اپلای مهندسی حمل و نقل

اپلای مهندسی حمل و نقل
رزرو وقت مشاوره

رشته مهندسی حمل و نقل، شاخه ای از رشته مهندسی عمران است که به طراحی، برنامه ریزی، احداث و نگهداری سیستم های حمل و نقل (سیستم های جاده ای، ریلی، هوایی و آبی) می پردازد. اگر شما هم به رشته حمل و نقل علاقه مند هستید و قصد تحصیل در این رشته را دارید، در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن برای تحصیل در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در اختیار شما قرار دهیم.

در مورد رشته مهندسی حمل و نقل

به کاربرد تکنولوژی و اصول علمی در طراحی، احداث و مدیریت تمامی سیستم های حمل نقل (سیستم های هوایی، اتوبان، سیستم های ریلی، کانال های آبی و حتی حمل و نقل فضایی)، مهندسی حمل نقل گفته می شود.

تامین امنیت، سرعت و راحتی افراد، جزو مهم ترین اهداف این رشته هستند. محصلین این رشته می آموزند چگونه بهترین و اقتصادی ترین راه را برای انتقال انسان ها و محموله ها بیابند، به مرحله اجرا برسانند و مقیاس های حمل و نقلی مانند تعداد خطوط و ظرفیت آن، مصالح و سایزبندی مسیرها (مانند پیاده رو یا باند هواپیما و غیره) را بررسی کنند.

مهم ترین بخش این رشته، طراحی است. جنبه های طراحی در مهندسی حمل و نقل، به المان های برنامه ریزی شهری، تصمیم گیری های تکنیکال و فاکتورهای سیاسی مرتبط است. پیش بینی اینکه مسافران هر روزه (و طی چه ساعاتی از روز) در چه مسیرهایی تردد می کنند، اصلی ترین فاکتور برنامه ریزی و طراحی سیستم های حمل و نقل است.

تمامی فاکتورهای حمل و نقلی (مانند تعداد قطارهای لازم، مشخص سازی مقصدهای مهم، نحوه سفر، پیک زمانی و غیره) باید در طراحی مد نظر گرفته شوند. علاوه بر بخش طراحی، مسائلی مانند برنامه ریزی عملکردی، مدیریت و اجرا، آنالیز شبکه های حمل و نقل، امور مالی و سرمایه گذاری، خط مشی، پروتکل های امنیتی و غیره نیز در این رشته مطرح هستند.

لینک های مفید!

مراحل اپلای مهندسی حمل و نقل

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

ادامه تحصیل رشته مهندسی حمل و نقل در خارج از کشور

سیستم حمل و نقل یک کشور را به سیستم خون رسانی بدن انسان تشبیه می کنند. از آنجا که حمل و نقل مستقیما با پیشرفت های اقتصادی، صنعتی، اجتماعی و فرهنگی جوامع ارتباط دارد، آموزش پژوهشگران و نیروی کار ماهر برای پیشرفت در این حوزه امری ضروری تلقی می شود. بنابراین بازار کار این رشته در کشورهای پیشرفته بسیار عالی است و آینده ی تحصیل آن تضمین شده است.

درباره بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی و بهترین کشور برای تحصیل بخوانید.

اپلای رشته مهندسی حمل و نقل در خارج از کشور

اپلای مقطع کارشناسی مهندسی حمل و نقل در خارج از کشور

بیش از 70 درصد بازار کار رشته مهندسی حمل و نقل، به فارغ التحصیلین مقطع کارشناسی این رشته تعلق دارد. در مقطع کارشناسی عموما رشته ی مهندسی عمران متداول است و تعداد دانشگاه هایی که رشته تخصصی حمل و نقل را در مقطع کارشناسی ارائه می دهند محدود است.

دوره های کارشناسی این رشته، مانند تمامی رشته های مهندسی، حدود چهار تا شش سال زمان می برد. در سال های اول عموما درس های پایه ای و در ادامه دروس تخصصی تدریس می شوند و دانشجویان اصول تئوری و دانش عملی لازم برای اجرای محاسبات مهندسی و نحوه کار با نرم افزارهای مرتبط را یاد می گیرند.

برای جستجوی دوره های کارشناسی رشته عمران به این لینک و برای جستجوی دوره های کارشناسی حمل و نقل به این لینک مراجعه کنید.

همچنین درباره اپلای حین سربازی، معافیت تحصیلی برای اپلای و اپلای بدون مدرک زبان بخوانید.

اپلای مقطع کارشناسی ارشد مهندسی حمل و نقل در خارج از کشور

کاندیدای مشاغل پیشرفته در محیط های کاری حمل و نقل، می بایست مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا داشته باشند. دوره های کارشناسی ارشد حمل و نقل(MSc)، کاملا تخصصی هستند و به دانشجویان می اموزند که چطور برای مشکلات حمل و نقل، راه حل های مهندسی پیدا کنند. این دوره ها می توانند به صورت course-based و یا research-based باشند و به تازگی بیشتر به صورت آنلاین ارائه می شوند.

در دوره ی کارشناسی ارشد، تمرکز بر گرایش هایی مانند حمل و نقل بین المللی، حمل و نقل سبز، برنامه ریزی شهری و غیره فراهم می شود. به علاوه بسیاری از دانشگاه ها، گرایش های بسیار تخصصی تری هم ارائه می دهند. دانشجویان در این دوره ها با مفاهیمی مانند جمع آوری اطلاعات، مدل سازی، طراحی مهندسی آشنا می شوند و اصول مدیریتی را نیز یاد می گیرند.

برای جستجوی دوره های کارشناسی ارشد مهندسی حمل و نقل می توانید به این سایت مراجعه کنید.

درباره آزادسازی مدرک تحصیلی، اپلای برای ارشد و اپلای برای ارشد مجدد، با مراجعه به هر لینک اطلاعات کسب کنید.

اپلای مقطع دکتری مهندسی حمل و نقل در خارج از کشور

اگر تمایل دارید در دانشگاه به تدریس مشغول شوید و یا می خواهید در پست های مدیریتی شرکت های معتبر و دولتی مشغول به کار شوید می توانید در مقطع Ph.D. رشته ی حمل و نقل و یا عمران تحصیل کنید. برای جستجوی دوره های دکترای مهندسی حمل و نقل می توانید به این سایت مراجعه کنید.

درباره اپلای برای دکتری، اپلای برای دکترای مجدد و بهترین رشته های مهندسی برای اپلای بیشتر بخوانید.

لیست دروس رشته مهندسی حمل و نقل در خارج از کشور

دروس عمومی و پایه ای این رشته مانند سایر رشته های مهندسی عمدتا شامل فیزیک، ریاضیات، حساب دیفرانسیل، شیمی، مکانیک سیالات و جامدات، ترمودینامیک، استاتیک و غیره می شوند.

دروس تخصصی عموما بسته به مقطع تحصیلی و دانشگاه متفاوت هستند، اما معمولا دروس زیر را شامل می شوند:

  • مهندسی حمل و نقل و شبیه سازی
  • کنترل ترافیک
  • دروس مرتبط با بهینه سازی و مسائل زیست محیطی حمل و نقل
  • برنامه ریزی شهری
  • سیستم های حمل و نقل شهری
  • طراحی و امنیت حمل و نقل
  • روش ها و مدل های مهندسی شهری
  • انالیز سیستم های حمل و نقل شهری
  • ایمنی ساختاری
  • طراحی و کنترل احداث
  • تکنیک های کامیپوتری
  • طراحی پیاده رو و مسیر دوچرخه
  • طراحی زیربنای شهری
  • پیش بینی الزامات مسافرتی
  • مهندسی اتوبان
  • ایمنی ترافیک

همچنین بخوانید: تغییر رشته در اپلای

گرایش های رشته مهندسی حمل و نقل در خارج از کشور

متداول ترین گرایش های رشته مهندسی حمل نقل

  • مهندسی جاده: فارغ التحصیلین این رشته بر برنامه ریزی، طراحی، احداث و تعمیر جاده، خیابان، مسیر دوچرخه، پیاده رو و غیره متمرکز هستند. این مهندسین نیازهای حمل و نقل جامعه را برآورد کرده، مکان طرح را (از نظر میزان ترافیک، جمعیت منطقه، امنیت و غیره) آنالیز کرده و از اصول مهندسی برای بهبود سیستم حمل و نقل استفاده می کند.
  • مهندسی خطوط راه آهن: فارغ التحصیلین این رشته از خطوط ریلی ثابت استفاده می کنند تا مترو، قطارهای شهری و مونوریل طراحی و احداث کنند. وظایف معمول این افراد عمدتا شامل طراحی مسیر، انتخاب و طراحی محل ایستگاه ها و برآورد هزینه های احداث، مراقبت و بازسازی سیستم ها می باشد.
  • مهندسی سازه های بندر و لنگرگاه: این رشته با رشته ی مهندسی دریا تفاوت دارد. مهندسین سازه های بندر و لنگرگاه مسئولیت طراحی، احداث و ساخت و تعمیر بنادر، کانال های آبی و سایر تجهیزات حمل و نقل دریایی را بر عهده دارند.
  • مهندسی فرودگاه: این رشته بر ساخت فرودگاه ها متمرکز است. فارغ التحصیلین این رشته می آموزند چطور با تعیین جهت باد، باند فرود، حاشیه های آن، نواحی امنیتی و غیره را طراحی کنند.
  • مهندسی ترافیک: این رشته که بر مدیریت و کنترل ترافیک متمرکز است، یکی از جدیدترین شاخه های زیرمجموعه رشته مهندسی عمران می باشد که در کشورهایی مانند امریکا و کانادا بسیار مطرح است.

درباره مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا، تحصیل با مدرک دیپلم در کانادا و پذیرش تحصیلی کانادا بدانید.

بهترین گرایش رشته مهندسی حمل و نقل برای اپلای در خارج از کشور

گرایش های رشته حمل و نقل را می توان به چهار دسته اصلی تقسیم بندی کرد:

  • گرایش های مرتبط با حمل و نقل جاده ای

  • گرایش های مرتبط با حمل و نقل ریلی

  • گرایش های مرتبط با حمل و نقل هوایی

  • گرایش های مرتبط با حمل و نقل آبی

در اولین قدم، یکی از چهار دسته ی بالا را براساس علایق خود، محیط کار و نیازهای کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید، انتخاب کنید. توصیه می کنیم کشور مقصد را خیلی خوب بررسی کنید تا آینده ی خود را تضمین کنید.

بورسیه رشته مهندسی حمل و نقل در خارج از کشور

از آنجا که مهندسی عمران و رشته های زیرمجموعه آن جزو اولویت های شغلی جوامع مدرن هستند، بورسیه های بسیاری (اعم از بورسیه های خصوصی و دانشگاهی) برای دانشجویان این رشته ها در نظر گرفته می شود. همانطور که قبلا گفتیم، در میان همه این رشته ها، رشته مهندسی ترافیک جدیدترین و به روز ترین رشته این مجموعه بوده و بسیار مورد توجه است.

هر ساله اسکالرشیپ های بسیاری به دانشجویان این رشته اختصاص داده می شود و دانشجویان مقطع دکترای مهندسی ترافیک معمولا فول فاند دریافت می کنند. پس چنانچه به این رشته علاقه دارید، توصیه می کنیم آن را جز اولویت های خود قرار دهید.

درباره بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور و فاند تحصیلی بیشتر بخوانید.

دانشگاه های برتر رشته مهندسی حمل و نقل در خارج از کشور

اگر برایتان سوال است که چطور دانشگاه انتخاب کنید؟ توصیه می کنیم در اولین قدم وب‌سایت دانشگاه را چک کنید. لیست مقالات چاپ شده هیئت علمی را بررسی کنید. اگر می توانید دانشکده را از نزدیک بررسی کنید، با دانشجویان و اساتید صحبت کنید و درخصوص سیاست های دپارتمان، تجهیزات و غیره سوال کنید.

معیار QS یکی از معتبرترین و مهم ترین نظام های رتبه بندی و طبقه بندیِ سالانه ی دانشگاه های سراسر دنیا محسوب می شود. این سیستم معیارهایی مانند تحقیق و پژوهش، هیئت علمی، امکانات، اشتغال پذیری، آموزش آنلاین، نوآوری، فراگیری، معیارهای تخصصی و غیره را مورد بررسی قرار داده و هر ساله لیستی از بهترین دانشگاه های سراسر دنیا را ارائه می دهد.

لیست برترین دانشگاه های رشته های زیر مجموعه مهندسی حمل و نقل در سال 2020

دانشگاهمکانرتبهسایت
دانشگاه MIT Massachusetts Institute of Technology (MIT)کمبریج، آمریکا96.7به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه فناوری دلفت Delft University of Technologyدلفت، هلند95.5به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه کمبریج University of Cambridgeکمبریج، انگلستان93.9به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه برکلی کالیفرنیا University of California, Berkeley (UCB)برکلی، آمریکا93.5به این لینک مراجعه کنید
کالج امپریال لندن Imperial College Londonلندن، انگلستان93.4به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه صنعتی ETH زوریخ ETH Zurich – Swiss Federal Institute of Technologyزوریخ، سوئیس93.3به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه پلی تکنیک میلان Politecnico di Milanoمیلان، ایتالیا92.8به این لینک مراجعه کنید
موسسه پلی ‌تکنیک فدرال لوزان Swiss Federal Institute of Technology Lausanne (EPFL)لوزان، سوئیس92.1به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه ملی سنگاپور National University of Singapore (NUS)سنگاپور، سنگاپور92به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه چینهوا Tsinghua Universityچین91.1به این لینک مراجعه کنید

اخذ ویزا برای اپلای رشته مهندسی حمل و نقل در خارج از کشور

به منظور اخذ ویزای تحصیلی لازم است سه مرحله کلی را طی کنید:

  • جستجوی دوره و دانشگاه
  • ثبت درخواست اپلای و دریافت پذیرش
  • مراحل سفارتی و اخذ ویزا

تیم مهاجرتی تراست در هر مرحله همراه شما خواهند بود و شما را راهنمایی کرده تا مدارک تان را به بهترین نحو آماده کنید و شانس بالایی در دریافت ویزای تحصیلی داشته باشید.

شرایط خود را بسنجید!

نمی دانید از کجا شروع کنید؟ مشاوران ما برای راهنمایی شما آماده هستند!

مدارک مورد نیاز برای اپلای مهندسی حمل و نقل

مدارک مورد نیاز برای دریافت پذیرش رشته حمل و نقل بسته به دانشگاه متفاوت هستند، اما عمدتا شامل موارد زیر می شوند:

  • انگیزه نامه: علایق خود، تحصیلات اکادمیک، تجربیات کاری مرتبط، اهداف و برنامه هایی که برای تحصیل و پس از آن درنظر گرفته اید را شرح دهید.
  • ترجمه رسمی مدارک تحصیلی و ریز نمرات
  • توصیه نامه از اساتید و مربیان (که درخصوص شخصیت، اخلاق کاری و توانایی های شما برای موفقیت در رشته ی حمل و نقل صحبت می کنند.)
  • هزینه ثبت نام
  • مدرک زبان معتبر (حداقل نمره ی قابل قبول را باید در سایت دانشگاه جستجو کنید)
  • لیست مقالات و دستاوردها (برای اپلای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری)
  • گواهی تمکن مالی و مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی

بازار کار مهندسی حمل و نقل در خارج از کشور

بیشتر مشاغل مرتبط با این رشته در شرکت ها و محیط دفتری هستند و کار در محیط خارج از دفتر، به بازدید از زمین و شرکت در جلسات و گردهمایی محدود می شود. بیشتر موقعیت های شغلی توسط دولت ها، کمپانی های حمل و نقل، فرودگاه و شرکت های مشاور ارائه می شود. ساعات کاری رشته حمل و نقل، همان ساعت رسمی (40 ساعت در هفته از دوشنبه تا جمعه) می باشد و حدود 31% شاغلین این حرفه بانوان هستند.

برای شروع می توانید به عنوان دستیار برنامه ریز یا تکنیسین مشغول به کار شوید. با افزایش تجربه کاری در سمت هایی مانند طراح، مشاور، رئیس دفتر و غیره استخدام می شوید.

درباره کارآموزی در خارج از کشور و کار در خارج از کشور بیشتر بدانید.

میانگین درآمد مهندسی حمل و نقل در خارج

میانگین حقوق متخصصان حمل و نقل در آمریکا حدود 68,000 دلار می باشد. افرادی که تازه وارد محیط کاری می شود و سابقه کار چندانی ندارند حدود 56,000 دلار و طراحان کارکشته و رده بالا حدود 100,000 دلار در سال درآمد دارند.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که وکلای مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

سوالات متداول

مدارک لازم برای اپلای مهندسی حمل و نقل چیست؟

در ابتدا باید مدارک هویتی مانند پاسپورت و ترجمه رسمی شناسنامه را آماده کنید. پس از آن، نیاز است تا مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ترجمه ریز نمرات و مدرک زبان آماده شده و تحویل دانشگاه شوند.
مدارک پذیرش برای تحصیلات تکمیلی انگیزه نامه قوی، توصیه نامه دانشگاهی، رزومه تحصیلی و شغلی و سایر سوابق علمی مانند مقالات معتبر است.
در رشته‌های مهندسی باید مدارکی مانند GRE نیز آماده شوند که برای اثبات توانایی ریاضی داوطلب درخواست می‌شوند.

مدرک زبان لازم برای اپلای و پذیرش در رشته مهندسی حمل و نقل چیست؟

با استفاده از مدرک زبان تافل و آیلتس می‌توان در این رشته پذیرش تحصیلی گرفت. مدارک مورد قبول دیگر شامل آزمون PTE، کمبریج، آزمون دولینگو و آزمون‌هایی مانند MELAB و CAEL هستند.
بهتر است قبل از شرکت‌ در آزمون‌های مختلف زبان از مدرک مورد قبول مطلع شوید و حداقل‌ها را بدانید. برای این کار صفحه مربوط به مدارک زبان و حداقل نمرات در وب سایت دانشگاه‌ها وجود دارد.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل در رشته مهندسی حمل و نقل کدام است؟

دانشگاه‌های معتبری در سطح جهان این رشته را ارائه داده‌اند که می‌توان MIT آمریکا، دلفت هلند، برکلی آمریکا، تورنتو کانادا، بریتیش کلمبیا کانادا و ETH سوئیس را بیان کرد. این دانشگاه‌ها جزو برترین مراکز علمی جهانی هستند و علاوه بر آن شما می‌توانید بسیاری از دانشگاه‌های دیگر را نیز در کشورهای پیشرفته بیابید که این رشته را ارائه داده‌اند.

پس از اپلای مهندسی حمل و نقل تخصص در کدام دروس از اهمیت زیادی برخوردار است؟

دروس تخصصی که شما باید بر آن مسلط شوید، شامل مهندسی حمل و نقل، کنترل ترافیک، برنامه ریزی شهری، سیستم‌های حمل و نقل و طراحی و امنیت حمل و نقل است. در کنار این دروس بسیاری از تخصص‌ها وجود دارد که می‌توان مهندسی اتوبان، ایمنی ترافیک و تکنیک‌های کامپیوتری را بیان کرد.

بورسیه‌های رشته مهندسی حمل و نقل شامل کدام هزینه‌ها می‌شود؟

شما با ارائه مدارک مورد نیاز و داشتن معدل بالا در مقطع قبلی می‌توانید از بورسیه‌ها استفاده کنید.
شرط لازم برای دریافت بورسیه‌ها داشتن رزومه رقابتی است و در صورتی که بخواهید از بورسیه‌های فول فاند استفاده کنید، نیاز به ارائه مقالات علمی معتبر و نمرات معدل و زبان بالا است.
بورسیه‌های تحصیلی می‌توانند بخشی از هزینه‌ها را پوشش دهند و در کنار آن، بورسیه‌هایی که تمام هزینه‌ها را شامل می‌شوند نیز در دانشگاه‌ها ارائه شده است.

گرایش‌های اصلی رشته مهندسی حمل و نقل کدام‌ها هستند؟

گرایش‌ها و تخصص‌های مختلفی در این رشته وجود دارد که می‌توان مهندسی جاده، مهندسی خطوط راه آهن و سازه‌های بندر و لنگرگاه را بیان کرد. همچنین، مهندسی ترافیک و فرودگاه نیز از تخصص‌ها و زیر مجموعه‌های این رشته به شمار می‌رود.
به طور کلی رشته مهندسی حمل و نقل به چهار گروه تخصصی حمل و نقل جاده‌ای، حمل و نقل ریلی، حمل و نقل هوایی و حمل و نقل آبی تقسیم شده است.

مهندس حمل و نقل چه می کند؟

افراد شاغل در حوزه ی مهندسی حمل و نقل، در زمینه های طراحی و نگهداری فرودگاه، مترو، اتوبان، جاده و غیره فعالیت می کنند. آن ها اطلاعات مربوط به مشکلات حمل و نقلی را با استفاده از مدل های کامپیوتری شبیه سازی کرده و راه حل های مهندسی ارائه می دهند؛ سپس تاثیر راه حل های ارائه شده بر امور اجتماعی را پیش بینی کرده و نتایج نهایی را در قالب گزارش ارائه می دهند.

تفاوت رشته مهندسی عمران با مهندسی حمل و نقل چیست؟

مهندسی حمل و نقل در بیشتر کشورها به عنوان زیر شاخه ی رشته عمران درنظر گرفته می شود. به طور کلی رشته مهندسی عمران روی ساخت سیستم های حمل و نقلی متمرکز است. اما حیطه ی کار رشته مهندسی حمل و نقل، طراحی و برنامه ریزی (پیش از ساخت) و نگهداری، تامین ایمنی و بازدهی (پس از ساخت) این سیستم هاست.

مهارت های لازم برای کار در رشته حمل و نقل چیست؟

برای موفقیت در این رشته باید مدیریت پروژه، برنامه ریزی استراتژیک، آنالیز تکنیکال و کار با نرم افزارهای مهندسی را به خوبی یاد بگیرید. اینکه بتوانید بین نیازهای اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی جامعه توازن ایجاد کنید، کلید موفقیت در این شغل است.

برای کار در رشته حمل و نقل، یادگیری چه نرم افزارهایی لازم است؟

مهم ترین گروه نرم افزارها برای کار در رشته حمل و نقل، نرم افزارهای مهندسی و شبیه سازی (مانند Autodesk و AutoCAD) هستند.

دیدگاهتان را بنویسید