اهمیت رشته معماری در کانادا
تقاضای صنعت ساخت و ساز در کانادا به معماران به طور ثابتی همواره بالا بوده است و به همین خاطر، در این کشور حقوق بالایی به فارغ التحصیلان این رشته پرداخت می شود. در این میان، در شهرهای بزرگ کانادا نظیر تورنتو، ونکوور و کلگری بهترین بازار کاری ممکن برای فارغ التحصیلان رشته ی معماری وجود دارد. مهندسان معماری ماهر و توانا ممکن است که بتوانند به راحتی در دیگر شهرهای کانادا نیز شغل بسیار مناسبی را برای خود دست و پا بکنند.
درست به همین دلیل است که اداره ی مشاغل کانادا مشاغل مربوط به رشته ی معماری را تحت کد 2151 دسته بندی کرده است. این مسئله به این معنی است که تعداد کانادایی هایی که فارغ التحصیل این رشته باشند برای بازار کاری این کشور کافی نیست و برای همین، کانادا برای شهروندان دیگر کشورها که در این رشته به تحصیل پرداخته باشند ویزای اقامت دائم صادر می کند تا به کانادا بیایند و در بازار کاری این کشور مشغول به تحصیل شوند. بنابراین، اگر که در رشته ی معماری در کانادا به تحصیل بپردازید، خیالتان راحت باشد که می توانید شغل پردرآمد و نیز اقامت دائم در این کشور را برای خودتان تضمین کنید. برای همین است که تحصیل در رشته معماری در کانادا کار بسیار عاقلانه ای است!
اطلاعات کلی رشته معماری در کانادا
- کد شغلی: NOC 2151
- حداقل دستمزد ساعتی: 23.08 C$
- حداکثر دستمزد ساعتی: 60.10 C$
- مشاهده فرصتهای شغلی
درباره اقامت کانادا ، کار در کانادا ، ویزای کانادا و ویزای تحصیلی کانادا بخوانید.
پادکست بشنوید!

رادیو تراست
موضوع: ساخت و ساز در کانادا
لینک های مفید!
مراحل اخذ پذیرش معماری در کانادا
انگیزه مهاجرت به کانادا
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت به کانادا تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا کانادا ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت به کانادا چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
کانادا دهمین اقتصاد برتر جهان است. نیروی پیشرانه این اقتصاد مهاجران هستند. نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در کانادا برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه های کانادا برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشتها ید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کانادا شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کانادا شوید. تراست راهنمای جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
شرایط تحصیل در رشته معماری در کانادا
از آن جا که معماری ترکیبی یگانه از مهندسی و هنر است، کسانی که می خواهند در رشته ی معماری در کانادا به تحصیل بپردازند، می بایست پیش زمینه ی قوی ای در ریاضیات، فیزیک، مهارت های ارتباطی و هنرهای زیبا داشته باشند. این مسئله می بایست خودش را در کارنامه ی تحصیلی و نیز رزومه ی شما نشان بدهد. به این صورت که می بایست در درس های مرتبط با ریاضیات، فیزیک، مهارت های ارتباطی و هنرهای زیبای نمرات قابل قبولی را در کارنامه ی خود داشته باشید و با مواردی که در روزمه ی خود می گنجانید (مثل مقالات، کنفرانس هایی که در آن ها شرکت کرده اید، سابقه ی کار با اساتید، سابقه ی تدریس و کار و پروژه های مرتبط) نشان بدهید که دستی بر آتش دارید. همچنین در بسیاری از موارد لازم است که توصیه نامه هایی را از اساتید مقطع پیشین خود اخذ کنید.
در کنار این موارد، در نظر داشته باشید که تحصیل در رشته ی معماری در کانادا محتاج دریافت ویزای دانشجویی و پرداخت شهریه ی دانشگاه است. اما در مورد دومی دلتان قرص باشد! در ادامه ی متن راه هایی را برای دریافت بورسیه از دانشگاه های کانادا به شما خواهیم گفت.
همچنین بخوانید: اپلای رشته معماری
مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش رشته معماری در کانادا
به منظور اخذ پذیرش در رشته ی معماری در یکی از دانشگاه های کانادا می بایست این مدارک را در وبسایت دانشگاه مورد نظر خود آپلود کنید:
- کارنامه ی تحصیلی مقاطع پیشین
- رزومه ی تحصیلی و حرفه ای (شامل مقالاتی که به چاپ رسانده اید، سابقه ی تدریس و کاری، سابقه ی همکاری با اساتید، پروژه های مرتبط و کارآموزی هایی که در آن شرکت کرده اید)
- توصیه نامه (که می بایست آن ها را از اساتید مقاطع پیشین خود دریافت کنید)
- انگیزه نامه (که در آن به این مسئله می پردازید که چرا تمایل دارید به تحصیل در رشته ی معماری در کانادا بپردازید)
گاهی اوقات ممکن است دانشگاه از شما بخواهد که علاوه بر آپلود نسخه دیجیتالی این مدارک، آن ها را از طریق پست به مقصد دانشگاه بفرستید. گفتن ندارد که دوره های تحصیلی در کانادا به یکی از دو زبان انگلیسی یا فرانسوی ارائه می شوند. شما می توانید با شرکت در آزمون هایی که خود دانشگاه برگزار می کند تخصص خود را در زبان فرانسوی و با شرکت در آزمون هایی مثل تافل یا آیلتس تخصص خود را در زبان انگلیسی به منصه ی ظهور برسانید.
همچنین درباره شرط معدل برای تحصیل در کانادا ، آزمون تافل برای کانادا و مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا بخوانید.
شهریه و مدت زمان دوره های آموزشی رشته معماری در کانادا
شهریه هایی که دانشگاه ها از شما اخذ می کنند، بر اساس این که بخواهید در چه دانشگاه و در چه مقطعی به تحصیل در رشته ی معماری بپردازید، متفاوت هستند. اما می توان به طور میانگین گفت که تحصیل در رشته ی معماری در کانادا بین بیست هزار تا سی هزار دلار کانادا در سال خرج بر می دارد. همچنین لازم است که پانزده هزار دلار را هم در سال برای هزینه های پیش بینی نشده کنار بگذارید. اما بد به دلتان راه ندهید! همانطور که گفتیم، در ادامه راه هایی را برای دریافت بورسیه برای شما شرح خواهیم داد.
تحصیل در رشته ی معماری بین پنج تا هفت سال در کانادا طول می کشد. در طی این دوره، دانشجو در ابتدا مدرک خود را در لیسانس و یا کارشناسی ارشد معماری دریافت می کند و سپس وارد دوره ی کارآموزی ای در استان خود می شود که به مدت سه سال طول خواهد کشید.
هزینه تحصیل بینالمللی 2019-20-20 براساس رشته تحصیلی:
فارغالتحصیل | کارشناسی | زمینه مطالعاتی |
$15,421 | $31,536 | علوم و فنون فیزیکی و زندگی |
$16,647 | $33,012 | کامپیوتر و اطلاعات |
$19,301 | $33,703 | مهندسی |
$23,992 | $26,457 | معماری |
همچنین درباره هزینه تحصیل در کانادا ، هزینه زندگی در کانادا و اقامت پس از تحصیل در کانادا بخوانید.
بورسیه تحصیلی رشته معماری در کانادا
علی رغم آن که تحصیل در رشته ی معماری در کانادا به پرداخت شهریه احتیاج دارد، اما دانشگاه های کانادا بورسیه های تحصیلی ای را به دانشجویان مستعد ارائه می کنند تا مبادا آن ها به خاطر مسائل مالی از تحصیل در رشته ای در کانادا محروم بمانند. این کمک هزینه ها در بسیاری از موارد شهریه های دانشگاه و در برخی از موارد شهریه های دانشگاه و هزینه های زندگی شخص را در کانادا پوشش می دهند. شما هم می توانید با دارا بودن سابقه ی تحصیلی مناسب و نمرات قابل قبول، رزومه ی قابل عرضه و نیز بهره گرفتن از توصیه نامه های اساتید این کمک هزینه ها را از آن خود کنید و بدون دغدغه مسائل مالی، در رشته ی معماری در کانادا به تحصیل بپردازید. مواردی را که می توانید در رزومه ی تحصیلی و حرفه ای خود بگنجانید در بخش های پیشین آورده ایم که می توانید به آن ها رجوع کنید.
همچنین در نظر داشته باشید که اگر در رشته ای هنری یا ورزشی صاحب افتخار هستید، برخی از دانشگاه های کانادا به خاطر این افتخارات به شما بورسیه اعطا می کنند. در برخی از موارد، به شهروندان کشور یا منطقه ای خاص نیز بورسیه تعلق می گیرد.
درباره بورسیه تحصیلی کانادا ، پذیرش تحصیلی کانادا و تحصیل رایگان در کانادا بخوانید.
آزمون و خطا نکنید!
بجای صرف ساعات طولانی برای جستجو و انتخاب رشته و دانشگاه، به راحتی می توانید از کمک وکلای تحصیلی موسسه تراست بهره ببرید.
آینده شغلی رشته معماری در کانادا
به طور عمومی، چشم انداز های شغلی برای فارغ التحصیلان رشته ی معماری در کانادا بسیار مثبت به نظر می رسد. به خاطر رشدی که در ساخت و ساز و خدمات مرتبط با معماری دیده می شود، انتظار می رود که در طی سال های آینده، کانادا بازار کاری بسیار مناسبی را برای فارغ التحصیلان رشته ی معماری عرضه بکند. فارغ التحصیلان این رشته در کانادا می توانند در صنایع مرتبط با ساخت و ساز مشغول به کار بشوند، در شرکت های مشاوره ای به استخدام در بیایند، در دانشگاه ها به تدریس دروس مرتبط با رشته ی معماری بپردازند و یا در موسسات تحقیقاتی به تحقیق و پژوهش در حوزه های متنوع معماری بپردازند. بنابراین می بایست خیالتان تخت باشد که اگر از رشته ی معماری از یکی از دانشگاه های کانادا فارغ التحصیل شوید، فرصت های شغلی بسیار متنوعی هست که می توانید از آن ها استفاده کنید و شغل پردرآمد و زندگی مناسبی را برای خودتان رقم بزنید. تحصیل در رشته ی معماری در یکی از دانشگاه های کانادا یک سرمایه گذاری بلندمدت است!
درباره کار دانشجویی در کانادا ، کار پس از تحصیل در کانادا و تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا بخوانید.

دانشگاه های دارای رشته معماری در کانادا
برای شما که در ذهنتان ایده تحصیل در رشته ی معماری در یکی از دانشگاه های کانادا را بالا و پایین می کنید، بی تردید این مسئله اهمیت دارد که بهتر است در کدام دانشگاه به تحصیل در این رشته بپردازید. در پاسخ به این سوال می بایست گفت که موسسات فراوانی در سراسر جهان وجود دارند که دانشگاه ها را بر اساس کیفیت دروسی که در آن ها ارائه می شوند و کیفیت خدماتی که به دانشجویان ارائه می دهند رتبه بندی می کنند. معتبرترین معیاری که در این خصوص وجود دارد، معیار QS است. این موسسه هر ساله دانشگاه ها را در رشته های مختلف و مناطق مختلف رتبه بندی می کند. توجه به رتبه بندی های این موسسه می تواند برای متقاضیان تحصیل در یک رشته تصویر نزدیک به واقعیتی را از کیفیت دانشگاه های مختلف ایجاد کند. بر اساس این معیار، هشت دانشگاه در کانادا وجود دارند که رشته ی معماری را ارائه می کنند. بنابراین، دست شما برای اپلای و گرفتن پذیرش در رشته ی معماری از یکی از این هشت دانشگاه بسیار باز است. این هشت دانشگاه به ترتیب عبارتند از:
- دانشگاه بریتیش کلمبیا
- دانشگاه تورنتو
- دانشگاه مک گیل
- دانشگاه مونترال
- دانشگاه واترلو
- دانشگاه کنکوردیا
- دانشگاه رایرسون
- دانشگاه کبک
درباره رنکینگ دانشگاه های کانادا و ارزان ترین دانشگاه های کانادا بخوانید.
گرایش های رشته معماری در کانادا
شبیه دیگر شاخه های دانش بشری که در طی تاریخ مسیری تکاملی را طی کرده اند و گسترده تر شده اند، رشته ی معماری نیز مسیر مشابهی را طی کرده است. گسترده شدن علم موجب می شود تا نتوان شبیه وضعیتی که در گذشته حاکم بود، یک دانشجو بر تمامی جوانب یک علم تسلط پیدا کند و تنها بتواند در یکی از شاخه های این رشته به تحصیل بپردازد و در آن به تخصص برسد. این مسئله کار را هم برای متقاضیان تحصیل در رشته ی معماری راحتتر می کند. چرا که آن ها با فراغ بال بیشتری می توانند حوزه ای را که بیشتر از بقیه به آن علاقه دارند انتخاب کنند و در آن به تخصص برسند. در این بخش برخی از مهمترین گرایش های رشته ی معماری را جمع آوری کرده ایم. لازم به ذکر است که گرایش های رشته ی معماری به این موارد محدود نمی شوند.
- معماری مدنی
- معماری اماکن مقدس
- معماری دریایی
- معماری نظامی
- معماری منظر
- معماری کسب و کار
- معماری شناختی
- معماری کامپیوتری
- معماری داخلی
- معماری شبکه ای
بهترین استان های کانادا برای کار بعد از فراغت از رشته معماری
اگر چه شهرهای بزرگ کانادا فرصت های شغلی بیشتری را در حوزه ی معماری ارائه می کنند، اما می بایست در نظر داشته باشید که می توانید شغل های بهتری را در مناطقی مثل ساسکاچوان و آلبرتا پیدا کنید که در حال توسعه ی سریع هستند و نیاز فزاینده ای به معماران دارند. برای همین، هنگامی که به دنبال پیدا کردن شغل پس از فارغ التحصیلی از رشته ی معماری می پردازید، لازم است که دایره ی جغرافیایی خود را گسترده تر کنید تا شهر های کوچکتر کانادا را هم در بر بگیرد.
همچنین درباره کار در ساسکاچوان و کار در آلبرتا بخوانید.
کد مشاغل رشته معماری در کانادا
اداره ی مشاغل کانادا، شغل های مرتبط با رشته ی معماری را تحت کد 2151 دسته بندی کرده است. بر اساس دسته بندی ای که توسط این موسسه انجام شده است، فارغ التحصیلان رشته ی معماری در کانادا می توانید چنین شغل هایی را بر عهده بگیرند: معمار، متخصص استانداردهای معماری، معمار ارشد، معمار مشاور، معمار ساختمان های صنعتی و تجاری و معمار مجتمع های مسکونی.
درباره طبقه بندی ملی مشاغل کانادا بیشتر بخوانید.
مسیر شغلی رشته معماری در کانادا
برای آن که بتوانید در شغلی مرتبط با رشته ی معماری در کانادا مشغول بشوید، می بایست این مراحل را بگذارنید:
- به پایان رساندن مقطع لیسانس (در برخی از موارد لازم است که مدرک کارشناسی ارشد نیز داشته باشید)
- شرکت در کارآموزی سه ساله ای تحت نظارت معماری که مجوز لازم را داشته باشد
- شرکت در آزمون مجوز معماری و بدست آوردن نمره ی مناسبی در این آزمون
- در برخی از موارد، دریافت مجوز رهبری طراحی انرژی و محیط زیستی که به اختصار LEED خوانده می شود.
همچنین بخوانید: بازار کار معماری در کانادا
وظایف شغلی رشته معماری در کانادا
بر اساس سندی که اداره ی مشاغل کانادا منتشر کرده است، معماران یکی یا چندتا از این وظایف را بر عهده می گیرند:
- مشورت با مشتریان برای تعیین نوع، سبک و هدف اصلاحات در ساختمان موجود و یا ایجاد یک ساختمان تازه
- طراحی ساختمان ها و ایجاد برنامه هایی به منظور توصیف مشخصات طراحی، مواد اولیه ی لازم، هزینه ها و جدول ساخت
- آماده سازی مدل ها و طرح های اولیه برای مشتری
- نظارت بر فعالیت در محیط های ساخت و ساز به منظور تضمین این که ساختمان بنا شده با مشخصات در نظر گرفته شده با آن می خواند
- انجام تحقیقات به منظور فهم این مسئله که آیا ساخت بنای مورد نظر ممکن است یا خیر
زمینه های کاری معماری در کانادا
پس از دریافت مدرکتان در رشته ی معماری، به پایان رساندن دوره ی کارآموزی سه ساله و نیز اخذ مجوز های لازم، می توانید در این زمینه ها مشغول به کار شوید:
- صنایع مرتبط با ساخت و ساز
- شرکت های مشاوره ای ساختمانی
- تدریس در رشته ی معماری در دانشگاه ها
- تحقیق و پژوهش در موسسات تحقیقاتی
حداکثر و حداقل حقوق معماران در کانادا
حقوق متوسط معماران در کانادا برابر با هشتاد و سه هزار دلار در سال است که برابر چهل و دو دلار به ازای هر ساعت است. معماران تازه کار به طور معمول سی و هشت هزار دلار در سال در می آورند و معماران کارکشته که از سابقه ی کاری لازم برخوردار باشند تا صد و چهل و یک هزار دلار در سال درآمد خواهند داشت.
درباره مشاغل پردرآمد در کانادا و درآمد در کانادا بخوانید.
مهارت های مورد نیاز برای کار معماری در کانادا
یک معمار موفق می بایست از این مهارت ها برخوردار باشد تا در زندگی حرفه ای خود به موفقیت برسد:
- مهارت های محاسباتی
- خلاقیت
- مهارت های طراحی
- دانش حقوقی
- مهارت های ارتباطی
- مهارت کار گروهی
- اطلاع از مسائل تجارتی
- مهارت های هنری
جدول اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا
(جهت مشاهده همه ستون های جدول درون موبایل، جدول را به راست بکشید)
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست
- وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد وکالت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی

شرایط خود را بسنجید!
نمی دانید از کجا شروع کنید؟ مشاوران ما برای راهنمایی شما آماده هستند!
سوالات متداول
دانشجویان معماری در کانادا نیاز به گذراندن دوره کارشناسی یا کارشناسی ارشد در رشته معماری دارند. تکمیل این مدارک معمولاً 5-7 سال به طول میانجامد. بعد از مدرک، به عنوان بخشی از آموزشهای حرفهای، یک دوره کارآموزی 3 ساله را در استان خود گذرانده و یک آزمون استاندارد خواهید داشت.
دانشگاه بریتیش کلمبیا (University of British Columbia)
دانشگاه کلگری (University of Calgary)
دانشگاه مانیتوبا (University of Manitoba)
دانشگاه واترلو (University of Waterloo)
دانشگاه تورنتو (University of Toronto)
دانشگاه رایرسون (Ryerson University)
برای معماران ، طی دوره 2019-2028 ، فرصتهای شغلی جدید (ناشی از تقاضای گسترش و تقاضای جایگزینی) پیشبینی شده است که بالغ بر 6800 نفر باشد. در حالی که 7،800 متقاضی کار جدید (ناشی از ترک تحصیل، مهاجرت و تحرک) برای پر کردن آنها در دسترس است.
به طور خلاصه، در اینجا چند مورد از محبوبترین دورههای معماری آورده شده است:
ساخت معماری: دانشکده معماری (IE) و طراحی.
آموزش پیشرفته نرم افزار AUTODESK
مدیریت ساخت و ساز: دانشگاه کلمبیا
معماری رومی: دانشگاه ییل.
اخذ مدرک معماری میتواند بسیار ارزشمند باشد. اما چالشبرانگیز هم است – با ساعات طولانی، حجم زیاد کار و تمرکز روی جزئیات – بنابراین درک اینکه چه کاری میکنید بسیار حیاتی است.
با افزایش 10 درصدی حقوق سالانه، معمار ماهر در کانادا میتوانند 32 درصد درآمد بیشتر داشته باشند. بنابراین، با توجه به تقاضای زیاد معماران، به نظر میرسد که کارشناسی ارشد معماری در کانادا برای دانشجویانی که به دنبال حرفه معماری و برنامه ریزی هستند، امتیاز محسوب میشود.