اپلای صنایع غذایی

اپلای رشته صنایع غذایی

رشد بی رویه جمعیت در جهان در سال های آینده، انسان ها را با کمبود مواد غذایی رو به رو خواهد کرد. به همین علت همه جوامع از الان به فکر استفاده بهینه از مواد غذایی و تولیدات غذایی بیشتر با کیفیت بالا هستند. استفاده از امکانات و تجهیزات کشاورزی مناسب، تاثیرات زیادی در تولید مواد غذایی مرغوب خواهد داشت. متخصصانی که در حوزه صنایع غذایی مشغول به کار هستند، به انجام آزمایش های مختلف در راستای تعیین سلامت و ارزیابی کیفیت مواد غذایی، طراحی دستگاه های مخصوص، تولید مواد غذایی برای کارخانه ها، بسته بندی محصولات، کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی و سایر موارد می پردازند.

بسیاری از علاقه مندان به تحصیل در رشته صنایع غذایی برای تحصیل در خارج از کشور و بهترین دانشگاه های آن اپلای می کنند تا با پیشرفته ترین روش های آموزشی در رشته صنایع غذایی آشنا شوند. این رشته همانند بسیاری دیگر از رشته ها نیازمند به دانستن اطلاعاتی در این خصوص است. بنابراین در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته صنایع غذایی در اختیار شما قرار دهیم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای صنایع غذایی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته صنایع غذایی

به طور کلی، رشته صنایع غذایی، به دو بخش جداگانه علوم و صنایع غذایی و علوم و مهندسی صنایع غذایی تقسیم می شود که دومی یکی از شاخه های اصلی رشته کشاورزی است. صنایع غذایی، شبکه ای پیچیده و جهانی از کسب و کارهای متنوع است که بیشتر مواد غذایی مصرفی توسط جمعیت جهان را تامین می کند. اصطلاح مواد غذایی، مجموعه ای از فعالیت های صنعتی را پوشش می دهد که به تولید، توزیع، پردازش، آماده سازی، حفظ، حمل و نقل و بسته بندی مواد غذایی می پردازد.

صنعت مواد غذایی امروزه به حوزه های متنوعی تقسیم شده است که افراد زیادی در این بخش ها مشغول به کار و فعالیت می شوند. بسیاری از صنایع غذایی تقریبا به طور کامل وابسته به تولیدات محصولات کشاورزی یا ماهیگیری هستند. مجموعه های بزرگی که به تولیدات مواد غذایی، نگه داری و عرضه مواد غذایی می پردازند همه بخشی از صنایع غذایی به شمار می روند. امروزه فرآوری های صنایع غذایی با سرعتی بیش از پیش در حال توسعه و رشد هستند.

 ماشین آلات کشاورزی همواره در حال عوض شدن و به روز رسانی بوده تا با کارآرایی بیشتری محصولات کشاورزی و غذایی مرغوب تری را به دست مصرف کنندگان برسانند. صنایع غذایی، شبکه پیچیده ای از فعالیت های کشاورزی و کسب و کارهای متنوع است که با هم بخش عمده ای از مواد غذایی مصرفی برای جمعیت جهان را تامین می کند.

اگر چه تعریفی رسمی برای این اصطلاح وجود ندارد، اما صنایع غذایی، تمام جنبه های تولید و فروش مواد غذایی را هم پوشش می دهد. این اقدامات می تواند شامل افزایش میزان محصولات کشاورزی و دامی، ساخت تجهیزات پیشرفته در مزارع، فرآوری مواد غذایی، بسته بندی و لیبل زدن (برچسب زدن) مواد غذایی، چارچوب های نظارتی، تامین مالی، بازاریابی، خرده فروشی، تحقیق و توسعه و آموزش صنایع غذایی در حوزه آکادمیک به علاقه مندان در رشته صنایع غذایی باشد.

صنایع غذایی، طیف گسترده ای از موضوعات زیر را پوشش می دهد. در این بخش سعی داریم به شرح کلی تعریف رشته صنایع غذایی بپردازیم اما اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید به این سایت مراجعه فرمایید.

نام حوزهتوضیحات
کشاورزیکشاورزی محصولات، پرورش دام و ماهیگیری (یا پرورش ماهی)
ساخت و سازمواد شیمیایی زراعی، مواد شیمیایی کشاورزی، پرورش بذر، ساخت ماشین آلات کشاورزی
فرآوری مواد غذاییتهیه محصولات غذایی تازه در بازار فروش، تولید محصولات غذایی آماده و نیمه آماده، تولید محصولات جدید، تبلیغات، بسته بندی
عمده فروشی و توزیعانبار داری، حمل و نقل
خرده فروشیفروش محصولات غذایی به سوپر مارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی مستقل، فروش مواد خام به رستوران ها
مقرراتاستفاده از قوانین و مقررات مربوط به حوزه صنایع غذایی برای تولید و فروش مواد غذایی از جمله توجه به کیفیت مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی
تحصیلاتارائه خدمات حرفه ای و مشاوره ای در زمینه صنایع غذایی، آموزش رشته صنایع غذایی در دانشگاه
تحقیقتحقیق و پژوهش در حوزه صنایع غذایی
اپلای رشته صنایع غذایی در خارج از کشور

اپلای رشته صنایع غذایی در خارج از کشور

متقاضیانی که قصد اپلای و ادامه تحصیل در رشته صنایع غذایی را دارند ممکن است بسته به اهدافی که دارند مسیر های انتخابی متفاوتی نیز داشته باشند. به طور معمول تحصیل در مقطع کارشناسی رشته صنایع غذایی ۴ سال به طول می انجامد و متقاضیان یا می توانند به صورت حضوری در کلاس ها شرکت کنند و یا اگر دانشگاه مورد نظرشان گزینه آموزش آنلاین را داشت، به صورت آنلاین آن را انتخاب کنند. انتخاب برنامه تمام وقت یا پاره وقت تاثیر زیادی در طول مدت تحصیلی شما دارد، یعنی دوره های آموزشی پاره وقت مدت زمان بیشتری طول می کشد تا پایان یابد.

درباره اپلای برای ارشد ، اپلای برای ارشد مجدد ، اپلای برای دکتری و همچنین اپلای برای پست داک بیشتر بدانید.

از آن جایی که جهانی شدن و جمعیت های رو به شد همچنان بر نحوه زندگی و کار ما تاثیر می گذارد، تجربیات بین المللی برای موفقیت در رشته صنایع غذایی حیاتی است. دانشجویان با ادامه تحصیل در رشته صنایع غذایی در کشورهای دیگر، مهارت های بالایی را در برنامه های کسب و کار، ارتباطی و فردی به دست می آورند. آشنایی با صنایع غذایی به شما در درک سلیقه مردمان آن کشور یا محل کمک می کند تا بتوانید با بهترین تصمیم گیری، تغییراتی که در صنعت مورد نیاز است را انجام دهید. به طور کلی ادامه تحصیل در رشته صنایع غذایی در خارج از کشور به شما در موارد زیر کمک می کند:

  • بهبود مهارت های بین سازمانی و بین المللی
  • گسترش دیدگاه های بین المللی و فرهنگی
  • گسترش درک شیوه های کسب و کار بین المللی
  • آماده سازی افراد برای کار در محل کاری متفاوت و بین المللی
  • کمک به برقراری روابط بین المللی و همکاری

دانشجویانی که قصد اپلای و ادامه تحصیل در رشته صنایع غذایی را در خارج از کشور دارند، در ابتدا باید هدف خود را مشخص کنند که می خواهند در حوزه علوم و صنایع غذایی تحصیل کنند یا حوزه مهندسی صنایع غذایی؟ رشته مهندسی صنایع بیشتر با رشته های ریاضی، مهندسی و مدیریت سر و کار دارد و افراد در تحلیل مراحل تولید یک محصول از هنگام طراحی و آماده سازی آن تا هنگام بسته بندی آن نقش مهمی دارند.

آن ها همچنین نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ها و تجهیزات کارخانه ها داشته و بسیاری از این افراد همچنین در حوزه های مدیریتی نیز مشغول به کار می شوند. فردی که قصد اپلای در رشته صنایع غذایی چه شاخه مهندسی و چه شاخه علوم را دارد، باید به زبان رسمی کشور مقصد کاملا آشنا باشد. آشنایی با نرم افزارهای مخصوص رشته صنایع یکی دیگر از الزامات تحصیل در این رشته است. نرم افزارهایی مانند اکسل یا گمز از مهم‌ترین نرم افزارهایی است که دانشجویان صنایع غذایی با آن ها سر و کار دارند.

ادامه تحصیل رشته صنایع غذایی در خارج از کشور

بدون شک، کشورهایی که تولیدات محصولات کشاورزی و تولیدات غذایی بسیار خوبی دارند، از لحاظ آموزش رشته صنایع غذایی نیز از بقیه کشورها، در صنعت صنایع غذایی پیشی گرفته اند. بسیاری از افراد هنگام تصمیم گیری برای انتخاب کشور و دانشگاه مورد نظرشان برای ادامه تحصیل در رشته صنایع غذایی دچار تردید می شوند!

در حالی که غذا یکی از اساسی ترین محصولات اقتصادی است، تنها تعداد انگشت شماری از کشورها در تولیدات کشاورزی و اهمیت به رشته صنایع غذایی فعالیت می کنند. بیشتر محصولات کشاورزی، به مساحت های زیادی از زمین کشاورزی نیاز دارند و مساحت زمین های کشاورزی تنها در کشورهای وسیع و بزرگ جهان وجود دارد.

در جدول زیر به ۴ کشور برتر جهان در زمینه تولیدات مواد غذایی و در پی آن آموزش عالی رشته ی صنایع غذایی در کشور مورد نظر اشاره می کنیم.

نام کشورتوضیحات
چینجای شک و شبهه نیست که چین یکی از بزرگ‌ترین تولید کنندگان، وارد کنندگان و مصرف کنندگان محصولات غذایی در جهان است. در حالی که بخش عمده ای از زمین های چین بیش از حد کوهستانی یا بیش از حد برای کشاورزی خشک هستند، مناطق شرقی و جنوبی، خاک حاصلخیزی برای کشاورزی دارند. کشور چین یکی از کشورهایی است که به شدت به رشته صنایع غذایی اهمیت می دهد و به دلیل جمعیت بسیار بالایی که دارد، همواره در پی بهترین راه برای تولیدات یا واردات محصولات غذایی است، به همین علت هر سال متقاضیان زیادی را از سراسر جهان برای تحصیل در رشته صنایع غذایی می پذیرد تا با آموزش نوین این رشته در برترین دانشگاه های چین، همچنان موقعیت عالی خود در این رشته را حفظ کند. کشور چین همچنین، یکی از بزرگ‌ترین نیروهای کار در جهان را دارد. برخی منابع تخمین زده اند که نیروی کار آن ها برای تولید مواد غذایی نزدیک به ۳۱۵ میلیون کارگر است.
هندکشور هند نیز به دلیل جمعیت بسیار بالایی که دارد، اهمیت زیادی به رشته صنایع غذایی و تولید مواد غذایی می دهد. هند از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان مواد غذایی در جهان است، با این حال میزان بهره برداری از مزارع آن کمی از چین، آمریکا و برزیل پایین تر است. اگرچه امروزه کارشناسان نگران رشد جمعیت بیش از اندازه کشور هند هستند، با تلاش های متخصصان صنایع غذایی، پیش بینی می شود طی سال های آینده، تولیدات مواد غذایی در هند از کشور چین هم بیشتر شود.
آمریکاکشور آمریکا از دیرباز یکی از کشورهایی بوده است که به رشته صنایع غذایی اهمیت ویژه ای می داد و در حال حاضر این کشور، یکی از کارآمدترین سیستم های تولید مواد غذایی را در خود دارد. با وجود کمتر بودن نیروی کار و متخصص در آمریکا نسبت به چین، آمریکا تولیداتی به اندازه کشور چین دارد. تولید محصولات کشاورزی آمریکا در بخش های مختلفی از کشور صورت می گیرد. اما به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۱۸، ایالت هایی که بیشترین میزان تولید محصولات کشاورزی را داشته اند عبارت اند از: کالیفرنیا، ایالت آیووا، تگزاس، نبراسکا، تگزاس، مینه سوتا، ایلینوی، کانزاس، کارولینای شمالی، ویسکانسین و ایندیانا محبوب ترین مواد غذایی صادراتی آمریکا، ذرت، سویا و گندم است. از دیگر صادرات رایج می توان به بادام، پنبه و سیب زمینی اشاره کرد.
برزیلکشور برزیل نیز یکی از کشورهایی است که به شدت به پرورش و آموزش متخصصانی در رشته صنایع غذایی اهمیت می دهد. آن چه در مورد تولیدات محصولات غذایی در برزیل همواره مورد توجه بوده است، تولید نیشکر است. حدودا ۳۴ درصد از زمین های برزیل به عنوان زمین زراعی استفاده می شود و مهم‌ترین تولیدات این کشور بیشتر شامل تولید قهوه، نیشکر، سویا و ذرت است. نکته قابل توجه در مورد کشور برزیل این است که کشور برزیل همچنین رتبه بسیار بالایی در صادرات گوشت گاو دارد.

کشور آمریکا از دیرباز یک ابر قدرت در بازارهای غذایی بوده است و هنوز هم یکی از بزرگ‌ترین صادر کنندگان جهان در تولیدات مواد غذایی و محصولات کشاورزی به شمار می رود در حالی که چین و هند تمایل دارند که مواد غذایی تولیدی خود را به جای صادر کردن، به دست مصرف کنندگان داخلی و مردم خود بسپارند.

بیشتر برنامه های در نظر گرفته شده برای رشته صنایع غذایی، با سایر رشته های دیگر نیز مرتبط نیز است. به عنوان مثال در برنامه آموزشی بیشتر دانشگاه ها، دروس زیست شناسی، کسب و کار، شیمی، تغذیه و فناوری وجود دارند. کلاس های مشترک مورد نیاز برای رشته صنایع غذایی به ۴ دسته اصلی تقسیم می شود که در جدول زیر به آن ها می پردازیم. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

نام درستوضیحات
شیمی مواد غذاییبیشتر دوره های شیمی مواد غذایی، شامل آماده سازی دانشجویان برای آگاهی از ساختارهای شیمیایی محصولات غذایی مختلف طراحی شده است. مواد مغذی تشکیل دهنده مواد غذایی مانند کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها، قندها، مواد معدنی و ترکیبات آب در این دوره مورد بررسی قرار می گیرند.
فرآوری مواد غذاییاین دوره شامل آموزش تخصصی به دانشجویان رشته صنایع غذایی در خصوص نحوه بسته بندی مواد غذایی، تولید و حفظ مواد غذایی و ایمنی محصولات از نظر بهداشتی است. آن ها همچنین با قوانین و مقررارت FDA و USDA آشنا می شوند.
علوم غذاییدانشجویان در این حوزه درسی در خصوص رشته صنایع غذایی مفاهیم بنیادی را در علوم غذایی فرا می گیرند تا بتوانند با استفاده از سیستم های مدرن تولید مواد غذایی، تحقیقات، فرایندها و روش های استفاده از این ابزار آلات به چرخه ی تولید مواد غذایی با کیفیت کمک کنند.
تغذیهکلاس های تغذیه شامل آشنایی با سلامت انسان ها، چگونگی تاثیرات مواد غذایی بر بدن آن ها، پیشگیری از به وجود آمدن بیماری و سایر موارد این چنینی است.
گرایش های رشته صنایع غذایی در خارج از کشور

گرایش های رشته صنایع غذایی در خارج از کشور

رشته صنایع غذایی در همه جوامع از اهمیت زیادی برخوردار است و کشورها بهای زیادی برای آن می پردازند. این رشته همانند سایر رشته ها در مقاطع کارشناسی ارشد و یا بالاتر، دارای گرایش های مختلفی است که هر کدام در جایگاه خود کاربرد زیادی دارند. در جدول زیر به برخی از مهم‌ترین این رشته ها و گرایش ها پرداخته می شود.

نام رشتهتوضیحات
مهندسی صنایع غذاییرشته مهندسی صنایع غذایی، یک رشته علمی، دانشگاهی و کاملا حرفه ای است که اصول مهندسی، علوم و ریاضیات را در مورد تولید مواد غذایی از جمله پردازش، تولید، ذخیره سازی، حفاظت، کنترل، بسته بندی و توزیع محصولات غذایی ارزیابی و به کار می گیرد. رشته مهندسی صنایع غذایی، با رشته های گسترده تری مانند مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، مهندسی شیمی، مهندسی کشاورزی و چندین رشته دیگر ارتباط بسیار نزدیکی دارد. مهندسی مواد غذایی، ترکیبی از مفاهیم شیمیایی و فیزیکی خاص تر مانند بیوشیمی، میکروبیولوژی، ترمودینامیک، انتقال گرما و غیره است. مهندسان مواد غذایی، دانش خود را به منظور به کار گیری روش های مقرون به صرفه و با کیفیت بالا به کار می گیرند. مهندس صنایع غذایی، گاهی با به وجود آوردن تغییرات ژنتیکی در محصولات کشاورزی، تولید محصولات را افزایش می دهد. اطلاعات بیشتر در این خصوص را از این سایت مطالعه فرمایید.
علوم و صنایع غذاییمواد اولیه بدون ایجاد تغییرات شیمیایی مختلف برای انسان ها قابل مصرف نیستند و رشته علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مهم‌ترین رشته های تحصیلی که کاربرد زیادی در زندگی و حیات انسان ها دارد، به طراحی و به کار گیری روش های مختلف تولیدات محصولات کشاورزی با کیفیت، نگهداری از آن ها، بسته بندی و رساندن آن ها به دست مشتریان می پردازد.
شیمی مواد غذایی/ شیمی خوراکهمان‌طور که از نام آن پیداست، شیمی غذایی شاخه از شیمی است که به ماهیت بیوشیمی غذاها، خواص آن ها و چگونگی هضم آن ها در بدن می پردازد. شیمی مواد غذایی، مطالعه تمام فرایندهای شیمیایی و واکنش های بیولوژيکی و غیر بیولوژیکی غذاها است. این رشته همچنین به بررسی چگونگی تغییرات محصولات تحت قرار گرفتن تکنیک ها و روش های مختلف برای تولید مواد غذایی یا افزایش تولید آن ها می پردازد. دانشجویانی که به تحصیل در رشته شیمی مواد غذایی یا شیمی غذایی می پردازند، یاد می گیرند که چگونه با استفاده از تکنیک های مختلف می توان میزان کیفیت یک محصول را افزایش داد. فراگیری رشته شیمی خوراک هم شامل پروتئین ها، کربوهیدرات ها و لیپیدها است و هم حوزه های دیگری مانند بررسی ویتامین ها، رنگ، مواد افزودنی به غذاها و دیگر بخش ها را در بر می گیرد. اطلاعات بیشتر در مورد شیمی مواد غذایی را از این سایت مطالعه فرمایید.
زیست فناوری مواد غذاییزیست فناوری مواد غذایی، استفاده از فناوری های ویژه برای اصلاح ژن های منابع غذایی انسان ها است. منابع غذایی ما، شامل حیوانات، گیاهان و میکروارگانیسم ها هستند. افرادی که در رشته زیست فناوری مواد غذایی تحصیل می کنند، آموزش می بینند که چگونه گونه های جدیدی از منابع غذایی مانند گیاهان را می توان تولید کرد که انسان ها بتوانند از آن ها استفاده کنند. مسلما این منابع جدید غذایی، دارای خواص غذایی جدیدی هستند که در همین رشته نیز این خواص بررسی خواهند شد. علم زیست فناوری مواد غذایی به دانشجویان این رشته، آموزش می دهد که چگونه با استفاده از تغییرات ژنتیکی می توان مواد غذایی جدیدی تولید کرد که هم دارای خواص و ارزش غذایی و هم مقرون به صرفه باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه بر روی این لینک کلیک کنید.
فرآوری مواد غذاییصنایع غذایی شاخه ای از علوم غذایی است که به تولید، حفظ، کنترل کیفیت و تحقیق و توسعه محصولات غذایی می پردازد. رشته فرآوری مواد غذایی علمی است که به تکنیک ها و اصول مربوط به پردازش و حفظ مواد غذایی می پردازد. کاربرد این علم، کمک به مواد غذایی ایمن، سالم و مغذی است. مطالعه فراوری مواد غذایی، شامل به کار گیری روش ها و سیستم های جدید برای ایمن نگه داشتن محصولات غذایی و افزایش مقاومت آن ها در برابر آسیب های طبیعی مانند باکتری ها و دیگر میکروارگانیسم ها است. این رشته اهمیت زیادی در حفظ ارزش غذایی محصولات و کاهش سموم موجود در مواد غذایی دارد به گونه ای که این تغییرات باعث افزایش فروش محصولات غذایی می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به این سایت مراجعه فرمایید.
بهداشت و ایمنی مواد غذاییبه طور کلی، اقداماتی که به منظور جلوگیری از ورود آلودگی ها به مواد غذایی صورت بگیرد را ایمنی غذایی می گویند. بهداشت و ایمنی مواد غذایی یک رشته بسیار جالب در حوزه صنایع غذایی است. این رشته شامل عمل سرد کردن، پخت و پز و تمیز کردن مواد غذایی به منظور از بین بردن باکتری های موجود بر روی سطح مواد غذایی است. چرا که بهداشت نامناسب مواد غذایی هنگام دست زدن به مواد غذایی خام ممکن است منجر به مسمومیت غذایی شود. افرادی که از این رشته فارغ التحصیل می شوند می توانند در کلیه مشاغل مربوط به بازرسی و نظارت بهداشتی، آموزشی و تحقیقاتی مشغول به کار شوند.
کنترل کیفی و بهداشتکنترل کیفیت یا تضمین کیفیت در صنعت مواد غذایی، اشاره به اقداماتی دارد که برای اطمینان از کیفیت یک محصول استفاده می شود. در دنیای پر از رقابت بر سر موضوعات مختلف از جمله شرکت های تولید مواد غذایی، مسلما افرادی موفق تر خواهند بود که بتوانند رضایت مشتریان را به دست بیاورند و این امر تنها زمانی میسر می شود که محصولات با کیفیت بالایی به دست مردم برسند. به کار گیری تمامی موارد بهداشتی در تولید مواد غذایی از مهم‌ترین نکاتی است که تولیدکنندگان باید آن را در نظر بگیرند. متخصصانی که در زمینه کنترل کیفی و بهداشت فعالیت می کنند، سعی می کنند همراه با کاهش هزینه ها، کیفیت محصولات را هم در نظر بگیرند. این افراد در پست های نظارتی در شرکت ها و کارخانه های تولیدی نقش بسیار مهمی دارند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.
میکروب شناسی مواد غذاییمیکروبیولوژی غذایی یا میکروب شناسی مواد غذایی به مطالعه میکروارگانیسم هایی می پردازد که باعث آلودگی مواد غذایی می شوند. این میکروارگانیسم ها باعث فساد مواد غذایی می شوند، به ویژه اگر مواد غذایی به خوبی پخته یا نگه داری نشوند. مطالعه رشته میکروبیولوژی مواد غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد. چرا که بیماری های میکروبی می توانند توسط غذاها به انسان ها منتقل شوند و سلامتی انسان ها را به خطر بیندازند. دانشجویان در رشته میکروب شناسی مواد غذایی به شناسایی و ارزیابی چگونگی آلوده شدن مواد غذایی، چگونگی اثر کردن میکروب ها بر مواد غذایی و نحوه پاک‌سازی مواد غذایی از آلودگی های میکروبی می پردازند. اطلاعات بیشتر در این خصوص را از این سایت مطالعه فرمایید.

بهترین گرایش رشته صنایع غذایی برای اپلای در خارج از کشور

علاقه مندان به رشته صنایع غذایی، با توجه حوزه مورد علاقه خود یکی از گرایش های رشته صنایع غذایی را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند. اما مسلما فرد نمی تواند در هیچ رشته ای موفق شود مگر با پشتکار و تلاش خود. به عنوان مثال رشته ای مانند پزشکی که از پردرآمدترین مشاغل دنیا به شمار می رود، بدون تلاش های شبانه روزی عملا بی فایده است!

متقاضیانی که علاقه مند به کار کردن در یکی از حوزه های رشته مهندسی غذایی هستند، تنها در صورتی گرایش مورد نظرشان بهترین گزینه ممکن برای آن ها است که بتوانند از این شغل کسب درآمد کنند. همه گرایش هایی که در جدول بالا بررسی شدند در جایی که به آن نیاز است کاربردی خواهند بود و هیچ یک بر دیگری برتری ندارند! به عنوان مثال تولید یک محصول خوب بدون اطلاع از نحوه درست نگه داری یا نحوه بسته بندی آن مواد غذایی بی فایده است. گفتنی است که همه ی مشاغل و زیر مجموعه های رشته صنایع غذایی با یکدیگر مرتبط هستند.

بورسیه رشته صنایع غذایی در خارج از کشور

بورسیه رشته صنایع غذایی در خارج از کشور

بورسیه ‌های تحصیلی یا کمک ‌هزینه‌ های دانشجویی از راه‌ های مختلف تامین می ‌شوند که می ‌تواند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد الشرایط قرار گیرد.

شاید این سوال پیش بیاید که این بورسیه ها به چه کسانی تعلق می گیرد؟

در پاسخ به چند نوع بورسیه اشاره خواهیم کرد:

  1. بورسیه ‌های ورودی به دانشجویان جدید الورود تعلق می‌ گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می ‌شود.
  2. بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند و در کنار اساتید خود در مسیر پیشرفت علم و دانش گام بر می دارند.
  3. بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می ‌پردازند. مبلغ خوب و قابل توجهی نصیب دانشجویانی می شود که در کنار اساتید به تحصیل می پردازند و دانشجویان می توانند برای هزینه های تحصیل و زندگی خود روی آن حساب کنند.
  4. بورسیه ‌های کار آموزی به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند. این کارها به صورتی برنامه ریزی می شوند که به درس دانشجو لطمه ای وارد نشود. لازم به ذکر است که دانشجو در روزهای تعطیل حتی می تواند به صورت تمام وقت کار کرده و حقوق کار تمام وقت را کسب کند.
  5. بورسیه های تشویقی گاهی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.

درباره بورسیه تحصیلی کانادا ، چگونه بورسیه‌ی تحصیلی بگیریم ، هزینه تحصیل در کانادا و اقامت پس از تحصیل در کانادا بیشتر بدانید.

در صورتی که تمایل دارید مانند سایر دانشجویان از بورسیه ها، کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی یا حتی وام‌ های دانشجویی در رشته صنایع غذایی مطلع شوید، می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به این رشته‌ مطلع شوید. همچنین سایت ‌هایی طراحی شده اند که شما می ‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه ‌های رشته ‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه‌ های رشته ‌ی صنایع غذایی به سایت ‌های www.scholarships.com، scholarshipportal و careeronestop مراجعه کنید.

دانشگاه های برتر رشته صنایع غذایی در خارج از کشور

انتخاب دانشگاه مناسب برای تحصیل در رشته صنایع غذایی، بی شک یکی از مهم‌ترین مسائلی است که باید به آن توجه کنید. دانشجویان به دلیل اینکه سال های زیادی را صرف مطالعه و تحقیق در مورد رشته صنایع غذایی می کنند، اگر انتخاب درستی برای دانشگاه نداشته باشند، هم از نظر علمی چندان موفق نخواهند بود و هم وقت خود را هدر خواهند داد.

موسسه مهاجرتی تراست با بررسی معتبرترین رتبه بندی های جهان برای برترین دانشگاه های رشته صنایع غذایی، لیستی از این دانشگاه ها را تهیه کرده است که در جدول زیر به برخی از مهم‌ترین آن ها می پردازیم.

نام دانشگاهنام مدرکتوضیحات
دانشگاه Bay Pathلیسانس علوم غذایی و ایمنیدانشگاه Bay Path، آموزش رشته علوم و صنایع غذایی را به منظور افزایش مهارت های دانشجویان برای تولید مواد غذایی با کیفیت در نظر گرفته است. دانشجویان حتی می توانند در این دوره به صورت آنلاین شرکت کنند و دوره ها را به صورت اینترنتی یاد بگیرند. تمرکز اصلی کلاس های درس دانشگاه Bay Path در رشته علوم و صنایع غذایی، مقدمه ای بر علوم غذایی، تغییرات ساختاری در تولیدات گیاهان، مدیریت تصمیم گیری و مطالعه میکروارگانیسم های مرتبط با غذا است.
دانشگاه کلمسونلیسانس علوم غذایی و تغذیه انسانیدانشگاه کلمسون چندین گزینه مختلف برای تحصیل دانشجویان صنایع غذایی در نظر گرفته است که متقاضیان می توانند یکی را انتخاب کنند. این برنامه ها شامل فرآوری علوم غذایی، علوم تغذیه و رژیم شناسی و رشته تغذیه است. دانشجویانی که حوزه مطالعاتی رژیم شناسی را انتخاب می کنند، به یادگیری تغذیه در جامعه، تغذیه بهداشت عمومی، رژیم غذایی بالینی و رژيم های غذایی ورزشی می پردازند. از طرف دیگر دانشجویانی که رشته فرآوری علوم غذایی را انتخاب می کنند، تمرکز ویژه ای بر روی مهندسی غذا و کشاورزی، آمار و ریاضیات کاربردی، بسته بندی مواد غذایی، کسب و کار، تغذیه انسان و علوم آشپزی دارند و دانشجویان رشته تغذیه در حوزه صنایع غذایی، بیشتر تمرکز ویژه ای روی انتخاب غذاهای مناسب برای گروه های سنی مختلف مانند کودکان و بزرگ‌سالان و همچنین غذای مناسب برای بیماران خاص یا حوزه هایی از این قبیل دارند.
دانشگاه راتگرزلیسانس علوم غذایییکی از مشهورترین دانشگاه های جهان در حوزه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه راتگرز است که طی یک برنامه ریزی دقیق آموزش رشته علوم غذایی را به صورت آموزش علوم غذایی عمومی، مدیریت و تحقیقات در این حوزه انجام می دهد. اگر به انجام کارهای تحقیقاتی در حوزه صنایع غذایی علاقه مند هستید، دانشگاه راتگرز برای شما یکی از بهترین گزینه هاست. چرا که این دانشگاه فرصت های تحقیقاتی بسیار زیادی را برای شما در اختیارتان قرار می دهد و حتی فرصت انجام تحقیقات در کشورهایی مانند چین و فنلاند نیز در اختیار شما قرار می گیرد. این تحقیقات بیشتر بر روی حوزه های آزمایش میکروب ها و مواد شیمیایی و بررسی راه های مختلف افزایش کیفیت غذاست. راتگرز یک برنامه جامع ۵ ساله که ترکیبی از مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد است را نیز در اختیار علاقه مندان قرار می دهد تا با کمترین زمان به صورت فشرده به سطح بالایی از دانش در رشته صنایع غذایی دست پیدا کنند.
دانشگاه میشیگانلیسانس علوم غذاییدانشگاه میشیگان در حوزه صنایع غذایی، آموزش های ویژه ای را برای موضوعات مربوط به این رشته از جمله علوم پایه، فرآوری مواد غذایی، بسته بندی مواد غذایی و کسب و کار و صنعت مواد غذایی برای دانشجویان در نظر گرفته است. یکی از محبوبیت های دانشگاه میشیگان در رابطه با رشته صنایع غذایی، در نظر گرفتن دوره ها و موضوعات جالب در حوزه صنایع غذایی از جمله قوانین و مقررات غذایی، ایمنی شناسی، کسب و کار، کشاورزی، فروش مواد غذایی و ژنتیک میکروبی است.
دانشگاه دلاورلیسانس علوم غذاییدانشگاه دلاور یکی دیگر از دانشگاه هایی است که اهمیت ویژه ای به انجام تحقیقات در رشته های دانشگاهی خود از جمله صنایع غذایی می دهد. به همین علت این دانشگاه هر سال مقدار زیادی از بودجه خود را صرف انجام تحقیقات می کند. دانشگاه همچنین امکانات ویژه ای را در تابستان برای دانشجویان در نظر گرفته است تا در صورت تمایل به انجام تحقیقات بپردازند.
دانشگاه فلوریدالیسانس علوم غذاییدانشگاه فلوریدا، یکی از مقرون به صرفه ترین دانشگاه های جهان در تحصیل رشته علوم و صنایع غذایی است و همین امر موجب محبوبیت دانشگاه فلوریدا در تحصیل رشته صنایع غذایی شده است. از مهم‌ترین ویژگی های دانشگاه فلوریدا در آموزش رشته صنایع غذایی، وجود آزمایشگاه های تحلیلی میکروبیولوژی است که دانشجویان می توانند از همان سال های اولیه تحصیل خود از آن ها استفاده کنند.
دانشگاه Fresnoلیسانس علوم غذایی و تغذیهگروه علوم غذایی و تغذیه دانشگاه دولتی فرزنو در آمریکا برنامه لیسانس علوم غذایی و تغذیه ویژه ای را در مورد صنایع غذایی آموزش می دهد و در این برنامه، کلیه مهارت های مورد نیاز برای کار در حوزه ی صنایع غذایی در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.دانشجویان از طریق مرکز تحقیقات علوم غذایی و تغذیه، تجربه انجام تحقیقات قابل اجرا در مسیرهای شغلی را در حوزه ی تولید، تحقیق و مدیریت مواد غذایی به دست می آورند. آنچه که دانشگاه فرزنو را از دانشگاه های دیگر متمایز کرده و آن را به دانشگاهی منحصر به فرد تبدیل می کند، تعداد فرصت های کارآموزی، پروژه ها، تجربه کاری و مشارکت در امور تحقیقاتی برای دانشجویان است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این دانشگاه ها به این سایت مراجعه فرمایید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته صنایع غذایی در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای رشته صنایع غذایی در خارج از کشور

ویزای تحصیلی، نوعی مجوز قانونی برای شما به منظور اقامت در شهر مقصد در طول دوران تحصیلتان است. در ابتدا باید بدانید که می خواهید به کدام کشور سفر کنید و ویزای تحصیلی کدام کشور را بگیرید چرا که قوانین و مقررات همه کشورها با یکدیگر متفاوت است و روندی که برای اخذ ویرا طی می کنید نیز در کشورهای مختلف متفاوت است.

درباره ویزای تحصیلی کانادا و تمدید ویزای تحصیلی کانادا و همچنین مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.

یکی از مهم‌ترین نکاتی که قبل از اخذ ویزا باید به آن توجه کنید این است که شرایط مالی خود را در نظر بگیرید. بسیاری از کشورهای جهان برای زندگی و یا ادامه تحصیل کشورهای بسیار گرانی به شمار می روند و شاید نتوانید از عهده مخارج بر بیایید. اخذ ویزا، به اندازه قبولی درخواست پذیرش شما اهمیت دارد چرا که در صورت ناقص بودن مدارک شما ممکن است به مدت یک ترم یا برای همیشه از تحصیل باز بمانید.

درباره بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی بیشتر بدانید.

توجه داشته باشید کشوری که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید باید کاملا با روحیات شما سازگار باشد و آشنایی نسبی با فرهنگ مردمان آن کشور داشته باشید بنابراین قبل از هر اقدامی برای اخذ ویزا حتما در مورد کشور مقصد تحقیق کنید.

نکته دیگر در مورد اخذ ویزا این است که دانش بالای زبان انگلیسی یا زبان رسمی کشور مقصد به شدت الزامی است و بدون داشتن مدرک زبان معتبر معمولا قادر به اخذ ویزا نخواهید بود.

مدارک و مراحل زیر به صورت کلی برای اخذ ویزای تحصیلی در رشته صنایع غذایی آورده شده است.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌  مورد نظر (در اینجا رشته‌ صنایع غذایی)
  • همراه داشتن نامه‌ پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌ آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ ی  صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در تیم تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

درباره ویزای تحصیلی چیست ، تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی کانادا و همچنین تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا بیشتر بدانید.

اپلای رشته صنایع غذایی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

  • اپلای رشته صنایع غذایی در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

محبوب ترین برنامه ای که در رشته علوم و صنایع غذایی در اختیار دانشجویان قرار می گیرد، مدرک کارشناسی است. دانشجویان در این دوره با اصول کامل نگه داری مواد غذایی، بسته بندی و میکروبیولوژی غذایی آشنا می شوند. افرادی که قصد اپلای در مقطع کارشناسی صنایع غذایی را دارند باید الزامات مورد نیاز برای هر دانشگاه را تهیه کنند. برخی از دانشگاه ها ممکن است تنها سوابق تحصیلی متقاضیان را بررسی کنند و برخی از دانشگاه های دیگر به دلیل رقابت بالا در این رشته، از متقاضیان آزمون ورودی بگیرند.

  • اپلای رشته صنایع غذایی در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در رشته صنایع غذایی را در مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد دارند، در مدت ۲ سال به آموزش در این رشته می پردازند. دانشجویان در این دوره یکی از گرایش های رشته صنایع غذایی مانند زیست فناوری مواد غذایی، فرآوری مواد غذایی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، کنترل کیفی و بهداشت، میکروب شناسی مواد غذایی و غیره را به صورت تخصصی انتخاب می کنند. برای اپلای در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی، اگر تجربه کاری داشته باشید یا مقالاتی چاپ کرده باشید، شانس بیشتری برای پذیرش اپلای در دانشگاه مورد نظرتان خواهید داشت.

  • اپلای رشته صنایع غذایی در مقطع دکتری در خارج از کشور

افرادی که بیشتر به حوزه های تحقیقاتی در رشته صنایع غذایی علاقه مند هستند به تحصیل در مقطع دکترای صنایع غذایی می پردازند. فارغ التحصیلان از این رشته می توانند به عنوان استاد دانشگاه مشغول به کار شوند، می توانند پست های مدیریتی در کارخانه جات و مراکز تولیدی داشته باشند و یا اینکه به تحقیق در گرایش و موضوع خاصی از رشته صنایع غذایی بپردازند.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته صنایع غذایی در خارج از کشور

برای اینکه بتوانید در دانشگاه مورد علاقه خود در رشته صنایع غذایی اپلای کنید، به مدارکی نیازمند هستید که در صورت کامل نبودن این مدارک، امکان رد پذیرش شما وجود دارد. مدارک مورد نیاز برای اپلای در رشته صنایع غذایی بسته به دانشگاهی که می خواهید در آن اپلای کنید با هم متفاوت است. به عنوان مثال بعضی دانشگاه ها توصیه نامه های بیشتری از شما می خواهند یا نمرات GPA‌ شما باید بالاتر باشد. مدارک زیر مدارک کلی برای اپلای در این رشته را نشان می دهد در صورتی که به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید با موسسه مهاجرتی تراست در تماس باشید.

  • رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
  • برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
  • بسته به دانشگاهتان ۲ تا ۳ توصیه نامه نیاز دارید.
  • در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
  • داشتن انگیزه نامه نیز از اصلی ترین مدارک ارسالی شما است.
  • مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
  • مدرک زبان معتبر کشور مورد نظر با حداقل نمره مورد نیاز را ارسال کنید.
  • لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
  • آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه ریزنمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.
بازار کار رشته صنایع غذایی در خارج از کشور

بازار کار رشته صنایع غذایی در خارج از کشور

یکی از پردرآمد ترین مشاغل مربوط به حوزه علوم و صنایع غذایی، حوزه های تحقیقاتی این شغل است. به گونه ای که محققان در حوزه صنایع غذایی برای ایجاد محصولات غذایی جدید و یا بهبود فرایند تولید، بسته بندی و تحویل مواد غذایی همواره تحقیقات زیادی را در این باره انجام می دهند. بیشتر مشاغل رشته صنایع غذایی، حداقل به مدرک کارشناسی علوم غذایی یا رشته تغذیه و یا سایر رشته های مرتبط به این رشته نیاز دارد.

درباره کار پس از تحصیل در کانادا ، کار در کانادا ، قانون کار کانادا و همچنین کاریابی در کانادا بیشتر بدانید.

متخصصانی که در حوزه تحقیقاتی کار می کنند، روش های فعلی تولیدات مواد غذایی را بررسی کرده و سپس در مورد کیفیت مواد غذایی اطلاعاتی را به دست می آورند. سازمان های دولتی نیز این افراد را برای انجام تحقیقات در مورد بهبود غذا و تولیدات بیشتر محصولات استخدام می کنند. افرادی که برای سازمان های دولتی در حوزه صنایع غذایی کار می کنند بیشتر وقت خود را روی انجام مطالعات بالینی می گذارند.

طبق پیش بینی های اداره آمار کار (BLS)، اشتغال کلی متخصصان صنایع غذایی تا سال ۲۰۱۸، هفت درصد رشد داشته و این روند کمی بالاتر از میزان سرعت رشد در سایر رشته ها است که این امر حاکی از اهمیت بالای رشته صنایع غذایی در میان رشته های دیگر است.

از طرفی انتظار می رود با توجه به تحقیقاتی که هر ساله توسط محققان صنایع غذایی صورت می گیرد، روش های تولیدی و تکنیک های کشاورزی در طول سال های آینده دچار تغییراتی شود و همین امر موجب اشتغال زایی بیشتر و به وجود آمدن مشاغل جدید در حوزه صنایع غذایی می شود.

 در طول چندین سال آینده، با رشد جمعیت انسان ها، صنعت مواد غذایی دچار چالش های زیادی خواهد شد. افزایش تقاضا برای آب آشامیدنی، تغییرات در الگوهای آب و هوایی و عوامل دیگر ممکن است بر صنایع غذایی و تولیدات مواد غذایی تاثیرات زیادی داشته باشد. به همین علت کشورها از الان به فکر پرورش متخصصانی در زمینه صنایع غذایی هستند تا این بحران را راحت تر مدیریت کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.

میانگین درآمد رشته صنایع غذایی در دیگر کشورها

میانگین درآمد رشته صنایع غذایی در دیگر کشورها

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهم‌ترین درآمد کشورها را در رشته صنایع غذایی نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوقمهندس فرآوری مواد غذایی در اتریشمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۱۷ یورو
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۶۱۴ یورو 
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۶,۰۳۹ یورو   
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۳,۷۶۲ یورو   
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در استرالیامیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۳۳ دلار
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۱,۱۸۹ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۰,۵۰۱ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی‌ با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۴,۸۷۲ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در باهامامیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۱۸ دلار
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۶۵۷ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۷,۹۳۳ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی ‌با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۶,۹۴۵ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در بلغارستانمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۱۲ لو
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۴۲۳ لو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۸,۲۸۲ لو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۰,۷۲۵ لو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذاییدر بلاروسمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۴ روبل
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۱۳۲ روبل
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۶۷۵ روبل
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذاییبا با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹,۵۳۸ روبل
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در برمودامیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۲۶ دلار
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۹۱۹ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹,۰۷۳ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۵,۶۶۷ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در کانادامیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۲۹ دلار
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۱,۰۲۳ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳,۳۷۸ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۲,۹۰۳ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در چینمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۷۲ یوان
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۲,۵۸۸ یوان
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۰,۹۴۶ یوان
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۸۶,۴۵۸ یوان
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در کاستاریکامیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۴,۸۲۵ کولون
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۱۷۲,۶۳۶ کولون
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۳۶۸,۳۴۷ کولون
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲,۳۸۳,۳۴۶ کولون
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در جمهوری چکمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۲۳۰ کرونا
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۸,۲۱۸ کرونا
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۴۸,۲۸۸ کرونا
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۸۵,۳۳۷ کرونا
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در مراکشمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۵۰ درهم
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۱,۸۰۴ درهم
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۶,۷۸۱ درهم
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۹,۰۴۰ درهم
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در مصرمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۵۰ پوند
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۱,۸۰۱ پوند
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۷,۴۴۸ پوند
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۰,۱۶۰ پوند
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در نیوزیلندمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۳۰ دلار
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۱,۰۸۶ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۶,۰۸۸ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۷,۴۵۶ دلار
میانگین حقوقمهندس فرآوری مواد غذایی در فنلاندمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۱۹ یورو
میانگین درآمدمهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۶۶۷ یورو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۸,۲۳۶ یورو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۷,۴۵۵ یورو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در فرانسهمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۱۶ یورو
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۵۷۴ یورو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۴,۳۱۵ یورو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۰,۸۶۴ یورو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در گرجستانمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۲۷ لاری
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۹۶۹ لاری
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۱,۹۱۲ لاری
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۰,۴۳۸ لاری
میانگین حقوقمهندس فرآوری مواد غذایی در پرتغالمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۱۰ یورو
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۳۷۰ یورو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۵,۶۶۰ یورو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۶,۳۱۸ یورو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در پاکستانمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۵۷۹ روپیه
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۲۰,۷۱۷ روپیه
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۹۲,۹۱۷ روپیه
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۵۰۰,۶۴۹ روپیه
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در مجارستانمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۲,۴۷۷ فورینت
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۸۸,۶۱۱ فورینت
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳,۷۶۲,۹۴۶ فورینت میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶,۳۲۴,۰۵۹ فورینت
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در اوکراینمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۱۳۵ گریونا
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۴,۸۲۷ گریونا
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۰۸,۰۴۹ گریونا
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۴۹,۶۵۰ گریونا
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در ایالات متحده‌ عربیمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۷۲ درهم
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۲,۵۹۰ درهم
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۰,۳۷۹ درهم
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۸۵,۵۰۵ درهم
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذاییدر ایالات متحده‌ آمریکامیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۲۸ دلار
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۹۹۰ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۱,۹۹۷ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۰,۵۸۱ دلار
 میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در کره‌ جنوبیمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۱۴,۵۸۴ وون
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۵۲۱,۷۵۴ وون
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۲,۲۴۱,۰۵۹ وون
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۷,۵۵۴,۱۶۳ وون
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در سوئدمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۱۵۰ کرون
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۵,۳۶۶ کرون
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۴۳,۱۵۱ کرون
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۸۲,۲۳۵ کرون
میانگین حقوقمهندس فرآوری مواد غذایی در سنگاپورمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۲۶ دلار
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۹۳۳ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹,۷۳۴ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۶,۷۷۸ دلار
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در فیلیپینمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۱۴۹ پزو
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۵,۳۳۰ پزو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۲۷,۹۶۱ پزو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۸۳,۱۱۵ پزو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۱۷۵ راند
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۶,۲۵۱ راند
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۶۷,۳۶۰ راند
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۴۹,۳۲۹ راند
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در مکزیکمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۱۰۴ پزو
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۳,۷۲۸ پزو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۵۸,۷۴۵ پزو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۶۶,۷۸۹ پزو
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در ژاپنمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۲,۵۲۹ ین
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۹۰,۴۸۶ ین
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳,۸۳۱,۶۳۹ ین
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶,۴۳۹,۵۰۶ ین
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در قزاقستانمیانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی در هر ساعت: ۱,۴۱۲ تنگه
میانگین درآمد مهندس فرآوری مواد غذایی از ساعات اضافه کاری: ۵۰,۵۳۱ تنگه
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲,۱۶۷,۸۳۳ تنگه
میانگین حقوق مهندس فرآوری مواد غذایی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳,۶۴۳,۲۹۱ تنگه

درباره میانگین حقوق در کانادا و مشاغل پردرآمد در کانادا بیشتر بدانید.

اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخاب های شما است. مشاوران و وکلای با تجربه ی ما در موسسه ی مهاجرتی تراست با سال ‌ها تجربه در زمینه ‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در کانادا و اپلای رشته‌ صنایع غذایی در این کشور با مشاوران ما وقت مشاوره رزرو کنید و یا فرم ارزیابی ما را تکمیل نمایید تا وضعیت شما مورد بررسی قرار گیرد.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

مدارک لازم برای اپلای صنایع غذایی چیست؟

مدارک لازم شامل دو دسته مدرک هستند و شما باید مدارک هویتی و مدارک تحصیلی را آماده کنید. در ابتدا داشتن پاسپورت معتبر با اعتبار بیش از شش ماه و ترجمه شناسنامه نیاز است. مدارک تحصیلی برای اپلای مقطع کارشناسی شامل مدرک دبیرستان، ترجمه ریز نمرات و مدرک زبان است. برای مقاطع تحصیلات تکمیلی نیاز به آماده کردن مدرک کارشناسی، ریز نمرات ترجمه شده، مدرک زبان، توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه و مقالات علمی معتبر(در صورت نیاز رشته) است.
ممکن است بعضی از دانشگاه‌ها شروط خاصی داشته باشند که می‌تواند حداقل معدل باشد. پس بهتر است قبل از اپلای وب سایت رشته مورد نظر را بررسی کنید.

آیا داشتن مدرک زبان برای اپلای صنایع غذایی الزامی است؟

مدرک زبان از جمله اصلی‌ترین مدارکی است که برای اپلای مورد نیاز است. این مدرک می‌تواند تافل یا آیلتس باشد که براساس نوع دانشگاه و کشور مورد نظر متفاوت خواهد بود. برای اطلاع دقیق از حداقل نمرات می‌توانید وب سایت دانشگاه و بخش مربوطه را بررسی کنید. در بعضی از دانشگاه‌ها امکان پذیرش مشروط نیز مهیا شده است که می‌توانید قبل از ورود به دانشگاه در دوره‌های مورد نظر شرکت کرده و مدرک زبان را ارائه دهید.

نکات مهم برای اپلای صنایع غذایی چیست؟

در این رشته ابتدا وب سایت رشته را بررسی کنید که در تکمیل مدارک نقصی وجود نداشته باشد. مدارکی که آماده می‌کنید باید به صورت ترجمه شده باشند. توجه به حداقل نمرات مورد نیاز برای معدل و زبان از اهمیت زیادی برخوردار است و در صورت امکان بهتر است نمرات بهتری نسبت به حداقل‌ها ارائه شود. داشتن انگیزه نامه قوی و توصیه نامه دانشگاهی از جمله مهم‌ترین نکات اپلای در این رشته است. در صورتی که برای مقاطع تحصیلات تکمیلی مقالات علمی معتبر ارائه شود، مطمئنا روند پذیرش شما به صورت بهتری طی خواهد شد.

آیا داشتن رزومه شغلی و سابقه کار در اپلای صنایع غذایی تاثیر دارد؟

در تمامی رشته‌های دانشگاهی داشتن رزومه کاری و سابقه شغلی از اهمیت زیادی برخوردار است. با این کار شما نشان می‌دهید که در کنار مباحث تئوری به مباحث عملی نیز تسلط دارید و این نکته مثبتی برای کمیته پذیرش خواهد بود. البته، در کنار سابقه شغلی داشتن سابقه تحقیقاتی و پژوهشی نیز اهمیت زیادی برای اپلای در مقطع تحصیلات تکمیلی دارد.

آیا می‌توان در رشته صنایع غذایی بورسیه دریافت کرد؟

امکان دریافت بورسیه در تمامی رشته‌های دانشگاهی و به خصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی وجود دارد. با این حال، شرط مهم در ارائه این بورسیه‌ها داشتن سوابق علمی عالی و سوابق پژوهشی مناسب است. در بسیاری از موارد شرط اصلی معدل مورد بررسی قرار می‌گیرد اما ممکن است نمرات زبان و سایر سوابق علمی نیز در گرفتن بورسیه‌ها و جوایز تاثیر داشته باشد. بورسیه‌ها ممکن است بخشی از هزینه‌ها را شامل شوند اما بسیاری از بورسیه‌ها نیز وجود دارند که تمامی هزینه‌های زندگی و تحصیل را پوشش می‌دهند.

میانگین حقوق مهندسان صنایع غذایی در کانادا چقدر است؟

● میانگین حقوق مهندسان صنایع غذایی به صورت کلی: ۵۹,۴۷۰ دلار
● میانگین حقوق مهندسان صنایع غذایی در هر ساعت: ۲۹ دلار
● میانگین درآمد مهندسان صنایع غذایی از ساعات اضافه کاری: ۱,۰۲۳ دلار
● میانگین حقوق مهندسان صنایع غذایی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳,۳۷۸ دلار   
● میانگین حقوق مهندسان صنایع غذایی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۲,۹۰۳ دلار

پردرآمد ترین مشاغل مربوط به حوزه علوم و صنایع غذایی کدام اند؟

حوزه های تحقیقاتی

تحصیل در خارج از کشور در رشته صنایع غذایی چه مزایایی دارد؟

● بهبود مهارت های بین سازمانی و بین المللی
● گسترش دیدگاه های بین المللی و فرهنگی
● گسترش درک شیوه های کسب و کار بین المللی
● آماده سازی افراد برای کار در محل کاری متفاوت و بین المللی
● کمک به برقراری روابط بین المللی و همکاری

رشته صنایع غذایی به چه مواردی می پردازد؟

 رشته صنایع غذایی تمام جنبه های تولید و فروش مواد غذایی که شامل افزایش میزان محصولات کشاورزی و دامی، ساخت تجهیزات پیشرفته در مزارع، فرآوری مواد غذایی، بسته بندی و لیبل زدن (برچسب زدن) مواد غذایی، چارچوب های نظارتی، تامین مالی، بازاریابی، خرده فروشی، تحقیق و توسعه و آموزش صنایع غذایی در حوزه آکادمیک به علاقه مندان را در بر می گیرد.

 دانشگاه های معتبر برای اپلای در صنایع غذایی کدام اند؟

● دانشگاه Bay Path
● دانشگاه کلمسون
● دانشگاه راتگرز
● دانشگاه میشیگان
● دانشگاه دلاور
● دانشگاه فلوریدا
● دانشگاه Fresno

رشته مهندسی صنایع غذایی با چه رشته هایی در ارتباط است؟

رشته مهندسی صنایع غذایی با رشته های گسترده تری مانند مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، مهندسی شیمی، مهندسی کشاورزی و چندین رشته دیگر ارتباط بسیار نزدیکی دارد.

کشورهای برتر جهان در زمینه تولیدات مواد غذایی کدام اند؟

کشورهای برتر جهان در زمینه تولیدات مواد غذایی عبارت اند از:
● چین
● هند
● آمریکا
● برزیل
کشور آمریکا از دیرباز یک ابر قدرت در بازارهای غذایی بوده است و هنوز هم یکی از بزرگترین صادر کنندگان جهان در تولیدات مواد غذایی و محصولات کشاورزی به شمار می رود. در حالی که چین و هند تمایل دارند که مواد غذایی تولیدی خود را به جای صادر کردن، به دست مصرف کنندگان داخلی و مردم کشور خود بسپارند.

گرایش های رشته صنایع غذایی کدام اند؟

● مهندسی صنایع غذایی
● علوم و صنایع غذایی
● شیمی مواد غذایی/ شیمی خوراک
● زیست فناوری مواد غذایی
● فرآوری مواد غذایی
● بهداشت و ایمنی مواد غذایی
● کنترل کیفی و بهداشت
● میکروب شناسی مواد غذایی

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید