اپلای علوم تربیتی

اگر به آموزش و انتقال تجربیات و دانش خود به دیگران علاقه مند هستید؛ اگر به موضوعات علمی خاصی عشق می ورزید؛ اگر عاشق کار با کودکان و یا نوجوانان هستید و از بودن در محیط های آموزشی مانند مدارس لذت می برید، رشته ی علوم تربیتی مخصوص شماست. چنانچه به تحصیل و کار در رشته علوم تربیتی در خارج از کشور علاقه مند هستید، با ما در تیم تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن برای تحصیل در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در اختیار شما قرار دهیم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای علوم تربیتی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

معرفی رشته علوم تربیتی

رشته علوم تربیتی، به کشف روش های کسب علم و نحوه ی انتقال آن به دیگران می پردازد و متقاضیان را برای کار در محیط های آموزشی و کلاس درسی آماده می کند. با تحصیل در این رشته با فرایند آموزش، فاکتورهای موثر بر یادگیری (مانند شرایط محیطی، اجتماعی، فرهنگی و روانشناسی) آشنا شده و می آموزید چگونه برنامه ی درسی مناسب و هیجان انگیزی را برای دانش آموزان خود طراحی کنید. با مدرک علوم تربیتی، می توانید معلم یا مربی شوید و یا در زمینه های مرتبط با سیستم آموزشی مشغول به کار شوید. ممکن است در طی تحصیل در این رشته (بسته به نوع دوره ای که در آن شرکت کرده اید)، بر سن خاص یا درسی خاص (مانند ادبیات، ریاضی و یا علوم) متمرکز شوید.

اپلای رشته علوم تربیتی در خارج از کشور

برای تحصیل در رشته ی علوم تربیتی، می توانید برای مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا اپلای کنید. در طی تحصیل در رشته ی علوم تربیتی در خارج از کشور، علاوه بر دروس تئوری، فرصت کسب تجربه ی کاری در محیط های آموزشی را خواهید داشت. با گذراندن این دوره ی عملی، با مباحث آموزشی مدارس و نحوه ی مدیریت کلاس درسی آشنا خواهید شد.

درباره اصطلاحات اپلای، آزادسازی مدرک تحصیلی و لغو تعهد آموزش رایگان با مراجعه به هر لینک بخوانید.

اپلای مقطع کارشناسی علوم تربیتی در خارج از کشور

دوره های کارشناسی علوم تربیتی، طراحی شده اند تا مهارت های تدریس را به دانشجویان آموزش دهند. این دوره ها، مهارت های طراحی برنامه درسی جذاب را در دانشجویان تقویت کرده و موثرترین روش های تدریس را در اختیارشان قرار می دهند. طی این دوره ها اصول ارتباط موثر، آنالیز اطلاعات و سازمان‌دهی گروه های مردی را یاد می گیرید. برای جستجوی دوره های کارشناسی علوم تربیتی به این صفحه مراجعه کنید.

همچنین درباره اپلای با معدل پایین و اینکه چگونه اپلای کنیم بخوانید.

اپلای مقطع کارشناسی ارشد علوم تربیتی در خارج از کشور

کارشناسی ارشد علوم تربیتی (M.Ed.)، معمولا بر گرایش، دروس تخصصی یا مقطع تحصیلی خاصی متمرکز است. با تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد علوم تربیتی، با دانش روز و نحوه ی به کارگیری آن در محیط های آموزشی آشنا می شوید. برای جستجوی دوره های کارشناسی ارشد علوم تربیتی می توانید به این صفحه مراجعه کنید.

درباره اپلای برای ارشد و اپلای برای ارشد مجدد بیشتر بخوانید.

اپلای مقطع دکترای علوم تربیتی در خارج از کشور

دوره های دکترای علوم تربیتی تحت سه عنوان Doctor of Philosophy in Education (Ph.D) ،Doctor of Education (Ed.D) و Doctor in Education (D.Ed.) ارائه می شوند. تمامی این دوره ها بر تحقیقات آکادمیک، عملی و بالینی متمرکز هستند. فارغ التحصیلین مقطع دکترای علوم تربیتی عموما به عنوان استاد دانشگاه فعالیت می کنند و یا در مقام های مدیریتی مشغول به کار می شوند.

برای جستجوی دوره های دکترای علوم تربیتی در سال 2021 می توانید به این صفحه مراجعه کنید.

همچنین اطلاعات بیشتری درباره اپلای برای دکتری، اپلای برای دکترای مجدد و تغییر رشته در اپلای، با مراجعه به هر لینک کسب کنید.

ادامه تحصیل رشته علوم تربیتی در خارج از کشور

هر کجای دنیا که باشید، علوم تربیتی به عنوان یکی از اصلی ترین مشاغل در جوامع امروزی شناخته می شود و معلم ها جزو شریف ترین و محترم ترین اعضای جامعه هستند.

از دانشجویان رشته ی علوم تربیتی توقع می رود تا کار با جدیدترین تکنولوژی ها را یاد گرفته و بر نحوه ی انتقال دانش به نسل آینده متمرکز باشند. به همین دلیل دوره های علوم تربیتی بر اصول تئوریک و عملی تدریس تاکید می کنند.

به طور کلی رشته هایی که با تعلیم و تربیت نسل آینده سروکار دارند، در کشورهای پیشرفته مانند کانادا، جز ارزشمند ترین رشته ها محسوب می شوند. تحصیل در این رشته، آینده شغلی شما را تضمین کرده و فرصت کار در محیط ایده آل و ایمن را برایتان به ارمغان می آورد.

درباره تحصیل در کانادا و بهترین شهرهای کانادا برای تحصیل بخوانید.

ادامه تحصیل رشته علوم تربیتی در خارج از کشور

دروس رشته علوم تربیتی در خارج از کشور

لیست دروس رشته علوم تربیتی بسته به نیازها و ارزش های کشور مقصد، متفاوت است؛ اما این دوره ها عمدتا بر دروس زیر متمرکز هستند:

  • تکنولوژی های تدریس
  • روش های ارزیابی تحصیلی
  • استراتژی های آموزشی
  • تاریخ تعلیم و آموزش
  • تفاوت های فرهنگی و چند فرهنگ گرایی
  • پیشرفت های بشری
  • اصول ارتباطی
  • روانشناسی آموزشی
  • تئوری های آموزشی

به علاوه در تمامی دوره ها (مخصوصا در دوره های کارشناسی علوم تربیتی)، دوره های کار عملی در مدارس محلی در نظر گرفته می شود.

گرایش های رشته علوم تربیتی در خارج از کشور

بیشتر دوره های علوم تربیتی به صورت عمومی ارائه می شوند و بر گرایش خاصی متمرکز نیستند. این دوره ها به دانشجویان اجازه می دهند تا موقعیت های شغلی گوناگون را تجربه کرده و بسته به علایق خود انتخاب کنند. به علاوه ممکن است بر اساس جامعه هدف طراحی شده باشند و بر تدریس در مقطع خاصی (مانند دبستان یا دبیرستان) متمرکز شود.

علاوه بر دوره های جنرال علوم تربیتی، ممکن است با گرایش های زیر هم مواجه شوید:

  • گرایش مشاوره در مدرسه

با تحصیل در این گرایش می آموزید که چطور به دانش آموزان کمک کنید تا مسیر زندگی خود را تعیین و دنبال کنند، براساس اهداف و وضعیت مالی، کالج و دانشگاه انتخاب کنند. به علاوه برای شرایط خاص (مانند زمانی که دانش آموزان ضربه روحی می خورند یا مشکلات خانوادگی دارند) نیز آماده خواهید شد. در کشورهای پیشرفته، مشاورین مدرسه نقشی بسیار مهم و اساسی دارند و هرچه مدرسه ای از این لحاظ قوی تر عمل کند، جایگاه اجتماعی بالاتری خواهد داشت.

  • رهبری تحصیلی

تمامی موسسات آموزشی به مدیرانی آموزش دیده و شایسته احتیاج دارند تا موسسه را در جهت بهبود عملکردی هدایت کنند. فارغ التحصیلین این رشته می توانند به عنوان مدیر، دستیار مدیر، سرپرست، ناظم و غیره مشغول به کار شوند. این گرایش معمولا در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می شود.

  • آموزش های خاص

فارغ التحصیلین این رشته با دانش آموزان دارای معلولیت های ذهنی و جسمی کار می کنند و در طی تحصیل با مبانی و اصول کار با این دانش آموزان آشنا می شوند و یاد می گیرند چطور محیط آموزشی را برای این افراد آماده و فرایند آموزش را برایشان تسهیل کنند.

  • تکنولوژی آموزشی

امروزه تکنولوژی با همه جنبه های زندگی تلفیق شده و جزء جدایی ناپذیری از زندگی محسوب می شود. تحصیل در گرایش تکنولوژی های آموزشی، دانش پایه ای استفاده از تکنولوژی های موجود برای پیشبرد اهداف تحصیلی را به شما آموزش می دهد. با گسترش ویروس کرونا در سراسر دنیا، این گرایش بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است.

  • روانشناسی تحصیلی

اگر علاوه بر علوم تربیتی، به رشته ی روانشناسی هم علاقه دارید، گرایش روانشناسی تحصیلی مناسب شماست. این رشته، به بررسی نحوه ی کارکرد مغز و روان در فرایند آموزش می پردازد و بر افزایش توانایی یادگیری دانش آموزان متمرکز است.

  • تعلیم و تربیت

چنانچه علاقه دارید در پشت صحنه فعالیت کنید و مستقیما مشغول به تدریس نباشید، این گرایش مختص شما طراحی شده است. این گرایش بر مسائل سیستماتیک، روش های تدریس و مباحث بنیادین حوزه ی آموزشی متمرکز است. فارغ التحصیلین این رشته به استاندارد سازی سیستم امتحانی، آزمون های ملی و غیره مشغول هستند. خوب است بدانید که حقوق شاغلین این گرایش، نسبت به سایر گرایش ها و مشاغل مرتبط با علوم تربیتی بالاتر است.

  • آموزش بزرگسالان

اگر علاقه دارید که به جای کار با کودکان، با بزرگسالان کار کنید، این گرایش مناسب شماست.

بهترین گرایش رشته علوم تربیتی برای اپلای در خارج از کشور

گرایش های رشته ی علوم تربیتی بر اساس علایق و بازار کاری متفاوت ایجاد شده اند و به طور کلی عنوان “بهترین گرایش” در میان آنها مطرح نیست. از آنجا که این گرایش ها بر اساس نیازهای ابتدایی جوامع به وجود آمده اند، همواره در کشورهای پیشرفته ای مانند کانادا، بازار کار تضمین شده ای دارند. توصیه می کنیم گرایش خود را بر اساس علایق خود تعیین کنید. تا هم در زمان تحصیل و هم در زمان کار، از موقعیت خود رضایت داشته باشید.

همچنین در صورت علاقه مندی به تحصیل در کانادا، درباره مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا و دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در کانادا با مراجعه به هر لینک اطلاعات کاملی کسب کنید.

بورسیه رشته علوم تربیتی در خارج از کشور

از آنجا که فارغ التحصیلین رشته ی علوم تربیتی جزء نیازهای اجتماعی هر جامعه ای هستند، تقریبا تمامی کشورهای دنیا برای دانشجویان این رشته اسکالرشیپ و وام های دانشجویی بسیاری در نظر می گیرند تا در تربیت معلمین آینده خود کوتاهی نکرده باشند. اسکالرشیپ های رشته ی علوم تربیتی به صورت استانی، کشوری، دانشگاهی و بین المللی ارائه می شوند. برای جستجوی بورسیه های تحصیلی رشته علوم تربیتی در کشورهای مختلف می توانید به این صفحه مراجعه کنید.

همچنین بخوانید: بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور ، فاند تحصیلی

بورسیه رشته علوم تربیتی در خارج از کشور

دانشگاه های برتر رشته علوم تربیتی در خارج از کشور

معیار QS یکی از معتبرترین و مهم ترین نظام های رتبه بندی و طبقه بندیِ سالانه ی دانشگاه های سراسر دنیا محسوب می شود. این سیستم معیارهایی مانند تحقیق و پژوهش، هیئت علمی، امکانات، اشتغال پذیری، آموزش آنلاین، نوآوری، فراگیری، معیارهای تخصصی و غیره را مورد بررسی قرار داده و هر ساله لیستی از بهترین دانشگاه های سراسر دنیا را ارائه می دهد. جدول زیر لیست برترین دانشگاه های رشته های علوم تربیتی در سال 2021 را نشان می دهد:

نام دانشگاهمکانرتبهسایت دانشگاه
کالج دانشگاهی لندنلندن، انگلستان95.9به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه هارواردکمبریج، آمریکا90.5به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه استنفوردکالیفرنیا، آمریکا90.5به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه آکسفوردآکسفورد، انگلستان88.6به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه تورنتوتورنتو، کانادا88.4به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه کمبریجکمبریج، انگلستان87.7به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه هنگ کنگهنگ کنگ، هنگ کنگ86.1به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه برکلی کالیفرنیابرکلی، آمریکا84.6به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه بریتیش کلمبیاونکوور، کانادا84.5به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه کلمبیانیویورک، آمریکا84.2به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلسلس آنجلس، آمریکا83.7به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه مانشملبورن، استرالیا83.1به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه ملبورنملبورن، استرالیا83.1به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه ویسکانسین-مدیسنمدیسون، آمریکا82.9به این لینک مراجعه کنید
دانشگاه میشیگانان آربر، آمریکا82.1به این لینک مراجعه کنید

بیشتر بخوانید: تحصیل کارشناسی در کانادا ، کارشناسی ارشد در کانادا ، تحصیل دکتری در کانادا ، بورسیه تحصیلی کانادا

اخذ ویزا برای اپلای رشته علوم تربیتی در خارج از کشور

به منظور اخذ ویزای تحصیلی لازم است سه مرحله کلی را طی کنید:

  • جستجوی دوره و دانشگاه
  • ثبت درخواست اپلای و دریافت پذیرش
  • مراحل سفارتی و اخذ ویزا

تیم مهاجرتی تراست در هر مرحله همراه شما خواهد بود و شما را راهنمایی کرده تا مدارک‌تان را به بهترین نحو آماده کنید و شانس بالایی در دریافت ویزای تحصیلی داشته باشید.

درباره ویزای تحصیلی کانادا بخوانید.

اپلای رشته علوم تربیتی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

برای اپلای در رشته ی علوم تربیتی، پس از انتخاب کشور و دانشگاه مقصد، به سایت دانشگاه مراجعه کنید و اطلاعات درج شده در سایت را به دقت مطالعه کنید تا از فرصت های پذیرش، اطلاعات تکمیلی دوره ها، مدارک لازم، فرم های ثبت نامی و غیره مطلع شوید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته علوم تربیتی در خارج از کشور

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته علوم تربیتی عموما شامل موارد زیر است:

  • مدارک تحصیلی، ریز نمرات و ترجمه ی رسمی آنها
  • اسکن و ترجمه مدارک شخصی (بسته به درخواست دانشگاه)
  • هزینه ی ثبت نام (ادمیشن فی)
  • مشخصات فردی، مشخصات والدین، آدرس محل زندگی و غیره (برای پر کردن فرم های ثبت نام)
  • رزومه شغلی و تحصیلی
  • مدرک رسمی زبان (معمولا IELTS یا TOEFEL – حداقل نمره ی قابل قبول به دانشگاه بستگی دارد.)
  • انگیزه نامه: علایق خود، تحصیلات آکادمیک، تجربیات کاری مرتبط، اهداف و برنامه هایی که برای تحصیل و پس از آن در نظر گرفته اید را شرح دهید.
  • دو یا سه توصیه نامه از اساتید مطرح
  • لیست مقالات و دستاوردها (برای اپلای مقطع کارشناسی ارشد و دکترا)
  • گواهی تمکن مالی

درباره مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در کانادا، اپلای بدون مدرک زبان و تمکن مالی ویزای کانادا بخوانید.

بازار کار رشته علوم تربیتی در خارج از کشور

به طور کلی، ده کشور زیر بیشترین میزان حقوق را به معلمان اختصاص می دهند:

  • سوئیس
  • لوکزامبورگ
  • کانادا
  • آلمان
  • هلند
  • استرالیا
  • آمریکا
  • ایرلند
  • دانمارک
  • اتریش

درباره درآمد در کانادا و کار پس از تحصیل در کانادا بخوانید.

بازار کار رشته علوم تربیتی در خارج از کشور

میانگین درآمد رشته علوم تربیتی در خارج از کشور

اطلاعات تکمیلی و میزان حقوق معلمان در کشور های مختلف را می توانید در جدول زیر مشاهده کنید (در نظر داشته باشید که ارقام ذکر شده مربوط به معلمان دبستان که دارای مدرک علوم تربیتی هستند می باشد و معلم های فعال در مقاطع تحصیلی بالاتر حقوق بالاتری دریافت می کنند):

کشورمیانگین حقوق (سالانه)
کاناداحقوق پایه: $36,269 (CAD)
میانگین حقوق: $36,269 (CAD)
بالاترین نرخ حقوق: $58,673 (CAD)
اتریشحقوق پایه: € 25.093
میانگین حقوق: € 33.579
بالاترین نرخ حقوق: € 40.593
استرالیاحقوق پایه: € 40.593 (AUD)
میانگین حقوق: $56,175 (AUD)
بالاترین نرخ حقوق: $68,060 (AUD)
چینحقوق پایه: ¥88,093
میانگین حقوق: ¥116,558
بالاترین نرخ حقوق: ¥142,507
دانمارکحقوق پایه: 223.911 kr
میانگین حقوق: 299.717 kr
بالاترین نرخ حقوق: 362.219 kr
فرانسهحقوق پایه: 22 261 €
میانگین حقوق: 29 789 €
بالاترین نرخ حقوق: 36 012 €
آمریکاحقوق پایه: $32,797
میانگین حقوق: $32,797
بالاترین نرخ حقوق: $53,055
فنلاندحقوق پایه: 23 340 €
میانگین حقوق: 31 271 €
بالاترین نرخ حقوق: 37 757 €
آلمانحقوق پایه: 25.111 €
میانگین حقوق: 33.583 €
بالاترین نرخ حقوق: 40.621 €
انگلستانحقوق پایه: £18,751
میانگین حقوق: £25,077
بالاترین نرخ حقوق: £25,077
سوئیسحقوق پایه: CHF 35’225
میانگین حقوق: CHF 47’241
بالاترین نرخ حقوق: CHF 56’983
سوئدحقوق پایه: 243 151 kr
میانگین حقوق: 265 300 kr
بالاترین نرخ حقوق: 320 720 kr
نروژحقوق پایه: 285 543 kr
میانگین حقوق: 384 554 kr
بالاترین نرخ حقوق: 465 155 kr
هلندحقوق پایه: € 25.003
میانگین حقوق: € 33.459
بالاترین نرخ حقوق: € 40.448
معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه وکلای با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

حقوق چه کسی در خارج از کشور زیادتر است؟ معلم یا مشاور مدرسه؟

حداقل مدرک لازم برای تدریس در مقاطع دبستان و راهنمایی در بیشتر کشورهای دنیا، مدرک کارشناسی می باشد، اما مشاوران تحصیلی باید مدرک کارشناسی ارشد داشته باشند؛ به همین دلیل حقوق مشاوران تحصیلی در مقاطع پایه ای از حقوق معلمان بیشتر است. اما در مقاطع بالاتر (دبیرستان و کالج)، داشتن مدرک کارشناسی ارشد برای معلمان اجباری بوده و معمولا حقوق معلمان از حقوق مشاوران بیشتر است.

آیا تحصیل در رشته علوم تربیتی در خارج از کشور سخت است؟

دوره های علوم تربیتی طراحی شده اند تا به علاقه مندان کمک کنند معلمان دلسوز و موثری شده، گرایش و تخصص خاصی را انتخاب کرده و تجربیات کاری بسیاری به دست آورند. از آنجا که این دوره ها صرفا بر تئوری های آموزشی و کار عملی متمرکز هستند، تحصیل در این رشته نسبتا آسان است.

با مدرک علوم تربیتی در چه مشاغلی در خارج از کشور می توان کار کرد؟

بیشتر فارغ التحصیلین رشته علوم تربیتی، به تدریس مشغول می شوند. اما با داشتن مدرک علوم تربیتی می توانید بسته به علایق و اهداف خود در حوزه های زیر نیز مشغول به کار شوید (درنظر داشته باشید که برای فعالیت در این حوزه ها، لازم است سابقه کاری و یا certificate معتبر و مرتبط داشته باشید):
– فعالیت در سیستم اجرایی و مدیریت مدرسه
– روانشناس تحصیلی
– تدریس به دانش آموزان استثنایی
– مشاور تحصیلی
– برنامه ریز خط مشی مدرسه
– مسئول طراحی آزمون
– مدیر کمپ های تابستانی
– محقق
– نویسنده کتب درسی
– خبرنگار
– پرستار بچه
– مسئول موزه/ تور لیدر

برای تدریس در خارج از کشور، مدرک کارشناسی کفایت می کند یا باید مدرک دانشگاهی بالاتر داشت؟

برای تحصیل در مقطع ابتدایی، داشتن مدرک کارشناسی کفایت می کند. اما داشتن مدرک کارشناسی ارشد باعث افزایش حقوق می شود. اما برای تدریس در مقاطع دبیرستان و کالج، مدرک کارشناسی ارشد الزامی است.

برای پذیرش در رشته علوم تربیتی چه مدارکی مورد نیاز است؟

مدارک اپلای معمولا در کشورهای مختلف یکسان است. این مدارک شامل مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ترجمه ریز نمرات و مدرک زبان خواهد بود. البته، انگیزه نامه، مدارک هویتی و رزومه نیز برای اپلای و پذیرش مورد نیاز است. متناسب با مقطع تحصیلی شما باید توصیه نامه دانشگاهی را نیز آماده کنید و در کنار آن، بهتر است برای مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری سوابق علمی درخشان مانند مقالات علمی نیز ارائه شوند.

مدرک زبان لازم برای پذیرش تحصیلی در رشته علوم تربیتی چیست؟

مدرک زبان از جمله اصلی‌ترین مدارکی است که شما می‌توانید براساس نمرات آزمون‌های مختلف اقدام کنید. در کشورهای پیشرفته‌ای مانند کانادا می‌توان با استفاده از آزمون‌های مختلف مانند آیلتس یا حتی تافل پذیرش گرفت. در سایر کشورها نیز قبل از اپلای بهتر است شرایط مورد نظر را در وب سایت دانشگاه بررسی کنید.

درآمد رشته علوم تربیتی پس از فارغ التحصیلی چقدر است؟

رشته علوم تربیتی در کشورهای مختلف تقاضای بالایی دارد و فارغ التحصیلان با سطح سواد مناسب می‌توانند به سرعت جذب بازار کار شوند. برای نمونه درآمد این رشته در کشور کانادا بین 35 هزار دلار تا 60 هزار دلار کانادا در سال متغیر است و حقوق پایه آن نیز 35 هزار دلار برآورد شده است. در سایر کشورها مانند اتریش یا حتی استرالیا نیز میانگین حقوق حدود 30 تا 35 هزار دلار در سال بیان شده است.

بیشترین تقاضا در مورد رشته علوم تربیتی و گرایش‌های آن در کدام کشور است؟

کشورهای پیشرفته تمرکز زیادی روی این رشته دارند چرا که این رشته یکی از اساسی‌ترین رشته‌ها در نظام آموزشی به حساب می‌آید. از جمله کشورهایی که رشته علوم تربیتی در آن تقاضای بالایی دارد می‌توان به سوئیس، کانادا، آلمان، هلند و استرالیا اشاره کرد. باید اشاره کرد که دانشگاه‌های برتر در حوزه علوم تربیتی نیز شامل کالج دانشگاهی لندن، دانشگاه بریتیش کلمبیا، دانشگاه تورنتو، دانشگاه هاروارد، دانشگاه استنفورد و آکسفورد هستند.

گرایش‌های رشته علوم تربیتی کدام‌ها هستند؟

براساس علاقه شما می‌توانید گرایش‌های مختلف این رشته را انتخاب کنید و در آن تحصیل خود را ادامه دهید. این گرایش‌ها شامل مشاوره مدرسه، رهبری تحصیلی، آموزش‌های خاص، فناوری آموزش، روانشناسی تحصیلی، تعلیم و تربیت و آموزش بزرگسالان هستند.

آیا برای تدریس در خارج از کشور، فقط مدرک علوم تربیتی قابل قبول است؟

خیر. با داشتن مدرک روانشناسی، جامعه شناسی، تاریخ و غیره نیز می‌توانید به تدریس مشغول شوید. به علاوه برای تدریس در حوزه‌های تخصصی تر(مانند جبر و ریاضیات، زبان انگلیسی، هنر و غیره)، باید مدرک تحصیلی همان رشته را داشته باشید.

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

  • آتنا

    سلام ببخشید من در حال حاضر در حال خوندن ارشد مستقیم( بدون کنکور از طریق استعداد درخشان) هستم میخواستم بدونم داشتن پایاننامه در کارشناسی و همینطور استعداد درخشان بود برای من مزیت محسوب میشه؟
    هم کارشناسی و هم ارشد هم علوم تربیتی رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان هستم
    و اینکه چطور میتونم برای پذیرش فول فاند اقدام کنم؟
    همینطور دو مقاله پژوهشی هم دارم

    • مشاور موسسه تراست

      بله باعث تقویت رزومه خواهد شد.
      برای پذیرش رزومه و شرایطتون باید بررسی بشه. برای بررسی شرایط میتونید با کارشناسان موسسه مشاوره بگیرید.

  • آتنا

    سلام ببخشید من در حال حاضر در حال خوندن ارشد مستقیم( بدون کنکور از طریق استعداد درخشان) هستم میخواستم بدونم داشتن پایاننامه در کارشناسی و همینطور استعداد درخشان بود برای من مزیت محسوب میشه؟
    هم کارشناسی و هم ارشد هم علوم تربیتی رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان هستم
    و اینکه چطور میتونم برای پذیرش فول فاند اقدام کنم؟

  • سین.ج

    سلام ممنون از اطلاعات خوبتون.من لیسانس علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی دارم.24 سالمه و متاهل هستم.کارمند رسمی آموزش و پرورش هستم با دو سال سابقه تجربی.میخوام واسه ارشد اقدام به مهاجرت تحصیلی کانادا داشته باشم.الان سوالم اینه که واسه ارشد باید حتما رشته علوم تربیتی بخونم یا یه رشته دیگه مثل روانشناسی هم میشه؟
    و اینکه بعد از ارشد میتونم به عنوان معلم مشغول به کار بشم دوباره؟
    مقاله هم دارم.
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

    • مشاور موسسه تراست

      با سلام. مهمترین مسئله برای پذیرش تحصیلی دارا بودن الزامات دانشگاه و رشته می باشد که بایستی دارا باشید تا بتوانید اقدام کنید. بعد از تحصیل نیز به شما مجوز کار می دهند که میتوانید با جست و جو کار مورد نظرتان را پیدا کرده.

  • San

    با سلام آیا کشور کره جنوبی رشته علوم تربیتی رو هم بورسیه میکنه؟

  • San

    آیا موسسه شما در زمینه بورسیه کره جنوبی هم فعالیت میکنه؟

  • زر

    آموزش ابتدایی زیر شاخه علوم تربیتی است، آیا دانشگاهایی که مدرک علوم تربیتی میخوان زیر شاخه هاشم قبول میکنن؟

  • زر

    سلام ممنونم از اطلاعات مفیدتون
    یه سوال داشتم، من دانشجوی سال آخر آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان هستم. الان میخوام برای ارشد آماده بشم، با کدوم یکی از زیر شاخه های علوم تربیتی میتونم در کانادا کار کنم و دکتری ادامه بدم؟

  • حاجی پور

    ممنون از شما که در مورد علوم تربیتی اطلاعات دادی.

  • مهدیه

    عالی بووود خیلی دنبال مطلب مفید و آیدیت شده برای رشته علوم تربیتی می گشتم که امسال شما اولین موسسه و سایتی بودین که تو اینترنت مطالب به روز شده این رشته رو گذاشتین تو سال1401

  • زهرا

    باسلام
    زهرا هستم۳۰سالمه فوق لیسانس رشته الهیات از دانشگاه های دولتی با معدل ۱۸.۴۷دارم دارای دو مقاله علمی پژوهشی ویک مقاله که در خارج از کشور چاپ شده الان هم به عنوان مربی تربیتی در مدرسه کار میکنم میخاستم برای مقطع دکتری در یکی از دانشگاه های معتبر خارج از کشور درخواست بدم مدنظر خودم کشور انگلستان و آلمان هست زبان انگلیسی هم درحال یادگیری هستم یک پسر چهارساله هم دارم اما نمیدانم از کجا شروع کنم وآیا اصلا شانسی برای پذیرش دارم یا نه؟بهترین دانشگاه برای این رشته کجا ست؟و وضع مالی زیادی خوب نیست،دنبال یک دانشگاه تقریباً رایگان هستم.لطف راهنمایی کنید… ممنونم…