فلسفه، مطالعه پرسش های بنیادی مربوط به ماهیت، دانش، ارزش ها، اخلاق، واقعیت و خدا است. به عبارت دیگر، از طریق مطالعه و تحقیق در رشته فلسفه، با اساسی ترین مفاهیم زندگی آشنا خواهید شد. فلسفه، یکی از قدیمی ترین رشته های دانشگاهی است که اولین بار توسط یونانیان در قرن ۶ میلادی تدریس می شد. به عنوان یک دانشجوی رشته فلسفه، شما باید در ابتدا ایده ها، نظریه ها و سوالاتی که در گذشته مطرح شده است را بررسی و مطالعه کنید، سپس به تحقیق و مطالعه روی حوزه های امروزی تر و جدید بپردازید.
تحصیل در بهترین دانشگاه ها و مشهورترین دانشگاه های جهان در رشته فلسفه کمک بسیار زیادی به آینده شغلی شما خواهد کرد. بنابراین در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته فلسفه در اختیار شما قرار دهیم.
لینک های مفید!
مراحل اپلای فلسفه
انگیزه مهاجرت
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ها برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشته اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.
اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
در مورد رشته فلسفه
فلسفه در حقیقت مطالعه مسائل اساسی و بنیادی است. یعنی فلسفه سعی می کند دلایل یا مبنای چیزهای مختلف را درک کند و دریابد اوضاع باید چگونه باشد. به کسی که رشته فلسفه را مطالعه می کند در درجات بالاتر فیلسوف گفته می شود. فلسفه شیوه ای برای تفکر در مورد جهان، هستی و جامعه است. در گذشته برخی از افراد معتقد بودند که علوم مختلف بخشی از فلسفه را پوشش می دهد و برخی دیگر فلسفه را علمی می دانستند که همه دانش های مختلف را در بر می گیرد. ایده ها در فلسفه اغلب کلی و انتزاعی است. اما این به این معنا نیست که فلسفه در مورد دنیای واقعی نیست. به عنوان مثال علم اخلاق در مورد این مسئله صحبت می کند که اخلاق چه تاثیری در زندگی روزمره انسان ها و روابط بین انسانی می گذارد و یا علوم ماوراء الطبیعی به این موضوع می پردازد که جهان بر چه نظامی استوار شده و از چه چیزی ساخته شده است. گاهی اوقات این رشته به این موضوع می پردازد که فلسفه شخصی چیست و این فلسفه شخصی به معنای نحوه تفکر هر فرد نسبت به جهان و اتفاقات پیرامون آن است.
فیلسوف ها در مورد ایده ها و مفاهیم پرسش هایی را مطرح می کنند و همواره سعی دارند پاسخ هایی را برای این پرسش ها پیدا کنند. برخی دیگر نیز تمام وقت در دانشگاه ها به عنوان استاد دانشگاه کار می کنند و یا اینکه کتاب و مقاله می نویسند. برخی دیگر از علاقه مندان به رشته فلسفه تنها به عنوان یک علاقه مندی به آن نگاه می کنند و به صورت آزاد به مطالعه در حوزه های فلسفه می پردازند. بعضی از فیلسوفان می گویند تنها چیزی که برای پاسخ به یک سوال مورد نیاز است این است که شخص مفهوم آن سوال را بفهمد و درک کند. فیلسوفان اغلب از هر دو مثال واقعی و خیالی برای مطرح کردن یک نکته استفاده می کنند. به عنوان مثال ممکن است در مورد یک فرد واقعی داستانی بنویسند تا نشان دهند طرز تفکر این شخص چگونه است. برخی از فیلسوفان به دنبال ساده ترین راه برای پاسخ به یک سوال هستند و می گویند که احتمالاً پاسخ درست است. گروهی دیگر بر این باورند که پاسخ های پیچیده به پرسش ها نیز می تواند درست باشد.
برخی از سوالاتی که در رشته فلسفه بررسی می شود شامل سوالات زیر است:
- چه اتفاقی برای یک روح پس از مرگ می افتد و چگونه روح هنگام مرگ از بدن خارج می شود؟
- چرا به دنیا می آییم؟
- چرا باید زندگی کنیم؟
- چرا موانع زیادی در زندگی وجود دارد؟
- چگونه بر رنج غلبه کنیم؟
- زندگی مادی چه اهمیتی دارد؟
- آیا جهان برای همیشه وجود خواهد داشت؟
- زيبايي چيست؟
- آیا ما آزادی خواهیم داشت؟
- آیا خدا وجود دارد؟
- آیا دنیای اطراف ما وجود دارد؟
- حقيقت چيست؟
- شيطان چيست؟
- چه رابطه ای بین ذهن و بدن وجود دارد؟
- معناي زندگي چيست؟
اگر به اطلاعات بیشتری در این خصوص نیاز دارید به این سایت مراجعه فرمایید.
اپلای رشته فلسفه در خارج از کشور
بسیاری از افراد ترجیح می دهند که برای تحصیل در رشته فلسفه و آشنایی با فرهنگ های مختلف برای دانشگاه های خارج از کشور اپلای کنند. نکته قابل توجه در مورد تحصیل در رشته فلسفه این است که بسیاری از دانشگاه ها این امکان را فراهم کرده اند که علاقه مندان به صورت آنلاین در این رشته تحصیل کنند. در لیست زیر به برترین دانشگاه هایی که دانشجویان می توانند برای تحصیل رشته فلسفه اپلای کنند اشاره شده است. مدرک کارشناسی فلسفه، رشته ای است که دانشجویان می توانند در طیف گسترده ای از دیدگاه های مختلف فلسفی، مذهبی و اخلاقی به بررسی و مطالعه بپردازند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به این سایت مراجعه فرمایید.
درباره دانشگاه های کانادا ، رنکینگ دانشگاه های کانادا و همچنین ارزان ترین دانشگاه های کانادا بیشتر بدانید
نام دانشگاه | توضیحات |
دانشگاه ایلینوی در اسپیرینگ فیلد | دانشگاه ایلینوی در اسپیرینگ فیلد برنامه ای جامع و کامل را برای رشته فلسفه به صورت آنلاین در اختیار دانشجویان علاقه مند قرار داده است که تاکید زیادی روی مهارت های تحلیلی، تاریخی، تاریخ فلسفه و دیگر حوزه های مرتبط با رشته فلسفه را دارد. حدودا ۹۰ درصد از فارغ التحصیلان این دوره تحصیلی از دانشگاه ایلینوی، بعد از اتمام تحصیلات خود وارد بازار کار می شوند یا طی برنامه ای یک ساله به ادامه تحصیل در این رشته در مقطع کارشناسی ارشد می پردازند. متقاضیانی که علاقه مند به تحصیل در این رشته به صورت آنلاین در دانشگاه ایلینوی هستند باید نمرات دبیرستاتی بسیار عالی داشته باشند. متقاضیان همچنین باید ۱ تا ۳ توصیه نامه برای اپلای به همراه مدارک ارسالی خود بفرستند. داشتن انگیزه نامه نیز از دیگر الزامات اپلای در این رشته است. |
دانشگاه ایالتی آریزونا | لیسانس آنلاین دانشگاه آریزونا (ASU)، در رشته ی فلسفه شامل دوره های مورد نیاز در فلسفه ذهن، متافیزیک و تاریخ فلسفه باستان است. دانشجویان برای دریافت مدرک خود باید در یکی از ۵ حوزه اصلی رشته فلسفه تحقیقات جامعی انجام دهند. فارغ التحصیلان رشته فلسفه از دانشگاه آریزونا می توانند در بسیاری از زمینه ها از جمله حوزه های سیاسی و حقوق فعالیت کنند. متقاضیان برای اپلای در این مقطع باید نمره GPA حداقل ۳ داشته باشند و نمرات دبیرستان آن ها نیز نسبتا بالا باشد. بیش از ۸۰ درصد دانشجویان دانشگاه آریزونا نوعی کمک مالی دریافت می کنند. |
دانشگاه کارولینای شمالی در گرینزبورو | اگر به دنبال تحصیل در دانشگاهی می گردید که آینده شما را تضمین کند، بی شک برنامه لیسانس آنلاین دانشگاه کارولینای شمالی انتخابی عالی برای شماست. دانشجویان در طول این برنامه به مهارت های تفکر انتقادی و اخلاق می پردازند و برای حوزه های شغلی مختلف در رشته فلسفه آماده می شوند. این دانشگاه همچنین فرصت گذراندن دوره کارآموزی را نیز در اختیار دانشجویان قرار می دهد. یکی از برترین ویژگی های شرکت در این برنامه، شهریه معقول و نسبتا مناسب برای دانشجویان است و همین امر خود باعث جذب بسیاری از علاقه مندان به رشته فلسفه در سراسر جهان شده است. |
ادامه تحصیل رشته فلسفه در خارج از کشور
از آن جایی که ما انسان ها با محیطی که در آن زندگی می کنیم خو گرفته ایم و به آن عادت کرده ایم، تمامی حرکات و عادات ما ریشه در محیط زندگی ما دارند به همین علت ادامه تحصیل در رشته فلسفه به شدت می تواند در زندگی فرد و طرز تفکر او تاثیر داشته باشد. تحصیل رشته فلسفه در خارج از کشور، فرد را با فرهنگ ها و دیدگاه های مختلف دیگر کشورها آشنا می کند و شخص در می یابد که چگونه محیط زندگی می تواند در نحوه برخورد فرد با مسائل و مشکلات پیرامون او تاثیر بگذارد. ادامه تحصیل رشته فلسفه در خارج از کشور، جهان بینی شما را مورد ارزیابی قرار می دهد تا بتواند شما را به فیلسوفی با تجربه تر، خلاق تر و منتقد تبدیل کند. شما به عنوان یک دانشجوی بین المللی رشته فلسفه، می توانید در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای رشته فلسفه ادامه تحصیل دهید. دانشجویان در رشته فلسفه با مفاهیم مرتبط دیگری همچون زبان انگلیسی، سیاست، جامعه شناسی و تاریخ نیز آشنا می شوند. برنامه های تحصیلی و درسی رشته فلسفه بسته به دانشگاهی که در آن تحصیل می کنید ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد. اما معمولا حضور در سخنرانی ها، سمینارها، کلاس های درس، کار بر روی پروژه های گروهی، نوشتن مقالات متعدد در حوزه فلسفه و شرکت در امتحانات از اصلی ترین برنامه های این رشته در همه دانشگاه ها است.
تحصیل رشته فلسفه در خارج از کشور، چیزی فراتر از خواندن صفحات کتاب درسی است چرا که رشته فلسفه در هر کشور، محصول فرهنگ آن کشور و تفکرات مردمان آن کشور به شمار می رود. مطالعه فلسفه در خارج از کشور شما را در معرض راه های تفکر ذهنی جدید قرار خواهد داد و همچنین ناچارتان خواهد کرد که هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی دیدگاه متفاوتی را تجربه کنید. حوزه های اخلاق، فلسفه سیاسی، معرفت شناسی، متافیزیک، نظریه دانش و فلسفه باستانی و کهن مهمترین بخش ها در تحصیل رشته فلسفه به شمار می روند. مباحث فلسفه، اخلاق و دین از جایی به وجود نیامده اند بلکه آن ها حاصل تفکراتی هستند که نسل به نسل چرخیده و اکنون در اختیار ما قرار گرفته اند و با گذشت زمان در آن ها تغییراتی به وجود آمده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره به این سایت مراجعه فرمایید.
تحقیقات موسسه مهاجرتی تراست نشان می دهد که اصولا افرادی در رشته فلسفه موفق تر خواهند بود، که بتوانند بهترین دانشگاه و بهترین کشور را برای تحصیل انتخاب کنند. در جدول زیر به برخی از محبوب ترین کشورها برای تحصیل در رشته فلسفه اشاره شده است.
نام کشور | توضیحات |
یونان | کشور یونان یکی از محبوب ترین کشورهای جهان برای تحصیل در رشته فلسفه به شمار می رود. کالج آمریکایی یونان و دانشگاه آتن، دو دانشگاه برتر کشور یونان برای تحصیل در رشته فلسفه به حساب می آیند. |
هند | کشور هند یکی از کشورهایی است که تفکرات متعددی در مورد جهان هستی داشته است و سابقه ای طولانی را در رشته فلسفه دارد. هزاران سال است که دانشکده های معروف فلسفه در هند مانند Ajñana، Cārvāka و Ājīvika به آموزش رشته فلسفه می پردازند. در واقع فلسفه رایج ترین دوره تحصیل برای دانشجویان دانشگاه هند است که در رشته علوم انسانی تحصیل می کنند و این موضوع حاکی از آن است که هند کشور فوق العاده ای برای دانشجویان فلسفه به شمار می رود. |
انگلستان | دانشگاه های آکسفورد و کینگ در انگلستان دو دانشگاه برتر برای تحصیل در رشته فلسفه به شمار می روند که هر دو این دانشگاه ها دارای کتابخانه های بی نظیری هستند و قدمت کتاب های بخش فلسفه این کتابخانه به سال های بسیار دوری بر می گردد. |
چین | کشور چین یکی از قدیمی ترین تمدن های جهان را دارد که همواره سابقه ای بسیار طولانی را در تفکر فلسفی داشته است. این کشور با داشتن تجربه ی طولانی در آموزش رشته فلسفه، دچار تغییرات و دگرگونی هایی در طول زمان شده است. |
اصولا دانشجویان در مقطع کارشناسی رشته فلسفه روی یک موضوع خاص تمرکز نمی کنند و تقریبا همه حوزه های فلسفه را مطالعه می کنند اما دانشجویان می توانند در مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد و دکترا یک گرایش خاص را انتخاب کرده و ادامه تحصیل دهند. به طور کلی مطالعه منطق، فلسفه دین و فلسفه باستان و قرون وسطی مهمترین بخش های مطالعاتی رشته فلسفه به حساب می آیند که دانشجویان آن را در طول تحصیل خود بررسی می کنند. جدول زیر به سه حوزه ی مختلف مطالعاتی در این رشته می پردازد.
نام حوزه مطالعاتی | توضیحات |
مقدمه ای بر منطق | دانشجویان در رشته فلسفه، استدلال خوب و بد را از یکدیگر تمایز می دهند و در پایان تحصیل خود قادر خواهند بود تا در رابطه با استدلال های مختلف و موضوعات گوناگون به نتیجه برسند. |
فلسفه دین | دانشجویان در این حوزه تمامی مسائل مربوط به وجود خدا، تجربیات معنوی و مفاهیم خیر و شر را بررسی می کند. این مطالب تمامی دیدگاه های مختلف کشورهای شرق و غرب را پوشش می دهد و پیش فرض های اخلاقی زمینه ای آن ها را هم در زمینه های تاریخی و هم در زمینه های معاصر بررسی می کند. |
فلسفه باستان و قرون وسطی | دانشجویان در این دوره به بررسی تاریخ هر دو تفکر مذهبی و فلسفی در سراسر جهان باستان و قرون وسطی می پردازند و با تفکرات فیلسوفان برتر تاریخ مانند ارسطو و افلاطون آشنا می شوند. |
گرایش های رشته فلسفه در خارج از کشور
رشته فلسفه را می توان با توجه به سوالات مختلفی که از انواع حوزه های آن پرسیده می شود به گرایش های مختلفی تقسیم کرد. برخی از گرایش ها نیز خود به گرایش های مختلفی تقسیم می شوند و حوزه های مطالعاتی بسیاری را پوشش می دهند. در جدول زیر به مهمترین گرایش های رشته فلسفه اشاره شده است.
نام رشته | توضیحات |
ارزش شناسی/ علم ارزش | گرایش ارزش شناسی یا علم ارزش یکی از محبوب ترین زیر شاخه های رشته فلسفه به شمار می رود و به دنبال پرسش هایی در مورد ماهیت و طبقه بندی ارزش ها است. ارزش شناسی، ارتباط بسیار نزدیکی با دیگر بخش های فلسفه دارد که به درک ارزش ها نیز کمک بسیاری می کند. این حوزه ها شامل اخلاق، زیبایی شناسی یا فلسفه دین است. دو حوزه اصلی که رشته ارزش شناسی روی آن تمرکز می کند شامل زیبایی شناسی و اخلاق است. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید. |
اخلاق | علم اخلاق شاخه ای از رشته فلسفه است که تفاوت درست و نادرست و یا حق و باطل در آن بررسی می شود. همه ما به عنوان انسان ممکن است روزانه در انتخاب های خود دچار خطا و اشتباه شویم و حتی گاهی مسیر زندگی را اشتباه برویم به گونه ای که این اشتباهات عواقب جدی و خطرناکی را در پیش داشته باشد. تصمیماتی که انسان ها در مواقع بحرانی زندگی خود می گیرند نیز در این شاخه مورد بررسی قرار می گیرد. افراد مختلف از دیدگاه های مختلفی به قضایا نگاه می کنند و تصمیمات اخلاقی می گیرند. همه ما باید بپذیریم که فرهنگ های مختلف ارزش ها و مسائل اخلاقی متفاوتی نسبت به هم دارند. بنابراین آشنایی با علم اخلاق و تحصیل در این رشته نیاز به آشنایی با قوانین کشور ها دارد تا بتوان در ابتدا قوانین را ارزیابی کرد و نسبت به آن ها اخلاق را مورد مطالعه قرار داد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به این سایت مراجعه فرمایید. در علم اخلاق ممکن است سوالات زیر پرسیده شوند و افراد به دنبال جواب هایی برای این سوالات باشند: ● عدالت چیست؟ ● چه چیزهایی خوب و چه چیزهایی بد است؟ ● آیا برخی از افراد باید برخی از کارها را انجام دهند و برخی دیگر از انجام دادن آن ها بازداشته می شوند؟ |
زیبایی شناسی | زیبایی شناسی شاخه ای از فلسفه است که به ماهیت زیبایی و سلیقه و همچنین هنر فلسفه می پردازد. ارزش های ذهنی، حسی و عاطفی را بررسی می کند و همچنین به بررسی و مطالعه منابع طبیعی و مصنوعی زیبایی شناسی نیز می پردازد. تحصیل در رشته زیبایی شناسی همچنین فرد را آگاه می کند که ببیند چه اتفاقی در ذهن ما می افتد که ما با مشاهده اشیاء و زیبایی های طبیعی مانند هنرهای سمعی-بصری (از جمله گوش دادن به موسیقی)، کاوش در طبیعت، خلق آثار هنری و همچنین نقد آثار هنری به زیبایی شناسی آن ها پی می بریم. دانشجویان همچنین در می بایند که چرا برخی افراد آثار هنری را دوست دارند و برخی دیگر نه و این آثار هنری چه تاثیری در خلق و خوی انسان ها دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد زیبایی شناسی می توانید به این سایت مراجعه فرمایید. در علم زیبایی شناسی سوالات زیر مورد بررسی قرار می گیرند: ● زيبايي چيست؟ چرا یک نفر فکر می کند که یک نقاشی زیبا است و شخص دیگری فکر می کند آن نقاشی زشت است؟ آیا یک نقاشی در عین حال می تواند هم زیبا باشد هم زشت؟ ● آیا چیزهای واقعی زیبا هستند؟ ● آیا چیزهای خوب زیبا هستند؟ ● هنر چيست؟ ما معمولا فکر می کنیم که یک مجسمه در یک موزه هنر است. اگر مجسمه ساز مجسمه ای را از سنگی معمولی بسازد و آن را در موزه ای قرار دهد، بسیاری آن را اثر هنری می نامند. اما اگر فردی سنگی را از زمین بردارد، آیا سنگ قطعه ای از هنر است؟ |
معرفت شناسی | یکی دیگر از مهمترین شاخه های رشته فلسفه، معرفت شناسی است که به بررسی مسائل مربوط به معرفت می پردازد. نام دیگر معرفت شناسی، شناخت شناسی است و شامل مطالعه و بررسی دانشی است که به بررسی معرفت می پردازد. در یک تعریف کلی آمده است که معرفت شناسی علمی شناخته شده در حوزه فلسفه است که به شناخت انسان و بررسی انواع معرفت می پردازد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد رشته معرفت شناسی به این سایت مراجعه فرمایید. سوالاتی که در رشته معرفت شناسی مورد بررسی قرار می گیرند شامل موارد زیر است: ● دانش چيست؟ ● چطور می توانیم در مورد موضوع خاصی اطلاعاتی به دست آوریم؟ ● علم چيست؟ ● حقيقت چيست؟ |
هستی شناسی/ علم موجودات | هستی شناسی یکی دیگر از شاخه های رشته فلسفه است که مفاهیمی مانند وجود، بودن، تبدیل شدن و واقعیت را مطالعه می کند. این رشته شامل پرسش هایی است که چگونگی قرار گرفتن نهادها در دسته بندی های اساسی و گروه بندی آن ها را مورد ارزیابی قرار می دهد. سوالاتی که در رشته هستی شناسی بررسی می شوند شامل موارد زیر است: ● دنیایی که ما در اطراف خود می بینیم چگونه است؟ (واقعیت چیست؟) ● آیا چیزی بیشتر از آنچه می بینیم یا می شنویم در دنیا وجود دارد؟ ● اگر کسی چیزی را نمی بیند که اتفاق می افتد، آیا این بدان معنی است که این اتفاق نیفتاده است؟ ● چه معنایی دارد که بگوییم چیزی ممکن است؟ آیا جهان های دیگر وجود دارند؟ ● آیا چیز بسیار خاصی در مورد انسان بودن یا زنده بودن در همه وجود دارد؟ ● اگر نه، چرا بعضی ها فکر می کنند که وجود دارد؟ ● فضا چيست؟ زمان چيست؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به این سایت مراجعه فرمایید. |
علم ماوراء الطبیعه/ متافیزیک | علم متافیزیک یکی از زیر شاخه های رشته فلسفه است که به چیستی زندگی و جهان می پردازد. متافیزیک گاهی به وجود شناسی (فلسفه زندگی واقعی و چیزهای زنده)، فلسفه ذهن و فلسفه دین تقسیم می شود اما این شاخه های فرعی بسیار به هم نزدیک هستند. این رشته خود نیز به گرایش های هستی شناسی (که در قسمت بالا ذکر شد)، فلسفه ذهن و فلسفه مذهب تقسیم می شود: 1. سوالاتی که در رشته متافیزیک و در گرایش فلسفه ذهن بررسی می شوند شامل موارد زیر است: ● ذهن چيست؟ ● بدن چيست؟ ● هوشياري چيست؟ ● چه چیزی کلمات یا ایده ها را معنا دار می کند؟ (چه رابطه ای بین کلمات معنی دار یا ایده ها و چیزهایی که منظور اصلی شان است وجود دارد؟) 2. سوالاتی که در رشته متافیزیک و در گرایش فلسفه دین بررسی می شوند شامل موارد زیر است: ● آیا انسان روح دارد؟ ● آیا خدایی هست که کیهان را آفریده باشد؟ |
منطق | یکی دیگر از جنبه های مهم مطالعه فلسفه، استدلال ها یا دلایلی است که برای پاسخ به این پرسش ها داده می شود. یعنی فیلسوفان منطق را برای مطالعه ماهیت و ساختار استدلال ها به کار می گیرند. سوالاتی که در رشته منطق بررسی می شود بیشتر حول محور سوالات زیر است: ● کلماتی که استفاده می کنیم به چه معناست؟ ● چگونه می توان چیزهایی (به ویژه ایده ها) را به شیوه ای گفت که تنها یک معنی داشته باشند؟ ● آیا می توان تمام ایده ها را با استفاده از زبان بیان کرد؟ ● حقیقت پیش فرض یک استدلال چگونه بر حقیقت نتیجه گیری آن تأثیر می گذارد؟ ● چگونه می توانیم درست استدلال کنیم؟ |
بهترین گرایش رشته فلسفه برای اپلای در خارج از کشور
چهار گرایش اصلی رشته فلسفه شامل ارزش شناسی، فلسفه منطق، معرفت شناسی و متافیزیک است. همانگونه که پیش از این هم ذکر شد، منطق شامل مطالعه ساختار استدلال ها و ارتباط بین شواهد و نتیجه گیری هایی است که در جهان وجود دارد. معرفت شناسی به مطالعه خود دانش منجر می شود. متافیزیک ماهیت وجود چیزهای مختلف را مطالعه می کند و ارزش شناسی، ارزش های اخلاقی و غیر اخلاقی را مورد مطالعه قرار می دهد. نکته قابل توجه در مورد تحصیل در گرایش رشته فلسفه این است که گرایش های مختلف آن بسیار کاربردی هستند و هیچ کدام بر دیگری برتری ندارند در قسمت زیر به دلایل مهم بودن هر کدام از این گرایش ها اشاره می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.
نام گرایش | توضیحات |
منطق | گرایش منطق از این لحاظ اهمیت دارد که در حوزه فلسفه و منطق مهم نیست که افراد روی چه موضوعی کار کنند بلکه مهم این است که فیلسوفان به تجزیه و تحلیل استدلال های مختلف در مورد موضوعی که انتخاب کرده اند می پردازند و این علم منطق است که به آن ها می گوید این نتیجه گیری ها از استدلال ها پیروی می کند یا نه. اگر چه افراد می توانند فلسفه را بدون منطق مطالعه کنند اما عملا این کار بیهوده است و فلسفه بدون منطق کاربردی ندارد. |
معرفت شناسی | مطالعه معرفت شناسی نیز بسیار اهمیت دارد زیرا فیلسوفان در معرفت شناسی دانش را دنبال می کند. |
متافیزیک | متافیزیک یکی از گسترده ترین گرایش های رشته فلسفه است و بیشتر پرسش های اخلاقی و غیر اخلاقی فلسفه را که مردم به دانستن آن علاقه دارند، پوشش می دهد. در حقیقت بررسی رشته فلسفه بدون پاسخ به سوالات متافیزیک امکان پذیر نیست. |
ارزش شناسی | ارزش شناسی نیز به اندازه متافیزیک اهمیت زیادی دارد و به بررسی سوالاتی از این قبیل می پردازد که چرا فردی می تواند کاری را انجام دهد و شخص دیگری نباید آن کار را انجام دهد. سوالات متافیزیک بیشتر در زندگی روزمره فرد تاثیر می گذارد اما پرسش های ارزش شناسی فراتر از زندگی روزمره رفته و در حد اجتماع بررسی می شود. |
بورسیه رشته فلسفه در خارج از کشور
دانشگاه های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته های مختلف، بورسیه هایی را برای آن ها در نظر می گیرند که این بورسیه ها می تواند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرد. بورسیه ها شرایط متفاوتی با یکدیگر دارند. مثلا بورسیه های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند. گاهی بورسیه ها مخصوص دانشجویان جدید الورود است و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آن ها اعطا می شود.
گاهی بورسیه های تحصیلی شکل و شمایل جدیدی به خود گرفته به دانشجویانی تعلق می گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می پردازند و یا کسانی که که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید مشغول می شوند.
بعضی از دانشجویان تمایل دارند در کنار تحصیل خود به کار دانشجویی نیز مشغول شوند تا بتوانند هزینه های تحصیلی و زندگی خود را تقبل کنند. این دانشجویان گاهی در پردیس های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت می شوند.
درباره بورسیه تحصیلی کانادا ، چگونه بورسیهی تحصیلی بگیریم و بورسیه تحصیلی کانادا برای افغان ها بیشتر بدانید.
لازم به ذکر است که دانشجویان می توانند علاوه بر بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی، وام هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی در رشته ی فلسفه، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه های مربوط به رشته ی فلسفه مطلع شوید. همچنین سایت هایی طراحی شده اند که شما می توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه های رشته ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بورسیه های رشته ی فلسفه به سایت های scholarships ،scholarshipportal و careeronestop مراجعه کنید.
دانشگاه های برتر رشته فلسفه در خارج از کشور
انتخاب بهترین دانشگاه برای رشته فلسفه از مهمترین تصمیمات فرد برای ادامه تحصیل در خارج از کشور است چرا که فرد با این تصمیم با دیدگاه کشوری که می خواهد در آن تحصیل کند آشنا می شود. از آن جایی که فرد سال های زیادی را برای ادامه تحصیل صرف می کند، انتخاب یک دانشگاه خوب آینده شغلی او را تضمین می کند. در لیست زیر به برخی از مهمترین این رشته ها اشاره می شود. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید، به helptostudy.com و collegefactual.com مراجعه فرمایید.
نام دانشگاه | توضیحات |
دانشگاه پیتسبرگ | دانشگاه پیتسبرگ یکی از قدیمی ترین موسسات آموزش عالی در آمریکا است که رشته فلسفه را در سطح بسیار بالایی آموزش می دهد. دانشگاه پیتسبرگ، در هر دو سطح داخلی و بین المللی در میان دانشگاه های تحقیقاتی برتر قرار دارد و تحقیقات دانشکده فلسفه نیز تاثیر بسیار زیادی در این رتبه بندی گذاشته است. فراتر از صدها کتاب منتشر شده توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه پیتسبرگ، نویسندگان متعددی در سراسر جهان در مورد اساتید این دانشگاه، آموزش رشته فلسفه و روش تدریسی آن ها نوشته اند. |
دانشگاه نیویورک | دانشگاه نیویورک معروف به دانشگاه NYU واقع در نیویورک آمریکا است و بزرگترین دانشگاه خصوصی این ایالت به شمار می رود. مسئولان بخش فلسفه دانشگاه نیویورک همکاری ویژه ای با یکدیگر دارند و همواره اساتید و دانشجویان در انجام کارهای تحقیقاتی رشته فلسفه با یکدیگر در ارتباط هستند. دانشکده فلسفه نقاط قوت زیادی در بخش های معرفت شناسی، تاریخ فلسفه، منطق، علوم ماوراء الطبیعه، فلسفه اخلاقی و سیاست، فلسفه زبان، فلسفه منطق، فلسفه ریاضیات و فلسفه ذهن دارد. مهمترین ویژگی دانشگاه نیویورک در دانشکده فلسفه، انجام تحقیقات، نوآوری و دستیابی به امکانات و معیارهای تخصصی در مورد این رشته است. |
دانشگاه راتگرز، نیوبرانزویک | دانشکده فلسفه دانشگاه راتگرز سال ها است که یک برنامه آموزشی بسیار عالی را برای رشته فلسفه در نظر گرفته است. از مهمترین ویژگی های دانشگاه راتگرز آموزش با کیفیت در رشته فلسفه است که دانشجویان را برای ورود به بازار کار آماده می کند. دانشگاه راتگرز به غیر از رشته فلسفه، رشته های حقوق، پزشکی، کسب و کار، آموزش، روزنامه نگاری و تحصیلات تکمیلی را در سطح عالی و بین المللی نیز ارائه می دهد. |
دانشگاه آکسفورد | دانشگاه آکسفورد به طور ویژه ای در بخش فلسفه شناخته شده است به گونه ای که این دانشگاه رتبه اول فلسفه را در انگلستان به خود اختصاص داده است. دانشگاه آکسفورد طیف گسترده ای از کلاس های آموزشی و سمینارها را با کیفیت بالا در اختیار دانشجویان قرار می دهد. |
دانشگاه کمبریج | یکی از مهمترین ویژگی های دانشگاه کمبریج در تحصیل رشته فلسفه، تعداد زیادی از موضوعات و گزینه های مطالعاتی است که به شما این امکان را می دهد از بین گزینه های ممکن یکی را به صورت تخصصی انتخاب کرده و ادامه تحصیل بدهید. |
دانشگاه هاروارد | دانشکده فلسفه دانشگاه هاروارد، برنامه های متعددی از رشته فلسفه را هم در مقطع کارشناسی و هم در مقطع تحصیلات تکمیلی ارائه می دهد. از نقاط قوت تدریس رشته فلسفه می توان به فلسفه اخلاقی و سیاست، زیبایی شناسی، معرفت شناسی، فلسفه منطق، فلسفه زبان، تاریخ فلسفه تحلیلی و فلسفه باستانی اشاره کرد. |
دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن (LSE) | دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن طیف گسترده ای از برنامه های مختلف از تحصیل در مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی گرفته تا آموزش اجرایی، یادگیری از راه دور و آنلاین، دوره های تابستانی و تحصیل در خارج از کشور را در اختیار دانشجویان قرار می دهد. دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن یک مرکز پیشرو در سطح جهانی برای تدریس و تحقیق در علم فلسفه، فلسفه اخلاقی و سیاسی و نظریه تصمیم گیری و انتخاب اجتماعی است. |
دانشگاه پرینستون | بخش فلسفه دانشگاه پرینستون همواره در رتبه بندی برترین دانشگاه های سراسر کشور قرار گرفته است و محققان بخش فلسفه در سطح بین المللی بسیار شناخته شده هستند. تعداد کل دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته فلسفه در طول یک سال تقریبا بین ۴۰ تا پنجاه نفر است بنابراین نسبت دانشجویان به اعضای هیئت علمی تقریبا دو به یک است. |
دانشگاه کالیفرنیا، برکلی | دانشگاه کالیفرنیا برکلی یک دانشگاه تحقیقاتی بزرگ است که اکثریت آمار ثبت نامی را در مقطع کارشناسی دارد اما همچنان این دانشگاه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا نیز برنامه کاملی را ارائه می دهد. برنامه دکترای دانشگاه کالیفرنیا برکلی به طور ویژه روی تحقیقات رشته فلسفه کار می کند و به دانشجویان علاقه مند کمک می کند تا با تمرکز روی یک رشته خاص به سطح بالایی از دانش رشته فلسفه برسند. |
موسسه فناوری ماساچوست (MIT) | در دهه ۱۹۵۰، رشته زبان شناسی به دانشگاه ماساچوست اضافه شد و اولین دانشجویان رشته زبان شناسی در مقطع دکترا نیز در سال ۱۹۶۱ ثبت نام شدند. در ابتدا این دانشکده تنها دانشکده زبان و ادبیات خارجی بود اما در سال ۱۹۷۶رشته فلسفه نیز به این دانشکده اضافه و در این گروه آموزش داده شد. موسسه فناوری ماساچوست یکی از برترین دانشگاه های جهان در رشته فلسفه به شمار می رود که به دلیل انجام پروژه های تحقیقاتی نیز بسیار مورد توجه دانشجویان بین المللی قرار گرفته است. |
اخذ ویزا برای اپلای رشته فلسفه در خارج از کشور
اخذ ویزای تحصیلی در کشورهای مختلف متفاوت است و افراد با توجه به کشوری که می خواهند در آن تحصیل کنند مدارک مختلف و مراحل متفاوتی را می گذرانند. آن چه در اخذ ویزا اهمیت دارد این است که فرد تمامی این مراحل را به درستی انجام دهد چرا که هر گونه خطا و اشتباه در این مراحل و یا ناقص بودن مدارک می تواند منجر به باز ماندن شما از تحصیل شود. انتخاب یک تیم مشاوره مجرب در این زمینه شما را در این مسیر یاری می کند تا بتوانید به آسانی ویزای خود را دریافت کنید. موسسه مهاجرتی تراست با داشتن سال ها تجربه در این زمینه شما را در این مسیر یاری می کند. مراحل و مدارک زیر به صورت کلی برای اخذ ویزا بیان شده اند اما برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
- انتخاب یک تیم مشاوره معتبر برای آشنایی با مهاجرت
- درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
- پر کردن فرم درخواست ویزا
- تعیین رشته ی مورد نظر (در اینجا رشته فلسفه)
- همراه داشتن نامه ی پذیرش دانشگاه
- همراه داشتن گذرنامه
- اثبات تمکن مالی
- همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه شناسنامه الزامی است)
- داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
- ارائه ی آخرین مدرک تحصیلی
- همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
- همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
- پرداخت هزینه ی صدور ویزا
- همراه داشتن نامه ی سوء پیشینه
- ارائه مقالاتی که چاپ شده اند
درباره ویزای تحصیلی کانادا ، تمدید ویزای تحصیلی کانادا و تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.
دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می توانید با ما در موسسه مهاجرتی تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.
اپلای رشته فلسفه در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور
- اپلای رشته فلسفه در مقطع کارشناسی در خارج از کشور
مدرک کارشناسی رشته فلسفه (BPhil) از نظر فکری، چالش های ذهنی زیادی را برای فرد به وجود می آورد. دانشجویانی که قصد اپلای در مقطع کارشناسی رشته فلسفه را دارند در مدت ۴ سال با اصول و مفاهیم رشته فلسفی در همه حوزه ها آشنا می شوند. معمولا افرادی که وارد رشته فلسفه می شوند، تنها به مدرک کارشناسی این رشته بسنده نمی کنند و برای مقاطع بالاتر نیز ادامه تحصیل می دهند. اطلاعات بیشتر در مورد رشته فلسفه را از این سایت مطالعه فرمایید.
درباره اپلای با معدل پایین ، اپلای بدون مدرک زبان و همچنین اپلای با مدرک دانشگاه آزاد بیشتر بدانید.
- اپلای رشته فلسفه در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور
اپلای در مقطع کارشناسی ارشد رشته فلسفه و تحصیل در آن ۲ سال به طول می انجامد که بخشی از آن شامل شرکت در کلاس های درس و بخشی دیگر شامل انجام تحقیقات مانند پروژه ها و ارائه پایان نامه است. آنچه در تحصیل رشته فلسفه در مقطع کارشناسی ارشد بیشتر مورد مطالعه قرار می گیرد، بخش تاریخی و نگاهی به فلسفه یونان و آشنایی با فلسفه های مختلف در سراسر جهان است. افراد از بین گرایش های اصلی رشته فلسفه یکی را انتخاب کرده و ادامه تحصیل می دهند.
اپلای برای ارشد و اپلای برای ارشد مجدد بیشتر بدانید.
- اپلای رشته فلسفه در مقطع دکتری در خارج از کشور
مدرک دکترای رشته فلسفه، بالاترین درجه تحصیلی در رشته فلسفه به شمار می رود. تمرکز اصلی مقطع دکترای رشته فلسفه، انجام تحقیقات گسترده در خصوص یکی از حوزه های این رشته است بنابراین ارائه پایان نامه و دفاع از آن از الزامات بسیاری از دانشگاه ها به شمار می رود. در برخی دیگر از دانشگاه ها، دانشجویان می توانند به جای ارائه پایان نامه، چند واحد درسی بیشتری را بگذرانند. اپلای در مقطع دکترای رشته فلسفه و تحصیل در آن مناسب افرادی است که می خواهند بعد از اتمام تحصیلات خود به عنوان استاد دانشگاه، محقق یا فیلسوف مشغول به کار شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.
درباره اپلای برای دکتری و اپلای برای پست داک بیشتر بدانید.
مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته فلسفه در خارج از کشور
مدارکی که برای اپلای در رشته فلسفه به آن نیاز دارید ممکن است در دانشگاه های مختلف متفاوت باشد. برخی از دانشگاه ها تنها سوابق تحصیلی افراد مانند بالا بودن نمرات دبیرستان و یا مقاطع پیشین را بررسی می کنند و برخی از دانشگاه ها یک آزمون ورودی برای پذیرش دانشجویان برگزار می کنند. مدارک زیر به صورت کلی برای اپلای در رشته فلسفه در همه دانشگاه ها است اما اطلاعات و مدارک جزئی تر را از سایت دانشگاه مورد نظرتان بررسی کنید.
- رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
- فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
- برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
- بسته به دانشگاهتان ۲ تا ۳ توصیه نامه نیاز دارید.
- در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
- داشتن انگیزه نامه نیز از اصلی ترین مدارک ارسالی شما است.
- مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
- مدرک زبان معتبر دانشگاه مورد نظرتان را همراه با حداقل نمره مورد نیاز ارائه کنید.
- لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
- آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه ریز نمرات و ترجمه آن از الزامات اپلای است.
درباره مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا بیشتر بدانید.
بازار کار رشته فلسفه در خارج از کشور
نکته قابل توجهی که در مورد تحصیل در رشته فلسفه وجود دارد این است که مشاغلی اندکی وجود دارند که به صورت کاملا مستقیم با رشته فلسفه مرتبط اند اما با این حال افرادی که در رشته فلسفه تحصیل می کنند، می توانند مهارت هایی را یاد بگیرند که هم در زندگی شخصی خود و هم در زندگی حرفه ای و شغلی خود مانند ارتباطات قوی، تفکر انتقادی و منطقی در همه زوایا به آن ها کمک کننده باشد. فارغ التحصیلان رشته فلسفه، توانایی بسیار زیادی در حل مشکلات دارند و قادرند تا راه حل های استدلالی مختلفی را برای حل یک مشکل پیدا کنند. اطلاعات بیشتر در این خصوص را از این سایت مطالعه فرمایید.
در جدول زیر سعی داریم تا به چند دسته از مشاغل موجود برای دانش آموختگان فلسفه اشاره کنیم.
نام حوزه | توضیحات |
مشاغل تدریسی و آموزشی | مدرک فلسفه، می تواند پایه و اساس خوبی برای مشاغل تدریسی در همه سطوح و مقاطع مخصوصا در دانشگاه باشد. این امر به دلیل این است که فرد با کسب مهارت های عالی ارتباطی و مهارت های انتقادی در حرفه تدریس بسیار حرفه ای خواهد بود. در بیشتر کشورها ترجیح دانشگاه ها برای استخدام اساتید فلسفه، داشتن مدرک کارشناسی ارشد و دکترا است اما با این حال برخی از دانشگاه های خصوصی و موسسات عالی مدارک پایین تر را نیز برای تدریس دانشجویان سال پایینی قبول می کند. از آن جایی که در این مسیر و گزینش شما برای رسیدن به این شغل رقابت بسیار بالایی وجود دارد، داشتن رزومه کاری قوی برای استخدام شما بسیار موثر خواهد بود. |
مشاغل در بخش دولتی | فارغ التحصیلان رشته فلسفه همچنین می توانند در بخش های مختلف نیز کار کنند. افرادی که در رشته فلسفه به تحصیل می پردازند می توانند در درک و تحلیل مسائل پیچیده جهانی بسیار کمک کننده باشند و در مشاغل بخش های دولتی کار کنند. این مشاغل می تواند کار در حوزه های خدمات اجتماعی، دولت، خدمات بهداشتی، نیروهای مسلح و یا نقش های اداری و دفتری باشد. |
مشاغل در نشر و روزنامه نگاری | یکی دیگر از حوزه هایی که فارغ التحصیلان رشته فلسفه می توانند در آن کار کنند، انتشارات و روزنامه نگاری است. امروزه رشد عظیم انتشار اخبار به صورت چاپی یا به صورت آنلاین، مشاغل بسیاری را برای افراد به وجود آورده است و افراد می توانند در بخش تولید خبر یا بازاریابی و فروش نیز کار کنند. مشاغل روزنامه نگاری در حوزه فلسفه شامل تحقیق، نوشتن، ویرایش و پخش است. نکته قابل توجه در مورد این حوزه کاری این است که دانشجویان با داشتن مدرک کارشناسی می توانند وارد بازار کار شوند و نیازی به داشتن مدرک تحصیلات تکمیلی نیست! |
مشاغل در حوزه حقوق | اگر چه ورود به حوزه های شغلی رشته حقوق در اکثر مواقع نیازمند به تحصیل در رشته حقوق است اما گاهی فارغ التحصیلان رشته فلسفه نیز می توانند در این مشاغل مشغول به کار شوند. مهارت های مختلف تحقیقی و یا حوزه های کاملا مرتبط به رشته حقوق مانند مشاور، مشاور مدافع یا آموزش های قانونی از مهمترین بخش های رشته حوزه حقوق است. |
مشاغل در روان درمانی و مشاوره | با توجه به مهارت های تحلیلی به دست آمده از تحصیل در رشته فلسفه، این افراد به شدت گزینه های مناسبی برای مشاغل روان درمانی و مشاوره هستند. فارغ التحصیلان علاقه مند به کار در رشته روان درمانی و مشاوره رشته فلسفه نیاز به داشتن مدرک تحصیلات تکمیلی برای ورود به این مشاغل ندارند و با داشتن مدرک کارشناسی هم می توانند مشغول به کار شوند. اما داشتن مدرک تحصیلات تکمیلی نیز می تواند بسیار کمک کننده باشد. از مهمترین ویژگی های این افراد، مهارت های ارتباطی عالی، دانش بالا در مورد روانشناسی و القای حس همدردی به مردم است. |
میانگین درآمد رشته فلسفه در دیگر کشورها
سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهمترین درآمد کشورها را در رشته فلسفه نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.
درباره میانگین حقوق در کانادا و مشاغل پردرآمد در کانادا بیشتر بدانید.
نام کشور | توضیحات و درآمد |
میانگین حقوق استاد فلسفه در اتریش | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۷۳,۹۸۵ یورو میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۳۶ یورو میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۲,۶۰۴ یورو میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۱,۴۵۲ یورو میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۱,۹۲۳ یورو |
میانگین حقوق استاد فلسفه در استرالیا | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۱۴۳,۱۷۲ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۶۹ دلار میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۵,۰۴۰ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۹,۷۸۸ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷۸,۲۷۶ دلار |
میانگین حقوق استاد فلسفه در باهاما | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۷۹,۱۷۲ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۳۸ دلار میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۲,۷۸۷ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۵,۱۹۵ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۸,۶۰۹ دلار |
میانگین حقوق استاد فلسفه در بلغارستان | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۵۰,۹۷۵ لو میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۲۵ لو میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۱,۷۹۴ لو میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۶,۱۲۴ لو میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۴,۵۳۸ لو |
میانگین حقوق استاد فلسفه در بلاروس | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۱۵,۸۹۵روبل میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۸ روبل میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۵۶۰ روبل میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱,۲۱۴ روبل میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰,۰۳۵ روبل |
میانگین حقوق استاد فلسفه در برمودا | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۱۱۰,۶۶۳ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۵۳ دلار میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۳,۸۹۵ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۷,۲۰۷ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۷,۹۳۵ دلار |
میانگین حقوق استاد فلسفه در کانادا | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۱۲۳,۱۸۰ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۵۹ دلار میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۴,۳۳۶ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۵,۷۱۴ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵۳,۱۳۳ دلار |
میانگین حقوق استاد فلسفه در چین | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۳۱۱,۶۹۰ یوان میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۱۵۰ یوان میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۱۰,۹۷۱ یوان میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱۹,۲۲۶ یوان میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۹۱,۶۵۸ یوان |
میانگین حقوق استاد فلسفه در کاستاریکا | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۲۰,۷۸۹,۵۵۸ کولون میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۹,۹۹۵ کولون میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۷۳۱,۷۹۲ کولون میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۴,۵۵۹,۵۵۷ کولون میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۶,۰۱۱,۳۷۳ کولون |
میانگین حقوق استاد فلسفه در جمهوری چک | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۹۸۹,۵۸۵ کرونا میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۴۷۶ کرونا میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۳۴,۸۳۳ کرونا میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۸۸,۲۰۳ کرونا میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۲۲۹,۵۰۸ کرونا |
میانگین حقوق استاد فلسفه در مراکش | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۲۱۷,۲۰۱ درهم میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۱۰۴ درهم میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۷,۶۴۵ درهم میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۵۱,۷۱۷ درهم میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۷۱,۰۵۱ درهم |
میانگین حقوق استاد فلسفه در مصر | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۲۱۶,۸۷۶ پوند میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۱۰۴ پوند میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۷,۶۳۴ پوند میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۵۳,۰۳۴ پوند میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۷۳,۴۰۴ پوند |
میانگین حقوق استاد فلسفه در نیوزیلند | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۱۳۰,۷۶۵ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۶۳ دلار میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۴,۶۰۳ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۱,۰۶۸ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶۲,۶۹۸ دلار |
میانگین حقوق استاد فلسفه در فنلاند | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۸۰,۳۲۷ یورو میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۳۹ یورو میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۲,۸۲۸ یورو میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۵,۷۹۵ یورو میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۹,۶۸۰ یورو |
میانگین حقوق استاد فلسفه در فرانسه | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۶۹,۰۸۶ یورو میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۳۳ یورو میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۲,۴۳۲ یورو میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۸,۰۴۶ یورو میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۵,۸۳۶ یورو |
میانگین حقوق استاد فلسفه در گرجستان | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۱۱۶,۷۰۹لاری میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۵۶ لاری میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۴,۱۰۸ لاری میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۲,۸۱۶ لاری میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۷,۹۵۵ لاری |
میانگین حقوق استاد فلسفه در پرتغال | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۴۴,۵۷۸ یورو میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۲۱ یورو میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۱,۵۶۹ یورو میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۰,۹۴۳ یورو میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۵,۲۸۲ یورو |
میانگین حقوق استاد فلسفه در پاکستان | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۲,۴۹۴,۸۸۲ روپیه میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۱,۱۹۹ روپیه میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۸۷,۸۲۰ روپیه میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۷۶۴,۳۶۹ روپیه میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳,۱۵۲,۱۳۳ روپیه |
میانگین حقوق استاد فلسفه در مجارستان | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۱۰,۶۷۰,۸۷۸ فورینت میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۵,۱۳۰ فورینت میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۳۷۵,۶۱۵ فورینت میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۴۳۵,۴۳۰ فورینت میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳,۲۸۳,۷۶۶ فورینت |
میانگین حقوق استاد فلسفه در اوکراین | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۵۸۱,۳۰۶ گریونا میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۲۷۹ گریونا میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۲۰,۴۶۲ گریونا میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۱۱,۰۹۷ گریونا میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۳۴,۴۴۵ گریونا |
میانگین حقوق استاد فلسفه در امارات متحده عربی | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۳۱۱,۸۹۳ درهم میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۱۵۰ درهم میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۱۰,۹۷۹ درهم میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱۸,۱۰۵ درهم میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۸۹,۶۵۵ درهم |
میانگین حقوق استاد فلسف هدر ایالات متحده آمریکا | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۱۱۹,۲۵۷ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۵۷ دلار میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۴,۱۹۸ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۲,۹۸۵ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۸,۲۵۷ دلار |
میانگین حقوق استاد فلسفه در کره جنوبی | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۶۲,۸۳۱,۶۹۴ وون میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۳۰,۲۰۸ وون میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۲,۲۱۱,۶۷۶ وون میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳,۹۴۷,۴۳۳ وون میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۸,۵۱۴,۲۷۴ وون |
میانگین حقوق استاد فلسفه در سوئد | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۶۴۶,۲۱۶ کرون میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۳۱۱ کرون میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۲۲,۷۴۷ کرون میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۴۹,۴۰۸ کرون میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۰۲,۸۹۰ کرون |
میانگین حقوق استاد فلسفه در سنگاپور | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۱۱۲,۴۰۱ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۵۴ دلار میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۳,۹۵۷ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۸,۵۱۳ دلار میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۰,۲۶۸ دلار |
میانگین حقوق استاد فلسفه در فیلیپین | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۶۴۱,۸۰۶ پزو میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۳۰۹ پزو میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۲۲,۵۹۲ پزو میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۵۰,۴۴۳ پزو میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۰۴,۷۳۸ پزو |
میانگین حقوق استاد فلسفه در آفریقای جنوبی | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۷۵۲,۷۳۰ راند میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۳۶۲ راند میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۲۶,۴۹۶ راند میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۲۸,۲۹۳ راند میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۴۳,۸۲۲ راند |
میانگین حقوق استاد فلسفه در مکزیک | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۴۴۸,۹۵۸ پزو میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۲۱۶ پزو میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۱۵,۸۰۳ پزو میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۱۳,۶۷۴ پزو میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۶۰,۳۹۴ پزو |
میانگین حقوق استاد فلسفه در ژاپن | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۱۰,۸۹۶,۶۶۳ ین میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۵,۲۳۹ ین میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۳۸۳,۵۶۳ ین میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۵۷۱,۱۶۵ ین میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳,۳۲۶,۲۶۲ ین |
میانگین حقوق استاد فلسفه در قزاقستان | میانگین حقوق استاد فلسفه به صورت کلی: ۶,۰۸۵,۰۹۳ تنگه میانگین حقوق استاد فلسفه در هر ساعت: ۲,۹۲۶ تنگه میانگین درآمد استاد فلسفه از ساعات اضافه کاری: ۲۱۴,۱۹۵ تنگه میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴,۲۸۳,۵۵۲ تنگه میانگین حقوق استاد فلسفه با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷,۶۵۲,۷۷۸ تنگه |
اگر میخواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخاب های شما است. مشاوران و کارشناسان با تجربه ی ما در موسسه ی مهاجرتی تراست با سال ها تجربه در زمینه ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اپلای رشته فلسفه در کشور کانادا با مشاوران ما وقت مشاوره رزرو کنید و یا فرم ارزیابی ما را تکمیل نمایید تا وضعیت شما مورد بررسی قرار گیرد.
درباره مهاجرت به کانادا و اقامت کانادا و همچنین دلایل مهاجرت از ایران بیشتر بدانید.
معرفی دانشگاههای کانادا
- ددلاین اپلای
- حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
- میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشتههای تحصیلی در کانادا
- برترین دانشگاههای هر رشته
- عناوین شغلی و وظایف
- مسیر شغلی و میانگین درآمد
فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
مشاوره معتبر بگیرید!
قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفهای تراست با تمامی روشهای قانونی مهاجرت آشنا هستند.
سوالات متداول
برای اپلای در رشته فلسفه نیاز به مدارک هویتی خواهید داشت که در اولویت برای اپلای به شمار میرود. در این رشته شما نیاز دارید تا مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، مدرک زبان و ترجمه ریز نمرات را آماده کنید. در مورد مقطع تحصیلات تکمیلی نیز نیاز است تا توصیه نامه، انگیزه نامه قوی و رزومه تحصیلی و شغلی به صورت دقیق آماده شود.
در مورد رشتههای مرتبط با علوم انسانی نیاز خواهد بود تا بعضی دیگر از مدارک نیز ارائه شود که میتوان GMAT را نام برد. بنابراین بهترین کار بررسی وب سایت دانشگاهی است تا از مدارک به صورت دقیق اطلاع پیدا کنید.
مدرک زبان در اولویت مدارک مورد نیاز برای اپلای قرار دارد و بهتر است قبل هر چیزی این مدرک را آماده کنید. مدرک تافل و آیلتس در بسیاری از کشورها مورد قبول است و در بعضی از کشورها مانند کانادا این مدرک میتواند آزمون PTE و حتی کمبریج باشد. بهتر است وب سایت دانشگاهی را بررسی کنید تا از حداقل نمرات مورد نیاز اطلاع یابید.
در رشته فلسفه امکان پذیرش در رشتههای مختلف در مقاطع تحصیلات تکمیلی فراهم شده است. باید اشاره کرد که رشته فلسفه نیز یکی از مهمترین رشتههای دانشگاهی به شمار میرود که دانشگاههای معتبر آن را در کارشناسی ارشد و دکتری ارائه دادهاند.
در این رشته ممکن است شرایط خاصی برای پذیرش وجود داشته باشد و بهتر است قبل از اپلای وب سایت مورد نظر بررسی شود. مدارک شما باید به صورت ترجمه شده آماده شوند و باید در آماده کردن انگیزه نامه و توصیه نامه دقت زیادی خرج شود. در صورت ارائه نمرات معدل و نمرات زبان عالی روند اپلای نیز به سرعت طی خواهد شد.
در تمامی رشتههای دانشگاهی داشتن سوابق پژوهشی نکته مثبتی در اپلای به شمار میرود. این موضوع علاقه شما را به رشته مورد نظر نشان میدهد. در کنار سابقه پژوهشی، سوابق کاری نیز از اهمیت زیادی در اپلای تحصیلات تکمیلی برخوردار است که نکته مثبتی برای کمیته پذیرش خواهد بود.
● میانگین حقوق فیلسوفان به صورت کلی: ۱۲۳,۱۸۰ دلار
● میانگین حقوق فیلسوفان در هر ساعت: ۵۹ دلار
● میانگین درآمد فیلسوفان از ساعات اضافه کاری: ۴,۳۳۶ دلار
● میانگین حقوق فیلسوفان با تجربه ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۵,۷۱۴ دلار
● میانگین حقوق فیلسوفان با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵۳,۱۳۳ دلار
● ارزش شناسی
● فلسفه منطق
● معرفت شناسی
● متافیزیک
● مشاغل تدریسی و آموزشی
● مشاغل مربوط به بخش دولتی
● مشاغل مربوط به نشر و روزنامه نگاری
● مشاغل مربوط به حوزه حقوق
● مشاغل مربوط به روان درمانی و مشاوره
● دانشگاه پیتسبرگ
● دانشگاه نیویورک
● دانشگاه راتگرز، نیوبرانزوییک
● دانشگاه آکسفورد
● دانشگاه کمبریج
● دانشگاه هاروارد
● دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن (LSE)
● دانشگاه پرینستون
● دانشگاه کالیفرنیا، برکلی
● موسسه فناوری ماساچوست (MIT)
● یونان
● هند
● انگلستان
● چین
سلام و عرض ادب
من در حال حاضر دانشجوی ترم دوم مهندسی کامپیوترم
میتونم برای اپلای ارشد فلسفه اقدام کنم؟
چه کشور هایی شانس بیشتری دارم؟
ممنون
با سلام. مهمترین مسئله هدف از تحصیل یا انگیزه نامه شما می باشد که دلیلتان برای ادامه تحصیل در این مقطع چه می باشد.
سلام خیلی ممنون از سایت خوبتون …این توضیحات خیلی بهم کمک کرد …فقد یک سوال دارم …برای کار در حوزه های حقوقی و یا روان درمانی و مشاوره .. کدوم گرایش های فلسفه رو برای تحصیل باید انتخاب کرد؟ ممنون میشم جواب بدین
با سلام. بصوت کلی برای ادامه تحصیل در حوزه حقوق نیاز می باشد شرایط این رشته را داشته باشید تا بتوانید تحصیل کنید. در مورد روان درمانی و مشاوره بسته به علاقه تان می توانید رشته مورد نظرتان را انتخاب کنید.