اپلای فیزیک

اپلای رشته‌ فیزیک
رزرو وقت مشاوره

تلاش فیزیک‌دانان، منجر به، به‌وجود آمدن نظریه‌های فیزیکی و در نتیجه، شناخت علت به وجود آمدن بسیاری از پدیده‌های اتفاق افتاده در طبیعت است. بدون فیزیک و قوانین آن، اساسا علم، معنا و مفهومی ندارد و بسیاری از علوم، به‌صورت مستقیم یا غیر مستقیم به فیزیک وابسته اند به همین علت بسیاری از افراد علاقه مند، برای یادگیری این علم، به اپلای در کشورهای خارجی می‌پردازند و در یکی از شاخه‌های این رشته تحصیل می‌کنند.

همچنین بخوانید: فیزیک در کانادا

آنچه اهمیت دارد این است که این رشته مانند سایر رشته‌های دیگر نیاز به بررسی‌های جزئی تر دارد تا روند اپلای و ادامه‌ی تحصیل برای شما آسان‌تر باشد. در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن برای تحصیل در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته‌ فیزیک در اختیار شما قرار دهیم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای فیزیک

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته‌ فیزیک

فیزیک، علم ماده و چگونگی رفتار ماده است. ماده، هر جسم فیزیکی در جهان است. همه چیز از ماده ساخته شده است. از فیزیک برای توصیف جهان فیزیکی اطراف ما و پیش بینی چگونگی رفتار آن استفاده می‌شود. فیزیک، علم مربوط به کشف و شناخت قوانین جهانی حاکم بر ماده، حرکت و نیروها، فضا، زمان و دیگر ویژگی‌های جهان طبیعی است. بخش‌های مختلف در حوزه‌های مختلف فیزیک، بودجه و منابع باور نکردنی دریافت می‌کنند. فیزیک در مواردی مانند پزشکی، صنعت، ستاره شناسی و بسیاری دیگر از علوم تاثیر دارد. فیزیکدانان پروژه‌های زیادی را هدایت می‌کنند و دولت‌، به علت کسب موفقیت در این حوزه، بودجه‌ی زیادی را برای فیزیک صرف می‌کند. اساسا فیزیک، برای درک دنیای ما، دنیای درون ما و دنیای فراتر از این کره‌ی خاکی بسیار اهمیت دارد. به گونه‌ای که گفته‌اند فیزیک، بنیادی‌ترین علم است. فیزیک، تصورات ما را با مفاهیمی مانند نظریه‌ی نسبیت به چالش می‌کشد و منجر به کشفیات بزرگی در زندگی شده است مانند کامپیوترها و لیزرها که باعث کشف بزرگی در زندگی بشر شده اند و همچنین در بسیاری موارد از فیزیک، برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مانند سرطان نیز استفاده می‌شود.

 افرادی که قصد تحصیل در این رشته را دارند، باید از نظر دانش فیزیک و ریاضی در سطح بالایی باشند، بتوانند از عهده‌ی مدیریت پروژه بر بیایند، کار با کامپیوتر را بلد باشند، به جزئیات زیاد توجه کنند و بتوانند مهارت‌های ارتباطی خود را تقویت کنند. این رشته، یکی از اساسی‌ترین رشته‌های علمی است. هدف اصلی فیزیک این است که توضیح دهد که چگونه هر چیزی در فضا و زمان حرکت می‌کند. علم فیزیک، ماده، نیرو و اثرات آن‌ را مطالعه می‌کند و در توسعه‌ی فناوری‌های جدید مانند هواپیماها، تلویزیون‌ها، رایانه‌ها و سلاح‌های هسته ای به کار می‌گیرد. اگر فیزیکدانان نبودند، دنیای مدرن قطعا جای متفاوت‌تری بود. مطالعه‌ی فیزیک بر بسیاری از اکتشافات از جمله رادیو، تلویزیون، سلاح‌های هسته‌ای نقش دارد و در نظریه‌ی کوانتوم، نظریه‌ی نسبیت و شکافت اتم نقش داشته است.

درباره بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی و بهترین کشور برای تحصیل بخوانید.

در مورد رشته‌ فیزیک

اپلای رشته‌ فیزیک در خارج از کشور

برای آنکه بتوانید در رشته‌ی فیزیک اپلای کنید، باید نمرات بالایی در دروسی مانند فیزیک و ریاضی در دوران تحصیلی خود کسب کنید. چرا که بالا بودن نمرات شما تاثیر زیادی در پذیرش شما خواهد داشت. برخی از کشورهایی مانند آمریکا، یک آزمون ورودی به نام GRE از متقاضیان این رشته می‌گیرند و افراد باید حداقل نمره‌ی مورد نظر را در این آزمون کسب کنند. بدون شک، دانشکده‌های فیزیک زیادی در جهان برای ادامه‌ی تحصیل وجود دارد اما می‌توان گفت کشور آمریکا با داشتن بیشترین دانشکده‌ی فیزیک در بین برترین‌های جهانی، به عنوان اولین و بهترین کشور برای اپلای رشته‌ی فیزیک شناخته شده است. از جمله این دانشگاه‌ها، می‌توان به دانشگاه کمبریج، پرینستون و هاروارد اشاره کرد. پس از آمریکا، متقاضیان برای کشورهای دیگری همچون ایتالیا، انگلستان، روسیه، آلمان و یا فرانسه، اقدام به اپلای می‌کنند که هر کدام از این کشورها دارای شرایط خاصی برای پذیرش هستند و در برخی از آن‌ها مانند استرالیا، پذیرش این رشته بسیار دشوار است.

فیزیک را به طور کلی، به دو دسته‌ی فیزیک کلاسیک و فیزیک مدرن تقسیم بندی می‌کنند. فیزیک کلاسیک شامل مطالعاتی است که تا ابتدای قرن بیستم به وجود آمد و فیزیک مدرن به اندازه‌گیری‌های دقیق‌تر و گسترده‌تر بر قوانین تمرکز دارد و چگونگی این مطالعه بر درک نحوه‌ی کار جهان اثر می‌گذارد. راه دیگر برای تقسیم فیزیک، فیزیک کاربردی یا تجربی (اساساً استفاده‌های عملی از مواد) در مقابل فیزیک نظری (ساختن قوانین بیش از حد در مورد چگونگی کار جهان) است.

دسته‌بندیشاخه و یا گرایش این دسته‌بندی
مدرناختر فیزیک، فیزیک اتمی، بیوفیزیک، کیهان شناسی، بلورشناسی، فیزیک لیزر، فیزیک هسته‌ای، فیزیک ذرات، فیزیک کوانتومی، فیزیک پلاسما
کلاسیکآکوستیک، نجوم، فیزیک شیمی، فیزیک محاسباتی، الکترومغناطیس، الکترونیک، دینامیک سیالات/ مکانیک سیالات، ژئو فیزیک، ریاضی فیزیک، هواشناسی/ فیزیک آب و هوا، فیزیک نور، مکانیک آماری

درباره اصطلاحات اپلای، آزادسازی مدرک تحصیلی و معافیت تحصیلی برای اپلای بخوانید.

ادامه تحصیل رشته‌ فیزیک در خارج از کشور

شکی نیست که فیزیک در میان بهترین علوم برای مطالعه و تحصیل قرار گرفته است. هر ساله افراد زیادی به یادگیری یکی از شاخه‌های این علم می‌پردازند. چرا که فارغ‌التحصیلان فیزیک، مهارت‌های زیادی در حل مسئله، تجزیه و تحلیل داده‌ها و ارتباط ایده‌های پیچیده و همچنین درک گسترده‌تری از چگونگی کار در جهان در سطح علمی و انسانی دارند. هدف فیزیک این است که بفهمد کارها چگونه به صورت اصولی کار پیش می‌رود.  افرادی که در خارج از کشور، به مطالعه‌ی رشته‌ی فیزیک می‌پردازند، می‌توانند تحقیقات اساسی در اخترفیزیک، کیهان‌شناسی، فیزیک اتمی و … انجام دهند و یا در تحقیقات کاربردی‌تر مانند فیزیک پزشکی، بیوفیزیک، زمینه‌های فنی و دیگر علوم به تحصیل بپردازند. مطالعه‌ فیزیک باعث تقویت استدلال کمی و مهارت‌های حل مسئله می‌شود که در زمینه‌هایی فراتر از فیزیک کاربرد دارد. افرادی‌که قصد ادامه‌ تحصیل در این رشته را دارند، معمولا با یکی از حوزه‌های زیر سر و کار خواهند داشت:

نام حوزهتوضیحات
فیزیک و تکنولوژیاساسا عرصه‌ گسترده‌ای از رشد و نوآوری مستمر در فیزیک، باعث به وجود آمدن چالش‌‌ها و مسیرهای شغلی جدید می‌شود. فارغ التحصیلان فیزیک، در زمینه‌ی تکنولوژی، به فناوری‌هایی مانند رباتیک روی می‌آورند. مشاغل فناوری در فیزیک، ممکن است شامل مراکز تحقیقاتی در بخش‌های خصوصی و یا دولتی در شرکت‌ها باشند.
تحصیل در حوزه‌های ژئوفیزیک و هواشناسیتحصیل در رشته‌های ژئوفیزیک نیز یکی از پرطرفدارترین رشته‌ها در بین علاقه‌مندان به علم فیزیک در خارج از کشور است. به لطف فیزیکدانان زیست محیطی و همچنین هواشناسان، اثرات دراز مدت تغییرات آب و هوایی کشف می‌شود و همچنین بلایای طبیعی مانند زلزله پیش بینی می‌شوند.

همچنین درباره اینکه چگونه اپلای کنیم بخوانید.

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

گرایش های رشته‌ فیزیک در خارج از کشور

خوشبختانه، رشته‌ی فیزیک دارای گرایش‌های زیادی است و علاقه مندان به این رشته، با توجه به استعداد و یا علاقه‌ی خود می‌توانند یکی از این زیرشاخه‌ها را برای ادامه‌ی تحصیل انتخاب کنند:

نام رشتهتوضیحات
بیوفیزیکبیوفیزیک، یکی از گرایش‌های فیزیک است که رویکردها و روش‌هایی را به طور سنتی در فیزیک برای مطالعه‌ پدیده‌های زیستی مورد استفاده قرار می‌دهد. تحقیقات بیوفیزیکی ارتباط زیادی با بیوشیمی، زیست شناسی مولکولی، شیمی فیزیک، فیزیولوژی، فناوری نانو، مهندسی زیستی، زیست شناسی محاسباتی، بیومکانیک، زیست‌شناسی تکاملی و زیست‌شناسی سیستم‌ها دارد. در حالی‌که بسیاری از دانشگاه‌ها بخش‌های جداگانه‌ای را برای برای بیوفیزیک در سطح تحصیلات تکمیلی در نظر گرفته‌اند، بسیاری دیگر از دانشگاه‌ها بخش‌های بیوفیزیک را ندارند و گروه‌های مرتبط با آن مانند بیوشیمی، زیست شناسی سلولی، زیست شناسی، شیمی، فیزیولوژی، بسته به عوامل مختلفی در این زمینه فعالیت می‌کنند.
اگروفیزیکاگروفیزیک یکی از شاخه‌های فیزیک است که موارد مورد بررسی در آن، استفاده از روش‌های علوم فیزیکی است. اگروفیزیک با استفاده از دستاوردهای علوم تحقیقاتی، به حل مشکلات عمده در کشاورزی یعنی مطالعه‌ی مواد و فرایندهای رخ داده در تولید و فرآوری محصولات کشاورزی، با تاکید خاص بر وضعیت محیط زیست و کیفیت مواد کشاورزی و تولید مواد غذایی می‌پردازد. اگروفیزیک ارتباط نزدیکی با بیوفیزیک دارد اما محدود به زیست شناسی گیاهان، حیوانات و خاک در فعالیت‌های کشاورزی و تنوع زیستی است. در حالی که بیوفیزیک، شامل فناوری کشاورزی، بیوتکنولوژی و ژنتیک است.
فیزیک نجومی/ اختر فیزیکاختر فیزیک، علمی است که روش‌ها و اصول فیزیک را در مطالعه‌ی اجسام و پدیده‌های نجومی به کار می‌گیرد. از جمله موضوعات مورد مطالعه در این حوزه، خورشید، ستاره‌ها، کهکشان‌ها، سیارات و ریزموج‌های کیهانی است. انتشار امواج از این اجسام در تمام نقاط طیف الکترومغناطیسی مورد بررسی قرار می‌گیرد و خواص مورد بررسی شامل، چگالی، دما، و ترکیبات شیمیایی است. از آنجا که اخترفیزیک موضوع بسیار گسترده‌ای است، اخترفیزیکدانان مفاهیم و روش‌هایی را در بسیاری از رشته‌های فیزیک از جمله مکانیک کلاسیک، الکترومغناطیس، مکانیک آماری، ترمودینامیک، مکانیک کوانتومی، نسبیت، فیزیک هسته‌ای و فیزیک اتمی و مولکولی به کار می‌برند. برخی از حوزه‌های مطالعه برای اخترفیزیکدانان شامل تلاش‌های آن‌ها برای تعیین خواص ماده تاریک، انرژی تاریک، سیاه چاله ها، و دیگر قسمت‌ها است.
فیزیک شیمیفیزیک شیمی زیر شاخه‌ای از شیمی و فیزیک است که به مطالعه، تحقیق و بررسی پدیده‌های فیزیک و شیمی با استفاده از تکنیک‌هایی از فیزیک اتمی و مولکولی و فیزیک ماده می‌پردازد. به‌عبارت دیگر، فیزیک شیمی؛ شاخه‌ای از فیزیک است که فرایندهای شیمیایی را از دید فیزیک مطالعه می‌کند. وزارت آموزش و پرورش ایالات متحده آمریکا، فیزیک شیمی را این طور تعریف می‌کند: «برنامه ای که بر مطالعه‌ی علمی پدیده‌های ساختاری و ترکیب رشته‌های شیمی فیزیکی و فیزیک اتم مولکولی تمرکز دارد. این رشته، شامل آموزش در ساختارهای ناهمگن، هم ترازی و پدیده‌های سطحی، نظریه کوانتوم، فیزیک ریاضی، مکانیک آماری و کلاسیک، جنبش شیمیایی، و فیزیک لیزری است.»
فیزیک محاسباتیفیزیک محاسباتی، مطالعه و پیاده سازی تجزیه و تحلیل عددی برای حل مسائل در فیزیک است که یک نظریه‌ی عددی در حال حاضر برای آن وجود دارد. از نظر تاریخی، فیزیک محاسباتی اولین کاربرد رایانه‌های مدرن در علم بود و هم اکنون زیرمجموعه ای از علم محاسبات است.
اکونوفیزیکاکونوفیزیک، ارتباط نزدیکی با فیزیک اجتماعی دارد و روش‌ها و تئوری‌هایی را به کار می‌گیرد که در اصل توسط فیزیکدانان به منظور حل مشکلات در اقتصاد استفاده می‎شود. برخی از کاربرد آن‌ها در مطالعه‌ی بازارهای مالی نیز مشاهده می‌شود. در واقع، تمرکز اصلی اکونوفیزیک بررسی مسائل اقتصادی از طریق روش‌های اقتصادی است.
فیزیک مهندسیفیزیک مهندسی یا علوم مهندسی، به مطالعه‌ی رشته‌های ترکیبی فیزیک، ریاضیات، زیست شناسی، علوم اجتماعی و مهندسی، به ویژه کامپیوتر، مواد هسته ای، الکتریکی، الکترونیکی، هوافضا، مهندسی مواد یا مهندسی مکانیک اشاره دارد. این رشته، به دنبال راه هایی برای اعمال، طراحی، و توسعه راه حل های جدید در مهندسی است.
فیزیک ریاضیاین رشته، به استفاده از دانش ریاضیات، در حل مسائل زیستی می‌پردازد. به عبارت دیگر فیزیک ریاضی به توسعه‌ی روش‌های ریاضی برای حل مشکلات در مسائل فیزیک اشاره دارد.
شیمی فیزیکشیمی فیزیک مطالعه‌ی پدیده‌های میکروسکوپی و ذرات در سیستم‌های شیمیایی از نظر اصول، شیوه‌ها، و مفاهیم فیزیک مانند حرکت، انرژی، نیرو، زمان، ترمودینامیک، شیمی کوانتوم، مکانیک آماری، دینامیک تحلیلی و تعادل شیمیایی است. شیمی فیزیک، در مقابل فیزیک شیمی قرار دارد و عمدتاً (اما نه همیشه) یک علم میکروسکوپی یا فوق مولکولی است.
اقیانوس شناسی فیزیکی/ فیزیک دریا اقیانوس شناسی فیزیکی مطالعه‌ی شرایط فیزیکی و فرایندهای فیزیکی درون اقیانوس به ویژه حرکت‌ها و خواص فیزیکی آب های اقیانوس هاست. اقیانوس شناسی فیزیکی یکی از چندین حوزه‌ی فرعی فیزیک است که اقیانوس شناسی یکی از گرایش‎‌های آن به حساب می‌آید. برخی دیگر شامل اقیانوس شناسی زیستی، شیمیایی و زمین شناسی است. اقیانوس شناسی فیزیکی ممکن است به اقیانوس شناسی فیزیکی توصیفی و پویا تقسیم شود. اقیانوس شناسی فیزیکی توصیفی، به دنبال بررسی اقیانوس‌ها از طریق مشاهدات و مدل‌های عددی پیچیده است که حرکات سیال را تا حد امکان توصیف می‌کنند.
سایکوفیزیکبررسی رابطه‌ی کمی محرک بر عهده‌ی رشته‌ی سایکوفیزیک است.
فیزیک اجتماعیفیزیک اجتماعی یا جامعه فیزیک رشته ای از علم است که از ابزارهای ریاضی الهام می‌گیرد. از فیزیک اجتماعی برای درک رفتار جمعیت انسان‌ها استفاده می‌شود. فیزیک اجتماعی در تجارت مدرن نیز می‌تواند به تحلیل پدیده‌های اجتماعی با داده‌های بزرگ اشاره کند. این رشته ارتباط نزدیکی با اکونوفیزیک دارد و از روش‌های فیزیک برای توصیف اقتصاد استفاده می‌کند.
آکوستیکآکوستیک یا مطالعه‌ی امواج صوتی. در این زمینه شما امواج مکانیکی را در گازها، مایعات و جامدات مطالعه می‌کنید. آکوستیک شامل کاربردهایی برای امواج لرزه ای، شوک و لرزش، نویز، موسیقی، ارتباطات، شنوایی، صدای زیر آب، و صدای جوی است. به این ترتیب علوم زمین، علوم زندگی، مهندسی و ارتعاشات صدا را در بر می‌گیرد.
ترمودینامیکترمودینامیک، یکی از زیر شاخه‌های رشته‌ی فیزیک است که به رابطه‌ی بین گرما و سایر خواص (مانند فشار، چگالی، دما و غیره) در یک ماده می‌پردازد. به طور خاص، ترمودینامیک تا حد زیادی بر چگونگی ارتباط و انتقال گرما با تغییرات مختلف انرژی درون یک سیستم فیزیکی که تحت یک فرایند ترمودینامیکی قرار دارد، تمرکز می‌کند. چنین فرایندهایی معمولاً منجر به انجام کار توسط سیستم شده و توسط قوانین ترمودینامیک هدایت می‌شود.
ژئوفیزیکژئوفیزیک، شاخه‌ای از فیزیک است که به مطالعه و بررسی پدیده‌های مربوط به کره‌ی زمین می‌پردازد. این شاخه که خود به دو دسته‌ی کاربردی و محض تقسیم می‌شود، ارتباط نزدیکی با زمین شناسی دارد و به بررسی واکنش‌ها و رفتارهای پوسته‌ی زمین از جمله وقوع زلزله می‌پردازند.
هواشناسیهواشناسی شاخه ای از علوم جوی است که شامل شیمی جوی و فیزیک جوی، با تمرکز بیشتر بر پیش بینی آب و هوا است. مطالعه هواشناسی به هزاران سال پیش باز می‌گردد، هر چند پیشرفت قابل توجهی در هواشناسی تا قرن ۱۸ رخ نداد، اما در قرن نوزدهم پس از تشکیل شبکه‌های مشاهده آب و هوا، شاهد پیشرفت نسبی در این زمینه در سراسر مناطق بودیم. تلاش های قبلی در پیش بینی آب و هوا به داده های تاریخی بستگی داشت. اما پس از آگاهی از قوانین فیزیک و به ویژه توسعه کامپیوترها، در نیمه اخیر قرن بیستم پیشرفت های قابل توجهی در پیش بینی آب و هوا به دست آمد.
فیزیک اتمیمطالعه اتم‌ها، خصوصا خواص الکترونی اتم از فیزیک هسته ای متمایز می‌شوند و در عمل، گروه‌های تحقیقاتی در این رشته معمولاً فیزیک اتمی، مولکولی، و نوری را مطالعه می کنند.
فیزیک دمامطالعه خواص فیزیکی در موقعیت هایی با دمای پایین، به مراتب پایین تر از نقطه انجماد آب.
فیزیک مولکولیفیزیک مولکولی، مطالعه‌ی خواص فیزیکی مولکول‌ها، پیوندهای شیمیایی بین اتم‌ها و همچنین دینامیک مولکولی است. طیف سنجی از مهم‌ترین تکنیک های تجربی این رشته به حساب می‌آید. این رشته ارتباط نزدیکی با فیزیک اتمی داشته و با شیمی نظری، شیمی فیزیک و فیزیک شیمیایی تا حد زیادی همپوشانی دارد.
گرایش های رشته‌ فیزیک در خارج از کشور

بهترین گرایش فیزیک برای اپلای در خارج از کشور

همان‌گونه که پیش‌تر هم ذکر کردیم، از فیزیک استفاده‌های زیادی می‌شود و به همین علت دارای گرایشات زیادی است. همه‌ی این زیر شاخه‌ها چه در علوم فیزیک و چه در مباحث دیگر، کاملا کاربردی هستند و نمی‌توان یکی یا تعدادی از آنها را برتر از بقیه‌ی گرایش‌ها نامید. رشته‌ی فیزیک، نیازمند به دانش بسیار قوی از علم ریاضی است. به گونه‌ای که ریاضی و فیزیک دو شاخه‌ی کاملا به هم مرتبط بوده و دو عضو جدایی ناپذیر هستند.

بسیاری از افراد، به دلیل کاربردی بودن ریاضی فیزیک، برای این گرایش اپلای می‌کنند. چرا که آینده‌ی شغلی خود را در انجام مسائل مربوط به ریاضی و فیزیک می‌دانند. آنها می‌توانند با تحصیل در رشته‌ی ریاضی فیزیک، در هر دو حوزه کار کنند. هر توسعه‌ی جدید در فیزیک، نیاز به اضافه شدن شاخه‌ای جدید در ریاضیات نیز دارد. در کشوری مانند انگلستان، کالج امپریال، به عنوان یکی از بهترین مراکز آموزشی در حوزه‌ی ریاضی فیزیک است.

درباره تغییر رشته در اپلای بخوانید.

بورسیه رشته‌ فیزیک در خارج از کشور

اگر به عنوان دانشجویی بین‌المللی قصد ادامه‌ی تحصیل در خارج از کشور را دارید، می‌توانید با هزینه‌ی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید. بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور یا کمک‌هزینه‌های دانشجویی از راه‌های مختلف تامین می‌شوند که می‌توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجدالشرایط قرار گیرند.

دانشگاه‌های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌های مختلف، بورسیه‌هایی را برای آنها در نظر می‌گیرند. گاهی این بورسیه‌ها تمام هزینه‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه‌ها را تقبل می‌کند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجدالشرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیه‌ها عبارت اند از:

  • بورسیه‌های تشویقی: بورسیه‌های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
  • بورسیه‌های ورودی: بورسیه‌های ورودی به دانشجویان جدیدالورود تعلق می‌گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می‌شود.
  • بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA : بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می‌پردازند.
  • بورسیه‌های دستیار مدرس یا TA: بورسیه‌های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می‌پردازند.
  • بورسیه‌های کارآموزی: بورسیه‌های کارآموزی به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که مشتاق انجام کارهای پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند.

لازم به ذکر است که دانشجویان می‌توانند علاوه بر بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی، وام‌هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی در رشته‌ی فیزیک، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه‌های مربوط به رشته‌ی فیزیک مطلع شوید. همچنین سایت‌هایی طراحی شده اند که شما می‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه‌های رشته‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بورسیه‌های رشته‌ی فیزیک به سایت‌های زیر مراجعه کنید.

همچنین درباره فاند تحصیلی و هزینه تحصیل در خارج از کشور بخوانید.

دانشگاه های برتر رشته‌ فیزیک در خارج از کشور

نام دانشگاهتوضیحاتنام مراکز تحقیقاتی وابسته به این دانشکده
موسسه‌ی فناوری ماساچوست (MIT)بسیاری از افراد موسسه‌ی فناوری ماساچوست را دانشکده‌ی علوم پیشرو در جهان می‌نامند. این موسسه که ارتباط تنگاتنگی با نهادهای پیشرو مانند هاروارد دارد، از فرصت‌های تحقیقاتی مشارکتی زیادی برخوردار است. از زمان تاسیس این دانشکده، یعنی از سال ۱۸۶۱، دانشجویان رشته‌ی فیزیک، دست به فعالیت‌ها و یادگیری‌های عملی در زمینه‌ی فیزیک زده‌ اند. موسسه‌ی فناوری ماساچوست از سال ۱۹۹۰ تاکنون موفق به دریافت ۴ جایزه‌ی نوبل و ۷ مدال oersted   شده است. دانشجویان فیزیک دوره‌های آمادگی برای تحصیل در این رشته را از تابستان شروع می‌کنند تا بتوانند برای ورود به این رشته، آماده تر باشند.The Haystack Radio Observatory The Laser Interferometer Gravitational Wave Observatory The Kavli Institute for Astrophysics and Space Research The Research Laboratory of Electronics The Plasma Science and Fusion Center
دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلسدانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس، با ارائه‌ی بهترین برنامه‌های فیزیک در مقطع کارشناسی در آمریکا به یکی از بهترین دانشکده‌های برتر تحقیقاتی در جهان تبدیل شده است. اعضای هیئت علمی گروه فیزیک و ستاره شناسی این دانشگاه پیشرفت زیادی در توسعه‌ی لیزر الکترون آزاد اشعه‌ی ایکس و پیشرفت محاسبات علمی در این دانشگاه داشته اند. امکانات تحقیقاتی در این دانشگاه عبارت است از: موسسه‌ی علوم و فناوری پلاسما، موسسه‌ی مشترک علوم و مهندسی سیستم زمینی، موسسه تحقیقاتی و آموزش دیجیتال و مرکز فیزیک زیستی –
دانشگاه هاروارددانشکده‌ی فیزیک دانشگاه هاروارد برخی از مهمترین برنامه‌های فیزیک کارشناسی را از سال ۱۶۴۲ ارائه کرده است. دانشگاه هاروارد تاکنون ۱۰ جایزه‌ی نوبل دریافت کرده است. همچنین دانشگاه جفرسون، قدیمی‌ترین آزمایشگاه فیزیک را در آمریکا دارد که روش‌های جدیدی برای دقت مغناطیسی هسته‌ای را در این آزمایشگاه به کار می‌گیرد. پردیس هاروارد میزبان هشت مرکز تحقیقاتی است: The Center for Ultracold Atoms The Center for Nanoscale Systems The Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics The Institute for Theoretical Atomic, Molecular, and Optical Physics The Laboratory for Particle Physics and Cosmology The Minerals Research Science and Engineering Center The Rowland Institute  The Fermi National Accelerator Laboratory CERN The Cornell Wilson Synchrotron Laboratory The Stanford Linear Accelerator Center The Lawrence Livermore National Lab The Soudan Mines in Northern Minnesota The National Institute of Standards and Technology  
دانشگاه کمبریجتا سال ۱۶۴۲ مطالعه‌ی فیزیک نظری و ریاضی در کمبریج در اختیار علاقه مندان قرار می‌گرفت. در سال ۱۸۷۴ آزمایشگاه کاوندیش (Cavendish) افتتاح شد و اولین اکتشافات فیزیک کاربردی دانشکده را با برخی از بهترین برنامه‌های فیزیک موجود در آن زمان پرورش داد. از مشارکت کنندگان گذشته در دانشکده‌ی فیزیک کمبریج می‌توان به ارنست رادرفورد، پدر فیزیک هسته ای و نیلز بور اشاره کرد که ساختار و عملکرد اتم را مورد مطالعه قرار داد. کشف نوترون، اولین انشعاب اتم و کشف آنتی ماتر نیز منتسب به استادان و دانشجویان کمبریج است. در مجموع دانشمندان این دانشگاه تاکنون موفق به کسب ۲۰ جایزه نوبل شده اند. بخش فیزیک کمبریج دارای چندین برنامه تحقیقاتی در حال انجام است که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به مرکز همکاری محاسبات علمی، برنامه وینتون برای فیزیک پایداری و مرکز فیزیک پزشکی اشاره کرد. –
دانشگاه استنفورددانشکده‌ی فیزیک استنفورد جزء اولین دانشکده‌هایی بود که بعد از افتتاح این دانشگاه، در سال ۱۸۹۱ تاسیس شد. در مجموع تاکنون دانشکده‌ی فیزیک دانشگاه استنفورد ۱۸ جایزه‌ی نوبل را دریافت کرده است.The Geballe Laboratory for Advanced Materials L. Ginzton Laboratory the Picosecond Free Electron Laser Center The W. W. Hansen Experimental Physics Laboratory The Kavli Institute for Particle Astrophysics and Cosmology The PULSE Institute for Ultrafast Energy Science The Institute for Materials and Energy Sciences The Institute for Theoretical Physics  
دانشگاه کالیفرنیا، برکلیدانشگاه برکلی، برخلاف بسیاری دیگر از برنامه‌های دکترای فیزیک در دیگر دانشگاه‌ها، دانشجویان دکترای خود را ملزم به شرکت در دفاع از پایان نامه نمی‌کند. در عوض، دانشجویان باید مهارت‌های پژوهشی موثری را از راه‌های دیگر به دانشکده اثبات کنند. موضوعات تحقیقاتی موجود، طیف کامل نظری و تجربی را پوشش می‌دهد که عبارت است از: اخترفیزیک و کیهان شناسیفیزیک مولکولی و نوریماده متراکمذرات و زمینه های ابتداییهمجوشی و پلاسما     –
دانشگاه آکسفوردبا ارائه‌ی انواع برنامه‌های کارشناسی ارشد فیزیک، دانشکده‌ی فیزیک آکسفورد به یکی از بزرگترین بخش‌های فیزیک در جهان تبدیل شده است. دانشکده‌ی فیزیک بیش از ۱۰۰ گروه تحقیقاتی را در خود جای داده است که برخی از آن‌ها عبارت اند از: The Accretion and Jet Physics Group The Beecroft Institute of Particle Astrophysics and Cosmology The Climate Dynamics Group The Earth Observation Data Group The MARS Project The Oxford Centre for High Energy Density Science –
مؤسسه فناوری کالیفرنیااز مهم‌ترین حوزه‌های فعالیت رشته‌ی فیزیک در این دانشگاه، مرکز اطلاعات و فیزیک کوانتوم، مرکز کیهان شناسی و ستاره‌شناسی است. به گونه‌ای که در هر سال تحصیلی، تحقیقات زیادی در این زمینه‌ها انجام می‌شود. دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه، به دلیل تخصصی بودن دروسی که می‌خوانند، همکاری زیادی با علوم ریاضی، علوم شیمی و رشته‌های مهندسی این دانشگاه دارند. –
دانشگاه امپریال لندندانشگاه امپریال، امکان تحصیل در رشته‌ی فیزیک را هم در مقطع کارشناسی و هم تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان فراهم کرده است. دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌توانند در حوزه‌های فیزیک کوانتومی و نیروهای بنیادی، مواد الکترونیکی و یا مهندسی کوانتوم به تحصیل بپردازند. آنچه باعث شهرت عجیب این دانشگاه در حوزه‌ی فیزیک شده است، انجام تحقیقات پیشرفته در زمینه‌ی فیزیک بنیادی، فیزیک ماده و فضا و آب و هوا است که هر ساله باعث اشتغال زایی زیادی برای فارغ التحصیلان این رشته شده است. –
دانشگاه کلمبیادانشکده‌ی فیزیک دانشگاه کلمبیا به طور رسمی در سال ۱۸۹۲ تاسیس شد و تاکنون نزدیک به ۲۹ جایزه‌ی نوبل فیزیک را دریافت کرده است. برخی از امکانات مربوط به دانشکده‌ی فیزیک عبارت‌اند از:  آزمایشگاه اخترفیزیک کلمبیا  آزمایشگاه Nevis  مراکز تحقیقاتی در مورد ساختارهای الکترونیکی  از دیگر بخش‌های مرتبط با بخش فیزیک دانشگاه کلمبیا می‌توان به دانشکده‌ی ستاره شناسی، بخش مهندسی برق و دانشکده‌ی ریاضیات اشاره کرد. –

از دیگر دانشگاه‌های برتر جهان در حوزه‌ فیزیک می‌توان به دانشگاه‌های زیر اشاره کرد.

دانشگاه پرینستون  دانشگاه شیکاگودانشگاه کرنلدانشگاه ییل
موسسه‌ی فناوری فدرال زوریخدانشگاه توکیودانشگاه تورنتودانشگاه کالیفرنیا، سانتا باربارا
دانشگاه مونیخدانشگاه منچستردانشگاه تگزاس، آستیندانشگاه مریلند
دانشگاه کایوتودانشگاه میشیگاندانشگاه پکینگدانشگاه دانشگاه ساپینزا رم
دانشگاه ملی سنگاپورمؤسسه فناوری توکیودانشگاه ادینبورگدانشگاه ملی استرالیا
دانشگاه دولتی لومونوسوف مسکودانشگاه ملی سئول  دانشگاه کالج لندندانشگاه ملی تایوان

اخذ ویزا برای اپلای رشته‌ فیزیک در خارج از کشور

به طور کلی، روند اخذ ویزای تحصیلی برای رشته‌های مختلف در دانشگاه‌های مختلف با هم متفاوت است. اما آنچه اهمیت دارد این است که بتوانید ویزای خود را به موقع بگیرید، بدون این که مشکلی برای شما پیش بیاید. چرا که هر گونه خطا و اشتباه و یا نقص در مدارک شما ممکن است باعث لغو مهاجرتتان به خارج از کشور و یا به تاخیر افتادن آن شود. به همین علت، اولین مرحله در گرفتن ویزا، آشنایی با مدارک و اطلاعات مورد نیاز برای سفر است. خوشبختانه تیم تراست با داشتن وکلای باتجربه، در ارائه‌ی خدمات و مشاوره‌ در زمینه‌ی اخذ ویزا، در این مسیر همراه شما خواهد بود. مواردی که باید رعایت کنید، در زیر بیان شده است اما در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با تیم تراست تماس بگیرید:

  • گرفتن نوبت مصاحبه در سفارت (گرفتن نوبت به صورت آنلاین است)
  • اثبات تمکن مالی (تمکن مالی، تاثیر خوبی در اخذ ویزا دارد)
  • ارائه‌ی نامه‌ی پذیرش دانشگاه مقصد
  • مشخص کردن محل اقامت
  • همراه داشتن مدارک شناسایی (شناسنامه و کارت ملی)
  • همراه داشتن پاسپورت
  • همراه داشتن گذرنامه
  • داشتن حداقل ۲ عکس کاملا واضح

بیشتر بدانید: ویزای تحصیلی چیست

اخذ ویزا برای اپلای رشته‌ فیزیک در خارج از کشور

اپلای رشته‌ فیزیک در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

حدودا ۴۰ تا ۵۰ درصد از افرادی که قصد ادامه‌ی تحصیل در رشته‌ی فیزیک را دارند، برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری فیزیک یا ریاضی اقدام به اپلای می‌کنند. دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد فیزیک به انجام پروژه‌های تحقیقاتی و  به یادگیری فیزیک محاسباتی، فیزیک اتمی و مولکولی، فیزیک ریاضی، اخترفیزیک، بیوفیزیک و مکانیک آماری می‌پردازند. افرادی که برای مقطع دکتری در رشته‌ی فیزیک اپلای می‌کنند، در نهایت به دلیل سطح بالای دانش در این رشته، فرصت‌های شغلی فراوانی برایشان به وجود می‌آید.

دانشجویانی که در مقطع کارشناسی فیزیک اپلای می‌کنند، در یک دوره‌ی تحقیقاتی مستقل تحت نظارت اعضای هیئت علمی مشغول به کار می‌شوند که معمولا این دوره‌ها در تابستان برگزار می‌شود. دانشجویان در سال اول به یادگیری قوانین کلی فیزیک و کاربرد آن‌ها مانند رفتار مواد در نزدیک سیاه‌چاله‌ها و مشکلات روزمره می‌پردازند. در سال دوم، دانشجویان به یادگیری فیزیک کوانتوم، خواص ماده الکترومغناطیس و ترمودینامیک می‌‌پردازند.

بسیاری از دانشگاه‌ها دو مسیر متفاوت برای رشته‌ی فیزیک در نظر می‌گیرند. یک دوره‌ی ۳ ساله برای افرادی که قصد تحصیل جدی در رشته‌ی فیزیک را ندارند و نمی‌خواهند فیزیکدان حرفه‌ای شوند و دسته‌ی دوم یک دوره‌ی ۴ ساله برای افرادی که می‌خواهند مدرک لیسانس داشته باشند. سال چهارم در این دوره بیشتر شامل انجام تحقیقات در حوزه‌ی فیزیک است.

درباره اپلای برای ارشد، اپلای برای دکتری و اپلای برای پست داک بخوانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته‌ فیزیک در خارج از کشور

بسته به دانشگاهی که قصد اپلای آن را دارید، مدارک مورد نیازتان برای اپلای متفاوت است. اما مدارک کلی در قسمت زیر بیان شده است. دقت داشته باشید که برای اپلای حتما از یک ایمیل معتبر استفاده کنید چرا که نتیجه‌ی اپلای از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

  • آزمون GRE‌ برای بسیاری از کشورها در رشته‌ی فیزیک الزامی است اما برای دانشگاه‌ های کانادا شرکت در این آزمون مورد نیاز نیست
  • گرایش مورد نظر خود را در رشته‌ی فیزیک انتخاب کنید
  • درخواست فرم پذیرش به صورت آنلاین
  • کپی از آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات
  • ترجمه‌ی مدرک دیپلم دبیرستان
  • توصیه نامه (حداکثر ۳ تا)
  • انگیزه نامه
  • داشتن مدرک زبان انگلیسی و یا مدرک زبان کشوری که قصد اپلای در آن را دارید.

درباره مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا و مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا بخوانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته‌ فیزیک در خارج از کشور

بازار کار رشته‌ فیزیک در خارج از کشور

از آنجایی که قوانین حاکم بر فیزیک در همه‌ی علوم و در زندگی افراد به طور مستقیم و یا غیر مستقیم تاثیر می‌گذارد، بسیاری از افراد در شغل خود به نحوی با فیزیک سر و کار دارند. بنابراین حوزه‌ها و گرایش‌های موجود در این رشته بسته به نوع شغل افراد می‌تواند بسیار پولساز باشد. بازار کار در حوزه‌ی فیزیک بسیار عالی است به گونه‌ای که کمتر کسی پیدا می‌شود که در این رشته بعد از فارغ التحصیلی بیکار باشد.

فیزیکدانان در خارج از کشور می‌توانند در مراکز مختلفی از جمله آزمایشگاه‌های فیزیک، موسسات تحقیقاتی و آموزشی، مراکز تحقیقاتی ریاضی و فیزیک، هواشناسی و بسیاری دیگر از مراکز مرتبط به فیزیک، مشغول به کار شوند. آن‌ها همچنین می‌توانند در حوزه‌‌های تحقیقاتی مطالعات خود را بیشتر گسترش بدهند و به تالیف کتاب نیز بپردازند و یا اینکه در آزمایشگاه‌ها، به ساخت تجهیزات و امکانات جدید پزشکی مشغول شوند. در حال حاضر در کشورهایی مانند استرالیا و آمریکا، فیزیکدانان در جایگاه اقتصادی خوبی قرار دارند و بازار کار در این دو کشور بسیار خوب است.

همچنین درباره بازار کار فیزیک در کانادا، کار پس از تحصیل در کانادا بخوانید.

میانگین درآمد رشته‌ فیزیک در خارج از کشور

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوق فیزیک‌دانان در اتریشمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۷۴,۵۱۷ یورو
میانگین حقوق فیزیکدانان ‌ در هر ساعت: ۳۶ یورو
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۲,۶۶۸ یورو
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۱,۸۲۳ یورو
میانگین حقوق  فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۲,۵۸۴ یورو
میانگین حقوق فیزیکدانان در استرالیامیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۱۴۴,۱۲۱ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان  در هر ساعت: ۶۹ دلار
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۵,۱۶۰ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰۰,۴۴۹ دلار
میانگین حقوق  فیزیکدانان ‌ با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۷۹,۴۵۷ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان در باهامامیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۷۹,۴۲۵ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت: ۳۸ دلار
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۲,۸۴۳ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)  ۵۵,۳۷۲ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان ‌ با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۸,۹۲۴ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان در بلغارستانمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی:  ۵۱,۲۱۵ لو
میانگین حقوق فیزیکدانان ‌ در هر ساعت: ۲۵ لو
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری:۱,۸۳۳ لو
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۶,۲۹۴  لو
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۴,۸۴۱  لو   
میانگین حقوق فیزیکدانان در بلاروسمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۱۵,۸۷۹ روبل
میانگین حقوق فیزیکدانان  در هر ساعت:  ۸ روبل
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری:  ۵۶۸ روبل
میانگین حقوق فیزیکدانان تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱,۲۰۳ روبل
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰,۰۱۵ روبل   
میانگین حقوق فیزیکدانان در برمودامیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۱۱۰,۹۵۵ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان  در هر ساعت:  ۵۳ دلار
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری:  ۳, ۹۷۲ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)۷۷,۴۱۱  دلار 
میانگین حقوق  فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۸,۲۹۹ دلار    
میانگین حقوق فیزیکدانان در کانادامیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۱۲۳,۸۸۷ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت: ۶۰ دلار
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۴,۴۳۵ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۶,۲۰۶ دلار   
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵۴,۰۱۲ دلار   
میانگین حقوق فیزیکدانان در چینمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۳۱۱,۵۲۰ یوان
میانگین حقوق فیزیکدانان  در هر ساعت: ۱۵۰ یوان
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۱۱,۱۵۲ یوان
میانگین حقوق فیزیکدانان  تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱۹,۱۰۷ یوان   
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۹۱,۴۴۵ یوان  
میانگین حقوق فیزیکدانان در کاستاریکامیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی:۲۰,۹۵۶,۵۷۰ کولون
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت: ۱۰,۰۷۵ کولون
میانگین درآمد فیزیکدانان ‌ از ساعات اضافه کاری: ۷۵۰,۲۴۵ کولون   
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)۱۴,۶۷۶,۵۲۰ کولون   
میانگین حقوق  فیزیکدانان  با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۲۶,۲۲۰,۳۳۴ کولون   
میانگین حقوق فیزیکدانان در جمهوری چکمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۹۴۶,۹۸۸ کرونا
میانگین حقوق فیزیکدانان  در هر ساعت:  ۴۶۴ کرونا
میانگین درآمد  فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری:۳۴,۵۴۷ کرونا
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۷۱,۰۹۶ کرونا   
میانگین حقوق فیزیکدانان  با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۱۹۸,۹۴۷ کرونا   
میانگین حقوق فیزیکدانان در کوبامیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۱۱۵,۶۰۵ پزو
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت: ۵۶ پزو
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۴,۱۳۹ پزو 
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۰,۴۴۳ پزو   
میانگین حقوق فیزیکدانان  با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۱۴۳,۷۱۷ پزو  
میانگین حقوق فیزیکدانان در مراکشمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۲۱۰,۴۸۹ درهم
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت: ۱۰۱ درهم
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۷,۵۳۶ درهم
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۴۷,۰۲۹ درهم
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۶۲,۶۷۴ درهم
میانگین حقوق فیزیکدانان در مصرمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۲۱۶,۵۴۱ پوند
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت: ۱۰۴ پوند
میانگین درآمد فیزیکدانان  از ساعات اضافه کاری: ۷,۷۵۲ پوند
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۵۲,۷۹۸ پوند   
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۷۲,۹۸۱ پوند   
میانگین حقوق فیزیکدانان در نیوزیلندمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۱۳۱,۵۵۲ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت:  ۶۳ دلار
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۴,۷۱۰ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۱,۶۱۶ دلار   
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶۳,۶۷۷ دلار  
میانگین حقوق فیزیکدانان در فنلاندمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۸۲,۰۳۷ یورو
میانگین حقوق فیزیکدانان  در هر ساعت: ۳۹ یورو
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۲,۹۳۷ یورو
میانگین حقوق فیزیکدانان  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۶,۹۸۳ یورو   
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۱,۸۰۳ یورو   
میانگین حقوق فیزیکدانان در فرانسهمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۶۹,۵۲۵ یورو
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت:  ۳۳ یورو
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۲,۴۸۹ یورو
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۸,۳۵۰ یورو   
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۶,۳۸۱ یورو   
میانگین حقوق فیزیکدانان در گرجستانمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۱۱۵,۷۱۶ لاری
میانگین حقوق فیزیکدانان  در هر ساعت:  ۵۶ لاری
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۴,۱۴۳ لاری
میانگین حقوق فیزیکدانان  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۲,۱۱۱ لاری   
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۶,۶۹۶ لاری    
میانگین حقوق فیزیکدانان در پرتغالمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۴۴,۸۵۸ یورو
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت: ۲۲ یورو
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۱,۶۰۶ یورو
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۱,۱۳۸ یورو    
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۵,۶۳۰ یورو   
میانگین حقوق فیزیکدانان در پاکستانمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی:  ۲,۴۹۱,۸۵۷ روپیه
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت: ۱,۱۹۸روپیه
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۸۹,۲۰۸ روپیه
میانگین حقوق فیزیکدانان  تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۷۶۲,۲۳۰ روپیه   
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳,۱۴۸,۳۱۳ روپیه  
میانگین حقوق فیزیکدانان در مجارستانمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۱۰,۷۰۶,۰۳۲ فورینت
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت: ۵,۱۴۷ فورینت
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۳۸۳,۲۷۶ فورینت
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۴۵۹,۹۲۹  فورینت
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳,۳۲۷,۷۲۷ فورینت
میانگین حقوق فیزیکدانان در اوکراینمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۵۸۰,۰۷۴ گریونا
میانگین حقوق فیزیکدانان  در هر ساعت:  ۲۷۹ گریونا   
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۲۰,۷۶۷ گریونا
میانگین حقوق فیزیکدانان  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۱۰,۲۲۶ گریونا  
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۳۲,۸۸۹ گریونا   
میانگین حقوق فیزیکدانان در ایالات متحده‌ی عربیمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۳۱۳,۴۹۸ درهم
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت:   ۱۵۱ درهم 
میانگین درآمد فیزیکدانان ‌ از ساعات اضافه کاری: ۱۱,۲۲۳ درهم
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱۹,۲۲۸ درهم    
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۹۱,۶۶۱ درهم   
میانگین حقوق فیزیکدانان در ایالات متحده‌ی آمریکامیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۱۲۰,۰۱۴ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان  در هر ساعت:   ۵۸ دلار
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۴,۲۹۷ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۳,۵۱۱ دلار    
میانگین حقوق فیزیکدانان  با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۹,۱۹۷دلار   
 میانگین حقوق فیزیکدانان در کره‌ی جنوبیمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۵۷,۵۵۶,۳۱۷ وون
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت: ۲۷,۶۷۱ وون
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۲,۰۶۰,۵۱۶ وون   
میانگین حقوق فیزیکدانان  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۰,۲۵۷,۵۸۷ وون      
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۱,۹۲۲,۱۸۱ وون   
میانگین حقوق فیزیکدانان در سوئدمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۶۵۰,۴۱۵ کرون
میانگین حقوق فیزیکدانان  در هر ساعت:  ۳۱۳ کرون   
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۲۳,۲۸۵ کرون
میانگین حقوق  فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۵۲,۳۲۸ کرون   
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۰۸,۱۰۷ کرون    
میانگین حقوق فیزیکدانان در سنگاپورمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۱۱۳,۰۸۶ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان  در هر ساعت: ۵۴ دلار  
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۴,۰۴۸ دلار
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۸,۹۹۱ دلار   
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۱,۱۲۲دلار   
میانگین حقوق فیزیکدانان در فیلیپینمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۶۴۳,۲۲۷ پزو
میانگین حقوق فیزیکدانان  در هر ساعت: ۳۰۹ پزو
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۲۳,۰۲۸ پزو
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۵۱,۴۴۰ پزو    
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۰۶,۵۲۰ پزو    
میانگین حقوق فیزیکدانان در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۷۵۳,۳۰۵ راند
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت: ۳۶۲ راند
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری: ۲۶,۹۶۸ راند
میانگین حقوق  فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۲۸,۶۹۷ راند    
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۴۴,۵۴۳ راند   
میانگین حقوق فیزیکدانان در مکزیکمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی:  ۴۵۰,۷۴۵ پزو
میانگین حقوق  فیزیکدانان  در هر ساعت:  ۲۱۷ پزو
میانگین درآمد فیزیکدانان از ساعات اضافه کاری:  ۱۶,۱۳۷ پزو
میانگین حقوق فیزیکدانان  با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۱۴,۹۲۲ پزو   
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۶۲,۶۲۴ پزو   
میانگین حقوق فیزیکدانان در ژاپنمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۱۱,۳۵۲,۲۲۴ ین
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت: ۵,۴۵۸ ین
میانگین درآمد فیزیکدانان  از ساعات اضافه کاری: ۴۰۶,۴۱۰ ین   
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۸۸۷,۶۹۵ ین  
میانگین حقوق فیزیکدانان  با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۱۴,۰۹۱,۷۶۰ ین
میانگین حقوق فیزیکدانان در قزاقستانمیانگین حقوق فیزیکدانان به صورت کلی: ۶,۰۷۴,۳۳۸ تنگه
میانگین حقوق فیزیکدانان در هر ساعت: ۲,۹۲۰ تنگه
میانگین درآمد فیزیکدانان  از ساعات اضافه کاری: ۲۱۷,۴۶۱ تنگه    
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴,۲۷۵,۹۸۰ تنگه    
میانگین حقوق فیزیکدانان با تجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷,۶۳۹,۲۵۲ تنگه  

تراست بسیار مفتخر است که متخصصان و وکلای مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین الان می‌توانید وقت مشاوره‌ی تخصصی با وکلای حرفه‌ای ما رزرو کنید.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که وکلای مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

سوالات متداول

مدارک لازم برای پذیرش و اپلای فیزیک چیست؟

مدارک هویتی مانند گذرنامه معتبر از جمله مهم‌ترین مدارک به شمار می‌روند. در کنار آن، نیاز است تا مدارکی مانند مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، مدرک زبان و ترجمه رسمی ریز نمرات آماده شوند. در کنار این مدارک، برای مقطع تحصیلات تکمیلی نیاز به انگیزه نامه، توصیه نامه، رزومه و متناسب با مقطع تحصیلی نیاز به مدارکی مانند مقالات معتبر است. در بعضی از کشورها نیز باید نمره آزمون GRE تحویل دانشگاه شود که بهتر است شرایط آن را قبل از اپلای بررسی کنید.

با کدام مدرک زبان می‌توان برای اپلای فیزیک اقدام کرد؟

معمولا دانشگاه‌های سراسر جهان با آزمون‌های تافل و آیلتس پذیرش تحصیلی می‌دهند. اما نکته مهم این است که در بعضی از کشورها تنها یکی از این مدارک مورد قبول است. با این حال در کشورهایی مانند کانادا مدارک زبان مورد تایید شامل تافل، آیلتس، آزمون دولینگو، PTE و حتی آزمون کمبریج است. همچنین در صورت نداشتن این مدارک، روش‌های دیگری نیز برای اثبات دانش زبانی وجود دارد که می‌توان تحصیل در کشور انگلیسی زبان را بیان کرد. البته، در شرایط مختلف می‌توان پذیرش مشروط نیز دریافت کرد و در مدت زمان تعیین شده سطح زبانی مورد نیاز را به دانشگاه ارائه داد.

شهریه دانشگاهی در رشته فیزیک در خارج از کشور چقدر است؟

شهریه در رشته فیزیک شدیدا وابسته به دانشگاه مورد نظر، کشور انتخاب شده، مقطع تحصیلی و تعداد واحدهای انتخابی است. این شهریه در مقطع کارشناسی و کشور کانادا از 18 هزار دلار کانادا تا 40 هزار دلار کانادا در سال متغیر است. این میزان در کشور آمریکا و براساس مقطع تحصیلی مختلف بین 20 هزار دلار تا 50 هزار دلار است.

گرایش‌های مختلف برای اپلای رشته فیزیک چیست؟

رشته فیزیک دارای بسیاری از گرایش‌ها است که تمامی علائق را پوشش می‌دهد. از جمله گرایش‌های معروف این رشته می‌توان بیوفیزیک، اخترفیزیک، فیزیک شیمی، فیزیک مهندسی، ترمودینامیک، ژئوفیزیک، هواشناسی، فیزیک اتمی و فیزیک مولکولی را نام برد. به دلیل تنوع زیاد در این رشته، بهتر است قبل از اپلای گرایش مورد علاقه و حوزه تخصصی خود را انتخاب کنید تا بهترین نتیجه را در این رشته بگیرید.

درآمد رشته فیزیک پس از پایان تحصیلات در مقاطع تحصیلی مختلف چقدر است؟

مطمئنا فارغ التحصیلان متخصص این رشته در یافتن شغل مورد نظر دچار مشکل نخواهند شد. این موضوع به دلیل نیاز بالای کشورها در مورد تخصص‌های مختلف فیزیک است که از آن جمله می‌توان فیزیک اتمی و فیزیک مهندسی یا حتی هواشناسی را نام برد. بر همین اساس، درآمد در این رشته نیز در خارج از کشور مناسب است که می‌توان کشور کانادا را نام برد. متخصصان فیزیک در این کشور درآمدی در حدود 60 تا 80 هزار دلار در سال دارند که براساس تخصص و گرایش مورد نظر می‌توانند درآمد بیشتری نیز داشته باشند.
در کشور آمریکا درآمد یک متخصص فارغ التحصیل فیزیک بیش از 80 هزار دلار در سال است و این میزان در مورد کشور سنگاپور براساس مهارت‌ها تا 140 هزار دلار در سال نیز می‌رسد.

آیا امکان دریافت بورسیه تحصیلی از دانشگاه‌ها در رشته فیزیک وجود دارد؟

بورسیه‌های تحصیلی براساس سوابق علمی و از همه مهم‌تر معدل در مقطع تحصیلی قبلی به فرد اعطا می‌شوند. میزان بورسیه به صورت مستقیم وابسته به معدل است و در کنار آن، داشتن سوابق علمی درخشان دیگر نیز می‌تواند کمک کننده باشد. در دانشگاه‌های مختلف بورسیه‌ها شامل کمک هزینه‌های همزمان با پذیرش، کمک هزینه‌های حین تحصیل و کمک هزینه‌های نهادهای خارجی دانشگاه هستند.

آیا امکان کار پس از تحصیل در رشته فیزیک وجود دارد؟

رشته فیزیک حوزه‌های شغلی تخصصی متعددی را شامل می‌شود و باید گفت، موقعیت‌های شغلی آن در کشورها در بخش خصوصی، دولتی و آموزشی وجود دارد. به بیان دیگر می‌توان این رشته را یکی از اساسی‌ترین حوزه‌های علمی در کشورها به شمار آورد که بسیاری از شرکت‌ها نیازمند متخصصان فارغ التحصیل در آن هستند. بر این اساس، موقعیت‌های شغلی متعددی در شرکت‌های معروف فراهم شده است که متخصصان این رشته می‌توانند در آن مشغول به کار شوند.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل در رشته فیزیک کدام‌ها هستند؟

تمامی دانشگاه‌های معتبر و معروف جهان رشته فیزیک را ارائه داده‌اند. در حقیقت به دلیل کاربرد بسیار زیاد این رشته در بخش‌های مختلف، مراکز علمی نیز آموزش‌های لازم در مقاطع تحصیلی مختلف را فراهم کرده‌اند. از مهم‌ترین و معروف‌ترین این دانشگاه‌ها می‌توان موسسه MIT آمریکا، دانشگاه کالیفرنیا لس آنجلس، هاروارد، آکسفورد، تورنتو، دانشگاه توکیو ژاپن و دانشگاه ملی سنگاپور را نام برد.

بازار کار رشته فیزیک در خارج از کشور چگونه است؟

بازار کار این رشته در بخش‌های مختلف وجود دارد. فارغ التحصیلان می‌توانند براساس علاقه خود به بخش‌های صنعتی، کارخانه‌ای، تولیدی، آموزشی و حتی تحقیقاتی یکی از موقعیت‌های شغلی را انتخاب کنند. خوشبختانه، رشته فیزیک یک حوزه تحصیلی وسیع را شامل می‌شود که کاربرد زیادی در صنعت، بخش تحقیقاتی و موسسات آموزشی دارد.

آیا تحصیل و اپلای رشته فیزیک کاری دشوار است؟

رشته فیزیک بیشتر به مباحث علوم پایه و دروس تخصصی مرتبط می‌پردازد. علاقمندان به این رشته باید در سطح دانشگاهی دروس تخصصی آن را بگذرانند و مهارت عالی در آن به دست آورند. باید گفت، با داشتن حداقل مدارک لازم به راحتی می‌توان در این رشته پذیرش گرفت چرا که موقعیت‌های تحصیلی متعددی در کشورهای مختلف فراهم شده است.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

  • دانا

    سلام من ۱۷ سال دارم و امسال قراره دوازدهم بخونم.نمی خواستم تو ایران دانشگاه برم و راستش هدفم دانشگاه های تاپ آمریکا هس ولی چون رفتن به اونجا خیلی سخت و پر هزینه هست به تحصیل در اروپا فک می‌کردم. معدلم ۱۹.۵ به بالاس و تو تیزهوشان تحصیل میکنم و دارم برا تافل می خونم . تمکن مالی زیاد نیست و می‌خواستم جایی تحصیل کنم ک هم هزینه ی زندگی کم باشه و هم هزینه دانشگاه و هم از لحاظ رتبه بندی دانشگاه خوبی برا فیزیک باشه . کدوم کشور و دانشگاه رو پیشنهاد میکنید که مناسب من باشه که شانس قبولیمم کم نباشه؟
    یکیم امکان داره بعد مهاجرت به اروپا اگه دانشجوی تاپی شدم بتونم برم MIT؟

    • مشاور موسسه تراست

      با سلام و ممنون از همراهی شما دوست عزیز.
      موسسه ما به صورت تخصصی در زمینه مهاجرت به کانادا فعالیت می کند.

  • نا‌شناس

    خیلی عالی بود واقعا بهم خیلی کمک کرد