اپلای مارکتینگ

اپلای رشته مارکتینگ

بازاریابی، مجموعه‌ای از فعالیت‌ها و فرآیندها برای برقراری ارتباط، تحویل کالا و تبادل اطلاعاتی است که منجر به ارزش دهی به مشتریان، شرکا و جامعه می‌شود. به طور کلی بازاریابی، مجموع فعالیت‌های مرتبط در ارائه کالاها و خدمات از تولیدکنندگان به مصرف‌کنندگان است. رشته مارکتینک از گرایش‌های بسیار مهم رشته MBA و یکی از پولسازترین رشته‌های جهان به شمار می‌رود. هر ساله متقاضیان زیادی برای این رشته در بهترین دانشگاه‌های جهان اپلای می‌کنند.

در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و با جزئیات بیشتری در مورد رشته مارکتینگ آشنا شویم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای مارکتینگ

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

در روند مهاجرت کانادا سوال یا مشکلی برای شما وجود دارد؟ تیم تراست در مقاله مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا  منتشر کرده که تمام ابهامات را برای شما برطرف کرده است

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته مارکتینگ

عملکرد اصلی رشته بازاریابی یا مارکتینگ، ترویج و تسهیل در تبادلات کالاهاست. افراد از طریق بازاریابی آن چه را که نیاز دارند با خرید و فروش یا تبادل به دست می‌آورند. مارکتینگ باید یک فرآیند دو طرفه باشد یعنی دو طرف باید آزادانه آن چه را که از سوی طرف دیگر معامله ارائه می‌شود را رد یا بپذیرند. در جدول زیر به دلایل اهمیت مطالعه رشته مارکتینگ (Marketing) اشاره می‌شود.

دلیل انتخاب رشته مارکتینگتوضیحات
بهبود کیفیت زندگی در جامعهبازاریابی به طور کلی باعث بهبود کیفیت زندگی افراد در جامعه می‌شود چرا که یادگیری اصول مارکتینگ، تجارت را برای افراد آسان می‌کند. تحصیل در رشته بازاریابی، باعث افزایش ثروت در جامعه می‌شود و سپس افراد ثروتمند می‌توانند مشاغل بیشتری را در جامعه به وجود بیاورند.
مارکتینگ رشته پول سازبازاریابی گاهی می‌تواند درآمدهای بسیار بالایی داشته باشد و دانشجویانی که این رشته را انتخاب می‌کنند اگر بتوانند توانمندی‌های خود را اثبات کنند در مدت کوتاهی به درآمدهای بالایی می‌رسند. مثلا افراد یاد می‌گیرند که چگونه با خرده فروشی محصولات می‌توانند مصرف‌کنندگان را برای خرید کالا ترغیب کنند.
فراهم شدن فرصت‌های شغلیبازاریابی رابط بین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است. به عبارت دیگر رضایتمندی بین دو طرف می‌تواند در این شغل بسیار پولساز باشد و در نتیجه فرصت‌های شغلی بسیاری در این زمینه به وجود آید. مشاغل زیادی در حرفه مارکتینگ وجود دارد که افراد با مهارت‌های بالا می‌توانند در این مشاغل مشغول به کار شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک کلیک کنید.

درباره ام بی ای در کانادا و مدیریت بازرگانی در کانادا بیشتر بخوانید.

اپلای رشته مارکتینگ در خارج از کشور

یکی از نکات بسیار مهم برای متقاضیانی که قصد اپلای در رشته مارکتینگ را دارند، این است که بتوانند انتخاب درستی در دانشگاه مورد نظر داشته باشند. به طور کلی رشته‌های مدیریت در سطح جهان بسیار پر متقاضی هستند اما به دلیل تنوع زیاد زیر شاخه‌های آن، رشته‌هایی مانند بازاریابی هنوز اشباع نشده است.

 در لیست زیر به بعضی از برترین دانشگاه‌ها در کشورهایی که متقاضی زیادی برای اپلای داشته‌اند اشاره می‌شود:

نام کشورنام دانشگاهتوضیحات
انگلستاندانشگاه امپریال لندندانشگاه امپریال لندن در سال ۲۰۰۴ توسط ملکه الیزابت دوم تاسیس شد. این دانشگاه برنامه MBA را در گرایش مارکتینگ به صورت آنلاین ارائه می‌کند.
انگلستاندانشگاه منچستراین دانشگاه که در سال ۱۹۱۸ تاسیس شد یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جهان در رشته‌های بازرگانی و دومین دانشگاه قدیمی بریتانیاست.
انگلستاندانشگاه بازرگانی واریکاین دانشگاه در سال ۱۹۶۷ تاسیس شد و یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جهان در آموزش رشته بازاریابی و به طور کلی بازرگانی است.
انگلستاندانشگاه ادینبورگدانشگاه ادینبورگ در سال ۱۹۱۸ تاسیس شد و آموزش رشته بازرگانی و رشته‌های MBA‌ را در حوزه مارکتینگ از سال ۱۹۸۰ آغاز کرد. این دانشگاه طیف گسترده‌ای از رشته های مختلف در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی را ارائه می‌کند.
انگلستاندانشگاه کرانفیلددانشگاه کرانفیلد هر سال رتبه بسیار خوبی را برای رشته‌های مدیریتی و برنامه‌های MBA مانند گرایش مارکتینگ از آن خود می‌کند و تنها دانشگاه انگلستان است که فقط مقطع تحصیلات تکمیلی را ارائه می‌دهد.
آمریکادانشگاه کلمبیادانشگاه کلمبیا در سال ۱۷۵۴ تاسیس شد و در حقیقت این دانشگاه قدیمی‌ترین موسسه آموزش عالی در آمریکا است. کارشناسی ارشد بازاریابی این دانشگاه بیشتر روی تجزیه و تحلیل بازاریابی متمرکز است.
آمریکادانشگاه مارشالدانشکده بازرگانی مارشال یکی از مقاصد مهم برای دانشجویانی است که قصد اپلای در رشته مارکتینگ را دارند. این دانشگاه در سال ۱۹۲۰ تاسیس شد و تاکنون در مقاطع تحصیلی مختلف به آموزش دانشجویان می‌پردازد.
آمریکادانشگاه میشیگاناین دانشگاه طیف گسترده‌ای از برنامه‌های مختلف در حوزه امور مالی، مدیریت عمومی، مدیریت منابع انسانی و بازاریابی را ارائه می‌دهد.
آمریکادانشگاه بین‌المللی فلوریدادانشگاه بین‌المللی فلوریدا، دانشگاهی تحقیقاتی دولتی است که در سال ۱۹۶۵ تأسیس شد و چهارمین دانشگاه بزرگ در ایالات متحده از نظر ثبت‌نام دانشجویان است. این دانشگاه در آموزش رشته بازاریابی یکی از بهترین دانشگاه‌های جهان است.
فرانسهدانشگاه HEC در پاریساین دانشگاه که در سال ۱۸۸۱ تاسیس شد، برنامه MBA را در مقطع کارشناسی ارشد بازاریابی به صورت حرفه‌ای در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد.
فرانسهدانشکده تجارت EMLyonاین دانشگاه که در سال ۱۸۷۲ تاسیس شد یکی از برترین دانشگاه‌های جهان در آموزش رشته مارکتینگ است.
فرانسهدانشکده بازرگانی EDHECاین دانشگاه فرانسوی در سال ۱۹۰۶ تاسیس شد و مدیریت کسب و کار را به صورت تخصصی ارائه می‌کند.
فرانسهدانشکده بازرگانی SKEMAدانشکده بازرگانی SKEMA در سال ۲۰۰۹ تاسیس شد و یکی از برترین دانشکده‌های جهان در آموزش رشته‌های بازرگانی است.
اسپانیادانشکده ESADEاین دانشگاه دارای دو دانشکده اصلی است کهشامل یک دانشکده کسب و کار و دیگری دانشکده حقوق است که رشته بازاریابی آن یکی از برترین رشته‌های این دانشگاه است.
اسپانیادانشکده بازرگانی EAEاین دانشگاه که دانشگاهی خصوصی در اسپانیا است، پردیس‌هایی در مادرید و بارسلونا دارد. هر ساله متقاضیان زیادی از بیش از ۷۲ کشور جهان برای تحصیل در رشته مارکتینگ به اسپانیا مهاجرت می‌کنند.

اطلاعات بیشتر در این زمینه را از این سایت مطالعه فرمایید.

درباره تحصیل در کانادا و اعزام دانشجو به کانادا و دانشگاه های کانادا بیشتر بخوانید.

اپلای رشته مارکتینگ در خارج از کشور

ادامه تحصیل رشته مارکتینگ در خارج از کشور

مدرک کارشناسی ارشد بازاریابی، یکی از مدارک تحصیلات تکمیلی است که می‌تواند مدرکی پایه و حرفه‌ای برای مشاغل بازاریابی، مدیر فروش، تحلیلگر بازار یا مدیر تبلیغات باشد. افرادی که برای ادامه تحصیل در این رشته برای دانشگاه‌های خارج از کشور اپلای می‌کنند، در مدت ۲ سال با اصول کامل بازاریابی، راه‌حل‌ها و استراتژی‌های مارکتینگ آشنا می‌شوند.

کشورها دارای شرایط مختلفی برای تحصیل در رشته مارکتینگ هستند. برای آشنایی بیشتر با این کشورها و روند تحصیل بازاریابی در آن‌ها، لیست زیر را مشاهده کنید:

نام کشورتوضیحات
انگلستانانگلستان همواره یکی از کشورهای موردعلاقه دانشجویان بین‌المللی بوده است. این کشور توجه زیادی به تحصیل دانشجویان دارد و به همین علت امکانات آموزشی و تحقیقاتی بسیار خوبی ارائه می‌دهد. بخش بازاریابی و مارکتینگ این کشور طی سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته است به همین علت این کشور دچار کمبود نیروهای متخصص در حوزه مارکتینگ است.
آمریکا آمریکا با بیش از ۴۰۰۰ دانشگاه در سراسر کشور، یکی از برترین کشورهای جهان در رشته‌های مختلف است. از دلایل محبوبیت آمریکا برای تحصیل، آموزش کیفی در دانشگاه‎‌های مختلف آن است. مدارک دانشگاهی آمریکا در کشورهای مختلف به رسمیت شناخته شده است. یکی از پرمتقاضی‌ترین رشته‌های آمریکا، رشته بازاریابی است که هر ساله علاقه‌مندان زیادی به این کشور جذب می‌کند.
فرانسهکشور فرانسه در حال حاضر چهارمین مقصد برای علاقه‌مندان به تحصیل در خارج از کشور است. از مزایای تحصیل در کشور فرانسه سیستم دانشگاهی بسیار عالی و شهریه نسبتا پایین است. زیرا بیشتر دانشگاه‌های فرانسه بودجه دولتی دارند. از برترین رشته‌های آموزشی در کشور فرانسه بازاریابی است که دانشگاه‌های مختلفی آن را ارائه می‌کنند.
اسپانیااسپانیا دارای ۸۱ دانشگاه همراه با رشته‌های هنر، علوم انسانی، علوم بهداشت، علوم اجتماعی، حقوق، مهندسی، معماری و رشته‌های مدیریتی است. دانشکده‌های اسپانیایی در دو دهه گذشته به پیشرفت چشمگیری در رشته‌های مدیریتی و بازاریابی دست یافته‌اند. دانشجویان بین‌المللی که مایل به تحصیل در اسپانیا هستند باید در آزمون ورودی دانشگاه اسپانیا شرکت کنند. این امتحانات سالی دو بار و در بسیاری از کشورها برگزار می‌شود.
ایرلنداز دلایل محبوبیت کشور ایرلند برای ادامه تحصیل در رشته‌های مختلف از جمله رشته مارکتینگ، این است که کشور ایرلند در زمینه تحقیق در حوزه‌های مختلف علمی بسیار پیشرفته است. زبان اصلی کشور ایرلند انگلیسی است و این مزیت خوبی برای دانشجویان بین‌المللی است.

اطلاعات بیشتر در این خصوص را از این سایت مطالعه فرمایید.

درباره پذیرش تحصیلی کانادا و تحصیل مجازی در کانادا بیشتر بدانید.

گرایش های رشته مارکتینگ در خارج از کشور

رشته مارکتینگ یا بازاریابی گرایش و زیر شاخه خاصی ندارد اما دانشجویانی که در این رشته تحصیل می‌کنند می‌توانند به صورت تخصصی در حوزه‌های زیر فعالیت کنند:

نام تخصصتوضیحات
بازاریابی رفتار مصرف‌کنندهرفتار مصرف‌کننده شامل مجموعه رفتارها یا الگوهایی است که مصرف‌کنندگان قبل از خرید از آن‌ها پیروی می‌کنند. بازاریابی رفتار مصرف‌کننده از زمانی شروع می‌شود که مصرف‌کننده از نیاز یا تمایل به یک محصول آگاه می‌شود، سپس با معامله نسبت به خرید آن به نتیجه می‌رسد. متخصصان بازاریابی در این بخش به عواملی مانند مطالعه‌ی نحوه رفتار مصرف‌کننده به صورت گروهی و انفرادی، نیازهای مشتریان قبل از خرید و الگوهای رفتاری مصرف‌کننده و دیگر بخش‌های مربوط به این حوزه می‌پردازند. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.
بازاریابی کسب و کاربازاریابی در حوزه کسب و کار و تجارت یک عمل بازاریابی در مورد سازمان‌ها و کسب و کارهای تجاری، دولتی و خصوصی است. این حوزه به صاحبان کسب و کارها اجازه می‌دهد تا فروش محصولات خود را بیشتر کنند و یا اینکه از آن‌ها بیشتر از قبل حمایت شود. استراتژی‌هایی که بازاریابان در این بخش فرا می‌گیرند باعث می‌شود تا راه‌حل‌هایی را به کسب و کارها معرفی کنند که سودهی و فروش‌شان بیشتر شود. اطلاعات بیشتر در این زمینه را از این سایت کسب کنید.
بازاریابی رابطه‌ای/ رابطه‌مندبازاریابی رابطه‌ای شکلی از بازاریابی است که بیشتر بر حفظ و رضایت مشتری تأکید دارد تا فروش بیشتر کالا. در حقیقت هدف از بازاریابی رابطه‌ای جذب رضایت مشتریان و همکاری دو طرفه برای مدت طولانی است. یعنی استراتژی‌های به کار گرفته شده در بازاریابی رابطه‌ای منجر به یافتن مشتریان باثبات برای مدت طولانی می‌شود. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید، روی این لینک کلیک کنید.
بازاریابی سبز/گرین مارکتینگبازاریابی سبز فرآیند ترویج محصولات یا خدمات بر اساس مزایای زیست محیطی آنهاست. این محصولات یا خدمات ممکن است سازگار با محیط زیست باشند یا به شیوه‌ای سازگار با محیط زیست تولید شوند. بازاریابی سبز به طور معمول از طرف شرکت‌های متعهد به محیط زیست به کار گرفته می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.
بازاریابی جهانیبازاریابی جهانی به مارکتینگ در حوزه جهانی گفته می‌شود. این رشته شامل مطالعه در مدیریت کسب و کار عمومی است که محصولات، کالاها و خدمات را برای مشتریان در بخش محلی، ملی و بین‌المللی وارد بازار کار می‌کند. بازاریابی بین‌المللی کاربرد اصول بازاریابی شرکت‌های خارج از کشور یا آن سوی مرزها در بیش از یک کشور، است. اطلاعات بیشتر در این زمینه را از این سایت مطالعه فرمایید.
بازاریابی خدمات/سرویس مارکتینگخدمات بازاریابی شامل خدمات مشتریان و خدمات محصولات و یا دیگر بخش‌های مرتبط با خدمات در حوزه مارکتینگ است. خدمات می‌تواند شامل ارائه مشاوره یا ارائه محصولات باشد. اطلاعات بیشتر در این حوزه را از این سایت مطالعه فرمایید.
بازاریابی خرده فروشیخرده فروشی شامل فروش کالاهای مصرفی به مشتریان از طریق فروشگاه‌های متعدد است. بازاریابی خرده فروشی شامل راهکارهایی برای آگاهی فروشندگان از محصولات و خدمات آن‌ها برای فروش بیشتر به مشتریان و مصرف‌کنندگان است. اطلاعات بیشتر در این زمینه را از این سایت مطالعه فرمایید.
بازاریابی اجتماعیبازاریابی اجتماعی یکی از مهمترین بخش‌های مارکتینگ است و شامل استفاده از روش‌های بازاریابی به منظور در نظر گرفتن نیازهای مشتری، منافع شرکت و منافع جامعه است. به عنوان مثال بازاریابی در زمینه بهداشت عمومی، سلامت عمومی جامعه را بالا می‌برد و آگاهی مردم را افزایش می‌دهد. رایج‌ترین نوع استفاده از بازاریابی اجتماعی از طریق شبکه‌های اجتماعی است. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید روی این لینک کلیک کنید.
گرایش های رشته مارکتینگ در خارج از کشور

بهترین گرایش رشته مارکتینگ برای اپلای در خارج از کشور

همانطور که در بالا گفته شد، این رشته در مقطع کارشناسی ارشد گرایش خاصی ندارد و خود یکی از گرایش‌های تخصصی رشته MBA است. دانشجویان با توجه به حوزه مورد علاقه و یا احساس نیاز جامعه به تخصص خاصی از بازاریابی در آن حوزه مشغول می‌شوند. در حقیقت وقتی می‌توان گفت بهترین گرایش و حوزه انتخابی برای متخصصان بازاریابی چیست که فرد بتواند با استفاده از استراتژی‌هایی که یاد گرفته است شرکت یا موسسه‌ای را به سودهی بالایی برساند.

بورسیه رشته مارکتینگ در خارج از کشور

 بورسیه‌های تحصیلی یا کمک ‌هزینه‌‌های دانشجویی از راه‌‌های مختلفی تامین می‌شوند که می‌تواند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد شرایط قرار گیرند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد شرایط قرار گیرد.

درباره بورسیه تحصیلی کانادا و فاند تحصیلی کانادا بیشتر بخوانید.

شاید این سوال پیش بیاید که این بورسیه‌ها به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

در پاسخ به چند نوع بورسیه اشاره خواهیم کرد:

  1. بورسیه‌های ورودی به دانشجویان جدید تعلق می‌‌گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم مقطع پیشین به آنها اعطا می‌شود.
  2. بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA برای دانشجویانی است که در کنار تحصیلات به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند و در کنار اساتید در مسیر پیشرفت علم و دانش گام بر می‌دارند.
  3. بورسیه‌‌های دستیار مدرس یا TA مختص آن دسته از دانشجویانی است که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می‌پردازند. مبلغ خوب و قابل توجهی نصیب دانشجویانی می‌شود که در کنار اساتید به تحصیل می‌پردازند و دانشجویان می‌توانند برای هزینه‌های تحصیل و زندگی خود روی آن حساب کنند.
  4. بورسیه‌های کارآموزی به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که مشتاق انجام کارهای پاره‌وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت‌اند. این کارها به صورتی برنامه‌ریزی می‌شوند که به درس دانشجو لطمه‌ای وارد نشود. لازم به ذکر است، دانشجو در روزهای تعطیل می‌تواند به صورت تمام‌وقت کار و حقوق دریافت کند.
  5. بورسیه‌های تشویقی گاهی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌‌گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.

در صورتی که تمایل دارید مانند سایر دانشجویان از بورسیه‌ها، کمک‌ هزینه‌های تحصیلی یا حتی وام‌های دانشجویی در رشته مارکتینگ مطلع شوید، می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کنید و از بورسیه‌های مربوط به این رشته‌ مطلع شوید. همچنین سایت‌هایی طراحی شده‌اند که می‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ تحصیلی مورد نظر از بورسیه‌های رشته ‌مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بورسیه‌های رشته ‌مارکتینگ به سایت‌های www.scholarships.com، scholarshipportal و careeronestop  مراجعه کنید.

درباره وام دانشجویی کانادا و کمک هزینه دانشجویی در کانادا و همچنین زندگی دانشجویی در کانادا بیشتر بدانید.

دانشگاه های برتر رشته مارکتینگ در خارج از کشور

دانشگاه‌های زیادی در سراسر کشور هستند که رشته مارکتینگ را به صورت حرفه‌ای آموزش می‌دهند. در جدول زیر به تعدادی از این دانشگاه‌ها اشاره شده است:

نام دانشگاهتوضیحات
دانشگاه اقتصاد و بازرگانی ویندانشگاه اقتصاد و بازرگانی وین (WU) یکی از برترین دانشگاه‌های جهان در آموزش رشته مارکتینگ است. این دانشگاه در حال حاضر رتبه ۱۰ برترین دانشگاه‌های جهان در رشته بازاریابی را به خود اختصاص داده است. این دانشگاه که در سطح جهان بسیار معروف است، بیش از ۲۳۰۰۰ دانشجو را از ۱۱۰ کشور مختلف ثبت‌نام می‌کند. از مهمترین ویژگی‌های دانشگاه وین در رشته بازاریابی، درصد اشتغال بسیار بالای فارغ‌التحصیلان است.
دانشکده بازرگانی EDHECدانشکده بازرگانی EDHEC اخیرا دو رتبه در رشته کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی بالا رفته است. تمامی دوره‌های در نظر گرفته شده برای آموزش رشته مارکتینگ در این دانشگاه فرانسوی، با استفاده از پیشرفته‌ترین روش‌های آموزشی روز دنیاست. میزان اشتغال فارغ‌التحصیلان ادر این رشته بسیار بالا است و بازاریابان دانش‌آموخته در شرکت‌های برتر جهان فعالیت می‌کنند. از دلایل محبوبیت این دانشگاه، توجه به امر تحقیقات در حوزه بازاریابی و مارکتینگ است.
دانشگاه بازرگانی واریکدانشگاه واریک (WBS) (Warwick Business School)  هشتمین دانشگاه برتر کسب و کارِ جهان است. این دانشکده که در سال ۱۹۶۷ به عنوان دانشکده مطالعات صنعتی و تجارت تاسیس شده بود، دانشجویانی را در حوزه بازرگانی و تجارت آموزش داده است که هم‌اکنون در سراسر جهان، سمت‌های مدیریتی در موسسات، شرکت‌ها و دانشگاه‌ها دارند.
دانشکده بازرگانی ESADEدانشکده بازرگانی ESADE در بارسلونا، با این که مدت زمان زیادی از آموزش حرفه‌ای رشته مارکتینگش نمی‌گذرد، توانسته به یکی از برترین دانشگاه‌ها در رشته بازاریابی تبدیل شود. در حال حاضر این دانشگاه رتبه هفتم برترین دانشگاه‌های جهان در مارکتینگ را به خود اختصاص داده است و دومین دانشگاهی است که میزان اشتغال در رشته بازاریابی‌اش بالاست.
دانشکده بازرگانی ESCP‌ اروپایکی از دلایل شهرت دانشکده بازرگانی ESCP‌ اروپا، افزایش مهارت‌ دانشجویان و همچنین خلاقیت در رشته مارکتینگ است. اساتید در این دانشگاه با رویکردهای خلاقانه، دانشجویان را برای زمینه‌های مختلف رشته مارکتینگ آماده می‌کنند. فرصت گذراندن ۴ ماه دوره کارآموزی در شرکت‌های معتبری مانند L’Oréal، Apple و Amazon از مزایای تحصیل در این دانشگاه است.
دانشکده تجارت EMLyonدانشکده تجارت EMLyon، آموزش رشته مارکتینگ را با عنوان کارشناسی ارشد در تحول دیجیتال، بازاریابی و استراتژی آموزش می‌دهد. این دانشگاه در حال حاضر رتبه پنجم برترین دانشگاه جهان در رشته بازاریابی را به خود اختصاص داده است. این دانشگاه دارای سه پردیس در فرانسه و پردیس‌های بین‌المللی دیگری در کازابلانکا و شانگهای است که تقریبا از ۸۰ کشور سراسر جهان پذیرش دارند.
دانشکده بازرگانی کلمبیادانشکده بازرگانی کلمبیا به تازگی دو رتبه ارتقاء پیدا کرده است و حالا جایگاه بهتری در آموزش رشته مارکتینگ دارد. این دانشگاه یک بارنامه فشرده در دو ترم برای دانشجویان در نظر گرفته است که در مدت کوتاهی می‌توانند با اصول بازاریابی و مارکتینگ آشنا شوند.
دانشگاه امپریال لندندانشگاه امپریال لندن در انگلستان در حال حاضر رتبه دوم برترین دانشگاه جهان در رشته بازاریابی را دارد. این دانشگاه همچنین رتبه اول رشته مارکتینگ را در انگلستان از آن خود کرده است. دانشگاه امپریال لندن یکی از محبوب‌ترین دانشگاه‌ها در آموزش رشته مارکتینگ است و به همین علت هر ساله افراد زیادی برای تحصیل در این دانشگاه اپلای می‌کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.

دانشگاه های برتر رشته مارکتینگ در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای رشته مارکتینگ در خارج از کشور

دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند باید حتما ویزای تحصیلی داشته باشند. هر کشور، قوانین خاص خودش را برای اعطای ویزای تحصیلی به دانشجویان دارد. مدت اعتبار ویزا بسته به کوتاه‌مدت و بلندمدت بودن با یکدیگر متفاوتند. برای مثال، اعتبار ویزاهای کوتاه‌مدت ممکن است از ۳ ماه تا ۳ سال باشد. دانستن این اطلاعات برای اخذ ویزا حیاتی است بنابراین یک تیم مشاوره با تجربه در این زمینه می‌تواند به شما در این مسیر کمک کند.

در ضمن توجه داشته باشید کشوری که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید، باید کاملا با روحیات شما سازگار باشد و آشنایی نسبی با فرهنگ و مردمان آن کشور داشته باشید بنابراین قبل از هر اقدامی برای اخذ ویزا حتما در مورد کشور مقصد تحقیق کنید. نکته دیگر در مورد اخذ ویزا این است که دانش بالای زبان انگلیسی یا زبان رسمی کشور مقصد به

شدت الزامی است و بدون داشتن مدرک زبان معتبر قادر به اخذ ویزا نخواهید بود.

درباره مشاوره اپلای و مشاور مهاجرت و ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بخوانید.

مدارک و مراحل زیر به صورت کلی برای اخذ ویزای تحصیلی در رشته مارکتینگ آورده شده است.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌ مورد نظر (در اینجا رشته‌ مارکتینگ)
  • نامه‌ پذیرش دانشگاه
  • گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌ آخرین مدرک تحصیلی
  • مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ صدور ویزا
  • نامه‌ سوء‌پیشینه
  • ارائه‌ مقالات چاپ شده در صورت وجود

دقت کنید که مراحل ذکر شده به صورت کلی هستند و در صورت تمایل برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق‌تر می ‌توانید با ما در موسسه مهاجرتی تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه کنید.

درباره تاثیر مقاله بر اپلای و محاسبه GPA در کانادا بیشتر بدانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته مارکتینگ در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در رشته مارکتینگ بسته به دانشگاه مقصد با یکدیگر متفاوت هستند. تیم تراست پس از بررسی‌های لازم، لیست زیر را به عنوان مدارکی که برای اپلای رشته مارکتینگ مشترک هستند را ارائه می‌کند:

  • رشته و دانشگاه مورد نظر را انتخاب کنید.
  • فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
  • برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا نگرفتن پذیرش حتما ایمیلی معتبر وارد کنید.
  • بسته به دانشگاه‌تان ۲ تا ۳ توصیه‌نامه نیاز دارید.
  • در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
  • داشتن انگیزه‌نامه نیز از اصلی‌ترین مدارک ارسالی شماست.
  • مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
  • مدرک زبان معتبر کشور مورد نظر با حداقل نمره مورد نیاز را ارسال کنید.
  • لیست مقالاتی که چاپ کردید را ارسال کنید.
  • آخرین مدرک تحصیلی‌تان به همراه ریز نمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق‌تر، مدارک مورد نیاز را از دانشگاه مورد نظر بررسی کنید.

درباره مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا و مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا بیشتر بدانید.

بازار کار رشته مارکتینگ در خارج از کشور

خوشبختانه رشته بازاریابی یکی از پول‌سازترین رشته‌های حال حاضر است. افراد با توجه به علاقه‌مندی خود می‌توانند در بخش‌های مختلفی از مشاغل بازاریابی مشغول شوند. مشاغل زیر تعدادی از مهمترین مشاغل موجود در رشته مارکتینگ را نشان می‌دهد:

نام شغلتوضیحات
تحقیقات بازاریابیافرادی که در حوزه تحقیقات بازاریابی فعالند، مسئولیت تحقیق در مورد بازار فعلی و مشتریان را بر عهده دارند و هدف از این کار این است که دریابند بهترین استراتژی موجود برای افزایش فروش محصولات در شرکت چیست؟
بازارپردازیفعالیت‌هایی که شخص برای جذب رضایت مشتری در راستای خرید کالاها به کار می‌برد را بازارپردازی می‌گویند. این جذب رضایت می‌تواند به صورت آنلاین یا حضوری باشد. به عبارت دیگر بازارپردازی حالتی تبلیغاتی برای جذب مشتریان است.
فروشندگیفروشندگی اصلی‌ترین بخش بازاریابی است. فروشنده‌ها به صورت مستقیم با مشتریان روبرو می‌شوند و مطمئن می‌شوند که مشتریان از خرید خود راضی هستند یا خیر. فروشنده‌ها بسته به نوع کالای مورد عرضه ممکن است تیم پشتیبانی فروش نیز داشته باشند.
تبلیغاتیکی دیگر از بخش‌های مهم در تخصص مارکتینگ، تبلیغات است. تبلیغات ممکن است برای شرکت‌های کوچک یا بزرگ باشد. نکته قابل توجه در مورد تبلیغات این است که افراد باید همواره اطلاعات خود در مورد تبلیغات را به‌روزرسانی کنند. مثلا امروزه بیشترین تبلیغات در فضای مجازی و وب‌سایت‌ها صورت می‌گیرد.
افزایش محصولاتبه عنوان متخصص مارکتینگ باید کاملا از نحوه فروش محصولات و موجودی انبارها آگاه باشید و بدانید کدام کالاها فروش بیشتری دارند و براساس تقاضا، تولید کالا را افزایش دهید. برای مثال، اگر کالای شما نوعی خوراکی با طعم‌های مختلف است باید از میزان فروش آن‌ها دریابید که تقاضا برای کدام طعم بیشتر است تا فروش بییشتری داشته باشید.
بازاریابی مستقیمحرفه‌ای‌ها در بازاریابی مستقیم به طور مستقیم با مشتریان در مورد ارائه محصول از طریق روش‌هایی مانند ایمیل، چت، تلفن، فضای مجازی یا به صورت حضوری در ارتباط هستند. در این نوع مارکتینگ، فروشنده مسئولیت اصول مربوط به بازاریابی مثلا میزان رضایتمندی مشتریان را بر عهده دارد.
رسانه دیجیتالمتخصصان رسانه‌های دیجیتال، تبلیغات، بازاریابی مستقیم و دیگر زمینه‌های مارکتینگ را با هم ترکیب می‌کنند تا از طریق رسانه‌های اجتماعی، وب‌سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی مستقیما با مشتریان ارتباط برقرار کنند.
بازاریابی رویداد (ایونت)یکی از مهمترین جنبه‌های مارکتینگ به وجود آوردن حس اعتماد در افراد است به همین علت بازاریابان برخی مواقع فرصت‌هایی را برای مشتریان فراهم می‌کنند تا از نزدیک با محصولات جدید شرکت آشنا شوند. مانند رونمایی از جدیدترین برند یک تلفن همراه. این تعامل چهره به چهره، افراد را با همه ویژگی‌های مثبت و منفی محصولات آشنا می‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.

درباره کار در کانادا و قانون کار کانادا و همچنین کار‌آموزی در کانادا و دوره های کوآپ کانادا بیشتر بدانید.

بازار کار رشته مارکتینگ در خارج از کشور

میانگین درآمد بازاریابی در دیگر کشورها

سایت salary expert، یکی از معروف‌ترین سایت‌های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان است. جدول زیر، تعدادی از مهمترین کشورهای درآمدزا را در رشته مارکتینگ نشان می‌دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به‌روزرسانی می‌کند و ماهانه ممکن است فقط تفاوت اندکی در میان این ارقام به وجود آید.

در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، به این سایت سر بزنید.

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در اتریشمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۲۴ یورو  
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۱,۶۵۷ یورو 
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۳۵,۲۸۹ یورو   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۶۰,۱۴۰  یورو   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در استرالیامیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۳۹ دلار  
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۲,۷۷۲ دلار
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۵۹,۱۶۵ دلار    
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۰,۸۳۰ دلار   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در باهامامیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۲۳ دلار 
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۱,۵۹۸ دلار
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۳۴,۱۰۵ دلار   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ ‌با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۵۸,۱۲۴ دلار   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در بلغارستانمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۱۰ لو
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۷۰۰ لو
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۱۵,۱۸۴ لو  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۲۵,۸۷۷ لو  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در بلاروسمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۵ روبل  
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۳۱۸ روبل
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۶,۸۶۹ روبل
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱,۷۰۶ روبل   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در برمودامیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۳۱ دلار
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۲,۲۱۸ دلار  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۴۷,۳۷۳ دلار  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۸۰,۷۳۵ دلار    
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در کانادامیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۳۴ دلار
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۲,۳۹۴ دلار
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۵۱,۰۰۲ دلار   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۸۶,۹۲۰ دلار   
میانگین حقوقمتخصص مارکتینگ در چینمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۸۲ یوان  
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۵,۷۵۰ یوان  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۳,۸۴۰ یوان   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۲۱۱,۰۵۲ یوان  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در کاستاریکامیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۵,۱۳۸ کولون 
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۳۶۲,۲۶۱ کولون     
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۷,۷۶۸,۳۱۲ کولون   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳,۲۳۸,۹۵۵ کولون  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در جمهوری چکمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۲۶۶ کرونا  
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۱۸,۷۳۳ کرونا
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۳۹۸,۹۰۷ کرونا   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۶۷۹,۸۲۷ کرونا 
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در مراکشمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۵۶ درهم  
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۳,۹۴۲ درهم
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۸۴,۳۲۰ درهم 
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۳,۷۰۱ درهم
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در مصرمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۵۸ پوند
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۴,۱۱۹ پوند
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۸۸,۹۹۶ پوند   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵۱,۶۷۰ پوند
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در نیوزیلندمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۳۶ دلار 
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۲,۵۳۷ دلار
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۵۴,۱۱۰ دلار   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۹۲,۲۱۶ دلار
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در فنلاندمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۲۲ یورو 
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۱,۵۴۳ یورو
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۳۲,۸۲۵ یورو  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۵۵,۹۴۱ یورو   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در فرانسهمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۲۱ یورو
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۷۰ یورو
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۳۱,۳۰۵ یورو
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۵۳,۳۵۰ یورو   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در گرجستانمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۳۷ لاری
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۲,۵۹۰ لاری
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۵۶,۲۷۶ لاری  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۹۵,۹۰۸ لاری   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در پرتغالمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۱۲ یورو
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۸۷۹ یورو
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۱۸,۶۸۴ یورو
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۳۱,۸۴۲ یورو  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در پاکستانمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۶۱۳ روپیه 
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۴۳,۲۵۵ روپیه   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۹۳۶,۶۴۷ روپیه   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۵۹۶,۲۵۷ روپیه  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در مجارستانمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۲,۸۹۱ فورینت 
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۲۰۳,۸۶۳ فورینت     
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۴,۳۴۹,۵۸۶ فورینت    
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۷,۴۱۲,۶۷۵ فورینت   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در اوکراینمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۱۳۶ گریونا    
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۹,۵۵۹ گریونا
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۲۰۶,۹۸۳ گریونا   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۳۵۲,۷۴۶ گریونا   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در ایالات متحده‌ عربیمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۹۰ درهم   
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۶,۳۲۷ درهم
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۱۳۵,۴۸۰ درهم    
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۲۳۰,۸۸۸ درهم   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در آمریکامیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۳۱ دلار   
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۲,۱۶۵ دلار
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۴۶,۱۲۰ دلار    
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۷۸,۶۰۰ دلار   
 میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در کره‌ جنوبیمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۱۷,۵۰۴ وون 
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۱,۲۳۴,۲۷۳ وون     
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۲۶,۴۳۴,۳۴۹ وون      
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۴۵,۰۵۰,۰۸۹ وون  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در سوئدمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۱۸۶ کرون     
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۱۳,۰۹۳ کرون
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۲۷۸,۸۰۳ کرون   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۴۷۵,۱۴۳ کرون    
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در سنگاپورمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۳۱ دلار     
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۲,۱۷۵ دلار
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۴۶,۵۱۵ دلار   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۷۹,۲۷۲ دلار   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در فیلیپینمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۱۹۶ پزو
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۱۳,۷۹۹ پزو  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۲۹۶,۵۳۶ پزو    
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۵۰۵,۳۶۵ پزو    
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۱۴۱ راند  
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۹,۹۴۶ راند  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۱۳,۷۳۳ راند
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۳۶۴,۲۵۰ راند   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در مکزیکمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۱۱۹ پزو
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۸,۴۰۰ پزو
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۱۷۹,۶۹۷ پزو  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۳۰۶,۲۴۵ پزو  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در ژاپنمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۲,۸۱۵ ین  
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۱۹۸,۴۵۸ ین  
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۴,۲۲۲,۲۱۰ ین
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه‌: (بیشتر از ۸ سال) ۷,۱۹۵,۵۹۸ ین
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در قزاقستانمیانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۶۱۱ تنگه
میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۱۱۳,۶۱۳ تنگه   
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۲,۴۴۸,۸۷۱ تنگه
میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۴,۱۷۳,۴۲۹ تنگه 

اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخاب‌های شماست. مشاوران و کارشناسان با تجربه ما در موسسه مهاجرتی تراست با سال ‌ها تجربه در زمینه ‌مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اپلای رشته‌ مارکتینگ یا بازاریابی در کشور کانادا با مشاوران ما وقت مشاوره رزرو کنید و یا فرم ارزیابی ما را تکمیل کنید تا وضعیت شما بررسی شود.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

مدارک مورد نیاز برای اپلای مارکتینگ در خارج از کشور چیست؟

برای اپلای در رشته‌های دانشگاهی بهتر است مدارک هویتی شما نقصی نداشته باشند و در واقع، پاسپورت شما باید اعتبار حداقل شش ماهه را داشته باشد. مدرک زبان، ترجمه ریز نمرات و مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی از جمله مهم‌ترین مدارک است. البته، متناسب با درخواست دانشگاه و مقطع تحصیلی رزومه، انگیزه نامه، توصیه نامه و سوابق پژوهشی یا شغلی نیز مورد نیاز خواهد بود.
بهترین کار این است که وب سایت دانشگاه مورد نظر و صفحه رشته انتخابی را بررسی کنید که در آن تمامی مدارک مورد نیاز آورده شده است.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای در رشته مارکتینگ چیست؟

برای اپلای در رشته مارکتینگ و تحصیل در آن، داشتن دانش زبانی مهم‌ترین نکته اپلای است و باید اشاره کرد که این مدرک در تمامی دانشگاه‌ها درخواست می‌شود. مدارک تافل و آیلتس معمولا در تمامی دانشگاه‌ها مورد قبول هستند و در صورت داشتن مدارکی مانند PTE یا آزمون کمبریج نیز می‌توانید با استفاده از آن اپلای کنید. اخیرا مدرک آزمون دولینگو نیز به مدارک زبان مورد قبول دانشگاهی اضافه شده است.

نکات مهم اپلای مارکتینگ چیست؟

داشتن سوابق شغلی و حتی پژوهشی در این رشته نقش مهمی در طی شدن بهتر روند اپلای دارد. مدرک زبان و مدارک توصیه نامه یا انگیزه نامه نیز اهمیت زیادی دارند چرا که نشان دهنده اهداف تحصیل و اعتبار علمی شما هستند. بهتر است مدارک مورد نیاز را در وب سایت دانشگاهی بررسی کنید تا نقصی در آن وجود نداشته باشد. البته، نکته مهم این است که مدارک شما باید به صورت ترجمه شده ارائه شوند.

آیا داشتن سابقه شغلی در اپلای مارکتینگ نقشی دارد؟

سوابق شغلی مرتبط با رشته تحصیلی از اهمیت زیادی در اپلای و پذیرش در رشته‌های دانشگاهی برخوردار است. داشتن سوابق شغلی نشان دهنده مهارت شما به رشته مورد نظر است. همچنین، این سوابق شغلی نشان از علاقه شما به رشته مورد نظر دارد.

میانگین حقوق متخصصان مارکتینگ در کانادا چقدر است؟

-میانگین حقوق متخصص مارکتینگ در هر ساعت: ۳۴ دلار
-میانگین درآمد متخصص مارکتینگ از ساعات اضافه کاری: ۲,۳۹۴ دلار
-میانگین حقوق متخصص مارکتینگ کم تجربه: (۱ تا ۳ سال) ۵۱,۰۰۲ دلار
-میانگین حقوق متخصص مارکتینگ با تجربه: (بیشتر از ۸ سال) ۸۶,۹۲۰ دلار

بهترین گرایش رشته مارکتینگ کدام است؟

رشته بازاریابی در مقطع کارشناسی ارشد گرایش خاصی ندارد و خود یکی از گرایش‌های تخصصی رشته MBA است.

دانشگاه های برتر مارکتینگ کدام اند؟

-دانشگاه اقتصاد و بازرگانی وین
-دانشکده بازرگانی EDHEC
-دانشگاه بازرگانی واریک
-دانشکده بازرگانی ESADE
-دانشکده بازرگانی ESCP‌ اروپا
-دانشکده تجارت EMLyon
-دانشکده بازرگانی کلمبیا
-دانشگاه امپریال لندن

بازار کار بازاریابی چگونه است؟

بازاریابی یا مارکتینگ رشته پولسازی است و دانش‌آموختگان این رشته می‌توانند در موقعیت‌های شغلی مختلف مثل تحقیقات بازاریابی، بازارپردازی، فروشندگی، تبلیغات، افزایش محصولات، بازاریابی مستقیم، رسانه دیجیتال و بازاریابی رویداد یا به عبارت دیگر بازاریابی ایونت مشغول به کار شوند.

دانشجویان رشته بازاریابی در کدام حوزه ها می توانند به تحصیل بپردازند و فعالیت کنند؟

-بازاریابی رفتار مصرف‌کننده
-بازاریابی کسب و کار
-بازاریابی رابطه‌ای/رابطه‌مند
-بازاریابی سبز/گرین مارکتینگ
-بازاریابی جهانی
-بازاریابی خدمات/سرویس مارکتینگ
-بازاریابی خرده فروشی
-بازاریابی اجتماعی

کشورهای برتر در حوزه بازاریابی کدام اند؟

انگلستان، آمریکا، فرانسه، اسپانیا و ایرلند از جمله کشورهای برجسته هم در زمینه بازاریابی و علوم بازرگانی و هم در زمینه آموزش حرفه‌ای این رشته‌ها هستند.

در رشته بازاریابی دانشجویان چه مهارت هایی کسب می کنند؟

-توانایی برقراری ارتباط با مشتریان، تولیدکنندگان و سایر افراد این چرخه
-بهبود مهارت‌های کار گروهی
-توانایی انتخاب ابزارها و روش‌های بازاریابی متناسب با شرایط بازار
-ایجاد کسب و کارها و بیزنس‌های کوچک و کارآفرینی
-خلاقیت و نوآوری و پرورش تفکر انتقادی
-توانایی ایده‌پردازی در طراحی و توسعه کالاها و خدمات جدید
-بهره‌گیری از کامپیوتر و توانایی استفاده از فناوری اطلاعات و تعاملات در بازاریابی

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

  • آرمان

    باسلام. بنده لیسانس IT دارم و طراح سایت هستم. برای ادامه تحصیلف در مقطع ارشد مارکتینگ رو پیشنهاد میدید یا مارکتینگ؟

  • سمیرا رازی

    بسیار عالی بود
    من دانشجوی دکتری بازرگانی گرایش بازاریابی هستم و ازمون جامع دادم.
    به نظرتان برای خواندن مقطع دکتری برم یا بالاتر
    پست دکترا چگونه است ؟
    ممنون