بازار کار فیلمبردار در کانادا

بازار کار فیلم بردار در کانادا

اوپراتورهای دوربین فیلم برداری که معمولا با عنوان شغلی فیلم بردار نیز شناخته می‌شوند، از دوربین‌های فیلم برداری، تجهیزات و دیگر وسایل مربوطه، برای فیلم برداری، ضبط اخبار، رویدادهای زنده، فیلم، سریال و یا سایر برنامه‌ها استفاده می‌کنند. افرادی که در گروه شغلی فیلم برداری در حال فعالیت هستند، در شبکه‌ها و ایستگاه‌های تلویزیونی، شرکت‌های تولید فیلم و سریال و یا ساخت تیزر و تبلیغات مشغول به کار می‌شوند.

کدام برنامه مهاجرتی کانادا برای من مناسب است؟

خلاصه پادکست

مشخص کردن بهترین روش، به رزومه و شرایط شما وابسته است. در ادامه به شرح شرایط هر روش بصورت جداگانه، می پردازیم:

  • تحصیلی: سن کمتر از 27 سال، نبود سابقه کار، تمکن مالی شامل شهریه یک سال دانشگاه بعلاوه هزینه زندگی(بین 13 تا 15 هزار دلار کانادا)
  • اکسپرس اینتری: سن کمتر از 32 سال، آیلتس جنرال 7 به بالا، مدرک کارشناسی ارشد، سابقه کار مناسب، تمکن مالی شامل هزینه زندگی برای یک نفر حدود 13 تا 15 هزار دلار کانادا
  • برنامه های استانی کانادا: سن کمتر از 45 سال، دارای سابقه کار و مدرک تحصیلی، آیلتس جنرال حدود 6، تمکن مالی 13 تا 15 هزار دلار کانادا
  • کارآفرینی: دارای سابقه کار مدیریتی، سرمایه و تخصص بالا، تمکن مالی حدود 300هزار دلار کانادا

وظایف شغلی فیلمبردار در کانادا

آن دسته از افرادی که در گروه مشاغل فیلم بردار و یا اوپراتور دوربین دسته‌بندی می ‌شوند، برخی وظایف شغلی زیر و یا حتی همه‌ی آن‌ها را برعهده دارند:

  • باید با کارگردان و سایر اعضای ارشد گروه فیلم برداری و تدارکات دیدار تا در مورد تکلیف و تعیین توالی یا مدت زمان فیلمبرداری، حرکات دوربین و ترکیب تصویر صحبت کنند.
  • باید تجهیزات دوربین را برای فیلم برداری مناسب انتخاب و تنظیم کنند و لنزها، فیلترها و سایر تجهیزات کاری خود را به دوربین متصل کنند.
  • باید تنظیمات فوکس، نوردهی، نور و سایر تنظیمات دوربین را برای حصول خروجی مورد نظر تنظیم و آماده کنند.
  • باید برای ضبط اخبار، رویدادهای زنده، فیلم‌ها، سریال‌ها و سایر پخش‌های تلویزیونی از دوربین ویدئویی یا دوربین فیلمبرداری استفاده کنند.
  • باید محتوای فیلم یا پروژه فیلم برداری را برچسب گذاری و ضبط و برگه‌های گزارش را نیز کامل کنند.
  • باید دوربین‌های فیلم برداری و تمامی تجهیزات موردنیاز دیگر را تست، بررسی، مراقبت و نگهداری کنند.

عناوین شغلی فیلمبردار در کانادا

  • دستیار فیلم بردار یا اوپراتور دوربین
  • اوپراتور دوربین
  • فیلم بردار با اوپراتور دوربین موشن پیکچر
  • اوپراتور دوربین فیلم برداری
  • اوپراتور دوربین ENG یا Electronic News Gathering
  • اوپراتور فیلم دوربین
  • اوپراتور دوربین استودیو
  • اوپراتور دوربین تلویزیون

میانگین درآمد فیلمبردار در استان های مختلف کانادا

افرادی که در گروه شغلی فیلم بردار در کانادا در حال فعالیت هستند، در استان‌های مختلف این کشور درآمد و حقوق‌ متفاوتی دارند که در جدول زیر می‌توانید آن‌ها را مشاهده کنید:

شهرحداقلمیانگینحداکثر
آلبرتانامشخصنامشخصنامشخص
بریتیش کلمبیا۱۸.۵۶ دلار۳۲.۹۰ دلار۵۰.۳۶ دلار
مانیتوبانامشخصنامشخصنامشخص
نیوبرانزویکنامشخصنامشخصنامشخص
نیوفاندلند و لابرادورنامشخصنامشخصنامشخص
مناطق شمال غربینامشخصنامشخصنامشخص
نوا اسکوشیانامشخصنامشخصنامشخص
نوناووتنامشخصنامشخصنامشخص
اونتاریو۱۶.۴۸ دلار۲۹.۲۳ دلار۳۸.۹۴ دلار
جزیره پرینس ادواردنامشخصنامشخصنامشخص
کبک۱۶.۱۵ دلار۳۱ دلار۴۳ دلار
ساسکاچواننامشخصنامشخصنامشخص
منطقه یوکاننامشخصنامشخصنامشخص

نکته: برای شفاف‌سازی، لازم به توضیح است که تمامی مبالغ بالا به ازای هر ساعت و بر اساس دلار کانادا ذکر شده است.

می‌‌توانید شرکت‌ها را با بیشترین پرداختی برای فیلم بردار در کانادا، از طریق این لینک مشاهده کنید.

درباره قانون کار کانادا و درآمد در کانادا بیشتر بخوانید.

بازار کار شغل فیلمبردار در ده سال آینده در کانادا

در این بخش از مطلب امروز، در مورد شغل فیلم بردار در کانادا، قصد داریم نگاهی دقیق‌تر به عرضه و تقاضای این موقعیت شغلی و وضعیت بازار کار کانادا آن در ده سال آینده داشته باشیم.

در حال حاضر انتظار می‌رود که وضعیت عرضه و تقاضا در سال‌های اخیر در این گروه شغلی، به ‌طور گسترده‌ مطابق با سطح رشد ملی پیش رفته باشد. جدول زیر، شامل اطلاعات دقیق ‌و بهتری در مورد چشم‌انداز این گروه شغلی در کانادا است:

میزان اشتغال در سال ۲۰۱۸۴۵ هزار و ۴۰۰ نفر
میانگین سن نیروهای کار در سال ۲۰۱۸۳۸ سال
میانگین سن بازنشستگی در سال ۲۰۱۸۶۷ سال

به ‌منظور تعیین چشم‌انداز مورد انتظار برای هر موقعیت شغلی، فاکتورِ میزان تفاوت کل تعداد متقاضیان جدید پیش‌‌بینی‌ شده‌ی جویای کار با فرصت‌های شغلی پیش‌بینی ‌شده‌ در کل بازه زمانی مورد نظر، همراه با ارزیابی شرایط بازار کار در سال‌های اخیر، تحلیل و بررسی می‌شوند. هدف از انجام این کار مشخص شدن شرایط رشد بازار کار در چند سال اخیر (چه در شرایط مازاد، چه تعادل و چه کمبود) و در بازه زمانی کنونی است و یا اینکه تا چه اندازه درگیر تغییر و تحولات خواهد شد.

به‌ عنوان ‌مثال، اگر تجزیه ‌و تحلیل شاخص‌های اصلی بازار کار حاکی از کمبود متقاضی کار برای پر کردن فرصت‌های شغلی موجود در یک گروه شغلی باشد (یعنی گروه شغلی مورد نظر با کمبود نیروی کار مواجه باشد)، از پیش‌بینی‌ها استفاده می‌شود تا مشخص شود آیا موقعیت شغلی مورد نظر در بازه زمانی بررسی شده ادامه پیدا خواهد کرد و یا به سمت شرایط بهتری حرکت خواهد کرد یا نه.

تجزیه ‌و تحلیل شاخص‌‌های اصلی بازار کار از قبیل فرصت‌های شغلی و میزان رشد اشتغال و همچنین، میزان بیکاری نشان می‌دهند تعداد متقاضیان کار برای پر کردن فرصت‌های شغلی موجود در این گروه شغلی در بازه زمانی دو سال اخیر کافی بوده است. در حال حاضر انتظار می‌رود که در این بازه زمانی دوساله، تعداد فرصت‌های شغلی موجود (ناشی از گسترش و توسعه تقاضا و همینطور تقاضای جایگزینی) برای مشاغلی که در گروه شغلی فیلم برداری یا اوپراتور دوربین، تکنسین هنرهای گرافیکی، تکنسین پخش، تکنسین ضبط صدا یا فیلم، هماهنگ کنندگانِ امور تصویر برداری، مشاغل فعال در زمینه فیلم‌های سینمایی، رادیو و تلویزیون، هنر و پشتیبانی از مشاغل در فیلم‌های سینمایی، پخش، عکاسی، هنرهای نمایشی و سایر فناوری‌ها قرار می‌گیرند، مجموعاً به ۱۰ هزار و ۶۰۰ فرصت شغلی افزایش پیدا کنند. این در حالی است که درعین ‌حال انتظار می‌رود که ۱۳ هزار و ۲۰۰ متقاضی کار جدید (ناشی از ترک تحصیل، مهاجرت و موارد دیگر) نیز در دسترس قرار بگیرند تا بتوانند این فرصت‌های شغلی را به دست بیاورند.

با توجه به این تفاسیر و پیش‌بینی‌های انجام‌ شده مبنی بر تعادل میان فرصت‌‌های شغلی و جویندگان کار در دوره‌های زمانی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۳۰، انتظار می‌رود که تعادل بین عرضه و تقاضای کار در کانادا در سال‌های آینده همچنان به همین شکل ادامه پیدا کند.

شرایط استخدام فیلمبردار در کانادا

برای استخدام در شغل فیلم بردار در کانادا معمولاً به موارد زیر نیاز خواهید داشت.

  • برای فعالیت در شغل فیلم بردار در کانادا، معمولا تکمیل برنامه یا دوره فنی در زمینه‌های مختلف و متنوع از قبیل امور پخش، فناوری‌های صمعی و بصری یا سایر زمینه‌های مرتبط دیگر و یا پشت سر گذاشتن کالج لازم است. البته، داشتن تجربه کار به عنوان دستیار فیلم بردار یا اوپراتور فیلم برداری هم خوب خواهد بود.
  • داشتن توانایی و مهارت‌های فنی و خلاق، یکی از بهترین روش‌هایی است که کارفرمایان به توانایی و مهارت فنی متقاضیان پی می‌برند، نمونه کارهای قبلی و یا تجربه متقاضی بسیار مهم است.

مهارت های مورد نیاز برای شغل فیلمبردار در کانادا

تخصص‌ های لازم برای شغل فیلمبردار در کانادا

  • استفاده از تجهیزات فیم برداری
  • استفاده از دوربین‌های مخصوص
  • تنظیم فوکس، نوردهی، اکسپوژر و سایر تنظیمات دوربین
  • تعیین توالی‌های فیلم برداری، حرکات دوربین و ترکیب تصویر
  • بررسی و تست، نگهداری، ذخیره‌سازی و استفاده از تجهیزات و دوربین‌های فیلم برداری
  • ضبط و برچسب محتویات فیلم‌های ضبط شده
  • تکمیل برگه‌ها و گزارش‌ها
  • انتخاب، راه‌اندازی و تنظیم تجهیزات دوربین

دانش و مهارت های مورد نیاز برای فیلمبرداری در کانادا

برای این که بتوانید به عنوان فیلم بردار در کانادا مشغول به کار شوید، باید مهارت‌ها و دانش‌هایی که در این بخش اشاره می‌کنیم را در اختیار داشته باشید:

مهارت‌ ها

  • کار با تجهیزات و ماشین‌آلات فن‌آوری (استفاده از ابزار دقیق و تجهیزات)
  • تحلیل و بررسی (بازرسی و آزمایش، برنامه‌ریزی، تجزیه و تحلیل اطلاعات) 
  • برقراری ارتباط
  • مدیریت اطلاعات (پردازش اطلاعات)
  • خلاقیت و نوآوری (دیزاین و طراحی)

دانش‌

  • ارتباطات و حمل و نقل (ارتباط از راه دور)
  • ارتباطات و رسانه‌ها
  • علوم اجتماعی و هنر (هنرهای زیبا و کاربردی)

کارآموزی به عنوان فیلمبردار در کانادا

افرادی که در ابتدای مسیر شغل فیلم برداری هستند و قصد یادگیری این حرفه را دارند، می ‌توانند با مراجعه به وب‌سایت‌هایی از قبیل Glassdoor و یا CA.Indeed، فرصت‌های مناسبی برای کارآموزی در کانادا پیدا کنند. بدون شک، یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های دوره‌های کارآموزی در کانادا این است که باعث تقویت رزومه شما می‌شوند و فرصت‌های شغلی بسیار مناسب و بهتری در آینده شغلی شما به وجود خواهند آورد.

شرکت در دوره‌های کارآموزی فیلم برداری در کانادا می‌تواند علاوه بر تقویت مهارت و توانایی‌ها در زمینه فیلم برداری، منجر به آشنایی با مهارت‌های جدید دیگری هم شود که شاید تا قبل از این برایتان قابل تجربه نبود.

بدون شک، یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های شغل فیلم برداری، این است که افراد بدون داشتن تحصیلات آکادمیک و فقط با گذراندن چند دوره آموزشی و کارآموزی دو ساله و یا حتی کم‌تر می‌توانند مهارت‌های مورد نیاز برای این گروه شغلی را به دست بیاورند و به‌ عنوان فیلم بردار حرفه‌ای به درآمدهای بسیار عالی و مناسبی در کانادا برسند.

 فقط کافی است که دوره کارآموزی را جدی گرفته و مهارت‌‌های مورد نیاز برای این حرفه را کسب کنند تا زمینه را برای ایجاد فرصت‌های بسیار خوبی در آینده شغلی خود فراهم کنند.

درباره سایت های کاریابی کانادا و کاریابی در کانادا و همینطور دوره های کوآپ کانادا بیشتر بخوانید.

مهاجرت فیلمبردار به کانادا  

برای این ‌که بتوانید به‌ عنوان فیلم بردار متقاضی مهاجرت به کانادا، به این کشور سفر کنید و اقامت دائم آن را به دست بیاورید و یا حتی برای آشنایی با شرایط کاری فیلم برداری در کانادا، به این کشور سفر کنید، می‌توانید با تکمیل فرم ارزیابی رایگان در وب‌سایت موسسه مهاجرتی تراست، شانس خود را برای انجام این کار امتحان کنید.

موسسه مهاجرتی تراست با بهره ‌گیری از وکلا و مشاوران بسیار ماهر و حرفه‌ای خود با سال‌ها تجربه در زمینه امور مهاجرت به کانادا، می‌تواند مسیر مهاجرتی بسیار مطمئنی به شما پیشنهاد دهد و استراتژی دقیقی از تمامی مراحل مهاجرتی پیش رو برایتان تهیه و تنظیم کند.

در صورتی که تمایل به مهاجرت به کانادا به عنوان فیلم بردار دارید، شانس خوبی برایتان وجود دارد تا این کار را انجام دهید. زیرا تقریبا تمامی استان‌های کانادا به فیلم بردارهای حرفه‌ای و ماهر نیاز دارند. بنابراین، افرادی که در این گروه شغلی فعالیت دارند، می‌توانند امیدوار باشند که با داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمایی کانادایی و یا حتی بدون داشتن آن نیز بتوانند به این کشور مهاجرت کنند و اقامت دائم کانادا را به دست بیاورند. فقط در صورتی که فیلم بردار هستید و تجربه کار در این حوزه کاری را دارید، می‌توانید واجد شرایط مهاجرت به کانادا باشید.

به احتمال بسیار زیاد، در فضای مجازی متوجه شده‌اید که داشتن پیشنهاد کاری برای مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم این کشور پیش شرطی اساسی و بسیار مهم برای واجد شرایط بودن در سیستم Express Entry است. اما امتیاز بزرگی که افراد شاغل در حوزه کاری فیلم برداری در اختیار دارند، این است که گزینه‌های دیگری هم برای اطمینان از صدور ویزای کانادا پیش رو دارند.

اول از همه، باید به این موضوع اشاره کنیم که با توجه به تقاضای بالایی که برای فیلم بردارها در کانادا وجود دارد، فیلمبرداران واجد شرایط درخواست مهاجرت به کانادا از طریق برنامه مهاجرتی دولت کانادا هستند. زیرا در گروه شغلی معتبری فعالیت دارند که دولت کانادا آن را در لیست مشاغل هدف (NOC یا فهرست مشاغل ملی) قرار داده شده است.

لازم به توضیح است که سیستم Express Entry به هیچ وجه یک کلاس ویزا نیست. این سیستم، یک پایگاه داده است که اداره مهاجرت کانادا از آن برای انتخاب کاندیداهای مناسب برای دریافت ویزای اقامت دائم این کشور، استفاده می‌کند. بنابراین، افراد فعال در حوزه مشاغل فیلم برداری یا حوزه کاری مرتبط و نزدیک به آن که قصد مهاجرت به کانادا دارند، باید به ویزای نیروی کار ماهر فدرال و یا برنامه گزینش استانی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

امنیت شغلی فیلمبرداری در کانادا

امنیت شغلی، یکی از موضوعاتی است که دولت کانادا توجه بسیار زیادی به آن دارد و تمامی سعی و تلاش خود را به کار می‌گیرد تا افراد در هر زمینه شغلی، امنیت شغلی را احساس کنند؛ بنابراین، می‌توان گفت که دولت کانادا اهمیت و ارزش بسیار زیادی برای نیروهای کاری این کشور قائل است.

نکته قابل ‌توجه بعدی در بحث امنیت شغلی فیلمبردارها در کانادا و یا سایر زمینه‌‌های شغلی، بیمه بیکاری است؛ بنابراین، اگر به هر دلیلی شغل خود را هم از دست دادید، دولت کانادا کاملا از شما پشتیبانی و حمایت می‌کند و همچنان درآمد خود را حفظ خواهید کرد. نرخ پایه برای محاسبه بیمه بیکاری در کانادا، ۵۵ درصد از میانگین درآمد هفتگی شما خواهد بود.

کتاب بازار کار کانادا

بازار کار دیگر در کانادا

خدمات موسسه تراست برای مهاجرت کاری

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک
  • انجام امور مربوط به انطباق مدارک
  • تهیه CV
  • بررسی بیزینس های موردنظر و شروع مکاتبات اولیه
  • انجام مکاتبات نهایی با کارفرمای کانادایی
  • اخذ تاییدیه LMIA
  • شروع مراحل اخذ ویزا
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری ویزای همراه
  • مشااوره متقاضی پس از ورود تا شروع پروسه اخذ PR

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

مهاجرت کاری به کانادا با تراست

درصد بالای پرونده های کاری موفق
دریافت مشاوره از وکیل رسمی اداره مهاجرت

سوالات متداول

آیا کانادا به شغل فیلم برداری نیاز دارد؟

در پاسخ به این سوال باید توضیح دهیم که BLS، پیش‌بینی افزایش 12 درصدی مشاغل فعال در صنعت فیلم برداری بین سال‌های 2016 و 2026 را در نظر گرفته است که بالاتر از میانگین نرخ رشد در سطح ملی برای همه مشاغل است. بنابراین، اگر احساس می‌کنید که دارای خلاقیت خاصی در این حرفه هستید و به آموزش در حوزه فیلم برداری علاقه‌مندید، می‌توانید فعالیت خود را در این گروه شغلی شروع کنید. چرا که اکنون زمان مناسبی است تا به ایجاد یک پیشینه مناسب برای خود در این حوزه کاریِ رو به پیشرفت و آینده دار فکر کنید و هر چه زودتر دست به کار شوید.

چطور می توانم شغلی در زمینه فیلم برداری در کانادا پیدا کنم؟

برای این که بتوانید فرصت شغلی خوب و مناسبی در این گروه شغلی در کانادا پیدا کنید، باید چند نکته را در نظر داشته باشید و به آن‌ها توجه کنید. این نکته‌ها شامل موارد زیرند:
– وضعیت فعلی خود را کنترل و حفظ کنید.
– شروع به تولید محتوای ویدئویی برای شغل مد نظر کنید.
– در شبکه‌های اجتماعی عضو شوید و فعالیت مستمر و فعال داشته باشید.
– به صاحبان و یا مدیران شرکت‌های مرتبط ایمیل بزنید.
– به بازخوردها گوش دهید، آن‌ها را دنبال کنید و به دنبال عملی کردن آن‌ها برای ارتقاء و بهبود سطح کیفی کار خود باشید.
– برای برنامه‌های کارآموزی و کارورزی اپلای کنید.
– به عنوان فیلم بردار فریلنس هم کار کنید.
– شبکه‌های اجتماعی را روزانه رصد کنید.
– نگرش مثبت و رو به پیشرفت داشته باشید.
– مربیان ماهر و حرفه‌ای فعال در حوزه کاری خود را پیدا و دنبال کنید.
تمامی نکته‌هایی که در بخش قبل ذکر شد، دارای توضیح و تشریح مفصل و بسیار کامل‌تری هستند. در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتری دارید، می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.

آیا برای کار به عنوان فیلم بردار در کانادا به مدرک تحصیلی نیاز است؟

بسیاری از فیلمبرداران بدون داشتن مدرک رسمی و معتبر تحصیلی یا دانشگاهی وارد این صنعت می‌شوند. حتی کسانی که دارای مدرک کاردانی یا کارشناسی هستند، قبل از فیلمبرداری، به تحصیل در رشته یا زمینه‌ای کاملا غیر مرتبط مشغول بودند. بنابراین، می‌توان گفت که برای فعالیت در این حوزه کاری، نیاز به مدرک تحصیلی نیست و فقط با کسب مهارت و تجربه می‌توان در آن به دستاوردها و موفقیت‌های چشم‌گیر و بزرگ رسید.

چطور می توانم به عنوان فیلم بردار به صورت فریلنس در کانادا کار کنم؟

برای کار در حوزه فیلم برداری و صنایع مشابه آن به صورت فریلنس در کانادا، باید زیر توجه داشته باشید:
با تحصیل در رشته‌ای در این زمینه و یا کسب تجربه یا گذراندن دوره‌های کارآموزی، پایه‌های خود در این حوزه کاری را محکم کنید.
نمونه کارهای کامل و جامعی برای ارائه داشته باشید.
همیشه در حال یادگیری و رشد باشید.
اعتبار خوبی در برند خود به دست بیاورید.
طبق نقشه و برنامه‌ریزی حرکت کنید.
مواردی که در بخش بالا به آن‌ها اشاره شد، فقط چند نکته کوتاه و مختصر در این مورد بودند. در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتری دارید، می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.

برای فعالیت در شغل فیلم برداری در کانادا به چه مدرک تحصیلی نیاز است؟

براساس تحقیقات انجام شده در این زمینه، 66.2 درصد از فیلم بردارها دارای مدرک کارشناسی هستند. از نظر داشتن مدرک یا سابقه تحصیل در مقاطع بالاتر، تنها 3.3 درصد از کسانی که در حوزه فیلم برداری مشغول به کارند، تا مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل داده‌اند. اگرچه اغلب فیلم بردارها، حداقل مدرک کالج در اختیار دارند، اما احتمال این که بتوان با مدرک دبیرستان و یا GED هم در این حوزه کاری فعالیت کرد، وجود دارد.

فیلم بردارهایی که به صورت فریلنس در کانادا کار می کنند، چقدر درآمد دارند؟

بیشترین میزانی که فیلم بردارهای فریلنسر می‌توانند در کانادا به دست بیاورند، 234 هزار دلار در سال است که معادل با 112 دلار به ازای هر ساعت می‌شود. اما جالب است بدانید 75 درصد از افرادی که در این گروه شغلی فعالیت دارند، 122 هزار در سال درآمد دارند که معادل است با ساعتی 59 دلار. از سوی دیگر، این افراد به طور میانگین 93 هزار و 939 دلار در سال درآمد دارند که معادل ساعتی 45 دلار است.
در این میان، 25 درصد از کسانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند نیز 46 هزار دلار در سال درآمد دارند که معادل ساعتی 22 دلار است و معمولا شامل افراد تازه کار و مبتدی هستند که به تازگی وارد این حرفه شده‌اند. شما با کسب تجربه و داشتن نمونه کارهای رده بالا و با کیفیت، به راحتی می‌توانید جزو 75 درصدی باشید، که 122 هزار دلار در سال درآمد دارند.

درآمد فیلم بردارهای حرفه ای در کانادا چقدر است؟

بر اساس گزارشی از اداره آمار کار کانادا، تدوینگران فیلم و اپراتورهای دوربین، یعنی گروه شغلی که فیلمبرداران نیز شامل آن‌ها می‌شوند، متوسط حقوق سالانه 55 هزار و 160 دلار را در سال 2019 دریافت کردند.

یک فیلم بردار چطور می تواند به کانادا مهاجرت کند؟

برای مهاجرت به کانادا به عنوان متخصص حرفه‌ای در صنعت تلویزیون و فیلم، می‌توانید از طریق برنامه نیروی کار ماهر فدرال یا برنامه گزینش استانی درخواست دهید. لازم به ذکر است که سیستم Express Entry بهترین گزینه برای افرادی است که در مشاغل ماهرانه مانند ساخت انیمیشن یا جلوه‌های تصویری و سایر مشاغل مرتبط با این حوزه کار می‌کنند.

آیا فیلم بردارها می توانند به کانادا مهاجرت کنند؟

فیلم بردارها در سراسر کانادا مورد تقاضا هستند و این یعنی تقریبا در تمامی استان‎‌های کانادا به این شغل نیاز است. شما می‌توانید ویزای اقامت دائم کانادا را با داشتن پیشنهاد شغلی و یا حتی بدون آن تهیه کنید. اگر فیلم بردار هستید و در این گروه شغلی کار می‌کنید، می‌توانید صلاحیت مهاجرت به کانادا را داشته باشید.

فیلم بردارهایی که به صورت مستقل کار می کنند، چطور می توانند به کانادا مهاجرت کنند؟

برای این که به عنوان نیروی کاری مستقل واجد شرایط مهاجرت به کانادا شناخته شوید، باید حداقل دارای دو سال سابقه کار یا فعالیت در حوزه فیلم برداری و یا مشاغل مشابه باشید. علاوه بر این، باید تمایل و علاقه خود را برای زندگی به صورت مستقل در کانادا نشان دهید. در صورتی که این شرایط را کسب کرده باشید، باید حداقل 35 امتیاز در شبکه‌ای انتخابی کسب کنید تا نشان دهید که واقعا قادر به کمک اقتصادی به کانادا هستید و می‌توانید اقتصاد این کشور را در حوزه‌ی موردنظر، ارتقاء و پیشرفت دهید.

دیدگاهتان را بنویسید