اپلای شیلات

اپلای رشته شیلات

غذاهای دریای، بخش عمده ای از نیازهای ساکنین کره ی زمین را تامین می کنند؛ با افزایش جمعیت انسان ها، صنعت صید و پرورش آبزیان هم روز به روز پیشرفته تر می شود. به طور کلی به علوم مرتبط با صید یا پرورش ماهی با اهداف تجاری و بازرگانی، شیلات گفته می شود. این رشته به طور مستقیم با گونه های مختلف جانوران آبزی، ابزارهای ماهیگیری، اقیانوس شناسی و مسیریابی، مدیریت آکواریوم های صنعت گردشگری، فرایند های تولید، واردات و صادرات غذاهای دریایی ارتباط دارد.

لینک های مفید!

مراحل اپلای شیلات

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

ادامه تحصیل رشته شیلات در خارج از کشور

اگر قصد ادامه تحصیل در رشته شیلات را دارید، با ما در تیم تراست همراه باشید تا پاسخ همه سوالات مربوط به اپلای رشته شیلات را برایتان شرح دهیم.

همچنین درباره اینکه چگونه اپلای کنیم ، اصطلاحات اپلای و اپلای بدون مدرک زبان بخوانید.

گرایش های رشته شیلات در خارج از کشور

گرایش های رشته شیلات در مقطع کارشناسی

  • Fisheries Science
  • Industrial Fish and Fisheries
  • Aquaculture

گرایش های رشته شیلات در مقطع کارشناسی ارشد

  • fisheries science
  • Aquaculture Systems
  • Oceans and Fisheries

برای پیدا کردن دوره های تحصیلی (کارشناسی و کارشناسی ارشد) رشته شیلات می توانید به این لینک و برای مقطع دکتری شیلات به این لینک و همچنین این لینک مراجعه کنید.

همچنین بخوانید: مشاوره اپلای ، معافیت تحصیلی برای اپلای

بهترین گرایش رشته شیلات برای اپلای در خارج از کشور

انتخاب گرایش به برنامه ریزی شغلی شما بستگی دارد. چنانچه مایل به کار در بخش ماهیگیری هستید گرایش های تجربی را انتخاب کنید و اگر مایل هستید در بخش تحقیق و توسعه کار کنید یا به عنوان استاد در دانشگاه تدریس کنید، گرایش های مرتبط با Science را انتخاب کنید.

درباره اپلای حین سربازی ، اپلای با مدرک دانشگاه آزاد و اپلای با معدل پایین بخوانید.

اپلای رشته شیلات در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

اپلای کارشناسی رشته شیلات در خارج از کشور

دوره کارشناسی شیلات 4 سال طول می کشد و 8 ترم دارد. در طی این دوره دروس تئوری و علمی گوناگونی تدریس می شود و دانشجویان موظف هستند دوره های عملی و کارآموزی هم بگذرانند. در دو سال اول، عمدتا دروس پایه ای و در نیمه ی دوم تحصیل، عمدتا دروس مربوط به شناخت گونه های مختلف ماهی، اکوسیستم و فزیولوژی جانوران دریایی، عادات غذایی، امراض و غیره تدریس می شود؛ دانشجویان با اصولی مانند ماهیگیری، فرایند ها و اصول نگهداری، بسته بندی و حمل و نقل فراورده ها آشنا خواهند شد.

همچنین درباره کارآموزی در خارج از کشور و کارآموزی در کانادا بخوانید.

اپلای کارشناسی ارشد رشته شیلات در خارج از کشور

تحصیلات عالی این رشته، تخصص های زیر شاخه ای رشته شیلات و علوم مرتبط با ماهیگیری را ارائه می دهند. به علاوه دانشجویان می توانند در رشته ی M.B.A هم تحصیل کنند تا با اصول مدیریتی آشنا شده و شایستگی های خود را بالا ببرند.

بیشتر بخوانید: اپلای برای ارشد ، کارشناسی ارشد در کانادا

اپلای دکتری رشته شیلات در خارج از کشور

چنانچه تمایل دارید که در سیستم اموزشی مشغول به کار شوید و درخصوص مدل سازی محیط های آبزی، علوم شیلات، توسعه محصول و علوم تغذیه بیشتر یاد بگیرید، می توانید در مقطع دکتری ادامه تحصیل دهید. تحصیلات PhD شیلات، فرصت های شغلی بی شماری را در مقام های مدیریتی یا مطالعاتی برایتان فراهم می کند. در مقطع دکتری، به دانشجویان اموزش داده می شود که چطور گیاهان و جانداران دریایی را برای اهداف تجاری و تولید محصولات دارویی پرورش دهند. دانشجویان موظف اند در حوزه نوآوری های صنعت شیلات (مانند توسعه پایدار، حفظ منابع، راهکارهای جلوگیری از تهدید آلودگی ها و پساب های صنعتی) تحقیق کنند.

همچنین درباره اپلای برای پست داک و تاثیر مقاله بر اپلای بخوانید.

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

لیست دروس رشته شیلات در خارج از کشور

دروس رشته شیلات بسته به مقطع تحصیلی و دانشگاه متفاوت است، اما مهم ‌ترین و متداول ترین دروس رشته شیلات را می توانید در جدول مشاهده کنید.

  • دروس مقطع کارشناسی شیلات
ریاضیات
Mathematics
مهارت های ارتباطی
Communication Skills
ایمنی و کمک های اولیه
Safety and First Aid
طبقه بندی آبزیان
Taxonomy of Fishes
شیمی آب و خاک
Water and Soil Chemistry
میکروبیولوژی
Microbiology
علوم کامپیوتر
Basics of Computer Science
جغرافی
Geography
اصول محیط های آبی
Principles of Aquaculture
اقیانوس شناسی
Oceanography
علوم زیست محیطی
Environmental Science
علوم دریایی
Aquatic Science
اکوسیستم های آبی و تنوع زیستی
Aquatic Ecosystem and Biodiversity
مهندسی نگهداری و انجماد
Refrigeration Engineering
طبقه بندی سخت پوستان
Taxonomy of Shellfish
فیزیولوژی ماهیان و سخت پوستان
Physiology of Finfish and Shellfish
بیولوژی ماهیان و سخت پوستان
Biology of Finfish and Shellfish
آناتومی ماهیان و سخت پوستان
Anatomy of Finfish and Shellfish
اقیانوس شناسی بیولوژیکال
Biological Oceanography
ماهی گیری درون بومی
Inland Capture Fisheries
درون ریز شناسی آبزیان
Fish Endocrinology
جهت یابی
Navigation
اقیانوس شناسی شیمیایی
Chemical Oceanography
اصول مدیریتی پرورش آبزیان
Hatchery Management
گونه های سخت پوستان
Shellfish Breeding
اصول مدیریتی زیست محیطی
Environmental Management
بیوشیمی آبزیان
Biochemistry of Fishes
آمار
Statistics
ماهیگیری دریایی
Marine Capture Fisheries
اصول تغذیه و مواد مغذی
Food Chemistry and Nutrition
تکنولوژی های انجماد
Refrigeration and Freezing Technology
تکنولوژی های خوراک رسانی
Feed Technology
مهندسی سیستم های آبی
aquaculture systems engineering
ژنتیک آبزیان و بیوتکنولوژی
Fish Genetics and Biotechnology
امراض متداول آبزیان
Common Fish Diseases
آلودگی و کیفیت آب
Water Pollution/ Water Quality
محیط های آبی
Aquaculture
آبزیان تزئینی
Ornamental Fishes

درباره بهترین کشور برای تحصیل و موسسه مهاجرت به خارج از کشور بخوانید.

لیست دروس رشته شیلات در خارج از کشور

دانشگاه های برتر رشته شیلات در خارج از کشور

نام دانشگاهتوضیحاتکشورسایت
Hull International Fishery Instituteاین موسسه در سال 1989 با هدف تمرکز بر حفظ منابع آبی و آبزیان تاسیس شده است و شهرت جهانی دارد.انگلیسwww.hull.ac.uk
Quinney College of Natural Resourcesاین موسسه بر شناخت اکوسیستم های طبیعی و توسعه پایدار منابع، متمرکز است و مهارت های ضروری را (مانند ارتباط عناصر شیمیایی، بیولوژیکی و فیزیکی در اکوسیستم های آبی) به دانشجویان می آموزد.آمریکاhttps://qcnr.usu.edu/
The University of Aberdeenاین دانشگاه گرایش های زیر را در رشته شیلات ارائه میدهد:
Marine ecology and ecology system management, Fish Biology, Population ecology, Fisheries technology and survey, Fishery analysis and stock assessment
اسکاتلندhttps://www.abdn.ac.uk/
Oregon State Universityدارای دپارتمان تخصصی Fisheries and Wildlifeامریکاhttps://oregonstate.edu/
Ocean University of Chinaاین دانشگاه، یکی از بزرگترین دانشگاه های چین می باشد. دپارتمانmarine sciences and fishery sciences این دانشگاه شهرت جهانی دارد.چینhttp://eweb.ouc.edu.cn/
Deakin Universityاین دانشگاه، جزو بهترین و معروف ترین دانشگاه های استرالیا است و بیشترین نرخ رضایت دانشجویان در استرالیا را دارد.استرالیاhttps://www.deakin.edu.au/
The Washington State Universityدپارتمان Aquatic and Fishery Sciences این دانشگاه، تمام رشته های مرتبط با آبزیان و شیلات را پوشش می دهد.آمریکاhttps://wsu.edu/
Hokkaido Universityدانشکده ی Fishery Sciences این دانشگاه بر تحقیقات تولیدات پایدار و استفاده بهینه از منابع طبیعی متمرکز است و گرایش هایی مانند Fish nutrition و fish breeding and management را پوشش می دهد.ژاپنhttps://www.global.hokudai.ac.jp/
The University of Rhode Islandدروس این دانشگاه بر منابع آبی، آبزیان، روش های ماهیگیری و گونه های حفاظت شده متمرکز است وگرایش های زیر را ارائه می دهد:
Crustaceans aquaculture, design of fish capture system, aquaculture and the environment, ecological aquaculture, marine fin fish aquaculture, aquatic food quality and processing
آمریکاhttps://www.rwu.edu/

بورسیه رشته شیلات در خارج از کشور

کالج ها و دانشگاه های سراسر جهان، اسکالرشیپ های متعددی برای رشته شیلات درنظر می گیرند که معمولا به صورت سالیانه به دانشجو تعلق می گیرد. به علاوه دانشجویان می توانند برای گرنت های مختلف هم اپلای کنند و پروژه های جانبی انجام دهند.

همچنین بخوانید: بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور ، فاند تحصیلی ، استادی پلن

بازار کار رشته شیلات در خارج از کشور

بهترین بازار کار رشته شیلات در کشورهایی قرار داد که صنعت شیلات پیشرفته و صادرات بالایی دارند (مانند هلند، سوئد، شیلی، کانادا، هند، آمریکا، نروژ و چین). این کشورها برای افزایش نیروی کارآزموده و توانمند ارزش زیادی قائل هستند و بورسیه و اسکالرشیپ های زیادی را برای دانشجویان در نظر می گیرند.

بیشتر فرصت های شغلی رشته شیلات در بخش دولتی هستند. اما امروزه در بیشتر کشورها، بخش خصوصی هم وارد صنعت شیلات شده و فرصت های شغلی بسیاری را ارائه می دهند. بخش دولتی عموما در حوزه ماهیگیری، صنعت غذایی و انبارداری فعالیت می کنند و بخش های خصوصی در حوزه فراوری مواد غذایی و تکنولوژی های مرتبط فعالیت دارند.

به طور کلی متخصصین شیلات، از اولین تا اخرین مرحله کار، در حوزه های تولید و مارکتینگ محصولات همکاری می کنند.

  • برخی از عناوین شغلی مرتبط با شیلات
  • Fish hatchery manager
  • Aquaculture technician
  • Government hatchery manager
  • Aquarium manager
  • Aquaculture development specialist

درباره کار در خارج از کشور ، کار در کانادا و کاریابی در کانادا بیشتر بخوانید.

بازار کار رشته شیلات در خارج از کشور

میانگین درآمد رشته شیلات در خارج

میانگین حقوق متخصصان و کارکنان صنعت شیلات بسته به کشور، شرکت و یا موسسه محل کار، سابقه کاری و غیره متغیر است. اما به طور کلی هرچه کشوری در صنعت شیلات پیشرفته تر باشد، درآمد دریافتی فرد بیشتر خواهد بود. جدول زیر میانگین حقوق سالانه متخصصین شیلات در آمریکا را نشان می دهد.

عنوان شغلیمیانگین درآمد (دلار در سال)
Fish hatchery manager60,000
Aquaculture technician37,500
Government hatchery manager58,500
Aquarium manager50,000
Aquaculture development specialist46,100
Aquarists32,500
Fishery Biologist54,400
Fisheries officer30,000
Conservation & Fishery Officer Salary42,000

اخذ ویزا برای اپلای رشته شیلات در خارج از کشور

در ابتدای کار باید پروسه ادمیشن دانشگاه را طی کنید. در قدم اول مدارک لازم را برای دانشگاه ارسال و مکاتبات لازم را انجام دهید. از آنجا که بیشتر دانشگاه ها در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد آزمون ورودی دارند (هزینه آزمون باید از قبل پرداخت شود)، پس از تایید مدارک باید در آزمون شرکت و صلاحیت خود را اثبات کنید. درخصوص مقطع دکتری نیز باید با استاد مکاتبه و مصاحبه آنلاین داشته باشید. پس از اعلام نتایج آزمون و گرفتن تایید از استاد (در مقطع دکتری) می توانید پروسه ی مهاجرت و اپلای را پیگیری کنید.

درباره اینکه ویزای تحصیلی چیست بیشتر بدانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته شیلات در خارج از کشور

  • مدارک تحصیلی، ترجمه رسمی و ریز نمرات
  • لیست مقالات و فعالیت های تحصیلی (برای تحصیل در مقاطع بالا (کارشناسی ارشد و دکتری))
  • مدرک زبان انگلیسی (نوع آزمون و حداقل نمره ی قابل قبول بسته به دانشگاهی که مقصد می تواند متفاوت باشد.)
  • توصیه نامه
  • گواهی تمکن مالی
  • تکمیل فرم های مربوط به اطلاعات شخصی، سابقه تحصیلی، سابقه کاری و غیره
  • پرداخت ورودیه و شهریه دانشگاه
  • دریافت مجوز تحصیلی و مراجعه به سفارت

بیشتر بدانید: مشاور مهاجرت ، ویزای تحصیلی کانادا ، سفارت کانادا

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که کارشناسان مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

سوالات متداول

آیا رشته شیلات برای اپلای رشته ی خوبی است؟

رشته شیلات، جزو رشته هایی است که براساس نیازهای بازار کار به سیستم آموزشی وارد شده است. این رشته در کشورهایی که به دریاها و اقیانوس ها دسترسی دارند، صادرات بالایی دارند و یا میزان مصرف غذاهای دریایی در آنها بالاست، بازار کار عالی و گسترده ای دارد. بنابراین اگر در رشته های مرتبط با شیلات تحصیل کنید و دانش و تجربه ی لازم را به دست آورد، در کشورهایی مانند هند، ژاپن، چین، آمریکا، کانادا، نروژ و سوئد، آینده کاری درخشانی خواهید داشت.

مدارک لازم برای اپلای شیلات چیست؟

مدرک لازم شامل مدارک هویتی مانند پاسپورت معتبر، ریز نمرات ترجمه شده و مدرک زبان است. برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز شامل توصیه نامه دانشگاهی، رزومه تحصیلی و شغلی، انگیزه نامه قوی و در صورت نیاز رشته مقالات علمی است.
بهتر است وب سایت دانشگاه مورد نظر بررسی شود تا مدارک بدون هیچ نقصی آماده شوند. برای پذیرش تحصیلی باید فرم‌های مربوط به دانشگاه نیز تکمیل شوند که در وب سایت دانشگاهی ارائه شده است.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای رشته شیلات و پذیرش در آن چیست؟

برای اثبات توانایی زبان می‌توان مدارک بین المللی متعدد را ارائه داد. این مدارک شامل تافل یا آیلتس هستند و در کنار آن می‌توان با مدارکی مانند آزمون PTE یا کمبریج نیز پذیرش تحصیلی گرفت. البته، براساس شرایط دانشگاه مورد نظر ممکن است سایر مدارک نیز مورد قبول باشد که شما می‌توانید در بخش مربوطه حداقل نمرات و مدارک مورد تایید را بررسی کنید.

آیا ارائه مدرک زبان برای پذیرش در رشته شیلات الزامی است؟

بهترین کار برای طی کردن آسان و بدون دردسر فرآیند اپلای آماده کردن مدرک زبان است. در واقع، برای فرآیند ویزا نیز مدرک زبان کمک زیادی خواهد کرد. با این حال، در بسیاری از دانشگاه‌ها پذیرش مشروط نیز وجود دارد که در مدت زمان تعیین شده باید در دوره مورد نظر شرکت کرده و مدرک زبان را به دانشگاه ارائه دهید.

درآمد فارغ التحصیلان رشته شیلات در خارج از کشور چقدر است؟

در کشورهای پیشرفته‌ای مانند آمریکا یا کانادا رشته شیلات تقاضای بالایی دارد. نکته مهم برای ادامه تحصیل در این رشته و ادامه شغل این است که قبل از هر کاری بهترین کشور را برای این رشته انتخاب کنید. در واقع، به دلیل شرایط جغرافیایی کشور مورد نظر ممکن است تعداد موقعیت‌های شغلی مختلف باشد. درآمد فارغ التحصیلان این رشته در کشور کانادا بین 50 هزار دلار تا 70 هزار دلار در سال متغیر است. این میزان در کشور آمریکا به صورت میانگین 50 هزار دلار برآورد شده است.

گرایش‌های مختلف رشته شیلات در خارج از کشور چیست؟

رشته شیلات شامل گرایش‌های متنوعی است که شما براساس علاقه خود می‌توانید از بین آن‌ها انتخاب کنید. این گرایش‌ها در مقطع کارشناسی ارشد شامل تکثیر و پرورش آبزیان، فرآوری محصولات شیلاتی، بوم شناسی آبزیان و صید و بهره برداری است. در دانشگاه‌های پیشرفته و سطح بالا ممکن است به صورت تخصصی‌تری به گرایش‌های این رشته توجه شود. برای نمونه در کشور کانادا به دلیل نیاز و سرمایه گذاری زیاد روی صنایع مرتبط، این رشته دارای تخصص‌های بسیاری است.

آیا می‌توان در مقاطع تحصیلات تکمیلی در رشته شیلات ادامه تحصیل داد؟

تحصیل در رشته شیلات نیز مانند سایر رشته‌ها در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری امکان پذیر است. فارغ التحصیلان کارشناسی این رشته می‌توانند به سرعت وارد بازار کار شوند اما در صورت علاقه امکان تحصیل در گرایش‌های تخصصی آن نیز وجود دارد. برای تحصیل در گرایش‌های تحصیلات تکمیلی بهتر است شرایط این صنعت را در کشور مورد نظر بررسی کنید و موقعیت‌های شغلی آن را نیز در نظر داشته باشید.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل در رشته شیلات کدام است؟

موسسات علمی در سطح دانشگاهی این رشته را ارائه داده‌اند. در واقع، سرمایه گذاری‌های دانشگاهی روی این رشته وابسته به وجود صنایع مرتبط در آن کشور است. از جمله بهترین مراکز علمی می‌توان موسسه هال انگلیس، دانشگاه آبردین اسکاتلند، دانشگاه دیکین استرالیا، دانشگاه واشنگتن آمریکا و دانشگاه‌های مختلف کانادا را بیان کرد.

دروس دانشگاهی رشته شیلات شامل کدام موارد هستند؟

دروس دانشگاهی این رشته شامل جذاب‌ترین دروس است که می‌توان میکروبیولوژی، طبقه بندی آبزیان، علوم زیستی، علوم دریایی، ماهیگیری، اقیانوس شناسی و مطالعات آبزیان را نام برد.

بازار کار رشته شیلات در خارج از کشور چطور است؟ برای اپلای رشته شیلات، کدام کشورها مناسب اند؟

رشته شیلات بازار کار گسترده ای دارد و از آنجا که تعداد علاقه مندان به این رشته آنچنان زیاد نیست، فرصت های شغلی زیادی دارد. متقاضیان می توانند در ارگان های وابسته به دولت یا بخش خصوصی مشغول به کار شوند. به علاوه اگر به راه اندازی کسب و کار شخصی خود علاقه داشته باشند، می توانند بزینیس خود را شروع کنند.

فاکتورهای موفقیت در رشته شیلات در خارج از کشور چه هستند؟

چنانچه تاثیرات محیط زیستی، راه کارهای کاهش ضایعات و دور ریز و بهبود کیفیت محصول را یاد بگیرید، موفقیت خود را تضمین می کنید.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید