اپلای گرافیک

اپلای گرافیک

رشته گرافیک که از مهم ترین رشته های هنر به شمار می رود، گرایش های مختلفی دارد اما به صورت کلی به دو دسته گرافیک دستی و گرافیک رایانه ای تقسیم می شود. به دلیل اهمیت این رشته و همچنین تفاوت آن به دلایل فرهنگی در کشورهای مختلف، بسیاری از افراد برای تحصیل در این رشته برای دانشگاه های خارج از کشور اپلای می کنند.

در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته گرافیک در اختیار شما قرار دهیم.

لینک های مفید!

مراحل اپلای گرافیک

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

درباره رشته گرافیک

رشته گرافیک به صورت نقاشی، تصاویر یا طرح های بصری روی برخی اجسام مانند دیوار، بوم، صفحه نمایش، کاغذ و یا دیگر قسمت ها به منظور تبلیغات برای مردم، سرگرمی و تصویر سازی استفاده می شود. تصاویر گرافیکی که فرد با کامپیوتر به تولید آن ها می پردازد، گرافیک کامپیوتری نام دارد. عکس، نقاشی، اعداد، نمادها، طرح های هندسی، نقاشی های مهندسی و تایپوگرافی، مهم ترین بخش های این رشته به شمار می روند. گرافیک یا می تواند کاربردی باشد و یا استفاده هنری داشته باشد. جهان امروز جای خود را به دنیای دیجیتال داده است و گرافیست ها نقش بسیار بزرگی در تغییر و تحول ارتباطات به وجود آورده اند. گرافیست ها در ارتباطات بین یک شرکت تجاری و مشتریان نقش کلیدی دارند، چرا که استفاده از رنگ های جالب توجه، بروشورهای خلاقانه و به کارگیری هنر گرافیک در مجلات و وب سایت ها مشتریان را به خود جلب می کند. با فراگیر شدن ارتباطات اینترنتی و فضای اجتماعی نقش گرافیست ها نیز پررنگ تر شده است تا بتوانند از طریق خدمات آنلاین و تبلیغات، به فروش محصولات کمک کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این رشته می توانید بر روی این لینک کلیک کنید.

همچنین درباره تحصیل در خارج از کشور و رشته هنر در کانادا بخوانید.

اپلای رشته گرافیک در خارج از کشور

رشته گرافیک مطالعه چگونگی انتقال اطلاعات از طریق محتوای بصری است و شما به عنوان یک دانشجوی گرافیک در می یابید که چگونه از طریق رسانه های مختلف طراحی مانند تصویرسازی، تایپوگرافی، عکاسی و دیگر بخش های مختلف برای برقراری پیام ها استفاده کنید. مطالعه گرافیک در خارج از کشور فرصت مناسبی برای کشف راه های مناسب برای تحصیل در بهترین دانشگاه های کشورهای خارجی و به کارگیری استعدادها و توانایی های فردی است. از آن جایی که ویژگی های به کار گرفته در آموزش رشته ای مانند گرافیک همواره در حال تغییر است، آشنایی با زمینه های فرهنگی دیگر کشورها و تحصیل در خارج از کشور فرد را برای رویارویی با انواع مختلف روش ها و متدهای گرافیک آماده می کند. راه های زیادی برای مطالعه طراحی گرافیک وجود دارد. برخی از دانشگاه ها دوره های کوتاه و فشرده طراحی گرافیک را ارائه می دهند که به طور معمول حدود سه ماه مطالعه تمام وقت نیاز دارند. این ها معمولاً به هیچ تجربه قبلی نیاز ندارد و درک اساسی از این زمینه را در اختیار شما قرار خواهند داد.

محبوب ترین برنامه گرافیک مقطع کارشناسی است و افراد با اتمام این مقطع می توانند وارد بازار کار شوند. به طور متوسط تکمیل تحصیل رشته گرافیک در مقطع کارشناسی بسته به دانشگاه مورد نظرتان ۳ یا ۴ سال به طول می انجامد و بعد از آن فرد طی ۱ یا ۲ سال کارشناسی ارشد را کامل می کند. مقطع دکتری نیز به طور متوسط ۵ سال در نظر گرفته شده است. برنامه های گرافیک در بیشتر دانشگاه های خارج از کشور به شدت وابسته به انجام کارهای عملی است و به همین علت دانشگاه ها کارگاه ها، سخنرانی ها و سمینارهای مختلفی را برای آموزش در این رشته در اختیارتان خواهند گذاشت. ارزیابی شما از طریق نمونه کارهای گرافیکی، گزارش ها و ارائه ارزیابی ها است. نظریه طراحی گرافیک، تایپوگرافی، تصویرسازی، عکاسی، اصول ارتباط تصویری و تاثیرات فرهنگی، تاریخی و معاصر بر گرافیک، اصلی ترین دروس مطالعاتی این رشته است. طبق تحقیقات صورت گرفته کشورهای قبرس، کانادا، استرالیا، لبنان و ایرلند بهترین کشورهای جهان برای تحصیل در رشته گرافیک هستند.

درباره تحصیل در کانادا، مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا و اینکه چگونه اپلای کنیم بدانید.

ادامه تحصیل رشته گرافیک در خارج از کشور

 اگر چه بسیاری از هنرمندان به صورت تجربی به یادگیری دروس هنری مانند گرافیک می پردازند، برخی دیگر ترجیح می دهند که تحصیلات آکادمیک داشته باشند که بتوانند به جز دروس عملی به صورت تئوری نیز با این هنر آشنا شوند. آنچه برای تحصیل در رشته گرافیک اهمیت دارد این است که بسیاری از موسسات یا سایت های آموزشی برنامه های آنلاین رشته گرافیک را به صورت چند ماه در نظر گرفته اند در قسمت زیر به مهم ترین این برنامه ها اشاره می شود:

نام دورهتوضیحاتنکات کلیدی این دورهمدت آموزش
Coursera   گرافیک به صورت آنلاینگواهی گرافیک توسط Cal Arts (موسسه هنر کالیفرنیا) مهارت های مورد نیاز برای یک گرافیست را آموزش می دهد و آموزش های مبتدی و پیشرفته در زمینه گرافیک را در برنامه آموزشی خود قرار داده است. این برنامه که روی هم رفته شامل ۵ دوره است از اصول مقدماتی مانند طراحی گرافیک، تایپوگرافی، تاریخچه گرافیک گرفته تا در نهایت انجام پروژه را شامل می شود. تمامی دوره ها شامل سخنرانی های ویدئویی، تکالیف و انجام پروژه های عملی هستند. تمام دوره ها توسط اعضای هیئت علمی شناخته شده است و بیش از ۷۰ برنامه جامع در هنرهای بصری، نمایشی، رسانه ای و ادبی را ارائه می دهد.  درک فرایند طراحی در گرافیک از ایجاد طرح تا مرحله به اجرا در آوردن / یادگیری تصویرسازی و تایپوگرافی/ ارائه تکلیفات و پروژه های عملی در پایان هر هفته۵ الی ۶ ماه – ۴ ساعت در هفته
Udemy یادگیری گرافیکاین دوره جامع برای علاقه مندان به رشته گرافیک است که چه به صورت تمام وقت و چه به صورت پاره وقت می خواهند آن را یاد بگیرند. این دروه برای افرادی است که می خواهند مهارت های گرافیکی را به صورت تکنیکی و کاربردی آموزش ببینند. موضوعات و پروژه های متنوع از جمله عکس، چیدمان مجله، برندسازی و پروژه های طراحی لوگو موضوعاتی هستند که در این دوره آموزش داده می شوند. دانشجویان همچنین با اصول اولیه فوتوشاپ، ایندیزاین و ایلاستریتور که از مهم ترین ابزارهای رشته گرافیک به شمار می روند آشنا می شوند.یادیگری ابزارها و قابلیت های نرم افزارهای مرتبط با گرافیک مانند فوتوشاپ/ یادگیری طراحی برند/ یادگیری اصول و تکنیک های گرافیک / دسترسی به بیش از 15 ساعت محتوای تصویری با 20 منبع قابل دانلودگذراندن حداقل ۱۵ ساعت ویدئو آموزشی
آشنایی با اصول اولیه گرافیک توسط دانشگاه کلرادو بولدراین دوره که به صورت تخصصی توسط دانشگاه کلرادو بولدر ارائه می شود به بررسی اصول اولیه گرافیک، نظریه رنگ، تصاویر، طراحی در انتشارات و ایجاد چیدمان های گرافیکی و موثر می پردازد. پس از اتمام این دوره دانشجویان گرافیک قادر خواهند بود تا به طور مستقل پروژه های خلاقانه ای مانند کارت ویزیت، بروشور، تبلیغات برای وب سایت ها و شرکت ها را انجام دهند. تمامی دوره ها و فیلم ها به صورت ضبط شده در اختیار دانشجویان قرار می گیرد و نیازی به هیچ تجربه قبلی در رشته گرافیک وجود ندارد.در این تخصص ۴ دوره اصلی وجود دارد:
دوره اول، آموزش عناصر اساسی و پایه گرافیک و بررسی اجمالی نرم افزارهای گرافیک.
دوره دوم، بررسی عناصر تخصصی تر گرافیک مانند طراحی، نظریه رنگ و انواع تصاویر مختلف در هر دو پروژه طراحی چاپی و دیجیتال.
دوره سوم، تمرکز این دوره روی عناصر متنی گرافیک مانند فونت ها و تایپوگرافی.
دوره چهارم، یادگیری در مورد عناصر چاپی برای لوگوها، بروشورها و بروشورهای شرکت ها.  
۳ ماه – ۳ ساعت در هفته
بوت کمپ طراحی گرافیکبوت کمپ طراحی گرافیک، یکی از کاربردی ترین برنامه ها برای رشته گرافیک است. این دوره برای افرادی که می خواهند اهداف خود را به صورت خلاقانه پیش ببرند بسیار مناسب است.این دوره با ثبت نام بیش از ۷۳ هزار متقاضی از برترین برنامه های آموزش گرافیک به شمار می رود. دانشجویان در این دروه یاد می گیرند که چگونه کارت های تبلیغات، بروشورهای تبلیغاتی و یا طراحی صفحات گرافیکی وب سایت ها را  بسازند. آموزش اصول اولیه فتوشاپ نیز در دستور کار این دوره آموزشی قرار دارد. از آن جا که نرم افزاری که گرافیست ها از آن استفاده می کنند مدام به روز می شود و در حال تغییر است،دانشجویان باید اطلاعات خود را در زمینه این نرم افزارها به روز کنند.    آموزش کار با دستگاه های چاپ و برنامه های فوتوشاپ و InDesign / دسترسی به گروه خصوصی فیسبوک با بیش از ۱۴ هزار عضو در رابطه با ارسال و نقد پروژه های دانشجویان/ دسترسی به بیش از ۱۵ ساعت محتوای ویدئویی قابل دانلودگذراندن حداقل ۱۵ ساعت ویدئو آموزشی
LinkedIn برنامه یادگیری گرافیکاین برنامه به صورت آنلاین و از برترین برنامه های یادگیری طراحی گرافیک است. دوره های متعدد این برنامه به شما کمک می کند تا با مفاهیم اساسی و پایه گرافیک آشنا شوید.آشنایی با طراحی گرافیک/ یادگیری مهارت های نرم افزاری / مقدمات ویرایش تصویر، طراحی لوگو، چیدمان در فوتوشاپ و طراحی پوستر/ دسترسی به تمام محتوای دوره به صورت رایگان به مدت 30 روز پس از ثبت نام / قابلیت دانلود فیلم دوره و تماشای آن در هر زمان  گذراندن حداقل ۲۲ ساعت ویدئو آموزشی
دوره های طراحی گرافیک رایگان (Skillshare)دوره های طراحی گرافیک رایگان یک آموزش جامع و کامل آنلاین با هزار برنامه گرافیک در نظر گرفته شده برای علاقه مندان به این رشته است. طراحی لوگو، تصویرسازی سه بعدی، طراحی برند از مهم ترین مواردی است که در این دوره آموزش داده می شود. دانشجویان در این دوره از اصول پایه گرافیک گرفته تا پیشرفته ترین ابزارها و تکنیک های مورد استفاده در گرافیک را آموزش می بینند و این دوره کاملا مناسب برای سه سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته است. بهترین ویژگی شرکت در این کلاس های Skillsahre رایگان بودن آن است که باعث شده است بسیاری از افراد بتوانند در این دوره ها شرکت کنند.  در نظر گرفتن پروژه های عملی به دانشجویان فرصت یادگیری بهتر را در اختیار آن ها قرار می دهد/ همکاری با بیش از ۷ میلیون خالق آثار هنری و تبادل نظر نیز از مهم ترین ویژگی های این برنامه است.اطلاعاتی در دسترس نیست.
دوره های گرافیک تخصصی UX و UI (CalArts)دوره های مخصوص طراحی رابط کاربری از بهترین گزینه های رشته گرافیک است و مناسب برای افرادی است که می خواهند یک تجربه عملی و بصری در این رشته داشته باشند. این دوره با دیگر دوره ها کمی متفاوت است زیرا تمرکز آن بر انتقال مهارت های عملی در مورد ارتباطات بصری به جای برنامه نویسی یا بازاریابی است.  یادگیری طیف گسترده ای از مشاغل از بازاریابی و طراحی وب سایت گرفته تا گرافیک رایانه را پوشش می دهد/ مناسب برای همه سنین۸ ماه – ۴ ساعت در هفته

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این دوره ها می توانید اینجا کلیک کنید.

درباره اپلای با مدرک دانشگاه آزاد، اپلای بدون مدرک زبان و اپلای برای ارشد بخوانید.

ادامه تحصیل رشته گرافیک در خارج از کشور

گرایش های رشته گرافیک در خارج از کشور

طراحان گرافیک مشکلات بصری را با استفاده از تفکر خلاقانه و استفاده از استراتژی های تایپوگرافی، رنگ و تصاویر، به زیبایی یک اثر کمک می کنند. در صورتی که به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز داشتید به این لینک مراجعه کنید.

نام گرایشتوضیحات
طراح تبلیغاتبازاریابی و تبلیغات حرفه ای بدون وجود طراحان تبلیغاتی عملا بی فایده است. این مدیران خلاق و هنری مسئول طراحی بروشورها و کارت های تبلیغاتی برای شرکت های کوچک و شرکت های بزرگ مانند کمپین های تبلیغاتی هستند. محتوای بصری باید به گونه ای جذاب باشد تا مشتری ها جذب شوند و محصول مورد نظر را خریداری کنند. این نوع گرافیست ها با رسانه های مختلفی کار می کنند تا به طور موثر نیازهای مشتریان را برآورد کنند. امروزه طراحی گرافیک در صنایع تبلیغاتی به شدت در حال پیشرفت است و آینده شغلی بسیار خوبی برای این افراد پیش بینی می شود.  
طراح گرافیک محیطیطراحی گرافیک محیط از مهم ترین زیر شاخه های گرافیک به شمار می رود که فرد به کمک مهندسان معماری دست به طراحی سازه هایی در محیط زیست و یا طراحی صنعتی می زند. اگر چه نشانه های موجود در این طراحی ها بیشتر به هدف سازه های محیط زیستی است، اما اغلب از این طراحی ها برای رساندن یک پیام و یا روایت یک داستان برای بازدیدکنندگان استفاده می شود. برای ایجاد طرح هایی با این حجم از پیچیدگی، گرافیست طراحی محیط زیست باید هم اطلاعاتی در زمینه گرافیک و هم معماری داشته باشد. نمونه هایی از طراحی گرافیک محیطی شامل نقاشی های دیواری، طراحی فضای نمایشگاه ها و موزه ها، برندسازی اداری، ناوبری حمل و نقل عمومی، طراحی فضاهای اتاق های کنفرانس است.  
طراحی نشریهگرافیک نشریه یا طراحی نشریه به طور کلی به رسانه های چاپی مانند کتاب، مجله و روزنامه اطلاق می شود. این گرافیست ها با استفاده از عناصر سنتی هنر مانند رنگ و تایپوگرافی به طراحی پوسترها و مجلات مختلف می پردازند تا بتوانند محتوایی را تولید کنند که از نظر بصری روی بیننده تاثیر بگذارد. خلاقیت در این گرایش از رشته گرافیک حرف اول را می زند.  
طراحی گرافیک حرکتطراحی گرافیک حرکت که از کاربردی ترین رشته های گرافیک به شمار می رود شامل استفاده از تصاویر و طراحی های گرافیکی در فیلم به صورت موشن و حرکتی است به گونه ای که یک پیام یا داستان را به صورت یک شخصیت به نمایش در آورید. این نوع گرافیست ها با افراد دیگری در این زمینه همکاری می کنند چرا که روی محتوای تولید شده باید صداگذاری و جلوه های ویژه انجام شود. بنابراین این گرایش از گرافیک بیشتر به صورت تیمی به کار گرفته می شود. بازی های ویدئویی، تبلیغات، اپلیکیشن های مختلف تلفن همراه و تیزرهای تبلیغاتی از مهم ترین کارهایی است که این متخصصان انجام می دهند. طراحی گرافیک محیطی رشته ای است که گرافیک، هنر، معماری و طراحی صنعتی را با هم ادغام می کند و فرد باید در همه این زمینه ها سررشته داشته باشد.  
طراحی شرکتطراحی شرکت ها توسط متخصصان از مهم ترین مسائل عصر تکنولوژي در حال حاضر است و به همین علت یک گرایش مجزا در گرافیک به شمار می رود. شرکت ها یک رابط بین یک برند و مخاطبان آن به شمار می روند. عناصر بصری یک برند به عنوان هویت و چهره یک شرکت به حساب می آید که عناصر و اشکال مختلف آن شرکت را به مخاطب منتقل می کند.    
طراحی رابط کاربری (UI)اصل کاربردی بودن یک محصول این است که بتوان از آن استفاده کرد، در غیر این صورت بی فایده است. یک طراح UI‌ مسئولیت جای گذاری دقیق هر یک از اجزای یک وسیله در جای مخصوص خود است. به گونه ای که مصرف کننده در هنگام استفاده از محصول دچار مشکل نشود. این رشته از مهم ترین گرایش های گرافیک به شمار می رود و در عین حال فرد باید به نرم افزارهای طراحی کامپیوتر نیز مسلط باشد. به طور کلی طراح UI بر زیبایی شناسی و سبک یک دستگاه تمرکز دارد و به رابطه بهینه هر یک از اجزای محصولات رسیدگی می کند. طراح بصری، طراح محصولات، طراح برند، طراحی نرم افزار، طراحی صفحه وب و طراحی تم از مهم ترین وظایف این افراد است. تمرکز رابط کاربر روی طراحی عناصر فیزیکی یک محصول مانند دکمه ها، منوها و قسمت های دیگر است.
طراح و گرافیست بسته بندیطراحی بسته های مواد غذایی و یا هر محصول دیگری به جذب مشتری بسیار کمک می کند و بیشتر ویژگی های بصری یک محصول است که به فروش آن کمک می کند. طراح بسته بندی می تواند تا حد زیادی فروش محصولات را در یک شرکت افزایش دهد. گرافیست هایی که در بخش طراحی و گرافیک بسته بندی کار می کنند باید بتوانند با استفاده از نرم افزارهای کامپیوتری به طراحی اشکال سه بعدی یک محصول بپردازند. بنابراین این گرافیست ها هم باید با نرم افزارهای کامپیوتری آشنا باشند و هم اینکه بتوانند طراحی را به صورت فیزیکی به صورت قابل اجرا در آورند.  
طراح و گرافیست لوگوطراحان گرافیک متخصصان طراحی در هویت نام تجاری و لوگو های شرکت ها به صورت بصری هستند و برای سازمان ها و شرکت ها و برند این شرکت ها هویت سازی می کنند.  
طراحی وب و موبایلزمینه های مختلف گرافیک وب و یا طراحی موبایل دو زمینه بسیار مهم در دنیای تکنولوژي به شمار می رود. طراحان صفحات، وب سایت ها را طراحی می کنند و به روند ارتقاء این برنامه ها نیز کمک می کنند. دانستن اصول کد نویسی یکی از مسائلی است که در این رشته می تواند بسیار به شما کمک کند.  
طراحی چاپگرافیست هایی که در زمینه چاپ مشغول به کار می شوند، باید برای مجلات، کتاب ها، روزنامه ها، بروشور ها و پوسترها طرح هایی را آماده کنند که توجه بیننده را به خود جلب کند. انتخاب رنگ، فونت مناسب، سایز و قرار دادن درست تصاویر در جای خود مهم ترین نکاتی است که در طراحی چاپ باید مورد توجه این گرافیست ها قرار بگیرد.  
گرافیست بصرییک گرافیست بصری، رابط بین مشتریان و یک شرکت تجاری است به گونه ای که احساسات، هدف و خلاقیت شرکت را به تصویر می کشد. ویژگی های یک برند از طریق تصاویر، رنگ و اشکال به مخاطب عرضه می شوند. استفاده از پالت های رنگی، لوگوهای خاص و ساده و ویژگی های دیگری که اساس کار شرکت را نشان دهند از وظایف اصلی این گرافیست ها است.  
گرافیست بازاریابی و طراحی گرافیک تبلیغاتیمیزان موفقیت یک شرکت تجاری در وهله اول به تلاش گرافیست های بازاریابی بستگی دارد. گرافیست های بازاریابی با توجه به نیاز مردم به محصولات مختلف به طور موثر و همچنین به تبلیغ برند شرکت می پردازند. گرافیست های بازاریابی با مشورت صاحبان شرکت و مدیر یا مدیران، استراتژی های مختلفی را برای طراحی محصولات آماده می کنند. آن ها ممکن است به صورت انفرادی یا به صورت تیمی به طراحی ها بپردازند. کارت پستال ها و اعلامیه ها، تبلیغات مجله ها و روزنامه ها، طراحی پوستر، بنر و بیلبوردها، بروشورها، تبلیغات رسانه ای اجتماعی و طراحی صفحات خلاقانه برای وب سایت ها و وبلاگ ها از مهم ترین وظایف این گرافیست ها به شمار می رود.  
هنر و تصویرسازی برای طراحی گرافیکهنر گرافیک و تصویرسازی اغلب به عنوان همان گرافیک در نظر گرفته می شود اما این دو تفاوت هایی با هم دارند. طراحان، ترکیب هایی را برای برقراری ارتباط و حل برخی مشکلات گرافیکی ایجاد می کنند و تصویرگران آثار هنری متعددی را در این راستا تولید می کنند. این هنر می تواند حتی شامل تصویر سازی و طراحی دکوراسیون منازل نیز شود. اگر چه برخی تصویر سازی را جزء گرایش هایی از گرافیک نمی دانند، با این حال پیچیدگی تصویرسازی در چارچوب طراحی، به گونه ای است که این دو بدون یکدیگر قادر به موفقیت نیستند.  

همچنین بخوانید: کانال تلگرام اپلای کانادا ، تغییر رشته در اپلای ، اپلای انیمیشن

بهترین گرایش رشته گرافیک برای اپلای در خارج از کشور

زیر شاخه های رشته گرافیک به حدی زیاد است که در برخی از موارد بسیار به هم نزدیک می شوند و حتی وظایفی مشابه به هم پیدا می کنند. همه گرافیست ها یک هدف دارند و آن هم عرضه بهترین خدمات به مشتریان و جذب مخاطبان است. گرافیست ها با خلاقیت و پشتکاری که دارند به طراحی بروشور، پوستر و حتی طراحی منازل و شرکت ها نیز می پردازند به همین علت نیاز به وجود آن ها در همه حوزه ها حس می شود و این گونه نیست که تنها عده ای خاص درامد داشته باشند. هیچ کدام از گرایش های رشته گرافیک بر هم برتری ندارند اما تحقیقات تیم مهاجرتی تراست نشان می دهد که متقاضیان رشته گرافیک برای گرایش ها و مشاغل زیر به دلیل کاربردی بودن آن ها بیشتر اپلای کرده اند:

  • ویرایشگر عکس
  • طراح گرافیک پوشاک
  • طراح لوگو
  • طراح بسته بندی
  • طراح وب سایت
  • طراح چند رسانه ای
  • طراح تبلیغات و مجله

این رشته ها به صورت موردی بیان شده اند، در صورتی که به جزئیات این رشته ها بیشتر نیاز داشتید به این سایت مراجعه کنید.

همچنین درباره اپلای برای ارشد مجدد و اپلای برای دکتری بخوانید

بهترین گرایش رشته گرافیک برای اپلای در خارج از کشور

بورسیه رشته گرافیک در خارج از کشور

دانشگاه‌ های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌ های مختلف، بورسیه‌ هایی را برای آن ها در نظر می ‌گیرند که این بورسیه ها می توانند‌ از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرند. بورسیه ها شرایط متفاوتی با یکدیگر دارند. مثلا  بورسیه های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند. گاهی بورسیه ها مخصوص دانشجویان جدید الورود است و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آن ها اعطا می ‌شود.

گاهی بورسیه های تحصیلی شکل و شمایل جدیدی به خود گرفته به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند و یا کسانی که که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید مشغول می شوند.

بعضی از دانشجویان تمایل دارند در کنار تحصیل خود به کار دانشجویی نیز مشغول شوند تا بتوانند هزینه های تحصیلی و زندگی خود را تقبل کنند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت اند.

لازم به ذکر است که دانشجویان می ‌توانند علاوه بر بورسیه‌ ها و کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی، وام‌ هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه ‌ها و کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی در رشته‌ ی گرافیک، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به رشته‌ ی گرافیک مطلع شوید.

درباره بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور، بورسیه تحصیلی کانادا و فاند تحصیلی بیشتر بدانید.

دانشگاه های برتر رشته گرافیک در خارج از کشور

انتخاب دانشگاه درست برای تحصیل در رشته گرافیک، مهم ترین بخش تصمیم گیری شما برای یادگیری این رشته است چرا که فرد چندین سال از عمر خود را به تحصیل در این رشته می پردازد. موسسه مهاجرتی تراست لیستی از بهترین دانشگاه های رشته گرافیک را برای شما آماده کرده است در صورت تمایل و نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید به این سایت مراجعه کنید.

نام دانشگاهتوضیحات
آکادمی سلطنتی هنرآکادمی سلطنتی هنر در لندن انگلستان، یکی از دانشکده های هنر و طراحی در جهان است که در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد هنر و طراحی شهرتی بی نظیر دارد. این دانشگاه که در سال ۱۸۳۷ به عنوان دانشکده طراحی تاسیس شد، در سال ۱۸۹۶ گسترش یافت و دانشکده های دیگری به آن اضافه شدند. رشته طراحی و گرافیک در این دانشگاه از برترین رشته های دانشگاه به شمار می رود که افراد با رقابت و همکاری با یکدیگر به سطح بالایی از تحصیل در این رشته می رسند. از آن جایی که کیفیت آموزشی در این دانشگاه به شدت بالا است، الزامات پذیرش دانشجویان بسیار سختگیرانه است و افراد هر ساله برای ورود به این دانشگاه با هم به رقابت می پردازند.  
دانشکده طراحی پارسونزاین دانشگاه که در ابتدا با نام دانشکده Chase شناخته می شد (سال ۱۸۹۶)، در سال ۱۹۳۶ به پارسونز تبدیل شد. پارسونز یکی از اولین دانشکده هایی بود که تجربه یادگیری مشارکتی را برای آموزش عالی به اجرا درآورد و این کار را تا اوایل دهه ۱۹۰۰ ادامه داد. بنابراین از مهم ترین ویژگی های دانشکده پارسونز در رشته گرافیک، مشارکت افراد با یکدیگر و همکاری برای تکمیل پروژه ها است. دانشگاه پارسونز در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به دانشجویان ممتاز جوایزی را اعطا می کند.  
دانشکده طراحی ریور آیلنددانشکده طراحی ریور آیلند درست در کنار دانشگاه براون قرار دارد و این دو دانشگاه از بسیاری از جهات با هم مرتبط هستند. دانشجویان هر دو دانشگاه می توانند به دانشگاه دیگر رفته و از خدمات هر دو دانشگاه استفاده کنند. مدرک گرافیک یا هنر از پر متقاضی ترین رشته های دانشگاه ریور آیلند به شمار می رود که در سال ۱۸۷۷ افتتاح شد و در حال حاضر از بهترین دانشکده های طراحی گرافیک در جهان به شمار می رود. با داشتن مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد هنر و یا طراحی از این دانشگاه طیف گسترده ای از مشاغل را می توانید داشته باشید.  
دانشگاه پلی تکنیک میلانبا هفت پردیس واقع در مرکز شهر و اطراف آن، دانشگاه پلی تکنیک میلان بدون شک یکی از مشهورترین کالج های ایتالیا است. برنامه طراحی ارتباطات این دانشگاه شبیه به بسیاری از برنامه های طراحی گرافیک در ایالات متحده است از آن جایی که زبان این کشور ایتالیایی است، در ابتدا باید گفت که متقاضیان باید به زبان ایتالیایی مسلط باشند، چرا که دوره های بسیار کمی از این دانشگاه به زبان های دیگری به جز ایتالیا تدریس می شوند. این دانشکده که در سال ۱۸۶۳ تاسیس شده است، تحت حمایت دولت قرار دارد. یکی از دلایلی که این دانشکده بسیار در رشته گرافیک متقاضی دارد این است که هزینه های تحصیلی در رشته گرافیک در دانشگاه میلان بسیار پایین تر از دانشگاه های دیگر است و دیگر آن که برنامه های تحصیلی در این دانشگاه معمولا به جای ۴ سال، ۳ ساله ارائه می شوند و دانشجویان سریع تر می توانند درس خود را به اتمام برسانند و وارد بازار کار شوند.  
دانشگاه هنر لندندانشکده هنر و طراحی لندن که در لندن انگلستان واقع شده است با نام UAL در سال ۱۹۸۶ تاسیس شد. اگر چه شهریه تحصیل در رشته های عملی این دانشگاه مانند گرافیک کمی بالا است، اما بورسیه های متعددی که دانشگاه برای دانشجویان در نظر گرفته است، دانشجویان را برای تحصیل در این رشته آماده می کند. این دانشگاه در همه رشته های تحصیلی مخصوصا گرافیک بسیار معروف است به گونه ای که هر ساله از بیش از ۱۳۰ کشور سراسر جهان برای تحصیل در این دانشگاه با هم رقابت می کنند.  
موسسه پرتاولین و مهم ترین شعار موسسه پرت در آمریکا شعار عملگرا بودن است و این شاید مهم ترین دلیلی است که دانشگاه پرت در دروس عملی مانند رشته گرافیک به شهرت جهانی رسیده است. ترکیب هنر و خلاقیت همان چیزی است که باعث شده است دانشگاه پرت همواره در میان برترین دانشگاه های جهان در رشته گرافیک قرار بگیرد. دانشجویان در حوزه گرافیک می توانند روی یکی از موضوعات گرافیک، تبلیغات و تصویرسازی تمرکز کنند. مطالعات فراتر از تحصیلات دانشگاهی، خلاقیت و همکاری بین دانشجویان از مهم ترین دلایلی است که باعث شده است موسسه پرت جزو بهترین دانشکده های گرافیک در جهان شود.  
دانشگاه آلتودانشگاه آلتو در سال ۲۰۱۰ از ادغام چندین دانشکده در هلسینکی، فنلاند و اطراف آن به وجود آمده است. قدیمی ترین دانشکده مربوط به این دانشگاه در سال ۱۸۴۹ تاسیس شد و سپس دانشکده های دیگر تاسیس شدند و در نهایت همه آن ها در سال ۲۰۱۰ تبدیل به یک دانشگاه شدند. متقاضیان باید به زبان فنلاندی مسلط باشند تا بتوانند در این دانشگاه تحصیل کنند. رشته گرافیک از محبوب ترین رشته های این دانشگاه است که هر ساله در میان برترین دانشگاه های جهان قرار می گیرد. ترکیبی از عناصر فلسفه، هنر و نوآوری باعث شده است تا دانشگاه آلتو به یکی از محبوب ترین دانشگاه ها در جهان در رشته گرافیک به شمار رود. استادان این دانشگاه نه تنها در مورد جنبه های بصری طراحی بحث می کنند، بلکه از زمینه فرهنگی و سیاسی که طرح ها در آن شکل می گیرند نیز صحبت می کنند.    
دانشکده هنر شیکاگومحبوب ترین برنامه های دانشکده هنر شیکاگو سینما، تصویر سازی، چاپ و گرافیک است که متقاضیان برای اپلای در این رشته ها با هم رقابت می کنند. کیفیت بالای آموزشی در این دانشگاه در رشته گرافیک باعث جذب دانشجویان از سراسر جهان شده است.  
دانشگاه کیپ تاون  دانشگاه کیپ تاون قدیمی ترین دانشگاه آفریقای جنوبی به شمار می رود که در سال ۱۸۲۹ تاسیس شد. این دانشگاه در اصل یک دبیرستان پسرانه بوده که در طول سال های بعد از تاسیس در دهه ۸۰ و ۹۰ تبدیل به دانشگاه شد. حقوق، علوم، پزشکی، تجارت، هنر و گرافیک از مهم ترین رشته های این دانشگاه است که از مقطع کارشناسی تا کارشناسی ارشد در دسترس دانشجویان قرار دارد. رشته گرافیک دانشگاه کیپ تاون از محبوب ترین برنامه های این دانشگاه به شمار می رود.  
دانشگاه RMIT (مؤسسه فناوری رویال ملبورن)مؤسسه فناوری رویال ملبورن در استرالیا در سال ۱۸۸۷ تاسیس شد و دانشگاهی بی نظیر برای افرادی است که می خواهند رشته گرافیک را به صورت حرفه ای یاد بگیرند. هنر، ارتباطات، گرافیک و طراحی از مهم ترین رشته های این دانشگاه به شمار می رود.  
دانشکده هنر گلاسکودانشکده هنر گلاسکو طیف گسترده از برنامه ها را در رشته های خلاقانه و هنری ارائه می دهد. تصویر سازی، عکاسی و گرافیک، مهم ترین رشته های دانشگاه گلاسکو به شمار می روند.  
موسسه فناوری ماساچوستاگر چه دانشگاه فناوری ماساچوست یک دانشکده فنی به شمار می رود اما ترکیب رشته های فنی و هنری باعث شده است که این دانشگاه در رشته ای مانند طراحی و گرافیک در نوع خود بسیار مشهور باشد.  

همچنین درباره هزینه تحصیل در خارج از کشور، با مراجعه به لینک اطلاعات کاملی کسب کنید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته گرافیک در خارج از کشور

ویزای تحصیلی به همان اندازه اهمیت دارد که پذیرش در دانشگاه مورد نظرتان دارای اهمیت است. اخذ ویزا با توجه به کشوری که قصد تحصیل در آن را دارید با یکدیگر متفاوت است اما  باید توجه داشته باشید که این مراحل به درستی انجام شود چرا که در صورتی که اطلاعات شما کامل نباشند، ممکن است اقامت شما با شکست مواجه شود. موسسه ی تراست با کسب سال‌ ها  تجربه ی‌ کاری در زمینه ی اخذ ویزا، شما را برای رسیدن به اهداف تان یاری می ‌کند. مدارک مورد نظر و مراحل زیر، روند کلی اخذ ویزا را در رشته‌ گرافیک نشان می ‌دهد.

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • تعیین گرایش مورد نظرتان در رشته گرافیک
  • همراه داشتن نامه‌ ی پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس  و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌ ی آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ ی صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ ی سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در تیم تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

همچنین درباره استادی پلن و اینکه ویزای تحصیلی چیست بخوانید.

اخذ ویزا برای اپلای رشته گرافیک در خارج از کشور

اپلای رشته گرافیک در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

بسیاری از علاقه مندان به رشته هنر تصاویر و رنگ آمیزی برای مقطع کارشناسی گرافیک اپلای می کنند. مدرک کارشناسی گرافیک به دانشجویان کمک می کند تا اساس و بنیاد رشته گرافیک را یاد بگیرند تا بتوانند با استفاده از کامپیوتر و نرم افزارهای گرافیکی به ایجاد تصاویری جذاب و رنگ و طرح های مختلف بپردازند. گذراندن طرح کارآموزی در بسیاری از دانشکده های هنر دانشگاه های خارج از کشور الزامی است. آنچه دانشجویان در این مقطع یاد می گیرند شامل نظریه رنگ ها، تایپوگرافی، دانستن اصول اولیه گرافیک، ساخت لوگو و طراحی وب سایت ها است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کارشناسی رشته گرافیک اینجا کلیک کنید.

همچنین درباره کارآموزی در خارج از کشور، کار‌آموزی در کانادا و تحصیل کارشناسی در کانادا بدانید.

اپلای رشته گرافیک در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

برخی از فارغ التحصیلان رشته گرافیک از مقطع کارشناسی به سرعت وارد بازار کار می شوند اما برخی دیگر ترجیح می دهند که در مقاطع بالاتر مانند کارشناسی ارشد نیز اپلای کنند. افراد در این مقطع به طور تخصصی تر با گرافیک، ارتباطات بصری، علوم ارتباطات و علوم کامپیوتر آشنا می شوند.

درباره کارشناسی ارشد در کانادا بدانید.

بهترین دانشگاه های جهان در مقطع کارشناسی ارشد گرافیک

دانشگاه ییلدانشکده طراحی ریور آیلند  دانشگاه ایالتی کارولینای شمالیموسسه هنر کالیفرنیاموسسه هنر مریلند
دانشگاه بوستوندانشگاه کارنگی ملوندانشکده هنر و طراحی ساوانا  آکادمی هنر کرانبروک           دانشگاه طراحی Pasadena کالیفرنیا

اپلای رشته گرافیک در مقطع دکتری در خارج از کشور

برای اینکه بتوانید در مقطع دکتری اپلای کنید باید مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد مرتبط با یک حوزه تحصیلی مرتبط با این موضوع مانند گرافیک، هنر، ارتباطات فنی یا معماری داشته باشید. دوره های تحصیلی این مقطع شامل روش های تحقیقی کمی و کیفی در روش های تحقیق، نظریه طراحی و انتقادی است و به طور کلی بیشتر دانشگاه های خارج از کشور این برنامه را همراه با پایان نامه برای دانشجویان در نظر گرفته اند. تایپوگرافی پیشرفته، طراحی دیجیتال، طراحی وب سایت و روش های تحقیق برای طراحی گرافیک مهم ترین برنامه های مقطع دکتری است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مقطع دکترای رشته گرافیک اینجا کلیک کنید.

همچنین درباره تحصیل دکتری در کانادا با مراجعه به لینک، اطلاعات کسب کنید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته گرافیک در خارج از کشور

بسیاری از برنامه های رشته گرافیک رقابتی هستند و به همین علت دانشجویان باید شرایط و الزامات خاصی را برای اپلای داشته باشند. بسیاری از دانشگاه ها شرط لازم برای ورود به این رشته را ارسال رزومه عملی دانسته اند به همین علت افرادی که در مقطع دبیرستان به این رشته علاقه مند هستند باید به فکر درست کردن یک رزومه قوی از نمونه کارهای عملی باشند.مدارک مورد نیاز برای تحصیل در رشته گرافیک بسته به دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید با یکدیگر متفاوت است. موسسه مهاجرتی تراست بعد از بررسی های لازم لیست زیر را به عنوان مدارکی که بین این دانشگاه ها در رشته گرافیک مشترک هستند را جمع آوری کرده است. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، مدارک مورد نیاز را از دانشگاه مقصد بررسی کنید.

  • رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید
  • فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
  • برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
  • بسته به دانشگاه تان ۲ تا ۳ توصیه نامه نیاز دارید.
  • در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
  • مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
  • لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
  • نمرات آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه نمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.

بازار کار رشته گرافیک در خارج از کشور

رشته گرافیک به عنوان یک رشته هنری به تنها چیزی که برای موفقیت در این رشته نیاز دارد، تلاش، پشتکار و خلاقیت است. گرافیست ها با توجه به عوامل مختلفی درآمدهای متفاوتی دارند اما به طور کلی این افراد با توجه به وجود دنیای تکنولوژی این روزها می توانند در حوزه ها و مراکز مختلفی مشغول به کار شوند. بیشتر سازمان ها و شرکت ها برای تبلیغات خود و طراحی وب سایت و ساخت لوگوهای تبلیغاتی به گرافیست ها نیاز دارند بنابراین افراد با توجه به میزان خلاقیت خود، تجربه عملی، دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شده اند، کشوری که در آن کار می کنند و موقعیت جغرافیایی درامدهای متفاوتی دارند. کمتر فارغ التحصیلی پیدا می شود که نتواند بعد از اتمام تحصیلات از رشته گرافیک نتواند وارد بازار کار شود چرا که برخی از شرکت ها به گرافیست های حرفه ای هم نیاز ندارند و گرافیست های مبتدی را هم استخدام می کنند.

درباره کار در خارج از کشور و کار در کانادا بدانید.

مهم ترین زمینه های شغلی گرافیست ها در خارج از کشور

  • ساخت پوستر و یا تهیه عکس برای مجلات و روزنامه ها
  • استفاده از رایانه برای مشاغل مرتبط با گرافیک رایانه
  • مشاغل مربوط به گرافیک دستی
  • انجام تبلیغات برای شرکت های تجاری از طریق طراحی پوسترها
  • طراحی دکوراسیون داخلی ساختمان ها
مهم ترین زمینه های شغلی گرافیست ها در خارج از کشور

میانگین درآمد گرافیست ها در خارج

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهم ترین درآمد کشورها را در رشته طراحی گرافیک نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.

نام کشورتوضیحات و درآمد
اتریشمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۴۸,۱۷۶ یورو
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۲۳ یورو
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۱,۵۶۶ یورو
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۴,۶۷۹ یورو
میانگین حقوق  طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۹,۲۶۹ یورو
استرالیامیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۸۰,۵۸۲ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۳۹ دلار
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۲,۶۱۹ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۸,۱۳۵  دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۹,۳۵۵ دلار
باهامامیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۴۶,۳۸۶ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت:  ۲۲ دلار
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۱,۵۰۸ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۳,۴۷۳ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۷,۲۰۷ دلار
بلغارستانمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۲۰,۳۲۶ لو
میانگین حقوق طراحان گرافیک‌ در هر ساعت: ۱۰ لو
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۶۶۱  لو
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۴,۹۱۰ لو
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۵,۴۸۱ لو
بلاروسمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۹,۲۱۸ روبل
میانگین حقوق طراحان گرافیک  در هر ساعت:  ۴ روبل
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۳۰۰ روبل
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶,۷۳۱ روبل
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱,۵۰۵ روبل
برمودامیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۶۴,۳۷۱ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت:  ۳۱ دلار
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری:  ۲,۰۹۲ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۶,۴۸۶ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۹,۴۴۶ دلار
کانادامیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۶۹,۵۵۷  دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت:  ۳۳ دلار
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۲,۲۶۱ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۰,۰۹۹ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۵,۶۲۲  دلار
چینمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۱۶۶,۷۳۷ یوان
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت:  ۸۰ یوان
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۵,۴۱۹ یوان
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۱,۳۸۸ یوان
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰۷,۴۵۸ یوان
کاستاریکامیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۱۰,۵۳۴,۹۹۷ کولون
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۵,۰۶۵ کولون
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۳۴۲,۳۸۷ کولون
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷,۶۳۶,۸۵۳ کولون
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۳,۰۵۱,۶۸۵  کولون
جمهوری چکمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۵۴۳,۹۹۶ کرونا
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۲۶۲ کرونا
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۱۷,۶۸۰ کرونا
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۹۱,۵۹۴ کرونا
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۶۹,۲۵۰ کرونا
مراکشمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی:  ۱۱۴,۵۲۷ درهم
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت:  ۵۵ درهم
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۳,۷۲۲ درهم
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۲,۸۰۵ درهم
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۱,۵۱۷ درهم
مصرمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۱۱۹,۴۰۴ پوند
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت:  ۵۷ پوند
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۳,۸۸۱ پوند
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۷,۲۱۱ پوند
میانگین حقوق طراحان گرافیک تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۹,۰۴۸ پوند
نیوزیلندمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۷۳,۷۴۴ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت:  ۳۵ دلار
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری:  ۲,۳۹۷ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۳,۱۵۹ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۰,۸۵۱ دلار
فنلاندمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۴۴,۸۸۴ یورو
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۲۲ یورو
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری:  ۱,۴۵۹ یورو
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۲,۲۷۰  یورو
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۵,۱۵۱  یورو
فرانسهمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۴۲,۷۲۸ یورو
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۲۱ یورو
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۱,۳۸۹ یورو
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۰,۷۵۷ یورو
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۲,۵۶۶  یورو
گرجستانمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۷۴,۹۰۸ لاری
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت:  ۳۶ لاری
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری:  ۲,۴۳۵ لاری
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۵,۰۱۹ لاری
میانگین حقوق طراحان گرافیک تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۹۴,۰۳۰ لاری
پرتغالمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۲۵,۵۵۰ یورو
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۱۲ یورو
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری:  ۸۳۰ یورو
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۸,۳۵۷ یورو
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۱,۳۷۴ یورو
پاکستانمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۱,۲۵۴,۰۲۷ روپیه
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۶۰۳ روپیه
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۴۰,۷۵۶ روپیه
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۱۷,۹۵۹ روپیه
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۵۶۸,۸۲۹ روپیه
مجارستانمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۵,۹۱۹,۲۴۳  فورینت
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۲,۸۴۶ فورینت
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۱۹۲,۳۷۵ فورینت
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴,۲۶۹,۲۲۷ فورینت
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷,۲۹۶,۲۷۸ فورینت
اوکراینمیانگین حقوق  طراحان گرافیک به صورت کلی: ۲۷۷,۰۳۴ گریونا
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت:  ۱۳۳ گریونا
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۹,۰۰۴ گریونا
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۰۲,۷۹۲ گریونا
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۴۶,۵۷۹ گریونا
ایالات متحده عربیمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۱۸۳,۸۲۶ درهم
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۸۸ درهم
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۵,۹۷۴ درهم
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۳۳,۰۵۹ درهم
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۲۷,۴۰۳ درهم
ایالات متحده آمریکامیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۶۲,۹۱۴ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۳۰ دلار
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۲,۰۴۵ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۵,۳۱۴ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۷,۴۴۵ دلار
کره جنوبیمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۳۵,۸۳۸,۸۹۶ وون
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۱۷,۲۳۰ وون
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۱,۱۶۴,۷۶۴ وون
میانگین حقوق طراحان گرافیک  با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵,۹۴۶,۹۶۳ وون
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۴,۳۴۴,۳۸۶ وون
سوئدمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۳۸۰,۵۵۹ کرون
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۱۸۳ کرون
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۱۲,۳۶۸ کرون
میانگین حقوق  طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۷۳,۹۴۴ کرون
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۶۸,۱۸۲ کرون
سنگاپورمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی:  ۶۳,۲۰۴ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۳۰ دلار
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۲,۰۵۴ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۵,۶۹۸ دلار
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۸,۱۰۰ دلار
فیلیپینمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۴۰۰,۵۰۶  پزو
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۱۹۳ پزو
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۱۳,۰۱۶ پزو
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۹۰,۹۵۳ پزو
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۹۷,۲۵۰ پزو
آفریقای جنوبیمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۲۸۸,۵۳۲  راند
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۱۳۹ راند
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری:  ۹,۳۷۷ راند
میانگین حقوق  طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۰۹,۶۰۷ راند
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۵۸,۲۲۸ راند
مکزیکمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۲۴۳,۹۴۶ پزو
میانگین حقوق  طراحان گرافیک  در هر ساعت: ۱۱۷ پزو
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۷,۹۲۸ پزو
میانگین حقوق طراحان گرافیک  با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۷۶,۴۱۸ پزو
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۰۱,۵۰۵  پزو
ژاپنمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی:  ۵,۷۷۰,۳۵۲ ین
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۲,۷۷۴ ین
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۱۸۷,۵۳۶ ین
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴,۱۵۰,۰۰۵ ین
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷,۰۹۲,۵۲۳ ین
قزاقستانمیانگین حقوق طراحان گرافیک به صورت کلی: ۳,۲۹۳,۲۰۷ تنگه
میانگین حقوق طراحان گرافیک در هر ساعت: ۱,۵۸۳ تنگه
میانگین درآمد طراحان گرافیک از ساعات اضافه کاری: ۱۰۷,۰۲۹ تنگه
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲,۳۹۹,۵۶۷ تنگه
میانگین حقوق طراحان گرافیک با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴,۱۰۰,۹۵۶ تنگه

اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخاب های شما است. مشاوران و کارشناسان با تجربه ی ما در موسسه ی مهاجرتی تراست با سال ‌ها تجربه در زمینه ‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست


  • مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد فعالیت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
شروین مدنی

مشاوره معتبر بگیرید!

قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفه‌ای تراست با تمامی روش‌های قانونی مهاجرت آشنا هستند.

سوالات متداول

مدارک مورد نیاز برای اپلای گرافیک چیست؟

مدارک هویتی از جمله اصلی‌ترین مدارکی هستند که باید برای پذیرش تحصیلی یا شغلی آماده کنید. پاسپورت شما باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. در صورت اپلای برای مقطع کارشناسی باید مدرک پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ریز نمرات و مدرک زبان آماده شود. در مقطع تحصیلات تکمیلی باید مدارک دیگری نیز مانند انگیزه نامه، توصیه نامه دانشگاهی، رزومه، سابقه کار(تجربه کاری) و در صورت نیاز مقاله معتبر ارائه شود. رشته گرافیک از جمله رشته‌هایی است که برای پذیرش در آن داشتن سابقه کار حرفه‌ای نکته مهمی به شمار می‌رود.

مدرک زبان مورد نیاز برای اپلای گرافیک چیست؟

شما برای پذیرش در این رشته می‌توانید با مدارک مختلف زبان اقدام کنید. در بسیاری از دانشگاه‌ها مدرک تافل یا آیلتس نیاز است و هر دو آن‌ها مورد قبول است. در مراکز علمی کشورهای پیشرفته سایر مدارک مانند کمبریج و حتی PTE نیز مورد قبول دانشگاه است. شما برای اطلاع دقیق از شرایط و حداقل نمره زبان بهتر است وب سایت دانشگاه مورد نظر را بررسی کنید.

آیا امکان دریافت پذیرش بدون مدرک زبان در خارج از کشور وجود دارد؟

پذیرش بدون مدرک زبان که با نام پذیرش مشروط یا کاندیشنال شناخته می‌شود از جمله روش‌های اخذ پذیرش تحصیلی است. در این روش شما قبل از ورود به دانشگاه باید در دوره مورد نظر زبان شرکت کنید و سطح زبان مورد نیاز را در مدت زمان تعیین شده ارائه دهید. البته، این روش توصیه نمی‌شود و بهترین کار این است که قبل از اقدام به اپلای مدرک زبان بین المللی را آماده کنید تا فرآیند اپلای و پذیرش به صورت درست پیش برود.

درآمد متخصصان گرافیک در خارج از کشور چقدر است؟

درآمد متخصصان گرافیک در کشور کانادا به صورت میانگین 70 هزار دلار در سال است. این درآمد با داشتن سوابق شغلی زیاد و مهارت‌های مختلف تا بیش از 80 هزار دلار در سال نیز خواهد رسید. در کشور آمریکا طراحان گرافیک به صورت میانگین تا بیش از 60 هزار دلار در سال نیز درآمد دارند. این میزان در مورد استرالیا تا 100 هزار دلار و در مورد کشور اروپایی اتریش تا 60 هزار یورو است.

بهترین کشورها و دانشگاه‌ها برای ادامه تحصیل در رشته گرافیک چیست؟

برای تحصیل در این رشته تقریبا تمامی کشورهای پیشرفته شرایط مناسبی دارند. شما می‌توانید در هر کشور بهترین دانشگاه‌ها و مراکز علمی را بیابید. از جمله مهم‌ترین این دانشگاه‌ها می‌توان MIT آمریکا، پلی تکنیک میلان، دانشگاه هنر لندن، دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا و کالج های کانادا را نام برد. کالج های کانادا به دلیل داشتن دوره‌های تخصصی در این رشته جزو بهترین مراکز علمی برای ادامه تحصیل در این رشته و ورود به بازار کار هستند.

آیا امکان دریافت بورسیه برای پذیرش رشته گرافیک وجود دارد؟

رشته گرافیک نیز مانند سایر رشته‌های دانشگاهی دارای بودجه‌های اختصاصی است. شما می‌توانید با دریافت این بورسیه‌ها بخشی از هزینه‌های تحصیل یا زندگی را پوشش دهید. البته، در صورت داشتن سوابق علمی درخشان امکان دریافت بورسیه‌هایی با ارزش بیشتر نیز وجود دارد. در کنار آن، جوایز علمی نیز از جمله بهترین گزینه‌ها به شمار می‌روند که به صورت سالانه و یکبار به داوطلب اعطا می‌شود.

بهترین گرایش‌ها و حوزه‌های شغلی در رشته گرافیک چیست؟

در این رشته گرایش‌های مختلف و جذابی وجود دارد که شما براساس علاقه به حوزه شغلی مورد نظر می‌توانید از بین آن‌ها انتخاب کنید. از جمله بهترین و محبوب‌ترین این گرایش‌ها طراحی تبلیغات، طراح گرافیک محیطی، طراح شرکت، طراح رابط کاربری و طراح و گرافیست بسته بندی است. انتخاب بین گرایش‌ها و تخصص‌های مورد نظر وابسته به علاقه شما است و در کنار این گرایش‌ها شما می‌توانید در حوزه‌های شغلی طراحی چاپ، طراحی وب و موبایل و طراحی لوگو نیز فعالیت کنید.

آیا ارائه مدرک دوره‌ها مرتبط با گرافیک در فرآیند پذیرش مفید است؟

داشتن دوره‌های مختلف که به صورت آنلاین یا حضوری گذرانده‌اید می‌تواند در فرآیند اپلای و موفقیت در آن نقش مهمی داشته باشد. شاید ارائه این دوره‌ها الزامی نباشد اما مدارک آن می‌تواند علاقه شما را برای ادامه تحصیل در این رشته و ادامه شغل نشان دهد.

آیا داشتن سابقه شغلی برای اپلای گرافیک و پذیرش در آن تاثیر دارد؟

سابقه شغلی از جمله بهترین مدارکی است که می‌توانید در زمان اپلای این رشته ارائه دهید. در واقع داشتن سابقه شغلی در این رشته کار دشواری نیست و به راحتی می‌توانید مدارک مربوط به آن را آماده کنید. مطمئنا کمیته پذیرش در دانشگاه‌ها نظر مثبت به افرادی خواهند داشت که در دوره‌های مختلف شرکت کرده‌اند و سوابق شغلی درخشانی ارائه می‌دهند.

بهترین اپلیکیشن طراحی های گرافیکی کدام است؟

Adobe Photoshop
بدون شک Adobe Photoshop محبوب ترین نرم افزار برای طراحی های گرافیکی است و توسط میلیون ها هنرمند در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.

آیا تقاضا برای گرافیست ها زیاد است؟

گرافیست ها و طراحان گرافیکی مهارت هایی بسیار کاربردی دارند که همواره مورد توجه قرار می گیرد. طراحان گرافیک به ویژه کسانی که در طراحی وب سایت و اپلیکیشن های تلفن همراه مهارت دارند، بسیار پر کار هستند.

آیا می توانید از راهی به غیر از تحصیل و ورود به محیط های آکادمیک گرافیست و یا طراح گرافیکی شوید؟

با صرف وقت، و سعی و تلاش مکرر، این مسئله امکان پذیر است و شما می توانید بدون ورود به محیط های آکادمیک و گذراندن دوره های مختلف درسی به یک طراح گرافیک تبدیل شوید. برای این کار لازم است تا برخی از گرایشات هنری مثل کشیدن نقاشی را بیاموزید. اگر نمی توانید با طرح های خود ارتباط برقرار کنید، مطمئنا نمی توانید این کار را به سرانجام برسانید. بنابراین یادگیری نحوه طراحی با دست و یا رایانه بسیار ضروری است.

آیا انجام کار های گرافیکی دشوار است؟

انجام کارهای گرافیکی سخت نیست به شرط آن که حداقل استعدادی در زمینه های هنری داشته باشید و با ذوق و خلاقیت خود و صد البته صبر و حوصله به کارهای خود بپردازید. گفتنی است که انجام کارهای گرافیکی به شدت زمان بر است. این ها واقعیاتی هستند که شما باید بپذیرید.

برای انجام کارهای گرافیکی لازم است تا چه مهارت هایی داشته باشیم؟

مهارت در IT (آی تی) و به ویژه کار با نرم افزار طراحی و ویرایش عکس (فتوشاپ)
داشتن خلاقیت و استعداد ذاتی و اکتسابی
داشتن مهارت در مدیریت زمان و سازماندهی کار ها
توانایی در دقت و توجه به جزئیات
داشتن آگاهی از ترندهای روز دنیا

پاسخ‌گوی سوالات شما هستیم

سوال شما توسط کارشناسان ما پاسخ داده شده و از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌شود

دیدگاهتان را بنویسید

  • ..

    سلام من به تازگی رشته گرافیک رو انتخاب کردم و قصد دارم در آینده از طریق تحصیل مهاجرت داشته باشم ، میخواستم بدونم باید چیکار کنم و چه مدارکی رو در این چند سال که باید درس بخونم کسب کنم تا مهاجرتم راحت تر بشه ؟

  • Kimiya

    سلام. من در حال حاظر دانشجوی گرافیک هستم .دو سال دیگه درسم تموم میشه و میخوام برای ارشد اقدام کنم ( برای کالج سلطنتی هنر انگلستان) ارشد گرافیک این دانشگاه پذیرش میگیره؟

  • Hiva

    سلام
    اگه مدرک کارشناسیمون دبیری گرافیک یا اموزش هنر از فرهنگیان باشه امکان پذیرش و بورسیه شدن در دانشگاهای خارج کشور برای ارشد رشته گرافیک هست؟

    • مشاور موسسه تراست

      با سلام
      قطعا امکان پذیرش و اخذ بورسیه برای شما وجود دارد، کافیست شما قدم اول را بردارید و مطالعه زبان را شروع کنید؛ اقدام به برنامه ریزی و آماده سازی رزومه کنید.