اپلای مهندسی عمران

اپلای رشته مهندسی عمران
رزرو وقت مشاوره

وظیفه اصلی یک مهندس عمران، طراحی، اجرا و حفظ ساز و کارها و ساختمان های مختلف است. این ساختمان ها شامل بناهای بسیار بزرگ، ساختمان های دولتی، مسیرهای حمل و نقل و دیگر سازه ها است. مهندسان عمران به طور معمول بر روی پروژه های بزرگ ساختمانی مانند ساختمان ها، جاده ها، پل ها، سیستم های مترو، سدها، و شبکه های آب رسانی تمرکز می کنند.ریاضی، فیزیک و طراحی از حوزه های ضروری برای تحصیل در این رشته به حساب می آید.

بسیاری از علاقه مندان به تحصیل در رشته مهندسی عمران به دلیل آشنایی با فرهنگ دیگر کشورها و آشنایی با سازه های مختلف در سراسر جهان، برای دانشگاه های خارج از کشور اپلای می کنند. این رشته نیازمند به دانستن اطلاعاتی ویژه پیش از اپلای است بنابراین در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته مهندسی عمران در اختیار شما قرار دهیم. اگر علاقه مند به مطالعه در مورد تاریخچه رشته مهندسی عمران هستید به این سایت مراجعه فرمایید.

لینک های مفید!

ویدیو معرفی رشته مهندسی عمران در کانادا

مراحل اپلای مهندسی عمران

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته مهندسی عمران

رشته مهندسی عمران یک رشته حرفه ای است که به طراحی، ساخت و نگهداری سازه های فیزیکی و دست ساز انسان ها یا سازه های طبیعی می پردازد. این سازه ها می تواند شامل جاده ها، پل ها، کانال ها، سدها، فرودگاه ها، سیستم های فاضلاب، خطوط لوله، اجزای ساختاری ساختمان ها و راه آهن ها باشد.

مهندسی عمران یکی از رشته های بزرگ مهندسی است و بسیاری از تخصص های فرعی آن شامل مهندسی معماری، مهندسی محیط زیست و مهندسی منابع آب است. همانند هر رشته مهندسی، مهندسی عمران به شدت متکی به ریاضی و فیزیک است. مهندسان عمران باید بتوانند فشارهای وارد شده روی یک سازه را محاسبه کنند تا مطمئن شوند این ساختمان با اصول استاندارد مهندسی، طراحی شده است.

بیشتر پروژه های ساختمانی نیز نیاز به یک مهندس برای آشنایی با خواص مواد دارند. سازه های موجود در طبیعت بخش عمده ای از آنچه تمدن مدرن را تعریف می کند در بر می گیرد. ساختمان ها و پل ها، اغلب اولین سازه هایی هستند که به ذهن می رسند چرا که از جمله آشکارترین آثار رشته مهندسی عمران هستند. جاده ها، راه آهن ها، سیستم های حمل و نقل در مترو و فرودگاه ها نیز توسط این مهندسان ساخته و طراحی شده اند.

پروژه ها و سیستم های مهندسی عمران باید با مقررات و اساسنامه های دولتی مطابقت داشته باشند. همه استاندارها و قوانین مهندسی بر این سازه ها باید اعمال شوند به گونه ای که هم در مقابل آسیب ها و بلایای طبیعی مقاوم باشند و هم از نظر نما، جلوه خاصی را به شهر بدهند. در جدول زیر به مهمترین ویژگی ها و توانمندی های یک مهندس عمران اشاره شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.

  • ویژگی ها و توانمندی های یک مهندس عمران
ارزیابی اثرات زیست محیطی و خطرات احتمالی موثر بر ساخت پروژهبرنامه ریزی و کمک به گروه برای حمل و نقل ابزار و تجهیزات مورد نظر در محل ساخت پروژه
تجزیه و تحلیل گزارش های نظرسنجی، نقشه ها و داده ها برای برنامه ریزی پروژه هاکسب مجوزهای مورد نیاز دولتی برای ساخت سازه ها
ایجاد طراحی سازه با استفاده از CAD (Computer-Aided Design)طراحی پروژه های عمومی، ایجاد طرح ها، چیدمان ها و محاسبات طراحی
توانایی کار با بتنقدرت تفکر تحلیلی بسیار بالا
انجام یا نظارت بر عملیات نقشه برداریارائه برآورد هزینه های مورد نیاز برای خرید مصالح و یا میزان دستمزد نیروی کار
ارائه توصیه هایی برای اصلاحات طرح هاتست مصالح ساختمانی

درباره مهندسی عمران در کانادا بیشتر بدانید.

اپلای رشته مهندسی عمران در خارج از کشور

اپلای رشته مهندسی عمران در خارج از کشور

افرادی که از همان دوران دبیرستان قصد اپلای و ادامه تحصیل در رشته مهندسی عمران را دارند باید نمرات بالایی در دروس ریاضی دبیرستان کسب کنند چرا که رشته مهندسی عمران همانند دیگر رشته های مهندسی، با اعداد و ارقام سر و کار دارد. رشته مهندسی عمران یک رشته پروژه گرا است بنابراین داشتن یک رزومه قوی برای اپلای در مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد شانس پذیرش شما در دانشگاه مورد نظرتان را بالا می برد.

بسیاری از دانشگاه ها دوره کارآموزی شما را جزء سوابق کاریتان در نظر می گیرند اما اگر دانشگاه سختگیرتری را برای اپلای انتخاب کنید، ممکن است از شما سابقه کاری به جز دوره کارآموزی انتظار داشته باشد. داشتن مدرک زبان معتبر نیز از الزامات اپلای در رشته مهندسی عمران است. نمرات GRE نیز از اهمیت زیادی برخوردار هستند. برای داشتن حداقل نمره مورد نیاز GRE به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه فرمایید.

در جدول زیر به مراحلی که برای تحصیل در رشته مهندسی عمران باید بگذرانید اشاره شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.

نام مرحلهتوضیحات
تحقیق در مورد گزینه های شغلی در دسترس برای رشته مهندسی عمرانرشته مهندسی عمران از تخصص های متعددی مانند حمل و نقل، ساخت و ساز یا دیگر بخش ها تشکیل شده است. یکی از نکاتی که قبل از اپلای باید به آن توجه کنید این است که فرصت های مختلف شغلی در گرایش مورد نظرتان را بررسی کنید تا ببینید تحصیل در کدام گرایش برای آینده شغلی شما مناسب تر است. شما به عنوان یک مهندس عمران نیز وظیفه مدیریتی دارید و باید هزینه های مورد نیاز برای ساخت یک پروژه را برآورد کنید.
آماده شدن برای تحصیل در رشته مهندسی عمران از دوران دبیرستاناگر قصد اپلای در رشته مهندسی عمران را دارید، باید نمرات بالایی در دروس فیزیک، ریاضی، زیست شناسی و علوم کامپیوتر داشته باشید چرا که بالا بودن نمراتتان، شانس شما را در میان دیگر رقبا برای پذیرش اپلای بالا می برد.
پیدا کردن دانشگاه معتبرانتخاب دانشگاه مناسب اهمیت زیادی در آینده شغلی شما خواهد داشت. هر ساله بسیاری از دانشگاه های برتر در رشته های مختلف مانند مهندسی عمران با یکدیگر به رقابت می پردازند. موسسه مهاجرتی تراست لیستی از این دانشگاه ها تهیه کرده است که در ادامه به آن ها اشاره می شود.
کسب مدرک کارشناسی در رشته مهندسی عمرانمقطع کارشناسی اولین مقطع تحصیلی برای اپلای در رشته مهندسی عمران به شمار می رود که گرایش خاصی ندارد و تحت عنوان همان کارشناسی مهندسی عمران آموزش داده می شود. دروس نقشه برداری، فیزیک، شیمی، آمار، مکانیک، ریاضیات و طراحی نقشه نیز در این دوره بررسی می شوند.
دریافت مجوز به عنوان یک مهندس حرفه ایبه منظور ارائه خدمات مهندسی عمران برای ساخت و ساز، باید مجوز مهندس حرفه ای (PE) را کسب کنید.

درباره مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا ، اپلای حین سربازی و همچنین تاثیر مقاله بر اپلای بیشتر بدانید.

ادامه تحصیل رشته مهندسی عمران در خارج از کشور

تحصیل در رشته مهندسی عمران در خارج از کشور به این معنا است که می توانید درک عمیقی از تجربه های مختلف تحصیلی در خارج از کشور داشته باشید. تصمیم گیری های بزرگ برای زندگی و تحصیل در یک کشور فرصت رو به رو شدن با فرهنگ های جدید، دیدار با افراد جدید و بهبود مهارت های زبانی را در اختیار شما قرار می دهد.

درباره تحصیل در کانادا بیشتر بدانید.

تصمیم گیری برای انتخاب کشوری که می خواهید در آن رشته مهندسی عمران را مطالعه کنید، تاثیر زیادی در کیفیت زندگی شما و مسیر شغلی آینده شما خواهد گذاشت. شما حداقل ۳ یا ۴ سال از وقت خود را در کشور و دانشگاهی که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید، می گذرانید به همین علت قبل از انتخاب کشور مورد نظرتان برای تحصیل در رشته مهندسی عمران، مطمئن شوید که این کشور از نظر آب و هوا، سبک زندگی و فرهنگی با روحیات شما سازگاری دارد یا نه. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.

نکته دیگر این است که حتما مدت زمان تحصیلی در دانشگاه مورد نظرتان را قبل از اپلای بررسی کنید چرا که تحصیل در رشته مهندسی عمران در برخی از کشور ها ۳ یا ۴ سال به طول می انجامد و در برخی کشور ها حتی ممکن است ۶ سال طول بکشد. اگر قصد دارید بعد از فارغ التحصیلی از رشته مهندسی عمران به کشور خود برگردید مطمئن شوید مدرک دانشگاهی آن کشور در کشور شما به رسمیت شناخته می شود.

کشورهایی مانند سنگاپور، آمریکا و انگلستان از جمله کشورهایی هستند که مدارک دانشگاهی آن ها در سراسر جهان به رسمیت شناخته شده است. کانادا نیز یکی دیگر از کشورهایی است که هر ساله دانشجویان زیادی را در رشته های مختلف جذب می کند. هلند نیز یکی از کشورهایی است که برنامه های پیشرفته ای را در رشته مهندسی عمران ارائه می دهد.

درباره رشته های پرطرفدار در کانادا و دانشگاه های کانادا بیشتر بدانید. همچنین مقاله هایی چون رنکینگ دانشگاه های کانادا و ارزان‌ ترین دانشگاه‌ های کانادا اطلاعات بیشتری را در این زمینه در اختیار شما قرار می دهد.

آشنایی با کشورهای مختلف کمک زیادی به انتخاب بهترین تصمیم گیری برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی عمران به شما می کند. به همین علت موسسه مهاجرتی تراست، لیستی از برترین کشورهای جهان را در آموزش رشته مهندسی عمران در مقطع کارشناسی ارشد برای شما آماده کرده است که در جدول زیر به آن می پردازیم.

نام کشورتوضیحات
آمریکاایالات متحده یکی از برترین کشورهای جهان برای تحصیل دانشجویانی است که به دنبال آموزش عالی در خارج از کشور هستند است. اقتصاد پر رونق و تنوع فرهنگی در آمریکا دانشجویان بین المللی زیادی را هر ساله برای ادامه تحصیل در این کشور جذب می کند. آموزش مقرون به صرفه، استفاده از به روزترین امکانات آموزشی و کیفیت بالای آموزش در رشته های مختلف از مهمترین ویژگی های تحصیل در آمریکا به شمار می رود. برترین دانشگاه های کشور آمریکا برای تحصیل در رشته مهندسی عمران موسسه فناوری ماساچوست، دانشگاه کالیفرنیا برکلی، دانشگاه استنفورد و دانشگاه پردو است.
نیوزیلندنیوزیلند نیز یکی از برترین مقاصد تحصیلی در خارج از کشور برای دانشجویانی است که به آموزش عالی در مقطع تحصیلات تکمیلی خود اهمیت می دهند. دانشگاه کنتربری در نیوزیلند از دانشگاه های خوب این کشور برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران است. گفتی است که این کشور بورسیه های بسیار منحصر به فردی را برای تحصیل در خارج از کشور برای علاقه مندان فراهم می کنند.
انگلستاندانشگاه امپریال لندن و دانشگاه کمبریج دو دانشگاه بسیار معتبر در انگلستان برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران هستند. تحصیل مقرون به صرفه، اهمیت به حوزه های تحقیقاتی در رشته های مختلف و به کارگیری آموزش های نوین در رشته مهندسی عمران از مهمترین دلایل جذب دانشجو در این دانشگاه هاست.
استرالیادانشگاه های Adelaide La Trobe، فلیندرز (Flinders) و دانشگاه کوئیزلند جنوبی برترین دانشگاه های استرالیا در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران به شمار می روند. به کارگیری استانداردهای آموزشی بالا در زمینه های مختلف رشته مهندسی عمران، چاپ مقالات علمی متعدد و انجام تحقیقات تخصصی در این رشته باعث محبوبیت این دانشگاه ها در استرالیا شده است.
آلمانبی شک کشور آلمان یکی از مقرون به صرفه ترین دانشگاه های جهان را دارد به این صورت که شهریه برخی دانشگاه ها چنان پایین است که انگار هزینه تحصیل در این دانشگاه ها رایگان است. دانشگاه فنی مونیخ، دانشگاه اشتوتگارت و دانشگاه درسن در آلمان برخی از برترین دانشگاه های کشور آلمان برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران به حساب می آیند.
سنگاپوریکی از برترین کشورهای جهان در آموزش رشته مهندسی عمران، سنگاپور است که دو دانشگاه ملی سنگاپور و دانشگاه صنعتی نانیانگ از برترین دانشگاه های این کشور در زمینه آموزش رشته مهندسی عمران به شمار می روند. اقتصاد پر رونق کشور سنگاپور، اهمیت این کشور به ساخت و ساز و تنوع فرهنگی موجود در این کشور همواره افراد زیادی را برای تحصیل در این کشور به خود جذب می کند.

اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید به این سایت مراجعه فرمایید.

گرایش های رشته مهندسی عمران در خارج از کشور

گرایش های رشته مهندسی عمران در خارج از کشور

رشته مهندسی عمران در مقطع کارشناسی ارشد و یا بالاتر به گرایش های متعددی تقسیم می شود که علاقه مندان می توانند از میان این گرایش ها با توجه به حوزه علاقه مندی خود یکی را انتخاب کنند. بیش از ۱۲ گرایش اصلی برای تحصیل در رشته عمران وجود دارد که در جدول زیر سعی کردیم به مهمترین آن ها اشاره کنیم.

نام گرایشتوضیحات
مهندسی ساخت و سازیکی از مهمترین گرایش های رشته مهندسی عمران، مهندسی ساخت و ساز است که به برنامه ریزی، ساخت و نگه داری سازه ها می پردازد. مهندس ساخت و ساز در برنامه ریزی و اجرای طرح ها، توسعه سایت، محیط زیست، سازه ها و حمل و نقل نقش بسیار مهمی دارد. مهندسان ساخت و ساز به طور کلی، به طراحی، برنامه ریزی، ساخت و مدیریت زیر ساخت هایی مانند جاده ها، تونل ها، پل ها، راه آهن، تاسیسات، ساختمان ها، سدها و دیگر موارد این چنینی می پردازند. این رشته بیشتر جنبه نظارتی و مدیریتی دارد و دانشجویان مهندسی عمران در این گرایش، در ابتدا بیشتر روی جنبه های طراحی تمرکز می کنند که یک کار تحلیلی است و سپس روی بخش های مدیریتی کار می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.
مهندسی سازهاین شاخه از رشته مهندسی عمران، به تجزیه و تحلیل سازه ها و طراحی سازه ها می پردازد. ساختمان های طراحی شده باید به گونه ای باشند که بتوانند در مقابل بلایای طبیعی مقاوم باشند. یعنی یک مهندس سازه در ابتدا به طراحی ساختمان ها و سازه های مختلفی مانند برج ها و تونل ها می پردازد و سپس میزان باری که آن ساختمان باید تحمل کند را محاسبه می کند. به عبارت دیگر می توان گفت رشته مهندسی سازه، شاخه ای از مهندسی عمران است که شامل کاربرد قوانین فیزیک، ریاضیات و دانش تجربی برای طراحی ساختمان ها و سازه های مختلف است. مهندسان سازه به صورت تخصصی آموزش دیده اند که مطمئن شوند سازه هایی که ما در طول روز از آن ها استفاده می کنیم مانند پل ها و ساختمان های بلند، بی خطر و پایدار هستند. آن ها برای این کار از دانش فنی خود برای مشخص نمودن انواع مختلف مصالح ساختمانی در اشکال و هندسه های مختلف استفاده می کنند به گونه ای که مطمئن شوند این سازه ها می تواند در مقابل فشارها و عوامل محیطی مانند زمین لرزه و طوفان مقاومت کند. اطلاعات بیشتر در مورد مهندس سازه را از این سایت مطالعه فرمایید.
مهندسی ژئوتکنیک (خاک و پی)مهندسی ژئوتکنیک به بررسی و درک هر آنچه در سطح زیر زمین است، می پردازد. دانشجویان رشته مهندسی عمران در گرایش مهندسی ژئوتکنیک، به مطالعه خاک، توان باربری خاک و مسائل این چنینی می پردازند. مهندس ژئوتکنیک، رفتار مواد زمین و چگونگی تاثیر آن ها بر ساختمانی که قرار است روی آن ساخته شود را مطالعه خواهد کرد. مهندسی ژئوتکنیک از اصول مهندسی خاک و مکانیک سنگ برای حل مشکلات مهندسی مربوط به این رشته استفاده می کند. این رشته با علوم دیگر مانند هیدرولوژی، ژئوفیزیک، زمین شناسی ارتباط بسیار نزدیکی دارد. مهندسان ژئوتکنیک، تاثیری را که خاک منطقه مورد نظر می تواند روی پروژه های ساختمانی داشته باشند را کشف می کنند. مهارت های یک مهندس ژئوتکنیک برای حفر چاه ها، ساخت تاسیسات تولید و ذخیره سازی، حمل و نقل فرآورده های نفتی و بررسی جریان آب های زیر زمینی مورد استفاده قرار می گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.
مهندسی حمل و نقلمهندسان حمل و نقل با برنامه ریزی، ساخت و مدیریت تأسیسات حمل و نقل کار خواهند کرد. آن ها زیر ساخت هایی را طراحی و اجرا می کنند تا حمل و نقل، به صورت کاملا ایمن صورت بگیرد. شش بخش مربوط به مهندسی حمل و نقل وجود دارد که شامل بزرگراه، حمل و نقل هوایی، آبراه، هوافضا، حمل و نقل ساحلی و اقیانوسی و شهری است. مهندسی حمل و نقل، با استفاده از تکنولوژي و اصول علمی، به برنامه ریزی، طراحی، بهره برداری و مدیریت مجموعه به منظور حمل و نقل ایمن، راحت تر، سریع تر و سازگار با محیط زیست می پردازد. این گرایش از رشته عمران، یک رشته فرعی به شمار می رود و اساسا به عنوان به کارگیری اصول علوم و فناوری برای برنامه ریزی، ایجاد طرح های ساز و کاری و کلیه فعالیت ها و مدیریت امکاناتی که مربوط به حمل و نقل است تعریف می شود. اطلاعات بیشتر در زمینه را از این سایت مطالعه فرمایید.
مهندسی نقشه بردارینقشه برداری، به عنوان یکی از قدیمی ترین حرفه های شناخته شده در جهان است که ریشه آن به تمدن های بزرگ و دوران باستان مانند بابلی ها، یونانیان و مصریان بر می گردد. امروزه مهندسی نقشه برداری نقش حیاتی در توسعه جوامع دارند. وظیفه اولیه مهندسان نقشه برداری، تعیین موقعیت اجسام طبیعی و یا سازه های ساخت بشر روی سطح زمین و ثبت آن برای اهداف و برنامه ریزی های آینده است. این شاخه از رشته مهندسی عمران، با استفاده از ابزارهای مختلف به نقشه برداری از مناطق مختلف زمین می پردازد. دانش و مهارت هایی که در این رشته فرا می گیرید، شما را قادر می سازد که بتوانید به عنوان یک مهندس نقشه برداری مشغول به کار شوید و اطلاعات مکان مورد نظر را برای پروژه های ساختمانی ارائه دهید. مهندسان نقشه برداری، زیر ساخت های مختلفی را تهیه می کنند که دیگر متخصصان بتوانند از آن ها برای تجزیه و تحلیل زمین ها، اقیانوس ها، منابع طبیعی و سازه های مختلف استفاده کنند.
مهندسی منابع آب/ مهندسی آب و سازه های هیدرولیکیاین مهندسان با طراحی و ساخت سازه های هیدرولیکی سر و کار دارند. این سازه ها شامل سدها، کانال ها و سیستم توزیع آب است. مهندس منابع آب، مسئول طراحی سازه و همچنین پیاده سازی و احتیاط های ایمنی است که باید در هنگام برخورد با ساختارهای هیدرولیکی آن ها را به کار گرفت. مهندسی منابع آب، رشته ای است که در درجه اول مسئول برنامه ریزی آب و مدیریت منابع آب است. این رشته شامل موارد زیر است: طراحی تصفیه خانه آب و فاضلاب ها، طراحی سیستم های آبیاری، فعالیت در حوزه هیدرولیک و هیدرودینامیک، طراحی سازه ها برای جلوگیری از آسیب های سیل، نظارت بر بهره برداری و نگه داری از زیر ساخت های آب و فاضلاب، کنترل بودجه در طول انجام کار، آب های زیر زمینی و موضوعات دیگر. اطلاعات بیشتر در این خصوص را از این سایت مطالعه فرمایید.
مهندسی محیط زیستاین گرایش از مهندسی عمران شامل مطالعه طرح های سازگار با محیط زیست، آلودگی، قطعنامه های آن ها و مدیریت فاضلاب است. بسیاری از مهندسان تنها بر بحران آلودگی و راه حل های برطرف سازی آن و همچنین تعیین راه های جدید و مبتکرانه برای مدیریت فاضلاب و دیگر نهادهای زیست محیطی تمرکز می کنند. مهندسی محیط زیست به عنوان یکی از گرایش های بسیار پر طرفدار رشته مهندسی عمران و مهندسی شیمی، موضوعات گسترده ای مانند شیمی، زیست شناسی، بوم شناسی، زمین شناسی، هیدرولیک، هیدرولوژي، میکروبیولوژي و ریاضیات را در بر می گیرد تا راه حل هایی را برای حفظ سلامت موجودات زنده ارائه دهد. این متخصصان، راه هایی را برای مدیریت فاضلاب، کنترل آلودگی آب و هوا، بازیافت، دفع زباله و بهداشت عمومی ابداع می کنند. همه این تلاش ها به منظور جلوگیری از انتقال بیماری به انسان و جلوگیری از آلودگی و تخریب منابع هوا، آب و زمین و کیفیت محیط زیست است. کارکردهای مهندسی محیط زیست می تواند شامل تحقیقات کاربردی و تدریس، برنامه ریزی پروژه و مدیریت، طراحی، ساخت و ساز و بهره برداری از امکانات، فروش و بازاریابی تجهیزات کنترل محیط زیست و اجرای استانداردها و مقررات زیست محیطی باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.
مهندسی شهرسازیاین مهندسان با بخش های دولتی شهری در مورد برنامه ریزی و مدیریت شهرها کار خواهند کرد. بیشتر این مهندسان مستقیماً با مسئولان دولتی کار می کنند تا اطمینان حاصل کنند که سازه های درون شهر به درستی طراحی و اجرا می شوند. مهندس شهرسازی، ابزارهای علمی، هنری و مهندسی را در یک محیط شهری به کار می گیرد. این متخصصان به زیر ساخت های شهری اهمیت زیادی می دهند که شامل طراحی، ساخت و نگه داری خیابان ها، پیاده روها، شبکه های آب رسانی، فاضلاب، روشنایی خیابان ها، مدیریت و دفع زباله های جامد شهری، ایجاد انبارهای ذخیره سازی برای موادی مانند شن، ماسه و غیره، ساخت پارک های عمومی و ساخت محل های مخصوص دوچرخه سواری است. مهندس شهر سازی نقش بسیار مهمی در طراحی سازه ها و ساختمان های شهر دارد به گونه ای که همه این سازه ها روابط بسیار نزدیکی با هم داشته باشند و بین آن ها هماهنگی باشد. رشته مهندسی شهر سازی به قدری حائز اهمیت است که خود دارای گرایش های مختلفی است و دانشجویانی که می خواهند رشته مهندسی شهرسازی را مطالعه کنند می توانند از بین گزینه های موجود یکی را برای تحصیل انتخاب کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.
مهندسی زلزلهمهندس زلزله، به مطالعه نیروهای مختلف لرزه ای و سازه های مقاوم در برابر زلزله می پردازند و سازه هایی مانند ساختمان ها و پل ها را تجزیه و تحلیل می کنند. هدف اصلی این مهندسان از این مطالعات، مقاوم ساختن چنین سازه هایی در برابر زلزله است. مهندس زلزله با ارائه راهکارهای مهندسی، مقاومت ساختمان ها را افزایش می دهد، به گونه ای که در هنگام وقوع زمین لرزه، سازه ها کمترین آسیب را ببینند. اهداف اصلی این رشته شامل بررسی پیامد های زلزله هایی با ریشتر بسیار بالا در مناطق شهری، طراحی و ساخت و نگهداری سازه ها به گونه ای که در برابر زلزله مقاوم باشند. توجه داشته باشید که صرفا ساختمان های گران قیمت در مقابل زلزله مقاوم نیستند بلکه آن چه در مقاومت آن ها تاثیر گذار است، طراحی درست سازه ها در مقابل این آسیب ها است. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید به این سایت مراجعه کنید.
مهندسی موادمهندسی عمران نیاز به استفاده از مواد و مصالح مرغوب برای ساخت و ایجاد سازه ها و ساختمان های مختلف دارد. مصالح ساختمانی شامل فولاد، آسفالت، بتن و دیگر مواد مورد نیاز برای ساخت مصالح است. امروزه از مواد جدیدی مانند پلیمرهای مختلف و کامپوزیت ها برای ساخت برخی از قسمت های سازه ها استفاده می کنند. انجام تحقیقات در این حوزه ها، منجر به درک بهتر این مواد و بهبود عملکرد قدرت و دوام آن ها می شود به همین علت وجود متخصصانی در زمینه آشنایی با مواد از الزامات هر ساز و کاری است. گفتنی است که در این رشته دانشجویان به صورت تجربی در آزمایشگاه ها به آشنایی با خواص فیزیکی مواد مختلف می پردازند.
مهندسی سواحل، بنادر و سازه های دریاییاین شاخه از مهندسی عمران به ساخت سازه های ساحلی و دریایی می پردازد و اطمینان حاصل می کنند که این سازه ها به درستی نصب می شوند. ساخت اسکله ها و موج شکن ها از مهمترین وظایف این مهندسان است. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.
مهندسی تونل سازیتونل ها، ساخت و سازهای زیرزمینی هستند که برای حمل و نقل استفاده می شوند. رشته مهندسی تونل یکی از جالب تربن رشته های شاخه مهندسی عمران است. تونل ها به معابر زیرزمینی گفته می شوند که برای مقاصد حمل و نقل مورد استفاده قرار می گیرند.

بهترین گرایش رشته مهندسی عمران برای اپلای در خارج از کشور

سازه ها و ساختمان هایی که به دست بشر ساخته شده اند، دارای تنوع و گستردگی بسیار زیادی هستند که فعالیت در هر کدام از این بخش ها نیاز به تخصص ویژه ای دارد. خوشبختانه رشته مهندسی عمران یکی از رشته هایی است که بسیار پولساز است و فارغ التحصیلان می توانند با تلاش و پشتکار خود درآمد بسیار بالایی داشته باشند.

افرادی که می خواهند در رشته مهندسی عمران تحصیل کنند همواره به دنبال بهترین گرایش رشته مهندسی عمران هستند اما هیچ گرایشی تحت عنوان برترین گرایش برای مهندسی عمران وجود ندارد چرا که همه چیز بستگی به خود شخص و حوزه علاقه مندی او دارد. فرد در صورتی که توانایی ها و مهارت های مورد نیاز برای تحصیل در رشته مهندسی عمران را داشته باشد بهترین گرایش را برای تحصیل انتخاب کرده است.

بورسیه رشته مهندسی عمران در خارج از کشور

بورسیه رشته مهندسی عمران در خارج از کشور

بورسیه ‌های تحصیلی یا کمک ‌هزینه‌ های دانشجویی از راه‌ های مختلف تامین می ‌شوند که می ‌تواند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد الشرایط قرار گیرد.

شاید این سوال پیش بیاید که این بورسیه ها به چه کسانی تعلق می گیرد؟

در پاسخ به چند نوع بورسیه اشاره خواهیم کرد:

  1. بورسیه ‌های ورودی به دانشجویان جدید الورود تعلق می‌ گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می ‌شود.
  2. بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند و در کنار اساتید خود در مسیر پیشرفت علم و دانش گام بر می دارند.
  3. بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می ‌پردازند. مبلغ خوب و قابل توجهی نصیب دانشجویانی می شود که در کنار اساتید به تحصیل می پردازند و دانشجویان می توانند برای هزینه های تحصیل و زندگی خود روی آن حساب کنند.
  4. بورسیه ‌های کار آموزی به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند. این کارها به صورتی برنامه ریزی می شوند که به درس دانشجو لطمه ای وارد نشود. لازم به ذکر است که دانشجو در روزهای تعطیل حتی می تواند به صورت تمام وقت کار کرده و حقوق کار تمام وقت را کسب کند.
  5. بورسیه های تشویقی گاهی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.

در صورتی که تمایل دارید مانند سایر دانشجویان از بورسیه ها، کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی یا حتی وام‌ های دانشجویی در رشته مهندسی عمران مطلع شوید، می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به این رشته‌ مطلع شوید. همچنین سایت ‌هایی طراحی شده اند که شما می ‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه ‌های رشته ‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بورسیه‌ های رشته ‌ی مهندسی عمران به سایت ‌های scholarships، scholarshipportal و careeronestop  مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: بورسیه تحصیلی کانادا ، چگونه بورسیه‌ی تحصیلی بگیریم ، بورسیه تحصیلی کانادا برای افغان ها

دانشگاه های برتر رشته مهندسی عمران در خارج از کشور

دانشگاه های برتر رشته مهندسی عمران در خارج از کشور

انتخاب یک دانشگاه مناسب برای تحصیل در رشته مهندسی عمران یکی از مهمترین اقداماتی است که فرد انجام می دهد. دانشجویان سال های زیادی را برای تحصیل در دانشگاه صرف می کنند و انتخاب درست دانشگاه تاثیر زیادی در آینده شغلی آن ها خواهد گذاشت. هر ساله دانشگاه های مختلفی به رقابت برای برتری در رشته مهندسی عمران می پردازند تا نام آن ها در میان معتبرترین رتبه بندی های جهان قرار بگیرد. موسسه مهاجرتی تراست لیستی از برترین دانشگاه ها در این زمینه جمع آوری کرده است.

نام دانشگاهتوضیحات
موسسه فناوری ماساچوست (MIT)موسسه فناوری ماساچوست، آموزش رشته عمران را در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد آموزش می دهد. رویکردهای آموزشی این رشته شامل به کارگیری طیف گسترده ای از اصول علمی مهندسی عمران در حوزه ها و گرایش های مختلف است. موسسه فناوری ماساچوست طی سال های طولانی به دلیل کیفیت بالای آموزشی توانسته است رتبه ۱ بهترین دانشگاه های جهان در رشته مهندسی عمران را از آن خود کند. ارسال نمرات GRE و داشتن توصیه نامه از الزامات اپلای در این دانشگاه است. دانشجویانی که زبان مادریشان زبان انگلیسی نیست باید مدرک زبان معتبری مانند IELTS یا TOEFL ارائه دهد.
دانشگاه ملی سنگاپوردانشگاه ملی سنگاپور در ابتدای شروع فعالیت آموزشی خود تنها ۲۳ دانشجو را ثبت نام کرد اما بعدها با گذر زمان و پیشرفت های روز افزون این دانشگاه، دانشکده های متعددی در دانشگاه ملی سنگاپور ساخته شدند. امروزه متقاضیانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه ملی سنگاپور را دارند باید حتما رزومه ای قوی داشته باشند تا شانس پذیرش آن ها بیشتر شود.  این دانشگاه دارای ۱۷ دانشکده و ۳ پردیس است که رشته های مختلفی از جمله مهندسی عمران را آموزش می دهد. دانشگاه ملی سنگاپور، یک دانشگاه پیشرو جهانی است که به شدت در زمینه مهندسی عمران در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از بسیاری از دانشگاه ها پیشی گرفته است.
دانشگاه کالیفرنیا برکلییکی از دلایل مشهور بودن دانشگاه کالیفرنیا برکلی در سطح جهان، اهمیت زیاد این دانشگاه به تحقیق در حوزه ها و رشته های مختلف دانشگاهی است. این دانشگاه هر سال بودجه زیادی را صرف انجام تحقیق و پژوهش حوزه های آموزشی خود می کند و به همین علت تاکنون مقالات بسیاری را به چاپ رسانده است. گروه مهندسی عمران و محیط زیست (UCB) این دانشگاه، ۵۰ عضو هیئت علمی تمام وقت، ۲۲ استاد آموزشی تخصصی در رشته های مختلف و بیش از ۴۰۰ دانشجوی کارشناسی و ۳۶۰ دانشجوی کارشناسی ارشد رشته عمران دارد. زیر ساخت های آموزشی این دانشگاه در رشته مهندسی عمران با استفاده از به روزترین امکانات آموزشی روز دنیا صورت می گیرد.
دانشگاه فناوری دلفتدانشگاه فناوری دلفت واقع در هلند، یکی از معتبرترین دانشگاه های جهان به شمار می رود که دارای ۸ دانشکده است و رشته های مختلفی را آموزش می دهد. این دانشگاه یکی از بهترین دانشکده های رشته مهندسی عمران است که آموزش این رشته را هم در مقطع کارشناسی و هم مقطع کارشناسی ارشد ارائه می دهد. دانشگاه فناوری دلفت با فراهم کردن منابع فراوان آموزشی و فرصت تجربه های بسیار در حوزه مهندسی عمران، به دانشجویان این امکان را می دهد که از میان گرایش های مختلف رشته مهندسی عمران یکی را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند. گرایش های رشته مهندسی عمران شامل مهندسی ساخت و ساز، مهندسی محیط زیست، مهندسی ژئوتکنیک، مهندسی آب، مهندسی سازه، مهندسی هیدرولیک و حمل و نقل و برنامه ریزی است.
دانشگاه امپریال کالج لندن (کالج سلطنتی لندن)کالج سلطنتی لندن یک دانشگاه بسیار معتبر در انگلستان است که همواره نام آن در میان برترین دانشگاه های جهان در رتبه بندی های مختلف جهانی مشاهده می شود. این دانشگاه آموزش رشته مهندسی عمران را در هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ارائه می دهد که دوره آموزشی کارشناسی ۴ سال و دوره آموزشی کارشناسی ارشد به صورت ۲ ساله است. دوره های آموزشی رشته مهندسی عمران، دانشجویان را برای ورود به طیف وسیعی از بخش های مخالف ساخت و ساز آماده می کند. آنچه باعث محبوبیت دانشگاه امپریال کالج لندن شده است، تضمین آینده درخشان دانشجویان است، چرا که سختگیری آموزشی این دانشگاه، دانشجویان را از نظر علمی آماده می کند.
موسسه فناوری فدرال زوریخموسسه فناوری فدرال زوریخ در آلمان، یکی از مشهورترین دانشگاه های جهان است که هر ساله افراد زیادی خواهان ادامه تحصیل در این دانشگاه هستند. این دانشگاه همواره در رشته های مهندسی یا علوم و ریاضیات رتبه های بسیار خوبی را به خود اختصاص می دهد به گونه ای که نام این دانشگاه همیشه در بین برترین دانشگاه های جهان مشاهده می شود. آنچه باعث تمایل علاقه مندان به رشته مهندسی عمران برای تحصیل در این دانشگاه شده است، اهمیت ویژه دانشگاه زوریخ به رشته های مهندسی و انجام پروژه های تحقیقاتی است. اگر به حوزه تحقیقات در رشته مهندسی عمران علاقه مند هستنید، بی شک زوریخ یکی از بهترین گزینه های در دسترس برای شما است.

برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته مهندسی عمران در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای رشته مهندسی عمران در خارج از کشور

ویزای تحصیلی، نوعی مجوز قاتونی برای شما به منظور اقامت در شهر مقصد در طول دوران تحصیلیتان است. در ابتدا باید بدانید که می خواهید به کدام کشور سفر کنید و ویزای تحصیلی کدام کشور را بگیرید چرا که قوانین و مقررات همه کشورها با یکدیگر متفاوت است و روندی که برای اخذ ویرا طی می کنید نیز در کشورهای مختلف متفاوت است.

درباره ویزای تحصیلی کانادا و همچنین اینکه ویزای تحصیلی چیست ، بیشتر بدانید.

یکی از مهمترین نکاتی که قبل از اخذ ویزا باید به آن توجه کنید این است که شرایط مالی خود را در نظر بگیرید. بسیاری از کشورهای جهان برای زندگی و یا ادامه تحصیل کشورهای بسیار گرانی به شمار می روند و شاید نتوانید از عهده مخارج بر بیایید. اخذ ویزا، به اندازه قبولی درخواست پذیرش شما اهمیت دارد چرا که در صورت ناقص بودن مدارک شما ممکن است به مدت یک ترم از تحصیل باز بمانید. در صورتی که به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز داشتید با ما تماس بگیرید.

درباره هزینه ویزای کانادا ، تمدید ویزای تحصیلی کانادا و مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.

توجه داشته باشید کشوری که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید باید کاملا با روحیات شما سازگار باشد و آشنایی نسبی با فرهنگ مردمان آن کشور داشته باشید بنابراین قبل از هر اقدامی برای اخذ ویزا حتما در مورد کشور مقصد تحقیق کنید. نکته دیگر در مورد اخذ ویزا این است که دانش بالای زبان انگلیسی یا زبان رسمی کشور مقصد به شدت الزامی است و بدون داشتن مدرک زبان معتبر قادر به اخذ ویزا نخواهید بود.

مدارک و مراحل زیر به صورت کلی برای اخذ ویزای تحصیلی در رشته مهندسی عمران آورده شده است.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌  مورد نظر (در اینجا رشته‌ مهندسی عمران)
  • همراه داشتن نامه‌ پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس  و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌ آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در موسسه مهاجرتی تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

اپلای رشته مهندسی عمران در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

  • اپلای رشته مهندسی عمران در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

دوره کارشناسی رشته مهندسی عمران اغلب به صورت ۴ ساله (تمام وقت) ارائه می شود. مصالح ساختمانی، طراحی سازه، سیستم های آب زیر زمینی، برنامه ریزی و توسعه و تاثیر زیست محیطی اجتماعی از مهمترین دروس این مقطع از رشته مهندسی عمران است. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.

  • اپلای رشته مهندسی عمران در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران جنبه های طراحی، توسعه، اجرا و ساخت سازه ها و ساختمان ها را در بر می گیرد. این برنامه به صورت تخصصی دانشجویان را برای طیف گسترده از موضوعات موجود در این رشته آماده می کند. فارغ التحصیلان از مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران به عنوان مهندس خدمات ساختمان، مهندس محیط زیست، مهندس سازه، نقشه بردار ساختمان و دیگر مشاغل مشغول به کار می شوند.

درباره اپلای برای ارشد و اپلای برای ارشد مجدد بیشتر بدانید.

  • اپلای رشته مهندسی عمران در مقطع دکتری در خارج از کشور

دانشجویان در مقطع دکترای رشته مهندسی عمران، یاد می گیرند که چگونه می توانند مشکلات پیچیده ساخت و سازها را حل کنند به گونه ای که کمترین هزینه و کمترین خسارت را داشته باشد. افرادی که قصد اپلای در مقطع دکترای رشته مهندسی عمران را دارند باید حداقل نمره GPA آن ها ۳ باشد و تجربه کاری در زمینه مهندسی عمران داشته باشند. دانشجویان در سال های پایانی تحصیل خود بیشتر روی ارائه پایان نامه خود تمرکز می کنند.

درباره اپلای برای دکتری و اپلای برای پست داک بیشتر بدانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای مهندسی عمران در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای اپلای مهندسی عمران در خارج از کشور

برای اینکه بتوانید در دانشگاه مورد علاقه خود در رشته مهندسی عمران اپلای کنید به مدارکی نیازمند هستید که در صورت کامل نبودن امکان رد پذیرش شما وجود دارد. مدارک مورد نیاز برای اپلای در رشته مهندسی عمران بسته به دانشگاهی که می خواهید در آن اپلای کنید با هم متفاوت است. به عنوان مثال بعضی دانشگاه ها صرفا سوابق تحصیلی شما را بررسی می کنند و برخی دیگر مدارک بیشتر می خواهند.

مدارک زیر مدارک کلی برای اپلای در این رشته را نشان می دهند.

  • رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
  • برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
  • بسته به دانشگاهتان ۲ تا ۳ توصیه نامه نیاز دارید.
  • در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
  • داشتن انگیزه نامه نیز از اصلی ترین مدارک ارسالی شما است.
  • مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
  • مدرک زبان معتبر کشور مورد نظر با حداقل نمره مورد نیاز را ارسال کنید.
  • لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
  • آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه ریز نمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.

در صورتی که به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید با موسسه مهاجرتی تراست در تماس باشید.

بازار کار رشته مهندسی عمران در خارج از کشور

با افزایش تقاضا برای ساخت و سازهای مختلف در سطح شهر نیاز به وجود مهندسان عمران نیز همواره در حال افزایش است. انتظار می رود رشد مشاغل رشته مهندسی عمران بین سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۴، تقریبا ۸ درصد باشد. فارغ التحصیلان از رشته مهندسی عمران می توانند به عنوان مدیر پروژه، دستیار مدیر پروژه، مهندس عمران، دستیار مهندس عمران، برنامه و ریز و طراح، نقشه بردار کنترل ساختمان، مشاور عمران، مهندس سازه و مهندس آب مشغول به کار شود.

حقوق مهندسان عمران بسته به عوامل مختلفی مانند میزان ساعات کاری، پروژه ای که مشغول به ساخت آن هستند، تجربه کاری، کشوری که در آن کار می کنند، دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شده اند و عوامل دیگر با یکدیگر متفاوت است.

درباره بازار کار کانادا ، کار در کانادا و قانون کار کانادا بیشتر بدانید.

میانگین درآمد رشته مهندسی عمران در دیگر کشورها

میانگین درآمد رشته مهندسی عمران در دیگر کشورها

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهمترین درآمد کشورها را در رشته مهندسی عمران نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.

پیش از شروع بهتر است نگاهی هم به مشاغل پردرآمد در کانادا و میانگین حقوق در کانادا داشته باشید.

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوق مهندس عمران در اتریشمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۳۳ یورو 
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۲,۲۴۸ یورو 
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۸,۵۷۹ یورو   
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۵,۴۵۲ یورو   
میانگین حقوق مهندس عمران در استرالیامیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۵۶ دلار
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۳,۷۶۴ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۱,۵۲۷ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران ‌ با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۳,۴۰۹ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران در باهامامیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۳۲ دلار
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۲,۱۷۲ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۷,۰۶۴ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران ‌با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۲,۷۸۷ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران در بلغارستانمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۱۴ لو
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۹۵۰ لو
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۰,۹۳۳ لو
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۶,۸۲۲ لو
میانگین حقوق مهندس عمراندر بلاروسمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۶ روبل
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۴۳۳ روبل
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹,۵۰۴ روبل
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶,۷۱۸ روبل
میانگین حقوق مهندس عمران در برمودامیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۴۴ دلار
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۳,۰۱۶ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۵,۳۹۶ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۵,۰۳۴ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران در کانادامیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۴۸ دلار
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۳,۲۵۲ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۰,۳۲۹ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۳,۷۱۱ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران در چینمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۱۱۴ یوان
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۷,۷۳۴ یوان
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۶۹,۰۴۷ یوان
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۹۷,۳۵۶ یوان
میانگین حقوق مهندس عمران در کاستاریکامیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۷,۳۹۵ کولون
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۵۰۱,۴۵۲ کولون
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰,۹۱۴,۲۰۷ کولون
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹,۱۹۸,۲۹۵ کولون
میانگین حقوق مهندس عمران در جمهوری چکمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۳۷۵ کرونا
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۲۵,۴۳۹ کرونا
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۴۹,۸۱۷ کرونا
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۶۷,۱۳۹ کرونا
میانگین حقوق مهندس عمران در مراکشمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۷۹ درهم
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۵,۳۵۵ درهم
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۶,۲۵۷ درهم
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰۴,۴۹۹ درهم
میانگین حقوق مهندس عمران در مصرمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۸۳ پوند
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۵,۶۳۷ پوند
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۳,۶۲۴ پوند
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۱۷,۴۵۷ پوند
میانگین حقوق مهندس عمران در نیوزیلندمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۵۱ دلار
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۳,۴۴۷ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۴,۶۰۵ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۱,۲۳۳ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران در فنلاندمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۳۱ یورو
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۲,۰۹۳ یورو
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۵,۱۸۸ یورو
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۹,۴۸۷ یورو
میانگین حقوق مهندس عمران در فرانسهمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۲۹ یورو
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۱,۹۹۳ یورو
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳,۰۷۹ یورو
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۵,۷۷۸ یورو
میانگین حقوق مهندس عمران در گرجستانمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۵۲ لاری
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۳,۵۴۸ لاری
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۸,۲۴۲ لاری
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۷,۶۲۹ لاری
میانگین حقوق مهندس عمران در پرتغالمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۱۷ یورو
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۱,۱۶۶ یورو
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵,۱۶۲ یورو
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۴,۲۶۱ یورو
میانگین حقوق مهندس عمران در پاکستانمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۸۳۸ روپیه
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۵۶,۸۰۲ روپیه
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۲۴۸,۴۲۴ روپیه
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲,۱۹۶,۰۰۱ روپیه
میانگین حقوق مهندس عمران در مجارستانمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۴,۰۸۵ فورینت
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۲۷۶,۹۶۶ فورینت
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۹۹۷,۷۸۹ فورینت
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰,۵۵۰,۲۵۵ فورینت
میانگین حقوق مهندس عمران در اوکراینمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۱۹۳ گریونا
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۱۳,۰۷۳ گریونا
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۸۷,۳۲۴ گریونا
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۰۵,۴۰۹ گریونا
میانگین حقوق مهندس عمران در امارات متحده‌ عربیمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۱۲۷ درهم
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۸,۵۹۳ درهم
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۸۶,۷۵۰ درهم
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۲۸,۴۹۷ درهم
میانگین حقوق مهندس عمران در ایالات متحده‌ آمریکامیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۴۳ دلار
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۲,۹۴۰ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۳,۵۸۱ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۱,۸۴۰ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران در کره‌ جنوبیمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۲۴,۷۶۵ وون
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۱,۶۷۹,۲۸۶ وون
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۶,۵۰۳,۸۸۱ وون
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۴,۲۱۱,۰۱۱ وون
میانگین حقوق مهندس عمران در سوئدمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۲۶۲ کرون
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۱۷,۷۷۴ کرون
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۸۴,۱۴۸ کرون
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۷۵,۷۲۴ کرون
میانگین حقوق مهندس عمران در سنگاپورمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۴۴ دلار
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۲,۹۵۷ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۴,۱۹۹ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۲,۹۲۷ دلار
میانگین حقوق مهندس عمران در فیلیپینمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۲۷۸ پزو
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۱۸,۸۴۶ پزو
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۱۱,۰۶۳ پزو
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۲۳,۰۶۸ پزو
میانگین حقوق مهندس عمران در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۲۰۰ راند
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۱۳,۵۴۹ راند
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۹۵,۵۲۱ راند
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹,۸۲۷ راند
میانگین حقوق مهندس عمران در مکزیکمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۱۶۸ پزو
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۱۱,۴۰۵ پزو
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۴۷,۶۴۸ پزو
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۳۵,۶۱۷ پزو
میانگین حقوق مهندس عمران در ژاپنمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۳,۹۷۲ ین
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۲۶۹,۳۳۱ ین
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۸۱۵,۸۸۳ ین
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۰۲۳۰,۲۴۸ ین
میانگین حقوق مهندس عمران در قزاقستانمیانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۲,۲۸۶ تنگه
میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۱۵۴,۹۷۹ تنگه
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳,۳۹۰,۵۳۶ تنگه
میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵,۹۶۴,۰۱۷ تنگه

اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخاب های شما است. مشاوران و وکلای با تجربه ی ما در موسسه ی مهاجرتی تراست با سال ‌ها تجربه در زمینه ‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اپلای رشته‌ مهندسی عمران در کشور کانادا با مشاوران ما وقت مشاوره تخصصی رزرو کنید و یا فرم ارزیابی ما را تکمیل نمایید تا وضعیت شما مورد بررسی قرار گیرد.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

مدارک مورد نیاز برای پذیرش مهندسی عمران چیست؟

مدارک هویتی شما از اصلی‌ترین مدارکی هستند که برای اپلای مورد نیاز است. پاسپورت شما باید اعتبار مناسب برای پذیرش و ویزا را داشته باشد و سایر مدارک هویتی نیز باید به صورت ترجمه شده آماده شوند. برای مقطع کارشناسی نیاز به مدرک دبیرستان، مدرک زبان و ترجمه ریز نمرات در مقطع قبلی است. در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز باید توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه شغلی و تحصیلی و مقالات علمی(در صورت نیاز) را آماده کنید.
در رشته‌های مهندسی برای اثبات توانایی ریاضی باید مدرک GRE نیز آماده شود که حداقل نمره آن در وب سایت دانشگاهی مشخص شده است.

آیا امکان پذیرش بدون مدرک زبان در دانشگاه‌های خارج از کشور فراهم است؟

امکان پذیرش بدون مدرک زبان و به صورت کاندیشنال فراهم شده است. باید اشاره کرد که این نوع پذیرش توصیه نمی‌شود چرا که در مراحل مختلف اپلای و ویزا به مدرک زبان نیاز دارید. بهتر است براساس شرایط رشته و کشور مورد نظر یکی از مدارک تافل یا آیلتس را‌ آماده کنید. البته، در کشورهایی مانند کانادا امکان پذیرش با مدارک دیگری مانند PTE و آزمون کمبریج نیز مهیا شده است.

آیا کشور کانادا برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی عمران مناسب است؟

کشور کانادا از بهترین محل‌هایی است که برای مهندسان عمران توصیه می‌شود. به دلیل رشد و پیشرفت بی سابقه این کشور در سال‌های اخیر، نیاز به مهندسان و متخصصان در آن روز به روز در حال افزایش است. باید اشاره کرد که دانشگاه‌های این کشور نیز جزو برترین مراکز علمی هستند که همواره در رده بندی‌ها جزو رتبه‌های نخست قرار گرفته‌اند.

نکات مهم اپلای در رشته مهندسی عمران چیست؟

مدارک مورد نیاز برای اپلای عمران در وب سایت دانشگاهی ارائه شده است. باید اشاره کرد که مدارک شما باید به صورت ترجمه شده رسمی آماده شوند و در کنار آن، بعضی از مدارک از اهمیت زیادی برخوردار هستند. برای نمونه باید در نوشتن انگیزه نامه یا اهداف تحصیل دقت زیادی خرج شود. همچنین، داشتن توصیه نامه نیز از مهم‌ترین موارد در اپلای عمران است. ارائه نمرات بهتر نسبت به حداقل‌ها می‌تواند نقش مهمی در اپلای عمران داشته باشد.

آیا در رشته مهندسی عمران بورسیه تحصیلی ارائه شده است؟

برای تمامی رشته‌های مهندسی امکان اخذ بورسیه تحصیلی مهیا شده است. باید گفت، دریافت بورسیه‌ها وابسته به ارائه رزومه مناسب و سوابق علمی عالی است. بعضی از بورسیه‌ها بخشی از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند و در صورت ارائه سوابق علمی رقابتی می‌توان از بورسیه‌های فاند کامل نیز استفاده کرد. البته، جوایز علمی سالانه نیز از محبوب‌ترین موارد هستند که هر سال براساس سوابق علمی به فرد اعطا می‌شوند.

آیا داشتن سابقه کاری در اپلای و پذیرش مهندسی عمران نقشی دارد؟

داشتن سوابق کاری و سوابق پژوهشی از اهمیت زیادی در اپلای و اخذ پذیرش تحصیلات تکمیلی برخوردار است. در صورتی که سوابق کاری مرتبط با رشته ارائه شود، این نکته مثبتی برای کمیته پذیرش به حساب می‌آید. سوابق پژوهشی مرتبط نیز می‌تواند علاقه شما به حوزه مورد نظر و ادامه تحصیل در آن را نشان دهد.

میانگین حقوق مهندسی عمران در کانادا چقدر است؟

● میانگین حقوق مهندس عمران در هر ساعت: ۴۸ دلار 
● میانگین درآمد مهندس عمران از ساعات اضافه کاری: ۳,۲۵۲ دلار
● میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۰,۳۲۹ دلار   
● میانگین حقوق مهندس عمران با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۳,۷۱۱ دلار

موقعیت های شغلی موجود برای مهندسان عمران کدام است؟

فارغ التحصیلان از رشته مهندسی عمران می توانند به عنوان مدیر پروژه، دستیار مدیر پروژه، مهندس عمران، دستیار مهندس عمران، برنامه و ریز و طراح، نقشه بردار کنترل ساختمان، مشاور عمران، مهندس سازه و مهندس آب مشغول به کار شود.

گرایش های برتر رشته مهندسی عمران کدام اند؟

● مهندسی ساخت و ساز
● مهندسی سازه
● مهندسی ژئوتکنیک (خاک و پی)
● مهندسی حمل و نقل
● مهندسی نقشه برداری
● مهندسی منابع آب/ مهندسی آب و سازه های هیدرولیکی
● مهندسی محیط زیست
● مهندسی شهر سازی
● مهندسی سواحل، بنادر و سازه های دریایی
● مهندسی تونل سازی
● مهندسی زلزله
● مهندسی مواد

دانشگاه های برتر در رشته مهندسی عمران کدام اند؟

● موسسه فناوری ماساچوست ((MIT
● دانشگاه ملی سینگاپور
● دانشگاه کالیفرنیا برکلی
● دانشگاه فناوری دلفت
● دانشگاه امپریال کالج لندن (کالج سلطنتی لندن)
● موسسه فناوری فدرال زوریخ
● دانشگاه استنفورد
● دانشگاه پردو
● دانشگاه کنتربری
● دانشگاه کمبریج
● دانشگاه های Adelaide La Trobe
● دانشگاه Flinders
● دانشگاه کوئیزلند جنوبی
● دانشگاه فنی مونیخ
● دانشگاه اشتوتگارت
● دانشگاه درسن
● دانشگاه صنعتی نانیانگ

کشورهای برتر در زمینه مهندسی عمران کدام اند؟

● آمریکا
● انگلستان
● استرالیا
● آلمان
● سنگاپور

دیدگاهتان را بنویسید