اپلای رادیولوژی

اپلای رادیولوژی
رزرو وقت مشاوره

رشته‌ی رادیولوژی، یکی از پرکاربردترین زیرشاخه‌های رشته‌ی پزشکی است که از آن برای تصویربرداری پزشکی و تشخیص و درمان بیماری‌های درون بدن جانداران از جمله انسان استفاده می‌شود. در رادیولوژی، با استفاده از تابش اشعه، بسیاری از بیماری‌ها را تشخیص می‌دهند و راه درمانی آن‌ها را پیدا می‌کنند. رادیولوژی در اصل، شامل استفاده کردن از اشعه‌ی ایکس در تشخیص بسیاری از بیماری‌هاست.

رشته‌ی رادیولوژی، آن‌چنان حساس است که متخصصان این کار، باید با دقت و نهایت مهارت، کار خود را انجام دهند چراکه هرگونه خطا و اشتباه در عکس‌برداری و یا تشخیص بیماری، پزشک را دچار اشتباه می‌کند. بسیاری از افراد، برای ادامه‌ی تحصیل در این رشته، مایل به اپلای در دانشگاه‌های خارج از کشور هستند. در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن برای تحصیل در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته‌ی رادیولوژی در اختیار شما قرار دهیم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای رادیولوژی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

درمورد رشته‌ رادیولوژی

رادیولوژیست‌ها پزشکان متخصصی هستند که از تکنیک‌های پیشرفته در تصویربرداری پزشکی برای تشخیص بیماری‌ها استفاده می‌کنند و در موارد خاصی بیماران مبتلا به انواع بیماری‌ها را درمان می‌کنند. انواع تصویربرداری شامل اشعه ایکس، سونوگرافی، سی‌تی‌اسکن و ام آر آی است.

رادیولوژیست‌ها نیز مانند همه‌ی پزشکان، در دانشکده‌ی پزشکی درس می‌خوانند و مدرک doctor of medicine دارند. رادیولوژیست، پزشکی است که تصاویر دیجیتال یا اشعه ایکسی را که از طریق انواع تجهیزات تصویربرداری از بیمار گرفته‌شده را بررسی و تحلیل می‌کند. رادیولوژیست از این اطلاعات برای کمک به تشخیص بیماری و مشورت با پزشک متخصص برای یافتن یک راه درمانی استفاده می‌کند.

 بیشتر رادیولوژیست‌ها در درجه‌ی اول در تشخیص پزشکی نقش دارند و ممکن است برخی روش‌های درمانی را برای کمک به بیماران قلبی عروقی و سایر موارد دیگر انجام دهند. رادیولوژی که به کمک انرژی تابشی در تشخیص و درمان بیماری‌های داخلی مؤثر است را می‌توان به ۲ حوزه‌ی وسیع تقسیم کرد:

  • رادیولوژی تشخیصی
  • رادیولوژی مداخله‌ای

اگر رادیولوژیست، در کار خود حرفه‌ای نباشد می‌تواند در مواردی با زیاد کردن پرتوهای واردشده بر بدن بیمار، به او آسیب برساند و یا اینکه اگر تصویر خوبی نگیرد، ممکن است پزشک فرد بیمار نتواند به‌خوبی بیماری او را تشخیص دهد.

رادیولوژیست‌ها از تکنیک‌های تصویربرداری مختلفی استفاده می‌کنند که عبارت است از:

  • رادیوگرافی اشعه ایکس
  • فلوروسکوپی
  • اولتراسوند
  • توموگرافی کامپیوتری (CT)
  • تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI)
  • توموگرافی انتشار پوزیترون (PET)
  • تصویربرداری هسته‌ای
در مورد رشته‌ی رادیولوژی

اپلای رشته‌ رادیولوژی در خارج از کشور

درحالی‌که کمبود رادیولوژیست‌ها در سراسر جهان در سال‌های اخیر، تبدیل به یک بحران جدی شده است، کشورهایی که با کمبود رادیولوژیست مواجه هستند، به دنبال راهی برای جذب دانشجویان پزشکی به این گرایش‌اند. بسیاری از کشورها در حال بررسی راه‌های میان‌بُر و ساده‌تری در روند رادیولوژیست شدن هستند.

برخی کشورها، رادیولوژیست‌ها را تشویق می‌کنند تا فرصتی برای کار کردن در مناطق دورافتاده داشته باشند. به‌عنوان‌مثال در کشور کره، تعداد متقاضیان برای اپلای رشته‌ی رادیولوژی بسیار کاهش‌یافته است و بنابراین دولت کره، با در نظر گرفتن امکاناتی ویژه برای این متخصصان، آنان را برای درس خواندن و کار کردن در این رشته، تشویق می‌کند.

رئیس کمیته‌ی بین‌المللی انجمن رادیولوژی کره (KSR) اعلام کرده است که به دو دلیل در سال‌های گذشته، با کمبود رادیولوژیست‌ها روبه‌رو شده‌ایم.

  1. سختگیری دانشکده‌های رادیولوژی برای پذیرش دانشجویان که این امر باعث کاهش تدریجی متقاضیان شده است.
  2. ترس این افراد از جایگزینی کامل هوش مصنوعی در آینده به‌جای آن‌ها

 به‌هرحال کشورهایی در جهان هستند که از نظر بها دادن به رادیولوژیست‌ها بسیار شناخته‌شده‌اند که در زیر به برخی آن‌ها اشاره می‌کنیم. تعداد متقاضیان برای اپلای در این کشورها، در سال‌های اخیر بیشتر از بقیه‌ی کشورها بوده است.

نام کشورتوضیحات
اندونزی، یوگیاکارتاآموزش رادیولوژی در اندونزی، با آنچه در ایالات‌متحده‌ی آمریکا آموزش داده می‌شود، بسیار متفاوت است و این تفاوت از همان روزهای اول تحصیل، کاملاً مشهود است. این تفاوت‌ها هم شامل آموزش تئوری است و هم کار با دستگاه‌ها و دروس عملی است. یوگیاکارتا در سال‌های اخیر به دلیل توجه زیاد مسئولان به رادیولوژیست‌ها، همواره یکی از پرمتقاضی‌ترین کشورها برای اپلای بوده است.
مکزیک/ مریداشیوه‌های استفاده‌شده در آموزش رشته‌ی رادیولوژی در مریدا، دانشجویان این رشته را همواره برای ورود به بازار کار رادیولوژی آماده می‌کند. استفاده از شیوه‌های مدرن در دانشگاه‌های این شهر، باعث شده است تا هرسال علاقه‌مندان به رشته‌ی رادیولوژی به این شهر سفر کنند.
ویتنام/ هوئهجالب است بداند که شهر هوئه، هم از نظر بودجه و هم از نظر امکانات رادیولوژی در سطح پایینی قرار دارد اما آنچه باعث شده است تا این شهر نیز جزء یکی از پرمتقاضی‌ترین شهرها برای اپلای در رشته‌ی رادیولوژی باشد، برگزاری دوره‌های حرفه‌ای در رشته‌ی رادیولوژی است که دانشجویان را به‌صورت اساسی و با سختگیری‌های زیاد برای این رشته آماده می‌کند. بسیاری از دانشجویان نیز، دوره‌ی کارآموزی رادیولوژی خود را در این شهر می‌گذرانند.
زامبیا/ لوساکاتجهیزات و امکانات رادیولوژی در این شهر چنان پیشرفته است که متقاضیان در این رشته، می‌توانند با پیشرفته‌ترین امکانات به یادگیری رادیولوژی در این شهر مشغول شوند. تکنیک‌های استفاده‌شده در دستگاه‌های رادیولوژی لوساکا به‌گونه‌ای است که حتی در صورت قطع برق، مشکلی نخواهند داشت و کاملاً آماده‌به‌کار هستند.
کامبوج/ پنوم پنتجربه‌ی تحصیل در رشته‌ی رادیولوژی در خارج از کشور مخصوصاً در شهری مانند پنوم پن، شما را با دریچه‌ای جدید از دنیای تکنولوژی آشنا خواهد کرد چراکه تمامی امکانات و تجهیزات عکس‌برداری پزشکی کاملاً به روش‌های نوین و جدید روز در نظر گرفته‌شده است.

درباره استادی پلن، آزادسازی مدرک تحصیلی و لغو تعهد آموزش رایگان بخوانید.

ادامه تحصیل رشته‌ رادیولوژی در خارج از کشور

بسیاری از علاقه‌مندان در رشته‌ی رادیولوژی به ادامه‌ی تحصیل در خارج از کشور می‌پردازند. خوشبختانه با پیشرفت روزافزون تکنولوژی، هرساله به تعداد دانشگاه‌های برتر در رشته‌ی رادیولوژی افزوده می‌شود. آنچه در همه‌ی کشورها برای ادامه‌ی تحصیل در این رشته مشترک است این‌که متقاضی باید دارای مدرک پزشکی از یک دانشگاه معتبر باشد.

کشورهایی مانند کانادا، آمریکا و ایتالیا در زمینه‌ی آموزش عالی برای تحصیل رشته‌ی رادیولوژی بسیار معروف هستند و افراد با توجه به سطح بالای علمی دانشگاه‌های این کشورها، به ادامه‌ی تحصیل در رشته‌ی رادیولوژی می‌پردازند. به‌عنوان‌مثال دانشگاه میلان در ایتالیا، دارای دانشکده‌ی رادیولوژی فوق پیشرفته‌ای است که در سراسر جهان مشهور است و افراد با وجود سختگیری‌های این دانشگاه برای پذیرش دانشجو، هرساله باهم به رقابت می‌پردازند.

درباره تحصیل در کانادا، مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا و ددلاین دانشگاه های کانادا بخوانید.

رشته‌ی رادیولوژی در خارج از کشور

گرایش های رشته‌ رادیولوژی در خارج از کشور

گرایشتوضیحات
رادیولوژی تشخیصییک رادیولوژیست تشخیصی از اشعه ایکس، رادیونوکلیدها، سونوگرافی و تابش الکترومغناطیسی برای تشخیص و درمان بیماری‌ها استفاده می‌کند که خود به دوشاخه‌ی رادیوگرافی و فلوئوروسکوپی تقسیم می‌شود. علوم مرتبط به عکس‌برداری از عضلات و اسکلت‌های بدن، مغز، شکم و قفسه‌ی سینه مربوط به شاخه‌ی رادیولوژی تشخیصی است.
رادیولوژی مداخله‌ایاین نوع از رادیولوژی با هدف کاهش خطرات احتمالی برای بیماران به وجود آمده است و شامل روش‌های کم‌خطر جراحی است. یعنی در این روش، سعی شده تا بیمار با حداقل آسیب جسمی به بالاترین میزان بهبودی در بیماری خود برسد.
انکولوژی تابشیانکولوژیست‌ها به درمان بسیاری از بیماری‌های سرطانی از طریق رادیوتراپی می‌پردازند. معمولاً از رادیوتراپی در درمان سرطان‌هایی مانند سرطان خون استفاده می‌شود. به‌طورمعمول اگر تابش اشعه، بر بدن بیمار زیاد نباشد، عارضه‌ی زیادی نخواهد داشت. بنابراین می‌توان گفت یکی از حساس‌ترین شاخه‌های رشته‌ی رادیولوژی، انکولوژیست تابشی است چراکه واردکردن بیش‌ازحد اشعه به بیمار می‌توان عوارض زیادی برای آن‌ها به وجود آورد.
رادیولوژی قلب و عروقمتخصص رادیولوژی قلب و عروق به تصویربرداری تشخیصی و تشخیص بیماری‌های قلبی و سیستم گردش خون (شامل رگ‌های خونی و لنفاوی) می‌پردازد. تکنیک‌های تصویربرداری شامل اشعه ایکس، سی‌تی‌اسکن، سونوگرافی و ام آر آی مورداستفاده این متخصصان قرار می‌گیرد.
رادیولوژی هسته‌ایرادیولوژیست هسته‌ای در تصویربرداری به تشخیص و درمان بیماری با استفاده از مواد رادیواکتیو می‌پردازد. تکنیک‌های مورداستفاده در این تصویربرداری شامل تصویربرداری از قلب، سیستم اسکلتی و بیشتر اندام‌های بدن است. رادیولوژیست هسته‌ای از تکنیک‌های تصویربرداری استاندارد مانند سی‌تی‌اسکن و ام آر آی استفاده می‌کنند. همچنین آن‌ها با استفاده از تصویربرداری گاما، توموگرافی و انتشار پوزیترون (PET) به بررسی بدن بیمار می‌پردازند.
رادیولوژی کودکانرادیولوژیست کودکان در زمینه‌ی تصویربرداری تشخیصی و تشخیص بیماری‌های کودکان آموزش می‌بیند. به‌طورکلی، قرار گرفتن کودکان در مقابل اشعه‌ی ایکس به آن‌ها آسیب وارد نمی‌کند، اما تابش این اشعه در طولانی‌مدت، ممکن است پیش‌زمینه‌ی انواع سرطان‌ها برای آینده باشد. به همین علت ظرافت و حساسیت میزان تابش اشعه‌ی ایکس برای کودکان، باعث شده است که این گرایش، یک تخصص جداگانه محسوب شود.
رادیولوژی قفسه سینهرادیولوژیست قفسه‌ی سینه متخصص تصویربرداری تشخیصی و تشخیص بیماری‌های قلب و ریه‌ است. رادیولوژیست‌های قفسه‌ی سینه از اشعه ایکس، سی‌تی‌اسکن، سونوگرافی، ام آر آی و روش‌های خاص عکس‌برداری از قفسه‌ی سینه استفاده می‌کنند.
رادیولوژی اضطراریرادیولوژیست اورژانس بر تصویربرداری تشخیصی و تشخیص ضربه‌ها، تکان‌ها، زخم‌ها، شوک و شرایط اضطراری تمرکز دارد. این پزشکان از تکنیک‌های تصویربرداری مانند اشعه ایکس، سی‌تی‌اسکن، سونوگرافی و ام آر آی استفاده می‌کنند.
رادیولوژی دستگاه گوارش (GI)رادیولوژیست دستگاه گوارش به تصویربرداری تشخیصی و تشخیص GI یا دستگاه گوارش و شکم می‌پردازد. تکنیک‌های تصویربرداری تشخیصی مثل فلوروسکوپی، اشعه ایکس، سی‌تی‌اسکن، سونوگرافی و ام آر آی مورداستفاده این متخصصان قرار می‌گیرد.
رادیولوژی اندام تناسلیرادیولوژیست دستگاه تناسلی متخصص تصویربرداری تشخیصی و درمان بیماری‌های مرتبط با اندام‌های تناسلی و ادرار است. آن‌ها از اشعه‌ی ایکس، سی‌تی‌اسکن، ام آر آی، و روش‌های خاصی برای بیوپسی، برداشتن سنگ کلیه، و برداشتن فیبروئید رحم استفاده می‌کنند.
رادیولوژی سر و گردنرادیولوژیست سر و گردن در تصویربرداری تشخیصی و تشخیص بیماری‌های مرتبط با سر و گردن تخصص دارد.
رادیولوژی اسکلتی عضلانیرادیولوژیست اسکلتی عضلانی در تصویربرداری تشخیصی و تشخیص بیماری‌های مربوط به عضلات و اسکلت و همچنین شکستگی‌ها تخصص دارد.
رادیولوژی عصب‌شناسینورورادیولوژیست در تصویربرداری‌های تشخیصی و تشخیص بیماری‌های مرتبط با مغز و سیستم عصبی از جمله سر، گردن، و ستون فقرات تخصص دارد.
پرستار رادیولوژیپرستار رادیولوژی به حمایت جسمی، روانی و عاطفی بیمارانی که تحت آزمایش یا درمان قرار می‌گیرند در بخش رادیولوژی می‌پردازد. پرستار رادیولوژی معاینات بیماران و دستورالعمل‌های تجویزشده توسط رادیولوژیست را انجام می‌دهد. او همچنین یافته‌های پزشک را ثبت کرده و با رادیولوژیست‌ها و دیگر متخصصان مراقبت‌های سلامت و بهداشت به بحث می‌پردازد.

درباره اپلای با معدل پایین، اپلای با مدرک دانشگاه آزاد و تغییر رشته در اپلای در صورت نیاز با مراجعه به هر لینک بخوانید.

همراه شما در تمام مراحل!

تراست بسیار مفتخر است که وکلای مجربی را در تیم خود دارد که در تمامی مراحل مهاجرت همراه شما هستند. همین حالا می‌توانید وقت مشاوره آنلاین یا تلفنی رزرو کنید.

بهترین گرایش رشته‌ رادیولوژی برای اپلای

رادیولوژیست‌ها، بیشتر در دفتر محل کار خود، به خواندن گزارش‌ها و تفسیر تصاویر گرفته‌شده از بیمار می‌پردازند، تا بتوانند نوع بیماری فرد را تشخیص دهند و بیمار، تحت درمان قرار بگیرد. رادیولوژیست‌ها، به‌طورمعمول مانند دیگر پزشک‌ها نیستند که با بیماران خود به‌صورت مستقیم صحبت کنند، مگر اینکه فردی به مشاوره‌ی شخصی نیاز داشته باشد. همان‌گونه که در قسمت بالا ذکر شد، شاخه‌ها و گرایش‌های رشته‌ی رادیولوژی بسیار متنوع است و همه‌ی این گرایش‌ها در جایگاه خود و بر اساس نیاز افراد به آن حوزه مورداستفاده قرار می‌گیرد.

به‌عنوان‌مثال نمی‌توان گفت که رادیولوژی سر و گردن بهتر است یا رادیولوژی قلب و عروق. مسلماً نیاز به این متخصصان تنها با توجه به نوع بیماری افراد صورت می‌گیرد. اگر به رشته‌ی رادیولوژی علاقه‌مند هستید، به دنبال برتری در بین گرایش‌های این رشته نباشید تنها باید کار خود به‌عنوان یک رادیولوژیست را به‌خوبی انجام دهید.

یک رادیولوژیست باید در زمینه‌های زیر مهارت داشته باشد:

  • درک کامل از آناتومی پزشکی و انسانی که مربوط به‌سلامت انسان است.
  • مهارت‌های فنی قوی موردنیاز به‌عنوان مثال کار با کامپیوتر و بررسی و آنالیز تصاویر ثبت‌شده بر روی آن
  • بینایی عالی و مهارت‌های تحلیلی
  • علاقه در زمینه‌ی زیست‌شناسی، فیزیولوژی و آناتومی

بورسیه رشته‌ رادیولوژی در خارج از کشور

اگر به‌عنوان دانشجویی بین‌المللی قصد ادامه‌ی تحصیل در خارج از کشور را دارید، می‌توانید با هزینه‌ی بسیار کم یا حتی گاهی اوقات بدون پرداخت هزینه به اهداف خود برسید. بورسیه‌های تحصیلی یا کمک‌هزینه‌های دانشجویی از راه‌های مختلف تأمین می‌شوند که می‌توانند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه‌گذاران، مددکاران یا مؤسسات مالی در اختیار دانشجویان واجدالشرایط قرار گیرند.

دانشگاه‌های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌های مختلف، بورسیه‌هایی را برای آن‌ها در نظر می‌گیرند. گاهی بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور تمام هزینه‌های شخصی و تحصیلی را پوشش داده و گاهی بخشی از هزینه‌ها را تقبل می‌کند. لازم به ذکر است که درهرصورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجدالشرایط قرار گیرد. برخی از این بورسیه‌ها عبارت‌اند از:

  • بورسیه‌های تشویقی: بورسیه‌های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
  • بورسیه‌های ورودی: بورسیه‌های ورودی به دانشجویان جدیدالورود تعلق می‌گیرد و معمولاً بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آن‌ها اعطا می‌شود.
  • بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA: بورسیه‌های تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می‌پردازند.
  • بورسیه‌های دستیار مدرس یا TA: بورسیه‌های دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید می‌پردازند.
  • بورسیه‌های کارآموزی: بورسیه‌های کارآموزی در خارج از کشور به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که مشتاق انجام کارهای پاره‌وقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت‌اند.

لازم به ذکر است که دانشجویان می‌توانند علاوه بر بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی، وام‌هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی در رشته‌ی رادیولوژی، لازم است تا به سایت دانشگاه موردنظر خود مراجعه کرده و از بورسیه‌های مربوط به رشته‌ی رادیولوژی مطلع شوید. همچنین سایت‌هایی طراحی‌شده‌اند که شما می‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه‌های رشته‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه‌های رشته‌ی رادیولوژی به سایت‌های scholarshipportal و careeronestop مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: فاند تحصیلی کانادا ، بورسیه تحصیلی کانادا

دانشگاه‌ های برتر رشته‌ رادیولوژی در خارج از کشور

رشته‌ی رادیولوژی نیز مانند سایر زیرشاخه‌های پزشکی نیازمند آموزش‌های تخصصی است و دانشجویان رادیولوژی باید با پیشرفته‌ترین تکنیک‌های تصویربرداری پزشکی آشنا شوند. سختگیری بسیاری از دانشکده‌های پزشکی در رابطه با رشته‌ی رادیولوژی آن‌ها را برای آینده‌ی کاری، آماده می‌کند.

اگر هدف شما از تحصیل در دانشگاه، رشته‌ی رادیولوژی است، بهتر است تا با بهترین دانشگاه‌های جهان در رشته‌ی رادیولوژی آشنا شوید، چراکه هر چه این حرفه را تخصصی‌تر یاد بگیرید، در آینده موفق‌تر خواهید شد.

نام دانشگاهتوضیحات
دانشگاه دوک/ دانشکده‌ی رادیولوژیدانشگاه دوک، یک دانشگاه تحقیقاتی است که در دورهام، کارولینای شمالی واقع‌شده است. دوک، در جایگاه ۱۰ دانشگاه برتر جهان در زمینه‌ی رادیولوژی قرار دارد. دانشکده‌ی رادیولوژی دانشگاه دوک، برنامه‌های تحقیقاتی و دانشگاهی مختلفی را ارائه می‌دهد. این دانشکده، درگیر مطالعات تحقیقی متعددی است که شامل تحقیق در زمینه‌ی علوم پایه، تحقیقات بالینی در علوم پایه، تحقیقات بالینی در بیوشیمی، زیست‌شناسی سلولی، ژنتیک، ایمونولوژی، نوروبیولوژی، میکروبیولوژی و فارماکولوژی است. کیفیت بالای ارائه‌ی شیوه‌های نوین تصویربرداری و اجرای تکنیک‌ها در این دانشگاه، باعث به رسمیت شناخته شدن این دانشکده در رشته‌ی رادیولوژی در سطح جهان شده است.
دانشگاه جورج تاون/ دانشکده‌ی رادیولوژیدانشگاه، جورج تاون، قدیمی‌ترین موسسه‌ی آموزش عالی در ایالات‌متحده‌ی آمریکا به شمار می‌رود. دانشکده‌ی رادیولوژی این دانشگاه، همواره به تحقیق و آموزش در رشته‌ی رادیولوژی می‌پردازد. همچنین این دانشکده، خدمات تصویربرداری با شیوه‌های مدرن، تحت حمایت و نظارت واشنگتن را ارائه می‌دهد. آنچه باعث به رسمیت شناخته شدن این دانشگاه در رشته‌ی رادیولوژی شده، قدرت بالای تشخیص و درمان بسیاری از بیماری‌ها است.
دانشگاه MCPHS / ماساچوست/ دانشکده‌ی داروسازی و علوم بهداشتی-فناوری رادیولوژیدانشگاه MCPHS ‌که دومین کالج قدیمی و بزرگ داروسازی و رادیولوژی در ایالات‌متحده است، طیف وسیعی از برنامه‌های رادیولوژی را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد. دانشجویان در این موسسه یاد می‌گیرند که چگونه از تابش‌های یونیزه کننده برای ایجاد تصاویر دوبعدی بافت، اندام‌ها، استخوان‌ها و رگ‌ها برای کمک به پزشکان در تشخیص بیماری‌ها استفاده کنند.
دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل/ دانشکده‌ی رادیولوژیدانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل طیف گسترده‌ای از معاینات رادیولوژی تشخیصی و روش‌های مداخله‌ای را در نظر گرفته است. اساتید رشته‌ی رادیولوژی در این دانشگاه بهترین رادیولوژیست‌های شناخته‌شده‌ی در سطح بین‌المللی هستند که بهترین آموزش رادیولوژی با پیشرفته‌ترین امکانات در این زمینه را فراهم می‌کنند. پایه و اساس دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل، تصویربرداری همراه با تحقیقات زیست پزشکی است.
دانشگاه اموری/ دانشکده‌ی رادیولوژیدانشگاه اموری، یکی از بهترین دانشگاه‌های تحقیقاتی شناخته‌شده در رشته‌ی رادیولوژی در امریکا  است. دانشکده‌ی پزشکی اموری در گروه رادیولوژی، جزء بزرگ‌ترین بخش‌های رادیولوژی دانشگاهی در کشور با ۱۶۵ دانشکده (بالینی و تحقیقاتی) قرار دارد. پیشرفت روزافزون این دانشکده در زمینه‌ی رادیولوژی باعث شده است تا فرصت مطالعاتی بی‌نظیری برای علاقه‌مندان در این رشته به وجود آید.
دانشگاه بوستون/ دانشکده‌ی پزشکیدانشگاه بوستون که به سختگیری آموزشی در جهان مشهور بوده در ماساچوست ایالات‌متحده قرارگرفته است. این دانشگاه دارای ۱۷ دانشکده و دو پردیس شهری است. دانشکده‌ی رادیولوژی، سخنرانی‌ها، کنفرانس‌ها، جلسات گروهی را برای دانشجویان در نظر گرفته است.
دانشگاه جانز هاپکینز/ آمریکایکی از پرمتقاضی‌ترین و درعین‌حال بهترین دانشکده‌های جهان در رشته‌ی رادیولوژی در طول ۱۰ سال گذشته، دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا بوده است. متقاضیانی که به دنبال شکل پیشرفته‌تری از کسب تجربه در رشته‌ی رادیولوژی هستند، می‌توانند در این دانشگاه مشغول به تحصیل شوند.
دانشگاه پنسیلویاامکانات و تجهیزات رادیولوژی در دانشکده‌ی رادیولوژی دانشگاه پنسیلویا فرصت‌های متعددی را برای آشنایی با تصویربرداری قلب و عروق، ماموگرافی، رادیولوژی گوارش، رادیولوژی اسکلتی عضلانی، پزشکی هسته‌ای و رادیولوژی کودکان ارائه می‌دهد.
کالیفرنیا/ سانفرانسیسکودانشکده‌ی رادیولوژی در دانشگاه سانفرانسیسکو، دارای پیشرفته‌ترین تجهیزات رادیولوژی است. تشخیص و درمان بسیاری از بیماری‌ها مانند سرطان در این دانشگاه صورت می‌گیرد.
دانشگاه هارواردکارآموزی رادیولوژی این دانشگاه در بیمارستان عمومی ماساچوست برای آموزش مبانی تصویربرداری تشخیصی و شاخص‌های بالینی برای معاینات به دانشجویان درنظر گرفته‌شده است. اساس فعالیت دانشجویان  یادگیری مبتنی بر  سخنرانی‌های دانشگاهی، سمینارهای آموزش صوتی و بصری برنامه‌ریزی‌شده، مشاهده تفسیر فیلم و آموزش در این زمینه است. 
دانشگاه استنفورددانشکده‌ی رادیولوژی استنفورد، طیف متنوعی از کارآموزی‌های انتخابی را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد تا آن‌ها را با تصاویر پزشکی و مطالعات پزشکی هسته‌ای آشنا کند. همچنین فرصت‌هایی را برای تحقیق و مشاهده در چندین حوزه تحت تخصص رادیولوژی فراهم می‌کند. دانشجویان به تمام امکانات و تجهیزات تصویربرداری رادیولوژی دسترسی دارند که شامل سونوگرافی، سی‌تی‌اسکن، فلوروسکوپی، ام آر آی و رادیوگرافی است.

درباره اپلای حین سربازی و معافیت تحصیلی برای اپلای بخوانید.

 رشته‌ی رادیولوژی در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای رشته‌ رادیولوژی در خارج از کشور

اخذ ویزای تحصیلی برای رشته‌ها در کشورهای مختلف تقریباً به یک صورت است و تنها تفاوت‌های جزئی در نوع مقطع تحصیلی مورد نیازتان در آن وجود دارد. آنچه به‌طورمعمول برای همه‌ی دانشگاه‌ها اهمیت دارد، داشتن مدرک زبان تافل و یا آیلتس است که این نمره در دانشگاه‌های مختلف، متفاوت است. مدارک کلی موردنیاز برای اخذ ویزا در زیر بیان‌شده است. این مدارک بسته به کشوری که می‌خواهید در آن مشغول به ادامه‌ی تحصیل شوید، متفاوت است:

  • تکمیل آنلاین فرم ویزا (فرم‌های دست‌نویس قابل‌قبول نخواهند بود)
  • تعیین وقت مصاحبه در سفارت (به‌صورت آنلاین)
  • گذرنامه‌ی معتبر
  • داشتن اصل و کپی گذرنامه
  • نامه‌ی قرار ملاقات
  • همراه داشتن شناسنامه و کارت ملی
  • ارائه‌ی مدارک دبیرستان به همراه ترجمه
  • ارائه‌ی دعوت‌نامه‌ی دانشگاه

همچنین درباره ویزای تحصیلی کانادا، تمکن مالی ویزای کانادا و مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا بخوانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته‌ رادیولوژی در خارج از کشور

گروه رادیولوژی و تصویربرداری تشخیصی نیازمند مدارک زیر است:

  • متقاضی باید در ابتدا فرم پذیرش آنلاین را پر کند. این فرم در سایت رسمی هر دانشگاه موجود است.
  • اطلاعات موردنیاز برای هر دانشگاه و هر رشته از هم متفاوت است. اما متقاضی باید اطلاعات شخصی اعم از سن، آخرین مدرک تحصیلی، محل زندگی و دیگر اطلاعات موردنیاز را ارسال کند.
  • نسخه‌ی رسمی و اصلی مدارک تحصیلی از دانشکده‌ی پزشکی‌ که از آن فارغ‌التحصیل شده‌اید به همراه کپی این مدارک
  • داشتن سه توصیه‌نامه
  • ذکر تمامی مهارت‌های مرتبط با رشته
  • ذکر افتخارات و جوایزی که در طول تحصیل خود داشته‌اید
  • درصورتی‌که مقاله‌ای چاپ کرده‌اید حتماً آن را ارسال کنید (حتی اگر ارسال مقاله اختیاری بود.)
  • انگیزه نامه، داشتن انگیزه نامه در رشته‌ای مانند رادیولوژی بسیار ضروری است. شما باید در یک الی دو صفحه، علت، هدف و انگیزه‌ی خود از قصد تحصیل در رشته‌ی رادیولوژی را بیان کنید.
  • همانند سایر رشته‌ها، شما باید برای اپلای در دانشگاه موردنظر خود، مدرک زبان داشته باشید. حداقل نمره‌ی موردنیاز برای قبولی در هر دانشگاه متفاوت است.
  • متقاضی رشته‌ی رادیولوژی باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشد.
  • نمره‌ی GPA (Grade Point Average) یا معدل فرد در دبیرستان باید بالا باشد. (در کشوری مانند آمریکا،  GPA‌یک نوع سیستم ارزیابی است که نمرات و سطح افراد را بین ۰ تا ۴ قرار می‌دهد. ازآنجایی‌که سیستم ارزیابی دروس در کشوری مانند ایران، بین ۰ تا ۲۰ است، برای اپلای باید نمرات خود را به GPA تبدیل کنید. حداقل نمره‌ی GPA در دانشگاه‌های مختلف و رشته‌های مختلف، متفاوت است).
  • متقاضی باید آزمون پذیرش دانشکده‌ی پزشکی MCAT را بگذراند.
  • داوطلب باید مدرک پزشکی از یک دانشگاه معتبر را داشته باشد. (حداقل ۴ سال کارآموزی)
  • اگر متقاضی، قصد تحصیل در آمریکا را دارد باید سه مرحله آزمون صدور مجوز پزشکی ایالات‌متحده‌ی آمریکا (USMLE) را بگذراند.

درباره آزمون MCAT و محاسبه GPA در کانادا بیشتر بخوانید.

بازار کار رشته‌ رادیولوژی در خارج از کشور

یک رادیولوژيست، می‌تواند در مراکز بهداشت عمومی، بیمارستان‌های دولتی و بیمارستان‌های خصوصی و یا آزمایشگاه‌های تشخیصی مشغول به کار شود. بازار کار برای رشته‌ی رادیولوژی در خارج از کشور، بسته به تعداد ساعات کاری افراد و نوع تخصص آن‌ها از هم متفاوت است. بسیاری از افراد تمام‌وقت کار می‌کنند و برخی دیگر پاره‌وقت.

در کشورهایی مانند کانادا، سوئیس، استرالیا، ایالات‌متحده‌ی آمریکا، نروژ، آلمان، ایرلند، نیوزیلند، فرانسه و انگلیس بازار کار رشته‌ی رادیولوژی بسیار خوب است به‌گونه‌ای که تقریباً همه‌ی افرادی که در این زمینه مشغول به کارند، از درآمد خود راضی هستند.

وقتی می‌توان گفت بازار کار رشته‌ی رادیولوژی خوب است که افراد بتوانند نسبت به تخصص خود، درآمد خوبی کسب کنند. در کشوری مانند آمریکا تفاوت چندانی بین یک رادیولوژیست حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای وجود ندارد! گزارش‌ها دراین‌باره نشان می‌دهد که رادیولوژیست‌های حرفه‌ای درآمریکا، تنها ۱ درصد حقوق بیشتر نسبت به رادیولوژیست‌های مبتدی و یا نیمه‌حرفه‌ای می‌گیرند. اما در استرالیا شرایط متفاوت است. یعنی رادیولوژیست‌های باتجربه در استرالیا ۶۶ درصد درآمد بیشتری نسبت به رادیولوژیست‌های نیمه‌حرفه‌ای دارند.

همچنین، رادیولوژیست‌های مبتدی در استرالیا، ۱۸درصد درآمد کمتری نسبت به رادیولوژیست‌های نیمه‌حرفه‌ای دارند. به‌طورکلی می‌توان گفت که حقوق متوسط رادیولوژیست‌ها در آمریکا، ۲۸۶,۹۰۲ دلار، در کانادا ۱۹۸,۶۷۶دلار، استرالیا ۱۵۵,۱۲۵ دلار و در نیوزیلند ۱۵۱,۰۰۰ دلار است.

همچنین بخوانید: کار پس از تحصیل در کانادا ، درآمد در کانادا ، تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا

بازار کار رشته‌ی رادیولوژی در خارج از کشور

میانگین درآمد رشته‌ رادیولوژی در دیگر خارج از کشور

در جدول زیر به میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها در برخی کشورها اشاره خواهیم کرد.

نام کشورتوضیحات و درآمد
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در آرژانتینمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی:  ۴,۰۸۲,۸۵۲ دلار
میانگین حقوق  رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱,۹۶۳ دلار
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۳۷۸,۸۸۹ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲,۷۵۲,۲۵۰ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵,۷۷۸,۸۶۹ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در اتریشمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۲۵۷,۵۵۲ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱۲۴ دلار
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۲۳,۹۰۱ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۶۸,۱۱۵ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۵۲,۹۸۹ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در استرالیامیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۵۱۹,۲۲۲ دلار
میانگین حقوقرادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۲۵۰ دلار
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۴۸,۱۸۴ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۳۹,۶۶۵ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۱۳ ,۱۹۱ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در باهامامیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۲۸۲,۶۰۸ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱۳۶ دلار
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۲۶,۲۲۶ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)  ۱۸۴,۹۲۴ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۸۸,۲۸۴ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در بلژیکمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۲۶۸,۶۲۳ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱۲۹ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷۵,۱۸۳ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۶۷,۸۳۰ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در بلغارستانمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۱۷۴,۴۲۲ لو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۸۴  لو
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۱۶,۱۸۶ لو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۶,۰۱۷ لو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۲۴۳,۵۹۹ لو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌هادر بلاروسمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۵۶,۴۷۵ روبل
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۲۷ روبل
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری:۵,۲۴۱ روبل
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)۳۷,۳۹۸ روبل
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۷۸,۵۲۴ روبل
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در برمودامیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی:۳۹۴,۷۷۸ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱۹۰ دلار
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری:۳۶,۶۳۵ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)۲۵۸,۵۱۴ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۵۴۲,۷۹۹ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در کانادامیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی:۴۳۰,۹۷۵ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت:۲۰۷ دلار
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری:۳۹,۹۹۴ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)۲۸۱,۴۷۸ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۹۱,۰۱۶ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در برزیلمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۴۶۹,۲۷۸ رئال
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۲۲۶ رئال
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۴۳,۵۴۹ رئال
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)۳۰۸,۸۹۸ رئال
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۴۸,۵۹۰ رئال
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ ها در چینمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی:  ۱,۱۰۸,۰۰۲ یوان
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۵۳۳ یوان
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری:  ۱۰۲,۸۲۳ یوان
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۳۱,۴۵۷ یوان
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۵۳۵,۸۳۲ یوان
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در کاستاریکامیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۷۲,۲۱۸,۷۸۸ کولون
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۳۴,۷۲۱ کولون
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری۶,۷۰۱,۹۰۴ کولون
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۷,۴۷۱,۳۹۸ کولون
میانگین حقوق  رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۹,۶۷۵,۱۴۸ کولون
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در جمهوری چکمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۳,۳۶۵,۵۴۴ کرونا
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱,۶۱۸ کرونا
میانگین درآمد  رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری:۳۱۲,۳۲۲ کرونا
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲,۱۹۶,۸۳۴ کرونا
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴,۶۱۲,۶۶۸ کرونا
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در شیلیمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی:  ۱۰۲,۹۸۰,۹۲۱ پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۴۹,۵۱۰ پزو
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۹,۵۵۶,۶۲۹ پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۷,۷۹۹,۳۲۸ پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۲,۳۵۷,۴۶۸پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در کلمبیامیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۱۵۸,۴۴۰,۰۳۵پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۷۶,۱۷۳ پزو
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۱۴,۷۰۳,۲۳۵ پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۰۳,۸۷۶,۲۷۸ پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۲۱۸,۱۰۷,۸۲۳ پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در دانمارکمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۲,۲۸۵,۷۵۹ کرون
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱,۰۹۹ کرون
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۲۱۲,۱۱۸ کرون
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۴۹۱,۵۷۰ کرون
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳,۱۳۱,۸۳۲ کرون
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در مصرمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی:۵۹۰,۷۶۱ پوند
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۲۸۴ پوند
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری:۵۴,۸۲۳ پوند
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)۳۹۱,۲۶۲ پوند
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۲۱,۵۲۸ پوند
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در اکوادرمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی:۱۲۹,۶۲۲ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۶۲  دلار
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۱۲,۰۲۹ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۶,۱۰۰ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۸۰,۷۸۴ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در فنلاندمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۲۸۰,۴۳۹ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱۳۵ یورو
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۲۶,۰۲۵ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۸۲,۸۳۱ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۸۳,۸۸۸ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در فرانسهمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی:  ۲۳۵,۸۸۰ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۱۱۳ یورو
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۲۱,۸۹۰ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۵۳,۹۶۹ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۲۳,۲۸۷ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در گرجستانمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۴۱۱,۳۸۴ لاری
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۱۹۸ لاری
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۳۸,۱۷۶ لاری
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۷۳,۹۹۰ لاری
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۷۵,۲۹۵ لاری
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در یونانمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۱۴۷,۳۳۱ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۷۱ یورو
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۱۳,۶۷۲ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۵,۹۲۴ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰۱,۴۱۰ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در آلمانمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۲۶۱,۰۱۵ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۱۲۵ یورو
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۲۴,۲۲۲ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷۰,۴۷۴ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۳۵۷,۹۴۲ یورو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در مجارستانمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۳۵,۵۶۱,۰۲۶ فورینت
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱۷,۰۹۷ فورینت
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری:۳,۳۰۰,۰۶۳ فورینت
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۳,۲۵۷,۲۹۲ فورینت 
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۸,۸۳۳,۰۶۹ فورینت
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در اوکراینمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۱,۹۵۷,۱۸۱ گریونا
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۹۴۱ گریونا
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۱۸۱,۶۲۶ گریونا
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۲۹۹,۱۲۰ گریونا
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲,۷۲۷,۷۴۸ گریونا
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ ها در ایالات‌متحده‌ی عربیمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۱,۱۱۵,۸۲۳ درهم
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۵۳۶ درهم
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۱۰۳,۶۴۸ درهم
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۳۲,۳۷۶ درهم
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۵۳۷,۷۶۲ درهم
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در ایالات‌ متحده‌ی آمریکامیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۴۲۷,۲۰۴ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۲۰۵ دلار
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۳۹,۶۴۵ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۷۹,۰۱۵ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۵۸۵,۸۴۶ دلار
 میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در کره‌ی جنوبیمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۱۹۴,۷۷۱ وون
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت:۹۳,۶۴۰ وون
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۱۸,۰۷۴,۷۷۵ وون
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۷,۸۶۷,۰۳۷ وون  
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۶۸,۴۸۰,۹۴۵ وون
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در سوئدمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۲,۱۰۷,۵۸۹ کرون
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱,۰۱۳ کرون
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۱۹۵,۵۸۴ کرون
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۳۷۵,۷۱۳ کرون
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲,۸۸۸,۵۶۹ کرون
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در سنگاپورمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۳۸۷,۹۳۷ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱۸۷ دلار
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۳۶,۰۰۱ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵۴,۳۳۹ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۳۴,۰۳۳ دلار
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در فیلیپینمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۲,۱۹۹,۹۵۶ پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱,۰۵۸ پزو
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۲۰۴,۱۵۶ پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۴۴۹,۲۰۲ پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳,۰۴۲,۸۷۳ پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در آفریقای جنوبیمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۲,۶۸۰,۲۱۵ راند
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۱,۲۸۹ راند
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۲۴۸,۷۲۴ راند
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال)  ۱,۷۶۵,۵۶۸ راند
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)  ۳,۷۰۷,۱۴۳ راند
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در مکزیکمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی:  ۱,۶۰۴,۱۶۲ پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت:  ۷۷۱ پزو
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۱۴۸,۸۸۶ پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱,۰۵۱,۹۶۰ پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲,۲۰۸,۷۸۹ پزو
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در ژاپنمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۴۱,۸۵۰,۲۵۶ ین
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۲۰,۱۲۰ ین
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۳,۸۸۳,۷۰۴ ین
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۷,۲۹۲,۶۸۲ ین
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۷,۳۰۶,۱۳۱ ین
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در قزاقستانمیانگین حقوق رادیولوژیست‌ها به‌صورت کلی: ۱۹,۸۶۵,۱۷۴ تنگه
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها در هر ساعت: ۹,۵۵۱ تنگه
میانگین درآمد رادیولوژیست‌ها از ساعات اضافه‌کاری: ۱,۸۴۳,۴۸۸ تنگه
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۳,۱۲۵,۲۶۵ تنگه
میانگین حقوق رادیولوژیست‌ها باتجربه‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۷,۵۵۸,۹۶۸ تنگه

تراست همواره به دنبال جلب اعتماد شما مشتریان عزیز است. شما می‌توانید به راحتی برای بررسی شرایط خود و اخذ اقامت کانادا با کارشناسان ما در تیم تراست تماس بگیرید و از مشاوران در این خصوص بهره‌مند شوید.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

مدارک لازم برای اپلای رادیولوژی چیست؟

رادیولوژی از جمله مهم‌ترین و محبوب‌ترین رشته‌های شاخه علوم زیستی است. برای اپلای در این رشته نیاز است تا مدارک هویتی مانند گذرنامه معتبر آماده شوند. همچنین، مدرک پایان تحصیلات و ترجمه ریز نمرات به همراه مدرک زبان از مدارک لازم هستند. در این رشته و مقطع تحصیلات تکمیلی نیاز به توصیه نامه دانشگاهی، انگیزه نامه، رزومه، حداقل نمره معدل در مقطع قبلی و گذراندن آزمون‌های تخصصی رشته مورد نظر است. آزمون‌های تخصصی در کشورهای مختلف ممکن است متفاوت باشد که برای اطلاع دقیق‌تر می‌توانید به وب سایت دانشگاه‌ها مراجعه کنید.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای رادیولوژی چیست؟

در کشورهای مختلف می‌توان با استفاده از مدارک زبان مختلف پذیرش تحصیلی دریافت کرد. این مدارک می‌تواند شامل آزمون آیلتس، تافل و آزمون PTE باشد. با این حال، بهترین کار این است که قبل از همه چیز شرایط رشته مورد نظر را در وب سایت دانشگاهی بررسی کنید. ممکن است جدیدا آزمون‌هایی مانند دولینگو نیز به فهرست مدارک مورد قبول دانشگاهی اضافی شده باشد.

شهریه برای اپلای رادیولوژی چقدر است؟

شهریه رشته رادیولوژی براساس مقطع تحصیلی و دانشگاه انتخابی تعیین می‌شود. دانشگاه‌های پیشرفته که امکانات بیشتری ارائه داده‌اند، دارای شهریه بیشتری نیز هستند. در مورد کشور کانادا شهریه میانگین برای مقطع کارشناسی حدود 12 تا 20 هزار دلار در سال است. البته دوره‌های شش ماه یا یک ساله دارای هزینه پایین‌تری هستند که می‌توان با گذراندن آن‌ها مدرک پایان دوره تخصصی را دریافت کرد. در کشور آمریکا شهریه برای دوره کارشناسی بین 25 هزار دلار در سال تا 50 هزار دلار در سال متغیر است.

گرایش‌های مختلف برای اپلای رادیولوژی کدام‌ها هستند؟

رشته رادیولوژی دارای گرایش‌های مختلفی است که در مقاطع تحصیلات تکمیلی می‌توان از بین آن‌ها انتخاب کرد. این رشته گرایش‌هایی مانند رادیولوژی تشخیصی، رادیولوژی مداخله‌ای، رادیولوژی تابشی، رادیولوژی قلب و عروق و رادیولوژی هسته‌ای را برای علاقمندان فراهم می‌کند.

درآمد رشته رادیولوژی پس از اتمام تحصیلات چقدر است؟

فارغ التحصیلان این رشته درآمد عالی دارند چرا که براساس شغل تخصصی و مهارت مورد نظر می‌توانند در موقعیت‌های شغلی مشغول به کار شوند. درآمد میانگین متخصصان این رشته در کشور کانادا بیش از 250 هزار دلار است و با سوابق شغلی زیاد این درآمد تا بیش از 350 هزار دلار نیز می‌رسد. درآمد متخصصان رادیولوژیست در کشور آلمان بیش از 170 هزار یورو است و این میزان در مورد کشور آمریکا به صورت میانگین 280 هزار دلار برآورد شده است.

آیا امکان کار پس از تحصیلات در رشته رادیولوژی در خارج از کشور فراهم شده است؟

رشته رادیولوژی از جمله حوزه‌های تحصیلی است که تقاضای عالی در بخش‌های سلامت کشورها دارد. متخصصان این رشته می‌توانند در بخش‌های بیمارستانی دولتی یا خصوصی مشغول به کار شوند و درآمد خوبی را کسب کنند. باید گفت، در کشورها ویزای کاری یکی از بهترین مزیت‌ها برای اقامت به شمار می‌رود و پس از پایان تحصیلات و کسب مجوزهای لازم می‌توان از این ویزا استفاده کرد. با این حال، به دلیل این که رشته رادیولوژی از رشته‌های حوزه سلامت به شمار می‌رود، برای ادامه شغل در آن نیاز است تا مجوزهایی از نظام سلامت کشور مربوطه دریافت شود.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل در رشته رادیولوژی چیست؟

دانشگاه‌های مطرح حوزه پزشکی و علوم سلامت این رشته را ارائه داده‌اند. از آن جمله می‌توان دانشگاه دوک آمریکا، جورج تاون، بوستون، هاروارد، مک گیل کانادا، تورنتو کانادا و آلبرتا را نام برد.

آیا امکان دریافت بورسیه تحصیلی از دانشگاه‌ها برای رشته رادیولوژی وجود دارد؟

بورسیه‌های دانشکده پزشکی در سطح جهان جزو بهترین و محبوب‌ترین بورسیه‌های تحصیلی به شمار می‌روند. این بورسیه‌ها برای مقاطع تحصیلی مختلف و رشته‌های پزشکی ارائه شده‌اند. بسیاری از این کمک هزینه‌ها همزمان با پذیرش اعطا می‌شوند و بعضی دیگر نیز توسط نهادهای خارجی و پس از اخذ پذیرش قابل دریافت است.

بازار کار رشته رادیولوژی در خارج از کشور چگونه است؟

رادیولوژی از جمله رشته‌های پر طرفدار در سطح دانشگاه است و دارای بیشترین تقاضا در بازار کار است. در کشورهای مختلف این رشته تقاضای بالایی در بیمارستان‌ها و کلینیک‌های خصوصی دارد و فارغ التحصیلان آن می‌توانند براساس تخصص خود در یکی از موقعیت‌های شغلی مشغول به کار شوند.

آیا تحصیل در رشته رادیولوژی و دریافت پذیرش در آن دشوار است؟

با در دست داشتن مدارک مورد نیاز پذیرش در رشته رادیولوژی پذیرش آن کاری دشوار نخواهد بود. نکته اساسی این است که مدارک به صورت کامل و دقیق آماده شده و تحویل دانشگاه شوند. پس از پذیرش در این رشته و حین تحصیل شما دروس تخصصی این رشته را خواهید آموخت که مهارت در آن نکته مهمی در یافتن شغل مورد نظر است. با این که شاید بعضی از دروس این رشته سخت به نظر برسد، اما مزایای تحصیل در آن این راه را آسان خواهد کرد.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

  • مجتبی

    سلام من مدرک کارشناسی رادیولوژی دارم و پنج سال هست که کارمند رسمی بیمارستان هستم چطور میتونم مهاجرت کنم و برم‌هرجایی غیر از ایران کار کنم؟

    • کارشناس تراست

      با سلام. با توجه به این مسئله که رشته های پزشکی و پیراپزشکی نیاز است معادل سازی شود و آزمون های مورد نظر رشته تان در کشور کانادا شرکت فرمایید نیاز است اگر قصد دارید تحصیلی اقدام فرمایید رشته های معادل رشته تان اقدام فرمایید و اگر کاری قصد دارید اقدام فرمایید بایستی سابقه کاری غیر از رادیولوژی نشان دهید برای اطلاعات بیشتر نیاز است یک وقت مشاوره از طریق این لینک با مشاورین موسسه رزرو فرمایید.

  • مریم

    سلام خسته نباشید من دانشجوی کارشناسی رادیولوژی هستم میخواستم بدونم اگر درسم رو در ایران تموم کنم و برای ارشد و دکتری خارج برم چه تفاوتی با متخصص رادیولوژیست که دکترای عمومی خونده دارم ؟

    • مشاور موسسه تراست

      با سلام.
      بصورت کلی برای خواندن رشته های پزشکی و پیراپزشکی در کشور کانادا ملزوماتی وجود دارد که بایستی آن ها را داشته باشید تا بتوانید این رشته ها را در آن کشور تحصیل کنید