اپلای عکاسی

اپلای عکاسی

آن چه که به طور معمول معرف عکاسی است عبارت است از هنر یا فرآیند تولید تصاویر توسط عمل انرژی تابشی و به ویژه نور بر روی سطحی حساس (مانند فیلم یا سنسور نوری) یا به طور کلی هنر، فرآیند و یا شغل عکاسی با دوربین.

اما قضیه آن قدرها که در ظاهر به نظر می رسد ساده نیست و عکاسی فقط به فشار دادن دکمه شاتر خلاصه نمی شود، بلکه این رشته نیز مانند سایر رشته‌های هنری پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و همچنین دارای گرایش‌ها و زیرشاخه‌های متنوعی است.

در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن برای تحصیل در خارج از کشور بپردازیم و با جزئیات بیشتری در مورد رشته عکاسی آشنا شویم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای رشته عکاسی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته عکاسی

عکاسی مجموعه اقداماتی است که نور یا تابش الکترومغناطیسی را برای ثبت تصاویر اجسام در سطوح مختلف در برمی گیرد. عکاسی همیشه برای تکرار تصویر زندگی واقعی گرفته می‌شود و نیاز به نور دارد. اولین عکس ثبت شده با دوربین در سال ۱۸۲۶ (برخی منابع می گویند ۱۸۲۷) از سوی جوزف نیسفور نیپس (Joseph Nicéphore Niépce) در فرانسه گرفته شد.

عکاسی را می‌توان در موسسات آموزشی یاد گرفت و یا می‌توان آن را به صورت غیررسمی و سرگرمی دنبال کرد. نکته‌‌ی مهم در عکاسی داشتن خلاقیت و نوآوری در ژانر مورد نظر است چرا که کپی برداری از ایده‌های دیگر عکاسان، مخاطب را دل‌زده خواهد کرد. درنتیجه، عکاسان سعی می‌کنند تا ژانر مخصوص به خود را داشته باشند. رشته عکاسی ابزاری برای بیان عقیده نیز است و باورهایتان را در قالب عکس نمایش می‌دهد.

 یکی از ویژگی‌های رشته عکاسی این است که بر خلاف دیگر مشاغل، یکنواخت نیست و تنوع گرایشِ سبک‌ها می‌تواند به پیشرفت عکاس کمک کند. از آنجایی که این رشته با دوربین سر و کار دارد لذا دانستن اطلاعات مربوط به عکاسی فقط به صورت تئوری کافی نیست و عکاسی عملی نیز لازم است تا با روند کار آشنا شوند و تجربه به دست آورند.

بیشتر بخوانید: عکاسی در کانادا ، بازار کار شغل عکاسی در کانادا

اپلای رشته عکاسی در خارج از کشور

مطالعه عکاسی و یا داشتن دانش مربوط به آن، قبل از ورود به دانشگاه به طور معمول لازم نیست اما داشتن کمی اطلاعات و یا تجربه کاری می‌تواند در پیشرفت این رشته کمک کند. بسیاری از دانشگاه‌ها هنگام بررسی مدارک از شما می‌خواهند که برای اپلای، نمونه کارهای خود را نیز بفرستید و یا اینکه به صورت مصاحبه حضوری، هنر و توانایی خود را نشان دهید.

این رشته نیز همانند رشته‌های دیگر به هنگام اپلای نیازمند اصول و قواعد خاصی است و آشنایی با این لزومات برای پذیرش درخواست از اصلی‌ترین فرآیندهای این پروسه است. به همین دلیل تیم تراست، از لحظه‌ی تصمیم‌گیری برای اپلای تا نتیجه‌ی دلخواه‌تان، شما را همراهی خواهد کرد.

درباره اصطلاحات اپلای، آزادسازی مدرک تحصیلی و لغو تعهد آموزش رایگان بخوانید.

ادامه تحصیل رشته عکاسی در خارج از کشور

آن چه از فرد عکاسی حرفه‌ای می‌سازد، ذهن خلاق است. این عکاسان هستند که به ما یادآوری می‌کنند که چرا زندگی، ارزش زندگی کردن دارد. مهارت‌های زیادی وجود دارند که فرد با استفاده از آن‌ها می‌تواند عکاسی را یاد بگیرد. به خاطر حمایت بسیاری از دانشگاه‌ها از حرفه‌ی عکاسی، هر ساله متقاضیان زیادی قصد ادامه تحصیل به صورت آکادمیک را دارند.

دانشگاه‌ها، برنامه‌های عکاسی را به صورت دو ساله و چهار ساله ارائه می‌کنند. هر ساله مسابقات عکاسی زیادی در دانشگاه‌های هنر و طراحی و یا دانشکده‌های عکاسی برگزار می‌شود تا دانشجویان با استعداد شناسایی شده و برای ادامه‌ی تحصیل در مقاطع بالاتر تشویق شوند.

درباره معافیت تحصیلی برای اپلای، اپلای حین سربازی و اپلای با مدرک دانشگاه آزاد بخوانید.

گرایش ‌های عکاسی در خارج از کشور

هنگامی که تازه شروع به کار عکاسی کرده باشید، بسیاری از موارد اساسی می‌تواند شما را تحت‌الشعاع قرار دهد. یادگیری استفاده از دوربین قطعا یکی از این موارد است و به همین دلیل، عکاسان به دنبال یافتن ژانر مورد علاقه خود هستند. درنتیجه، گرایش‌ها و ژانرهای رشته عکاسی بسیار زیاد و متوع هستند اما چیزی که مسلم است این است که هیچ ژانری بهترین ژانر نیست فقط باید بفهمید که کدام گرایش مناسب شما و علاقه‌تان است.

گرایش های رشته عکاسی

گرایشتوضیحات
عکاسی منظره و طبیعتیکی از محبوب‌ترین انواع سبک‌های عکاسی، عکاسی منظره است. در حقیقت این نوع از عکاسی، هنر ثبت تصاویر در طبیعت است. اگر چه هدف از عکاسی منظره به تصویر کشیدن طبیعت است اما گاهی هدف، می‌تواند انسان و دیگر مصنوعات در طبیعت هم باشد.
عکاسی آب و هوابر خلاف آن چه مردم از این نوع سبک تصور می‌کنند، هدف از عکاسی آب و هوا تمرکز بر آرامش نیست بلکه به تصویر کشیدن رویدادهای آب و هوایی است. این رویدادها شامل ثبت گردباد، رعد و برق، کولاک، طوفان شن، تشکیل رنگین کمان و دیگر حوادث آب و هوایی است.
لازم به گفتن نیست که عکاسی آب و هوا می‌تواند بسیار خطرناک باشد، اما اگر حرفه‌ای عمل و استانداردهای لازم را رعایت کنید می‌توانید عکس‌های فوق‌العاده‌ای ثبت کنید.
عکس برداری نجومیهمان گونه که از اسم ژانر مشخص است، عکس‌برداری نجومی شامل ثبت تصاویر صورت فلکی، ستارگان، اجرام آسمانی و شهاب سنگ‌ها با استفاده از تلسکوب و یا دوربین است. به طورکلی این نوع عکاسی دارای دو شاخه هنری و علمی است. عکاسی نجومی هنری، صرفا با هدف ثبت تصاویر زیبا از اجرام آسمانی و هدف از عکاسی نجومی علمی، کسب اطلاعات علمی در مورد ستارگان و آسمان است.
عکاسی زیر آبمناظر فقط شامل کوه‌ها، رودخانه‌ها، هوای پاک و یا ستاره‌ها نیستند. بلکه جهانی دیگر در زیر آب قرار دارد که با دوربین خود می‌توانید رمز و راز آن را کشف کنید و عکس‌های منحصربه فردی ثبت کنید.
برای عکاسی در زیر آب فقط بلد بودن شنا کافی نیست و آشنایی کامل با انعکاس نور در آب هم لازم است چرا که هرچه به قسمت‌های عمیق‌تر آب بروید نور کمتر شده و طبیعتا عکاسی سخت‌تر خواهد بود.
عکاسی حیات وحشعکاسی از حیات‌وحش یکی از سخت‌ترین ژانرهای عکاسی است چرا که نیازمند صبر و حوصله‌ی فراوان دارد. عکاسان ممکن است چندین روز در کمین باشند تا بتوانند عکس دلخواه خود را از سوژه مورد نظر ثبت کنند. این ژانر از عکاسی علاوه بر علاقه و یا آشنایی با عکاسی، نیازمند دانش چگونگی ارتباط با حیوانات نیز است.
عکاسی هواییاین نوع عکاسی به ثبت تصاویر زمینی از بالا گفته می‌شود که یا توسط دوربین‌های مخصوص و یا هواپیما ثبت می‌شوند. هدف از عکس‌های هوایی می‌تواند مختلف باشد اما معمولا در نقشه‌برداری، جاده‌سازی، بررسی جاده‌ها و منابع طبیعی کاربرد دارد.
عکاسی گردشگری (سفر)این سبک، یکی از محبوب‌ترین‌هاست زیرا تمامی سبک‌های عکاسی را دربرمی‌گیرد. عکاسی سفر می‌تواند شامل عکاسی منظره، پرتره، حیات‌وحش و خیابانی باشد و هدف از انجام این نوع عکاسی آشنایی با فرهنگ‌ها و آداب و رسوم مختلف دنیاست.
عکاسی معماریمی‌توان گفت این سبک درواقع همان عکاسی مناظر شهری است. یعنی به جای عکاسی از مناظر طبیعی، زیبایی سازه‌های شهری مدنظر است.
عکاسی املاک و مستغلاتبدیهی است که هدف از عکاسی املاک و مستغلات به تصویر کشیدن املاک مسکونی و تجاری است. این دست عکس‌ها شامل یافتن زوایای مناسب ساختمان برای خلق تصویری جذاب در نگاه بیینده گرفته می‌شود.
عکاسی خیابانیتمام اهمیت عکاسی خیابانی در این است که زندگی در شهر چگونه است؟ اغلب این عکس‌ها فوری و در لحظه گرفته می‌شوند. عکاسی خیابانی در تلاش است تا صحنه‌های ساده و روزمره را به چیزی معنادار و زیبا تبدیل کند. بنابراین باید بر روی نحوه ترکیب، قاب‌بندی، روشنایی و … تمرکز کنید .
عکاسی پرترهبه جرات می‌توان گفت عکاسی پرتره محبوب‌ترین سبک عکاسی است که هدف از آن عکاسی از صورت انسان است. این گرایش صرفا به پرتره انفرادی محدود نمی‌شود و پرتره خانوادگی، عکاسی مد، عکس‌های فارغ‌التحصیلی و حتی عکس‌های ورزشی را نیز دربرمی‌گیرد.
نوع عکاسی پرتره برخلاف عکاسی خیابانی، در لحظه نیست و از قبل برای آن طرح و نقشه وجود دارد و هدف نشان دادن احساسات درونی شخصی است. این احساس به صورت ترس، غم، ناراحتی، شادی، اشک و یا هر احساس دیگری باید به بیننده منتقل شود.
عکاسی عروسینیازی به گفتن نیست که این نوع ژانر، در میان استرس‌زاترین نوع عکاسی است چرا که هر نوع خطا از سوی عکاس، منجر به خساراتی جبران ناپذیر خواهد شد. از اصلی‌ترین ویژگی‌های عکاسان عروسی خلاقیت در ثبت تصاویر و روابط اجتماعی بالاست.
عکاسی رویداداین نوع عکاسی، از کنسرت‌ها گرفته تا جشن‌ها و رویداد‌های مختلف را شامل می‌شود.
عکاسی مدعکاسی مد در وهله اول برای نام تجاری و تبلیغات در نظر گرفته می‌شود و این روزها این ژانر، به سرعت در شبکه‌های اجتماعی در حال گسترش است.
عکاسی کودکانعکاسی کودکان یکی از ژانرهایی است که عکاس باید صبر و حوصله‌ی زیادی داشته باشد. چه عکاسی از نوزادان تازه متولد شده باشد و یا کودکان بزرگ‌تر.
عکاسی مستندعکاسی از رویدادهای واقعی، در شرایط واقعی
عکاس سبک زندگیدر این نوع عکاسی، عکاس به ثبت تصاویر از زندگی روزمره می‌پردازد.
عکاسی ماکروعکاسی ماکرو به جزئیات اشیاء در مقیاس کوچک و همچون حشرات می‌پردازد. حتی می‌توان از گوشی‌های هوشمند هم برای عکاسی ماکرو استفاده کرد.
عکاسی حیوانات خانگییکی از موضوعات آسان و در عین حال در دسترس برای عکاسان، عکاسی از حیوانات خانگی است. هدف از این ژانر می‌تواند هنری و تجاری باشد.

همچنین درباره تغییر رشته در اپلای بخوانید.

بورسیه رشته عکاسی در خارج از کشور

بسیاری از عکاسان، چه آن‌هایی که از روی سرگرمی عکاسی می‌کنند و چه کسانی که حرفه اصلی‌شان عکاسی است، برای ادامه کار و یا پیشرفت شغلی‌شان نیازمند بودجه مالی هستند. علاوه بر فاند تحصیلی که دانشگاه‌ها در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند، بسیاری از سازمان‌ها و بنیاد‌ها نیز از عکاسان تازه یا مبتدی حمایت می‌کنند. در زیر به مهم ترین آن‌ها اشاره می‌شود:

نام دانشگاهتوضیحات و مبلغ کمک هزینه
دانشگاه علمی کاربردی Fliedner Fachhochschule Düsseldorfاز آن جایی که این دانشگاه بررسی فرهنگ‌ها و آداب و رسوم کشورها را در راستای کاری خود قرار داده است، حدودا ۵۰۰۰$ کمک هزینه مالی برای دانشجویان عکاسی که می خواهند به کار در زمینه فرهنگی بپردازند اعطا می‌کند.
این کمک هزینه محدود است و به صورت رقابتی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.
شرکت Getty imagesاین شرکت، شرکتی رسانه‌ای بصری و بریتانیایی – آمریکایی با چند دفتر مرکزی در سیاتل، واشنگتن و ایالات متحده است. این شرکت حدودا ۲ نوع کمک هزینه در اختیار عکاس‌ها قرار می‌دهد. نوع اول، از سال ۲۰۰۵ شروع شده که در اختیار عکاسان حرفه‌ای و مبتدی به مبلغ ۲۰۰۰۰$ قرار می‌گیرد.
این شرکت همچنین هر ساله چهار کمک هزینه دانشجویی به مبلغ ۵۰۰۰$ به دانشجویان عکاسی در دانشگاه‌های معتبر اعطا می‌کند. نوع دوم، کمک هزینه‌ای به مبلغ ۱۵۰۰۰$ است و هزینه‌های بیشتری را پوشش می‌دهد از جمله هزینه‌های عکاسی، فیلمسازی و … .
کمک هزینه Photocratiاین کمک هزینه به مبلغ ۵۰۰۰$ به عکاسان تازه کاربا زمینه‌ی فعالیت در پروژه‌های بشر دوستانه و زیست محیطی تعلق می‌گیرد. هدف شناسایی عکاسان برجسته و خلاق و در اختیار دادن منابع لازم برای انجام پروژه‌های آن‌هاست.
سازمان اتحاد زمین آبیزمین آبی، حامی پروژه‌هایی است که هدف آن آموزش در مورد فرهنگ‌های در معرض خطر، محیط‌های تهدید شده، یا معضلات اجتماعی است.
بنیاد لوسی (Lucie Foundation)بنیاد لوسی از حرفه‌ای‌ها و استعدادهای نوظهور عکاسی حمایت می‌کند که جنبه‌ی هنری در عکاسی را از طریق عکاسی مد، عکاسی دیجیتالی و یا هر دسته دیگری به نمایش می گذراند. محتوای عکاس‌ها هر چه باشد مهم نیست، این بنیاد به دانشجویان کمک می‌کند حتی کارهای خود را از طریق چاپ کتاب در اختیار علاقه‌مندان قرار دهند.
بنیاد هنری Humbleاین بنیاد برای حمایت از پروژه‌های عکاسی هنرهای زیبا در آمریکا و یا کشورهای خارج از آمریکا تاسیس شده است. کمک هزینه دو بار در سال (پاییز و بهار) و به مبلغ ۱۰۰۰$ در اختیار عکاسان قرار می‌گیرد.
بنیاد Aaron Siskindاین بنیاد با حمایت از عکاسان مبتدی به دستاوردهای هنری عکاسی می‌پردازد.
بنیاد Alexiaاین بنیاد حمایت‌های مالی را با اهداف بنیادی برای ترویج صلح جهانی و درک فرهنگی انجام می‌دهد.
بورسیه Ian Parryاین بورسیه با هدف مستندسازی اهدا می‌شود. مبلغ این کمک هزینه ۳۰۰۰ پوند است و سن دریافت‌کننده باید 24 و یا پایین‌تر باشد.
ShootSearcher با هدف کمک به دانشجویان بین‌المللی مبلغی به میزان ۲۰۰۰$ را در اختیار همه مقاطع تحصیلی قرار می‌دهد.

درباره بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور بیشتر بخوانید.

دانشگاه ‌های برتر رشته عکاسی در خارج از کشور

بهترین موسسات و دانشگاه‌ های عکاسی خارج از کشور

موسسه یا دانشگاهتوضیحات
موسسه عکاسی نیویورکموسسه عکاسی نیویورک یا همان NYIP، از همان ابتدای شروع کار یعنی از سال ۱۹۱۰ به عنوان موسسه‌ای کاملا پیشرفته شناخته شده است. سنت دیرینه تدریس عالی در این موسسه همچنان ادامه دارد. در این موسسه دوره‌های مختلفی وجود دارد که شهریه آن، با توجه به اعتبار موسسه عکاسی نیویورک کاملا مناسب است.
دانشکده هنر و طراحی پارسونزدانشکده هنر و طراحی ایالات متحده، یک مرکز آموزشی درجه یک با پردیس اصلی در نیویورک است. این دانشگاه تنها دانشگاهی است که در آن دانشکده هنر و طراحی با برنامه‌های برتر کارشناسی و تحصیلات تکمیلی برای ایجاد جهانی زیبا و بهتر طراحی شدند.
پارسونز اولین دانشگاهی بود که در سال 1896، در زمینه طراحی مد، طراحی داخلی گرافیک و تبلیغات تاسیس شد. رشته عکاسی نیز بخش جدایی‌ناپذیر دنیای مد و طراحی است. یکی از مزایای دانشگاه هنر و طراحی پارسونز این است که این دانشکده دوره‌هایی را به صورت آنلاین برای دانشجویان در نظر گرفته است.
دانشکده عکاسی Veveyدانشکده هنرهای زیبا در سوئیس یک دانشکده کاملا شناخته شده و معتبر برای هم رشته عکاسی و هم کسب و کار و بازاریابی در مورد عکاسی و هنر است.
این دانشکده در کنار آموزش عالی خود در زمینه عکاسی، جوایز بین المللی عکاسی زیادی را به دانشجویان برتر اعطا می کند تا کمکی باشد برای هموار شدن راه فارغ التحصیلان برای یافتن شغل در زیر شاخه های رشته عکاسی.
کالج سلطنتی هنرکالج سلطنتی هنر در سال ۱۸۳۷ تاسیس شد. عکاسی، یکی از اصلی ترین رشته های تحصیلی در این دانشگاه به شمار می رشود. کالج سلطنتی هنر با فراهم کردن امکانات آموزشی و پیشرفته به توسعه هنر دانشجویان کمک می کند. دانشجویان تمامی آن چه که یک عکاس برای یادگیری این رشته به آن نیاز دارند را در اختیار دارند.
از جمله تجهیزات هنری، امکانات و وسایل عکاسی، سخنرانی عکاسان برتر جهان، کلاس های درس پیشرفته و تخصصی در مورد عکاسی. نکته قابل توجه در مورد این دانشگاه این است که کالج سلطنتی هنر تنها برای مقاطع تحصیلات تکمیلی است و متقاضیان کارشناسی در این دانشگاه پذیرش نمی شوند.
دانشگاه رایرسوناین دانشگاه کانادایی یکی از بهترین دانشگاه ها در زمینه هنر به شمار می رود و یکی از بهترین برنامه های عکاسی را برای متقاضیان عکاسی در نظر گرفته است.
این آموزش ها در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در رشته های مربوط به فیلم، عکاسی و هنرهای دیجیتالی است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این رشته به صفحه دانشگاه های کانادا تیم تراست مراجعه شود
موسسه هنر شیکاگوبرنامه های درسی دوره عکاسی در موسسه هنر شیکاگو بسیار گسترده است و موضوعات زیادی را از عکاسی سنتی گرفته تا شیوه های مفهومی را به دانشجویان عکاسی آموزش می دهند.
موسسه هنر شیکانو نیز این فرصت را در اختیار دانشجویان قرار می دهد تا کارآموزی خود را در شیکاگو و دیگر شهرهای نزدیک تجربه کنند تا به صورت عملی و تجربی با مهارت های عکاسی آشنا شوند و تا اتمام تحصیل خود آشنایی کامل با بازار کار عکاسی پیداکنند.
مدرکی که این موسسه ارائه می دهد، هنرهای زیبا در عکاسی است. این دوره ها به صورت کامل برگزار می شوند . با مفاهیم رنگی، سیاه و سفید، روشنایی، عکاسی مد و عکاسی طبیعت در دسترس هستند.
دانشگاه بین المللی طراحی کلندانشگاه بین المللی طراحی کلن یک دانشگاه هنرهای زیبا است که دوره های عکاسی را به طور گسترده و خاص برگزار می کند. این دوره ها تمام آنچه که یک فرد برای مهارت های عکاسی به آن نیاز دارد را پوشش می دهد.
دانشگاه آکادمی هنراین دانشگاه هنری خصوصی در سانفرانسیسکو، کالیفرنیا در سال ۱۹۲۹ تأسیس شد و برنامه های مدرک عکاسی و دوره های آنلاین را در زمینه های مختلف هنری و عکاسی ارائه می دهد. این دانشگاه بزرگترین مدرسه معتبر هنر و طراحی خصوصی در ایالات متحده است.
مدارک تحصیلی تا کارشناسی ارشد هنرهای زیبا و گواهی های معتبر تکمیلی برای دوره های آنلاین در دسترس هستند.
موسسه طراحی اروپاموسسه طراحی اروپا که معمولا به آن IED گفته می شود در سال ۱۹۶۶ در ایتالیا تاسیس شد. دانشجویان می توانند به ۴ زبان در شهرهای مختلف تحصیل کنند. از جمله پر طرفدارترین رشته های این دانشگاه می توان به طراحی مد، کارشناسی بازاریابی مد، طراح گرافیک، طراحی داخلی، طراح جواهرات و مطالعات عکاسی اشاره کرد.
دانشکده بین‌المللی عکاسی Spéosدانشکده بین المللی عکاسی که در لندن و پاریس قرار دارد، به زبان های انگلیسی و فرانسوی رشته های دانشگاهی خود را آموزش می دهد.
یکی از مهمترین ویژگی های این دانشکده این است که علاوه بر خلاقیت، به ارائه مهارت های فنی عکاسی در دانشجویان تمرکز دارد. از اصلی ترین اهداف این دانشکده، آماده سازی دانشجویان برای پاسخگوی به خواسته ها و نیازهای بازار فعلی و نیز همراهی آن ها در تبدیل شدن به یک عکاس موفق است.
کلاس های درس معمولا در این دانشکده با تعداد کم برگزار می شود و به مدت ۲ سال هر هفته سمینار های مخصوص عکاسی نیز برای دانشجویان در نظر گرفته می شود.
آکادمی هنرهای زیبای اروپاشما می توانید در این آکادمی هنرهای زیبا به موضوعات هنری متوعی بپردازید از جمله رسانه های جدید، نقاشی، سفالگری، مجسمه سازی و عکاسی حرفه ای.
دانشکده هنرهای کاربردی Sir JJدانشکده هنرهای کاربردی Sir JJ که در بمبئی هند قرار دارد، آموزش های تخصصی را در زمینه های عکاسی، گرافیک کامپیوتری و چندین رشته هنری دیگر ارائه می دهد.
از مهمترین ویژگی های این دانشگاه این است که امکانات لازم جهت بازید دانشجویان از مناطق مختلف هند برای عکاسی را فراهم می کند
دانشگاه توکیو زوکیهدف از تحصیل در دانشگاه زوکی، درک جامع طراحی و هنر به صورت گسترده است. زوکی (Zokei) به معنای خلق هنر و طراحی است. این دانشگاه که یکی از بهترین دانشگاه های هنرهای تجسمی در ژاپن به شمار می رود، از هنر عکاسی به عنوان نوعی هنر پراهمیت و کاربردی یاد می کند.
دانشگاه ایالتی کنتدانشگاه ایالتی کنت در اوهایو علاوه بر دوره های ویژه عکاسی خود، دارای رشته  روزنامه پردازی مصور (روزنامه نگاری همراه با اتکای زیاد به عکس) را نیز در برنامه های خود قرار داده است.
از مهمترین ویژگی های این دانشگاه در این است که تمرکز دانشگاه بیشتر بر روی عکاسی به عنوان یک حرفه ای تجاری است و بنابراین آموزش های کاملی را فراهم می کند تا فرصت های یادگیری تجربی را با دوره هایی در طراحی گرافیک و چند رسانه ای ترکیب کند.
کالج مطالعات عکاسی استرالیااین کالج با ترکیبی از مطالعات تمام وقت و پاره وقت، کارگاه های آموزشی تخصصی، دوره های آنلاین و آموزش از راه دور عکاسی و سمینارهای آموزشی با حضور عکاسان برتر جهان، به یک کالج مشهور در زمینه عکاسی تبدیل شده است.
دانشجویان می توانند مهارت ها و توانمندی های خود را در عکاسی به طور ویژه ای افزایش دهند. این کالج که در قلب ملبورن قرار دارد، به طور ویژه به مطالعات عکاسی می پردازد.
موسسه ملی طراحی هنداین موسسه که در احمدآباد هند واقع شده است، برنامه های درسی خود را به صورت دوره های دو ساله و یا چهار ساله برگزار می کند. ترکیب عوامل اجتماعی و صنعتی برای ایجاد یک محیط منحصر به فرد از اولویت های اصلی این موسسه است.
آکادمی ایتالیادر رم ایتالیا که یکی از پایتخت های مد در اروپا به شمار می رود این آکادمی ایتالیا بهترین امکانات در زمینه عکاسی را در اختیار دانشجویان خود قرار می دهد. بنابراین یادگیری عکاسی، هنر، مد و طراحی
دانشگاه هیوستونشهر هیوستون با نام مستعار (شهر فضایی)، یک مکان بسیار عالی برای عکاسی است. دانشگاه هیوستون برنامه های مختلفی را در زمینه عکاسی ارائه می دهد از جمله طراحی، اجرا و عکاسی. این کالج به تنهایی بیش از ۷۰۰ رشته مختلف در زمینه هنر ارائه می دهد.
دانشجویان در مجموعه ای کلاس های استودویی فشرده ثبت نام می کنند و ملزم به شرکت کردن در جلسات عکاسی در محوطه دانشگاه در روزهای سه شنبه و پنج شنبه هستند. این کلاس ها تاکید زیادی بر افزایش مهارت های افراد به صورت عملی است و به آن ها کمک می کند تا به صورت عملی حرفه عکاسی را فرا بگیرند.
دانشگاه کلرادوبرنامه های عکاسی در این دانشگاه به صورت سه ساله در نظر گرفته شده است که در زمینه های عکاسی کلاسیک و دیجیتال، ویرایش تصاویر و ادیت و دیگر رشته ها در اختیار دانشجویان عکاسی خود قرار می دهد.
این دانشکده، کارگاه ها، سمینارها و سخنرانی زیادی را در مورد عکاسی برای دانشجویان در نظر گرفته است و به دانشجویان کمک می کند تا بعد از فارغ التحصیلی نمایشگاه عکاسی خود را برگزار کنند.
دانشگاه نیویورک (NY) New York University’s Tisch School of the Artsاین دانشگاه برنامه های عکاسی خود را به صورت آموزش گسترده هنرهای لیبرال در اختیار دانشجویان قرار می دهد. فارغ التحصیلان می توانند به عنوان طراحان گرافیک، عکاسان مستند ساز، منتقدان هنری و کار برای نشریات ملی مشغول به کار شوند.
دانشگاه جادسون هنرهای لیبرالتمرکز این دانشگاه در رشته عکاسی بیشتر بر روی عکاسی دیجیتال است و دانشجویان می توانند طی یک برنامه چهار ساله، لیسانس عکاسی دریافت کنند.
دانشگاه مرکز فلوریدادانشگاه مرکز فلوریدا یا همان UCF، در مدرک عکاسی شامل پرورش مهارت های خلاقانه، فنی و انتقادی است که دانشجویان را برای کار به عنوان یک عکاس حرفه ای آماده می کند.
رشته عکاسی در این دانشگاه شامل ۱۲۷ واحد است که دانشجویان طی ۴ سال این مهارت ها را کسب می کنند. دانشجویان برای دریافت مدرک لیسانس خود باید از این تعداد واحد درسی، حداقل ۴۸ واحد را با نمرات بالا قبول شوند.
دانشگاه پردودانشگاه پردو در هند، دارای یک برنامه فشرده و در عین حال جامع در رشته عکاسی است که دوره های عکاسی خود را ابتدا از هنر عکاسی سنتی شروع می کند و در نهایت به بررسی فناوری ها و راه های جدید عکاسی نوین می پردازد.
دانشجویان بیشتر وقت خود را در کلاس های استودیویی و صرف کار بر روی پروژه های خود می کنند. تعداد واحدهای درسی رشته عکاسی در این دانشگاه ۱۲۶ واحد است.
دانشکده عکاسی و چند رسانه‌ای Rodchenko برنامه های عکاسی در این دانشگاه به صورت سه ساله در نظر گرفته شده است که در زمینه های عکاسی کلاسیک و دیجیتال، ویرایش تصاویر و ادیت و دیگر رشته ها در اختیار دانشجویان عکاسی خود قرار می دهد.
این دانشکده، کارگاه ها، سمینارها و سخنرانی زیادی را در مورد عکاسی برای دانشجویان در نظر گرفته است و به دانشجویان کمک می کند تا بعد از فارغ التحصیلی نمایشگاه عکاسی خود را برگزار کنند.
مارلبورو کالجمارلبورو مدرک کارشناسی عکاسی خود را بر اصل هنر زیبا در طبیعت ارائه می دهد. تمرکز اصلی این دانشگاه بر عکاسی در طبیعت است و به عکاسی دیجیتال و آنالوگ، بیان بصری و تکنیک های عکاسی، روش های عکاسی نوین و عکاسی سیاه و سفید می پردازد. دانشجویان باید ۱۲۰ واحد بگذرانند و در نهایت از پروژه خود دفاع کنند.
دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیسدانشجویان سال اول رشته عکاسی در دانشگاه واشنگتن دوره های استودیویی در طراحی دو بعدی و سه بعدی، طراحی ذیجیتال و سخنرانی های هفتگی را می گذرانند. سپس در سال دوم این رشته به صورت تخصصی تر دنبال می شود و دانشجویان سعی می کنند در کارهای عملی ژانر مورد علاقه خود را دنبال کنند.
در سال های بعدتر دانشجویان باید ۷ دوره کلاس عملی عکاسی را بگذرانند تا با مهارت های عکاسی به صورت حرفه ای آشنا شوند. فارغ التحصیلان دوره کارشناسی ارشد با همکاری انجمن هنر کالج امریکا و انجمن ملی دانشکده هنر و طراحی نمایشگاه عکاسی برگزار می کنند.
دانشگاه هاردمناین دانشگاه نزدیک به ۲۰۰۰ دانشجو از ۳۳ ایالت و ۲۰ کشور جهان را آموزش می دهد. دانشجویان عکاسی در این دانشگاه ۱۲۶ واحد درسی را در موضوعاتی همچون تاریخ عکاسی، عکاسی سیاه و سفید، رسانه های اجتماعی، صنایع دستی استودیویی و دیگر موضوعات مرتبط مطالعه می کنند.
دانشگاه درکسلدانشگاه درکسل در فیلادلفیا، پنسیلوانیا، یک برنامه عکاسی بسیار جامع و حرفه ای را در مقطع کارشناسی به علاقه مندان این رشته ارائه می دهد. بسیاری از فارغ التحصیلان این رشته برنده جایزه پولیتزر نیز شده اند که این افتخای است برای این دانشگاه که به شهرت جهانی برسد.
از الزامات مطالعه عکاسی در این دانشگاه می توان به آموزش عمومی، مطالعات بصری و مطالعات تاریخچه عکاسی اشاره کرد.دانشگاه درکسل کاملا مجهز به امکانات لازم جهت آموزش عکاسی است از جمله انواع دوربین ها، تجهیزات استودیویی، تجهیزات تاریک خانه، سه پایه و یک استودیوی بزرگ
دانشگاه بریگم یانگاین دانشگاه که یکی از دانشگاه های مشهور عکاسی به شمار می رود، به بررسی تاریخچه عکاسی، انیمیشن سازی، طراحی گرافیک و تصویر سازی می پردازد. رشته عکاسی در این دانشگاه ۷۲ واحد درسی است که علاوه بر گذراندن این واحدهای درسی، دانشجویان موظف اند سه دوره کلاس حرفه ای در کار آفرینی، بازاریابی و استراتژی های شغلی را شرکت کنند.
توجه داشته باشید که این دانشگاه سالانه حدود ۴۰ متقاضی برای رشته عکاسی را ثبت نام می کند و این ثبت نام در ژوئن هر ماه صورت می گیرد
دانشکده هنر و طراحی Minneapolisاین دانشکده که مدرک کارشناسی هنرهای زیبا را ارائه می دهد، شامل برنامه ها و ابزارهای سنتی و معاصر برای عکاسی اند. این برنامه های درسی شامل تاریخ هنر، نظریه های عکاسی، تکنیک ها و ابزارهای مربوط به عکسی و سایر موارد مربوط به این حرفه است.
دانشگاه تمپلدانشگاه تمپل یا همان BFA، در فیلادلفیا، پنسیلوانیا، با استفاده از فناوری های سنتی و نیز مدرن به دانشجویان آموزش های ویژه عکاسی را یاد می دهند. این دانشگاه دارای یک دانشکده تخصصی عکاسی، امکانات دولتی هنر و نیز فرصت های شغلی و کارآموزی است.

همچنین درباره تحصیل در کانادا، پذیرش تحصیلی کانادا و مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا بخوانید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته عکاسی در خارج از کشور

اخذ ویزا برای رشته هایی همچون عکاسی و یا به طور کلی هنر از اصلی ترین کارهایی است که باید انجام دهید. در این مسیر شما به جز گرفتن ویزا می بایست چندین نمونه عکس از کارهای خود را برای دانشگاه مورد نظر خود ارسال کنید و در صورتی که این عکس ها تائید شدند، در آزمونی که دانشگاه در نظر گرفته است شرکت کنید و در برخی موارد لازم است در مصاحبه حضوری نیز توانایی های خود را اثبات کنید.

از آنجایی که تمام این مراحل اخذ ویزا بسیار دقیق هستند و هر ساله دانشجویان زیادی به رقابت برای پذیرش در دانشگاه می پردازند، این پروسه بسیار پر اهمیت است. همکاران ما در تیم تراست به شما در این مسیر کمک می کنند تا با مشکلات احتمالی در این مسیر آشنا شوید و بتوانید ویزای خود را بدون هیچ مشکلی دریافت کنید.

به نظر ما وقت طلاست!

برای همین چه در پاسخ به درخواست شما و چه در پیگیری‌ها تلاش‌می‌کنیم سریع‌ترین باشیم.

درباره ویزای تحصیلی کانادا، مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا و هزینه ویزای کانادا بخوانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته عکاسی در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز شما برای تحصیل در رشته عکاسی و یا هر رشته ی دیگری در هر دانشگاه متفاوت است به طور کلی این مدارک شامل موارد زیر هستند اما مدارک جزئی تر در قسمت دانشگاه های سایت تراست بیان شده است.

  • پورتفولیو (الزامی برای رشته عکاسی و هنر)
  • توصیه نامه اساتید
  • انگیزه نامه
  • توصیه نامه
  • نمرات آخرین مدرک تحصیلی

بازار کار رشته عکاسی در خارج از کشور

رشته عکاسی یکی از مشاغلی است که فرد باید در آن روابط عمومی بالایی داشته باشد و اینکه فرد بتواند از این راه کسب درامد کند و شغل مناسبی داشته باشد کاملا به خود فرد بستگی دارد. آن چه اهمیت دارد این است که رشته عکاسی در جهان محدودیت سنی خاصی ندارد و افراد در سنین مختلف می توانند مشغول به عکاسی شوند و به پیشرفت برسند. لذا صرفا دریافت مدرک عکاسی از دانشگاه لزوما به معنای عکاس شدن نیست بلکه فرد باید با توجه به عوامل گفته شده و نیز تجربه کاری به موفقیت برسد.

عکاس ها علاوه بر کار عکاسی می توانند فعالیت های دیگری را نیز انجام دهند از جمله تدریس در دانشگاه و یا ایجاد یک موسسه مخصوص عکاسی، عکاسی برای موسسات و بنیادهای مختلف و یا بستن قرارداد عکاسی با روزنامه ها و… .
به طور کلی می توان گفت به دلیل تنوع بالای گرایش های عکاسی، این شغل از آینده کاری خوبی برخوردار است.

همچنین بخوانید: کار در خارج از کشور ، کار پس از تحصیل در کانادا

میانگین درآمد عکاسان در خارج از کشور

کشورتوضیحات
میانگین درآمد عکاسان در آرژانتینمیانگین درآمد سالانه: ۵۴۵.۶۵۸$
درآمد ساعتی: ۲۶۲$
درآمد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۴۱۱.۳۷۱$
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۶۸۹.۲۴۸$
میانگین درآمد عکاسان در استرالیامیانگین درآمد سالانه: ۷۸.۶۷۵$
درآمد ساعتی: ۳۸$
درآمد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۵۷.۵۶۰$
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۹۶.۴۴۲$
میانگین درآمد عکاسان در اتریشمیانگین درآمد سالانه: ۵۱.۲۹۷ €
درآمد ساعتی: ۲۵ €
درآمد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۳۷.۴۴۷ €
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۶۲.۷۴۳ €
میانگین درآمد عکاسان در باهامامیانگین درآمد سالانه: ۳۸.۶۴۴$
درآمد ساعتی: ۱۹$
درآمد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۲۸.۲۸۰$
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۴۷.۳۸۳$
میانگین درآمد عکاسان بلاروسمیانگین درآمد سالانه: ۱۰.۰۳۸ Br
درآمد ساعتی: ۱۸۹ Br
درآمد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۷.۴۳۴ Br
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۱۲.۴۵۵ Br
میانگین درآمد عکاسان برمودامیانگین درآمد سالانه: ۵۳.۶۵۳$
درآمد ساعتی: ۲۶$
درآمد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۳۹.۲۹۳$
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۶۵.۸۳۶$
میانگین درآمد عکاسان بوسنی هرزگوینمیانگین درآمد سالانه: ۱۲.۶۲۲ KM
درآمد ساعتی: ۶ KM
درآمد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۹.۱۹۱ K.M
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۱۵.۳۹۹ KM
میانگین درآمد عکاسان در برزیلمیانگین درآمد سالانه: ۶۸.۸۸۳ R$
درآمد ساعتی: ۳۳ R$
درآمد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۵۰.۷۰۹R$
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۸۴.۹۶۳ R$
میانگین درآمد عکاسان در بلغارستانمیانگین درآمد سالانه: ۱۷.۲۰۲ лв
درآمد ساعتی: ۸ лв
درآمد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۱۲.۷۹۶ лв
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۲۱.۴۴۰ лв
میانگین درآمد عکاسان کانادامیانگین درآمد سالانه: ۶۳.۹۱۲$
درآمد ساعتی: ۳۱$ درآمد
عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۴۶.۶۸۴$ درآمد
عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۷۸.۲۱۸$
میانگین درآمد عکاسان شیلیمیانگین درآمد سالانه: ۱۱.۴۳۲$
درآمد ساعتی: ۵.۴۹۶$
درآمد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۸.۴۱۷.۸۲۲$
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۱۴.۱۰۳.۹۵۵$
میانگین درآمد عکاسان چینمیانگین درآمد سالانه: ۱۳۰.۸۳۵ ¥
درآمد ساعتی: ۶۳ ¥
درآمد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۹۶.۵۹۶ ¥
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۱۶۱.۸۴۶ ¥
میانگین درآمد عکاسان کلمبیامیانگین درآمد سالانه: ۲۴.۷۷۴.۹۰۰$
درآمد ساعتی: ۱۱.۹۱۱$
میانگین درآمد عکاسان کاستاریکامیانگین درآمد سالانه: ۹.۵۷۶.۳۷۷ ₡
درآمد ساعتی: ۴.۶۰۴ ₡
درآمد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۷.۰۳۹.۹۹۷ ₡
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۱۱.۷۹۵.۴۲۷ ₡
میانگین درآمد عکاسان دانمارکمیانگین درآمد سالانه: ۴۲۲.۵۵ Kr.
درآمد ساعتی: ۷.۹۴۴ Kr.
درآمد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۳۰۸.۳۸۲ Kr.
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۵۱۶.۶۹۰ kr.
میانگین درآمد عکاسان فنلاندمیانگین درآمد سالانه: ۴۹.۸۸۵ €
درآمد ساعتی: ۲۴€
درآمد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۳۶.۳۷۲€
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۶۰.۹۴۲€
میانگین درآمد عکاسان هندمیانگین درآمد سالانه: ۴.۴۳.۱۲۱ ₹
درآمد ساعتی: ۸.۳۳۱ ₹
درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۳.۲۸.۶۶۵ ₹
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۵.۵۰.۶۷۴ ₹
میانگین درآمد عکاسان اندونزیمیانگین درآمد سالانه: ۱۹۲.۳۳۶.۰۰۷ Rp
درآمد ساعتی: ۳.۶۱۵.۹۱۸ Rp
درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۱۴۲.۲۸۲.۰۰۶ Rp
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۲۳۸.۳۹۸.۴۱۳ Rp
میانگین درآمد عکاسان ایتالیامیانگین درآمد سالانه: ۴۱.۳۶۰ ₡
درآمد ساعتی: ۲۰ ₡
درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۳۰.۱۸۴ ₡
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۵۰.۵۷۳ ₡
میانگین درآمد عکاسان ژاپنمیانگین درآمد سالانه: ۵.۵۰۰.۰۵۵ ¥
درآمد ساعتی: ۲.۶۴۴ ¥
درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۴.۰۱۱.۴۷۹ ¥
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۶.۷۲۱.۱۸۴ ¥
میانگین درآمد عکاسان جامائیکامیانگین درآمد سالانه: ۱.۹۸۲.۹۲۷ $
درآمد ساعتی: ۳۷.۲۷۹$
درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۱.۱۴۵۲.۲۱۶$
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۲.۴۳۳.۱۷۰$
میانگین درآمد عکاسان قزاقستانمیانگین درآمد سالانه: ۳.۳۷۶.۳۰۰ ₸
درآمد ساعتی: ۱.۶۲۳ ₸
درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۲.۴۹۴.۸۵۹₸
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری):۴.۱۸۰.۱۰۶₸
میانگین درآمد عکاسان مالزیمیانگین درآمد سالانه: ۷۱.۱۹۳ RM
درآمد ساعتی: ۳۴ RM
درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۵۲.۳۴۷ RM
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری):۸۷.۷۰۸ RM
میانگین درآمد عکاسان مکزیکمیانگین درآمد سالانه: ۱۹۳.۱۵۷$
درآمد ساعتی: ۹۳$
درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۱۴۱.۶۶۱$
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۲۳۷.۳۵۲$
میانگین درآمد عکاسان هلندمیانگین درآمد سالانه: ۴۹.۰۰۷ €
درآمد ساعتی: ۲۴€ درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۳۵.۷۷۶€
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری):۵۹.۹۴۳€
میانگین درآمد عکاسان نروژمیانگین درآمد سالانه: ۴۷۹.۱۵۳ Kr
درآمد ساعتی: ۲۳۰Kr
درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری):۳۴۹.۹۹۱Kr
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری):۵۸۶.۴۰۵Kr
میانگین درآمد عکاسان پاکستانمیانگین درآمد سالانه: ۱.۱۴۰.۱۰Rs
درآمد ساعتی: ۵۴۸ Rs
درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۸۴۶.۲۸۵Rs
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ۱.۴۱۷.۹۴۰ Rs
میانگین درآمد عکاسان پرتغالمیانگین درآمد سالانه: ۲۳.۲۷۸ €
درآمد ساعتی: ۱۱€
درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۱۶.۹۶۱€
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری):۲۸.۴۱۹€
میانگین درآمد عکاسان کره جنوبیمیانگین درآمد سالانه: ۳۹.۹۴۴.۴۸۲ ₩
درآمد ساعتی: ۱۹.۲۰۴ ₩
درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۲۹.۳۲۷.۸۲۶ ₩
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری):۴۹.۱۳۸.۴۰۶ ₩
میانگین درآمد عکاسان ویتناممیانگین درآمد سالانه: ۲۷۳.۰۸۹.۵۸۹ ₫
درآمد ساعتی: ۱۳۱.۲۹۳ ₫
درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ۲۰۲.۴۳۱.۹۸۹ ₫
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری):۳۳۹.۱۷۲.۲۶۰
میانگین درآمد عکاسان ترکیهمیانگین درآمد سالانه: ₺۶۸.۳۳۸
درآمد ساعتی: ₺۳۳
درامد عکاسان مبتدی (۱ تا ۳ سال تجربه کاری): ₺۵۰.۴۴۶
درآمد عکاسان حرفه ای (۸ سال تجربه کاری): ₺۸۴.۵۲۱
معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

سوالات متداول

مدارک مورد نیاز برای اپلای عکاسی کدام‌ها هستند؟

مدارک برای پذیرش در رشته عکاسی شامل چند مورد هستند.
برای پذیرش در این رشته باید مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ریز نمرات ترجمه شده، انگیزه نامه و پورتفولیو آماده شوند.
توصیه نامه دانشگاهی و داشتن رزومه کاری و تحصیلی نیز برای تحصیلات تکمیلی مورد نیاز است.
از دیگر مدارک مهم باید به مدارک هویتی نیز اشاره کرد که باید به صورت ترجمه شده آماده شوند.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای عکاسی چیست؟

عکاسی از جمله زیر مجموعه‌های شاخه هنر و علوم انسانی است و برای پذیرش در آن نیاز به اثبات توانایی زبانی خواهد بود. شما با استفاده از مدارک مختلف می‌توانید این توانایی را به اثبات برسانید و باید گفت، این مدارک می‌توانند تافل، آیلتس، PTE و آزمون کمبریج باشند.
البته، بعضی از دانشگاه‌ها تنها یکی از این مدارک را قبول می‌کنند و بهتر است قبل از هر چیز وب سایت دانشگاه مورد نظر را بررسی کنید. در کشورهایی مانند کانادا اکثر آزمون‌های بین المللی مورد قبول دانشگاه است.

شهریه تحصیل در رشته عکاسی چقدر است؟

این شهریه در کشورهای مختلف و براساس واحدها و مقطع تحصیلی متفاوت خواهد بود. برای مثال در کشور کانادا مدارسی مخصوص رشته عکاسی و هنر وجود دارند که شهریه در آن‌ها به صورت میانگین 10 تا 15 هزار دلار در سال است.

گرایش‌های رشته عکاسی کدام‌ها هستند؟

این رشته دارای تنوع عالی در مورد حوزه‌های تحصیلی و کاری است. با اپلای عکاسی می‌توان یکی از گرایش‌های عکاسی منظره و طبیعت، عکاسی آب و هوا، عکاسی زیر آب، عکاسی حیات وحش، عکاسی گردشگری و حتی عکاسی رویدادها را برگزید. در کنار این گرایش‌ها بسیاری از شاخه‌های عکاسی وجود دارند که برای اطلاع بیشتر می‌توانید دانشگاه‌های مختلف را بررسی کنید.

آیا امکان کار پس از تحصیل در رشته عکاسی در خارج از کشور وجود دارد؟

ویزای کاری پس از پایان تحصیلات یکی از بهترین و محبوب‌ترین گزینه‌ها برای دریافت اقامت است. در مورد رشته عکاسی نیز این امکان فراهم شده است و باید گفت، می‌توان براساس گرایش تحصیلی برای موقعیت‌های شغلی مختلف اقدام کرد. در صورت تایید کارفرما باید برای اقامت از طریق ویزای کاری اقدام کرد.

درآمد شغل عکاسی در خارج از کشور چقدر است؟

در این رشته تحصیلی تخصص و مهارت‌های منحصر به فرد حرف اول را برای یافتن شغل و کسب درآمد می‌زند. باید گفت، موقعیت‌های شغلی متعددی در مورد این رشته وجود دارد و کارفرمایان به دنبال نیروی کار ماهر و با تجربه در این حوزه هستند.
درآمد میانگین در کشور استرالیا برای افراد با سابقه کاری چند سال حدود 55 هزار دلار در سال است. این میزان در کشور کانادا به صورت میانگین 64 هزار دلار در سال است. البته، با توجه به تخصص و سابقه کاری می‌توان این میزان درآمد را تا حدود قابل توجهی افزایش داد.

آیا امکان دریافت بورسیه برای رشته عکاسی در دانشگاه‌های خارجی وجود دارد؟

دریافت بورسیه و کمک هزینه تحصیلی به صورت مستقیم وابسته به سوابق علمی و بودجه‌های دانشگاه مورد نظر است. با ارائه سوابق علمی خوب می‌توان در رشته‌های تحصیلی کمک هزینه دریافت کرد که رشته عکاسی نیز یکی از آن‌ها به شمار می‌رود.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای اپلای عکاسی کدام هستند؟

دانشگاه‌های معروف جهانی این رشته را در دانشکده هنر خود ارائه داده‌اند. از جمله معروف‌ترین و بهترین مراکز علمی باید به موسسه عکاسی نیویورک، موسسه هنر شیکاگو، دانشگاه بین المللی کلن، موسسه طراحی اروپا، مدرسه رایسون کانادا، کالج شریدن کانادا و دانشگاه کنکوردیا اشاره کرد.

بازار کار رشته عکاسی در خارج از کشور چگونه است؟

بازار کار این رشته و دریافت موقعیت‌های شغلی به صورت مستقیم وابسته به تخصص و سطح مهارت‌ها است. در صورت داشتن دانش کافی و سابقه کار مفید، می‌توان به راحتی برای موقعیت‌های شغلی اقدام کرد و در آن‌ مشغول به کار شد.
باید گفت، به دلیل تنوع گرایش‌ها در این رشته دانشگاهی می‌توان موقعیت‌های شغلی متعددی برای آن یافت که براساس علایق می‌توان در آن مشغول به کار شد.

آیا رشته عکاسی جزو رشته‌های سخت دانشگاهی محسوب می‌شود؟

تحصیل در رشته عکاسی یکی از جذاب‌ترین گزینه‌ها برای ادامه تحصیلات دانشگاهی است چرا که این رشته یکی از زیر مجموعه‌های هنر محسوب می‌شود. به دلیل وجود بسیاری از جذابیت‌ها در این حوزه تحصیلی و شغلی، در صورت علاقه تحصیل در رشته عکاسی زیاد دشوار نخواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید