اپلای برنامه نویسی

اپلای برنامه نویسی

رشته برنامه نویسی یک رشته بسیار محبوب بین دانشجویان رشته کامپیوتر به شمار می رود و به همین دلیل هر ساله متقاضیان زیادی برای تحصیل در این رشته برای بهترین دانشگاه های خارج از کشور اپلای می کنند. از آن جایی که تحصیل در این رشته نیاز به دانستن شرایط خاصی دارد، در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته برنامه نویسی در اختیار شما قرار دهیم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای برنامه نویسی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

در مورد رشته برنامه نویسی

برنامه نویسی کامپیوتر، یک فرایند ویژه طراحی و توسعه مجموعه های مختلف از برنامه های کامپیوتری است که برای به وجود آوردن یک نتیجه خاص انجام می شود. برنامه نویسی کامپیوتر مجموعه ای از دستورالعمل های نوشته شده است که کامپیوتر از آن پیروی می کند. این دستورالعمل ها را می توان به زبان های مختلف نوشت. هر زبان برنامه نویسی راه های منحصر به فرد خود را به منظور سازماندهی دستورات دارد.

برنامه نویسی کامپیوتر فرایندی است که حرفه ای ها برای نوشتن کد استفاده می کنند و این کد ها دستور می دهد یک کامپیوتر، برنامه یا برنامه نرم افزار چگونه کار کند. به عبارت ساده تر، برنامه نویسی کامپیوتر مجموعه ای از دستورالعمل ها برای به آسانی انجام شدن اقدامات خاص است. برنامه نویسان کامپیوتر دستورالعمل هایی را برای یک کامپیوتر ایجاد می کنند تا با نوشتن و آزمایش کد اجرا شود و برنامه های کاربردی و برنامه های نرم افزاری را قادر می سازند تا با موفقیت پیش بروند.

رایانه ها می توانند کارهای شگفت انگیزی انجام دهند، از لپ تاپ های پایه ای که قادر به پردازش کلمه های ساده و یا توابع گسترده هستند تا ابر رایانه های فوق العاده پیچیده ای که میلیون ها تراکنش مالی را در روز جا به جا می کنند و زیرساخت هایی را برای زندگی مدرن ایجاد کرده و کنترل می کنند همه و همه بخش کوچکی از جهان تکنولوژی امروزی ما به شمار می رود. اما هیچ کامپیوتری نمی تواند به تنهایی کاری انجام دهد! تا زمانی که یک برنامه نویس کامپیوتر به آن بگوید که به روش های خاصی رفتار کند. این درست جایی است که برنامه نویسی کامپیوتر پا به عمل می گذارد.

برنامه نویس کامپیوتر وظایفی بیشتر از مجموعه ای از دستورالعمل ها برای به وجود آوردن اقدامات خاص دارد. بر اساس الزامات یا اهداف این دستورالعمل ها، برنامه نویسی کامپیوتر می تواند به اندازه اضافه کردن دو عدد ساده بوده یا وظیفه پیچیده تری مانند خواندن داده ها از حسگرهای دما داشته باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.

همچنین درباره اصطلاحات اپلای، آزادسازی مدرک تحصیلی و تغییر رشته در اپلای با مراجعه به هر لینک اطلاعات کاملی کسب کنید.

ویدیو معرفی رشته برنامه نویسی در کانادا

اپلای رشته برنامه نویسی در خارج از کشور

افرادی که قصد اپلای در رشته برنامه نویسی کامپیوتر را دارند به صورت تخصصی با کدنویسی و برنامه نویسی اپلیکیشن ها و نرم افزارهای مختلف آشنا می شوند. آنچه در مورد برنامه نویسی جالب است این است که بسیاری از موسسات خارج از کشور رشته برنامه نویسی را هم در مقطع کاردانی و هم مقطع کارشناسی تحت عنوان آکادمی های کدنویسی به علاقه مندان آموزش می دهند. این موسسات معمولا به صورت خصوصی هستند و کلاس های درس را به صورت فشرده و در مدت کوتاه برای افرادی که می خواهند در بازه زمانی کوتاه برنامه نویسی را یاد بگیرند در نظر گرفته اند.

برخی از این آموزشگاه ها در ازای عدم دریافت شهریه از دانشجویان، آن ها را بعد از اتمام دوره تحصیلی استخدام می کنند. البته این قضیه مشروط برموارد خاصی است که بر اساس قانون و مقررات آموزشگاه ها تعیین می شود. بسیاری دیگر از افرادی که برای رشته برنامه نویسی در دانشگاه های معروف اپلای می کنند، در کنار گذراندن دروس دانشگاهی خود، گواهی های مختلفی را در برنامه نویسی می گیرند. اگر چه اخذ این گواهی ها ضروری نیست اما داشتن آن ها برای آینده شغلی دانشجویان و استخدام آن ها در شرکت های مختلف بسیار کمک کننده است.

نکته دیگر در مورد رشته برنامه نویسی این است که افراد حتما باید دوره کارآموزی خود را بگذرانند تا مهارت های بیشتری در زمینه برنامه نویسی کسب کنند و دیگر آن که افرادی که قصد اپلای در رشته برنامه نویسی را دارند باید دارای توانایی های خاصی باشند تا بتوانند در این رشته موفق شوند. به همین علت فرد پیش از اپلای در رشته برنامه نویسی باید ببیند این مهارت ها را دارد یا خیر. برخی از این توانمندی ها در جدول زیر بیان شده است:

توانمندیتوضیحات
تفکر تحلیلیاز آنجایی که برنامه نویسان نیاز به درک، ایجاد و ویرایش کدهای پیچیده کامپیوتری دارند باید تفکر تحلیلی بالایی داشته باشند تا کدها را به درستی به کامپیوتر وارد کنند.  
توجه به جزئیاتبرنامه نویسان باید خط به خط کدها را بررسی و کنترل کنند چرا که وارد کردن یک دستور اشتباه به برنامه می تواند باعث خراب شدن کل برنامه و در نتیجه بی فایده بودن آن شود.  
قدرت همکاریبر خلاف تصور بسیاری از افراد، رشته برنامه نویسی یک رشته کاملا مستقل و فردی نیست و گاهی نیاز است تا برنامه نویس با سایر همکاران خود مشورت کند و از آن ها کمک بگیرد.  
تمرکزنوشتن برنامه های کامپیوتری معمولا ساعت های زیادی به طول می انجامد و برنامه نویسان ساعت های زیادی را صرف نوشتن کدها می کنند. به همین علت داشتن تمرکز بالا از مهمترین ویژگی هایی است که فرد باید در هنگام کدنویسی به آن توجه کند.  

اطلاعات تکمیلی در این باره را از این سایت مطالعه فرمایید.

همچنین درباره اینکه چگونه اپلای کنیم با مراجعه به لینک بیشتر بخوانید.

ادامه تحصیل رشته برنامه نویسی در خارج از کشور

افرادی که به طور جدی قصد ادامه تحصیل در رشته برنامه نویسی را دارند، همواره به دنبال بهترین کشورها و بهترین دانشگاه ها برای ادامه تحصیل هستند؛ چرا که عمر، وقت و پول خود را در این راه صرف می کنند. موسسه مهاجرتی تراست با بررسی های فراوان برخی از مهمترین کشورهای جهان در را در رشته برنامه نویسی پیدا کرده است. اطلاعات بیشتر در این خصوص را از سایت های techworm.net و businessinsider.com مطالعه فرمایید.

کشورتوضیحات
ایتالیایکی از برترین کشور های جهان در رشته برنامه نویسی ایتالیا است و  هر ساله افراد زیادی برای ادامه تحصیل به این کشور سفر می کنند. از برترین دانشگاه های کشور ایتالیا در رشته برنامه نویسی می توان به دانشگاه (فدریکو دوم (ناپل)) Napoli Federico II اشاره کرد.  
جمهوری چکجمهوری چک یکی دیگر از کشورهایی است که در رشته برنامه نویسی بسیار در سطح جهان مشهور است تا جایی که رتبه ۹ برترین کشورهای جهان در برنامه نویسی را به خود اختصاص داده است. جمهوری چک در رشته ریاضیات نیز در رتبه دوم قرار دارد.  
فرانسهنکته قابل توجه در مورد رشته برنامه نویسی در فرانسه این است که فرانسه چنان به رشته برنامه نویسی اهمیت می دهد که آموزش این رشته را از سال ۲۰۱۴ در مدارس ابتدایی خود شروع کرده است و به همین علت تحصیل رشته برنامه نویسی در فرانسه دانشجویان را به صورت حرفه ای با این رشته آشنا می کند.  
تایوانتایوان نیز یکی دیگر از برترین کشورهای جهان برای تحصیل در رشته برنامه نویسی است که تمرکز ویژه دانشگاه های آن روی برنامه نویسی پایتون است. یعنی زبان غالب برنامه نویسی در تایوان پایتون است.  
ژاپنژاپن در حال حاضر یکی از برترین کشورهای جهان در رشته هوش مصنوعی و برنامه نویسی به شمار می رود. دانشگاه توکیو گزارش داده است که سال گذشته توانسته جان یک زن را با استفاده از هوش مصنوعی نجات داده و سرطان این زن را تشخیص دهد.  
مجارستانکشور مجارستان یکی از اولین کشورهای اروپایی بود که کلاس های برنامه نویسی کامپیوتر را در سیستم آموزش و پرورش خود هم در مقطع دبستان و هم مقطع دبیرستان اضافه کرد و این امر حاکی از ارزش والای رشته برنامه نویسی در کشور مجارستان است.
سوئیسسوئیس، زادگاه پاسکال، یکی از اولین برنامه نویسان کامپیوتر بوده است. طبق گزارش های اعلام شده، کشور سوئیس در سال ۲۰۱۶ رتبه ۱ جهانی در رشته برنامه نویسی را از آن خود کرد و همواره در سال های اخیر نیز همیشه جزء ۵ کشور برتر جهان در این رشته بوده است.  
لهستانلهستان نیز از دیگر کشورهایی است که کدنویسی و برنامه نویسی را در مدارس خود آموزش می دهد و زبان غالب آموزش رشته برنامه نویسی در این کشور، جاوا است.  
چینیکی از محبوب ترین کشورهای جهان در زمینه ساختمان داده ها، ریاضیات و برنامه نویسی، کشور چین است که عملکرد منحصر به فردی را در آموزش این رشته ها دارد.  

همچنین بخوانید: تحصیل در کانادا ، مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا

ادامه تحصیل رشته برنامه نویسی در خارج از کشور

گرایش های رشته برنامه نویسی در خارج از کشور

رشته برنامه نویسی یکی از محبوب ترین گرایش های رشته کامپیوتر به شمار می رود که علاقه مندان همواره از میان گرایش های مختلف آن یکی را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند. در قسمت زیر به محبوب ترین این رشته ها اشاره می شود.

نام گرایشتوضیحات
برنامه نویسی مسابقه ای/ رقابتیشرکت های بزرگی مانند گوگل و فیسبوک همواره با برگزاری برنامه نویسی مسابقه ای برای حل مشکلات ریاضی اقدام می کنند. در حقیقت برنامه نویسی مسابقه ای یا رقابتی یک ورزش ذهنی به شمار می رود که از طریق اینترنت برگزار می شود.
رقابت برنامه نویسی به صورت حل مجموعه ای از سوالات ریاضی است که شرکت کنندگان باید در زمان مشخصی به سوالات پاسخ دهند. نکته قابل توجه برای شرکت در این رقایت ها این است که این دوره ها به دو دسته کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می شوند. دوره های مسابقه ای کوتاه مدت از ۱ تا ۳ ساعت به طول می انجامد و توسط شرکت های زیر برگزار می شود:
ACM-ICPC
Google Code Jam
Facebook Hacker Cup
Topcoder Open(TCO)
IOI
دوره های بلند مدت مسابقه ای ممکن است بین چند روز تا چند ماه طول بکشد و توسط شرکت های زیر برگزار می شود:
CodeChef Long challenges
HackerRank week of code
ICFP Programming contest
افرادی که در این حوزه فعالیت می کنند می توانند با برنده شدن در این رقابت ها در شرکت های گوگل، اپل و یا ادوبی مشغول به کار شوند. در حقیقت شرکت هایی که این مسابقه ها را برگزار می کنند به هدف انتخاب افراد با استعداد در این زمینه، آن ها را شناسایی کرده و استخدام می کنند. طبیعتا فعالیت در این رشته نیازمند به دانش بسیار بالایی از ریاضی و کامپیوتر است.  
توسعه وبتوسعه وب یکی از گرایش های رشته برنامه نویسی به شمار می رود که مشاغل و حوزه های فعالیتی زیادی را در این زمینه می تواند شامل شود. در حقیقت فعالیت هایی که از طریق وب بر اینترنت صورت می گیرد را توسعه وب می گویند.
برخی مراکز ممکن است تنها به یک توسعه دهنده وب نیاز داشته باشند و برخی دیگر حتی به صدها توسعه دهنده وب نیاز دارند. کار توسعه دهندگان وب می تواند تمام وقت یا نیمه وقت باشد و افراد در سازمان ها و شرکت های مختلف خصوصی و دولتی کار کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به این سایت مراجعه کنید.  
توسعه دهنده اپلیکیشنیکی از کاربردی ترین رشته های برنامه نویسی، توسعه اپلیکیشن است که فرد باید توانایی و دانش توسعه نرم افزار را داشته باشد. حداقل مدرک مورد نیاز برای ورود به این رشته، کارشناسی علوم یا مهندسی کامپیوتر است. فرد در این رشته باید با زبان های مختلف کامپیوتری از جمله C++، iOS، PHP و Java آشنایی داشته باشد.
از آن جایی که عصر امروزه، عصر ارتباطات و تکنولوژی به شمار می رود، برنامه هایی که برای تبلت ها، موبایل ها و ساعت های هوشمند طراحی شده اند نیاز به آپدیت و پیشرفته تر شدن دارند. به همین علت این متخصصان با هدف ارتقاء نرم افزارها پا به این عرصه می گذارند.
توسعه برنامه، فرایند ایجاد و ارتقای یک برنامه کامپیوتری یا مجموعه ای از برنامه ها برای انجام کارهای مختلف است که یک کسب و کار به آن نیاز دارد. از محاسبه هزینه های ماهانه گرفته تا زمان بندی گزارش های فروش، همه و همه به کسب و کارها کمک می کنند تا فرایندها را به صورت خودکار و با سرعت هر چه تمام تر انجام دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.  
فراگیری ماشینیادگیری ماشین (ML) که از زیر مجموعه های مهم هوش مصنوعی به شمار می رود، الگوهای یک مدل ریاضی را طبق داده های موجود بر اساس مدل ها می سازد تا پیش بینی های لازم برای بسیاری از برنامه ها صورت بپذیرد. از مهمترین حوزه هایی که در فراگیری ماشین مورد مطالعه قرار می گیرد، آمار محاسباتی است. اطلاعات بیشتر در این خصوص را از این سایت بررسی کنید.  
علم داده هاعلم داده ترکیب چند رشته ای از استنباط داده ها، توسعه الگوریتم ها و فناوری به منظور حل مسائل پیچیده تحلیلی است. متخصصان علم داده ها در صنعت، تجارت الکترونیکی، کسب و کار، امور مالی، دولت، شبکه های اجتماعی، بهداشت و درمان و مخابرات مشغول به کار می شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.  

بهترین گرایش رشته برنامه نویسی برای اپلای در خارج از کشور

افرادی که رشته برنامه نویسی را برای تحصیل انتخاب می کنند، با انواع زبان های برنامه نویسی آشنا می شوند و می توانند کد نویسی را انجام دهند. گرایش هایی که در قسمت بالا ذکر شد، ارتباط نزدیکی با یکدیگر دارند و همه به هم مربوط می شوند. آن چه در رشته برنامه نویسی اهمیت دارد این است که همه این گرایش ها کاربردی هستند و هیچ کدام بر دیگری برتری ندارند.

بسیاری از افراد به دنبال بهترین گرایش رشته برنامه نویسی برای اپلای و ادامه تحصیل در آن هستند. اما آن چه از فرد یک برنامه نویس موفق می سازد، تنها پشتکار فرد و تلاش او برای برنامه نویسی است. چیزی که در رشته برنامه نویسی اهیمت دارد این است که برنامه نویس بعد از فارغ التحصیلی قادر به انجام کارهای زیر باشد:

  • آشنایی با انواع زبان های برنامه نویسی از جمله جاوا و C++
  • به روز رسانی و گسترش یا ویرایش برنامه های موجود
  • تست و ارزیابی برنامه ها برای رفع خطاها و کدهای معیوب
  • همکاری با توسعه دهندگان نرم افزار

بورسیه رشته برنامه نویسی در خارج از کشور

بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور یا کمک ‌هزینه‌ های دانشجویی از راه‌ های مختلف تامین می ‌شوند که می ‌تواند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند. لازم به ذکر است که در هر صورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجد الشرایط قرار گیرد.

در زیر به چند نوع بورسیه اشاره خواهیم کرد:

  • بورسیه ‌های ورودی به دانشجویان جدید الورود تعلق می‌ گیرد و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا می ‌شود.
  • بورسیه‌ های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند و در کنار اساتید خود در مسیر پیشرفت علم و دانش گام بر می دارند.
  • بورسیه‌ های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می ‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می ‌پردازند. مبلغ خوب و قابل توجهی نصیب دانشجویانی می شود که در کنار اساتید به تحصیل می پردازند و دانشجویان می توانند برای هزینه های تحصیل و زندگی خود روی آن حساب کنند.
  • بورسیه ‌های کارآموزی به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که مشتاق انجام کار های پاره وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند. این کارها به صورتی برنامه ریزی می شوند که به درس دانشجو لطمه ای وارد نشود. لازم به ذکر است که دانشجو در روزهای تعطیل حتی می تواند به صورت تمام وقت کار کرده و حقوق کار تمام وقت را کسب کند.
  • بورسیه های تشویقی گاهی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.

در صورتی که تمایل دارید از بورسیه ها، کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی یا فاند تحصیلی در رشته برنامه نویسی مطلع شوید، می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به این رشته‌ مطلع شوید. همچنین سایت ‌هایی طراحی شده اند که شما می ‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه ‌های رشته ‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بورسیه‌ های رشته ‌ی برنامه نویسی به سایت ‌های scholarships و scholarshipportal مراجعه کنید.

همچنین در صورت نیاز درباره بورسیه تحصیلی کانادا، فاند تحصیلی کانادا و کمک هزینه دانشجویی در کانادا در تراست بخوانید.

دانشگاه های برتر رشته برنامه نویسی در خارج از کشور

موسسه مهاجرتی تراست با بررسی های فراوان لیستی از برترین دانشگاه های برنامه نویسی را تهیه کرده است که در جدول زیر مشاهده می شود. اطلاعات بیشتر در این زمینه را از این سایت مطالعه فرمایید.

نام دانشگاهتوضیحات
دانشگاه استنفورددانشکده علوم کامپیوتر دانشگاه استنفورد در سال ۱۹۶۵ تاسیس شد و این دانشکده به یکی از قدیمی ترین و معتبرترین دانشگاه ها در جهان تبدیل شده است. انجام تحقیقات تخصصی در حوزه کامپیوتر مخصوصا برنامه نویسی این دانشکده را به یک موسسه بسیار عالی با نظم بی نظیر در توسعه فناوری تبدیل کرده است. دانشجویان در مقاطع و دوره های مختلف با اصول اصلی برنامه نویسی که شامل سیستم ها و سازمان های کامپیوتری، اصول سیستم های کامپیوتری، ساختار داده ها، الگوریتم ها، الکترونیک مقدماتی و دیگر حوزه های مربوطه است آشنا می شوند.
اگر به انجام تحقیقات در رشته کامپیوتر و برنامه نویسی علاقه مند هستید، بی شک دانشگاه استنفورد یک انتخاب بی نظیر برای شما است چرا که دانشگاه از همان سال اول تحصیل شما، امکانات لازم برای انجام تحقیقات برنامه نویسی را در اختیارتان قرار می دهد و حتی دانشجویان در طول تابستان نیز می توانند از این فرصت های پژوهشی استفاده کنند.
دانشکده علوم کامپیوتر استنفورد هم در مقطع کارشناسی و هم در مقطع کارشناسی ارشد فرصت انجام تحقیقات برنامه نویسی و مطالعاتی را در اختیار دانشجویان قرار می دهد. چگونگی تجزیه و تحلیل و ارزیابی سیستم های نرم افزاری و درک پایه ای ریاضی از مهمترین موارد آموزشی در دانشگاه استنفورد به شمار می رود.  
موسسه فناوری ماساچوستبخش مهندسی برق و علوم کامپیوتر در موسسه فناوری ماساچوست، محبوب ترین و کامل ترین برنامه کارشناسی در ام آی تی به شمار می رود. رشته برنامه نویسی دانشگاه ماساچوست به دلیل کیفیت آموزشی بالا و سطح توانمندی های بی نظیر دانشجویان در سطح جهان بسیار معروف است.
افراد ضمن آشنایی کامل با رشته برنامه نویسی، در حوزه های دیگر کامپیوتر نیز فعالیت دارند تا در صورت تمایل بتوانند به عنوان مهندس نرم افزار یا شاخه های دیگر کار کنند.
یکی از برترین ویژگی های دانشگاه ماساچوست، وجود پیشرفته ترین آزمایشگاه های تحقیقاتی در جهان است که شامل آزمایشگاه علوم کامپیوتر، هوش مصنوعی، آزمایشگاه سیستم های اطلاعات و تصمیم گیری، آزمایشگاه فناوری میکروسیستم ها و همچنین آزمایشگاه تحقیقاتی الکترونیک است.  
دانشگاه پرینستونآنچه در تحصیل رشته برنامه نویسی در دانشگاه پرینستون اهمیت دارد، فرصت انجام تحقیقات پیشرفته و طراحی محصولات است که در اختیار دانشجویان قرار می گیرد. معماری کامپیوتر، الگوریتم ها و ساختارهای داده، فناوری اطلاعات و انجام محاسبات مهمترین دروسی است که این دانشگاه در حوزه علوم کامپیوتر و برنامه نویسی روی آن تاکید دارد.
دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی از رشته برنامه نویسی دانشگاه پرینستون می توانند به شرکت های بزرگی در این رشته بپوندند.  
دانشگاه کالیفرنیا/ برکلیتحقیق در دانشگاه کالیفرنیا برکلی در رشته علوم کامپیوتر و رشته برنامه نویسی دانشجویان را هم برای مشاغل تحقیقاتی آماده می کند و هم متخصصانی را برای ورود به صنایع مختلف در برنامه نویسی پرورش می دهد. برنامه نویسی کاربردی برای برنامه نویسان و استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا مهمترین حوزه هایی است که این دانشگاه در برنامه نویسی روی آن تاکید می کند. دانشجویان همچنین در دوره های کار آموزی روی برنامه های هوش مصنوعی، سیستم های برنامه نویسی، امنیتی ارتباطات و بسیاری دیگر از حوزه ها تحقیق می کنند.
بر اساس گزارش اخبار و گزارش جهانی آمریکا در سال ۲۰۲۱، دانشگاه کالیفرنیا در برکلی در رتبه پنجم زبان های برنامه نویسی برتر قرار دارد.
این دانشگاه در مقطع کارشناسی، لیسانس علوم کامپیوتر را ارائه می دهد. دانشجویان در این برنامه ها ملزم به شرکت در دوره های علوم طبیعی، ریاضیات، مهندسی برق و علوم کامپیوتر و همچنین زبان های برنامه نویسی هستند. این دانشکده همچنین یک برنامه پنج ساله کارشناسی به دانشجویان ارائه می دهد که برای دانشجویانی طراحی شده است که علاقه مند به پیگیری تحصیلات تکمیلی هستند. در سطح تحصیلات تکمیلی، این دانشکده دارای برنامه های کارشناسی ارشد علوم و دکترای برنامه های علوم کامپیوتر است.  
دانشگاه ییلدانشگاه ییل به جز مدرک کارشناسی علوم کامپیوتر، یک رشته ترکیبی کارشناسی و کارشناسی ارشد را ارائه می دهد. مسیرهای انتخابی دانشجویان رشته کامپیوتر برای ادامه تحصیل بسیار متنوع است و یکی از این برنامه های رشته برنامه نویسی است که این رشته در نوع خود بسیار بی نظیر است.
انجام تحقیقات ویژه در زمینه برنامه نویسی از مهمترین برنامه های دانشگاه ییل در گروه کامپیوتر است. آشنایی با محاسبات و برنامه نویسی، آشنایی با سیستم های اطلاعاتی و آشنایی با ابزارهای ریاضی علوم کامپیوتر مهمترین موضوعاتی است که در این دوره مورد مطالعه قرار می گیرند.
مؤسسه فناوری کالیفرنیارشته برنامه نویسی در موسسه فناوری کالیفرنیا با ارائه آموزش های پایه در رشته ریاضی و محاسبات الگوریتمی، دانشجویان را برای رشته برنامه نویسی آماده می کند. دانشجویان می توانند در زمان تحصیل خود در دوره های رباتیک، گرافیک، پایگاه داده و بسیاری دیگر از موضوعات شرکت کنند.
کلاس های مورد نیاز برای گذراندن دوره برنامه نویسی شامل آشنایی با الگوریتم ها، مبانی کامپیوتر، مبانی علمی، فراگیری ماشین و داده کاوی و انجام محاسبات است. در اختیار گذاشتن امکانات تحقیقاتی برای دانشجویان از برترین ویژگی های موسسه فناوری کالیفرنیا به شمار می رود.  
دانشگاه هاروارددانشگاه هاروارد یکی از مشهورترین و بی نظیر ترین دانشگاه های جهان است که خوشبختانه تقریبا در همه رشته های تحصیلی دانشگاه در نوع خود بهترین است. یکی از این رشته ها، برنامه نویسی است که به جز آموزش با کیفیت به دانشجویان، امکانات تحقیقاتی زیادی را نیز در اختیار آن ها قرار می دهد.
دوره های آموزشی رشته برنامه نویسی بیشتر حول محور ساختار داده ها و الگوریتم ها، زبان شناسی محاسباتی، هوش مصنوعی، رمز نگاری و طراحی شبکه است.  
دانشگاه دارتموثبرنامه علوم کامپیوتر در دانشگاه دارتموث در مقطع کارشناسی، دانشجویان را برای تحصیل در مقاطع بالاتر در گرایش های مختلف کارشناسی ارشد مانند برنامه نویسی آماده می کند.
این دانشگاه به صورت تخصصی رشته برنامه نویسی را در موضوعات مدل سازی دیجیتال سه بعدی، انیمیشن کامپیوتری، آشنایی با علوم محاسباتی و انواع تکنولوژي های مربوط به این رشته ‌آموزش می دهد.  
کارنگی ملونانعطاف پذیری رشته های مربوط به کامپیوتر در دانشگاه کارنگی ملون از جمله برنامه نویسی، دانشجویان را برای انواع مشاغل در این رشته آماده می کند. دانشجویان رشته برنامه نویسی می توانند در تابستان مشاغل پاره وقت داشته باشند و تحقیقات مستقلی را در حوزه علوم کامپیوتر انجام دهند.
پردازش زبان طبیعی، یادگیری ماشین در عمل، برنامه نویسی بازی های کامپیوتری و طراحی نرم افزار از مهمترین برنامه های این دانشگاه در رشته برنامه نویسی به شمار می رود.
از برترین ویژگی های دانشگاه کارنگی ملون، تشویق دانشجویان به گذراندن دوره کارآموزی در خارج از کشور و کسب تجربه کاری است. به همین دلیل تقریبا ۳۰ درصد از فارغ التحصیلان دوره های کارآموزی خود را در کشورهای جمهوری چک، چین، پرو، ایتالیا، اسپانیا، تایلند، ایرلند و مراکش می گذرانند.
در دانشکده علوم کامپیوتر این دانشگاه، دانشجویان می توانند مدارک کارشناسی، کارشناسی ارشد، و دکترا را در رشته های علوم کامپیوتر و فناوری های زبان دنبال کنند. پس از ثبت نام، دانشجویان با طراحی و نظارت بر برنامه های کامپیوتری با سیستم ها و فناوری های فعلی آشنا می شوند.  
دانشگاه رایساصول برنامه نویسی، احتمال و آمار، عناصر الگوریتم ها، آشنایی با طراحی برنامه، سیستم عامل ها و برنامه نویسی همزمان و برنامه نویسی و طراحی پیشرفته مهمترین موضوعاتی است که در رشته برنامه نویسی دانشگاه رایس بررسی می شوند.
دانشجویان ضمن تحقیق در رشته علوم کامپیوتر، با زبان های برنامه نویسی، نرم افزارها و الگوریتم های مختلف آشنا می شوند و با شرکت در دوره کار آموزی و تحقیقات در تابستان به کسب تجربه می پردازند. فارغ التحصیلان شانس زیادی برای استخدام شدن در شرکت های آمازون، یاهو، گوگل و یوتیوب دارند.  
دانشگاه ایلینویدانشگاه ایلینوی آموزش برنامه نویسی را به طور ویژه ای در نظر گرفته است و همین امر موجب جذب مخاطبان بسیاری از سراسر جهان شده است. دانشگاه ایلینوی یک برنامه ۵ ساله برای رشته برنامه نویسی در نظر گرفته است که شامل کارشناسی و کارشناسی ارشد برنامه نویسی است و فرد بعد از اتمام تحصیلات خود مدرک کارشناسی ارشد دریافت می کند.
برنامه های تحصیلی برنامه نویسی به صورت جداگانه هم در دسترس دانشجویان قرار می گیرد به این صورت که دانشجویان می توانند برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا نیز به طور جداگانه اقدام به اپلای و ادامه تحصیل کنند.  
دانشگاه کرنلیکی دیگر از برترین دانشگاه های جهان در رشته آموزش برنامه نویسی دانشگاه کرنل است که در رتبه ۶ کشور آمریکا قرار دارد. دانشجویان با ثبت نام در رشته برنامه نویسی با الگوریتم ها، ساختار داده ها، کد نویسی، سیستم های اطلاعاتی و پردازش سیستم های دیجیتال آشنا می شوند.

همچنین درباره دانشگاه های کانادا و دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در کانادا بخوانید.

دانشگاه های برتر رشته برنامه نویسی در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای برنامه نویسی در خارج از کشور

روندی که متقاضیان برای اخذ ویزا باید طی کنند بسته به کشوری که قصد تحصیل در آن را دارند متفاوت است. به همین دلیل انتخاب مشاوران با تجربه در این زمینه فرد را در این روند یاری می کند. موسسه مهاجرتی تراست با داشتن سال ها تجربه در این زمینه به شما اطمینان می دهد که در این مسیر همراه شما باشد. مراحل و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی به صورت کلی در زیر برای شما عنوان شده است.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین رشته‌ ی مورد نظر (در اینجا رشته‌ برنامه نویسی)
  • همراه داشتن نامه‌ ی پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌ ی آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ ی صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ ی سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در موسسه مهاجرتی تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

همچنین درباره تاثیر مقاله بر اپلای، ویزای تحصیلی کانادا و مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا بخوانید.

اپلای رشته برنامه نویسی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

اپلای رشته برنامه نویسی در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

افرادی که قصد اپلای و ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی برنامه نویسی را دارند، می توانند از بین دو گزینه حضوری و آنلاین یکی را انتخاب کنند. معمولا متقاضیانی که در نزدیکی دانشگاه زندگی می کنند به صورت حضوری در کلاس های درس شرکت می کنند و کلاس های آنلاین بیشتر برای افرادی در نظر گرفته شده است که سن بالاتری نسبت به دانشجویان دارند یا نمی توانند به صورت حضوری در دانشگاه حضور یابند.

دانشجویان در مقطع کارشناسی با دوره های برنامه نویسی کامپیوتر با زبان های مختلف برنامه نویسی آشنا می شوند. آن ها همچنین با همکاری دیگر دانشجویان در سایر گرایش ها مانند ارتقا دهندگان نرم افزار، به ایجاد، طراحی و کدنویسی برنامه های مختلفی برای لپ تاپ ها و تبلت ها کمک می کنند.

مسیر شغلی برنامه نویسان مشخص است. آن ها عمدا به کدنویسی و ایجاد برنامه های مختلف و یا عیب یابی و اصلاح کدهای معیوب می پردازند. بسیاری دیگر نیز در حوزه ها و مشاغل فناوری اطلاعات مانند تجزیه و تحلیل سیستم های کامپیوتری کار می کنند. اگر چه بسیاری از افراد با داشتن مدرک کاردانی می توانند وارد بازار کار شوند اما این احتمال بسیار کم است و کارفرمایان ترجیح می دهند افرادی را استخدام کنند که حداقل مدرک کارشناسی دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

درباره تحصیل با مدرک دیپلم در کانادا، تحصیل با مدرک کاردانی در کانادا و تحصیل کارشناسی در کانادا بخوانید.

اپلای رشته برنامه نویسی در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

بسیاری از فارغ التحصیلان رشته برنامه نویسی از مقطع کارشناسی به سرعت وارد بازار کار می شوند اما برخی دیگر ترجیح می دهند برای مقاطع تحصیلی بالاتر مانند کارشناسی ارشد اقدام به اپلای کنند. افرادی که از مقطع کارشناسی ارشد برنامه نویسی فارغ التحصیل می شوند، می توانند مشاغل بسیار عالی با درامد بالا داشته باشند.

به طور کلی تحصیل در این مقطع ۲ سال به طول می انجامد. آن چه در تحصیل رشته برنامه نویسی در کارشناسی ارشد مهم است این است که هزینه و شهریه کلاس های این رشته ثابت نیست و سال به سال تغییر می کند. بنابراین قبل از اپلای و ادامه تحصیل برای کارشناسی ارشد برنامه نویسی در این باره تحقیق کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.

همچنین درباره اپلای برای ارشد، اپلای برای ارشد مجدد و کارشناسی ارشد در کانادا بخوانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته برنامه نویسی در خارج از کشور

مدارکی که برای اپلای در رشته برنامه نویسی به ‌آن نیاز دارید بسته به دانشگاه مورد نظرتان متفاوت است. اما به طور کلی فرد باید نمرات بالایی در رشته ریاضیات داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای اپلای برنامه نویسی، به صورت کلی

  • رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
  • برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
  • بسته به دانشگاه‌تان ۲ تا ۳ توصیه نامه نیاز دارید.
  • در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
  • داشتن انگیزه نامه
  • ارسال مدارک اثبات تمکن مالی
  • داشتن مدرک زبان معتبر دانشگاه مورد نظر با حداقل نمره مورد نیاز
  • ارسال لیست مقالاتی که چاپ کرده اید
  • نمرات آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه نمرات و ترجمه آن

بازار کار رشته برنامه نویسی در خارج از کشور

برنامه نویسان کامپیوتر معمولا در شرکت های کامپیوتری استخدام می شوند. با این حال حوزه های دیگری برای کار در این رشته نیز وجود دارد. بسیاری از شرکت ها و بخش های دولتی و خصوصی مانند بانک ها و بنگاه های حقوقی، برنامه نویسان را استخدام می کنند.

میانگین حقوق برنامه نویسان بسته به جایی که در آن مشغول به کار هستند، مدرک تحصیلی، میزان تجربه و ساعت های کاری آن ها با یکدیگر متفاوت است. در قسمت زیر لیستی از برترین مشاغل مربوط به رشته برنامه نویسی را مشاهده می فرمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص میزان درآمد سالیانه این متخصصان به این سایت مراجعه فرمایید.

عنوان شغلیتوضیحات
برنامه نویس کامپیوتربرنامه نویسان کامپیوتر کدهای برنامه های نرم افزاری کامپیوتری را می نویسند و ویرایش می کنند و اطمینان حاصل می کنند که برنامه ها بدون هیچ خطایی اجرا می شوند. برنامه نویسان کامپیوتر هر گونه مسائل یا مشکلاتی را که در طول فرایند کدنویسی به وجود می آید حل می کنند و مطمئن می شوند که محصول نهایی استانداردهای مشتریان خود را برآورده می کند.
آن ها همچنین ممکن است مسئول آموزش برنامه ای که طراحی کرده و ساخته اند باشند تا مشتریان بدانند چگونه با این نرم افزارها کار کنند. برنامه نویسی یکی از حرفه ای ترین مشاغل در دنیای تکنولوژی به شمار می رود و افراد برای اینکه بتوانند در این شغل مشغول به کار شوند باید حداقل لیسانس علوم کامپیوتر یا برنامه نویسی داشته باشند.  
توسعه دهنده وبتوسعه دهندگان وب، سایت ها را طراحی و ایجاد می کنند. آنها مسئول بر آورد کردن استانداردهای آموزشی در مورد سایت ها هستند. آن ها مشکلات فنی که برای سایت ها به وجود می آید را عیب یابی می کنند و استاندارد های امنیتی را برای آن ها به وجود می آورند. حداقل مدرک مورد نیاز برای ورود به این شغل، مدرک کارشناسی علوم کامپیوتر یا برنامه نویسی است.  
مهندس سیستم های کامپیوتریمهندسان سیستم های کامپیوتری به بررسی سیستم های کامپیوتر می پردازند تا مطمئن شوند سیستم های کامپیوتری مشتریانشان همگی کاملاً کاربردی و کارآمد هستند. آن ها می توانند مستقیماً برای یک سازمان و به منظور حفظ و بهبود سیستم های آن سازمان کار کنند، یا می توانند برای یک شرکت خصوصی که این خدمات را برای چندین مشتری ارائه می دهد، مشغول به فعالیت شوند.
مهندسان سیستم های کامپیوتری نیز مسئول نگهداری و امنیت سیستم های یک شرکت از جمله حفاظت از حریم خصوصی و داده های شرکت هستند. این مهندسان ایده هایی را برای بهبود عملکرد سیستم های کارفرمایان خود ارائه می کنند. آنها اطلاعات به روز شده را به بخش های فناوری اطلاعات این شرکت ارائه می دهند.
آنها همچنین ممکن است به کاربران به طور مستقیم کمک کنند تا بفهمند چگونه از سیستم ها به طور کارآمد استفاده کنند. انتظار می رود مهندسان سیستم های کامپیوتری دارای حداقل مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات، علوم کامپیوتر یا رشته مشابهی باشند. بیشتر کارفرمایان ترجیح می دهند، مهندسان سیستم یا فناوری اطلاعاتی را استخدام کنند که بیش از 5 سال تجربه کاری دارند.  
توسعه دهنده نرم افزارتوسعه دهندگان نرم افزار برنامه های نرم افزاری را برای انواع سیستم های کامپیوتری طراحی و ایجاد می کنند. برنامه ها به زبان های برنامه نویسی منحصر به فرد خود نیاز دارند، بنابراین بسیاری از حرفه ای ها در این زمینه ممکن است در یک زبان کدنویسی خاص تخصص داشته باشند.
کار توسعه دهندگان نرم افزار بسته به اهداف کارفرمایان آن ها متفاوت است. آن ها برخی از برنامه ها را برای اهداف خاص ایجاد می کنند، در حالی که برخی دیگر سیستم هایی را ایجاد می کنند که دستگاه ها یا شبکه ها را مدیریت کند. این زمینه با پیشرفت فناوری به سرعت در حال تکامل است، بنابراین توسعه دهندگان نرم افزار دائماً در حال یادگیری و به روز رسانی اطلاعات خود هستند.
اکثر توسعه دهندگان نرم افزار دارای مدرک کارشناسی علوم کامپیوتر هستند. مدرک کارشناسی ارشد نیز در این صنعت ارزشمند است و به افراد اجازه می دهد بعد از فارغ التحصیلی به سرعت وارد بازار کار شوند.  
توسعه دهنده اپلیکیشن های تلفن همراهتوسعه دهندگان برنامه های گوشی موبایل، طراحی و کد نویسی نرم افزار ها را برای تلفن همراه انجام می دهند. برنامه هایی که این افراد طراحی و ایجاد می کنند با نیازهای مشتریان خاص خود تعیین می شود و به سپس در اختیار عموم قرار می گیرد.
توسعه دهندگان اپلیکیشن های موبایل نیز قبل از انتشار برنامه ها، بارها و بارها آن ها را آزمایش می کنند و نسخه های متفاوتی را برای تلفن های همراه مختلف طراحی می کنند و می سازنند. خوشبختانه بازار کار در این رشته بسیار خوب است و حتی در اینده نیز بهتر می شود. حداقل مدرک مورد نیاز برای این شغل، مدرک کارشناسی است.  
مهندس نرم افزارمهندسان نرم افزار مسئول توسعه برنامه های کاربردی موجود در تبلت ها، لپ تاپ ها و دیگر وسایل الکترونیکی هستند. آن ها آن قدر با اصول کدنویسی آشنا هستند که گاهی کد نویسی را به صورت ذهنی و سریع انجام می دهند.
مهندسان نرم افزار به اقتصاد کشورها بسیار کمک می کنند. آن ها در زمینه های شغلی متعددی می توانند کار کنند و با استفاده از کدنویسی های حرفه ای، بازارهای مالی را پیش ببرند. مهندسان نرم افزار مسئول توسعه برنامه های کاربردی تمام عیار هستند. آن ها ذهن های کدنویسی تیزی دارند که با الگوریتم ها، ساختار و طراحی کاملا آشنا است.  
بازار کار رشته برنامه نویسی در خارج از کشور

میانگین درآمد رشته برنامه نویسی در دیگر کشور ها

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهمترین درآمد کشورها را در رشته برنامه نویسی نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت مورد بررسی قرار دهید.

نام کشوردرآمد
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در اتریشمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۶۲,۰۶۶  یورو  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی ‌در هر ساعت: ۳۰ یورو  
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۲,۰۳۰ یورو 
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۴,۴۲۶ یورو   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۶,۵۴۶ یورو   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در استرالیامیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۹۴,۹۱۳ دلار  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۴۶ دلار  
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۳,۱۰۴ دلار
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۸,۰۸۶ دلار  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۷,۳۱۴ دلار   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در باهامامیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۴۷,۰۶۳ دلار   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۲۳ دلار
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۱,۵۳۹ دلار
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۳,۷۷۰ دلار   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۸,۱۸۶ دلار   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در بلغارستانمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۲۵,۳۶۶ لو  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی ‌در هر ساعت: ۱۲ لو
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۸۲۹ لو
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۸,۵۰۱ لو    
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۱,۸۷۸ لو  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در بلاروسمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۱۱,۱۷۵ روبل  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۵ روبل
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۳۶۵ روبل
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸,۱۱۵ روبل
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳,۹۸۲ روبل   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در برمودامیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۷۱,۲۲۷ دلار  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۳۴ دلار 
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۲,۳۲۹ دلار  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۱,۱۴۷ دلار  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۸,۱۲۷ دلار    
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در کانادامیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۸۱,۰۲۷ دلار
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۳۹ دلار 
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۲,۶۵۰ دلار
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۸,۰۳۱ دلار     
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۹,۹۸۸ دلار   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در چینمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۱۶۳,۲۶۷ یوان
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۷۸ یوان
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۵,۳۳۹ یوان
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۸,۱۹۱ یوان   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰۳,۶۴۵ یوان  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در کاستاریکامیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۱۲,۱۹۶,۴۲۴ کولون
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۵,۸۶۴ کولون 
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۳۹۸,۸۲۳ کولون     
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸,۷۹۱,۲۷۷ کولون   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵,۱۴۷,۴۷۰ کولون   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در جمهوری چکمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۶۶۵,۵۵۷ کرونا   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۳۲۰ کرونا   
میانگین درآمد  متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۲۱,۷۶۴ کرونا
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۷۶,۳۹۲ کرونا   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۲۰,۸۳۰ کرونا   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در مراکشمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۱۲۶,۰۰۸ درهم
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۶۱ درهم
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۴,۱۲۰ درهم
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۰,۵۹۲ درهم 
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵۶,۰۹۱ درهم 
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در مصرمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۱۲۵,۰۱۳ پوند  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۶۰ پوند
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۴,۰۸۸ پوند  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۰,۷۹۲ پوند   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵۶,۴۳۶ پوند
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در نیوزیلندمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۸۲,۱۱۳ دلار   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۳۹ دلار
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۲,۶۸۵ دلار
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۸,۸۵۷ دلار   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۱,۴۱۲ دلار  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در فنلاندمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۵۷,۴۱۹ یورو
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۲۸ یورو 
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۱,۸۷۸ یورو 
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۱,۰۴۹ یورو  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۰,۷۲۸ یورو   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در فرانسهمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۵۹,۱۱۱ یورو
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۲۸ یورو
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۱,۹۳۳ یورو
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۲,۳۱۰ یورو    
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۲,۹۰۲ یورو   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در گرجستانمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۵۵,۴۵۲ لاری
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۲۷ لاری
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۱,۸۱۳ لاری
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۰,۴۹۹ لاری   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۹,۷۸۰ لاری    
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در پرتغالمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۲۹,۳۰۱ یورو  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۱۴ یورو
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۹۵۸ یورو
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۰,۹۳۴ یورو
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۶,۰۶۹ یورو  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در پاکستانمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۱,۲۹۵,۷۴۴ روپیه   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۶۲۳ روپیه
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۴۲,۳۷۱ روپیه
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۴۳,۱۳۸ روپیه   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۶۲۵,۰۳۸ روپیه  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در مجارستانمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۸,۰۱۱,۶۶۹ فورینت   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۳,۸۵۲ فورینت 
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۲۶۱,۹۸۲ فورینت     
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۷۴۵,۷۳۳ فورینت  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹,۸۹۹,۹۶۴ فورینت   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در اوکراینمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۲۳۴,۳۸۷ گریونا  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۱۱۳ گریونا    
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۷,۶۶۴ گریونا
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷۰,۶۰۴ گریونا     
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۹۳,۹۵۳ گریونا   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در ایالات متحده‌ عربیمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۱۸۹,۳۴۸ درهم
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۹۱ درهم   
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی ‌از ساعات اضافه کاری: ۶,۱۹۲ درهم
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۳۶,۲۸۲ درهم    
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۳۴,۸۱۵ درهم   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در ایالات متحده‌ آمریکامیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۷۲,۸۱۳ دلار  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۳۵ دلار   
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۲,۳۸۱ دلار
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۲,۱۴۸ دلار    
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۹,۸۵۳ دلار   
 میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در کره‌ی جنوبیمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۴۳,۵۳۲,۷۷۹ وون  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۲۰,۹۲۹ وون 
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۲۳,۵۲۲ وون     
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۱,۳۳۹,۱۸۵ وون      
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۳,۹۹۷,۷۷۲ وون  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در سوئدمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۵۷۰,۰۰۰ کرون  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۲۷۴ کرون    
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۱۸,۶۳۹ کرون 
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۰۷,۹۹۵ کرون   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۰۲,۹۸۰ کرون   
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در سنگاپورمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۶۸,۳۳۰ دلار
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۳۳ دلار 
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۲,۲۳۴ دلار 
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۹,۱۲۴ دلار  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۴,۶۴۲ دلار  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در فیلیپینمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۵۲۸,۷۱۹ پزو
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۲۵۴ پزو
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۱۷,۲۸۹ پزو
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۸۱,۹۲۴ پزو  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۵۸,۰۶۰ پزو  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۲۹۳,۷۴۳ راند
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت:۱۴۱ راند
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۹,۶۰۵ راند
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱۲,۱۸۸ راند
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۶۵,۶۰۲ راند
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در مکزیکمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۲۴۸,۷۵۲ پزو
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۱۲۰ پزو
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۸,۱۳۴ پزو
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷۸,۸۷۸ پزو  
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۰۸,۲۰۸ پزو 
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در ژاپنمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۶,۶۱۵,۳۱۸ ین
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۳,۱۸۰ ین
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۲۱۶,۳۲۱ ین    
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴,۷۳۰,۸۲۰ ین 
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸,۱۵۱,۲۵۷ ین
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در قزاقستانمیانگین حقوق متخصص برنامه نویسی به صورت کلی: ۳,۹۷۷,۱۰۱ تنگه
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی در هر ساعت: ۱,۹۱۲ تنگه
میانگین درآمد متخصص برنامه نویسی از ساعات اضافه کاری: ۱۳۰,۰۵۱ تنگه
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲,۸۸۱,۵۰۹ تنگه
میانگین حقوق متخصص برنامه نویسی با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴,۹۶۴,۸۷۳ تنگه

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلا نگران نباشید! چرا که وکلای با تجربه و حرفه‌ای ما در موسسه مهاجرتی تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند و می‌توانند کار مهاجرت تحصیلی شما را با موفقیت به سرانجام برسانند. فقط کافی است برای تماس با ما وقت مشاوره رزرو کنید و یا فرم ارزیابی ما را تکمیل نمایید تا شرایط شما در اسرع وقت و با دقت مورد ارزیابی قرار گیرد.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

مدارک مورد نیاز برای اپلای برنامه نویسی چیست؟

برای رشته برنامه نویسی باید مدارک هویتی شما کامل باشد که شامل پاسپورت معتبر و ترجمه رسمی شناسنامه است. برای مقطع کارشناسی نیاز است تا مدارک پایان تحصیلات در دبیرستان، ریز نمرات ترجمه شده و مدرک زبان آماده شود. در مقاطع تحصیلات تکمیلی نیز لازم است تا مدارک دیگری مانند توصیه نامه، انگیزه نامه، مدرک زبان و مقالات علمی(در صورت نیاز) آماده شود.
در رشته‌های مهندسی و مقاطع تحصیلات تکمیلی نیاز به ارائه مدرک GRE نیز هست که برای اطلاع از شرایط آن می‌توانید وب سایت رشته مورد نظر را بررسی کنید.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای در رشته برنامه نویسی چیست؟

با مدرک تافل و آیلتس امکان دریافت پذیرش در این رشته مهیا شده است و شما می‌توانید با مدارکی مانند PTE و حتی آزمون کمبریج نیز در این رشته پذیرش شوید. بهترین کار این است که قبل از هر کاری وب سایت مورد نظر را بررسی کنید تا از حداقل‌ نمرات مورد نیاز مطلع شوید.

نکات مهم برای پذیرش در رشته برنامه نویسی چیست؟

مدارک مورد نیاز در وب سایت رشته مورد نظر ارائه شده است. مدارک شما باید به صورت ترجمه شده آماده شوند و آماده کردن مدارکی مانند انگیزه نامه قوی و مدرک زبان از جمله اصلی‌ترین مدارک است. البته، داشتن توصیه نامه دانشگاهی برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از الزامات است. در صورت داشتن سابقه کار و رزومه شغلی قوی می‌‌توانید روند اپلای در این رشته را به سرعت طی کنید.

آیا امکان دریافت بورسیه در رشته برنامه نویسی وجود دارد؟

بورسیه‌های دانشگاهی در مقاطع تحصیلی مختلف در اختیار داوطلبان قرار گرفته است. در صورت داشتن رزومه خوب و معدل بالا می‌توان از این بورسیه‌ها استفاده کرد. باید گفت، بسیاری از بورسیه‌ها بخشی از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند اما در صورت داشتن رزومه قوی می‌توان از بورسیه‌های فاند کامل استفاده کرد.

میانگین حقوق برنامه نویسان در کانادا چقدر است؟

میانگین حقوق برنامه نویسان به صورت کلی: ۸۱,۰۲۷ دلار
میانگین حقوق برنامه برنامه نویسان نویسی در هر ساعت: ۳۹ دلار 
میانگین درآمد برنامه نویسان از ساعات اضافه کاری: ۲,۶۵۰ دلار
میانگین حقوق برنامه نویسان تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۸,۰۳۱ دلار
میانگین حقوق برنامه نویسان با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۹,۹۸۸ دلار

آیا تقاضا برای شغل برنامه نویسی زیاد است؟

برنامه نویسی جزو رشته هایی است که سریعترین قدرت رشد را در بازار کار فعلی داشته است. بنابراین تقاضا برای برنامه نویسان همواره از دیگر مشاغل پیشی گرفته است. پیش بینی می شود که این رشته محبوب تا سال 2025 زندگی انسان ها را فرا بگیرد و جایگزین بسیاری از مشاغل شود.

آیا می توان برنامه نویسی را بدون شرکت در کلاس های دانشگاه و گرفتن مدرک تحصیلی هم فرا گرفت؟

ممکن است برای شما تعجب آور باشد، اما بسیاری از برنامه نویسان حرفه ای خودآموز هستند و آنها در حرفه خود توانسته اند به مقامات نسبتاً بالایی برسند. در اینجا چند راهکار برای شروع برنامه نویسی و یادگیری آن توسط خودتان آورده شده که شما می توانید با اجرای آن ها به یک برنامه نویس خوب تبدیل شوید.
به یاد داشته باشید که در چنین شرایطی به شما مدرکی داده نمی شود. از طرفی بسیاری از موسسات و سازمان ها برای برنامه نویسی از شما مدرک تحصیلی می خواهند. از این رو لازم است تا پیش از شروع، شرایط خود را بسنجید. برای یادگیری مهارت های برنامه نویسی می توانید از راهکارهای زیر بهرمند شوید:
1. در ابتدا از برنامه های ساده شروع کنید و سراغ پروژه ها و برنامه های پیچیده نروید.
2. برای برنامه نویسی در شروع کار نزم افزار مورد نیاز خود را دریافت کنید.
3. درباره ی نحوه ی شروع برنامه نویسی و کد نویسی به سایت های آموزش برنامه نویسی و انجمن برنامه نویسان بپیوندید.
4. کتاب های مختلفی درباره ی آموزش برنامه نویسی به زبان های مختلف برنامه نویسی نوشته شده است که می توانید از آن ها استفاده کنید.
5. چگونگی کدنویسی و برنامه نویسی را می توانید در کلیپ های YouTube دنبال کنید.
6. به پادکست هایی که در مورد برنامه نویسی هستند گوش فرا دهید.
7. سعی کنید آموزش هایی را که فرا می گیرید به صورت عملی و با نوشتن برنامه امتحان کنید تا از مشکلات و ایرادات خود مطلع شوید.

آیا برنامه نویسی و یادگیری آن سخت است؟

برنامه نویسی نیز مانند سایر زمینه ها سختی های مخصوص به خود را دارد و برای یادگیری آن لازم است تا زمان و تلاش زیادی صرف شود.

افراد مبتدی و علاقه مند به کد نویسی، چگونه می توانند برنامه نویسی را یاد بگیرند؟

1. از طریق وب سایت های آموزشی و تعاملی
2. از طریق آموزش های ویدئویی
3. از طریق سمینارهای آموزشی
4. از طریق YouTube
5. از طریق کتاب های برنامه نویسی

دیدگاهتان را بنویسید