اپلای رشته اتاق عمل

اپلای رشته اتاق عمل

معرفی رشته اتاق عمل

تکنسین اتاق عمل، عضو گروه جراحی می باشد و در کنار جراح، متخصص هوشبری و پرستاران فعالیت می کند. علاقه مندان به این رشته با آموزش در کالج و دانشگاه، اصول اساسی کار در اتاق عمل را می آموزند و با وظایف کاری خود آشنا می شوند.

لینک های مفید!

مراحل اپلای رشته اتاق عمل

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

اپلای رشته اتاق عمل در خارج از کشور

در دوره های تکنولوژی اتاق عمل، به دانشجویان آموزش داده می شود که چطور ایمنی اتاق عمل و کارکرد درست تجهیزات را بررسی، در پروسه ی جراحی کمک کنند و بعد از اتمام جراحی وظایف خود را به اتمام برسانند.

رشته اتاق عمل، یکی از معدود رشته های پیراپزشکی است که نیاز به تحصیلات طولانی ندارد. به علاوه بازار کار این رشته بسیار عالی بوده و در تمامی کشورهای دنیا تقاضای رو به رشدی دارد.

درباره اصطلاحات اپلای، تغییر رشته در اپلای و اینکه چگونه اپلای کنیم بدانید.

اپلای مقطع کارشناسی اتاق عمل در خارج از کشور

برای کار در رشته تکنولوژی اتاق عمل، داشتن دیپلم، جواز و مدرک کارشناسی کفایت می کند. در تمامی این دوره ها، کارآموزی و آموزش عملی در بیمارستان یا کلینیک نیز در نظر گرفته می شود؛ طول دوره ی عملی بسته به موسسه تحصیلی و کشور مقصد متفاوت بوده، اما عموما حدود 500 ساعت می باشد. از این میزان، 120 ساعت مستقیما حین عمل جراحی می باشد. تحصیل در رشته اتاق عمل (بسته به کالج، دانشگاه و یا موسسه ی مقصد) بین 12 ماه الی 4 سال زمان می برد و هزینه سالانه آن از 13,500 تا 24,000 دلار متغیر است.

دانشجویان دوره های کارشناسی، با اصطلاحات و رویه های معمول درمانی آشنا شده و یاد می گیرند چطور در تیم جراحی فعالیت کنند. به علاوه با تئوری و تکنیک های استریل کردن محیط، آناتومی بدن انسان، رویه جراحی و کاربرد تجهیزات و پزشکی آشنا می شوند.

برای پیدا کردن دوره های مرتبط می توانید به این صفحه و یا این صفحه مراجعه کنید.

اپلای مقطع کارشناسی ارشد اتاق عمل در خارج از کشور

باور عموم بر این است که تحصیل در مقاطع عالی رشته اتاق عمل لزومی ندارد. اما با تحصیلات کم، پیدا کردن شغل سخت تر بوده و از انجا که ممکن است اطلاعات کافی را در دوره های کوتاه مدت کسب نکرده باشید، در اوایل کار، محیط برایتان چالش برانگیز خواهد بود و باید به تمامی جزئیات دقت کنید. به علاوه، چنانچه قصد دارید با ویزای تحصیلی مهاجرت کنید، مهاجرت برای مقاطع ارشد و دکتری معمولا راحت تر است.

برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد اتاق عمل و رشته های مرتبط، باید مدرک کارشناسی اتاق عمل، زیست شناسی، شیمی، علوم ورزش، پرستاری و سایر رشته های مرتبط با علوم درمانی داشته باشید و دروسی مانند آناتومی، فیزیولوژی، زیست شناسی عمومی، شیمی عمومی، میکروبیولوژی را با نمره ی بالا گذرانده باشید. طی دوره های کارشناسی ارشد، در کنار دروس تخصصی، مهارت های مرتبط با جراحی، مدیریت زمان، برخورد با بیمار، مدیریت استرس و کار گروهی نیز به دانشجویان آموزش داده می شود. هزینه ی سالانه تحصیل در این مقطع، به طور میانگین 20 الی 25 هزار دلار می باشد. برای جستجوی دوره های کارشناسی ارشد مرتبط با رشته ی اتاق عمل می توانید به این لینک مراجعه کنید.

همچنین درباره اپلای برای ارشد، اپلای برای ارشد مجدد و کارشناسی ارشد در کانادا، با مراجعه به هر لینک اطلاعات کاملی کسب کنید.

اپلای مقطع دکتری اتاق عمل در خارج از کشور

دوره های Ph.D. اتاق عمل بسیار محدود هستند. برای تحصیل در مقطع دکترای رشته اتاق عمل، معمولا یا باید رشته تکنولوژی اتاق عمل پیشرفته (Advanced Surgical Technologies) و یا رشته های تخصصی خاص (مانند تکنسین ارتوپدی اتاق عمل) را انتخاب کنید.

هدف از ارائه دوره های دکترای اتاق عمل، از بین بردن شکاف میان رشته های مهندسی، ساخت، فیزیک، شیمی و غیره با سیستم های درمانی است. این دوره ها معمولا بر پیشبرد کارکرد تکنولوژی در زمینه های درمانی و جراحی متمرکز هستند.

درباره اپلای برای دکتری و اپلای برای دکترای مجدد بخوانید.

ادامه تحصیل رشته اتاق عمل در خارج از کشور

دوره های تحصیلی تکنولوژی اتاق عمل بسیار متنوع هستند. می توانید در کالج، مدارس تخصصی، دانشگاه، بیمارستان و یا حتی ارتش، تحصیل کنید. مدت زمان این دوره ها از 12 ماه شروع می شوند. در دوره های خارج از موسسات اکادمیک، معمولا صرفا مجوز کاری و یا دیپلم دریافت می کنید. اما با تحصیل در دانشگاه و کالج، مدرک تحصیلی رسمی دریافت کرده و شانس خود را در پیدا کردن شغل و ترفیع مقام بالاتر می برید.

از آنجا که مشاغل مرتبط با درمان در همه کشورها وجود دارند، برای مهاجرت تحصیلی گزینه های بسیاری پیش رو خواهید داشت. توصیه می کنیم در انتخاب کشور و دانشگاه محل تحصیل بسیار دقت کنید. به علاوه بازار کار و امکان پیشرفت را هم مد نظر قرار دهید.

به عنوان مثال، کشور کانادا همواره بهترین امکانات را برای مشاغل مرتبط با پیراپزشکی ارائه می دهد و نرخ مهاجر پذیری بالایی در این زمینه ها دارد. بنابراین اگر به کشوری مانند کانادا مهاجرت کنید، آینده ی درخشانی در انتظارتان خواهد بود. با مراجعه به صفحه ی مشاغل مرتبط با تکنولوژی اتاق عمل در کانادا، در این لینک، می توانید حقوق و مزایای کار در کانادا و تحصیل در کانادا را مشاهده کنید.

همچنین درباره هزینه تحصیل در کانادا، مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا و اعزام دانشجو به کانادا، با مراجعه به هر لینک اطلاعات کاملی کسب کنید.

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

ادامه تحصیل رشته اتاق عمل در خارج از کشور

دروس رشته اتاق عمل در خارج از کشور

  • دروس تخصصی رشته اتاق عمل

اصول جراحی، داروسازی و داروشناسی، زبان تخصصی، آناتومی، فیزیولوژی، تکنولوژی های جراحی، میکروبیولوژی و کنترل عفونت، اصول ضدعفونی و استرلیزاسیون، ابزار و تکنیک های جراحی، میکروبیولوژی، ارتوپدی، زنان و زایمان، دستگاه های بدن، جراحی روباتیک، جراحی قلب، جراحی چشم و غیره

توجه داشته باشید که هیچ دانشگاهی تمامی دروس و تخصص های مذکور را ارائه نمی دهد.

  • دروس پایه ای رشته اتاق عمل

ریاضیات، زبان، شیمی عمومی، زیست شناسی عمومی، علوم اجتماعی و غیره

برخی از دانشگاه ها دروس مرتبط با تجارت مرتبط با علوم درمانی (مانند بازاریابی، مدیریت منابع انسانی، ارتباطات تخصصی) را هم ارائه می دهند.

گرایش های رشته اتاق عمل در خارج از کشور

رشته اتاق عمل، یکی از رشته های زیرمجموعه پیراپزشکی می باشد و معمولا گرایشی ندارد. اما برای آنکه بهترین رشته را متناسب با علایق خود انتخاب کنید، می توانید در خصوص سایر رشته های مرتبط (مانند پرستاری، دستیار پرستار، دستیار جراحی و غیره) تحقیق کنید.

بهترین گرایش رشته اتاق عمل برای اپلای در خارج از کشور

رشته اتاق عمل معمولا گرایشی ندارد. اما می توانید در رشته های مرتبط ادامه تحصیل دهید.

بورسیه رشته اتاق عمل در خارج از کشور

اسکالرشیپ های رشته اتاق عمل عموما توسط موسسات درمانی و آموزشی ارائه می شوند. توصیه می کنیم پیش از نهایی کردن ثبت نام، با همکاری یک موسسه مهاجرتی، در خصوص وام های دانشجویی و بورسیه های دانشگاه تحقیق کنید.

درباره بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور و فاند تحصیلی بیشتر بخوانید.

دانشگاه های برتر رشته اتاق عمل در خارج از کشور

معیار QS یکی از معتبرترین و مهم ترین نظام های رتبه بندی و طبقه بندیِ سالانه ی دانشگاه های سراسر دنیا محسوب می شود. این سیستم معیارهایی مانند تحقیق و پژوهش، هیئت علمی، امکانات، اشتغال پذیری، آموزش آنلاین، نوآوری، فراگیری، معیارهای تخصصی و غیره را مورد بررسی قرار داده و هر ساله لیستی از بهترین دانشگاه های سراسر دنیا را ارائه می دهد. لیست برترین دانشگاه های رشته های پزشکی و پیراپزشکی در سال 2020 در جدول زیر خلاصه شده است:

نام دانشگاهمکانسایت
دانشگاه هارواردکمبریج، آمریکابه این صفحه مراجعه کنید
دانشگاه آکسفوردآکسفورد، انگلستانبه این صفحه مراجعه کنید
دانشگاه کمبریجکمبریج، انگلستانبه این صفحه مراجعه کنید
دانشگاه استنفوردکالیفرنیا، آمریکابه این صفحه مراجعه کنید
دانشگاه جان هاپکینزمریلند، آمریکابه این صفحه مراجعه کنید
انستیتوی کارولینسکاسولنا، سوئدبه این صفحه مراجعه کنید
دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلسلس آنجلس، آمریکابه این صفحه مراجعه کنید
دانشگاه UCLلندن، انگلستانبه این صفحه مراجعه کنید
دانشکاه ییلکنتیکت، امریکابه این صفحه مراجعه کنید
کالج امپریال لندنلندن، انگلستانبه این صفحه مراجعه کنید

اخذ ویزا برای اپلای رشته اتاق عمل در خارج از کشور

به منظور اخذ ویزای تحصیلی لازم است سه مرحله کلی را طی کنید:

  • جستجوی دوره و دانشگاه
  • ثبت درخواست اپلای و دریافت پذیرش
  • مراحل سفارتی و اخذ ویزا

تیم مهاجرتی تراست در هر مرحله همراه شما خواهند بود و شما را راهنمایی کرده تا مدارک تان را به بهترین نحو آماده کنید و شانس بالایی در دریافت ویزای تحصیلی داشته باشید.

همچنین درباره اینکه ویزای تحصیلی چیست و درباره ویزای تحصیلی کانادا و هزینه ویزای کانادا بخوانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته اتاق عمل در خارج از کشور

برای اپلای تحصیلی رشته اتاق عمل، حتما admissions checklist موجود در سایت دانشگاه را بررسی کنید. مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته اتاق عمل، به کشور و دانشگاه مد نظر بستگی دارد، اما عمدتا شامل موارد زیر است:

  • مدارک تحصیلی، ریز نمرات و ترجمه ی رسمی آنها
  • اسکن مدارک شخصی (معمولا فقط پاسپورت مورد نیاز است) و اسکن عکس پرسنلی
  • ترجمه مدارک شخصی (بسته به درخواست دانشگاه)
  • در بسیاری از دانشگاه ها، برای پذیرش در رشته های پزشکی، آپلود مدارک پزشکی و واکسیناسیون فرد نیز ضروری می باشد.
  • هزینه ثبت نام (ادمیشن فی)
  • مشخصات فردی، مشخصات والدین، آدرس محل زندگی و غیره (برای پر کردن فرم های ثبت نام)
  • رزومه شغلی و تحصیلی
  • مدرک رسمی زبان (معمولا IELTS یا TOEFEL – حداقل نمره ی قابل قبول به دانشگاه بستگی دارد.)
  • انگیزه نامه: علایق خود، تحصیلات اکادمیک، تجربیات کاری مرتبط، اهداف و برنامه هایی که برای تحصیل و پس از آن در نظرگرفته اید را شرح دهید.
  • دو یا سه توصیه نامه از اساتید مطرح
  • لیست مقالات و دستاوردها (برای اپلای مقطع کارشناسی ارشد و دکترا)
  • گواهی تمکن مالی

توجه: تمامی مدارک را براساس فرمت و درخواست دانشگاه آماده کنید تا شانس پذیرش بالاتری داشته باشید و فرایند پذیرش را سریع تر طی کنید.

همچنین بخوانید: تاثیر مقاله بر اپلای ، اپلای بدون مدرک زبان ، اپلای با معدل پایین

بازار کار رشته اتاق عمل در خارج از کشور

تکنسین اتاق عمل در کنار جراحان، پرستاران، متخصص هوشبری و سایر افراد بخش درمانی کار می کنند. این افراد عموما در اتاق عمل کار می کنند و وظیفه دارند محیط اتاق عمل را استریلیزه و آماده سازی کرده و در حین عمل جراحی به پزشکان کمک کنند. اما می توانند در کلینیک های مداوای سرپایی و مطب پزشکان هم مشغول به کار شوند. نرخ رشد شغل تکنسین اتاق عمل، 12 درصد می باشد؛ حدود 72% شاغلین در بیمارستان ها (دولتی و خصوصی)، 11% در کلینیک ها و مراکز درمان سرپایی، 10% در مطب پزشکان و 3% در مطب دندانپزشکان مشغول به کار هستند.

برای کار در رشته اتاق عمل، می توانید به صورت عمومی و در همه حیطه ها فعالیت داشته باشید، و یا تخصص خاصی را (بسته به بیمارستانی که در آن فعالیت می کنید) انتخاب کرده و تنها در اتاق عمل های مرتبط با تخصص منتخب کار کنید. کاردیولوژی، مغز و اعصاب، پیوند عضو، ارتوپد، اطفال و جراحی پلاستیک، معمول ترین تخصص ها هستند.

به علاوه با کسب تجربه و تحصیلات، می توانید در شغل خود پیشرفت کنید و دستیار اول جراح شوید. به علاوه می توانید در بخش تجهیزات بیمارستان فعالیت کنید و پس از چند سال به عنوان مدیر بخش استخدام شوید. حتی اگر بعد از مدتی نخواهید در بیمارستان فعالیت کنید، می توانید در شرکت های بیمه، فروش تجهیزات پزشکی و خدماتی مشغول به کار شوید.

درباره کار در خارج از کشور بیشتر بدانید.

بازار کار رشته اتاق عمل در خارج از کشور

میانگین درآمد رشته اتاق عمل در خارج

میزان حقوق تکنسین اتاق عمل بسته به تخصص، سابقه کاری، تحصیلات، گواهینامه (certificate) و محل کار متفاوت است. جدول زیر، میزان حقوق متخصصین رشته اتاق عمل در کشورهای مختلف را نشان می دهد.

کشورحقوق سالانه
کاناداحقوق پایه: $39,965 (CAD)
میانگین حقوق: $54,036 (CAD)
بالاترین میزان حقوق: $65,747 (CAD)
استرالیاحقوق پایه: $50,247 (AUD)
میانگین حقوق: $67,828 (AUD)
بالاترین میزان حقوق: $82,662 (AUD)
اتریشحقوق پایه: € 32,168 (EUR)
میانگین حقوق: € 43,519  (EUR)
بالاترین میزان حقوق: € 52,920 (EUR)
چینحقوق پایه: ¥84,264 (CNY)
میانگین حقوق: ¥112,718 (CNY)
بالاترین میزان حقوق: ¥138,624 (CNY)
دانمارکحقوق پایه: kr. (DKK) 266.312
میانگین حقوق: kr. (DKK) 360.394
بالاترین میزان حقوق:  kr. (DKK) 438.114
فرانسهحقوق پایه: € 27,549 (EUR)
میانگین حقوق: € 37,271 (EUR)
بالاترین میزان حقوق: € 45,322 (EUR)
آلمانحقوق پایه: € 30.710 (EUR)
میانگین حقوق: € 41.524 (EUR)
بالاترین میزان حقوق: 50.522 € (EUR)
ایتالیاحقوق پایه: 24.997 € (EUR)
میانگین حقوق: 33.828 € (EUR)
بالاترین میزان حقوق: 41.124 € (EUR)
ژاپنحقوق پایه: ¥3,353,982 (JPY)
میانگین حقوق: ¥ 4,541,646 (JPY)
بالاترین میزان حقوق: ¥ 5,517,694 (JPY)  
هلندحقوق پایه: € 30.912
میانگین حقوق: € 41.820
بالاترین میزان حقوق: € 50.853
نروژحقوق پایه: 301 981 kr (NOK)
میانگین حقوق: 408 308 kr (NOK)
بالاترین میزان حقوق: 496 795 kr (NOK)
انگلستانحقوق پایه: £ 22,454
میانگین حقوق: £30,360
بالاترین میزان حقوق: £36,940
آمریکاحقوق پایه: $ 36,507
میانگین حقوق: $ 49,361
بالاترین میزان حقوق: $ 60,058
معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

مدارک لازم برای اپلای رشته اتاق عمل چیست؟

مدارک لازم در رشته‌های مختلف دانشگاهی معمولا یکسان است. شما ابتدا باید مدارک هویتی معتبر را آماده کنید که شامل پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماهه و ترجمه شناسنامه است. در کنار این موضوع، نیاز دارید تا مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، مدرک زبان و ریز نمرات ترجمه شده را آماده کنید. بهتر است شرایط کار و تحصیل را در کشورهای مختلف بررسی کنید چرا که رشته‌های علوم پزشکی دارای شرایط خاصی برای پذیرش و کار هستند.
از مدارکی که برای تحصیلات تکمیلی مورد نیاز است، باید به توصیه نامه، سابقه کار، رزومه و مقالات علمی اشاره کرد.

مدرک زبان برای اپلای در رشته اتاق عمل کدام است؟

مدرک زبان در کشورها با یکدیگر متفاوت است. برای نمونه، در کشور کانادا بهتر است برای این رشته با مدرک آیلتس اقدام کنید. در پروسه معادل سازی مدارک نیز نیاز به مدرک زبان دارید که در کشورهای مختلف می‌توان با تافل نیز اقدام کرد. بهتر است شرایط معادل سازی مدرک و قوانین دانشگاه مربوطه را در این رشته بررسی کنید تا از مدارک مورد تایید و حداقل نمرات اطلاع پیدا کنید.

آیا می‌توان بدون مدرک زبان برای پذیرش رشته‌های پزشکی اقدام کرد؟

بهترین کار برای اپلای در این رشته و سایر رشته‌های دانشگاهی این است که مدرک زبان را قبل از اپلای آماده کنید. در واقع، داشتن مدرک زبان می‌تواند فرآیند اپلای را برای شما به سرعت طی کند اما در صورت نداشتن آن، مشکلات متعددی برایتان به وجود خواهد آمد.

درآمد فارغ التحصیلان رشته اتاق عمل در خارج از کشور چقدر است؟

متخصصان اتاق عمل در خارج از کشور دارای درآمد مناسبی هستند که از آن جمله می‌توان کانادا را نام برد. در این کشور فارغ التحصیلان این رشته درآمد بیش از 65 هزار دلاری در سال دارند. در کشور استرالیا این میزان بیش از 80 هزار دلار استرالیا است. همچنین، درآمد متخصصان در کشور آمریکا بیش از 60 هزار دلار برآورد شده است. باید گفت، میزان دریافتی برای متخصصان این رشته به صورت مستقیم وابسته به سوابق شغلی و مهارت‌های فردی است.

آیا برای کار در رشته اتاق عمل در خارج از کشور نیاز به مجوزهای اضافی است؟

برای تمامی تخصص‌های حوزه علوم بهداشت شما باید مجوزهای لازم را اخذ کنید. در کشورهای پیشرفته به دلیل اهمیت نظام سلامت بسیاری از سخت گیری‌ها در مورد جذب نیروی متخصص وجود دارد و این مورد به دلیل جلوگیری از مشکلات مربوطه است. با این حال، ویزای شغلی در بسیاری از کشورها وجود دارد و برای دریافت آن در رشته‌های علوم پزشکی باید مدارک معادل سازی شده و مجوزهای لازم اخذ شوند.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای اپلای در رشته اتاق عمل کدام‌ها هستند؟

دانشگاه‌های بسیاری وجود دارند که این رشته را ارائه داده‌اند. از جمله بهترین مراکز علمی می‌توان هاروارد، آکسفورد انگلیس، کمبریج، UCL لندن و دانشگاه‌های مختلف کشور کانادا را بیان کرد. کالج‌ها و دانشگاه‌های کانادایی از جمله بهترین و معتبرترین مراکز علمی برای زیر شاخه‌های علوم پزشکی به شمار می‌روند. شما می‌توانید بهترین دوره‌ها را در کالج های کانادا برای این رشته بیابید.

دروس رشته اتاق عمل شامل کدام موارد است؟

رشته اتاق عمل دارای دروس تخصص جذابی است که می‌توان اصول جراحی، داروسازی و داروشناسی، زبان تخصصی، آناتومی و فیزیولوژی را بیان کرد. از دروس پایه نیز باید به ریاضیات، زبان، شیمی، زیست شناسی عمومی اشاره کرد. متخصصان این رشته باید در دروس تخصصی دیگر مانند میکروبیولوژی، دستگاه‌های بدن و جراحی رباتیک نیز به مهارت عالی دست پیدا کنند.

نکات مهم برای پذیرش در رشته اتاق عمل و تحصیل در آن چیست؟

قبل از اپلای و اقدام برای پذیرش بهتر است مدارک و شرایط مورد نیاز را در وب سایت دانشگاهی بررسی کنید. این شرایط در مورد کشورهای مختلف ممکن است متفاوت باشد. آماده کردن دقیق مدارک و رزومه از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین، تمامی مدارک شما باید به صورت ترجمه شده باشد.

آیا می‌توان در مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشته اتاق عمل ادامه تحصیل داد؟

در این رشته امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر وجود دارد. برای اطلاع دقیق از شرایط می‌توانید وب سایت دانشگاه‌ها را بررسی کنید.

وظایف تکنسین اتاق عمل چیست؟

وظایف معمول تکنسین اتاق عمل به سه بخش اجرایی تقسیم می شود
پیش از عمل جراحی
حین عمل جراحی
پس از پایان عمل جراحی
وظایف تکنسین اتاق عمل پیش از شروع جراحی
استریل کردن محیط اتاق عمل و تجهیزات جراحی
انتقال بیمار به اتاق عمل
 کمک به آماده سازی بیمار برای جراحی
گردآوری، شمارش و طبقه بندی کردن تجهیزات و ابزارهای لازم در حین جراحی
وظایف تکنسین اتاق عمل در حین جراحی
استریل کردن محیط و جلوگیری از آلودگی
رساندن ابزارهای جراحی به جراح و دستیاران
کمک به خارج سازی بافت های بدن بیمار در مواقع لزوم
وظایف تکنسین اتاق عمل پس از جراحی
شمارش و جمع آوری ابزارهای استفاده شده در حین جراحی
پانسمان کردن
جمع آوری سوزن ها و پانسمان ها و مواد دورریز
استریلیزاسیون محیط اتاق عمل

مزایای تحصیل در رشته اتاق عمل چیست؟

1. رشته اتاق عمل جز, رشته هایی است که کوتاه ترین دوره تحصیلی را دارد.
2. بازار کار این رشته در تمامی کشورها مناسب است. به طور کلی تمامی رشته های مرتبط با خدمات درمانی همواره بازار کار بسیار مناسبی دارند. بنا بر اعلامیه سازمان آمار آمریکا، نرخ رشد بازار کار رشته اتاق عمل 12 درصد می باشد و تا سال 2028، هزاران درخواست استخدامی برای متخصصین این رشته وجود خواهد داشت.
3. حقوق مناسب
4. با کسب تجربه ی کافی، می توانید در این رشته پیشرفت کنید و دستیار اول جراح شوید؛ یا می توانید تحصیلات خود را در رشته های تخصصی ادامه دهید و پرستار شوید.
5. کار در رشته اتاق عمل، در مقایسه با سایر مشاغل مرتبط با درمان، سخت نیست. به علاوه برای این رشته همواره تقاضای استخدام وجود دارد و هیچگاه بدون کار نمی مانید.

آیا تکنیسین اتاق عمل شغل سختی است؟

تمامی مشاغل مرتبط با پزشکی و محیط ها ی درمانی، استرس و سختی کار خاص خودشان را دارند. تکنسین های اتاق عمل بیشترین زمان خود را در اتاق عمل و محیط های استریلیزه می گذرانند و روزی هشت ساعت باید لباس های مخصوص، کلاه، عینک جراحی، دستکش های پلاستیکی بپوشند. کوچکترین خطا در استریلیزاسیون محیط، می تواند به قیمت جان یک بیمار تمام شود؛ به علاوه آنها باید آمادگی عمل های اورژانسی را داشته و همواره آماده باشند.

ساعات کاری تکنسین اتاق عمل در خارج از کشور چقدر است؟

تکنسین های اتاق عمل در روزهای دوشنبه تا جمعه، به صورت شیفتی فعالیت می کنند و هر شیفت (بسته به بیمارستان) بین 8 تا 12 ساعت متغیر است. در مواقع لزوم ممکن است حضور در روزهای تعطیل هم جزو برنامه کاری قرار بگیرد.

آیا تکنسین اتاق عمل، فقط در بیمارستان ها کار میکند؟

خیر. با کسب تجربیات کاری، می توانید حوزه فعالیت خود را گسترده تر کنید و یا در زمینه های مرتبط با رشته خود فعالیت کنید. بسیاری از تکنسین های اتاق عمل در شرکت های خرید و فروش تجهیزات پزشکی مشغول به کار می شوند و یا کسب و کار شخصی خود را ایجاد می کنند. به علاوه پس از کسب مهارت های پیشرفته، می توانید به عنوان مسئول آموزش در سراسر کشوری که در آن اقامت دارید سفر کنید و به آموزش ایمنی های مرتبط با محیط های درمانی بپردازید.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

  • Faeze

    سلام خسته نباشید آیا با مدرک تافل میشه برای ارشد اتاق عمل تو کانادا اقدام کرد ؟
    و یا میشه پرستاری خوند ؟

    • مشاور موسسه تراست

      شرایط و تعریف این رشته در کانادا با ایران تفاوتهایی داره. برای رشته های مرتبط میتونید اقدام کنید.

  • دریا

    سلام هزینه دانشگاه در رشته ارشد اتاق عمل کشور کانادا چقدره و ایا بورس هم شامل میشه؟

    • مشاور موسسه تراست

      با سلام. به طور متوسط شهریه دانشگاه های کانادا ترمی هفت تا ده هزار دلار می باشد و دریافت بورسیه در مقطع ارشد با توجه به محدود بودن فاندها بسیار سخت می باشد.

  • یاسمن رضایی

    سلام برای دایرکت پی اچ دی از اتاق عمل به دکترای نوروساینس در آمریکا چه باید کرد؟

  • الا

    سلام،خیلی ممنونم از مقاله کاملتون
    یه سوال داشتم درامد هایی که نوشتید سالانه ست یا ماهانه؟

  • حسین نادری

    سلام رشته اتاق عمل در کشور های خارجی مقطع دکتری برای ادامه تحصیل دارد ؟

    • مشاور موسسه تراست

      با سلام. این رشته مشابه ایران در کانادا وجود ندارد و برای مقطع دکتری می توانید برای رشته های دیگر مرتبط اقدام کنید.