اپلای فیلمسازی

اپلای فیلم سازی

هرساله، علاقه‌مندان زیادی در سراسر جهان برای تحصیل در رشته‌ی فیلم‌سازی، به کشورهای مختلف سفر می‌کنند. تحصیل در این رشته مانند سایر رشته‌ها، نیاز به تلاش شبانه‌روزی و پشتکار فراوان دارد. فیلم‌سازان برتر جهان، همواره وقت خود را به تماشای فیلم‌ها، نقد و بررسی آن‌ها، خواندن کتاب‌های فراوان و حضور در جشنواره‌های فیلم می‌گذرانند.

این رشته مانند سایر رشته‌های دیگر به بررسی‌های بیشتری نیاز دارد. بنابراین، در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته‌ی فیلم‌سازی در اختیار شما قرار دهیم.

در مورد رشته فیلمسازی

فیلم‌سازی (یا در زمینه‌ی آکادمیک، تولید فیلم) به معنای فرایند ساخت فیلم است و شامل تعدادی مراحل پیچیده از جمله، داستان (فیلم‌نامه)، ضبط صدا، پیش‌تولید، تدوین و نمایش محصول تولیدشده به مخاطب است. فیلم‌سازی در بسیاری از نقاط جهان در طیف وسیعی از موضوعات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و دیگر حوزه‌ها ساخته می‌شود. به‌طورمعمول، فرایند فیلم‌سازی تعداد زیادی از افراد را شامل می‌شود که به فرایند تولید فیلم می‌پردازند و این فرایند، ممکن است از چند ماه تا چند سال به طول انجامد.

ساخت یک فیلم، مانند بسیاری دیگر از کارها، نیازمند انجام مراحل ویژه‌ای است که در جدول زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

مرحلهتوضیحات
ایجاداولین و مهم‌ترین مرحله در فیلم‌سازی، مرحله‌ی ایجاد است که شامل نوشتن فیلم‌نامه و انجام کارهای جانبی از جمله، بررسی ایده‌ی داستان است. بسته به نوع فیلمی که قصد ساختن آن را دارید، تولید فیلم، می‌تواند از چند ماه تا چندین سال به طول انجامد. 
پیش‌تولیدپیش‌تولید، شامل نهایی کردن فیلم‌نامه، مشخص کردن و تائید لوکیشین‌های فیلم‌برداری، بررسی بودجه‌ی مالی پروژه، برنامه‌ریزی دقیق روزهای فیلم‌برداری، تهیه‌ی لوازم و تجهیزات موردنیاز برای فیلم‌برداری، قرارداد با بازیگران فیلم و همچنین تست گریم بازیگران و طراحی لباس آن‌ها است.
تولیدمرحله‌ی تولید از اولین سکانس فیلم آغازشده و در اینجا یک نفر به‌عنوان سرپرست فیلم‌نامه به گروه اضافه می‌شود. همچنین سایر افراد در جایگاه خود نیز به نظارت و بررسی همه‌ی عوامل فیلم می‌پردازند. در مرحله‌ی تولید یک فیلم یا اثر، افراد باید نهایت دقت خود را به کار ببرند و کارگردان به‌عنوان سرپرست گروه باید بر کار همه‌ی افراد نظارت داشته باشد.
به‌عنوان مثال، اگر موضوع فیلم به سال‌های قبل بازمی‌گردد، نباید از وسایل امروزی برای چیدمان دکور استفاده کنند. بنابراین طراح صحنه در این مرحله نقش پررنگ و برجسته‌ای دارد.
پس‌تولیداتمام کار تولید در یک پروژه‌ی فیلم‌برداری، به معنای اتمام کار نیست. بلکه تدوین فیلم، اصلاح نور فیلم، افزودن موسیقی و یا جلوه‌های صوتی، در مرحله‌ی پس‌تولید انجام می‌شود.
اکران فیلممرحله‌ی اکران یا توزیع که آخرین مرحله‌ی تولید یک فیلم است، وظیفه‌ی بازیگران، کارگردان، گروه فیلم‌برداری، تدوین و همه‌ی عوامل به پایان رسیده و وقت آن است تا بازاریاب تبلیغاتی، فیلم شمارا تبلیغ کند.
این فیلم بسته به هدف فیلم و عوامل دیگر ممکن است در تلویزیون پخش شود، یا روی پرده‌ی سینما، یا در سالن‌های نمایش و یا اینکه به‌صورت DVD در اختیار مخاطبین قرار گیرد.

درباره تحصیل در خارج از کشور، بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی و بهترین کشور برای تحصیل بخوانید.

لینک های مفید!

مراحل اپلای فیلمسازی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

اپلای رشته‌ فیلمسازی در خارج از کشور

به‌طورکلی، به دلیل اینکه کشور کانادا و آمریکا، دو کشور بسیار پرطرفدار و مهم برای فیلم‌سازی هستند، دارای دانشکده‌های فیلم‌سازی بسیار مشهوری در سطح جهان‌اند که هرساله متقاضیان زیادی برای اپلای دارند.

بسیاری از افراد معتقدند ساختن فیلم درجایی که از نظر فیلم‌سازی بسیار معروف است، کارساز نیست و پیشرفت و رونق آن درجایی خواهد بود که در آن شهر یا کشور، ساختن فیلم و سریال کمتر صورت می‌گیرد. عده‌ای دیگر کاملاً مخالف این ادعا هستند و معتقدند اتفاقاً درجایی که ساختن فیلم رونق دارد، فیلم‌سازی بهتر است چراکه امکانات و تجهیزات و همچنین لوکیشین‌های فیلم‌برداری زیادی وجود دارد و با وجود رقابتی بون بازار کار، بهتر می‌توان کار کرد.

با این ‌حال، شواهد نشان می‌دهد که حق با گروه دوم است! چراکه در کشورهایی که دانشکده‌های فیلم‌سازی آن‌ در سطح جهان بسیار معروف‌اند بازار کار و آینده‌ی شغلی نیز در آنجا بهتر است. به همین دلیل این کشورها برای اپلای گزینه‌ی بسیار مناسبی هستند.

  • دانشکده‌هایی که در طی سال‌ها آزمون‌ و خطا در آمریکا و کانادا به درجه‌ی بالایی از سطح علمی رسیده‌اند و هر سال متقاضیان زیادی برای این دانشکده‌ها اپلای می‌کنند.
کاناداآمریکا
دانشگاه رایرسون
/ best film schools in Canada
University of California Los Angeles
دانشگاه یورک
/ top film schools in Canada
Rhode Island School of Design
دانشگاه سایمون فریزر
/ top film schools in BC
Ringling College of Art and Design
دانشگاه کنکوردیا
/ best film schools in Quebec
CalArts / best film schools in California
Toronto Film School / best film schools in OntarioUniversity of Texas at Austin
Red Deer College / best film schools in AlbertaStanford University
دانشگاه دالهاوزی
/ best film schools in Atlantic Canada
University of Colorado Boulder
Sheridan College / top film schools in OntarioEmerson College
Vancouver Film School / best film schools in BCTISCH School of Arts / best film schools in USA
دانشگاه مانیتوبا
/ best film schools in MB
University of Southern California / best film schools in US

بیشتر بخوانید: تحصیل در آمریکا یا کانادا ، تحصیل در کانادا ، دانشگاه های کانادا

ادامه تحصیل رشته فیلمسازی در خارج از کشور

ادامه‌ی تحصیل در خارج از کشور به‌خصوص برای علاقه‌مندان به رشته‌ی فیلم‌سازی، می‌تواند تأثیرات مثبتی بر زندگی افراد داشته باشد. چراکه فیلم‌سازان باید همواره به دنبال یافتن ایده‌های جدید و خلاقانه برای فیلم‌سازی باشند و بنابراین سفر به کشورهای مختلف و آشنایی با فرهنگ‌های کشورهای دیگر، دید آن‌ها را وسیع‌تر می‌کند.

مطالعه‌ی فیلم‌سازی در خارج از کشور، از شما فردی خلاق‌تر و باتجربه‌تر می‌سازد، به‌گونه‌ای که به‌راحتی می‌توانید ایده‌های زیادی را در ذهن بپرورانید و مشغول به نوشتن ایده‌های خود شوید. بسیاری از کشورها مانند آمریکا، دانشجویان فیلم‌سازی به‌غیراز فیلم‌سازی، فیلم‌نامه‌نویسی نیز یاد می‌گیرند تا بتوانند ایده‌های خود را نیز به نمایش در بیاورند.

در رم، ایتالیا نیز، که دارای بزرگ‌ترین استودیوی فیلم‌سازی در اروپا و قلب سینمای ایتالیا است، دوره‌های عملی تحصیل در رشته‌ی فیلم‌سازی بسیار متنوع است و دانشجویان فیلم‌سازی ضمن بازدید از لوکیشن‌های فیلم‌برداری از این شهر، دوره‌ی کارآموزی خود و ساخت فیلم‌های کوتاه را در این مکان‌ها می‌گذرانند.

درباره کارآموزی در خارج از کشور و کار‌آموزی در کانادا بیشتر بخوانید.

گرایش های رشته فیلمسازی در خارج از کشور

برخی از گرایش‌ های برتر رشته‌ فیلمسازی در خارج

گرایشتوضیحات
داستان نما پردازوظیفه‌ی داستان نما پرداز، ایجاد تصاویر بصری برای کمک به کارگردان و طراحی و تولید ایده‌های خود به تیم تولید است. یک هنرمند داستان نماپرداز، داستان‌ها را تجسم می‌کند و داستان را در قالب یک طرح بیان می‌کند.
فیلم‌نامه‌نویسفیلم‌نامه‌نویس، داستان فیلمی که قرار است ساخته شود را با تمام جزئیات، از جمله دیالوگ‌های بازیگران، سکانس‌های فیلم‌برداری، حالات و حرکات بازیگران فیلم و احساس و عواطف آن‌ها را روی کاغذ پیاده می‌کند. با اتمام کار فیلم‌نامه‌نویس، بازیگر کل فیلم‌نامه و یا قسمتی از آن را می‌خواند و در صورت تمایل به بازی در این فیلم، قرارداد را به امضای خود می‌رساند.
کارگردانبا اینکه، فیلم‌سازی شامل یک پروژه‌ی گروهی است، مسئولیت هدایت کلی این گروه وظیفه‌ی کارگردان است. کارگردانان تمامی حرکات و رفتارهای بازیگران را تحت نظارت می‌گیرند و به آن‌ها چگونگی بازی در آن سکانس را می‌گویند. درک کامل تک تک شخصیت‌ها بر عهده‌ی کارگردان فیلم است. بدون کارگردان، اساساً فیلم‌سازی معنایی ندارد. این رشته طرفداران زیادی دارد.
دستیار کارگردان (AD)دستیار کارگردان نیز وظایفی مانند کارگردان دارد و باید کاملاً به امور و وظایف کارگردانی آگاه باشد. به‌گونه‌ای که در صورت نبود کارگردان، بتواند به‌خوبی از عهده‌ی کارگردانی برآید.
صدابردارضبط صداهای بازیگران هنگام دیالوگ گویی، افزودن جنبه‌های خلاقانه و هنری صدا در فیلم بر عهده‌ی صدابردار است. او با استفاده از میکروفون، در کنار تیم فیلم‌برداری به تنظیم صدای بازیگران می‌پردازد.
تهیه‌کنندهتهیه‌کننده به‌طورکلی تدارکات و آماده‌سازی فیلم را بر عهده دارد همچنین تأمین بودجه‌ی فیلم‌سازی و انتخاب بازیگران، از وظایف تهیه‌کننده است. در برخی از پروژه‌های فیلم‌سازی، کارگردان و تهیه‌کننده یک نفر هستند.
مدیر اجراییمدیر اجرایی در یک مجموعه‌ی فیلم‌سازی و یا برنامه‌ی تلویزیونی، نظارت مستقیمی بر وظایف تهیه‌کننده دارد. به‌طورکلی وظیفه‌ی این اشخاص این است که بودجه‌ی مالی پروژه را در نظر بگیرند، تا بتوانند خرج و مخارج آن را مدیریت کنند. در واقع مدیر اجرایی بیشتر به حسابرسی قانونی یک پروژه‌ی فیلم‌سازی می‌پردازد و به همین علت باید از نظر دانش ریاضی بسیار در سطح بالایی باشد.
طراح تولیدطراحان تولید، بیشتر در بخش هنری فیلم فعالیت دارند. درواقع طراح تولید، رئیس بخش هنری است. او درنهایت مسئول نگاه کلی به عناصر فیزیکی در یک سکانس است و به تیم عکس‌برداری و کارگردان کمک می‌کند تا بهترین مکان برای برداشت سکانس‌ها در فیلم را پیدا کنند.
نویسنده‌ی تئاتر تلویزیونینویسنده‌ای که طرح کلی یک اپیزود به او داده می‌شود و لازم است تمام جوانب را به فیلم‌نامه تبدیل کند. آن‌ها همچنین شخصیت‌ها، دیالوگ‌ها، موقعیت‌های دراماتیک و جنبه‌های نوشتاری یک مجموعه تلویزیونی را خلق می‌کنند. کار این افراد بیشتر در زمینه‌ی نمایشنامه‌نویسی و تئاتر نویسی برای تلویزیون است.
تدوینگرکار تدوینگر بعد از اتمام فیلم‌برداری است. او با مشورت کارگردان و با توجه به ایده‌ای که مدنظر کارگردان است، به بررسی هر سکانس پرداخته و برش تصاویر و یا هماهنگی صداها را انجام می‌دهد.
مدیر تدارکاتمدیر تدارکات به تهیه‌ی وسایل و تجهیزات موردنیاز از جمله انتخاب آشپز برای گروه فیلم‌برداری، استخدام کارگر برای جابه‌جایی وسایل صحنه و دکور و همچنین در صورت نیاز به انتخاب راننده می‌پردازد.
برنامه‌ریزبدون وجود برنامه‌ریزی در یک گروه فیلم‌سازی امکان موفقیت و به سرانجام رساندن پروژه امکان‌پذیر نیست. برنامه‌ریز معمولاً به هماهنگی برای حضور به‌موقع افراد سر صحنه‌ی فیلم‌برداری می‌پردازد تا اتمام پروژه به‌موقع و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده پیش برود.

درباره اپلای برای ارشد، اپلای برای ارشد مجدد و اپلای برای دکتری با مراجعه به هر لینک، اطلاعات کاملی کسب کنید.

بهترین گرایش رشته فیلمسازی برای اپلای

ازآنجایی‌که فیلم‌سازی یک کار گروهی است، انجام آن به‌تنهایی امکان‌پذیر نیست و به همین علت، همه‌ی افراد باید در جایگاه خود به بهترین نحو ممکن به وظایف خود بپردازد. بنابراین چیزی تحت عنوان بهترین گرایش در این شغل وجود ندارد. تنها می‌توان گفت کدام شرکت‌ها یا کشورها به فیلم‌سازان بهای بیشتری برای ورود به این عرصه می‌دهند.

تحقیقات جدید اروپا نشان می‌دهد که Netflix و Amazon دارای رشد ۳۰ درصدی در صنعت فیلم‌سازی بوده است و به همین علت اپلای در این کشورها و ساخت فیلم‌ رو به افزایش است.

به‌طورکلی، اینکه چه رشته‌ای برای اپلای مناسب است تنها زمانی معنا پیدا می‌کند که شما در همان تخصصی که مشغول به فعالیت در آن هستید در نوع خود بهترین باشید آنگاه می‌توان گفت که اپلای در این رشته برای شما بهترین گزینه‌ی ممکن و بهترین انتخاب زندگی‌تان بوده است.

فاکتور های اساسی برای موفقیت در رشته فیلمسازی

  • داشتن سبک مخصوص به خود: از همان ابتدای تصمیم به ادامه‌ی تحصیل در این رشته، باید بدانید که به چه سبک و حوزه‌ای علاقه‌مند هستید این سبک‌ها شامل مستندسازی، فیلم‌های کوتاه، آگهی‌های بازرگانی، فیلم‌های هنری، فیلم‌های بلند یا فیلم‌های سینمایی‌اند.
  • داشتن نگاهی وسیع: باید به‌عنوان یک فیلم‌ساز در هر زمینه‌ای که کار می‌کنید، یک قدم از بقیه جلوتر باشید و به‌عنوان یک فیلم‌نامه‌نویس، بازیگر، دستیار کارگردان، تدوینگر و دیگر عوامل، در کار خود حرفه‌ای باشید.
  • همه‌ی فیلم‌ها را تماشا کنید: شما به‌عنوان یک فیلم‌ساز نه‌تنها باید همه‌ی فیلم‌ها را تماشا کنید بلکه زاویه‌ی دید شما برای تماشای این فیلم باید از بقیه متفاوت باشد. شما باید به‌طور ویژه‌ای تمامی صحنه‌ها را آنالیز کرده و جلوه‌های ویژه را بررسی کنید و موسیقی‌های فیلم را گوش دهید.
  • توجه به جزئیات: به‌عنوان یک فیلم‌ساز باید نگاهی ویژه و متفاوت از بقیه به دنیا داشته باشید، بتوانید از هر چیزی در طبیعت الهام بگیرید و ایده‌ها را به فیلم تبدیل کنید.
  • فیلم‌سازان موفق را الگو قرار دهید: هیچ‌گاه به خود مغرور نشوید، زندگی‌نامه‌ی فیلم‌سازان موفق را بخوانید و از آن‌ها درس بگیرید.

همچنین درباره تغییر رشته در اپلای، اپلای با معدل پایین و آزادسازی مدرک تحصیلی بخوانید.

بورسیه رشته فیلمسازی در خارج از کشور

بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور یا کمک‌هزینه‌های دانشجویی از راه‌های مختلف تأمین می‌شوند که می‌توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه‌گذاران، مددکاران یا مؤسسات مالی در اختیار دانشجویان واجدالشرایط قرار گیرند.

دانشگاه‌های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌های مختلف، بورسیه‌هایی را برای آن‌ها در نظر می‌گیرند. گاهی این بورسیه‌ها تمام هزینه‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه‌ها را تقبل می‌کند.

برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجدالشرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیه‌ها عبارت‌اند از:

  • بورسیه‌های تشویقی: بورسیه‌های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
  • بورسیه‌های ورودی: بورسیه‌های ورودی به دانشجویان جدیدالورود تعلق می‌گیرد و معمولاً بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آن‌ها اعطا می‌شود.
  • بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA : بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می‌پردازند.
  • بورسیه‌های دستیار مدرس یا TA: بورسیه‌های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می‌پردازند.
  • بورسیه‌های کارآموزی: بورسیه‌های کارآموزی به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که مشتاق انجام کارهای پاره‌وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت‌اند.

دانشجویان می‌توانند علاوه بر بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی، وام‌هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی در رشته‌ی فیلم‌سازی، لازم است تا به سایت دانشگاه موردنظر خود مراجعه کرده و از بورسیه‌های مربوط به رشته‌ی فیلم‌سازی مطلع شوید.

همچنین سایت‌هایی طراحی‌شده‌اند که شما می‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ی تحصیلی موردنظر از بورسیه‌های رشته‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه‌های رشته‌ی فیلم‌سازی به سایت‌های زیر scholarshipportal  و careeronestop مراجعه کنید.

همچنین درباره بورسیه تحصیلی کانادا، هزینه تحصیل در کانادا و کمک هزینه دانشجویی در کانادا بخوانید.

دانشگاه های برتر رشته‌ فیلمسازی در خارج از کشور

نام دانشگاهتوضیحات
دانشگاه کالیفرنیای جنوبیدانشگاه کالیفرنیای جنوبی، انتخابی عالی برای افرادی است که به رشته‌ی فیلم‌سازی علاقه‌مند هستند. این دانشگاه در مقاطع مختلف تحصیلی یعنی کارشناسی، کارشناسی ارشد و همچنین دکترا به آموزش فیلم‌سازی مشغول است. رشته‌های فیلم‌سازی در این دانشگاه شامل، فیلم‌سازی، فیلم‌نامه‌نویسی، مطالعات سینما و رسانه‌ها، انیمیشن و هنرهای دیجیتالی و هنرهای رسانه‌ای است.
دانشگاه کالیفرنیا/ لس‌آنجلسبرنامه‌های فیلم‌سازی دانشگاه کالیفرنیا در مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی شامل مطالعات سینما و رسانه، سینماتوگرافی، تولید، کارگردانی، انیمیشن‌سازی و فیلم‌نامه‌نویسی است.
دانشگاه چپمندانشگاه چپمن در میان بهترین دانشکده‌های جهان در زمینه‌ی فیلم‌سازی و فیلم‌برداری قرارگرفته است و به‌غیراز مدرک کارشناسی، مدرک کارشناسی ارشد فیلم‌سازی و عکاسی را نیز ارائه می‌دهد. فارغ‌التحصیلان رشته‌ی فیلم‌سازی در این دانشگاه، حدوداً ۶۰۲۰ دلار بیش‌تر از درآمد معمولی سایر رشته‌های هنر دریافت می‌کنند.
دانشگاه نیویورکهر فردی که به دنبال یادگیری فیلم‌سازی به‌صورت حرفه‌ای است، بی‌شک دانشگاه نیویورک می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای او باشد چرا که فیلم‌سازی در این دانشگاه به‌صورت حرفه‌ای صورت می‌گیرد.
دانشگاه امرسوناین دانشگاه که در شهر بوستون قرار دارد، از بهترین دانشکده‌های فیلم‌سازی است که دانشجویان فیلم‌سازی پس از گرفتن مدرک کارشناسی خود معمولاً در پنج سال اول حدوداً ۲۶۳۰۰ دلار درآمد دارند.
مؤسسه فیلم آمریکاموسسه‌ی فیلم‌سازی آمریکا که به‌اختصار به آن AFI نیز گفته می‌شود، یکی از بهترین مؤسسات یادگیری فیلم‌سازی است که در سال تنها ۱۴۰ دانشجو می‌پذیرد. برنامه‌های رشته‌ی فیلم‌سازی در این  موسسه شامل سینماتوگرافی، کارگردانی، تدوین، تولید و فیلم‌نامه‌نویسی است. بخش عمده‌ای از آموزش در این موسسه، بر اساس تولیدات واقعی است. بیش از ۸۰ درصد از فارغ‌التحصیلان از این موسسه، وارد بازار کار فیلم‌سازی می‌شوند و به‌صورت حرفه‌ای کار می‌کنند.
دانشکده‌ی هنر دانشگاه نیویورک تیشدانشکده‌ی هنر دانشگاه تیش که در سال ۱۹۶۵ تأسیس شد، به هدف ترکیب یادگیری سنتی به همراه تجربه‌های عملی در هنر ایجاد شد. برنامه‌ها و رشته‌های این دانشکده در زمینه‌ی فیلم‌سازی شامل بازیگری، طراحی صحنه و فیلم، مطالعات فیلم و تلویزیون است.
آکادمی فیلم پکنبزرگ‌ترین آکادمی فیلم‌سازی و آموزش فیلم در آسیا، آکادمی فیلم پکن در آسیا است که در سال ۱۹۵۰ تأسیس شد. این موسسه، طیف گسترده‌ای از برنامه‌های هنری و سینمایی از جمله فیلم‌نامه‌نویسی، کارگردانی، ساخت تبلیغات، بازیگری، سینماتوگرافی، عکاسی و چندین رشته‌ی مرتبط با فیلم‌سازی را در دستور کار خود قرار داده است.
دانشکده ملی فیلم و تلویزیون، لندناین دانشکده که در سال ۱۹۷۱ تأسیس‌شده است، به‌غیراز رشته‌های آکادمیک و دوره‌های مختلف کارشناسی و تحصیلات تکمیلی، دوره‌های کوتاه‌تر را همراه با مدرک دیپلم نیز ارائه می‌دهد. ازجمله رشته‌های موجود درزمینه‌ی سینما و فیلم‌سازی در این دانشگاه سینماتوگرافی، آهنگسازی برای فیلم و تلویزیون، کسب‌وکار خلاقانه برای کارآفرینان و مدیران اجرایی، جلوه‌های ویژه، کارگردانی انیمیشن، کارگردانی، تدوین، فیلم‌نامه‌نویسی و صداگذاری است.
دانشکده‌ی سینما و تلویزیون آکادمی هنرهای نمایشی در پراگقدمت این دانشگاه به سال ۱۹۴۶ بازمی‌گردد و می‌توان گفت که دانشکده‌ی فیلم‌سازی این دانشگاه، قدیمی‌ترین دانشکده‌ی فیلم‌سازی است. ازآنجایی‌که تمامی دوره‌های این دانشگاه به زبان رسمی آن کشور یعنی زبان چکی برگزار می‌شود، افراد باید کاملاً به زبان چکی مسلط باشند.
بسیاری از موفق‌ترین فیلم‌سازان در جهان در این دانشکده آموزش دیده‌اند. رشته‌های فیلم‌سازی در این دانشکده شامل کارگردانی، مستندسازی، فیلم‌نامه‌نویسی، عکاسی و انیمیشین سازی است.
دانشکده هنر دانشگاه کلمبیااساتید این دانشگاه از بهترین کارگردانان و متخصصان در این زمینه هستند و برنامه‌های متنوعی را برای دانشجویان خود در نظر گرفته‌اند. ازجمله برنامه‌های کارشناسی در این دانشگاه می‌توان به فیلم‌نامه‌نویسی، کارگردانی، بازیگری، نمایشنامه‌نویسی و عکاسی اشاره کرد.
مرکز آموزش فیلم (CCC) مکزیکاین موسسه که متعلق به دبیرخانه‌ی فرهنگ مکزیک است، با هدف ارائه‌ی آموزش‌‌های فنی و هنری تأسیس شد و برای افرادی است که به‌تازگی وارد صنعت فیلم و سینما شده‌اند. این موسسه که ساله در بیش از ۱۰۰ جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم شرکت می‌کند، تنها ۲ دانشجوی بین‌المللی را به‌طور سالانه در این موسسه می‌پذیرد.

اخذ ویزا جهت اپلای رشته فیلم ‌سازی در خارج از کشور

روند اخذ ویزا برای رشته‌های مختلف و کشورهای مختلف متفاوت است. اما به‌طورکلی مدارک و مراحل زیر برای اخذ ویزا در هر کشوری ضروری است:

  • رزرو وقت مصاحبه در سفارت به‌صورت آنلاین
  • کپی و اصل آخرین مدارک تحصیلی به همراه ترجمه
  • ارائه‌ی مدرک زبان
  • ارائه‌ی کپی و اصل شناسنامه به همراه ترجمه
  • نامه‌ی پذیرش دانشگاه موردنظر
  • همراه داشتن عکس
  • ترجمه کارت پایان خدمت برای آقایان
  • ترجمه سند ازدواج درصورتی‌که فرد متقاضی متأهل باشد
  • فرد باید تمکن مالی مناسبی داشته باشد
  • پرداخت هزینه‌ی سفارت

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفه‌ای ما در تیم تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند و می‌توانید کار مهاجرت خود را به آنان بسپارید. در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد اپلای رشته‌ی فیلم‌سازی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور صحبت کنیم.

شرایط خود را بسنجید!

نمی دانید از کجا شروع کنید؟ مشاوران ما برای راهنمایی شما آماده هستند!

اپلای رشته‌ فیلمسازی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

اپلای رشته فیلمسازی در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

اولین گام برای فیلم‌ساز شدن، کسب مدرک کارشناسی است. ممکن است افراد بخواهند به ادامه‌ی تحصیل و کسب مدارک بالاتر نیز بپردارند، اما اولین قدم و مهم‌ترین قدم داشتن مدرک کارشناسی است. معمولاً به دانشجویان فیلم‌سازی پیشنهاد می‌شود که روی فیلم‌نامه‌نویسی نیز تمرکز کنند اگر چه مسئولیت فیلم‌ساز بسیار متفاوت‌تر از فیلم‌نامه‌نویسی است، اما بسیاری از فیلم‌سازان، خود نویسنده‌ی پروژه‌ی فیلم خود هستند.

دانشجویان فیلم‌سازی در مقطع کارشناسی به یادگیری اصول پایه و فنی کارگردانی، سینماتوگرافی، تدوین و تولید می‌پردازند. یادگیری دروسی همچون ادبیات، تاریخ هنر، روانشناسی و فلسفه در این رشته ضروری است. مدارک اپلای در این مقطع بسته به دانشگاهی که می‌خواهید در آن اپلای کنید، ممکن است با هم متفاوت باشد. اما داشتن معدل بالا، انگیزه نامه و بالا بودن نمرات آزمون‌های IELTS، TOEFL و GRE بسیار در پذیرش شما اهمیت دارند.

همچنین بخوانید: تحصیل کارشناسی در کانادا ، آزمون تافل برای کانادا ، نمره آیلتس برای تحصیل در کانادا

اپلای رشته‌ فیلمسازی در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

چنانچه قصد ادامه‌ی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد فیلم‌سازی در خارج از کشور را دارید مدارک زیر برای اپلای لازم هستند اما برخی دانشگاه‌ها به مدارک بیشتری نیاز دارند که باید این موارد را از سایت دانشگاه موردنظر خود پیگیری کنید.

  • کپی و یا کپی‌‌های مدرک کارشناسی خود از یک دانشگاه معتبر.
  • ترجمه‌ی نمرات و گواهی‌های آخرین مدرک تحصیلی
  • داشتن مدرک زبان انگلیسی درصورتی‌که زبان مادری شما انگلیسی نیست (و یا مدرک زبان دانشگاهی، که قصد اپلای در آن را دارید.)
  • یک نسخه از صفحه‌ی گذرنامه شما

در صورت نیاز درباره کارشناسی ارشد در کانادا و مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا، با مراجعه به هر لینک بخوانید.

اپلای رشته فیلم‌ سازی در مقطع دکتری در خارج از کشور

متقاضیانی که قصد اپلای در مقطع دکترای فیلم‌سازی را دارند، به حداقل مدارک زیر نیازمندند. اما برای کسب اطلاعات دقیق‌تر و جزئیات بیشتر، لازم است تا سایت دانشگاه مقصد را بررسی کنید.

  • تعهد به پایبندی به‌تمامی قوانین و مقررات دانشگاه
  • حداقل نمره‌ی GPA‌ موردنیاز برای مقطع دکترا برای فیلم‌سازی ۳.۲۵ است.
  • داشتن رزومه‌ی کاری یعنی داشتن حداقل ۳ فیلم در کارنامه‌ی خود
  • درصورتی‌که دانشگاه موردنظرتان برای پذیرش آزمون ورودی برگزار می‌کند، باید حداقل نمره‌ی موردنیاز را کسب کنید.

همچنین درباره شرط معدل برای تحصیل در کانادا و محاسبه GPA در کانادا بخوانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته فیلمسازی در خارج از کشور

  • پر کردن فرم پذیرش به‌صورت آنلاین (این فرم در صفحه‌ی رسمی هر دانشگاه موجود است)
  • رزومه‌ی پربار (داشتن نمونه کار و رزومه‌ی قوی پذیرش شما را آسان‌تر می‌کند، حتی اگر برخی از موارد اختیاری باشند!)
  • انگیزه نامه
  • توصیه‌نامه
  • آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه‌
  • مدرک زبان انگلیسی
  • معدل بالا

بازار کار رشته فیلمسازی در خارج از کشور

فیلم‌سازی در هر کشور، قوانین و مقررات خاص خود را دارد یعنی ممکن است این شغل، محدودیت‌هایی را برای فیلم‌ساز ایجاد کند. بازار کار فیلم‌سازی برای هر کشور و هر پروژه با توجه به عوامل مختلفی از جمله بودجه‌ی پروژه و سرمایه‌گذاری، نوع بازیگرانی که در فیلم کار می‌کنند و همچنین هدف فیلم بسیار متفاوت است. شهرهایی مانند لس‌آنجلس و نیویورک در حال حاضر بهترین شهرها، برای ورود به دنیای فیلم‌سازی هستند.

کار در زمینه‌ی فیلم‌سازی به‌هیچ‌عنوان آسان نیست! اما با زندگی در شهرهایی که بیشتر درزمینه‌ی فیلم‌سازی فعالیت دارند و به فیلم‌سازان بها می‌دهند کار شما راحت‌تر می‌شود. البته این به این معنا نیست که اگر در این شهرها زندگی نکنید، قادر به فیلم‌سازی نیستید. در واقع بازار کار در این شهرها بسیار خوب است.

جدول شهرها‌ی پر رونق در عرصه‌ فیلمسازی

نام شهرتوضیحات
ساواناساوانا که یکی از شهرهای جورجیا آمریکا به‌حساب می‌آید، ۹۹ درصد اشتغال را برای جوانان در رشته‌ی فیلم‌سازی آماده می‌کند.
تورنتو/ کانادااگر می‌خواهید در زمینه‌ی فیلم‌سازی فعالیت کنید، بی‌شک انتخاب شهر تورنتو در کانادا انتخاب درستی است! چراکه تورنتو شهری پیشرفته هم در زمینه‌ی سینما و هم تلویزیون است. اگر نمی‌خواهید برای تلویزیون فیلم‌سازی کنید، می‌توانید به‌طور مستقل مشغول به کار شوید. از جمله‌ دیگر مزایای فیلم‌سازی در این شهر، انتخاب پروژه‌هایی با تعهدات کوتاه‌مدت‌ نسبت به دیگر شهرهاست.
لس‌آنجلس/ آمریکاانتخاب شهر لس‌آنجلس برای زندگی و کار در زمینه‌ی فیلم‌سازی، به معنای این است که شما هرگز زمانی برای تلف کردن نخواهید داشت چراکه این شهر به دلیل معروف بودن درزمینه‌ی فیلم‌سازی، بازار کار رقابتی بالایی دارد و همواره فیلم‌سازان با هم به رقابت می‌پردازند.
مونترال/ کاناداشهر مونترال در کانادا جایی است که تعداد زیادی از فیلم‌های بلندمدت ساخته می‌شود. ازآنجایی‌که زبان شهر مونترال فرانسوی است، اگر کاملاً به هر دو زبان انگلیسی و فرانسوی مسلط هستید، به‌راحتی می‌توانید در این شهر مشغول به کار شوید.
ونکوور/ کاناداونکوور در کانادا از نظر آب و هوایی از تورنتو بهتر است و مکانی بسیار محبوب برای ساخت فیلم‌های بلند و مجموعه‌های تلویزیونی است.
نیویورک/ آمریکابه نظر می‌رسد تماشای یک فیلم بدون دیدن شهر نیویورک در تلویزیون کار سختی به نظر می‌رسد! نیویورک شهری بسیار معروف برای فیلم‌سازی است به‌گونه‌ای که هر روز درجایی از این شهر گروهی مشغول به فیلم‌سازی هستند. هزینه‌های زندگی شهری در نیویورک بسیار گران است. اما درصورتی‌که در کار خود موفق شوید، می‌توانید به‌راحتی در این شهر زندگی کنید.
آستین/ آمریکااگر به دنبال فیلم‎سازی به‌صورت مستقل هستید، بی‌شک آستین تگزاس، گزینه‌ی بسیار خوبی برای زندگی و کار در این شهر است. این شهر از آب‌وهوای مطلوبی برخوردار است.
رم/ ایتالیاشهر رم به دلیل مناظر بسیار زیبا، هر ساله متقاضیان زیادی برای فیلم‌سازی در این شهر دارد و تعداد زیادی از فیلم‌ها به‌طور سالانه در این شهر ساخته می‌شوند. رم نیز یکی از شهرهایی است که دانستن دو زبان انگلیسی و ایتالیایی، کمک زیادی برای یافتن شغل به شما می‌کند.
پاریس/ فرانسهجامعه‌ی فیلم‌سازی در فرانسه همواره در حال رشد است و فیلم‌های فرانسوی در آمریکای شمالی محبوب‌تر اند، بنابراین اگر شما در فرانسه زندگی می‌کنید و می‌خواهید در پاریس فیلم‌سازی کنید، احتمالاً این شهر یکی از بهترین گزینه‌ها برای شماست. در پاریس نیز، دوزبانه بودن کمک زیادی به شما می‌کند و موقعیت‌های شغلی بسیاری را پیش روی شما قرار خواهد داد.
سانفرانسیسکو/ آمریکابازارکار فیلم‌سازی در سانفرانسیسکو نیز برای افرادی که از شلوغی و هیاهو لس‌آنجلس بیزارند، مکان مناسبی است. سانفرانسیسکو یکی از شهرهایی است که در زمینه‌ی فیلم‌سازی شهرت فراوانی یافته است. جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم سانفرانسیسکو نیز یکی از مشهورترین رویدادهای این شهر است که از بیش از ۵۰ کشور برای شرکت در این مسابقه، فیلم ارسال می‌شود.  
لندن/ انگلستانفرصت‌های شغلی زیادی برای کار فیلم‌سازی در انگلستان وجود دارد که علاوه بر کار، می‌توانید در آنجا زندگی کنید. خوشبختانه شهر لندن به حدی بزرگ است که هیچ نگرانی برای پیدا کردن لوکیشن‌های فیلم‌برداری نخواهید داشت!

بیشتر بخوانید: کار در تورنتو ، کار در ونکوور ، کار در مونترال

میانگین درآمد رشته‌ فیلمسازی در خارج

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوق فیلم‌سازان در آرژانتینمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۹۴۶,۳۳۷ دلار
میانگین حقوق  فیلم‌سازاندر هر ساعت: ۴۵۵ دلار
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری:۳۷,۵۷۰ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۸۷,۶۰۹ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان  باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۲۱۱,۲۶۵ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان در اتریشمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۵۸,۷۹۰ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان ‌ در هر ساعت: ۲۸ یورو
میانگین درآمد فیلم‌سازاناز ساعات اضافه‌کاری: ۲,۳۳۴ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۱,۳۶۳ یورو
میانگین حقوق  فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۲,۸۶۴ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان در استرالیامیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۱۱۳,۶۹۹ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت: ۵۵ دلار
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۴,۵۱۴ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۰,۱۷۳ دلار
میانگین حقوق  فیلم‌سازان ‌ باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۱,۲۲۹ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان در باهامامیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۶۲,۶۴۳ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان در هر ساعت: ۳۰ دلار
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۲,۴۸۷ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۴,۱۸۳ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان ‌ باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۷,۸۳۱ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان در بلژیکمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۶۱,۲۰۳ یورو
میانگین حقوق  فیلم‌سازان  در هر ساعت: ۲۹ یورو
میانگین درآمد  فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۲,۴۳۰ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان  باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳,۰۲۲ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۵,۷۸۷ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان در بلغارستانمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۴۰,۳۹۸ لو
میانگین حقوق فیلم‌سازان ‌ در هر ساعت: ۱۹ لو
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۱,۶۰۴ لو
میانگین حقوق فیلم‌سازان  باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۸,۹۶۳ لو
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۱,۰۲۱ لو
میانگین حقوق فیلم‌سازان در بلاروسمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۱۲,۵۲۰ روبل
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت: ۶ روبل
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۴۹۷ روبل
میانگین حقوق فیلم‌سازان تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸,۹۳۶ روبل
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵,۷۴۲ روبل
میانگین حقوق فیلم‌سازان در برمودامیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۸۷,۵۰۸ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت: ۴۲ دلار
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۳,۴۷۴ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۱,۷۶۷ دلار
میانگین حقوق  فیلم‌سازانباتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۸,۸۰۶ دلار  
میانگین حقوق فیلم‌سازان در کانادامیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۹۷,۷۳۰ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان در هر ساعت: ۴۷ دلار
میانگین درآمد فیلم‌سازان  از ساعات اضافه‌کاری: ۳,۸۸۰ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۸,۸۰۰ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۲۱,۱۹۶ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان در برزیلمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی:  ۱۱۱,۹۹۳ رئال
میانگین حقوق فیلم‌سازان در هر ساعت: ۵۴ رئال
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۴,۴۴۶ رئال
میانگین حقوق فیلم‌سازان  باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۹,۴۶۰ رئال
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۹,۹۷۳ رئال
میانگین حقوق فیلم‌سازان در چینمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی:  ۲۴۵,۶۲۹ یوان
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت: ۱۱۸ یوان
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۹,۷۵۱ یوان
میانگین حقوق فیلم‌سازان  تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷۴,۷۸۳ یوان
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۰۷,۸۹۱ یوان
میانگین حقوق فیلم‌سازان در کاستاریکامیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۱۶,۵۳۵,۵۲۸ کولون
میانگین حقوق فیلم‌سازان در هر ساعت: ۷,۹۵۰ کولون
میانگین درآمد فیلم‌سازان ‌ از ساعات اضافه‌کاری: ۶۵۶,۴۶۰ کولون
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱,۷۱۵,۷۷۳ کولون
میانگین حقوق  فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰,۶۳۸,۰۴۶ کولون
میانگین حقوق فیلم‌سازان در جمهوری چکمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۷۶۱,۲۲۸ کرونا
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت: ۳۶۶ کرونا
میانگین درآمد  فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۳۰,۳۳۱ کرونا
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۳۵,۵۸۴ کرونا
میانگین حقوق فیلم‌سازان  باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۹۴۳,۴۶۵ کرونا
میانگین حقوق فیلم‌سازان در شیلیمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی:  ۲۳,۵۴۳,۱۷۱ پزو
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت: ۱۱,۳۱۹ پزو
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۹۳۴,۶۶۴ پزو
میانگین حقوق فیلم‌سازان  باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۶,۷۰۷,۲۳۷ پزو
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۹,۴۳۰,۸۱۲ پزو
میانگین حقوق فیلم‌سازان در کلمبیامیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۴۰,۲۹۳,۷۰۷ پزو
میانگین حقوق ر فیلم‌سازان در هر ساعت: ۱۹,۳۷۲ پزو
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۱,۵۹۹,۶۶۰ پزو
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۸,۴۷۴,۷۳۸ پزو
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۰,۱۵۹,۹۸۰ پزو
میانگین حقوق فیلم‌سازان در دانمارکمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۵۰۶,۶۱۸ کرون
میانگین حقوق فیلم‌سازان در هر ساعت: ۲۴۴ کرون
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۲۰,۱۱۳ کرون
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۵۶,۳۴۰ کرون
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۲۷,۷۱۵ کرون
میانگین حقوق فیلم‌سازان در مصرمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۱۷۰,۷۶۷ پوند
میانگین حقوق فیلم‌سازان در هر ساعت: ۸۲ پوند
میانگین درآمد فیلم‌سازان  از ساعات اضافه‌کاری: ۶,۷۷۹ پوند
میانگین حقوق ر فیلم‌سازان  باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۱,۹۰۷ پوند
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۱۴,۷۴۸ پوند
میانگین حقوق فیلم‌سازان در اکوادرمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۳۰,۴۶۲ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان در هر ساعت: ۱۵ دلار
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۱,۲۰۹ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱,۸۱۰ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۸,۴۱۹ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان در فنلاندمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۶۴,۷۳۱ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت: ۳۱ یورو
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۲,۵۷۰ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان  باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۵,۴۸۷ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۰,۱۲۹ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان در فرانسهمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی:  ۵۴,۸۵۲ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت:  ۲۶ یورو
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۲,۱۷۸ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)  ۳۸,۵۹۳ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازانباتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۷,۹۸۴ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان در گرجستانمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۹۱,۲۱۸ لاری
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت: ۴۴ لاری
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۳,۶۲۱ لاری
میانگین حقوق فیلم‌سازان  باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)۶۵,۴۸۵ لاری
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۵,۳۵۶ لاری
میانگین حقوق فیلم‌سازان در یونانمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۳۶,۳۹۶ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان در هر ساعت: ۱۷ یورو
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۱,۴۴۵ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵,۵۴۰ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۴,۹۹۱ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان در آلمانمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۶۸,۰۷۶ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان در هر ساعت: ۳۳ یورو
میانگین درآمد ر فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۲,۷۰۳ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان  تجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۷,۹۲۴ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۴,۴۲۲ یورو
میانگین حقوق فیلم‌سازان در مجارستانمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۸,۴۴۵,۲۲۲  فورینت
میانگین حقوق فیلم‌سازان در هر ساعت: ۴,۰۶۰  فورینت
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۳۳۵,۲۷۵ فورینت
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵,۹۵۳ فورینت
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۱۰,۴۸۷,۳۲۳ فورینت  
میانگین حقوق فیلم‌سازان در اوکراینمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۴۵۷,۴۳۹ گریونا
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت: ۲۲۰ گریونا
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۱۸,۱۶۰ گریونا
میانگین حقوق فیلم‌سازان  باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۲۷,۲۸۲ گریونا
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۷۶,۵۲۸ گریونا
میانگین حقوق فیلم‌سازان در ایالات‌متحده‌ی عربیمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۲۴۷,۳۲۲ درهم
میانگین حقوق فیلم‌سازان در هر ساعت: ۱۱۹ درهم
میانگین درآمد فیلم‌سازان ‌ از ساعات اضافه‌کاری: ۹,۸۱۹ درهم
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷۴,۹۷۴ درهم
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۰۸,۲۲۷ درهم
میانگین حقوق فیلم‌سازان در ایالات‌متحده‌ی آمریکامیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۹۴,۶۸۶ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت: ۴۶ دلار
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۳,۷۵۹ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۶,۶۵۸ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۷,۴۲۲ دلار  
 میانگین حقوق فیلم‌سازان در کره‌ی جنوبیمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۴۵,۴۰۲,۳۵۱ وون
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت: ۲۱,۸۲۸ وون
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۱,۸۰۲,۴۷۳ وون
میانگین حقوق فیلم‌سازان  باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۲,۱۲۷,۹۵۵ وون
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۶,۵۹۵,۳۴۳ وون  
میانگین حقوق فیلم‌سازان در سوئدمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۵۱۳,۱۵۸ کرون
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت:  ۲۴۷ کرون
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۲۰,۳۷۲ کرون
میانگین حقوق  فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۶۱,۰۴۷ کرون
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۳۶,۰۰۷ کرون  
میانگین حقوق فیلم‌سازان در سنگاپورمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۸۹,۲۱۹ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت:  ۴۳ دلار
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۳,۵۴۲ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۳,۰۴۹  دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۱,۰۶۵ دلار
میانگین حقوق فیلم‌سازان در فیلیپینمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۵۰۷,۳۶۴ پزو
میانگین حقوق فیلم‌سازان  در هر ساعت: ۲۴۴ پزو
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۲۰,۱۴۲ پزو
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۶۰,۲۵۱ پزو
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۳۴,۶۰۵  پزو  
میانگین حقوق فیلم‌سازان در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۵۹۴,۱۴۳ راند
میانگین حقوق فیلم‌سازان در هر ساعت: ۲۸۶ راند
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۲۳,۵۸۷ راند
میانگین حقوق  فیلم‌سازان  باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۱,۸۶۸ راند
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۴۳,۱۴۷ راند
میانگین حقوق فیلم‌سازان در مکزیکمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی:  ۳۵۵,۵۷۴ پزو
میانگین حقوق  فیلم‌سازان  در هر ساعت:  ۱۷۱ پزو
میانگین درآمد فیلم‌سازان از ساعات اضافه‌کاری: ۱۴,۱۱۶ پزو
میانگین حقوق فیلم‌سازان  باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵۱,۳۳۵ پزو
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۴۲,۷۴۱ پزو
میانگین حقوق فیلم‌سازان در ژاپنمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۸,۹۵۷,۰۶۲ ین
میانگین حقوق فیلم‌سازان در هر ساعت: ۴,۳۰۶ ین
میانگین درآمد فیلم‌سازان  از ساعات اضافه‌کاری: ۳۵۵,۵۹۵ ین
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶,۲۹۶,۲۹۰ ین
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۱۱,۰۹۱,۲۹۸ ین
میانگین حقوق فیلم‌سازان در قزاقستانمیانگین حقوق فیلم‌سازان به‌صورت کلی: ۴,۷۹۰,۲۳۸ تنگه
میانگین حقوق فیلم‌سازان در هر ساعت:  ۲,۳۰۳ تنگه
میانگین درآمد فیلم‌سازان  از ساعات اضافه‌کاری: ۱۹۰,۱۷۲ تنگه
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳,۴۱۱,۴۸۸ تنگه
میانگین حقوق فیلم‌سازان باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۶,۰۰۹,۵۴۳  تنگه

تراست بسیار مفتخر است که متخصصان و کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین‌الان می‌توانید وقت مشاوره‌ی تخصصی با کارشناسان حرفه‌ای ما رزرو کنید.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

سوالات متداول

مدارک لازم برای پذیرش و اپلای فیلم سازی چیست؟

مدارک هویتی از جمله مهم‌ترین مدارک پذیرش هستند. برای پاسپورت باید اعتبار مورد نظر وجود داشته باشد تا در فرآیند پذیرش و ویزا مشکلی به وجود نیاید.
در مورد پذیرش کارشناسی نیاز به مدارک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ریز نمرات ترجمه شده و مدرک زبان است.
در مورد پذیرش تحصیلات تکمیلی انتظار ارائه مدارک بیشتری است که باید هر مدرکی که روند اپلای را آسان می‌کند آماده شوند. داشتن سابقه کاری می‌تواند نقش مهمی در مورد پذیرش این رشته داشته باشد.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای فیلم سازی در خارج از کشور چیست؟

دانشگاه‌های معتبر جهانی معمولا اکثر مدارک زبان را قبول دارند. برای نمونه در کشور کانادا با مدارک تافل، آیلتس و حتی PTE می‌توان پذیرش تحصیلی گرفت. بهتر است قبل از شروع اپلای شرایط مورد نظر در دانشگاه بررسی شود و براساس آن مدرک زبان را آماده کنید.

آیا داشتن سابقه کاری برای اپلای فیلم سازی مورد نیاز است؟

داشتن سابقه کاری از جمله بهترین مدارکی است که می‌توانید توانایی‌های شغلی خود را اثبات کنید. در واقع، دانشگاه‌های معتبر توجه زیادی به سابقه کاری دارند و در صورتی که این سابقه کاری در دانشگاه اختیاری باشد، همچنان ارائه آن نقش مهمی در پذیرش دارد.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای اپلای فیلم سازی کدام است؟

دانشگاه‌های متعددی در سطح جهان وجود دارد که این رشته را ارائه داده است. از جمله بهترین مراکز علمی می‌توان کالیفرنیای جنوبی، لس آنجلس، دانشگاه نیویورک، دانشکده فیلم و تلویزیون لندن، دانشگاه یورک کانادا، سایمون فریزر کانادا و مدرسه ملی فیلم سازی ایتالیا را نام برد.

درآمد رشته فیلم سازی پس از فارغ التحصیل شدن در خارج از کشور چقدر است؟

میانگین حقوق برای فارغ التحصیلان این رشته در کشورهای مختلف قابل توجه است. متخصصان فیلم ساز در کشور کانادا میانگین حقوق 100 هزار دلاری در سال دارند و در کشور آمریکا این میزان با سابقه شغلی زیاد بیش از 120 هزار دلار است. در استرالیا متخصصان این رشته درآمد میانگین 110 هزار دلاری در سال دارند.

نکات مهم برای اپلای فیلم سازی چیست؟

در مورد رشته فیلم سازی باید نکات مختلفی را در نظر داشته باشید. آماده سازی دقیق مدارک خواسته شده می‌تواند نقش مهمی در فرآیند اپلای شما داشته باشد. در این رشته داشتن سابقه کاری نیز کمک زیادی به پذیرش خواهد کرد. مدارک هویتی مانند گذرنامه باید دارای اعتبار زیادی باشد که حداقل این اعتبار شش ماه است.

بازار کار رشته فیلم سازی در خارج از کشور چگونه است؟

رشته فیلم سازی بیشترین موقعیت‌های شغلی را در خارج از کشور دارد و این به دلیل محبوبیت بالای محصولات سینمایی و تلویزیونی است. متخصصان این رشته می‌توانند در حوزه‌های تخصصی مانند کارگردانی، صدابرداری، طراحی تولید و … فعالیت کنند.

گرایش‌ها و تخصص‌های مختلف برای رشته فیلم سازی چیست؟

گرایش‌های مختلفی در این رشته وجود دارد که می‌توان کارگردانی، فیلم نامه نویسی، صدابرداری، تهیه کنندگی، طراحی تولید و برنامه ریزی را بیان کرد.

آیا پس از پذیرش در رشته فیلم سازی برای ویزا نیز مدارک خاصی نیاز است؟

پذیرش تحصیلی نیاز به مدارک مختلف دارد. در کنار این موضوع، فرآیند ویزا نیز لازم به مدارکی دارد که باید تحویل سفارت شوند. مدارک ویزای تحصیلی شامل پاسپورت و ترجمه شناسنامه، مدارک سو پیشینه، مدرک زبان، عکس و مدارک تمکن مالی است.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

  • شامحمدی

    سلام وقتتون بخیر
    تشکر می کنم بابت مطالب جامع و مفیدی که در اختیارمون گذاشتید.
    یک سوال داشتم، آیا دانشجویی که متقاضی اپلای در خصوص تحصیل در رشته فیلم سازی در مقطع کارشناسی ارشد است، حتما باید مدرک کارشناسی او در رشته کارگردانی بوده باشد یا فرقی نمی کند؟
    سپاس فراوان

    • مشاور موسسه تراست

      با سلام. با توجه به دانشگاهی که انتخاب میکنید بایستی مدارک مورد نیاز را برای اخذ پذیرش آماده کنید. داشتن سابقه کاری یا تحصیلی در این امر مهم است.