اهمیت رشته فیزیک در کانادا
به طور خلاصه، فیزیک دانشی است که تلاش می کند قوانینی را که بر طبیعت حکم رانی می کنند دریابد و رابطه ای را که میان انرژی و ماده برقرار است کشف کند. گرچه، بهتر است فیزیک را به عنوان راهی برای فکر کردن تا یک حرفه در نظر بگیریم. رشته ی فیزیک دانشجویان را آماده می کند تا در مواجهه با وضعیت هایی که می بایست به حل آن بپردازند راه حلی منطقی را برای حل مسئله پیش بگیرند. دانشجویان فیزیک مفاهیم کلیدی و راه هایی را که می شود با آن ها در حوزه های مختلف و موضوعات تحقیقاتی متفاوت قدم برداشت یاد می گیرند.
علم فیزیک با همه چیز سر و کار دارد؛ از ذرات کوچک زیر اتمی گرفته تا سیاه چاله ها و ساختار کلی کیهان. فیزیکدانان از فرمول های ریاضی استفاده می کنند تا نظریه هایشان را توضیح بدهند و به پیش بینی بپردازند. فیزیک علمی است که درخشانترین و باهوشترین متفکرانی را که میشناسیم در تمام دوره ها را به خود جذب کرده است: آیزاک نیوتن، آلبرت اینشتین و استفان هاوکنیگ تنها نمونه هایی از آن ها هستند.
حوزههایی که فیزیکدانان می توانند در آنها مشغول به کار شوند بسیار متنوع است. یک فیزیکدان ممکن است زمانش را صرف طراحی مواد برای چیپ های کامپیوتری کند و یا به شکافتن ذرات اتمی بپردازد. برای همین، با تحصیل در رشته ی فیزیک، می توانید دریایی از فرصتهای شغلی را پیش روی خود بیابید.
به دلیل توسعه فراوانی که در بازار کاری کانادا وجود دارد، فرصتهای شغلی زیادی پیش پای کسانی قرار می گیرد که در رشته ی فیزیک از یکی از دانشگاه های کانادا فارغ التحصیل می شوند. گستردگی صنایع کانادا به صورتی است که فیزیکدانان می توانند به طراحی چیپهای دقیق کامپیوتری بپردازند و در حوزهی تکنولوژی مشغول شوند، می توانند در صنایع مرتبط با سلامت به کار بپردازند و یا از دانش فیزیک خود برای کمک رساندن به صنایع هوافضا و جوی کانادا بهره بگیرند. ادارههای دولتی مثل آژانس فضایی کانادا و یا وزارت دفاع ملی نیز کسانی را که در شاخه ی نجوم متخصص باشند به استخدام در می آورد.
اقبال بازار کاری کانادا به فیزیکدانان به میزانی است که اداره ی مشاغل کانادا، مشاغل مرتبط با این افراد را تحت کد 2111 دستهبندی کرده است. یعنی افرادی که در رشتهی فیزیک در کانادا به تحصیل می پردازند، بعد از فارغ التحصیلی، می توانند از مزایایی که برنامه ی مهاجرت دولت کانادا فراهم کرده بهره بگیرند و اقامت دائم دریافت کنند.
اطلاعات کلی رشته فیزیک در کانادا
- کد شغلی: NOC 2111
- حداقل دستمزد ساعتی: 22.98 C$
- حداکثر دستمزد ساعتی: 76.81 C$
- مشاهده فرصتهای شغلی
درباره اقامت کانادا و کار در کانادا بیشتر بخوانید.
لینک های مفید!
مراحل اخذ پذیرش فیزیک در کانادا
انگیزه مهاجرت به کانادا
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت به کانادا تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا کانادا ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت به کانادا چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
کانادا دهمین اقتصاد برتر جهان است. نیروی پیشرانه این اقتصاد مهاجران هستند. نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در کانادا برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه های کانادا برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشتها ید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کانادا شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کانادا شوید. تراست راهنمای جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
آزمون و خطا نکنید!
بجای صرف ساعات طولانی برای جستجو و انتخاب رشته و دانشگاه، به راحتی می توانید از کمک کارشناسان تحصیلی موسسه تراست بهره ببرید.
شرایط تحصیل در رشته فیزیک در کانادا
دانشگاه های کانادا برای آن که بخواهند به شما در رشته ی فیزیک پذیرش بدهند، معیارهایی مثل سابقه ی تحصیلی شما و رزومه ی تحصیلی تان را در نظر می گیرند. برای اخذ پذیرش در رشته ی فیزیک در دانشگاه های کانادا، می بایست نمرات مناسبی را در درس های مرتبط با فیزیک در کارنامه ی خود داشته باشید و در رزومه ی خود چنین مواردی را بگنجانید: 1- سابقه ی تدریس، 2- سابقه ی کار با اساتید، 3- سابقه ی تحقیق و پژوهش و مقالاتی که به چاپ رسانده اید، 4- سابقه ی شرکت در کنفرانس ها و 5- سابقه ی کارآموزی هایی که در آن ها شرکت کرده اید.
در کنار این دو مورد، می بایست برای تحصیل در رشته ی فیزیک در کانادا شهریه بپردازید. اما این مسئله اصلا جای نگرانی ندارد! چرا که دانشگاه های کانادا بورسیه ها، گرنت ها، اسکالرشیپ ها و کمک هزینه های متعددی را فراهم می کنند که می توانید آن ها را از آن خود کنید.
راستی! تحصیل در کانادا به اخذ ویزای دانشجویی هم احتیاج دارد. برای این منظور، می بایست در یکی از سفارت خانه های کانادا در یکی از کشورهای همسایه حضور پیدا کنید.
همچنین درباره پذیرش تحصیلی کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، سفارت کانادا و تاثیر مقاله بر اپلای بخوانید.
مدارک موردنیاز برای اخذ پذیرش رشته فیزیک در کانادا
به منظور اپلای در رشته ی فیزیک در یکی از دانشگاه های کانادا، می بایست مدارکی را به دانشگاه ارسال کنید که صلاحیت شما را برای تحصیل در این رشته نشان بدهد. نخستین مدرک کارنامه ی تحصیلی مقاطع پیشین است که باید آن ها را به انگلیسی ترجمه کنید. دومین مدرک رزومه ی تحصیلی شماست که مواردی مثل کنفرانس هایی که در آن ها شرکت کرده اید، مقالات، سابقه ی کار با اساتید و سابقه ی تدریس شما در آن می گنجند. سومین مدرک مورد نیاز انگیزه نامه یا SOP است. شما در این متن به این مسئله می پردازید که چرا علاقه مند هستید تا در رشته ی فیزیک در آن دانشگاه کانادا تحصیل کنید. در کنار این مدارک، گاهی لازم است از اساتید مقاطع پیشین خود بخواهید که توصیه نامه هایی را برای شما بنویسند و به مقصد دانشگاه هدفتان ارسال کنند.
از آن جا که درس ها در دانشگاه های کانادا به یکی از دو زبان فرانسوی و انگلیسی ارائه می شوند، می بایست با شرکت در آزمون هایی مثل تافل و آیلتس (برای زبان انگلیسی) تخصص خود را به یکی از این دو زبان اثبات کنید. در نظر داشته باشید که گاهی آپلود این مدارک در سایت دانشگاه ها کفایت می کند اما در مواردی لازم است که مدارک را از طریق پست و به صورت فیزیکی هم ارسال کنید.
درباره اپلای رشته فیزیک ، شرط معدل برای تحصیل در کانادا و مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا بخوانید.
شهریه و مدت زمان دوره های آموزشی رشته فیزیک در کانادا
تحصیل در رشته ی فیزیک برای کسانی که شهروند کانادا نیستند و دانشجوی بین المللی به حساب می آیند، در حدود 17000 دلار کانادا در سال برای مقطع کارشناسی ارشد و در حدود 15000 دلار در سال برای مقطع دکتری خرج بر می دارد. اگر که علاقمند هستید در مقطع لیسانس در رشته ی فیزیک در کانادا به تحصیل بپردازید، لازم است که سالانه در حدود 36000 دلار کانادا شهریه بدهید. البته همان طور که قبلا گفتیم نباید این ارقام ترسی به دلتان راه بدهند. در ادامه راه های گرفتن بورسیه از دانشگاه های کانادا در رشته ی فیزیک را شرح خواهیم داد.
تحصیل در رشته ی فیزیک در مقطع لیسانس چهار سال، در مقطع کارشناسی ارشد به طور متوسط تا دو سال و تحصیل در مقطع دکتری در رشته ی فیزیک در کانادا، به طور معمول بین سه تا چهار سال از دانشجو وقت می گیرد.
همچنین درباره هزینه تحصیل در کانادا و هزینه زندگی در کانادا بخوانید.
بورسیه تحصیلی رشته فیزیک در کانادا
در بخش های پیشین به این نکته اشاره کردیم که دانشگاه های کانادا بورسیه ها، اسکالرشیپ ها، گرنت ها و کمک هزینه هایی را ارائه می کنند که به دانشجو یاری می کنند تا بدون ترس و هراس از مسائل مالی، بتواند در دانشگاه های کانادا به تحصیل بپردازد. این کمک هزینه ها در مواردی شهریه ی دانشگاه و در مواردی دیگر، شهریه ی دانشگاه و هزینه ی زندگی دانشجو در این کشور را تقبل می کنند. برای آن که بتوانید از این بورسیه ها بهره مند شوید، لازم است که از نمرات مناسبی در مقطع تحصیلی پیشین خود برخوردار باشید، رزومه ی تحصیلی قابل قبولی داشته باشید، از اساتید مقاطع پیشین خود بخواهید که برای شما توصیه نامه بنویسیند و در متنی که به آن SOP یا نامه ی هدف می گویند، از این صحبت کنید که چرا شایسته ی دریافت این کمک هزینه ها هستید.
در برخی از موارد، دانشگاه ها کمک هزینه هایی را بر این اساس که دانشجو در چه منطقه یا کشوری زندگی می کند، چه جنسیتی دارد و چه افتخارات هنری و یا ورزشی ای را به خود اختصاص داده است، ارائه می دهند. برای اطلاع دقیقتر از این جنس کمک هزینه ها، به وبسایت دانشگاه مورد نظر خود سر بزنید.
درباره بورسیه تحصیلی کانادا بخوانید.
آینده شغلی رشته فیزیک در کانادا
بسیاری از فیزیکدانان در کانادا پس از فارغ التحصیلی از رشته ی فیزیک، در دانشگاه ها مشغول به کار می شوند و به تدریس و تحقیق می پردازند. برخی دیگر، موقعیت های شغلی ای را در موسسات تحقیقاتی و پژوهشی علمی، موزه ها و رصد خانه ها از آن خود می کنند. برخی دیگر از فیزیکدانان، به دلیل مهارت های ریاضی و توانایی تفکر تحلیلی و حل مسئله ای که دارند در مکان هایی مثل صنعت پزشکی (به عنوان مثال تصویربرداری پزشکی)، در علوم ارتباطات (مثل ارتباط عمومی) و تحلیل های مالی (به عنوان مثال بانک ها و بازارهای بورس) مشغول به کار می شوند. تعداد قابل توجهی از فیزیکدانان نیز شغل هایی مثل طراحی چیپ های ظریف کامپیوتری در صنایع مرتبط با کامپیوتر را بر عهده می گیرند و یا در صنایع مرتبط با هوا و فضا مشغول به کار می شوند. همان طور که پیش از این نیز گفته شد، اداره های دولتی کانادا مثل آژانس فضایی کانادا و وزارت دفاع ملی نیز به استخدام فیزیکدانان پس از فارغ التحصیلی خواهد پرداخت.
درباره کار پس از تحصیل در کانادا بیشتر بخوانید.
دانشگاه های دارای رشته فیزیک در کانادا
برای همه ی دانشجویان مهم است که در دانشگاهی به تحصیل بپردازند که در آن تدریس درس ها از کیفیت قابل قبولی برخوردار است و دانشگاه ها خدمات رفاهی مناسبی (مثل خوابگاه ها، مجموعه های ورزشی و موارد مشابه) در اختیار دانشجو قرار می دهند. موسسه ی QS یکی از موسساتی است که به این دغدغه ی دانشجویان پاسخ داده است و دانشگاه ها را در هر رشته رتبه بندی کرده است. بر اساس رتبه بندی ای که این موسسه در سال 2020 ارائه داده است، در کشور کانادا بیست و یک دانشگاه وجود دارند که رشته ی فیزیک را ارائه می دهند. برای همین است که دانشجو دست بسیار بازی را برای انتخاب دارد و می تواند از بین گزینه های بسیار متنوعی دست به انتخاب بزند. بر طبق معیار QS ده دانشگاه برتر کانادا در رشته ی فیزیک عبارتند از:
دانشگاه تورنتو
دانشگاه بریتیش کلمبیا
دانشگاه مک گیل
دانشگاه واترلو
دانشگاه آلبرتا
دانشگاه مک مستر
دانشگاه مونترال
دانشگاه کویینز
دانشگاه سایمون فریزر
دانشگاه کلگری
گرایش های رشته فیزیک در کانادا
دانش بشر از جهان به نسبت زمانی که آن را ترکیبی از چهار عنصر آب، هوا، خاک و آتش می دید بسیار گسترده تر شده است. در طی تاریخ، بشر تلاش کرده است تا گره از معمای دنیا بگشاید و دریابد که جهان چگونه کار می کند. در نتیجه ی این تلاش، دانش فیزیک نیز روز به روز فربه تر و گسترده تر شده است. نتیجه ی این مسئله آن است که اکنون گرایش های بسیار متعددی در فیزیک به وجود آمده اند که هر کدام به بررسی بخشی از کیهان می پردازند. این گرایش ها به دانشجو کمک می کنند تا با خیال راحت گرایشی را انتخاب کند که بیش از همه به آن علاقه دارد و در این گرایش صاحب تخصص شود. در این قسمت برخی از مهمترین گرایش های فیزیک را گردآوری کرده ایم. نکته ی مهمی که می بایست در ذهن داشته باشید این نکته است که گرایش های فیزیک تنها به مواردی که در این جا آورده شده محدود نمی شوند و علی الخصوص در مقطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) ممکن است با گرایش های بسیار بیشتری روبرو شوید.
- فیزیک کلاسیک
- فیزیک مدرن
- فیزیک هسته ای
- ژئوفیزیک
- بیوفیزیک
- مکانیک
- فیزیک صوت
- فیزیک نور
- ترمودینامیک
- اخترفیزیک
بهترین استان های کانادا برای کار بعد از فراغت از رشته فیزیک
انتخاب استان درست این مزیت را برای دانشجو به همراه خواهد داشت که در جایی زندگی کند که فرصت های شغلی بیش از جای دیگر برای او فراهم است و حقوق بسیار بیشتری را دریافت کند. دو استان آلبرتا و انتاریو بهترین استان های کانادا برای کار بعد از فراغت از رشته ی فیزیک است. متخصصان علم فیزیک، در استان آلبرتا در حدود 174000 دلار کانادا در سال و در استان انتاریو در حدود 110000 دلار کانادا در سال درآمد دارند که بیشترین حقوقی است که فیزیکدانان در این کشور به خود اختصاص می دهند.
همچنین درباره کار در آلبرتا و کار در آنتاریو بخوانید.
کد مشاغل رشته فیزیک در کانادا
اداره ی مشاغل کانادا شغل های مرتبط با رشته ی فیزیک را در کد 2111 دسته بندی کرده است. بر اساس این دسته بندی، کسانی که از رشته ی فیزیک در کانادا فارغ التحصیل شده اند می توانند مشاغلی مثل فیزیکدان صوت، فیزیکدان آیروداینامیک، منجم، فیزیکدان جو، فیزیکدان زیستی، کیهان شناس، فیزیکدان الکتریسیته و مغناطیس، فیزیکدان سیالات، فیزیکدان موج کوتاه، فیزیکدان مولکولی، فیزیکدان نانوتکنولوژی، فیزیکدان رآکتور و فیزیکدان فضایی را بر عهده بگیرند.
همچنین درباره طبقه بندی ملی مشاغل کانادا بخوانید.
مسیر شغلی رشته فیزیک در کانادا
برای آن که بتوانید بعد از فارغ التحصیلی از رشته ی فیزیک در کانادا در شغلی متناسب با مدرک تحصیلی خود مشغول به کار بشوید، عموما لازم است که مدرک کارشناسی ارشد و یا دکتری فیزیک، فیزیک مهندسی و یا رشته های مشابه را داشته باشید. برای کار در زمینه های مرتبط با اخترفیزیک و فیزیک نجومی، لازم است که در رشته ای مرتبط با این مدرک از مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتری فارغ التحصیل شده باشید. بنابراین، می توانید پس از فارغ التحصیلی، به سرعت وارد بازار کار شوید و بخت خود را در زندگی حرفه ای مرتبط با فیزیک بیازمایید.
همچنین بخوانید: بازار کار فیزیک در کانادا
وظایف شغلی رشته فیزیک در کانادا
بر اساس توضیحاتی که اداره ی مشاغل کانادا ارائه داده است، فارغ التحصیلان فیزیک در زندگی حرفه ای خود در قامت یک فیزیکدان، یکی یا چندتا از وظایف زیر را بر عهده می گیرند:
- طراحی و انجام تحقیقات در فیزیک نظری و آزمایشگاهی
- انجام تحلیل بر روی اطلاعات حاصله از آزمایش ها و آماده سازی گزارش های تحقیقاتی
- عضویت در گروه های تحقیقاتی به منظور طراحی و توسعه ابزارهای آزمایشگاهی، صنعتی و یا دارویی
- طراحی و انجام رصدها
- انجام تحلیل های جزیی و توسعه ی مدل های عددی برای گسترش دانش در زمینه ی فضا
زمینه های کاری فارغ التحصیلان رشته فیزیک در کانادا
یک فیزیک دان در زندگی حرفه ای خود در کانادا می تواند در این زمینه ها مشغول به کار شود:
- تدریس در دانشگاه ها
- تحقیق و پژوهش و کار در موسسات تحقیقات و پژوهشی علمی، موزه ها و رصدخانه ها
- صنعت پزشکی
- علوم ارتباطات
- تحلیل های مالی (بانک ها و بازارهای بورسی)
- صنایع کامپیوتری (طراحی چیپ ها)
- اداره های دولتی (مثل آژانس فضایی کانادا و یا وزارت دفاع ملی کانادا)
حداقل و حداکثر حقوق فارغ التحصیلان رشته فیزیک در کانادا
میزان حقوق متوسط فیزیکدانان در کشور کانادا در حدود 112720 دلار کانادا در سال است. این مسئله به این معنی است که فیزیکدانان به طور متوسط در هر ساعت در کشور کانادا 57.81 دلار حقوق می گیرند. میزان حقوق پایه برای فیزیکدانان در کانادا از 74764 دلار کانادا در سال شروع می شود و می تواند به 174993 دلار کانادا در سال نیز برسد.
درباره درآمد در کانادا بخوانید.
مهارت های مورد نیاز برای کار فارغ التحصیلان فیزیک در کانادا
برای آن که بتوانید به عنوان یک فیزیکدان در کانادا بخت خود را در زندگی حرفه ای بیازمایید و در کار خود به موفقیت برسید، می بایست این مهارت ها را داشته باشید:
- دانش قوی ریاضی
- دانش تخصصی در فیزیک
- اطلاع از دانش مهندسی و فناوری
- توانایی تفکر تحلیلی
- توانایی تفکر شفاف با بهره گیری از منطق و استدلال
- توانایی برقراری ارتباط مکتوب و شفاهی
جدول اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا
(جهت مشاهده همه ستون های جدول درون موبایل، جدول را به راست بکشید)
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شرایط خود را بسنجید!
نمی دانید از کجا شروع کنید؟ مشاوران ما برای راهنمایی شما آماده هستند!
سوالات متداول
بهترین دانشگاههای کانادا در رشته فیزیک:
دانشگاه تورنتو
دانشگاه بریتیش کلمبیا
دانشگاه مک گیل
دانشگاه آلبرتا
دانشگاه ویکتوریا
دانشگاه واترلو
دانشگاه سایمون فریزر
دانشگاه مونترال
انجام تحقیق و توسعه در زمینه ارتباطات از راه دور، صنعت خودرو، رایانه، معدن، دفاع، فضا، صنعت هستهای و بیمارستانها. همچنین میتوان از رشته فیزیک برای مدارک بیشتر مهندسی، معماری، پزشکی، داروسازی، دامپزشکی یا حقوق استفاده کرد.
عناوین اصلی فیزیک شامل برق و مغناطیس، فضا و زمان، ترمودینامیک، فیزیک کوانتوم، نسبیت، ژئوفیزیک، دینامیک سیالات، نجوم و زمینشناسی است.
مکانیک کوانتومی
الکترومغناطیس
حرکت پرتابه
نظریه ریسمان
الکترونیک
نسبیت عام
سرعت نسبی
تابش – تشعشع
فیزیکدانان در سراسر کانادا جذب بازار کار میشوند و ممکن است بتوانید ویزای اقامت دائم کانادا را حتی بدون پیشنهاد شغلی بگیرید. اگر شما یک فیزیکدان هستید و به عنوان فیزیکدان مشغول به کارید، میتوانید صلاحیت مهاجرت به کانادا را داشته باشید.
بیش از 50٪ کسانی که دکترای فیزیک میگیرند، اغلب به دلیل دشواری در یافتن شغل، فیزیکدان نمیشوند. گرایشهای فیزیک میتوانند در زمینههای دیگرمشغول به کار شوند، اما اغلب این روند با دشواری بیشتری نسبت به کسانی که در رشتهی اصلی تحصیل کردهاند روبرو میشود.
در مقایسه با بسیاری کشورها، تحصیل در کانادا بسیار مقرون به صرفه است. برای پوشش شهریه احتمالاً سالیانه به 20000 تا 30000 دلار کانادا نیاز خواهید داشت. این به طور متوسط است و میتوان با توجه به موسسه و برنامههای تحصیلی متفاوت باشد.
کسانی که فیزیک میخوانند در سه یا چهار سال با لیسانس علوم (BSc) فارغالتحصیل میشوند. بعضی از دانشگاهها گزینه ادامه تحصیل برای یک یا دو سال اضافی، فارغالتحصیل شدن با کارشناسی ارشد فیزیک (MPhys) یا کارشناسی ارشد علوم (MSci) را نیز پیشنهاد میکنند.
شغلهای موجود برای دارندگان مدرک لیسانس فیزیک و مهندسی شامل:
اپراتور شتابدهنده
مهندس برنامهها
تحلیلگر داده
مهندس طراح
معلم فیزیک دبیرستان
مشاور فناوری اطلاعات
تکنیسین آزمایشگاه
مهندس لیزر
4 تا 5 سال
دانشجویانی که مایل به تکمیل دکترای فیزیک هستند بین چهار تا پنج سال طول بکشد و برای پایاننامه خود به دو سال مطالعه در کلاس همراه با دو تا سه سال دیگر کار تحقیقی و آزمایشگاهی نیاز دارند.