اپلای خلبانی

اپلای خلبانی
رزرو وقت مشاوره

با پیشرفت علم و تکنولوژی، بشر همواره به قدرت بی نظیر وسیله غول پیکری به نام هواپیما پی برد و طبیعتا برای جا به جایی آن، نیاز به متخصصان ویژه در این زمینه بود. رشته خلبانی که از سخت ترین رشته های موجود و درعین حال یکی از پر طرفدارترین رشته ها به شمار می رود، هر ساله دانشجویان زیادی را به خود جذب می کند که بسیاری از علاقه مندان برای تحصیل در آن برای دانشگاه های خارج از کشور اپلای می کنند.

از آنجایی که دانستن شرایط اپلای در این رشته کمک زیادی به دانشجویان در روند تحصیلی آن ها می کند، در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته خلبانی در اختیار شما قرار دهیم.

در مورد رشته خلبانی

رشته خلبانی یا هوانوردی شامل مطالعه چگونگی به پرواز در آوردن هواپیما و کنترل پرواز است. برخی دیگر از اعضای خدمه هوایی مانند ناوبرها یا مهندسان پرواز نیز جزء اعضای خدمه هوایی محسوب می شوند چرا که در فرایند عملیات پرواز نقش دارند. دیگر اعضای خدمه مانند مهمان داران پرواز، تعمیرکاران و یا خدمه های زمینی در بخش فرودگاه جزء طبقه بندی های رشته خلبانی به شمار نمی روند.

یک خلبان، به صورت حرفه ای تحت آموزش های خلبانی قرار می گیرد و مجوز پرواز دارد. همانطور که انواع مختلفی از رشته های خلبانی وجود دارد، برنامه ها و مدارک مختلفی هم برای رشته خلبانی در دسترس است. حداقل سن برای خلبانان تفریحی و خصوصی ۱۷ سال و برای خلبانان تجاری، ۱۸ سال است.

تحصیل در رشته خلبانی علاوه بر داشتن شرایط تحصیلی، نیازمند به ویژگی های دیگر برای پذیرش است. به عنوان مثال حداقل سن برای ورود به این رشته ۱۸ سال است (برخی از گرایش های خلبانی حداقل سن می تواند کمتر باشد). اطلاعات بیشتر در این خصوص را از این سایت مطالعه فرمایید.

لینک های مفید!

مراحل اپلای خلبانی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

اپلای رشته خلبانی در خارج از کشور

متقاضیانی که برای رشته خلبانی برای دانشگاه های خارج از کشور اپلای می کنند، باید الزامات خاصی را برآورده کنند تا مجوز پرواز برای آن ها صادر شود. تکمیل دو ماه آموزش زمینی و تجربه حداقل ۱۵۰۰ ساعت پرواز از الزامات دریافت مجوز خلبانی برای این رشته است. مسیر پیش روی شما برای پرواز بر فراز ابرها ممکن است بسیار طولانی باشد. اما اپلای در مقطع کارشناسی رشته خلبانی، شروع خوبی برای ورود به این مسیر پر از فراز و نشیب است.

مدارک مختلفی برای تحصیل در رشته خلبانی وجود دارد و برخی از دانشگاه ها حتی دوره های خاصی را به صورت آنلاین برگزار می کنند. موسسه مهاجرتی تراست لیستی از معتبرترین مدارک موجود در رشته های مرتبط به خلبانی را برای اپلای آماده کرده است که برخی از آن ها به صورت مستقیم و برخی دیگر به صورت غیرمستقیم با رشته خلبانی مرتبط است. این لیست را می توانید در قسمت زیر مشاهده کنید.

لیست معتبرترین مدارک موجود در رشته های مرتبط به خلبانی

نام مدرکتوضیحاتاطلاعات تکمیلی
لیسانس هوانوردیرایج ترین نوع آموزش عالی برای ورود به رشته خلبانی مدرک کارشناسی هوانوردی است که برخی از دانشگاه ها برای آن مدرک BS و برخی دیگر مدرک BA را در نظر گرفته اند. برای گرفتن هر دوی این مدارک، آن چه یک خلبان در سطح مقدماتی باید بداند را آموزش می بیند. دوره های تحصیلی در نظر گرفته شده مدرک کارشناسی هوانوردی بسته به دانشگاهی که در آن قصد تحصیل دارید، متفاوت است. اما بیشتر برنامه های هوانوردی ایجاب می کند که شما دانش عمومی عالی را در رشته خلبانی به دست آورید به گونه ای که برای اپلای در مقاطع بالاتر مشکلی نداشته باشید. بنابراین بالا بودن نمرات شما در این مقطع از اهمیت بسیاری برخوردار است. تحصیل در مقطع لیسانس هوانوردی معمولا ۴ تا ۶ سال به طول می انجامد تا تکمیل شود. در صورتی که فرد قصد گرفتن گواهی های بیشتر در این زمینه را داشته باشد، این آموزش طولانی تر خواهد شد. برنامه های فشرده نیز این امکان را به شما می دهد که زودتر مجوز خلبانی خود را دریافت کنید.  بسیاری از برنامه های لیسانس هوانوردی شما را برای تبدیل شدن به یک خلبان تجاری آماده می کند. دانشجویان در طول ۲ سال آخر تحصیل شان، مسیر مطالعاتی خود را برای مقاطع بالاتر انتخاب می کنند تا ببیند از چه مسیری باید در گرایش مورد علاقه شان تحصیل کنند. شرکت کردن در دوره های کارآموزی از الزامات گذراندن این مقطع از تحصیلات است.
لیسانس علوم فناوری هوانوردیافرادی که برای لیسانس علوم فناوری اپلای می کنند، می توانند به عنوان یک خلبان نظامی فعالیت داشته باشند. مدرک BS در فناوری علوم هوانوردی راه مناسبی است که گواهی خلبانی تجاری را دریافت کنید. دوره های آموزشی نگهداری و تعمیر هواپیما نیز از مهمترین آموزش های تحصیل در مقطع لیسانس علوم فناوری هوانوردی به حساب می آید.  همانند مدرک BA در هوانوردی، مدرک BS در فناوری هوانوردی نیز همه چیز را برای تبدیل شدن به یک خلبان در اختیار شما قرار می دهد. اما این مدارک و دوره های تحصیلی بسته به دانشگاه مورد نظرتان متفاوت است بنابراین قبل از اپلای برای این مقطع مطمئن شوید که این مدرک مسیر شغلی مناسبی را برای شما به وجود می آورد. بسیاری از کارفرمایان ترجیح می دهند، افرادی که مدرک BS‌ دارند را استخدام کنند چرا که این مدرک هم دوره طولانی تری را دارد و هم فرد باید نمرات بالاتری داشته باشد. در واقع مدرک BS از مدرک BA‌ در این رشته معتبرتر است.  
لیسانس مهندسی هوافضااگر چه تحصیل در رشته لیسانس مهندسی هوافضا به طور مستقیم برای تبدیل شدن به یک خلبان کافی نیست، اما اپلای در این رشته و تحصیل در آن، کمک زیادی به تحصیل فرد در رشته خلبانی می کند. رشته مهندسی هوافضا، رشته سختی به شمار می رود و می توان گفت تبدیل شدن به یک خلبان حرفه ای از این مسیر، شاید سخت ترین راه باشد. با این حال دوره های مختلف مهندسی هوافضا فرد را برای ورود به رشته خلبانی آماده می کند.  مدرک BS هوافضا یکی از مسیر هایی است که فرد را برای تحصیل در رشته خلبانی آماده می کند. این دوره ها عمدتا بر مهارت های مورد نیاز و برای تبدیل شدن به یک خلبان تاکید دارند.
لیسانس علوم هوانوردیلیسانس علوم هوانوردی ارتباط مستقیمی با خلبانی هواپیماها ندارد اما شما در این مقطع از تحصیلات با اصول پایه چگونگی نگه داشتن هواپیما در فضا آشنا می شوید. تحصیل در این مقطع نه تنها شما را برای ورود به حوزه خلبانی آماده می کند، بلکه ده ها شغل بالقوه مختلف را در بخش هوافضا برای دانشجویان فراهم کرده و دانشجویان می توانند یکی از آن ها را انتخاب کنند.  دانشجویانی که از این مقطع فارغ التحصیل می شوند، خلبان نیستند و باید صدها ساعت آموزشی در رشته خلبانی را نیز بگذرانند و این مدرک تنها آن ها را برای ورود به این حوزه آماده تر می کند.
لیسانس مدیریت ترافیک هواییلازمه فعالیت در حوزه کنترل ترافیک هوایی داشتن مدرک BS است. تحصیل در این مقطع اغلب ۴ سال به طول می انجامد. اگر چه فارغ التحصیلان از این رشته نمی توانند به عنوان خلبان مشغول به کار شوند، اما تحصیل در این رشته پیشینه خوبی برای ورود به رشته خلبانی است. اصلی ترین وظیفه این متخصصان، کنترل و مشاهده مسیرهای پروازی برای عدم برخورد دو هواپیما با یکدیگر و همچنین عدم تداخلات هوایی است. این رشته تمرکز زیادی بر هوانوردی دارد.  از آن جایی که رشته خلبانی خود نیز حوزه بسیار گسترده ای به شمار می رود و دانشجویان خلبانی نمی توانند همه حوزه را پوشش دهند، برخی مشاغل در این باره به وجود آمده اند. تحصیل در لیسانس مدیریت ترافیک هوایی شغل بسیار مهمی در این رشته به شمار می رود، چرا که می توان با استفاده از این علم از بروز خطرات و حوادث ناگوار هوایی جلوگیری کرد. شما با گرفتن این مدرک در مقاطع بالاتر می توانید حتی مدیر فرودگاه و یا مهندس هوانوردی شوید.
لیسانس علوم مدیریت هوانوردیاپلای در این رشته نیز ارتباط مستقیمی با خلبان شدن ندارد و فرد بعد از فارغ التحصیلی در این رشته می تواند با شرکت در مقاطع بالا و دوره های خلبانی تحصیلات خود را ادامه دهد. مدیران هوانوردی در خارج از هواپیما و در فرودگاه با خلبانان در ارتباط هستند تا به آن ها در مسیر خلبانی کمک کرده و خلبانان بتوانند هواپیما را در هوا نگه دارند. در حقیقت به صورت مستقیم وارد عمل نمی شوند و فرمان و مدیریت پرواز بر عهده آن ها است.  مدیریت هوانوردی مهارتی بسیار تخصصی است و بیشتر افرادی که این مدرک را دنبال می کنند به عنوان مدیران هوانوردی انتخاب می شوند. تجربه گسترده از هوانوردی باعث می شود که شما آمادگی های لازم برای تحصیلات در رشته خلبانی را داشته باشید.
لیسانس علوم در تعمیر و نگهداری  هواپیما و هوانوردییکی دیگر از مسیرهای مطمئن برای تبدیل شدن به یک خلبان، تحصیل در رشته علوم تعمیر و نگهداری هواپیما و هوانوردی است که فرد با داشتن دانش تخصصی در این رشته، می تواند پیش زمینه های لازم برای ورود به رشته خلبانی را کسب کند.  مدرک BS تعمیر هواپیما، شما را با تعمیر قسمت های مختلف هواپیما آشنا کرده و چگونگی کار با هواپیما را آموزش می دهد. اگر چه این رشته ارتباط مستقیمی با پرواز و خلبانی ندارد اما مرتبط بودن این رشته با خلبانی و کار در محیط فرودگاه شما را برای ورود به این رشته آماده می کند.
لیسانس علوم کامپیوترحال که مدارک مختلف برای اپلای در رشته خلبانی را بررسی کردیم بهتر است بدانید که از مسیر های دیگری نیز می توان به این رشته وارد شد. یکی از این مسیرها انتخاب رشته لیسانس علوم کامپیوتر است چرا که آشنایی با انواع و اقسام برنامه های نرم افزاری و سخت افزاری شما را برای کار با برنامه های مختلف پرواز آماده می کند. آشنایی با علوم کامپیوتر گزینه های مختلفی را در زمینه خلبانی پیش روی شما خواهد گذاشت.  همانند هر مدرک مرتبط به رشته های علوم، مدرک کارشناسی علوم کامپیوتر نیز یکی از پرکاربردترین مسیرهای مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک خلبان حرفه ای است. آشنایی با سیستم ها و تجهیزات مورد نیاز کامپیوتری برای به پرواز در آوردن هواپیما یکی از مهمترین پیش نیاز ها برای ورود به این رشته است.
لیسانس علوم فیزیکمدرک لیسانس علوم فیزیک بیش از هر مدرک علمی عمومی دیگر شما را برای تحصیل در رشته خلبانی آماده می کند. برنامه های رشته فیزیک شامل آشنایی کامل با ترمودینامیک و  آیرودینامیک است که هر دو این مباحث در برنامه های هوانوردی نیز وجود دارد. به عنوان یک دانشجوی فیزیک در مقطع کارشناسی، به احتمال زیاد با دوره های فیزیک کوانتومی، فیزیک نظری، مکانیک تحلیلی و دیگر زمینه های مطالعاتی در این باره آشنا خواهید شد.  اغلب خلبانان باید کاملا به انجام محاسبات پیشرفته در مورد نیروهای جنبشی و قوانین فیزیکی بپردازند. یعنی رشته خلبانی رشته ای است که با قوانین فیزیک سر و کار دارد بنابراین کسی که پیشینه ای در این رشته داشته باشد بهتر می توانند در این رشته تحصیل کند. اگر چه داشتن مدرک BS فیزیک به طور مستقیم در خلبان شدن تاثیر ندارد اما اپلای در این مقطع تحصیلی شما را برای این رشته آماده می کند.
لیسانس علوم شیمییکی دیگر از مهمترین مدارکی که می توان از طریق آن برای اپلای در رشته خلبانی اقدام کرد، داشتن مدرک علوم شیمی است. اگر چه با داشتن این مدرک نمی توان به طور مستقیم خلبان شد اما تحصیل در این رشته پیش زمینه ای قوی برای تحصیل در رشته خلبانی به شما ارائه می دهد. داشتن مدرک BS‌ شیمی به شما کمک می کند تا با مواد شیمیایی آلی و غیر آلی آشنا شوید. تحصیل در این رشته به طور معمول ۴ سال به طول می انجامد.  در حقیقت تحصیل در رشته شیمی به طور مستقیم از شما یک خلبان نمی سازد بلکه بیشتر شما را برای ورود به دوره های هوانوردی و بعد از آن خلبانی اماده می کند. درک چگونگی کار سیستم های هواشناسی و مدیریت ترافیک هوایی لازمه رشته هوانوردی است و تحصیل در این رشته شما را برای این امر آماده می کند.

اکثر کارفرمایان ترجیح می دهند افرادی را استخدام کنند که به طور مستقیم با BA‌ و BS‌ در زمینه های خلبانی مانند علوم هوانوردی و مهندسی هوافضا آشنا شده اند. با این حال برنامه های مختلفی که در قسمت بالا ذکر شد نیز پیش زمینه های مناسبی برای ورود به این رشته هاست چرا که برخی از افراد ضمن داشتن علاقه به رشته خلبانی ترجیح می دهند شغلی در رابطه با این موضوع به جز پرواز داشته باشند به همین علت تحصیل و اپلای برای هر کدام از مدارک بالا افراد را برای مسیر های شغلی مختلف آماده می کند.

همچنین درباره تغییر رشته در اپلای و اینکه چگونه اپلای کنیم بخوانید.

اپلای رشته خلبانی در خارج از کشور

ادامه تحصیل رشته خلبانی در خارج از کشور

تحصیل در رشته خلبانی برای هر کدام از گرایش های آن نیازمند به الزامات ویژه ای است. برای مشاهده این الزامات به این سایت مراجعه فرمایید. همچنین شما ممکن است بسته به دانشگاهی که در آن درس می خوانید، مسیر مطالعاتی مختلفی نسبت به سایر دانشگاه ها داشته باشید. موسسه مهاجرتی تراست برخی از مهمترین دانشگاه های جهان را برای تحصیل در رشته خلبانی بررسی کرده است.

مهمترین دانشگاه های جهان برای اپلای خلبانی

نام دانشگاهتوضیحات
موسسه فناوری ماساچوست MITموسسه فناوری ماساچوست واقع در کمبریج یکی از درخشان ترین و بهترین دانشگاه های جهان است که رشته خلبانی آن یکی از برترین رشته های این دانشگاه به شمار می رود.
افرادی که می خواهند در رشته خلبانی دانشگاه ماساچوست تحصیل کنند، دو گزینه دارند. یا می توانند مدرک B.S یا همان Bachelor of Science خلبانی را انتخاب کنند یا اینکه برنامه جامع تری را در این خصوص انتخاب کرده و برنامه درسی چند رشته ای و ترکیبی خلبانی را مورد مطالعه قرار دهند.
هر کدام از این دو برنامه در نوع خود بهترین هستند و هر دو مرور کامل و جامعی را بر سیالات، ترمودینامیک، فیزیک و سیگنال ها و سیستم های الکترونیکی خواهند داشت. تحصیل در این دانشگاه دانشجویان را برای کار در آینده آماده می کند.  
موسسه فناوری جورجیا  موسسه فناوری جورجیا واقع در آتلانتا نیز یک دانشگاه دولتی است که شش دانشکده جداگانه در رشته های مختلف دارد و حدودا ۳۰۰۰۰ دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند. دانشکده مهندسی هوافضا رشته خلبانی را به صورت کاملا حرفه ای در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می دهد و دوره های آموزشی شامل دوره های آزمایشگاهی و تحقیقاتی است.
تحصیل در دانشگاه فناوری جورجیا دانشجویان را با دوره های مختلف خلبانی از آشنایی با انواع هواپیماها و جت ها و ساختار آن ها گرفته تا نحوه پرواز آشنا می کند. موسسه فناوری جورجیا در میان دانشگاه های برتر این کشور و جهان قرار دارد.
این موسسه جزو 10 دانشکده ی دولتی برتر در ایالات متحده است و بسیاری از بخش های جداگانه ساختمان این دانشگاه مانند آزمایشگاه ها به همان اندازه مشهور هستند. برنامه های مهندسی و هوافضا در میان ۵ برنامه برتر کشور واقع شده است.  
آکادمی نیروی هوایی ایالات متحده آمریکاآکادمی نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا یک موسسه بسیار عالی برای تحصیل در رشته خلبانی است و هر ساله حدودا ۴۳0۰ دانشجو در این رشته استخدام می شوند. آشنایی با طراحی موتور هواپیما، سیستم های کنترل هواپیما، تکنیک های تست پرواز و آشنایی با ساختار هواپیماها مهمترین برنامه های این دانشگاه در رشته خلبانی است.  
دانشگاه پردوتحصیل در دانشگاه پردو مزیت های فراوانی را برای دانشجویان به همراه دارد. بیش از ۱۰ موسسه مخصوص هوانوردی در محوطه دانشگاه وجود دارد و تنها در مدت ۵ سال می توانید هم مدرک BS هم مدرک MS‌ دریافت کنید. مدیریت عملیات هوانوردی، آشنایی با علم هوافضا، سیستم های پیش رانش و آشنایی با انواع هواپیماها از مهمترین برنامه های این دانشگاه در رشته خلبانی به شمار می رود.  
موسسه پلی تکنیک رنسلیرموسسه پلی تکنیک رنسلیر یک دانشگاه خصوصی مبتنی بر تحقیقات است که در نیویورک واقع شده است. تحصیل در این دانشگاه فرصت های مطالعاتی بی نظیری را در میان رشته های مختلف خلبانی ارائه می دهد و دانشجویان در تحصیل این رشته با اصول پرواز، فرایندهای مهندسی، اصول تحلیل های مهندسی و استحکام مواد آشنا می شوند.  
دانشگاه ایالتی اوهایودانشگاه ایالتی اوهایو یک دانشگاه تحقیقاتی مشهور است که در ابتدا به عنوان دانشگاه مکانیک و کشاورزی تاسیس شد و سپس رشته های پزشکی و مهندسی نیز به این دانشگاه اضافه شدند. تحصیل در رشته خلبانی دانشگاه اوهایو شما را با ابزار و اصول پرواز، سیستم حمل و نقل هوایی و کار با هواپیماهای چند موتوره پیشرفته آشنا می کند.
دانشگاه علوم هوانوردی امبری ریدلبرنامه کارشناسی خلبانی در دانشگاه هوانوردی امبری ریدل هم در پردیس فلوریدا و هم در پردیس آریزونا تدریس می شود و برخی از دوره ها و گواهی های مربوط به این رشته به صورت آنلاین نیز برگزار می شود.
برنامه های تحصیلی این دانشگاه در رشته خلبانی شامل کنترل ترافیک هوایی، آموزش کار با هواپیماهای بدون سرنشین، آشنایی با هواشناسی و دیگر موضوعات است. این دانشگاه یکی از بهترین دانشگاه های هوانوردی در جهان به شمار می رود و دانشگاهی است که کاملا متعهد به تحقیقات و آموزش های هوانوردی است.  
موسسه پلی تکنیک ویرجینیاموسسه پلی تکنیک ویرجینیا بیش از ۲۰۰ برنامه دانشگاهی را در طیف مختلفی از رشته ها و برنامه های متعدد ارائه می دهد. شهرت این دانشگاه به خاطر انجام تحقیقات و آموزش در زمینه های مهندسی، علوم و کشاورزی است. برنامه مهندسی هوافضا در موسسه پلی تکنتیک ویرجینیا، به آموزش تخصصی مبانی پرواز می پردازد.  
دانشگاه سن خوزهدانشگاه سن خوزه در آمریکا یکی از برترین برنامه های هوانوردی را ارائه می دهد که دانشجویان را برای پرواز حرفه ای، مدیریت هوانوردی، تعمیر هواپیما و کنترل ترافیک هوایی آماده می کند. این دانشگاه به دلیل کمک هزینه هایی که برای انجام تحقیقات فضایی پرداخت می کند به شدت در سطح بین المللی شناخته شده است.  

همچنین درباره آزادسازی مدرک تحصیلی، معافیت تحصیلی برای اپلای و اپلای حین سربازی بخوانید.

گرایش های رشته خلبانی در خارج از کشور

لیست مهمترین گرایش های رشته خلبانی

در لیست زیر سعی شده است به مهمترین گرایش های رشته خلبانی اشاره شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره روی این لینک کلیک کنید.

نام رشته یا گرایشتوضیحات
خلبان ژئورفرنسخلبانان در این گرایش از رشته خلبانی با نصب دوربین هایی به بدنه هواپیما و پرواز در ارتفاعات پایین، به تصویر برداری از مناطق مختلف زمین می پردازند تا با این عکس برداری ها به سایر افراد مانند زمین شناسان کمک کنند.  
خلبان نقشه برداری هواییخلبانان نقشه برداری هوایی شغلی شبیه به خلبانان ژئورفرنس دارند با این تفاوت که نقشه برداری از نقاط خاص مانند مانند جاده ها، مرزها و دیگر نقاط خاص را بر عهده دارد. این خلبانان نیز در ارتفاعات پایین پرواز می کنند و هواپیماهای آن ها کوچک و تک موتوره است.  
خلبان گردشگریاین خلبانان به هدف برگزاری تورهای مسافرتی کوتاه مدت با فاصله زمانی کم، مسافران را از محلی به محل دیگر می برند. به این خلبانان، خلبانان تاکسی نیز گفته می شود. این خلبانان ممکن است حتی گروه خاصی از افراد مانند یک تیم بازیکن ورزشی را در حداقل زمان به محل مسابقه منتقل کنند. در برخی مواقع خلبان گردشگری حتی محموله های مواد غذایی یا تجهیزات نظامی را به اردوگاه های نظامی جا به جا می کند. هواپیماهای مورد استفاده در این پروازها معمولا تک موتوره یا دو موتوره هستند. با هواپیماهای تک موتوره نمی توان مسافران را در شب جا به جا کرد. این هواپیماها در شب بیشتر برای جا به جایی محموله ها مورد استفاده قرار می گیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد این شغل روی این لینک کلیک کنید.  
خلبان هواپیمایی خصوصیاین گرایش از خلبانی بسیار پر طرفدار و در عین حال بسیار پر درآمد است. حقوق خلبانان خصوصی اغلب بالا است و تبدیل شدن به یک خلبان خصوصی اولین گام برای تبدیل شدن به یک خلبان مسافربری است. خلبانان خصوصی برای مشتریان شخصی یا گروه های کوچکی کار می کنند و مخصوص گشت و گذارهای خصوصی آن ها هستند. آن ها اغلب مدیران شرکت ها، تیم های ورزشی حرفه ای و افراد مشهور را جا به جا می کنند. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه مانند حقوق و درآمد خلبانان خصوصی نیاز دارید، به این سایت مراجعه کنید.  
مربی پروازبی شک اگر آموزشی نباشد، خلبانی هم در کار نخواهد بود. بنابراین مربی پرواز خلبانی است که نحوه صحیح پرواز را به دانشجویان آموزش می دهد. این شغل یکی از رایج ترین مشاغل در رشته خلبانی است و فرد را برای موقعیت های پروازی آماده می کند. رایج ترین مدرک مربی پرواز مدرک CFI (certified flight instructor) است که به خلبانان اجازه می دهد تا آموزش های اولیه خلبانی را ارائه دهند. شرایط و الزاماتی که در این رشته وجود دارد در کشورهای مختلف متفاوت است. اطلاعات بیشتر در این خصوص و آشنایی با شرایط ویژه در برخی کشورها را از این سایت بررسی کنید.  
خلبان اروباتیکاروباتیک مانورهای پروازی نمایشی است که در پروازهای عادی استفاده نمی شود و برای آموزش، تفریح، سرگرمی و ورزش مورد استفاده قرار می گیرد. خلبانان اروباتیک با انواع حرکات نمایشی در آسمان به خلق حرکات بی نظیری می پردازند. این رشته نیاز به مهارت های خلبانی بسیار بالایی دارد و این خلبانان سطح بسیار بالایی از استرس را تجربه می کنند و باید قبل از پرواز تجهیزات مخصوصی مثل چتر نجات را همراه خود داشته باشند. برخی از خلبانان اروباتیک تنها با هدف سرگرمی پرواز می کنند و برخی دیگر در مسابقات ورزشی شرکت می کنند. اطلاعات بیشتر درباره این رشته را از این سایت بررسی کنید.  
خلبان آزمایشیخلبانان آزمایشی مسئولیتی بسیار حساس و درعین حال خطرناک را برعهده دارند چرا که از مهمترین وظایف آن ها تست و آزمایش هواپیماهای نوساز و یا تازه تعمیر شده است. آن ها همچنین ممکن است قطعات و اجزای هواپیماها را به طور جداگانه مورد ارزیابی قرار دهند. روش هایی که یک خلبان آزمایشی برای امتحان کردن یک هواپیما استفاده می کند را تکنیک های آزمایش پرواز یا همان FTTs می نامند. خلبانان آزمایشی ممکن است برای ارتش یا برای یک شرکت کار کنند. پرواز هواپیماهای نظامی به منظور آزمایش، سخت ترین و خطرناک ترین نوع پرواز غیر از پرواز در جنگ است. اگر به اطلاعات بیشتری در این خصوص نیاز دارید به این سایت مراجعه فرمایید  
خلبان شبیه ساز پروازخلبان شبیه ساز پرواز کسی است که خلبانان دیگر را تمام وقت در یک شبیه ساز پرواز آموزش می دهد. آنها معمولاً توسط شرکت های هواپیمایی برای آموزش و انجام تمرینات مکرر استخدام می شوند. این موقعیت مستلزم سال ها تجربه خلبانی و توانایی آموزش رویه های پیچیده هواپیما و سیستم های هواپیمایی است.  
خلبان پروازهای مسافربریاین شاخه یکی از رایج ترین گرایش های مربوط به رشته خلبانی است که ساعات پرواز آن بسته به مقصد می تواند کوتاه یا طولانی مدت باشد.  
خلبانان هواپیمایی منطقه ایاین خلبانان مسئول جا به جایی مسافران برای مسافت های کوتاه تر مانند شهرهای نزدیکی هستند که شرکت های هواپیمایی بزرگ خدمات جا به جایی آن ها را انجام نمی دهد. تعداد مسافران این هواپیماها معمولا بین ۱۹ تا ۷۰ نفر است. اطلاعات جزئی تر مانند میزان درآمد این خلبانان را از این سایت بررسی کنید.  
خلبان شرکتخلبانان مخصوص شرکت، در شرکت ها برای حمل و نقل خصوصی افراد مهم، مانند انتقال و جا به جایی مدیران برای بازدید از مکان های مختلف یا شرکت در جلسات استخدام می شوند. مسئولیت این خلبانان مانند سایر گرایش های خلبانی بسیار سنگین است و آن ها باید قبل از پرواز همه موارد از جمله پیش بینی آب و هوا و میزان سوخت هواپیما را بررسی کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به این سایت مراجعه فرمایید.  
خلبان آتش نشانیگاهی حوادث طبیعی مانند آتش سوزی در جنگل ها یا مناطق دیگر میزان آتش سوزی را چنان گسترده می کند که عملا خاموش کردن آن از روی زمین امکان پذیر نیست در این هنگام خلبان آتش نشان با پرواز از بالای محلی که آتش سوزی شده و با استفاده از روش هایی مانند آب پاشی از ارتفاعات، اقدام به خاموش کردن آتش می کند. خلبانان آتش نشانی باید مهارت زیادی در خلبانی داشته باشند چرا که ممکن است دود ناشی از آتش سوزی مانع قدرت دید آن ها شود و سقوط کنند.  
خلبان حمل و نقل پزشکییک خلبان ویژه حمل و نقل پزشکی، به جا به جایی بیماران، مصدومان و آسیب دیدگانی می پردازد که در وضعیت اورژانسی هستند و نیاز به مراقبت های پزشکی دارند به گونه ای که با حمل و نقل توسط آمبولانس به دلیل اتلاف وقت جان بیمار به خطر می افتد. مهمترین نکته ای که در این رشته اهمیت دارد، سرعت عمل بالا است. خلبانان ممکن است یا فردی را از شهری به شهر دیگر منتقل کنند یا اینکه به محل حادثه مانند کوهستان یا جاهای دور افتاده پرواز کنند.  
خلبان گشت مرزیخلبان گشت مرزی با پرواز در مسیر بین مرزها افرادی که سعی می کنند به صورت غیر قانونی از کشور مهاجرت کنند را شناسایی کرده و گزارش می دهند. ارتفاعات پرواز این خلبانان پایین و نزدیک به سطح زمین برای افزایش قدرت دید و شناسایی افراد است. این خلبانان معمولا از هواپیماهای تک موتوره استفاده می کنند.  
خلبان قانونیخلبانان قانونی وظایف مختلفی از جمله نظارت بر فعالیت های کِشت مواد مخدر و عکس برداری از زمین آن ها برای جمع آوری مدرک و نظارت بر وسایل نقلیه در بزرگراه ها برای گزارش سرعت بالا دارند. آن ها همچنین گاهی زندانیان را جا به جا می کنند.  
گشت خط لولهاین خلبانان خط مسیر لوله ها را دنبال می کنند تا در صورت شکست و آسیب به لوله های آب یا نفت و گاز آن را گزارش دهند. این خلبانان در ارتفاعات پایین پرواز می کنند و هواپیمای آن ها معمولا تک موتوره و کوچک است.  
خلبان بدون سرنشینخلبانی هواپیماهای بدون سرنشین جدیدترین نوع رشته خلبانی است که امروزه تعداد متقاضی آن افزایش یافته است. شرایط ویژه ای که برای این گرایش از رشته خلبانی در نظر گرفته شده است را از این سایت بررسی کنید.  
فضانوردان و خلبان فضاییبا وجود پیشرفت های اخیر فن آوری هوانوردی و هوافضا، به احتمال زیاد نیاز رو به رشد برای خلبانان آموزش دیده فضایی در چند سال آینده وجود خواهد داشت که واجد شرایط برای پرواز و رفت و آمد به خارج از جو کره زمین باشند.  

درباره استادی پلن و پذیرش کاندیشنال بخوانید.

بهترین گرایش رشته خلبانی برای اپلای در خارج از کشور

اکثر خلبانان به طور کلی یا خلبان مسافربری هستند یا خلبان هواپیماهای نظامی که همان گونه که پیش تر هم گفته شد این رشته ها دارای گرایش های متعددی هستند. به وجود آمدن مرزهای جغرافیایی بین کشورها و مسافت های طولانی برای سفر بین کشورها، سبب شده تا وجود خلبانان به شدت برای جا به جا شدن در بین کشورها ضروری به نظر برسد تا افراد با حداقل زمان ممکن بتوانند به مقصد مورد نظرشان برسند.

خلبانان با هدف های مختلفی به این رشته وارد می شوند. بسیاری ترجیح می دهند تنها در حوزه های مربوط به این رشته فعالیت داشته باشند و برخی خود رشته خلبانی را دوست دارند. به هر حال چیزی که اهمیت دارد این است که همه گرایش های رشته خلبانی ضروری هستند و در موقعیت های مختلف به کار گرفته می شوند. هیچ گرایشی از این رشته بر دیگری برتری ندارد و همه آن ها سعی در به پرواز دراوردن هواپیما دارند. تنها می توان این رشته را از نظر میزان درآمد در کشورهای مختلف بررسی کرد که در قسمت های بعدی اطلاعات تکمیلی را در مورد آن توضیح خواهیم داد.

بورسیه رشته خلبانی در خارج از کشور

بورسیه رشته خلبانی در خارج از کشور

اگر شما هم از آن دسته از دانشجویانی هستید که قصد تحصیل در خارج از کشور را دارید و می خواهید به عنوان دانشجوی بین المللی برای دانشگاه های خارجی اپلای کنید، اصلا نگران نباشید! چرا که دانشگاه‌ های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌ های مختلف، بورسیه‌ هایی را در نظر گرفته اند و شما می توانید با هزینه ‌ی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید چرا که گاهی این بورسیه‌ ها تمام هزینه ‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه ‌ها را تقبل می‌ کنند.

گفتنی است که بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور یا کمک ‌هزینه‌ های دانشجویی از راه‌ های مختلف تامین می ‌شوند که می ‌تواند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد الشرایط قرار گیرد.

شاید این سوال پیش بیاید که این بورسیه ها به چه کسانی تعلق می گیرد؟

در پاسخ به چند نوع بورسیه اشاره خواهیم کرد:

  • بورسیه ‌های ورودی به دانشجویان جدید الورود تعلق می‌ گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می ‌شود.
  • بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند و در کنار اساتید خود در مسیر پیشرفت علم و دانش گام بر می دارند.
  • بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می ‌پردازند. مبلغ خوب و قابل توجهی نصیب دانشجویانی می شود که در کنار اساتید به تحصیل می پردازند و دانشجویان می توانند برای هزینه های تحصیل و زندگی خود روی آن حساب کنند.
  • بورسیه ‌های کار آموزی به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند. این کارها به صورتی برنامه ریزی می شوند که به درس دانشجو لطمه ای وارد نشود. لازم به ذکر است که دانشجو در روزهای تعطیل حتی می تواند به صورت تمام وقت کار کرده و حقوق کار تمام وقت را کسب کند.
  • بورسیه های تشویقی گاهی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.

در صورتی که تمایل دارید مانند سایر دانشجویان از بورسیه ها، کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی یا حتی وام‌ های دانشجویی در رشته خلبانی مطلع شوید، می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به این رشته‌ مطلع شوید. همچنین سایت ‌هایی طراحی شده اند که شما می ‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه ‌های رشته ‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بورسیه‌ های رشته ‌ی خلبانی به سایت زیر مراجعه کنید.

https://www.scholarshipportal.com/

دانشگاه های برتر رشته خلبانی در خارج از کشور

دانشگاه های بی نظیری برای تحصیل در رشته خلبانی وجود دارند که آینده شغلی شما را تضمین می کنند. در جدول زیر به مهمترین این دانشگاه ها اشاره شده است. اطلاعات بیشتر در این خصوص را از این سایت بررسی کنید. همچنین می توانید برای مشاهده کامل توضیحات برترین دانشکده های خلبانی آمریکا به این سایت مراجعه فرمایید.

نام دانشگاهتوضیحات
دانشکده هوانوردی و فناوری پردودانشگاه پردو به عنوان یک دانشگاه تحقیقاتی دولتی، یک دانشگاه بسیار عالی برای رشته هوانوردی است که برنامه های پرواز حرفه ای آن، به طور کامل توسط هیئت بین المللی هوانوردی شناخته شده و معتبر است. این دانشگاه با ارائه برنامه های شبیه ساز پرواز، دانشجویان رشته خلبانی را با مهارت های پرواز آشنا می کند. کسب مدرک کارشناسی هوانوردی در دانشگاه پردو به دانشجویان در درک گسترده ای از رشته خلبانی کمک می کند.
دانشگاه پردو به عنوان نهمین نهاد برتر در جهان به شمار می رود که کل پذیرش دانشجویان ۳۹۷۵۲ نفر بوده است. اگرچه شهریه این دانشگاه نسبتا بالا است اما آموزش با کیفیتی که به دانشجویان ارائه می شود، همواره باعث جذب متقاضیان شده است.  
دانشگاه داکوتای شمالی دپارتمان هوانوردیبی شک یکی از جامع ترین و کامل ترین دانشگاه ها در جهان برای رشته خلبانی، دانشگاه داکوتای شمالی است که برنامه های درسی خلبانی را به صورت حرفه ای ارائه می دهد. دانشگاه داکوتای شمالی در رشته هوانوردی و خلبانی در سطح بین المللی بسیار مشهور است و تخصص های خلبانی متعددی را در این رشته برای علاقه مندان در نظر گرفته است.
این دانشگاه برای انجام تحقیقات هوانوردی، تحقیقات هوافضا، آموزش های با کیفیت و متناسب با آخرین تکنولوژي های روز دنیا و چاپ مقالات در رشته خلبانی شناخته شده است.  
دانشگاه علوم هوانوردی امبری ریدلاز بزرگترین و معتبرترین دانشگاه های جهان در رشته هوانوردی و خلبانی دانشگاه امبری ریدل در فلوریدا است که از مهمترین خصوصات و ویژگی های این دانشگاه، برگزاری دوره های آنلاین و حضوری برای رشته خلبانی است. می توان گفت دانشگاه امبری ریدل به عنوان یک موسسه پیشگام در آموزش هوانوردی است که به مطالعه اختصاصی پرواز می پردازد. دانشجویان در این دانشگاه از به روزترین آموزش های موجود در رشته خلبانی بهره مند می شوند.
مرکز مطالعات هوانوردی دانشگاه ایالتی اوهایواین دانشگاه در سال ۱۸۷۰ تاسیس شد و آموزش اولین خلبانان خود را در طول جنگ جهانی اول در سال ۱۹۱۷ آغاز کرد. دانشگاه سپس در سال ۱۹۴۵ به طور رسمی آموزش رسمی خلبانی غیر نظامی خود را آغاز کرد و از آن زمان تاکنون این دانشگاه همواره در صدر برترین های جهان قرار دارد.  
دانشگاه لوئیسدانشگاه لوئیس در شیکاگو در نزدیکی یکی از شلوغ ترین و پر رفت و آمد ترین فرودگاه های جهان یعنی فرودگاه بین المللی O’Hare قرار دارد. جای تعجبی ندارد که دانشجویان رشته خلبانی دانشگاه لوئیس فرصت های نامحدودی را برای تمرین پرواز به صورت عملی در دست خواهند داشت. از برترین ویژگی های این دانشگاه در رشته خلبانی، جذب دانشجویان خلبانی حتی پیش از فارغ التحصیلی است. یعنی دانشجویان با ورود به این دانشگاه آینده کاری تضمین شده ای را خواهند داشت.  
دانشگاه میشیگان غربییکی از پیشرفته ترین و بزرگترین دانشگاه های جهان در برنامه هوانوردی، دانشگاه میشیگان غربی است که نزدیک به ۸۰ سال است خلبانان را آموزش می دهد. فارغ التحصیلان به صورت آکادمیک همراه با پیشبرد برنامه های دانشگاهی و آموزشی، جامع ترین برنامه رشته هوانوردی و خلبانی همراه با مهارت های ارتباطی انتقادی و خلاقانه وارد بازار کار می شوند. درصد فارغ التحصیلی دانشجویان از رشته خلبانی در دانشگاه میشیگان غربی بسیار بالا است (۹۷ درصد) و بعد از آن به راحتی جذب بازار کار می شوند.  
آکادمی نیروی هوایی ایالات متحده آمریکاآکادمی نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا با داشتن سابقه ای طولانی در آموزش رشته خلبانی، به پیشرفت و نوآوری های بی نظیری در رشته خلبانی و هوانوردی دست یافته است. دوره های آموزشی این موسسه از آموزش رشته ها و گرایش های مختلف خلبانی گرفته تا دوره های تخصصی تر و حرفه ای و همچنین دوره های پرواز و پریدن با چتر نجات در مواقع ضروری را شامل می شود.  
دانشگاه بایلوردانشگاه بایلور به عنوان یک دانشگاه خصوصی مسیحی، شهرت زیادی را در رشته هوانوردی از آن خود کرده است و دانشجویان می توانند در یکی از گرایش های این دانشگاه مشغول به تحصیل شوند. انجام تحقیقات خلبانی در این دانشگاه از اهمیت ویژه ای برخوردار است به گونه ای که دانشگاه بایلور هر سال تعداد زیادی مقاله را در این رشته به چاپ می رساند. دانشگاه بایلور به عنوان هشتمین نهاد برتر جهان به شمار می رود.  
دانشگاه یوتا ولیدانشگاه یوتا ولی برنامه رشته خلبانی را هم به صورت حضوری در دانشگاه و هم به صورت غیر حضوری و به صورت آنلاین در دسترس دانشجویان رشته خلبانی قرار می دهد. دانشجویان باید برای گذراندن دروس عملی خود به صورت تجربی در فرودگاه نزدیک به دانشگاه شرکت کنند.  
دانشگاه سنت لوئیسدانشگاه سنت لوئیس به عنوان اولین دانشگاه هوانوردی آمریکا، یکی از پیشگامان هوانوردی در رشته خلبانی به شمار می رود که به صورت کاملا حرفه ای دانشجویان را در رشته خلبانی آموزش می دهد. این دانشگاه ساعات آموزش های عملی را نیز جزء رزومه کاری دانشجویان قرار می دهد و به این ترتیب دانشجویان می توانند به سرعت وارد بازار کار شوند.  
دانشگاه مری کی لتورنودانشگاه مری کی لتورنو تنها دانشگاهی است که در تگزاس مدرک هوانوردی را در مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی اعطا می کند. یکی از ویژگی هایی که این دانشگاه را همواره از سایر دانشگاه های هوانوردی دیگر متمایز می کند، آموزش تخصصی رشته خلبانی توسط هیئت علمی است که آموزش های حرفه خلبانی از پرواز گرفته تا اصول کامل رعایت امنیت پرواز را ارائه می دهند.  
دانشکده نیروی هوایی هندمتقاضیانی که قصد تحصیل در رشته خلبانی در دانشکده نیروی هوایی هند را دارند، دو گزینه مختلف خلبانی هواپیماهای نظامی و خلبانی هواپیماهای غیر نظامی را می توانند انتخاب کنند.  
دانشگاه ایلینوی در اربانا شمپیندانشگاه ایلینوی در اربانا شمپین یکی از برترین نهاد های آموزشی در رشته خلبانی به شمار می رود که هر ساله متقاضیان زیادی را از سراسر جهان در این رشته ثبت نام می کند. نرخ پذیرش دانشجویان کارشناسی حدودا ۵۹ درصد است.  

درباره اپلای برای ارشد، اپلای برای ارشد مجدد و اپلای برای دکتری بخوانید.

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که وکلای مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته خلبانی در خارج از کشور

موسسه مهاجرتی تراست با کسب سال‌ ها  تجربه ‌ی کاری در زمینه اخذ ویزا، شما را برای رسیدن به اهداف تان یاری می ‌کند. انتخاب یک تیم مشاوره ای قوی در زمینه کسب ویزا شما را برای پذیرش سریع تر و سفر به کشور مورد نظرتان آماده تر می کند چرا که در صورتی می توانید این روند را به خوبی طی کنید، که هیچ مشکلی در ارسال مدارک شما به وجود نیاید. مدارک مورد نظر و مراحل زیر، روند کلی اخذ ویزا را در رشته‌ خلبانی نشان می ‌دهد.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته مورد نظر (در اینجا رشته‌ خلبانی)
  • همراه داشتن نامه‌ ی پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌ آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ ی صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ ی سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در تیم تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته خلبانی در خارج از کشور

اپلای خلبانی در مقاطع تحصیلی مختلف در خارج از کشور

اپلای رشته خلبانی در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

رشته خلبانی یکی از سخت ترین رشته های عملی به شمار می رود و همانطور که پیش از این گفته شد، مسیرهای شغلی که برای آن در نظر گرفته شده است زیاد است. افراد با در نظر گرفتن شرایط و ضوابط خاصی که برای این رشته در نظر گرفته شده است به اپلای در مقطع کارشناسی این رشته می پردازند. توجه داشته باشید که داشتن مدرک لیسانس برای کار به عنوان خلبان کافی نیست و در حقیقت این مقطع تنها پیش زمینه ای برای ورود علاقه مندان به مقاطع بالاتر و تحصیلات تخصصی تر رشته خلبانی است.

اپلای رشته خلبانی در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

رشته خلبانی رشته ای است به شدت چالش برانگیز که تنها به دنبال افرادی با مهارت ها و تخصص های فنی عالی است. بنابراین افراد باید در تحصیل این رشته بسیار تلاش کنند. افرادی که برای مقطع کارشناسی ارشد خلبانی اقدام به اپلای می کنند، با موضوعات مدیریت استراتژیک هوانوردی، طراحی هواپیما، ایمنی هواپیما، کنترل ترافیک هوایی و قوانین مختلف پرواز آشنا می شوند. اکثر برنامه های کارشناسی ارشد خلبانی همراه با ارائه پایان نامه به صورت کتبی و دفاع از آن به صورت شفاهی است. اطلاعات تکمیلی در این باره را از این سایت بررسی کنید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته خلبانی در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در رشته خلبانی بسته به دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید با یکدیگر متفاوت است. موسسه مهاجرتی تراست بعد از بررسی های لازم لیست زیر را به عنوان مدارکی که بین این دانشگاه ها در رشته خلبانی مشترک هستند را جمع آوری کرده است. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر، مدارک و الزامات مورد نیاز را از دانشگاه مقصد بررسی کنید.

  • رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید
  • عدم اعتیاد و عدم سوء پیشینه
  • داشتن مدرک زبان معتبر با حداقل نمره مورد نیاز
  • داشتن حداقل سن ۱۸
  • داشتن گواهی سلامت فیزیکی و روانی
  • فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
  • برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
  • بسته به دانشگاه تان ۲ تا ۳ توصیه نامه نیاز دارید.
  • در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
  • داشتن انگیزه نامه نیز از اصلی ترین مدارک ارسالی شما است.
  • مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
  • لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
  • نمرات آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه نمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.
بازار کار رشته خلبانی در خارج از کشور

بازار کار رشته خلبانی در خارج از کشور

خلبانان از درآمد بسیار خوبی برخوردار هستند و علیرغم سختی هایی که در این مسیر متحمل می شوند، همچنان به این رشته ورود می کنند. خلبانان می توانند به عنوان خلبان مسافربری در فرودگاه ها کار کنند، می توانند در سازمان های مختلف دولتی و نظامی استخدام شوند و یا در شرکت های هواپیمایی کار کنند. آن چه اهمیت دارد این است که درآمد افراد بسته به میزان ساعات کاری، کشوری که در آن کار می کنند و تجربه کاری‌شان با یکدیگر متفاوت است.

میانگین درآمد رشته خلبانی در خارج

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهمترین درآمد کشورها را در رشته خلبانی نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.

مهمترین درآمد کشورها در رشته خلبانی

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوق خلبانان در اتریشمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۴۵,۱۵۰ یورو
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۲۲ یورو
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۹۷۵ یورو
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۲,۸۲۳ یورو
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۵,۳۶۳ یورو   
میانگین حقوق خلبانان در استرالیامیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۷۵,۵۱۶ دلار
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۳۶ دلار
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۱,۶۳۱ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۵,۰۱۸ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۲,۸۰۱ دلار   
میانگین حقوق خلبانان در باهامامیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۴۳,۴۴۷ دلار
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۲۱ دلار
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۹۳۸ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۱,۶۶۲ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۳,۴۰۵ دلار   
میانگین حقوق خلبانان در بلغارستانمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۱۹,۰۴۳ لو
میانگین حقوق خلبانان‌ در هر ساعت: ۹ لو
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۴۱۱ لو
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۴,۱۰۶ لو
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۳,۷۹۴ لو  
میانگین حقوق خلبانان در بلاروسمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۸,۶۲۸ روبل
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۴3 روبل
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۱۸۶روبل
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶,۳۶۳ روبل
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰,۷۳۳ روبل   
میانگین حقوق خلبانان در برمودامیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۶۰,۲۸۷ دلار
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۲۹ دلار
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۱,۳۰۲ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳,۹۶۷ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۴,۱۶۱ دلار    
میانگین حقوق خلبانان در کانادامیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۶۵,۱۷۵ دلار
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۳۱ دلار
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۰۸ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۷,۴۰۷ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۹,۹۶۳ دلار   
میانگین حقوق خلبانان در چینمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۱۵۶,۰۸۴ یوان
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۷۵ یوان
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۳,۳۷۱ یوان
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۴,۷۵۷ یوان
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹۳,۵۶۲ یوان  
میانگین حقوق خلبانان در کاستاریکامیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۹,۸۷۴,۸۳۵ کولون
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۴,۷۴۸ کولون
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۲۱۳,۲۹۶ کولون
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۲۲۹,۰۷۴ کولون
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲,۱۹۳,۳۷۵ کولون   
میانگین حقوق خلبانان در جمهوری چکمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۵۰۹,۵۸۲ کرونا
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۲۴۵ کرونا
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۱۱,۰۰۷ کرونا
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۷۰,۴۴۸ کرونا
میانگین حقوق خلبانان تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۲۴,۸۳۹ کرونا   
میانگین حقوق خلبانان در مراکشمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی:  ۱۰۷,۲۹۹ درهم
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۵۲ درهم
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۲,۳۱۸ درهم
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۸,۳۴۶ درهم
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۲,۱۴۷ درهم 
میانگین حقوق خلبانان در مصرمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۱۱۱,۷۶۲ پوند
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۵۴ پوند
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۲,۴۱۴ پوند
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۲,۴۳۷ پوند
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۹,۰۴۸ پوند
میانگین حقوق خلبانان در نیوزیلندمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۶۹,۱۰۲ دلار
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۳۳ دلار
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۹۳ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۰,۳۰۵ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۴,۸۵۱ دلار  
میانگین حقوق خلبانان در فنلاندمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۴۲,۰۷۲ یورو
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۲۰ یورو
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۹۰۹ یورو
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۰,۵۴۷ یورو
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۱,۵۲۴ یورو   
میانگین حقوق خلبانان در فرانسهمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۴۰,۰۴۰ یورو
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۱۹ یورو
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۸۶۵ یورو
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۹,۱۰۸ یورو
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۹,۰۹۷ یورو   
میانگین حقوق خلبانان در گرجستانمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۷۰,۰۴۱ لاری
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت:  ۳۴ لاری
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۱,۵۳۱ لاری
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۱,۹۵۳ لاری
میانگین حقوق خلبانان تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۷,۶۳۰ لاری    
میانگین حقوق خلبانان در پرتغالمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۲۳,۹۴۲ یورو
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۱۲ یورو
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۵۱۷ یورو
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷,۳۷۳ یورو
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۹,۳۰۳ یورو  
میانگین حقوق خلبانان در پاکستانمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۱,۱۷۳,۸۲۸ روپیه
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۵۶۴ روپیه
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۲۵,۳۵۵ روپیه
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۶۷,۷۴۹ روپیه
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۴۶۳,۶۴۴ روپیه  
میانگین حقوق خلبانان در مجارستانمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۵,۵۴۴,۴۱۷ فورینت
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۲,۶۶۶ فورینت
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۱۱۹,۷۵۹ فورینت
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴,۰۳۸,۴۲۲ فورینت
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶,۸۱۱,۶۶۱ فورینت   
میانگین حقوق خلبانان در اوکراینمیانگین حقوق  خلبانان به صورت کلی: ۲۵۹,۲۸۲ گریونا
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۱۲۵ گریونا
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۵,۶۰۰ گریونا
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۹۱,۶۷۳ گریونا
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۲۳,۲۹۸ گریونا   
میانگین حقوق خلبانان در ایالات متحده‌ عربیمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۱۷۲,۲۳۳ درهم
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۸۳ درهم
میانگین درآمد خلبانان ‌ از ساعات اضافه کاری: ۳,۷۲۰ درهم
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۵,۹۰۰ درهم
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۱۲,۳۵۸ درهم   
میانگین حقوق خلبانان در ایالات متحده‌ آمریکامیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۵۸,۹۵۷ دلار
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۲۸ دلار
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۱,۲۷۳ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۲,۸۸۴ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۲,۳۳۳ دلار   
 میانگین حقوق خلبانان در کره‌ جنوبیمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۳۳,۵۷۰,۰۲۷ وون
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۱۶,۱۳۹ وون
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۷۲۵,۱۱۳ وون
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۴,۵۴۴,۶۲۳ وون
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۱,۳۹۹,۷۴۲ وون  
میانگین حقوق خلبانان در سوئدمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۳۵۶,۶۳۱ کرون
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۱۷۱ کرون
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۷,۷۰۳ کرون
میانگین حقوق خلبانان  با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵۹,۲۵۸ کرون
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۳۷,۲۹۴ کرون    
میانگین حقوق خلبانان در سنگاپورمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۵۹,۲۲۷ دلار
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۲۸ دلار
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۱,۲۷۹ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳,۲۴۵ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۲,۹۴۳ دلار   
میانگین حقوق خلبانان در فیلیپینمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۳۷۵,۰۸۴ پزو
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۱۸۰ پزو
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۸,۱۰۲ پزو
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۷۵,۱۷۹ پزو
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۶۴,۱۴۸ پزو    
میانگین حقوق خلبانان در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۲۷۰,۱۵۹ راند
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۱۳۰ راند
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۵,۸۳۵ راند
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۹۸,۲۰۱ راند
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۳۴,۳۰۸ راند   
میانگین حقوق خلبانان در مکزیکمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۲۲۸,۵۲۱ پزو
میانگین حقوق  خلبانان در هر ساعت: ۱۱۰ پزو
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۴,۹۳۶ پزو
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۶۶,۸۹۷ پزو
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۸۱,۵۰۸ پزو   
میانگین حقوق خلبانان در ژاپنمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۵,۴۰۸,۳۲۳ ین
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۲,۶۰۰ ین
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۱۱۶,۸۲۰ ین
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳,۹۲۸,۰۹۲ ین
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶,۶۲۵,۵۶۶ ین
میانگین حقوق خلبانان در قزاقستانمیانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۳,۰۸۲,۳۴۲ تنگه
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۱,۴۸۲ تنگه
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۶۶,۵۷۹ تنگه
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲,۲۶۸,۱۲۸ تنگه
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳,۸۲۵,۶۸۲ تنگه

موسسه مهاجرتی تراست مفتخر است که مشتریان خود را با رضایت کامل به سوی مقصد خود راهی کند. شما می‌توانید صفر تا صد کار مهاجرت خود را به وکلا و مشاوران متعهد و پیگیر بسپارید و دیگر هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشید. برای تماس با وکلای ما و گرفتن مشاوره‌ی تخصصی می‌توانید همین الان جلسه‌ی مشاوره رزرو کنید.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

پذیرش تحصیلی کانادا با تراست

درصد بالای پرونده های تحصیلی موفق
دریافت مشاوره از وکیل رسمی اداره مهاجرت

سوالات متداول

مدارک لازم برای اپلای خلبانی چیست؟

در ابتدا باید مدارک هویتی خود را آماده کنید که به صورت ترجمه شده باشند. در این رشته شما مطمئنا نیاز به داشتن مدارک گواهی سلامت و عدم سوء پیشینه خواهید بود. همچنین، در بسیاری از کشورها داشتن حداقل سن 18 سال الزامی است.
مدرک زبان معتبر و مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی از جمله مدارک مورد نیاز است و براساس شرایط مقطع تحصیلی و دانشگاه نیاز است تا توصیه نامه و رزومه خود را ارائه دهید.
بهترین کار برای اپلای در این رشته این است که قبل از هر کاری وب سایت دانشگاه را بررسی کنید تا مدارک بدون نقص آماده شوند.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای در رشته خلبانی چیست؟

شما با داشتن مدارک بین المللی معتبر می‌توانید در این رشته پذیرش شوید. این مدارک می‌توانند آیلتس و تافل باشند. در این رشته مطمئنا باید دانش زبانی شما در حد عالی باشد و یکی از الزامات اولیه این رشته داشتن مدرک زبان و توانایی در آن است.
با سر زدن به وب سایت دانشگاه و صفحه رشته مورد نظر می‌توانید از حداقل‌های مورد نیاز مطلع شوید و در این بین، بهتر است روی این حداقل‌ها تمرکز نکنید. در واقع، در صورت امکان باید نمرات بهتری را ارائه دهید تا فرآیند اپلای به سرعت طی شود.

بهترین کشورها و دانشگاه‌ها برای اپلای خلبانی و پذیرش در این رشته کدام است؟

در رشته خلبانی بهتر است کشورهای پیشرفته را در نظر داشته باشید. دانشگاه‌های معروف در این رشته شامل پوردو آمریکا، دانشگاه داکوتای شمالی، مونت آلیسون کانادا و بریتیش کلمبیا هستند. رشته خلبانی جزو رشته‌های دانشگاهی خاص است و دانشکده‌های خلبانی نیز در بعضی از دانشگاه‌ها و شهرها وجود دارد.

نکات مهم پذیرش در رشته خلبانی چیست؟

قبل از این که اقدام به آماده سازی مدارک کنید، بهتر است دانشگاه مورد نظر و کشور را انتخاب کنید. در سایت دانشگاه و بخش مربوطه تمامی مدارک مورد نیاز و شرایط پذیرش بیان شده است. آماده کردن مدرک زبان بخش مهم اپلای در این رشته است و در این بین داشتن توصیه نامه و انگیزه نامه نیز می‌تواند فرآیند اپلای را با سرعت بیشتری طی کند.
تمامی مدارک ارسالی باید به صورت ترجمه شده باشند و در صورت نیاز ارائه کارهای تحقیقاتی نیز می‌تواند در پذیرش تعیین کننده باشد.

تخصص‌ها و گرایش‌های رشته خلبانی شامل کدام موارد است؟

رشته خلبانی دارای بسیاری از گرایش‌ها است که می‌توان خلبان گردشگری، خلبان هواپیمای خصوصی، مربی پرواز و خلبان آزمایشی را نام برد. البته، تخصص‌های دیگری نیز در این رشته وجود دارد که می‌توان خلبان مسافربری، خلبان آتش نشانی و خلبان حمل و نقل پزشکی را بیان کرد.

میانگین حقوق خلبانان در کانادا چقدر است؟

میانگین حقوق خلبانان به صورت کلی: ۶۵,۱۷۵ دلار 
میانگین حقوق خلبانان در هر ساعت: ۳۱ دلار
میانگین درآمد خلبانان از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۰۸ دلار
میانگین حقوق خلبانان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۷,۴۰۷ دلار   
میانگین حقوق خلبانان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۹,۹۶۳ دلار 

در تست پزشکی یا مدیکال برای خلبانان چه اقداماتی انجام می شود و چه ویژگی هایی مورد بررسی قرار می گیرد؟

شاید شایعاتی از قبیل سالم بودن تمام دندان ها برای پذیرش در آزمون خلبانی به گوش شما هم خورده باشد. شاید این موضوع برای خلبانان نظامی از حساسیت بالایی برخوردار باشد اما برای خلبانان غیرنظامی چنین نیست! با این حال برای خلبان شدن لازم است تا برخی اقدامات لازم را به عنوان تست مدیکال یا آزمایشات پزشکی انجام دهید و گواهی سلامت را ارائه دهید که عبارت است از:
آزمایشات خون و ادرار
عکس از قفسه سینه
اکو قلب
نوار قلب
نوار مغز
شنوایی سنجی
بینایی سنجی
تست رنگ
تست تمرکز
بررسی شاخص توده بدنی
تست روانشناسی
تست هوش

آیا عینکی بودن یا دندان پر شده می تواند در هدف شما برای خلبان شدن اختلال ایجاد کند؟

اگرچه عینکی بودن یا دندان پر شده اختلالی در این مسئله ایجاد نمی کند اما باید توجه داشت که به دلیل رقابت زیاد، افرادی به عنوان خلبان استخدام می شوند که از هر نظر بهترین باشند. همچنین لازم به ذکر است که کور رنگی در خلبان شدن برای شما مشکل ایجاد خواهد کرد.
(در ضمن قوانین موجود برای تحلیل تست مدیکال ممکن است در سال های مختلف متفاوت باشد.)

آیا قد و وزن در خلبان شدن تاثیرگذار است؟

بله.
در تست های مدیکال یکی از مواردی که مورد بررسی قرار می گیرد، شاخص توده بدنی یا BMI است. برای خلبان شدن باید قد و وزنی نرمال داشته باشید و دچار اضافه وزن یا کمبود وزن نباشید. در ضمن قد شما نباید از 165 سانتی متر کمتر باشد.

آیا شرایط سنی برای دوره ی خلبانی وجود دارد؟

شرایط سنی برای دوره ی خلبانی در کشورهای مختلف متفاوت است و بر اساس مدرک تحصیلی شما مورد بررسی قرار می گیرد. در بیشتر کشورها متقاضیان خلبانی باید حداقل 18 سال داشته باشند.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

  • آرزو

    سلام ببخشید میشود از طریق مدرسه هوانوردی بعد از اتمام بورسیه گرفت

    • مشاور موسسه تراست

      باسلام.
      به طور کلی اخذ بورسیه از دانشگاه های کانادا به پیشینه پژوهشی و علمی شما بستگی دارد.

  • مرتظا

    سلام وقت تان بخیر من چطور میتوانم در خواست تحصیلی در رشته خلبانی بدم

    • مشاور موسسه تراست

      سلام
      رشته خلبانی هم مانند رشته پزشکی است. بهتر است ابتدا از طرق دیگر وارد کانادا شوید و اقامت دائم خود را دریافت کنید، سپس برای این رشته ها اقدام کنید. دلیل آن هم این است که افراد بومی علاقه زیادی به این رشته ها دارند و تحصیل در این رشته ها برای افراد خارجی بسیار دشوار است.

  • مرتظا

    سلام مرتظا علیانی استم از کابل افغانستان درخواست ثبت نام در رشته خلابانی دارم