از آنجایی که آبادانی و پیشرفت یک کشور، به اقتصاد آن کشور بستگی دارد، مطالعه در رشتهی اقتصاد و آشنایی با زیرشاخهها، گرایشها، بازار کار و اطلاع از درآمد این رشته، همیشه دغدغهی مهمی برای علاقهمندان به این رشته بوده است. اقتصاد، تمام فعالیتهای مربوط به تولید، مصرف و تجارت کالاها و خدمات در یک منطقه را در برمیگیرد و برای همه، از افراد گرفته تا نهادها، شرکتها و دولتها صدق میکند.
واضح است که اقتصاد یک منطقه یا کشور، بافرهنگ، قوانین، تاریخ و جغرافیای آن اداره میشود و دولتمردانی که یک کشور را مدیریت میکنند، باید ازنظر دانشِ اقتصادی بسیار پربار باشند. در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن برای تحصیل در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشتهی اقتصاد در اختیار شما قرار دهیم.
لینک های مفید!
مراحل اپلای اقتصاد
انگیزه مهاجرت
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ها برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشته اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.
اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
در مورد رشته اقتصاد
کلمهی اقتصاد، از یک کلمهی یونانی (οἰκονόμος) به معنای “کسی که خانه را مدیریت میکند” گرفتهشده است. اقتصاد، علوم اجتماعی است که در جستوجوی تحلیل و توصیف تولید، توزیع و مصرف ثروت به کار گرفته میشود. در قرن نوزدهم، رشتهی اقتصاد، چنان بیاهمیت بود و تنها بهعنوان رشتهای برای سرگرمی و داشتن مدرک تحصیلی، در دانشگاهها تدریس میشد. اما امروزه، بهندرت یک دولت، آژانس بینالمللی یا بانکی را میتوان یافت که کارکنان آن، اقتصاددانان خبرهای نباشند.
بسیاری از اقتصاددانان وقت خود را به تدریس در کالجها و دانشگاهها در سراسر جهان اختصاص میدهند و برخی دیگر در زمینههای تحقیقاتی و یا دفاتر مشاورهی اقتصادی مشغول به کار هستند. اگرچه این افراد، بهعنوان اقتصاددان آموزشدیدهاند، اما تخصص آنها در زمینههای شغلی دیگر نیز مورداستفاده قرار میگیرد. درواقع، این قرن را میتوان عصر اقتصاددانان تلقی کرد و تقاضا برای تخصص و مهارت آنها پایانناپذیر به نظر میرسد.
امروزه اقتصاد، مطالعهی انتخابها تعریف میشود. گرچه برخی بر این باور هستند که اقتصاد، صرفاً با پول یا سرمایه سروکار دارد، اما انتخاب، بسیار گستردهتر است. اگر مطالعهی اقتصاد، مطالعهی چگونگی انتخاب مردم برای استفاده از منابع خود باشد، تحلیلگران نیز باید تمام منابع احتمالی خود را در نظر بگیرند که پول نیز جزئی از آن است.
بهطورکلی، اقتصاد را به سه بخش تقسیم میکنند:
- بخش اول، شامل محصولات خام است که نیاز به کشاورزی، ماهیگیری، معدن و مواردی مانند آن را پوشش میدهد.
- بخش دوم، شامل ساخت کالاها است
- بخش سوم، طیف وسیعی از خدمات را پوشش میدهد که درنهایت در اختیار مردم و شرکتها قرار میگیرد.
اقتصاد، نظام سازمانها و نهادهایی است که یا در تولید و توزیع کالاها و خدمات در یک جامعه هستند و یا در آن نقش دارند. بهعبارتدیگر، این اقتصادها هستند که تعیین میکنند چگونه منابع، بین اعضای یک جامعه توزیع میشوند؛ آنها ارزش کالاها یا خدمات را تعیین میکنند و حتی مشخص میکنند که چه مواردی را میتوان برای خدمات و کالاها معامله کرد.
اپلای رشته اقتصاد در خارج از کشور
ازآنجاییکه آینده و پیشرفت یک کشور، به اقتصاد آن کشور بستگی دارد، سختگیری برای پذیرش در این رشته بسیار زیاد است و دانشگاهها، حساسیت زیادی نسبت به پذیرش دانشجویان دارند. بنابراین توجه داشته باشید که نمرات درسهای آمار یا ریاضی در شانس قبولی پذیرش شما بسیار تأثیرگذار است.
امروزه، رشتهی اقتصاد چنان اهمیت دارد که کمتر کسی پیدا میشود به نحوی با اقتصاد سروکار نداشته باشد و یا با آن آشنا نباشد. ازآنجاییکه همهی جوامع و کشورها به دنبال راهی برای پیشرفت در اقتصاد هستند، دانشگاههای سراسر جهان، برای برتری در این رشته، باهم به رقابت میپردازند.
هرساله متقاضیان زیادی برای اپلای در این رشته اقدام میکنند و دغدغهی اصلی این افراد، پذیرش قطعی در دانشگاه موردنظرشان است. اما جای نگرانی نیست! چراکه تیم تراست شما را از لحظهی تصمیم برای اپلای در این مسیر همراهی خواهد کرد. مشاوران ما با داشتن سالها تجربهی کاری درزمینهی اخذ ویزا در کنار شما عزیزان خواهند بود تا مشکلات احتمالی در این مسیر را شناسایی کنند و یا اطلاعات موردنیاز برای ادامهی تحصیل در این رشته را در اختیار شما بگذارند.
درباره اینکه چگونه اپلای کنیم بخوانید.
ادامه تحصیل رشته اقتصاد در خارج از کشور
رشتهی اقتصاد، یکرشتهی بسیار مهم و درعینحال متنوع است و دارای گرایشها و زیرشاخههای بیشماری است. به همین علت، کمتر کسی پیدا میشود که پس از اتمام تحصیلات خود در این رشته بیکار باشد. بیشتر افراد علاقهمند به اقتصاد، برای دانشگاههای کشور آمریکا، کانادا و یا انگلستان اقدام میکنند اما دانشگاههای زیادی در این زمینه مشغول به فعالیت هستند که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.
نکتهی حائز اهمیت این است که رشتهی اقتصاد با علوم دیگر ازجمله روانشناسی، جامعهشناسی و یا علوم سیاسی، ارتباط مستقیمی دارد و بهجز این، افراد باید در زمینهی ریاضی و آمار، دانش بالایی داشته باشند. اهمیت رشتهی اقتصاد در خارج از کشور بسیار بیشتر است و به همین علت، برخی، اقتصاد را با رشتههای سختی همچون پزشکی در یک رده قرار میدهند.
شرایط خود را بسنجید!
نمی دانید از کجا شروع کنید؟ مشاوران ما برای راهنمایی شما آماده هستند!
بیشتر بخوانید: رشته اقتصاد در کانادا
گرایش های رشته اقتصاد در خارج از کشور
بهطورکلی، اقتصاددانان به مطالعه، توسعه و تحقیق در موردنظریههای اقتصادی، نظارت و ارزیابی بر پروژهها و مسائل اقتصادی، تجزیهوتحلیل دادهها و رونق کسبوکار و تجارت میپردازند. برخی از اقتصاددانان، تنها به جنبهی تئوری این رشته میپردازند و برخی دیگر روی موضوع خاصی تمرکز میکنند. این افراد، با استفاده از علم خود در اقتصاد، در سازمانهای دولتی، مشاورهی تجاری و حوزههای دیگر، مشغول به کار میشوند. برخی دیگر ممکن است وقت خود را تنها به تحقیق و تدریس در دانشگاهها اختصاص داده و اقتصاددانانی جدید را برای آینده پرورش دهند.
به دلیل شناور بودن رشتهی اقتصاد، افراد از همهی گروههای درسی میتوانند برای ادامهی تحصیل وارد این رشته شوند. یعنی برای مطالعه در حوزهی اقتصاد در مقطع کارشناسی ارشد، صرفاً داشتن مدرک کارشناسی اقتصاد نیاز نیست و افراد از دیگر رشتهها میتوانند به کارشناسی ارشد این رشته وارد شوند.
5 شاخه اصلی ادامه تحصیل در رشته اقتصاد
-
اقتصاد کشاورزی
-
اقتصاد پول و بانکداری
-
اقتصاد صنعتی
-
اقتصاد نظری
-
اقتصاد بازرگانی
توضیحات گرایش های اصلی رشته اقتصاد
گرایش | توضیحات |
اقتصاد نظری | ازآنجاییکه ورود به دنیای اقتصاد، نیازمند دانش نظری است، دانشجویان در این رشته، به مطالعهی تئوری مسائل اقتصادی میپردازند. همچنین این افراد، باید در حوزههایی همچون روانشناسی و جامعهشناسی نیز، از علم بالایی برخوردار باشند. مطالعهی تجاری در این رشته بسیار کم است و فارغالتحصیلان در این رشته، بیشتر به کارهای تحقیقاتی میپردازند و به دلیل آشنایی با مسائل اقتصادی، در حوزههای کاری دیگر نیز، میتوانند مشغول به کار شوند. |
اقتصاد بازرگانی | دروسی که دانشجویان رشتهی اقتصاد بازرگانی میگذرانند، برخلاف اقتصاد نظری، بهصورت عملی به کار گرفته میشود و شامل حوزههای تجارت و بازرگانی است. فارغالتحصیلان در این رشته، به کار در شرکتها برای بخشهای تولیدی و تجاری، کار در گمرکها، شرکتهای بیمه و یا مشاغل مربوط به امور مالیاتی میپردازند. |
اقتصاد صنعتی | اقتصاد صنعتی، با اقتصاد خرد سروکار دارد و دانشجویان با فعالیتهای صنعتی آشنا میشوند. افراد در این رشته، به پیشرفت صنعت، ارزیابی هزینهها و حقوق افراد، سازماندهی شرکتها و کارخانههای صنعتی، اصول و قواعد مربوط به بازار کار در صنعت و آشنایی با بنگاههای تولیدی میپردازند. |
اقتصاد پول و بانکداری | گرایش اقتصاد پول و بانکداری که یکی از اصلیترین رشتههای اقتصاد بهحساب میآید، بهتمامی امور مربوط به بانکها چه داخلی و چه خارجی میپردازد. افراد در این رشته، با حسابهای مالی، مسائل مربوط به ارز، اقتصادسنجی، اصول مربوط به مدیریت مالی، سیاستهای پولی و مالی، اقتصاد داخلی و نیز بینالمللی آشنا میشوند. |
اقتصاد کشاورزی | ازآنجاییکه کشاورزی، بخش مهمی از چرخهی اقتصادی یک کشور بهحساب میآید، این شاخه، به بررسی مسائل اقتصادی در مورد کشاورزی میپردازد و افراد فارغالتحصیل میتوانند در حوزههای ارزیابی برنامههای مربوط به کشاورزی در حیطهی اقتصادی، بررسی بازار خریدوفروش و تجارت محصولات کشاورزی به دیگر کشورها، تخمین هزینههای مربوط به کشاورزی و درآمد کشاورزان، کارگران، واسطه و تأثیر آن درروند نظام اقتصادی کشور و همکاری با کشاورزان، مشغول به کار شوند. |
سایر رشته های مرتبط با رشته اقتصاد
رشتههای مرتبط دیگری نیز وجود دارند که افراد میتوانند در آنها مشغول به تحصیل شوند. این رشتهها، در زیر آمده است.
- حسابداری
- روزنامهنگاری
- قانون تجارت
- مهندسی و علوم کامپیوتر
- منابع کشاورزی و طبیعی
- مهندسی کامپیوتر و الکتریک
- مهندسی و علم مواد
- جامعهشناسی
- مهندسی شهری و محیطزیست
- منابع طبیعی و محیطزیست
- مهندسی پزشکی
- علوم سیاسی
- مهندسی مالی – دارایی و مالیاتی
- اقتصاد کشاورزی و منابع
- مهندسی مکانیک
- بیمه و مدیریت مراقبت از سلامت
- فلسفه
- آمار و مطالعات شهری و جامعه
- مدیریت اطلاعات و عملیات
- مدیریت
- جغرافیا
- تاریخ
- علوم شناختی
- بازاریابی
- انسانشناسی
- مهندسی شیمی
- روانشناسی
- مدیریت تجاری
- سیاست عمومی
- ریاضیات
درباره تغییر رشته در اپلای، اپلای برای ارشد و اپلای برای دکتری بخوانید.
بورسیه رشته اقتصاد در خارج از کشور
اگر بهعنوان دانشجویی بینالمللی قصد ادامهی تحصیل در خارج از کشور را دارید، میتوانید با هزینهی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید. بورسیه تحصیلی خارج از کشور یا کمکهزینههای دانشجویی از راههای مختلف تأمین میشوند که میتوانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایهگذاران، مددکاران یا مؤسسات مالی در اختیار دانشجویان واجدالشرایط قرار گیرند.
دانشگاههای سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشتههای مختلف، بورسیههایی را برای آنها در نظر میگیرند. گاهی این بورسیهها تمام هزینههای شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینهها را تقبل میکند. لازم به ذکر است که درهرصورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجدالشرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیهها عبارتاند از:
- بورسیههای تشویقی: بورسیههای تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق میگیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
- بورسیههای ورودی: بورسیههای ورودی به دانشجویان جدیدالورود تعلق میگیرد و معمولاً بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا میشود.
- بورسیههای تحقیقاتی یا RA : بورسیههای تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق میگیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی میپردازند.
- بورسیههای دستیار مدرس یا TA: بورسیههای دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق میگیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید میپردازند.
- بورسیههای کارآموزی: بورسیههای کارآموزی به دانشجویانی تعلق میگیرد که مشتاق انجام کارهای پارهوقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیسهای دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیتاند.
نکته
دانشجویان میتوانند علاوه بر بورسیهها و کمکهزینههای تحصیلی، وامهایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیهها و کمکهزینههای تحصیلی در رشتهی اقتصاد، لازم است تا به سایت دانشگاه موردنظر خود مراجعه کرده و از بورسیههای مربوط به رشتهی اقتصاد مطلع شوید. همچنین سایتهایی طراحیشدهاند که شما میتوانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشتهی تحصیلی موردنظر از بورسیههای رشتهی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیههای رشتهی اقتصاد به سایتهای scholarshipportal و careeronestop مراجعه کنید.
همچنین درباره تاثیر مقاله بر اپلای و فاند تحصیلی بخوانید.
دانشگاه های برتر رشته اقتصاد در خارج از کشور
دانشگاه های برتر رشته اقتصاد در سطح جهان
- دانشگاه هاروارد (ایالاتمتحده آمریکا)
- دانشگاه استنفورد (ایالاتمتحده آمریکا)
- دانشگاه پرینستون (ایالاتمتحده آمریکا)
- دانشگاه کمبریج (انگلستان)
- دانشگاه نیویورک (ایالاتمتحده آمریکا)
- موسسه فناوری ماساچوست (ایالاتمتحده آمریکا)
- دانشگاه کالیفرنیا، برکلی (ایالاتمتحده آمریکا)
- دانشگاه ییل (ایالاتمتحده آمریکا)
- دانشگاه کلمبیا (ایالاتمتحده آمریکا)
- دانشگاه کالیفرنیا، لسآنجلس (ایالات متحده آمریکا)
- مدرسه اقتصاد و علوم سیاسی لندن (انگلستان)
- دانشگاه شیکاگو (ایالاتمتحده آمریکا)
- دانشگاه پنسیلوانیا (ایالاتمتحده آمریکا)
- دانشگاه آکسفورد (انگلستان)
- دانشگاه نورث وسترن (ایالاتمتحده آمریکا)
- دانشگاه ملی سنگاپور (سنگاپور)
- دانشگاه توکیو (ژاپن)
- دانشگاه کرنل (ایالاتمتحده آمریکا)
- دانشگاه دوک (ایالاتمتحده آمریکا)
- دانشگاه هنگکنگ (هنگکنگ)
- کالج دانشگاهی لندن (انگلستان)
- دانشگاه بوکونی (ایتالیا)
- دانشگاه ملبورن (استرالیا)
- دانشگاه میشیگان، ان آربور (ایالاتمتحده آمریکا)
- دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو (ایالات متحده آمریکا)
- دانشگاه ملی استرالیا (استرالیا)
- دانشگاه وارویک (انگلستان)
- دانشگاه موناش (استرالیا)
- دانشگاه تورنتو (کانادا)
درباره رنکینگ دانشگاه های کانادا و پذیرش تحصیلی کانادا بدانید.
بهترین دانشگاه های جهان در رشته اقتصاد
نام دانشگاه | توضیحات |
مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) | مؤسسهی فناوری ماساچوست، یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی در ایالاتمتحده آمریکا است. دانشکدهی اقتصاد این دانشگاه به دلیل موقعیت علمی خود در ارائهی آموزش اقتصاد، تحقیقات و خدمات عمومی، در سطح جهان بسیار شناختهشده است. امروزه، بخش اقتصاد دانشگاه ماساچوست، مجموعهای پربار از دانشکدهها و دانشجویان جهان است. ماساچوست همواره در میان سه دانشگاه برتر در رشتهی اقتصاد قرارگرفته است. جالب است بدانید که تنها 50 درصد از دانشجویان این رشته، از ایالاتمتحده هستند و بقیهی دانشجویان از کشورهای دیگر، متقاضی ورود به این رشته و این دانشگاهاند. |
دانشگاه هاروارد | دانشگاه هاروارد، یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی در ماساچوست است که در سال ۱۶۳۶ تأسیس شد. این دانشگاه، یکی از پیشروترین دانشگاههای جهان در رشتهی اقتصاد به شمار میرود و طبق آمار بهدستآمده، دانشگاه هاروارد بیشترین متقاضی را برای پذیرش در رشتهی اقتصاد دارد. |
دانشگاه استنفورد | دانشگاه استنفورد، یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی در کالیفرنیا است. بخش اقتصاد استنفورد، دانشجویان را در مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی، با روشها و ایدههای اقتصاد مدرن آموزش میدهد و آموزش هر دو تحقیق پایه و کاربردی در اقتصاد را فراهم میکند. به لطف آموزشهای عملی که در موسسه تحقیقاتی بخش اقتصاد استنفورد در دسترس قرارگرفته، دانشگاه استنفورد بستر خوبی را برای آماده شدن اقتصاددانان موفق در آینده فراهم میکند. |
دانشگاه کالیفرنیا، برکلی (UCB) | دانشگاه کالیفرنیا برکلی که در سال ۱۸۶۸ تأسیس شد، یک دانشگاه تحقیقاتی عمومی در کالیفرنیا است. دانشجویان اقتصاد دانشگاه کالیفرنیا کار تحقیق و مطالعه در نظریهی اقتصادی، اقتصادسنجی، اقتصاد کلان و تمام زمینههای عمده تحقیقات کاربردی را انجام میدهند و این دانشگاه به خاطر شایستگیاش در اقتصاد بهخوبی شناختهشده است. |
دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن (LSE) | دانشکدهی اقتصاد لندن، یکی از بزرگترین بخشهای اقتصاد در جهان است که هرساله دانشجویان زیادی را در رشتهی اقتصاد ثبتنام میکند. |
دانشگاه پرینستون | دانشگاه پرینستون که در سال ۱۷۴۶ تأسیس شد، یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی در پرینستون ایالاتمتحده آمریکا است. این دانشگاه، یکی از بهترین بخشهای اقتصاد جهان را در خود جایداده است. |
دانشگاه شیکاگو | دانشگاه شیکاگو ،یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی در شیکاگو است. با توجه به رتبهبندیهای مختلف ملی و بینالمللی، شیکاگو، در ردهی ده دانشگاه برتر قرارگرفته و آموزش رشتههای مختلف از جمله اقتصاد را در تمام مقاطع تحصیلی فراهم میکند. هنگامیکه دانشگاه شیکاگو و دیگر دانشگاهها را در زمینهی رشتهی اقتصاد با یکدیگر مقایسه میکنیم، دانشکدهی اقتصاد دانشگاه شیکاگو بیشترین تعداد برندگان جایزهی نوبل و دارندگان مدال جان بلاتس کلارک را از آن خودکرده است. |
دانشگاه آکسفورد | دانشگاه آکسفورد، یک دانشگاه تحقیقاتی در انگلستان است و یکی از بزرگترین و گستردهترین گروههای اقتصاددانان جهان را در اختیار دارد. |
دانشگاه ییل | دانشگاه ییل با بیش از ۳۵ استاد با تجربه در حوزهی اقتصاد، بهترین آموزش را در زمینهی اقتصاد به دانشجویان خود ارائه میدهد. نکتهی حائز اهمیت در مورد دانشگاه ییل این است که در اقتصادسنجی و اقتصاد توسعه، تخصص ویژهای دارد بهگونهای که این ویژگی، دانشگاه ییل را از سایر دانشگاهها متمایز کرده است. |
دانشگاه کلمبیا | دانشگاه کلمبیا که در سال ۱۷۵۴ تأسیسشده یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی در شهر نیویورک است. بخش اقتصاد دانشگاه کلمبیا برنامههای تحقیقاتی زیادی را در طیف گستردهای از زمینهها، از کاربردهای تئوری این رشته گرفته تا دروس عملی مختلفی را ارائه میدهد. |
بهترین دانشگاه های اقتصاد به تفکیک موقعیت جغرافیایی
نام دانشگاه | توضیحات |
دانشگاههای برتر اقتصاد در ایالات متحده و کانادا | بیش از ۱۰۰ دانشگاه برتر در جهان، مدعی برتری در رشتهی اقتصادی هستند. در این میان، ایالاتمتحده همچنان در حال پیشی گرفتن از رقبای خود برای کسب رتبههای بالا در رشتهی اقتصاد است. بهطورکلی، ایالت متحده آمریکا دارای ۱۸ دانشگاه برجسته در رشتهی اقتصاد است که ۷ دانشگاه برتر آن عبارتاند از: دانشگاه کلمبیا (رتبهی ۱۱)، دانشگاه نورث وسترن (رتبهی ۱۲)، دانشگاه پنسیلوانیا (رتبهی ۱۳)، دانشگاه کالیفرنیا، لسآنجلس (رتبهی ۱۴)، دانشگاه نیویورک (رتبهی ۱۵)، دانشگاه میشیگان (رتبهی ۱۹) و دانشگاه سن دیگو (رتبهی ۲۰). از طرف دیگر، کانادا نیز مدعی دو دانشگاه برتر در رشتهی اقتصاد در بین ۳۰ دانشگاه برتر جهان است که عبارتاند از: دانشگاه تورنتو که در رتبهی ۲۱ قرارگرفته است. دانشگاه بریتیش کلمبیا که جایگاه ۲۹ را به خود اختصاص داده است. همچنین دو دانشگاه برتر دیگر در زمینهی اقتصاد در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان در کانادا وجود دارد که عبارت است از: دانشگاه مک گیل و دانشگاه وسترن انتاریو. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این دانشگاهها، به قسمت دانشگاه های کانادا مراجعه کنید. |
دانشگاههای برتر اقتصاد در اروپا | در اروپا، بیش از ۲۰۰ دانشگاه، جزء رتبهبندی دانشگاههای برتر در اقتصاد قرارگرفتهاند که ۴۸ دانشگاه از این تعداد، در انگلستان واقعشدهاند. در اروپا سه دانشگاه در بین ۱۰ دانشگاه برتر جهان و همچنین سه دانشگاه در بین ۵۰ دانشگاه برتر اقتصاد قرارگرفته است که عبارتاند از: کالج دانشگاهی لندن، در رتبهی ۱۷ امدانشگاه وارویک در رتبهی ۲۸ امدانشکدهی کسبوکار لندن، در رتبهی ۳۶ ام از دیگر کشورهای مهم برای رشتهی اقتصاد، آلمان است که نزدیک به ۲۴ نماینده در این رتبهبندی دارد. بالاترین رتبهبندی آن، دانشگاه مانهایم است که طی پیشرفتهای اخیر در این رشته، از رتبهی ۵۱ – ۱۰۰ به رتبهی ۴۴ رسیده است. دانشگاه لودویگ ماکیمیلیان نیز، رتبهی خوبی در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان دارد. ایتالیا نیز، دارای ۲۲ دانشگاه برتر در رشتهی اقتصاد است که در این میان، دانشگاه بوکونی، رتبهی ۱۶ را به خود اختصاص داده است. همچنین در فرانسه و اسپانیا، حدود 30 دانشگاه برتر اقتصاد وجود دارد از جمله دانشگاه کارلوس سوم مادرید که در بین ۵۰ دانشگاه برتر اقتصاد، مشاهده میشود. کشور هلند، دارای ۱۰ نماینده در این رتبهبندی است. از جمله دانشگاه تیلبرگ که رتبه ۴۱ را دارد. دو دانشگاه ارسموس روتردام و آمستردام نیز، دربین ۱۰۰ دانشگاه برتر قرارگرفتهاند. به همین ترتیب، روسیه دارای ۷ دانشگاه برتر اقتصاد، دانمارک، یونان و پرتغال، هرکدام ۵ دانشگاه برتر و نروژ، ۴ دانشگاه برتر در رشته اقتصاد است. کشور مجارستان داری ۷ دانشگاه برجسته و جمهوری چک و لهستان هرکدام دارای دو دانشگاه هستند. |
دانشگاه های برتر اقتصاد در آسیا | چین دارای ۲۳ دانشگاه برتر در زمینهی اقتصاد است. از جمله دانشگاه چینهوا، با رتبهی ۳۰ و دانشگاه پکن با رتبهی ۳۱ که در بین ۵۰ دانشگاه برتر قرار دارند. ژاپن نیز درمجموع دارای ۱۶ نماینده در رتبهبندی است که دانشگاه توکیو، رتبهی ۲۳ را در ردهبندی اقتصاد به خود اختصاص داده است. کرهی جنوبی و تایوان هرکدام دارای ۱۱ نماینده هستند که بهعنوان مثال، دانشگاه ملی سيول کره رتبه ۴۶ را به خود اختصاص داده است. هنگکنگ و مالزی نیز هرکدام ۷ دانشگاه در این جدول دارند و درنهایت، تایلند و پاکستان دارای ۳ دانشگاه، اندونزی، دو دانشگاه و ماکائو، فیلیپین و بنگلادش هرکدام یک نماینده دارند. |
دانشگاههای برتر اقتصاد در استرالیا و نیوزیلند | استرالیا، دارای ۲۲ دانشگاه برتر ازجمله ۵ دانشگاه در بین ۵۰ دانشگاه برتر جهان دارد که به شرح زیر اند: دانشگاه ملبورن (رتبهی ۲۴)، دانشگاه ملی استرالیا (رتبهی ۲۵)، دانشگاه نیو ساوث ولز (رتبهی ۳۱)، دانشگاه سیدنی (رتبهی ۳۷) و دانشگاه موناش (رتبهی ۴۵ ام) در نیوزیلند، دانشگاه اوکلند، برترین دانشگاه این کشور برای رشتهی اقتصاد بهحساب میآید که رتبهی آن بین ۵۱ تا ۱۰۰ است. |
دانشگاههای برتر اقتصاد در آمریکای لاتین | منطقهی آمریکای لاتین، درمجموع ۲۶ دانشگاه برتر در رشتهی اقتصاد دارد که ۸ دانشگاه در برزیل و ۵ دانشگاه در کلمبیا است. شیلی و آرژانتین، نیز هرکدام دارای ۴ نماینده و مکزیک نیز، سه دانشگاه دارد. پرو و اروگوئه هرکدام نیز دارای دو دانشگاه هستند. |
دانشگاههای برتر اقتصاد در آفریقا و خاورمیانه | دانشگاه کیپتاون در آفریقا نیز یکی از بهترین دانشگاهها در بین دانشگاههای برتر اقتصاد به شمار میرود. ترکیه نیز، دارای ۶ نماینده و اسرائیل ۴ دانشگاه برتر در این رتبهبندی دارد. به همین ترتیب، عربستان دارای دو دانشگاه و لبنان، امارات متحده عربی و غزه نیز هرکدام یک نماینده دارند. |
اخذ ویزا برای اپلای رشته اقتصاد در خارج از کشور
اخذ ویزای تحصیلی برای رشتهها در کشورهای مختلف تقریباً به یک صورت است و تنها تفاوتهای جزئی در نوع مقطع تحصیلی مورد نیازتان در آن وجود دارد. چیزی که بهطورمعمول برای همهی دانشگاهها اهمیت دارد، داشتن مدرک زبان تافل و یا آیلتس است که این نمره در دانشگاههای مختلف متفاوت است و برای کشورهایی مانند چین، ژاپن، هنگ کنک، ترکیه و ایتالیا که زبان تدریسی آنها انگلیسی نیست، حداقل مدرک موردنیاز سطح B1 است.
گرفتن ویزا بهطورکلی در قسمت زیر بیانشده است اما بسته به نوع کشور موردنظرتان و رشتهای که قصد ادامهی تحصیل در آن را دارید، ممکن است تغییراتی در آن صورت بگیرد.
- تعیین وقت مصاحبه در سفارت (بهصورت آنلاین در سایت سفارت)
- تکمیل فرم درخواست ویزا
- ارائهی برگهی تحصیلی از تائید دانشگاه موردنظر
- اثبات تمکن مالی کافی در کشور مقصد برای ادامهی تحصیل و زندگی
- ارائهی نمرات و مدارک دانشگاهی
- ترجمهی گواهی دبیرستان
- ارائهی عکس، پاسپورت و به همراه داشتن شناسنامه و کارت ملی
- اثبات دلایل بازگشت به کشور
- و درنهایت هزینهی صدور ویزا
درباره ویزای تحصیلی کانادا، ثبت نام آنلاین ویزای کانادا و تمکن مالی ویزای کانادا بخوانید.
اپلای رشته اقتصاد در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور
چنان چه قصد ادامهی تحصیل در رشتهی اقتصاد در دانشگاههای خارج از کشور را دارید، باید برای اپلای این رشته، اطلاعات کافی داشته باشید. به همین علت، یکی از امنترین روشها برای اپلای در این رشته، کمک گرفتن از افراد متخصص در این زمینه است. چراکه هرگونه نقص در ارسال مدارک موردنیاز شما برای دانشگاه مقصد ممکن است باعث رد پذیرش شما شده و درخواست شما یکترم به تعویق بیوفتد. تیم تراست با داشتن مشاوران و کارشناسان مجرب، شما را برای رسیدن به هدف تحصیلیتان یاری میکند. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید: مشاوره اپلای
اپلای رشته اقتصاد در مقطع کارشناسی در خارج از کشور
مدتزمان تحصیل در رشتهی اقتصاد در مقطع کارشناسی ۴ سال است و متقاضیان برای اپلای در این رشته، باید حداقل دو توصیهنامه، انگیزه نامه، نمرات سه سال آخر دبیرستان را ارسال کنند. برخی دانشگاهها ممکن است از دانشجویانی که قصد ادامهی تحصیل در مقطع کارشناسی اقتصاد را دارند، آزمون SET بگیرد. زمان برگزاری این آزمون، ژانویه هرسال است و متقاضیان باید بتوانند نمرهی قابل قبولی کسب کنند.
درباره تحصیل کارشناسی در کانادا و تحصیل با مدرک دیپلم در کانادا بخوانید.
اپلای رشته اقتصاد در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور
بسیاری از دانشگاهها، در مقطع کارشناسی ارشد واحدهای عملی برای دانشجویان رشتهی اقتصاد در نظر میگیرند و بهطورکلی، طول مدت تحصیل در کارشناسی ارشد ۲ سال است. نمرهی GRE برای دانشگاههایی که رشتهی اقتصاد دارند، بسیار مهم است و این نمره در دانشگاههای مختلف متفاوت است و ممکن است نمرهی GRE از ۳.۵ تا ۴ و حتی بیشتر متفاوت باشد. یعنی دانشجویان باید حداقل ۸۰ درصد از نمره را کسب کنند.
دانشجویان لازم است تا نمرات و مدرک مقطع کارشناسی خود را به همراه ترجمهی آن و دو توصیهنامه برای دانشگاه موردنظر خود ارسال کنند. همچنین باید در یک آزمون مهم به نام TSA شرکت کنید و درصورتیکه نمرهی قبولی در این آزمون را کسب کردند، بقیهی مدارک بررسی میشود. توجه کنید که مدارک موردنیاز شما ممکن است در دانشگاههای مختلف، متفاوت باشد.
درباره کارشناسی ارشد در کانادا و اپلای برای ارشد مجدد بخوانید.
اپلای رشته اقتصاد در مقطع دکتری در خارج از کشور
بهطورکلی، پذیرش در رشتهی اقتصاد در مقطع دکتری ۴ سال است. اما با توجه به تعداد واحدهای انتخابی دانشجویان و یا دانشگاه موردنظر خود، این مدتزمان ممکن است متفاوت باشد. نمرهی آیلتس در پذیرش مقطع دکتری بسیار اهمیت دارد و حداقل نمره باید ۶.۵ باشد. توجه داشته باشید که سختگیری در پذیرش رشتهی اقتصاد در مقطع دکتری بسیار بیشتر از مقاطع دیگر است و دانشگاهها برای پذیرش در مقطع دکتری، بهجز آزمون GRE، آزمون NET نیز از متقاضیان میگیرند.
درباره تحصیل دکتری در کانادا، اپلای برای دکترای مجدد و نمره آیلتس برای تحصیل در کانادا بخوانید.
مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته اقتصاد در خارج از کشور
یکی از اصلی ترین شرایط برای اخذ پذیرش در رشتهی اقتصاد، داشتن معدل بالا است.
افرادی که بهطورجدی قصد ادامهی تحصیل در این رشته را دارند، باید نمرات دبیرستانی آنها بالا باشد و یا اگر برای مقاطع بالاتر مثل کارشناسی و یا کارشناسی ارشد اقدام میکنند، معدل مدرک دانشگاهی آنها حائز اهمیت است. بهطورکلی، این معدل برای مقطع کارشناسی ارشد بالای ۱۶ و برای مقطع دکترا، بالای 14 اعلامشده است.
از دیگر مسائل، مهم برای اپلای در این رشته، داشتن مدرک زبان انگلیسی است. اگر دانشگاه موردنظر شما زبانی بهغیراز زبان انگلیسی تدریس میکند، حداقل مدرک موردنیاز شما برای آن زبان سطح B1 است. اینکه نمرهی آزمون مدرک زبان انگلیسی شما باید چند باشد به دانشگاه موردنظر بستگی دارد اما نمرهی آزمون آیلتس در کشورهایی مثل انگلستان و آمریکا تقریباً ۷ است.
میتوانید با مراجعه به لینک های اپلای بدون مدرک زبان و اپلای با معدل پایین درباره هرکدام اطلاعات کاملی کسب کنید.
بازار کار رشته اقتصاد در خارج از کشور
صرفاً داشتن مدرک تحصیلی در رشتهی اقتصاد، به معنای موفقیت در این رشته نیست! ممکن است فردی با داشتن مدرک کارشناسی اقتصاد، خیلی موفقتر از فردی با مدرک کارشناسی ارشد و یا دکترا باشد و این موضوع نشاندهندهی اهمیت تجربهی کاری در این رشته و همچنین تلاش و پشتکار زیاد است.
افراد میتوانند در مراکز و سازمانهای زیادی مشغول به کار شوند که در لیست زیر به آنها میپردازیم.
- مرکز آمار
- تحلیلگر مالی
- وزارت صنایع
- روزنامهنگار و نویسنده
- مدیر مالی
- کارشناس بیمه
- کارشناس امور مالیاتی
- مدیر فروش
- کارشناسی گمرک
- کارشناس / مدیر بازاریابی
- مشاور کسبوکار
- استاد دانشگاه
- کارشناس/مدیر خرید و تدارکات
- پژوهشگر
- کارشناسان تحقیقات بازار
- خدمات آموزشی و پژوهشی
بیشتر بخوانید: بازار کار اقتصاددان در کانادا ، مشاغل پردرآمد در کانادا
میانگین درآمد اقتصاددانان در خارج از کشور
درآمد اقتصاددانان، به عواملی مثل نوع مدرک تحصیلی، عنوان شغلی، محل زندگی، موقعیت جغرافیایی و چندین عامل دیگر بستگی دارد. در ادامه به برخی از میانگین درآمدها و حقوق اقتصاددانان در کشورهای مختلف میپردازیم.
جدول میانگین درآمد اقتصاددانان در خارج از کشور
نام کشور | توضیحات و درآمد |
میانگین حقوق اقتصاددانان در آرژانتین | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۱۲۹6.641 دلار میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۶۲۳ دلار میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۴۶.۳۷۱ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۲۶.۱۹۲ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶۶۴.۵۹۸ |
میانگین حقوق اقتصاددانان در اتریش | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۸۰۷۱۱ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۳۹ دلار میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۲۸.۸۹ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۵.۸۸۴ میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۰.۴۴۳ |
میانگین حقوق اقتصاددانان در استرالیا | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۱۵۶.۰۸۵ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۷۵.05 دلار میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۵.۵۸۸ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰۸.۳۱۱ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹۴.۶۷۳ دلار |
میانگین حقوق اقتصاددانان در باهاما | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۸۵.۹۶۰ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۴۱.34 دلار میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۳.۰۷۷ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۹.۶۶۴ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۷.۲۳۹ دلار |
میانگین حقوق اقتصاددانان در بلژیک | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۸۴.۰۱۶ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۴۰ یورو میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۳.۰۰۸ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۸.۱۲۰ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۴.۴۶۲ یورو |
میانگین حقوق اقتصاددانان در بلغارستان | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۵۵.۴۴۵ لو میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت:۲۷ لو میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۹۸۵ لو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹.۱۱۹ لو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 70.327 لو |
میانگین حقوق اقتصاددانان در بلاروس | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۱۷.۱۷۱ روبل میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۸ روبل میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۶۱۵ روبل میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)۱۲.۰۶۱ روبل میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۷۸ روبل |
میانگین حقوق اقتصاددانان در برمودا | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۱۲۰.۰۷۱ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۵۸ دلار میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۴.۲۹۹ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۳.۴۰۳ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۹.۹۰۶ دلار |
میانگین حقوق اقتصاددانان در کانادا | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۱۳۴.۱۴۷ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۶۴ دلار میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۴.۸۰۲ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۲.۹۳۶ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶۷.۰۴۰ دلار |
میانگین حقوق اقتصاددانان در برزیل | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۱۵۳.۷۵۸ رئال میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۷۴ رئال میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۵.۵۰۵ رئال میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰۷.۳۵۸ رئال میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۹۲.۹۶۱ رئال |
میانگین حقوق اقتصاددانان در چین | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۳۳۶.۸۹۶ یوان میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۱۶۲ یوان میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۱۲.۰۶۱ یوان میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۳۵.۹۱۵ یوان میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۲۴.۰۲۴ یوان |
میانگین حقوق اقتصاددانان در کاستاریکا | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۲۲۷۰۳.۸۰۱ کولون میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۱۰.۹۱۵ کولون میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۸۱۲.۷۹۶ کولون میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۵۸۳۰.۴۲۲ کولون میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۸۴۵۲.۹۱۷ کولون |
میانگین حقوق اقتصاددانان در جمهوری چک | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۱۰۴۴.۶۴۵ کرونا میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۵۰۲ کرونا میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۳۷.۳۹۸ کرونا میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۲۳.۳۰۷ کرونا میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳۰۰.۰۴۱ کرونا |
میانگین حقوق اقتصاددانان در شیلی | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۳۲۲۹۸.۰۹۰ پزو میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۱۵.۵۲۸ پزو میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۱۱۵۶.۲۷۲ پزو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۲۵۵۵.۷۶۴ پزو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۰۵۴۰.۷۵۷ پزو |
میانگین حقوق اقتصاددانان در کلمبیا | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۵۵۲۸۴.۱۰۱ پزو میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۲۶.۵۷۹ پزو میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۱۹۷۹.۱۷۱ پزو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۸۴۴۷.۱۱۸ پزو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۹۱۰۳.۱۹۰ پزو |
میانگین حقوق اقتصاددانان در دانمارک | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۶۹۵.۴۸۴ کرون میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۳۳۴ کرون میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۲۴.۸۹۸ کرون میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۸۱.۴۰۷ کرون میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۶۵.۲۶۱ کرون |
میانگین حقوق اقتصاددانان در مصر | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۲۳۴.۱۹۴ پوند میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۱۱۳ پوند میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۸.۳۸۴ پوند میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۶۴.۵۳۰ پوند میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۹۵.۷۱۹ پوند |
میانگین حقوق اقتصاددانان در اکوادر | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۴۱.۷۶۸ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۲۰ دلار میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۱.۴۹۵ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۹.۴۲۹ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۲.۸۹۶ دلار |
میانگین حقوق اقتصاددانان در فنلاند | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۸۸.۸۷۸ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۴۳ یورو میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۳.۱۸۲ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۱.۴۶۴ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۰.۴۷۲ یورو |
میانگین حقوق اقتصاددانان در فرانسه | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی:۷۵.۲۹۹ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۳۶ یورو میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۲.۶۹۶ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۲.۱۳۶ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۳.۷۰۸ یورو |
میانگین حقوق اقتصاددانان در گرجستان | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۱۲۴.۹۹۱ لاری میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۶۰ لاری میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۴.۴۷۵ لاری میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۸.۳۰۴ لاری میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵۸.۷۱۴ لاری |
میانگین حقوق اقتصاددانان در یونان | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۴۹.۹۶۷ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۲۴ یورو میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۱.۷۸۹ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۴.۵۰۹ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۲.۰۲۵ یورو |
میانگین حقوق اقتصاددانان در آلمان | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۹۳.۴۵۳ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۴۵ یورو میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۳.۳۴۶ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۴.۷۴۴ یورو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۶.۳۶۸ یورو |
میانگین حقوق اقتصاددانان در مجارستان | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۱۱.۵۸۸.۸۸۲ فورینت میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۵.۵۷۲ فورینت میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۴۱۴.۸۸۲ فورینت میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۰۳۹.۶۷۵ فورینت میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۱۴۴۵۰.۱۶۵ فورینت |
میانگین حقوق اقتصاددانان در اوکراین | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۶۲۷.۲۹۹ گریونا میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۳۰۲ گریونا میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۲۲.۴۵۷ گریونا میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۴۱.۶۷۷ گریونا میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۹۳.۸۵۲ گریونا |
میانگین حقوق اقتصاددانان در ایالات متحدهی عربی | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۳۳۹.۴۶۲ درهم میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۱۶۳ درهم میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۱۲.۱۵۳ درهم میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۳۶.۳۴۳ درهم میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۲۴.۷۹۳ درهم |
میانگین حقوق اقتصاددانان در ایالات متحدهی آمریکا | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۱۲۹.۹۸۱ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۶۲ دلار میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۴.۶۵۳ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۰.۰۵۰ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶۱.۸۵۳ دلار |
میانگین حقوق اقتصاددانان در کرهی جنوبی | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۶۲۳۰۳.۸۴۶ وون میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۲۹.۹۵۴ وون میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۲۲۳۰.۴۷۸ وون میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۳۳۸۷.۰۹۹ وون میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۷۹۸۲.۰۹۸ وون |
میانگین حقوق اقتصاددانان در سوئد | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۷۰۴.۴۵۲ کرون میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۳۳۹ کرون میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۲۵.۲۱۹ کرون میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۸۷.۷۵۹ کرون میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۷۶.۶۷۷ کرون |
میانگین حقوق اقتصاددانان در سنگاپور | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۱۲۲.۴۷۲ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۵۹ دلار میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۴.۳۸۴ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۵.۱۷۳ دلار میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵۳.۰۸۶ دلار |
میانگین حقوق اقتصاددانان در فیلیپین | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۶۹۶.۱۳۴ پزو میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۳۳۵ پزو میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۲۴.۹۲۲ پزو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۸۶.۴۳۰ پزو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۷۴.۲۹۹ پزو |
میانگین حقوق اقتصاددانان در بریتانیا | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۶۹.۸۸۳ پوند میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۳۴ پوند میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۲.۵۰۲ پوند میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۸.۴۱۵ پوند میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۷.۰۱۹ پوند |
میانگین حقوق اقتصاددانان در آفریقای جنوبی | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۸۱۵.۰۵۵ راند میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۳۹۲ راند میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۲۹.۱۷۹ راند میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۶۹.۵۲۷ راند میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۲۳.۶۴۳ راند |
میانگین حقوق اقتصاددانان در مکزیک | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۴۸۷.۹۷۵ پزو میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۲۳۵ پزو میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۱۷.۴۷۰ پزو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۳۹.۴۳۸ پزو میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۱۰.۰۹۱ پزو |
میانگین حقوق اقتصاددانان در ژاپن | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۱۲۲۹۷.۷۱۷ ین میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۵.۹۱۲ ین میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۴۴۰.۲۵۱ ین میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۵۰۷.۰۲۳ ین میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۵۲۹۰.۱۵۷ ین |
میانگین حقوق اقتصاددانان در قزاقستان | میانگین حقوق اقتصاددانان بهصورت کلی: ۶۵۶۹.۲۷۶ تنگه میانگین حقوق اقتصاددانان در هر ساعت: ۳.۱۵۸ تنگه میانگین درآمد اقتصاددانان از ساعات اضافهکاری: ۱۸۰ تنگه میانگین حقوق اقتصاددانان باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۶۰۴.۱۰۶تنگه میانگین حقوق اقتصاددانان با تجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۲۷۵.۲۲۲ تنگه |
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد میانگین درآمد حقوق اقتصاددانان در خارج از کشور به این سایت مراجعه فرمایید.
اگر میخواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. تراست بهترین انتخاب شما است. مشاوران و کارشناسان ما در تیم تراست با سالها تجربه در زمینهی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند.
معرفی دانشگاههای کانادا
- ددلاین اپلای
- حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
- میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشتههای تحصیلی در کانادا
- برترین دانشگاههای هر رشته
- عناوین شغلی و وظایف
- مسیر شغلی و میانگین درآمد
فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
مشاوره معتبر بگیرید!
قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفهای تراست با تمامی روشهای قانونی مهاجرت آشنا هستند.
سوالات متداول
مدارک برای اپلای در مقطع کارشناسی شامل حداقل معدل مورد نیاز دانشگاه، مدرک پایان تحصیلات در مقطع دبیرستان و مدرک زبان است. برای اپلای اقتصاد در مقطع تحصیلات تکمیلی نیاز است تا مدارک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ترجمه ریز نمرات، مدرک زبان، رزومه، توصیه نامه و سوابق علمی دیگر مانند مقالات علمی آماده شوند. البته، برای تمامی مقاطع تحصیلی، مدارک هویتی مانند پاسپورت از جمله مهمترین مدارک لازم هستند.
در کنار این مدارک برای رشته اقتصاد و متناسب با دانشگاه احتمالا نیاز به مدارکی مانند GRE یا GMAT خواهد بود.
در سراسر دنیا میتوان با مدارک زبان مختلف مانند تافل یا آیلتس برای رشته اقتصاد پذیرش گرفت. البته، در بعضی از دانشگاهها تنها یکی از این مدارک مورد قبول است. با این حال، در کشورهایی مانند کانادا یا آمریکا میتوان با اکثر مدارک بین المللی مورد تایید، پذیرش تحصیلی دریافت کرد. از جمله مدارک مورد قبول کشور کانادا میتوان تافل، آیلتس، آزمون PTE، کمبریج یا حتی MELAB را نام برد.
این شهریه در کشورهایی مانند کانادا بین 18 هزار دلار تا 45 هزار دلار کانادا در سال است. این مقدار براساس گرایش تحصیلی، مقطع مورد نظر و دانشگاه تعیین میشود. باید گفت، در کشورهای دیگر مانند آمریکا نیز شهریه مقطع کارشناسی به صورت میانگین 50 هزار دلار در سال است. شهریه مورد نظر در کشورهای اروپایی مانند انگلستان بین 22 تا 30 هزار دلار در سال برای دانشجویان بین المللی است.
رشته اقتصاد شامل گرایشهای مختلفی است. با این حال، میتوان گرایشهای اصلی این رشته را اقتصاد نظری، اقتصاد بازرگانی، اقتصاد صنعتی، اقتصاد پول و بانکداری و اقتصاد کشاورزی دانست. البته، گرایشهای دیگری مانند اقتصاد انرژی، برنامه ریزی سیستمهای اقتصادی و تجارت الکترونیک نیز در این رشته وجود دارند.
رشتههای تحصیلی مختلف در خارج از کشور تقاضای شغلی بالایی دارند. باید گفت، میزان درآمد به صورت مستقیم وابستگی به مقطع تحصیلی، سابقه شغلی و مهارتهای اضافی فرد دارد. درآمد به صورت میانگین در کشور کانادا برای این رشته 90 تا 130 هزار دلار است. این درآمد به صورت حداقلی بین 30 تا 65 هزار دلار برآورد شده است.
درآمد متخصصان این رشته در کشور آمریکا حداکثر تا 130 هزار دلار در سال نیز میرسد. همچنین در کشوری مانند استرالیا درآمد اقتصاددان بین 70 هزار دلار تا 110 هزار دلار در سال است.
کشورهای مختلف قوانین متعددی برای ویزای کاری پس از پایان تحصیلات دارند. براساس این قوانین میتوان برای موقعیتهای شغلی اقدام کرد و در آنها مشغول به کار شد. باید گفت، یکی از کشورهای مهم که شرایط مناسبی برای ویزای کاری ارائه کرده، کشور کانادا است. همچنین، موقعیتهای شغلی رشتههای دانشگاهی نیز در این کشور بسیار زیاد است.
تمامی دانشگاههای مطرح جهانی رشته اقتصاد را ارائه دادهاند. از جمله مهمترین این دانشگاهها باید به موسسه MIT آمریکا، هاروارد، استنفورد، آکسفورد، دانشگاه کلمبیا، دانشگاه تورنتو کانادا، دانشگاه مک گیل کانادا و وسترن انتاریو کانادا اشاره کرد.
از جمله بهترین مراکز علمی برای تحصیل در رشته اقتصاد و گرایشهای آن باید به بیزینس اسکول های کانادا اشاره کرد.
دانشگاههای مطرح جهانی بورسیهها و کمک هزینههای بسیار زیادی را برای این رشته ارائه دادهاند. در واقع، به دلیل اهمیت زیاد این رشته بودجههای متعددی نیز برای آن اختصاص داده شده است.
از برترین کشورها که دارای بورسیههای متعدد هستند باید به آمریکا، کانادا و استرالیا اشاره کرد.
رشته اقتصاد از حوزههای تخصصی و شغلی حیاتی و بسیار مهم در کشورهای پیشرفته به شمار میرود. بر همین اساس، سرمایههای زیادی روی این بخش صرف میشود و موقعیتهای شغلی آن نیز در کشورهایی مانند آمریکا و کانادا بسیار زیاد است. با داشتن مدرک پایان تحصیلات در این رشته و مهارتهای مورد نیاز، میتوان برای موقعیتهای شغلی اقدام کرد.
این رشته بیشتر به مباحث بازرگانی، ریاضیات تحلیلی و آماری و حسابداری میپردازد. مباحث تحصیلی در آن اهمیت بالایی در یافتن شغل مورد نظر دارند. با این حال، علاقه به این رشته مهمترین دلیل برای ادامه راه است که کار ادامه تحصیل در این رشته را آسان خواهد کرد.