اپلای مهندسی پلیمر

اپلای رشته مهندسی پلیمر

مهندسی پلیمر به طور کلی، یکی از رشته های مهندسی است که مواد پلیمری را طراحی، تحلیل، تولید و در صورت لزوم اصلاح می کند. مهندسی پلیمر حوزه های مختلفی از جمله صنعت پتروشیمی، پلیمریزاسیون، ساختار پلیمرها، خواص پلیمرها، ترکیب آن ها و کاربرد آن ها را پوشش می دهد. افرادی که از رشته مهندسی پلیمر فارغ التحصیل می شوند، می توانند در بخش های مختلف صنعتی مشغول به کار شوند یا برای مقاطع تحصیلی بالاتر اپلای کنند.

بسیاری از این گرایش ها به طور مستقیم با رشته مهندسی پلیمر در ارتباط است و برخی دیگر به صورت غیر مستقیم. به هر حال، تحصیل در رشته مهندسی پلیمر نیازمند به دانستن اطلاعات به خصوصی در این زمینه است. بنابراین در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته مهندسی پلیمر در اختیار شما قرار دهیم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای مهندسی پلیمر

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته مهندسی پلیمر

امروزه با نگاهی به اطراف خود در می یابیم که وسایل اطراف ما با انواع مختلفی از محصولات پلیمری مانند پلاستیک، مواد قالبی، الیاف مصنوعی، لاستیک و غیره ساخته شده است. استفاده از این مواد و ساخت وسایل مورد نیاز برای انسان ها روز به روز در حال افزایش است. نیاز به وجود پلاستیک هایی که با محیط زیست سازگاری دارند بیش از پیش حس می شود. همه این ها نیاز به وجود متخصصانی دارد که تحت عنوان مهندسی پلیمر در این حیطه مشغول به فعالیت هستند. طی سال های اخیر بساری از صنایع پلیمری و پتروشیمی در سراسر جهان شروع به فعالیت های زیادی کرده اند. در نتیجه مهندسی شیمی و مهندسی پلیمر یکی از مهمترین شغل های کاربردی در رشته های مهندسی به شمار می رود. مهندسی پلیمر مفهومی بسیار گسترده است که کاربردهای آن ها را می توان در صنایعی مانند پتروشیمی، بسته بندی، ورزش، داروسازی، ساخت عطرها و نگهدارنده ها، مواد پلاستیکی و غیره مشاهده کرد. برای اینکه شخصی بتواند در رشته مهندسی پلیمر مشغول به کار شود، داشتن حداقل مدرک کارشناسی (B.Tech) مهندسی پلیمر، مهندسی مواد یا مهندسی شیمی الزامی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره به این سایت مراجعه فرمایید.

مهندسان پلیمر، در طراحی و ساخت پلیمرها که شامل محصولات خانگی مانند بطری های آب و ظروف هستند نقش بسیار مهمی دارند. آن ها به صورت تمام وقت در آزمایشگاه به مطالعه و آزمایش مواد پلیمری مشغول اند تا با ترکیب آن ها لوازم تازه ای بسازند. کار اصلی آن ها شامل تولید پلیمرهای جدید و کارآمد، طراحی تجهیزات برای ترکیب پلیمرها، مهندسی پروژه و مدیریت فرایند است. آن ها ضمن آشنایی با خواص مواد و نحوه ترکیب آن ها محصولات را ارزیابی می کند و قالب های جدیدی را برای تولید ارائه می دهد. دانشجویانی که در مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد و دکترا تحصیل می کنند، می توانند در حوزه های مدیریتی نقش بسیار مهمی ایفا کنند. برخی دیگر از مهندسان پلیمر به عنوان کارشناس فروش و بازار یاب مشغول به کار می شوند.

شما به عنوان یک مهندس پلیمر باید دارای ویژگی های زیر باشید:

  • باید ذهن خلاقی داشته باشید.
  • توانایی تجزیه و تحلیل هر جنبه ای از فرایند ساخت یک محصول را داشته باشید.
  • باید در دوران حرفه ای خود ذهن کنجکاوی داشته باشید.
  • باید بتوانید مهارت های انجام کار تیمی را در دستور کار خود قرار دهید.
  • توانایی صحبت کردن و نوشتن زبان انگلیسی را داشته باشید. ( اگر قصد دارید بعد از فارغ التحصیلی در خارج از کشور کار کنید)
  • دانش خوبی در مورد علوم مختلف فیزیک، شیمی و ریاضیات داشته باشید.
  • به خوبی با علوم کامپیوتر آشنا باشید. (آشنایی با علوم کامپیوتر و نرم افزارهای کامپیوتری برای آموزش همه رشته های مهندسی ضروری است.)
  • دانش شما در مورد مهندسی پلیمر باید همیشه به روز باشد.
  • باید در تمامی دوره ها و سمینارهای آموزشی مختلف که در طول سال برگزار می شود شرکت کنید.

درباره مهندسی پلیمر در کانادا بیشتر بدانید.

اپلای رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

اپلای رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

اپلای در رشته مهندسی پلیمر همانند دیگر رشته ها الزامات و مدارک مختلفی را بسته به دانشگاه مورد نظرتان می خواهد. برای برخی از مشاغل در حوزه مهندسی پلیمر، داشتن مدرک کارشناسی کافی است. اما برخی دیگر از مشاغل مانند حوزه های تحقیقاتی نیازمند به تحصیلات بالاتری مانند دکترا است. به همین علت افراد، قبل از اینکه برای تحصیل در رشته مهندسی پلیمر اپلای کنند، باید در ابتدا هدف شغلی خود را مشخص نمایند. دوره هایی مانند تحصیل در مقطع دکترای مهندسی پلیمر به صورت خیلی تخصصی با مواد شیمیایی، ترکیبات آلی و غیرآلی سر و کار دارد. متقاضیانی که قصد اپلای در رشته مهندسی پلیمر را دارند در ابتدا باید در سایت رسمی دانشگاه مورد نظرشان، فرم پذیرش را پر کرده و شرایط و قوانین مورد نیاز برای واجد شرایط بودن را بخوانند. پر کردن این فرم ها باید با دقت صورت بگیرد چرا که در بیشتر مواقع تصحیح مجدد این فرم ها امکان پذیر نیست. مسیری که یک فرد از لحظه تصمیم گیری برای اپلای در رشته مهندسی پلیمر طی می کند تا هنگامی که به بازار کار وارد شود، بسته به گرایشی که انتخاب می کند و مقطع تحصیلی مورد نظر متفاوت است. در جدول زیر نگاهی کلی به مراحل تبدیل شدن به یک مهندس پلیمر می اندازیم. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

مرحلهتوضیحات
کسب مدرک کارشناسیاپلای در مقطع کارشناسی و تحصیل در آن اولین گام برای تبدیل شدن به یک مهندس پلیمر است. دانشجویان در این دوره با خواص کامل مواد و ترکیبات شیمیایی آن ها آشنا می شوند. برنامه های درسی بیشتر دانشگاه ها، شرکت در آزمایشگاه ها و پردازش مواد پلیمری است. برخی از دانشگاه ها یک برنامه ترکیبی ۵ ساله را برای تحصیل در رشته مهندسی پلیمر در نظر گرفته اند که یک برنامه جامع کارشناسی و کارشناسی ارشد است. چرا که فرد اگر زمانی تصمیم به انجام تحقیقات در حوزه مهندسی پلیمر بگیرد، حداقل به مدرک کارشناسی ارشد نیاز دارد.
پیدا کردن کارعلاقه مندان به رشته مهندسی پلیمر از همان ابتدا باید هدف شغلی خود را مشخص کنند تا الزامات و شرایط مورد نیاز برای کار درآن حوزه را در طول تحصیلات خود فراهم کنند. بسیاری از افراد بعد از کسب مدرک کارشناسی خود وارد بازار کار می شوند و برخی دیگر برای دریافت پست های شغلی بالاتر ترجیح می دهند ادامه تحصیل بدهند.
کسب مجوزاگر چه دریافت مجوز کار برای همه مشاغل مربوط به مهندسی پلیمر الزامی نیست اما خود این مدرک و شرکت در آزمون مخصوص مهندسی می تواند فرد را برای مشاغل حرفه ای تر آماده کند.
تحصیلات تکمیلیبسیاری از مشاغل رشته مهندسی پلیمر نیاز به داشتن مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا دارند به همین علت افرادی که به دنبال یک شغل تضمین شده می گردند، تحصیلات خود را در سطح تحصیلات تکمیلی نیز ادامه می دهند.
ادامه تحصیل رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

ادامه تحصیل رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

اگر قصد دارید که رشته مهندسی پلیمر را در خارج از کشور مطالعه کنید، باید الزامات خاصی را در این باره رعایت کنید. نمرات دروسی مانند شیمی، ریاضیات، فیزیک و دیفرانسیل در مقطع دبیرستان باید بالا باشد تا مشکلی در روند پذیرش شما به وجود نیاید. رشته مهندسی پلیمر همانند دیگر رشته های مهندسی، نیازمند به داشتن دانش بالایی در ریاضیات است. خوشبختانه افرادی که برای ادامه تحصیل در رشته مهندسی پلیمر برای دانشگاه های خارج از کشور اپلای می کنند، مزیت های بسیار خوبی دارند از جمله اینکه بسیاری از دانشگاه های خارج از کشور، بودجه زیادی را صرف تحقیقات مهندسی مانند مهندسی پلیمر می کنند و به همین علت دانشجویان می توانند در حوزه های مختلفی در این رشته فعالیت داشته باشند. اگر چه برنامه درسی دانشگاه ها برای آموزش رشته مهندسی پلیمر ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد اما همه این دانشگاه ها حوزه های شیمی، فیزیک آلی و غیر آلی، فیزیک جامدات، مایعات و گازها، مکانیک سیالات، علوم و مهندسی مواد، شیمی پلیمر، سرامیک، ترمودینامیک الکترونیک، نرم افزار برنامه نویسی کامپیوتر، مطالعات زیست محیطی و مطالعات انگلیسی را در دستور کار خود برای رشته مهندسی پلیمر قرار داده اند.  

برنامه درسی دانشگاه ها در مقطع کارشناسی مهندسی پلیمر معمولا به صورت زیر است:

سال اولسال دومسال سومسال چهارم
شیمی آلی
شیمی غیر آلی
ریاضیات کاربردی
شیمی تحلیلی
فیزیک کاربردی
مبانی کامپیوتر
گرافیک مهندسی
آزمایشگاه فیزیک
آزمایشگاه شیمی
مکانیک مهندسی
استحمام مواد
شیمی فیزیک
الکترونیک
علوم و فناوری پلیمر
تکنولوژي مواد
تجزیه و تحلیل ویژگی های اولیه مواد
آزمایشگاه الکترونیک
آزمایشگاه شیمی فیزیک
عملیات مهندسی شیمی
مهندسی واکنش شیمیایی
آشنایی با رنگدانه ها و مواد افزودنی برای پلیمرها
ترکیب و پردازش پلیمرها
طراحی و ساخت قالب
مدیریت صنعتی
مواد افزودنی برای پلیمرها
ارزیابی و تست پلیمرها
روانشناسی صنعتی و مدیریت منابع انسانی
علم و فناوری پیشرفته پلیمر
طراحی و تجزیه و تحلیل آزمایش ها
گرایش های رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

گرایش های رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

از آن جایی که رشته مهندسی پلیمر رشته ای است که کاملا با شناخت مواد و سپس طراحی و تولید آن ها سر و کار دارد، در بسیاری از دسته بندی ها، رشته مهندسی پلیمر خود زیر شاخه ای از رشته مهندسی مواد شناخته می شود. اما با این حال خود رشته مهندسی پلیمر به چندین گرایش تخصصی تقسیم می شود که دانشجویان می توانند یکی را برای تحصیل در گرایش کارشناسی ارشد انتخاب کنند. برخی از این رشته ها به صورت مستقیم به مهندسی پلیمر مربوط می شوند و برخی دیگر به صورت غیر مستقیم. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد گرایش های رشته مهندسی پلیمر می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

نام گرایشتوضیحات
مهندسی مواداز آن جایی که مهندسان پلیمر کاملا با مواد مختلف و ترکیب آن ها سر و کار دارند، می توانند برای ادامه تحصیل رشته مهندسی مواد را انتخاب کنند. یک مهندس مواد، مسئول برنامه ریزی و تولید محصولات پلیمری است و از موادی مانند پلاستیک ها یا فلزات برای این کار استفاده می کند. رشته مهندسی مواد رشته ای است که کاملا با خواص ماده و کاربرد فرایند های صورت گرفته در آن از طریق علم مهندسی سر و کار دارد. در ابتدا رشته مواد تنها شامل موضوعات فلزات، سرامیک ها، پلیمرها و مواد دیگر بود اما امروزه مهندسی مواد با علوم مختلفی همچون علوم نانو و فناوری نانو نیز پیوند خورده است. تفاوت رشته مهندسی مواد با رشته مهندسی پلیمر در این است که مهندسان پلیمر بیشتر به ساخت مواد پلاستیکی می پردازند اما در حوزه مهندسی مواد، مهندسان بیشتر با مواد فلزی و الکترونیکی برای تولید تراشه های کامپیوتر، فلزاتی که در خودروها یا وسایل برقی مانند تلویزیون، سرامیک و دیگر مواد مختلف به کار می رود، سر و کار دارند. مهندسان مواد باید با نرم افزارهای کاربردی این حوزه مانند Mold Flow، Image tool، Solid Cast، Periodic table و دیگر نرم افزارهای مربوط به رشته مهندسی پلیمر آشنا باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.
مهندسی شیمیهمانگونه که از نام آن پیداست، مهندس شیمی در تولید مواد شیمیایی نقش دارد. او اصول شیمی، زیست شناسی، فیزیک و ریاضی را برای تولید محصولات شیمیایی، داروهای مختلف و یا محصولات غذایی استفاده می کند. یک مهندس شیمی، فرایند های مختلفی را برای ساخت وسایل و تجهیزات مختلف در مقیاس بزرگ برنامه ریزی می کند. مهندسی شیمی از اصول شیمی، فیزیک، ریاضیات، زیست شناسی و اقتصاد برای تولید و طراحی مواد مختلف استفاده می کند.کار مهندسان شیمی می تواند بهره برداری و استفاده از مواد نانو در آزمایشگاه باشد یا اینکه فرایندهای صنعتی در مقیاس بزرگ مانند مواد شیمیایی، مواد اولیه، سلول های زنده و میکروارگانیسم ها را به اشکال مفید و کارآمد تبدیل کند. اطلاعات بیشتر در مورد مهندسی شیمی را از این سایت مطالعه فرمایید.
مهندس فرایندمهندسی فرایند یکی دیگر از رشته هایی است که فارغ التحصیلان کارشناسی مهندسی پلیمر برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد می توانند آن را انتخاب کنند. مهندس فرایند، مسئول توسعه فرایندهای شیمیایی است. یعنی به طور کلی، مسئولیت نظارت بر ایمنی مواد شیمیایی و تجهیزات را در طول آزمایش به عهده دارد. محیط کار مهندسان فرایند بیشتر در آزمایشگاه ها است. مهندسی فرایند، درک و کاربرد اصول و قوانین بنیادی در طبیعت است که به ما این امکان را می دهد، مواد اولیه و انرژی را به محصولاتی تبدیل کنیم که در سطح صنعتی برای جامعه مفید است. مهندسی فرایند بر طراحی، بهره برداری، کنترل، بهینه سازی و شدت فرایند های شیمیایی، فیزیکی و بیولوژی متمرکز است. مهندسی فرایند طیف وسیعی از صنایع مانند کشاورزی، خودروسازی، مواد شیمیایی، حوزه غذایی، توسعه مواد، معدن، پتروشیمی، داروسازی و غیره را پوشش می دهد. اطلاعات بیشتر در این باره را از این سایت مطالعه فرمایید.
مهندس انرژیبه عنوان یک مهندس انرژي، شما مسئول کارهای مختلفی از جمله طراحی، توسعه و ساخت فناوری های تجدیدپذیر، ترکیب تولید انرژی های تجدیدپذیر با برق، فراهم آوردن تجهیزات مورد نیاز و تامین سوخت هستید. مهندسان انرژي همچنین ملزم به طراحی و انتخاب تجهیزات، استفاده از تکنیک های مدل سازی ریاضی و کامپیوتری برای رسیدن به طرح ها هستند. مهندسی انرژي یا مهندسی سیستم های انرژی، یک رشته بسیار گسترده در شاخه مهندسی است که با بهره وری انرژی، خدمات انرژی، مهندسی کامپیوتر، حوزه های زیست محیطی، انرژی پایدار و فناوری های انرژی تجدیدپذیر سر و کار دارد. اصلی ترین کار مهندسان انرژي، پیدا کردن کارآمدترین و پایدارترین راه برای بهره وری ساختمان ها و فرایندهای تولیدی است. اطلاعات بیشتر در مورد مهندسی انرژی را از این سایت مطالعه فرمایید.
مهندس برقمهندس برق به طور کلی به مسائل مربوط به الکتریسیته، الکترومغناطیس و الکترونیک می پردازد. همچنین قدرت، سیستم های کنترل، مخابرات و پردازش سیگنال را پوشش می دهد. مهندسان برق می توانند روی پروژه های مختلفی از طراحی لوازم خانگی گرفته تا طراحی سیستم های مخابراتی الکتریکی در مقیاس بزرگ، ایستگاه ها برق و سیستم های ارتباط ماهواره ای کار کنند. مهندسان برق، در حوزه های صنعتی و تجاری بسیار متنوعی کار می کنند و می توانند تاثیر زیادی در اقتصاد یک کشور داشته باشند. اطلاعات بیشتر در این خصوص را از این سایت مطالعه فرمایید.
علوم پایهحوزه های و گرایش های مختلفی هستند که به صورت مستقیم با مهندسی پلیمر سر و کار دارند. یکی از این رشته ها علوم پایه است که دانشجویان در آن به صورت کاملا تخصصی با علوم مربوط به پلیمر آشنا خواهند شد. در واقع این رشته بیشتر مختص افرادی است که علاقه ای به کار در صنعت ندارند و بیشتر به دنبال انجام تحقیقات در حوزه مهندسی پلیمر هستند. این رشته در بین علاقه مندان به تحقیق و پژوهش محبوبیت زیادی در جهان دارد.
نانو پلیمررشته نانو پلیمر از دنیای وسیع پلیمرها عبور کرده و بررسی پلیمرها را در حد ذرات بسیار ریز نانو پلیمر بررسی می کند. این رشته یکی از محبوب ترین رشته های دنیا است که زمینه های تحقیقاتی زیادی را هم برای دانشجویان فراهم می کند. نانو پلیمرها خواص زیادی دارند و می توانند با دیگر ذرات ترکیب شده و محصولات جدیدی را به وجود بیاورند به همین علت مطالعه آن ها از اهمیت زیادی برخوردار است.
فراورش پلیمرهایکی دیگر از گرایش های رشته مهندسی پلیمر، فراورش پلیمرها است. در این گرایش دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد با پلاستیک، لاستیک و کامپوزیت به صورت تخصصی آشنا می شوند. دانشجویان ضمن اشنایی با سه دسته بندی ذکر شده در حوزه پلیمر، با فرایند ترکیب این مواد و به وجود آمدن مواد جدید آشنا خواهند شد.
سنتز پلیمرهایکی دیگر از مهمترین گرایش های تخصصی رشته مهندسی پلیمر، سنتز پلیمر است. همانگونه که می دانیم، پلیمرهای بسیار کوچک طی فرایندهای خاصی با یکدیگر ترکیب می شوند و مولکول های بزرگ تری را به وجود می آورند و از به هم پیوستن مولکول های بزرگ، پلیمرهای مختلف و مواد جدید به وجود می آید. این امر یکی از تخصصی ترین فرایندهای مهندسی است که دانشجویان در گرایش سنتز پلیمرها آن را مطالعه می کنند.
بایو پلیمربه جرات می توان گفت بایو پلیمر متفاوت ترین گرایش رشته مهندسی پلیمر در مقطع کارشناسی ارشد به شمار می رود. چرا که این رشته با پلیمرهایی مانند لنزهای چشم سر و کار دارند. حوزه ی کاری این مهندسان می تواند به صورت کارهای تحقیقاتی، کار در آزمایشگاه و کار در صنعت باشد.
بهترین گرایش رشته مهندسی پلیمر برای اپلای در خارج از کشور

بهترین گرایش رشته مهندسی پلیمر برای اپلای در خارج از کشور

همانگونه که پیش از این هم ذکر شد، رشته ها و گرایش های مختلفی چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیر مستقیم با مهندسی پلیمر در ارتباط است. تنوع و حوزه های مطالعاتی رشته مهندسی پلیمر بسیار زیاد است و افراد با توجه به هدف و سلیقه و علاقه مندی خود گرایش مورد نظر خود را انتخاب می کنند. اما نکته قابل توجه در مورد رشته مهندسی پلیمر در این است که از میان گرایش های ذکر شده در بالا هیچ کدام بر یکدیگر برتری ندارند چرا که همه آن ها به یکدیگر وابسته هستند و برای رسیدن به هدف خود، مکمل یکدیگرند. مهندسان پلیمر در صورتی می توانند در رشته خود بهترین باشند که میزان توانمندی ها و مهارت های خود را در گرایشی که انتخاب می کنند، افزایش دهند. برخی از این توانمندی ها در جدول زیر ذکر شده است.

درباره رشته های پرطرفدار در کانادا بیشتر بدانید.

توانایی یا مهارتتوضیحات
مهارت های ریاضیمهندسان پلیمر باید مقادیر عددی مختلفی را در محیط آزمایشگاه محاسبه کنند. داشتن دانش ریاضی بالا یکی از مهمترین ویژگی های مهندسان پلیمر است. مهندس پلیمر باید اقدامات دقیق موارد مورد استفاده در پردازش پلیمر را محاسبه کند. داشتن مهارت های ریاضی یکی از مزیت های برتری دانشجویان رشته مهندسی پلیمر به شمار می رود.
مهارت های ارتباطییک مهندس پلیمر باید بتواند با سایر اعضای تیم ارتباط برقرار کند و مهارت های کلامی خوبی داشته باشد. رشته مهندسی پلیمر یکی از رشته هایی است که برای رسیدن به هدف مشخصی که پروژه در نظر دارد به تنهایی امکان فعالیت در آن نیست! به همین علت مهندسان پلیمر در ابتدا باید به نظر سایر اعضای تیم احترام بگذارند و در صورت نیاز عیب های آن ها را اصلاح کنند. بنابراین همکاری و اتحاد یکی دیگر از مهمترین ویژگی های یک مهندس پلیمر است.
دانش شیمیاز آن جایی که رشته مهندسی پلیمر با رشته هایی مانند شیمی، آمار و ریاضیات و مهندسی مواد سر و کار دارد، یک مهندس پلیمر باید دانش بسیار بالایی از شیمی داشته باشد. او باید با ترکیبات مختلف شیمی کار کند تا با خواص مختلف آن ها و ویژگی های مواد آشنا شود. یک مهندس پلیمر باید به طور دقیق فرایندهای درگیر در تشکیل و ترکیب مولکول های مختلف را بداند.
مهارت های تحلیلییک مهندس پلیمر باید مسائل و مشکلات به وجود‌آمده را شنایی کرده و حل کند. او باید با آزمون و خطاهای مختلف نتایج آزمایش ها را تجزیه و تحلیل کند و ضمن آشنایی با خواص مواد بداند که برای ساخت محصولات مختلف از چه ترکیب موادی باید استفاده کرد.
مهارت های کامپیوترییک مهندس پلیمر باید دانش بسیار زیادی در برنامه های کامپیوتر داشته باشد. آشنایی با نرم افزارهایی مانند CAD (Computer Aided Design) که از مهمترین برنامه های مربوط به رشته مهندسی پلیمر است، از الزامات رشته مهندسی پلیمر است. مهارت آشنایی با نرم افزارهای کامپیوتری برای طراحی مواد و محصولات پلیمری از الزامات این رشته به حساب می آید.
بورسیه رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

بورسیه رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

اگر شما هم از آن دسته از دانشجویانی هستید که قصد تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور را دارید و می خواهید به عنوان دانشجوی بین المللی برای دانشگاه های خارجی اپلای کنید، اصلا نگران نباشید! چرا که دانشگاه‌ های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌ های مختلف، بورسیه‌ هایی را در نظر گرفته اند و شما می توانید با هزینه ‌ی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید چرا که گاهی این بورسیه‌ ها تمام هزینه ‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه ‌ها را تقبل می‌ کنند.

درباره بورسیه تحصیلی کانادا و بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور بیشتر بدانید.

گفتنی است که بورسیه ‌های تحصیلی یا کمک ‌هزینه‌ های دانشجویی از راه‌ های مختلف تامین می ‌شوند که می ‌تواند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد الشرایط قرار گیرد.

شاید این سوال پیش بیاید که این بورسیه ها به چه کسانی تعلق می گیرد؟

در پاسخ به چند نوع بورسیه اشاره خواهیم کرد:

  1. بورسیه ‌های ورودی به دانشجویان جدید الورود تعلق می‌ گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می ‌شود.
  2. بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند و در کنار اساتید خود در مسیر پیشرفت علم و دانش گام بر می دارند.
  3. بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می ‌پردازند. مبلغ خوب و قابل توجهی نصیب دانشجویانی می شود که در کنار اساتید به تحصیل می پردازند و دانشجویان می توانند برای هزینه های تحصیل و زندگی خود روی آن حساب کنند.
  4. بورسیه ‌های کار آموزی به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند. این کارها به صورتی برنامه ریزی می شوند که به درس دانشجو لطمه ای وارد نشود. لازم به ذکر است که دانشجو در روزهای تعطیل حتی می تواند به صورت تمام وقت کار کرده و حقوق کار تمام وقت را کسب کند.
  5. بورسیه های تشویقی گاهی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.

در صورتی که تمایل دارید مانند سایر دانشجویان از بورسیه ها، کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی یا حتی وام‌ های دانشجویی در رشته مهندسی پلیمر مطلع شوید، می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به این رشته‌ مطلع شوید. همچنین سایت ‌هایی طراحی شده اند که شما می ‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه ‌های رشته ‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بورسیه‌ های رشته ‌ی مهندسی پلیمر به سایت ‌های scholarships ،scholarshipportal و careeronestop  مراجعه کنید.

درباره هزینه تحصیل در کانادا بیشتر بدانید.

دانشگاه های برتر رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

دانشگاه های برتر رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

دانشگاه های مختلفی در سراسر جهان به آموزش رشته مهندسی پلیمر می پردازند اما آنچه اهمیت دارد این است که همه این دانشگاه ها نمی توانند به خوبی از عهده این کار بر آیند. از آن جایی که دانشجویان سال های زیادی از عمر خود را صرف تحصیل در این رشته می کنند، انتخاب بهترین دانشگاه در آینده شغلی آن ها بسیار تاثیرگذار است. جدول زیر برخی از برترین دانشگاه ها را در آموزش رشته مهندسی پلیمر نشان می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.

درباره دانشگاه های کانادا و ارزان‌ ترین دانشگاه‌ های کانادا بیشتر بدانید.

نام دانشگاهتوضیحات
دانشگاه ماساچوست در لوولدانشگاه ماساچوست در لوول یکی از معتبر ترین دانشگاه های آمریکا به شمار می رود که در ماساچوست واقع شده است. از برجسته ترین ویژگی های این دانشگاه می توان به شهریه مناسب و آموزش با کیفیت همه دروس اشاره کرد. انجام تحقیقات ویژه و تخصصی، به عنوان بزرگترین هدف آموزشی دانشگاه ماساچوست بیان شده است و به همین علت هر ساله علاقه مندان زیادی از سراسر جهان برای ادامه تحصیل در رشته های مختلف این دانشگاه با یکدیگر رقابت می کنند. آموزش رشته مهندسی پلیمر در دانشکده فرنسیس دانشگاه ماساچوست و در بهترین نوع و کیفیت آن ارائه می شود. گروه مهندسی پلیمر دانشگاه ماساچوست لوول به تازگی تغییرات اساسی در آموزش کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر ایجاد کرده است. دانشجویان می توانند در پایان ترم آخر، گزینه فارغ التحصیلی با پایان نامه و فارغ التحصیلی بدون پایان نامه را انتخاب کنند.
دانشگاه lehighدانشگاه Lehigh در مقاطع تحصیلی مختلفی از جمله کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا برنامه های مختلفی را برای رشته های دانشگاهی خود در نظر گرفته است. رشته مهندسی پلیمر یکی از برترین برنامه های دانشگاهی Lehigh است که در نوع خود بهترین کیفیت آموزشی را برای دانشجویان در نظر گرفته است. مقطع تحصیلات تکمیلی در رشته علوم و مهندسی پلیمر در این دانشگاه از نظر تعداد پایین دانشجویان در هر کلاس، آموزش با کیفیت، بودجه تحقیقاتی مناسب، اهمیت نشریات و چاپ مقالات از محبوبیت زیادی برخوردار است. تحصیل در رشته مهندسی پلیمر در این دانشگاه مخصوص دانشجویانی است که به انجام کارهای تحقیقاتی علاقه مند هستند. پروژه های تحقیقاتی این دانشگاه بیشتر حول محور مهندسی شیمی، علوم و مهندسی مواد، مهندسی مکانیک، مهندسی پلیمر و فیزیک می چرخد. بخش مهندسی پلیمر این دانشگاه، همکاری خوبی با موسسات معتبری از جمله Emulsion Polymers Institute دارد. برخی از مهمترین الزامات مورد نیاز برای اپلای در رشته مهندسی پلیمر در این دانشگاه عبارت است از:
● حداقل نمره ۲.۷۵ از ۴ برای GRE
● داشتن مدرک زبان تافل برای متقاضیانی که زبان مادریشان انگلیسی نیست.
حداقل نمرات آزمون iBT
ریدینگ:۲۰
لیسنینگ: ۱۵
اسپیکینک: ۲۰
رایتینگ: ۲۰
● داشتن حداقل دو توصیه نامه
دانشگاه ویسکانسین-مدیسندانشگاه ویسکانسین-مدیسن یکی از معتبر ترین دانشگاه های آمریکا است که از قدیمی ترین دانشگاه های ایالت ویسکانسین به شمار می رود. تمامی سعی این دانشگاه، فراهم کردن امکانات آموزشی عالی و امکانات تفریحی برای رفاه حال دانشجویان است. دانشگاه ویسکانسین دانشگاه نسبتا بزرگی با فضای سبز گسترده ای است که دارای ۲۰ دانشکده است و رشته های مختلفی را در دانشکده های خود آموزش می دهد. دانشگاه ویسکانسین برنامه ای کامل و جامع را به صورت آنلاین تحت عنوان مهندسی پلیمر برای علاقه مندان به کار در حرفه های صنعت پلیمر در نظر گرفته است که علاقه مندان می توانند در این دوره ثبت نام کنند. 
دانشگاه ماساچوست امهرستدانشگاه ماساچوست امهرست یکی دیگر از دانشگاه های تحقیقاتی است که در امهرست آمریکا واقع شده است. این دانشگاه، دانشگاه بسیار بزرگی است که در عین حال از قدیمی ترین دانشگاه های آمریکا به شمار می رود و در طول سال های گذشته دانشکده ها و ساختمان های جدیدی به آن اضافه شده است. بخش علوم و مهندسی پلیمر دانشگاه ماساچوست امهرست، یکی از بزرگترین مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی پلیمری در جهان است که بخش های مختلفی از جمله مهندسی شیمی و فیزیک را هم در بر می گیرد. اگر قصد ادامه تحصیل در این دانشگاه را دارید باید مدرک کارشناسی مهندسی پلیمر یا یک رشته مربوط به آن را داشته باشید چرا که این دانشگاه رشته مهندسی پلیمر را تنها در سطح کارشناسی ارشد ارائه می دهد.
دانشگاه auburnدانشگاه auburn، رشته مهندسی پلیمر را به طور منحصر به فرد برای دانشجویان در حوزه های تحقیقاتی، تولید محصول، مهندسی فرایند، مهندسی کامپوزیت و پلیمر، تضمین کیفیت، خدمات فنی و فروش فنی برای کار در بخش های دولتی و خصوسی در نظر گرفته است. بخش آموزش رشته مهندسی پلیمر این دانشگاه سابقه ای طولانی و غنی در رشته مهندسی پلیمر دارد. این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه عالی همواره در میان برترین دانشگاه های جهان در رتبه بندی قرار گرفته است. در صورتی که متقاضیان تحقیقات، مقالات چاپ شده یا سابقه کار داشته باشند، راحت تر در این دانشگاه پذیرفته می شوند. حداقل نمره GPA برای اپلای در رشته مهندسی پلیمر، ۳ از ۴ است.
دانشگاه پیتسبرگدانشگاه پیتسبرگ واقع در پنسیلوانیا از بزرگترین دانشگاه های آمریکا به شمار می رود که یکی از مشهور ترین دانشگاه ها در آموزش رشته مهندسی پلیمر شناخته شده است. برنامه کارشناسی مهندسی پلیمر برای دانشجویانی در نظر گرفته شده است که می خواهند به طور ویژه بر روی یکی از موضوعات حوزه مهندسی پلیمر مشغول به کار شوند.
دانشگاه می‌سی‌سی‌پیعلوم و مهندسی پلیمر رشته ای بسیار پر کاربرد در دانشگاه می سی سی پی است که تمرکز ویژه ای بر روی ساختار و پردازش مواد پلیمری دارد. این برنامه فرصت های زیادی را برای دانشجویان فراهم می کند تا آموزش این رشته را فراتر از کلاس درس یاد بگیرند. چرا که برنامه درسی در نظر گرفته شده در دوره آموزشی مهندسی پلیمر، دانشجویان را برای طیف گسترده ای از مسائل مربوط به این رشته آماده می کند.
دانشگاه اکرندانشگاه اکرن در آمریکا در سال ۲۰۱۵ به دلیل تغییرات آموزشی که در برنامه های خود به وجود آورد در ابتدا نام دانشگاه را به پلی تکنیک اکرن تغییر داد و سپس تمرکز ویژه خود را روی رشته های مهندسی از جمله مهندسی پلیمر گذاشت. دانشگاه اکرن بر فناوری های پلیمری و کاربرد تحقیقات در علوم، فناوری، مهندسی و پزشکی تمرکز ویژه دارد. مشارکت های تحقیقاتی در صنایع مختلف پلیمری از مهمترین ویژگی های دانشگاه اکرن در آموزش رشته مهندسی پلیمر به شمار می رود.
اخذ ویزا برای اپلای رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

از آن  جایی که هر کشور، دارای قوانین و مقررات خاص خود است، روند اخذ ویزا و الزامات و شرایط آن هم با یکدیگر فرق می کند. دانشجویان تا زمانی که به طور قطعی در دانشگاه مورد نظرشان پذیرش نشده باشند، نمی توانند برای ویزای تحصیلی اقدام کنند. آن چه در اخذ ویزا اهمیت دارد این است که فرد تمامی این مراحل را به درستی انجام دهد چرا که هر گونه خطا و اشتباه در این مراحل و یا ناقص بودن مدارک می تواند منجر به باز ماندن شما از تحصیل شود. انتخاب یک تیم مشاوره مجرب در این زمینه شما را در این مسیر یاری می کند تا بتوانید به آسانی ویزای خود را دریافت کنید. موسسه مهاجرتی تراست با داشتن سال ها تجربه در این زمینه شما را در این مسیر یاری می کند. توجه داشته باشید کشوری که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید باید کاملا با روحیات شما سازگار باشد و آشنایی نسبی با فرهنگ مردمان آن کشور داشته باشید بنابراین قبل از هر اقدامی برای اخذ ویزا حتما در مورد کشور مقصد تحقیق کنید. نکته دیگر در مورد اخذ ویزا این است که دانش بالای زبان انگلیسی یا زبان رسمی کشور مقصد به شدت الزامی است و بدون داشتن مدرک زبان معتبر قادر به اخذ ویزا نخواهید بود. مراحل و مدارک زیر به صورت کلی برای اخذ ویزا بیان شده اند.

درباره ویزای تحصیلی کانادا ، تمدید ویزای تحصیلی کانادا و ریجکت ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌  مورد نظر (در اینجا رشته‌ مهندسی پلیمر)
  • همراه داشتن نامه‌ پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌ آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ ی صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در موسهه مهاجرتی تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

درباره مشاور مهاجرت و مشاوره اپلای بیشتر بدانید.

اپلای رشته مهندسی پلیمر در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

اپلای رشته مهندسی پلیمر در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

اپلای رشته مهندسی پلیمر در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

رشته مهندسی پلیمر در مقطع کارشناسی، یک دوره آموزشی ۴ ساله است که همراه با نظریه های آموزشی مهندسی شیمی همراه است. دوره آموزشی این رشته شامل آشنایی مهندسان پلیمر با فرایندهای تولید پلاستیک و ساخت محصولات مختلف است. طراحی، تجزیه و تحلیل و اصلاح مواد، از اصلی ترین حوزه هایی است که در مقطع کارشناسی مورد مطالعه قرار می گیرد. آموزش های تخصصی این رشته بیشتر در سال سوم و چهارم صورت می گیرد و دانشگاه ها دانشجویان را برای طیف گسترده ای از مشاغل مربوط به رشته مهندسی پلیمر آماده می کنند.

افرادی که قصد اپلای در مقطع کارشناسی مهندسی پلیمر در خارج از کشور را دارند باید نمرات بسیار بالایی در دروس فیریک، شیمی و ریاضیات در دوران دبیرستان کسب کنند. دانشجویان همچنین باید در آزمون یا آزمون های ورودی دانشگاه مورد نظر خود شرکت کنند. افرادی که مهارت های تحلیلی، ارتباطی و کار گروهی عالی دارند و می توانند با سازماندهی و سخت کوشی مشکلات را حل کنند، افراد مناسبی برای تحصیل در این دوره از رشته مهندسی پلیمر به حساب می آیند. نکته دیگر در تحصیل رشته کارشناسی مهندسی پلیمر این است که استفاده از قدرت تخیل تاثیر زیادی در موفقیت این افراد دارد به همین علت خلاقیت، یکی از ویژگی های لازم برای تحصیل در این رشته است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

بیشتر بخوانید

چگونه اپلای کنیم ، اصطلاحات اپلای ، تاثیر مقاله بر اپلای ، اپلای حین سربازی ، اپلای بدون مدرک زبان ، اپلای با معدل پایین

اپلای رشته مهندسی پلیمر در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

تحصیل در دوره کارشناسی ارشد مهندسی پلیمر به دانشجویان کمک می کند تا به تحقیق و مطالعه در بخش خاصی از مهندسی پلیمر بپردازند. این دوره شامل پروژه های صنعتی، شیمی، مهندسی مواد، زمینه های زیست پزشکی و دارویی و الکترونیک است. رشته مهندسی پلیمر رشته ای است که با مهندسی شیمی و مهندسی مواد رابطه نزدیکی دارد به همین علت دانش افراد در این حوزه ها نیز باید بسیار بالا باشد. دانشجویان باید مهارت های تحلیل، ارتباطی و کار گروهی عالی داشته باشند و بتوانند مشکلات را به خوبی مدیریت کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

درباره اپلای برای ارشد و اپلای برای ارشد مجدد بیشتر بدانید.

اپلای رشته مهندسی پلیمر در مقطع دکتری در خارج از کشور

افرادی که علاقه مند به تحصیل در مقطع دکترای رشته مهندسی پلیمر هستند، از دانش بسیار بالایی در این علم بهره مند خواهند شد به گونه ای که می توانند پست های مدیریتی شرکت ها و کارخانه های تولیدی مختلف را بر عهده داشته باشند یا اینکه به عنوان استاد دانشگاه مشغول به کار شوند. بسیاری دیگر از افرادی که در این مقطع اقدام به اپلای می کنند، قصد انجام تحقیقات ویژه روی موضوع خاصی از مهندسی پلیمر را دارند. ممکن است بسیاری از دانشگاه ها سختگیری زیادی برای پذیرش دانشجویان داشته باشد. به عنوان مثال برخی از دانشگاه ها یک یا چندین آزمون ورودی از دانشجویان می گیرند یا اینکه تنها دانشجویانی را پذیرش می کنند که سابقه کار در صنعت مهندسی پلیمر یا چاپ مقاله را دارند.

درباره اپلای برای دکتری و اپلای برای پست داک بیشتر بدانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

متقاضیان، برای اینکه بتوانند در رشته مهندسی پلیمر اپلای کنند، باید مدارک خاصی را برای دانشگاه ها ارسال کنند که این مدارک ممکن است بسته به دانشگاه مورد نظرتان با یکدیگر متفاوت باشد. به طور کلی اگر برای مقطع کارشناسی مهندسی پلیمر اپلای می کنید، باید نمرات بالایی در دروس مربوط به مهندسی پلیمر مانند شیمی، ریاضی و فیزیک و غیره در دبیرستان داشته باشید. در قسمت زیر به برخی از مهمترین مدارک مورد نظر برای اپلای در رشته مهندسی پلیمر اشاره می شود. اطلاعات بیشتر در این خصوص را از سایت دانشگاه مورد نظر خود بررسی کنید.

  • رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
  • برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
  • بسته به دانشگاهتان ۲ تا ۳ توصیه نامه نیاز دارید.
  • در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
  • داشتن انگیزه نامه نیز از اصلی ترین مدارک ارسالی شما است.
  • مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
  • مدرک زبان معتبر کشور مقصد را با حداقل نمره مورد نیاز ارسال کنید.
  • لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
  • آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه ریز نمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.

درباره مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا بیشتر بدانید.

بازار کار رشته مهندسی پلیمر در خارج از کشور

فارغ التحصیلان می توانند در حوزه های طراحی و ساخت شرکت های تولید پلاستیک، موسسات پژوهشی، پالایشگاه های سوخت، صنایع تولید و فرآوری پلیمر، شرکت های تایرسازی، شرکت های تحقیق و توسعه، بخش های کنترل کیفیت، پشتیبانی فنی و پردازش در شرکت های مختلف مشغول به کار شوند. حرفه ای که تحت عنوان مهندسی پلیمر آموزش داده می شود، شامل طراحی و تولید طیف گسترده از مواد پلاستیکی و دیگر محصولات پلیمری است. کار اصلی این متخصصان، شامل آشنایی با خواص مختلف مولکول های پلیمرها و تولید محصولات جدید است. کار آن ها ممکن است در دفتر کار، محیط صنعتی یا آزمایشگاه ها باشد. خوشبختانه بازارکار رشته مهندسی پلیمر هنوز اشباع نشده است و دانشجویان می توانند در طیف وسیعی از مشاغل مربوط به این رشته مشغول به کار شوند. ممکن است برخی مواقع این مهندسان برای انجام کارهای تحقیقاتی به خارج از کشور سفر کنند. در جدول زیر به برخی از مهمترین مشاغل مربوط به رشته مهندسی پلیمر اشاره می شود. اما توجه داشته باشید که عوامل مختلفی مانند ساعات کار مهندسان، مدرک تحصیلی آن ها، میزان تجربه کاری آن ها و جایی که در آن مشغول به کار هستند می تواند بر درامد آن ها تاثیرگذار باشد.

درباره کار در کانادا ، قانون کار کانادا ، کار‌آموزی در کانادا ، کاریابی در کانادا و سایت های کاریابی کانادا بیشتر بدانید.

نام شغلتوضیحات
طراح قالبساخت هر وسیله ای در ابتدا نیاز به ساخت یک قالب مخصوص دارد. عده ای از فارغ التحصیلان رشته مهندسی پلیمر، به صورت تخصصی به طراحی قالب می پردازند. یک طراح قالب، طرح های مورد نظر قالب های پلاستیکی را به کمک نرم افزارهایی مانند CAD در کامپیوتر طراحی و ایجاد می کند. او اغلب از کارخانه ها و آزمایشگاه های مخصوص ساخت قالب بازدید می کند تا مطمئن شود طرح هایی که ساخته شده اند طبق طراحی های از پیش تعیین شده صورت گرفته است.
برنامه ریز تولیدیکی دیگر از مهمترین مشاغل مربوط به رشته مهندسی پلیمر، برنامه ریز تولید است. این افراد کلیه فرایندها و برنامه ریزی های مختلف پروژه مانند تولید و نظارت بر عملکرد کارکنان را بر عهده دارد. برنامه ریزان همچنین می توانند در سِمت های مدیریتی نیز نقش مهمی داشته باشند.
مهندس تولیدیک مهندس تولید، مسئول نظارت بر تولید کالا است. وی با بررسی های مورد نیاز، کیفیت و کارآیی محصول را تضمین می کند.
مهندس کیفیتمهندس کیفیت به طور کلی، مسئولیت تضمین کیفیت کلی محصولات را بر عهده دارد. او گزارش هایی را جمع‌ آوری می کند که معیارهای مختلف را بر اساس نتایج آزمون ها تجزیه و تحلیل کرده و بسنجد.
متخصص پلیمریک متخصص پلیمر، به تحقیق و مطالعه روی سازه ها و خواص شیمیایی مختلف مانند فلزات، سرامیک ها، لاستیک ها، مواد شیمیایی، نیمه هادی ها، پلیمرها و شیشه ها می پردازد. متخصص پلیمر، راه های تولید مواد جدید و ترکیب یا بازسازی مجدد آن ها را انجام می دهد. آشنایی با خواص مواد یعنی مهندسی مواد و مهندسی شیمی از مهمترین ویژگی های متخصص پلیمر است.
ناظر تولیدسرپرست تولید، مسئولیت نظارت بر کل فرایند تولید را بر عهده دارد. او بر تجهیزات و دستگاه ها، کارکنان و فرایندهای تولیدی و ساخت محصولات نظارت می کند و در صورت به وجود آمدن هر گونه مشکلی آن را حل می کند. مسئولیت زمان بندی فعالیت های معمول نیز بر عهده ناظر تولید است.
بازرسان کنترل کیفیتیک بازرس کنترل کیفیت با بررسی مراکز و کارخانه های تولیدی در نظر می گیرد که آیا تولیدات با رعایت دستورالعمل های مورد نظر صورت می گیرد یا خیر. بازرس کنترل کیفیت محصولات را آزمایش می کند تا اطمینان حاصل کند استانداردهای آموزشی مناسب و با کیفیت چگونه و تا چه اندازه رعایت می شوند.
دانشمند پلیمرافراد نخبه ای که در بالاترین سطح آموزشی رشته مهندسی پلیمر تحصیل می کنند به عنوان دانشمند پلیمر در طراحی و ایجاد مواد پلیمری نقش دارند. آن ها از پلیمرهای شیمیایی برای ایجاد و طراحی مواد جدید مانند تفلون، پلی استر، نایلون و دیگر مواد مختلف استفاده می کنند. یکی دیگر از اصلی ترین وظایف دانشمندان پلیمر، طراحی مجدد طراحی های قبلی محصولاتی است که پیش از این تولید می شده اند به گونه ای که این طرح ها سبک تر و با دوام تر باشند.
میانگین درآمد رشته مهندسی پلیمر در دیگر کشورها

میانگین درآمد رشته مهندسی پلیمر در دیگر کشورها

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهمترین درآمد کشورها را در رشته مهندسی پلیمر نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.

درباره میانگین حقوق در کانادا و مشاغل پردرآمد در کانادا بیشتر بدانید.

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوق مهندس پلیمر در اتریشمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۵۷,۴۰۴ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۲۸ یورو
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۱,۸۴۳ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۰,۴۴۶ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۱,۱۴۶ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر در استرالیامیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۱۱۱,۰۸۶ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۵۳ دلار
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۳,۵۶۶ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۸,۴۴۳ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۷,۹۸۳ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر در باهامامیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۶۱,۴۳۵ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۳۰ دلار
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۱,۹۷۲ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳,۳۹۳ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر ‌با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۶,۳۲۹ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر در بلغارستانمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۳۹,۵۵۴ لو
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۱۹ لو
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۱,۲۷۰ لو
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۸,۳۹۹ لو
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۹,۹۵۴ لو
میانگین حقوق مهندس پلیمر در بلاروسمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۱۲,۳۳۶ روبل
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۶ روبل
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۳۹۶ روبل
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸,۸۱۷ روبل
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵,۵۱۰ روبل
میانگین حقوق مهندس پلیمر در برمودامیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۸۵,۸۷۲ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۴۱ دلار
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۲,۷۵۶ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۰,۶۹۹ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۶,۷۷۲ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر در کانادامیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۹۵,۵۸۵ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۴۶ دلار
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۳,۰۶۸ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۷,۳۸۸ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۸,۵۳۶ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر در چینمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۲۴۱,۹۳۶ یوان
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۱۱۶ یوان
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۷,۷۶۶ یوان
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷۲,۴۰۴ یوان
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۰۳,۲۶۱ یوان
میانگین حقوق مهندس پلیمر در کاستاریکامیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۱۶,۱۳۰,۴۷۰ کولون
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۷,۷۵۵ کولون
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۵۱۷,۷۸۸ کولون
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱,۴۴۵,۲۹۷ کولون
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰,۱۳۲,۴۹۲ کولون
میانگین حقوق مهندس پلیمر در جمهوری چکمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۷۶۷,۹۶۵ کرونا
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۳۶۹ کرونا
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۲۴,۶۵۲ کرونا
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۴۱,۱۰۵ کرونا
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۵۱,۸۱۴ کرونا
میانگین حقوق مهندس پلیمر در مراکشمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۱۶۸,۵۵۰ درهم
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۸۱ درهم
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۵,۴۱۰ درهم
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۹,۲۸۳ درهم
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰۹,۸۲۱ درهم
میانگین حقوق مهندس پلیمر در مصرمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۱۶۸,۳۴۷ پوند
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۸۱ پوند
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۵,۴۰۴ پوند
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۰,۳۵۴ پوند
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۱۱,۷۰۵ پوند
میانگین حقوق مهندس پلیمر در نیوزیلندمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۱۰۱,۴۶۹ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۴۹ دلار
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۳,۲۵۷ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۱,۵۹۵ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۵,۹۳۸ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر در فنلاندمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۶۲,۳۲۵ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۳۰ یورو
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۲,۰۰۱ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳,۸۶۰ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۷,۱۵۱ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر در فرانسهمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۵۳,۶۰۸ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۲۶ یورو
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۱,۷۲۱ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۷,۷۷۲ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۶,۴۴۱ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر در گرجستانمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۹۰,۶۲۳ لاری
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۴۴ لاری
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۲,۹۰۹ لاری
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۵,۱۵۲ لاری
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۴,۶۰۳ لاری
میانگین حقوق مهندس پلیمر در پرتغالمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۳۴,۵۹۰ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۱۷ یورو
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۱,۱۱۰ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۴,۳۲۶ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۲,۷۹۱ یورو
میانگین حقوق مهندس پلیمر در پاکستانمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۱,۹۳۶,۵۸۸ روپیه
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۹۳۱ روپیه
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۶۲,۱۶۴ روپیه
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۳۸۷,۵۶۷ روپیه
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲,۴۴۰,۷۵۷ روپیه
میانگین حقوق مهندس پلیمر در مجارستانمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۸,۲۸۱,۲۷۳ فورینت
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۳,۹۸۱ فورینت
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۲۶۵,۸۲۹ فورینت
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۸۴۶,۲۸۷ فورینت
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰,۲۸۳,۷۲۹ فورینت
میانگین حقوق مهندس پلیمر در اوکراینمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۴۵۱,۲۴۳ گریونا
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۲۱۷ گریونا
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۱۴,۴۸۵ گریونا
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۲۳,۳۱۶ گریونا
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۶۸,۷۱۹ گریونا
میانگین حقوق مهندس پلیمر در امارات متحده‌ عربیمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۲۴۲,۰۲۷ درهم
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۱۱۶ درهم
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۷,۷۶۹ درهم
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷۱,۴۷۵ درهم
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۰۱,۶۲۹ درهم
میانگین حقوق مهندس پلیمر در ایالات متحده‌ آمریکامیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۹۲,۵۳۸ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۴۴ دلار
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۲,۹۷۰ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۵,۲۳۹ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۴,۷۵۸ دلار
 میانگین حقوق مهندس پلیمر در کره‌ جنوبیمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۴۸,۷۶۱,۰۹۱ وون
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۲۳,۴۴۳ وون
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۱,۵۶۵,۲۳۱ وون
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۴,۵۵۴,۵۵۴ وون
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۰,۷۸۲,۱۱۰ وون
میانگین حقوق مهندس پلیمر در سوئدمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۵۰۱,۴۳۰ کرون
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۲۴۱ کرون
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۱۶,۰۹۶ کرون
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۵۳,۳۰۶ کرون
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۲۱,۴۷۱ کرون
میانگین حقوق مهندس پلیمر در سنگاپورمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۸۷,۲۱۹ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۴۲ دلار
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۲,۸۰۰ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۱,۷۲۵ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۸,۵۷۵ دلار
میانگین حقوق مهندس پلیمر در فیلیپینمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۴۹۸,۱۰۶ پزو
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۲۳۹ پزو
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۱۵,۹۸۹ پزو
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۵۴,۱۸۹ پزو
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۲۳,۰۲۵ پزو
میانگین حقوق مهندس پلیمر در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۵۸۴,۲۳۴ راند
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۲۸۱ راند
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۱۸,۷۵۴ راند
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۱۵,۴۳۲ راند
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۳۰,۷۵۲ راند
میانگین حقوق مهندس پلیمر در مکزیکمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۳۴۸,۴۰۹ پزو
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۱۶۸ پزو
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۱۱,۱۸۴ پزو
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۴۶,۶۲۶ پزو
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۳۳,۸۱۹ پزو
میانگین حقوق مهندس پلیمر در ژاپنمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۸,۴۵۴,۸۵۶ ین
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۴,۰۶۵ ین
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۲۷۱,۴۰۱ ین
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۹۵۱,۸۵۸ ین
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰,۴۶۹,۴۳۰ ین
میانگین حقوق مهندس پلیمر در قزاقستانمیانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۴,۷۲۳,۵۲۰ تنگه
میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۲,۲۷۱ تنگه
میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۱۵۱,۶۲۵ تنگه
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳,۳۶۸,۸۳۵ تنگه
میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵,۹۲۵,۸۴۴ تنگه

همانطور که در قسمت های قبل هم ذکر شد، قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلا نگران نباشید! چرا که کارشناسان با تجربه و حرفه‌ای ما در موسسه مهاجرتی تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند و شما می‌توانید با خیالی آسوده فرایند مهاجرت خود را از صفر تا صد به آنان بسپارید.

درباره مهاجرت به کانادا و اقامت کانادا بیشتر بدانید.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

مدارک مورد نیاز برای اپلای مهندسی پلیمر چیست؟

مدارک مورد نیاز در رشته‌های مهندسی شامل مدارک هویتی شما هستند. در ابتدا باید پاسپورت معتبر را آماده کنید. البته، براساس نیاز دانشگاه ممکن است شناسنامه ترجمه شده نیز لازم باشد. در مقطع کارشناسی باید ریز نمرات ترجمه شده، مدرک دبیرستان و مدرک زبان ارائه شود. برای پذیرش در مقاطع تحصیلات تکمیلی نیز لازم است تا توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه شغلی و تحصیلی و سوابق پژوهشی(در صورت نیاز) ارائه شوند.
در بسیاری از رشته‌های مهندسی نیاز به ارائه مدرک GRE است که برای اثبات توانایی ریاضی فرد درخواست می‌شود.

آیا داشتن مدرک زبان در اپلای مهندسی پلیمر الزامی است؟

داشتن مدرک زبان در اولویت اپلای قرار دارد. در رشته‌های مختلف دانشگاهی امکان پذیرش بدون مدرک زبان و به صورت مشروط نیز وجود دارد اما بهتر است قبل از اپلای و شروع روند ویزا این مدرک آماده شود. امکان پذیرش با مدرک تافل و آیلتس در دانشگاه‌های مختلف وجود دارد و در بعضی از کشورها مانند کانادا پذیرش با مدارکی مانند PTE، آزمون کمبریج و آزمون دولینگو مهیا شده است.

چه نکاتی برای پذیرش راحت و سریع در مهندسی پلیمر اهمیت دارند؟

در ابتدا باید وب سایت مورد نظر را بررسی کنید تا براساس شرایط آن اقدام به آماده سازی مدارک کنید. در بسیاری از کشورها مدرک زبان تافل و آیلتس مورد نیاز است و باید در اسرع وقت آن را آماده کنید. مدارک شما باید به صورت ترجمه شده باشند و در صورت ارائه سوابق کاری و سوابق پژوهشی مطمئنا شانس پذیرش نیز افزایش پیدا می‌کند. مطمئنا ارائه نمرات بالا نیز شانس شما را در میدان رقابت با سایر داوطلبان بیشتر می‌کند.

آیا امکان دریافت بورسیه در رشته مهندسی پلیمر فراهم است؟

در رشته‌های مختلف مهندسی امکان دریافت بورسیه مهیا شده است و شرط مهم برای آن معدل بالای داوطلب است. البته، وجود سایر سوابق علمی نیز نقش اساسی در پذیرش بورسیه دارد. در صورت ارائه سوابق علمی عالی می‌توانید از بورسیه‌های فاند کامل استفاده کنید و در این بین، نمره زبان، معدل و سوابق پژوهشی از اهمیت زیادی برخوردار است.

آیا می‌توان با ارائه سوابق کاری و سوابق پژوهشی شانس پذیرش در مهندسی پلیمر را افزایش داد؟

در صورت داشتن سوابق کاری و سوابق پژوهشی، این دو مورد نکات مثبتی در رزومه شما محسوب خواهد شد. داشتن سوابق پژوهشی علاقه شما به حوزه علمی مورد نظر را نشان خواهد داد و باید اشاره کرد که سابقه کاری نیز نشان از تسلط شما به مباحث درسی دارد. البته، برای دریافت بورسیه‌ها نیز ارائه رزومه شغلی و پژوهشی اهمیت زیادی دارد.

آیا نوشتن انگیزه نامه برای اپلای رشته مهندسی پلیمر مهم است؟

انگیزه نامه و توصیه نامه دو مدرک بسیار مهم در روند اپلای به شمار می‌روند. باید در آماده کردن این دو مدرک نهایت دقت را به کار بگیرید چرا که انگیزه نامه اهداف تحصیل و توصیه نامه اعتبار علمی شما را نشان می‌دهد. البته، آماده کردن این دو مدرک دارای نکات مهمی است که قبل از هر چیز بهتر است در مورد آن مطلع شوید.

دانشگاه های برتر جهان در رشته مهندسی پلیمر کدام اند؟

● دانشگاه ماساچوست در لوول
● دانشگاه lehigh
● دانشگاه ویسکانسین-مدیسن
● دانشگاه ماساچوست امهرست
● دانشگاه auburn
● دانشگاه پیتسبرگ
● دانشگاه می‌سی‌سی‌پی
● دانشگاه اکرن

میانگین حقوق مهندسان پلیمر در کانادا چقدر است؟

● میانگین حقوق مهندس پلیمر به صورت کلی: ۹۵,۵۸۵ دلار 
● میانگین حقوق مهندس پلیمر در هر ساعت: ۴۶ دلار 
● میانگین درآمد مهندس پلیمر از ساعات اضافه کاری: ۳,۰۶۸ دلار
● میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۷,۳۸۸ دلار   
● میانگین حقوق مهندس پلیمر با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۸,۵۳۶ دلار

تفاوت رشته مهندسی مواد و مهندسی پلیمر چیست؟

تفاوت رشته مهندسی مواد با رشته مهندسی پلیمر در این است که مهندسان پلیمر بیشتر به ساخت مواد پلاستیکی می پردازند اما در حوزه مهندسی مواد، مهندسان بیشتر با مواد فلزی و الکترونیکی برای تولید تراشه های کامپیوتر، فلزاتی که در خودروها یا وسایل برقی مانند تلویزیون، سرامیک و دیگر مواد مختلف به کار می رود، سر و کار دارند. به طور کلی می توان گفت که مهندسی پلیمر زیر شاخه یا گرایشی از مهندسی مواد است.

گرایش های مختلف رشته مهندسی پلیمر چیست؟

● مهندسی مواد
● مهندسی شیمی
● مهندسی فرایند
● مهندسی انرژی
● مهندسی برق
● علوم پایه
● نانو پلیمر
● فراورش پلیمرها
● سنتز پلیمرها
● بایو پلیمر

بازار کار رشته مهندسی پلیمر چگونه است؟

فارغ التحصیلان رشته مهندسی پلیمر می توانند در حوزه های طراحی و ساخت شرکت های تولید پلاستیک، موسسات پژوهشی، پالایشگاه های سوخت، صنایع تولید و فرآوری پلیمر، شرکت های تایرسازی، شرکت های تحقیق و توسعه، بخش های کنترل کیفیت، پشتیبانی فنی و پردازش در شرکت های مختلف مشغول به کار شوند.
بعضی از موقعیت های شغلی که مهندسان پلیمر می توانند در آن مشغول به تحصیل شوند شامل موارد زیر است:
● طراح قالب
● برنامه ریز تولید
● مهندس تولید
● مهندس کیفیت
● متخصص پلیمر
● ناظر تولید
● بازرس کنترل کیفیت

یک مهندس پلیمر باید چه مهارت هایی داشته باشد؟

● مهارت های ریاضی و محاسباتی
● مهارت های ارتباطی
● دانش شیمی و فیزیک
● مهارت های تحلیلی
● مهارت های کامپیوتری
● ذهن خلاق و کنجکاو
● توانایی تجزیه و تحلیل هر کدام از جنبه های فرایند ساخت یک محصول
● مهارت در انجام کار تیمی
● مهارت در زبان انگلیسی و همچنین زبان کشوری که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید ( اگر قصد دارید بعد از فارغ التحصیلی در خارج از کشور کار کنید و یا ادامه تحصیل دهید.)

دیدگاهتان را بنویسید