اپلای مهندسی مواد

اپلای رشته مهندسی مواد
رزرو وقت مشاوره

به طور کلی، علم شناخت ساختار و خواص فیزیکی و شیمیایی مواد مختلف و سپس تغییر شکل آن ها و استفاده از این مواد در صنایع گوناگون را مهندسی مواد می گویند. یک مهندس مواد ممکن است در بخش های تولیدی صنایع گوناگون مشغول به کار شود و یا اینکه یک تخصص ویژه را در یکی از گرایش های این رشته دنبال کند.

از آن جایی که شناخت مواد مورد استفاده در صنعت، یکی از مهم ترین بخش های تولید وسایل مرغوب است، این رشته به عنوان یک گرایش کاملا جدا در دانشگاه ها تدریس می شود. بسیاری از علاقه مندان به رشته مهندسی مواد، برای دانشگاه های مهندسی مواد اپلای می کنند. اما این رشته نیز مانند سایر رشته ها برای ادامه تحصیل در خارج از کشور نیازمند به آگاهی از اطلاعات ویژه ای در رشته مهندسی مواد است.

در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته مهندسی مواد در اختیار شما قرار دهیم. همچنین می توانید درباره اینکه چگونه اپلای کنیم بیشتر بخوانید.

لینک های مفید!

مراحل اپلای مهندسی مواد

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

درباره رشته مهندسی مواد

رشته مهندسی مواد یکی از مهم ترین رشته های مهندسی است که شامل استفاده از مواد مورد نیاز برای ساخت و تولید در صنایع مختلف است. زمینه های تخصصی این رشته ممکن است متفاوت باشد اما در بیشتر موارد مهندس مواد ملزم است تا از شکل خام مواد تا پیچیده ترین ترکیب های شیمیایی و فیزیکی در طراحی محصول آگاه باشد. شغل این مهندسان نیازمند تعامل با مهندسان دیگر مانند مهندسانی در زمینه های الکتریکی، شیمیایی و مکانیکی است. همچنین مهندسان هسته ای و مهندسان هوافضا با مهندسان مواد برای توسعه محصولاتی که به طور خاص برای انجام تولیدات در محیط های منحصر به فرد طراحی شده اند، کار می کنند. تولید مواد جدید و کارآمد، از بزرگترین دستاوردهای هر صعنتی است که از ابتدای تاریخ برای رشد، رفاه، امنیت و کیفیت زندگی انسان ها مورد استفاده قرار می گرفته است. تولید مواد جدید در زمینه های مهندسی مثل عمران، شیمیایی، ساختمانی، هسته ای، هوانوردی، کشاورزی، مکانیکی، زیست پزشکی و مهندسی برق دریچه ی علمی جدیدی را رو به فناوری های جدید باز می کند و مهندسان مواد در صدر همه این موارد و بسیاری دیگر از حوزه های علمی قرار دارند.

مهندسان مواد، مواد مورد استفاده برای ایجاد طیف وسیعی از محصولات، از تراشه های به کار رفته در بال هواپیما گرفته تا باشگاه های گلف و دستگاه های زیست پزشکی را مطالعه و آزمایش می کنند. آن ها خواص و ساختارهای فلزات، سرامیک ها، پلاستیک ها، کامپوزیت ها، نانومواد (مواد بسیار کوچک) و دیگر مواد را بررسی می کنند تا مواد جدیدی به وجود آورند که نیازهای مکانیکی، الکتریکی و شیمیایی خاصی را برآورد کنند. تجربه نشان می دهد که تمام خواص مفید یک ماده در تمامی سطوح، ارتباط تنگاتنگی با ساختار آن دارد. از جمله اینکه اتم ها چگونه به هم می پیوندند و باعث تشکیل مواد می شوند. شما به عنوان یک مهندس مواد مسئول کار با مواد مختلف برای بهبود عملکرد خود و همچنین ایجاد مواد جدید و کمک به پیشبرد فناوری ها و یا محصولات تازه هستید. درک خواص و رفتارهای مواد مختلف از مهم ترین بخش های رشته مهندسی مواد به شمار می رود. برخی از مهندسان مواد، مواد معدنی صنعتی، مواد شیمیایی و کامپوزیت ها را برای ایجاد ترکیبات جدید بررسی می کنند، در حالی که برخی دیگر بر روی ترکیب شیشه ها و یا فلزات تمرکز دارند.

مهندسان مواد به طور کلی وظایفی دارند که این وظایف به شرح زیر است:

  • طراحی و ارزیابی پروژه های جدید، مشورت با سایر مهندسان و مدیران در صورت لزوم
  • جمع آوری پیشنهادها، در نظر گرفتن بودجه کار و تجزیه و تحلیل هزینه های پروژه مورد بررسی، نوشتن گزارش و انجام سایر وظایف مدیریتی
  • نظارت بر کار فناوران، تکنسین ها و دیگر مهندسان درگیر در کار
  • طراحی و تست روش های پردازش، نظارت بر چگونگی انجام و ارزیابی مواد
  • تعیین علل شکست محصولات و راه های غلبه بر مشکلات به وجود آمده در پروژه
  • ارزیابی مشخصات فنی و عوامل اقتصادی مربوط به اهداف طراحی فرایند ها و یا محصولات
  • ارزیابی تاثیر مواد بر محیط زیست
  • فروش و ارائه محصولات فلزی
  • طراحی و ارزیابی پروژه های جدید و مشورت با سایر مهندسان
  • استفاده از روش های حرارتی و مکانیکی توسط تغییر خواص مواد
  • بررسی خاصیت مواد و ارزیابی از بین رفتن مواد

همچنین بخوانید: رشته مهندسی مواد در کانادا

اپلای رشته مهندسی مواد در خارج از کشور

خوشبختانه افرادی که قصد تحصیل در رشته مهندسی مواد را دارند و می خواهند در مشاغل مربوط به مهندسی مواد ورود پیدا کنند، از طریق رشته های مهندسی معدن، مهندسی سازه، تکنولوژی، شیمی کاربردی و فیزیک نیز می توانند وارد این حوزه ها شوند. علاقه مندان همچنین می توانند برای رشته های متالوژی، علم پلیمر، مواد زیستی، سرامیک، شیشه و یا زمین شناسی اقدام به اپلای در این حوزه کنند. بسیاری از دانشگاه ها برای پذیرش دانشجویان در رشته مهندسی مواد، شرط معدل را گذاشته اند. و این بدان معناست که بالا بودن نمرات برخی از دروس مرتبط با رشته مهندسی مواد، تاثیر زیادی در قبولی شما خواهد داشت. به طور کلی افرادی که معدل بالای ۱۵ دارند راحت تر می توانند پذیرش بگیرند و اگر فردی می خواهد برای مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد و یا دکتری اپلای کند، بالا بودن نمرات و معدل کارشناسی افراد بسیار اهمیت دارد. توجه داشته باشید که شرط معدل در کشورهایی که از نظر علمی در سطح بالاتری قرار دارند مانند فرانسه کمی متفاوت است و فرد باید حداقل معدل ۱۸ داشته باشد. قبل از اینکه اقدام به اپلای در رشته مهندسی مواد کنید حتما الزامات و شروط دانشگاه مورد نظر خود را برای اپلای بررسی کنید.

 اگر معدل شما پایین تر از حداقل معدلی است که دانشگاه برای پذیرش در نظر گرفته است، نگران نباشید! چرا که شما می توانید این مورد را از طریق دیگری جبران نمایید. به عنوان مثال داشتن مدرک زبان انگلیسی با نمره بالا و همچنین رزومه قوی می تواند پایین بودن معدل شما را جبران کند. اگر مقاله ای نوشته اید و آن را به چاپ رسانده اید حتما آن را در رزومه ی خود ذکر کنید چرا که این مورد خود به تنهایی امتیاز مثبتی برای پذیرش اپلای شما در رشته مهندسی مواد است.

رایج ترین مدارکی که برای مهندسی مواد در نظر گرفته شده است، عبارت اند از:

  • مدرک کاردانی مهندسی مواد که در اغلب کشورها به صورت 2 ساله برگزار می شود و افراد را برای ورود به مقاطع بالاتر مانند کارشناسی (که به صورت 4 ساله است) آماده می کند. افراد در مقطع کاردانی مهندسی مواد اگر نخواهند به تحصیلات خود ادامه دهند می توانند به عنوان تکنسین مواد مشغول به کار شوند.
  • کارشناسی مهندسی مواد یکی از محبوب ترین مدارک رشته ی مهندسی است که افراد می توانند در حوزه های مختلفی مانند متالوژی یا مواد تحصیل کنند. برنامه های کارشناسی و کارشناسی ارشد به طور کلی بر روی روابط بین ساختار و خواص مواد تمرکز می کند و دانشجویان علاوه بر تمرکز روی دروس فیزیک، ریاضی و شیمی، در آزمایشگاه ها و با کامپیوتر نیز کار می کنند.
  • موضوعات مورد بررسی در مقطع کارشناسی ارشد شامل پردازش مواد شیمیایی و فیزیکی مواد، طراحی کامپوزیت ها، فناوری نانو، نانو مواد، اثرات تابش و طراحی مواد مهندسی است.
  • دانشجویان در مقطع دکترای مهندسی مواد بیشتر بر روی انجام تحقیقات تمرکز می کنند.

همچنین درباره بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی ، اپلای با معدل پایین ، اپلای حین سربازی و تاثیر مقاله بر اپلای بخوانید.

اپلای رشته مهندسی مواد در خارج از کشور

ادامه تحصیل رشته مهندسی مواد در خارج از کشور

افرادی که به تحصیل در رشته مهندسی مواد علاقه مند هستند باید نمرات دروس دبیرستانی آن ها در ریاضیات مخصوصا جبر، مثلثات و حسابان و همچنین زیست شناسی، شیمی، فیزیک و برنامه نویسی بسیار بالا باشد تا بتوانند در دانشگاه مورد نظرشان اپلای کنند. حداقل مدرک مورد نیاز برای ورود به مشاغل مربوط به رشته مهندسی مواد، کارشناسی است؛ بنابراین بسیاری از افراد برای تحصیلات بالاتر نیز اقدام به ادامه تحصیل در خارج از کشور می کنند. تقریبا در همه دانشگاه های خارج از کشور دوره های تحصیل در رشته مهندسی مواد به همراه شرکت در کلاس های آزمایشگاه است تا افراد به صورت تجربی نیز با خاصیت مواد آشنا شوند و بتوانند آن ها را در صنعت به کار گیرند. تحصیل در رشته مهندسی مواد معمولا به دو گرایش استخراجی و متالورژی صنعتی تقسیم می شود. استخراج فلزات را متالورژی استخراجی و بررسی رفتارهای فیزیکی و شیمیایی مواد و عناصر سازنده بین آن ها را متالوژي صنعتی می گویند.

خوشبختانه بسیاری از دانشگاه ها برای رشته مهندسی مواد دوره ۵ ساله را در نظر گرفته اند تا فرد بعد از اتمام ۵ سال تحصیلی خود هم مدرک کارشناسی و هم مدرک کارشناسی ارشد بگیرد. دانشجویان معمولا در سال آخر تحصیل خود به انجام تحقیقات می پردازند. بسیاری از دانشگاه ها با مشارکت شرکت های صنعتی، دوره های کارآموزی و برنامه های دیگری را برای دانشجویان در نظر می گیرند تا دانشجویان در حین تحصیلات خود تجربه عملی نیز کسب کنند. درک ابتدایی ترین تا پیچیده ترین خواص مواد، از اصلی ترین مواردی است که دانشجویان رشته مهندسی مواد در دوران تحصیلی خود به آن می پردازند. افراد بعد از اتمام تحصیلات خود می توانند در حوزه های صنایع کامپیوتر، الکترونیک، حمل و نقل، ساخت فلزات، ماشین سازی و انجام پروژه های مربوطه به این رشته بپردازند.

درباره کارآموزی در خارج از کشور بیشتر بخوانید.

 گرایش های رشته مهندسی مواد در خارج از کشور

گرایشتوضیحات
سرامیک سازیسرامیک ها از ترکیبات موادی به وجود می آیند که هم می توانند فلزی باشند و هم غیر فلزی و به اشکال مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. سرامیک ها تنوع بسیار زیادی دارند و می توانند به صورت آجر و یا سفال نیز استفاده شوند. از آن جایی که شناسایی مواد و میزان حرارت وارد شده به سرامیک بسیار اهمیت دارد این رشته از مهم ترین زیر شاخه های رشته مهندسی مواد به شمار می رود چرا که مهندسان باید این سرامیک ها را به گونه ای بسازند که بسیار مقاوم باشند. کاربردهای دیگر سرامیک برای ساخت شیشه، چینی، وان و دستشویی و مینا سازی است. سرامیک سازی امروزه کاربرد بسیار زیادی دارد و به غیر از کاربرد های ضروری مانند ظروف غذاخوری، در رو شویی و سنگ توالت به کار رفته در حمام و دستشویی و همچنین در وسایل تزئینی منازل نیز تاثیر زیادی دارند.  
مهندسی سرامیکمهندسی سرامیک علم تولید مواد معدنی و غیر فلزی است که این کار یا با عمل گرما یا در دماهای پایین تر با استفاده از واکنش های خاص از محلول های شیمیایی با خلوص بالا انجام می شود. مهندسی سرامیک  شامل بررسی مواد اولیه، مطالعه و تولید ترکیبات شیمیایی مورد نظر، تشکیل آن ها به قطعات و مطالعه ساختار، ترکیب و خواص آن ها است. مواد سرامیکی ممکن است دارای ساختار بلوری یا تا حدی کریستالی باشد و مهندس سرامیک باید این مواد را به گونه ای بسازد که در عین ظریف بودن مقاومت بالایی نیز داشته باشند. خواص مواد سرامیکی کاربردهای زیادی را در مهندسی مواد، مهندسی برق، مهندسی شیمی و مهندسی مکانیک به وجود می آورد. مواد سرامیکی در طیف وسیعی از صنایع از جمله معدن، هوافضا، پزشکی، پالایشگاه، صنایع غذایی و شیمیایی، علم بسته بندی، الکترونیک، برق صنعتی و انتقالی، و انتقال موج مورد استفاده قرار می گیرد.
مهندسی کامپوزیتعلم کامپوزیت، ترکیبی از موجودیت های مکانیکی و شیمیایی است و نیاز به توجه زیاد به جزئیات و درک عمیقی از پیچیدگی های آن دارد و این علم زمانی میسر می شود که فرد اطلاعات زیادی از پیچیدگی های محصولات کامپوزیت داشته باشد. مهندسان کامپوزیت از مواد کامپوزیتی مانند ظروف، کامپوزیت های فیبر کربنی و مواد مبتنی بر فیبر شیشه ای برای طراحی سازه ها و ساختمان ها بهره می برند. مهندس کامپوزیت می تواند مسئولیت های متفاوتی داشته باشد. بسیاری از آن ها در شرکت ها مسئولیت های فنی، فرایند تولید و اداری را انجام می دهند. شرکت های مربوط به ساخت کامپوزیت، بیشتر افرادی را استخدام می کنند که فارغ التحصیل رشته مهندسی مواد باشند. اما با این حال افراد از طریق رشته مهندسی شیمی و مهندسی مکانیک نیز می توانند به این رشته ورود کنند. توجه داشته باشید که رشته مهندسی کامپوزیت در مقاطع بالا مانند کارشناسی ارشد ارائه می شود و علاقه مندان نمی توانند بعد از اتمام تحصیلات دبیرستانی خود برای تحصیل در رشته مهندسی کامپوزیت اپلای کنند. به عبارت دیگر مدرک کارشناسی مهندسی کامپوزیت ارائه نمی شود.  
مهندسی متالورژی / متالوژیمهندسی متالورژی، یک رشته مهندسی اختصاص داده شده به کار با فلزات است. این رشته محدوده هایی مانند استخراج فلزات از زمین، پالایشگاه سنگ های فلزی و طراحی و تولید مواد ساخته شده از مخلوط فلزات را در بر می گیرد که به آن ها فلزات گفته می شود. این رشته به طور کلی خود به دو دسته تقسیم می شود:
1.متالوژی استخراجی
2.متالوژی فیزیکی
در متالورژی استخراجی از مهندسی متالورژی برای استخراج و پالایش فلزات استخراج شده از زمین استفاده می شود. مهندسی متالوژی به مطالعه جنبه های مختلف فلزات و شناسایی مواد درون زمین می پردازد. یک مهندس متالورژي باید به تمام قوانین و مقررات زیست محیطی و ایمنی آشنایی داشته باشد، بتواند با نرم افزارهای مهندسی مخصوصا اتوکد کار کند، محصولات و مواد جدید را از طریق تحقیقات میدانی شناسایی و کشف کند، ویژگی های مطالعه و رفتار فلزات مختلف را شناسایی کند و در صورت نیاز از ماشین ها و تجهیزات استفاده کند.  
شکل دادن فلزاتآشنایی با خواص مواد، مهم ترین عامل موفقیت در این رشته است. چرا که این رشته در مهندسی مواد نقش کاربردی بسیاری دارد. تغییر شکل دادن فلزات به میل گرد، ورقه های فولادی، سیم، مفتول و تیرآهن مهم ترین کارآیی این مواد و به کارگیری آن ها در صنایع گوناگون است.  
مهندسی پلاستیکدر مهندسی پلاستیک مانند اکثر رشته های مهندسی، بررسی یک محصول از حیطه اقتصادی نقش مهمی را ایفا می کند. هزینه ی مواد پلاستیکی از ارزان ترین مواد مورد استفاده قرار گرفته تا پلاستیک های گران بررسی می شود. برخی از پلاستیک ها به صورت بازیافتی تهیه می شوند اما استفاده از آن ها در مهندسی به دلیل قوام فرمولاسیون و خواص فیزیکی کمتر سازگار است. این شغل نیاز به درک عمیقی از ریاضی و فیزیک به منظور کار در صنعت دارد. وظایف مهندسان پلاستیک ممکن است شامل تحقیق، آزمایش و حل مسئله برای تولیدکنندگان خودرو، سازندگان اسباب بازی و ذخیره سازی و نگه داری مواد غذایی باشد. بدون شک یکی از مهم ترین زیرشاخه های رشته مهندسی مواد، مهندسی پلاستیک است. تکنیک های جدید و ترکیب های شیمیایی جدید به طور مداوم در حال پیشرفت هستند تا بهتر به مردم خدمت رسانی کنند. این مهندسان در آزمایشگاه ها کار می کنند تا به بررسی ساختارها و مواد پلاستیکی مختلف بپردازند.  
ریخته گریریخته گری با ذوب آلیاژها و فلزات مختلف و ریختن آن ها در قالب های مخصوص و سپس خنک سازی آن به ایجاد اشکال مختلف کمک می کند. از آن جایی که این شغل تنها با ذوب فلزات و مواد سر و کار دارد زیر شاخه مهمی در رشته مهندسی مواد به شمار می رود. ریخته گری در صنعت کاربرد بسیار زیادی دارد چرا که در بسیاری از مواقع که تغییر شکل اجسام برای صنایع مختلف کار پرزحمت و بسیار گرانی به شمار می رود، با استفاده از جوشکاری شکل مورد نظر خود را در قالب ها می سازند.  
جوشکاریجوشکاری در مهندسی مواد یکی از گرایش های بسیار مهم به شمار می رود و شامل یک فرایند ساخت است که با استفاده از حرارت بالا برای ذوب قطعات باعث همجوشی فلزات یا ترموپلاستیک ها می شود. جوشکاری الزامات کاری زیادی را می طلبد چرا که یک فرایند بسیار خطرناک است و ممکن است آسیب هایی مانند شوک الکتریکی، آسیب بینایی، سوختگی، استنشاق گازها و دودهای سمی ایجاد شود. با این حال رشته جوشکاری از پر اهمیت ترین رشته های مهندسی مواد به شمار می رود و بیشتر شامل همجوشی فلزات است اما در مواقع مورد نیاز نیز روی چوب هم مورد استفاده قرار می گیرد.  

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

بهترین گرایش رشته مهندسی مواد برای اپلای در خارج از کشور

امروزه با پیشرفت جوامع و رونق صنایع در بیشتر کشورها استفاده از علم مهندسی مواد به شدت افزایش یافته است و تقاضا برای همه مشاغل و گرایش های آن همچنان مورد نیاز است. رشته های مهندسی مواد به دلیل کاربردی بودن و تغییر شکل فلزات و استفاده از آن ها در صنایع مختلف، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و افراد هر ساله در گرایش های مختلف آن مشغول به ادامه تحصیل می شوند. نکته قابل توجه در مورد گرایش های مهندسی مواد این است که همه شاخه های آن در صنعت از سرامیک سازی گرفته تا ریخته گری و استخراج مواد در جایی که به آن نیاز باشد کاربردی اند و هیچ کدام بر دیگری برتری ندارند. این رشته از مهم ترین رشته های مهندسی به شمار می رود و  افراد به صورت تخصصی در یکی از شاخه های رشته مهندسی مواد مشغول به کار می شوند.

بهترین گرایش رشته مهندسی مواد برای اپلای در خارج از کشور

بورسیه رشته مهندسی مواد در خارج از کشور

اگر به عنوان دانشجویی بین ‌المللی قصد ادامه‌ ی تحصیل در خارج از کشور را دارید، می ‌توانید با هزینه ‌ی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه، به اهداف خود برسید. بورسیه ‌های تحصیلی یا کمک ‌هزینه‌ های دانشجویی از راه‌ های مختلف تامین می ‌شوند که می ‌توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند.

دانشگاه‌ های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌ های مختلف، بورسیه‌ هایی را برای آن ها در نظر می ‌گیرند. گاهی این بورسیه‌ ها تمام هزینه ‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه ‌ها را تقبل می‌ کند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد الشرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیه‌ ها عبارت اند از:

  • بورسیه ‌های تشویقی

بورسیه ‌های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.

  • بورسیه‌ های ورودی

بورسیه ‌های ورودی به دانشجویان جدید الورود تعلق می‌ گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آن ها اعطا می ‌شود.

  • بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA

بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند.

  • بورسیه ‌های دستیار مدرس یا TA

بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می ‌پردازند.

  • بورسیه ‌های کارآموزی

بورسیه ‌های کار آموزی به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند.

لازم به ذکر است که دانشجویان می ‌توانند علاوه بر بورسیه‌ ها و کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی، وام‌ هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه ‌ها و کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی در رشته‌ ی مهندسی مواد، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به رشته‌ ی مهندسی مواد مطلع شوید.

همچنین درباره بورسیه تحصیلی خارج از کشور ، بهترین کشور برای تحصیل ، فاند تحصیلی و اینکه پذیرش کاندیشنال چیست بخوانید.

دانشگاه های برتر رشته مهندسی مواد در خارج از کشور

 نام دانشگاهتوضیحات
مؤسسه فناوری ماساچوستموسسه فناوری ماساچوست یکی از بهترین دانشکده های جهان برای رشته مهندسی مواد را دارد. این دانشگاه واقع در شهر ماساچوست بوده و شامل جمعیت دانشجویی تقریبا بزرگی است.
موسسه فناوری ماساچوست یا MIT در بین 1715 دانشکده موجود در سراسر کشور، رتبه 5 را به خود اختصاص داده است که این امر حاکی از بی نظیر بودن این دانشگاه در رشته مهندسی مواد است.
تنوع برنامه های مهندسی مواد در دانشگاه ام آی تی تقریبا به 82 برنامه آموزشی می رسد و فارغ التحصیلان از این رشته به طور میانگین در اوایل کار خود تقریبا 64,300 دلار درآمد دارند.   
موسسه فناوری جورجیا – پردیس اصلی/ آتلانتاموسسه فناوری جورجیا، بی شک یک گزینه بی نظیر و یک انتخاب درست برای علاقه مندان به تحصیل در رشته مهندسی مواد است. جمعیت دانشجویی این دانشگاه بزرگ است و آن چه باعث شهرت موسسه فناوری جورجیا شده، کیفیت بالای آموزشی در رشته های مختلف مخصوصا در رشته مهندسی مواد است.
این دانشگاه رتبه 82 از 1715 دانشگاه را برای کیفیت آموزشی برتر به خود اختصاص داده است. تقریبا 116 برنامه مهندسی مواد در مقطع کارشناسی برای دانشجویان این رشته در نظر گرفته شده است و فارغ التحصیلان به طور میانگین در 5 سال اول کاری خود، حدودا 63,500 دلار دستمزد دریافت می کنند.  
دانشگاه تکنولوژی میشیگاندانشگاه تکنولوژی میشیگان یک گزینه مناسب برای افرادی است که قصد تحصیل در رشته مهندسی مواد را دارند. جمعیت دانشجویی این دانشگاه متوسط است و دانشگاه تکنولوژی میشیگان رتبه 205 از 1715 را برای کیفیت آموزشی به خود اختصاص داده است.
بیش از 45 برنامه آموزشی مختلف در رشته مهندسی مواد در دانشگاه تکنولوژی میشیگان آموزش داده می شود.  
موسسه پلی تکنیک رنسلیرموسسه پلی تکنیک رنسلیر (RPI) (Rensselaer Polytechnic Institute)، یک دانشگاه معروف در جهان برای افرادی است که می خواهند آینده درخشانی در رشته مهندسی مواد داشته باشند. این دانشگاه در میان 1715 دانشکده ی جهان و در جایگاه 58 قرار دارد.
موسسه پلی تکنیک رنسلیر همچنین برای مقطع دکترای رشته مهندسی مواد به شدت محبوب است و همین امر موجب تقاضای زیاد علاقه مندان برای تحصیل در این دانشگاه شده است.
طبق گزارشات فارغ التحصیلان رشته مهندسی مواد از دانشگاه پلی تکنیک رنسلیر، فارغ التحصیلان به طور میانگین در 5 سال اول کاری خود حدودا 63,300 دلار درآمد دارند.  
دانشگاه میشیگان آن آربوردانشگاه میشیگان آن آربور یک دانشگاه دولتی بسیار بزرگ با جمعیت دانشجویی زیاد است. این دانشگاه رتبه 38 در بین 1715 دانشکده در جهان قرار دارد.
محبوب ترین برنامه دانشگاه میشیگان آن آربور کارشناسی ارشد رشته مهندسی مواد است. طبق گزارشات به دست آمده در سال های اخیر فارغ التحصیلان به طور میانگین در 5 سال اول کاری خود حدودا 8,071 دلار دستمزد دریافت می کنند.  
دانشگاه واشنگتن – پردیس سیاتلدانشگاه واشنگتن واقع در شهر سیاتل رتبه 97 از بین 1715 دانشکده برتر جهان برای کیفیت بالای آموزشی را دارد.
محبوبیت دانشگاه واشنگتن بیشتر به دلیل مدرک کارشناسی ارشد است و فارغ التحصیلان از این رشته به طور میانگین در اوایل کار خود تقریبا 3,671 دلار درآمد دارند.   
دانشگاه ویسکانسین مدیسونویسکانسین یک دانشگاه دولتی بسیار بزرگ واقع در شهر مدیسون است. این دانشگاه در رتبه 76 از بین 1715 دانشگاه برتر جهان قرار دارد. دانشگاه هر ساله حدودا 70 تا 80 دانشجو را در مقطع کارشناسی مهندسی مواد ثبت نام می کند.  
دانشگاه ملی سنگاپور (NUS)دانشگاه ملی سنگاپور یکی از بهترین دانشگاه های جهان و کشور با سیستم آموزشی متنوع است. دانشگاه ملی سنگاپور در سال 1905 تاسیس شد.
این دانشگاه هر ساله دانشجویان بسیاری را از سراسر جهان جذب می کند. آخرین آمار تحقیقاتی موسسه مهاجرتی تراست نشان می دهد که بیش از 38 هزار دانشجو را از 100 کشور مختلف ثبت نام می کند که در 17 دانشکده مختلف از جمله دانشکده ی تجارت و کسب و کار، دانشکده ی دندان پزشکی، دانشکده ی حقوق، دانشکده ی بهداشت عمومی و دانشکده ی مهندسی آموزش می بینند. در حالی که زبان ماندارین و تامیل زبان های اصلی تدریسی در سنگاپور به شمار می رود، زبان انگلیسی هم به همان نسبت رایج است.  
دانشگاه چینهوادانشگاه چینهوا که در سال 1911 تاسیس شد، شهرتی جهانی در رشته های علوم کامپیوتر و مهندسی، مخصوصا مهندسی مواد دارد. دانشگاه چینهوا یکی از محبوب ترین رشته ها یعنی مهندسی مواد را در کشور چین دارد؛ در نتیجه این کشور یکی از رقابتی ترین فرایند های پذیرش دانشگاهی را در جهان دارا است.  
دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپوراین دانشگاه در سال 1981 قبل از ادغام با نهاد ملی آموزش و پرورش در سال 1991 تاسیس شده است. این دانشگاه یک موسسه مشهور جهانی به ویژه در رشته های مهندسی است.
دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور یکی از بزرگترین دانشکده های جهان در رشته مهندسی است که 10,500 دانشجو را در سطح کارشناسی و 3,500 دانشجو را در سطح تحصیلات تکمیلی ثبت نام می کند.  
امپریال کالج لندنیکی از دلایل تقاضای بالای این دانشگاه برای اپلای، سخت گیری بالای دانشگاه در آموزش است و همین امر موجب افزایش توانمندی های دانشجویان در طول تحصیل شده است.  
دانشگاه های برتر رشته مهندسی مواد در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای رشته مهندسی مواد در خارج از کشور

روند اخذ ویزا در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است؛ اما آنچه اهمیت دارد این است که متقاضی بتواند تمامی مراحل را به درستی انجام دهد، چرا که هر گونه نقص و خطا در این روند ممکن است شما را از ادامه ‌ی تحصیل در خارج از کشور باز دارد و یا باعث تاخیر در فرایند مهاجرت شما شود. بنابراین انتخاب مشاوران با تجربه در این زمینه، به اخذ ویزای شما کمک خواهد کرد. موسسه مهاجرتی تراست با کسب سال‌ ها تجربه ‌ی کاری در زمینه ی اخذ ویزا، شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری می ‌کند. مدارک مورد نظر و مراحل زیر، روند کلی اخذ ویزا را در رشته مهندسی مواد نشان می ‌دهد.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌ ی مورد نظر (در این جا رشته مهندسی مواد)
  • همراه داشتن نامه‌ ی پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل 2 قطعه عکس و حداکثر 5 قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌ ی آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ ی صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ ی سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در تیم مهاجرتی تراست تماس حاصل فرمایید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه کنید.

درباره اینکه ویزای تحصیلی چیست بخوانید.

اپلای رشته مهندسی مواد در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

بسیاری از افراد برای ورود به بازار کار و رشته های مرتبط با رشته مهندسی مواد برای مقطع کارشناسی اپلای می کنند. دانشجویان معمولا در سال های اول به یادگیری دروس پایه می پردازند و سپس در سال های بعد وارد حوزه های تخصصی شده و به صورت عملی در آزمایشگاه ها نیز به بررسی مواد و خواص آن ها می پردازند.

گذراندن دوره های کارآموزی در این رشته از اهمیت بالایی برخوردار است و دوره های کارآموزی فرصت خوبی برای کسب تجربه برای افراد است. دانشجویان در مقطع کارشناسی مهندسی مواد یاد می گیرند که چگونه با ارزیابی عملکرد محصول مورد نظر می توانند وزن و اندازه ایده آلی را برای آن در نظر بگیرند و چگونه این هزینه را به حداقل می رسانند. برای اپلای در این مقطع، متقاضی باید مدرک دبیرستان یا GED (معادل دیپلم، دیپلم متفرقه) (general equivalency diploma) داشته باشد. همچنین شخص باید نمرات بالایی در SAT یا ACT داشته باشند. دروس مورد بررسی در این رشته برای مقطع کارشناسی بیشتر شامل رفتار مکانیکی مواد، مکانیک مواد کامپوزیت، ساختار شناسی مواد، بررسی مواد جنبشی و تغییر شکل مواد است.

بهترین دانشگاه های جهان در مقطع کارشناسی مواد

موسسه فناوری ماساچوست MIT  دانشگاه کالیفرنیا-برکلیدانشگاه ایلینوی در شیکاگوموسسه فناوری جورجیا
دانشگاه نورث وسترندانشگاه میشیگان آن آربوردانشگاه کرنلدانشگاه استنفورد
دانشگاه کارنگی ملوندانشگاه ایالتی پنسیلوانیادانشگاه پردومؤسسه فناوری کالیفرنیا
دانشگاه کلمبیادانشگاه ایالتی کارولینای شمالیدانشگاه ایالتی اوهایودانشگاه کالیفرنیا-سانتا باربارا
دانشگاه فلوریدادانشگاه مینه سوتادانشگاه تگزاس در آستیندانشگاه ویسکانسین-مدیسون

اپلای رشته مهندسی مواد در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

در حالی که بسیاری از مشاغل مهندسی مواد تنها نیاز به مدرک کارشناسی مهندسی مواد دارد، برخی دیگر نیازمند به تحقیقاتی گسترده و تخصصی در مدرک تحصیلات تکمیلی است. بسیاری از علاقه مندان به رشته مهندسی مواد ترجیح می دهند بعد از اتمام برنامه کارشناسی خود برای مقاطع بالاتر نیز اپلای کنند. دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی مواد معمولا قادر به کشف طراحی و آزمایش مواد مختلف برای ترکیب آن ها یا انجام تحقیقات در حوزه مهندسی مواد هستند. داشتن دانش بالا در دروس ریاضیات، فیزیک و شیمی از مهم ترین الزامات ورود به رشته کارشناسی ارشد مهندسی مواد است.

دانشجویان بسته به علاقه خود یکی از زیر شاخه های مهندسی مواد را انتخاب می کنند و در آن مشغول به تحصیل می شوند. فلزات و سرامیک، پلیمرها و کامپوزیت، مواد برای فناوری نانو و مواد برای کاربردهای زیست پزشکی از مهم ترین برنامه های بیشتر دانشگاه های خارج از کشور است. پردازش ساختار و خواص مواد، بررسی مواد زیستی و علم مواد موضوعات کلیدی مورد بررسی در مقطع کارشناسی ارشد است.

اکثر دانشگاه ها برنامه های کارشناسی ارشد را به صورت 2 ساله در نظر گرفته اند که هم می توانند گزینه با پایان نامه را انتخاب کنند و هم گزینه شرکت در یک آزمون جامع. متقاضیان برای اپلای در این مقطع باید نمرات GRE خود را ارائه دهند و نمرات بالایی در مدرک لیسانس خود برای دروس فیزیک، شیمی و ریاضی داشته باشد. بررسی نیمه هادی ها، ترمودینامیک مواد، بررسی ساختارهای کریستالی مواد و بررسی ساختار نانو مواد ها از مهم ترین دروسی است که افراد در این رشته و در این مقطع مورد بررسی قرار می دهند.

اپلای رشته مهندسی مواد در مقطع دکتری در خارج از کشور

افرادی که قصد اپلای در مقطع دکترای رشته مهندسی مواد را دارند بیشتر بر روی تحقیقات تمرکز می کنند و به بررسی تحقیقات در زمینه های مواد الکترونیکی، فلزات، میکرو مواد ها، نانو مواد ها، پلیمرها و کامپوزیت ها و همچنین مطالعه و تحقیق روی سرامیک ها می پردازند. دانشجویان برای اپلای در این رشته باید فارغ التحصیل رشته ای مرتبط با مهندسی مواد در مقطع کارشناسی ارشد باشند. متقاضیان می بایست نمرات GRE خود را ارسال کنند. لازم به ذکر است که برخی از برنامه ها مانند ترمودینامیک مواد، متالورژی مکانیکی و بررسی مشکلات ویژه در علم مواد نیاز به آزمون ورودی برای اپلای در مقطع دکتری دارند.

بهترین دانشگاه های رشته مهندسی مواد در مقطع دکتری

دانشگاه بوستوندانشگاه کلارکسوندانشگاه کلمسوندانشگاه کلمبیا در نیویورک  دانشگاه دوک
دانشگاه جورج واشنگتنموسسه فناوری جورجیادانشگاه جانز هاپکینزدانشگاه لی هایدانشگاه علم و فناوری میزوری
اپلای رشته مهندسی مواد در مقطع دکتری در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته مهندسی مواد در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در رشته مهندسی مواد بسته به دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید با یکدیگر متفاوت است. موسسه مهاجرتی تراست بعد از بررسی های لازم لیست زیر را به عنوان مدارکی که بین این دانشگاه ها در رشته مهندسی مواد مشترک هستند را جمع آوری کرده است. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، مدارک مورد نیاز را از دانشگاه مقصد بررسی کنید.

  • رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
  • برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
  • بسته به دانشگاه مورد نظر خود 2 تا 3 توصیه نامه نیاز دارید.
  • در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
  • مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
  • لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
  • نمرات آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه نمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.

بازار کار رشته مهندسی مواد در خارج از کشور

پیش بینی می شود که تقاضا برای رشته مهندسی مواد در دهه آینده حدود 9 درصد رشد داشته باشد. خوشبختانه بازار کار رشته مهندسی مواد به گونه ای است که افراد در طیف گسترده ای از مشاغل می توانند مشغول به کار شوند. به عنوان مثال مهندسان مواد هم در صنایع قدیمی تر و سنتی مانند هوافضا و هم در صنایع جدیدی که مربوط به آخرین محصولات علمی یا پزشکی هستند، می توانند کار کنند. عوامل زیادی مانند موقعیت جغرافیایی، میزان تحصیلات فرد، جایی که در آن مشغول به کار می شود، ساعات اضافه کاری فرد و سایر عوامل در درآمد مهندسان مواد تاثیرگذار است. آن چه باعث افزایش درامد مهندسان مواد می شود، افزایش مهارت ها و توانمندی های آن ها است؛ چرا که مهندسان مواد باید دانش بسیار بالایی در شیمی و مواد پلیمری داشته باشند، مهارت های تحلیل دقیق داشته باشند، توانمندی های آن ها برای کار با کامپیوتر بسیار بالا باشد تا بتوانند برای خود رزومه کاری درست کنند و در جای بهتر مشغول به کار شوند. بازار کار رشته مهندسی مواد در صورتی برای شما خوب است که الزامات مورد نیاز برای ورود به این رشته را جدی بگیرید. هر چه گواهی ها و مدارک و مهارت های فنی شما بیشتر باشد، در شرکت های بهتری می توانید مشغول به کار شوید.

مهندسان مواد می توانند در صنایع نیروگاهی از جمله شرکت هایی مثل شرکت های نفت و گاز مشغول به کار شوند و یا اینکه در موشک سازی کار کنند. از دیگر مراکز و شرکت هایی که این نوع مهندسان می توانند در آن ها مشغول به کار شوند می توان به سیمان سازی، شرکت های حمل و نقل و حتی در مشاغل مربوط به بیوپزشکی مانند پیچ و پلاک زانو و یا مفاصل مصنوعی نام برد. از آن جایی که تکنولوژی نقش بسیار مهمی در رشته مهندسی مواد دارد، پیشرفت شغلی برای افرادی که اطلاعات خود را همیشه در این حوزه به روز رسانی می کنند بسیار زیاد است. افراد می توانند با توجه به توانمندی های خودشان ارتقاء شغلی داشته باشند و سطح درآمد خود را در این رشته افزایش دهند. بسیاری دیگر نیز در حوزه های تحقیقاتی کار می کنند و نشریات و یا مقالاتی درباره این رشته به چاپ می رسانند و یا اینکه به عنوان استاد دانشگاه مشغول به کار می شوند.

همچنین درباره کار در خارج از کشور ، مهاجرت به خارج از کشور و کاریابی در کانادا بخوانید.

میانگین درآمد مهندسان مواد در کشورهای مختلف

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشور های مختلف است. جدول زیر، برخی از مهم ترین درآمد کشورها را در رشته مهندسی مواد نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.

نام کشوردرآمد
اتریشمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 83,963 یورو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 40 یورو
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 2,897 یورو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 58,819 یورو
میانگین حقوق  رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 104,149 یورو
استرالیامیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 140,431 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 68 دلار
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 4,845 دلار
میانگین حقوق  رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 98,593 دلار
میانگین حقوق  رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 174,576 دلار
باهامامیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 80,789 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت:  39 دلار
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 2,787 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 56,735 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 100,459 دلار
بلغارستانمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 35,411 لو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد ‌ در هر ساعت: 17 لو
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 1,222 لو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 25,278 لو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 44,759 لو
بلاروسمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 16,043 روبل
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد  در هر ساعت: 8 روبل
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 553 روبل
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 11,401 روبل
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 20,189 روبل
برمودامیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 112,102 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 54 دلار
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 3,868 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 78,783 دلار
میانگین حقوق  رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 139,500 دلار
کانادامیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 121,199 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 58 دلار
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 4,181 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 84,952 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 150,424 دلار
چینمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 290,216 یوان
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 140 یوان
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 10,012 یوان
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 205,615 یوان
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 364,079 یوان
کاستاریکامیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 18,363,818 کولون
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 8,829 کولون
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 633,552 کولون
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 12,954,749 کولون
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 22,938,743 کولون
جمهوری چکمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 947,573 کرونا
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 456 کرونا
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 32,691 کرونا
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 663,802 کرونا
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 1,175,383 کرونا
مراکشمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 199,527 درهم
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 96 درهم
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 6,884 درهم
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 140,391 درهم
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 248,587 درهم
مصرمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 207,803 پوند
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 100 پوند
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 7,169 پوند
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 147,704 پوند
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 261,536 پوند
نیوزیلندمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 128,501 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 62 دلار
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 4,433 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 90,146 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 15,9620 دلار
فنلاندمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 78,239 یورو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 38 یورو
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 2,699 یورو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 54,742 یورو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 96,931 یورو
فرانسهمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 74,460 یورو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 36 یورو
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 2,569 یورو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 52,161 یورو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 92,361 یورو
گرجستانمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 130,212 لاری
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 63 لاری
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 4,492 لاری
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 93,073 لاری
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 164,802 لاری
پرتغالمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 44,523 یورو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 21 یورو
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 1,536 یورو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 31,132 یورو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 55,124 یورو
پاکستانمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 2,182,544 روپیه
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 1,049 روپیه
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 75,298 روپیه
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد تجربه‌ ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 1,554,768 روپیه
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 2,753,001 روپیه
مجارستانمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 10,309,812 فورینت
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 4,957 فورینت
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 355,689  فورینت
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 7,236,354 فورینت
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 12,813,283 فورینت
اوکراینمیانگین حقوق  رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 482,086 گریونا
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد  در هر ساعت: 232 گریونا
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 16,632 گریونا
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 343,421 گریونا
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 608,089 گریونا
ایالات متحده‌ ی عربیمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 320,278 درهم
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 154 درهم
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 11,050 درهم
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال)  225,606 درهم
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 399,476 درهم
ایالات متحده‌ ی آمریکامیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 109,636 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 53 دلار
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 3,782 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 76,848 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 136,073 دلار
کره‌ جنوبیمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 62,423,411 وون
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 30,011 وون
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 2,153,608 وون
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 43,981,027 وون
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 77,876,419 وون
سوئدمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 63,193 کرون
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 319 کرون
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 22,880 کرون
میانگین حقوق  رشته مهندسی مواد  با تجربه‌ ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 464,586 کرون
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 822,634 کرون
سنگاپورمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 110,138 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 53 دلار
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 3,800 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 77,495 دلار
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 137,219 دلار
فیلیپینمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 697,454 پزو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 335 پزو
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 24,062 پزو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 493,077 پزو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 873,082 پزو
آفریقای جنوبیمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 502,336 راند
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 242 راند
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 17,331 راند
میانگین حقوق  رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 355,135 راند
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 628,832 راند
مکزیکمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 424,940 پزو
میانگین حقوق  رشته مهندسی مواد  در هر ساعت: 204 پزو
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 14,660 پزو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد  با تجربه‌ ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 299,063 پزو
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 529,546 پزو
ژاپنمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 10,057,531 ین
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 4,835 ین
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد  از ساعات اضافه کاری: 346,985 ین
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه‌ ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 7,039,206 ین
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 12,464,196 ین
قزاقستانمیانگین حقوق رشته مهندسی مواد به صورت کلی: 5,731,057 تنگه
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد در هر ساعت: 2,755 تنگه
میانگین درآمد رشته مهندسی مواد از ساعات اضافه کاری: 197,721 تنگه
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری کم: (1 تا 3 سال) 4,063,821 تنگه
میانگین حقوق رشته مهندسی مواد با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از 8 سال) 7,195,736 تنگه

اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخاب های شما است. مشاوران و وکلای با تجربه ی ما در موسسه ی مهاجرتی تراست با سال ‌ها تجربه در زمینه ‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که وکلای مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

سوالات متداول

مدارک لازم برای اپلای مهندسی مواد چیست؟

مدارکی که لازم است شما برای اپلای در این رشته آماده کنید، شامل مدارک هویتی و مدارک تحصیلی هستند. در پروسه ویزا نیز نیاز است مدارکی تحویل سفارت شوند. مدارک هویتی شامل ترجمه شناسنامه و مدرک پاسپورت معتبر خواهد بود.
سایر مدارک نیز شامل مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ترجمه ریز نمرات و مدرک زبان است. برای پذیرش در مقطع تحصیلات تکمیلی باید توصیه نامه، انگیزه نامه، مقالات علمی(در صورت نیاز رشته) و رزومه شغلی و تحصیلی آماده شوند.
در بعضی از دانشگاه‌ها برای رشته‌های مهندسی نیاز به مدارکی مانند GRE نیز هست که برای اثبات توانایی ریاضی باید آماده شود.

چه مدرک زبانی برای اپلای مهندسی مواد لازم است؟

برای اپلای در این رشته باید با مدارکی مانند تافل یا آیلتس اقدام کنید. البته، روش‌های متعددی برای اثبات توانایی زبان وجود دارد که می‌توان مدارک کمبریج، PTE و آزمون دولینگو را بیان کرد. ممکن است در هر یک از دانشگاه‌ها مدارک زبان مختلف باشند پس بهتر است قبل از هر کاری شرایط دانشگاه مورد نظر را بررسی کنید.
پذیرش مشروط از جمله روش‌هایی است که می‌توان برای آن اقدام کرد. در این روش پس از پذیرش باید در دوره‌های مورد نظر دانشگاه شرکت کرده و توانایی زبان را در مدت بیان شده ارائه دهید.

درآمد فارغ التحصیلان رشته مهندسی مواد پس از تحصیل در خارج از کشور چقدر است؟

فارغ التحصیلان این رشته در خارج از کشور دارای درآمد قابل توجهی هستند که یکی از بهترین کشورها برای آن را می‌توان کانادا دانست. در کشور کانادا درآمد میانگین برای مهندسان مواد 120 هزار دلار است که براساس مهارت‌ها و سوابق شغلی این درآمد تا 150 هزار دلار نیز می‌رسد. در کشور آمریکا مهندسان مواد درآمد میانگین 110 هزار دلاری دارند و در استرالیا این میزان تا 140 هزار دلار است.

بهترین کشور برای تحصیل در رشته مهندسی مواد چیست؟

کشورهایی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا و کشورهای پیشرفته اروپایی از بهترین کشورها برای ادامه تحصیل و کار در این رشته هستند. برای انتخاب کشور مورد نظر بهتر است ابتدا شرایط شغلی رشته خود و سطح علمی دانشگاه‌ها را بررسی کنید.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی مواد چیست؟

در تمامی کشورها دانشگاه‌هایی وجود دارند که این رشته را در مقاطع تحصیلی مختلف ارائه داده‌اند. از جمله این مراکز علمی معتبر می‌توان دانشگاه واشنگتن، جورجیا آمریکا، تورنتو کانادا، مک گیل کانادا، استنفورد، ETH سوئیس و کمبریج را نام برد.
البته، در کشورهایی مانند آمریکا و کانادا دانشگاه‌های بسیار زیادی وجود دارند که این رشته را ارائه داده‌اند و در واقع، رشته مهندسی مواد از اساسی‌ترین رشته‌های دانشگاه به شمار می‌رود.

شهریه دانشگاه برای تحصیل و اپلای مهندسی مواد در خارج از کشور چقدر است؟

در این رشته شهریه دانشگاهی وابسته به میزان واحدها و کشور مورد نظر است. در بعضی از کشورها ممکن است شهریه بسیار پایین باشد اما در کشورهای دیگر به دلیل تقاضای بالا و سطح علمی دانشگاه شاید شهریه بیشتری مورد نیاز باشد.
شهریه برای رشته‌های مهندسی مواد در کانادا به صورت میانگین بین 18 هزار دلار تا 45 هزار دلار است و این میزان در کشور آمریکا ممکن است تا بیش از 50 هزار دلار در سال نیز برسد. در کشورهایی مانند استرالیا شهریه تحصیل در رشته مهندسی مواد در حدود 30 تا 35 هزار دلار در سال است.

حوزه‌های شغلی و تحصیلی در رشته مهندسی مواد شامل کدام‌ها است؟

مهندسی مواد شامل گرایش‌های مختلفی می‌شود که فارغ التحصیلان آن می‌توانند در صنایع مختلف فعالیت کنند. برای نمونه صنایع کامپوزیت، متالوژی، پلاستیک سازی و صنایع فلزات از جمله بخش‌های فعالیت مهندسان صنایع است. از دیگر حوزه‌های فعالیت مهندسی صنایع می‌توان سرامیک سازی، صنایع ریخته گری و صنایع نفت و گاز را بیان کرد.

بهترین گرایش‌ها برای تحصیل در رشته مهندسی مواد کدام است؟

برای انتخاب گرایش در این رشته بهتر است ابتدا شرایط شغلی و تحصیلی آن را بررسی کنید. از جمله گرایش‌هایی که در کشورهای پیشرفته مورد توجه است سرامیک، نانو مواد و شناسایی و انتخاب مواد است.

بورسیه‌های تحصیلی در رشته مهندسی مواد کدام هزینه‌ها را پوشش می‌دهند؟

در رشته مهندسی مواد بورسیه‌ها شامل کمک هزینه‌های تحصیلی و جوایز علمی سالانه هستند. این بورسیه‌ها ممکن است بخشی از هزینه‌ها را شامل شوند و شاید هم بتوان تمامی هزینه‌ها را با استفاده از آن پوشش داد. جوایز علمی نیز که سالانه و براساس سوابق علمی به فرد اعطا می‌شود، بخش بزرگی از هزینه‌های تحصیل را شامل می‌شوند.

نکات مهم برای پذیرش در رشته مهندسی مواد شامل کدام موارد است؟

آماده سازی مدارک و ارسال دقیق آن‌ها به سفارت نقش مهمی در طی کردن درست فرآیند اپلای مهندسی مواد دارد. در این رشته ممکن است نیاز به مدارکی مانند GRE باشد که برای اطلاع از آن می‌توانید شرایط دانشگاه مورد نظر را بررسی کنید. همچنین، حداقل نمرات معدل و مدرک زبان در وب سایت هر دانشگاه بیان شده است که قبل از اپلای می‌توانید آن را بررسی کنید.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

  • ام البنین بهروز

    سلام وقت شما بخیر
    بنده دانشجوی ترم سوم مهندسی مواد و متالورزی دانشگاه صنعتی شریف هستم
    چجوری میتونم برم خارج از طریق دانشگاه خودم که تحصیل رو ادامه بدم و اینکه تا حد امکان تحصیل رایگان داشته باشم

    • مشاور موسسه تراست

      با سلام. مهمترین مسئله دارا بودن الزامات دانشگاه می باشد و برای تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در کشور کانادا نیاز است شهریه دانشگاه را پرداخت کنید و تحصیل بصورت رایگان نمی باشد.