اپلای جغرافی

اپلای رشته جغرافی
رزرو وقت مشاوره

جغرافی رشته‌ای است که در آن به مطالعه مکان‌ها و روابط میان انسان‌ها و محیط اطراف آن‌ها پرداخته می‌شود. جغرافی‌دانان خصوصیات فیزیکی سطح زمین و خصوصیات جوامع انسانی پراکنده بر سطح زمین را مورد مطالعه و بررسی قرار می‌دهند. جغرافی‌دان‌ها همچنین به بررسی چگونگی تعامل فرهنگ انسانی با محیط طبیعی و تاثیر مکان‌های مختلف بر انسان‌ها می‌پردازند.

همچون سایر رشته‌ها، رشته جغرافی نیز برای اپلای و تحصیل در خارج از کشور، احتیاج به بررسی و مشورت دقیق با کارشناسان این زمینه دارد. در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به آشنایی بیشتر با این رشته و چند و چون شرایط مورد نیاز برای اپلای این رشته در خارج از کشور بپردازیم.

درباره رشته جغرافی

با توجه به اهمیت روز افزون مباحثی مانند تغییرات اقلیمی، مهاجرت، تخریب محیط زیست و اپیدمی نابرابری در سطح دنیا، علم جغرافی به یکی از مهم‌ترین علومی تبدیل شده است که می‌توانید برای مطالعه انتخاب کنید. امروزه دوره‌های جغرافی در دانشگاه‌ها با بازخورد مثبت و گسترده‌ای از سوی دانشجویان مواجه شده است. جفرافی‌دانان از میزان اشتغال بالایی در بیشتر کشورها برخوردارند و بطور کلی حقوق‌های رقابتی دریافت می‌کنند. علاوه بر همه این‌ها، جغرافی‌دانان با استفاده از ترکیب منحصر به‌فرد دانش و مهارت می‌توانند تاثیراتی مثبتی را در سطح جهان ایجاد کنند و گاها به عنوان شهروندان جهانی شناخته شوند.

جغرافی به ما کمک می‌کند تا فضا و مکان را بهتر بشناسیم، به تفاوت میان فرهنگ‌های مختلف پی ببریم، سیستم‌های سیاسی را بهتر بشناسیم، اقتصاد نقاط مختلف دنیا را تجزیه و تحلیل کنیم و … رشته و علم جغرافی همچنین می‌تواند چهارچوب ایده‌آلی برای اتصال و گرد هم آوردن علوم مختلف فراهم کند.

جغرافی‌دانان، زمین و چگونگی پخش‌شدگی پدیده‌های طبیعی روی سطح آن، خصوصیات و همچنین ساکنان روی سطح زمین را مطالعه و بررسی می‌کنند. آن‌ها همچنین ساختارهای سیاسی و فرهنگی و خصوصیات جغرافیایی فیزیکی و انسانی مناطق مختلف را در مقیاس محلی و جهانی مورد بررسی قرار می‌دهند.

از جمله وظایف جغرافی‌دان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • جمع‌آوری داده و اطلاعات از طریق مشاهدات میدانی، نقشه‌ها، عکس‌ها، تصاویر ماهواره‌ای و سرشماری‌ها
  • تحقیق و پژهش از طریق بازدید، مصاحبه و گروه‌های متمرکز
  • ایجاد و اصلاح نقشه‌ها یا دیگر داده‌های تصویری جغرافیایی
  • تجزیه و تحلیل توزیع جغرافیایی در خصوص وقایع فیزیکی یا فرهنگی
  • جمع‌آوری، آنالیز و نمایش اطلاعات جغرافیایی با استفاده از سیستم‌های اطلاعاتی جغرافیایی (GIS)
  • ارائه گزارش یافته‌های حاصل از تحقیقات
  • کمک, راهنمایی و یا مشاوره در زمینه استفاده از سیستم‌های اطلاعات و داده‌های جغرافیایی
  • ارتباط داده‌های جغرافیایی با داده‌های مربوط به تخصص‌های دیگر از جمله اقتصاد، محیط‌زیست، بهداشت و سیاست

جغرافی‌دانان از چندین فناوری مختلف مانند سیستم‌های اطلاعاتی جغرافیایی (GIS)، اسکن سطح زمین با استفاده از ماهواره یا بالن‌های با ارتفاع پرواز بالا (Remote Sensing) و سیستم‌های موقعیت‌یابی جهانی در حرفه خود استفاده می‌کنند. تمام این تکنولوژی‌ها به جفرافی‌دانان کمک می‌کنند تا داده‌های بدست آمده را بصورت نقشه، گزارش و نمودار نمایش دهند. به عنوان مثال، جغرافی‌دانان می‌توانند با استفاده از داده‌های بدست آمده از GIS اطلاعاتی نظیر تراکم جمعیت در ناحیه‌ای خاص را منتشر کنند و یا به تولید نقشه‌های مرتبط در این زمینه بپردازند. از نقشه‌هایی که جغرافی‌دان‌ها فراهم می‌کنند می‌توان برای اطلاع‌رسانی به دولت‌ها، مشاغل مختلف و جمعیت مردم در موضوعات مختلف استفاده کرد. بعنوان مثال، توسعه بازاریابی در ناحیه‌ای خاص با جمعیت مناسب، برنامه‌ریزی برای احداث خانه، جاده‌ها و حتی محل‌های مناسب برای دفن زباله‌ها و پاسخ‌گویی مناسب نسبت به بلایای طبیعی احتمالی.

لینک های مفید!

مراحل اپلای جغرافی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

اپلای رشته جغرافی در خارج از کشور

رشته جغرافی امروزه به یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین علوم تبدیل شده است. این شاخه از علوم، در دانشگاه‌های خارج از کشور نیز به گرایش‌های مختلفی دسته‌بندی می‌شود که بعضا در برخی دانشگاه‌ها تعداد این گرایشات از 30 مورد هم فراتر می‌رود. بنابراین برای ادامه تحصیل در رشته جغرافی در خارج از کشور هیچ محدودیتی وجود ندارد و می‌توانید متناسب با گرایش مورد نظر خود، برای دانشگاه‌های مختلف اپلای و پذیرش دریافت کنید.

رشته جغرافی در کشورهای توسعه یافته برخلاف کشورهای در حال توسعه، به شدت مورد توجه است و متخصصان این رشته می‌توانند برای کار در خارج از کشور مشغول شوند.

برای اپلای و اقدام به تحصیل در رشته جغرافی در خارج از کشور باید به جزئیات مورد نظر هر دانشگاه توجه ویژه داشته باشید. مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته جغرافی، از دانشگاه به دانشگاه دیگر و از کشوری به کشور دیگر متفاوت خواهد بود. برای اطلاع بهتر در این زمینه می‌توانید به سایت دانشگاه مدنظر مراجعه کنید.

برای کسب اطلاعات مفید و کلی درباره‌­ی دانشگاه‌ها، مدارک مورد نیاز، زمان اپلای، طول مدت تحصیل در هر دانشگاه و جزئیات بیشتر اپلای رشته جغرافی می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.

گرایش های رشته جغرافی در خارج از کشور

برای تحصیل در رشته جغرافی گرایش‌های متنوعی برای انتخاب وجود دارند. پیش از تصمیم به انتخاب رشته جغرافی برای تحصیل در خارج از کشور، بایستی ابتدا بطور تخصصی و جامع تمامی گرایش‌های این رشته و دانشگاه‌های ارائه دهنده را مورد بررسی قرار داد. برای مشورت در این زمینه می‌توانید از کارشناسان و مشاوران تیم تراست کمک بگیرید.

بطور کلی می‌توان برای رشته جغرافی چند شاخه کلی تعریف کرد، که هر یک از این شاخه‌ها خود به زیرمجموعه‌ها و زیرشاخه‌های دیگر قابل تقسیم هستند :

شاخهزیرشاخهتوضیحات
 جغرافیای نظامیبررسی توزیع جغرافیایی امکانات نظامی، استفاده از ابزار‌ها برای توسعه نظامی
 جغرافیای اقتصادیبررسی تولید و توزیع کالا، ثروت و … در سطوح مختلف
 جغرافیای سلامتبررسی توزیع جغرافیایی بیماری‌ها از جمله بیماری‌های همه گیر، مرگ و مراقبت‌های بهداشتی
 جغرافیای سیاسیبررسی تمامی جوانب مرتبط با مرزها، توسعه ملی، دیپلماسی، تقسیمات داخل کشوری و …
جغرافیای انسانیجغرافیای جمعیتغالبا با جمعیت شناسی برابر است اما این رشته چیزی فراتر از الگوهای مرگ، تولد و ازدواج را مورد بررسی قرار می‌دهد.
 جغرافیای روستاییمطالعه روی کشاورزی و سکونت گاه‌های روستایی، دسترسی به محصولات کشاورزی، کاربری زمین در نواحی روستایی و …
 جغرافیای اجتماعیبررسی موقعیت، ساختار، توسعه و رشد شهرها
 جغرافیای حمل و نقلتحقیق درمورد شبکه‌های حمل و نقل و استفاده از این شبکه‌ها برای جابه‌جایی کالاها و افراد
   
 زیست جغرافیبررسی توزیع جغرافیایی گیاهان و حیوانات بر روی سطح زمین
 منابع آبیبررسی چگونگی توزیع و استفاده از آب و سیستم‌های ساخته شده‌ی انسانس برای ذخیره, توزیع و استفاده از آب
 اقلیمبررسی چگونگی توزیع الگوهای آب و هوایی و بررسی فعالیت‌های جو زمین
 تغییرات جهانیمطالعه بر روی تغییرات طولانی مدت رخ داده بر روی سطح زمین در اثر تاثیرات انسانی
 ژئومورفولوژیبررسی فرم‌های زمینی و چگونگی توسعه و ناپدید شدن زمین در اثر فرسایش و سایر فرآیند‌ها
جغرافیای فیزیکیخطرات جغرافیاییشناسایی خطرات جغرافیایی در زمینه جغرافیای فیزیکی و انسانی
 جغرافیای کوه‌هابررسی و مطالعه بر روی گسترش سیستم‌های کوهستانی و انسان‌هایی که در ارتفاعات زیاد زندگی می‌کنند
 جغرافیای کریوسفربررسی یخچال‌های طبیعی و ورقه‌های عظیم یخی و تاریخچه تشکیل و از بین رفتن یخچال‌ها
 مناطق خشکمطالعه روی بیابان‌ها و سطوح خشک سیاره و چگونگی زیست انسان و حیوانات در نواحی خشک زمین
 جغرافیای ساحل و دریامطالعه روی محیط‌های ساحلی و چگونگی تعامل انسان‌ها با ساحل، زندگی ساحلی و ویژگی‌های فیزیکی ساحل‌ها
 جغرافیای خاکبررسی لایه لیتوسفر زمین و طبقه‌بندی و مطالعه الگوها
   
جغرافیای منطقه‌ای بررسی و مطالعه ناحیه و منطقه‌ای خاص بصورت اختصاصی
نقشه‌برداری بهبود و توسعه فناوری‌ها در زمینه نقشه‌برداری و ساخت نقشه‌ها

درباره اینکه چگونه اپلای کنیم بخوانید.

بهترین گرایش رشته جغرافی در خارج از کشور

رشته جغرافی بسیار گسترده و وسیع است و خود به انواعی از شاخه‌ها و زیرشاخه‌ها طبقه‌بندی می‌شود. همانطور که مشاهده کردید، در حوضه علم جغرافی گرایشات متعددی وجود دارند که علاقه‌مندان به تحصیل در این رشته در مقاطع مختلف می‌توانند یکی از گرایشات مورد نظر را با توجه به دانشگاه مدنظر خود انتخاب و اقدام کنند. با توجه به شرایط موجود و علاقه‌مندی‌ها، هر فرد می‌تواند یکی از گرایش‌های موجود را برای ادامه تحصیل انتخاب کند.

به عنوان مثال؛ در صورتیکه علاقه‌مند به حوزه علوم انسانی هستید می‌توانید برای هریک از زیرشاخه‌های جغرافی انسانی اقدام کنید و در صورتیکه علاقمند به موضوعات و کارهای میدانی و فیزیکی هستید می‌توانید برای گرایش‌های حوزه جغرافی فیزیکی اقدام کنید. این دو شاخه از علم جغرافی بیشترین آمار تمایل به تحصیل را در میان دانشجویان به خود اختصاص داده‌اند.

درباره بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی و بهترین کشور برای تحصیل بخوانید.

بورسیه رشته جغرافی در خارج از کشور

از جمله مهم‌ترین دغدغه‌های افرادی که قصد تحصیل در رشته جغرافی در خارج از کشور را دارند، هزینه‌های لازم برای تحصیل است. در این زمینه می‌توانید با استفاده از انواع بورسیه‌های تحصیلی دولتی و دانشگاهی بخشی یا تمام هزینه‌‌های تحصیلی خود را پوشش دهید. برای مشورت و تصمیم‌گیری در اینباره می‌توانید با مشاوران تیم تراست نیز در تماس باشید.

دانشگاه‌ها و کشورهای مختلف در زمینه اعطای بورسیه به دانشجویان بین‌المللی، سیاست‌های متفاوتی دارند. از این رو بهتر است بعد از انتخاب رشته و مقطع مورد نظر برای تحصیل، بصورت تخصصی درباره بورسیه‌های مورد نظر در کشور مقصد اطلاع کسب کنید. در اینجا لیست 10 مورد از بورسیه‌های مطرح موجود در زمینه علوم جغرافی ذکر شده است. برای کسب اطلاعات کامل در رابطه با بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور و کمک هزینه‌های تحصیلی می‌توانید به اینجا مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تاریخ شروع و پایان هریک از این بورس‌ها متفاوت است و بدلیل متغیر بودن در اینجا ذکر نشده است.

جدول بورسیه های رشته جغرافی

نام بورسجزئیات بورس
  Fulbright Foreign Student Scholarship Program USAمقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، دکترا
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های آمریکا
کشور ارائه دهنده بورس: آمریکا
نوع بورس: کامل
کشور‌های مورد پذیرش: بین‌المللی (پذیرش از 155 کشور)
  New Zealand Aid Programme 2022 Scholarships for international studentsمقطع تحصیلی: دکترا، کارشناسی، کارشناسی ارشد
کشور ارائه دهنده بورس: نیوزیلند
دانشگاه‌ها: اوکلند, لینکلن, کانتربری، اوتاگو، وایکاتو، ولینگتون
نوع بورس: کامل
کشورهای مورد پذیرش: بین‌المللی (کشورهای مورد تایید)
  Australia Awards Scholarships For International Studentsمقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
کشور ارائه دهنده بورس : استرالیا
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های استرالیا
نوع بورس: کامل
کشورهای مورد پذیرش: بین‌المللی (کشورهای مورد تایید)
  Global Korea Scholarship – Funded by Korean Governmentمقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، دکترا
کشور ارائه دهنده بورس: کره جنوبی
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های کره جنوبی
نوع بورس: کامل
کشورهای مورد پذیرش: بین‌المللی
  Orange Knowledge Programme Netherlandsمقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
کشور ارائه دهنده بورس: هلند
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های هلند
نوع بورس: کامل
کشورهای مورد پذیرش: بین‌المللی
  Science@Leuven Scholarship at K.U.Leuven University Belgiumمقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
کشور ارائه دهنده بورس: بلژیک
دانشگاه‌ها: KU Leuven بلژیک
نوع بورس: کامل
کشورهای مورد پذیرش: بین‌المللی
  Friedrich Ebert Stiftung Scholarships    مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، دکترا، کارشناسی
کشور ارائه دهنده بورس: آلمان
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های آلمان
نوع بورس: کامل
کشورهای مورد پذیرش: بین‌المللی + دانشجویان آلمانی
  ANU Chancellor’s International Scholarshipمقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، کارشناسی
کشور ارائه دهنده بورس: استرالیا
دانشگاه‌ها: دانشگاه بین‌المللی استرالیا
نوع بورس: کمکی
کشورهای مورد پذیرش: بین‌المللی
    British Chevening Scholarships مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد، دکترا
کشور ارائه دهنده بورس: انگلیس
دانشگاه‌ها: تمامی دانشگاه‌های انگلیس
نوع بورس: کامل (هزینه تحصیل کامل+هزینه ماهانه+هزینه بلیط هواپیما+هزینه‌های اضافی)
کشورهای مورد پذیرش: کشورهای در حال توسعه و مشترک‌المنافع
  International PhD Position in Geography – Estonia, 2020مقطع تحصیلی: دکترا
کشور ارائه دهنده بورس: استونی
دانشگاه‌ها: دانشگاه تارتو
نوع بورس: کمکی
کشورهای مورد پذیرش: بین‌المللی

بیشتر بخوانید: فاند تحصیلی ، هزینه تحصیل در خارج از کشور

دانشگاه های برتر رشته جغرافی در خارج از کشور

دانشگاه های برتر رشته جغرافی در خارج از کشور

لیست برترین دانشگاه‌ های دنیا در رشته جغرافی

براساس اطلاعات بدست آمده از پایگاه Shanghai Ranking، که یکی از معتبرترین پایگاه‌های حوزه رتبه‌بندی دانشگاه‌هاست، لیست برترین دانشگاه‌های دنیا در سال 2020، در حوزه علوم جغرافی بصورت زیر است :

نام دانشگاهتوضیحات و معرفی دانشگاه
دانشگاه آکسفورد – انگلیسدانشگاه آکسفورد قدیمی‌ترین دانشگاه انگلیسی زبان جهان است. قدمت این دانشگاه به حدی است که تاریخ تاسیس آن هنوز مشخص نیست. این دانشگاه در بسیاری از حوضه‌های علوم و فناوری پیشگام است.
دانشگاه اوترخت – هلنددانشگاه اوترخت در سال 1636، تاسیس شد و بهترین رتبه علمی را در میان دانشگاه‌های هلند دارد. این دانشگاه دانشجویانی را پرورش می‌دهد که قادر به ارائه راه‌حل‌های نوآورانه برای حل مشکلات امروز و فرداهای جوامع خواهند بود.
    دانشگاه کالج لندن – انگلیسدانشگاه UCL، یکی از برترین دانشگاه‌های جهان است. این مرکز علمی در قلب شهر لندن واقع و از نمای ظاهری مدرنی برخوردار است. دانشگاه UCL، از زمان تاسیس خود در سال 1826، کاملا پاسخگوی نیازهای جامعه است. دانشگاه UCL، دانشگاهی بود که مسیر تحصیل در دانشگاه را به روی افراد محروم از تحصیل گشود. این دانشگاه اولین دانشگاه انگلستان است که دانشجویان زن را در شرایط کاملا برابر با مردان پذیرش کرد.
دانشگاه اکستر – انگلیسدانشگاه اکستر در سال 1955، فعالیت رسمی خود را آغاز کرد، اما ریشه‌های آموزش در این دانشگاه به بیش از 150 سال پیش برمی‌گردد. این دانشگاه در میان 10 دانشگاه برتر انگلستان قرار دارد و شهرت بین‌المللی این دانشگاه روز به روز در حال افزایش است.
دانشگاه کمبریج – انگلیسماموریت دانشگاه کمبریج کمک به جوامع از طریق پیگیری آموزش، یادگیری و تحقیق و پژوهش در بالاترین سطوح است. این دانشگاه از 31 دانشکده و 100، بخش مختلف تشکیل شده است که 12000، دانشجوی کارشناسی و 6000، دانشجوی کارشناسی ارشد را در خود جای داده است. بخشی از شهرت این دانشگاه بدلیل معماری تاریخی و وجود امکانات آموزشی مدرن و پیشرفته است.
دانشگاه استکهلم – سوئددانشگاه استکهلم در پایتخت سوئد، مرکز آموزش عالی و تحقیقات در زمینه علوم انسانی، حقوق, علوم طبیعی و اجتماعی است و محل کار و فعالیت تعداد زیادی از محققان برجسته بین‌المللی است. این دانشگاه با بیش از 50000 دانشجوی کارشناسی و کارشناسی ارشد، 1800 دانشجوی دکترا و 6000 کارمند، یکی از بزرگترین دانشگاه‌های سوئد است.
دانشگاه دورهام – انگلیسدانشگاه دورهام دانشگاهی با قدمت طولانی و ارزش‌های مدرن و امروزی است. این دانشگاه جزو 100 دانشگاه برتر جهان محسوب می‌شود.
دانشگاه ملی استرالیا دانشگاه ملی استرالیا یکی از برجسته‌ترین دانشگاه‌های تحقیقاتی جهان است. این دانشگاه اساتید برجسته‌ای را در خود جای داده است و دانش آموختگان زیادی را به جوامع علمی تقدیم کرده است.
دانشگاه کوئینزلند – استرالیابرای بیش از یک قرن، دانشگاه کوئینزلند افراد برجسته‌ای را آموزش داده است و با افراد برجسته و مهمی همکاری کرده است. این دانشگاه غرق در تاریخ و سنت‌ها است، اما در عین حال در خط مقدم نوآوری‌های تاثیرگذار بر جوامع انسانی حرکت می‌کند.
دانشگاه کپنهاگ – دانمارکدانشگاه کپنهاگ با بیش از 40000 دانشجو و بیش از 9000 کارمند، بزرگترین موسسه در حوضه تحقیقات و آموزش دانمارک است. هدف این دانشگاه به نقل از اساسنامه دانشگاه، انجام تحقیقات و ارائه آموزش‌ها در بالاترین سطح علمی است.
دانشگاه بریتیش کلمبیا – کانادادانشگاه بریتیش کلمبیا در سال 1915 تاسیس شده است و بیش از 60000 دانشجو در خود جای داده است. این دانشگاه شهرت بین‌المللی زیادی در زمینه تحقیقات و یادگیری در سطوح پیشرفته دارد.
دانشگاه ملبورن – استرالیادانشگاه ملبورن شناخته شده در حوضه تحقیقات است که دارای سنت‌های بسیار ارزشمند در زمینه تعلیم، تحقیق، آموزش تحقیق است. این دانشگاه در سال 1853، تاسیس شد و دومین دانشگاه قدیمی استرالیا است.
دانشگاه کلرادو بولدر – آمریکااین دانشگاه بزرگترین دانشگاه تحقیقاتی در منطقه کوه راکی در ایالات متحده آمریکا است. این دانشگاه پیشینه افتخار آمیزی دارد، با پنج جایزه نوبل در زمینه علوم و …
دانشگاه منچستر – انگلیسدانشگاه منچستر با 40000 دانشجو و بیش از 4700 پرسنل علمی و پژوهشی یکی از بزرگترین دانشگاه‌های انگلستان است. این دانشگاه میراث علمی غنی دارد و دارای 25 برنده جایزه نوبل در میان اعضای هیئت علمی و دانشجویان فعلی و سابق خود است. این دانشگاه مقام سوم را از حیث قدرت و توانایی در تحقیقات و پژوهش در بین دانشگاه‌های انگیس به خود اختصاص داده است.

درباره تحصیل در کانادا، پذیرش تحصیلی کانادا و بورسیه تحصیلی کانادا با مراجعه به هر لینک اطلاعات کاملی کسب کنید.

فرصت مشاوره معتبر!

به راحتی می‌توانید برای بررسی شرایط خود برای مهاجرت با موسسه تراست تماس بگیرید و از مشاورۀ معتبر بهره‌مند شوید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته جغرافی در خارج از کشور

برای تحصیل در رشته جغرافی در خارج از کشور، احتیاج به ویزای تحصیلی خواهید داشت. اما ویزای تحصیلی چیست؟ ویزای تحصیلی به ویزایی گفته می‌شود که اجازه ادامه تحصیل و زندگی همراه با آن را در خارج از کشور برای شما فراهم می‌کند. ویزای تحصیلی در مواقعی این امکان را به شما می‌دهد که در کنار تحصیل به کارهای پاره‌وقت نیز مشغول شوید.

برای تحصیل در هر کشور باید ویزای تحصیلی مدنظر همان کشور را تهیه کنید، بنابراین تفاوت‌هایی در فرآیند اخذ ویزای تحصیلی کشورهای مختلف وجود خواهد داشت. برای دریافت ویزای تحصیلی بهتر است ابتدا در رشته و دانشگاه و کشور مورد نظر پذیرش شوید. دقت داشته باشید که برای دریافت ویزای تحصیلی باید مراحلی را طی کنید که ما بصورت مختصر و از ابتدا هر یک از این مراحل را توضیح خواهیم داد.

  • تصمیم به تحصیل در خارج از کشور: اگر تصمیم به ادامه تحصیل در خارج از کشور گرفته‌اید، باید کشوری را به عنوان مقصد انتخاب کنید که با روحیات و انگیزه‌های شما سازگاری داشته باشد. باید هزینه‌های تحصیلی را نیز مدنظر قرار دهید، چراکه هزینه‌های تحصیل در کشور‌های مختلف متفاوت است.
  • زبان: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که باید به آن توجه داشته باشید اطلاع از زبانی است که در دانشگاه مورد نظر شما مورد استفاده قرار می‌گیرد. با علم به این موضوع می‌توانید تا زمان حظور در دانشگاه مقصد برای ادامه تحصیل، مهارت‌های زبانی خود را تا حد ممکن تقویت کنید.
  • مهارت‌ها: مسلما دانشگاه مقصد توجه ویژه‌ای به مهارت‌های علمی شما خواهد داشت. بنابراین هرچه مهارت‌های علمی خود را افزایش دهید شانس بیشتری برای اخذ پذیرش و اخذ ویزای کشور مورد نظر خواهید داشت.
  • رشته و دانشگاه مورد نظر: مسلما برای اینکه آینده علمی درخشانی داشته باشید باید رشته و دانشگاه مورد نظر خود را بر حسب علایق و اولویت‌ها تعیین کنید. نکته مهم دیگر اینکه، در انتخاب دانشگاه مورد نظر توجه داشته باشید که مدرک اخذ شده از آن دانشگاه مورد تایید وزارت علوم ایران باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش رشته جغرافی در خارج از کشور

  • ترجمه ریز نمرات مقطع تحصیلی قبلی
  • ترجمه مدارک تحصیلی
  • توصیه نامه از اساتید با اعتبار بالا
  • انگیزه‌ نامه ترجمه شده
  • ترجمه رزومه تحصیلی

و پس از پذیرش در رشته مورد نظر، باید اقدامات لازم برای اخذ ویزای تحصیلی را آغاز کنید. در اینجا مراحل اخذ ویزای تحصیلی بصورت کلی آورده شده است. بدیهی است که در مواقعی تفاوت‌هایی وجود خواهد داشت :

  • درخواست وقت مصاحبه از سفارت کشور مورد نظر
  • تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی
  • ارائه نامه پذیرش دانشگاه مورد نظر به سفارت
  • ارائه نامه مبنی بر توان مالی
  • ارائه ترجمه مدارک تحصیلی مورد نیاز
  • پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه
  • شناسنامه
  • پرداخت هزینه‌های صدور ویزا
  • ارائه عکس
  • ارائه مدارک مبنی بر اینکه پس از اتمام تحصیل قصد بازگشت به کشور را دارید

اپلای رشته جغرافی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

مقطع کارشناسی جغرافی

طول دوره کارشناسی رشته جغرافی معمولا 3 الی 4 سال است که این موضوع با توجه به دانشگاه و کشور مورد نظر متفاوت است. در دوره کارشناسی بطور معمول آموزش‌ها از طریق کارهای میدانی، سمینار، تحقیق و سخنرانی خواهد بود. در این مقطع تحصیلی می‌توانید گرایش‌های مختلفی را برای تحصیل انتخاب کنید، که معمولا تمایل به جغرافیای انسانی و جغرافیای فیزیکی نسبت به سایر گرایش‌ها در بین دانشجویان بیشتر است.

مقطع کارشناسی ارشد و دکتری جغرافی

برای تحصیل در رشته جغرافی در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترا لازم است که تحقیقات گسترده‌تری انجام دهید، چراکه انواع گرایش‌ها، زبان دانشگاه مورد نظر، مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش و همچنین نمرات و ملاک‌های لازم می‌تواند از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت باشد. بنابراین در چنین مواقعی، بهترین راه‌حل مراجعه به سایت دانشگاه مورد نظر، مطالعه دقیق جزئیات و مدارک و مراحل مورد نیاز برای اخذ پذیرش و همچنین گرایش‌های مورد نظر دانشگاه است. در این زمینه می‌توانید از کارشناسان مجرب تیم تراست نیز مشاوره‌های لازم را دریافت کنید.

درباره آزادسازی مدرک تحصیلی، اپلای برای ارشد و اپلای برای دکتری بخوانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته جغرافی در خارج از کشور

شرایط و مدارک مورد نیاز برای اپلای در هریک از گرایش‌ها و دانشگاه‌های مقصد متفاوت است. برای اطلاع از مدارک مورد نیاز هر دانشگاه می‌توانید به سایت اختصاصی دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید. کلیات شرایط مورد نیاز برای تحصیل در هریک از گرایش‌های رشته جغرافی (فارق از مباحث اپلای و اخذ ویزا که بصورت جداگانه ذکر شد) در زیر ذکر شده است :

  • داشتن مدرک جغرافی برای ادامه تحصیل بطور قطع به شما کمک خواهد کرد، اما این مورد همیشه ضروری نیست.
  • شرکت در آزمون ورودی (بعضی دانشگاه‌ها)
  • شرکت در مصاحبه (بعضی دانشگاه‌ها)
  • ترجمه و ارائه مدرک تحصیلی پیشین ( دیپلم, کارشناسی یا کارشناسی ارشد ) به دانشگاه مدنظر
  • برای تحصیل در رشته جغرافی، اکثر دانشگاه‌ها مدرک سطح A یا معادل‌های آن را قبول می‌کنند.
  • برای تحصیل در رشته‌های زیست محیطی در حوضه علم جغرافی، ممکن است دانشگاه مبدا از شما مدرکی مبنی بر اینکه گذراندن حداقل دو مورد از رشته‌های زیست‌شناسی، شیمی، جغرافیا، زمین شناسی، ریاضیات، فیزیک و روانشناسی را درخواست کند.
  • بسیاری از دانشگاه‌ها به دنبال شخصیت مناسب هستند و نه زمینه علمی مناسب برای تحصیل در رشته جغرافی، بنابراین باید شخصیتی با ذهن باز همراه با علاقه وافر به حل مسئله و تجزیه و تحلیل از خود نشان دهید. اگر علاقه شدیدی به دنیای طبیعی اطراف و دنیای ساخته دست بشر دارید، این موضوع را نیز باید حتما ذکر کنید.
  • ارائه مدرک زبان مطابق با استاندارهای دانشگاه مورد نظر ( مدرک تافل یا آیلتس یا … با نمره مدنظر دانشگاه)

نمرات و سایر ملزومات در بین دانشگاه‌های مختلف متفاوت است، پس دقت داشته باشید که همیشه برای اپلای در دانشگاه و رشته‌ای دست به کار شوید که واقعا علاقه دارید.

درباره تاثیر مقاله بر اپلای و اپلای بدون مدرک زبان بیشتر بخوانید.

بازار کار رشته جغرافی در خارج از کشور

بازار کار رشته جغرافی در خارج از کشور

از هر 5 تحصیل کرده‌ی رشته جغرافی در کشور انگلیس، 4 نفر مشغول به کار هستند و این نشان از آمار بالای اشتغال این رشته است. پس از اخذ مدرک جغرافی, می‌توانید در زمینه‌های مختلفی مشغول به کار شوید. مشاغل مختلف از جمله توسعه‌دهندگان و برنامه‌ریزان شهری و منطقه‌ای، به جفرافی‌دانان برای تجزیه و تحلیل اطلاعات و مشاوره در مورد استفاده از زمین، موقعیت زیرساخت‌ها و اثرات زیست‌محیطی نیاز مبرم و ضروری دارند.

در ایالات متحده، بیشترین مشاغل مورد جستجو در این حرفه مربوط به آژانس‌های فدرال است، مانند آژانس‌های حفاظت از محیط‌زیست، آژانس ملی تصویربرداری و نقشه‌برداری، دفتر سرشماری و اداره مدیریت اراضی.

برخی از عناوین شغلی مرتبط با رشته جغرافی

عنوان شغلیتوضیحات
          نقشه‌برداریبه عنوان نقشه بردار، تمام جوانب علمی، فنی و هنری شما در توسعه و تولید نقشه‌ها به کار گرفته خواهد شد. باید اطلاعات گسترده را بصورت نمودار یا در قالب صفحات گسترده و یا بصورت نقشه‌های معمولی ارائه دهید.
در این حرفه باید به تمامی جوانب نقشه‌برداری (علم, تکنولوژی و هنر) توجه داشته باشید. از جمله مسئولیت‌های نقشه‌بردار می‌توان به این موارد اشاره کرد: تحقیق, جمع‌آوری، ذخیره، بازیابی و ارزیابی داده‌ها، طراحی نقشه‌ها، بررسی درستی نقشه‌ها، ارتباط با ارائه‌دهندگان اطلاعات، مشتریان و مخاطبین خارجی، دسترسی و استفاده از عکس‌های هوایی و تصاویر ماهواره‌ای. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل به اینجا مراجعه کنید.
    نقشه‌برداری تجاری-مسکونینقشه‌برداران تجاری-مسکونی، به مشتریان خود درمورد میزان اقتصادی بودن خرید یا اجاره ملک یا زمین مشاوره می‌دهند. به عنوان نقشه‌بردار تجاری-مسکونی، با تمامی جوانب املاک مسکونی و تجاری چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی سر و کار خواهید داشت.
فعالیت‌های اصلی شما در حوضه مدیریت، خرید، فروش یا اجاره زمین و دیگر املاک و همچنین بررسی دقیق و کارشناسی خواهد بود. در این حرفه می‌توانید به عنوان نماینده طرفین معامله، دلال یا … عمل کنید و همچنین مذاکرات مربوط به قرارداد بین مالک و مستاجر را انجام دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل به اینجا مراجعه کنید.
مشاور محیط‌زیستمشاوران محیط زیست ارزیابی‌های دقیق به مشتریان خود ارائه می‌دهند. نقش شما در این حرفه ارائه مشاوره و ارزیابی تخصصی برای مشتریان با هدف به حداقل رساندن یا از بین بردن آسیب‌های زیست‌محیطی است.
در این حرفه معمولا در شرکت مشاوره استخدام می‌شوید و در زمینه‌های مختلف تجاری یا دولتی به بررسی امور مربوط به انواع مسائل زیست‌محیطی می‌پردازید. در این حرفه ممکن است مسئول رسیدگی به میزان رعایت مقررات زیست محیطی هم باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل به اینجا مراجعه کنید.
مسئول سیستم‌­های اطلاعات جغرافیاییبه عنوان مسئول سیستم‌های اطلاعات جغرافیایی (GIS) باید طیف وسیعی از داده‌های جغرافیایی را با استفاده از سیستم‌های GIS، ضبط و تجزیه و تحلیل کنید تا به سازمان‌ها و نهادهای مختلف کمک کنید تا برنامه‌ریزی‌های طولانی مدت داشته باشند. اطلاعات بدست آمده از حرفه شما در اکثر بخش‌های دولتی، تجارت و صنعت، حوضه امور دفاعی، هواشناسی، نفت، گاز، ارتباطات از راه دور، حمل و نقل و زیرساخت‌های کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
خود این حیطه نیز عناوین شغلی متفاوتی دارد از جمله تحلیلگر GIS، تکنیسین GIS، تکنیسین نقشه‌برداری، متخصص داده‌های مربوط به GIS و یا متخصص کاربرد GIS. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل به اینجا مراجعه کنید.
        نقشه‌برداری برنامه‌ریزی و توسعهدر این حرفه باید در مورد طیف وسیعی از عوامل تحقیق و پژوهش کنید تا مشتریان خود را به بهترین شکل در زمینه سرمایه‌گذاری و انتخاب هر یک از گزینه‌ها راهنمایی کنید. نقش شما در این حرفه به نوعی، این است که در همه‌ی جوانب برنامه‌ریزی و توسعه به مشتریان خود مشاوره دهید تا مشتریان بتوانند مسیر درست را برای سرمایه‌گذاری خود انتخاب کنند.
کار شما چه در بخش دولتی باشد و چه در بخش خصوصی، بایستی هنگام مشاوره به مشتریان مجموعه‌ای از عوامل پیچیده اقتصادی، اجتماعی و محیطی را در نظر بگیرید. تخصص شما در بخش دولتی و به ویژه در تامین بودجه توسعه از محل بودجه عمومی بسیار حیاتی و مهم است و تمامی این فراآیند پیچیده نیاز به برنامه‌ریزی دقیق و بررسی‌های مالی کارشناسی شده دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل به اینجا مراجعه کنید.
معلم مدرسه  به عنوان معلم مدرسه، می توانید موضوعی که علاقه دارید را به دانش‌آموزان آموزش دهید و دانش‌آموزان را برای یادگیری و ساختن آینده‌شان تشویق کنید. در این شغل، باید دانش‌آموزان 11 تا 18 ساله را آموزش دهید و در این موضوع متخصص باشید و دروس را متناسب با اهداف و برنامه‌ریزی‌ها انتخاب کنید و دانش‌آموزان را ارزیابی کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل به اینجا مراجعه کنید.
برنامه‌ریز شهریبرنامه‌ریز شهری ساختمان‌ها، پارک‌ها، جاده‌ها و … را برای افزایش کیفیت زندگی و آسایش مردم طراحی می‌کند. به عنوان برنامه‌ریز شهری، در مدیریت و توسعه شهرها، روستاها و حومه شهرها مشارکت خواهید داشت.
هدف شما در این حوضه برقراری تعادل میان تقاضای مسکن، توسعه صنعتی، کشاورزی، تفریح، حمل و نقل و محیط زیست است تا بتوان امکان توسعه مناسب در یک ناحیه را فراهم کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل به اینجا مراجعه کنید.

مشاغل مرتبط با حیطه کاری جغرافی

عنوان شغلیتوضیحات
ستاره‌شناسبه عنوان ستاره شناس، تحقیقاتی انجام می‌دهید که فرآیندهای اساسی حاکم بر جهان را توضیح خواهند داد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل به اینجا مراجعه کنید.
معمار مناظر طبیعیمعمار مناظر، وظیفه طراحی، خلق و مدیریت فضاهای باز را چه در محیط‌های طبیعی و مصنوعی برعهده دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل به اینجا مراجعه کنید.
مدیر تدارکات و توزیعدر این حرفه، وظیفه دارید تا کالاها را در زمان و مکان مناسب به مقصد مورد نظر برسانید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل به اینجا مراجعه کنید.
بازاریاب و محقق حوضه بازاراگر فردی با اعتماد به نفس و با قدرت بالا در تجزیه و تحلیل داده‌ها هستید می‌توانید به عنوان محقق بازار، کار خود را شروع کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل به اینجا مراجعه کنید.
افسر حفاظت از محیط‌زیستافسران حفاظت از طبیعت با کنترل و حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست و آموزش دیگران و ارائه اطلاعات مناسب، نقش خود را در حفظ و نگهداری از محیط زیست ایفا می‌کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل به اینجا مراجعه کنید.
 مسئول گردشگریمسئولان گردشگری به منظور ایجاد و افزایش درآمد و رشد اقتصادی شهری، منطقه‌ای یا ناحیه‌ای خاص تلاش می‌کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل به اینجا مراجعه کنید.
 برنامه‌ریز حمل و نقلبه عنوان برنامه‌ریز حمل و نقل به دنبال بهبود و مدیریت سیستم‌های حمل و نقل در سطح محلی، ملی یا بین‌المللی خواهید بود. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این شغل به اینجا مراجعه کنید.

میانگین درآمد رشته جغرافی در خارج از کشور

درآمد فارغ‌التحصیلان رشته جغرافی تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله نوع کار، ساعات کار، محل کار و … می‌تواند متفاوت باشد. در جدول زیر اطلاعاتی درباره متوسط درآمد جغرافی‌دان‌ها در کشورهای مختلف آورده شده است. پایگاه Salary Expert، معتبرترین پایگاه در زمینه اطلاع‌رسانی درآمد مشاغل مختلف در سطح جهان است. اطلاعات گردآوری شده از این پایگاه بصورت دوره‌ای بروزرسانی می‌شوند، بنابراین بدیهی است که برای بررسی دقیق‌تر آمار و ارقام حتما بایستی به بروزرسانی‌های این پایگاه دسترسی داشته باشید.

متوسط درآمد جغرافیدانان در کشورهای مختلف

(تاریخ اغلب بروزرسانی‌ها مربوط به فوریه سال 2021 است.)(افراد مبتدی با سابقه کار 1 تا 3 سال و افراد ارشد با سابقه کار بیش از 8 سال در نظر گرفته شده‌اند.)

کشورجزئیات میزان درآمد
استرالیامیانگین حقوق سالانه: 115,905 دلار
میانگین حقوق ساعتی: 55.72 دلار
متوسط پاداش: 3,408 دلار
حقوق مبتدی: 81,728 دلار
حقوق ارشد: 143,969 دلار
کانادامیانگین حقوق سالانه: 100,039 دلار
میانگین حقوق ساعتی: 48.10 دلار
متوسط پاداش: 2,941 دلار
حقوق مبتدی: 70,426 دلار
حقوق ارشد: 124,060 دلار
انگلیسمیانگین حقوق سالانه: 48,698 پوند
میانگین حقوق ساعتی: 23.41 پوند
متوسط پاداش: 1,432 پوند
حقوق مبتدی: 34,283 پوند
حقوق ارشد: 60,391 پوند
آلمانمیانگین حقوق سالانه: 69.287 یورو
میانگین حقوق ساعتی: 33,31 یورو
متوسط پاداش: 2.037 یورو
حقوق مبتدی: 48.777 یورو
حقوق ارشد: 85.924 یورو
آمریکامیانگین حقوق سالانه: 90,490 دلار
میانگین حقوق ساعتی: 43.50 دلار
متوسط پاداش: 2,660 دلار
حقوق مبتدی: 63,703 دلار
حقوق ارشد: 112,218 دلار
ایتالیامیانگین حقوق سالانه: 55.223 یورو
میانگین حقوق ساعتی: 26,55 یورو
متوسط پاداش: 1.624 یورو
حقوق مبتدی: 38.842 یورو
حقوق ارشد: 64.423 یورو
فرانسهمیانگین حقوق سالانه: 61.456 یورو
میانگین حقوق ساعتی: 29,55 یورو
متوسط پاداش: 1.807 یورو
حقوق مبتدی: 43.239 یورو
حقوق ارشد: 76.169 یورو
ژاپنمیانگین حقوق سالانه: 8,300,343 ین
میانگین حقوق ساعتی: 3,990.55 ین
متوسط پاداش: 244,030 ین
حقوق مبتدی: 5,834,65 ین
حقوق ارشد: 10,278,099 ین
هلندمیانگین حقوق سالانه: 69.025 یورو
میانگین حقوق ساعتی: 33,19 یورو
متوسط پاداش: 2.029 یورو
حقوق مبتدی: 48.564 یورو
حقوق ارشد: 85.549 یورو
دانمارکمیانگین حقوق سالانه: 618.417 کرون
میانگین حقوق ساعتی: 297,32 کرون
متوسط پاداش: 18.181 کرون حقوق
مبتدی: 434.976 کرون
حقوق ارشد:  766.237 کرون
روسیهمیانگین حقوق سالانه: 1,020,470 روبل
میانگین حقوق ساعتی: 490,61 روبل
متوسط پاداش: 30,002 روبل
حقوق مبتدی: 726,138 روبل
حقوق ارشد 1,279,137 روبل
یونانمیانگین حقوق سالانه: 39.321 یورو
میانگین حقوق ساعتی: 18,90 یورو
متوسط پاداش: 1.156 یورو
حقوق مبتدی: 27.595 یورو
حقوق ارشد: 48.610 یورو
ترکیهمیانگین حقوق سالانه: 99.017 لیره
میانگین حقوق ساعتی: 47,60 لیره
متوسط پاداش: 2.911 لیره
حقوق مبتدی: 70.445 لیره
حقوق ارشد: 124.094 لیره
اماراتمیانگین حقوق سالانه: 264,373 درهم
میانگین حقوق ساعتی: 127.10 درهم
متوسط پاداش: 7,773 درهم
حقوق مبتدی: 187,036 درهم
حقوق ارشد: 329,476 درهم
برزیلمیانگین حقوق سالانه: 103.837 رئال
میانگین حقوق ساعتی: 49,92 رئال
متوسط پاداش: 3.053 رئال
حقوق مبتدی: 73.673 رئال
حقوق ارشد: 129.780 رئال
اتریشمیانگین حقوق سالانه: 69,299 یورو
میانگین حقوق ساعتی: 33,32 یورو
متوسط پاداش: 2.037 یورو
حقوق مبتدی: 48,757 یورو
حقوق ارشد: 85,889 یورو

اگر قصد دارید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید، تراست بهترین انتخاب برای شما است. مشاوران و وکلای ما در تیم تراست با سال ‌ها تجربه در زمینه‌‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهند بود.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

شرایط خود را بسنجید!

نمی دانید از کجا شروع کنید؟ مشاوران ما برای راهنمایی شما آماده هستند!

سوالات متداول

مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی و اپلای جغرافی چیست؟

در این رشته داوطلبان باید مدارک هویتی خود را به صورت ترجمه شده آماده کنند. پاسپورت فرد باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. مدارک مهم برای پذیرش شامل مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ترجمه ریز نمرات و مهم‌تر از همه مدرک زبان است. برای مقطع تحصیلات تکمیلی نیز باید توصیه نامه دانشگاهی و روزمه آماده شود. براساس دانشگاه مورد نظر ممکن است نیاز باشد در آزمون ورودی نیز شرکت کنید.
برای اطلاع دقیق از شرایط رشته مورد نظر می‌توانید وب سایت هر یک از دانشگاه‌های مورد علاقه را بررسی کنید تا مدارک به صورت دقیق و بدون نقص آماده شوند.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای رشته جغرافی کدام است؟

معمولا دانشگاه‌های خارج از کشور امکان پذیرش با اکثر مدارک زبان را فراهم کرده‌اند. این مدارک شامل تافل، آیلتس، PTE و در بعضی از مراکز علمی شامل دولینگو هستند.
شرایط زبان انگلیسی از جمله اصلی‌ترین مدارکی است که باید برای پذیرش آماده کنید. البته، در صورتی که مدرک مورد نظر را نداشته باشید، امکان اثبات توانایی زبان با روش‌های دیگری نیز وجود دارد. برای مثال، در صورت تحصیل در یک کشور انگلیسی زبان از ارائه مدرک در بعضی از دانشگاه‌ها مانند دانشگاه‌های کانادا معاف هستید.

درآمد رشته جغرافی پس از پایان تحصیلات در خارج از کشور چقدر است؟

درآمد در کشورهای مختلف در مورد متخصصان این رشته مناسب است. برای نمونه، درآمد در کشور کانادا برای متخصصان این رشته به صورت میانگین 100 هزار دلار است و این میزان در کشور استرالیا حدود 115 هزار دلار برآورد شده است. درآمد برای متخصصان جغرافی به صورت میانگین در انگلستان حدود 50 هزار پوند و در کشور آلمان حدود 70 هزار یورو بیان شده است. البته، این میزان براساس تخصص مورد نظر و سوابق کاری متغیر است و امکان افزایش را دارد.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل در رشته جغرافی کدام است؟

مراکز علمی مانند آکسفورد انگلیس،‌ اوترخت هلند، کالج لندن، تورنتو کانادا، یورک کانادا و ملبورن استرالیا از مهم‌ترین دانشگاه‌های جهان در این رشته به شمار می‌روند. البته، دانشگاه‌های بسیار زیادی در سطح کشورها وجود دارد که این رشته را در مقاطع مختلف ارائه داده‌اند. با نگاهی به سطح اینترنت می‌توانید شرایط خود را بسنجید و دانشگاه مورد نظر را انتخاب کنید.

بهترین کشور از نظر شرایط شغلی و تحصیل در رشته جغرافی کدام است؟

در حال حاضر دانشگاه‌های مطرح در کشور آمریکا، کانادا، استرالیا، دانمارک و انگلستان روی این رشته سرمایه گذاری عالی دارند. بر این اساس دانشجویان می‌توانند با حضور در مراکز علمی معتبر این کشورها از شرایط تحصیلی عالی آن استفاده کنند.
موقعیت‌های شغلی نیز در این کشورها برای فارغ التحصیلان این رشته متنوع است و از جمله مهم‌ترین کشورها می‌توان کانادا را نام برد. این کشور سرمایه گذاری زیادی روی جذب متخصصان و نیروی کار ماهر در این حوزه شغلی داشته است چرا که صنایع مرتبط زیادی در این کشور وجود دارد.

برای پذیرش سریع و آسان کدام نکات حائز اهمیت است؟

برای این که به سرعت پذیرش تحصیلی در رشته جغرافیا دریافت کنید، بهتر است نکاتی مانند آماده سازی بدون نقص مدارک را در نظر داشته باشید. تمامی مدارک ارائه شده به دانشگاه باید به صورت ترجمه شده باشند. در بعضی از دانشگاه‌ها ممکن است مدارک اضافی نیز درخواست شوند که داوطلب باید آن‌ها را برای اثبات توانایی‌های علمی ارائه دهد. همچنین، برای پیش بردن بهتر فرآیند اپلای جغرافی بهتر است در تنظیم نامه اهداف تحصیل دقت زیادی خرج شود.

موقعیت‌های شغلی رشته جغرافی پس از پایان تحصیلات شامل کدام بخش‌ها است؟

رشته جغرافی از جمله رشته‌هایی است که حوزه تخصصی وسیعی را شامل می‌شود. متخصصان این رشته در بخش‌های سلامت، محیط زیست، آمار جمعیتی، حمل و نقل و منابع طبیعی مشغول به کار خواهند شد. همچنین، باید گفت، موسسات آموزشی نیز یکی از بهترین موقعیت‌های شغلی برای فارغ التحصیلان این رشته به شمار می‌رود.
نکته مهم در یافتن شغل در این رشته داشتن مهارت‌ها و تخصص مورد نظر برای موقعیت شغلی است و داشتن سوابق کاری زیاد نیز مهم‌ترین مزیت برای پذیرش در شغل مورد نظر به حساب می‌آید.

بورسیه‌های تحصیلی رشته جغرافی کدام هزینه‌ها را پوشش می‌دهد؟

بورسیه‌های تحصیلی می‌توانند هزینه‌های تحصیلی داوطلب را پوشش دهند. همچنین، بسیاری از بورسیه‌ها وجود دارند که می‌توان توسط آن‌ها تمامی هزینه‌های شهریه و زندگی را تامین کرد. البته، این بورسیه‌ها توسط نهادهای خارجی دانشگاه نیز ارائه شده‌اند که به عنوان کمک هزینه‌ها و جوایز علمی به فرد اعطا می‌شوند. نکته اساسی در مورد دریافت بورسیه‌ها داشتن سوابق علمی مانند معدل بالا در مقاطع تحصیلی قبلی است.

شهریه تحصیل در رشته جغرافی در خارج از کشور چقدر است؟

شهریه در رشته جغرافی وابسته به دانشگاه مورد نظر و تعداد واحدهای انتخابی دانشجو است. در صورت تحصیل در یک دانشگاه سطح بالا ممکن است شهریه آن نیز زیاد باشد اما این شهریه متناسب با امکانات علمی و رفاهی آن مرکز علمی است. باید گفت، شهریه در کشورهایی مانند کانادا به صورت سالانه بین 15 هزار دلار تا 25 هزار دلار برای مقطع کارشناسی است. این هزینه در مورد کشور آمریکا ممکن است تا بیش از 40 هزار دلار نیز برسد.

در مورد رشته جغرافی، آیا قوانین کار برای مهاجران در کشورهای مختلف وجود دارد؟

در کشورهای پیشرفته و تقریبا در تمامی رشته‌های تخصصی قوانین کار برای مهاجران وجود دارد. از جمله بهترین کشورها در مورد قوانین کار پس از پایان تحصیلات می‌توان کانادا را بیان کرد که براساس برنامه‌های مختلف جذب نیروهای ماهر می‌توان در این کشور مشغول به کار شد.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید