رشته موسیقی در کانادا

رشته موسیقی در کانادا
مواردتوضیحات
کد شغلی رشته موسیقی در کاناداNOC 5133
میانگین درآمد فارغ‌التحصیلان رشته موسیقی در کانادا۴۶ هزار و ۸۰۰ دلار در سال
گرایش‌های رشته موسیقی در کانادامطالعات موسیقی
تاریخ موسیقی اجرا (از طریق ساز یا آواز)
آهنگسازی
تئوری موسیقی
موسیقی درمانی
مهندسی موسیقی
ترانه‌سرایی
بهترین دانشگاه‌های کانادا برای تحصیل رشته موسیقیدانشگاه تورنتو
دانشگاه بریتیش کلمبیا
دانشگاه مک گیل
دانشگاه مک مستر
دانشگاه آلبرتا
پردرآمدترین مشاغل در رشته موسیقیتهیه‌کننده موسیقی
مهندس ضبط
مدیر برنامه‌ها
مدیر تور
مدیر برنامه‌ریزی
ناشر آهنگساز
تنظیم‌کننده

لینک های مفید!

مراحل اخذ پذیرش رشته موسیقی در کانادا

انگیزه مهاجرت به کانادا

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت به کانادا تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا کانادا ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت به کانادا چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

کانادا دهمین اقتصاد برتر جهان است. نیروی پیشرانه این اقتصاد مهاجران هستند. نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در کانادا برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­های کانادا برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته­ا ید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کانادا شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کانادا شوید. تراست راهنمای جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته موسیقی در کانادا

موسیقی یا موسیقی‌شناسی، هنر ترکیب صداهایی است که به‌صورت نت‌های موسیقی به‌صورت متوالی یا هم‌زمان در یک فرم زیبا و موزون ظاهر می‌شوند و ادغام این جنبه‌ها در یک قطعه آن را کامل می‌کند. موسیقی از ابزارهای موسیقی، سازها و یا صدای انسان برای خلق هنر استفاده می‌کند. موسیقی به ژانرهای مختلفی تقسیم می‌شود که دارای ملودی، هارمونیک، ریتم، فرم، ارکستر، متن ادبی در موارد کاربردی و سایر جنبه‌های آهنگسازی است.

مانند هر رشته‌ای، به دست آوردن مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد در رشته موسیقی نیز می‌تواند دشوار باشد. همچنین، ممکن است بر یک ساز موسیقی خاص، آهنگسازی یا رهبری ارکستر تمرکز داشته باشد و یا تاریخ موسیقی را موردمطالعه و بررسی قرار دهد. تحصیل رشته موسیقی در کانادا و یا کشورهای دیگر، بر موضوعات مختلفی اعم از قومیت شناسی، موسیقی‌شناسی تاریخی، نظریه موسیقی، تحلیل موسیقی، ترکیب موسیقی و موضوعات بسیار متعدد دیگری تأکید دارد و حتی شامل منتقدی موسیقی هم می‌شود.

هنرجویانی که قصد تحصیل در این رشته را دارند، مهارت‌هایی از قبیل خلاقیت، توانایی کار مستقل و تبدیل‌شدن به افرادی مسئولیت‌پذیرتر، سازمان‌یافته و منظم را کسب خواهند کرد. هنرجویان با مطالعه موسیقی قادر خواهند بود خود را برای طیف وسیعی از مخاطبان ابراز کنند، درک متقابل دریافت کنند و مجموعه‌های متناسب با زمینه‌های اجرایی خاص را انتخاب کنند.

کد مشاغل رشته موسیقی در کانادا

در فهرست مشاغل ملی کانادا که هر گروه شغلی را به‌صورت طبقه‌بندی‌شده در گروه‌های مختلف قرار می‌دهد، افرادی که در حال فعالیت در این حوزه هستند، با کد شغلی NOC 5133 مشخص‌شده‌اند. نوازندگان، خوانندگان و سایر افراد فارغ‌التحصیل در رشته موسیقی با ارکسترها، گروه‌های کر، اپرا و سایر گروه‌های محبوب در مؤسساتی مانند سالن‌های کنسرت، تئاتر و در استودیوهای فیلم و تلویزیون اجرا می‌کنند. همچنین، این گروه شغلی شامل معلمان موسیقی که معمولاً در هنرستان‌ها، آموزشگاه‌ها، آکادمی‌ها و خانه‌های موسیقی خصوصی تدریس می‌کنند نیز می‌شود.

گرایش‌ های رشته موسیقی در کانادا

  • مطالعات موسیقی

گرایش مطالعات موسیقی در رشته موسیقی برای خدمت به هنرجویانی طراحی‌شده است که به دنبال توسعه مهارت‌ها، تجربیات و اطلاعات خود هستند تا از طریق فارغ‌التحصیلی در این رشته قادر به فعالیت به‌عنوان معلم موسیقی باشند و بتوانند آموخته‌های خود را به نسل بعدی علاقه‌مندان به این حوزه انتقال دهند. درحالی‌که هنرجویان در چهار زمینه مورد تأکید در این رشته (تار، آواز، کیبورد، سازهای بادی یا کوبه‌ای) آموزش می‌بینند، همه‌ی آن‌ها با انواع آموزش جامع موسیقی در رده‌های سنی مختلف نیز آشنایی پیدا می‌کنند. به‌طورکلی، این گرایش به دنبال این است که هنرجویان موسیقی قوی با مهارت رهبری و آموزشی قوی توسعه دهد.

  • تاریخ موسیقی

تاریخ موسیقی یا موسیقی‌شناسی تاریخی یکی از مهم‌ترین اجزای موسیقی‌شناسی است، رشته‌ای که پیشرفت هنر موسیقی و فرهنگ آن را در طول زمان ثبت می‌کند. تاریخ موسیقی با تاریخ هنرهای دیگر و تاریخ و فرهنگ عمومی و همچنین کل تاریخ توسعه جامعه بشری پیوند تنگاتنگی دارد و عناصر فلسفه را با هم ترکیب می‌کند. این رشته به مطالعه موسیقی و نحوه ارتباط حقایق موسیقی و تاریخی و نقش موسیقی در جامعه در طول تاریخ می‌پردازد. هنرجویان در این رشته مهارت‌های منحصربه‌فردی ازجمله توانایی در شناسایی عناصر موسیقی، تشخیص ویژگی‌های اساسی آهنگ‌ها، تشخیص موسیقی کشورهای مختلف و شناسایی سازهای فرهنگ‌های مختلف را کسب خواهند کرد.

  • اجرا (از طریق ساز یا آواز)

اخذ مدرک کارشناسی موسیقی در گرایش اجرا برای دانشجویانی مناسب است که مایل به کسب آمادگی و مهارت در زمینه اجرای موسیقی و زمینه‌های مرتبط با آن هستند. شما از طریق تحصیل در گرایش اجرا می‌توانید مهارت‌ها، مفاهیم و متدولوژی کافی برای این حوزه را آموزش ببینید تا سطح مهارت خود در استفاده از ابزار موسیقی مورداستفاده‌ی خود را به نمایش بگذارید. این امر از طریق آموزش دروس تخصصی حاصل می‌شود.

  • آهنگسازی

گرایش آهنگسازی در رشته موسیقی مناسب آن دسته از هنرجویانی است که مایل به کسب مهارت و شایستگی در آهنگسازی در سطح کافی برای انتقال تفکر موسیقی در ژانرهای مختلف در سطح هنری هستند. معمولاً اکثر هنرجویان رشته آهنگسازی پس از فارغ‌التحصیلی در این گرایش، تحصیلات تکمیلی را دنبال می‌کنند. هنرجویان رشته آهنگسازی، پس از فارغ‌التحصیلی در این رشته، از مقدار زیادی خلاقیت و مهارت در آهنگسازی و تنظیم آثار موسیقی جدید و همچنین، تسلط بر تکنیک‌های آهنگسازی آکوستیکی و دیجیتال برخوردار می‌شوند.

  • تئوری موسیقی

گرایش تئوری موسیقی برای آن دسته از هنرجویانی به وجود آمده که علاقه‌مند به درک و در نهایت آموزش تئوری موسیقی هستند. بررسی‌ها نشان می‌دهند که بسیاری از فارغ‌التحصیلان این گرایش، تحصیلات تکمیلی خود را در زمینه تئوری موسیقی دنبال خواهند کرد. هنرجویان رشته تئوری موسیقی، توانایی بسیار خوبی برای تجزیه‌وتحلیل جزءبه‌جزء موسیقی به دست می‌آورند. به‌عنوان‌مثال، آن‌ها قابلیت و مهارت تجزیه‌وتحلیل یک اثر موسیقی از جنبه‌ها و دیدگاه‌های مختلف را به دست می‌آورند. همچنین، هنرجویان این رشته دانش گسترده‌ای در مورد رابطه بین نظریه موسیقی و ترکیب موسیقی نیز کسب می‌کنند. یک نمونه از مهارت‌های مرتبط با این حوزه را می‌توان توانایی آهنگسازی با منابع آکوستیک و دیجیتال با تسلط فنی لازم بر تمامی جنبه‌های هر دوی آن‌ها به شمار آورد.

  • موسیقی درمانی

گرایش موسیقی درمانی برای هنرجویانی طراحی‌شده که می‌خواهند خدمات درمانی را به افرادی که از موسیقی استفاده می‌کنند ارائه دهند. هنرجویان این رشته باید موسیقی‌دان‌های قوی باشند و با استفاده از موسیقی برای کمک به زمینه‌ها و مهارت‌های غیر موسیقیایی لذت ببرند. شما به‌عنوان یک هنرجوی رشته موسیقی درمانی، یاد می‌گیرید که از طریق موسیقی با دیگران ارتباط برقرار کنید، منبع الهام آن‌ها باشید و آن‌ها را التیام بدهید. رشته موسیقی درمانی به مهارت‌های فکری خوب نیاز دارد؛ زیرا موسیقی‌درمانگران ملزم به استفاده از مهارت‌های تحلیلی در تعیین اهداف بالینی و مهارت‌های نوشتاری در اسناد هستند.

تحصیل در رشته موسیقی در کانادا

  • متقاضیانی که قصد تحصیل در رشته‌ی موسیقی در کانادا دارند، باید به‌خوبی تحقیق کنند تا متوجه شوند این رشته در کدام دانشگاه‌ها ارائه می‌شود و شرایط کلی دانشگاه موردنظر برای تحصیل دانشجویان بین‌المللی در آن چیست.
  • رشته‌های ارائه‌شده در دانشگاه، میزان شهریه، زبان تدریس و ارائه به همراه حداقل نمره موردنیاز برای مدرک زبان، مهم‌ترین عوامل در انتخاب دانشگاه موردنظر شما در کانادا به شمار می‌روند.
  • پس از پیدا کردن گزینه‌های احتمالی به‌عنوان دانشگاه خود در آینده، باید در خصوص بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های اعطایی به دانشجویان بین‌المللی تحقیق کنید تا بخش قابل‌توجهی از هزینه‌های خود در کانادا را کاهش دهید و یا حتی کاملاً جبران کنید.
  • به‌طورکلی، روال اعطای بورسیه یا کمک‌هزینه‌ی تحصیلی برای مقاطع بالاتر مثل کارشناسی ارشد و دکتری شرایط ساده‌تری دارد، اما دانشجویان نخبه که شرایط تحصیلی عالی داشته باشند، در مقطع کارشناسی هم می‌توانند از بورسیه‌ها بهره‌مند شوند.
  • برای افزایش شانس خود در پذیرش تحصیلی کانادا می‌توانید مدارک زبان معتبری همچون تافل یا آیلتس ارائه دهید.
  • توجه داشته باشید که آیا دانشگاه موردنظر شما برای پذیرش، فقط سوابق تحصیلی را مدنظر قرار می‌دهد و یا دارای آزمون ورودی هم هست.
  • مدارک موردنیاز برای پذیرش تحصیلی در دانشگاه موردنظر خود را جمع‌آوری و ارسال کنید.
  • مهلت تعیین‌شده برای ارسال درخواست پذیرش برای دانشگاه موردنظرتان را حتماً مدنظر داشته باشید تا اگر مدارکتان دچار نقص یا کمبود شدند، فرصت کافی برای اصلاح و یا ارائه مدارک درخواست شده را در اختیار داشته باشید.
  • برای این‌که قادر به تحصیل در رشته‌ی موسیقی و یا هر رشته دیگری در کانادا باشید، باید دارای ویزای تحصیلی کانادا هم باشید. مدت‌زمان اعتبار این ویزا، به طول دوره تحصیل شما در کانادا بستگی دارد و مزیت بزرگ آن قابل تمدید بودن آن می‌باشد.
  • داشتن تمکن مالی لازم برای پرداخت هزینه‌های زندگی در کانادا یکی از مهم‌ترین نکاتی است که باید مدنظر داشته باشید؛ بنابراین، سعی کنید مدارک مرتبط با تمکن مالی خود را به‌صورت جامع و کامل ارائه دهید.
  • داشتن تجربه تألیف مقاله و دستاوردهای علمی بزرگ و معتبر دیگر در ژورنال‌های مهم بین‌المللی می‌توانند شانس شما برای پذیرش در رشته‌ی موسیقی در کانادا را به‌طور چشمگیری افزایش دهند.

دانشگاه‌های کانادا

  • شرایط اخذ پذیرش مدارک موردنیاز
  • ددلاین اپلای ترم‌های پاییز و بهار
  • میانگین شهریه در مقاطع مختلف

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در رشته موسیقی در کانادا

  • تکمیل و ثبت فرم پذیرش در وب‌سایت دانشگاه‌های موردنظر
  • اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا (برای دوره‌های تحصیلی بیشتر از ۶ ماه)
  • داشتن پاسپورت معتبر
  • رزومه تحصیلی
  • ارائه ۲ تا ۳ توصیه‌نامه
  • انگیزه نامه
  • ارائه آخرین مدرک تحصیلی
  • ریزنمرات مقطع دبیرستان و دیپلم
  • مدرک زبان معتبر
  • ارائه لیست مقالات چاپ‌شده
  • گواهی سلامت پزشکی
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • مدارک مالی جهت اثبات تمکن مالی

بورسیه‌ های تحصیلی رشته موسیقی در کانادا

اغلب مراکز آموزشی اعم از دانشگاه‌ها و کالج‌های کانادا برای تسهیل شرایط دانشجویان در امر تحصیل در این کشور، بورسیه‌های مختلفی برای آن‌ها در نظر می‌گیرند که معمولاً هر یک از آن‌ها دانشجویان را ملزم به داشتن یا ارائه شرایط خاصی می‌کنند.

برخی از بورسیه‌های تحصیلی در رشته موسیقی و سایر رشته‌ها در کانادا، تمام هزینه‌های زندگی و تحصیلی دانشجویان را پوشش می‌دهند، برخی دیگر، فقط شامل هزینه‌های تحصیلی می‌شوند و برخی از آن‌ها نیز فقط بخشی از هزینه‌های تحصیل دانشجویان را جبران می‌کنند. این بورسیه‌ها معمولاً شامل موارد زیر می‌شوند:

  • بورسیه‌های تشویقی

دانشجویان نخبه و استعداد درخشان با معدل بالا می‌توانند واجد شرایط این گروه از بورسیه‌های تحصیلی باشند.

  • بورسیه‌های ورودی

دانشجویان سال اولی که جدیدالورود هستند، می‌توانند از این گروه از بورسیه‌های تحصیلی استفاده کنند.

  • بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA

دانشجویانی که به تحقیق و پژوهش می‌پردازند و یا سابقه‌ی نگارش مقالات علمی دارند، برای این گروه از بورسیه‌های تحصیلی واجدالشرایط هستند.

  • بورسیه‌های دستیار مدرس یا TA

دانشجویانی که در کنار اساتید خود به تدریس برای دانشجویان تازه‌وارد و ترم پایین می‌پردازند، می‌توانند شامل افراد واجدالشرایط برای این بورسیه‌ها باشند.

  • بورسیه‌های کارآموزی

دانشجویانی که به انجام کارهای پاره‌وقت در کنار تدریس خود تمایل و علاقه دارند، گروه هدف این دسته از بورسیه‌های تحصیلی هستند.

همچنین، لازم به ذکر است که دانشجویان متقاضی تحصیل در رشته موسیقی و یا سایر رشته‌ها در کانادا این امکان را در اختیاردارند تا در کنار بورسیه‌ها، از کمک‌هزینه‌های تحصیلی و وام‌های دانشجویی نیز بهره‌مند شوند.

  • بورسیه‌هایی که شما واجد شرایط آن هستید
  • findaphd.com: شما با مراجعه به این بانک اطلاعاتی می‌توانید برای انواع فاندها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی به همراه پوزشین های Phd جست‌وجو کنید.
  • findamasters.com: شما با مراجعه به این بانک اطلاعاتی می‌توانید برای انواع فاندها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی به همراه پوزشین های مقطع کارشناسی ارشد جست‌وجو کنید.
  • www.scholarships.com: شما با مراجعه به این مرجع معتبر، می‌توانید با بورسیه‌های به‌روز در دانشگاه‌های سراسر جهان آشنایی پیدا کنید.
  •  scholarshipportal: شما با مراجعه به این وب‌سایت می‌توانید اسکالرشیپ، گرالت، فلوشیپ و فاندهای تحصیلی موجود در دانشگاه‌های سراسر دنیا را پیدا کنید.
  • scholarship-positions: این وب‌سایت جهت استفاده‌ی دانشجویان بین‌المللی در راستای اپلای و جست‌وجو برای یافتن کمک‌هزینه‌های تحصیلی طراحی و پیاده‌سازی شده است.
  • scholarshipscanada.com: این وب‌سایت بورسیه‌های موجود در دانشگاه‌های کانادا را به شما معرفی می‌کند.
  • scholarships.universitystudy.ca: این وب‌سایت نیز یک مرجع معتبر و رسمی دیگر برای جست‌وجوی بورسیه‌های موجود در دانشگاه‌های کانادا است.
  • idp.com: با مراجعه به این وب‌سایت می‌توانید با واردکردن رشته تحصیلی خود، از بورسیه‌ها و خدمات دانشجویی قابل‌ارائه در دانشگاه‌های کانادا آگاهی پیدا کنید.
  • opportunitydesk: این وب‌سایت شما را با پنج هزار بورسیه تحصیلی مختلف در دانشگاه‌های سراسر کانادا آشنا می‌کند.
  • wemakescholars.com: این وب‌سایت شما را با بیش از ۱۵۵ بورسیه تحصیلی مختلف برای دانشجویان بین‌المللی در مقطع دکتری در دانشگاه‌های سراسر کانادا آشنا می‌کند.
  • scholars4dev: این وب‌سایت، فهرستی به‌روز و کاملاً جدید از بورسیه‌های تحصیلی و کمک‌هزینه‌های قابل‌ارائه در دانشگاه‌های سراسر دنیا در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.
  • ProfessionalDoctorates: دانشجویانی که در یکی از رشته‌های حوزه بهداشت و سلامت ازجمله پرستاری و همین‌طور رشته‌های مهمی از قبیل روانشناسی، حقوق، حوزه‌های مهندسی و آموزش تحصیل می‌کنند، می‌توانند با مراجعه به این وب‌سایت از پوزیشن های تحصیلی و بورسیه‌های قابل‌ارائه آگاهی پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: بورسیه تحصیلی کانادا

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

تحصیل کارشناسی رشته موسیقی در کانادا

تحصیل رشته موسیقی در مقطع کارشناسی در آموزشگاه‌ها و دانشگاه‌های کانادا زمینه بسیار خوبی برای مطالعه و اجرای طیف گسترده‌ای از آلات و سنت‌های موسیقی را فراهم می‌کند. موضوعات موردمطالعه رشته موسیقی در این مقطع شامل تمرین، تجزیه‌وتحلیل و تاریخ موسیقی کلاسیک اروپایی از قرون‌وسطی تا به امروز و همین‌طور پیشینه موسیقی کانادا، موسیقی‌های کامپیوتری، ترکیب‌بندی، موسیقی و قومیت شناسی، موسیقی جاز، موسیقی‌های محبوب و مطالعات موسیقی می‌شوند.

یکی از نکته‌های بسیار جالب و قابل‌توجه در مورد تحصیل کارشناسی رشته موسیقی در کانادا این است که ممکن است برای هنرجویان آموزش‌های اجرای فردی با اساتید و مربیان مجرب و حرفه‌ای گذاشته شود که هرکدام از آن‌ها جزو ماهرترین اساتید حوزه‌ی تخصصی خود در کانادا به شمار می‌روند. این کار، می‌تواند تجربه‌ای بسیار ارزنده و مفید به هنرجویان بدهد تا برای مطالعات بیشتر خود در این رشته و اجراهای احتمالی که پیش رو دارند، آمادگی بسیار خوبی به دست بیاورند.

همچنین، تحصیل در رشته موسیقی برای مقطع کارشناسی در کانادا به علاقه‌مندان و هنرجویان این حوزه اجازه می‌دهد تا پیشرفت بسیار خوبی داشته باشند و بتوانند نسبت به رقبای خود در مارکت موسیقی کانادا برتری کسب کنند. پذیرش مقطع کارشناسی در رشته موسیقی در کانادا معمولاً از طریق آزمون ورودی است و متقاضیان می‌توانند در هر ساز (آوای صدا) که در موسیقی کلاسیک، سنتی یا پاپ استفاده می‌شود، آزمون بدهند. همچنین، از متقاضیان انتظار می‌رود که مهارت و آشنایی کافی با تئوری‌ها و اصول اولیه موسیقی هم داشته باشند.

تحصیل کارشناسی ارشد رشته موسیقی در کانادا

مدرک کارشناسی ارشد موسیقی به دانشجویانی ارائه می‌شود که به سطوح مناسبی از دانش موسیقی در مقطع کارشناسی دست پیدا کرده باشند و رسماً کار موسیقی را به‌طور حرفه‌ای آغاز کرده باشند. این دستاوردها نشان می‌دهند که آن‌ها به سطح مناسبی از بهره‌وری رسیده‌اند و می‌توانند موفقیت‌های بیشتری برای آینده خود متصور شوند. این مقطع غالباً آخرین گام آکادمیک برای علاقه‌مندان به حوزه موسیقی است که مایل به ورود به دنیای حرفه‌ای هستند.

بااین‌حال، ممکن است برای کسانی که مایل به کسب آمادگی بیشتر برای حرکت به سمت دکترای موسیقی هستند، به‌منزله یک قدم یا حرکت روبه‌جلو در نظر گرفته شود. دوره کارشناسی ارشد در رشته موسیقی در کانادا معمولاً یک دوره دوساله است و هنرجویان و دانشجویان این مقطع فرصت پیدا می‌کنند تا آثار و ساخته‌های خود را در کنسرت‌ها و رسیتال‌هایی که توسط دانشگاهشان برگزار می‌شود، اجرا کنند و یا شاهد اجرای آن‌ها توسط سایر نوازندگان باشند.

موضوعات موردمطالعه یا دروس ارائه‌شده در مقطع کارشناسی ارشد رشته موسیقی در کانادا در غالب اجرا (با سازهایی از قبیل پیانو، ساکسیفون، ویولن و سایر سازهای مادر) و یا رهبری (گروه کر یا ساز) ارائه می‌شوند. سایر موضوعات در این مقطع عموماً در زمینه‌های نظریه موسیقی و موسیقی‌شناسی قرار می‌گیرند و نیاز به سپری کردن ۲۱ واحد به همراه پایان‌نامه دارند. علاوه بر این، هنرجویان ممکن است نیاز به پشت سر گذاشتن یک آزمون زبان خارجی جامع نیز داشته باشند.

تحصیل دکتری رشته موسیقی در کانادا

مقطع دکتری رشته موسیقی در کانادا، بر موسیقی‌شناسی و اتنوموزیکولوژی و همچنین آهنگسازی تمرکز دارد و بر موسیقی آمریکای شمالی، ازجمله موسیقی جاز و شهری، موسیقی مذهبی، موسیقی کنسرت و موسیقی محلی در مناطق روستایی و شهری نیز تأکید ویژه‌ای دارد. بااین‌وجود، تمرکز مقطع دکتری رشته موسیقی در کانادا تنها به همین موارد ختم نمی‌شود و به موضوعاتی از قبیل قومیت شناسی، موسیقی کنسرت معاصر، موسیقی جاز و موسیقی جنوبی و همچنین موسیقی عامه‌پسند (پاپ) نیز اهمیت ویژه‌ای داده می‌شود.

هنرجویان و دانشجویان مقطع دکتری رشته موسیقی در کانادا فراتر از نوازندگی و آهنگسازی، از درک اهمیت موسیقی و نقش نوازندگان در زمینه‌های تاریخی و معاصر نیز بهره‌مند می‌شوند. آن‌ها در این مقطع در مورد ژانرهای موسیقی، رویکردهای آهنگسازی، تغییر سبک‌ها و بیان موسیقی، تجزیه‌وتحلیل آثار، تفکر انتقادی و نگارش در مورد موسیقی آموزش می‌بینند و به‌عنوان یک موسیقیدانان آگاه وارد مارکت موسیقی کانادا می‌شوند.

هدف آموزشگاه‌ها و دانشگاه‌های کانادا که رشته موسیقی را ارائه می‌دهند، برای تک‌تک هنرجویان این است که فداکاری، علاقه، محبت و اشتیاق خود را به تمام سبک‌های موسیقی در دنیا ابراز کنند و همچنین، آن‌ها را ترغیب کنند تا با تقویت دانش و مهارت خود به انتقاد سازنده از اجراکنندگان و موسیقی‌دان‌های حال حاضر مارکت بپردازند. بدین ترتیب، آن‌ها به‌طور فعال در حوزه موسیقی مشارکت خواهند داشت.

مراحل اخذ پذیرش در رشته موسیقی در کانادا

  • در مورد دانشگاه موردنظر خود برای رشته موسیقی تحقیق کنید.
  • دانشگاه یا دانشگاه‌هایی که شرایط پذیرش آن‌ها متناسب با شرایط شما هستند را انتخاب کنید.
  • مقطع تحصیلی موردنظرتان برای ادامه تحصیل را انتخاب کنید.
  • تمام اسناد و مدارک موردنیاز برای اخذ پذیرش دانشگاه موردنظرتان که در وب‌سایت آن ذکرشده را تهیه و جمع‌آوری کنید.
  • یک مدرک زبان معتبر (انگلیسی یا فرانسوی) به دست بیاورید (مدارک زبان فرانسوی معتبر برای دانشگاه‌های کانادا Test Can، CAEL، TCF و Can Test هستند و برای زبان انگلیسی هم مدارک TOEFL، IELTS و C1 پیشرفته قابل‌پذیرش هستند).
  • مدارک مقاطع تحصیلی و دانشگاهی قبلی خود به همراه سایر مدارک را تهیه و ترجمه کنید. این مدارک، عموماً عبارتند از:
    • ریزنمرات
    • مدرک زبان
    • مدارک اثبات تمکن مالی
  • مدارک موردنیاز را در وب‌سایت دانشگاه موردنظرتان آپلود کنید.
  • منتظر باشید تا درخواست پذیرش شما بررسی شود.
  • فرایند اخذ ویزای تحصیلی کانادا را آغاز کنید و آماده مهاجرت به این کشور شوید.

همچنین بخوانید: فاند تحصیلی کانادا و کمک هزینه دانشجویی در کانادا

بهترین دانشگاه‌ های کانادا برای تحصیل رشته موسیقی

دانشگاه تورنتو

اولین دانشگاه در رده بهترین دانشگاه‌های موسیقی کانادا، دانشگاه تورنتو است. دانشگاه تورنتو که به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه کانادا شناخته می‌شود، به دلیل کیفیت بالای برنامه‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد خود به‌طور مداوم در بین 20 دانشگاه برتر جهان قرار می‌گیرد. دانشکده موسیقی‌دانشگاه تورنتو با توجه به موقعیت خود، به‌عنوان یکی از برترین مراکز آموزش موسیقی در کانادا، دستورالعمل‌های با کیفیت موسیقی را به هنرجویان ارائه می‌دهد.

زمانی که در مورد آموزش با کیفیت در دانشگاه تورنتو صحبت می‌کنیم، منظومان آموزش از طریق اپرای کانادا، ارکستر سمفونیک تورنتو و برخی دیگر از سازمان‌های هنری محلی است. دانشگاه تورنتو به‌عنوان یکی از بهترین مراکز آموزش موسیقی در کانادا، کلاس‌های کوچکی را ارائه می‌دهد که به هنرجویان کمک می‌کند تا برای تعالی شخصی به‌صورت فردی کار کنند. همچنین، رشته موسیقی در دانشگاه تورنتو طیف گسترده‌ای از دوره‌ها را در جنبه‌های اصلی موسیقی مانند آموزش، نظریه، تاریخ، موسیقی جهانی و موارد دیگر در اختیار هنرجویان قرار می‌دهد. لازم به ذکر است که هزینه تحصیل در این دانشگاه نسبت به بسیاری از دانشگاه‌های برتر منطقه آمریکای شمالی، بسیار مناسب و مقرون‌به‌صرفه است.

دانشگاه بریتیش کلمبیا

رشته موسیقی در دانشگاه بریتیش کلمبیا برای برآوردن نیازهای تولید موسیقی حرفه‌ای در کانادا طراحی‌شده است. دانشجویانی که در دانشگاه بریتیش کلمبیا موسیقی می‌خوانند، فرصت تحصیل در یکی از بهترین دانشگاه‌های کانادا برای این رشته را به دست می‌آورند و از آموزش موسیقی انعطاف‌پذیر و درعین‌حال وسیع برخوردار می‌شوند که به آن‌ها اجازه می‌دهد در دروس اختصاصی خود، هر سازی که علاقه دارند را انتخاب کنند.

هنرجویان رشته موسیقی که موفق به اخذ پذیرش در دانشگاه بریتیش کلمبیا شوند، باید یکی از گرایش‌های مطالعات عمومی، اجرای پیشرفته و تولید قطعات هنری را انتخاب و تحصیل خود را ادامه دهند.

دانشگاه مک گیل

یکی دیگر از دانشگاه‌های کانادا که در لیست ما برای معرفی بهترین دانشگاه‌های این کشور برای تحصیل در رشته موسیقی قرار دارد، دانشگاه مک گیل است. در دانشکده موسیقی‌دانشگاه مک گیل، تمرکز اصلی بر توسعه موسیقی به‌عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از جامعه گذاشته‌شده است. دانشگاه مک گیل، موسیقی را به‌عنوان محصول فرهنگ و تمدن غربی در نظر می‌گیرد و این موضوع را در سایر رشته‌های مرتبط با موسیقی نیز موردتوجه قرار می‌دهد.

با توجه به ساختار برنامه آموزشی دانشگاه مک گیل، آشکار است که تحصیل در رشته موسیقی در این موسسه دانشگاهی راهی بسیار عالی برای کسب آمادگی جهت فعالیت حرفه‌ای در این حوزه به شمار می‌رود. ساختار برنامه و دوره‌های موسیقی در این دانشگاه معمولاً شامل سنت‌های موسیقی غربی، آموزش موسیقی، موسیقی (کیبورد) و همین‌طور مبانی نظریه موسیقی می‌شود.

دانشگاه مک مستر

دانشگاه مک مستر یکی دیگر از دانشگاه‌های برتر کانادا است که برنامه‌های موسیقی را ارائه می‌دهد. برنامه موسیقی در دانشگاه مک مستر به دانشجویان این امکان را می‌دهد تا جنبه‌های هیجان‌انگیز موسیقی را جست‌وجو و کشف کنند. همچنین، این کار به تحقیقات گسترده‌ای در مورد نحوه درک موسیقی در مغز انسان و نحوه تعامل آن با سایر بخش‌های رشد فکری نیز منجر می‌شود.

هنرجویان رشته موسیقی در طول چهار سال تحصیل در این موسسه، به‌طور کامل با آموزش موسیقی آشنا می‌شوند. این آشنایی، در موضوعات مختلفی از قبیل موسیقی عمومی، اجرا، نظریه و تاریخ موسیقی صورت می‌پذیرد. این به هنرجویان کمک می‌کند تا بر زمینه‌های موردعلاقه خود مانند تحصیل، آموزش، تئوری یا تاریخ موسیقی تمرکز کنند. برخی از واحدهای ارائه‌شده در این دانشگاه شامل متدهای گیتار کلاسیک، روانشناسی موسیقی، آموزش موسیقی مقدماتی، تنظیم، متدهای بِرَس و همین‌طور متدهای وود ویند می‌شوند، اما تنها محدود به همین واحدها هم نیست.

دانشگاه آلبرتا

دانشگاه آلبرتا یکی دیگر از مؤسسات دانشگاهی در کانادا است که یک برنامه موسیقی قوی، خلاقانه و منحصربه‌فرد ارائه می‌دهد. برنامه موسیقی دوره کارشناسی آن انتخاب مناسبی برای دانشجویانی است که می‌خواهند به‌طور خارق‌العاده‌ای در موسیقی کاوش کنند. این دانشگاه به دانشجویان کمک می‌کند تا در زمینه تاریخ موسیقی، نظریه موسیقی، آهنگسازی و موارد دیگر تخصص پیدا کنند.

همچنین، هنگام تحصیل رشته موسیقی در دانشگاه آلبرتا، هنرجویان می‌توانند انتخاب کنند که دوره‌های موسیقی اجرا یا دانشگاهی را از لیستی از گزینه‌های مشخص‌شده انتخاب کنند. این لیست شامل برنامه‌های تحصیل در خارج از کانادا و دوره‌های آموزشی است.

شما می‌توانید برای کسب آگاهی از تمامی دانشگاه‌های کانادا که دوره‌های تحصیل و آموزش موسیقی ارائه می‌دهند، به این لینک مراجعه کنید.

مهارت‌ های مورد نیاز برای تحصیل رشته موسیقی در کانادا

  • داشتن درک، آگاهی و شناخت اولیه نسبت به دنیای موسیقی.
  • مهارت، حافظه و تمرکز فیزیکی خوب که باعث توسعه و پیشرفت در اجرا و تمرین‌ها می‌شود.
  • حس خلاقیت که از طریق انجام یک سری از پروژه‌های خلاقانه به وجود می‌آید.
  • مهارت‌های برقراری ارتباط که از طریق اجرا و تشویق حضار به مشارکت با اجراکننده به وجود می‌آیند و توسعه پیدا می‌کنند.
  • کار تیمی که از طریق همکاری با گروه‌های موسیقی و یا ارکسترها (به‌عنوان اجراکننده، رهبر یا مدیر) ایجاد می‌شود.
  • خود مدیریتی یا نظم و انضباط جسمی و روانی که با تمرین منظم به دست می‌آید.
  • اجرا کردن تحت‌فشار یا غلبه بر عصبی بودن به‌منظور عملکرد خوب در امتحانات، رسیتال‌ها، کنسرت‌ها و آزمون‌ها.
  • داشتن استقامت کافی برای اجرا در شرایط نامساعد بدون تمرکز مناسب.
  • اعتمادبه‌نفس، انگیزه، فداکاری و عزم راسخ.
  • مهارت حفظ تمرکز برای طولانی‌مدت.
  • آشنایی ساده و کلی با یک یا چند سبک موسیقی مانند کلاسیک، جاز یا پاپ.
  • استعداد سرگرمی.
  • مدیریت استرس و تنش.
  • مسئولیت‌پذیری.
  • صبوری برای اجرا یا ضبط دوباره و دوباره یک قطعه برای بارهای متعدد.
  • حس تحلیلگری.
  • برنامه‌ریزی، مدیریت زمان و سازمان‌دهی کار در جهت انجام پروژه و یا اجرا.
  • تخصص و مهارت‌های فنی کافی مانند استفاده از فناوری برای ایجاد و ضبط موسیقی و مطالعه آکوستیک.
  • بازتاب انتقادی به معنی ردوبدل کردن انتقاد، درس گرفتن از اشتباهات و تلاش برای بهبود عملکرد.
  • کارآفرینی برای تقویت مهارت‌ها جهت کسب موفقیت در زمینه‌های رقابتی.

مزایای تحصیل رشته موسیقی در کانادا

  • امکان تحصیل در برخی از برترین دانشگاه‌های دنیا
  • برخورداری از کمک‌هزینه‌های تحصیلی، انواع بورسیه، فاند و وام‌های دانشجویی
  • زندگی در یکی از بهترین کشورهای دنیا با امکانات رفاهی و آموزشی پیشرفته و مدرن
  • تقویت مهارت‌های زبانی به سبب آموزش زبان موسیقی که یک زبان جدید هم محسوب می‌شود
  • بهبود وضعیت و افزایش بازدهی در سایر درس‌ها
  • افزایش اعتمادبه‌نفس
  • تقویت مهارت‌های شنوایی
  • تقویت مهارت‌های محاسبات و ریاضیات
  • افزایش کارکرد مغز و فعالیت بیشتر آن
  • کاهش استرس
  • تقویت حس خلاقیت
  • کمک به رفع نیازهای خاص و حس ماجراجویی در کودکان
  • تقویت توجه، حافظه و تمرکز
  • افزایش روحیه کارگروهی و هماهنگی
  • ایجاد نظم
  • تقویت مهارت‌های اجتماعی
  • لذت بردن از موسیقی
  • تغییر حس و حال زندگی با ورود جریان موسیقی به آن

بازار کار رشته موسیقی در کانادا

تجزیه‌وتحلیل شاخص‌های اصلی بازار کار از قبیل فرصت‌های شغلی و میزان رشد اشتغال و همچنین، میزان بیکاری در مشاغل این حوزه در کانادا نشان می‌دهند تعداد متقاضیان کار برای پر کردن فرصت‌های شغلی موجود در این گروه شغلی در بازه زمانی دو سال اخیر کافی بوده است.

در حال حاضر انتظار می‌رود که در طی این بازه زمانی دوساله، تعداد فرصت‌های شغلی موجود (ناشی از گسترش و توسعه تقاضا و همین‌طور تقاضای جایگزینی) برای مشاغلی که در گروه شغلی موسیقی قرار می‌گیرند، مجموعاً به ۲۷ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی افزایش پیدا کنند. این در حالی است که درعین‌حال انتظار می‌رود که ۲۴ هزار و ۸۰۰ متقاضی کار جدید (ناشی از ترک تحصیل، مهاجرت و موارد دیگر) نیز در دسترس قرار بگیرند تا بتوانند این فرصت‌های شغلی را به دست بیاورند.

با توجه به این تفاسیر و پیش‌بینی‌های انجام‌شده مبنی بر تعادل میان فرصت‌های شغلی و جویندگان کار در دوره‌های زمانی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۳۰، انتظار می‌رود که تعادل بین عرضه و تقاضای کارگروه شغلی موسیقی در کانادا در سال‌های آینده نیز همچنان به همین شکل ادامه پیدا کند.

وظایف شغلی موسیقی‌ دان‌ ها در کانادا

  • مطالعه و تمرین نت‌های موسیقی قبل از اجرا
  • پخش موسیقی در رسیتال‌ها به‌عنوان نوازنده، عضو ارکستر یا گروه‌های موسیقی دیگر، از طریق نت خوانی و یا به خاطر سپردن نت‌ها به حافظه
  • ضبط برای فروش یا تبلیغ بر روی دیسک‌های فشرده یا فضای مجازی
  • ساخت ویدئو برای قطعات موسیقی ساخته‌شده
  • ساخت قطعات موسیقی برای تبلیغات تلویزیونی، ضبط برنامه‌های محبوب، تولیدات رادیویی، تلویزیونی یا تولیدات فیلم
  • بداهه سازی، جابجایی، آهنگسازی یا تنظیم موسیقی
  • اجرا تحت نظر رهبر ارکستر
  • انتخاب موسیقی برای اجراها و اختصاص پارت‌ها به نوازندگان
  • گزینش و انتخاب نوازندگان و خوانندگان
  • ایجاد ساختارهای ملودیک، هماهنگ و موزون برای بیان ایده‌ها و احساسات در قالب موسیقی
  • پخش موسیقی در رسیتال، به‌عنوان همراه یا به‌عنوان عضوی از ارکستر، گروه یا سایر گروه‌های موسیقی، از طریق نت‌های موسیقی و یا به خاطر سپاری نت‌ها
  • هدایت گروه‌های موسیقی در تمرینات و اجراها برای دستیابی به جلوه‌های موردنظر مانند تعادل تنالیته و هارمونیک، ریتم و سرعت
  • انجام تحقیقات و ارتباط با مشتریان هنگام تهیه و ساخت قطعات موسیقی برای تبلیغات تلویزیونی، ضبط برنامه‌های محبوب و تولیدات رادیویی، تلویزیونی و فیلم
  • مطالعه و تمرین رپرتوار و موسیقی قبل از اجرا
  • تبدیل ایده‌ها و مفاهیم به نشانه‌ها و نمادهای استاندارد موسیقی برای باز تولید و اجرا
  • اجرای موسیقی و ترانه‌ها بر اساس تفسیر، جهت و شیوه ارائه، با استفاده از مهارت‌های شنیداری بسیار پیشرفته برای بازتولید موسیقی

فرصت‌ های شغلی رشته موسیقی در کانادا

  • تنظیم‌کننده
  • موزیسین کلاسیک
  • تهیه‌کننده موسیقی
  • تهیه‌کننده رادیو
  • دستیار امور رادیو
  • مشاور یا مدیر برنامه
  • آهنگساز
  • رهبر ارکستر
  • متخصص سبک‌های موسیقی و قومیت شناسی
  • منتقد موسیقی
  • موسیقی‌شناس
  • نوازنده و اجراکننده
  • خواننده
  • تاریخدان موسیقی
  • موسیقی‌درمانگر
  • معلم یا استاد موسیقی
  • مهندس ضبط، میکس و مستر صدا
  • تکنسین صدا
  • تدوینگر صدا
  • طراح صدا
  • استعداد یاب

درآمد موسیقی‌ دان‌ ها در کانادا

میانگین درآمد افرادی که در رشته موسیقی از یکی از دانشگاه‌های کانادا فارغ‌التحصیل شده‌اند، به ۴۶ هزار و ۸۰۰ دلار در سال می‌رسد که این مقدار برابر است با ۲۴ دلار به ازای هر ساعت. افراد تازه‌کاری که اخیراً شغل خود را در این زمینه آغاز کرده باشند، به‌طور میانگین ۳۴ هزار و ۱۲۵ دلار در سال درآمد به دست می‌آورند و افراد باتجربه‌ای که سال‌ها در حوزه موسیقی فعالیت و کارکرده باشند نیز می‌توانند انتظار کسب درآمدی تا سقف ۷۰ هزار و ۱۷۱ دلار در سال داشته باشند.

شما از طریق جدول زیر می‌توانید از میانگین درآمد موسیقی‌دان‌ها و فارغ‌التحصیلان رشته موسیقی در برخی از استان‌های کانادا آگاهی پیدا کنید و آن‌ها را با یکدیگر مقایسه کنید.

استانحداقل
درآمد
میانگین
درآمد
حداکثر
درآمد
بریتیش کلمبیا۱۵.۲۰ دلار در ساعت۳۰ دلار در ساعت۴۰ دلار در ساعت
مانیتوبا۱۱.۹۰ دلار در ساعت۲۱.۵۴ دلار در ساعت۳۹.۷۴ دلار در ساعت
آنتاریو۱۴.۲۵ دلار در ساعت۱۹.۲۳ دلار در ساعت۳۷.۵۰ دلار در ساعت
کبک۱۳.۶۰ دلار در ساعت۲۰.۳۳ دلار در ساعت۴۲.۳۱ دلار در ساعت

مشاغل پردرآمد رشته موسیقی در کانادا

شغلتوضیحاتمیانگین درآمد
تهیه‌کننده موسیقییک تهیه‌کننده موسیقی، هم جنبه نوآوری و هم تجاری را درک می‌کند و با موزیسین‌ها و شرکت‌ها یا موسسه‌های طرف قرارداد ارتباط برقرار می‌کند. تهیه‌کننده باید محیطی را ایجاد کند که هنرمندان را قادر به بیان خود کند. همچنین، آن‌ها با رعایت بسیاری از جزئیات به پروژه‌ی ضبط قطعات یک هنرمند کمک می‌کنند. برخی از خدمات آن‌ها در این زمینه شامل انتخاب قطعه‌ای که باید ضبط شود، ارتباط با مهندس ضبط، اقتباس از تنظیمات، متعادل ساختن بودجه ضبط و تأثیرگذاری بر ترکیب صداها می‌شوند.۲۵ هزارتا بیش از ۱ میلیون دلار در سال
مهندس ضبطیک مهندس صدا مسئول ضبط صدا و تغییر و ادیت آن در استودیو است. شما به‌عنوان یک مهندس صدا یا ضبط، با صداي آنالوگ و ديجيتال، كمپرسور، ميكروفون و جريان سيگنال سروكار داريد و معمولاً از دو روش ضبط سنتي مدرن براي ضبط موسيقي استفاده می‌کنید. همچنین، ممکن است مسئولیت جلسات ضبط و برطرف کردن هرگونه مشکل فنی در هنگام ایجاد آن‌ها را نیز بر عهده داشته باشید.۲۵ هزارتا بیش از ۱۵۰ هزار دلار در سال
نوازندهشما به‌عنوان یک نوازنده، در آلبوم نوازنده‌ها و خواننده‌های دیگر نیز حضور پیدا می‌کنید و قطعات را می‌نوازید یا جهت اجرا برای هنرمندان مختلف بر روی صحنه می‌روید. این بدان معناست که شما آزاد هستید که در سبک‌ها، ژانرها و صداهای مختلف کار کنید. شما با تعداد زیادی از هنرمندان دیگر رابطه برقرار خواهید کرد. ممکن است از شما خواسته شود که در جلسه ضبط شرکت کنید یا در یک تور به گروه اجرا بپیوندید. اگر در اجرای ساز خود کاملاً حرفه‌ای باشید، مسیر تبدیل به یک نوازنده موفق برایتان دلچسب و ماجراجویانه خواهد بود و شما را بین هنرمندان مختلف هر چه بیشتر مطرح خواهد کرد.۱۰۰ تا ۲ هزار و ۵۰۰ دلار در روز یا بیش از ۱۰۰ هزار دلار در سال
مدیر برنامه‌هایک مدیر برنامه یا ایجنت برای ایجاد فرصت‌ها، ارتباط و پیشبرد عملکرد موسیقی در تجارت موسیقی فعالیت می‌کند. شما به‌عنوان یک ایجنت یا مدیر برنامه، باید از صمیم قلب به هنرمند خود ایمان داشته باشید و از طریق برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی، کنترل و مذاکره به آن‌ها در ایجاد یک زندگی شغلی قوی و پایدار کمک کنید. ایجنت‌های هنرمندان تازه‌کار معمولاً ۳۰ تا ۲۰۰ هزار دلار در سال درآمد کسب می‌کنند و ایجنت هنرمندان بسیار بزرگ و معروف نیز درآمدی بالغ بر ۲ تا ۱۰ میلیون دلار در سال دارند.۱۰ تا ۵۰ درصد از درآمد هنرمند
مدیر تورشما به‌عنوان مدیر تور، در تمام جنبه‌های حرفه‌ای یک گروه در مسیر پیشرفت و تکامل آن شرکت خواهید داشت. شما مغز متفکر پشت صحنه هستید که در هر قسمتی از حمل و نقل، اقامت، برنامه‌ریزی و امور مالی یک تور دست دارید. شما کارها را برای همه افرادی که در تور حضور دارند، بدون مشکل انجام می دهید. شما باید انگیزه شخصی داشته باشید.۲ هزار و ۵۰۰ تا ۱۰ هزار دلار در هفته
معلم موسیقیتدریس می‌تواند انواع مختلفی داشته باشد. شما می‌توانید در یک مدرسه یا یک فروشگاه موسیقی تدریس کنید و یا به‌طور مستقل به‌عنوان یک معلم خصوصی تدریس کنید. می‌توانید نظریه یا ابزار خاصی را آموزش دهید. همچنین، شما می‌توانید رده سنی دانش آموزان خود را نیز انتخاب کنید. هرکدام از آن‌ها مزایا و چالش های خاص خود را دارند. در کل، اگر دوست دارید نقش یک مشوق داشته باشید، دانش خود را به اشتراک بگذارید و هنرجویان را تمرین دهید، حرفه ی آموزش موسیقی می‌تواند برای شما مناسب باشد.حداکثر ۷۰ هزار دلار در سال
مدیر برنامه‌ریزیوظیفه شما در این گروه شغلی این است که گروه موسیقی را روی صحنه ببرید. مدیران برنامه‌ریزی بسیاری از تدارکات را در اطراف اجرای زنده تسهیل می‌کنند. تأمین و رزرو مکان‌های کنسرت، مذاکره درباره نحوه پرداختی‌ها، ترتیب تجهیزات فنی و استقبال از حضار بخشی از وظایف شغلی این افراد است. شما در این موقعیت شغلی با مدیر برنامه‌های هنرمند همکاری نزدیکی خواهید داشت و نحوه‌ی اجرای تور را مشخص خواهید کرد. درآمد این افراد کاملاً بسته به هنرمندی است که با آن همکاری می‌کنند.۲۰ هزارتا ۳ میلیون دلار در سال
ناشریک ناشر موسیقی، ارتباط نزدیکی با رسانه‌ها، بازاریابان و صاحبان سالن‌های اجرا دارد. ناشران اطمینان می‌دهند که کنسرت‌ها، انتشارات و اعلانات هنرمندانی که با آن‌ها همکاری می‌کنند، توسط رسانه‌ها پوشش داده می‌شود به‌نحوی‌که در درک عمومی آن‌ها تأثیر مثبت می‌گذارد و درعین‌حال شناخت مردم نسبت به هنرمند را افزایش می‌دهند.۵۰ تا ۱۰۰ هزار دلار در ماه بر اساس درصدی از درآمد هنرمند
آهنگسازآهنگسازان فقط به ژانر موسیقی کلاسیک وابسته نیستند. آن‌ها می‌توانند برای فیلم، تلویزیون و بازی‌های ویدئویی آهنگسازی کنند. همچنین، آن‌ها می‌توانند موسیقی ضبط‌شده یا زنده را در ژانرهای مختلف تنظیم کنند. شما به‌عنوان یک آهنگساز باید به نظریه موسیقی تسلط کافی داشته باشید، باید بتوانید واقعاً یک یا چند ساز را بنوازید و از توانایی‌های فنی برخوردار باشید تا بتوانید آهنگ‌های خود را به‌طور مؤثر ضبط کنید.نزدیک به ۱۰۰ هزار دلار در سال
تنظیم‌کنندهیک تنظیم‌کننده موسیقی وظیفه دارد یک قطعه موسیقی را برداشته و آن را برای رسیدن به صدا یا هدف جدید تنظیم کند. ممکن است از تنظیم‌کننده درخواست شود که یک قطعه پاپ بگیرد و ریتم لاتین به آن اضافه کند یا یک قطعه را کوتاه یا طولانی کند یا نت‌های آن را تغییر دهد. تنظیم، یک مهارت تخصصی است و کسانی که آن را دنبال می‌کنند می‌توانند به‌صورت فریلنسری یا برای یک گروه یا سازمان موسیقی کار کنند.نزدیک به ۵۰ هزار دلار در سال

همچنین بخوانید: درآمد در کانادا

ویزای کار پس از تحصیل در کانادا

دانشجویان رشته‌ی موسیقی یا سایر رشته‌ها در کانادا می‌توانند پس از فارغ‌التحصیل شدن، برای اخذ مجوز یا ویزای کار پس از تحصیل (PGWP) اقدام نمایند. در این صورت، اجازه خواهند داشت به اقامت خود در کانادا ادامه دهند و مشغول به کار در این کشور شوند. البته، افراد برای به دست آوردن ویزای کار پس از تحصیل در کانادا، باید شرایط خاصی را فراهم کرده باشند.

به‌عنوان‌مثال، دوره تحصیل آن‌ها در کانادا نباید کم تر از ۸ ماه طول کشیده باشد و همچنین، باید در یکی از مراکز آموزشی معتبر کانادا فارغ‌التحصیل شده باشند. در این صورت، اجازه‌ی اقامت و کار در کانادا را برای ۳ سال دیگر نیز به دست خواهند آورد. این افراد از زمان فارغ‌التحصیل شدن، ۱۸۰ روز فرصت دارند تا درخواست خود برای اخذ ویزای کار پس از تحصیل ثبت کنند.

همچنین بخوانید: مدارک لازم برای ویزای کار کانادا و کار پس از تحصیل در کانادا

جدول اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا

(جهت مشاهده همه ستون های جدول درون موبایل، جدول را به راست بکشید)

دانشگاه/وبسایتبرنامه هاددلاینتوضیحات
اپلیکیشن
الزاماتشهریهبورسیه‌ها
و جوایز
وبسایت دانشگاه تورنتوبرنامه های دانشگاه تورنتوددلاین دانشگاه تورنتوتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه تورنتوالزامات دانشگاه تورنتوبورسیه ها و جوایز دانشگاه تورنتو
وبسایت دانشگاه بریتیش کلمبیابرنامه های دانشگاه بریتیش کلمبیاددلاین دانشگاه بریتیش کلمبیاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه بریتیش کلمبیاالزامات دانشگاه بریتیش کلمبیاشهریه دانشگاه بریتیش کلمبیابورسیه ها و جوایز دانشگاه بریتیش کلمبیا
وبسایت دانشگاه مک گیلبرنامه های دانشگاه مک گیلددلاین دانشگاه مک گیلتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مک گیلالزامات دانشگاه مک گیلشهریه دانشگاه مک گیلبورسیه ها و جوایز دانشگاه مک گیل
وبسایت دانشگاه مک مستربرنامه های دانشگاه مک مستر
وبسایت دانشگاه مونترالبرنامه های دانشگاه مونترالددلاین دانشگاه مونترالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مونترالالزامات دانشگاه مونترالبورسیه ها و جوایز دانشگاه مونترال
وبسایت دانشگاه آلبرتابرنامه های دانشگاه آلبرتاددلاین دانشگاه آلبرتاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آلبرتاالزامات دانشگاه آلبرتاشهریه دانشگاه آلبرتابورسیه ها و جوایز دانشگاه آلبرتا
وبسایت دانشگاه اتاوابرنامه های دانشگاه اتاواددلاین دانشگاه اتاواتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه اتاواالزامات دانشگاه اتاواشهریه دانشگاه اتاوابورسیه ها و جوایز دانشگاه اتاوا
وبسایت دانشگاه سایمون فریزربرنامه های دانشگاه سایمون فریزرددلاین دانشگاه سایمون فریزرالزامات دانشگاه سایمون فریزر
وبسایت دانشگاه واترلوبرنامه های دانشگاه واترلوددلاین دانشگاه واترلوتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه واترلوالزامات دانشگاه واترلوشهریه دانشگاه واترلوبورسیه ها و جوایز دانشگاه واترلو
وبسایت دانشگاه وسترن انتاریوددلاین دانشگاه وسترن انتاریوالزامات دانشگاه وسترن انتاریوشهریه دانشگاه وسترن انتاریوبورسیه ها و جوایز دانشگاه وسترن انتاریو
وبسایت دانشگاه دالهاوزیبرنامه های دانشگاه دالهاوزیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه دالهاوزیالزامات دانشگاه دالهاوزیبورسیه ها و جوایز دانشگاه دالهاوزی
وبسایت دانشگاه لاوالبرنامه های دانشگاه لاوالددلاین دانشگاه لاوالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه لاوالالزامات دانشگاه لاوالشهریه دانشگاه لاوالبورسیه ها و جوایز دانشگاه لاوال
وبسایت دانشگاه کویینزبرنامه های دانشگاه کویینزددلاین دانشگاه کویینزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کویینزالزامات دانشگاه کویینزشهریه دانشگاه کویینزبورسیه ها و جوایز دانشگاه کویینز
وبسایت دانشگاه مانیتوبابرنامه های دانشگاه مانیتوباددلاین دانشگاه مانیتوباشهریه دانشگاه مانیتوبابورسیه ها و جوایز دانشگاه مانیتوبا
وبسایت دانشگاه ویکتوریابرنامه های دانشگاه ویکتوریاددلاین دانشگاه ویکتوریاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ویکتوریاالزامات دانشگاه ویکتوریاشهریه دانشگاه ویکتوریابورسیه ها و جوایز دانشگاه ویکتوریا
وبسایت دانشگاه یورکبرنامه های دانشگاه یورکددلاین دانشگاه یورکتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه یورکالزامات دانشگاه یورکشهریه دانشگاه یورکبورسیه ها و جوایز دانشگاه یورک
وبسایت دانشگاه گوئلفبرنامه های دانشگاه گوئلفددلاین دانشگاه گوئلفتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه گوئلفالزامات دانشگاه گوئلفشهریه دانشگاه گوئلفبورسیه ها و جوایز دانشگاه گوئلف
وبسایت دانشگاه ساسکاچوانبرنامه های دانشگاه ساسکاچوانددلاین دانشگاه ساسکاچوانتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ساسکاچوانالزامات دانشگاه ساسکاچوانشهریه دانشگاه ساسکاچوانبورسیه ها و جوایز دانشگاه ساسکاچوان
وبسایت دانشگاه کارلتونبرنامه های دانشگاه کارلتونددلاین دانشگاه کارلتونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کارلتونشهریه دانشگاه کارلتونبورسیه ها و جوایز دانشگاه کارلتون
وبسایت دانشگاه کنکوردیابرنامه های دانشگاه کنکوردیاددلاین دانشگاه کنکوردیاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کنکوردیاالزامات دانشگاه کنکوردیاشهریه دانشگاه کنکوردیابورسیه ها و جوایز دانشگاه کنکوردیا
وبسایت دانشگاه مموریال نیوفاندلندبرنامه های دانشگاه مموریال نیوفاندلندددلاین دانشگاه مموریال نیوفاندلندتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مموریال نیوفاندلندالزامات دانشگاه مموریال نیوفاندلندشهریه دانشگاه مموریال نیوفاندلندبورسیه ها و جوایز دانشگاه مموریال نیوفاندلند
وبسایت دانشگاه تکنولوژی انتاریوبرنامه های دانشگاه تکنولوژی انتاریوددلاین دانشگاه تکنولوژی انتاریوتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه تکنولوژی انتاریوالزامات دانشگاه تکنولوژی انتاریوشهریه دانشگاه تکنولوژی انتاریوبورسیه ها و جوایز دانشگاه تکنولوژی انتاریو
وبسایت دانشگاه کبک مونترالبرنامه های دانشگاه کبک مونترالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک مونترالالزامات دانشگاه کبک مونترالشهریه دانشگاه کبک مونترالبورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک مونترال
وبسایت دانشگاه رجاینابرنامه های دانشگاه رجایناددلاین دانشگاه رجایناتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه رجایناالزامات دانشگاه رجایناشهریه دانشگاه رجاینابورسیه ها و جوایز دانشگاه رجاینا
وبسایت دانشگاه وینزوربرنامه های دانشگاه وینزورالزامات دانشگاه وینزورشهریه دانشگاه وینزوربورسیه ها و جوایز دانشگاه وینزور
وبسایت دانشگاه لیکهدبرنامه های دانشگاه لیکهدددلاین دانشگاه لیکهدتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه لیکهدالزامات دانشگاه لیکهدشهریه دانشگاه لیکهدبورسیه ها و جوایز دانشگاه لیکهد
وبسایت دانشگاه رایرسونبرنامه های دانشگاه رایرسونددلاین دانشگاه رایرسونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه رایرسونالزامات دانشگاه رایرسونشهریه دانشگاه رایرسونبورسیه ها و جوایز دانشگاه رایرسون
وبسایت دانشگاه سنت فرانسیس خاویربرنامه های دانشگاه سنت فرانسیس خاویرددلاین دانشگاه سنت فرانسیس خاویرتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت فرانسیس خاویرالزامات دانشگاه سنت فرانسیس خاویرشهریه دانشگاه سنت فرانسیس خاویربورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت فرانسیس خاویر
وبسایت دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیبرنامه های دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیددلاین دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیالزامات دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیشهریه دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیبورسیه ها و جوایز دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالی
وبسایت دانشگاه شربروکتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه شربروک
وبسایت دانشگاه کلگریبرنامه های دانشگاه کلگریددلاین دانشگاه کلگریتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کلگریالزامات دانشگاه کلگریشهریه دانشگاه کلگریبورسیه ها و جوایز دانشگاه کلگری
وبسایت دانشگاه براکبرنامه های دانشگاه براکددلاین دانشگاه براکتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه براکالزامات دانشگاه براکشهریه دانشگاه براکبورسیه ها و جوایز دانشگاه براک
وبسایت دانشگاه آکادیابرنامه های دانشگاه آکادیاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آکادیاشهریه دانشگاه آکادیابورسیه ها و جوایز دانشگاه آکادیا
وبسایت دانشگاه آلگومابرنامه های دانشگاه آلگوماددلاین دانشگاه آلگوماتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آلگوماالزامات دانشگاه آلگوماشهریه دانشگاه آلگومابورسیه ها و جوایز دانشگاه آلگوما
وبسایت دانشگاه آتاباسکابرنامه های دانشگاه آتاباسکاددلاین دانشگاه آتاباسکاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آتاباسکاالزامات دانشگاه آتاباسکاشهریه دانشگاه آتاباسکابورسیه ها و جوایز دانشگاه آتاباسکا
وبسایت دانشگاه بوثبرنامه های دانشگاه بوثددلاین دانشگاه بوثتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه بوثالزامات دانشگاه بوثشهریه دانشگاه بوثبورسیه ها و جوایز دانشگاه بوث
وبسایت دانشگاه براندونبرنامه های دانشگاه براندونددلاین دانشگاه براندونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه براندونالزامات دانشگاه براندونشهریه دانشگاه براندونبورسیه ها و جوایز دانشگاه براندون
وبسایت دانشگاه منونایتبرنامه های دانشگاه منونایتددلاین دانشگاه منونایتتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه منونایتالزامات دانشگاه منونایتشهریه دانشگاه منونایتبورسیه ها و جوایز دانشگاه منونایت
وبسایت دانشگاه کیپ برتونبرنامه های دانشگاه کیپ برتونددلاین دانشگاه کیپ برتونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کیپ برتونالزامات دانشگاه کیپ برتونشهریه دانشگاه کیپ برتونبورسیه ها و جوایز دانشگاه کیپ برتون
وبسایت دانشگاه کپیلانوبرنامه های دانشگاه کپیلانوتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کپیلانوالزامات دانشگاه کپیلانوشهریه دانشگاه کپیلانوبورسیه ها و جوایز دانشگاه کپیلانو
وبسایت دانشگاه کراندالبرنامه های دانشگاه کراندالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کراندالالزامات دانشگاه کراندالشهریه دانشگاه کراندالبورسیه ها و جوایز دانشگاه کراندال
وبسایت کالج دانشگاهی دومینیکنالزامات کالج دانشگاهی دومینیکنشهریه کالج دانشگاهی دومینیکنبورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی دومینیکن
وبسایت دانشگاه هنر و طراحی امیلی کاربرنامه های دانشگاه هنر و طراحی امیلی کارددلاین دانشگاه هنر و طراحی امیلی کارتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه هنر و طراحی امیلی کارشهریه دانشگاه هنر و طراحی امیلی کاربورسیه ها و جوایز دانشگاه هنر و طراحی امیلی کار
وبسایت دانشگاه فرست نیشنزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه فرست نیشنزبورسیه ها و جوایز دانشگاه فرست نیشنز
وبسایت کالج دانشگاهی هورنبرنامه های کالج دانشگاهی هورنددلاین کالج دانشگاهی هورنتوضیحات اپلیکیشن کالج دانشگاهی هورنالزامات کالج دانشگاهی هورنبورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی هورن
وبسایت دانشگاه کینگزوودبرنامه های دانشگاه کینگزوودتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کینگزوودالزامات دانشگاه کینگزوودشهریه دانشگاه کینگزوودبورسیه ها و جوایز دانشگاه کینگزوود
وبسایت دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنبرنامه های دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنددلاین دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنالزامات دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنشهریه دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنبورسیه ها و جوایز دانشگاه پلی تکنیک کوانتلن
وبسایت دانشگاه لارنتینبرنامه های دانشگاه لارنتینددلاین دانشگاه لارنتینتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه لارنتینالزامات دانشگاه لارنتینشهریه دانشگاه لارنتینبورسیه ها و جوایز دانشگاه لارنتین
وبسایت دانشگاه مک ایوانبرنامه های دانشگاه مک ایوانددلاین دانشگاه مک ایوان
وبسایت دانشگاه مونت آلیسونبرنامه های دانشگاه مونت آلیسونددلاین دانشگاه مونت آلیسونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مونت آلیسونالزامات دانشگاه مونت آلیسونشهریه دانشگاه مونت آلیسونبورسیه ها و جوایز دانشگاه مونت آلیسون
وبسایت دانشگاه مانت سنت وینسنتبرنامه های دانشگاه مانت سنت وینسنتددلاین دانشگاه مانت سنت وینسنتتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مانت سنت وینسنتشهریه دانشگاه مانت سنت وینسنتبورسیه ها و جوایز دانشگاه مانت سنت وینسنت
وبسایت دانشگاه مونت رویالبرنامه های دانشگاه مونت رویالددلاین دانشگاه مونت رویالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مونت رویالالزامات دانشگاه مونت رویالشهریه دانشگاه مونت رویالبورسیه ها و جوایز دانشگاه مونت رویال
وبسایت موسسه تکنولوژی نیویورکبرنامه های موسسه تکنولوژی نیویورکددلاین موسسه تکنولوژی نیویورکتوضیحات اپلیکیشن موسسه تکنولوژی نیویورکالزامات موسسه تکنولوژی نیویورکشهریه موسسه تکنولوژی نیویورکبورسیه ها و جوایز موسسه تکنولوژی نیویورک
وبسایت دانشگاه نیپیسینگبرنامه های دانشگاه نیپیسینگددلاین دانشگاه نیپیسینگتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه نیپیسینگالزامات دانشگاه نیپیسینگشهریه دانشگاه نیپیسینگبورسیه ها و جوایز دانشگاه نیپیسینگ
وبسایت دانشگاه اکادبرنامه های دانشگاه اکادددلاین دانشگاه اکادتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه اکادالزامات دانشگاه اکادشهریه دانشگاه اکادبورسیه ها و جوایز دانشگاه اکاد
وبسایت دانشگاه ردیمربرنامه های دانشگاه ردیمرددلاین دانشگاه ردیمرتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ردیمرالزامات دانشگاه ردیمرشهریه دانشگاه ردیمربورسیه ها و جوایز دانشگاه ردیمر
وبسایت دانشگاه سنت پاولبرنامه های دانشگاه سنت پاولددلاین دانشگاه سنت پاولتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت پاولالزامات دانشگاه سنت پاولشهریه دانشگاه سنت پاولبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت پاول
وبسایت دانشگاه سنت ماریزبرنامه های دانشگاه سنت ماریزالزامات دانشگاه سنت ماریز
وبسایت دانشگاه سنت توماسددلاین دانشگاه سنت توماستوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت توماسالزامات دانشگاه سنت توماسشهریه دانشگاه سنت توماسبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت توماس
وبسایت دانشگاه سنت استفانزبرنامه های دانشگاه سنت استفانزددلاین دانشگاه سنت استفانزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت استفانزالزامات دانشگاه سنت استفانزشهریه دانشگاه سنت استفانزبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت استفانز
وبسایت کالج دانشگاهی کینگزبرنامه های کالج دانشگاهی کینگزددلاین کالج دانشگاهی کینگزتوضیحات اپلیکیشن کالج دانشگاهی کینگزالزامات کالج دانشگاهی کینگزشهریه کالج دانشگاهی کینگزبورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی کینگز
وبسایت دانشگاه کالج کینگزبرنامه های دانشگاه کالج کینگزددلاین دانشگاه کالج کینگزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کالج کینگزالزامات دانشگاه کالج کینگزشهریه دانشگاه کالج کینگزبورسیه ها و جوایز دانشگاه کالج کینگز
وبسایت دانشگاه تامسون ریورزبرنامه های دانشگاه تامسون ریورزددلاین دانشگاه تامسون ریورزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه تامسون ریورزالزامات دانشگاه تامسون ریورزشهریه دانشگاه تامسون ریورزبورسیه ها و جوایز دانشگاه تامسون ریورز
وبسایت دانشگاه ترنتبرنامه های دانشگاه ترنتددلاین دانشگاه ترنتتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ترنتالزامات دانشگاه ترنتشهریه دانشگاه ترنتبورسیه ها و جوایز دانشگاه ترنت
وبسایت دانشگاه ترینیتی وسترنبرنامه های دانشگاه ترینیتی وسترنددلاین دانشگاه ترینیتی وسترنتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ترینیتی وسترنالزامات دانشگاه ترینیتی وسترنشهریه دانشگاه ترینیتی وسترنبورسیه ها و جوایز دانشگاه ترینیتی وسترن
وبسایت کالج دانشگاهی تیندالبرنامه های کالج دانشگاهی تیندالددلاین کالج دانشگاهی تیندالتوضیحات اپلیکیشن کالج دانشگاهی تیندالالزامات کالج دانشگاهی تیندالشهریه کالج دانشگاهی تیندالبورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی تیندال
وبسایت دانشگاه مونکتونددلاین دانشگاه مونکتونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مونکتونالزامات دانشگاه مونکتونشهریه دانشگاه مونکتونبورسیه ها و جوایز دانشگاه مونکتون
وبسایت دانشگاه کبک اوتاوایسبرنامه های دانشگاه کبک اوتاوایسددلاین دانشگاه کبک اوتاوایستوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک اوتاوایسالزامات دانشگاه کبک اوتاوایسشهریه دانشگاه کبک اوتاوایسبورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک اوتاوایس
وبسایت دانشگاه سنت بونیفیسبرنامه های دانشگاه سنت بونیفیسددلاین دانشگاه سنت بونیفیستوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت بونیفیسالزامات دانشگاه سنت بونیفیسشهریه دانشگاه سنت بونیفیسبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت بونیفیس
وبسایت دانشگاه کبک تراویس ریورزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک تراویس ریورزشهریه دانشگاه کبک تراویس ریورزبورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک تراویس ریورز
وبسایت دانشگاه کبک ریموسکیبرنامه های دانشگاه کبک ریموسکیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک ریموسکیالزامات دانشگاه کبک ریموسکیشهریه دانشگاه کبک ریموسکیبورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک ریموسکی
وبسایت دانشگاه سنت آنبرنامه های دانشگاه سنت آنددلاین دانشگاه سنت آنتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت آنالزامات دانشگاه سنت آنشهریه دانشگاه سنت آنبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت آن
وبسایت دانشگاه کبک چیکوتیمیبرنامه های دانشگاه کبک چیکوتیمیددلاین دانشگاه کبک چیکوتیمیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک چیکوتیمیالزامات دانشگاه کبک چیکوتیمیشهریه دانشگاه کبک چیکوتیمی
وبسایت دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکبرنامه های دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکددلاین دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکالزامات دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکشهریه دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکبورسیه ها و جوایز دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبک
وبسایت دانشگاه کانادا وستبرنامه های دانشگاه کانادا وستبرای اطلاع از ددلاین، با دفتر دانشگاه تماس بگیرید: تماس با دانشگاه کانادا وستتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کانادا وستالزامات دانشگاه کانادا وستشهریه دانشگاه کانادا وستبورسیه ها و جوایز دانشگاه کانادا وست
وبسایت دانشگاه لتبریجبرنامه های دانشگاه لتبریجددلاین دانشگاه لتبریجتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه لتبریجبورسیه ها و جوایز دانشگاه لتبریج
وبسایت دانشگاه پرنس ادواردبرنامه های دانشگاه پرنس ادواردددلاین دانشگاه پرنس ادواردتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه پرنس ادواردالزامات دانشگاه پرنس ادواردشهریه دانشگاه پرنس ادواردبورسیه ها و جوایز دانشگاه پرنس ادوارد
وبسایت دانشگاه وینیپگبرنامه های دانشگاه وینیپگددلاین دانشگاه وینیپگتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه وینیپگالزامات دانشگاه وینیپگشهریه دانشگاه وینیپگ
وبسایت کالج دانشگاهی شمالبرنامه های کالج دانشگاهی شمالددلاین کالج دانشگاهی شمالتوضیحات اپلیکیشن کالج دانشگاهی شمالالزامات کالج دانشگاهی شمالشهریه کالج دانشگاهی شمال
وبسایت دانشگاه فریزر ولیبرنامه های دانشگاه فریزر ولیددلاین دانشگاه فریزر ولیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه فریزر ولیالزامات دانشگاه فریزر ولیشهریه دانشگاه فریزر ولیبورسیه ها و جوایز دانشگاه فریزر ولی
وبسایت دانشگاه ونکوور آیلندبرنامه های دانشگاه ونکوور آیلندددلاین دانشگاه ونکوور آیلندتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ونکوور آیلندالزامات دانشگاه ونکوور آیلندشهریه دانشگاه ونکوور آیلند
وبسایت دانشگاه ویلفرد لوریهبرنامه های دانشگاه ویلفرد لوریهددلاین دانشگاه ویلفرد لوریهتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ویلفرد لوریهالزامات دانشگاه ویلفرد لوریهشهریه دانشگاه ویلفرد لوریهبورسیه ها و جوایز دانشگاه ویلفرد لوریه

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

شرایط خود را بسنجید!

نمی دانید از کجا شروع کنید؟ مشاوران ما برای راهنمایی شما آماده هستند!

سوالات متداول

گرایش‌های رشته موسیقی در کانادا چیست؟

. تولید و طراحی الکترونیکی
شما به‌عنوان یک هنرجوی رشته تولید و طراحی الکترونیکی در زمینه موسیقی، نحوه استفاده از فناوری برای ایجاد و تولید ترکیبات، طراحی صوتی و سازها را خواهید آموخت. در طول هشت ترمی که در این رشته آموزش می‌بینید، ضمن تکمیل برنامه درسی اصلی موسیقی کالج، دانش عمیق و سازگار با فناوری‌هایی را که برای ایجاد و دستکاری عناصر صوتی استفاده می‌شود نیز جمع‌آوری می‌کنید. همچنین، شما با همکاری جامعه گسترده و پرشماری از موسیقیدانان، اعضای هیات علمی و متخصصان صنعت و استفاده از فن آوری های پیشرفته و امکانات ضبط پیشرفته‌ای که در کانادا وجود دارد، ضمن کسب مدرک کارشناسی خود، تجربه واقعی و کاربردی را کسب خواهید کرد.
. آهنگسازی برای صنایع فیلم، سریال و بازی‌های ویدئویی
به‌عنوان یک آهنگساز فعال در این حوزه، شما آهنگسازی، تنظیم و اجرای موسیقی برای صنایع مختلف، مانند فیلم، تلویزیون و بازی‌های ویدئویی را خواهید آموخت. با ساخت موسیقی برای استفاده هم‌زمان در رسانه‌های تصویری مانند فیلم، تلویزیون، بازی‌های ویدئویی و غیره، پایه مهارت‌های خلاق موسیقی، ازجمله آهنگسازی، ارکستراسیون و رهبری را نیز در خود تقویت خواهید کرد. زمانی که در حال فعالیت جدی و حرفه‌ای در یک موقعیت جدید باشید، مهارت‌های فنی مربوط به آن را نیز فرا خواهید گرفت؛ یعنی کاری که دقیقاً در این رشته انجام خواهید داد.
. مدیریت یا کسب‌وکار موسیقی
شما به‌عنوان یک هنرجوی رشته مدیریت یا کسب‌وکار موسیقی، با اصول تجارت در صنعت موسیقی از دیدگاه یک نوازنده آشنا خواهید شد. در طول هشت ترمی که در این رشته سپری می‌کنید، ضمن تکمیل برنامه درسی اصلی موسیقی کالج، خود را در مسائل حقوقی، مالی، هنری و اخلاقی که حرفه‌های تجارت موسیقی در عصر معاصر با آن روبرو هستند، غرق خواهید کرد. دانشجویان و هنرجویان این رشته از طریق ایجاد ارتباط با جامعه متنوعی از موسیقی‌دانان حرفه‌ای در کانادا ضمن کسب مدرک آکادمیک خود، تجربه جهانی واقعی هم کسب خواهند کرد.
. مهندسی موسیقی
شما از طریق تحصیل در این رشته می‌توانید تخصص خود را در زمینه مهندسی، تولید، ادیت، میکس، مسترینگ و صنعت ضبط توسعه دهید. تجربه تحصیل در رشته مهندسی موسیقی در کانادا شما را آماده می‌کند تا به‌عنوان یک فرد حرفه‌ای در این حوزه، مهارت‌های موثری در زمینه مهندسی، تولید، ادیت، میکس، مسترینگ و صنعت ضبط به دست بیاورید. تجربه‌ای که در این حوزه به دست می‌آورید، شما را برای سازگاری مناسب با نیازهای متغیر صنعت ضبط آثار موسیقی آماده می‌کند.
. ترانه‌سرایی
این رشته در مورد ملودی، هماهنگی، تنظیم، غزل نویسی و ایجاد مجموعه‌ای رقابتی از قطعات موسیقی و ترانه‌های اورجینال است که توسط خود شما خلق شده‌اند. شما به‌عنوان یک ترانه‌سرا پس از فارغ‌التحصیل شدن، یاد خواهید گرفت که هنرمندانه بنویسید و همچنین مهارت‌هایی را برای نوشتن آهنگ‌های تجاری و پرفروش نیز به دست بیاورید. در طول هشت ترم تحصیل در این رشته، ضمن تکمیل برنامه درسی اصلی موسیقی در کالج، رویکردی خلاقانه در مورد آهنگسازی‌ها و ترانه‌سرایی‌های موسیقی معاصر ایجاد خواهید کرد. همچنین، شما با استفاده از امکانات پیشرفته در کالج‌های موسیقی در کانادا، با جامعه متنوعی از موسیقیدانان، اعضای هیئت‌علمی و متخصصان این صنعت‌کار خواهید کرد و ضمن کسب مدرک کارشناسی، تجربه واقعی و کاربردی در این حوزه نیز به دست خواهید آورد.
. نویسندگی و تولید معاصر
شما به‌عنوان یک دانشجو یا هنرجوی رشته نویسندگی و تولیدکنندگی معاصر، خواهید آموخت که چگونه با تولید و ضبط موسیقی حرفه‌ای، نقش خود را به‌عنوان نویسنده، تهیه‌کننده و رهبر ایفا کنید. در طول هشت ترم تحصیل در این رشته، ضمن تکمیل برنامه درسی اصلی موسیقی در کالج، مهارت‌های زیبایی‌شناختی و فنی موردنیاز برای کار در محیط استودیو را کسب خواهید کرد. همچنین، شما از طریق تحصیل در این رشته، با جامعه متنوعی از موسیقیدانان، اساتید و متخصصان صنعت در کانادا آشنایی پیدا خواهید کرد و فرصت احتمالی برای همکاری با آن‌ها نیز خواهید داشت. علاوه بر این، به فناوری‌های پیشرفته و امکانات ضبط مدرن نیز دسترسی پیدا خواهید کرد و تحصیلات لیسانس خود را با تجربیات دنیای واقعی ترکیب خواهید کرد.
همچنین، لازم به ذکر است که رشته موسیقی در کانادا دارای گرایش‌های دیگری هم هست که عبارت هستند از مطالعات موسیقی، تاریخ موسیقی، اجرا (از طریق ساز یا آواز)، آهنگسازی، تئوری موسیقی و همین‌طور موسیقی درمانی که در دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌ها و سایر مراکز آموزشی در این کشور ارائه می‌شوند.

بهترین دانشگاه‌های کانادا برای تحصیل در رشته موسیقی کدام اند؟

. دانشگاه وسترن
یکی از برترین و بهترین دانشگاه‌های کانادا برای تحصیل در رشته موسیقی، دانشگاه غرب اونتاریو است که با نام دانشگاه وسترن نیز شناخته می‌شود. در دانشگاه وسترن، ایجاد پایه علمی قوی و ریشه‌دار در موسیقی برای دانشجویان آسان می‌شود. این امر کسب مهارت و حرفه‌ای شدن در زمینه‌هایی مانند موسیقی عمومی، تاریخ و نظریه موسیقی، آموزش موسیقی، روانشناسی و متدولوژی موسیقی را ممکن می‌کند.
همچنین، برنامه‌ها و دوره‌های آموزش موسیقی در دانشگاه وسترن این امکان را برای دانشجویان و هنرجویان فراهم می‌کند که حداقل در هشت دستگاه موسیقی مهارت پیدا کنند. با کمک ساختار برنامه آموزش موسیقی در این دانشگاه که جزو دانشگاه‌های برتر در کانادا به شمار می‌رود، دانشجویان نیز آموزش می‌بینند تا تبدیل به متخصصان ماهر در زمینه آموزش‌های موسیقی پاپ، اجرای گروهی و سازهای موسیقی و موارد دیگر باشند.
. دانشگاه واترلو
برنامه‌های تحصیلی و آموزشی موسیقی در دانشگاه واترلو با ارائه یکی از بهترین برنامه‌های موسیقی در کانادا، با انعطاف‌پذیری قابل‌توجهی طراحی‌شده تا به دانشجویان در برآوردن نیازهای شغلی خود کمک کند. این موسسه کلاس‌هایی در مورد ارتباط بین فناوری، صلح جهانی، جنسیت و موسیقی ارائه می‌دهد. این امر به تعادل بخشیدن به مطالعه هنرجویان درباره نظریه موسیقی، اجرا و تاریخ و روش موسیقی کمک می‌کند. جالب اینجاست که دانشگاه واترلو همچنین در بیش از 20 ساز موسیقی دروس آواز و کلاس‌های آموزشی ارائه می‌دهد. این پیشرفت برای هنرجویان موسیقی بسیار ضروری است زیرا به آن‌ها کمک می‌کند تا مبحث روانشناسی موسیقی را کاملاً باز کنند و وارد موضوعات مهم‌تری در سبک‌های مختلف موسیقی مانند جاز، پاپ، موسیقی فیلم و اپرا شوند.
. دانشگاه اتاوا
دانشکده موسیقی در دانشگاه اتاوا نیز یکی از مراکز آموزشی بسیار معتبر در کانادا برای تحصیل در رشته موسیقی است. دانشکده موسیقی‌دانشگاه اتاوا مکانی ایده آل است که در آن هنرجویان می‌توانند اشتیاق خود را به موسیقی و اجزای مرتبط با آن برای آغاز یک حرفه موفق با آینده درخشان در زمینه صنعت موسیقی تقویت کنند.
رابطه عالی بین این موسسه و سایر مؤسسات مشهور در کانادا قابل‌تحسین است. دانشکده موسیقی‌دانشگاه اتاوا معمولاً همیشه رابطه بسیار صمیمانه‌ای با مؤسساتی مانند ارکستر سمفونیک اتاوا و مرکز ملی هنر (NAC) برقرار می‌کند. همچنین، دانشگاه اتاوا دارای یکی از برترین برنامه‌های آموزش موسیقی در کانادا و اساتید شناخته‌شده بین‌المللی و امکانات موسیقی درجه یک می‌باشد.
. دانشگاه کلگری
برنامه موسیقی در دانشگاه کلگری به‌طور اختصاصی برای دانشجویانی طراحی‌شده که عاشق موسیقی هستند و می‌خواهند برای تبدیل‌شدن به یک نوازنده حرفه‌ای، یک قدم روبه‌جلوی بزرگ بردارند. ساختار این برنامه بر اساس افزایش درک دانشجویان از موسیقی به‌عنوان نوعی هنر و به‌منظور تقویت این مهارت در آن‌ها ایجاد شده است. آن‌ها با دریافت دستورالعمل‌هایی در زمینه آهنگسازی، نظریه و تاریخ موسیقی، اجرای گروهی و ادبیات موسیقی را فرامی‌گیرند.
هنرجویان در حین یادگیری و مطالعه موسیقی در دانشگاه کلگری، سایر مهارت‌های مرتبط را نیز برای ارتقای جایگاه خود در حرفه موسیقی کسب خواهند کرد. برخی از این مهارت‌ها عبارت هستند از قابلیت‌های تحقیقی و تحلیلی، تفکر خلاق، آموزش تئوریک موسیقی، مهارت‌های ارتباط کلامی و نوشتاری و آموزش عملی موسیقی. دانشجویان رشته موسیقی در دانشگاه کلگری می‌توانند پس از فارغ‌التحصیل شدن، موقعیت‌های شغلی در زمینه موسیقی و فراتر از آن، مانند هنرهای دیجیتال، مدیریت هنری، مطالعات رسانه‌ای و بسیاری از زمینه‌های دیگر را به دست آورند. دانش و مهارت‌هایی که هنرجویان در طول دوره تحصیل خود فرامی‌گیرند، برای سایر مدارک حرفه‌ای و تحصیلات تکمیلی نیز مؤثر و کارآمد هستند.
. دانشگاه دالهاوزی
موسسه بعدی در لیست بهترین دانشگاه‌های کانادا برای تحصیل در رشته موسیقی، دانشگاه دالهوزی است. هنرجویان در حین تحصیل رشته موسیقی در این موسسه دانشگاهی، فقط اجرای موسیقی را یاد نمی‌گیرند. بلکه آن‌ها آموزش می‌بینند تا در ایجاد، ساخت و حتی گوش دادن به موسیقی نیز تخصص پیدا کنند. این امر به هنرجویان اجازه می‌دهد تا دوره‌های موسیقی بسیاری را از سمینارهای کوچک گرفته تا آموزش استودیویی و سخنرانی‌های بزرگ بگذرانند. یکی از عناصر مهم برنامه موسیقی در دانشگاه دالهاوزی، اجرای موسیقی توسط دانشجویان در هنرهای نمایشی است. این اجرا، در کنار جلسات هفتگی استودیویی و درس‌های پیانو، صدا، ارگ، ارکستر و بسیاری دیگر، همه توسط دانشکده پشتیبانی و تشویق می‌شوند.
علاوه بر موارد فوق، تعداد زیادی موسسه و دانشگاه معتبر و بزرگ دیگر برای تحصیل در رشته موسیقی در کانادا نیز وجود دارد که شامل دانشگاه آلبرتا، دانشگاه مک مستر، دانشگاه مک گیل، دانشگاه بریتیش کلمبیا و همین‌طور دانشگاه تورنتو می‌شوند.

یک موزیسین چه مهارت‌هایی باید داشته باشد؟

افرادی که قصد فعالیت در حوزه موسیقی دارند، باید نیازمندی‌ها و مهارت‌های لازم برای آن را در اختیار داشته باشند. این نیازمندی‌ها عبارت هستند از:
. مهارت‌های موسیقی
. استقامت برای عملکرد در سطح بالا
. اعتمادبه‌نفس، انگیزه، فداکاری و عزم راسخ
. مهارت‌های ارتباطی خوب
. حفظ تمرکز برای مدت طولانی
. تسلط بر یک یا چند سبک موسیقی مانند کلاسیک، جاز یا پاپ
. استعداد سرگرمی

فارغ‌التحصیلان رشته موسیقی در کانادا چه کارهایی می‌توانند انجام دهند؟

موزیسین‌ها در زمینه‌های مختلفی فعالیت می‌کنند. بسیاری از آن‌ها مشاغل آزاد دارند یا در حال همکاری با مدیر برنامه‌ها و ایجنت‌های خود هستند. همچنین، آن‌ها ممکن است معلم موسیقی یا آواز شوند و آموزشگاه خود را راه‌اندازی کنند و یا به‌عنوان استاد و معلم موسیقی در یک مدرسه ابتدایی یا راهنمایی، هنرستان، مدرسه موسیقی خصوصی یا دانشگاه منصوب شوند.
همچنین عناوین شغلی دیگری در ایستگاه‌های رادیویی و تلویزیونی تجاری و همچنین کتابداری موسیقی، مدیریت هنر، روزنامه‌نگاری موسیقی، فروش موسیقی و ساز، موسیقی و انتشار ضبط نیز وجود دارد که موزیسین‌ها و یا فارغ‌التحصیلان رشته موسیقی در کانادا می‌توانند در آن‌ها مشغول شوند. لازم به ذکر است که اشتغال نوازندگان ممکن است تحت تأثیر بودجه دولت کانادا قرار داشته باشد، به‌ویژه برای افرادی که در ارکسترها و شرکت‌های اپرا فعالیت می‌کنند.

عناوین شغلی رشته موسیقی در کانادا چیست؟

تنظیم‌کننده موسیقی:‌ افرادی که در این گروه شغلی فعالیت می‌کنند، قطعات موسیقی یا خط‌های ملودیک را برای اقتباس و تغییر آن‌ها برای قالب‌های اجرایی خاص مانند ارکسترها، گروه‌ها، گروه‌های کرال یا اجرای تکنوازی بازنویسی می‌کنند. افرادی که دارای این مهارت‌ها هستند ممکن است مشاغل مختلفی را انجام دهند، ازجمله معلم موسیقی، مدیر موسیقی، رهبر ارکستر یا تهیه‌کننده موسیقی.
موسیقی‌دان کلاسیک: این افراد در سطوح فنی بسیار بالا کار می‌کنند و استانداردها و مهارت‌های گروه را توسعه می‌دهند. نوازندگان و موسیقی‌دانان کلاسیک باید توانایی سازگاری با خواسته‌های رهبران ارکستر و تک‌نوازان بین‌المللی را توسعه دهند. آن‌ها دانش رپرتوار کلاسیک، اپرا و باله را گسترش می‌دهند و ممکن است آموزش‌های اضافی و بیشتری هم در مدارس، آموزشگاه‌ها و دانشگاه‌های موسیقی خارج از کشور بگذرانند.
آهنگساز:‌ یک آهنگساز برای فیلم‌ها، نمایشنامه‌ها، تلویزیون، کنسرت‌ها و اپراها آهنگسازی می‌کند. آهنگسازان ممکن است در یک نوع موسیقی یا آهنگسازی برای سازهای خاص تخصص داشته باشند. آن‌ها ممکن است برای همراهی با متن، ترانه هم بنویسند.
رهبر ارکستر: یک رهبر ارکستر گروه‌هایی مانند ارکسترهای سمفونیک و گروه‌های بزرگ دیگر را هدایت می‌کند. رهبران ارکستر می‌توانند از طریق گزینش یا آزمون ورودی، اعضای یک گروه را انتخاب کنند. آن‌ها موسیقی را متناسب با توانایی‌های گروه و انواع مختلف رویدادهای اجرا انتخاب می‌کنند. رهبران ارکستر اجراهایی انجام می‌دهند که در آن عواملی از قبیل تعادل، ریتم، پویایی و زمان را کنترل می‌کنند تا اثری سازگار با تفسیر خود را ایجاد کنند.
متخصص قومیت شناسی در موسیقی:‌ یک متخصص قومیت شناسی در موسیقی، آن را از جنبه فرهنگی مطالعه می‌کند و به دنبال درک رابطه بین فرهنگ‌های موسیقی است. آن‌ها ممکن است به‌عنوان آهنگساز، اجراکننده، مدرس یا محقق کار کنند. همچنین، آن‌ها معمولاً در یک موسسه آکادمیک رسمی مانند دانشگاه کار می‌کنند و به کاوش، مطالعه، تحقیق و نوشتن مقالات علمی درباره موسیقی و نوازندگان می‌پردازند.
منتقد موسیقی: ‌منتقد موسیقی توسط ناشران رسانه‌ها برای تهیه گزارش در مورد هنرهای نمایشی استخدام می‌شود. مناطق محلی معمولاً منتقدان پاره‌وقت دارند که به‌طور مرتب در مورد اجراها و سایر مسائل هنرمندان در رسانه‌های محلی گزارش می‌دهند.
موسیقی‌شناس: یک موسیقی‌شناس، تاریخ و سبک موسیقی را تفسیر می‌کند. به‌طورکلی، اغلب آن‌ها به‌عنوان مدرس موسیقی کار می‌کنند.
نوازنده:‌ یک نوازنده می‌تواند یک یا چند ساز را در اجراهای رسیتال بنوازد. این کار ممکن است فقط به‌صورت همراهی، یا به‌عنوان عضوی از ارکستر، گروه یا گروه‌های موسیقی دیگر، ازجمله گروه‌های مجلسی باشد. نوازندگان هر روز ساعاتی را به تمرین خصوصی اختصاص می‌دهند تا قطعات موسیقی موردنظر را برای تمرین و اجرا آماده کنند. آن‌ها ممکن است آهنگ‌های جایگزین ضبط کرده و دستگاه‌های الکترونیکی را برای استفاده در اجرا برنامه‌ریزی کنند.
خواننده: یک خواننده می‌تواند به‌صورت انفرادی، با یک همراه یا با گروه‌ها، ارکسترها یا در اپرای کنسرت کار کند. کار آن‌ها می‌تواند به‌صورت موقت و نامنظم یا دائمی باشد. خوانندگان معمولاً یک رپرتوار تهیه می‌کنند و بسیاری از آن‌ها در یک سبک خاص یا در زمینه‌های خاصی مانند اجرا روی صحنه، رادیو و تلویزیون تخصص دارند.

درآمد فارغ‌التحصیلان رشته موسیقی در کانادا چقدر است؟

میانگین درآمد افرادی که در رشته موسیقی از یکی از دانشگاه‌های کانادا فارغ‌التحصیل شده‌اند، به ۴۶ هزار و ۸۰۰ دلار در سال می‌رسد و افراد تازه‌کاری که اخیراً شغل خود را در این زمینه آغاز کرده باشند، به‌طور میانگین ۳۴ هزار و ۱۲۵ دلار در سال درآمد به دست می‌آورند. همچنین، افراد باتجربه‌ای که سال‌ها در حوزه موسیقی فعالیت و کارکرده باشند نیز می‌توانند انتظار کسب درآمدی تا سقف ۷۰ هزار و ۱۷۱ دلار در سال داشته باشند. بااین‌حال، برای این‌که درک بهتری از این موضوع کسب کنید، در بخش زیر میانگین درآمد فارغ‌التحصیلان رشته موسیقی در استان‌های مختلف کانادا را برایتان شرح می‌دهیم تا بتوانید یک مقایسه کلی هم بین آن‌ها داشته باشید و تصمیم بهتری در مورد مقصد موردنظرتان بگیرید.
. آلبرتا: ۴۱ هزار و ۵۸۹ دلار در سال
. بریتیش کلمبیا: ۵۸ هزار و ۴۹۷ دلار در سال
. مانیتوبا:‌ ۴۴ هزار و ۳۲۱ دلار در سال
. نیو برانزویک:‌ ۶۵ هزار و ۷۵۶ دلار در سال
. نیوفاندلند و لابرادور: ۶۷ هزار و ۸۰۳ دلار در سال
. مناطق شمال غربی: ۴۸ هزار و ۴۸۴ دلار در سال
. نوا اسکوشیا: ۶۴ هزار و ۹۸۱ دلار در سال
. نوناووت: ۷۲ هزار و ۲۸۰ دلار در سال
. اونتاریو: ۴۵ هزار و ۸۵۸ دلار در سال
. جزیره پرینس ادوارد: ۶۷ هزار و ۷۵۴ دلار در سال
. کبک: ۴۰ هزار و ۸۵۸ دلار در سال
. ساسکاچوان: ۳۹ هزار و ۷۷۳ دلار در سال
. یوکان: ۳۷ هزار و ۴۴۰ دلار در سال

فارغ‌التحصیلان رشته موسیقی برای مهاجرت به کانادا چه شرایطی باید داشته باشند؟

فارغ‌التحصیلان رشته موسیقی و همین‌طور علاقه‌مندان به فعالیت در این زمینه که قصد مهاجرت به کانادا دارند، حداقل باید شرایطی که در این بخش به آن‌ها اشاره می‌کنیم را فراهم کنند تا قادر به انجام این کار باشند. این شرایط عبارت هستند از:
معمولاً آموزش و به یاد داشتن موسیقی از طریق دانشگاه یا کالج (مدرک آکادمیک) یا از طریق آموزش خصوصی موردنیاز است.
اعضای ارکسترها و دیگر نوازندگان و خوانندگان حرفه‌ای کلاسیک معمولاً باید دارای مدرک دانشگاهی در زمینه موسیقی باشند.
داشتن استعداد و توانایی موسیقی، همان‌طور که معمولاً در نیازمندی‌های آزمون‌های ورودی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی نیز ذکر می‌شود، جزو معیارهای مهم برای استخدام به‌عنوان موزیسین در کانادا هستند.
عضویت در صنف یا اتحادیه مربوط به شغل یا اجرا ممکن است موردنیاز باشد.

کد شغلی رشته موسیقی در کانادا چیست؟

بر اساس فهرست طبقه‌بندی ملی مشاغل (NOC) در کانادا، افرادی که در گروه‌های شغلی مرتبط با موسیقی فعالیت می‌کنند، با کد NOC 5133 مشخص می‌شوند.

فارغ‌التحصیلان رشته موسیقی در کانادا به چه شغل‌هایی می‌توانند مشغول شوند؟

آهنگساز، درمانگر موسیقی، نوازنده، معلم خصوصی موسیقی، معلم دبیرستان، طراح صدا، مهندس صدا، تکنسین صدا، پخش، فیلم، ویدئو و همین‌طور تکنسین جلوه‌های ویژه جزو مشاغلی هستند که فارغ‌التحصیلان رشته موسیقی در کانادا می‌توانند به آن‌ها بپردازند و مشغول به کار شوند.
همچنین، مدیر هنری، مهندس صداوسیما، طراح رقص، کارگر هنری جامعه، مدیر رویداد، مدیر بازاریابی، معلم خصوصی، دستیار پخش رادیویی، تهیه‌کننده رادیو، استعداد یاب و همین‌طور مدیر صحنه تئاتر نیز یک سری از موقعیت‌های شغلی دیگر هستند که با استفاده از مدرک موسیقی می‌توان در آن‌ها مشغول به کار شد. البته، این نکته را هم باید به یاد داشته باشید که بسیاری از کارفرمایان درخواست فارغ‌التحصیلان با هر رشته‌ای را می‌پذیرند، بنابراین تفکر خود را فقط به مشاغل ذکرشده در اینجا محدود نکنید.

وضعیت فارغ‌التحصیلان رشته موسیقی در کانادا چطور است؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۱۱ درصد از فارغ‌التحصیلان رشته موسیقی در کانادا، در عرض ۱۵ ماه پس از اتمام دوره تحصیل خود موفق به پیدا کردن یک موقعیت شغلی می‌شوند. معلمی و سایر مشاغل آموزشی، اپراتوری تجهیزات سمعی و بصری و تجهیزات پخش و تهیه‌کنندگی و کارگردانی صدا نیز موقعیت‌های شغلی دیگری هستند که بیشترین تعداد فارغ‌التحصیلان این رشته را شامل می‌شوند.
به‌طورکلی، ۶۹.۹ درصد از فارغ‌التحصیلان رشته موسیقی در کانادا پس از اتمام دوره تحصیل خود مشغول به کار می‌شوند، ۷.۴ درصد از آن‌ها ادامه تحصیل می‌دهند، ۱۲.۷ درصد به‌طور هم‌زمان هم کار می‌کنند و هم ادامه تحصیل می‌دهند و ۴.۳ درصد از آن‌ها نیز بیکار هستند. لازم به ذکر است که ۵.۷ درصد از این افراد جزو هیچ‌یک از این دسته‌بندی‌ها قرار نمی‌گیرند.

با تحصیل رشته موسیقی در کانادا چه مهارت‌هایی کسب خواهم کرد؟

گذراندن سه یا چهار سال برای تحصیل در رشته موسیقی احتمالاً یکی از طولانی‌ترین و سخت‌ترین راه‌ها برای تقویت استعداد موسیقی است، به‌ویژه با توجه به اینکه به شما اجازه نمی‌دهد تا بر روی نقاط قوت خود تکیه کنید و بر سبک‌ها و ژانرهایی که از قبل با آن‌ها راحت هستید تمرکز کنید. احتمالاً حتی اگر شما به‌عنوان یک نوازنده حرفه‌ای هم کار می‌کردید، چنین چیزی رخ می‌داد. بااین‌وجود، شما در آهنگسازی، اجرا (به‌خصوص در شرایطی که تحت‌فشار قرار دارید) و تخصص فنی و دانش تئوری مهارت کسب خواهید کرد.
علاوه بر این، بسته به میزان تأثیر مدرک تحصیلی شما بر مارکت موسیقی کانادا و زمینه آن ازنظر تجاری، ممکن است بینشی در مورد صنعت موسیقی و نحوه تبدیل‌شدن به یک موزیسین حرفه‌ای تجاری موفق نیز کسب کنید. شما با تحصیل رشته موسیقی در کانادا، مهارت‌های فناوری اطلاعات و موسیقی را خواهید آموخت تا بتوانید اجراهای خود یا دیگران را ضبط کنید. همچنین، شما در مورد نحوه عملکرد جهان هنر، ازجمله در موضوعاتی مانند اخلاق حرفه‌ای و تلاقی فرهنگ‌های مختلف، نیز آموزش خواهید دید.
حتی اگر در نهایت با تحصیل در رشته موسیقی به دنبال پیدا کردن یک شغل حرفه‌ای در صنعت موسیقی نباشید، بازهم می‌توانید محدوده استانداردی از مهارت‌ها را که در هر درجه‌ای اعطا می‌شود، در زمینه خود انگیزشی، مدیریت زمان، نوشتن و اجرا ارتقاء دهید؛ بنابراین، تحصیل در رشته موسیقی، صرف‌نظر از محل کار و زمینه شغلیتان، شما را در جایگاه مناسب و قابل‌احترامی قرار خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید