آمار در حقیقت یکی از شاخه های رشته ریاضیات به شمار می رود و شامل هر گونه کمیتی است که توسط مقادیر خاصی محاسبه شود و در اختیار افرادی که به این اطلاعات و داده های آماری نیاز دارند قرار گیرد. بسیاری از علاقه مندان به تحصیل در رشته ریاضی، زیر شاخه آمار را برای تحصیل در خارج از کشور انتخاب می کنند. در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته آمار در اختیار شما قرار دهیم. اطلاعات تکمیلی در این خصوص را از این سایت مطالعه فرمایید.
لینک های مفید!
مراحل اپلای آمار
انگیزه مهاجرت
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ها برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشته اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.
اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
در مورد رشته آمار
رشته امار عملا در تمام رشته های علمی مانند علوم فیزیک و اجتماعی، بازرگانی، علوم انسانی، مشاغل دولتی و همچنین در تولید و فروش محصولات مورد استفاده قرار می گیرد. آمار شاخه ای از رشته ریاضیات است که از مسائل حساب، جبر خطی و نظریه های مختلف برای انجام محاسبات استفاده می کند. آمار به طور کلی به دو دسته تقسیم می شود:
تحلیل توصیفی آمار
همان گونه که از نام آن پیدا است از آمار توصیفی برای توصیف استفاده می شود. در حقیقت این گرایش از امار، ویژگی های اساسی و اطلاعات خاصی را توصیف می کند و داده ها را به شیوه ای منطقی نشان می دهد و یا خلاصه می کند. آمار توصیفی علمی است که به طور کمی توصیف می شود. آمار توصیفی می تواند شامل اعداد، نمودارها، جدول ها یا داده های خام و یا انواع دیگر داده ها باشد. با علم آمار توصیفی تنها می توان به توصیف چیزی پرداخت و نمی توان از آن به خوبی نتیجه گیری کرد. با این وجود، این نوع آمار بسیار حائز اهمیت است زیرا به ما اجازه می دهد تا داده ها را به شیوه ای معنی دار نشان دهیم. همچنین می تواند به ما این توانایی را بدهد که تفسیر ساده ای از داده ها بسازیم. علاوه بر این، به ما کمک می کند تا مقادیر زیادی از داده ها را به شیوه ای معقول ساده کنیم. اطلاعات بیشتر در این خصوص را از این سایت بررسی کنید.
تحلیل استنباطی آمار
آمار توصیفی محدودیت های زیادی برای فرد ایجاد می کند چرا که تنها به توصیفات می پردازد. اینجاست که آمار استنباطی کاربرد پیدا می کند. آمار استنباطی شامل برآورد کردن پیچیده ترین تحلیل ها و آمارهای ریاضی است و به شما این امکان را می دهد تا روند مربوط به جمعیت های بزرگتر را استنباط کنید. همچنین علم آمار استباطی به علم بازرگانی و تجارت اجازه می دهد تا فرضیه ای را آزمایش کرده و درمورد داده ها به یک نتیجه کلی برسند.
همانطور که در قسمت بالا ذکر شد تفاوت این دو تحلیل آماری این است که از آمار توصیفی برای توصیف داده ها و از آمار استنباطی برای تحلیل نتیجه گیری ها و فرضیه ها استفاده می شود.
اپلای رشته آمار در خارج از کشور
از آن جایی که رشته آمار به شدت وابسته به علم ریاضیات است، از مهمترین شرایط اپلای در این رشته، بالا بودن نمرات ریاضی، جبر، احتمال و هندسه در دبیرستان است. به طور کلی پیشینه قوی در نمرات ریاضیات از مهمترین الزامات اپلای در رشته آمار به شمار می رود. در صورتی که تجربه ای در زمینه کار با نرم افزارهای آمار دارید و یا یک مدرک معتبر کامپیوتر گرفته اید، این مدرک می تواند به روند اخذ پذیرش شما در دانشگاه های خارج از کشور بسیار کمک کند. داشتن مدرک زبان معتبر نیز از مهمترین الزامات دیگر اپلای در رشته آمار به شمار می رود.
برنامه تحصیلی اپلای در مقطع کارشناسی رشته آمار، یک برنامه ۳ یا ۴ ساله است که به طور جامع به آموزش آمار و احتمال می پردازد. دوره های مختلف موجود در رشته آمار را از این سایت مطالعه کنید. لیسانس آمار (BS) ، اطلاعات پایه ای در مورد احتمال و آمار و ریاضی، روش های جمع آوری و استنباطی داده ها و مهارت های محاسباتی عملی برای تجزیه و تحلیل آماری را در مورد حل بسیاری از مشکلات در اختیار افراد قرار می دهد. بسیاری از دانشگاه ها برنامه های آموزش از راه دور را نیز برای دانشجویان در نظر گرفته اند. اطلاعات تکمیلی در این باره را از این سایت بررسی کنید.
درباره اصطلاحات اپلای و اینکه چگونه اپلای کنیم بخوانید.
ادامه تحصیل رشته آمار در خارج از کشور
افرادی که قصد تحصیل در رشته آمار در دانشگاه های خارج از کشور را دارند، لازم است تا در ابتدا در مقطع کارشناسی به تحصیل بپردازند. بسته به دانشگاه مورد نظرتان افراد در سال های اول با روش های آماری و احتمال آشنا می شوند و سپس مدل های آماری را مطالعه می کنند. محاسبات استنباطی، نمونه یابی، آمار زیستی، آمار مالی و دیگر حوزه های مربوطه نیز در سال های بعد مورد بررسی و مطالعه قرار خواهد گرفت. دوره های تحصیلی رشته آمار شامل کلاس های عملی و نحوه کار با نرم افزارهای تخصصی آمار نیز می شود تا افراد به صورت حرفه ای بتوانند از این نرم افزارها برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده کنند. تحصیل در مقطع لیسانس رشته آمار، به طور معمول ۳ تا ۴ سال به طول می انجامد و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نیز یک یا ۲ سال در نظر گرفته شده است. دوره های آموزشی معمولا همراه با سخنرانی ها، سمینارها و کلاس های کامپیوتر همراه است. افراد در طول تحصیل برای انجام پروژه های مختلف، به صورت تکی یا گروهی کار می کنند و در نهایت ارزیابی دانشجویان بر اساس امتحانات کتبی، امتحانات شفاهی و ارائه پروژه صورت می گیرد. اطلاعات تکمیلی را از این سایت بررسی کنید.
درباره اپلای برای ارشد، اپلای برای دکتری و آزادسازی مدرک تحصیلی با مراجعه به هر لینک اطلاعات کاملی کسب کنید.
گرایش های رشته آمار در خارج از کشور
درک انواع مختلفی از داده ها (در آمار، تحقیقات و بازاریابی) به شما این امکان را می دهد تا نوع داده ای که متناسب با نیاز های شما در نظر گرفته شده است را انتخاب کنید. بسته به اینکه شما تاجر یا رئيس یک شرکت هستید و یا در حوزه اقتصادی فعالیت دارید، با انواع و اقسام داده ها رو به رو می شوید که بسته به هدفی که انتخاب کرده اید، می توانید گرایش های مختلفی را برای آشنایی و تحصیل در این رشته انتخاب کنید. طبیعتا در دنیای واقعی تجزیه و تحلیل اطلاعات، به استفاده از هر دو نوع آمار توصیفی و استنباطی نیاز دارد. معمولا در بسیاری از تحقیقات که بر روی گروهی از افراد انجام می شود (مانند تحقیقات بازاریابی برای تعریف بخش های بازار)، هم از آمار توصیفی و هم از آمار استنباطی برای تجزیه و تحلیل نتایج و نتیجه گیری استفاده می شود.
نام گرایش | توضیحات |
آمار پیش بینی (تحلیلهای پیشبینی کننده) | اگر در تجارت و کسب و کار خود می خواهید در مورد روند اطلاعات مالی و یا هر اطلاعات دیگری پیش بینی هایی انجام دهید، این علم از آمار به شما در این باره کمک خواهد کرد. این اطلاعات به صورت کاملا واقعی و مبتنی بر واقعیت های جاری و تاریخ های ثبت شده در شرکت ها به دست می آید. تجزیه و تحلیل پیش بینی الگوریتم های آماری و تکنیک های پیشرفته ی این علم، برای نتایج، رفتار، روند و چگونگی پیشرفت مورد استفاده قرار می گیرد. بازاریاب ها، افرادی که خدمات مالی ارائه می دهند، فروشندگان محصولات آنلاین و شرکت های بیمه بیش از هر کس به استفاده از این علم نیاز دارند. این افراد به متخصصان این علم مراجعه کرده تا با پیش بینی آماری رقابت های موجود در بازار کار را کاهش دهند و همچنین خطرات ناشی از ریزش مشتریان را شناسایی و کم کنند. این تجزیه و تحلیل می تواند شامل تکنیک ها و روش های مختلفی از جمله داده کاوی، مدل سازی، استفاده از هوش مصنوعی و استفاده از نرم افزارهای مخصوص آمار باشد. |
آمار تجویزی (تجزیه و تحلیل تجویزی) | هدف از آمار تجویزی، یافتن توصیه های مناسب برای تصمیم گیری است. در حقیقت این شاخه از آمار حالت مشاوره ای دارد و همواره به دنبال پاسخ «چه باید کرد؟» می گردد. تحليل های تجویزی با تحليل های توصيفی و پيش بينی کننده مرتبط است. در حالی که “تجزیه و تحلیل توصیفی” به دنبال توصیف آنچه اتفاق می افتد خواهد بود و “تجزیه و تحلیل پیش بینی” کمک می کند تا رخدادهای آینده، پیش بینی شود، “آمار تجویزی” یا “تجزیه و تحلیل تجویزی” به دنبال پیدا کردن بهترین گزینه ها در میان انتخاب های موجود است. تجزیه و تحلیل تجویزی از تکنیک هایی مانند شبیه سازی، تحلیل گراف، قوانین کسب و کار، الگوریتم ها، پردازش رویدادهای پیچیده، موتورهای پیشنهادی و یادگیری ماشین استفاده می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه بر روی این لینک کلیک کنید. |
آمار عِلّی (تجزیه و تحلیل عِلی) | هنگامی که بخواهیم به دنبال دلایل چیزی بگردیم از علم آمار عِلّی استفاده می کنیم. در حقیقت در دنیای کسب و کار جهان امروز عوامل بسیاری ممکن است منجر به شکست یک پروژه شود. به همین علت علم آمار عِلی با هدف پاسخ به چرایی این دلایل مورد استفاده قرار می گیرد. از آن جا که هر عاملی نیاز به شناسایی دارد، محقق باید داده ها را به دست آورد و از آن ها استفاده کند. اطلاعات تکمیلی در این باره را از این سایت مطالعه فرمایید. |
آمار اکتشافی (تجزیه و تحلیل داده های اکتشافی EDA) | آمار اکتشافی یک رویکرد تحلیلی است که بر شناسایی الگوهای کلی در داده ها و پیدا کردن روابط ناشناخته قبلی تمرکز دارد. هدف از این گرایش از علم آمار، یافتن خطاها و اشتباهات به وجود آمده در اطلاعات و داده های مورد بررسی، بررسی انواع فرضیه ها و تلاش برای حل مسئله به وجود آمده در این باره است. |
آمار مکانیستی | اگر چه تحلیل مکانیستی نوع رایجی از آمار تحلیلی به شمار نمی رود، اما به خاطر کاربرد آن در برخی صنایع مانند تجزیه و تحلیل داده ها در مقیاس بزرگ مورد بررسی قرار می گیرد. آمار مکانیستی به ارزیابی متغیرهایی می پردازد که در یک پروژه، منجر به تغییر متغیر های دیگر می شوند. یکی از پرکاربردترین مواردی که می توان از این علم آماری استفاده کرد، علوم زیستی است. |
بهترین گرایش رشته آمار برای اپلای در خارج از کشور
رشته ها و گرایش های آمار از هم جدا نیستند و همه آن ها با ارقام و اعداد سر و کار دارند. آمار زیستی، بیم سنجی، آمار ریاضی و آمار اقتصادی از پرکاربردترین گرایش های رشته آمار به شمار می روند که طی سال های گذشته بیشترین میزان اپلای را در کارشناسی ارشد آمار داشته اند. از آن جایی که رشته آمار کاملا به رشته ریاضی مرتبط است، محبوب ترین گرایش رشته آمار، آمار ریاضی است و این گرایش حتی بیشترین ظرفیت را در این رشته دارد.
همچنین درباره تغییر رشته در اپلای بخوانید.
پذیرش تحصیلی کانادا با تراست
درصد بالای پرونده های تحصیلی موفق
دریافت مشاوره از مشاور رسمی اداره مهاجرت
بورسیه رشته آمار در خارج از کشور
اگر شما هم از آن دسته از دانشجویانی هستید که قصد تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور را دارید و می خواهید به عنوان دانشجوی بین المللی برای دانشگاه های خارجی اپلای کنید، اصلا نگران نباشید! چرا که دانشگاه های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته های مختلف، بورسیه هایی را در نظر گرفته اند و شما می توانید با هزینه ی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید چرا که گاهی بورسیه تحصیلی خارج از کشور، تمام هزینه های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه ها را تقبل می کنند.
گفتنی است که بورسیه های تحصیلی یا کمک هزینه های دانشجویی از راه های مختلف تامین می شوند که می تواند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد الشرایط قرار گیرد.
شاید این سوال پیش بیاید که این بورسیه ها به چه کسانی تعلق می گیرد؟
در پاسخ به چند نوع بورسیه اشاره خواهیم کرد:
- بورسیه های ورودی به دانشجویان جدید الورود تعلق می گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می شود.
- بورسیه های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می پردازند و در کنار اساتید خود در مسیر پیشرفت علم و دانش گام بر می دارند.
- بورسیه های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می پردازند. مبلغ خوب و قابل توجهی نصیب دانشجویانی می شود که در کنار اساتید به تحصیل می پردازند و دانشجویان می توانند برای هزینه های تحصیل و زندگی خود روی آن حساب کنند.
- بورسیه های کارآموزی به دانشجویانی تعلق می گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند. این کارها به صورتی برنامه ریزی می شوند که به درس دانشجو لطمه ای وارد نشود. لازم به ذکر است که دانشجو در روزهای تعطیل حتی می تواند به صورت تمام وقت کار کرده و حقوق کار تمام وقت را کسب کند.
- بورسیه های تشویقی گاهی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
در صورتی که تمایل دارید مانند سایر دانشجویان از فاند تحصیلی، بورسیه ها، کمک هزینه های تحصیلی یا حتی وام های دانشجویی در رشته امار مطلع شوید، می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه های مربوط به این رشته مطلع شوید. همچنین سایت هایی طراحی شده اند که شما می توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه های رشته ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بورسیه های رشته ی آمار به سایت زیر مراجعه کنید.
همچنین بخوانید: تاثیر مقاله بر اپلای ، کارآموزی در خارج از کشور
دانشگاه های برتر رشته آمار در خارج از کشور
دانشگاه های زیادی برای تحصیل در رشته آمار وجود دارند که افراد می توانند برای تحصیل در این دانشگاه ها اپلای کنند. یکی از برترین کشورها برای تحصیل در رشته آمار، آمریکا است.
دانشگاه های برتر امریکا در رشته آمار
نام دانشگاه | توضیحات |
دانشگاه هاروارد | بی شک دانشگاه هاروارد یک گزینه بی نظیر برای علاقه مندان به تحصیل در رشته آمار به شمار می رود. دانشگاه هاروارد دانشگاهی نسبتا بزرگ در شهر کمبریج است که از میان ۱۷۱۵ دانشکده موجود در کل کشور رتبه ۳ را به خود اختصاص داده است. پذیرش کم دانشجویان و رسیدگی بی نظیر و کامل از لحاظ درسی، از برترین خصوصیات این دانشگاه به شمار می رود. دانشگاه هر سال تقریبا ۱۲۰ تا ۱۳۰ دانشجوی آمار را ثبت نام می کند. دانشجویانی که از رشته آمار دانشگاه هاروارد فارغ التحصیل می شوند، آینده شغلی بسیار خوبی خواهند داشت. |
دانشگاه کارنگی ملون | دانشگاه کارنگی ملون دانشگاهی نسبتا بزرگ است که در شهر پیتسبورگ واقع شده و رتبه ۳۳ از ۱۷۱۵ دانشکده موجود در این کشور را از آن خود کرده است. رشته آمار، یکی از محبوب ترین برنامه های این دانشگاه به شمار می رود که مقطع کارشناسی ارشد آن از برترین برنامه های کارنگی ملون محسوب می شود. |
دانشگاه شیکاگو | دانشگاه شیکاگو که دارای رتبه ۱۹ از ۱۷۱۵ دانشکده آمریکا است یک دانشگاه بسیار مشهور در رشته امار به شمار می رود که هر ساله تقریبا ۲۲۰ تا ۲۳۰ دانشجوی آمار از آن فارغ التحصیل می شوند. کیفیت بالای آموزشی و استفاده از شیوه های نوین برای اموزش رشته آمار از مهمترین دلایل شهرت این دانشگاه در رشته آمار است. |
دانشگاه ایلینوی در اربانا شمپین | دانشگاه ایلینوی در اربانا شمپین هم در مقطع کارشناسی و هم در مقطع کارشناسی ارشد رشته آمار دانشجو می پذیرد. این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد از محبوب ترین هاست. دانشگاه ایلینوی از جایگاه بسیار خوبی در میان برترین دانشکده های آمریکا برخوردار است و دارای رتبه ۹۲ از ۱۷۱۵ دانشگاه برتر در این کشور به شمار می رود. |
دانشگاه کالیفرنیا برکلی | دانشگاه کالیفرنیا برکلی دانشگاهی نسبتا بزرگ است که دارای رتبه ۶۹ از ۱۷۱۵ دانشکده برتر این کشور به شمار می رود. این دانشگاه آموزش رشته آمار را در مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی ارائه می دهد و برترین برنامه آن کارشناسی ارشد رشته آمار است. |
دانشگاه پردو | دانشگاه پردو به دلیل استفاده از روش های نوین در آموزش علم آمار، در میان برترین دانشکده های رشته ی آمار قرار گرفته است و دو مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد را در خصوص آموزش این رشته ارائه می دهد. این دانشگاه دارای جایگاه ۸۴ از میان ۱۷۱۵ دانشکده برتر در این کشور است. گفتنی است که هر ساله افراد زیادی از سراسر جهان برای تحصیل در این رشته به دانشگاه پردو اپلای می کنند. |
اخذ ویزا برای اپلای رشته آمار در خارج از کشور
مشاوران موسسه مهاجرتی تراست، با داشتن سال ها تجربه در زمینه مشاوره برای اخذ ویزا، یکی از بهترین گزینه های ممکن در این راستا هستند. چرا که اخذ ویزای تحصیلی به اندازه پذیرش شما در دانشگاه مورد نظرتان اهمیت دارد. روند اخذ ویزا به گونه ای است که در صورتی می توانید ویزای خود را بگیرید که همه مدارک شما کامل باشد.
بنابراین اگر در این مسیر با مشکلی مواجه شدید حتما با مشاوران با سابقه ما در تماس باشید.
مدارک و مراحل کلی اخذ ویزا
- انتخاب یک تیم مشاوره معتبر برای آشنایی با مهاجرت
- درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
- پر کردن فرم درخواست ویزا
- انتخاب رشته آمار برای تحصیل
- همراه داشتن نامه ی پذیرش دانشگاه
- همراه داشتن گذرنامه
- اثبات تمکن مالی
- همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه شناسنامه الزامی است)
- داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
- ارائه ی آخرین مدرک تحصیلی
- همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
- همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
- پرداخت هزینه ی صدور ویزا
- همراه داشتن نامه ی سوء پیشینه
- ارائه مقالاتی که چاپ شده اند
دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می توانید با ما در تیم تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.
بیشتر بخوانید: ویزای تحصیلی چیست
مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته آمار در خارج از کشور
مدارک مورد نیاز برای تحصیل در رشته آمار بسته به دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید با یکدیگر متفاوت است. موسسه ی مهاجرتی تراست بعد از بررسی های لازم لیست زیر را به عنوان مدارکی که بین این دانشگاه ها در رشته آمار مشترک هستند را جمع آوری کرده است. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، مدارک مورد نیاز را از دانشگاه مقصد بررسی کنید.
- رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
- نمرات دروس ریاضی، حساب، جبر و احتمال شما باید بالا باشد.
- فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
- برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
- بسته به دانشگاه تان ۲ تا ۳ توصیه نامه نیاز دارید.
- در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
- داشتن انگیزه نامه نیز از اصلی ترین مدارک ارسالی شما است.
- مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
- لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
- نمرات آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه نمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.
بازار کار رشته آمار در خارج از کشور
در گذشته بیشتر موسسات و سازمان های مختلف برای تجزیه و تحلیل داده های آماری خود از افرادی استفاده می کردند که علم اندکی در ریاضیات داشتند. اما امروزه اهمیت این شغل بیشتر شده است و کارفرمایان ترجیح می دهند برای عدم کاهش بازار کار، تنها افرادی که در این رشته تخصص دارند را استخدام کنند.
آماردانان می توانند در همه بخش هایی که با اعداد و ارقام سر و کار دارند از جمله شرکت ها، بانک ها، شرکت های بیمه، حوزه های اقتصادی، کارخانه ها و یا دیگر مراکز مربوطه مشغول به کار شوند. به طور کلی درامد افراد در رشته آمار بسته به تجربه کاری، میزان ساعات کاری و تخصصی که دارند با هم متفاوت است.
مشاغل کاربردی در رشته آمار
نام شغل | توضیحات | میانگین حقوق | تحصیلات مورد نیاز | الزامات مورد نیاز در دبیرستان |
آمارگر | یک آمارگر، با استفاده از تکنیک های ریاضی، به تجزیه و تحلیل داده ها و محاسبات اطلاعات خاص مانند میانگین می پردازد. آمارگران بعد از تجزیه و تحلیل تمام داده های مربوطه به شرح گزارش های کتبی و شفاهی در این باره می پردازند. | ۷۵,۵۰۰ دلار | مدرک کارشناسی آمار | شرکت کردن در کلاس های ریاضی، کامپیوتر و اقتصاد، افراد را برای تحصیل در این رشته آماده می کند. |
بیومتریک/ زیست سنجی | زیست سنجان از تحلیل آماری برای مطالعه داده ها استفاده می کنند. این متخصصان به دنبال الگوهایی به منظور پیش بینی احتمال وقوع شرایطی خاص برای یک موضوع یا پدیده هستند که ممکن است در محیطی رخ دهد. این متخصصان از آمار و ریاضیات برای مشاوره به سازمان ها در مورد مسائل بهداشتی و علوم زندگی استفاده می کنند. اطلاعات بیشتر در مورد این رشته را از این سایت مطالعه فرمایید. | ۱۰۵,۷۰۰ دلار | این متخصصان برای ورود به این شغل باید دارای مدرک کارشناسی ارشد بوم شناسی، آمار، زیست شناسی یا جانور شناسی باشند. | بالا بودن نمرات ریاضی، زیست شناسی، شیمی و کامپیوتر اهمیت بالایی دارد. |
درباره بازار کار رشته آمار در کانادا با مراجعه به لینک اطلاعات کاملی کسب کنید.
میانگین درآمد آمارگران در خارج
سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهمترین درآمد کشورها را در رشته آمار نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.
مهمترین درآمد کشورها در رشته آمار
نام کشور | توضیحات و درآمد |
میانگین حقوق آمارگران در اتریش | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۷۲,۰۴۱ یورو میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۳۵ یورو میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۲,۳۲۷ یورو میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۰,۵۴۰ یورو میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۹,۳۶۱ یورو |
میانگین حقوق آمارگران در استرالیا | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۱۲۰,۵۱۱ دلار میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۵۸ دلار میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۳,۸۹۳ دلار میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۴,۷۳۰ دلار میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۹,۸۱۳ دلار |
میانگین حقوق آمارگران در باهاما | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۶۹,۴۲۲ دلار میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۳۳ دلار میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۲,۲۴۲ دلار میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۸,۸۲۲ دلار میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۶,۳۲۴ دلار |
میانگین حقوق آمارگران در بلغارستان | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۳۰,۴۱۱ لو میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۱۵ لو میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۹۸۲ لو میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱,۷۴۰ لو میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۸,۴۳۹ لو |
میانگین حقوق آمارگران در بلاروس | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۱۳,۸۰۸روبل میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۷ روبل میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۴۴۶ روبل میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹,۸۲۸ روبل میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷,۳۷۷ روبل |
میانگین حقوق آمارگران در برمودا | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۹۶,۳۵۰ دلار میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۴۶ دلار میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۳,۱۱۲ دلار میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۷,۸۱۱ دلار میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۹,۸۹۸ دلار |
میانگین حقوق آمارگران در کانادا | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۱۰۴,۰۴۳ دلار میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۵۰ دلار میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۳,۳۶۱ دلار میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۳,۰۳۳ دلار میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۹,۱۳۱ دلار |
میانگین حقوق آمارگران در چین | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۲۴۹,۷۴۴ یوان میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۱۲۰ یوان میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۸,۰۶۷ یوان میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷۷,۱۹۷ یوان میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۱۳,۳۰۶ یوان |
میانگین حقوق آمارگران در کاستاریکا | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۱۵,۷۵۰,۱۴۵ کولون میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۷,۵۷۲ کولون میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۵۰۸,۷۳۰ کولون میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱,۱۲۷,۰۶۰ کولون میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹,۶۷۳,۹۳۳ کولون |
میانگین حقوق آمارگران در جمهوری چک | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۸۱۴,۰۳۸ کرونا میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۳۹۱ کرونا میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۲۶,۲۹۳ کرونا میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۷۱,۰۸۵ کرونا میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۰۰۹,۷۴۴ کرونا |
میانگین حقوق آمارگران در مراکش | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۱۷۱,۳۳۸ درهم میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۸۲ درهم میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۵,۵۳۴ درهم میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۰,۷۳۱ درهم میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۱۳,۴۶۷ درهم |
میانگین حقوق آمارگران در مصر | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۱۷۸,۸۷۸ پوند میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۸۶ پوند میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۵,۷۷۸ پوند میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۷,۳۲۹ پوند میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۲۵,۱۳۲ پوند |
میانگین حقوق آمارگران در نیوزیلند | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۱۱۰,۲۹۷ دلار میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۵۳ دلار میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۳,۵۶۳ دلار میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۷,۴۸۷ دلار میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۷,۰۰۶ دلار |
میانگین حقوق آمارگران در فنلاند | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۶۷,۱۰۲ یورو میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۳۲ یورو میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۲,۱۶۷ یورو میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۷,۰۱۸ یورو میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۳,۱۳۳ یورو |
میانگین حقوق آمارگران در فرانسه | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۶۳,۹۰۳ یورو میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۳۱ یورو میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۲,۰۶۴ یورو میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۴,۸۳۱ یورو میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۹,۲۶۶ یورو |
میانگین حقوق آمارگران در گرجستان | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۱۱۲,۳۸۶ لاری میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۵۴ لاری میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۳,۶۳۰ لاری میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۰,۴۴۸ لاری میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۲,۲۴۲ لاری |
میانگین حقوق آمارگران در پرتغال | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۳۸,۲۱۲ یورو میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۱۸ یورو میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۱,۲۳۴ یورو میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۶,۷۵۷ یورو میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۷,۳۱۰ یورو |
میانگین حقوق آمارگران در پاکستان | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۱,۸۷۸,۵۱۱ روپیه میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۹۰۳ روپیه میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۶۰,۶۷۶ روپیه میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۳۴۰,۱۲۸ روپیه میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲,۳۶۹,۵۰۲ روپیه |
میانگین حقوق آمارگران در مجارستان | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۸,۸۵۸,۹۶۶ فورینت میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۴,۲۵۹ فورینت میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۲۸۶,۱۴۵ فورینت میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶,۲۲۷,۰۴۴ فورینت میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱,۰۱۰,۱۳۶ فورینت |
میانگین حقوق آمارگران در اوکراین | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۴۱۵,۱۲۱ گریونا میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۲۰۰ گریونا میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۱۳,۴۰۸ گریونا میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۹۶,۱۴۷ گریونا میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۵۲۳,۶۲۲ گریونا |
میانگین حقوق آمارگران در ایالات متحده عربی | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۲۷۵,۰۰۸ درهم میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۱۳۲ درهم میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۸,۸۸۳ درهم میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۹۳,۹۹۸ درهم میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۴۳,۰۱۲ درهم |
میانگین حقوق آمارگران در ایالات متحده آمریکا | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۹۴,۰۹۶ دلار میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۴۵ دلار میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۳,۰۳۹ دلار میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۶,۰۵۱ دلار میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۶,۷۸۵ دلار |
میانگین حقوق آمارگران در کرهی جنوبی | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۵۳,۶۳۶,۴۹۹ وون میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۲۵,۷۸۷ وون میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۱,۷۳۲,۴۵۹ وون میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۷,۸۴۴,۹۶۹ وون میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۶,۹۱۴,۲۹۴ وون |
میانگین حقوق آمارگران در سوئد | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۵۶۹,۱۵۴ کرون میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۲۷۴ کرون میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۱۸,۳۸۴ کرون میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹۹,۲۸۷ کرون میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۰۵,۹۸۷ کرون |
میانگین حقوق آمارگران در سنگاپور | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۹۴,۵۳۵ دلار میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۴۵ دلار میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۳,۰۵۳ دلار میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۶,۶۱۳ دلار میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۷,۷۸۰ دلار |
میانگین حقوق آمارگران در فیلیپین | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۵۹۹,۵۵۷ پزو میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۲۸۸ پزو میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۱۹,۳۶۶ پزو میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۲۴,۴۸۲ پزو میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۵۰,۵۳۴ پزو |
میانگین حقوق آمارگران در آفریقای جنوبی | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۴۳۲,۰۷۲ راند میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۲۰۸ راند میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۱۳,۹۵۶ راند میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۰۵,۹۰۴ راند میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۴۰,۸۷۳ راند |
میانگین حقوق آمارگران در مکزیک | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۳۶۵,۰۴۳ پزو میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۱۷۶ پزو میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۱۷۶ پزو میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵۷,۲۸۲ پزو میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۵۴,۹۰۴ پزو |
میانگین حقوق آمارگران در ژاپن | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۸,۶۲۸,۰۷۶ ین میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۴,۱۴۸ ین میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۲۷۸,۶۸۷ ین میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶,۰۴۷,۵۰۴ ین میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰,۶۹۲,۶۸۸ ین |
میانگین حقوق آمارگران در قزاقستان | میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۴,۹۳۴,۳۰۵ تنگه میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۲,۳۷۲ تنگه میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۱۵۹,۳۷۸ تنگه میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳,۵۰۳,۹۳۲ تنگه میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶,۱۹۵,۳۵۹ تنگه |
قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلا نگران نباشید! چرا که کارشناسان با تجربه و حرفهای ما در موسسه مهاجرتی تراست با تمامی روشهای قانونی مهاجرت آشنا هستند و شما میتوانید پرونده ی مهاجرتی خود را به آنان بسپارید.
معرفی دانشگاههای کانادا
- ددلاین اپلای
- حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
- میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشتههای تحصیلی در کانادا
- برترین دانشگاههای هر رشته
- عناوین شغلی و وظایف
- مسیر شغلی و میانگین درآمد
فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
همراه شما در تمام مراحل!
تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا میتوانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.
سوالات متداول
آماده کردن مدارک هویتی مانند پاسپورت معتبر و ترجمه شناسنامه از جمله مهمترین مراحل اپلای است. مدارک تحصیلی شامل مدرک زبان، ترجمه ریز نمرات و مدرک پایان تحصیلات است. در مقاطع تحصیلات تکمیلی نیاز به توصیه نامه دانشگاهی، انگیزه نامه، رزومه شغلی و تحصیلی و در صورت وجود نیاز به کارهای تحقیقاتی است.
در این رشته برای اثبات توانایی ریاضی ممکن است بعضی از دانشگاهها درخواست مدرک GRE را کنند.
مدارک زبان بین المللی مانند تافل و آیلتس در کشورهای مختلف مورد قبول است. بهتر است قبل از اپلای وب سایت دانشگاه مربوطه را بررسی کنید تا از شرایط آن مطلع شوید. البته، امکان دارد مدارک دیگری نیز در کشورهایی مانند کانادا مورد قبول باشد که شامل آزمون PTE و آزمون کمبریج هستند.
در بعضی از دانشگاهها میتوان پذیرش مشروط نیز دریافت کرد که در این صورت باید قبل از ورود به دانشگاه در کلاسهای زبان شرکت کرده و به سطح مورد نظر برسید.
دانشگاههای هاروارد، شیکاگو، بریتیش کلمبیا، تورنتو و برکلی از جمله بهترین مراکز علمی در این رشته هستند. البته، در بسیاری از دانشگاههای مطرح این رشته ارائه شده است و شما میتوانید در مقاطع مختلف در آن پذیرش بگیرید.
برای اپلای در این رشته بهتر است قبل از هر کاری وب سایت دانشگاه را بررسی کنید. در وب سایت هر رشته تمامی مدارک بیان شده است. آماده کردن مدرک زبان از جمله مهمترین مراحل اپلای است و برای نوشتن نامه اهداف تحصیل یا انگیزه نامه باید دقت زیادی خرج شود. مدارک تماما باید به صورت ترجمه شده باشند و از جمله مدارک دیگر باید به فرمهای آنلاین اشاره کرد.
در رشته آمار نیز بورسیههای متعددی ارائه شده است که شرط اصلی برای دریافت آنها داشتن معدل بالا و سوابق علمی درخشان است. بعضی از بورسیهها بخشی از هزینهها را پوشش میدهند و بعضی دیگر نیز شامل تمامی هزینههای تحصیلی و زندگی میشود.
میانگین حقوق آمارگران به صورت کلی: ۱۰۴,۰۴۳ دلار
میانگین حقوق آمارگران در هر ساعت: ۵۰ دلار
میانگین درآمد آمارگران از ساعات اضافه کاری: ۳,۳۶۱ دلار
میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۳,۰۳۳ دلار
میانگین حقوق آمارگران با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۹,۱۳۱ دلار
اگرچه گرایش های رشته ی آمار همه و همه کاربردی هستند اما امارگران در گرایش های زیر بازار کار بهتری داشته و از درآمد بالاتری برخوردارند.
آمار زیستی
بیم سنجی
آمار ریاضی
آمار اقتصادی
رشته امار رشته ای است که با اعداد و ارقام سر و کار دارد. این دانش کاربردی بر پایه ی ریاضی است. بنابراین کسانی که تمایل به تحصیل در این رشته دارند، باید پایه دروس ریاضی آن ها از حسابان و جبر گرفته تا هندسه قوی باشد تا بتوانند از پس دشواری های این رشته برآیند.
آمریکا
کانادا
استرالیا
سوئیس
آلمان
اتریش
مهارت های محاسباتی
مهارت های تحلیلی
مهارت های رهبری و مدیریتی
مهارت های فنی
مهارت های ارتباطی و اجتماعی