تولید نساجی یک صنعت بسیار بزرگ است و شامل تبدیل رشته های الیافی به نخ و تبدیل نخ به پارچه است. این نخ ها و پارچه ها به رنگ های مختلفی در می آیند و تبدیل به لباس ها و اثاثیه و محصولاتی می شوند که کاربرد بسیار زیادی در صنایع مختلف دارند.
انواع مختلفی از الیاف ها وجود دارد که در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد و سپس بعد از تغییرات فراوان به شکل های مختلفی در می آید. به دلیل کاربردی بودن این رشته، بسیاری از علاقه مندان به صنعت مهندسی نساجی تصمیم به ادامه تحصیل و اپلای برای دانشگاه های خارج از کشور می گیرند اما این رشته نیز مانند بسیاری از رشته ها، قبل از اپلای نیازمند به اطلاعات خاصی است.
در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد مهندسی نساجی در اختیار شما قرار دهیم.
لینک های مفید!
مراحل اپلای مهندسی نساجی
انگیزه مهاجرت
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ها برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشته اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.
اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
درباره رشته مهندسی نساجی
صنعت نساجی یکی از قدیمی ترین صنایع در جهان است که شامل تولید انواع مختلف پارچه، هم طبیعی و هم مصنوعی، تولید ماشین آلات در این خصوص و برنامه ریزی و توسعه فناوری های جدید است. این صنعت سه حوزه اصلی یعنی تحقیق و توسعه، ساخت و کالا را دسته بندی کرده است و باعث اشتغال میلیون ها نیروی کار شده است. مهندسی نساجی شامل مطالعه تولید نساجی، توزیع و مطابقت با اصول استاندارهای این رشته است. نساجی، اصول مهندسی را با دانش خاصی از تجهیزات و فرایندهای نساجی ترکیب می کند. علاقه مندان برای تحصیل در این رشته از رشته های دیگر مانند مهندسی شیمی، مهندسی کامپیوتر، سازه و الکترونیک نیز می توانند به این رشته ورود پیدا کنند. فناوری مهندسی نساجی به کاربرد اصول علمی و مهندسی طراحی و کنترل تمام جنبه های فرایندهای الیاف سازی، نساجی، پوشاک و محصولات می پردازد. امروزه نیاز به وجود متخصص هایی در رشته مهندسی نساجی بیش از پیش حس می شود، چرا که جهان رو به پیشرفت است و نیاز به بهبود محصولات جدید و دسترسی به آن ها افزایش یافته بنابراین این تخصص نیز در دستور کار قرار گرفته است.
منسوجات برای مقاصد بی شماری به غیر از ساخت پوشاک مورد استفاده قرار می گیرد. از منسوجات در ساخت فرش و اثاثیه مانند تخت و کاور و رو تختی، لحاف، پارچه رومیزی، پرده و حوله نیز استفاده می شود. همچنین منسوجات کاربرد زیادی در ساخت چادرها، بادبادک و چتر نجات دارند. در صنعت نیز از منسوجات استفاده های زیادی می شود از جمله لباس های آتش نشان ها، لباس های فضانوردان و لباس مخصوص پزشکان برای اتاق عمل. منسوجات با توجه به بافتی که دارند معمولا به دو دسته نانوسیم ها و اکسید روی تقسیم می شوند که باعث حفاظت در برابر گرما و تابش می شود. منسوجات فنی شامل لباس های آتش نشانی و فضانوردان است و منسوجات پزشکی شامل مواد مورد استفاده برای رباط های مصنوعی، تاندون های مصنوعی، دریچه های قلب و حتی پوست مصنوعی است. امروزه کاربرد این علم نیز پیشرفته تر شده است و حتی از آن برای کلیه مصنوعی و کبد مصنوعی استفاده می شود. یک مهندس نساجی باید برخی مهارت ها و اطلاعات را برای موفقیت در این زمینه داشته باشد. مهندسی نساجی رشته ای است که نه تنها اطلاعات مهندسی در آن اهمیت دارد، بلکه قدرت تخیل و ایده های نوآورانه تاثیر زیادی در این راستا دارند. بنابراین یک دانشجوی مهندسی نساجی باید حس ششم خود را به کار بگیرد، نمونه تولید کند، طرح ها را در صورت نیاز اصلاح کند، پارچه ها را با توجه به کاربردی که دارند انتخاب و ارزیابی کند تا در نهایت بتواند محصول مورد نیاز خود را تولید کند.
مهارت ها و وظایف یک مهندس نساجی عبارت اند از:
- کار با منسوجات مختلف طبیعی و مصنوعی (ساخته دست انسان) مانند خز، چرم، پلاستیک و فلزات
- مشاوره فنی و ابتکاری در مورد طراحی، تولید، بازاریابی و خرید منسوجاتی مثل الیاف، پارچه و دیگر مواد نساجی
- داشتن خلاقیت و مهارت های نوآورانه برای طراحی محصولات
- توانایی سازماندهی و مدیریت پروژه
- توانایی برقراری ارتباط با سایر همکاران خود و یا دیگر مهندسان در بخش های مرتبط
- علاقه به منسوجات همراه با به روز بودن اطلاعات مد روز دنیا به دلیل ترکیب رنگ های مختلف برای محصولات جدید
- توانایی درک منسوجات جدید که دائما در حال تغییر هستند
- تصمیم گیری منطقی در شرایط مورد نیاز
- آگاهی از تکنیک های مختلف نساجی و توانایی تحقیق مرتبط با منسوجات
- دانش فنی، تئوری و عملی در مورد مهندسی نساجی
- صبر و حوصله برای به دست آوردن نتیجه دلخواه
اپلای رشته مهندسی نساجی در خارج از کشور
مدارک مختلف و دوره های دیپلم موجود در مهندسی نساجی وجود دارد. بنابراین معیارهای واجد شرایط بودن هر یک از دوره ها متفاوت است. به طور کلی متقاضیان برای اینکه بتوانند در این رشته اپلای کنند باید نمرات بالایی در دروس فیزیک، شیمی، ریاضی و زیست شناسی داشته باشند. رشته های مهندسی نساجی از دانش ریاضی برای تجزیه و تحلیل و درک همه موضوعات به کار گرفته شده در نساجی استفاده می کند. تحقیقات نشان می دهد که اپلای در رشته مهندسی نساجی در سال های اخیر روند افزایشی داشته و این مقدار نزدیک به ۱.۹ درصد بیشتر از سال های قبل بوده است. به عنوان مثال مدارک اعطایی در رشته مهندسی نساجی از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ برای کشور آمریکا ۳۶۶ مدرک اعلام شده است. مقاطع تحصیلی متفاوتی برای اپلای در رشته مهندسی نساجی وجود دارد که علاقه مندان می توانند انتخاب کنند. رایج ترین مدرک مهندسی نساجی، برنامه ۲ تا ۴ ساله مهندسی نساجی است که افراد می توانند مقطع کاردانی و یا کارشناسی مهندسی نساجی را انتخاب کنند.
رایج ترین هدفی که برای تحصیل در این مقطع در نظر گرفته شده، صنعت مد است و بسیاری از دوره ها در یک برنامه منسوجات بر روی طراحی انواع مختلف پارچه ها تمرکز خواهد کرد. اپلای در این مقطع به علاقه مندان اجازه می دهد که در مورد تاریخ منسوجات و مفاهیم نظری زیبایی شناسی اطلاعاتی را به دست اورند و سپس به صورت عملی با مواد و اجزای مختلف همچون چرم، رنگ، ابریشم، بافت و مواد دیگر سر و کار داشته باشند. فرایندهای طراحی نساجی، استفاده از رنگ، آشنایی با اصطلاحات نساجی و طراحی و بافتنی از مهم ترین دروسی است که در دوره کارشناسی مورد بررسی قرار می گیرد.
بعد از اتمام دوران کارشناسی، دوره ی تحصیلات تکمیلی آغاز می شود که افراد بسته به جایی که می خواهند در آن مشغول به کار شوند می توانند تحصیلات خود را ادامه دهند. برنامه تحصیلات تکمیلی در نساجی به منظور ارائه عملکردی منحصر به فرد در صنعت نساجی به علاقه مندان است. افراد می توانند در مدیریت نساجی و پوشاک مشغول به تحصیل شوند، می توانند در حوزه های بازاریابی ورود پیدا کنند و یا به انجام تحقیقات در این زمینه بپردازند. افرادی که برای مقطع کارشناسی ارشد مهندسی نساجی اپلای می کنند، باید درک ویژه ای از نرم افزارهای کامپیوتری، طراحی، ریاضیات و الگوسازی داشته باشند. بسیاری از دوره های کارشناسی ارشد در یک محیط آزمایشگاهی برگزار می شوند و بسیاری دیگر از موضوعات نیاز به تحقیقات فردی دارند. بررسی ویژگی های بافت مواد، کیفیت نساجی و کنترل فرایند، آشنایی با مواد و پلیمرها و طراحی بافت لباس های خاص از مهم ترین برنامه هایی است که در مقطع کارشناسی ارشد مورد بررسی قرار می گیرد.
همچنین درباره اینکه چگونه اپلای کنیم ، اصطلاحات اپلای و اپلای با معدل پایین بخوانید.
ادامه تحصیل رشته مهندسی نساجی در خارج از کشور
مهندسان نساجی که در صنعت مشغول به کار هستند، باید آموزش ها و دوره های خاصی را در دانشگاه ببینند تا بتوانند به گرایش های مختلف صنعت روی بیاورند. مطالعه ی علوم مهندسی مثل علوم مکانیکی، علوم صنعتی و علوم شیمیایی از مهم ترین زمینه هایی است که بیشتر دانشگاه ها برای مهندسی نساجی در نظر گرفته اند. هر دانشگاهی برنامه تحصیلی خاص خود را دارد و سرفصل های مشخصی را برای تحصیل در رشته مهندسی نساجی تعریف کرده است. در زیر به اصول کلی و دروس نساجی که در بیشتر دانشگاه های خارج از کشور تدریس می شود می پردازیم. این برنامه ها ممکن است بسته به دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید با یکدیگر متفاوت باشند:
سال اول | سال دوم | سال سوم | سال چهارم |
ارتباطات حرفه ای | ریاضیات 3 | خواص الیاف | مکانیک فرایند نساجی |
مطالعات زیست محیطی | نخ سازی 1 | نخ سازی 2 | کنترل فرایند در بافندگی |
مبانی مهندسی مکانیک | آشنایی با ساختار پارچه | ساخت الیاف | آشنایی با الیاف تخصصی |
ریاضیات مهندسی 1 | عناصر مهندسی مکانیک | فراوری نساجی شیمیایی 2 | نظریه پیشرفته ساختار نساجی |
مهندسی شیمی | الیاف نساجی 1 | نظریه ساختار نساجی | مدیریت اقتصاد |
مبانی مهندسی برق | الیاف نساجی 2 | تکنولوژي بافندگی | علم پوشاک |
فیزیک مهندسی | علم پلیمر و الیاف | آزمایشات نساجی | تکنولوژی تولید پوشاک |
ریاضیات مهندسی 2 | ساخت پلیمر 1 | کنترل فرایند در ریسندگی | تکنولوژی بافت |
ارتباطات فنی | معرفی مهندسی نساجی | آشنایی با اقتصاد مدیریت و اقتصاد مهندسی | علم کامپیوتر در نساجی |
مبانی مهندسی الکترونیک | فراوری نساجی شیمیایی 1 | تکنولوژی غیر بافت | منسوجات فنی |
طراحی مهندسی | عناصر گرافیک کامپیوتری | کنترل کیفیت در صنعت نساجی | آموزش صنعتی |
کامپیوتر | عناصر مهندسی ابزار | فرایند چند الیافی | پروژه |
درباره تحصیل در خارج از کشور و بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی بخوانید.
گرایش های رشته مهندسی نساجی در خارج از کشور
مهندسی نساجی یک رشته نوآورانه است که به دلیل کاربرد فراوان آن در حوزه های مختلف، گرایش های مختلفی نیز دارد. این رشته تلفیقی از خلاقیت، مطالعه، تحقیق و اکتشاف برای تولید محصولات جدید است. مهندسان نساجی نه تنها به دنبال توسعه و یافتن تکنیک های جدید برای تولید پارچه های جدید با کیفیت بهتر هستند، بلکه مدام روی بهبود الیاف نساجی موجود نیز کار می کنند.
نام رشته یا گرایش | توضیحات |
منسوجات پزشکی | اصطلاح منسوجات پزشکی به تمامی منسوجاتی اطلاق می گردد که برای کمک های اولیه، اهداف بالینی، جراحی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرند. منسوجات پزشکی در زمینه بهداشت و درمان مخصوصا در محیط بیمارستان کاربردهای زیادی دارد. استفاده از آن ها برای جنبه های بهداشتی و تزئینی شامل دستمال مرطوب، ماسک تنفسی، ملحفه، طناب و کمربند است. منسوجات پزشکی شامل گازهای استریل، باندهای بهداشتی، پنبه، بالش ها و تشک های بیمارستانی است. همچنین منسوجات در اتاق عمل شامل لباس های مخصوص پزشکان برای جراحی، لباسی که بیمار برای عمل جراحی می پوشد و لباس های سفید پزشکان است. نخ جراحی و وسایل بهداشتی نوزادان نیز از دیگر موارد مورد استفاده منسوجات پزشکی است. شاید فکر کنید که رشته منسوجات پزشکی شامل خیاطی و دوخت لباس ها است اما هرگز چنین نیست! این متخصصان همچنین به بررسی دقیق لباس ها و موادی می پردازند که ممکن است برخی از افراد به آن ها حساسیت و یا آلرژي داشته باشند. بنابراین باید دقت کنند که یا این لباس ها با الیافی ساخته شوند که برای هیچ گونه افرادی حساسیت به وجود نیاورد و یا اینکه به طور جداگانه لباس های مخصوصی برای گروه های حساس تولید شود. امروزه حتی منسوجاتی در شاخه پزشکی در حال ساخت است که می تواند ضربان قلب، نبض و فشار خون فرد بیمار را تشخیص دهد. به طور کلی می توان گفت افرادی که در حوزه منسوجات پزشکی وارد می شوند، به آزمایش خواص و عملکرد منسوجات پزشکی با استفاده از روش ها و استانداردهای معتبر می پردازند تا بتوانند با تجزیه و تحلیل نتایج آزمون ها و بررسی نتایج آزمایش های قبلی به ساخت یک محصول جدید یا دستگاه پزشکی نو بپردازند. برخی از مهم ترین وظایف این متخصصان عبارت است از: 1.ارائه خدمات و دستگاه های جدید درمانی مانند ایمپلنت های مبتنی بر نساجی به جای بافت های مصنوعی مفاصل و رباط ها 2.سرعت بخشیدن به بهبودی بعد از درمان پزشکی مانند پانسمان و یا پروتزهای مصنوعی 3.افزایش کیفیت لباس های افرادی که بیماری های مزمن دارند به گونه ای که انتقال ویروس به حداقل برسد. |
منسوجات حمل و نقل | علم استفاده از منسوجات برای وسایل حمل و نقل و هر آنچه به این علم مربوط می شود از مهم ترین رشته های مهندسی نساجی است. استفاده از طناب ها، بادبان ها در کشتی و یا لوازم مورد استفاده در هوانوردی از مهم ترین مسائلی است که یک مهندس نساجی در شاخه حمل و نقل با آن سر و کار دارد. کاربرد منسوجات در حمل و نقل عبارت اند از: 1.استفاده از منسوجات برای بالن، چتر نجات، بادبان، تور و طناب، بال هواپیما، سازه های بدن هواپیما، بدنه قایق 2.بدنه ماهواره ها و یا فضاپیماها، مخازن مورد استفاده در صنایع مختلف، مخازن و وسایل مورد استفاده برای حمل و نقل گازها و مایعات |
منسوجات صنعتی | صنعت نساجی در درجه اول به طراحی، تولید و توزیع نخ، پارچه و لباس مربوط می شود. مواد اولیه ممکن است طبیعی یا مصنوعی باشد و با استفاده از محصولات صنعتی یا شیمیایی ایجاد شود. منسوجات صنعتی تنها جنبه صنعتی ندارند و از لحاظ زیبایی نیز بسیار مهم هستند. از منسوجات صنعتی بیشتر در صنایع خودروسازی برای ساخت و ایجاد کمربندهای ایمنی، کامپوزیت های قوی و یا دیگر قطعات مورد استفاده در خودرو استفاده می شود. تولید چرم مصنوعی و صنایع الکترونیک نیز از دیگر کاربرد های منسوجات صنعتی است. |
منسوجات کشاورزی/ آگروتکستایل | کاربردهای منسوجات فنی در کشاورزی شامل تمام فعالیت های مربوط به رشد و برداشت محصولات است. عملکرد اصلی اکثر منسوجات کشاورزی مربوط به حفظ، نگهداری و تولید مواد غذایی، حیوانات و یا استفاده مناسب از زمین های کشاورزی است. مهندسی نساجی در این حوزه تولید محصول، از طریق جنگل داری و باغبانی، تا پرورش حیوانات و طیور و ماهیگیری را در بر می گیرد. بخش ماهیگیری قسمت بزرگی از صنعت نساجی است. روش های ماهیگیری در حال صنعتی تر شدن هستند و به همین علت جایگزینی روش های نوین برای ماهیگیری از مهم ترین کاربردهای این علم در این صنعت است. این رشته که رشته بسیار مهمی در مهندسی نساجی است، به طور ویژه ای با مهندسی کشاورزی و مهندسی شیمی نیز در ارتباط است و تمرکز ویژه ای بر تولید محصولات کشاورزی با کیفیت و افزایش رشد آن دارد. از آن جایی که بخش مهمی از زنجیره غذایی انسان ها و به طور کلی موجودات زنده وابسته به کشاورزی است، این صنعت یکی از کاربردی ترین رشته های مهندسی نساجی به حساب می آید. مهم ترین وظایف این مهندسان عبارت است از: 1.نابودی حشرات مضر که روی کیفیت محصولات کشاورزی اثر منفی دارند. 2.تولید محصولات کشاورزی با کیفیت به گونه ای که محصولات دچار آفت نشوند و یا بخشی از آن فاسد نشود. 3.همکاری با مهندسان کشاورزی برای جلوگیری از خشک شدن خاک |
مدیریت نساجی | مدیریت نساجی از مهم ترین گرایش های رشته مهندسی نساجی است که در وهله اول بر افزایش مهارت های ارتباطی و مدیریتی تمرکز دارد. این رشته بیشتر شامل کنترل کیفیت محصولات، فروش و بازاریابی است. در برخی از دانشگاه ها نیز دوره های حسابداری، اقتصاد و مدیریت منابع نیز جزء دروس قرار گرفته اند. برنامه های پیشرفته در مهندسی نساجی به علم الیاف و فناوری شیمیایی نساجی اشاره دارد و آموزش در این زمینه شامل رنگرزی و چاپ است. مدیریت نساجی، آموزشی حرفه ای را در این راستا ارائه می دهد. فرصت های اشتغال در تحقیق و توسعه محصول، مدیریت شرکت ها و نظارت بر پروژه، مهندسی فرایند و فروش از اصلی ترین وظایف این دسته از مهندسان است. |
مهندس فرایند | کار یک مهندس فرایند مراقبت از کل فرایند ساخت منسوجات است. وظیفه ی این مهندسان این است که اطمینان حاصل کنند مواد اولیه به طور کارآمد به محصول نهایی تبدیل می شود یا خیر. یک مهندس فرایند نیز مسئول نظارت بر تولید در کارخانه است. این مهندسان تضمین می کنند هزینه ای که برای تولید منسوجات در نظر گرفته شده، از نظر اقتصادی به کارخانه باز می گردد یا خیر و آیا این هزینه مقرون به صرفه است یا خیر. به عبارت دیگر مهندس فرایند از هزینه های بیهوده جلوگیری می کند. |
مهندس تولید | وظیفه ی مهندس تولید همکاری با مهندسان فرایند است. این دسته از مهندسان مسئولیت فرایند پیگیری تولید را از کالاهای خام گرفته تا کالاهای تولید شده بر عهده دارند. به عنوان مثال وظیفه ی مهندس تولید برای تولید پارچه این است که مطمئن شود آیا رنگ های مورد نیاز و کیفیت پارچه با نیاز خریدار مطابقت دارد یا خیر. |
سرپرست کنترل کیفیت | وظیفه ی یک سرپرست کنترل کیفیت مراقبت از کیفیت تولید است. این نوع مشاغل مهندسی نساجی، شامل ارزیابی محصول نهایی بر اساس پارامترهای متعددی مانند کیفیت، اندازه گیری، اتصالات، کار، لوازم جانبی و دیگر عوامل مرتبط است. |
طراح مد | طراح مد با به کارگیری هنر خود و اصول زیبایی شناسی در طراحی به لباس ها بر اساس دوره های زمانی مختلف زیبایی می بخشد. روندها و نگرش های فرهنگی و اجتماعی نیز الهام بخش مد بوده و در طول سال های پیشین تکامل یافته است. طراح مد در مهندسی نساجی با روش های مختلفی مانند طراحی لباس و لوازم جانبی سر و کار دارد. |
طراح صحنه و لباس | طراح صحنه و لباس در صنعت مهندسی نساجی به بررسی و طراحی لباسی می پردازد که مطابق با فرهنگ، سن، شخصیت و نقش فرد بر روی صحنه باشد. |
بهترین گرایش رشته مهندسی نساجی برای اپلای در خارج از کشور
منسوجات در بیشتر صنایع مورد استفاده قرار می گیرند و از پزشکی گرفته تا صنایع خودرو سازی و حمل و نقل کاربرد دارند. اهمیت وجود مهندسی نساجی بر هیچ کس پوشیده نیست؛ چرا که این رشته گستردگی زیادی دارد. نکته ای که در گرایش های رشته مهندسی نساجی باید مورد بررسی قرار بگیرد این است که همه گرایش های مهندسی نساجی کاربردی اند و اینگونه نیست که صنعت و یا کشوری تنها به یک بخش از آن نیاز داشته باشد. به عنوان مثال نمی توان گفت اپلای در حوزه نساجی پزشکی بهتر از نساجی حمل و نقل است چرا که هر کدام از آن ها در جایگاه خود نقش کاربردی مهمی دارند. هیچ کدام از گرایش های مهندسی نساجی بر دیگری برتری ندارد و بسته به جایی که به آن ها نیاز پیدا می شود ضروری هستند.
بورسیه رشته مهندسی نساجی در خارج از کشور
اگر به عنوان دانشجویی بین المللی قصد ادامه ی تحصیل در خارج از کشور را دارید، می توانید با هزینه ی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید. بورسیه های تحصیلی یا کمک هزینه های دانشجویی از راه های مختلف تامین می شوند که می توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند.
دانشگاه های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته های مختلف، بورسیه هایی را برای آن ها در نظر می گیرند. گاهی این بورسیه ها تمام هزینه های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه ها را تقبل می کند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد الشرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیه ها عبارت اند از:
- بورسیه های تشویقی
بورسیه های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
- بورسیه های ورودی
بورسیه های ورودی به دانشجویان جدید الورود تعلق می گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آن ها اعطا می شود.
- بورسیه های تحقیقاتی یا RA
بورسیه های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می پردازند.
- بورسیه های دستیار مدرس یا TA
بورسیه های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می پردازند.
- بورسیه های کارآموزی
بورسیه های کار آموزی به دانشجویانی تعلق می گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند.
لازم به ذکر است که دانشجویان می توانند علاوه بر بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی، وام هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی در رشته ی مهندسی نساجی، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه های مربوط به رشته ی مهندسی نساجی مطلع شوید.
درباره بورسیه تحصیلی خارج از کشور ، بورسیه تحصیلی کانادا و همینطور تاثیر مقاله بر اپلای بخوانید.
دانشگاه های برتر رشته مهندسی نساجی در خارج از کشور
انتخاب دانشگاه درست برای تحصیل در رشته مهندسی نساجی، باعث می شود که افراد آینده بهتری داشته باشند و بتوانند سریع تر وارد بازار کار شوند چرا که فرد با فارغ التحصیلی از یک دانشگاه معتبر بهتر می تواند کار پیدا کند. موسسه مهاجرتی تراست با بررسی لیست های بهترین دانشگاه های جهان در رشته مهندسی نساجی به یک لیست کلی رسیده که در قسمت زیر آورده شده است.
نام دانشگاه | توضیحات |
دانشکده هنر و طراحی ساوانا | دانشکده هنر و طراحی ساوانا در میان بهترین دانشکده های نساجی در جهان قرار دارد که یک دانشگاه نسبتا بزرگ به شمار می رود. این دانشگاه رتبه 432 از میان 1715 دانشکده برای کیفیت تدریس در ایالت جورجیا را دارد. مطالعات نساجی و پوشاک این دانشگاه از مهم ترین برنامه های مهندسی نساجی در نظر گرفته شده است. این دانشگاه علاوه بر مدرک کارشناسی، مدرک کارشناسی ارشد مهندسی نساجی را هم برای علاقه مندان به این رشته در نظر گرفته است. دانشجویانی که به تازگی فارغ التحصیل شده اند در سال های ابتدایی شروع کار به طور میانگین حدودا 31,200 دلار دستمزد می گیرند. |
دانشگاه دلاویر | دانشگاه دلاویر یکی از بهترین دانشگاه های آمریکا برای مطالعات نساجی و پوشاک است. این دانشگاه که دانشگاه نسبتا بزرگی به شمار می رود، در شهر نیوآرک، نیوجرسی واقع شده است. دلاویر رتبه 87 از میان 1715 دانشکده برتر جهان را به خود اختصاص داده است. دانشگاه هر سال تقریبا 86 دانشجوی کارشناسی را در مطالعات نساجی ثبت نام می کند. |
موسسه فناوری مد | یکی از بهترین گزینه های ممکن برای تحصیل در رشته مهندسی نساجی، موسسه فناوری مد در نیویورک است که یک جامعه دانشجویی نسبتا متوسط دارد. به طور کلی رتبه این موسسه از میان 1715 دانشگاه برتر جهان، 433 است. از مهم ترین مزایای تحصیل در این دانشگاه این است که موسسه فناوری مد یک برنامه کوتاه مدت کاردانی برای افرادی که می خواهند تحصیلات خود را زودتر به پایان برسانند در نظر گرفته است. |
دانشگاه ایندیانا بلومینگتون | هر ساله حدودا 102 نفر در رشته مطالعات نساجی و پوشاک دانشگاه ایندیانا بلومینگتون ثبت نام می کنند. این دانشگاه یک گزینه عالی برای افرادی است که به رشته نساجی علاقه مند هستند چرا که ایندیانا بلومینگتون در جایگاه بسیار خوبی (رتبه 141 از بین 1715 دانشکده برتر سراسر جهان) قرار دارد. |
دانشگاه ایالتی آیووا | دانشگاه ایالتی آیووا یک دانشگاه نسبتا بزرگ و معروف در آمریکا است که رتبه 213 از 1715 دانشکده برتر را به خود اختصاص داده است و دانشگاه بسیار معروفی در رشته مهندسی نساجی به شمار می رود. هر ساله حدودا 129 دانشجو در مقطع کارشناسی رشته مهندسی نساجی در این دانشگاه ثبت نام می کنند. |
دانشگاه فلوریدا | دانشگاه ایالتی فلوریدا یک دانشگاه نسبتا بزرگ است که شهرت زیادی در مطالعات نساجی و پوشاک دارد. رتبه این دانشگاه در بین 1715 دانشکده برتر جهان حدودا 160 است و این امر نشان دهنده کیفیت بالای آموزشی رشته های مهندسی در این دانشگاه است. تعداد دانشجویان ثبت نامی در مقطع کارشناسی مهندسی نساجی به 149 می رسد. |
دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی | دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی که بزرگترین دانشگاه کارولینا به شمار می رود، بیش از 34,000 دانشجو را در رشته های مختلف ثبت نام می کند. در صورتی که متقاضیان می خواهند برای مقطع کارشناسی ارشد اپلای کنند، باید مدرک کارشناسی نساجی خود را از یک دانشگاه معتبر گرفته باشند و یا اینکه تجربه کار در صنعت نساجی داشته باشند. |
دانشگاه نبراسکا در لینکلن | این دانشگاه که مدرک کارشناسی ارشد نساجی، طراحی و پوشاک را ارائه می دهد، یکی از بهترین دانشگاه های جهان در رشته مهندسی نساجی به شمار می رود. |
مشاوره معتبر بگیرید!
قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفهای تراست با تمامی روشهای قانونی مهاجرت آشنا هستند.
اخذ ویزا برای اپلای رشته مهندسی نساجی در خارج از کشور
روند اخذ ویزا در کشور های مختلف با یکدیگر متفاوت است اما آنچه اهمیت دارد این است که متقاضی بتواند تمامی مراحل را به درستی انجام دهد. چرا که هر گونه نقص و خطا در این روند ممکن است شما را از ادامه ی تحصیل در خارج از کشور باز دارد و یا باعث تاخیر در فرایند مهاجرت شما شود. بنابراین انتخاب مشاوران با تجربه ما در این زمینه، به اخذ ویزای شما کمک خواهد کرد. موسسه مهاجرتی تراست با کسب سال ها تجربه ی کاری در زمینه اخذ ویزا، شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری می کند. مدارک مورد نظر و مراحل زیر، روند کلی اخذ ویزا را در رشته مهندسی نساجی نشان می دهد.
- انتخاب یک تیم مشاوره معتبر برای آشنایی با مهاجرت
- درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
- پر کردن فرم درخواست ویزا
- تعیین رشته مورد نظر (در اینجا رشته مهندسی نساجی)
- همراه داشتن نامه ی پذیرش دانشگاه
- همراه داشتن گذرنامه
- اثبات تمکن مالی
- همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه شناسنامه الزامی است)
- داشتن حداقل 2 قطعه عکس و حداکثر 5 قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
- ارائه ی آخرین مدرک تحصیلی
- همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
- همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
- پرداخت هزینه ی صدور ویزا
- همراه داشتن نامه ی سوء پیشینه
- ارائه مقالاتی که چاپ شده اند
دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می توانید با ما در تیم تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.
همچنین درباره اینکه ویزای تحصیلی چیست ، اپلای بدون مدرک زبان و ویزای تحصیلی کانادا بخوانید.
اپلای رشته مهندسی نساجی در مقطع کارشناسی در خارج از کشور
افرادی که برای مقطع کارشناسی رشته مهندسی نساجی اپلای می کنند به مدت ۴ سال به تحصیل در این رشته می پردازند. مهندسی نساجی به طور کلی به کاربرد اصول و مهندسی طراحی و کنترل تمام جنبه های فرایند های الیاف سازی، نساجی و پوشاک، محصولات و ماشین آلات مربوط به این رشته می پردازد. مواد مورد استفاده در محصولات نساجی ممکن است شامل مواد طبیعی و یا مصنوعی و ساخته دست انسان باشد. تحصیل در مقطع کارشناسی رشته مهندسی نساجی با رشته های دیگر همچون مهندسی مکانیک، مهندسی برق و مهندسی شیمی نیز سر و کار دارد. برخی از دانشگاه ها برای پذیرش دانشجویان در رشته مهندسی نساجی یک آزمون ورودی می گیرند و برخی دیگر تنها نمرات دروس دبیرستان مانند شیمی، فیزیک، زیست شناسی و ریاضی را می خواهند. مهندسان نساجی باید مهارت های ارتباطی بسیار خوبی داشته باشند، بتوانند با کامپیوتر کار کنند و مهارت های تحلیلی بالای خود را نشان دهند.
تحصیل در رشته مهندسی نساجی افراد را آماده می کند تا در صنایع مد و نساجی از جمله لباس ورزشی و پوشاک و یا خودروسازی بتوانند کار کنند. داشتن مدرک کارشناسی مهندسی نساجی برای کار به عنوان مدیر کنترل کیفیت، مدیر تحقیق، مدیر فنی، مدیر فروش، مهندس نساجی پزشکی و کار در شرکت های نساجی، شرکت های رنگرزی، شرکت های مد و پوشاک، مراکز تحقیقاتی نساجی مناسب است.
همچنین درباره تحصیل کارشناسی در کانادا بیشتر بخوانید.
اپلای رشته مهندسی نساجی در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور
بسیاری از علاقه مندان به رشته مهندسی نساجی بعد از اتمام تحصیلات کارشناسی خود ترجیح می دهند که برای مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد اپلای کنند. برنامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی نساجی در بیشتر دانشگاه ها به صورت 2 ساله ارائه می شود. این مقطع از تحصیلات دانشگاهی فرصت های آموزشی و تحقیقاتی منحصر به فردی را در حوزه نساجی، طراحی ماشین و فناوری ها در اختیار دانشجویان قرار می دهد. مهندسی نساجی به کاربرد اصول علمی و مهندسی و همچنین به طراحی و کنترل تمام جنبه های فرایندهای نساجی، و پوشاک، محصولات، و ماشین آلات می پردازد. از جمله این مواد می توان به مواد طبیعی و ساخته دست انسان، تعامل انسان با ماشین ها، ایمنی و سلامت، حفاظت از انرژی، و کنترل زباله و آلودگی اشاره کرد. همچنین دانشجویان این رشته باید دارای توانایی سازماندهی، تفکر منطقی، عمل گرایی، توانایی برخورد دیپلماتیک با مردم، صبر، خلاقیت، انعطاف پذیری برای درک و به کارگیری فناوری های جدید مهارت های اضافه شده در این زمینه باشند. آن ها باید مهارت های مکانیکی خوبی داشته باشند، مهارت هایی که برای تشخیص مشکلات مکانیکی لازم است. علاوه بر این دانشجویان این رشته باید از دانش خوبی در ریاضی، علوم، و فناوری برخوردار باشند.
همچنین درباره کارشناسی ارشد در کانادا بیشتر بخوانید.
افرادی که در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی نساجی اپلای می کنند می توانند در حوزه های زیر مشغول به کار شوند:
- تمامی مشاغل مرتبط به رنگرزی، خدمات فنی، تحقیق و توسعه محصول و علم پلیمر
- طراحی فرایند ها و محصولات جدید و فناوری های تازه برای ورود به بازار کار
- مسئول فروش فنی، مهندسی صنایع، بازاریابی، کنترل هزینه های شرکت
- کار به عنوان محقق، بازرس، متخصص در مراکز آموزشی و تحقیقاتی در شرکت های تولیدی و تجاری
- کار به عنوان دستیار آزمایشگاه
اپلای رشته مهندسی نساجی در مقطع دکتری در خارج از کشور
افرادی که برای مقطع دکترای مهندسی نساجی اپلای می کنند بیشتر کارهای تحقیقاتی انجام می دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اپلای رشته مهندسی نساجی در مقطع دکتری در خارج از کشور می توانید بر روی این لینک کلیک کنید.
مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته مهندسی نساجی در خارج از کشور
مدارک مورد نیاز برای تحصیل در رشته مهندسی نساجی، بسته به دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید با یکدیگر متفاوت است. تیم مهاجرتی تراست بعد از بررسی های لازم لیست زیر را به عنوان مدارکی که بین این دانشگاه ها در رشته مهندسی نساجی مشترک هستند را جمع آوری کرده است. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، مدارک مورد نیاز را از دانشگاه مورد نظر بررسی کنید.
- رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
- فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
- برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
- بسته به دانشگاه مورد نظر 2 تا 3 توصیه نامه نیاز دارید.
- در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
- داشتن انگیزه نامه نیز از اصلی ترین مدارک ارسالی شما است.
- مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
- لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
- نمرات آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه نمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.
درباره تمکن مالی ویزای کانادا بخوانید.
بازار کار رشته مهندسی نساجی در خارج از کشور
منسوجات تقریبا در همه ی جوامع مدرن هستند. از لباس انسان ها گرفته تا استفاده به عنوان وسایل زینتی و دکوراسیون و مبلمان منزل، استفاده از منسوجات برای بیمارستان ها، هتل ها، ساختمان ها، اتومبیل ها و اتوبوس ها، قطار، کشتی، هواپیما، چادر، سقف، پل، جاده سازی، استفاده از چمن مصنوعی در ورزشگاه ها از مهم ترین حوزه هایی است که یک مهندس نساجی می تواند در آن مشغول به کار شود. اگر چه رشته مهندسی نساجی یک رشته سنتی به شمار می رود و از قدیم وجود داشته است، امروزه کاربرد آن فراتر رفته است و به همین علت از اهمیت زیادی برخوردار است. روش ها و استراتژي های جدید به کار رفته در مهندسی نساجی باعث شده است که هزینه های مورد نظر برای این صنعت کاهش یابد و از طرفی دیگر همچنان کیفیت و مرغوبیت بالایی داشته باشد.
به طور کلی بازار کار رشته نساجی بسته به عوامل مختلفی می تواند کم یا زیادتر از میانگین درآمد این مهندسان باشد. شرایط افراد با توجه به موقعیت جغرافیایی، جایی که در آن مشغول به کار هستند، میزان تحصیلات، تجربه کاری، کشور مورد نظر برای کار و دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شده اند متفاوت است. لازم به ذکر است که افراد می توانند در حوزه های زیر مشغول به کار شوند:
مدیر کیفیت | مدیر تولید | طراح نساجی | شرکت های مد |
کار آفرین | استاد دانشگاه | مدرس نساجی | دستیار پژوهشی |
همچنین درباره کار در خارج از کشور و کارآموزی در خارج از کشور بخوانید.
میانگین درآمد رشته مهندسان نساجی در کشورهای مختلف
سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهم ترین درآمد کشورها را در رشته مهندسی نساجی نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمد ها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.
نام کشور | توضیحات و درآمد |
اتریش | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 25,471 یورو میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 12 یورو میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 326 یورو میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 20,070 یورو میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 29,704 یورو |
استرالیا | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 39,989 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 19 دلار میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 512 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 39,203 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 46,738 دلار |
باهاما | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 17,151 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 8 دلار میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 220 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 13,548 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 20,051 دلار |
بلغارستان | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 7,783 لو میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 4 لو میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 100 لو میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 7,321 لو میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 9,249 لو |
بلاروس | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 4,492 روبل میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 2 روبل میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 57 روبل میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 4,492 روبل میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 5,166 روبل |
برمودا | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 23,726 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 11 دلار میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 304 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 18,755 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 27,758 دلار |
کانادا | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 31,059 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 15 دلار میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 398 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 27,476 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 36,242 دلار |
چین | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی:36,681 یوان میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 18 یوان میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 470 یوان میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 29,232 یوان میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 43,263 یوان |
کاستاریکا | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 4,296,104 کولون میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 2,065 کولون میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 54,990 کولون میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 4,120,541 کولون میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 5,045,277 کولون |
جمهوری چک | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 246,268 کرونا میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 118 کرونا میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 3,152 کرونا میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 194,051 کرونا میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 287,196 کرونا |
مراکش | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 48,344 درهم میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 23 درهم میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 619 درهم میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 38,262 درهم میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 56,627 درهم |
مصر | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 49,568 پوند میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 24 پوند میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 634 پوند میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 39,630 پوند میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 58,652 پوند |
نیوزیلند | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 39,311 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 19 دلار میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 503 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 39,311 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 40,649 دلار |
فنلاند | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 26,543 یورو میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 13 یورو میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 340 یورو میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 20,889 یورو میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 30,916 یورو |
فرانسه | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 20,012 یورو میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 10 یورو میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 256 یورو میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 20,012 یورو میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 22,595 یورو |
گرجستان | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 7,121 لاری میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 3 لاری میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 91 لاری میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 5,725 لاری میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 8,473 لاری |
پرتغال | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 11,009 یورو میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 5 یورو میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 141 یورو میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 8,881 یورو میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 12,815 یورو |
پاکستان | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 342,690 روپیه میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 165 روپیه میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 4,386 روپیه میانگین حقوق مهندسی نساجی تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 274,591 روپیه میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 406,395 روپیه |
مجارستان | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 1,953,994 فورینت میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 939 فورینت میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 25,011 فورینت میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 932,006 فورینت میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 2,283,161 فورینت |
اوکراین | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 79,174 گریونا میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 38 گریونا میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 1,013 گریونا میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 63,441 گریونا میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 93,893 گریونا |
ایالات متحده ی عربی | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 67,489 درهم میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 32 درهم میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 864 درهم میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 53,473 درهم میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 79,141 درهم |
ایالات متحده ی آمریکا | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 27,112 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 13 دلار میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 347 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 21,376 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 31,636 دلار |
کره ی جنوبی | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 18,482,466 وون میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 8,886 وون میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 236,576 وون میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 17,867,186 وون میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 21,678,138 وون |
سوئد | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 245,863 کرون میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 118 کرون میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 3,147 کرون میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 243,151 کرون میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 286,724 کرون |
سنگاپور | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 26,136 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 13 دلار میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 335 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 20,685 دلار میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 30,613 دلار |
فیلیپین | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 144,199 پزو میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 69 پزو میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 1,846 پزو میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 114,668 پزو میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 169,709 پزو |
آفریقای جنوبی | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 81,965 راند میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 39 راند میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 1,049 راند میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 65,179 راند میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 96,466 راند |
مکزیک | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 81,250 پزو میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 39 پزو میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 1,040 پزو میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 64,319 پزو میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 95,192 پزو |
ژاپن | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 2,354,051 ین میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 1,132 ین میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 30,132 ین میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 1,853,235 ین میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 2,742,788 ین |
قزاقستان | میانگین حقوق مهندسی نساجی به صورت کلی: 1,925,529 تنگه میانگین حقوق مهندسی نساجی در هر ساعت: 926 تنگه میانگین درآمد مهندسی نساجی از ساعات اضافه کاری: 24,647 تنگه میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 1,535,792 تنگه میانگین حقوق مهندسی نساجی با تجربه ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 2,272,973 تنگه |
اگر میخواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخاب های شما است. مشاوران و کارشناسان با تجربه ی ما در موسسه ی مهاجرتی تراست با سال ها تجربه در زمینه ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهند ماند.
معرفی دانشگاههای کانادا
- ددلاین اپلای
- حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
- میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشتههای تحصیلی در کانادا
- برترین دانشگاههای هر رشته
- عناوین شغلی و وظایف
- مسیر شغلی و میانگین درآمد
فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
همراه شما در تمام مراحل!
تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا میتوانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.
سوالات متداول
شما برای طی کردن درست روند اپلای باید مدارک هویتی معتبر مانند پاسپورت را آماده کنید. پاسپورت شما باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. تمامی مدارک باید به صورت ترجمه شده تحویل دانشگاه شوند که از آن جمله مدرک پایان تحصیلات و ریز نمرات است. البته، مدرک زبان نیز از جمله مهمترین مدارک به شمار میرود. در صورتی که بخواهید برای تحصیلات تکمیلی اپلای کنید، مدارک اضافی شامل توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه تحصیلی و شغلی و در صورت نیاز مقالات علمی معتبر است.
برای رشتههای مهندسی اکثر دانشگاهها مدارکی مانند GRE را نیز درخواست میکنند که برای اثبات توانایی ریاضی میتوانید آن را ارائه دهید.
در دانشگاههای معتبر مانند دانشگاههای کانادا و آمریکا مدارک مختلف زبان مورد پذیرش است. شما میتوانید براساس شرایط دانشگاه مورد نظر یکی از مدارک تافل یا آیلتس را آماده کنید. از جمله مدارک بین المللی دیگر میتوان به کمبریج، آزمون PTE و حتی دولینگو اشاره کرد. قبل از هر چیزی بهتر است شرایط مدرک زبان را در وب سایت هر دانشگاه بررسی کنید تا از حداقل نمرات مورد نیاز اطلاع پیدا کنید.
برای اپلای در رشتههای دانشگاهی پذیرش مشروط یکی از روشهایی است که میتوان از آن استفاده کرد. در این روش پس از پذیرش و قبل از شروع دوره مورد نظر باید در کلاسهای زبان شرکت کرده و در مدت زمان تعیین شده به سطح مورد نظر برسید. البته، این نوع پذیرش برای شرایط خاص توصیه میشود و بهترین کار این است که قبل از اپلای مدرک زبان آماده شود.
گرایشهای متعددی در این رشته وجود دارند که میتوان منسوجات پزشکی، منسوجات حمل و نقل، منسوجات صنعتی و منسوجات کشاورزی را انتخاب کرد. در واقع، این رشته شامل حوزههای شغلی مختلفی میشود و براساس علاقه میتوانید از بین آنها انتخاب کنید. بهتر است برای انتخاب گرایش در مقاطع تحصیلی مختلف شرایط شغلی و شرایط تحصیل در کشور مورد نظر بررسی شود تا بهترین نتایج را به دست آورید.
درآمد مهندسان نساجی در خارج از کشور و کانادا به صورت میانگین بین 30 هزار دلار تا 70 هزار دلار در سال برآورد شده است. این میزان در کشور آمریکا به صورت میانگین 80 هزار دلار است.
درآمد این رشته در کشورهای مختلف وابسته به تخصص مورد نظر، شرایط گرایش انتخاب شده، وجود صنایع پیشرفته در کشور مورد نظر و تعداد موقعیتهای شغلی است.
براساس دوره انتخاب شده و مقطع تحصیلی شهریه در کشور کانادا بین 7 هزار دلار تا 25 هزار دلار در سال است. این میزان براساس سطح علمی دانشگاهها و تعداد واحد انتخاب شده ممکن است متغیر باشد. شهریه در سال در کشور آمریکا و دانشگاههای پیشرفته ممکن است بیشتر از این میزان باشد.
در این رشته تحصیلی میتوان در حوزههای شغلی متعددی فعالیت کرد که شامل منسوجات پزشکی، منسوجات حمل و نقل، منسوجات کشاورزی و حوزههای شغلی کنترل کیفیت است. در این رشته، شغلهای مدیریت نساجی و مهندسی فرآیند نیز از جمله بهترین موقعیتهای شغلی است.
قبل از اپلای در رشته مهندسی نساجی بهترین کار این است که شرایط دانشگاه مورد نظر و حداقل نمرات مورد نیاز را بررسی کنید. در واقع، بسیاری از دانشگاهها دارای حداقل شرایط هستند که نمرات زبان و معدل در مقطع تحصیلی قبلی خواهد بود. آماده کردن دقیق مدارک به صورت ترجمه شده و توجه به اعتبار مدارک هویتی از مهمترین نکات به شمار میرود. البته، در رشتههای مهندسی ممکن است مدارک اضافی مانند GRE نیز مورد نیاز باشد که بهتر است مدارک را در وب سایت دانشگاه بررسی کنید.
برای رشتههای مهندسی و به خصوص مهندسی نساجی کمک هزینهها و بودجههای اختصاصی بسیاری وجود دارد. این کمک هزینهها شاید بخشی از هزینهها را پوشش دهند و ممکن است بتوان تمامی هزینههای تحصیل را با استفاده از آن پوشش داد. در واقع، این مورد وابسته به سوابق علمی شما است چرا که میزان بورسیه دریافتی مستقیما وابسته به معدل در مقطع قبلی و سایر سوابق علمی است.
رشته نساجی یکی از رشتههای جذاب دانشگاه به حساب میآید که خوشبختانه بسیاری از حوزههای شغلی را شامل میشود. در این رشته مهمترین نکته علاقه است و بهتر است قبل از انتخاب آن در مورد شرایط شغلی و حوزههای کاری آن تحقیق کنید. تحصیل در رشته نساجی به هیچ وجه کار دشواری نیست چرا که دروس آن شامل بهترین و جذابترین دروس بین رشتههای دانشگاهی به شمار میرود.