اپلای نجوم

اپلای نجوم

از زمانی که گالیله تلسکوپ یک اینچی خود را به سمت ماه گرفت، انسان ها همواره در پی یافتن پاسخ بودند؛ پاسخ سوالاتی مانند مبدا جهان کجاست؟ آیا در سیارات دیگر هم حیات وجود دارد؟ سیاره ها و ستاره ها چگونه به وجود آمده اند و چند سال دارند؟ دنیا چگونه به پایان می رسد؟

پاسخ تمام این سوالات را منجمان و ستاره شناسانی می دهند که در رشته ی نجوم تحصیل کرده اند و در راستای پیشرفت بشر قدم بر می دارند. اگر شما هم به فضا، سیاره ها، ستاره ها، سیاهچاله و مشاغل مرتبط با آن علاقه مند هستید و قصد تحصیل در این رشته را دارید، در ادامه با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته نجوم در اختیار شما قرار دهیم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای نجوم

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

درباره رشته نجوم

نجوم یکی از هیجان انگیزترین علوم دنیای مدرن محسوب می شود. به طور کلی، به علوم مرتبط با جهان ورای اتمسفر زمین، نجوم می گویند. این رشته مانند فیزیک و شیمی، یک علم فیزیکی است و از تئوری های موجود، مشاهدات و جمع آوری اطلاعات، در جهت کشف ارتباطات استفاده می کند؛ اما برخلاف علوم فیزیک و شیمی که برپایه ی کار آزمایشگاهی و عملی بنا شده اند، اخترشناسان تنها می توانند بر مشاهدات تکیه کنند.

همچنین درباره بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی، بهترین کشور برای تحصیل و تحصیل در خارج از کشور، با مراجعه به هر لینک اطلاعات کاملی کسب کنید.

اپلای رشته نجوم در خارج از کشور

برای تحصیل در رشته نجوم می توانید در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری اپلای کنید.

اپلای مقطع کارشناسی رشته نجوم

اگر قصد دارید منجم شوید، در قدم اول باید در رشته های کارشناسی فیزیک و یا نجوم تحصیل کنید. تعداد دانشگاه هایی که دوره های کارشناسی نجوم ارائه می دهند بسیار کم است و مقطع کارشناسی نجوم، معمولا به عنوان زیرمجموعه دپارتمان فیزیک ارائه می شود. متداول ترین گرایش مقطع کارشناسی نجوم، فیزیک نجومی (Astrophysics) است.

مهم ترین نکته برای تحصیل در رشته ی نجوم، این است که در ریاضیات و فیزیک قوی باشید. برای آنکه در این رشته موفق شوید، باید مباحث الکتریسیته و مغناطیسم، فیزیک اتمی و هسته ای، ترمودینامیک، مکانیک آماری و تئوری کوانتومی را به خوبی یاد بگیرید. (برای برخی گرایش های نجوم، زمین شناسی و شیمی هم مطرح هستند.)

دروس مرتبط با علوم کامپیوتری هم بسیار مهم هستند. ابر رایانه ها در سال های اخیر، کمک های بزرگی در پیشبرد نجوم داشته اند و به اخترشناسان کمک کرده اند تا فرایندهای پیچیده را شبیه سازی کنند؛ بنابراین اگر به زمینه های تئوریک نجوم علاقه مند هستید، حتما برای یادگیری علوم کامپیوتری وقت بگذارید.

برای جستجوی دوره های کارشناسی رشته نجوم می توانید به این سایت مراجعه کنید.

همچنین درباره اصطلاحات اپلای، تغییر رشته در اپلای و اینکه چگونه اپلای کنیم بخوانید.

اپلای مقطع کارشناسی ارشد رشته نجوم

دوره های کارشناسی ارشد نجوم، عموما بر پژوهش متمرکز اند. دانشجویان در این دوره ها یاد می گیرند که چطور برای یافتن پاسخ، به مشاهده کهکشان بپردازند و از مفاهیم تئوریک، علوم کاربردی، فیزیک مدل های ریاضی و علوم کامپیوتری برای حل مسائل استفاده کنند. دروس تخصصی این دوره ها عمدتا بر پیدایش و گسترش جهان، منظومه خورشیدی، ماده تاریک و چرخه زندگی ستاره ها و کهکشان ها متمرکز هستند.

برای جستجوی دوره های کارشناسی ارشد نجوم در سراسر دنیا می توانید به این سایت مراجعه کنید.

همچنین درباره اپلای برای ارشد، اپلای برای ارشد مجدد و تاثیر مقاله بر اپلای، با مراجعه به هر لینک اطلاعات کسب کنید.

اپلای مقطع دکتری رشته نجوم

تحصیلات عالی در رشته نجوم، بیش از رشته های دیگر اهمیت دارد. تا ده سال گذشته، فارغ التحصیلین مقطع دکتری تنها می توانستند در دانشگاه ها فعالیت و تدریس کنند؛ اما امروزه مشاغل بسیاری خارج از محیط های آکادمیک برای این افراد فراهم شده است.

تحصیل در مقطع دکتری نجوم حدود 2 الی 4 سال طول خواهد کشید. پژوهش های مرتبط با تز دکتری در این رشته به دو دسته تقسیم می شوند: پروژه های تئوریک و پروژه های مرتبط با مشاهدات.

نظریه پردازها بیشتر بر نوشتن کدهای کامپیوتری و شبیه سازی متمرکز هستند و مشاهده گرها بر جمع آوری و آنالیز دیتا تمرکز می کنند. تزهای تئوریک معمولا کوتاه تر از تزهای مشاهداتی هستند (چرا که دیتاهای مورد نیازشان در آرشیو موجود است).

برای جستجوی دوره های دکترای رشته نجوم می توانید به این سایت مراجعه کنید.

درباره اپلای برای دکتری، اپلای برای دکترای مجدد و اپلای برای پست داک بدانید.

لیست دروس رشته نجوم

نجوم رشته ی بسیار خاصی است؛ چرا که با دروس گسترده ای سروکار دارد. شاید یکی از دلایلی که بسیاری از افراد به این رشته علاقه مند می شوند، همین باشد. متخصصین این رشته از آموخته های خود استفاده می کنند تا سازوکار جهان را کشف کنند. دروس رشته نجوم عمدتا به سه گروه تقسیم می شوند:

دروس مرتبط با علوم پایه

دروس مرتبط با علوم پایه عمدتا شامل فیزیک، ریاضی، آمار، علوم کامپیوتری و محاسباتی، برنامه نویسی، اصول نگارش و غیره می شوند. همانطور که قبلا گفته شد، برای موفقیت در رشته نجوم باید در دروس فیزیک و ریاضی بسیار قوی عمل کنید.

دروس تخصصی مرتبط با نجوم و ستاره شناسی

این دروس بسیار گسترده هستند و بسته به دانشگاه فرق می کنند؛ اما عمدتا شامل دروس زیر می شوند:

  • فیزیک نجومی (astrophysics)
  • شیمی میان ستاره ای (interstellar chemistry)
  • کیهان شناسی (cosmology)
  • اتمسفر اختری (stellar atmospheres)
  • ساختار و تکامل اختر (stellar structure and evolution)
  • آنالیز ارتعاشات (noise analysis)
  • اخترشناسی برون کهکشانی (extragalactic astronomy)
  • تکنیک های رصد (observation techniques)
  • ابزارهای نجوم (instrumentation in astronomy)
  • اسرار کشف نشده ی جهان (Unsolved Mysteries in the Universe)
  • سیاهچاله ها (Black Holes)
  • اخترشناسی مدرن (Modern Astronomy)

دروس مرتبط با روش تحقیق

از دانشجویان رشته نجوم انتظار می رود بتوانند مشکلات و نواقص را شناسایی و بررسی کرده، درحوزه رفع مشکل و راه حل های عملی تحقیق کرده و درنهایت بهترین راه حل را ارائه دهند. این مهارت ها در تمامی مقاطع تحصیلی به دانشجویان آموزش داده می شوند.

همچنین بخوانید: اپلای با مدرک دانشگاه آزاد ، اپلای با معدل پایین

گرایش های رشته نجوم در خارج از کشور

گرایش های رشته نجوم در خارج از کشور

متداول ترین گرایش های رشته نجوم

  • نجوم و اخترشناسی (Astronomy)

یکی از گرایش های علوم پایه است که بر اجرام کیهانی (نظیر منظومه شمسی)، افلاک و اجرام برون کهکشانی متمرکز است.

  • زیست شناسی کهکشانی (Astrobiology)

این رشته احتمال وجود گیاهان و جانداران در سیارات دیگر را مورد مطالعه قرار می‌دهد و بر منشا، تکامل، پراکندگی و آینده ی حیات در جهان متمرکز است. در این رشته از مطالعات تئوریک و شهودی استفاده می شود.

  • فیزیک نجومی (Astrophysics)

به کاربرد فیزیک و علوم مرتبط با آن در شرح پدیده های طبیعی در رشته ی نجوم می پردازد.

  • کیهان شناسی (Cosmology)

دانشجویان این رشته، تاریخ جهان و نحوه گسترش آن را مطالعه می کنند و با اصول و مبانی کاربردی فیزیک در نجوم آشنا می شوند.

  • آمار (Astrostatistics)

این رشته بر آنالیز داده های موجود با استفاده از روش های آماری، استخراج دیتا و محاسبات کامپیوتری متمرکز است.

  • علم داده (Data Science)

این گرایش بر یافتن الگوریتم حاکم بر داده های موجود با استفاده از علوم کامپیوتری و تکنیک های آماری متمرکز است.

  • سیارات خارج از منظومه شمسی (Exoplanets)

گرایشی برای مطالعه منظومه های خارج از منظومه ی ما، مبدا پیدایش و ماهیت آن ها

  • ابزارهای اخترشناسی (Astronomical instrumentation)

علم طراحی و ساخت ابزارهای اندازه گیری و ثبت امواج فضایی و خواص اجرام کیهانی

بهترین گرایش رشته نجوم برای اپلای در خارج از کشور

انتخاب بهترین گرایش تحصیلی، عمدتا به علایق تحصیلی و شغلی شما بستگی دارد. ابتدا لیستی از گرایش ها را براساس علایق خود انتخاب کنید و سپس دانشگاه ها و کشورهای موجود را بررسی کنید تا به انتخابی ایده آل برسید.

همچنین درباره استادی پلن و هزینه تحصیل در خارج از کشور بخوانید.

بورسیه رشته نجوم در خارج از کشور

بورسیه های رشته نجوم، بسته به دانشگاه و کشور مقصد، پیشینه ی تحصیلی شما و گرایشی که برای تحصیل انتخاب می کنید، متفاوت هستند. بسیاری از دانشگاه ها – علاوه بر بورسیه کامل – بودجه ای را به وام های دانشجویی و کمک هزینه های تحصیلی اختصاص می دهند. برای اطلاع دقیق از وضعیت بورسیه و شرایط اخذ آن باید به سایت دانشگاه مراجعه و یا (در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری) با اساتید مکاتبه کنید.

درباره بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور، فاند تحصیلی و پذیرش کاندیشنال بخوانید.

دانشگاه های برتر رشته نجوم در خارج از کشور

اگر برایتان سوال است که چطور دانشگاه انتخاب کنید؟ توصیه می کنیم در اولین قدم وب‌سایت دانشگاه را چک کنید. لیست مقالات چاپ شده هیئت علمی را بررسی کنید. اگر می توانید دانشکده را از نزدیک بررسی کنید، با دانشجویان و اساتید صحبت کنید و درخصوص سیاست های دپارتمان، تجهیزات و غیره سوال کنید.

معیار QS یکی از معتبرترین و مهم ترین نظام های رتبه بندی و طبقه بندی سالانه ی دانشگاه های سراسر دنیا محسوب می شود. این سیستم معیارهایی مانند تحقیق و پژوهش، هیئت علمی، امکانات، اشتغال پذیری، آموزش آنلاین، نوآوری، فراگیری، معیارهای تخصصی و غیره را مورد بررسی قرار داده و هر ساله لیستی از بهترین دانشگاه های سراسر دنیا را ارائه می دهد.

لیست برترین دانشگاه های رشته فیزیک و نجوم

دانشگاهمکانرتبهسایت دانشگاه
دانشگاه MITکمبریج، آمریکا98.9به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه استنفورداستنفورد، آمریکا97.5به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه هارواردکمبریج، آمریکا97.4به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه کمبریجکمبریج، انگلستان96.2به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه آکسفوردآکسفورد، انگلستان95.5به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه برکلی کالیفرنیابرکلی، آمریکا95به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه فناوری کالیفرنیا (کالتک)پاسادنا، آمریکا93.7به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه پرینستونپرینستون، آمریکا92.2به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه صنعتیزوریخ، سوئیس91.8به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه توکیوتوکیو، ژاپن90.3به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه های برتر رشته نجوم در خارج از کشور

اخذ ویزا برای اپلای رشته نجوم در خارج از کشور

به منظور اخذ ویزای تحصیلی لازم است سه مرحله کلی را طی کنید:

  • جستجوی دوره و دانشگاه
  • ثبت درخواست اپلای و دریافت پذیرش
  • مراحل سفارتی و اخذ ویزا

تیم مهاجرتی تراست در هر مرحله همراه شما خواهد بود و شما را راهنمایی کرده تا مدارک تان را به بهترین نحو آماده کنید و شانس بالایی در دریافت ویزای تحصیلی داشته باشید.

به نظر ما وقت طلاست!

برای همین چه در پاسخ به درخواست شما و چه در پیگیری‌ها تلاش‌می‌کنیم سریع‌ترین باشیم.

درباره اینکه ویزای تحصیلی چیست بیشتر بدانید.

اپلای رشته نجوم در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

اینکه تا چه مقطع تحصیلی ادامه دهید، عمدتا به علایق و اهداف شغلی‌تان وابسته است. اگر می خواهید محقق و اخترشناس شوید و به کار با تلسکوپ، آنالیز داده و چاپ مقالات علاقه دارید باید مدرک PhD بگیرید. برای مشاغل دیگر (مانند اپراتور تلسکوپ، ناظر و یا طراح نرم افزار) مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد کفایت می کند.

صرف نظر از مقطع تحصیلی، بیشتر دانشگاه ها شایستگی های زیر را برای پذیرش دانشجو واجب می دانند:

  • نمرات عالی (مخصوصا در ریاضی و فیزیک)
  • پروژه های دانش آموزی و دانشجویی در حوزه نجوم
  • کیفیت تحصیل شما (در چه دانشگاهی درس خوانده اید؟ رتبه بین المللی دانشگاه چقدر بوده؟ زیر نظر چه اساتیدی تحصیل و تحقیق کرده اید؟)
  • مقالات منتشر شده ی شما

در صورت استفاده از شبکه پیام‌رسان تلگرام، همین الان با عضویت در کانال موسسه مهاجرتی تراست با قوانین و شرایط اپلای کانادا به صورت رایگان آشنا شوید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته نجوم در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای دریافت پذیرش رشته نجوم به صورت کلی:

  • انگیزه نامه: علایق خود، تحصیلات اکادمیک، تجربیات کاری مرتبط، اهداف و برنامه هایی که برای تحصیل و پس از آن درنظر گرفته اید را شرح دهید.
  • ترجمه رسمی مدارک تحصیلی و ریز نمرات
  • توصیه نامه از اساتید و مربیان (که درخصوص شخصیت، اخلاق کاری و توانایی های شما برای موفقیت در رشته ی نجوم صحبت می کنند.)
  • هزینه ی ثبت نام
  • مدرک زبان معتبر (حداقل نمره ی قابل قبول را باید در سایت دانشگاه جستجو کنید)
  • لیست مقالات و دستاوردها (برای اپلای مقطع کارشناسی ارشد و دکترا)
  • گواهی تمکن مالی و مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی
بازار کار رشته نجوم در خارج از کشور

بازار کار رشته نجوم در خارج از کشور

اخترشناسی، حرفه ای منعطف با حقوق بالاست. مفاهیمی مانند ساعت زدن، مرخصی محدود و یا سایر قوانین کاری سخت گیرانه در عمده ی مشاغل این رشته مطرح نیستند؛ ارزش اخترشناسان با ساعت کاری تعیین نمی شود، بلکه براساس کیفیت کار (پژوهش، تدریس و مشاغل مرتبط با تعمیر و نگهداری) تعیین می شود.

حوزه کاری رشته نجوم بسیار کوچک است. به طور مثال در آمریکای شمالی تنها حدود 7 هزار نفر در این رشته مشغول به کار هستند (مقایسه کنید با رشته فیزیک که چیزی حدود 40 هزار شاغل دارد). به طور میانگین، حدود 20 درصد از شاغلین بانوان هستند. این میزان در نسل های جوان بالاتر و در نسل های قبل پایین تر است.

بیشتر افرادی که در این حرفه فعالیت می کنند، در دانشگاه ها، آزمایشگاه ها و موسسات مرتبط با اخترشناسی مشغول به کار هستند. منجمانی که به رصد مشغول هستند، با موسسات دولتی و ملی کار می کنند. برخی از منجمان به عنوان مشاور در بخش های خصوصی فعالیت کرده و برخی در موزه ها و رصدخانه های آموزشی فعالیت می کنند.

بیشتر بدانید: کار در خارج از کشور ، کارآموزی در خارج از کشور

متداول ترین عناوین شغلی برای فارغ التحصیلان رشته نجوم

  • اخترشناس
  • دستیار پژوهشی
  • استاد دانشگاه
  • فیزیکدان کیهانی
  • مدرس مدرسه و موسسات آموزشی
  • متخصص سیستم های اطلاعاتی

از آنجا که بازار کار رشته نجوم رقابتی است، توصیه می کنیم مهارت های پژوهشی، نگارش و کامپیوتری خود را قوی کنید و در طی تحصیل به صورت پاره وقت یا داوطلبانه در محیط های آموزشی، موزه ها و سایر موسسات مرتبط کار کنید تا رزومه ی قوی تری داشته باشید.

میانگین درآمد رشته نجوم در خارج

حقوق اخترشناس ها عمدتا بالاست. حقوق پایه این رشته در کشور آمریکا حدودا سالی 45,000 تا 50,000 دلار می باشد. حقوق اساتید دانشگاه در آمریکا هم سالانه حدود 61,000 تا 132,000 دلار (بسته به محل تدریس و سابقه کاری) می باشد.

به طور کلی مشاغل مرتبط با نگهداری و تعمیر تجهیزات، حقوق کمتر و مشاغلی که تحت نظارت دولت ها هستند، حقوق بالاتری دارند.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

در کنارتان هستیم!

کارشناسان و مشاورین باتجربه تراست با تمام روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند و از ابتدا تا انتهای مسیر همراه‌تان خواهد ماند

سوالات متداول

مدارک لازم برای اپلای نجوم و تحصیل در آن چیست؟

مدارک پذیرش شامل مدرک هویتی مانند پاسپورت معتبر و شناسنامه ترجمه شده است. در کنار این موارد، باید مدارکی مانند پایان تحصیلات در مقطع قبلی، مدرک زبان و ترجمه ریز نمرات تحویل دانشگاه شوند. در صورتی که برای مقطع تحصیلات تکمیلی اقدام کنید، نیاز به مدارک اضافی مانند توصیه نامه، انگیزه نامه قوی، رزومه تحصیلی و شغلی و در صورت درخواست دانشگاه نیاز به مقالات علمی دارید.
ممکن است در بعضی از دانشگاه‌ها برای اثبات توانایی ریاضی از شما مدارکی مانند GRE نیز درخواست شود که برای اطلاع از آن می‌توانید شرایط مربوطه را در دانشگاه بررسی کنید.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای رشته نجوم چیست؟

مدرک زبان قابل قبول در دانشگاه‌های خارج از کشور شامل تافل و آیلتس است. در این رشته می‌توان با ارائه مدارک دیگری مانند آزمون کمبریج و PTE نیز پذیرش گرفت. در بسیاری از دانشگاه‌ها اگر شما در مقطع قبلی در دانشگاه انگلیسی زبان یا دبیرستان انگلیسی زبان تحصیل کرده باشید، از ارائه مدارک زبان معاف هستید. همچنین، در شرایط خاص می‌توانید پذیرش مشروط بگیرید و قبل از شروع دوره دانشگاهی مدرک مورد نظر را ارائه دهید.

بهترین دانشگاه‌های جهان برای اپلای رشته نجوم کدام اند؟

دانشگاه‌های آمریکا و کانادا از بهترین مراکز علمی در این رشته به شمار می‌روند. از جمله آن‌ها می‌توان MIT، هاروارد، کمبریج، تورنتو کانادا، بریتیش کلمبیا کانادا و واترلو کانادا را بیان کرد. در کنار این مراکز علمی، دانشگاه زوریخ سوئیس، توکیو ژاپن و آکسفورد نیز از جمله بهترین مراکز علمی در این رشته به شمار می‌روند.

درآمد فارغ التحصیلان رشته نجوم در خارج از کشور چقدر است؟

درآمد فارغ التحصیلان و متخصصان این رشته در خارج از کشور و در آمریکا حدود 50 هزار دلار در سال است. این درآمد در مورد اساتید دانشگاهی در کشورهای مختلف به بیش از 100 هزار دلار در سال نیز می‌رسد. به طور کلی، درآمد در این رشته به صورت مستقیم وابسته به سطح تحصیلات، مهارت‌ها، گرایش انتخاب شده و موقعیت شغلی است که در آن فعالیت می‌کنید. بهترین کار برای ادامه تحصیل در این رشته در خارج از کشور توجه به این نکته است که صنایع نجوم و هوافضا در کشور مورد نظر وجود داشته باشد. در این صورت شما می‌توانید به سرعت مسیر موفقیت را طی کنید.

حوزه‌های تخصصی رشته نجوم شامل کدام موارد است؟

رشته نجوم دارای گرایش‌ها و حوزه‌های تخصصی بسیاری است که می‌توان نجوم و اخترشناسی، زیست شناسی کیهانی، فیزیک نجومی، علم داده و ابزارهای اخترشناسی را نام برد. در این رشته شما می‌توانید در طیف وسیعی از حوزه‌های تحقیقاتی فعالیت کنید. در کل، علوم مربوط به کیهان شناسی و نجوم از جمله پیشرفته‌ترین و جذاب‌ترین علوم به شمار می‌روند و می‌توان گفت، این علوم پایه و اساس سایر بخش‌های تحقیقاتی و صنایع به شمار می‌روند.

نکات مهم برای پذیرش در رشته نجوم چیست؟

رشته نجوم در خارج از کشور دارای رقابت شدیدی است و بهتر است مدارک مورد نظر به دقت و به صورت بی نقص آماده شوند. تمامی مدارک شما باید به صورت ترجمه شده باشند و تحویل دانشگاه شوند. آماده کردن مدارک اضافی دانشگاه مانند انگیزه نامه و اهداف تحصیل از اهمیت بالایی برخوردار است و مدارک آن باید به صورت دقیق تنظیم شوند. همچنین، مدارک هویتی معتبر نیز اهمیت زیادی دارد و برای پذیرش و دریافت ویزا بدون دغدغه بهتر است پاسپورت حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.

آیا امکان دریافت بورسیه تحصیلی در رشته نجوم وجود دارد؟

بورسیه‌های تحصیلی در رشته نجوم نیز مانند سایر رشته‌های دانشگاهی ارائه شده است. این بودجه‌ها هر ساله به دانشگاه‌ها اختصاص داده می‌شوند و شما می‌توانید با ارائه سطح علمی عالی آن را دریافت کنید. بسیاری از بورسیه‌ها بخشی از هزینه‌ها را پوشش می‌دهند اما در صورت ارائه مدارک کافی و سطح علمی مناسب در مقاطع تحصیلات تکمیلی می‌توانید بورسیه‌های فاند کامل را نیز دریافت کنید.
در کنار بورسیه‌های دانشگاهی، کمک هزینه‌های مختلفی از موسسات خارج دانشگاه ارائه شده است که می‌توان جوایز علمی را بیان کرد. این جوایز هر ساله به داوطلبان اعطا می‌شود و ملاک برای دریافت آن معدل و سایر سوابق علمی است.

دروس رشته نجوم شامل کدام موارد است؟

رشته نجوم دارای دروس جذاب و جالبی است که علاقمندان بسیاری بین دانشجویان دارد. دروس علوم پایه در این رشته ثابت است و در کنار آن، دروس تخصصی مانند فیزیک نجومی، کیهان شناسی، ساختار و تکامل اختر و ابزارهای نجوم از جمله اصلی‌ترین دروس این رشته است.
در صورت انتخاب گرایش مورد علاقه در این رشته می‌توانید به صورت تخصصی این حوزه‌های علمی را دنبال کنید. باید گفت، بخش تحقیقاتی این رشته نیز از بهترین و وسیع‌ترین بخش‌های تخصصی بین رشته‌های مختلف به شمار می‌رود.

برای فعالیت در اختر شناسی چه مدرکی لازم است؟

بیشتر ستاره شناسان مدرک دکترای فیزیک یا نجوم دارند؛ اما با مدرک ارشد و یا کارشناسی فیزیک یا نجوم هم می توان استخدام شد (اگر هدفتان تحقیق و پژوهش در این زمینه نباشد).

برای منجم شدن، چه مهارت هایی نیاز است؟

منجم ها معمولا در برنامه نویسی و کار با کامپیوتر مهارت های بالایی دارند؛ به علاوه باید در علوم پایه (مخصوصا فیزیک و ریاضی)، از دانش بالایی برخوردار باشند.

آیا نجوم، رشته ی سختی است؟

رشته ی نجوم چالش های مخصوص به خودش را دارد. نمی توان نجوم را در آزمایشگاه یا محیط های طبیعی مطالعه و بررسی کرد و منجمان عموما بر اساس امواجی که از خارج از جو زمین به ما میرسند، کار می کنند. به همین جهت برای تحصیل و کار در این رشته باید تفکر آنالیزی، منطق و قدرت شهودی خود را تقویت کنید تا بتوانید برای یافتن پاسخ بنیادی ترین سوالات درخصوص کهکشان تلاش کنید.

آیا داشتن مدرک تحصیلی مرتبط، برای کار در حوزه نجوم الزامی است؟

پیدا کردن شغل – بدون مدرک مرتبط – در رشته نجوم، بسیار سخت و چالش برانگیز است. مدرک تحصیلی در رشته ی نجوم، تضمین شغل معتبر و حقوق بالاست.

برای فضانورد شدن چه مدرک تحصیلی لازم است؟

برای آنکه فضانورد شوید، می توانید در رشته های نجوم، فیزیک کیهانی، مهندسی برق (مسئول تجهیزات فضاپیما در حین کاوش) و هوانوردی تحصیل کنید.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

  • Vin

    سلام با مدرک کارشناسی مهندسی کامپیوتر میشه برای کارشناسی ارشد نجوم در دانشگاه کانادا اقدام کرد؟ آیلتسم 7 و سابقه مقام جهانی ورزشی دارم‌.

  • نگین

    سلام من مدرک کارشناسی ادبیات انگلیسی دارم و آیلتسم هم ۷ هست آیا با مدرک ادبیات انگلیسی میشه در کارشناسی ارشد در رشته نجوم در کانادا درس خوند یا باید دوباره در مقطع کارشناسی شروع به تحصیل در رشته نجوم در کانادا کرد؟

    • مشاور موسسه تراست

      با سلام. مهمترین مسئله داشتن الزامات رشته مورد نظر می باشد که دانشگاه با دانشگاه متفاوت می باشد؛ اما بصورت کلی احتمال دریافت پذیرش در این رشته با توجه به این مسئله که رشته کارشناسیتان متفاوت می باشد بسیار دشوار می باشد.

  • Zohreh

    سلام من لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم و نمره آیلتسم هم ۸ هست آیا میشه در مقطع کارشناسی در رشته نجوم در آمریکا درس خواند؟

  • مهدی

    سلام وقت بخیر با لیسانس مهندسی شیمی امکانش هست برای نجوم در دانشگاه های کانادا اپلای کرد؟

    • مشاور موسسه تراست

      با سلام اگر الزامات دانشگاه مد نظر و هدف تحصیلتان توجیه پذیر باشد، بله می‌توان اپلای کرد.

  • Kobramohammadi

    کشور آلمان برای این رشته چطوره
    و اینکه راه رسیدن به سازمان فضایی ناسا چطور هستش

  • Ghazal

    سلام خسته نباشید . مطلب عالی و مفید بود .
    زمان تحصیل در این رشته چند سال است ؟

    • مشاور موسسه تراست

      سلام
      در ایران رشته جداگانه ای تحت عنوان نجوم وجود ندارد. افراد از رشته فیزیک و از طریق گرایش نجوم وارد این حیطه می شوند. مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برای رشته نجوم در کانادا وجود دارد و برای هریک از این مقاطع با داشتن شرایط و مدراک مورد نظر می توانید اپلای کنید.