرصت های شغلی مناسب برای افراد متخصص و ماهر.
  • معایب مهاجرت به آمریکا: دور بودن از ایران، هزینه بالای زندگی
  • روش های مهاجرت به آمریکا: مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، مهاجرت از طریق ازدواج با یک شهروند آمریکایی، شرکت در قرعه کشی گرین کارت (لاتاری)، مهاجرت از طریق بستگان.
  • بهترین روش برای مهاجرت خانوادگی به آمریکا: راحت ترین و بهترین روش برای مهاجرت خانوادگی به آمریکا شرکت در قرعه کشی گرین کارت آمریکا (لاتاری) است. در صورت برنده شدن در لاتاری آمریکا شریک زندگی شما و همه فرزندان مجرد زیر 21 سال به طور خودکار گرین کارت خود را دریافت خواهند کرد.

نکته: اگر شما و شریک زندگی تان هر دو در قرعه کشی گرین کارت آمریکا (لاتاری) شرکت کنید، شانس شما برای برنده شدن گرین کارت برای کل خانواده دو برابر می شود.

یکی دیگر از روش های مهاجرت خانوادگی به آمریکا، مهاجرت از طریق حمایت مالی بستگان است. افرادی که شهروند یا مقیم دائم آمریکا هستند و بیش از 21 سال سن دارند می توانند از طریق ویزاهای خانوادگی ، بستگان خود را به آمریکا بیاورند. به طور کلی دو نوع ویزای خانوادگی وجود دارد:

  • ویزای خانوادگی برای بستگان نزدیک
  • ویزای خانوادگی برای بستگان دور

همه ویزای های مهاجرت خانوادگی آمریکا در یکی از دو دسته اصلی، بستگان نزدیک یا بستگان دور قرار می گیرند. همسر، والدین و فرزندان مجرد (زیر 21 سال) به عنوان بستگان نزدیک و درجه یک طبقه بندی می شوند. تعداد نامحدودی ویزای مهاجرتی هر ساله برای بستگان نزدیک شهروندان ایالات متحده و افرادی که مقیم دائم این کشور هستند وجود دارد. همه روابط فامیلی دیگر به عنوان بستگان دور در نظر گرفته می شوند. تعداد ویزای مهاجرتی برای بستگان دور محدود است. به این دلیل که آمریکا در هر سال تعداد محدودی ویزای خانوداگی برای بستگان دور صادر می کند.

به خاطر داشته باشید که شهروندان ایالات متحده می توانند افراد زیر را با ویزای خانوادگی به آمریکا بیاورند:

  • همسر
  • فرزند
  • والدین
  • برادر یا خواهر

افرادی که دارای اقامت دائم آمریکا هستند نیز می توانند تنها افراد زیر را با ویزای خانوادگی به آمریکا بیاورند:

  • همسر
  • فرزند مجرد

آمریکا یکی از 10 کشور برتر جهان برای مهاجرت خانوادگی است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت خانوادگی به آمریکا و انواع ویزاهای مهاجرتی آمریکا بر اساس روابط خانوادگی می توانید به این لینک مراجعه کنید.

امتیازات آمریکا در رتبه بندی  US news 2021

پارامترهاامتیازات (از 100)
کیفیت زندگی46
کارآفرینی97.3
به کار گیری نیروی ماهر و متخصص77
رشد اقتصادی42.3
بازار کار خوب82.2
قدرت سیاسی و اقتصادی100
اقتصاد بازار محور48.8
برابری نژادی6.3
عدالت اجتماعی34.9
امنیت10.8
نظام آموزشی توسعه یافته70.2
سیستم بهداشتی توسعه یافته31.9

مهاجرت خانوادگی به نیوزلند

  • شاخص GDP: وب سایت US news شاخص GDP نیوزلند را معادل 209 بیلیون دلار اعلام کرده است.
  • شرایط اقتصادی و بازار کار: متوسط
  • جمعیت: بیش از 4 میلیون و 900 هزار نفر
  • جمعیت مهاجران ایرانی: حدود 12000 نفر
  • مزایای مهاجرت به نیوزلند: کیفیت بالای زندگی، دسترسی به مراقبت های بهداشتی رایگان یا کم هزینه، نظام آموزشی توسعه یافته، آب و هوای خوب، مناظر زیبا، محیط دوستانه و صمیمی، موقعیت های شغلی مناسب برای افراد ماهر و متخصص.
  • معایب مهاجرت به نیوزلند: دور بودن از ایران، هزینه بالای زندگی، قوانین مهاجرتی سختگیرانه
  • روش های مهاجرت به نیوزلند: مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، مهاجرت از طریق حمایت مالی بستگان
  • بهترین روش برای مهاجرت خانوادگی به نیوزلند: فردی که شهروند یا مقیم دائم نیوزلند است می تواند همسر، فرزندان وابسته و والدین خود را از طریق ویزاهای خانوادگی به نیوزلند بیاورد. دولت نیوزلند ویزاهای متنوعی را برای پیوستن اعضای خانواده به یکدیگر طراحی کرده است. ویزای همسر، ویزای والدین، ویزای فرزند وابسته تنها بخشی از این ویزا ها هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع ویزاهای مهاجرت خانوادگی به نیوزلند می توانید به این لینک مراجعه کنید.

امتیازات نیوزلند در رتبه بندی  US news 2021

پارامترهاامتیازات (از 100)
کیفیت زندگی84
کارآفرینی55.5
به کار گیری نیروی ماهر و متخصص42.4
رشد اقتصادی55
بازار کار خوب50.6
قدرت سیاسی و اقتصادی11.7
اقتصاد بازار محور83.2
برابری نژادی92
عدالت اجتماعی95.8
امنیت95.9
نظام آموزشی توسعه یافته84.3
سیستم بهداشتی توسعه یافته80

مهاجرت خانوادگی به انگلستان

  • رتبه انگلستان در رنکینگ کلی کشورها: 8
  • شاخص GDP: وب سایت US news شاخص GDP انگلستان را معادل 2.83 تریلیون دلار اعلام کرده است.
  • شرایط اقتصادی و بازار کار: خوب
  • جمعیت: بیش از 66 میلیون و 800 هزار نفر
  • جمعیت مهاجران ایرانی: 400 هزار نفر
  • مزایای مهاجرت به انگلستان: نظام آموزشی منحصر به فرد، اقتصاد قوی، بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی به دلیل داشتن برترین دانشگاه های جهان، دسترسی شهروندان به مراقبت های بهداشتی رایگان و کم هزینه، فرصت های شغلی مناسب برای افراد تحصیلکرده و متخصص.
  • معایب مهاجرت به انگلستان: هزینه بالای زندگی، دور بودن از ایران و سختی رفت و آمد
  • روش های مهاجرت به انگلستان: مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
  • بهترین روش برای مهاجرت خانوادگی به انگلستان: شهروندان و افرادی که اقامت دائم انگلستان را کسب کرده اند می توانند از طریق ویزای خانوادگی انگلستان برخی از اعضای خانواده خود را به انگلستان بیاورند.

افرادی که مقیم دائم و یا شهروند انگلستان هستند می توانند فرزندان (زیر 18 سال) خود را از طریق ویزای خانوادگی به انگلستان بیاورند. این افراد می توانند از طریق فرم VAF4 درخواست خود را برای اخذ ویزای موقت انگلستان ارائه دهند. همچنین این افراد پس از ورود به انگلستان می توانند برای اخذ اقامت دائم و سپس شهروندی انگلستان اقدام کنند.

همسر افرادی که مقیم دائم و یا شهروند انگلستان هستند می توانند از طریق فرم VAF4A به صورت موقت از انگلستان بازدید کنند. این افراد می توانند پس از ورود به انگلستان به عنوان شریک زندگی یک شهروند و یا فرد مقیم انگلستان از طریق فرم درخواست SET(M) برای اخذ اقامت دائم انگلستان درخواست خود را ارائه دهند.

نامزد افرادی که مقیم دائم و یا شهروند انگلستان هستند نیز می توانند از طریق فرم VAF4 برای بازدید موقت از انگلستان درخواست خود را ارائه دهند. این افراد پس از ازدواج با شخص موردنظر می توانند برای اخذ اقامت دائم انگلستان و در نهایت شهروندی انگلستان اقدام کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت خانوادگی به انگلستان و ویزای خانوادگی انگلستان به این لینک مراجعه کنید.

امتیازات انگلستان در رتبه بندی  US news 2021

پارامترهاامتیازات (از 100)
کیفیت زندگی69
کارآفرینی88.2
به کار گیری نیروی ماهر و متخصص77.4
رشد اقتصادی25.6
بازار کار خوب63.4
قدرت سیاسی و اقتصادی83.7
اقتصاد بازار محور59.3
برابری نژادی50
عدالت اجتماعی67
امنیت55.4
نظام آموزشی توسعه یافته96
سیستم بهداشتی توسعه یافته89.5

مهاجرت خانوادگی به سوئد

  • رتبه سوئد در رنکینگ کلی کشورها : 9
  • شاخص GDP: وب سایت US news شاخص GDP سوئد را معادل 531 بیلیون دلار اعلام کرده است.
  • شرایط اقتصادی و بازار کار: متوسط
  • جمعیت: بیش از 10 میلیون نفر
  • جمعیت مهاجران سوئد: 116,770 نفر
  • مزایای مهاجرت به سوئد: دسترسی به آموزش رایگان یا کم هزینه، کیفیت بالای زندگی، تعطیلات متعدد در طول سال، دسترسی به سیستم حمل و نقل عمومی پیشرفته، فرصت های شغلی مناسب برای افراد تحصیلکرده و متخصص، دسترسی به اینترنت پر سرعت، برابری جنسیتی.
  • معایب مهاجرت به سوئد: یادگیری زبان سوئدی، زمستان های طولانی، مالیات سنگین، هزینه بالای زندگی
  • روش های مهاجرت به سوئد: مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، مهاجرت از طریق حمایت مالی بستگان
  • بهترین روش برای مهاجرت خانوادگی به سوئد: اگر مقیم دائم و یا شهروند سوئد هستید و اعضای خانواده شما قصد دارند در سوئد به شما ملحق شوند و بیشتر از 3 ماه در سوئد بمانند باید کارت اقامت سوئد (uppehållskort) را دریافت کنند. مجوز اقامت سوئد برای بستگان تنها به افراد زیر تعلق می گیرد:
  • شریک زندگی یا همسر
  • فرزندان زیر 18 سال (و فرزندان بالای 18 سال که از لحاظ مالی به شما وابسته هستند)
  • والدین شما و یا همسرتان که از لحاظ مالی به شما وابسته هستند

برای اینکه بتوانید بستگان خود را به سوئد بیاورید باید با ارائه مدارکی ثابت کنید که توانایی حمایت مالی از اعضای خانواده خود را دارید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت خانوادگی به سوئد می توانید به این لینک مراجعه کنید.

امتیازات سوئد در رتبه بندی  US news 2021

پارامترهاامتیازات (از 100)
کیفیت زندگی93.7
کارآفرینی73.7
به کار گیری نیروی ماهر و متخصص61.8
رشد اقتصادی24.2
بازار کار خوب51.7
قدرت سیاسی و اقتصادی14.9
اقتصاد بازار محور83.3
برابری نژادی87.7
عدالت اجتماعی94.2
امنیت93.3
نظام آموزشی توسعه یافته100
سیستم بهداشتی توسعه یافته100

مهاجرت خانوادگی به هلند

  • رتبه هلند در رنکینگ کلی کشورها: 10
  • شاخص GDP: وب سایت US news شاخص GDP هلند را معادل 907 بیلیون دلار اعلام کرده است.
  • شرایط اقتصادی و بازار کار: متوسط
  • جمعیت: بیش از 17 میلیون نفر
  • جمعیت مهاجران ایرانی: 52000 نفر
  • مزایای مهاجرت به هلند: کیفیت بالای زندگی، امنیت بالای جامعه، سیستم آموزشی پیشرفته و باکیفیت، سیستم بهداشتی توسعه یافته، آب و هوای خوب و سالم، مناظر دیدنی.
  • معایب مهاجرت به هلند: مالیات سنگین، مسکن گران، هزینه بالای خدمات بهداشتی درمانی
  • روش های مهاجرت به هلند: مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی
  • بهترین روش برای مهاجرت خانوادگی به هلند: دولت هلند به شهروندان و افرادی که اقامت دائم این کشور را اخذ کرده اند اجازه می دهد تا اقوام درجه یک خود را به هلند بیاورند. اقوام درجه یک عبارتند از:
  • شریک زندگی یا همسر
  • فرزندان زیر 18 سال

فردی که با او رابطه طولانی مدت دارید. برای اطلاعات بیشتر در مورد آنچه که به عنوان یک رابطه طولانی مدت در نظر گرفته می شود، به وب سایت IND را مراجعه کنید.

نکته : اگر اعضای خانواده شما بخواهند بیش از 90 روز در هلند بمانند، ممکن است ابتدا نیاز به اخذ مجوز اقامت موقت (MVV) یا مجوز اقامت عادی داشته باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت خانوادگی به هلند به این لینک مراجعه کنید.

امتیازات هلند در رتبه بندی  US news 2021

پارامترهاامتیازات (از 100)
کیفیت زندگی88.3
کارآفرینی70.4
به کار گیری نیروی ماهر و متخصص63.6
رشد اقتصادی27.4
بازار کار خوب49
قدرت سیاسی و اقتصادی17.2
اقتصاد بازار محور76.9
برابری نژادی91.8
عدالت اجتماعی93.1
امنیت90.5
نظام آموزشی توسعه یافته92.8
سیستم بهداشتی توسعه یافته93.2

راحت ترین کشور برای مهاجرت خانوادگی

بسیاری از کشورهای جهان مانند آمریکا، انگلستان و … قوانین مهاجرتی سختگیرانه ای دارند. بر خلاف بسیاری از کشورهای جهان ، کانادا قوانین مهاجرتی شفافی دارد و برنامه های مهاجرتی متنوعی را برای افراد مختلف طراحی کرده است. بسیاری از مهاجران در برخی از کشورها مانند کشورهای انگلیسی زبان و کشورهای اروپایی پس از گذشت چند سال می توانند اقامت دائم آن کشور را اخذ کنند.

در صورتیکه مهاجران واجد شرایط می توانند از طریق شرکت در سیستم اکسپرس انتری و برنامه های مهاجرتی کانادا در کمتر از 6 ماه اقامت دائم کانادا را اخذ کنند. به همین دلیل می توان گفت کانادا راحت ترین کشور برای مهاجرت خانوادگی است.

درباره مهاجرت کاری به کانادا بدون مدرک زبان و بهترین بیزنس در کانادا بخوانید.

ارزان ترین کشور برای مهاجرت خانوادگی

افرادی که قصد دارند به همراه خانواده خود به یک کشور خارجی مهاجرت کنند باید شرایط زندگی در کشورهای مختلف را با یکدیگر بسنجند. هزینه زندگی بخش مهمی از مهاجرت خانوادگی است. هزینه های زندگی در برخی از کشورها مانند آمریکا، سوئیس و …  بسیار بالا می باشد و به همین دلیل این کشورها مقصد مناسبی برای مهاجرت خانوادگی نیستند.

هزینه زندگی در کانادا در مقایسه با بسیاری از کشورهای دیگر مناسب تر است. در جدول زیر میانگین هزینه زندگی در کشورهای مختلف را مشاهده می کنید. هزینه های زندگی شامل هزینه اجاره یا خرید مسکن نمی باشد زیرا هزینه اجاره و خرید مسکن به عوامل مختلفی از قبیل متراژ خانه، موقعیت مکانی و … بستگی دارد. واحد پول در جدول زیر دلار آمریکا است.

نام کشورمیانگین هزینه زندگی برای یک نفر
(ماهیانه)
کانادا 912 دلار
انگلستان1100 دلار
آمریکا1000 دلار
استرالیا997 دلار
نیوزلند956 دلار
آلمان1021 دلار
سوئیس1595 دلار
هلند1000 دلار
سوئد950 دلار
ژاپن1056 دلار

بهترین کشور برای مهاجرت خانوادگی و اخذ اقامت

 کانادا هر ساله به عنوان یکی از بهترین کشورهای جهان برای کار، تحصیل و زندگی انتخاب می شود. دولت کانادا برنامه های مهاجرتی متنوعی را برای مهاجرت خانوادگی طراحی کرده است. در ادامه بهترین روش ها برای مهاجرت خانوادگی به کانادا را معرفی می کنیم.

بیشتر بخوانید: مزایای زندگی در کانادا ، دانشگاه های کانادا ، بازار کار کانادا

راهنمای جامع مهاجرت خانوادگی به کانادا

به طور کلی روش های بسیار زیاد و متنوعی برای مهاجرت خانوادگی به کانادا وجود دارد. یکی از بهترین و سریع ترین روش ها برای مهاجرت خانوادگی به کانادا ثبت نام در سیستم اکسپرس انتری و شرکت در برنامه های مهاجرتی کانادا از قبیل برنامه مهاجرتی نیروی کار ماهر فدرال، برنامه مهاجرتی مشاغل فنی، کلاس تجربه کانادایی، برنامه مهاجرتی نامزد استانی و مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و حمایت مالی بستگان است. در ادامه روش های مختلف برای مهاجرت خانوادگی به کانادا را به طور جداگانه بررسی خواهیم کرد.

مهاجرت خانوادگی به کانادا از طریق سیستم اکسپرس انتری

سیستم اکسپرس اینتری (Express Entry) سریع ترین راه برای مهاجرت خانوادگی به کانادا است. دولت کانادا سیستم اکسپرس انتری را برای مدیریت درخواست های اقامت دائم تحت برنامه های مهاجرتی خاص طراحی کرده است. اکسپرس انتری منبع اصلی جذب نیروی کار ماهر از سراسر جهان به کانادا است. به طور کلی سه برنامه اصلی مهاجرت اقتصادی توسط سیستم اکسپرس انتری مدیریت می شوند. این برنامه های مهاجرتی عبارتند از: برنامه مهاجرتی نیروی کار ماهر فدرال (FSW)، برنامه مهاجرتی مشاغل فنی فدرال (FST) و کلاس تجربه کانادایی (CEC).

اکسپرس انتری یک سیستم مبتنی بر امتیاز است که داوطلبان را بر اساس فاکتورهای مختلفی از قبیل سن، سابقه کار، مهارت ها و یا مدارک تحصیلی مربوطه ارزیابی می کند. داوطلبان ابتدا باید مشخصات خود را به صورت دقیق در سیستم اکسپرس انتری وارد کنند تا شرایط آن ها مورد ارزیابی قرار گیرد. آن دسته از داوطلبانی که موفق شوند در این سیستم امتیاز بالایی را کسب کنند، اقامت دائم کانادا را اخذ خواهند کرد. داوطلبانی که از طریق سیستم اکسپرس انتری موفق به اخذ اقامت دائم کانادا می شوند می توانند همسر، شریک زندگی و فرزندان وابسته خود را نیز به کانادا بیاورند. لازم به ذکر است که متقاضی باید با ارائه مدارکی ثابت کند که می تواند از خود و اعضای خانواده خود در کانادا حمایت مالی کند. برای مثال، صورت‌حساب‌های بانکی که دارایی‌های مالی متقاضی را نشان می‌دهند، راهی عالی برای اثبات این موضوع هستند.

نکته: در صورت داشتن پیشنهاد شغلی مناسب از طرف یک کارفرمای کانادایی نیازی به ارائه مدرک برای اثبات تمکن مالی وجود ندارد.

کتاب راهنمای محاسبه آنلاین امتیاز اکسپرس اینتری

مهاجرت خانوادگی به کانادا از طریق برنامه مهاجرتی نیروی کار ماهر فدرال

برنامه نیروی کار ماهر فدرال (FSW) مناسب متقاضیانی است که در یک شغل یا حرفه خاص دارای سابقه کاری هستند. این مشاغل شامل:

  • مشاغل مدیریتی (سطح مهارت 0)
  • مشاغل حرفه ای (سطح مهارت A)
  • مشاغل فنی و مشاغل تخصصی (سطح مهارت B)

در صورتیکه نمی دانید شغل شما متعلق به کدام یک از گروه های نام برده می باشد می توانید به این لینک مراجعه کنید. کانادا دارای یک سیستم طبقه بندی ملی مشاغل (NOC) است که وظیفه آن توصیف و طبقه بندی مشاغل در گروه های مختلف می باشد.

برنامه کارگر ماهر فدرال تحت سیستم اکسپرس انتری مدیریت می شود. متقاضیان برای اینکه بتوانند از طریق برنامه کارگر ماهر فدرال به کانادا مهاجرت کنند باید بر اساس فاکتورها و معیارهای زیر حداقل 67 امتیاز از 100 امتیاز ممکن را کسب کنند. در جدول زیر حداکثر امتیازی که متقاضی می تواند در هر بخش کسب کند را مشاهده می کنید.

فاکتورهاحداکثر امتیاز
تحصیلات25
مهارت زبان انگلیسی یا فرانسوی28
سابقه کار15
سن12
داشتن پیشنهاد
شغلی
10
قابلیت سازگاری با محیط جدید10

متخصصان و کارگران ماهر در سراسر جهان که در ده سال گذشته حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت دارند می توانند از طریق برنامه نیروی کار ماهر فدرال به همراه همسر یا شریک زندگی و فرزندان تحت تکفل خود به طور دائم به این کشور مهاجرت کنند. در صورتیکه متقاضی از طرف یک کارفرمای کانادایی پیشنهاد شغلی معتبر نداشته باشد باید با ارائه مدرک ثابت کند که سرمایه لازم برای حمایت از خود و اعضای خانواده خود را دارد. در جدول زیر حداقل سرمایه لازم به ازای تعداد افراد خانواده برای شرکت در برنامه مهاجرتی نیروی کار ماهر فدرال ذکر شده است.

تعداد اعضای حداقل سرمایه
113,213(دلار کانادا)
216,449 (دلار کانادا)
320,222 (دلار کانادا)
424,553 (دلار کانادا)
527,847 (دلار کانادا)
631,407 (دلار کانادا)
734,967 (دلار کانادا)
به ازای هر یک نفر بیشتر3,560 (دلار کانادا)

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت خانوادگی به کانادا از طریق برنامه مهاجرتی نیروی کار ماهر فدرال به این لینک مراجعه کنید.

مهاجرت خانوادگی به کانادا از طریق برنامه مهاجرتی مشاغل فنی

مشاغل فنی (FST) مورد نیاز برنامه مهاجرتی برای رفع کمبود نیروی کار

  • کارگران بخش تعمیر و نگهداری تجهیزات، دستگاه ها و ماشین آلات
  • کارگران صنعتی، برق و ساختمان
  • سرپرستان و کارگران فنی در بخش های تولیدی، منابع طبیعی و کشاورزی
  • ناظران و سرپرستان صنایع تولیدی و اپراتورهای سیستم های کنترل مرکزی
  • سرآشپزها و آشپزها
  • نانواها و قصابان

شرایط شرکت در برنامه مهاجرتی مشاغل فنی کانادا

  • حداقل 24 ماه سابقه کار تمام وقت در 5 سال گذشته (یا به میزان مساوی سابقه کار پاره وقت) در یکی از مشاغل نام برده شده
  • داشتن یک پیشنهاد شغلی تمام وقت از طرف کارفرمای کانادایی برای مدت حداقل یک سال یا کسب گواهی صلاحیت در حرفه موردنظر از یک سازمان استانی یا یکی از شهر های کانادا.
  • اثبات مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسوی با شرکت در آزمون های زبان معتبر
  • نداشتن سوء پیشینه
  • اثبات تمکن مالی برای حمایت از خود و اعضای خانواده خود در کانادا (در صورت داشتن پیشنهاد کاری مناسب از طرف یک کارفرمای کانادایی نیازی به اثبات تمکن مالی نیست)

توجه : در صورت واجد شرایط بودن می توانید از طریق این برنامه اقامت دائم کانادا را اخذ کنید و به همراه همسر یا شریک زندگی و فرزندان خود به کانادا مهاجرت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت خانوادگی به کانادا از طریق برنامه مهاجرتی مشاغل فنی می توانید به این لینک مراجعه کنید.

مهاجرت خانوادگی از طریق کلاس تجربه کانادایی

اگر حداقل یک سال در کانادا کار کرده اید، برنامه مهاجرتی کلاس تجربه کانادایی (CEC) به شما این امکان را می دهد که در صورت واجد شرایط بودن اقامت دائم کانادا را اخذ کنید. برای شرکت در برنامه کلاس تجربه کانادایی باید:

  • در طی 3 سال گذشته، حداقل 1 سال سابقه کار ماهر تمام وقت در کانادا داشته باشید. این سابقه کار باید بر اساس سیستم طبقه بندی ملی مشاغل (NOC) در یکی از مشاغل نوع 0، A یا B باشد.
  • قصد نداشته باشید که در استان کبک زندگی و کار کنید زیرا این استان قوانین و برنامه های مهاجرتی مخصوص به خود را دارد.
  • با شرکت در آزمون های معتبر زبان ثابت کنید که به زبان انگلیسی یا فرانسوی تسلط دارید.

در صورتی که موفق شوید از طریق این برنامه اقامت دائم کانادا را اخذ کنید می توانید به همراه خانواده خود به کانادا مهاجرت کنید. برای مهاجرت خانوادگی به کانادا در صورت نداشتن یک پیشنهاد کاری مناسب از طرف کارفرمای کانادایی باید با ارائه سند و مدرک ثابت کنید که توانایی حمایت مالی از خود و اعضای خانواده خود (همسر یا شریک زندگی و فرزندان وابسته) را دارید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت خانوادگی به کانادا از طریق کلاس تجربه کانادایی می توانید به این لینک مراجعه کنید.

مهاجرت خانوادگی به کانادا از طریق برنامه مهاجرت استانی

برنامه نامزد استانی یا برنامه مهاجرت استانی کانادا (PNP) یک مسیر برای مهاجرت خانوادگی به کانادا است. برنامه مهاجرت استانی کانادا توسط دولت استانی اداره می شود و به استان های مختلف در سراسر کانادا اجازه می دهد تا مهاجران را بسته به مهارت ها، تحصیلات و سابقه کاری متناسب با نیازهای بازار کار استان خود انتخاب کنند.

تمام استان های کانادا به جز استان کبک از طریق برنامه مهاجرت استانی به داوطلبان واجد شرایط اقامت دائم اعطا می کنند. استان کبک برنامه مهاجرتی خاص خود را دارد که کاملا با برنامه های مهاجرت استانی متفاوت است.

 داوطلبان باید با توجه به شرایط خود در برنامه مهاجرتی استان مورد نظر خود شرکت کنند. لازم به ذکر است که داوطلبان باید با دقت استان موردنظر خود را انتخاب کنند زیرا در صورت اخذ اقامت دائم از طریق برنامه مهاجرت استانی فقط در استان مورد نظر می توانند کار و زندگی کنند.

در صورتیکه داوطلبان موفق به اخذ اقامت دائم از طریق برنامه مهاجرت استانی شدند می توانند به همراه همسر یا شریک زندگی و فرزندان وابسته خود برای همیشه به کانادا مهاجرت کنند. برای مهاجرت خانوادگی به کانادا از طریق برنامه مهاجرت استانی داوطلب باید ثابت کند که می تواند از خود و اعضای خانواده خود در کانادا حمایت مالی کند و یا یک پیشنهاد کاری معتبر از یک کارفرمای کانادایی داشته باشد .

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت خانوادگی به کانادا از طریق برنامه مهاجرت استانی می توانید به این لینک مراجعه کنید.

مهاجرت خانوادگی به کانادا از طریق سرمایه گذاری

کانادا فرصت های فوق العاده ای را برای اتباع خارجی که مایل به راه اندازی کسب و کار در کانادا هستند، ارائه می دهد. هر ساله هزاران نفر برای راه اندازی کسب و کار به کانادا مهاجرت می کنند. ویزای سرمایه گذاری در کانادا برنامه ای است که به مهاجران اجازه می دهد اقامت دائم یا شهروندی کانادا را کسب کنند. برنامه های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به چند گروه تقسیم می شوند. این گروه ها عبارتند از:

برنامه سرمایه گذاری ریسک پذیر فدرال

برنامه سرمایه گذاری ریسک پذیر فدرال (Federal Venture Capital Program) مناسب افراد صاحب کسب و کار و مدیران باتجربه ای است که بیش از 10 میلیون دلار کانادا دارایی خالص شخصی دارند.

دارایی خالص باید از طریق تجارت قانونی در بخش خصوصی یا فعالیت های سرمایه گذاری به دست آمده باشد. متقاضیان واجد شرایط برای اخذ ویزای سرمایه گذاری و اقامت دائم کانادا ملزم به سرمایه گذاری غیر تضمینی به مبلغ 2 میلیون دلار کانادا به مدت حداکثر 15 سال خواهند بود. این افراد می توانند به همراه اعضای خانواده خود (همسر و فرزندان وابسته) به کانادا مهاجرت کنند.

برنامه های استانی برای سرمایه گذاران

برخی از استان ها از طریق برنامه های مهاجرت استانی، فرصت مهاجرت به کانادا با ویزای سرمایه گذاری را ارائه می دهند.هر استان مجموعه ای از قوانین و شرایط خاص خود را بر اساس اقتصاد و شکاف های بازار کار خود تعیین می کند.

اگر علاقه مند به زندگی و سرمایه گذاری در یک استان خاص هستید، می توانید از طریق برنامه مهاجرت استانی با ویزای سرمایه گذار به کانادا مهاجرت کنید.

برنامه سرمایه گذاری کبک

سرمایه گذارانی که قصد دارند در استان کبک کار و زندگی کنند می توانند از طریق برنامه سرمایه گذاری کبک به کانادا مهاجرت کنند و در این استان مستقر شوند.

برای مهاجرت خانوادگی از طریق برنامه سرمایه گذاری کبک متقاضیان باید حداقل 2 میلیون دلار دارایی خالص شخصی و تجربه مدیریتی در زمینه کشاورزی، تجارت و یا صنایع حرفه ای داشته باشند. سرمایه گذاران واجد شرایط باید یک سرمایه گذاری پنج ساله تضمین شده به مبلغ 1.2 میلیون دلار کانادا انجام دهند.

نکته: سرمایه گذارانی که موفق به اخذ اقامت دائم و شهروندی کانادا می شوند می توانند همراه با اعضای خانواده خود (همسر و فرزندان وابسته) به این کشور مهاجرت کنند.

مهاجرت خانوادگی به کانادا از طریق حمایت مالی بستگان

افرادی که شهروند یا مقیم دائم کانادا هستند می توانند از طریق حمایت مالی بستگان، برخی از اعضای خانواده خود را به کانادا بیاورند. افرادی که می توانید از طریق حمایت مالی و اسپانسر شدن به کانادا بیاورید عبارتند از:

  • همسر یا شریک زندگی
  • فرزندان وابسته
  • والدین، پدربزرگ و مادربزرگ
  • سایر بستگان

برای اینکه بتوانید از طریق اسپانسر شدن و حمایت مالی اعضای خانواده خود را به کانادا بیاورید باید:

  • شهروند یا مقیم دائم کانادا باشید.
  • حداقل 18 سال سن داشته باشید.
  • به میزان درآمد قابل قبول و استاندارد که در سه سال گذشته توسط دولت کانادا تعیین شده رسیده باشید.
  • باید در کانادا زندگی کنید.
  • تضمین کنید که توانایی حمایت مالی از خود و اعضای خانوده خود را دارید.

نکته: سوابق پزشکی و کیفری بستگان شما توسط مقامات مسئول مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد. در صورتیکه بستگان شما برای امنیت کانادا خطری نداشته باشند اجازه دارند تا از طریق برنامه حمایت مالی بستگان به کانادا مهاجرت کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت خانوادگی از طریق حمایت مالی بستگان می توانید به این لینک مراجعه کنید.

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

در هنگام مهاجرت به کانادا کدام یک از اعضای خانواده می توانند با من به کانادا بیایند؟

اگر در یک برنامه مهاجرتی شرکت کرده اید و اعضای خانواده به عنوان وابستگان شما برای اقامت دائم مورد بررسی قرار گرفته باشند، می توانید آن ها را به همراه خود خود به کانادا بیاورید. این افراد شامل:
همسر یا شریک زندگی شما
فرزندان وابسته شما
یک فرزند وابسته از یک فرزند وابسته
در صورت اسپانسر شدن و حمایت مالی می توانید سایر بستگان خود را نیز به کانادا بیاورید. وابستگان شما نمی توانند قبل از شما وارد کانادا شوند. آنها باید با شما یا بعد از شما وارد کانادا شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه نمایید.

ساده ترین راه برای مهاجرت خانوادگی به کانادا چیست؟

راه ها و روش های بسیار زیادی برای مهاجرت خانوادگی به کانادا وجود دارد. برخی از ساده ترین راه ها برای مهاجرت خانوادگی به کانادا عبارتند از: سیستم اکسپرس انتری، حمایت مالی بستگان و برنامه مهاجرت استانی.

چرا کانادا بهترین کشور برای مهاجرت خانوادگی است؟

دولت کانادا بر این باور است که اعضای خانواده باید در کنار یکدیگر زندگی کنند و به همین دلیل از پیوستن اعضای خانواده به یکدیگر در کانادا حمایت می کند. همچنین اکثر برنامه های مهاجرتی کانادا به متقاضی این امکان را می دهد تا در صورت اثبات تمکن مالی به همراه اعضای خانواده خود به کانادا مهاجرت کند.

آیا مهاجرت خانوادگی به کانادا آسان است؟

کانادا در مقایسه با بسیاری از کشورهای جهان قوانین مهاجرتی سخت گیرانه ای ندارد و از ورود مهاجران به کشور خود استقبال می کند. به طور کلی مهاجرت خانوادگی به کانادا خیلی سخت نیست زیرا کانادا برنامه های مهاجرتی بسیار متنوعی را برای افراد مختلف طراحی کرده است. شما با توجه به شرایط خود می توانید در یکی از برنامه های مهاجرتی کانادا شرکت کنید و در صورت واجد شرایط بودن اقامت دائم کانادا را اخذ نمایید و به همراه خانواده خود (همسر یا شریک زندگی و فرزندان وابسته) به این کشور مهاجرت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید