اپلای بازیگری

اپلای بازیگری
رزرو وقت مشاوره

هرساله متقاضیان زیادی برای اپلای در این رشته اقدام می‌کنند تا بتوانند به رویای خود یعنی بازیگری دست پیدا کنند. در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته‌ی بازیگری در اختیار شما قرار دهیم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای بازیگری

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

درمورد رشته‌ بازیگری

بازیگری، فعالیتی است که در آن داستانی، با استفاده از چندین شخصیت درصحنه‌ی تئاتر، تلویزیون، فیلم، رادیو و یا هر رسانه‌ی دیگری برای مردم به نمایش گذاشته می‌شود. به‌عبارت‌دیگر، بازیگران، افرادی هستند که شخصیت‌های مختلفی را در یک فیلم‌نامه به تصویر می‌کشند. اکثر کارشناسان معتقدند که بازیگران ارزش هنری و ارزش دیدن فیلم را تعیین می‌کنند. به‌طورکلی، وظایف اولیه‌ی بازیگران این است که مانند شخصیت‌های فیلم‌نامه‌ عمل کنند که این امر می‌تواند شامل صحبت کردن، راه رفتن و سایر موارد دیگر باشد.

هنر بازیگری این است که بازیگر بتواند ذهن شخصیت داستان را بخواند و از آداب و نگرش‌ او تقلید کند. بازیگری، یک کار تیمی است و افراد باید همه هماهنگ و متحد عمل کنند تا به نتیجه‌ی مطلوبی برسند. هم بازیگر، هم کارگردان و هم بقیه‌ی عوامل مؤثر در فیلم‌سازی، باید انتقادپذیر باشند. گاهی ممکن است بازیگران بر اساس نوع نقشی که می‌خواهند بازی کنند، مجبور به ایجاد تغییرات ظاهری شوند مثلاً چاق و یا لاغر شوند و یا اینکه موهای خود را بتراشند. تنها چیزی که این شرایط را برای بازیگران راحت‌تر‌ می‌کند، عشق و علاقه به این حرفه است.

برای تبدیل‌شدن به یک بازیگر حرفه‌ای عوامل زیادی دخیل هستند. بسیاری از افراد در دانشگاه‌ها به تمرین در این رشته می‌پردازند و برخی دیگر ترجیح می‌دهند در آموزشگاه‌ها مشغول به یادگیری شوند. آنچه باید به آن توجه کنید این است که عوامل و مراحلی وجود دارد که به شما در این امر کمک می‌کند. مهم‌ترین این عوامل در جدول زیر آورده شده است.

مراحلتوضیحات
شرکت در کلاس‌های بازیگریاگرچه برای تبدیل‌شدن به یک بازیگر حرفه‌ای آموزشی رسمی وجود ندارد که نشان دهد صرفاً با گذراندن این دوره، می‌توانید یک بازیگر موفق شوید، آمار ثبت‌نام‌شدگان در رشته‌ی بازیگری دانشکده‌های هنر حاکی از آن است که هرساله تعداد زیادی از علاقه‌مندان به رشته‌ی بازیگری در برنامه‌ها و کلاس‌های بازیگری شرکت می‌کنند. چه هنر بازیگری را در دانشکده‌های مخصوص هنر و بازیگری به‌صورت آکادمیک بگذرانید و چه توسط اساتید و بازیگران مجرب در آموزشگاه‌های مخصوص آموزش بازیگری ببینید، آشنایی و یادگیری تجربی در این کار می‌تواند، به موفقیت شما در این حیطه کمک کند.
به دست آوردن تجربه‌ی حرفه‌ایبازیگران برای به دست آوردن تجربه‌ی کاری، لازم است تا دست به فعالیت‌های بیشتری برای افزایش مهارت و تجربه‌ی خود بزنند تا شناخته شوند. یکی از این راه‌ها، شرکت در فعالیت‌های هنری دانشکده‌‌ها، یعنی تمرین روی صحنه‌ی تئاتر و یا بازی در مقابل دوربین است. بسیاری دیگر از هنرجویان، به تمرین بازیگری در سالن‌های نمایش، اجراهای محلی و یا اجرا در پارک‌ها می‌پردازند تا تجربه‌ی بازی در دنیای واقعی را به دست آورند و احساس راحتی بیشتری با مخاطبان خود کنند.
به دست آوردن مهارت‌هایی فراتر از بازیگریازآنجایی‌که نقش‌های احتمالی زیادی وجود دارند، هر چه فرد مهارت بیشتری در زمینه‌های مختلف داشته باشد، در این شغل موفق‌تر است. به‌عنوان‌مثال، یادگیری انواع لهجه‌ها، مهارت رانندگی، سوارکاری، شنا و یا آمادگی جسمانی بالا، گزینه‌های بیشتری را برای فرد ایجاد می‌کند تا بتواند در موقعیت‌های بیشتری ایفای نقش کند. بسیاری از بازیگران برای آموزش این مهارت‌ها، مربی گرفته تا آن‌ها را برای بازی در نقش‌ها آماده کند.
داشتن مدیر برنامهبا اینکه داشتن مدیر برنامه الزامی نیست، اما داشتن آن می‌‌تواند برای بازیگر کمک‌کننده باشد. مدیر برنامه‌ها بیشتر کارهای مربوط به قرارداد بازیگر، زمان‌بندی قرارهای ملاقات، قرارهای کاری و توافق بر سر دستمزد را انجام می‌دهند.
پیشرفت کاریپیشرفت یک بازیگر، بیشتر به شهرت او بستگی دارد. اما باید این مسئله را در نظر داشته باشید که اکثر بازیگران نمی‌توانند زندگی شخصی به دور از حاشیه داشته باشند چراکه این شهرت محدودهای زیادی را برای آن‌ها به وجود می‌آورد. آن‌ها همواره زیرذربین هستند و ممکن است هرروز با حاشیه‌های مختلف سروکار داشته باشند. آنچه به بازیگران در رشته‌ی بازیگری کمک می‌کند، روبه‌رو شدن با چالش‌های مختلف در این زمینه، از جمله تجربه‌ی بازی در نقش‌های مختلف است.
تقویت حافظهبی‌شک بازیگران برای بازی در یک فیلم باید تمامی دیالوگ‌های خود را خط به خط حفظ کنند. گاهی پیش می‌آید که بازیگران باید یک پاراگراف طولانی را حفظ کنند و بی‌وقفه آن را تکرار کنند. داشتن یک حافظه‌ی قوی و بهبود آن می‌تواند در روند فیلم‌برداری بسیار تأثیرگذار باشد چراکه در بعضی از صحنه‌ها تنها یک‌بار فرصت اجرا وجود دارد.
کار کردن روی صداازآنجایی‌که گاهی ممکن است مخاطبان از صحنه‌ی تئاتر فاصله‌ی زیادی داشته باشند، بالا بردن و پایین آوردن ولووم صدایتان بر روی صحنه‌ی نمایش تأثیرگذار است. گفتنی است که حالات روحی شما نیز باید به‌شدت روی صدایتان تأثیر بگذارد. (مثلاً سکانس‌های غمگین که صدای شما باید لرزش داشته باشد!)  

اپلای رشته‌ بازیگری در خارج از کشور

رشته‌ی بازیگری، حرفه‌ای است که در عمل به کار گرفته می‌شود و بنابراین انتخاب کشوری که از نظر صنعت سینمایی قوی باشد، برای تحصیل و اپلای مؤثرتر است. چراکه ممکن است بسیاری از افرادی که به تحصیل در خارج از کشور می‌پردازند، بخواهند برای زندگی و کار در آن کشور بمانند. در جدول زیر به فهرستی از شهر‌ها اشاره می‌کنیم که در سال‌های اخیر متقاضی زیادی برای اپلای در دانشگاه‌ها داشته است.

نام شهرتوضیحات
نیویورکیکی از بهترین کشورها برای اپلای در رشته‌ی بازیگری نیویورک است، چراکه این کشور دارای چند دانشگاه بازیگری عالی از جمله Juilliard, NYU Tisch, Pace, Columbia است. این دانشگاه‌ها فرصت اشتغال را برای دانشجویان خود فراهم می‌کنند و با بسیاری از کارگردان‌های مطرح دنیا و شرکت‌های تولید فیلم همکاری دارند.
آتلانتاآتلانتا نیز در سال‌های اخیر متقاضیان زیادی برای اپلای داشته است. علاوه بر این‌که هزینه‌های زندگی در این شهر نسبت به شهر‌های دیگر‌ کم‌تر است، تعداد تولید فیلم‌ هم در این شهر زیاد است و به همین علت دانشجویان فارغ‌التحصیل به‌راحتی می‌توانند مشغول به کار شوند.
نیواورلئانصنعت سینمایی و بازیگری در این شهر هم در سینما و هم در تلویزیون پیشرفت چشمگیری داشته است. این پیشرفت‌ها به‌یک‌باره در اواسط سال ۲۰۱۵ کاهش یافت اما بعدازآن دوباره قدرت گرفت و به اوج خود بازگشت.
آستینشهر آستین که در جنوب ایالت متحده آمریکا قرار دارد، در طی سال‌های گذشته متقاضیان زیادی برای اپلای در رشته‌ی هنر و به‌خصوص بازیگری داشته است چراکه این شهر فرصت‌های زیادی به‌غیراز بازیگری در اختیار دانشجویان و علاقه‌مندان قرار می‌دهد. یعنی برترین امتیاز این شهر، تنوع در همه‌ی زمینه‌های بازیگری است از جمله بازی در تئاتر، نمایش، تولید بازی‌های ویدیويی و یا تولید انیمیشین‌ها، صداگذاری روی فیلم‌ها و کار به‌عنوان استاد دانشگاه.
ونکوور و تورنتواگر چه ونکوور و تورنتو در کانادا شهرهای نسبتاً کوچکی به‌حساب می‌آیند اما شهر بسیار مشهوری در زمینه‌ی تولید فیلم و جذب بازیگر هستند.
دانشگاه‌های معروف فیلم‌سازی در کانادا عبارت‌اند از شیدان کالج، دانشکده‌ی فیلم‌سازی تورنتو، کالج فنشاو ،کالج جورج براون کانادا و دانشگاه ویندزور.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کالج در کانادا و دانشگاه‌ های کانادا به لینک مورد نظر در تراست مراجعه کنید.

همچنین درباره تحصیل در کانادا، شرایط سنی تحصیل در کانادا و مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا بخوانید.

اپلای رشته‌ی بازیگری در خارج از کشور

قدرت سینمایی در این شهرها بسیار زیاد است و افراد در این مناطق به‌راحتی می‌توانند مشغول به کار شوند. به‌طورکلی می‌توان گفت آمریکا یکی از بهترین کشورهایی است که در صنعت سینما و بازیگری موفق بوده است و به همین علت نام بسیاری از دانشگاه‌های این شهر در میان پرطرفدارترین دانشگاه‌ها برای اپلای در رشته‌ی بازیگری قرارگرفته است.

درباره اصطلاحات اپلای و اینکه چگونه اپلای کنیم بخوانید.

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

ادامه‌ تحصیل رشته‌ بازیگری در خارج از کشور

اگرچه داشتن مدرک بازیگری از شما یک بازیگر نمی‌سازد! اما داشتن آن، می‌تواند شما را برای ورود به دنیای بازیگری و یا رفتن به روی صحنه‌ی نمایش آماده‌تر کند. تکنیک‌های بازیگری در سراسر جهان متفاوت است، بنابراین انتخاب تحصیل در خارج از کشور راه بسیار خوبی برای به دست آوردن تجربه‌های جدید دراین‌باره است.

صدها دانشکده‌ی بازیگری در جهان وجود دارد که در هرسال تحصیلی برای آموزش بهتر بازیگری باهم به رقابت می‌پردازند. مطالعه‌ی رشته‌ی بازیگری در خارج از کشور، یکی از عالی‌ترین راه‌ها برای آشنایی بافرهنگ دیگر کشورها است. نکته‌ی قابل‌توجه برای ادامه‌ی تحصیل در خارج از کشور، یادگیری زبان کشوری است که می‌خواهید در آن مشغول به تحصیل شوید. بسته به‌جایی که در آن درس می‌خوانید این زبان ممکن است انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و یا هر زبان دیگری باشد.

شما می‌توانید در مقاطع مختلف تحصیلی از جمله کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا دکترا در رشته‌ی بازیگری تحصیل کنید. در مقطع کارشناسی می‌توانید BA این رشته را بگیرید و یا اینکه در برخی از کشورها مانند ایالات‌متحده آمریکا و کانادا می‌توانید BFA یعنی (لیسانس هنرهای زیبا) (bachelors of fine arts) دریافت کنید.

دوره‌ی کارشناسی هنر معمولاً ۴ سال است و بعدازآن کارشناسی ارشد، به مدت ۱ تا ۲ سال ادامه دارد. دکترای بازیگری نیز بسته به نوع انتخاب واحد شما بین ۴ تا ۵ سال ممکن است به طول انجامد. محتوای برنامه‌های درسی و آموزشی بسته به نوع دانشگاه و نوع کشور مورد شما با یکدیگر متفاوت است. برخی دانشگاه‌ها مانند دانشگاه‌های آمریکا بیشتر به تئاتر اهمیت می‌دهند و بنابراین دروس مطالعاتی دانشجویان بیشتر شامل تمرین تئاتر است. اما در برخی دانشگاه‌های دیگر برنامه‌های بازیگری معمولاً تلفیقی از کارگاه‌های عملی، سخنرانی‌ها و یادگیری دروس به‌صورت تئوری است.

درباره اپلای برای ارشد، اپلای برای ارشد مجدد و اپلای برای دکتری بیشتر بخوانید.

گرایش های رشته‌ی بازیگری در خارج از کشور

صرفاً مطالعه در رشته‌ی بازیگری به معنای ورود شما به این حیطه در آینده نیست! بسیاری از افراد با ورود به این حرفه، هدف دیگری را در نظر دارند که کاملاً به بازیگری مرتبط است. در جدول زیر به برخی از این مشاغل و گرایش‌ها اشاره‌شده است.

گرایشتوضیحات
استاد بازیگری / آموزش بازیگریاین افراد، به بهبود مهارت و توانمندی بازیگران کمک می‌کنند. اساتید بازیگری، ممکن است به‌صورت آزاد و جداگانه، در آموزشگاه‌های آموزش بازیگری به تدریس این حرفه بپردازند و یا اینکه به مدت چند ماه با یک استودیوی فیلم‌سازی، شرکت تولید فیلم قرارداد ببندند و یا اینکه سرپرستی یک گروه تئاتر را بر عهده گیرند. درآمد این افراد بسته به عوامل مختلف، متفاوت است.
دراماتورژبا اینکه بسیاری از افراد از اهمیت وجود این شغل و ضرورت این حرفه برای نمایش غافل هستند، گفتنی است همان‌طور که یک نمایش بدون حضور کارگردان دچار بی‌نظمی و آشفتگی می‌شود، وجود دراماتورژ نیز ضروری است. چراکه دراماتورژ در نمایش، مثل قلب در بدن عمل می‌کند. این افراد می‌توانند کارگردان را همراهی کنند، در روابط بین ساختار و محتوا نقش داشته باشد و یا اینکه بازیگران را از زاویه دیدهای مختلف ارزیابی ‌کنند. به‌طوری‌که به‌صورت موشکافانه در برابر هر سکانس از بازی، به دنبال چرایی یک مسئله باشند. چرا این دیالوگ‌ها باید ردوبدل بشوند؟ چرا افراد باید این نمایش را برای مخاطبین خود به اشتراک بگذارد؟
بازیگریبازیگری، حرفه‌ای است که در آن فرد در تئاتر، سینما، فیلم، تلویزیون و یا هر رسانه‌ی دیگری با به تصویر کشیدن یک شخصیت، از طریق دیالوگ‌ها، خواندن متن و یا اجرای نمایش، قصه‌ای را روایت می‌کند.
Stage Combatاین رشته، شامل تکنیک‌های تخصصی رقص و یا مبارزه روی صحنه‌ی نمایش و تئاتر است بدون اینکه آسیبی به اجراکنندگان نمایش وارد شود. این افراد باید از آمادگی جسمانی بسیاری بالایی برخوردار باشند.
کازپلیکازپلی یا کاس پلی شامل نمایش‌هایی است که افراد در آن‌ نوع خاصی از لباس‌های مربوط به شخصیت‌های موجود در انیمه‌ها، فیلم‌ها و یا شخصیت‌های کارتونی را می‌پوشند. می‌توان گفت مخاطب بسیاری از نمایش‌های کازپلی، کودکان هستند و اجراکنندگان با پوشیدن لباس‌های شخصیت‌های دیزنی لند برای آن‌ها نمایش اجرا می‌کنند.
بازآفرینی تاریخیاین رشته، یک فعالیت آموزشی یا سرگرمی است که افراد علاقه‌مند به تاریخ، فرم خاصی از لباس‌های تاریخی را می‌پوشند و به بازآفرینی مجدد یک رویداد یا یک دوره‌ی تاریخی می‌پردازند. محل برگزاری نمایش این افراد معمولاً درصحنه‌ی تئاتر و سالن‌های نمایش نیست بلکه رایج‌ترین محل برای برگزاری نمایش‌های آنان در خیابان‌ها و مراکز شهر است.
صداپیشگیبه اجراکنندگان این حرفه دوبلور یا  گوینده می‌گویند.
هنرمند تولید صدااین افراد با هدف افزایش جلوه‌های زیبا در یک اثر مانند فیلم، از طریقی به‌غیراز صحبت کردن و با تولید صداهای محیط به فعالیت می‌‌پردازند. به‌عنوان مثال، صدای خس خس، بسته شدن در، تشویق یا ….
هنرپیشه علی البدلدر یک اجرای زنده در صحنه‌ی تئاتر معمولاً برای هر یک از نقش‌ها یا نقش‌های اصلی، یک فرد علی البدل به‌عنوان ذخیره درنظر می‌گیرند تا بازیگر اصلی درصورتی‌که به هر دلیل از جمله، بیماری، مرگ و مانند آن، نتواند درصحنه حاضر شود، بازیگر علی‌البدل به‌جای او درصحنه بازی کند.
طراح مجموعهدر یک گروه فیلم‌برداری، طراح مجموعه، نقش کلیدی و تأثیرگذاری بر نتیجه‌ی فیلم خواهد گذاشت، چراکه طراح مجموعه باید بیش از چندین بار کل فیلم‌نامه را بخواند تا حس واقعی داستان به او منتقل شود و لیست دقیقی از امکانات و وسایل مورد نیاز برای چیدمان صحنه را آماده کند. به‌عبارت‌دیگر، طراح مجموعه، کسی است که مسئولیت طراحی و ایجاد لوکیشن مناسب برای فیلم، تلویزیون و یا تئاتر را بر عهده دارد. این شغل که ارتباط بسیار نزدیکی با شغل بازیگری دارد، درگذشته نیاز به تخصص خاصی نداشت! اما امروزه این افراد در این زمینه آموزش‌های تخصصی می‌بینند.

بهترین گرایش رشته‌ بازیگری

از میان هنرهای نمایشی، بازیگری یکی از محبوب‌ترین‌ها است. اما در هیچ رشته‌ای حتی در رشته‌ی بازیگری نمی‌توان گفت که بهترین گرایش کدام است. چراکه حرفه‌ی بازیگری بدون وجود عوامل تولید فیلم، اساساً هیچ معنا و مفهومی ندارد. بازیگری یکی از مشاغل تیمی است و وجود هرکدام از عوامل فیلم در گروه ضروری به نظر می‌رسد زیرا نبود هرکدام ممکن است درنتیجه‌ی کار تأثیر منفی بگذارد. بنابراین در حرفه‌ی بازیگری همه‌ی عوامل مانند یک زنجیر به هم متصل هستند و درنهایت همه به یک هدف یعنی تولید یک فیلم با کیفیت فکر می‌کنند.

بسیاری از افراد، سودای بازیگری در سر دارند بنابراین یکی از پر متقاضی‌ترین شغل‌ها و درعین‌حال پردرآمدترین شغل‌ها بسته به عوامل مختلف، بازیگری است. مهم‌ترین افراد و گروه‌ها در تولید یک فیلم مؤثر، عبارت‌اند از گروه بازیگری، گروه کارگردانی، گروه طراح صحنه و لباس، گروه فیلم‌برداری، گروه تدوین، گروه نویسندگان، گروه صدابرداری و … .

هرکدام از این گروه‌ها نیز به زیرمجموعه‌های کوچک‌تری تقسیم می‌شوند که بر اساس نوع فیلم ساخته‌شده متفاوت است. به‌عنوان‌مثال در یک فیلم اکشن گروه بدلکاری نقش مهمی دارند و در فیلم روایی، وجود راوی در گروه ضروری است.

بورسیه رشته‌ بازیگری در خارج از کشور

اگر به‌عنوان دانشجویی بین‌المللی قصد ادامه‌ی تحصیل در خارج از کشور را دارید، می‌توانید با هزینه‌ی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید. بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور یا کمک‌هزینه‌های دانشجویی از راه‌های مختلف تأمین می‌شوند که می‌توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه‌گذاران، مددکاران یا مؤسسات مالی در اختیار دانشجویان واجدالشرایط قرار گیرند.

بورسیه رشته‌ی بازیگری

دانشگاه‌های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌های مختلف، بورسیه‌هایی را برای آن‌ها در نظر می‌گیرند. گاهی این بورسیه‌ها تمام هزینه‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه‌ها را تقبل می‌کند. لازم به ذکر است که درهرصورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجدالشرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیه‌ها عبارت‌اند از:

  • بورسیه‌های تشویقی: بورسیه‌های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
  • بورسیه‌های ورودی: بورسیه‌های ورودی به دانشجویان جدیدالورود تعلق می‌گیرد و معمولاً بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آن‌ها اعطا می‌شود.
  • بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA: بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می‌پردازند.
  • بورسیه‌های دستیار مدرس یا TA: بورسیه‌های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می‌پردازند.
  • بورسیه‌های کارآموزی: بورسیه‌های کارآموزی به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که مشتاق انجام کارهای پاره‌وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت‌اند.

لازم به ذکر است که دانشجویان می‌توانند علاوه بر بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی، وام‌هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی در رشته‌‌ی بازیگری، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه‌های مربوط به رشته‌ی بازیگری مطلع شوید.

همچنین سایت‌هایی طراحی شده‌اند که شما می‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه‌های رشته‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بورسیه‌های رشته‌ی بازیگری به سایت‌های scholarshipportal و careeronestop مراجعه کنید.

درباره پذیرش تحصیلی کانادا، بورسیه تحصیلی کانادا و فاند تحصیلی کانادا بخوانید.

دانشگاه های برتر رشته‌ی بازیگری در خارج از کشور

نام دانشگاهتوضیحات
دانشکده هنر ییل، نیو هیوناین دانشکده‌ی بازیگری، دومین دانشکده‌ی هنر در رشته‌ی بازیگری در جهان است که در نیو هیون واقع‌شده و از دهه ۱۹۰۰ مشغول به فعالیت است. این دانشکده هرساله علاقه‌مندان زیادی را از سراسر جهان برای رشته‌ی بازیگری ثبت‌نام می‌کند. ازآنجایی‌که سطح آموزش این دانشکده بسیار بالاست، سختگیری در این دانشکده برای پذیرش زیاد است. گفتنی است که قبولی در این دانشکده یک مسئله و ماندن در آن مسئله‌ا‌ی دیگر است.
دانشگاه کالیفرنیا، لس‌آنجلساین دانشگاه که در سال ۱۸۸۲ تأسیس شد، یکی از معروف‌ترین دانشگاه‌هایی است که در زمینه‌ی بازیگری، فرصت‌های تمرین بازیگری را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد.  
دانشکده‌ی جولیارد، نیویورکاین دانشکده نیز به‌عنوان یکی از بهترین دانشکده‌های بازیگری و هنر در جهان شناخته می‌شود و در هر سال تنها ۸ تا ۱۰ هنرجو می‌پذیرد. پذیرش در این دانشگاه حتی از قبولی در دانشگاه هاروارد نیز سخت‌تر است. اما در صورت قبولی می‌توانید اطمینان خاطر داشته باشید که آینده‌ی شغلی شما تضمین خواهد شد.
دانشکده‌ی هنر تیش / نیویورکاین دانشکده، در سال ۱۹۶۵ تأسیس شد و در حال حاضر یکی از پیشروترین دانشکده‌ها در رشته‌ی بازیگری و به‌طورکلی زیرشاخه‌های هنر شناخته می‌شود. این دانشکده هرسال حدوداً ۳۰۰۰ دانشجو در مقطع کارشناسی و ۱۰۰۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ثبت‌نام می‌کند. ازآنجایی‌که دانشکده‌ی هنر تیش در سطح جهانی بسیار شناخته‌شده است، فارغ‌التحصیلی از این دانشگاه می‌تواند آینده‌ی شغلی خوبی را برای شما داشته باشد.
دانشکده‌ی ملی هنر دراماتیک | کنزینگتوناین دانشکده که در سال ۱۹۵۸ در حومه‌ی سیدنی تأسیس شد، در ابتدا تنها ۲۳ دانشجو و ۲ استاد دانشگاه داشت، اما امروزه این دانشکده چنان به پیشرفت در زمینه‌ی هنر و رشته‌ی بازیگری رسیده که تبدیل به یکی از بهترین دانشکده‌های هنر در استرالیا شده است.  
دانشکده‌ی هنر آکسفورد، وود استاکدانشکده‌ی هنر دانشگاه آکسفورد با اینکه دانشگاه جوانی در زمینه‌ی بازیگری به‌حساب می‌آید، اما یکی از بهترین دانشکده‌های جهان در رشته‌ی هنر است. این دانشکده‌ی کوچک در هرسال تحصیلی تنها ۱۸ هنرجوی بازیگری می‌پذیرد. بنابراین رقابت بر سر پذیرش در این دانشکده بسیار بالاست. دانشکده‌ی هنر آکسفورد یک دانشکده‌ی مستقل است و زیرمجموعه‌ی هیچ دانشگاهی نیست.
دانشگاه کالیفرنیای جنوبی / لس‌آنجلساین دانشگاه که در سال ۱۸۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده، یکی از بهترین دانشگاه‌های جهان در زمینه‌ی بازیگری به شمار می‌رود. تاکنون بازیگران موفقی از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند.
آکادمی سلطنتی هنر دراماتیک/ لندناین دانشگاه که در سال ۱۹۰۴ تأسیس شد، علاوه بر اینکه یکی از بهترین دانشگاه‌های جهان در بازیگری به شمار می‌رود، احتمالاً یکی از سخت‌ترین دانشکده‌ها برای ورود نیز به‌حساب می‌آید. یکی از مزایای تحصیل رشته‌ی بازیگری در این دانشگاه، تعداد پایین هنرجویان در هر کلاس است به‌گونه‌ای که در برخی کلاس‌ها تنها سه دانشجو حضور دارند و این امر باعث می‌شود فرصت کافی برای تمرین به هر دانشجو داده شود.
آکادمی لندن موسیقی و هنرهای دراماتیک | لندنLAMDA یا همان (LONDON ACADEMY OF MUSIC AND DRAMATIC ARTS | LONDON) یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌ها در زمینه‌ی هنر و رشته‌ی بازیگری است. بنابراین اکثر اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه تجربه‌های کاری فراوانی را در پرونده‌ی خود دارند. از افتخارات این دانشگاه می‌توان به کسب جوایز متعدد این دانشگاه از جمله از جمله ۱۶ جایزه در مسابقه‌ی Golden Globes، ۳۶ جایزه از Olivier Awards و ۱۲ جایزه از Tonys اشاره کرد.
MOUNTVIEW آکادمی هنرهای تئاتر | لندناین دانشگاه که در سال ۱۹۴۵ تأسیس شد، یکی از بهترین دانشگاه‌های پیشرو در زمینه‌ی بازیگری و هنر است. بهترین مزیت تحصیل در این دانشگاه، حمایت دانشگاه از هنرجویان خود پس از فارغ‌التحصیلی است. بنابراین اگر به آینده‌ی شغلی خود بسیار اهمیت می‌دهید، این دانشگاه می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای انتخاب باشد.
دانشگاه بوستونبرنامه‌های بازیگری درنظر گرفته‌شده‌ی دانشگاه بوستون بر افزایش قوه‌ی تخیل، عقل، مهارت‌های فیزیکی، تکنیک‌ها و رفتارهای حرفه‌ای تأکید می‌کند. این امر به دانشجویان کمک می‌کند تا طیف گسترده‌ای از نقش‌ها را در فیلم‌های مختلف بیاموزند.
دانشگاه CalArtsآموزش‌ این دانشگاه هنرجویان بازیگری را برای ورود به دنیای بازیگری پس از فارغ‌التحصیلی آماده می‌کند. دانشجویان در دانشگاه CalArts در ابتدا به یادگیری دروس به‌صورت تئوری می‌پردازند و سپس در کلاس‌های عملی و کارگاه‌های آموزشی، اصول بازیگری را آموزش می‌بینند.
دانشگاه کارنگی ملونیکی از ویژگی‌های برتر دانشگاه کارنگی ملون در زمینه‌ی بازیگری این است که دانشگاه حتی پس از فارغ‌التحصیلی هم با دانشجویان در ارتباط است و فعالیت‌ و همکاری‌های زیادی را در زمینه‌ی تولید فیلم، بازیگری، اجرای نمایش و تئاتر انجام می‌دهد. اساتید این دانشگاه، دانشجویان با استعداد در زمینه‌ی بازیگری را به کارگردانان معرفی می‌کنند.
دانشکده‌ی دوپالرشته‌ی بازیگری در دانشکده‌ی هنر دوپال، به آموزش مهارت‌های بازیگری می‌پردازد، که این مهارت‌ها شامل آموزش تکنیک‌هایی فنی و تخصصی برای بهبود توانایی‌های بازیگری، حرکات، صدا و گفتار دانشجویان است.

اخذ ویزا برای اپلای رشته‌ بازیگری در خارج از کشور

اخذ ویزای تحصیلی در کشورهای مختلف تقریباً به یک صورت است و افراد باید از اصول خاصی پیروی کنند، تا بتوانند ویزای تحصیلی مورد نظر خود برای دانشگاه‌های خارج از کشور را دریافت کنند. در کشورهایی مانند آلمان، امکان اخذ ویزا بدون داشتن مدرک آلمانی در سطح B1 امکان‌پذیر نیست. البته این سطح از مدرک زبان آلمانی حداقل مدرک مورد نیاز است و در برخی دیگر از دانشگاه‌های بازیگری آلمان باید سطح بالاتری را داشته باشید.

درصورتی‌که اپلای دانشگاه با موفقیت انجام شود و دانشگاه مورد نظر با درخواست پذیرش شما موافقت کند، اما در اخذ ویزا به مشکل برخورد کنید، تمامی زحمات شما به هدر می‌رود و حتی ممکن است ثبت‌نام شما یک‌ترم به تأخیر بیوفتد. بنابراین مشورت با کارشناسان و راه بلدان در این زمینه، شما را برای دریافت ویزا راهنمایی خواهد کرد. مشاوران تیم تراست، با داشتن سال‌ها تجربه در زمینه‌ی اخذ ویزای تحصیلی در هر رشته، شما را در این مسیر همراهی خواهند کرد.

اخذ ویزا برای اپلای رشته‌ی بازیگری

به‌طورکلی روند اخذ ویزا و مدارک مورد نیاز در قسمت زیر بیان‌شده است اما در برخی کشورها ممکن است مدارک بیشتری از شما بخواهند و سختگیری‌ها بیشتر باشد:

  • پر کردن فرم مخصوص درخواست ویزا
  • تعیین وقت مصاحبه در سفارت (به‌صورت آنلاین)
  • ارائه‌ی اطلاعات شخصی
  • ارائه‌ی مدارک و نمرات دبیرستان به همراه ترجمه
  • داشتن شناسنامه و کارت ملی
  • همراه داشتن حداقل دو قطعه عکس
  • ارائه‌ی دعوات نامه‌ی دانشگاه مقصد
  • پرداخت هزینه صدور ویزا
  • ارائه‌ی دلایل کافی برای بازگشت به کشور

بیشتر بخوانید: ویزای تحصیلی چیست ، ویزای تحصیلی کانادا ، مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته‌ بازیگری در خارج از کشور

رشته‌ی بازیگری مانند سایر رشته‌ها برای اپلای در دانشگاه مورد نظر نیازمند برخی مدارک است. این مدارک در بسیاری از دانشگاه‌ها مشترک هستند اما بر اساس نوع دانشگاهی که قصد اپلای در آن را دارید، ممکن است با هم متفاوت باشند. برخی دانشگاه‌ها نیز ممکن است آزمون ورودی بگیرند.

حداقل مدارک مورد نیاز در دانشگاه‌های جهان در رشته‌ی بازیگری در قسمت زیر بیان‌شده است. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر، به صفحه‌ی رسمی دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کنید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته‌ی بازیگری
  • داشتن رزومه‌ی کاری (رزومه‌ی قوی پذیرش شما در دانشگاه مورد نظرتان را آسان‌تر می‌کند. هرگونه تجربه‌ی بازیگری هر چند کوتاه را برای دانشگاه مورد نظر خود ارسال کنید.)
  • توصیه‌نامه
  • انگیزه نامه
  • ارسال یک  ویدیو ۱ تا ۲ دقیقه‌ای برای نشان دادن استعداد و مهارت بازیگری خود
  • مدرک زبان انگلیسی (حداقل نمره‌ی موردنیاز آیلتس و یا تافل در دانشگاه‌های مختلف متفاوت است)

نکته! اگر زبان آموزش و تحصیل در دانشگاه موردنظر شما زبانی به‌جز زبان انگلیسی است، مدرک زبان شما نیز باید همان زبان باشد مانند آلمانی و فرانسوی و …

آزمون‌های زبان معتبر در اکثر دانشگاه‌ ها

  •  Cambridge English
  •  TOEFL
  •  TOEFL iBT
  • TOEFL ITP Plus (China)
  •  IELTS Academic Test  and IELTS Indicator
  •  PTE
  •  SAT Evidence-Based Reading and Writing
  •  ACT

درباره مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا، آزمون تافل برای کانادا و نمره آیلتس برای تحصیل در کانادا بخوانید.

بازار کار رشته‌ بازیگری در خارج از کشور

خوشبختانه، رشته‌ی بازیگری، جزء مشاغل پردرآمد در خارج از کشور به شمار می‌رود. اما اینکه بازیگران چقدر می‌توانند درآمد داشته باشند، کاملاً از فردی به فرد دیگر متفاوت است. تنها در صورتی می‌توان گفت که بازار کار بازیگری برای فردی خوب است که بتواند در این حرفه موفق عمل کند. موفقیت در رشته‌ی بازیگری نیازمند موارد زیر است:

  • کسب تجربه در هر فیلم از اهمیت زیادی برخوردار است. یک بازیگر باید به‌گونه‌ای کسب تجربه کند که نتیجه‌‌ی کار جدید از کار قبلی بهتر باشد.
  • شرکت در کلاس‌های بازیگری چه به‌صورت آکادمیک و چه در آموزشگاه‌های آموزش بازیگری
  • اجتماعی بودن و ارتباط و تعامل با مخاطب
  • کار کردن با کارگردان‌ها و تهیه‌کنندگان معروف
بازار کار رشته‌ی بازیگری

داشتن درآمد خوب در شغل بازیگری مانند بقیه‌ی مشاغل، به عوامل زیادی بستگی دارد. در حرفه‌ی بازیگری، درآمد بازیگران به‌جز شهرت و یا هر عامل دیگری، به موقعیت جغرافیایی و شهر و کشوری که فرد در آن زندگی می‌کند بستگی دارد. شهرهای زیر از بهترین شهرهایی هستند که به بازیگران بهای زیادی برای اثبات توانایی‌های خود می‌دهند. یعنی می‌توان گفت بازار کار بازیگری در این شهرها در حد عالی است به‌گونه‌ای که تقریباً اکثر فارغ‌التحصیلان رشته‌ی بازیگری می‌توانند مشغول فعالیت شوند.

نام شهرتوضیحاتمهم‌ترین مکان‌های تمرین بازیگری و سالن تئاتر
منچستراز چندین سال پیش تاکنون که شهر منچستر مقر بی بی سی شده ، فرصت‌های کاری سینمایی و تلویزیونی زیادی برای افراد به وجود آمده است. شهر منچستر همچنین دارای یک سالن تئاتر بسیار معروف برای برگزاری نمایش‌ها و تئاترها است.Palace Theatre Manchester: این کاخ که در سال 1891 برای تئاتر افتتاح شد، تاکنون منبع درآمد بسیار خوبی برای علاقه‌مندان به تئاتر و نمایش بوده است. این ساختمان در سال ۱۹۸۱ بازسازی شد و شهرت بسیار زیادی در جهان یافت.  
گلاسگوبزرگترین شهر اسکاتلند یعنی گلاسگو، یکی از مشهورترین شهرها برای کار کردن در زمینه‌ی بازیگری است. در این شهر معمولاً، فیلم‌برداری‌ها و تولیدات مستقل در زمینه‌ی فیلم‌سازی صورت می‌گیرد و هرساله علاقه‌مندان زیادی را به خود جذب می‌کند. خبر خوب این است که بسیاری از بازیگران مشهور در این شهر به تدریس بازیگری می‌پردازند و می‌توان گفت مهم‌ترین مزیت زندگی در این شهر و پرداختن به حرفه‌ی بازیگری این است که به بازیگران تازه‌وارد بهای زیادی داده می‌شود و فرصت بازی در فیلم و شکوفایی استعدادهایشان فراهم است.Theatre Royal Glasgow: تئاتر رویال که قدیمی‌ترین سالن تئاتر در شهر گلاسگو به شمار می‌رود، در سال ۱۸۶۷ افتتاح شد و از آن زمان تاکنون هنرمندان زیادی برای به اجرا درآوردن نمایش‌نامه‌ها روی صحنه رفته‌اند.
ادینبورگادینبورگ، پایتخت اسکاتلند و دومین شهر بزرگ این کشور به‌حساب می‌آید. این شهر یکی از شهرهایی است که به بازیگران چه در حوزه‌ی سینما و تلویزیون و چه در صحنه‌ی تئاتر اهمیت زیادی داده می‌شود. ادینبورگ، سالن تئاتر شگفت‌انگیزی دارد به‌گونه‌ای که هرسال هنرمندان زیادی برای اجرا روی این صحنه می‌روند. این شهر سالی یک‌بار، میزبان جشنواره‌ی فرینج است که برگزاری این جشنواره، به بازیگران فرصت دیده شدن و اثبات مهارت‌ها و توانایی‌های خود را در زمینه‌ی بازیگری و یا نمایش را می‌دهد.Traverse Theatre: این ساختمان، محل برگزاری بسیاری از جشنواره‌های هنری و بازیگری است. نمایش‌هایی که در این سالن برگزار می‌شوند شامل عروسک‌گردانی، موسیقی معاصر و اجرای نمایش است.
بیرمنگامبیرمنگام، که یکی از شهرهای شمالی انگلستان به شمار می‌رود، یکی از بهترین فرصت‌های بازیگری را در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد. بازیگران در این شهر می‌توانند در فیلم‌های تلویزیونی و یا فیلم‌هایی که دانشجویان کارگردانی آن‌ها را بر عهده دارند، شرکت کنند.The Alexandra, Birmingham: ساخت این سالن در سال ۱۹۰۰ آغاز شد و سال بعد به پایان رسید. در ابتدای ساخت این سالن، استقبال اندکی از این نمایش‌ها می‌شد اما درنهایت با آوردن یک ستاره‌ی مشهور به نام Harry Arthur Saints bury رفته رفته مردم به دیدن نمایش‌ها روی آوردند.  
دوبلینبازیگران شناخته‌شده‌ی زیادی در سطح جهان از شهر دوبلین در ایرلند به شهرت دست یافته‌اند. کار کردن در حرفه‌ی بازیگری در این شهر به شما در تجربه‌ی کاری بسیار کمک می‌کند. در دوبلین از هنرمندان جوان و تازه‌وارد به‌شدت استقبال می‌شود.Abbey Theatre: این سالن تئاتر که همچنین با نام تئاتر ملی ایرلندی نیز شناخته می‌شود، یکی از مهم‌ترین نهادهای فرهنگی در دوبلین به‌حساب می‌آید که مکان مناسبی برای تمرین و اجرای نمایش‌ها است. این ساختمان در سال ۱۹۵۱ دچار آتش‌سوزی شد و ساختمان اصلی آن سوخت اما بااین‌حال همچنان فعالیت‌های زیادی در این ساختمان صورت می‌گیرد.
شیکاگوشیکاکو، یک شهر جادویی بی‌نظیر در ایالات‌متحده است که دومین شهر تولیدات فیلم و سریال بعد از نیویورک به‌حساب می‌آید. بنابراین اگر بتوانید برای کار کردن در حرفه‌ی بازیگری به شیکاگو سفر کنید، یکی از خوش‌شانس‌ترین افراد در این حرفه خواهید بود.  
سان فرانسیسکوسان فرانسیسکو، یکی از بزرگ‌ترین شهرهای آمریکا است که فرصت زیادی را در اختیار هنرجویان و علاقه‌مندان به عرصه‌ی  بازیگری برای تمرین قرار می‌دهد. به جرات می‌توان گفت که سان فرانسیسکو هیچ بازیگری را برای کار کردن ناامید نخواهد کرد. بنابراین بسیاری از بازیگران هرساله برای کار در این زمینه به این شهر سفر می‌کنند. سانفرانسیسکو سومین شهر هنری آمریکا است که به دلیل وجود سالن‌های تئاتر و بازیگران مشهوری که در آنجا ساکن هستند شناخته‌شده است. به یاد داشته باشید که هزینه‌های زندگی در این شهر بسیار بالا است.Golden Gate Theatre: این سالن تئاتر در سال ۱۹۲۲ افتتاح شد و بعدها به سالن سینما تبدیل شد. بعدازآن، این سالن در سال ۱۹۷۹ به‌عنوان محل برگزاری هنرهای نمایشی مشغول به فعالیت شد. این ساختمان در فهرست ملی اماکن تاریخی قرار دارد.  
سیاتلسیاتل نیز یکی دیگر از شهرهای کانادا به شمار می‌رود که نسبت به شهرهای ذکرشده در قسمت‌ بالا کوچک‌تر است. اما وجود سالن‌های تئاتر در این شهر، نظر هر بازدیدکننده‌ای را به خود جلب می‌کند. هنرجویان بازیگری و یا هنرجویان تئاتر در این شهر همیشه جایی برای فعالیت پیدا خواهند کرد.Seattle Repertory Theatre: این سالن تئاتر که به The Rep نیز مشهور است، در سیاتل واشنگتن واقع‌شده و امروزه محل مناسبی برای برگزاری تئاترها و نمایش‌ها است.
فلوریدای جنوبیشهرهایی که در مجاورت فلوریدا قرار دارند حدوداً دارای ۳۰ سالن تئاتر هستند که امکانات زیادی را برای بازیگران و اجرای نمایش‌ها فراهم می‌کنند. این شهر محل فیلم‌برداری بسیاری از فیلم‌ها است.Coconut Grove Playhouse: این ساختمان، به‌عنوان دومین سالن تئاتر در ساحل شرقی فلوریدا است که زمانی مهم‌ترین سالن اجرای نمایش‌ها به شمار می‌رفته است و از سال ۲۰۰۶ تاکنون، مورداستفاده قرار نمی‌گیرد. این سالن در سال ۲۰۱۸، در فهرست ملی اماکن تاریخی قرار گرفت.
آتلانتاایالت جورجیا، و به‌طور خاص آتلانتا، به‌تازگی پروژه‌های فیلم‌برداری زیادی را شروع کرده است. اگر به دنبال بازی در فیلم‌های مشهور هستید باید بدانید که هزینه‌ی ساخت فیلم در آتلانتا پایین است و در عوض بازیگران دستمزد خوبی دریافت می‌کنند. حتی شایعاتی وجود دارد که گفته می‌شود در سال‌های بعد آتلانتا ممکن است تبدیل به هالیوود بعدی شود بنابراین کار به‌عنوان بازیگری در این شهر می‌تواند امتیاز مثبتی برای شما به‌حساب آید.Alliance Theatre: این سالن اولین نمایش خود را در سال ۱۹۶۸ به روی صحنه برد و طی ده سال، پیشرفت فوق‌العاده‌ای در زمینه‌ی هنر و نمایش داشته است.
شهرهای دوقلومینیاپولیس و سنت پل، هر دو سالن‌های تئاترهای مشهوری در زمینه‌ی اجرای نمایش و آموزش بازیگری دارند.

میانگین درآمد رشته‌ بازیگری در خارج از کشور

بازیگران مشهور در سراسر دنیا بر اساس میزان شهرت و تعداد فیلم‌هایی که در طول یک سال بازی می‌کنند، درآمد دارند. این درآمد از فردی به فرد دیگر و در کشورهای مختلف می‌تواند بین ۲۰ میلیون دلار تا ۶۵ میلیون دلار متفاوت باشد. ستاره‌های معروف بسته به تعداد ساعاتی که در طول روز بازی می‌کنند، روزانه حداقل بین ۱۲۵ دلار تا ۵۰۰ دلار (بر اساس بودجه‌ی مالی آن پروژه) دریافت می‌کنند. هر چه فرد مشهورتر باشد، این رقم می‌تواند بیشتر شود. در زیر به لیستی از پردرآمدترین و درعین‌حال مشهورترین بازیگران اشاره‌شده که حقوق بالایی در یک فیلم دریافت کرده‌اند.

میانگین درآمد رشته‌ی بازیگری
  • فهرست بازیگران برتر پردرآمد در جهان
نام بازیگرنام فیلمدستمزد
Keanu ReevesThe Matrix Reloaded (2003); The Matrix Revolutions (2003)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۳۰ میلیون دلار
درآمد کل: ۱۵۶ میلیون دلار
Bruce WillisThe Sixth Sense (1999)             حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۱۴ میلیون دلار
درآمد کل: ۱۰۰ میلیون دلار
Tom CruiseMission Impossible II (2000)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۷۵ میلیون دلار
درآمد کل: ۱۰۰ میلیون دلار
Will SmithMen in Black 3 (2012)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۲۰ میلیون دلار
درآمد کل: ۱۰۰ میلیون دلار
Tom HanksForrest Gump (1994)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۷۰ میلیون دلار
درآمد کل: ۷۰ میلیون دلار
Harrison FordIndiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: اطلاعاتی در دسترس نیست
درآمد کل: ۶۵ میلیون دلار
Jack NicholsonBatman (1989)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۶ میلیون دلار
درآمد کل: ۶۰ میلیون دلار
Leonardo DiCaprioInception (2010)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: اطلاعاتی در دسترس نیست
درآمد کل: ۵۹ میلیون دلار
Robert Downey Jr.The Avengers (2012)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۵۰ میلیون دلار
درآمد کل: ۵۰ میلیون دلار
Johnny DeppAlice in Wonderland (2010)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۵۰ میلیون دلار
درآمد کل: ۵۰ میلیون دلار
Mel GibsonLethal Weapon 4 (1998)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۲۵ میلیون دلار
درآمد کل: ۳۰ میلیون دلار
Brad PittOcean’s Eleven (2001)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۱۰ میلیون دلار
درآمد کل: ۳۰ میلیون دلار
Arnold SchwarzeneggerTerminator 3: Rise of the Machines (2003)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۲۹ میلیون دلار
درآمد کل: ۳۰ میلیون دلار
Angelina JolieSalt (2010)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۴۰ میلیون دلار
درآمد کل: ۴۰ میلیون دلار
Julia RobertsErin Brockovich (2000)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۲۰ میلیون دلار
درآمد کل: ۲۰ میلیون دلار
Nicole KidmanThe Invasion (2007)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۱۶ میلیون دلار
درآمد کل: ۲۰ میلیون دلار
Jennifer LawrenceThe Hunger Games: Catching Fire (2013)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۱۰ میلیون دلار
درآمد کل: ۱۰ میلیون دلار
Jodie FosterAnna and the King (1999)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۱۵ میلیون دلار
درآمد کل: ۱۵ میلیون دلار
James CameronAvatar (2009)حقوق ثابت این بازیگر در این فیلم: ۳۵۰ میلیون دلار
درآمد کل: ۳۵۰ میلیون دلار

*جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد اپلای رشته‌ی بازیگری در کشور کانادا به صفحه رشته‌ی بازیگری در کانادا مراجعه فرمایید.

تراست همواره به دنبال جلب اعتماد شما مشتریان عزیز است. شما می‌توانید به‌راحتی برای بررسی شرایط خود و اخذ اقامت کانادا با کارشناسان ما در تیم تراست تماس بگیرید و از مشاوره تخصصی در این خصوص بهره‌مند شوید.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که وکلای مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

سوالات متداول

مدارک لازم برای پذیرش و اپلای بازیگری چیست؟

رشته بازیگری یکی از جذاب‌ترین رشته‌های دانشگاهی است که از زیر مجموعه‌های هنر محسوب می‌شود. برای پذیرش در این رشته نیاز به مدارکی مانند گذرنامه معتبر و سایر مدارک هویتی است. در کنار آن، مدرک زبان، ترجمه مدارک پایان تحصیلات در مقطع قبلی و انگیزه نامه از مدارک مهم است. برای رشته بازیگری نیاز به رزومه شغلی مناسب نیز هست تا استعداد و توانایی‌های فرد به اثبات برسد. همچنین، ممکن است بعضی از دانشگاه‌ها مدارک اضافی مانند ویدیوهای ضبط شده از فرد را نیز درخواست کنند تا از مستعد بودن داوطلب مطمئن شوند. البته، داشتن توصیه نامه و سایر سوابق علمی یا شغلی که نشان دهنده مهارت‌های فرد باشد از اهمیت زیادی برخوردار است.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای رشته بازیگری چیست؟

این مدرک براساس نیاز رشته مورد نظر و درخواست دانشگاه تعیین می‌شود. در واقع، رشته بازیگری ممکن است به زبان‌هایی غیر از انگلیسی تدریس شود که در آن صورت نیاز است تا سطح مناسبی از آن زبان به دانشگاه ارائه شود. در صورت نیاز به مدرک زبان انگلیسی می‌توان متناسب با دانشگاه یکی از مدارک تافل، آیلتس، کمبریج و PTE را ارائه داد.

شهریه تحصیل رشته بازیگری در خارج از کشور چقدر است؟

این شهریه براساس کشور و دانشگاه مورد نظر متفاوت خواهد بود. همچنین، این رشته دارای دوره‌های تخصصی است که شهریه آن‌ها در کشور کانادا بین 3000 هزار دلار تا 6000 دلار متغیر است. شهریه در موسسه‌های آموزشی تخصصی کانادا در گرایش‌های بازیگری ممکن است بین 20 هزار دلار تا 30 هزار دلار در سال متغیر باشد.

گرایش‌های رشته بازیگری شامل کدام‌ها هستند؟

این رشته دارای گرایش‌های متعددی است که خوشبختانه شما براساس علاقه خود می‌توانید در یکی از آن‌ها تحصیل کنید. از جمله معروف‌ترین این گرایش‌ها می‌توان به استاد بازیگری، صداپیشگی، تولید صدا، باز آفرینی و طراحی مجموعه اشاره کرد.

درآمد رشته بازیگری در خارج از کشور چقدر است؟

در رشته بازیگری، افراد متخصص و ماهر دارای درآمدهای عالی هستند که برای اطلاع از آن می‌توانید به جدول مربوطه مراجعه کنید. این درآمد براساس اعتبار کاری و تخصص‌ها می‌تواند متغیر باشد و باید اشاره کرد که حقوق‌های چند صد هزار دلاری در این حوزه شغلی دور از انتظار نیست.

آیا پس از فارغ التحصیل شدن در رشته بازیگری امکان کار در خارج از کشور فراهم است؟

یافتن شغل مربوطه براساس علائق در خارج از کشور کاملا وابسته به مهارت‌ها و تخصص خود فرد است. در این رشته شما براساس تجربه کاری و تحصیلات تخصصی آکادمیک می‌توانید در شغل‌های متعددی داوطلب شوید و در آن شغل خود را شروع کنید.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل در رشته بازیگری کدام‌ها هستند؟

این دانشگاه‌ها در سراسر جهان وجود دارند و یکی از مهم‌ترین کشورها برای ادامه تحصیل در این رشته، کانادا است. دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزشی تخصصی این کشور در مورد بازیگری دارای موقعیت‌های متعددی هستند. از جمله مهم‌ترین دانشگاه‌های این کشور می‌توان دانشگاه رایسون، کالج هنرهای کانادا، مدرسه تئاتر ملی کانادا و مدرسه فیلم سازی ونکوور را نام برد.
از دیگر موسسات آموزشی در مورد رشته بازیگری باید به دانشگاه هنر ییل، دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس و آکادمی هنرهای تئاتر لندن اشاره کرد.

بازار کار رشته بازیگری در خارج از کشور شامل کدام حوزه‌های شغلی است؟

این رشته دارای بازار کار عالی در خارج از کشور است که افراد می‌توانند براساس علائق خود یکی از آن‌ها انتخاب کنند. باید اشاره کرد که یافتن شغل مورد نظر در این حوزه شغلی شدیدا وابسته به تجربه کاری و مهارت خود فرد است و در صورت داشتن این مهارت‌ها، یافتن شغل چندان دشوار نخواهد بود. از جمله مهم‌ترین موارد باید به دانش زبانی اشاره کرد که اهمیت بالایی در مورد شغل بازیگری خواهد داشت. این زبان براساس کشور مورد نظر متفاوت خواهد بود.

آیا بورسیه تحصیلی در رشته بازیگری ارائه شده است؟

در رشته بازیگری نیز مانند سایر رشته‌های تحصیلی کمک هزینه‌های مختلفی ارائه شده است. این کمک هزینه‌ها براساس دانش فرد و مهارت‌های وی اعطا می‌شود. بودجه‌های اختصاصی در دانشگاه‌های مطرح جهانی متعدد است که برای اطلاع بیشتر می‌توانید وب سایت هر دانشگاه را بررسی کنید.

آیا تحصیل و گرفتن پذیرش در رشته بازیگری سخت است؟

این رشته دارای دروس جذاب و جالبی است که بیشتر به صورت عملی هستند. باید گفت، حوزه شغلی این رشته نیز بسیار جالب و همراه با جذابیت‌های عالی است. افرادی که این رشته تحصیلی را انتخاب کرده‌اند، می‌توانند به سرعت سطوح تخصصی مربوطه را بگذرانند و در موقعیت شغلی مورد نظر مشغول به کار شوند. باید گفت، رشته بازیگری نیز مانند بسیاری از رشته‌های دیگر جزو رشته‌های سخت به شمار می‌رود اما مزایای متعددی دارد که کار تحصیلی و یافتن شغل در آن را آسان کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید