اپلای میکروبیولوژی

اپلای رشته میکروبیولوژی
رزرو وقت مشاوره

میکروبیولوژیست‌ها به مطالعه ارگانیسم‌های بسیار کوچک مانند قارچ‌ها، تک سلولی‌ها و ویروس‌ها و باکتری‌ها می‌پردازند. از آنجایی که میکرو ارگانیسم‌ها تاثیر مستقیمی بر سلامت انسان‌ دارند، مطالعه آن‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است. به طور کلی رشته میکروبیولوژی به عنوان علمی حیاتی و اثر بخش در سلامت انسان، طرفداران بسیار زیادی دارد و هر ساله علاقه‌مندان زیادی برای اپلای و ادامه تحصیل در خارج از کشور به این رشته روی می‌آورند.

این رشته برای تحصیل و اپلای الزامات خاصی دارد. بنابراین در ادامه با تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و با جزئیات بیشتری در مورد رشته تحصیلی میکروبیولوژی آشنا شویم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای میکروبیولوژی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته میکروبیولوژی

میکروبیولوژی یکی از حیاتی‌ترین علوم برای حفظ و سلامتی انسان‌ها است که به طور عمده به مطالعه میکرو ارگانیسم‌ها، تک سلولی‌ها، چند سلولی‌ها و سلول‌های گیاهی می‌پردازد. به دلیل تخصصی بودن و فراگیری رشته‌های میکروبیولوژی، این رشته دارای گرایش‌های متعددی است که از مهمترین آن‌ها می‌توان به ویروس شناسی، باکتری شناسی، ایمونولوژی و انگل شناسی اشاره کرد. ویروس‌ها در طیفی گسترده، به عنوان ارگانیسم طبقه‌بندی شده‌اند، آن‌ها یا به عنوان میکرو ارگانیسم‌های بسیار ساده و یا مولکول‌های بسیار پیچیده در نظر گرفته می‌شوند. میکرو ارگانیسم‌ها و فعالیت‌های آن‌ها عملاً برای تمام فرآیندهای روی زمین اهمیت حیاتی دارند. این موجودات کوچک و ریز به این دلیل اهمیت دارند که هر جنبه‌ از زندگی ما را تحت تاثیر خود قرار می‌دهند. آن‌ها درون بدن ما، روی بدن و اطراف ما هستند. میکروبیولوژی مطالعه تمامی موجودات زنده و غیر زنده‌ای است که بیش از حد کوچک هستند و با چشم مسلح دیده نمی‌شوند.

 این موجودات شامل باکتری‌ها، آرکئا یا آرکیا، ویروس‌ها، قارچ‌ها، پریان‌ها، پروتوزوآ و جلبک‌ها هستند که در مجموع به عنوان ‘میکروب’ شناخته می‌شوند. این میکروب‌ها نقش‌های کلیدی در چرخه‌ی مواد مغذی، تخریب زیستی، تغییرات آب و هوایی، فساد غذایی، علت و کنترل بیماری، و بیوتکنولوژی دارند. به لطف تطبیق‌پذیری، میکروب‌ها را می‌توان در بسیاری جهات به کار گرفت و از آن‌ها استفاده‌های مفید کرد که چندی از این کاربردها عبارت‌اند از:

  • ساخت داروهای حیاتی و واکسن
  • ساخت سوخت‌های زیستی
  • پاک کردن اآلودگی‌ها
  • تولید انواع غذا و نوشیدنی

 علم ژنتیک و زیست شناسی مولکولی به دانشمندان کمک می‌کند تا روابط تکاملی بین میکروب‌ها و زیستگاه آن‌ها را درک کنند. اگر چه درصد پایینی از میکرو ارگانیسم‌ها برای انسان‌ها، گیاهان و حیوانات مضر هستند و ممکن است سبب وجود بیماری‌های جدی در بدن شوند، اما اکثرا نقش مهمی در اکوسیستم و یا تولید مواد غذایی دارند.

اپلای رشته میکروبیولوژی در خارج از کشور

علاقه‌مندان به رشته میکروبیولوژي برای ورود به این شغل حداقل به مدرک کارشناسی نیاز دارند. افرادی که برای این رشته در خارج از کشور اپلای می‌کنند، معمولا در رشته‌هایی مانند شیمی، فیزیک، آمار، بیوشیمی و ژنتیک فارغ‌التحصیل می‌شوند. بیشتر دانشگاه‌ها دوره‌های عملی و آزمایشگاهی را نیز برای دانشجویان در نظر گرفته‌اند. برخی دانشگاه‌ها نیز گواهی‌های خاصی را در این رشته اعطا می‌کنند که دانشجویان می‌توانند در حوزه‌ای خاص تخصص بگیرند. این گواهی‌ها بیشتر برای افرادی که در حوزه‌های خاصی مثل مواد غذایی، حوزه دارویی و میکروبیولوژیستی فعال هستند بسیار کاربردی است. اگر چه الزامات ورود به این رشته و اپلای در خارج از کشور از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت است، اما در بیشتر دانشگاه‌ها نمره GPA باید حداقل ۳.۳ و یا بالاتر باشد و متقاضی بر اساس زبان آموزش دانشگاه، مدرک معتبر زبان را با حداقل نمره مورد نیاز ارائه دهد. افرادی که می‌خواهند بعد از تحصیلات کارشناسی میکروبیولوژی در مقاطع بالاتر اپلای کنند لازم است تا در طول تحصیل کارشناسی، رزومه‌ای قوی و پر بار آماده کنند. به عنوان مثال، دوره‌ی کارآموزی خود را حتما در آزمایشگاهی معتبر بگذرانند و به دنبال کسب تجربه باشند.

محبوب‌ترین رشته‌هایی که دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد میکروبیولوژی اپلای می‌کنند، موضوعاتی مانند بیوشیمی، بیوانفورماتیک، بیوتکنولوژی، میکروبیولوژی محیط زیست، ژنتیک، میکروبیولوژی پزشکی و زیست شناسی مولکولی است. میکروبیولوژیست‌هایی که قصد انجام تحقیقات علمی و یا کار مستقل دانشگاهی دارند، ملزم به اخذ دکترای میکروبیولوژی هستند. رایج‌ترین رشته‌‌ی منتخب دانشجویان در مقطع دکتری ویرولوژی یا همان ویروس شناسی است که دانشجویان به جز شرکت در کلاس، ملزم به انجام تحقیقات و ارائه پایان‌نامه هستند. در این مقطع میکروبیولوژیست‌ها به انجام تحقیقات به شیوه علمی، تجزیه و تحلیل داده‌های موجود، آماده سازی، تفسیر و ارائه داده‌ها با استفاده از برنامه‌های آماری و تفکیک‌های کیفی و کمی و دیگر فعالیت‌ها می‌پردازند.

برای اطلاع از اینکه چگونه اپلای کنیم روی لینک کلیک کنید.

ادامه تحصیل میکروبیولوژی در خارج از کشور

ادامه تحصیل میکروبیولوژی در خارج از کشور 

یکی از گزینه‌ها برای علاقه‌مندان به رشته میکروبیولوژی، مدرک کاردانی هنر A.A.) (Associate of Arts است که دانشجو بعد از اتمام مقطع دبیرستان، ۲ سال را به تحصیل در این رشته می‌گذراند. فارغ‌التحصیلان از این سطح می‌توانند در آزمایشگاه‌های مختلف بالینی و تحقیقاتی به عنوان تکنسین آزمایشگاه مشغول به کار شوند.

رشته میکروبیولوژی یکی از رشته‌هایی است که در برخی دانشگاه‌ها به صورت آنلاین نیز آموزش داده می‌شود. یکی از این برنامه‌ها، کارشناسی ارشد آنلاین میکروبیولوژی است. توجه داشته باشید که رشته میکروبیولوژی را نمی‌توان کاملا به صورت آنلاین آموزش دید و دانشجویان موظف‌اند برای شرکت در کلاس‌های درس، آزمایشگاه و یا سمینارها به صورت حضوری به دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کنند. تحصیل در دوره کارشناسی ارشد آنلاین میکروبیولوژی به طور معمول ۴ تا ۶ سال طول می‌کشد و بعد از آن دانشجویان می‌توانند در مقطع دکتری ادامه تحصیل دهند. در لیست زیر بهترین دانشگاه‌های جهان در رشته آنلاین میکروبیولوژي آورده شده است:

نام دانشگاهنام رشتهتوضیحات
دانشگاه لی هایکارشناسی ارشد آنلاین علوم زیست شناسی مولکولیدانشگاه لی های در مقطع کارشناسی ارشد در ۳۰ واحد، رشته میکروبیولوژی را به صورت آنلاین آموزش می‌دهد. متقاضیان به صورت پاره‌وقت ثبت‌نام و در دوره‌های اصلی مانند ژنتیک مولکولی، بیوشیمی، زیست شناسی سلولی و مولکولی و زیست شناسی پیشرفته سلولی شرکت می‌کنند. کلاس‌های انتخابی شامل زیست شناسی تکاملی، بیماری‌های سلولی در انسان و ایمونولوژی است. این مدرک بیشتر برای افرادی است که مدرک کارشناسی زیست شناسی، شیمی یا زیست شناسی مولکولی دارند.  
مؤسسه فناوری ایلینویکارشناسی ارشد آنلاین بیوشیمی و بیوفیزیکموسسه فناوری ایلینوی، کارشناسی ارشد بیوشیمی و بیوفیزیک را به صورت آنلاین با هر دو گزینه پایان‌نامه و بدون پایان‌نامه ارائه می‌دهد. برنامه درسی در این مقطع بر مطالعات ساختاری و شامل زیست شناسی مولکولی سلول‌ها، تعیین ساختار ماکرو مولکولی و آزمایشگاه در زیست شناسی سلولی و مولکولی تمرکز دارد.  
دانشگاه جورج واشنگتنکارشناسی ارشد آنلاین علوم بهداشتی و میکروبیولوژی بالینیبرنامه کارشناسی ارشد آنلاین میکروبیولوژی دانشگاه جورج واشنگتن بیشتر برای افرادی است که تمایل به کار در محیط آزمایشگاهی دارند. این برنامه شامل دوره‌های علوم آزمایشگاهی و دوره‌های تحقیقاتی است. فارغ‌التحصیلان می‌توانند در حوزه‌های مربوط به بیوتکنولوژی، شرکت‌های داروسازی، موسسات تحقیقاتی و آزمایشگاه‌های بهداشت و همچنین آزمایشگاه‌های عمومی مشغول به کار شوند.  
دانشگاه لیبرتیکارشناسی ارشد آنلاین علوم زیست پزشکی، میکروبیولوژی و بیوشیمیدانشگاه لیبرتی، کارشناسی ارشد میکروبیولوژی را در مدت ۱ سال و نیم و با ۳۹ واحد درسی ارائه می‌دهد. نمرات دروس شیمی، زیست شناسی، شیمی آلی و فیزیک در دوران کارشناسی برای شرکت در این دوره ضروری است. دوره‌های اصلی رشته میکروبیولوژی شامل بیوشیمی، ویرولوژی، اصول آسیب شناسی و آمار زیستی است. فارغ‌التحصیلان می‌توانند در مشاغلی مانند زیست پزشکی، میکروبیولوژیست، پزشکی، دستیار پزشک و استاد دانشگاه مشغول به کار شوند.  
دانشگاه مریلندکارشناسی ارشد آنلاین بیوتکنولوژیدوره کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی آنلاین در ۳۶ واحد درسی ارائه می‌شود و یکی از معروف‌ترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل در رشته بیوتکنولوژی از شاخه‌‌ی میکروبیولوژی به صورت انلاین است.  
دانشگاه درکسلکارشناسی ارشد آنلاین در میکروبیولوژیدانشگاه درکسل در مقطع کارشناسی چندین رشته مهم را به صورت آنلاین برگزار می‌کند که مهمترین آن‌ها، بیماری‌های عفونی، زیست پزشکی و ایمونولوژی است. این دوره در دانشگاه درکسل در ۳۶ واحد پاس می‌شود.  
دانشگاه ایالتی واشینگتنکارشناسی ارشد حرفه‌ای آنلاین علوم زیستی مولکولیکارشناسی ارشد آنلاین رشته میکروبیولوژي در دانشگاه واشنگتن در ۳۳ واحد درسی است و فارغ‌التحصیلان باید ۳۲۰ ساعت دوره کارآموزی را بگذرانند. از مهمترین کلاس‌های این دوره می‌توان به بیوشیمی، زیست شناسی سلولی و زیست شناسی مولکولی اشاره کرد.  
دانشگاه فلوریداکارشناسی ارشد آنلاین میکروبیولوژی و علوم سلولیدوره تحصیلی میکروبیولوژی دانشگاه فلوریدا به صورت آنلاین همراه با ۳۰ واحد درسی است و دانشکده ژنتیک مولکولی و میکروبیولوژی این دانشگاه، بزرگترین بخش میکروبیولوژی ایالات متحده آمریکا به شمار می‌رود. در این دوره، به بررسی موضوعات جامع مانند بیماری‌های عفونی، ژنتیک، ویروس شناسی، زیست شناسی مولکولی و چند مبحث دیگر پرداخته می‌شود.

درباره زمان مناسب برای اپلای تحصیلی کانادا بیشتر بخوانید.

به طور کلی، دوره‌های کارشناسی رشته میکروبیولوژي در جهان به شرح زیر هستند:

  • لیسانس میکروبیولوژی (دوره‌های ۳ ساله)
  • لیسانس علوم میکروبیولوژی کاربردی (دوره‌های ۳ ساله)
  • لیسانس علوم میکروبیولوژی صنعتی (دور‌ه‌های ۳ ساله)
  • لیسانس علوم صنایع غذایی (دوره‌های ۳ ساله)
  • لیسانس علوم میکروبیولوژی بالینی (دوره‌های ۳ ساله)

دوره‌های کارشناسی ارشد در جهان به قرار زیر هستند:

  • کارشناسی ارشد میکروبیولوژی (دوره‌های ۲ ساله)
  • کارشناسی ارشد میکروبیولوژی کاربردی (دوره‌های ۲ ساله)
  • کارشناسی ارشد میکروبیولوژی پزشکی (دوره های ۲ ساله)
  • کارشناسی ارشد ژنتیک میکروبی و بیوانفورماتیک (دوره‌های ۲ ساله)
  • تخصص در میکروبیولوژی (دوره‌های ۲ ساله)
  • میکروبیولوژی کشاورزی (دوره‌های ۲ ساله)
  • میکروبیولوژی صنعتی (دوره‌های ۲ ساله)
  • میکروبیولوژی تکاملی (دوره‌های ۲ ساله)
  • نانو میکروبیولوژی (دوره‌های ۲ ساله)
  • میکروبیولوژی سلولی (دوره‌های ۲ ساله)
  • میکروبیولوژی خاک (دوره‌های ۲ ساله)
  • میکروبیولوژی دامپزشکی (دوره‌های ۲ ساله)
  • میکروبیولوژی آب (دوره‌های ۲ ساله)
  • میکروبیولوژی دارویی (دوره‌های ۲ ساله)
  • ژنتیک میکروبی (دوره‌های ۲ ساله)
  • میکروبیولوژی محیط زیست (دوره‌های ۲ ساله)

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

گرایش های میکروبیولوژی در خارج از کشور

گرایش های میکروبیولوژی در خارج از کشور

نام گرایشتوضیحات
باکتری شناسیباکتری شناسی که یکی از زیر مجموعه‌های مهم شاخه زیست شناسی و از گرایش‌های اصلی رشته میکروبیولوژی است، به مطالعه زیست شناسی، بوم شناسی، ژنتیک و بیوشیمی و دیگر جنبه‌های مرتبط می‌پردازد. از مهمترین حوزه‌های مطالعاتی باکتری شناسی، بررسی رابطه‌ی باکتری‌ها با انسان و جانوران است.  
قارچ شناسیقارچ شناسی یکی از شاخه‌های زیست شناسی و از گرایش‌های میکروبیولوژی است که به مطالعه قارچ‌ها از جمله خواص ژنتیکی و بیوشیمی آن‌ها، طبقه‌بندی و استفاده در طب سنتی، مواد غذایی و خطرات احتمالی مانند عفونت یا مسمومیت می‌پردازد. قارچ‌ها در حوزه‌های مختلفی کاربرد دارند. به عنوان مثال استفاده از آن‌ها در طب پزشکی بسیار زیاد است. قارچ شناسان در حوزه پزشکی از قارچ‌ها برای تولید پنی‌سیلین استفاده می‌کنند.  
پروتوزئولوژیپروتوزئولوژی شاخه‌ای از جانورشناسی و از مهمترین گرایش‌های میکروبیولوژی است که به مطالعه تک سلولی‌ها می‌پردازد. به همین دلیل این رشته ممکن است به عنوان علم تک سلولی یا تک یاخته (یوکاریوت‌های میکروسکوپی یا به صورت انگلی و یا موجودات زنده) توصیف شود. متخصصان پروتوزئولوژی روی انواع مختلف تک سلولی‌ها، ویژگی‌های مربوطه و همچنین نحوه تعامل آن‌ها با محیط اطراف خود به عنوان انگل یا موجودات زنده آزاد تمرکز می‌کنند. این علم مربوط به حوزه‌های میکروب شناسی، زیست شناسی پزشکی، ایمونولوژی، جانور شناسی، انگل شناسی و میکروبیولوژی است.  
انگل شناسیانگل شناسی در حققیت یکی از اساسی‌ترین زیر شاخه‌های رشته میکروبیولوژی است که به مطالعه انگل‌ها، میزبان‌ها و رابطه بین آن‌ها می‌پردازد. میزبان انگل‌ها می‌تواند انسان یا حیوان باشد. رشته‌هایی که با این حوزه سر و کار دارند زیست شناسی سلولی، بیوشیمی، زیست شناسی مولکولی، ایمونولوژی، ژنتیک و بوم شناسی هستند. انگل شناسی در حوزه‌های دامپزشکی، ساخت واکسن‌ها، حوزه‌ی کشاورزی و صنایع غذایی کاربرد دارند.  
ایمونولوژیایمونولوژی که هم در ردیف زیر شاخه‌های رشته زیست شناسی قرار می‌گیرد و هم جزء دسته‌بندی‌ها و گرایش‌های رشته میکروبیولوژی است و به مطالعه سیستم ایمنی بدن موجودات می‌پردازد. ایمونولوژي به دلیل ارتباط نزدیک با سلامت انسان، رشته بسیار مهمی است. این رشته به بررسی نقص سیستم ایمنی در اختلالاتی مانند بیماری‌های خود ایمنی، حساسیت‌های حاد و رد پیوند می‌پردازند.  
ویروس شناسیویروس شناسان به مطالعه و بررسی ساختار، طبقه‌بندی و تکامل ویروس‌ها پرداخته و با استفاده از اصول و تکنیک‌های مشخص به کشف و استفاده از آن‌ها در تحقیق و درمان می‌پردازند. ویروس شناسی یکی از مهمترین گرایش‌های رشته میکروبیولوژی است.  
نماتولوژی/ کرم شناسیاز آن جایی که کرم‌ها می‌توانند سبب وجود انواع مختلفی از بیماری‌ها و عفونت‌ها شوند، مطالعه و شناخت آن‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است. به همین دلیل این رشته به عنوان زیر شاخه‌ای از رشته میکروبیولوژي در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود.  
میکروبیولوژی زیست محیطیاین رشته به سه حوزه اصلی باکتری‌ها، ویروس‌ها و یوکاریوت‌ها می‌پردازد. میکرو ارگانیسم‌ها به دلیل پراکندگی در سطح زمین، کل کره را تحت تاثیر قرار داده‌اند به همین دلیل نقش تاثیرگذاری در زندگی انسان‌ها و دیگر موجودات دارند. این رشته به دلیل بررسی اثرات میکروب‌ها در آلودگی‌ها و وجود تغییرات آب و هوایی اهمیت بسیار دارد.  
ژنتیک میکروبیرشته ژنتیک میکروبی ترکیبی از رشته‌های میکروبیولوژی و مهندسی ژنتیک است که میکرو ارگانیسم‌ها را برای اهداف مختلف مورد مطالعه قرار می‌دهد. اساسی‌ترین حوزه‌‌ی مورد بررسی ژنتیک میکروبی، ژنتیک موجودات میکروسکوبی و بسیار ریز است که شامل ویروس‌ها، آرکیاها و یا باکتری‌ها است. اساسی‌ترین مسئله در علم ژنتیک میکروبی بررسی ژنوتیپ‌ها و فنوتیپ‌ها است.  
میکروبیولوژی سلولیپلی که حوزه میکروبیولوژی و زیست شناسی سلولی را به هم پیوند می‌دهد، میکروبیولوژی سلولی است که در حقیقت در این رشته ساختار و عملکرد سلول‌های میکروبی مورد مطالعه و بررسی قرار می‌گیرد.  
میکروبیولوژی تکاملیاین رشته به مطالعه تکامل میکرو ارگانیسم‌ها می‌پردازد. در واقع، متخصصان میکروبیولوژی تکاملی، تکامل میکرو ارگانیسم‌ها را از نسلی به نسل دیگر بررسی می‌کند.  
فیزیولوژی میکروبیمطالعه روی میکرو ارگانیسم‌های مختلف مانند انگل‌ها، قارچ‌ها، باکتری‌ها و ویروس‌ها به رشته فیزیولوژی میکروبی مربوط می‌شوند.  
میکروبیولوژی مواد غذاییاین رشته نیز یکی از زیر شاخه های مهم رشته میکروبیولوژی است و به بررسی مسائل میکروبیولوژیکی می پردازد که در تولید پنیر یا ماست مورد استفاده قرار می گیرند.  
میکروبیولوژی کشاورزیبرخی میکرو ارگانیسم‌ها با خاک و گیاه در ارتباط‌اند. به همین علت در حیطه میکروبیولوژي کشاورزی قرار می‌گیرند.  
میکروبیولوژی داروییبرخی میکرو ارگانیسم‌ها در تهیه‌ی بسیاری از داروها موثرند، به همین علت این رشته مستقل از شاخه‌های میکروبیولوژی است.  
میکروبیولوژي پزشکیبسیاری از میکروب‌ها و باکتری‌ها در صورتی که به موقع شناسایی و درمان نشوند، می‌توانند سلامتی انسان را به خطر بیندازند. به همین دلیل میکروبیولوژي پزشکی به پیشگیری، تشخیص و درمان عفونت‌ها رسیدگی می‌کند.  
بیوتکنولوژیبیوتکنوژی، دستکاری علمی موجودات زنده به ویژه در سطح مولکولی و ژنتیکی برای تولید محصولات مفید است  
میکروبیولوژی بهداشت عمومیمیکروبیولوژی بهداشت عمومی حوزه‌ای است که با نظارت، کنترل و پیشگیری بیماری‌ها در جوامع سر و کار دارد.  

بهترین گرایش میکروبیولوژی برای اپلای در خارج از کشور

برخی گرایش‌های رشته بیوتکنولوژی به گرایش‌های رشته مهندسی مربوط می‌شوند و برخی دیگر به گرایش‌های رشته علوم پزشکی. به همین دلیل مسیر شغلی افراد بعد از انتخاب یکی از این دو حوزه‌ی مجزا، متفاوت خواهد بود. شکی نیست که هر دو گرایش مهندسی و علوم، کاربردی هستند و هر کدام بسته به کاربردشان و نقشی که دارند بسیار حائز اهمیت‌اند به همین علت هیچ گرایشی بر دیگری برتری ندارد و افراد فقط با پشتکار و هدف می‌توانند وارد مسیر موفقیت شوند.

درباره اپلای پزشکی بیشتر بخوانید.

تحقیقات تیم تراست حاکی از آن است که مسیرهای شغلی برای گرایش‌های میکروبیولوژی بسیار زیاد است و تا کنون بیشترین اپلای را برای گرایش‌ها و مشاغل زیر داشته است. توجه داشته باشید که اپلای در این رشته‌ها به معنای برتری این گرایش‌ها بر سایر گرایش‌ها نیست!

عنوانتوضیحات
بیوتکنولوژیست‌هابیوتکنولوژیست‌ها می‌توانند در بخش‌های کشاورزی، محیط زیست و صنایع مشغول به کار شوند. بیوتکنولوژیست زیست محیطی ممکن است میکروارگانیسم‌هایی را توسعه دهد که سبب تمیزی آب آلوده شود. بیوتکنولوژیست پزشکی می‌تواند با استفاده از تکنیک‌هایی مانند کشت سلولی انواع داروها را تولید کند.  
دانشمند آزمایشگاه بالینیاین افراد در آزمایشگاه‌های بالینی، دامپزشکی، دولتی و ملی مشغول به کار می‌شوند. آن‌ها نمونه‌های خون، ادرار و بافت‌های بدن را به منظور یافتن علت بیماری و عفونت آزمایش می‌کنند.  
صنایع غذاییمیکروبیولوژیست‌های غذایی به شرکت‌ها کمک می کنند تا استاندارد‌های ایمنی محصول و کیفیت مواد غذایی را بهبود بخشند.  
ایمونولوژیستاین رشته به چگونگی عملکرد سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری‌ها می‌پردازد
استاد و دبیریبرخی افراد به دلیل علاقه به حوزه آموزش، در مقطع دبیرستان یا در دانشگاه به عنوان استاد دانش خود را در رشته میکروبیولوژی در اختیار سایر علاقه‌مندان قرار می‌دهند.
بورسیه میکروبیولوژی در خارج از کشور

بورسیه میکروبیولوژی در خارج از کشور

اگر قصد ادامه‌ تحصیل در خارج از کشور را دارید، می‌توانید با هزینه‌ی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید. بورسیه‌های تحصیلی یا کمک ‌هزینه‌های دانشجویی از راه‌های مختلفی تامین می‌شوند که می‌تواند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد شرایط قرار گیرند.

دانشگاه‌های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع و رشته‌های تحصیلی، بورسیه‌هایی را در نظر می‌گیرند. گاهی بورسیه‌‌ها تمام هزینه‌های شخصی و تحصیلی را و گاهی هم بخشی را پوشش می‌دهد. لازم به ذکر است، در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد شرایط قرار گیرد. بعضی از بورسیه‌‌ها عبارت‌اند از:

  • بورسیه‌های تشویقی: بورسیه‌های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعد در هر ترم تحصیلی با معدل بالا تعلق می‌گیرد.
  • بورسیه‌‌های ورودی: بورسیه‌های ورودی به دانشجویان جدید و براساس شایستگی و معدل ترم قبلی اعطا می ‌شود.
  • بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA: بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می‌پردازند.
  • بورسیه ‌های دستیار مدرس یا TA: بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می‌پردازند.
  • بورسیه‌های کارآموزی: بورسیه‌های کارآموزی در خارج از کشور به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که مشتاق انجام کارهای پاره‌وقت در کنار تحصیل هستند. این دانشجویان گاهی در دانشگاه و گاهی هم در خارج از دانشگاه مشغولند.

برای اطلاع از کار‌آموزی در کانادا روی لینک کلیک کنید.

لازم به ذکر است که دانشجویان می‌توانند علاوه بر بورسیه‌ها و کمک‌ هزینه‌های تحصیلی، وام‌هایی را نیز (وام دانشجویی کانادا) از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه‌ها و کمک‌ هزینه‌های تحصیلی در رشته‌ میکروبیولوژی، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید و از بورسیه‌های مربوط به رشته‌ میکرو بیولوژی مطلع شوید. همچنین سایت‌هایی هستند که می‌توانید با ذکر نام دانشگاه و رشته‌ تحصیلی از بورسیه‌های رشته مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بورسیه‌های رشته ‌میکروبیولوژی به سایت‌های scholarshipportal و careeronestop زیر مراجعه کنید.

دانشگاه های برتر میکروبیولوژی در خارج از کشور

انتخاب دانشگاه درست و معتبر در هر رشته و زمینه‌ای سبب وجود فرصت‌های شغلی فراوان می‌شود. از آنجایی که دانشجویان سال‌های زیادی را صرف تحصیل می‌کنند، به احتمال زیاد انتخاب دانشگاه مناسب آینده کاری آن‌ها را تضمین خواهد کرد. رشته میکروبیولوژی رشته‌ای بسیار مهم است که هر ساله دانشگاه‌های زیادی برای برتری در این رشته با هم رقابت می‌کنند. موسسه مهاجرتی تراست بعد از بررسی‌های فراوان به لیستی از ۵۰ دانشگاه برتر در رشته میکروبیولوژی رسیده که است که در جدول زیر به آن می‌پردازیم:

دانشگاه هاروارددانشگاه آکسفورد    دانشگاه واشنگتندانشگاه راکفلردانشگاه کالفرنیا – سان فرانسیسکو
دانشگاه دوکمؤسسه فناوری ماساچوست  دانشگاه ویسکانسین–مدیسوندانشگاه جانز هاپکینزدانشگاه واشینگتن در سنت لوئیس
دانشگاه استنفوردامپریال کالج لندن    دانشگاه توکیودانشگاه کالیفرنیا – برکلیدانشگاه پنسیلوانیا
دانشگاه کمبریجدانشکده پزشکی آیکان در مانت ساینای  دانشگاه کرنلدانشگاه کالیفرنیا – سن دیگودانشگاه کارولینای شمالی – چپل هیل
دانشگاه ییلدانشگاه اموری  دانشگاه آلاباما – بیرمنگامدانشگاه ادینبورگدانشگاه گلاسکو    
دانشگاه کوئینزلند استرالیا  دانشگاه هنگ کنگدانشگاه ایالتی پنسیلوانیادانشگاه اوساکادانشگاه مک گیل
دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلسدانشگاه میشیگاندانشگاه بریتیش کلمبیادانشگاه مریلند – بالتیموردانشگاه ایکس مارسی فرانسه  
دانشگاه نیویورکدانشگاه پیتسبرگدانشگاه اراسموس روتردام  دانشگاه کلمبیامؤسسه کارولینسکا
 کالج دانشگاهی لندندانشکده بهداشت هاجیندانشگاه کپنهاگ  دانشگاه هلسینکی فنلانددانشگاه لیدن
دانشگاه ایالتی اوهایودانشگاه تورنتودانشگاه مینه سوتا– شهرهای دوقلو  دانشگاه شیکاگودانشگاه ملی سئول

درباره اینکه چگونه بورسیه‌ی تحصیلی بگیریم و بورسیه تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.

اخذ ویزا برای اپلای میکروبیولوژی در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای میکروبیولوژی در خارج از کشور

روند اخذ ویزا در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است اما آنچه اهمیت دارد این است که متقاضی بتواند تمامی مراحل را به درستی انجام دهد چرا که هر نقص و خطا در این روند ممکن است شما را از ادامه ‌تحصیل در خارج از کشور باز دارد و یا باعث تاخیر در فرآیند مهاجرت شود. بنابراین انتخاب مشاوران با تجربه در این زمینه، به اخذ ویزای شما کمک خواهد کرد. تیم تراست با کسب سال‌‌ها تجربه کاری در زمینه اخذ ویزا، شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری می‌کند. مدارک مورد نظر و مراحل زیر، روند کلی اخذ ویزا را در رشته‌ میکروبیولوژی نشان می‌‌دهد.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌ مورد نظر (در اینجا رشته‌ میکروبیولوژی )
  • نامه‌ پذیرش دانشگاه
  • گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌ آخرین مدرک تحصیلی
  • مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ صدور ویزا
  • داشتن نامه‌ سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده‌اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی هستند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق‌تر می‌توانید با مشاوران ما در تیم تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه کنید.

درباره بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی بیشتر بدانید.

اپلای میکروبیولوژی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

  • اپلای رشته میکروبیولوژی در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

علاقه‌مندان به رشته میکروبیولوژی می‌توانند بعد از اتمام دبیرستان مستقیما برای رشته کارشناسی میکروبیولوژی اقدام کنند. دوره تحصیلی کارشناسی میکروبیولوژی بسته به دانشگاه مقصد، ممکن است ۳ یا ۴ سال طول بکشد و در نهایت با مدرک کارشناسی خود به عنوان میکروبیولوژیست در زمینه‌های مختلف مشغول به کار شوید. کارشناسی میکروبیولوژی شما را قادر می‌سازد تا به بررسی سیستم‌ها و روابط بین زندگی انسان و محیط زیست پی ببرید. تمرکز این دوره بر روی موارد زیر است:

  • مطالعه زیست شناسی باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها
  • بررسی عوامل بیماری در انسان‌ها و دیگر موجودات
  • بررسی جنبه‌های بیوشیمی، فیزیولوژی و ژنتیک میکرو ارگانیسم‌ها
  • آماده سازی دانشجویان برای پژوهش و کار در موقعیت‌های شغلی مرتبط
  • اپلای رشته میکروبیولوژی در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

افرادی که می‌خواهند در مقاطع بالاتری تحصیل کنند به اپلای در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری روی می‌آورند. برنامه کارشناسی ارشد در رشته میکروبیولوژی معمولا بین ۱ تا ۲ سال است و افراد در این مقطع گرایش خاصی را انتخاب و آن را ادامه می‌دهند.

  • اپلای رشته میکروبیولوژی در مقطع دکتری در خارج از کشور

افرادی که برای مقطع دکتری رشته میکروبیولوژی اقدام می‌کنند به صورت تخصصی به پژوهش و تحقیق در زمینه‌های ویروس شناسی، انگل شناسی و ایمونولوژی می‌پردازند تا بتوانند به تشخیص و درمان بیماری‌های عفونی کمک کنند. به طور کلی تحصیل در مقطع دکتری رشته میکروبیولوژی ۳ سال است. اما این مدت بسته به دانشگاه مقصد ممکن است بیشتر یا کمتر باشد.  

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته میکروبیولوژی در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته میکروبیولوژی در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای رشته میکروبیولوژی بسته به دانشگاه هدف متفاوت است اما در قسمت زیر به مهمترین آن‌ها اشاره شده است.

  • حداقل نمره GRE‌ برای رشته میکروبیولوژی ۳.۳ است که این عدد ممکن است در دانشگاه‌های برتر بیشتر باشد.
  • انتخاب رشته و گرایش مورد نظر.
  • فرم پذیرش آنلاین را در سایت دانشگاه مورد نظرتان پر کنید.
  • از آنجایی که تمامی اخبار و اطلاعات مربوط به اپلای از طریق ایمیل اطلاع داده می‌شود از ایمیل معتبری استفاده و مداوم آن را چک کنید.
  • داشتن حداقل ۲ تا ۳ توصیه‌نامه
  • داشتن مدرک زبان معتبر IELTS یا  TOEFEL
  • ذکر مقالاتی که به چاپ کردید
  • کپی از آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه
  • بالا بودن نمرات دروس ریاضی، فیزیک و شیمی
  • ریز نمرات مدرک دیپلم دبیرستان
  • انگیزه‌نامه
  • گواهی تمکن مالی
  • پرداخت هزینه پذیرش که معمولا غیر قابل استرداد است.

درباره تاثیر مقاله بر اپلای بیشتر بدانید.

بازار کار میکروبیولوژی در خارج از کشور

فرصت‌های شغلی رشته میکروبیولوژی به عوامل مختلفی از جمله موقعیت جغرافیایی، رشته و گرایش، کشور هدف، میزان ساعات کاری و سطح آموزش و تجربه بستگی دارد. مدرک میکروبیولوژی به شما کمک خواهد کرد که واجد شرایط بسیاری از مشاغل فنی، تحقیقاتی و بالینی باشید. اگر چه بخش مهمی از کار میکروبیولوژیست‌ها در آزمایشگاه‌ها است، اما میکروبیولوژیست‌ها می‌توانند در آزمایشگاه‌های پاتولوژی و یا میکروب شناسی بیمارستان‌ها، در پالایشگاه‌های نفت، بخش‌های تحقیقاتی مربوط به حوزه‌های دارویی و یا غذایی و محیط زیست مشغول به کار شوند. آن‌ها همچنین می‌توانند به عنوان کارشناس مواد غذایی و یا به عنوان کارشناس آزمایشگاه در حوزه ساخت واکسن فعالیت کنند.

برای اطلاع از شرایط کار در خارج از کشور روی لینک کلیک کنید.

میانگین درآمد میکروبیولوژیست ها در کشور ها

سایت salary expert، یکی از معروف‌ترین سایت‌ها در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان است. جدول زیر، درآمد کشورها را در رشته میکروبیولوژی نشان می‌دهد. توجه کنید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روزرسانی می‌کند و ماهانه ممکن است شاهد تفاوت اندکی در میان ارقام باشید. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را در این سایت بررسی کنید.

در جدول زیر به میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها در برخی کشورها می‌پردازیم:

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در اتریشمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۵۰,۹۷۲ یورو
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها‌ در هر ساعت: ۲۵ یورو  
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۱,۲۰۳ یورو
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۶,۰۱۸ یورو   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۳,۱۲۳ یورو   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در استرالیامیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۹۸,۶۱۳ دلار
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۴۷ دلار  
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۲,۳۲۷ دلار 
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۹,۸۳۷ دلار  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها ‌ با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۲,۳۹۰ دلار   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در باهامامیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۵۴,۴۲۲ دلار  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۲۶ دلار
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۱,۲۸۴ دلار
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه ‌کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۸,۵۵۱ دلار
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۷,۵۶۱ دلار   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در بلغارستانمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۳۵,۰۷۱ لو
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱۷ لو
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری:  ۸۲۸ لو
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵,۲۵۳ لو  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۴,۲۵۷ لو  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در بلاروسمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۱۰,۸۹۹ روبل
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۵ روبل
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری:  ۲۵۷ روبل
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۸۱۳ روبل  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳,۶۹۳ روبل   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در برمودامیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۷۶,۰۴۴ دلار
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۳۷ دلار
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۱,۷۹۵ دلار  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۳,۹۰۸ دلار    
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۴,۴۷۴ دلار    
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در کانادامیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۸۴,۷۹۹ دلار
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۴۱ دلار
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۲,۰۰۱ دلار
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۹,۹۵۶ دلار     
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۵,۰۷۵ دلار   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در چینمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۲۱۳,۷۸۳ یوان
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۱۰۳ یوان
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۵,۰۴۵ یوان
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه ‌کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۵۲,۷۸۲ یوان     
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۶۷,۷۵۳ یوان  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در کاستاریکامیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۱۴,۳۳۱,۸۲۲ کولون
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۶,۸۹۰ کولون 
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۳۳۸,۲۳۱ کولون     
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰,۱۹۸,۴۲۳ کولون   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷,۸۷۲,۹۱۹ کولون   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در جمهوری چکمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۶۸۰,۵۳۸ کرونا
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۳۲۷ کرونا  
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۱۶,۰۶۱ کرونا
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه ‌کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۸۰,۸۸۸ کرونا   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۴۲,۷۶۶ کرونا   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در مراکشمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی:  ۱۴۹,۴۶۲ درهم
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۷۲ درهم 
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۳,۵۲۷ درهم
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۱۰۶,۰۷۹ درهم 
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۱۸۵,۹۰۶ درهم 
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در مصرمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۱۴۸,۷۰۰ پوند
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۷۱ پوند 
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۳,۵۰۹ پوند  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰۶,۶۱۴ پوند   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۱۸۶,۸۴۴ پوند
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در نیوزیلندمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۹۰,۰۴۳ دلار   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۴۳ دلار
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری:  ۲,۱۲۵ دلار 
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۶۳,۷۱۷ دلار   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۱,۶۶۵ دلار  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در فنلاندمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۵۵,۳۷۷ یورو
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۲۷ یورو
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری:  ۱,۳۰۷ یورو 
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‎ها با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹,۰۸۳ یورو  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‎ها با تجربه ‌کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۸,۴۹۴  یورو   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در فرانسهمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۴۷,۵۸۱ یورو
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۲۳ یورو
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۱,۱۲۳ یورو
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۳۳,۶۲۲ یورو  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۵۸,۹۲۳  یورو   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در گرجستانمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۷۹,۷۰۴ لاری
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۳۸ لاری
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۱,۸۸۱ لاری
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۵۷,۴۶۷ لاری     
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۰,۷۱۲ لاری    
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در پرتغالمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۳۰,۷۰۰ یورو
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱۵ یورو
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری:  ۷۲۵ یورو
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه ‌کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱,۶۵۳  یورو
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه ‌کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۷,۹۴۸ یورو  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در پاکستانمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۱,۷۱۰,۹۲۷ روپیه
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۸۲۳ روپیه
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۴۰,۳۷۸ روپیه  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های کم تجربه‌: (۱ تا ۳ سال) ۱,۲۲۹,۴۱۸ روپیه   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‎های با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۲,۱۵۴,۵۷۷ روپیه  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در مجارستانمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۷,۳۳۶,۵۴۹  فورینت  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۳,۵۲۷ فورینت 
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۱۷۳,۱۴۳ فورینت      
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۱۹۴,۲۹۳  فورینت   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه ‌کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹,۱۰۳,۰۹۳  فورینت   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در اوکراینمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۳۹۸,۴۴۰ گریونا
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱۹۲ گریونا    
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها ساعات اضافه کاری: ۹,۴۰۳ گریونا
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۸۶,۳۰۶  گریونا     
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه ‌کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۰۱,۷۵۷ گریونا   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در ایالات متحده‌ عربیمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۲۱۴,۶۶۱ درهم
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱۰۳ درهم   
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۵,۰۶۶ درهم 
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال)  ۱۵۲,۵۲۵ درهم    
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۶۷,۳۰۳ درهم   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در ایالات متحده‌ آمریکامیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۸۲,۱۳۴ دلار
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۳۹ دلار  
میانگین درآمد میکروبیولوژیست ها از ساعات اضافه کاری: ۱,۹۳۸ دلار
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های کم تجربه‌: (۱ تا ۳ سال) ۵۸,۰۷۲ دلار    
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‎های با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۱,۷۷۳ دلار   
 میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در کره‌ جنوبیمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۴۳,۲۰۱,۴۷۲ وون
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۲۰,۷۷۰ وون 
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۱,۰۱۹,۵۵۵ وون     
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۳۰,۷۰۳,۰۸۳ وون      
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۵۳,۸۰۷,۷۰۶ وون  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در سوئدمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۴۴۵,۰۹۹ کرون
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۲۱۴ کرون    
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۱۰,۵۰۴ کرون
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های کم تجربه‌: (۱ تا ۳ سال) ۳۱۴,۵۲۰ کرون   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۵۵۱,۲۰۳ کرون    
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در سنگاپورمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۷۷,۴۰۱ دلار  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۳۷ دلار   
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۱,۸۲۷ دلار
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۵۴,۹۳۵ دلار   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌های با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۹۶,۲۷۵ دلار   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در فیلیپینمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۴۴۰,۹۹۰ پزو
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۲۱۲ پزو
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۱۰,۴۰۷ پزو
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه ‌کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۱۴,۴۸۰ پزو    
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه ‌کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۵۱,۱۳۳ پزو    
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۵۱۶,۷۸۲ راند 
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۲۴۸ راند  
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری:  ۱۲,۱۹۶ راند  
میانگین حقوق  میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۶۸,۵۲۹ راند
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۴۵,۸۵۵ راند   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در مکزیکمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۳۰۸,۷۹۲ پزو  
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱۴۸ پزو
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۷,۲۸۷ پزو
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱۹,۲۱۳ پزو   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۸۴,۱۷۵ پزو   
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در ژاپنمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی:  ۷,۵۰۹,۵۸۲ ین
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۳,۶۱۰ ین
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۱۷۷,۲۲۶ ین     
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۳۰۱,۶۸۱ ین    
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹,۲۹۱,۲۹۲ ین
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در قزاقستانمیانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها به صورت کلی: ۴,۱۷۱,۶۸۶ تنگه 
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۲,۰۰۶ تنگه 
میانگین درآمد میکروبیولوژیست‌ها از ساعات اضافه کاری: ۹۸,۴۵۲ تنگه      
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲,۹۸۳,۸۵۱  تنگه    
میانگین حقوق میکروبیولوژیست‌ها با تجربه‌ کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۵,۲۲۹,۲۵۳ تنگه  
معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که وکلای مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

سوالات متداول

مدارک مورد نیاز برای اپلای میکروبیولوژی و پذیرش در آن چیست؟

برای پذیرش در این رشته نیاز به مدارک هویتی مانند ترجمه رسمی شناسنامه و پاسپورت معتبر است. حداقل اعتبار پاسپورت باید شش ماه باشد. مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ترجمه ریز نمرات و مدرک زبان نیز از اصلی‌ترین مدارک به حساب می‌آیند. شما باید انگیزه نامه و اهداف تحصیل در این رشته را به صورت دقیق تنظیم کنید تا فرآیند پذیرش به سرعت طی شود. در صورت اقدام برای پذیرش تحصیلات تکمیلی باید رزومه قوی، توصیه نامه دانشگاهی و متناسب با درخواست دانشگاه مقاله معتبر را نیز ارائه دهید.
ممکن است در بعضی از دانشگاه‌ها نیاز به نمره آزمون‌هایی مانند GRE نیز باشد که برای اطلاع دقیق بهتر است وب سایت دانشگاه مربوطه را بررسی کنید.

با کدام یک از مدارک زبان می‌توان برای رشته میکروبیولوژی اپلای کرد؟

مدارک زبان برای پذیرش در این رشته تافل، آیلتس، دولینگو و حتی آزمون PTE است. در واقع، متناسب با خواسته دانشگاه شما باید مدرک مربوطه را آماده کنید. در کشورهایی مانند کانادا امکان پذیرش با اکثر این آزمون‌ها مهیا شده است و شما براساس شرایط خود می‌توانید در یکی از این آزمون‌ها شرکت کنید.

آیا می‌توان بدون مدرک زبان در دانشگاه‌های خارج از کشور پذیرش گرفت؟

پذیرش مشروط یا کاندیشنال یکی از شرایط دانشگاه‌ها است که بدون مدرک زبان انجام می‌شود. در این روش شما باید قبل از ورود به دانشگاه در دوره مربوطه شرکت کنید و در مدت زمان معین به سطح مورد نظر در زبان برسید. البته، موارد دیگری نیز برای اثبات دانش زبانی وجود دارد که می‌توان زندگی در یک کشور انگلیسی زبان یا تحصیل در یک دانشگاه انگلیسی زبان را بیان کرد.

درآمد فارغ التحصیلان رشته میکروبیولوژی در خارج از کشور چقدر است؟

این رشته دارای درآمد مناسبی در کشورهای پیشرفته است چرا که یکی از رشته‌های پایه‌ای برای صنایع مختلف تلقی می‌شود. صنایع هایتک و علوم زیستی نیاز بالایی به این رشته دارند و فارغ التحصیلان می‌توانند در صنایع مختلف مشغول به کار شوند.
درآمد متخصصان این رشته در کشوری مانند آمریکا تا بیش از 100 هزار دلار در سال است و این میزان در مورد کشور کانادا با بیش از هشت سال سابقه کار تا 110 هزار دلار نیز بیان شده است. این درآمد در کشور استرالیا با سابقه شغلی زیاد تا 120 هزار دلار در سال و در اتریش تا 50 هزار یورو در سال برآورد شده است.

بهترین کشور برای اپلای میکروبیولوژی و ادامه شغل کدام است؟

برای تحصیل در این رشته بهتر است کشورهایی را مورد توجه داشته باشید که سرمایه گذاری زیادی روی صنایع علوم زیستی، صنایع غذایی و حتی صنایع داروسازی دارند. متخصصان میکروبیولوژی می‌توانند در کشورهای آمریکا، کانادا، استرالیا، آلمان، اتریش و سوئیس فرصت‌های شغلی عالی را برای خود دست و پا کنند چرا که نیاز و تقاضای شغلی در این مناطق بسیار زیاد است.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل در رشته میکروبیولوژی کدام است؟

رشته میکروبیولوژی به صورتی است که جزو رشته‌های تخصصی و حیاتی در کشورهای پیشرفته به شمار می‌رود. بر این اساس، دانشگاه‌های برتر جهانی مانند هاروارد، دوک، استنفورد و کمبریج سرمایه گذاری زیادی روی آن دارند. از دیگر مراکز علمی برتر در این حوزه می‌توان دانشگاه تورنتو، بریتیش کلمبیا کانادا، کرنل آمریکا، کالج لندن و مک گیل را بیان کرد. با نگاهی به سطح اینترنت مطمئنا می‌توانید بسیاری دیگر از مراکز علمی مرتبط با این رشته را بیابید که شرایط شما مناسب اپلای در آن باشد.

شهریه تحصیل در رشته میکروبیولوژی در خارج از کشور چقدر است؟

شهریه این رشته در خارج از کشور وابسته به سطح دانشگاه مورد نظر، میزان واحدهای انتخابی، کشور انتخاب شده و حتی امکانات دانشگاه است. این میزان در کشور کانادا بین 15 هزار دلار تا 35 هزار دلار در سال متغیر است. در کشور آمریکا نیز شهریه کارشناسی این رشته به صورت میانگین بین 40 تا 50 هزار دلار در سال است. برای تحصیل در این رشته بهتر است یک دانشگاه معتبر و خوب را انتخاب کنید تا در مورد یافتن شغل و کسب تخصص پس از پایان تحصیلات مطمئن شوید.

حوزه‌های شغلی و تحصیلی در رشته میکروبیولوژی شامل کدام موارد است؟

رشته میکروبیولوژی دارای بیشترین تنوع در مورد حوزه‌های شغلی است چرا که در صنایع پیشرفته و مدرن نیاز به متخصصان این رشته وجود دارد. صنایع مواد غذایی، داروسازی، علوم پزشکی، کشاورزی، زیست شناسی و ایمونولوژی تقاضای بالایی در مورد متخصصان این رشته دارند و با یک مدرک معتبر و مهارت خوب می‌توان در موقعیت‌های شغلی آن فعالیت کرد.

بورسیه‌های تحصیلی در رشته میکرو بیولوژی کدام هزینه‌ها را پوشش می‌دهند؟

در رشته‌های دانشگاهی که میکروبیولوژی نیز جزو آن‌ها محسوب می‌شود، بورسیه‌های متنوعی وجود دارند. بعضی از این بورسیه‌ها بخشی از هزینه‌های تحصیل را پوشش می‌دهند و بعضی دیگر ممکن است تمامی شهریه و هزینه‌های زندگی را شامل شوند. ملاک دریافت این بورسیه‌ها داشتن سوابق علمی رقابتی در رشته مورد نظر است که یکی از این ملاک‌ها معدل در مقطع تحصیلی قبلی است.

برای پذیرش سریع و آسان در رشته میکروبیولوژی کدام نکات مهم هستند؟

شما برای پذیرش سریع در این رشته باید مدارک را به صورت دقیق آماده کنید. این مدارک باید به صورت تماما ترجمه شده باشند و هیچ گونه نقصی در آن‌ها وجود نداشته باشد. آماده کردن مدارکی مانند انگیزه نامه و اهداف تحصیل بسیار مهم است و باید در آن نکات مورد نظر مورد توجه قرار بگیرد. در کنار این موارد، برای اپلای در رشته‌های دانشگاهی باید چند ماه قبل از ددلاین اقدام شود تا پذیرش در بهترین زمان اخذ شده و فرآیند ویزا شروع شود.

دیدگاهتان را بنویسید