اپلای شنوایی سنجی

اپلای رشته شنوایی سنجی
رزرو وقت مشاوره

یکی از اصلی ترین و حیاتی ترین اعضای بدن، گوش است که اهمیت زیادی در برقراری ارتباط میان انسان ها و محیط اطراف و سایر انسان های دیگر دارد. رشته شنوایی سنجی یکی از پرکاربردترین و پر طرفدار ترین رشته های پیرا پزشکی است که داوطلبان با داشتن دیپلم تجربی می توانند در آزمون های مخصوصی که برای ثبت نام رشته شنوایی سنجی برگزار می شود، شرکت کنند.

رشته شنوایی سنجی هر ساله داوطلبان زیادی برای ادامه تحصیل و اپلای در برترین دانشگاه های جهان دارد. اما توجه داشته باشید که این رشته نیز مانند بسیاری دیگر از رشته ها نیازمند به دانستن شرایط و الزامات ویژه ای برای ادامه تحصیل دارد. بنابراین در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته شنوایی سنجی در اختیار شما قرار دهیم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای شنوایی سنجی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته شنوایی سنجی

رشته شنوایی سنجی و شنوایی شناسی، علم اندازه گیری حد شنوایی برای تغییر شدت صداهایی از جمله آستانه ها و فرکانس های متفاوت است. به طور معمول آزمایش های شنوایی سنجی برای تعیین میزان شنوایی فرد بیمار، از طریق دستگاه های مختلف شنوایی سنجی صورت می گیرد. اما گاهی ممکن از طریق دیگری مانند ادیومتری گفتاری نیز این تست ها صورت گیرند. نتایج آزمایش های شنوایی سنجی برای تشخیص کم شنوایی یا بیماری های مختلف گوش انجام می شوند و نتایج آزمایش روی نمودار شنوایی (نموداری که میزان از دست رفتگی حس شنوایی را می سنجد) نمایش داده می شود. برای اینکه بتوانید یک متخصص شنوایی سنج شوید، باید به تحصیل در رشته زیست پزشکی، علوم زیستی، علوم بهداشتی یا یک رشته مرتبط در دانشگاه بپردازید و سپس در مقطع تحصیلات تکمیلی رشته شنوایی سنجی را ادامه دهید. البته تحصیل در رشته شنوایی سنجی به صورت مستقیم در مقطع کارشناسی نیز در بسیاری از دانشگاه ها تدریس می شود. فارغ التحصیلان رشته شنوایی سنجی در نهایت قادر به تشخیص، ارزیابی، پیشگیری از اختلالات شنوایی، ارائه راه هایی برای حفاظت از گوش و حفظ تعادل و توانبخشی خواهند بود.

درباره رشته های پرطرفدار در کانادا بیشتر بدانید.

افراد به دلایل مختلفی مانند عوامل ارثی، ژنتیکی یا حادثه می توانند دچار اختلالات شنوایی شوند. به طور کلی افراد با کهولت سن نیز دچار مشکلات شنوایی می شوند. تحقیقات نشان می دهد بیش از ۲۵ درصد از افراد بالای ۵۰ سال کم شنوایی را تجربه می کنند و همین امر باعث می شود نیاز به وجود متخصصان شنوایی سنجی در کشورهای پیر جهان بیشتر شود. رشته شنوایی سنجی به عنوان یکی از رشته های علوم توانبخشی، به بررسی، ارزیابی و مطالعه گوش و مجراهای داخلی گوش و تمامی مشکلات و اختلالات مربوط به آن می پردازد. شنوایی سنجان باید به شدت مسئولیت پذیر باشند و حس همدلی را برای بیمار به وجود آورند. یکی از مزیت های تحصیل در رشته شنوایی سنجی این است که رشته شنوایی سنجی با خون در ارتباط نیست و این یک مزیت مهم برای افرادی است که از خون می ترسند!

وظایف شنوایی سنجان عبارت است از:

  • مطالعه، شناسایی و اندازه گیری مشکلات شنوایی با استفاده از تجهیزات تخصصی
  • ارائه توصیه های لازم در مورد مشکلات شنوایی و تجویز داروهای لازم برای فرد بیمار
  • کمک به بیماران مبتلا به کم شنوایی و درمان آن ها
  • تجویز سمعک هم برای کودکان و هم بزرگسالان
  • انجام تحقیقات ویژه در حوزه رشته شنوایی سنجی
  • ارزیابی و مدیریت مشکلات پردازش صداها
  • توانبخشی گوش
  • ارزیابی محل کار از لحاظ استاندارد بودن برای انجام تست های مختلف شنوایی سنجی
  • توضیح به بیماران برای چگونگی استفاده از تجهیزات شنوایی سنجی
  • انجام آزمایش های مختلف مربوط به گوش و تشخیص ضایعه های احتمالی موجود در مجرای گوش و به طور کلی سیستم شنوایی
  • ارائه مشاوره به والدین افراد معلول و ارائه راهکارهای مراقبتی برای آن ها

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد رشته شنوایی سنجی می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

اپلای رشته شنوایی سنجی در خارج از کشور

افراد با توجه به اهدافی که دارند و حوزه علاقه مندی خود برای تحصیل در رشته شنوایی سنجی، اقدام به اپلای در بهترین کشورهای دنیا می کنند. آن چه فرد را برای آینده شغلی آماده می کند، تلاش و پشتکار برای تحصیلات است با این حال انتخاب یک کشور مناسب برای اپلای و ادامه تحصیل، فرد را در این مسیر یاری می کند. موسسه مهاجرتی تراست لیستی از چندین کشور برتر جهان برای تحصیل در رشته شنوایی سنجی و شرایط تحصیلی در این کشور ها و سپس کار به عنوان شنوا سنج را آماده کرده است که در جدول زیر به آن می پردازیم.

نام کشورتوضیحات
استرالیادر کشور استرالیا، شنوایی سنجان باید کارشناسی ارشد شنوایی شناسی، کارشناسی ارشد شنوایی شناسی بالینی، کارشناسی ارشد مطالعات شنوایی سنجی و یا مدارک مربوط به این رشته را داشته باشند تا بتوانند به عنوان شنوا سنج مشغول به کار شوند. اگر چه نیازی نیست شنوا سنجان در استرالیا عضو هیئت های رسمی و دولتی خاصی باشند، اما فارغ التحصیلان رشته شنوایی سنجی می توانند تحت آموزش بالینی یا کارآموزی قرار بگیرند و گواهی های معتبر جهانی در خصوص رشته شنوایی سنجی مانند (AudA) یا (ACAud) را دریافت کنند. به طور کلی متقاضیانی که برای تحصیل در رشته شنوایی سنجی برای دانشگاه های استرالیا اپلای می کنند، می توانند آینده بسیار خوبی داشته باشند.  
برزیلدر کشور برزیل، آموزش رشته شنوایی سنجی، بخشی از آسیب شناسی گفتار و شنوایی سنجی در مقطع کارشناسی به صورت دوره های ۴ ساله است. دانشگاه São Paulo در برزیل اولین دانشگاهی بود که مدرک کارشناسی شنوایی سنجی را در سال ۱۹۷۷ ارائه داد. سرانجام در ۹ دسامبر سال ۱۹۸۱، برنامه های آموزشی و حرفه آسیب شناسی گفتاری و شنوایی سنجی با جدیت بیشتری تدریس شد و این رشته از سال ۲۰۰۷ تاکنون به صورت کاملا حرفه ای آموزش داده می شود.  
کاناداافرادی که قصد اپلای در کشور کانادا برای تحصیل در رشته شنوایی سنجی را دارند، باید در ابتدا کارشناسی ارشد علوم (M.Sc.) را داشته باشند و سپس در سطح تحصیلات تکمیلی به تحصیل در رشته شنوایی سنجی بپردازند.  
بنگلادشداشتن مدرک (BSc) برای تحصیل در رشته شنوایی سنجی در کشور بنگلادش مورد نیاز است.  
هندافرادی که علاقه مند به اپلای در کشور هند برای تحصیل در رشته شنوایی سنجی هستند باید کارشناسی یا کارشناسی ارشد شنوایی سنجی دریافت کنند و سپس در شورای توانبخشی هند (RCI) ثبت نام کنند.
انگلستاناپلای و ادامه تحصیل در رشته شنوایی سنجی در کشور انگلستان ۵ مسیر انتخابی دارد:
● مدرک FdSc در شنوایی سنجی
● کارشناسی شنوایی سنجی
● کارشناسی ارشد شنوایی سنجی
● کارشناسی فیزیولوژی بالینی
● کارشناسی یکی از رشته های مربوطه به رشته شنوایی سنجی
ادامه تحصیل رشته شنوایی سنجی در خارج از کشور

ادامه تحصیل رشته شنوایی سنجی در خارج از کشور

رشته شنوایی سنجی در مقطع کارشناسی تنها دارای یک گرایش به نام شنوایی سنجی یا در برخی از کشورها با نام شنوایی شناسی است که در آن افراد با مهارت های زیادی در درمان، ارزیابی و تشخیص انواع بیماری ها آشنا می شوند. خوشبختانه رشته شنوایی سنجی در بسیاری از کشورها نیازی به گذراندن طرح و دوره کار آموزی ندارد و دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی از مقطع کارشناسی می توانند مشغول به کار شوند. اما این رشته در مقطع کارشناسی ارشد دارای سه گرایش اصلی کودکان استثنایی، شنوایی شناسی و زبان شناسی است که فرد با انتخاب یکی از این گزینه ها می توانند به صورت تخصصی رشته شنوایی سنجی را دنبال کنند. در ادامه به معروف ترین آزمایش ها و تست هایی اشاره می شود که متخصصان در گرایش های مختلف و مشاغل شنوایی سنجی از آن استفاده می کنند. گفتنی است که در ادامه به گرایش های این رشته نیز می پردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به این سایت مراجعه فرمایید.

آزمایش و تستتوضیحات
ادیومتری با تون خالصدر حقیقت ادیومتری با تون خالص یکی از رایج ترین تست های مربوط به شنوایی سنجی است که در آن متخصص شنوایی سنجی، آستانه شنوایی فرد را بررسی می کند. شنوا سنجان در این تست معمولا از دو راه هوایی و استخوانی این تست را انجام می دهند. محیطی که آزمایش در آن انجام می شود، اتاقی کاملا ساکت است. در پایان تست شنوایی سنجی میزان شنوایی و کم شنوایی فرد تعیین می شود. دستگاه هایی که برای این تست مورد استفاده قرار می گیرد، ممکن است بسته به بودجه مالی درمانگاه یا ساده و ارزان قیمت باشد یا بسیار گران قیمت. ادیومتری با تون خالص به روش هوایی: در این روش، متخصص شنوایی سنجی با قرار دادن یک هدفون روی هر دو گوش فرد بیمار، صدایی مانند بوق را برای او پخش می کند. فرد با شنیدن صدا از هرکدام از گوش های خود دست خود را بالا می برد. سپس متخصص شنوا سنج میزان فرکانس را بالاتر می برد تا فرکانس های مختلف را روی آن امتحان کند.   ادیومتری با تون خالص به روش استخوانی: در برخی از مواقع، مجرای گوش به دلایل مختلفی ممکن است بسته شود و فرد نتواند هیچ صدایی از راه گوش های خود بشنود. در این هنگام، متخصص شنوایی سنجی وسیله ای شبیه هد بند که دارای ارتعاشات مختلف است را پشت گوش فرد بیمار قرار می دهد و متخصص با ایجاد فرکانس های مختلف تکانه های مکانیکی را به فرد ایجاد می کند که به گوش منتقل می شود.  
ادیومتری گفتاری/ شنوایی سنجی گفتاریادیومتری گفتاری نیز همچون ادیومتری با تون خالص از مهم‌ترین بخش های شنوایی سنجی و از تست های پرکاربرد برای ارزیابی میزان شنوایی فرد است که توسط متخصص شنوایی سنجی مورد آزمایش قرار می گیرد. اصلی ترین تفاوت ادیومتری گفتاری با ادیومتری با تون خالص این است که در ادیومتری گفتاری از دستگاه و هدفون برای تغییر و ایجاد فرکانس استفاده نمی شود، بلکه از کلمات و گفتار برای ارزیابی میزان شنوایی فرد بیمار استفاده می شود. آزمایش ادیومتری گفتاری به این گونه است که متخصص شنوایی سنجی در شدت صوت های مختلف، کلمات متفاوتی را برای فرد بیمار می خواند و فرد باید آن کلمات را تکرار کند و در نهایت از تعداد کلمات درست فرد در فرکانس های مختلف میزان شنوایی سنجی فرد تعیین می شود.  
شنوایی شناسییکی از محبوب ترین گرایش های رشته شنوایی سنجی در مقطع کارشناسی ارشد، شنوایی شناسی است که علم مطالعه کلیه مسائل و مشکلات مربوط به شنوایی، گوش و اختلالات مربوط به‌ آن است. رشته شنوایی شناسی خود به سه گرایش شنوایی شناسی تشخیصی، شنوایی شناسی حفاظت و پیشگیری و شنوایی سنجی توابخشی تقسیم می شود که در ادامه به آن می پردازیم.  
شنوایی سنجی تشخیصیمتخصصان شنوایی سنجی تشخیصی، سیستم شنوایی گوش و تعادل فرد را بررسی می کنند.
شنوایی شناسی حفاظت و پیشگیرییکی از مهم‌ترین نکات مراقبتی از گوش، استفاده از راهکارهای پیشگیری از مشکلات برای گوش است. به همین علت متخصص شنوایی شناسی حفاظت و پیشگیری با ارائه مشاوره و برنامه های مختلف به افراد، آسیب های گوش را به حداقل می رساند و به فرد بیمار مشاوره هایی را ارائه می دهد که فرد در محیط های آلوده یا پر سر و صدا از ناحیه گوش دچار آسیب دیدگی نشود.  
شنوایی سنجی توانبخشیحوزه تخصصی شنوایی سنجان توانبخشی، روی تجویز سمعک های مناسب برای بیماران و آموزش لب خوانی برای افراد کم شنوا و ناشنوا است.  
کودکان استثناییبسیاری از علاقه مندان به رشته شنوایی سنجی گرایش کودکان استثنایی را انتخاب می کنند. متخصصان در این گرایش به ارزیابی، تشخیص و درمان بیماری های کودکان استثنایی که دچار کم شنوایی و ناشنوایی هستند، می پردازند و با ارائه راه های درمانی از پیشرفته تر شدن بیماری آن ها جلوگیری می کند. این گرایش از رشته شنوایی سنجی اهمیت زیادی در درمان کودکان دارد، چرا که در بسیاری از مواقع، درمان به موقع اختلالات شنوایی کودکان می تواند منجر به بهبودی کامل آن ها شود.  
زبان شناسیزبان شناسی نیز یکی دیگر از گرایش های رشته شنوایی سنجی در مقطع کارشناسی ارشد است که فرد با استفاده از علم زبان شناسی به درمان اختلالات تکلم فرد و به دنبال آن شنوایی او می پردازد.  

گرایش های رشته شنوایی سنجی در خارج از کشور

شنوایی شناسی به جز حوزه های اصلی که پیش تر گفته شد، گرایش های تخصصی تر و جزئی تری را دارد که در بسیاری از دانشگاه ها تدریس می شود. آشنایی با این گرایش های و حوزه های مختلف آموزشی رشته شنوایی سنجی، کمک زیادی برای انتخاب بهترین گزینه به شما می کند. در ادامه با ما همراه باشید تا به این رشته ها به طور مختصر بپردازیم. اطلاعات بیشتر را از این سایت مطالعه فرمایید.

نام مقطع و یا دوره درسیهدف از تحصیل در این رشتهمحتوای آموزشیتوضیحات تکمیلی
آسیب شناسی ارتباطی، شنوایی شناسیفراهم آوردن فرصت های یادگیری برای دانشجویان علاقه مند به رشته شنوایی شناسی برای درک این رشته و استفاده از روش های شنوایی سنجی برای کاهش آسیب هایی که منجر به کم شنوایی می شود.  مقدمه ای بر شنوایی شناسی و شنوایی سنجی، ارزیابی تست های مختلف شنوایی سنجی، آشنایی با شنوایی سنجی گفتار، آشنایی با تجهیزات مورد استفاده در رشته شنوایی سنجی، کسب مهارت تجزیه و تحلیل و تفسیر نتایجحضور در بیمارستان برای آشنایی با رشته شنوایی سنجی و کسب مهارت به صورت تجربی
علوم شنواییمعرفی مفاهیم بنیادی در علم شنوایی سنجی مربوط به صوت شناسی و شنود شناسی روانی و توانایی درک ماهیت و اختلالات و آسیب های موثر بر سیستم شنوایی.اندازه گیری و تعیین میزان صدا، آشنایی با شکل موج های پیچیده، کسب مهارت های انتقال صدا و بازتاب صدا. از دیگر برنامه های آموزشی در حوزه علوم شنوایی می توان به آشنایی با انواع اختلالات مادرزادی شنوایی، فیزیولوژی گوش و شنوایی، آسیب شناسی گوش و آشنایی با اعصاب شنوایی اشاره کرد.  اطلاعاتی در دسترس نیست
شنوایی سنجی رفتاریرشته شنوایی سنجی رفتاری، افراد مختلف را در سنین متفاوت و زمینه های بالینی گوناگون از لحاظ تکنیک های غربالگری رفتاری ارزیابی می کند.  برنامه ریزی، بررسی و تجزیه و تحلیل نیازهای احتمالی بیماران برای غربالگری شنوایی سنجی، مدیریت و نظارت بر شنوایی سنجی رفتاری/ آشنایی با سندرم های مختلفدانشجویان به دلیل حساسیت این رشته باید حداقل در ۷۵ درصد از مباحث کلاس های درس شرکت کنند و عدم حضور شرکت در کلاس های خود را جبران کنند. انجام تحقیقات بالینی، ارائه گزارش و فعالیت های گروهی از الزامات تحصیل در این حوزه است.  
شنوایی سنجی کودکانشنوایی سنجی کودکان به هدف فراهم کردن فرصت های یادگیری برای درک و ارزیابی مشکلات و اختلالات شنوایی کودکان ۱ تا ۵ سال در نظر گرفته شده است تا با پیشگیری و یا درمان به موقع این کودکان از پیشرفت بیماری شنوایی آن ها جلوگیری شود.آشنایی با مکانیسم رشد سیستم شنوایی، آشنایی با رشد شنوایی طبیعی در کودکان، غربالگری شنوایی کودکان، توانایی انجام آزمایش های شنوایی سنجی متناسب با سن کودک، انجام آزمایش فیزیولوژی، توانایی در نظر گرفتن تست های شنوایی سنجی مخصوص برای کودکان معلول و استثنایی  نیاز به حضور ۱۰۰ درصد در کلاس های عملی و حداقل ۷۵ درصد از کلاس های تئوری از الزامات اپلای در این رشته است.
شنوایی شناسی تشخیصیآشنایی با انواع آزمون های شنوایی سنجیتوانایی انجام تست های مختلف شنوایی سنجی برای تشخیص و درمان بسیاری از بیماری های مربوط به گوشنیاز به حضور ۱۰۰ درصد در کلاس های عملی و حداقل ۷۵ درصد از کلاس های تئوری از الزامات تحصیل در این رشته است.  
ارزیابی شنوایی سنجیتوسعه مهارت های بالینی در ارزیابی اولیه اختلالات شنوایی با استفاده از سمعک های مخصوص برای فرد بیمار  تشخیص بیماری شنوایی فرد بیمار، انجام تست شنوایی سنجی، تجزیه و تحلیل و تفسیر نتایج آزموننیاز به حضور دانشجو در تمامی کلاس های عملی و تئوری مگر در شرایط خاص با غیبت موجه 
ارزیابی های شنیداری اولیهتوسعه مهارت های بالینی در ارزیابی اولیه اختلالات شنوایی با استفاده از انجام تست های مختلف شنوایی سنجی  تشخیص بیماری های مربوط به گوشنیاز به حضور دانشجو در تمامی کلاس های عملی و تئوری مگر در شرایط خاص با غیبت موجه 
فناوری توانبخشیتسهیل درک نیازهای ارتباطی افراد کم شنوا و ناشنوا، ارزیابی و نظارت بر استفاده از فناوری توانبخشیاستفاده از دستگاه های مختلف برای تشخیص بیماری های گوش و ارائه مشاورهنیاز به حضور ۱۰۰ درصد در کلاس های عملی و حداقل ۷۵ درصد از کلاس های تئوری از الزامات اپلای در این رشته است.  
اختلالات پردازش شنواییفراهم آوردن فرصت های یادگیری برای تسهیل درک نظری اختلالات پردازش شنوایی در کودکانآشنایی با دیدگاه های مختلف در مورد پردازش شنوایی، فیزیولوژی شنوایی گفتار، اختلالات پردازش شنوایی، ارزیابی اختلالات پردازش شنوایی  نیاز به حضور ۱۰۰ درصد در کلاس های عملی و حداقل ۷۵ درصد از کلاس های تئوری از الزامات اپلای در این رشته است.
توانبخشی شنوایی (بزرگسالان)فراهم آوردن فرصت های یادگیری برای تسهیل درک نظری اختلالات پردازش شنوایی در بزرگسالانآشنایی با سیستم شنوایی انسان، ارزیابی و بهره مندی از دستگاه های شنوایی سنجی، آشنایی با آسیب شناسی گفتارینیاز به حضور ۱۰۰ درصد در کلاس های عملی و حداقل ۷۵ درصد از کلاس های تئوری از الزامات اپلای در این رشته است. افراد باید در دوره های عملی نیز برای کسب مهارت به صورت تجربی شرکت کنند.  
زبان اشاره و زبان ناشنوایاندرک زبان اشاره از دیدگاه زبانی و اجتماعی و ایجاد آگاهی از ناشنوایی به عنوان بخشی از مشکلات جامعه و یک بیماری رایجآشنایی با تاریخچه زبان اشاره، آشنایی با فرهنگ و زبان ناشنوایان، توانایی درک افراد ناشنوا و کمک به ایجاد مهارت های ارتباطی آن ها با دیگر اعضای جامعهنیاز به حضور ۱۰۰ درصد در کلاس های عملی و حداقل ۷۵ درصد از کلاس های تئوری از الزامات اپلای در این رشته است.  
شنوایی سنجی صنعتیفراهم کردن فرصت های یادگیری برای شنوایی سنجی، اندازه گیری میزان شنوایی گوش و کنترل بیماری  آشنایی با اثرات قرار گرفتن در معرض صدا، آشنایی با عوامل موثر بر ایجاد کاهش شنوایی فرد در محیط های شلوغ، توانایی ارائه یک برنامه اصولی و جامع برای حفاظت از گوش  نیاز به حضور ۱۰۰ درصد در کلاس های عملی و حداقل ۷۵ درصد از کلاس های تئوری از الزامات اپلای در این رشته است.
مباحث ویژه در شنوایی شناسیدرک و بررسی پیشرفت های اخیر در حوزه های ارزیابی، مدیریتی و پژوهشی رشته شنوایی شناسیآشنایی با پیشرفت های اخیر و موضوعات ویژه در ارزیابی، مدیریت و تحقیق در حوزه شنوایی شناسی و شنوایی سنجی  نیاز به حضور ۱۰۰ درصدی در تمامی جلسات برگزار شده در این دوره تحصیلی
شنوایی سنجی تحقیقاتیآشنایی دانشجویان با اصول و روش های پژوهش های اصولی در رشته شنوایی شناسیشناسایی نیازهای پژوهشی، آشنایی با جنبه های عملی روش تحقیق، بررسی روش های تحلیلی داده هاقوانین آموزشی بسته به دانشگاهی که در آن تحصیل می کنید متفاوت است.  
مطالعات بالینی شنوایی سنجی (عمومی و پیشرفته)آشنایی با عملکرد موثر در رشته شنوایی شناسی به صورت مستقلتوانایی انجام تست های مختلف شنوایی شناسی، آزمایش های پیشرفته الکتروفیزیولوژیک، پیشگیری از اختلالات شنوایی، توانایی انجام تحقیقات بالینی در حوزه شنوایی سنجی، مدیریت کم شنوایی در بزرگسالان، توانایی ارائه مشاوره به بیماران و خانواده های آن ها  نیاز به حضور ۱۰۰ درصدی در تمامی جلسات برگزار شده در این دوره تحصیلی
بهترین گرایش رشته شنوایی سنجی برای اپلای در خارج از کشور

بهترین گرایش رشته شنوایی سنجی برای اپلای در خارج از کشور

رشته ها و گرایش های شنوایی سنجی که در قسمت بالا ذکر شد همه به یک مسئله بر می گردد و آن هم درمان بیماران آسیب دیده از ناحیه گوش و مشکلات شنیداری آن هاست. بسیاری از رشته هایی که در جدول بالا ذکر شد، به صورت کاملا تخصصی هستند و تنها تفاوت های جزئی با یکدیگر دارند. به گونه ای که در برخی از دانشگاه ها این رشته ها از هم جدا نیستند و تحت عنوان یک رشته تدریس می شوند. اصلی ترین گرایش های رشته شنوایی سنجی سه گرایش کودکان استثنایی، شنوایی شناسی و زبان شناسی است که هر کدام در جایگاه خود کاربردی هستند و نمی توان تعیین کرد بهترین رشته ای که می توان برای تحصیل در آن برای دانشگاه های خارج از کشور اپلای کرد کدام است. اساسا افراد با توجه به نیاز و مشکلاتی که برای آن ها به وجود می آید به متخصصان شنوایی سنجی مراجعه می کنند و به همین دلیل نمی توان گفت که کدام گرایش بر دیگری برتری دارد.

بورسیه رشته شنوایی سنجی در خارج از کشور

دانشگاه‌ های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌ های مختلف، بورسیه‌ هایی را برای آن ها در نظر می ‌گیرند که این بورسیه ها می تواند‌ از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرد. بورسیه ها شرایط متفاوتی با یکدیگر دارند. مثلا بورسیه های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند. گاهی بورسیه ها مخصوص دانشجویان جدید الورود است و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آن ها اعطا می ‌شود.

درباره بورسیه تحصیلی کانادا و بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور بیشتر بدانید.

گاهی بورسیه های تحصیلی شکل و شمایل جدیدی به خود گرفته به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند و یا کسانی که که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید مشغول می شوند.

بعضی از دانشجویان تمایل دارند در کنار تحصیل خود به کار دانشجویی نیز مشغول شوند تا بتوانند هزینه های تحصیلی و زندگی خود را تقبل کنند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت می شوند.

لازم به ذکر است که دانشجویان می ‌توانند علاوه بر بورسیه‌ ها و کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی، وام‌ هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه ‌ها و کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی در رشته‌ ی شنوایی سنجی، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به رشته‌ ی شنوایی سنجی مطلع شوید. همچنین سایت ‌هایی طراحی شده اند که شما می ‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه ‌های رشته ‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه‌ های رشته ‌ی شنوایی سنجی به سایت ‌های  scholarships ،scholarshipportal و careeronestop مراجعه کنید.

دانشگاه های برتر رشته شنوایی سنجی در خارج از کشور

دانشگاه های برتر رشته شنوایی سنجی در خارج از کشور  

انتخاب یک دانشگاه درست برای ادامه تحصیل تاثیر زیادی در آینده شغلی فرد می گذارد. چرا که دانشجویان سال های زیادی را صرف تحصیل در رشته شنوایی سنجی می کنند و به همین علت انتخاب دانشگاه از اهمیت زیادی برخوردار است. یکی از برترین کشورهای جهان برای تحصیل در رشته شنوایی سنجی، کشور آمریکا است به همین علت در لیست زیر، به بررسی برترین دانشگاه های شنوایی سنجی آمریکا پرداخته می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

نام دانشگاهتوضیحات
دانشگاه وندربیلتدانشگاه وندربیلت در آمریکا، که به آن دانشگاه وندی هم گفته می شود، یکی از معتبرترین دانشگاه های آمریکا به شمار می رود که شهرت زیادی برای انجام تحقیقات در بسیاری از رشته های دانشگاهی خود مخصوص رشته شنوایی سنجی ارائه می دهد. دانشگاه وندربیلت آموزش رشته شنوایی سنجی را هم در مقطع کارشناسی و هم در مقطع تحصیلات تکمیلی ارائه می دهد و تخصص های ویژه ای را در زمینه حرفه های پزشکی و بهداشت، علوم اختلالات ارتباطی، شنوایی شناسی و علوم شنوایی، حرفه های پرستاری و بهداشت و ایمنی عمومی ارائه می دهد.  
دانشگاه فلوریدادانشگاه فلوریدا چهارمین دانشگاه بزرگ آمریکا به شمار می رود که بیش از ۱۰۰ رشته در مقطع کارشناسی را در ۱۶ دانشکده اصلی خود آموزش می دهد. این دانشگاه نیز در مقاطع مختلف تحصیلی به آموزش رشته شنوایی سنجی می پردازد. حوزه مطالعاتی این رشته بیشتر در زمینه های علوم اختلالات ارتباطی، شنوایی شناسی و علوم شنوایی، علوم بالینی، حرفه های پرستاری، علوم دارویی و مدیریت، حرفه های تشخیصی و درمانی پزشکی و دیگر حوزه های مربوط به رشته شنوایی سنجی است.
دانشگاه بوستوندانشگاه بوستون در ماساچوست، یکی از مشهورترین دانشگاه های آمریکا و جهان به شمار می رود که رشته های مختلفی را در ۱۷ دانشکده خود آموزش می دهد. دانشگاه بوستون در کنار آموزش عالی و ارائه مدارک اصلی در مقاطع مختلف مانند کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای شنوایی سنجی، گواهی های مختلفی را هم در این رشته اعطا می کند که علاقه مندان می توانند از آن ها استفاده کنند. مهم‌ترین رشته های مربوط به خدمات بهداشتی و درمانی در دانشگاه بوستون عبارت است از: شنوایی شناسی، حرفه های درمانی و توانبخشی، علوم شنوایی، علوم اختلالات ارتباطی، خدمات بهداشت روانی و بهداشت ایمنی عمومی.  
دانشگاه لوییویلدانشگاه لوییویل در کنتاکی آمریکا یک دانشگاه عمومی است که رشته های مختلفی را در ۱۲ دانشکده خود ارائه می دهد. دانشگاه لوییویل گواهی های مختلفی را نیز در رشته شنوایی سنجی برای دانشجویان ارائه می دهد که علاقه مندان می توانند در این دوره ها شرکت کرده و گواهی های شنوایی سنجی را دریافت کنند. رشته هایی که در حرفه علوم بهداشتی در این دانشگاه ارائه می شوند، شامل علوم اختلالاتی ارتباطی، سلامت و تناسب اندام، شنوایی شناسی و شنوایی سنجی، خدمات بهداشتی روانی، حرفه های پرستاری و حرفه های درمانی و توانبخشی است.  
دانشگاه نورث وسترنیکی از مشهورترین دانشگاه ها در سراسر جهان، دانشگاه نورث وسترن در آمریکا است که در ایالت ایلینوی واقع شده است. یکی از دلایل محبوبیت این دانشگاه برای علاقه مندان به ادامه تحصیل، سرمایه گذاری های زیاد دانشگاه نورث وسترن در بخش تحقیقات برای حوزه ها و رشته های مختلف است. حرفه های پزشکی و بهداشتی در دانشگاه نورث وسترن برای رشته شنوایی سنجی شامل آسیب شناسی گفتاری زبانی، علوم اختلالات ارتباطی، حرفه های درمانی و توانبخشی و خدمات بهداشت روانی است.  
دانشگاه تنسیدانشگاه تنسی یکی از قدیمی ترین دانشگاه های آمریکا به شمار می رود که قدمتی دیرینه در آموزش رشته های مختلف دارد. رشته شنوایی سنجی یکی از محبوب ترین برنامه های آموزشی این دانشگاه به شمار می رود که با آزمون و خطاهای فراوان به آموزش نوین در رشته شنوایی شناسی و شنوایی سنجی رسیده است.  
دانشگاه کنتیکتدانشگاه کنتیکت یکی دیگر از مشهورترین دانشگاه های آمریکا برای تحصیل در رشته شنوایی سنجی است که در ایالت کنتیکت قرار دارد. این دانشگاه آموزش رشته های گوناگون را در مقاطع تحصیلی مختلف مانند کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا ارائه می دهد. حرفه های بهداشتی و درمانی در دانشگاه کنتیکت شامل حرفه های پزشکی و بهداشتی، شنوایی شناسی و علوم شنوایی سنجی، علوم دارویی و مدیریت، حرفه های درمانی و توانبخشی است.  

درباره دانشگاه های کانادا ، رنکینگ دانشگاه های کانادا و ارزان‌ ترین دانشگاه‌ های کانادا بیشتر بدانید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته شنوایی سنجی در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای رشته شنوایی سنجی در خارج از کشور

دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند باید حتما ویزای تحصیلی داشته باشند. هر کشور، قوانین خاص خودش را برای اعطای ویزای تحصیلی برای دانشجویان دارد. مدت اعتبار ویزا بسته به کوتاه مدت و بلند مدت بودن آن ها با یکدیگر متفاوت است. به عنوان مثال اعتبار ویزاهای کوتاه مدت ممکن است از ۳ ماه تا ۳ سال باشد. دانستن این اطلاعات برای اخذ ویزا حیاتی است بنابراین یک تیم مشاوره با تجربه در این زمینه می تواند به شما در این مسیر کمک کند. موسسه مهاجرتی تراست در مدت کوتاه به شما در گرفتن ویزای تحصیلیتان کمک می کند.

درباره ویزای تحصیلی کانادا ، تمدید ویزای تحصیلی کانادا و مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.

توجه داشته باشید کشوری که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید باید کاملا با روحیات شما سازگار باشد و آشنایی نسبی با فرهنگ مردمان آن کشور داشته باشید! بنابراین قبل از هر اقدامی برای اخذ ویزا حتما در مورد کشور مقصد تحقیق کنید. نکته دیگر در مورد اخذ ویزا این است که دانش بالای زبان انگلیسی یا زبان رسمی کشور مقصد به شدت الزامی است و بدون داشتن مدرک زبان معتبر و حداقل نمره مورد نیاز، قادر به اخذ ویزا نخواهید بود. مدارک و مراحل زیر به صورت کلی برای اخذ ویزای تحصیلی در رشته شنوایی سنجی آورده شده است. در صورتی که به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز داشتید با ما تماس بگیرید.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • انتخاب رشته شنوایی سنجی
  • همراه داشتن نامه‌ ی پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌ ی آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ ی صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ ی سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در تیم تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

درباره تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا و تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.

اپلای رشته شنوایی سنجی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

  • اپلای رشته شنوایی سنجی در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

کارشناسی رشته شنوایی سنجی و آسیب شناسی زبان گفتار یک دوره ۳ ساله و به صورت تمام وقت است که در مدت ۶ ترم ارائه می شود. در بسیاری از کشورها این دوره به صورت ۴ ساله و در ۸ ترم ارائه می شود. آسیب شناسی و آسیب شناسی زبان گفتار به بررسی، ارزیابی و درمان طیف گسترده ای از اختلالات گفتار، صدا، زبان و بلع می پردازد. چنین اختلالاتی ممکن است ناشی از عوامل ساختاری و یا عملکردی باشد و یا مشکلاتی مانند سکته مغزی، آسیب سر یا سرطان های سر و گردن را نیز شامل شود. رشته شنوایی سنجی، به بیماران کمک می کند تا بر مشکلات مربوط به تلفظ، روان بودن زبان و بلع غلبه کنند. رشته شنوایی سنجی در مقطع کارشناسی، دانشجویان را برای طیف وسیعی از آموزش های عملی و تئوری آماده می کند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به این سایت مراجعه فرمایید.

بیشتر بخوانید

چگونه اپلای کنیم ، تاثیر مقاله بر اپلای ، اپلای حین سربازی ، اپلای بدون مدرک زبان ، اپلای با معدل پایین

  • اپلای رشته شنوایی سنجی در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

بسیاری از فارغ التحصیلان از رشته شنوایی سنجی در مقطع کارشناسی به سرعت وارد بازار کار می شوند و در بخش های مختلف مربوط به این رشته فعالیت خود را آغاز می کنند. اما برخی دیگر از افراد برای مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد اپلای می کنند و به صورت تخصصی تر یک حوزه را انتخاب کرده و ادامه تحصیل می دهند. افرادی که برای مقطع کارشناسی رشته شنوایی شناسی اپلای می کنند با حوزه های زیر سر و کار دارند:

شنوایی شناسی بالینی، داروشناسی، اختلالات زبان و گفتار، بیماری های کودکان، زبان تخصصی، ارزیابی شنوایی تکمیلی، شنوایی سنجی کودکان، زبان آموزی به افراد کم شنوا و ارزیابی پایه شنوایی.

درباره اپلای برای ارشد و اپلای برای ارشد مجدد بیشتر بدانید.

  • اپلای رشته شنوایی سنجی در مقطع دکتری در خارج از کشور

اگرچه فارغ التحصیلان رشته شنوایی سنجی از مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می توانند آینده بسیار خوبی داشته باشند اما بسیاری از علاقه مندان به حوزه های تحقیقی در رشته شنوایی شناسی و شنوایی سنجی، برای تحصیل در مقطع دکترا اپلای می کنند. بسیاری دیگر از افرادی که در رشته شنوایی سنجی در مقطع دکترا اپلای می کنند، به عنوان استاد دانشگاه مشغول به تدریس می شوند.

درباره اپلای برای دکتری و اپلای برای پست داک بیشتر بدانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته شنوایی سنجی در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته شنوایی سنجی در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در رشته شنوایی سنجی بسته به دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید با یکدیگر متفاوت است. موسسه مهاجرتی تراست بعد از بررسی های لازم لیست زیر را به عنوان مدارکی که بین این دانشگاه ها در رشته شنوایی سنجی مشترک است را جمع آوری کرد. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید اطلاعات جزئی تر و مدارک مورد نیاز را از دانشگاه مقصد بررسی کنید.

  • رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
  • برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
  • بسته به دانشگاهتان ۲ تا ۳ توصیه نامه نیاز دارید.
  • در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
  • داشتن انگیزه نامه نیز از اصلی ترین مدارک ارسالی شما است.
  • مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
  • ارائه مدرک زبان معتبر با حداقل نمره مورد نیاز
  • لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
  • نمرات آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه ریز نمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.

درباره مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا بیشتر بدانید.

بازار کار رشته شنوایی سنجی در خارج از کشور

شنوایی سنجان بسته به حوزه علاقه مندی خود می توانند در بخش های مختلفی مشغول به کار شوند. میزان رضایت مندی افراد به میزان درامد آن ها بستگی دارد و درامد آن ها نیز به عوامل مختلفی از جمله موارد زیر وابسته است:

  1. جایی که در آن مشغول به کار هستند
  2. میزان تجربه کاری آن ها
  3. میزان ساعات کاری آن ها
  4. کشوری که در آن کار می کنند
  5. موقعیت جغرافیایی
  6. میزان توانمندی و سطح دانش آن ها
  7. دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شده اند

درباره کار در کانادا ، قانون کار کانادا و کاریابی در کانادا بیشتر بدانید.

متخصصان شنوایی سنجی معمولا ساعات کاری منظمی دارند و در بیمارستان های دولتی و خصوصی، مطب های شخصی خود، دانشگاه ها و یا دیگر مراکز درمانی مختلف کار می کنند. فارغ التحصیلان همچنین می توانند در مراکز توانبخشی و بهزیستی، خانه بهداشت، مدارس استثنایی و یا حتی مدارس عادی و مدارس ناشنوایان نیز مشغول به کار شوند. برخی از موقعیت های شغلی موجود برای متخصصان شنوایی سنجی به شرح زیر است:

نام شغلتوضیحات
آسیب شناس گفتاراختلالاتی که در ناحیه گوش و مجرای گوش به وجود می آید، در دراز مدت می تواند منجر به عدم تکلم یا مشکلات گفتاری نیز شوند. به همین علت بسیاری از شنوایی سنجان در حوزه آسیب شناسی گفتاری نیز می توانند فعالیت داشته باشند. آسیب شناسان گفتار، به درمان بیمارانی می پردازند که از لکنت زبان رنج می برند و یا به درمان افرادی می پردازند که طی حادثه ای دچار مشکلات روحی و روانی شده و قدرت تکلم خود را از دست داده اند.  
متخصص شنوایی سنجیشنوایی سنجان متخصصان گوش هستند. این افراد به طور کلی با بیماران برای درمان مشکلات شنوایی، تعادل شنوایی و یا دیگر مشکلات مربوط به گوش سر و کار دارند.  
سرپرست بالینیسرپرستان بالینی به توسعه مهارت ها و رویکردهای مشاوره ای در زمینه شنوایی سنجی می پردازد. آن ها همچنین مسئول پرداختن به مسائل حقوقی افراد در حوزه مشاوره سلامت روان هستند.  
تکنسین شنوایی سنجیتکنسین های شنوایی سنجی، بیماران را برای آزمایش، تعویض سمعک و استفاده از تجهیزات شنوایی سنجی در تحقیقات بالینی آماده می کنند. از دیگر وظایف تکنسین های شنوایی ممکن است پاسخ دادن به تلفن ها و انجام کارهای اداری باشد.  
استاد دانشگاهبسیاری از شنوایی سنجان در درجات بالای علمی، به عنوان استاد دانشگاه به تدریس مشغول می شوند و یا به انجام تحقیقات بالینی در این حوزه می پردازند.  

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

میانگین درآمد متخصصان شنوایی سنجی در دیگر کشورها

میانگین درآمد متخصصان شنوایی سنجی در دیگر کشورها

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهم‌ترین درآمد کشورها را در رشته شنوایی سنجی نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.

درباره مشاغل پردرآمد در کانادا و میانگین حقوق در کانادا بیشتر بدانید.

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوق شنوایی سنجان در اتریشمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۴۷,۶۰۰ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۲۳ یورو
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۶۵۷ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۴,۴۵۸ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۸,۴۶۳ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان در استرالیامیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۷۹,۵۵۴ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۳۸ دلار
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۱,۰۹۸ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۷,۷۱۷ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان ‌ با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۷,۹۲۵ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان در باهامامیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۴۵,۳۲۵ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۲۲ دلار
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۶۲۵ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۲,۸۹۲ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان ‌با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۵,۸۰۶ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان در بلغارستانمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۱۷,۶۷۰ لو
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۸ لو
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۲۴۴ لو
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۳,۰۳۴ لو
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۲,۱۱۵ لو
میانگین حقوق شنوایی سنجان در بلاروسمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۹,۰۱۹ روبل
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۴ روبل
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۱۲۴روبل
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶,۶۲۳ روبل
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱,۲۳۷روبل
میانگین حقوق شنوایی سنجان در برمودامیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۶۲,۹۰۹ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۳۰ دلار
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۸۶۸ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۵,۶۸۷ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۷,۵۱۴ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان در کانادامیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۶۵,۵۳۵ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۳۲ دلار
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۹۰۴ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۷,۴۶۹ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۰,۵۳۸ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان در چینمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۱۶۳,۱۰۸ یوان
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۷۸ یوان
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۲,۲۵۱ یوان
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۹,۴۱۸ یوان
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰۲,۶۰۸ یوان
میانگین حقوق شنوایی سنجان در کاستاریکامیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۱۰,۲۷۸,۹۱۱ کولون
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۴,۹۴۲ کولون
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۱۴۱,۸۴۹ کولون
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۴۹۳,۳۱۳ کولون
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲,۷۱۳,۳۷۵ کولون
میانگین حقوق شنوایی سنجان در جمهوری چکمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۵۲۶,۱۳۵ کرونا
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۲۵۳ کرونا
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۷,۲۶۱ کرونا
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۸۰,۸۷۷ کرونا
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۴۶,۲۰۷ کرونا
میانگین حقوق شنوایی سنجان در مراکشمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۱۰۰,۳۸۳ درهم
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۴۸ درهم
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۱,۳۸۵ درهم
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۲,۹۸۸ درهم
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۳,۸۳۵ درهم
میانگین حقوق شنوایی سنجان در مصرمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۹۰,۸۲۶ پوند
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۴۴ پوند
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۱,۲۵۳ پوند
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۶,۷۱۳ پوند
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۳,۱۸۷ پوند
میانگین حقوق شنوایی سنجان در نیوزیلندمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۷۱,۰۶۶ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۳۴ دلار
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۹۸۱ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۱,۵۱۸ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۷,۴۰۷ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان در فنلاندمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۴۳,۷۹۲ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۲۱ یورو
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۶۰۴ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۱,۶۶۳ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۳,۷۲۰ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان در فرانسهمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۴۰,۰۸۱ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۱۹ یورو
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۵۵۳ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۹,۰۱۵ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۹,۲۲۸ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان در گرجستانمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۷۳,۴۴۷ لاری
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۳۵ لاری
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۱,۰۱۴ لاری
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۴,۲۵۱ لاری
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۲,۰۴۴ لاری
میانگین حقوق شنوایی سنجان در پرتغالمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۲۲,۰۶۸ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۱۱ یورو
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۳۰۵ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۵,۹۴۵ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۷,۰۵۳ یورو
میانگین حقوق شنوایی سنجان در پاکستانمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۱,۲۲۶,۹۰۵ روپیه
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۵۹۰ روپیه
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۱۶,۹۳۱ روپیه
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۰۳,۱۸۰ روپیه
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۵۳۲,۳۶۲ روپیه
میانگین حقوق شنوایی سنجان در مجارستانمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۵,۷۸۳,۴۷۹ فورینت
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۲,۷۸۱ فورینت
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۷۹,۸۱۲ فورینت
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴,۱۹۴,۸۷۴ فورینت
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷,۱۱۷,۱۴۷ فورینت
میانگین حقوق شنوایی سنجان در اوکراینمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۲۶۲,۵۱۶ گریونا
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۱۲۶ گریونا
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۳,۶۲۳ گریونا
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۹۳,۲۵۰ گریونا
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۲۷,۸۷۴ گریونا
میانگین حقوق شنوایی سنجان در امارات متحده‌ عربیمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۱۷۷,۶۹۷ درهم
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۸۵ درهم
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۲,۴۵۲ درهم
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۹,۳۵۰ درهم
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۱۹,۴۵۹ درهم
میانگین حقوق شنوایی سنجان در ایالات متحده‌ آمریکامیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۶۱,۴۱۵ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۳۰ دلار
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۸۴۸ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۴,۴۸۵ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۵,۴۷۵ دلار
 میانگین حقوق شنوایی سنجان در کره‌ جنوبیمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۳۲,۱۷۰,۹۳۲ وون
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۱۵,۴۶۷ وون
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۴۴۳,۹۵۹ وون
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۳,۴۲۲,۹۸۷ وون
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۹,۷۴۰,۱۲۵ وون
میانگین حقوق شنوایی سنجان در سوئدمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۳۵۸,۹۴۳ کرون
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۱۷۳ کرون
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۴,۹۵۳ کرون
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵۹,۸۴۴ کرون
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۴۰,۸۵۹ کرون
میانگین حقوق شنوایی سنجان در سنگاپورمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۶۱,۷۰۴ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۳۰ دلار
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۸۵۲ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۴,۸۶۵ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۶,۱۱۹ دلار
میانگین حقوق شنوایی سنجان در فیلیپینمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۳۷۶,۲۰۲ پزو
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۱۸۱ پزو
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۵,۱۹۲ پزو
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۷,۴۸۴۰ پزو
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۶۶,۳۰۲ پزو
میانگین حقوق شنوایی سنجان در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۲۶۳,۴۰۸ راند
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۱۲۷راند
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۳,۶۳۵ راند
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۹۲,۴۳۷ راند
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۲۶,۴۹۵ راند
میانگین حقوق شنوایی سنجان در مکزیکمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۲۴۹,۸۷۲ پزو
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۱۲۰ پزو
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۳,۴۴۸ پزو
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۸۱,۷۲۴ پزو
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۰۸,۳۱۹ پزو
میانگین حقوق شنوایی سنجان در ژاپنمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۵,۷۶۵,۶۷۹ ین
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۲,۷۷۲ ین
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۷۹,۵۶۶ ین
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴,۱۷۰,۰۷۱ ین
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷,۰۷۵,۰۶۵ ین
میانگین حقوق شنوایی سنجان در قزاقستانمیانگین حقوق شنوایی سنجان به صورت کلی: ۳,۲۲۲,۵۱۵ تنگه
میانگین حقوق شنوایی سنجان در هر ساعت: ۱,۵۴۹ تنگه
میانگین درآمد شنوایی سنجان از ساعات اضافه کاری: ۴۴,۴۷۱ تنگه
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲,۳۶۱,۳۲۴ تنگه
میانگین حقوق شنوایی سنجان با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۴,۰۰۶,۲۹۲ تنگه

اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخاب های شما است. مشاوران و وکلای با تجربه ی ما در موسسه ی مهاجرتی تراست با سال ‌ها تجربه در زمینه ‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اپلای رشته‌ شنوایی سنجی در کشور کانادا با مشاوران ما وقت مشاوره تخصصی رزرو کنید و یا فرم ارزیابی ما را تکمیل نمایید تا وضعیت شما مورد بررسی قرار گیرد.

درباره مهاجرت به کانادا ، اقامت کانادا و همچنین دلایل مهاجرت از ایران بیشتر بدانید.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

چه مدارکی برای اپلای شنوایی سنجی نیاز است؟

برای اپلای در رشته شنوایی سنجی باید مدارک هویتی و مدرک پاسپورت را آماده کنید. در این رشته نیاز است تا مدرک زبان و ترجمه ریز نمرات نیز آماده شوند. مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی از مهم‌ترین موارد است که باید به صورت ترجمه شده آماده شود. در صورت اقدام برای تحصیلات تکمیلی باید مدارکی مانند توصیه نامه، رزومه و سوابق علمی دیگر مانند مقالات معتبر نیز ارائه شوند.
در این رشته ممکن است بسیاری از دانشگاه‌ها دارای آزمون ورودی باشند. همچنین، شرایط پذیرش نیز در رشته‌های مرتبط با علوم پزشکی متفاوت است. بنابراین، بهتر است قبل از هر کاری شرایط را در وب سایت دانشگاهی بررسی کنید.

آیا داشتن مدرک زبان برای اپلای شنوایی سنجی الزامی است؟

مدرک زبان از اصلی‌ترین مدارکی است که برای اپلای در رشته‌های مرتبط با علوم پزشکی مورد نیاز است. در این رشته می‌توان با مدارکی مانند تافل یا آیلتس پذیرش دریافت کرد و بهتر است شرایط را در وب سایت دانشگاه بررسی کنید. در صورت ارائه نمرات بهتر نسبت به حداقل‌ها مطمئنا شانس پذیرش نیز افزایش خواهد یافت.

آیا داشتن سوابق پژوهشی نقشی در اپلای شنوایی سنجی دارد؟

مطمئنا داشتن سوابق پژوهشی از اهمیت بالایی در این رشته برخوردار است. داشتن مقالات علمی معتبر و سوابق علمی دیگر می‌تواند علاقه شما به رشته مورد نظر را نشان دهد و این مورد نکته مهمی برای کمیته پذیرش است. البته، سوابق کاری نیز از اهمیت زیادی برخوردار است که تسلط شما به رشته مورد نظر را نشان خواهد داد.

نکات مهم اپلای شنوایی سنجی و پذیرش در آن چیست؟

در رشته‌های مرتبط با سلامت و علوم پزشکی ممکن است شرایط خاصی برای پذیرش وجود داشته باشد. بنابراین بهتر است قبل از هر گونه اقدامی وب سایت دانشگاهی و حتی شرایط شغلی در کشور مورد نظر را بررسی کنید. مدارکی که آماده می‌کنید باید به صورت ترجمه شده باشند و در صورت ارائه سوابق علمی و پژوهشی مناسب، روند اپلای نیز به صورت بهتری طی خواهد شد. باید اشاره کرد که بهتر است نسبت به حداقل‌های بیان شده در مورد معدل و نمره زبان نمرات بهتری ارائه شود تا شانس پذیرش افزایش پیدا کند.

آیا امکان تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشته شنوایی سنجی وجود دارد؟

رشته شنوایی سنجی از مهم‌ترین رشته‌های دانشگاهی است که تقاضای عالی در کشورهای مختلف دارد. به دلیل نیاز کشورها به متخصصان این رشته، شرایط دانشگاهی مناسبی نیز در مورد آن مهیا شده است و داوطلبان می‌توانند در مقاطع تحصیلی مختلف در این رشته ادامه تحصیل دهند.

آیا می‌توان در رشته شنوایی سنجی بورسیه تحصیلی دریافت کرد؟

بورسیه‌های اختصاصی مختلفی برای رشته شنوایی سنجی ارائه شده است و این بورسیه‌ها براساس سوابق علمی فرد و نمرات معدل به وی اعطا می‌شود. در کنار این بورسیه‌ها، جوایز علمی نیز از بهترین و محبوب‌ترین کمک هزینه‌ها هستند که هر ساله براساس سوابق علمی به داوطلبان تعلق می‌گیرند.
باید گفت، شرط اصلی در دریافت بورسیه‌ها را می‌توان معدل و نمرات بالای زبان دانست که در صورت ارائه نمرات بالا می‌توانید هزینه‌های مختلف را با بورسیه‌ها پوشش دهید.

میانگین حقوق متخصصان شنوایی سنجی در کانادا چقدر است؟

● میانگین حقوق متخصصان شنوایی سنجی به صورت کلی: ۶۵,۵۳۵ دلار  
● میانگین حقوق متخصصان شنوایی سنجی در هر ساعت: ۳۲ دلار
● میانگین درآمد متخصصان شنوایی سنجی از ساعات اضافه کاری: ۹۰۴ دلار
● میانگین حقوق متخصصان شنوایی سنجی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۷,۴۶۹ دلار   
● میانگین حقوق متخصصان شنوایی سنجی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۰,۵۳۸ دلار

بازار کار متخصصان شنوایی سنجی در کجاست؟

فارغ التحصیلان از رشته شنوایی سنجی می توانند در مراکز توانبخشی و بهزیستی، خانه بهداشت، مدارس استثنایی و یا حتی مدارس عادی و مدارس ناشنوایان نیز مشغول به کار شوند.

دانشگاه های معتبر برای اپلای در رشته شنوایی سنجی کدام اند؟

● دانشگاه وندربیلت
● دانشگاه فلوریدا
● دانشگاه بوستون
● دانشگاه لوییویل
● دانشگاه نورث وسترن
● دانشگاه تنسی
● دانشگاه کنتیکت

کشورهای برتر برای اپلای در رشته شنوایی سنجی کدام اند؟

● استرالیا
● برزیل
● کانادا
● بنگلادش
● هند

مشاغل موجود برای متخصصان شنوایی سنجی چیست؟

متخصصان شنوایی سنجی می توانند در موقعیت های شغلی متفاوتی از جمله آسیب شناس گفتاری، متخصص شنوایی سنجی، سرپرست بالینی، تکنسین شنوایی سنجی و همچنین در جایگاه استاد دانشگاه شغول به فعالیت شوند.

گرایش های رشته شنوایی سنجی کدام اند؟

● آسیب شناسی ارتباطی و شنوایی شناسی
● علوم شنوایی
● شنوایی سنجی رفتاری
● شنوایی سنجی کودکان
● شنوایی شناسی تشخیصی
● ارزیابی شنوایی سنجی
● ارزیابی های شنیداری اولیه
● فناوری توانبخشی
● اختلالات پردازش شنوایی
● توانبخشی شنوایی در بزرگسالان
● زبان اشاره و زبان ناشنوایان
● شنوایی سنجی صنعتی
● مباحث ویژه در شنوایی شناسی
● شنوایی سنجی تحقیقاتی
● مطالعات بالینی شنوایی سنجی (عمومی و پیشرفته)

دیدگاهتان را بنویسید