رشته فیزیک در کانادا

رشته فیزیک در کانادا

اهمیت رشته فیزیک در کانادا

به طور خلاصه، فیزیک دانشی است که تلاش می کند قوانینی را که بر طبیعت حکم رانی می کنند دریابد و رابطه ای را که میان انرژی و ماده برقرار است کشف کند. گرچه، بهتر است فیزیک را به عنوان راهی برای فکر کردن تا یک حرفه در نظر بگیریم. رشته ی فیزیک دانشجویان را آماده می کند تا در مواجهه با وضعیت هایی که می بایست به حل آن بپردازند راه حلی منطقی را برای حل مسئله پیش بگیرند. دانشجویان فیزیک مفاهیم کلیدی و راه هایی را که می شود با آن ها در حوزه های مختلف و موضوعات تحقیقاتی متفاوت قدم برداشت یاد می گیرند.

علم فیزیک با همه چیز سر و کار دارد؛ از ذرات کوچک زیر اتمی گرفته تا سیاه چاله ها و ساختار کلی کیهان. فیزیکدانان از فرمول های ریاضی استفاده می کنند تا نظریه‌ هایشان را توضیح بدهند و به پیش بینی بپردازند. فیزیک علمی است که درخشان‌ترین و باهوش‌ترین متفکرانی را که می‌شناسیم در تمام دوره ها را به خود جذب کرده است: آیزاک نیوتن، آلبرت اینشتین و استفان هاوکنیگ تنها نمونه هایی از آن ها هستند.

حوزه‌هایی که فیزیکدانان می توانند در آن‌ها مشغول به کار شوند بسیار متنوع است. یک فیزیکدان ممکن است زمانش را صرف طراحی مواد برای چیپ های کامپیوتری کند و یا به شکافتن ذرات اتمی بپردازد. برای همین، با تحصیل در رشته ی فیزیک، می توانید دریایی از فرصت‌های شغلی را پیش روی خود بیابید.

به دلیل توسعه فراوانی که در بازار کاری کانادا وجود دارد، فرصت‌های شغلی زیادی پیش پای کسانی قرار می گیرد که در رشته ی فیزیک از یکی از دانشگاه ‌های کانادا فارغ التحصیل می شوند. گستردگی صنایع کانادا به صورتی است که فیزیکدانان می توانند به طراحی چیپ‌های دقیق کامپیوتری بپردازند و در حوزه‌ی تکنولوژی مشغول شوند، می توانند در صنایع مرتبط با سلامت به کار بپردازند و یا از دانش فیزیک خود برای کمک رساندن به صنایع هوافضا و جوی کانادا بهره بگیرند. اداره‌های دولتی مثل آژانس فضایی کانادا و یا وزارت دفاع ملی نیز کسانی را که در شاخه ی نجوم متخصص باشند به استخدام در می آورد.

اقبال بازار کاری کانادا به فیزیکدانان به میزانی است که اداره ی مشاغل کانادا، مشاغل مرتبط با این افراد را تحت کد 2111 دسته‌بندی کرده است. یعنی افرادی که در رشته‌ی فیزیک در کانادا به تحصیل می پردازند، بعد از فارغ التحصیلی، می توانند از مزایایی که برنامه ی مهاجرت دولت کانادا فراهم کرده بهره بگیرند و اقامت دائم دریافت کنند.

اطلاعات کلی رشته فیزیک در کانادا

درباره اقامت کانادا و کار در کانادا بیشتر بخوانید.

لینک های مفید!

مراحل اخذ پذیرش فیزیک در کانادا

انگیزه مهاجرت به کانادا

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت به کانادا تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا کانادا ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت به کانادا چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

کانادا دهمین اقتصاد برتر جهان است. نیروی پیشرانه این اقتصاد مهاجران هستند. نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در کانادا برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­های کانادا برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته­ا ید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کانادا شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کانادا شوید. تراست راهنمای جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

آزمون و خطا نکنید!

بجای صرف ساعات طولانی برای جستجو و انتخاب رشته و دانشگاه، به راحتی می توانید از کمک وکلای تحصیلی موسسه تراست بهره ببرید.

شرایط تحصیل در رشته فیزیک در کانادا

دانشگاه های کانادا برای آن که بخواهند به شما در رشته ی فیزیک پذیرش بدهند، معیارهایی مثل سابقه ی تحصیلی شما و رزومه ی تحصیلی تان را در نظر می گیرند. برای اخذ پذیرش در رشته ی فیزیک در دانشگاه های کانادا، می بایست نمرات مناسبی را در درس های مرتبط با فیزیک در کارنامه ی خود داشته باشید و در رزومه ی خود چنین مواردی را بگنجانید: 1- سابقه ی تدریس، 2- سابقه ی کار با اساتید، 3- سابقه ی تحقیق و پژوهش و مقالاتی که به چاپ رسانده اید، 4- سابقه ی شرکت در کنفرانس ها و 5- سابقه ی کارآموزی هایی که در آن ها شرکت کرده اید.

در کنار این دو مورد، می بایست برای تحصیل در رشته ی فیزیک در کانادا شهریه بپردازید. اما این مسئله اصلا جای نگرانی ندارد! چرا که دانشگاه های کانادا بورسیه ها، گرنت ها، اسکالرشیپ ها و کمک هزینه های متعددی را فراهم می کنند که می توانید آن ها را از آن خود کنید.

راستی! تحصیل در کانادا به اخذ ویزای دانشجویی هم احتیاج دارد. برای این منظور، می بایست در یکی از سفارت خانه های کانادا در یکی از کشورهای همسایه حضور پیدا کنید.

همچنین درباره پذیرش تحصیلی کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، سفارت کانادا و تاثیر مقاله بر اپلای بخوانید.

شرایط تحصیل در رشته فیزیک در کانادا

مدارک موردنیاز برای اخذ پذیرش رشته فیزیک در کانادا

به منظور اپلای در رشته ی فیزیک در یکی از دانشگاه های کانادا، می بایست مدارکی را به دانشگاه ارسال کنید که صلاحیت شما را برای تحصیل در این رشته نشان بدهد. نخستین مدرک کارنامه ی تحصیلی مقاطع پیشین است که باید آن ها را به انگلیسی ترجمه کنید. دومین مدرک رزومه ی تحصیلی شماست که مواردی مثل کنفرانس هایی که در آن ها شرکت کرده اید، مقالات، سابقه ی کار با اساتید و سابقه ی تدریس شما در آن می گنجند. سومین مدرک مورد نیاز انگیزه نامه یا SOP است. شما در این متن به این مسئله می پردازید که چرا علاقه مند هستید تا در رشته ی فیزیک در آن دانشگاه کانادا تحصیل کنید. در کنار این مدارک، گاهی لازم است از اساتید مقاطع پیشین خود بخواهید که توصیه نامه هایی را برای شما بنویسند و به مقصد دانشگاه هدفتان ارسال کنند.

از آن جا که درس ها در دانشگاه های کانادا به یکی از دو زبان فرانسوی و انگلیسی ارائه می شوند، می بایست با شرکت در آزمون هایی مثل تافل و آیلتس (برای زبان انگلیسی) تخصص خود را به یکی از این دو زبان اثبات کنید. در نظر داشته باشید که گاهی آپلود این مدارک در سایت دانشگاه ها کفایت می کند اما در مواردی لازم است که مدارک را از طریق پست و به صورت فیزیکی هم ارسال کنید.

درباره اپلای رشته فیزیک ، شرط معدل برای تحصیل در کانادا و مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا بخوانید.

شهریه و مدت زمان دوره های آموزشی رشته فیزیک در کانادا

تحصیل در رشته ی فیزیک برای کسانی که شهروند کانادا نیستند و دانشجوی بین المللی به حساب می آیند، در حدود 17000 دلار کانادا در سال برای مقطع کارشناسی ارشد و در حدود 15000 دلار در سال برای مقطع دکتری خرج بر می دارد. اگر که علاقمند هستید در مقطع لیسانس در رشته ی فیزیک در کانادا به تحصیل بپردازید، لازم است که سالانه در حدود 36000 دلار کانادا شهریه بدهید. البته همان طور که قبلا گفتیم نباید این ارقام ترسی به دلتان راه بدهند. در ادامه راه های گرفتن بورسیه از دانشگاه های کانادا در رشته ی فیزیک را شرح خواهیم داد.

تحصیل در رشته ی فیزیک در مقطع لیسانس چهار سال، در مقطع کارشناسی ارشد به طور متوسط تا دو سال و تحصیل در مقطع دکتری در رشته ی فیزیک در کانادا، به طور معمول بین سه تا چهار سال از دانشجو وقت می گیرد.

همچنین درباره هزینه تحصیل در کانادا و هزینه زندگی در کانادا بخوانید.

بورسیه تحصیلی رشته فیزیک در کانادا

در بخش های پیشین به این نکته اشاره کردیم که دانشگاه های کانادا بورسیه ها، اسکالرشیپ ها، گرنت ها و کمک هزینه هایی را ارائه می کنند که به دانشجو یاری می کنند تا بدون ترس و هراس از مسائل مالی، بتواند در دانشگاه های کانادا به تحصیل بپردازد. این کمک هزینه ها در مواردی شهریه ی دانشگاه و در مواردی دیگر، شهریه ی دانشگاه و هزینه ی زندگی دانشجو در این کشور را تقبل می کنند. برای آن که بتوانید از این بورسیه ها بهره مند شوید، لازم است که از نمرات مناسبی در مقطع تحصیلی پیشین خود برخوردار باشید، رزومه ی تحصیلی قابل قبولی داشته باشید، از اساتید مقاطع پیشین خود بخواهید که برای شما توصیه نامه بنویسیند و در متنی که به آن SOP یا نامه ی هدف می گویند، از این صحبت کنید که چرا شایسته ی دریافت این کمک هزینه ها هستید.

در برخی از موارد، دانشگاه ها کمک هزینه هایی را بر این اساس که دانشجو در چه منطقه یا کشوری زندگی می کند، چه جنسیتی دارد و چه افتخارات هنری و یا ورزشی ای را به خود اختصاص داده است، ارائه می دهند. برای اطلاع دقیقتر از این جنس کمک هزینه ها، به وبسایت دانشگاه مورد نظر خود سر بزنید.

درباره بورسیه تحصیلی کانادا بخوانید.

آینده شغلی رشته فیزیک در کانادا

بسیاری از فیزیکدانان در کانادا پس از فارغ التحصیلی از رشته ی فیزیک، در دانشگاه ها مشغول به کار می شوند و به تدریس و تحقیق می پردازند. برخی دیگر، موقعیت های شغلی ای را در موسسات تحقیقاتی و پژوهشی علمی، موزه ها و رصد خانه ها از آن خود می کنند. برخی دیگر از فیزیکدانان، به دلیل مهارت های ریاضی و توانایی تفکر تحلیلی و حل مسئله ای که دارند در مکان هایی مثل صنعت پزشکی (به عنوان مثال تصویربرداری پزشکی)، در علوم ارتباطات (مثل ارتباط عمومی) و تحلیل های مالی (به عنوان مثال بانک ها و بازارهای بورس) مشغول به کار می شوند. تعداد قابل توجهی از فیزیکدانان نیز شغل هایی مثل طراحی چیپ های ظریف کامپیوتری در صنایع مرتبط با کامپیوتر را بر عهده می گیرند و یا در صنایع مرتبط با هوا و فضا مشغول به کار می شوند. همان طور که پیش از این نیز گفته شد، اداره های دولتی کانادا مثل آژانس فضایی کانادا و وزارت دفاع ملی نیز به استخدام فیزیکدانان پس از فارغ التحصیلی خواهد پرداخت.

درباره کار پس از تحصیل در کانادا بیشتر بخوانید.

دانشگاه های دارای رشته فیزیک در کانادا

برای همه ی دانشجویان مهم است که در دانشگاهی به تحصیل بپردازند که در آن تدریس درس ها از کیفیت قابل قبولی برخوردار است و دانشگاه ها خدمات رفاهی مناسبی (مثل خوابگاه ها، مجموعه های ورزشی و موارد مشابه) در اختیار دانشجو قرار می دهند. موسسه ی QS یکی از موسساتی است که به این دغدغه ی دانشجویان پاسخ داده است و دانشگاه ها را در هر رشته رتبه بندی کرده است. بر اساس رتبه بندی ای که این موسسه در سال 2020 ارائه داده است، در کشور کانادا بیست و یک دانشگاه وجود دارند که رشته ی فیزیک را ارائه می دهند. برای همین است که دانشجو دست بسیار بازی را برای انتخاب دارد و می تواند از بین گزینه های بسیار متنوعی دست به انتخاب بزند. بر طبق معیار QS ده دانشگاه برتر کانادا در رشته ی فیزیک عبارتند از:

دانشگاه تورنتو

دانشگاه بریتیش کلمبیا

دانشگاه مک گیل

دانشگاه واترلو

دانشگاه آلبرتا

دانشگاه مک مستر

دانشگاه مونترال

دانشگاه کویینز

دانشگاه سایمون فریزر

دانشگاه کلگری

گرایش های رشته فیزیک در کانادا

دانش بشر از جهان به نسبت زمانی که آن را ترکیبی از چهار عنصر آب، هوا، خاک و آتش می دید بسیار گسترده تر شده است. در طی تاریخ، بشر تلاش کرده است تا گره از معمای دنیا بگشاید و دریابد که جهان چگونه کار می کند. در نتیجه ی این تلاش، دانش فیزیک نیز روز به روز فربه تر و گسترده تر شده است. نتیجه ی این مسئله آن است که اکنون گرایش های بسیار متعددی در فیزیک به وجود آمده اند که هر کدام به بررسی بخشی از کیهان می پردازند. این گرایش ها به دانشجو کمک می کنند تا با خیال راحت گرایشی را انتخاب کند که بیش از همه به آن علاقه دارد و در این گرایش صاحب تخصص شود. در این قسمت برخی از مهمترین گرایش های فیزیک را گردآوری کرده ایم. نکته ی مهمی که می بایست در ذهن داشته باشید این نکته است که گرایش های فیزیک تنها به مواردی که در این جا آورده شده محدود نمی شوند و علی الخصوص در مقطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) ممکن است با گرایش های بسیار بیشتری روبرو شوید.

  • فیزیک کلاسیک
  • فیزیک مدرن
  • فیزیک هسته ای
  • ژئوفیزیک
  • بیوفیزیک
  • مکانیک
  • فیزیک صوت
  • فیزیک نور
  • ترمودینامیک
  • اخترفیزیک

بهترین استان های کانادا برای کار بعد از فراغت از رشته فیزیک

انتخاب استان درست این مزیت را برای دانشجو به همراه خواهد داشت که در جایی زندگی کند که فرصت های شغلی بیش از جای دیگر برای او فراهم است و حقوق بسیار بیشتری را دریافت کند. دو استان آلبرتا و انتاریو بهترین استان های کانادا برای کار بعد از فراغت از رشته ی فیزیک است. متخصصان علم فیزیک، در استان آلبرتا در حدود 174000 دلار کانادا در سال و در استان انتاریو در حدود 110000 دلار کانادا در سال درآمد دارند که بیشترین حقوقی است که فیزیکدانان در این کشور به خود اختصاص می دهند.

همچنین درباره کار در آلبرتا و کار در آنتاریو بخوانید.

کد مشاغل رشته فیزیک در کانادا

اداره ی مشاغل کانادا شغل های مرتبط با رشته ی فیزیک را در کد 2111 دسته بندی کرده است. بر اساس این دسته بندی، کسانی که از رشته ی فیزیک در کانادا فارغ التحصیل شده اند می توانند مشاغلی مثل فیزیکدان صوت، فیزیکدان آیروداینامیک، منجم، فیزیکدان جو، فیزیکدان زیستی، کیهان شناس، فیزیکدان الکتریسیته و مغناطیس،  فیزیکدان سیالات، فیزیکدان موج کوتاه، فیزیکدان مولکولی، فیزیکدان نانوتکنولوژی، فیزیکدان رآکتور و فیزیکدان فضایی را بر عهده بگیرند.

همچنین درباره طبقه بندی ملی مشاغل کانادا بخوانید.

مسیر شغلی رشته فیزیک در کانادا

برای آن که بتوانید بعد از فارغ التحصیلی از رشته ی فیزیک در کانادا در شغلی متناسب با مدرک تحصیلی خود مشغول به کار بشوید، عموما لازم است که مدرک کارشناسی ارشد و یا دکتری فیزیک، فیزیک مهندسی و یا رشته های مشابه را داشته باشید. برای کار در زمینه های مرتبط با اخترفیزیک و فیزیک نجومی، لازم است که در رشته ای مرتبط با این مدرک از مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتری فارغ التحصیل شده باشید. بنابراین، می توانید پس از فارغ التحصیلی، به سرعت وارد بازار کار شوید و بخت خود را در زندگی حرفه ای مرتبط با فیزیک بیازمایید.

همچنین بخوانید: بازار کار فیزیک در کانادا

وظایف شغلی رشته فیزیک در کانادا

بر اساس توضیحاتی که اداره ی مشاغل کانادا ارائه داده است، فارغ التحصیلان فیزیک در زندگی حرفه ای خود در قامت یک فیزیکدان، یکی یا چندتا از وظایف زیر را بر عهده می گیرند:

  • طراحی و انجام تحقیقات در فیزیک نظری و آزمایشگاهی
  • انجام تحلیل بر روی اطلاعات حاصله از آزمایش ها و آماده سازی گزارش های تحقیقاتی
  • عضویت در گروه های تحقیقاتی به منظور طراحی و توسعه ابزارهای آزمایشگاهی، صنعتی و یا دارویی
  • طراحی و انجام رصدها
  • انجام تحلیل های جزیی و توسعه ی مدل های عددی برای گسترش دانش در زمینه ی فضا

زمینه های کاری فارغ التحصیلان رشته فیزیک در کانادا

یک فیزیک دان در زندگی حرفه ای خود در کانادا می تواند در این زمینه ها مشغول به کار شود:

  • تدریس در دانشگاه ها
  • تحقیق و پژوهش و کار در موسسات تحقیقات و پژوهشی علمی، موزه ها و رصدخانه ها
  • صنعت پزشکی
  • علوم ارتباطات
  • تحلیل های مالی (بانک ها و بازارهای بورسی)
  • صنایع کامپیوتری (طراحی چیپ ها)
  • اداره های دولتی (مثل آژانس فضایی کانادا و یا وزارت دفاع ملی کانادا)

حداقل و حداکثر حقوق فارغ التحصیلان رشته فیزیک در کانادا

میزان حقوق متوسط فیزیکدانان در کشور کانادا در حدود 112720 دلار کانادا در سال است. این مسئله به این معنی است که فیزیکدانان به طور متوسط در هر ساعت در کشور کانادا 57.81 دلار حقوق می گیرند. میزان حقوق پایه برای فیزیکدانان در کانادا از 74764 دلار کانادا در سال شروع می شود و می تواند به 174993 دلار کانادا در سال نیز برسد.

درباره درآمد در کانادا بخوانید.

مهارت های مورد نیاز برای کار فارغ التحصیلان فیزیک در کانادا

برای آن که بتوانید به عنوان یک فیزیکدان در کانادا بخت خود را در زندگی حرفه ای بیازمایید و در کار خود به موفقیت برسید، می بایست این مهارت ها را داشته باشید:

  • دانش قوی ریاضی
  • دانش تخصصی در فیزیک
  • اطلاع از دانش مهندسی و فناوری
  • توانایی تفکر تحلیلی
  • توانایی تفکر شفاف با بهره گیری از منطق و استدلال
  • توانایی برقراری ارتباط مکتوب و شفاهی

جدول اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا

(جهت مشاهده همه ستون های جدول درون موبایل، جدول را به راست بکشید)

دانشگاه/وبسایتبرنامه هاددلاینتوضیحات
اپلیکیشن
الزاماتشهریهبورسیه‌ها
و جوایز
وبسایت دانشگاه تورنتوبرنامه های دانشگاه تورنتوددلاین دانشگاه تورنتوتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه تورنتوالزامات دانشگاه تورنتوبورسیه ها و جوایز دانشگاه تورنتو
وبسایت دانشگاه بریتیش کلمبیابرنامه های دانشگاه بریتیش کلمبیاددلاین دانشگاه بریتیش کلمبیاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه بریتیش کلمبیاالزامات دانشگاه بریتیش کلمبیاشهریه دانشگاه بریتیش کلمبیابورسیه ها و جوایز دانشگاه بریتیش کلمبیا
وبسایت دانشگاه مک گیلبرنامه های دانشگاه مک گیلددلاین دانشگاه مک گیلتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مک گیلالزامات دانشگاه مک گیلشهریه دانشگاه مک گیلبورسیه ها و جوایز دانشگاه مک گیل
وبسایت دانشگاه مک مستربرنامه های دانشگاه مک مستر
وبسایت دانشگاه مونترالبرنامه های دانشگاه مونترالددلاین دانشگاه مونترالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مونترالالزامات دانشگاه مونترالبورسیه ها و جوایز دانشگاه مونترال
وبسایت دانشگاه آلبرتابرنامه های دانشگاه آلبرتاددلاین دانشگاه آلبرتاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آلبرتاالزامات دانشگاه آلبرتاشهریه دانشگاه آلبرتابورسیه ها و جوایز دانشگاه آلبرتا
وبسایت دانشگاه اتاوابرنامه های دانشگاه اتاواددلاین دانشگاه اتاواتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه اتاواالزامات دانشگاه اتاواشهریه دانشگاه اتاوابورسیه ها و جوایز دانشگاه اتاوا
وبسایت دانشگاه سایمون فریزربرنامه های دانشگاه سایمون فریزرددلاین دانشگاه سایمون فریزرالزامات دانشگاه سایمون فریزر
وبسایت دانشگاه واترلوبرنامه های دانشگاه واترلوددلاین دانشگاه واترلوتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه واترلوالزامات دانشگاه واترلوشهریه دانشگاه واترلوبورسیه ها و جوایز دانشگاه واترلو
وبسایت دانشگاه وسترن انتاریوددلاین دانشگاه وسترن انتاریوالزامات دانشگاه وسترن انتاریوشهریه دانشگاه وسترن انتاریوبورسیه ها و جوایز دانشگاه وسترن انتاریو
وبسایت دانشگاه دالهاوزیبرنامه های دانشگاه دالهاوزیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه دالهاوزیالزامات دانشگاه دالهاوزیبورسیه ها و جوایز دانشگاه دالهاوزی
وبسایت دانشگاه لاوالبرنامه های دانشگاه لاوالددلاین دانشگاه لاوالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه لاوالالزامات دانشگاه لاوالشهریه دانشگاه لاوالبورسیه ها و جوایز دانشگاه لاوال
وبسایت دانشگاه کویینزبرنامه های دانشگاه کویینزددلاین دانشگاه کویینزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کویینزالزامات دانشگاه کویینزشهریه دانشگاه کویینزبورسیه ها و جوایز دانشگاه کویینز
وبسایت دانشگاه مانیتوبابرنامه های دانشگاه مانیتوباددلاین دانشگاه مانیتوباشهریه دانشگاه مانیتوبابورسیه ها و جوایز دانشگاه مانیتوبا
وبسایت دانشگاه ویکتوریابرنامه های دانشگاه ویکتوریاددلاین دانشگاه ویکتوریاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ویکتوریاالزامات دانشگاه ویکتوریاشهریه دانشگاه ویکتوریابورسیه ها و جوایز دانشگاه ویکتوریا
وبسایت دانشگاه یورکبرنامه های دانشگاه یورکددلاین دانشگاه یورکتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه یورکالزامات دانشگاه یورکشهریه دانشگاه یورکبورسیه ها و جوایز دانشگاه یورک
وبسایت دانشگاه گوئلفبرنامه های دانشگاه گوئلفددلاین دانشگاه گوئلفتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه گوئلفالزامات دانشگاه گوئلفشهریه دانشگاه گوئلفبورسیه ها و جوایز دانشگاه گوئلف
وبسایت دانشگاه ساسکاچوانبرنامه های دانشگاه ساسکاچوانددلاین دانشگاه ساسکاچوانتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ساسکاچوانالزامات دانشگاه ساسکاچوانشهریه دانشگاه ساسکاچوانبورسیه ها و جوایز دانشگاه ساسکاچوان
وبسایت دانشگاه کارلتونبرنامه های دانشگاه کارلتونددلاین دانشگاه کارلتونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کارلتونشهریه دانشگاه کارلتونبورسیه ها و جوایز دانشگاه کارلتون
وبسایت دانشگاه کنکوردیابرنامه های دانشگاه کنکوردیاددلاین دانشگاه کنکوردیاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کنکوردیاالزامات دانشگاه کنکوردیاشهریه دانشگاه کنکوردیابورسیه ها و جوایز دانشگاه کنکوردیا
وبسایت دانشگاه مموریال نیوفاندلندبرنامه های دانشگاه مموریال نیوفاندلندددلاین دانشگاه مموریال نیوفاندلندتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مموریال نیوفاندلندالزامات دانشگاه مموریال نیوفاندلندشهریه دانشگاه مموریال نیوفاندلندبورسیه ها و جوایز دانشگاه مموریال نیوفاندلند
وبسایت دانشگاه تکنولوژی انتاریوبرنامه های دانشگاه تکنولوژی انتاریوددلاین دانشگاه تکنولوژی انتاریوتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه تکنولوژی انتاریوالزامات دانشگاه تکنولوژی انتاریوشهریه دانشگاه تکنولوژی انتاریوبورسیه ها و جوایز دانشگاه تکنولوژی انتاریو
وبسایت دانشگاه کبک مونترالبرنامه های دانشگاه کبک مونترالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک مونترالالزامات دانشگاه کبک مونترالشهریه دانشگاه کبک مونترالبورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک مونترال
وبسایت دانشگاه رجاینابرنامه های دانشگاه رجایناددلاین دانشگاه رجایناتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه رجایناالزامات دانشگاه رجایناشهریه دانشگاه رجاینابورسیه ها و جوایز دانشگاه رجاینا
وبسایت دانشگاه وینزوربرنامه های دانشگاه وینزورالزامات دانشگاه وینزورشهریه دانشگاه وینزوربورسیه ها و جوایز دانشگاه وینزور
وبسایت دانشگاه لیکهدبرنامه های دانشگاه لیکهدددلاین دانشگاه لیکهدتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه لیکهدالزامات دانشگاه لیکهدشهریه دانشگاه لیکهدبورسیه ها و جوایز دانشگاه لیکهد
وبسایت دانشگاه رایرسونبرنامه های دانشگاه رایرسونددلاین دانشگاه رایرسونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه رایرسونالزامات دانشگاه رایرسونشهریه دانشگاه رایرسونبورسیه ها و جوایز دانشگاه رایرسون
وبسایت دانشگاه سنت فرانسیس خاویربرنامه های دانشگاه سنت فرانسیس خاویرددلاین دانشگاه سنت فرانسیس خاویرتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت فرانسیس خاویرالزامات دانشگاه سنت فرانسیس خاویرشهریه دانشگاه سنت فرانسیس خاویربورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت فرانسیس خاویر
وبسایت دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیبرنامه های دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیددلاین دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیالزامات دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیشهریه دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالیبورسیه ها و جوایز دانشگاه بریتیش کلمبیای شمالی
وبسایت دانشگاه شربروکتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه شربروک
وبسایت دانشگاه کلگریبرنامه های دانشگاه کلگریددلاین دانشگاه کلگریتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کلگریالزامات دانشگاه کلگریشهریه دانشگاه کلگریبورسیه ها و جوایز دانشگاه کلگری
وبسایت دانشگاه براکبرنامه های دانشگاه براکددلاین دانشگاه براکتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه براکالزامات دانشگاه براکشهریه دانشگاه براکبورسیه ها و جوایز دانشگاه براک
وبسایت دانشگاه آکادیابرنامه های دانشگاه آکادیاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آکادیاشهریه دانشگاه آکادیابورسیه ها و جوایز دانشگاه آکادیا
وبسایت دانشگاه آلگومابرنامه های دانشگاه آلگوماددلاین دانشگاه آلگوماتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آلگوماالزامات دانشگاه آلگوماشهریه دانشگاه آلگومابورسیه ها و جوایز دانشگاه آلگوما
وبسایت دانشگاه آتاباسکابرنامه های دانشگاه آتاباسکاددلاین دانشگاه آتاباسکاتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آتاباسکاالزامات دانشگاه آتاباسکاشهریه دانشگاه آتاباسکابورسیه ها و جوایز دانشگاه آتاباسکا
وبسایت دانشگاه بوثبرنامه های دانشگاه بوثددلاین دانشگاه بوثتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه بوثالزامات دانشگاه بوثشهریه دانشگاه بوثبورسیه ها و جوایز دانشگاه بوث
وبسایت دانشگاه براندونبرنامه های دانشگاه براندونددلاین دانشگاه براندونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه براندونالزامات دانشگاه براندونشهریه دانشگاه براندونبورسیه ها و جوایز دانشگاه براندون
وبسایت دانشگاه منونایتبرنامه های دانشگاه منونایتددلاین دانشگاه منونایتتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه منونایتالزامات دانشگاه منونایتشهریه دانشگاه منونایتبورسیه ها و جوایز دانشگاه منونایت
وبسایت دانشگاه کیپ برتونبرنامه های دانشگاه کیپ برتونددلاین دانشگاه کیپ برتونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کیپ برتونالزامات دانشگاه کیپ برتونشهریه دانشگاه کیپ برتونبورسیه ها و جوایز دانشگاه کیپ برتون
وبسایت دانشگاه کپیلانوبرنامه های دانشگاه کپیلانوتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کپیلانوالزامات دانشگاه کپیلانوشهریه دانشگاه کپیلانوبورسیه ها و جوایز دانشگاه کپیلانو
وبسایت دانشگاه کراندالبرنامه های دانشگاه کراندالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کراندالالزامات دانشگاه کراندالشهریه دانشگاه کراندالبورسیه ها و جوایز دانشگاه کراندال
وبسایت کالج دانشگاهی دومینیکنالزامات کالج دانشگاهی دومینیکنشهریه کالج دانشگاهی دومینیکنبورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی دومینیکن
وبسایت دانشگاه هنر و طراحی امیلی کاربرنامه های دانشگاه هنر و طراحی امیلی کارددلاین دانشگاه هنر و طراحی امیلی کارتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه هنر و طراحی امیلی کارشهریه دانشگاه هنر و طراحی امیلی کاربورسیه ها و جوایز دانشگاه هنر و طراحی امیلی کار
وبسایت دانشگاه فرست نیشنزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه فرست نیشنزبورسیه ها و جوایز دانشگاه فرست نیشنز
وبسایت کالج دانشگاهی هورنبرنامه های کالج دانشگاهی هورنددلاین کالج دانشگاهی هورنتوضیحات اپلیکیشن کالج دانشگاهی هورنالزامات کالج دانشگاهی هورنبورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی هورن
وبسایت دانشگاه کینگزوودبرنامه های دانشگاه کینگزوودتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کینگزوودالزامات دانشگاه کینگزوودشهریه دانشگاه کینگزوودبورسیه ها و جوایز دانشگاه کینگزوود
وبسایت دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنبرنامه های دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنددلاین دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنالزامات دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنشهریه دانشگاه پلی تکنیک کوانتلنبورسیه ها و جوایز دانشگاه پلی تکنیک کوانتلن
وبسایت دانشگاه لارنتینبرنامه های دانشگاه لارنتینددلاین دانشگاه لارنتینتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه لارنتینالزامات دانشگاه لارنتینشهریه دانشگاه لارنتینبورسیه ها و جوایز دانشگاه لارنتین
وبسایت دانشگاه مک ایوانبرنامه های دانشگاه مک ایوانددلاین دانشگاه مک ایوان
وبسایت دانشگاه مونت آلیسونبرنامه های دانشگاه مونت آلیسونددلاین دانشگاه مونت آلیسونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مونت آلیسونالزامات دانشگاه مونت آلیسونشهریه دانشگاه مونت آلیسونبورسیه ها و جوایز دانشگاه مونت آلیسون
وبسایت دانشگاه مانت سنت وینسنتبرنامه های دانشگاه مانت سنت وینسنتددلاین دانشگاه مانت سنت وینسنتتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مانت سنت وینسنتشهریه دانشگاه مانت سنت وینسنتبورسیه ها و جوایز دانشگاه مانت سنت وینسنت
وبسایت دانشگاه مونت رویالبرنامه های دانشگاه مونت رویالددلاین دانشگاه مونت رویالتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مونت رویالالزامات دانشگاه مونت رویالشهریه دانشگاه مونت رویالبورسیه ها و جوایز دانشگاه مونت رویال
وبسایت موسسه تکنولوژی نیویورکبرنامه های موسسه تکنولوژی نیویورکددلاین موسسه تکنولوژی نیویورکتوضیحات اپلیکیشن موسسه تکنولوژی نیویورکالزامات موسسه تکنولوژی نیویورکشهریه موسسه تکنولوژی نیویورکبورسیه ها و جوایز موسسه تکنولوژی نیویورک
وبسایت دانشگاه نیپیسینگبرنامه های دانشگاه نیپیسینگددلاین دانشگاه نیپیسینگتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه نیپیسینگالزامات دانشگاه نیپیسینگشهریه دانشگاه نیپیسینگبورسیه ها و جوایز دانشگاه نیپیسینگ
وبسایت دانشگاه اکادبرنامه های دانشگاه اکادددلاین دانشگاه اکادتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه اکادالزامات دانشگاه اکادشهریه دانشگاه اکادبورسیه ها و جوایز دانشگاه اکاد
وبسایت دانشگاه ردیمربرنامه های دانشگاه ردیمرددلاین دانشگاه ردیمرتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ردیمرالزامات دانشگاه ردیمرشهریه دانشگاه ردیمربورسیه ها و جوایز دانشگاه ردیمر
وبسایت دانشگاه سنت پاولبرنامه های دانشگاه سنت پاولددلاین دانشگاه سنت پاولتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت پاولالزامات دانشگاه سنت پاولشهریه دانشگاه سنت پاولبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت پاول
وبسایت دانشگاه سنت ماریزبرنامه های دانشگاه سنت ماریزالزامات دانشگاه سنت ماریز
وبسایت دانشگاه سنت توماسددلاین دانشگاه سنت توماستوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت توماسالزامات دانشگاه سنت توماسشهریه دانشگاه سنت توماسبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت توماس
وبسایت دانشگاه سنت استفانزبرنامه های دانشگاه سنت استفانزددلاین دانشگاه سنت استفانزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت استفانزالزامات دانشگاه سنت استفانزشهریه دانشگاه سنت استفانزبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت استفانز
وبسایت کالج دانشگاهی کینگزبرنامه های کالج دانشگاهی کینگزددلاین کالج دانشگاهی کینگزتوضیحات اپلیکیشن کالج دانشگاهی کینگزالزامات کالج دانشگاهی کینگزشهریه کالج دانشگاهی کینگزبورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی کینگز
وبسایت دانشگاه کالج کینگزبرنامه های دانشگاه کالج کینگزددلاین دانشگاه کالج کینگزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کالج کینگزالزامات دانشگاه کالج کینگزشهریه دانشگاه کالج کینگزبورسیه ها و جوایز دانشگاه کالج کینگز
وبسایت دانشگاه تامسون ریورزبرنامه های دانشگاه تامسون ریورزددلاین دانشگاه تامسون ریورزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه تامسون ریورزالزامات دانشگاه تامسون ریورزشهریه دانشگاه تامسون ریورزبورسیه ها و جوایز دانشگاه تامسون ریورز
وبسایت دانشگاه ترنتبرنامه های دانشگاه ترنتددلاین دانشگاه ترنتتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ترنتالزامات دانشگاه ترنتشهریه دانشگاه ترنتبورسیه ها و جوایز دانشگاه ترنت
وبسایت دانشگاه ترینیتی وسترنبرنامه های دانشگاه ترینیتی وسترنددلاین دانشگاه ترینیتی وسترنتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ترینیتی وسترنالزامات دانشگاه ترینیتی وسترنشهریه دانشگاه ترینیتی وسترنبورسیه ها و جوایز دانشگاه ترینیتی وسترن
وبسایت کالج دانشگاهی تیندالبرنامه های کالج دانشگاهی تیندالددلاین کالج دانشگاهی تیندالتوضیحات اپلیکیشن کالج دانشگاهی تیندالالزامات کالج دانشگاهی تیندالشهریه کالج دانشگاهی تیندالبورسیه ها و جوایز کالج دانشگاهی تیندال
وبسایت دانشگاه مونکتونددلاین دانشگاه مونکتونتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه مونکتونالزامات دانشگاه مونکتونشهریه دانشگاه مونکتونبورسیه ها و جوایز دانشگاه مونکتون
وبسایت دانشگاه کبک اوتاوایسبرنامه های دانشگاه کبک اوتاوایسددلاین دانشگاه کبک اوتاوایستوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک اوتاوایسالزامات دانشگاه کبک اوتاوایسشهریه دانشگاه کبک اوتاوایسبورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک اوتاوایس
وبسایت دانشگاه سنت بونیفیسبرنامه های دانشگاه سنت بونیفیسددلاین دانشگاه سنت بونیفیستوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت بونیفیسالزامات دانشگاه سنت بونیفیسشهریه دانشگاه سنت بونیفیسبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت بونیفیس
وبسایت دانشگاه کبک تراویس ریورزتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک تراویس ریورزشهریه دانشگاه کبک تراویس ریورزبورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک تراویس ریورز
وبسایت دانشگاه کبک ریموسکیبرنامه های دانشگاه کبک ریموسکیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک ریموسکیالزامات دانشگاه کبک ریموسکیشهریه دانشگاه کبک ریموسکیبورسیه ها و جوایز دانشگاه کبک ریموسکی
وبسایت دانشگاه سنت آنبرنامه های دانشگاه سنت آنددلاین دانشگاه سنت آنتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه سنت آنالزامات دانشگاه سنت آنشهریه دانشگاه سنت آنبورسیه ها و جوایز دانشگاه سنت آن
وبسایت دانشگاه کبک چیکوتیمیبرنامه های دانشگاه کبک چیکوتیمیددلاین دانشگاه کبک چیکوتیمیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کبک چیکوتیمیالزامات دانشگاه کبک چیکوتیمیشهریه دانشگاه کبک چیکوتیمی
وبسایت دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکبرنامه های دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکددلاین دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکالزامات دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکشهریه دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبکبورسیه ها و جوایز دانشگاه آبیتیبی تمیسکامینگ کبک
وبسایت دانشگاه کانادا وستبرنامه های دانشگاه کانادا وستبرای اطلاع از ددلاین، با دفتر دانشگاه تماس بگیرید: تماس با دانشگاه کانادا وستتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه کانادا وستالزامات دانشگاه کانادا وستشهریه دانشگاه کانادا وستبورسیه ها و جوایز دانشگاه کانادا وست
وبسایت دانشگاه لتبریجبرنامه های دانشگاه لتبریجددلاین دانشگاه لتبریجتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه لتبریجبورسیه ها و جوایز دانشگاه لتبریج
وبسایت دانشگاه پرنس ادواردبرنامه های دانشگاه پرنس ادواردددلاین دانشگاه پرنس ادواردتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه پرنس ادواردالزامات دانشگاه پرنس ادواردشهریه دانشگاه پرنس ادواردبورسیه ها و جوایز دانشگاه پرنس ادوارد
وبسایت دانشگاه وینیپگبرنامه های دانشگاه وینیپگددلاین دانشگاه وینیپگتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه وینیپگالزامات دانشگاه وینیپگشهریه دانشگاه وینیپگ
وبسایت کالج دانشگاهی شمالبرنامه های کالج دانشگاهی شمالددلاین کالج دانشگاهی شمالتوضیحات اپلیکیشن کالج دانشگاهی شمالالزامات کالج دانشگاهی شمالشهریه کالج دانشگاهی شمال
وبسایت دانشگاه فریزر ولیبرنامه های دانشگاه فریزر ولیددلاین دانشگاه فریزر ولیتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه فریزر ولیالزامات دانشگاه فریزر ولیشهریه دانشگاه فریزر ولیبورسیه ها و جوایز دانشگاه فریزر ولی
وبسایت دانشگاه ونکوور آیلندبرنامه های دانشگاه ونکوور آیلندددلاین دانشگاه ونکوور آیلندتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ونکوور آیلندالزامات دانشگاه ونکوور آیلندشهریه دانشگاه ونکوور آیلند
وبسایت دانشگاه ویلفرد لوریهبرنامه های دانشگاه ویلفرد لوریهددلاین دانشگاه ویلفرد لوریهتوضیحات اپلیکیشن دانشگاه ویلفرد لوریهالزامات دانشگاه ویلفرد لوریهشهریه دانشگاه ویلفرد لوریهبورسیه ها و جوایز دانشگاه ویلفرد لوریه

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

شرایط خود را بسنجید!

نمی دانید از کجا شروع کنید؟ مشاوران ما برای راهنمایی شما آماده هستند!

سوالات متداول

در کدام دانشگاه‌های کانادا رشته فیزیک ارائه می‌شود؟

بهترین دانشگاه‌های کانادا در رشته فیزیک:
دانشگاه تورنتو
دانشگاه بریتیش کلمبیا
دانشگاه مک گیل
دانشگاه آلبرتا
دانشگاه ویکتوریا
دانشگاه واترلو
دانشگاه سایمون فریزر
دانشگاه مونترال

با مدرک فیزیک در کانادا می‌شود چه کاری‌هایی کرد؟

انجام تحقیق و توسعه در زمینه ارتباطات از راه دور، صنعت خودرو، رایانه، معدن، دفاع، فضا، صنعت هسته‌ای و بیمارستان‌ها. همچنین می‌توان از رشته فیزیک برای مدارک بیشتر مهندسی، معماری، پزشکی، داروسازی، دامپزشکی یا حقوق استفاده کرد.

چه مباحثی در رشته فیزیک در کانادا خوانده می‌شود؟

عناوین اصلی فیزیک شامل برق و مغناطیس، فضا و زمان، ترمودینامیک، فیزیک کوانتوم، نسبیت، ژئوفیزیک، دینامیک سیالات، نجوم و زمین‌شناسی است.

سخت‌ترین شاخه‌های فیزیک در کانادا کدامند؟

مکانیک کوانتومی
 الکترومغناطیس
حرکت پرتابه
نظریه ریسمان
الکترونیک
نسبیت عام
سرعت نسبی
تابش – تشعشع

آیا رشته فیزیک در کانادا خواهانی دارد؟

فیزیکدانان در سراسر کانادا جذب بازار کار می‌شوند و ممکن است بتوانید ویزای اقامت دائم کانادا را حتی بدون پیشنهاد شغلی بگیرید. اگر شما یک فیزیکدان هستید و به عنوان فیزیکدان مشغول به کارید، می‌توانید صلاحیت مهاجرت به کانادا را داشته باشید.

آیا پیدا کردن شغل با رشته فیزیک در کانادا سخت است؟ر

بیش از 50٪ کسانی که دکترای فیزیک می‌گیرند، اغلب به دلیل دشواری در یافتن شغل، فیزیکدان نمی‌شوند. گرایش‌های فیزیک می‌توانند در زمینه‌های دیگرمشغول به کار شوند، اما اغلب این روند با دشواری بیشتری نسبت به کسانی که در رشته‌ی اصلی تحصیل کرده‌اند روبرو می‌شود.

هزینه تحصیل رشته فیزیک در کانادا چقدر است؟

در مقایسه با بسیاری کشورها، تحصیل در کانادا بسیار مقرون به صرفه است. برای پوشش شهریه احتمالاً سالیانه به 20000 تا 30000 دلار کانادا نیاز خواهید داشت. این به طور متوسط است و می‌توان با توجه به موسسه و برنامه‌های تحصیلی متفاوت باشد.

چند سال طول می‌کشد تا در رشته فیزیک در کانادا فارغ‌التحصیل شویم؟

کسانی که فیزیک می‌خوانند در سه یا چهار سال با لیسانس علوم (BSc) فارغ‌التحصیل می‌شوند. بعضی از دانشگاه‌ها گزینه ادامه تحصیل برای یک یا دو سال اضافی، فارغ‌التحصیل شدن با کارشناسی ارشد فیزیک (MPhys) یا کارشناسی ارشد علوم (MSci) را نیز پیشنهاد می‌کنند.

شغل‌های موجود برای فرد فارغ‌التحصیل رشته فیزیک در کانادا کدامند؟

شغل‌های موجود برای دارندگان مدرک لیسانس فیزیک و مهندسی شامل:
اپراتور شتاب‌دهنده
مهندس برنامه‌ها
تحلیلگر داده
مهندس طراح
معلم فیزیک دبیرستان
مشاور فناوری اطلاعات
تکنیسین آزمایشگاه
مهندس لیزر

طول دوره‌ی دکترا در رشته فیزیک کانادا چقدر است؟

4 تا 5 سال
دانشجویانی که مایل به تکمیل دکترای فیزیک هستند بین چهار تا پنج سال طول بکشد و برای پایان‌نامه خود به دو سال مطالعه در کلاس همراه با دو تا سه سال دیگر کار تحقیقی و آزمایشگاهی نیاز دارند.

دیدگاهتان را بنویسید