اپلای بینایی سنجی

اپلای رشته بینایی سنجی
رزرو وقت مشاوره

رشته بینایی سنجی که با نام اپتومتری (optometry) نیز شناخته می شود، به آموزش حرفه ای برای سنجش بینایی می پردازد تا متخصص بینایی سنجی چشم ها را بررسی کند و آسیب به وجود آمده یا هر گونه اختلال را تشخیص داده و درمان کند.

مشکلات سلامتی چشم به جز آسیب های ناگهانی مانند فرو رفتن یک جسم سخت در چشم، می تواند شامل فشار خون بالا یا دیابت نیز باشد. متخصص بینایی سنجی طی یک ارزیابی بهداشتی، به بیماران مشاوره بالینی می دهد و متناسب با نیاز آن ها لنز های تماسی یا عینک های مخصوص را تجویز می کند. چشم به عنوان یکی از حیاتی ترین اعضای بدن همواره مورد توجه متخصصان و علاقه مندان به تحصیل در رشته های علمی بوده است. به همین علت بسیاری از متقاضیان، برای تحصیل در این رشته برای برترین دانشگاه های سراسر جهان اپلای می کنند.

اپلای در رشته بینایی سنجی و تحصیل در آن، نیازمند به دانستن اطلاعات ویژه ای در این خصوص است. بنابراین در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته بینایی سنجی در اختیار شما قرار دهیم. اطلاعات بیشتر را از این سایت مطالعه فرمایید.

لینک های مفید!

مراحل اپلای بینایی سنجی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته بینایی سنجی

اپتومتریست که با عنوان متخصص اپتومتری نیز شناخته می شود، متخصصی است که مراقبت های اولیه بینایی را فراهم می کند. آسیب های چشمی، بیماری ها و تشخیص اختلالات بینایی و درمان آن ها مربوط به اپتومتریست یا بینایی سنج می باشد. در صورتی که بیمار به اصلاح بیماری نیاز داشته باشد، بینایی سنج، عینک مناسب برای نمره چشم او یا لنز تجویز خواهد کرد. رشته بینایی سنجی می تواند به صورت تخصصی ادامه یابد و فرد در یکی از گرایش های بینایی سنجی مانند بینایی سنجی کودکان یا سالمندان، یا تخصص های ویژه کم بینی یا مراقبت های قبل از عمل مشغول به تحصیل شود. بینایی سنجان باید بتوانند تمامی مراقبت های جامع مربوط به چشم را از چک آپ های معمولی گرفته تا درمان بیماری ها و آسیب های وارد شده به چشم را انجام دهند. نقش مشاوره ای بینایی سنجان به مردم در خصوص تاثیرات سیگار کشیدن، چاقی و دیابت بر بینایی یکی دیگر از مهم‌ترین وظایف این متخصصان است. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به این سایت مراجعه فرمایید.

نکته قابل توجه در مورد رشته بینایی سنجی این است که بسیاری از افراد بینایی سنجی را با چشم پزشکی یکی می دانند و گاهی گیج می شوند که برای مشکلات به وجود آمده برای چشمشان به بینایی سنج مراجعه کنند یا چشم پزشک! اصلی ترین تفاوت اپتومتریست و چشم پزشک در این است که اپتومتریست نمی تواند دارو تجویز کند اما چشم پزشک مجوز تجویز دارو را دارد. بینایی سنجان، متخصصان بهداشت و درمانی هستند که به درمان بیماری های مختلف مربوط به چشم می پردازند اما بینایی سنجان در دانشکده های پزشکی تحصیل نمی کنند و دانشکده آن ها به صورت جداگانه و تحت عنوان دانشکده بینایی سنجی آموزش این رشته را در اختیار دانشجویان قرار می دهد. در ادامه با ما همراه باشید تا به تفاوت های وظایف بینایی سنجان و چشم پزشکان بپردازیم.

وظایف بینایی سنجان یا اپتومتریست ها

  • توانایی انجام تست های مختلف بینایی سنجی برای بیماران
  • توانایی تشخیص اختلال رنگ شناسی افراد
  • ارائه خدمات مشاوره ای به افراد برای مراقبت از چشمان خود در محیط کار
  • بررسی و تجزیه و تحلیل نتایج آزمایش بینایی سنجی
  • تعیین میدان دید بیمار
  • تشخیص و درمان مسائل و بیماری های چشمی
  • تجویز لنز های اصلاحی و متناسب با چشم فرد بیمار
  • تعیین شماره چشم فرد و تجویز عینک یا لنز مخصوص
  • رسیدگی به موارد اضطراری مراقبت از چشم و ارزیابی بیماران برای مسائل بهداشتی
  • تشخیص آب مروارید و آب سیاه
  • درمان نارسایی بینایی در کودکان

وظایف چشم پزشکان

  • انجام عمل های مختلف مربوط به چشم از جمله عمل لیزیک
  • تشخیص بیماری های چشم
  • درمان بیماری های عفونی چشم
  • معاینه کامل چشم
  • تشخیص علت به وجود آمدن بیماری چشم
  • تجویز دارو در صورت نیاز

برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به این سایت مراجعه فرمایید.

یکی دیگر از مهم‌ترین اطلاعات مورد نیاز برای تحصیل در رشته بینایی سنجی، آشنایی با مسیر مطالعاتی و ارزیابی مراحل مورد نیاز تا دریافت مجوز کار به عنوان بینایی سنج است. در ادامه مراحل مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک اپتومتریست را به تفصیل برا شما شرح خواهیم داد.

مراحل مورد نیازتوضیحات
آزمون پذیرش بینایی سنجی (OAT)متقاضیانی که قصد اپلای در رشته بینایی سنجی در خارج از کشور را دارند در ابتدا باید در یک آزمون ورودی به نام OAT شرکت کنند و حداقل نمره مورد نیاز برای پذیرش را به دست بیاورند. این آزمون در بسیاری از دانشگاه های جهان برگزار می شود و دارای ۴ بخش اصلی علوم، فیزیک، درک مطلب و استدلال های کمی است.  
دکترای بینایی سنجی(O.D.)افرادی که برای رشته بینایی سنجی اپلای می کنند، طی یک برنامه ۴ ساله در دانشکده بینایی سنجی دانشگاه ها، به تحصیل در این رشته می پردازند.  
اقامت پزشکی ( اقامت پزشک در بیمارستان برای کسب تخصص)دانشجویان بعد از اینکه از دانشکده بینای سنجی فارغ التحصیل شدند، به صورت اجباری در مدت ۱ سال آموزش تخصصی را در بیمارستان می گذرانند. این برنامه ۱ ساله شامل ترکیبی از آموزش کلاس های درس و تجربه بالینی تحت نظارت اپتومتریست با تجربه است.  
کسب مجوز بینایی سنجیدانشجویان بعد از گذراندن دوره کارآموزی خود در بیمارستان باید در یک آزمون چهار قسمتی مخصوص در رشته بینایی سنجی شرکت کنند تا مجوز کار به عنوان اپتومتریست را دریافت نمایند.
آزمون صدور مجوز ایالتیدر بسیاری از کشورها مانند آمریکا، بینایی سنجان ملزم به شرکت در یک آزمون ایالتی دیگر هستند که مربوط به قوانین آن ایالت می شود.
گواهی هابسیاری از بینایی سنجان در کنار دروس دانشگاهی خود، برای مطالعات پیشرفته تر و تخصصی تر در رشته بینایی سنجی گواهی های مختلف موجود در رشته بینایی سنجی را نیز دریافت می کنند.
ادامه تحصیلبینایی سنجان به دلیل پیشرفت روز افزون علم بینایی سنجی باید اطلاعات خود را به صورت آپدیت شده یا به روز نگه دارند و همواره در سمینارهای آموزشی و یا دوره های مختلف مخصوص بینایی سنجی شرکت کنند.
اپلای رشته بینایی سنجی در خارج از کشور

اپلای رشته بینایی سنجی در خارج از کشور

تحصیل در رشته بینایی سنجی می تواند بسیار ساده و یا خیلی پیچیده باشد و همه این ها بستگی به خود فرد دارد. مسیر انتخابی پیش روی علاقه مندان به رشته بینایی سنجی با یکدیگر متفاوت است. بسیاری از افراد پس از اتمام تحصیلات خود در مقاطع پایین وارد بازار کار می شوند، اما برخی دیگر به صورت تخصصی تر در این رشته تحصیل می کنند و به همین علت برای مقاطع بالاتر اپلای می کنند. نکته قابل توجه در مورد تحصیل در رشته بینایی سنجی این است که فرد بتواند بهترین تصمیم را برای انتخاب کشور بگیرد به همین علت آشنایی با شرایط تحصیلی کشورهای مختلف، قبل از اپلای بسیار مهم است چرا که هر کشور دارای قوانین مخصوص به خود است و حتی ممکن است سال های تحصیلی در نظر گرفته شده برای بینایی سنجی با یکدیگر متفاوت باشد. ممکن است تحصیل در برخی از کشورها ۶ سال به طول بینجامد و در برخی کشورهای دیگر این عدد کمتر باشد. در ادامه با شرایط تحصیلی برخی از کشور ها در رشته بینایی سنجی آشنا می شوید تا بتوانید راحت تر برای اپلای تصمیم بگیرید. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این باره به این سایت مراجعه فرمایید.

نام کشورتوضیحات
آفریقاآموزش رشته بینایی سنجی در سال ۱۹۹۳، تنها در سودان، غنا، نیجریه، آفریقای جنوبی و تانزانیا ارائه می شد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.
سودانبزرگترین موسسه آموزش رشته بینایی سنجی در سودان تحت عنوان دانشکده اپتومتری و علوم بینایی است که در سال ۱۹۸۶ به عنوان موسسه عالی بینایی سنجی به وزارت آموزش عالی پیوست و در نهایت در سال ۱۹۹۷ به دانشگاه FOVS‌ تغییر نام داد. سرانجام در سال ۲۰۱۰، یک بیمارستان چشم پزشکی برای گسترش ظرفیت آموزش و خدمت به جامعه سودانی نیز تاسیس شد.
غنادوره تحصیلی رشته بینایی سنجی در غنا به صورت ۶ ساله ارائه می شود و در پایان سال ششم دانشجویان با شرکت در یک امتحان برای دریافت مجوز خود، مدرک O.D می گیرند.
موزامبیکاولین دوره تحصیلی رشته بینایی سنجی در موزامبیک در سال ۲۰۰۹ آغاز شد. این دوره، بخشی از پروژه هدفمندی آموزش مراقبت از چشم در موزامبیک بود که تا کنون بسیار موفق بوده است.
نیجریهاعطای دکترای اپتومتری پس از آموزش ۶ ساله در یکی از برترین ایالت های نیجریه مانند Imo، Edo و Abia صورت می گیرد. این برنامه به صورت ۶ ساله است و سپس فارغ التحصیلان با شرکت در یک آزمون مجوز فعالیت به عنوان بینایی سنج را دریافت می کنند.
بنگلادشاز سال ۲۰۱۰، آموزش رشته بینایی سنجی در بنگلادش یکی از حرفه ای ترین رشته های آموزشی بنگلادش به شمار می آید. در حال حاضر نزدیک به ۱۲۰ فارغ التحصیل رشته بینایی سنجی در بنگلادش وجود دارد. در بنگلادش اپتومتریست ها مراقبت های اولیه چشم مانند تشخیص اولیه بیماری های چشم، تجویز عینک، توان‎‌بخشی کم بینایی و ارائه لنزهای تماسی را انجام می دهند.
چینآموزش رشته بینایی سنجی در چین در سال ۱۹۸۸ و در دانشگاه پزشکی Wenzhou آغاز شد. از آن زمان تاکنون آموزش رشته بینایی سنجی به صورت کاملا حرفه ای و در مدت ۵ سال آموزش داده می شود. در سال ۲۰۰۰، وزارت بهداشت چین رشته بینایی سنجی را به عنوان یک تخصص پزشکی پذیرفته است.
هندکشور هند در سال ۲۰۱۰ اعلام کرد که نزدیک به ۱۱۵۰۰۰ متخصص بینایی سنج نیاز دارد این درحالی بود که هند تنها دارای ۹۰۰۰ بینایی سنج (تحصیل ۴ ساله) و حدودا ۴۰ هزار دستیار بینایی سنج (تحصیل ۲ ساله) داشت. از آن زمان تاکنون کشور هند طی یک برنامه حرفه ای و جامع، آموزش رشته بینایی سنجی را به هدف پرورش متخصصانی در زمینه بینایی سنجی در نظر گرفته است و به همین دلیل کشور هند یکی از برترین کشورهای جهان برای تحصیل در رشته بینایی سنجی به شمار می رود. دانشکده ESO‌ (Elite School of Optometry) اولین دانشکده در هند بود که در سال ۱۹۸۵ برنامه ۴ ساله تحصیل در رشته بینایی سنجی را ارائه داد. امروزه بیش از ۵۰ دانشکده بینایی سنجی در سراسر هند وجود دارد که هر کدام در نوع خود بهترین کیفیت آموزشی را برای دانشجویان فراهم آورده اند.
عربستان سعودیافرادی که علاقه مند به تحصیل در رشته بینایی سنجی در کشور عربستان سعودی هستند، یک دوره ۵ ساله اپتومتری را از دانشگاه Qassim و یا دانشگاه King Saud تکمیل می کنند و سپس در یک دوره ۲ ساله دکترا نیز شرکت به عمل می آورند.
تایوانآموزش رشته بینایی سنجی در تایوان، در سال ۱۹۸۲ در دانشکده پزشکی Shu-Zen آغاز شد. در حال حاضر ۷ دانشگاه بسیار عالی در تایوان، رشته بینایی سنجی را در مقطع کارشناسی با استفاده از به روز ترین متدهای آموزشی، آموزش می دهند. این دانشگاه ها عبارت اند از: دانشگاه Kang Ning دانشگاه صنعتی Yuanpei دانشگاه Asia دانشگاه علم و صنعت مرکزی تایوان دانشگاه علوم و صنعت Chung Shan دانشگاه Dayeh دانشگاه صنعتی پزشکی Chung Hwa تایوان در سال ۲۰۱۵، قوانین سخت تری را نسبت به رشته بینایی سنجی تصویب کرد. دانشجویان بینایی سنجی باید بعد از اتمام تحصیلات خود در یک ‌آزمون ملی بینایی سنجی شرکت کنند تا مجوز فعالیت به عنوان اپتومتریست یا بینایی سنج را دریافت نمایند.
فرانسهچارچوب نظارتی سختگیرانه ای در مورد تحصیل در رشته بینایی سنجی در فرانسه وجود ندارد و اپتومتریست ها گاهی با تکمیل کارآموزی در یک دفتر خصوصی چشم پزشکی آموزش های لازم را می بینند و سپس به عنوان یک بینایی سنج مشغول به کار می شوند.
یونانوزارت آموزش و پرورش یونان اولین بخش اپتومتری را در مؤسسه آموزشی تکنولوژیک patras در سال ۲۰۰۷ تأسیس کرد. از سال ۲۰۱۵ یک دوره کارشناسی ارشد علوم اپتومتری توسط مؤسسه آموزشی تکنولوژیک آتن ارائه می شود.
مجارستانآموزش رشته بینایی سنجی در مجارستان در دانشگاه های پزشکی ۴ سال به طول می انجامد و سپس این دانشجویان مدرک کارشناسی علوم دریافت می کنند. فارغ التحصیلان رشته بینایی سنجی در مجارستان می توانند در حوزه ها و مشاغل مربوط به بینایی سنجی کار کنند و تعداد کمی نیز در مراکز مراقبت های بهداشتی و درمانی به عنوان دستیار چشم پزشک مشغول به کار می شوند.
ایرلندحرفه بینایی سنجی بیش از یک قرن است که توسط انجمن ملی اپتومتریست ها (AOI) به رسمیت شناخته شده است. در ایرلند، یک اپتومتریست در ابتدا باید به مدت ۴ سال، به تحصیل در موسسه فناوری دوبلین بپردازد و سپس وارد برنامه های تکمیلی و حرفه ای برای ادامه تحصیل در رشته بینایی سنجی شود.
ایتالیاآموزش رشته بینایی سنجی در ایتالیا در ۷ دانشگاه برتر این کشور از جمله دانشگاه Padua، Turin، Milan، Salento، Florence، Naples و Rome صورت می گیرد.
روسیهتنها دو موسسه رسمی و کاملا معتبر در روسیه به‌ آموزش رشته بینایی سنجی می پردازند که عبارت اند از: دانشکده فنی پزشکی سن پترزبورگ که قبلا با نام دانشکده الکترونیک پزشکی و بینایی سنجی پترزبورگ شناخته می شد موسسه تحقیقاتی بیماری های چشم Helmholtz تحصیل در رشته بینایی سنجی در روسیه، یک برنامه ۴ ساله است. که دانشجویان در سال های اول و دوم بیشتر در بخش های تئوری کار می کنند و سپس وارد دوره های آموزشی و بالینی می شوند و در سال آخر دوره کار آموزی خود را در بیمارستان می گذرانند. توجه داشته باشید مدرکی که دانشجویان در روسیه برای رشته بینایی سنجی دریافت می کنند، تنها ۵ سال اعتبار دارد و افراد هر ۵ سال یک بار با دریافت آموزش های به روز دنیا مدرک خود را دوباره تمدید می کنند.
ادامه تحصیل رشته بینایی سنجی در خارج از کشور

ادامه تحصیل رشته بینایی سنجی در خارج از کشور

افرادی که قصد ادامه تحصیل در رشته بینایی سنجی در خارج از کشور را دارند، در ابتدا در یک برنامه ۴ ساله دانشگاهی لیسانس شرکت می کنند و سپس برای تحصیل در رشته بینایی سنجی اپلای می کنند. مدرک کارشناسی مورد نیاز برای این رشته ترجیحا باید یکی از رشته های مربوطه به علوم زیست شناسی، شیمی و یا فیزیولوژی باشد. تحصیل در رشته بینایی سنجی از ابتدای ورود به رشته بینایی سنجی ۴ سال دیگر نیز به طول می انجامد یعنی اولین مقطع تحصیلی برای کار به عنوان بینایی سنج، ۸ سال است. خوشبختانه بسیاری از دانشگاه ها در سراسر جهان برنامه های آموزشی بینایی سنجی آنلاین را برای علاقه مندان در نظر گرفته اند که در ادامه و در جدول زیر به مهم‌ترین آن ها اشاره می کنیم.

نام دورهتوضیحات
قوانین بینایی سنجییکی از مهم ترین بخش های تحصیل در رشته بینایی سنجی، آشنایی با قوانین موجود در بینایی سنجی و همچنین چگونگی تاثیرات مواد مخد بر بینایی و اعصاب چشم است. این دوره که یک برنامه جامع و کامل به شمار می رود، از مهم ترین بخش های تحصیلی رشته بینایی سنجی به صورت آنلاین است. دانشجویان به طور دقیق با قوانین مرتبط با رشته بینایی سنجی آشنا می شوند و سعی در کمک به افرادی دارند که دچار اختلالات بینایی شده اند.  
آشنایی با داروهای مراقبت از چشمبسیاری از بیمارانی که دچار مشکلات جدی تری در ناحیه چشم می شوند، نیاز به استفاده از داروهای مختلف برای مراقبت از چشم دارند. برخی از بیماری ها مانند وجود یک تب‌خال در اطراف چشم اگر به موقع درمان نشود می تواند باعث عفونت چشم شود. به همین علت دانشجویان در این دوره با انواع داروهای مورد نیاز برای درمان های احتمالی ناحیه چشم آشنا می شوند.
آشنایی با بیماری آب سیاه/ گلوکومیکی از رایج ترین بیماری های مربوط به چشم، بیماری آب سیاه است که در صورت عدم درمان به موقع می تواند منجر به کوری چشم شود. دانشجویان در این دوره به صورت آنلاین با این بیماری و راه های درمانی آن آشنا می شوند.
دوره جراحی لیزر اپتومتریکیکی از وظایف اصلی بینایی سنجان، انجام عمل لیزیک برای بیماران در صورت نیاز است به همین علت آشنایی با جراحی لیزیک از اصلی ترین برنامه های دوره آنلاین رشته بینایی سنجی است. در این دوره دانشجویان با روش ها و تکنیک های مختلفی عمل لیزیک آشنا می شوند.
دوره فوریت های پزشکیممکن است گاهی بیمارانی به بینایی سنجان مراجعه کنند که نیاز به درمان سریع و فوری داشته باشند. مشکلاتی که برای این بیماران به وجود آمده است ممکن است شامل به وجود آمدن لکه خونی در بخش قدامی چشم بر اثر تصادف یا وارد شدن یک جسم سخت در چشم (hyphema)، سوختگی یا هر مشکل دیگر باشد. به همین علت بینایی سنجان در دوره آنلاین رشته بینایی سنجی به طور کامل با دوره فوریت های پزشکی آشنا می شوند تا بتوانند با درمان به موقع چشم، از آسیب دیدگی بیشتر چشم جلوگیری کنند.
دوره آشنایی با اپی اسکلریتیکی از رایج ترین مشکلاتی که می تواند در ناحیه چشم برای فرد بیمار به وجود بیاید اپی اسکلریت است که شامل التهاب یک لایه بین صلبیه و ملتحمه است. افراد در دوره آنلاین، ضمن آشنایی با این بیماری، با روش های درمانی آن نیز آشنا می شوند تا بتوانند به درمان بیماران بپردازند.
گرایش های رشته بینایی سنجی در خارج از کشور

گرایش های رشته بینایی سنجی در خارج از کشور

رشته بینایی سنجی در مقطع کارشناسی گرایش های متفاوتی ندارد و تنها تحت عنوان همان رشته بینایی سنجی تدریس می شود. اما این رشته در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا دارای گرایش های اصلی و فرعی متفاوتی است که علاقه مندان می توانند یک گرایش را برای تحصیل انتخاب کنند. رشته های مرتبط با رشته بینایی سنجی شامل مدیریت توان‎‌بخشی، انفورماتیک پزشکی، علوم تشریحی، اپیدمیولوژی، زیست فناوری پزشکی، مهندسی پزشکی، بینایی سنجی رفتاری، درمان کم بینایی در کودکان، فیزیک پزشکی و نانو تکنولوژي پزشکی است. در جدول زیر به برخی از این گرایش های فرعی می پردازیم.

گرایش های فرعی بینایی سنجیتوضیحات
مدیریت توان‎‌بخشیرشته مدیریت توان‎‌بخشی یا Master Of Rehabilitation management یکی از رشته های پراهمیت در حوزه مدیریت است که افراد می توانند در حوزه بینایی سنجی نیز در آن مشغول به تحصیل شوند. رشته توان‎‌بخشی یک دوره تحصیلی کارشناسی ارشد است که دانشجویان را برای کار در مشاغل مدیریتی در مراکز توان‎‌بخشی آماده می کند.   
انفورماتیک پزشکیانفورماتیک پزشکی یا Multidisciplinary، یک رشته شناخته شده ترکیبی است که علوم مختلفی را در بر می گیرد و به آموزش حوزه های سلامت و پزشکی می پردازد. علوم کامپیوتر و نرم افزار و علوم ارتباطی از جمله مهم‌ترین علومی هستند که انفورماتیک پزشکی آن ها را در بر می گیرند.
علوم تشریحیافرادی که برای رشته علوم تشریحی تحصیل می کنند خیلی ارتباط چندانی با رشته بینایی سنجی نخواهند داشت و بیشتر در کارهای پژوهشی علمی و یا تشریحی، بافت شناسی و جنین شناسی فعالیت می کنند.
اپیدمیولوژیاپیدمیولوژی یا همه گیر شناسی رشته ای است که افراد می توانند پس از تحصیل در رشته کارشناسی بینایی سنجی برای رشته همه گیر شناسی در مقطع کارشناسی ارشد اپلای کنند. امروزه بسیاری از بیماری هایی که منجر به فوت می شوند بر اثر همه گیری بیماری شناخته شده است و به همین علت اپیدمیولوژی از اهمیت زیادی برخوردار است.
زیست فناوری پزشکیزیست فناوری پزشکی که به آن بیوتکنولوژي نیز گفته می شود شامل استفاده از روش ها و تکنیک های مختلف علمی برای تبدیل مواد مختلف به تولید کالاهای مختلف است. این عوامل ممکن است آنزیم ها یا میکروارگانیسم ها باشند. از جمله مهم‌ترین وظایف زیست فناوری پزشکان می توان به تولید و طراحی واکسن های مخصوص بیماری ها اشاره کرد.
مهندسی پزشکیفارغ التحصیلان رشته بینایی سنجی در مقطع کارشناسی می توانند برای رشته مهندسی پزشکی در کارشناسی ارشد نیز ادامه تحصیل بدهند. رشته مهندسی پزشکی شامل طراحی و ساخت ابزارها، تجهیزات و وسایل مورد نیاز برای حوزه پزشکی است.
فیزیک پزشکیرشته فیزیک پزشکی به بررسی اهمیت رشته فیزیک در حوزه های پزشکی می پردازد و شامل علوم مختلفی از جمله ‌آشنایی با ام آر آی، سی تی اسکن یا پرتو درمانی می شود. این رشته امروزه از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که خود این رشته به گرایش های مختلفی تقسیم می شود و می تواند تاثیرات زیادی در پیشرفت علوم پزشکی مختلف داشته باشد.

بهترین گرایش رشته بینایی سنجی برای اپلای در خارج از کشور

افرادی که برای رشته بینایی سنجی اپلای می کنند با توجه به میزان ساعات کاری خود و توانمندی های خود می توانند در این شغل به موفقیت برسند. همان‌گونه که در جدول بالا اشاره شد، گرایش های فرعی رشته بینایی سنجی بسیار زیاد است و افراد می توانند از بین گرایش های این رشته یکی را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند. آنچه در موفقیت تحصیل بینایی سنجی اهمیت دارد این است که فرد ویژگی ها و توانمندی های مربوط به رشته بینایی سنجی را داشته باشد. همین امر موجب می شود گرایشی که فرد انتخاب می کند، برای او بهترین گزینه باشد. در جدول زیر به برخی از مهم‌ترین ویژگی های بینایی سنجان اشاره خواهیم کرد.

ویژگیتوضیحات
فعالیت و پتانسیل بالا و توجه به جزئیاتدر صورتی در رشته بینایی سنجی موفق خواهید بود که در کنار مهارت های تئوری و آموزش های مختلف در کلاس درس، مهارت های گوش دادن و توجه به جزئیات را داشته باشید تا بتوانید با بیماران خود ارتباط برقرار کنید و مشکل آن ها را حل کنید.
ارتباط کلامیشما باید قادر باشید که اطلاعات را به وضوح به بیماران خود منتقل کنید. بیمار باید در جریان کامل روند درمانی خود و میزان جدی بودن مشکل به وجود آمده برای بینایی خود قرار بگیرد.
تفکر انتقادی و حل مسئلهشما باید بتوانید مشکلات را شناسایی کنید و سپس از مهارت های تفکر انتقادی خود برای حل آنها استفاده کنید.
بورسیه رشته بینایی سنجی در خارج از کشور

بورسیه رشته بینایی سنجی در خارج از کشور

اگر شما هم از آن دسته از دانشجویانی هستید که قصد تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور را دارید و می خواهید به عنوان دانشجوی بین المللی برای دانشگاه های خارجی اپلای کنید، اصلا نگران نباشید! چرا که دانشگاه‌ های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌ های مختلف، بورسیه‌ هایی را در نظر گرفته اند و شما می توانید با هزینه ‌ی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید چرا که گاهی این بورسیه‌ ها تمام هزینه ‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه ‌ها را تقبل می‌ کنند.

درباره بورسیه تحصیلی کانادا ، بورسیه تحصیلی کانادا برای افغان ها و اینکه چگونه بورسیه‌ی تحصیلی بگیریم بیشتر بدانید.

گفتنی است که بورسیه ‌های تحصیلی یا کمک ‌هزینه‌ های دانشجویی از راه‌ های مختلف تامین می ‌شوند که می ‌تواند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد الشرایط قرار گیرد.

شاید این سوال پیش بیاید که این بورسیه ها به چه کسانی تعلق می گیرد؟

در پاسخ به چند نوع بورسیه اشاره خواهیم کرد:

  1. بورسیه ‌های ورودی به دانشجویان جدید الورود تعلق می‌ گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می ‌شود.
  2. بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند و در کنار اساتید خود در مسیر پیشرفت علم و دانش گام بر می دارند.
  3. بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می ‌پردازند. مبلغ خوب و قابل توجهی نصیب دانشجویانی می شود که در کنار اساتید به تحصیل می پردازند و دانشجویان می توانند برای هزینه های تحصیل و زندگی خود روی آن حساب کنند.
  4. بورسیه ‌های کار آموزی به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند. این کارها به صورتی برنامه ریزی می شوند که به درس دانشجو لطمه ای وارد نشود. لازم به ذکر است که دانشجو در روزهای تعطیل حتی می تواند به صورت تمام وقت کار کرده و حقوق کار تمام وقت را کسب کند.
  5. بورسیه های تشویقی گاهی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.

درباره هزینه تحصیل در کانادا ، هزینه زندگی در کانادا و اقامت پس از تحصیل در کانادا بیشتر بدانید.

در صورتی که تمایل دارید مانند سایر دانشجویان از بورسیه ها، کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی یا حتی وام‌ های دانشجویی در رشته بینایی سنجی مطلع شوید، می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به این رشته‌ مطلع شوید. همچنین سایت ‌هایی طراحی شده اند که شما می ‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه ‌های رشته ‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه‌ های رشته ‌ی بینایی سنجی به سایت ‌های scholarships ،scholarshipportal و careeronestop  مراجعه کنید.

دانشگاه های برتر رشته بینایی سنجی در خارج از کشور

انتخاب برترین دانشگاه های بینایی سنجی در آینده کاری شما بسیار تاثیر گذار است. چرا که شما سال های زیادی از عمر خود را صرف تحصیل در این رشته می کنید مخصوصا اگر بخواهید در مقاطع بالاتر ادامه تحصیل دهید. هیچ دانشکده بینایی سنجی در کارولینای شمالی برای تحصیل وجود ندارد با این حال ایالت کارولینای شمالی با ۳ دانشکده از ۱۶ دانشکده موجود در این ایالت قرار داد بینایی سنجی بسته است که این دانشگاه ها عبارت اند از:

  • دانشگاه آلباما
  • دانشگاه پنسیلوانیا
  • کالج جنوبی اوپتومتری

 دانشگاه Salus نیز یکی از معتبر ترین دانشگاه های علوم بهداشتی است که در نزدیکی فیلادلفیا طیف گسترده ای از ۱۴ مدرک تحصیلات تکمیلی را در رشته های مختلف ارائه می دهد. جدول زیر برخی از برترین دانشگاه های موجود در رشته بینایی سنجی را نشان می دهد. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

نام دانشگاهتوضیحاتشرایط اپلای
دانشگاه آلاباما دانشکده اپتومتری بیرمنگامدانشگاه آلاباما یک برنامه جامع و کامل را در رشته بینایی سنجی در اختیار علاقه مندان قرار می دهد. کیفیت بالای آموزشی و استفاده از به روز ترین امکانات آموزشی در رشته بینایی سنجی، دانشجویان را برای ورود به بازار کار آماده می کند. حوزه های آموزشی دانشگاه آلاباما در خصوص رشته بینایی سنجی شما را با مهارت های آشنایی با مشکلات و آسیب های وارد شده بر چشم آشنا می کند.همه متقاضیان رشته بینایی سنجی ملزم به داشتن مدرک کارشناسی یک رشته مرتبط با بینایی سنجی هستند.متقاضیان باید در یک آزمون ورودی مخصوص رشته بینایی سنجی شرکت کنند.داشتن ۳ توصیه نامه از حداقل ۲ عضو هیئت علمی مورد نیاز است.متقاضیان باید دوره ها و درس های پیش نیاز لازم مانند زیست شناسی عمومی، میکروبیولوژی، بیوشیمی، زبان انگلیسی، روانشناسی عمومی و علوم اجتماعی را برای ورود به رشته بینایی سنجی بگذرانند.
دانشگاه هوستون، دانشکده بینایی سنجیدانشگاه هوستون برنامه کاملا سخت‌گیرانه را برای آموزش رشته بینایی سنجی در نظر گرفته است. بنابراین این دانشگاه یک انتخاب عالی برای افرادی است که سخت کوشی را در دستور کار مطالعاتی خود قرار داده اند. برنامه کارشناسی کالج اپتومتری دانشگاه هوستون شامل سیزده دوره است و ایجاب می کند که دانشجویان تا پایان سال دوم تحصیلی خود رشته مورد نظرشان را اعلام کنند.نمره حداقل ۳.۵:GPA برای اپلای در رشته بینایی سنجی مورد نیاز است.داشتن حداقل ۲ توصیه نامه ضروری است.
دانشگاه میشیگان، دانشکده بینایی سنجیآموزش به شدت با کیفیت دانشگاه میشیگان در رشته بینایی سنجی چنان بالا است که حتی افراد می توانند در برخی از مواقع و تحت شرایط خاصی برخی از وظایف چشم پزشک را هم انجام دهند و مسئولیتی فراتر از حوزه های بینایی سنجی داشته باشند. درمان، تشخیص و اصلاح بیماری های چشم از مهم‌ترین وظایف فارغ التحصیلان رشته بینایی سنجی در دانشگاه میشیگان است.تکمیل تمام دوره های پیش‌نیاز داشتن حداقل ۳ توصیه نامهکسب حداقل نمره آزمون ورودی بینایی سنجی (OAT)
دانشگاه ایالتی اوکلاهامادوره های پیش نیاز در دبیرستان که برای رشته بینایی سنجی اهمیت دارند شامل زبان انگلیسی، علوم آزمایشگاهی، ریاضی و تاریخ است. دانشگاه اوکلاهاما یکی از برترین دانشگاه های جهان در رشته بینایی سنجی است که علاوه بر مدارک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مدارک کاردانی و گواهی های مختلفی را نیز ارائه می دهد.داشتن مدرک کارشناسی از یک دانشگاه معتبر حداقل نمره ۲.۷۰:GPA
دانشگاه ایندیانادوره آموزشی رشته بینایی سنجی در دانشگاه ایندیانا در مقطع کارشناسی به صورت ۴ ساله برگزار می شود.  حداقل نمره ۳.۶:GPA متقاضیان باید دوره های پیش نیاز رشته بینایی سنجی را ظرف ۱۰ سال گذشته به اتمام رسانده باشند.
دانشگاه جنوبی اوپتومتریدانشگاه جنوبی اوپتومتری یک دانشگاه خصوصی است که در سال ۱۹۷۰ تاسیس شد و بیش از ۴۰ سال است که آموزش رشته بینایی سنجی و مراقبت از بینایی و سلامت چشم را ارائه می دهد.داشتن ۲ توصیه‌نامه کسب حداقل نمره مورد نیاز در آزمون (OAT)  
دانشگاه کالیفرنیا برکلیدانشگاه کالیفرنیا برکلی، ۲ مدرک اصلی در رشته بینایی سنجی را ارائه می دهد. این دانشگاه، یک دانشگاه عمومی بزرگ است که آموزش رشته بینایی سنجی در مقطع کارشناسی را به صورت ۴ ساله ارائه می دهد. تعداد فارغ التحصیلان رشته بینایی سنجی در سال ۲۰۱۹، ۸۵ نفر بوده است که از این تعداد ۸۵ نفر مدرک دکترا و ۱۹ نفر گواهی های آموزشی مختلف بینایی سنجی را دریافت کرده اند.حداقل نمره ۳.۶:GPA کسب حداقل نمره مورد نیاز در آزمون (OAT) داشتن مدرک کارشناسی از یک دانشگاه معتبر متقاضیان باید دوره ها و درس های پیش نیاز لازم مانند زیست شناسی عمومی، میکروبیولوژی، بیوشیمی، زبان انگلیسی، روانشناسی عمومی و علوم اجتماعی را برای ورود به رشته بینایی سنجی بگذرانند.
اخذ ویزا برای اپلای رشته بینایی سنجی در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای رشته بینایی سنجی در خارج از کشور

توجه داشته باشید کشوری که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید باید کاملا با روحیات شما سازگار باشد و آشنایی نسبی با فرهنگ مردمان آن کشور داشته باشید. بنابراین لازم است تا قبل از هر اقدامی برای اخذ ویزا حتما در مورد کشور مقصد تحقیق کنید. نکته دیگر در مورد اخذ ویزا این است که دانش بالای زبان انگلیسی یا زبان رسمی کشور مقصد به شدت الزامی است و بدون داشتن مدرک زبان معتبر قادر به اخذ ویزا نخواهید بود.

درباره ویزای کانادا و ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.

مدارک و مراحل زیر به صورت کلی برای اخذ ویزای تحصیلی در رشته گفتار درمانی آورده شده است. در صورتی که به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز داشتید با ما تماس بگیرید. روند اخذ ویزا در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است اما آنچه اهمیت دارد این است که متقاضی بتواند تمامی مراحل را به درستی انجام دهد چرا که هر گونه نقص و خطا در این روند ممکن است شما را از ادامه ‌ی تحصیل در خارج از کشور باز دارد و یا باعث تاخیر در فرایند مهاجرت شما شود. بنابراین انتخاب مشاوران با تجربه در این زمینه، به اخذ ویزای شما کمک خواهد کرد. موسسه مهاجرتی تراست با کسب سال‌ ها تجربه کاری در زمینه  اخذ ویزا، شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری می ‌کند. مدارک مورد نظر و مراحل زیر، روند کلی اخذ ویزا را در رشته‌ بینایی سنجی نشان می ‌دهد.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌  مورد نظر (در اینجا رشته‌ بینایی سنجی)
  • همراه داشتن نامه‌ ی پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌ آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ ی صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در موسسه مهاجرتی تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

اپلای رشته بینایی سنجی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

اپلای رشته بینایی سنجی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

  • اپلای رشته بینایی سنجی در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

دانشجویان با داشتن مدرک کارشناسی یک رشته مرتبط با بینایی سنجی می توانند برای ادامه تحصیل خود در رشته بینایی سنجی اپلای کنند. تحصیلات بینایی سنجی برای مقطع کارشناسی به صورت ۴ ساله ارائه می شود که دانشجویان به طور کامل با مهارت های معاینه، درمان بیماری های چشم و اندام های متصل به چشم آشنا می شوند. بسیاری از دانشگاه ها از یک سیستم خاصی برای پذیرش دانشجویان استفاده می کنند و تنها تعداد کمی از دانشگاه ها برای پذیرش دانشجویان یک امتحان ورودی می گیرند. این‌ آزمون ها، مهارت های فرد را در دانش فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضی ارزیابی خواهد کرد. متقاضیان برای اپلای در مقطع کارشناسی رشته بینایی سنجی باید ابتدا فرم درخواست پذیرش آنلاین را که در وب سایت رسمی هر دانشگاه موجود است، پر کنند و سپس مدارک مورد نیاز را تهیه کرده و مراحل لازم را انجام دهند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

  • اپلای رشته بینایی سنجی در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

اگر چه برنامه کارشناسی بینایی سنجی می تواند منجر به ورود فرد به مراکز درمانی معتبر در سراسر جهان شود، اما بسیاری از افراد برای رسیدن به سطح بالای تحصیلات در رشته بینایی سنجی برای مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد اپلای می کنند. این دوره به صورت خاص دانشجویان را برای کار به عنوان بینایی سنج آماده می کند به گونه ای که فرد حتی می تواند برخی از وظایف مربوط به متخصص چشم پزشکی را هم انجام دهد. داشتن مدرک زبان انگلیسی یا هر مدرک زبان معتبر دیگر برای اپلای در رشته بینایی سنجی الزامی است. افراد همچنین باید سابقه کار در یک کلینیک درمانی یا بیمارستان به عنوان بینایی سنج را داشته باشند. (برخی دانشگاه ها دوره کارآموزی را جزء سابقه دانشجو حساب می کنند و برخی دیگر از دانشگاه ها تجربه بالینی به جزء ساعات دوره کارآموزی را مد نظر دارند.)

درباره اپلای برای ارشد و اپلای برای ارشد مجدد بیشتر بدانید.

  • اپلای رشته بینایی سنجی در مقطع دکتری در خارج از کشور

پزشکان اوپتومتری، متخصصانی در مراقبت های بهداشتی اولیه چشم هستند که به بیمار کمک می کنند سلامت چشمان خود را دوباره به دست آورد. افرادی که علاقه مند به تحصیل در مقطع دکترای بینایی سنجی هستند، در مدت ۴ سال به تحصیل در این رشته می پردازند. برنامه دکترا شامل هم دروس تئوری و هم آموزش بالینی در محیط بیمارستان است. مطالعات بالینی از همان سال اول آغاز می شود و افراد در حوزه های تخصصی دیگر مانند زیست پزشکی تحصیل می کنند. مهم‌ترین توانایی هایی که افراد در دوره دکترا به دست می آورند در قسمت زیر آورده شده است.

  • درک سیستم های عصبی بدن از جمله سیستم های نوری
  • توانایی دستیابی به نقش رهبری در پیشرفت بینایی سنجی
  • احساس مسئولیت حرفه ای و اخلاقی در حوزه بینایی سنجی
  • مهارت ها و دانش مورد نیاز برای برنامه ریزی و ارتقاء شغلی
  • توانایی استفاده از روش ها و تکنیک های منحصر به فرد برای هر شخص
  • توانایی انجام تحقیقات گسترده به صورت تخصصی در حوزه بینایی سنجی

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

درباره اپلای برای دکتری و اپلای برای پست داک بیشتر بدانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته بینایی سنجی در خارج از کشور

دانشگاه های مختلف، مدارک مختلفی را برای پذیرش دانشجویان در رشته بینایی سنجی در نظر گرفته اند. به طور کلی نمرات دروسی مانند زیست شناسی، شیمی و فیزیک متقاضی برای اپلای باید بالا باشد، اما گاهی افراد به نمرات بالای دروس دیگر نیز نیاز دارند. مدارک زیر به طور کلی برای اپلای در رشته بینایی سنجی در همه دانشگاه ها مشترک است اما اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه فرمایید.

  • رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
  • برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
  • بسته به دانشگاهتان ۲ تا ۳ توصیه نامه نیاز دارید.
  • در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
  • داشتن انگیزه نامه نیز از اصلی ترین مدارک ارسالی شما است.
  • مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
  • مدرک زبان معتبر با حداقل نمره مورد نیاز را ارسال کنید.
  • لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
  • آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه ریزنمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.

بازار کار رشته بینایی سنجی در خارج از کشور

خوشبختانه گذراندن طرح در رشته بینایی سنجی اجباری نیست با این حال بسیاری از دانشگاه ها حتما باید طرح را بگذرانند. بازار کار رشته بینایی سنجی هنوز اشباع نشده است و به همین علت علاقه مندان به رشته بینایی سنجی می توانند این اطمینان را حاصل کنند که آینده درخشانی در بازار کار این رشته داشته باشند. بینایی سنجان بسته به کشوری که در آن کار می کنند، تجربه کاری خود، دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شده اند، حوزه ای که در آن مشغول به فعالیت هستند و دیگر عوامل ممکن است درامد های مختلفی نسبت به یکدیگر داشته باشند. در جدول زیر به برخی از مهم‌ترین مشاغل مربوطه به رشته بینایی سنجی اشاره می شود.

عنوان شغلیتوضیحات
عینک سازبسیاری از بینایی سنجان در حوزه عینک سازی در بیمارستان ها، مراکز مراقبت از چشم و شرکت های مختلف عینک سازی مشغول به کار می شوند. عینک سازی، تشکیل پرونده، تعمیر عینک و دیگر وظایف مربوط به حوزه بینایی سنجی از مهم‌ترین وظایف رشته بینایی سنجان است.
بینایی شناسبینایی شناسان حداقل ۳ سال به تحصیل در دانشکده های بینایی سنجی معتبر در رشته بینایی شناسی می پردازند. بینایی شناسان از تجویز عینک گرفته تا معاینه کامل چشم را انجام می دهند.
چشم پزشکیهمان‌طور که پیش از این هم گفته شد، رشته چشم پزشکی با رشته بینایی سنجی متفاوت است و این بدان معناست که چشم پزشکان مجوز انجام عمل جراحی و تجویز دارو را دارند اما چنین اعمالی از عهده بینایی سنجان خارج است. رشته چشم پزشکی همچنین نیاز به گذراندن دروس آموزشی بیشتری دارد. چشم پزشکان باید ۴ سال مطالعات پیش پزشکی را در دانشکده پزشکی، ۴ سال آموزش در رشته چشم پزشکی در دانشکده پزشکی، ۱ سال دوره کار آموزی و ۳ یا ۴ سال آموزش جراحی را مطالعه کنند تا به عنوان چشم پزشک مشغول به کار شوند. چشم پزشکان متخصص تشخیص و درمان بیماری های مختلف چشم در مراکز و بیمارستان های مختلف مخصوص چشم پزشکی هستند.
درمانگر اختلالات چشمیکی از رایج ترین مشاغل مربوط به رشته بینایی سنجی، فعالیت در حوزه اختلالات مربوط به چشم است. درمانگر اختلالات چشم کسی است که تمرکز ویژه ای بر مشکلاتی دارد که بر هر دو چشم تاثیر می گذارد.
تکنسین چشمتکنسین های چشم یا بینایی سنجی، آموزش دیده اند تا تمام وظایف مربوط به یک دستیار بینایی سنجی را انجام دهند. دوره تحصیلی تکنسین بینایی سنجی ممکن است بین ۱ تا ۲ سال به طول بینجامد و افراد باید هر ۳ سال یک بار گواهی خود را تمدید کنند.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

درباره کار در کانادا ، قانون کار کانادا و همچنین کاریابی در کانادا بیشتر بدانید. شما همچنین می توانید درباره کار پس از تحصیل در کانادا نیز اطلاعات مفیدی کسب کنید.

میانگین درآمد رشته بینایی سنجی در دیگر کشور ها

میانگین درآمد رشته بینایی سنجی در دیگر کشور ها

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهم‌ترین درآمد کشورها را در رشته بینایی سنجی نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.

درباره میانگین حقوق در کانادا و مشاغل پردرآمد در کانادا بیشتر بدانید.

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوق بینایی سنجان در اتریشمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۸۳,۵۸۵ یورو  
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۴۰ یورو  
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۲,۱۹۸ یورو
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۷,۳۶۴ یورو   
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۶,۶۵۵ یورو   
میانگین حقوق بینایی سنجان در استرالیامیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۱۶۸,۶۲۰ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۸۱ دلار
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۴,۴۳۵ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۵,۹۷۸ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۱۵,۶۳۳ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در باهامامیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۹۲,۱۱۵ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۴۴ دلار
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۲,۴۲۳ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۳,۳۷۴ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان ‌با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۷,۸۲۹ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در بلغارستانمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۹۲,۱۱۵ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۴۴ دلار
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۲,۴۲۳ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۳,۳۷۴ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان ‌با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۷,۸۲۹ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجاندر بلاروسمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۱۸,۴۹۲ روبل
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۹ روبل
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۴۸۶ روبل
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲,۸۷۵ روبل
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۳,۹۳۸ روبل
میانگین حقوق بینایی سنجان در برمودامیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۱۲۸,۷۵۳ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۶۲ دلار
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۳,۳۸۶ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۸,۶۴۶ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶۴,۸۱۷ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در کانادامیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۱۴۰,۰۹۴ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۶۷ دلار
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۳,۶۸۴ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۶,۲۰۱ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷۸,۸۶۴ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در چینمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۳۶۲,۶۰۹ یوان
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۱۷۴ یوان
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۹,۵۳۷ یوان
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵۱,۶۸۴ یوان
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۶۷,۹۴۶ یوان
میانگین حقوق بینایی سنجان در کاستاریکامیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۲۳,۴۱۷,۰۹۱ کولون
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۱۱,۲۵۸ کولون
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۶۱۵,۸۶۹ کولون
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۶,۱۸۳,۹۱۲ کولون
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۰,۰۹۰,۰۸۹ کولون
میانگین حقوق بینایی سنجان در جمهوری چکمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۱,۰۹۶,۲۲۶ کرونا
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۵۲۷ کرونا
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۲۸,۸۳۱ کرونا
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۵۲,۳۳۴ کرونا
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۳۹۸,۷۸۵ کرونا
میانگین حقوق بینایی سنجان در مراکشمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۲۲۶,۸۱۴ درهم
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۱۰۹ درهم
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۵,۹۶۵ درهم
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۵۶,۳۴۷ درهم
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۹۰,۶۹۰ درهم
میانگین حقوق بینایی سنجان در مصرمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۲۲۶,۸۱۴ درهم
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۱۰۹ درهم
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۵,۹۶۵ درهم
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۵۶,۳۴۷ درهم
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۹۰,۶۹۰ درهم
میانگین حقوق بینایی سنجان در نیوزیلندمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۱۵۲,۱۵۶ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۷۳ دلار
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۴,۰۰۲ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰۴,۵۷۱ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹۴,۴۲۵ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در فنلاندمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۱۵۲,۱۵۶ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۷۳ دلار
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۴,۰۰۲ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰۴,۵۷۱ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹۴,۴۲۵ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در فرانسهمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۷۶,۶۲۰ یورو
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۳۷ یورو
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۲,۰۱۵ یورو
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۲,۵۸۴ یورو
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۷,۷۶۷ یورو
میانگین حقوق بینایی سنجان در گرجستانمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۱۳۵,۷۴۷ لاری
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۶۵ لاری
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۳,۵۷۰ لاری
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۵,۰۵۷ لاری
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷۶,۷۳۷ لاری
میانگین حقوق بینایی سنجاندر پرتغالمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۴۶,۶۳۴ یورو
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۲۲ یورو
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۱,۲۲۶ یورو
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۱,۹۴۵ یورو
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۹,۳۹۵ یورو
میانگین حقوق بینایی سنجان در پاکستانمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۲,۲۲۷,۱۹۳ روپیه
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۱,۰۷۱ روپیه
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۵۸,۵۷۵ روپیه
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۵۵۴,۳۳۶ روپیه
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲,۸۸۹,۹۱۴ روپیه
میانگین حقوق بینایی سنجان در مجارستانمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۱۱,۶۰۱,۶۸۳ فورینت
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۵,۵۷۸ فورینت
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۳۰۵,۱۲۴ فورینت
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۹۷۷,۶۴۳ فورینت
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴,۸۳۲,۵۰۷ فورینت
میانگین حقوق بینایی سنجان در اوکراینمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۱۱,۵۸۸,۲۹۲ گریونا
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۵,۵۷۱ گریونا
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۳۰۴,۷۷۲ گریونا
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۹۶۸,۴۳۵ گریونا
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴,۸۱۵,۳۸۷ گریونا
میانگین حقوق بینایی سنجان در ایالات متحده‌ عربیمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۳۶۲,۹۰۵ درهم
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۱۷۴ درهم
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۹,۵۴۴ درهم
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵۰,۴۳۸ درهم
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۶۵,۶۳۰ درهم
میانگین حقوق بینایی سنجاندر ایالات متحده‌ آمریکامیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۱۳۸,۷۶۷ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۶۷ دلار
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۳,۶۵۰ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۵,۲۹۰ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷۷,۱۷۰ دلار
 میانگین حقوق بینایی سنجان در کره‌ جنوبیمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۶۳,۴۶۲,۶۰۴ وون
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۳۰,۵۱۱ وون
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۱,۶۶۹,۰۶۶ وون
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳,۸۰۴,۶۵۹ وون
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۱,۴۴۴,۲۱۸ وون
میانگین حقوق بینایی سنجان در سوئدمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۶۸۴,۴۹۱ کرون
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۳۲۹ کرون
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۱۸,۰۰۲ کرون
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۶۹,۷۶۳ کرون
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۷۳,۴۱۱ کرون
میانگین حقوق بینایی سنجان در سنگاپورمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۱۲۶,۰۴۶ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۶۱ دلار
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۳,۳۱۵ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۶,۸۸۵ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶۱,۵۴۳ دلار
میانگین حقوق بینایی سنجان در فیلیپینمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۷۱۷,۷۱۸ پزو
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۳۴۵ پزو
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۱۸,۸۷۶ پزو
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۹۷,۰۹۲ پزو
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۹۲۴,۲۲۴ پزو
میانگین حقوق بینایی سنجان در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۸۷۵,۷۳۷ راند
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۴۲۱ راند
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۲۳,۰۳۲ راند
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۰۶,۵۳۷ راند
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۱۲۷,۷۱۰ راند
میانگین حقوق بینایی سنجان در مکزیکمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۵۲۲,۳۷۲ پزو میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۲۵۱ پزو میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۱۳,۷۳۸ پزو  میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۶۰,۱۶۳ پزو    میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۶۹,۶۳۷ پزو   
میانگین حقوق بینایی سنجان در ژاپنمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۱۲,۹۹۸,۵۱۳ ین
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۶,۲۴۹ ین
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۳۴۱,۸۶۱ ین
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸,۹۱۲,۷۲۵ ین
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶,۵۷۱,۰۶۷ ین
میانگین حقوق بینایی سنجان در قزاقستانمیانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۶,۵۰۸,۱۸۴ تنگه
میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۳,۱۲۹ تنگه
میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۱۷۱,۱۶۵ تنگه
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴,۵۲۱,۱۰۲ تنگه
میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸,۴۰۵,۹۰۱ تنگه

اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخاب های شما است. مشاوران و وکلای با تجربه ی ما در موسسه ی مهاجرتی تراست با سال ‌ها تجربه در زمینه ‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اپلای رشته‌ بینایی سنجی در کشور کانادا با مشاوران ما وقت مشاوره رزرو کنید و یا فرم ارزیابی ما را تکمیل نمایید تا وضعیت شما مورد بررسی قرار گیرد.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

مدارک لازم برای اپلای بینایی سنجی چیست؟

از جمله مهم‌ترین مدارک می‌توان به پاسپورت و ترجمه شناسنامه اشاره کرد. پاسپورت شما باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد و باید گفت، مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، مدرک زبان و ترجمه ریز نمرات از مهم‌ترین مدارک مورد نیاز است. اگر برای کارشناسی ارشد و دکتری اقدام کنید، باید مدارکی مانند توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه تحصیلی و شغلی و مقالات علمی(در صورت نیاز) را ارائه دهید.
در رشته‌های مرتبط با علوم پزشکی ممکن است آزمون ورودی نیز در دانشگاه وجود داشته باشد و نیاز به ارائه مدارک بیشتری نیز باشد. پس بهتر است قبل از هر کاری وب سایت دانشگاهی را بررسی کنید.

مدرک زبان لازم برای اپلای در رشته بینایی سنجی کدام است؟

شما با مدرک تافل یا آیلتس می‌توانید در این رشته پذیرش بگیرید. مدرک زبان براساس دانشگاه و کشور مورد نظر ممکن است متفاوت باشد. البته، باید اشاره کرد که قبل از امتحان زبان بهتر است حداقل نمرات زبان را نیز بررسی کنید. در کشورهایی مانند کانادا پذیرش مدارک زبان مختلف ممکن است. در رشته‌های مرتبط با پزشکی بهتر است مدرک زبان در ابتدا آماده شود چرا که در روند اپلای بیشترین اهمیت را دارد.

نکات مهم برای اپلای بینایی سنجی و پذیرش در آن چیست؟

مدارک مورد نیاز در وب سایت دانشگاهی و صفحه رشته مورد نظر بیان شده است. شما باید تمامی مدارک را به صورت ترجمه شده رسمی آماده کنید و باید اشاره کرد که انگیزه نامه و توصیه نامه از مهم‌ترین مدارک مورد نیاز شما خواهند بود. داشتن معدل بالا و نمرات زبان مناسب نیز می‌تواند نقش مهمی در اپلای بینایی سنجی داشته باشد و در کنار آن، اگر مقالات علمی نیز ارائه شوند، مطمئنا روند اپلای بهتر طی خواهد شد.

آیا امکان تحصیل در مقاطع بالاتر از کارشناسی در رشته بینایی سنجی در خارج از کشور وجود دارد؟

در رشته بینایی سنجی امکان تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی وجود دارد. برای پذیرش در این مقاطع نیاز است تا مدارک درخواست شده دانشگاه را در اختیار داشته باشید.

تفاوت رشته ی چشم پزشکی و بینایی سنجی چیست؟

رشته چشم پزشکی با رشته بینایی سنجی متفاوت است و این بدان معناست که چشم پزشکان مجوز انجام عمل های جراحی و تجویز دارو را دارند اما چنین اعمالی از عهده بینایی سنجان خارج است. رشته چشم پزشکی همچنین نیاز به گذراندن دروس آموزشی بیشتری دارد. چشم پزشکان می بایست به مدت ۴ سال مطالعات پیش پزشکی، ۴ سال آموزش در رشته چشم پزشکی، ۱ سال دوره کار آموزی و ۳ تا ۴ سال آموزش جراحی را مطالعه کنند تا به عنوان چشم پزشک مشغول به کار شوند. اما بینایی سنجان معمولا بین 3 تا 4 سال آموزش اولیه را می بینند و اگر تمایل داشته باشند می توانند در مقاطع بالاتر ادامه تحصیل دهند. چشم پزشکان معمولا به تشخیص و درمان بیماری های مختلف چشم در مراکز و بیمارستان های مختلف مخصوص چشم پزشکی مشغول به فعالیت می شوند اما بینایی سنجان حتی می توانند به عینک سازی و تعمیر عینک روی آورند و به صورت شخصی مشغول به فعالیت شوند.

میانگین حقوق بینایی سنجان در کانادا چقدر است؟

● میانگین حقوق بینایی سنجان به صورت کلی: ۱۴۰,۰۹۴ دلار 
● میانگین حقوق بینایی سنجان در هر ساعت: ۶۷ دلار
● میانگین درآمد بینایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۳,۶۸۴ دلار
● میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۶,۲۰۱ دلار   
● میانگین حقوق بینایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷۸,۸۶۴ دلار

  دانشگاه های معتبر برای اپلای در رشته بینایی سنجی کدام اند؟

دانشگاه آلاباما دانشکده اپتومتری بیرمنگام
دانشگاه هوستون، دانشکده بینایی سنجی
دانشگاه میشیگان، دانشکده بینایی سنجی
دانشگاه ایالتی اوکلاهاما
دانشگاه ایندیانا
دانشگاه جنوبی اوپتومتری
دانشگاه کالیفرنیا برکلی

کشورهای برتر برای اپلای رشته بینایی سنجی کدام اند؟

● آفریقا
● سودان
● غنا
موزامبیک
● نیجریه
● بنگلادش
● چین
● هند
● عربستان سعودی
● تایوان
● فرانسه
● یونان
● مجارستان
● ایرلند
● ایتالیا
● روسیه

در مقطع دکترای بینایی سنجی به چه مهارت هایی دست می یابیم؟

● درک سیستم های عصبی بدن از جمله سیستم های نوری
● توانایی استفاده از روش ها و تکنیک های منحصر به فرد برای هر شخص
● توانایی انجام تحقیقات گسترده به صورت تخصصی در حوزه بینایی سنجی
● احساس مسئولیت حرفه ای و اخلاقی در حوزه بینایی سنجی
● مهارت ها و دانش مورد نیاز برای برنامه ریزی و ارتقاء شغلی

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید