اپلای علوم آزمایشگاهی

اپلای علوم آزمایشگاهی
رزرو وقت مشاوره

رشته علوم آزمایشگاهی که از مهمترین شاخه های علوم پزشکی به شمار می رود، شامل تحقیق و آزمایش روی نمونه خون و بافت های بدن است که پس از بررسی های لازم به تشخیص بیماری و درمان آن ها کمک می کنند. رشته علوم آزمایشگاهی در علم پزشکی کمک زیادی به بیماران و پزشکان برای تشخیص عفونت ها و بیماری های داخل بدن می کند و هر ساله بسیاری از علاقه مندان برای تحصیل در این رشته برای دانشگاه های خارج از کشور اپلای می کنند.

تحصیل در این رشته و اپلای در آن شرایط ویژه ای دارد. بنابراین در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته علوم آزمایشگاهی در اختیار شما قرار دهیم.

در مورد رشته علوم آزمایشگاهی

رشته علوم آزمایشگاهی، یا علوم آزمایشگاهی بالینی که به آن علوم آزمایشگاهی پزشکی یا فناوری پزشکی نیز گفته می شود، حرفه ای از علم بهداشت است که اطلاعات و خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز را برای تشخیص و درمان انواع بیماری ها ارائه می دهد. رشته علوم آزمایشگاهی در حقیقت جنبه تشخیصی دارد. تکنسین های آزمایشگاهی و سایر افراد متخصص در این حوزه، انواع آزمایش ها را روی خون، بافت و ادرار و مدفوع فرد بیمار انجام می دهند تا در صورت وجود یک عامل بیماری زا و خطرناک، پزشک و بیمار را آگاه سازد.

رشته علوم آزمایشگاهی به حد زیادی وابسته به رشته زیست شناسی و شیمی است به همین دلیل گرایش هایی که در رشته علوم آزمایشگاهی بررسی می شوند، گاهی زیر شاخه رشته زیست شناسی یا شیمی هستند. اگر به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید به این سایت مراجعه فرمایید.

مهمترین وظایف متخصصان علوم آزمایشگاهی

  • بررسی و تجزیه و تحلیل خون، مایعات بدن، بافت ها و سلول ها
  • ارائه نتایج آزمایش به پزشکان
  • استفاده از میکروسکوپ، دستگاه سل کانتر (شمارنده سلولی) و دیگر تجهیزات آزمایشگاهی
  • انجام شمارش سلول ها برای تشخیص سلول های غیر طبیعی که منجر به کم خونی و سرطان خون می شود.
  • نظارت و اطمینان از صحت نتایج آزمایش
  • نظارت بر کار تکنسین های آزمایشگاه پزشکی
  • انجام صحیح نمونه گیری و خون گیری با حداقل درد و کبودی برای فرد بیمار
  • کنترل شرایط نمونه گیری برای فرد بیمار از جمله ناشتا بودن

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

لینک های مفید!

مراحل اپلای علوم آزمایشگاهی

انگیزه مهاجرت

مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست می‌آورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!

با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهره‌مند شوید!

جسارت داشته باشید!

نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.

زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان

دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می­ شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف­ کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ­ها برسد.

رزومه و انگیزه نامه حرفه‌ای بنویسید.

یکی از مهم­ترین و تاثیرگذارترین بخش­ ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده­ سازی یک رزومه و انگیزه نامه‌ حرفه­ ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.

تهیه مدارک مورد نیاز

یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آن­ها کار کرده ­اید یا درس داشته ­اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.

یک اکسل تهیه کنید!

یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آن‌ها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه­ ی تحقیق مورد علاقه­ ی خود تهیه کنید.

ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:

دانلود رایگان فایل اکسل اطلاعات دانشگاه های کانادا

ایمیل بزنید!

در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت­ ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.

ناامید نشوید!!

رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده ­اند.

گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!

رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب­ های خوب و تشویق­ کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.

پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی

پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.

اخذ پذیرش از مراکز آموزشی

رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم­ ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می­ شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می­ گیرد، آن را قبول یا رد می­ کند.

درخواست ویزای تحصیلی

بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! وکلای تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.

آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!

بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.

اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!

اپلای رشته علوم آزمایشگاهی در خارج از کشور

به دلیل ارتباط نزدیکی که رشته علوم آزمایشگاهی با رشته های زیست شناسی و شیمی دارد، افرادی که قصد اپلای در رشته علوم آزمایشگاهی در دانشگاه های خارج از کشور را دارند، باید نمرات بالایی در دروس شیمی و زیست شناسی داشته باشند. تکنسین هایی که در آزمایشگاه کار می کنند حداقل به مدرک کاردانی نیاز دارند. اما می توانند برای پیشرفت شغلی خود در مقاطع بالاتر نیز مانند کارشناسی ارشد و تحصیلات تکمیلی اپلای کنند. افراد در رشته علوم آزمایشگاهی با رشته های شیمی، میکروبیولوژی، هماتولوژی، ایمونولوژی، آناتومی، ژنتیک و سایر موضوعات مشابه آشنا می شوند.

در حال حاضر ۳ انجمن بزرگ در آمریکا برای علاقه مندان به حوزه آزمایشگاه بالینی وجود دارد. این انجمن ها شامل انجمن تحلیل گران زیستی آمریکا (AAB)، انجمن تکنسین های پزشکی آمریکا (AMT) و انجمن آسیب شناسی بالینی آمریکا (ASCP) است که هرکدام از این انجمن ها مدارک معتبری را در حوزه شیمی، هماتولوژی، ایمونولوژی و میکروبیولوژی ارائه خواهند داد.

ادامه تحصیل رشته علوم آزمایشگاهی در خارج از کشور

رشته علوم آزمایشگاهی به عنوان یکی از رشته های پیراپزشکی پرکاربرد است و در حوزه حفظ سلامت انسان ها، در گذشته با نام فناوری پزشکی شناخته می شد و امروزه کشورهای مختلف شرایط تحصیلی متفاوتی را برای تحصیل در این رشته در نظر گرفته اند. به عنوان مثال دانشگاه برکلی در کالیفرنیا آمریکا یکی از معتبرترین دانشگاه های جهان در رشته علوم آزمایشگاهی به شمار می رود که آموزش رشته علوم آزمایشگاهی را در مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی برای علاقه مندان در نظر گرفته است. دانشجویان می توانند یا به صورت مستقیم در رشته های علوم آزمایشگاهی یا علوم آزمایشگاهی بالینی تحصیل کنند یا اینکه در رشته های مرتبط مثل بیوشیمی یا زیست شناسی به تحصیل بپردازند.

دوره های تحصیلی علوم آزمایشگاهی در مقطع کارشناسی معمولا به صورت ۴ ساله ارائه می شود. بسیاری از کشورها، مراکزی برای تائیدیه مقاطع و مدارک تحصیلی دانشجویان دارند؛ به عنوان مثال افرادی که در رشته علوم آزمایشگاهی در کشور استرالیا تحصیل می کنند، مدرک آن ها باید توسط AIMS‌ (موسسه علمی پزشکی استرالیا) تائید شود.

تحصیل در رشته علوم آزمایشگاهی در کشوری مانند کانادا نیز تاکید زیادی بر کارآموزی دارد به همین علت دانشجویان در سال آخر تحصیلات خود دوره کارآموزی‌شان را در یک آزمایشگاه معتبر می گذرانند. تحقیقات نشان می دهد برخی از کشور ها مانند استرالیا، کانادا و نیوزیلند به رشته علوم‌آزمایشگاهی اهمیت ویژه ای می دهند و به همین علت تحصیل در این کشورها می تواند آینده شغلی بسیار مناسبی را برای شما رقم بزند.

کشورتوضیحات
استرالیادر استرالیا تحصیل در رشته علوم آزمایشگاهی در مقطع کارشناسی ۴ سال به طول می انجامد، سپس متقاضی می تواند برای مقطع کارشناسی ارشد نیز اقدام به اپلای کند. این برنامه ها باید توسط موسسه علمی پزشکی استرالیا (AIMS) تائید شود.  
کاناداتحصیل در کانادا در مقطع کارشناسی رشته علوم آزمایشگاهی ۳ سال در نظر گرفته شده است و بعد از آن دانشجویان ملزم به شرکت کردن در دوره کارآموزی در کانادا بدون حقوق هستند. کانادا در حال حاضر با کمبود نیروهای متخصص جوان در رشته علوم آزمایشگاهی مواجه است به همین دلیل تحصیل در این کشور و سپس شروع کار پس از تحصیل در کانادا یک انتخاب عالی برای فعالیت در این حوزه است.  
نیوزیلندافرادی که می خواهند در نیوزیلند در رشته علوم آزمایشگاهی فعالیت داشته باشند، باید مدرک کارشناسی علوم آزمایشگاهی پزشکی یا علوم زیستی و شیمیایی را که توسط شورای علوم پزشکی نیوزیلند به رسمیت شناخته شده است را داشته باشد. دانشجویان تا ۶ ماه بعد از فارغ التحصیلی در این رشته باید دوره کارآموزی بگذرانند.  

برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید به این سایت مراجعه فرمایید.

همچنین بخوانید: علوم آزمایشگاهی در کانادا ، تحصیل با مدرک کاردانی در کانادا ، تحصیل کارشناسی در کانادا

درباره اصطلاحات اپلای و اینکه چگونه اپلای کنیم بخوانید.

گرایش های رشته علوم آزمایشگاهی در خارج از کشور

گرایش های رشته علوم آزمایشگاهی در خارج از کشور

لیست گرایش های رشته علوم آزمایشگاهی

افرادی که علاقه مند به تحصیل در رشته علوم آزمایشگاهی هستند، بعد از دریافت مدرک کارشناسی خود می توانند در یکی از گرایش های زیر در مقطع کارشناسی ارشد یا بالاتر اپلای کنند.

نام رشتهتوضیحات
بیوشیمی بالینیبیوشیمی بالینی به کاربرد تکنیک های بیوشیمی برای تشخیص، درمان و مطالعه بیماری ها می پردازد. این گرایش با نام های بیوشیمی پزشکی، آسیب شناسی شیمیایی و شیمی بالینی نیز شناخته می شود. نام بیوشیمی بالینی در بیشتر کشورها از جمله انگلستان، استرالیا، نیوزیلند و کانادا مورد استفاده قرار می گیرد. اصطلاحات شیمی بالینی و آسیب شناسی شیمیایی نیز بیشتر در کشور آمریکا به کار گرفته می شود.
رشته بیوشیمی بالینی به دلیل ارتباط نزدیکی که به رشته های زیست شناسی و پزشکی دارد، هم می توان آن را در دسته علوم آزمایشگاهی و هم در دسته ی آسیب شناسی قرار داد. زیرمجموعه های آسیب شناسی شامل بانکداری خونی، انتقال خون، آسیب شناسی شیمیایی، سیتوپاتولوژی، درماتوپاتولوژی، آسیب شناسی پزشکی قانونی، هماتولوژی، میکروبیولوژی پزشکی، آسیب شناسی ژنتیکی مولکولی، آسیب شناسی عصبی و آسیب شناسی کودکان است که از جمله گرایش های بسیار مهمی در این زمینه به شمار می روند.
تحصیل در رشته بیوشیمی بالینی یک حوزه دانشگاهی است که هم می توان آن را به عنوان یک رشته جداگانه و مستقل مورد مطالعه قرار داد و هم آن را در کنار رشته های وابسته به علوم آزمایشگاهی مطالعه کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به این سایت مراجعه کنید.  
هماتولوژیافرادی که در زمینه ی علوم آزمایشگاهی کار می کنند، بیش از هر رشته دیگری با خون سر و کار دارند و یکی از وظایف اصلی آن ها آزمایش روی نمونه های خون بیماران است. بنابراین رشته خون شناسی از زیر شاخه های رشته پزشکی و از مهمترین گرایش های رشته علوم آزمایشی در مقطع کارشناسی ارشد است.
رشته خون شناسی به طور ویژه، به مطالعه، درمان و پیشگیری از کلیه بیماری های مربوط به خون می پردازد. بیماری های مربوط به خون می تواند شامل لخته شدن خون، انعقاد خون، سرطان خون و یا دیگر اختلالات خونی باشد.
ایمونولوژیایمونولوژی یا ایمنی شناسی، شاخه ای از رشته زیست شناسی است که مطالعه سیستم ایمنی بدن را در تمام موجودات پوشش می دهد. این رشته که یک رشته کاربردی در حوزه پزشکی به حساب می آید، بسیاری از علاقه مندان به کار در حوزه علوم آزمایشگاهی را به خود جذب می کند. اطلاعات بیشتر در مورد رشته ایمنی شناسی یا ایمونولوژی را از این سایت مطالعه فرمایید.
باکتری شناسیافرادی که به حوزه باکتری شناسی در زمینه علوم آزمایشگاهی علاقه مند هستند، می توانند بعد از کسب مدرک کارشناسی علوم آزمایشگاهی، در مقطع کارشناسی ارشد باکتری شناسی به مطالعه بپردازند. باکتری شناسی در حقیقت از شاخه های مهم زیست شناسی است و جنبه های مختلف باکتری ها را از جمله ژنتیک آن ها، بیماری زایی آن ها، بو و انواع و اقسام طبقه بندی آن ها را مورد مطالعه قرار می دهد.
باکتری شناسی یک علم بسیار مهم در حوزه علوم آزمایشگاهی به شمار می رود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد رشته باکتری شناسی به این سایت مراجعه فرمایید.  
میکروب شناسیمیکروب شناسی نیز یکی دیگر از مهمترین حوزه های زیست شناسی است که در رشته علوم آزمایشگاهی بسیار کاربرد دارد. میکروارگانیسم ها و فعالیت های آن ها عملا نه تنها برای تمام فرایند های زمین قابل اهمیت هستند بلکه برای موجودات زنده نیز جنبه حیاتی دارند. میکروب ها در اطراف ما، روی پوست بدن ما و حتی داخل بدن ما هستند.
میکروبیولوژیست ها در حیطه علوم آزمایشگاهی، با شناسایی میکروب های موجود در بدن و با استفاده از انجام آزمایش ها روی بدن فرد، او را از وجود بیماری ها مطلع می سازند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به این سایت مراجعه کنید.  
قارچ شناسیدانشجویانی که در رشته علوم آزمایشگاهی تحصیل کرده اند و مدرک کارشناسی قارچ شناسی را دارند، می توانند در کارشناسی ارشد قارچ شناسی نیز تحصیل کنند. قارچ شناسی از زیر شاخه های زیست شناسی به شمار می رود و همانند باکتری شناسی و میکروب شناسی یک رشته بسیار پرکاربرد به شمار می رود.
قارچ شناسان به مطالعه انواع و اقسام قارچ ها، از جمله خواص ژنتیکی آن ها و ویژگی های بیوشیمی آن ها می پردازد. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.  
انگل شناسیانگل شناسی همانگونه که از نام آن پیدا است شامل مطالعه انگل ها، میزبان های آن ها و رابطه بین آن ها است. این رشته رابطه نزدیکی با زیست شناسی سلولی، بیوشیمی، زیست شناسی مولکولی، ایمونولوژی، ژنتیک و بوم شناسی دارد.
انگل شناسی خود به گرایش های مختلفی مانند انگل شناسی دامی و انگل شناسی کشاورزی تقسیم می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انگل شناسی به این سایت مراجعه فرمایید.  
سم شناسیسم شناسی یکی از گرایش های رشته علوم آزمایشگاهی است که با زیست شناسی، شیمی، فارماکولوژی و پزشکی ارتباط نزدیکی دارد. سم شناسی شامل اثرات نامطلوب مواد شیمیایی بر موجودات زنده و عمل تشخیص و درمان و همچنین مواجهه با سموم است. سم شناسان در آزمایشگاه ها در حوزه علوم آزمایشگاهی به تحقیقات سرطانی کمک می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید.  

درباره اپلای برای ارشد، اپلای برای ارشد مجدد و تغییر رشته در اپلای بخوانید.

بهترین گرایش رشته علوم آزمایشگاهی برای اپلای

افراد ممکن است بر اساس بیماری های مختلف به آزمایش ها مراجعه کنند و علت بیماری آن ها می تواند دلایل مختلفی باشد از جمله وجود بیماری هایی مانند قند خون، کم خونی، وجود یک باکتری در بدن یا هر چیز دیگری داشته باشد.

هر کدام از این بیماری ها به تخصص خاص خود نیاز دارند و یک فرد نمی تواند همه این مهارت ها را با هم داشته باشد. به همین علت افراد در حوزه ها و گرایش های مختلفی از این رشته به تحصیل مشغول می شوند و این گونه نیست که گرایشی بر دیگر گرایش ها برتری داشته باشد. تنها می توان آن ها را از لحاظ کاربردی بودن و یا میزان درآمد بیشتر با سایر گرایش ها مقایسه کرد که در قسمت های بعد به آن ها می پردازیم.

شرایط خود را بسنجید!

نمی دانید از کجا شروع کنید؟ مشاوران ما برای راهنمایی شما آماده هستند!

بورسیه رشته علوم آزمایشگاهی در خارج از کشور

بورسیه رشته علوم آزمایشگاهی در خارج از کشور

دانشگاه‌ های سراسر جهان برای رفاه حال دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته‌ های مختلف، بورسیه‌ هایی را برای آن ها در نظر می ‌گیرند که این بورسیه ها می تواند‌ از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایه ‌گذاران، مددکاران یا موسسات مالی در اختیار دانشجویان واجد الشرایط قرار گیرد. بورسیه ها شرایط متفاوتی با یکدیگر دارند. مثلا بورسیه های تشویقی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق می‌ گیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند. گاهی بورسیه ها مخصوص دانشجویان جدید الورود است و معمولا بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آن ها اعطا می ‌شود.

گاهی بورسیه‌ تحصیلی خارج از کشور شکل و شمایل جدیدی به خود گرفته و به دانشجویانی تعلق می‌ گیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی می ‌پردازند و یا کسانی که که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید مشغول می شوند.

بعضی از دانشجویان تمایل دارند در کنار تحصیل خود به کار دانشجویی نیز مشغول شوند تا بتوانند هزینه های تحصیلی و زندگی خود را تقبل کنند. این دانشجویان گاهی در پردیس ‌های دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیت می شوند.

لازم به ذکر است که دانشجویان می ‌توانند علاوه بر بورسیه‌ ها و کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی، وام‌ هایی را نیز از صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بگیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیه ‌ها و کمک‌ هزینه ‌های تحصیلی در رشته‌ ی علوم آزمایشگاهی، لازم است تا به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کرده و از بورسیه ‌های مربوط به رشته‌ ی علوم آزمایشگاهی مطلع شوید.

سایت ‌هایی طراحی شده اند که شما می ‌توانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشته‌ ی تحصیلی مورد نظر از بورسیه ‌های رشته ‌ی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بورسیه‌ های رشته ‌ی علوم آزمایشگاهی به سایت ‌های زیر مراجعه کنید:

همچنین درباره بورسیه تحصیلی کانادا در تراست بخوانید.

دانشگاه های برتر رشته علوم آزمایشگاهی در خارج از کشور

برخی از برترین دانشگاه های جهان برای تحصیل در رشته علوم آزمایشگاهی در جدول زیر آورده شده اند. برای مشاهده لیست کامل دانشگاه های برتر روی این لینک کلیک کنید.

دانشگاهتوضیحات
دانشگاه مارشالدانشگاه مارشال واقع در وست ویرجینیا، کاردانی علوم کاربردی (A.A.A.S) در فناوری آزمایشگاه پزشکی و لیسانس علوم (B.S) در علوم ازمایشگاهی پزشکی را ارائه می دهد. همچنین برنامه علوم آزمایشگاهی پزشکی به صورت آنلاین برای دانشجویانی که مدرک A.A.S‌ در فناوری پزشکی را به اتمام رسانده اند در دسترس است.  
دانشگاه آبرندانشگاه آبرن طیف گسترده ای از حوزه ها و موضوعات مختلف علوم آزمایشگاهی را برای دانشجویان در نظر گرفته است. دانشجویان در رشته فناوری پزشکی ۴ سال به تحصیل می پردازند و سپس دوره کارآموزی ۱ ساله را تکمیل می کنند.  
دانشگاه مدونادانشگاه مدونا بیش از ۱۰۰ رشته کاردانی و کارشناسی و ۳۰ برنامه کارشناسی ارشد و دکترا را برای دانشجویان در نظر گرفته است. این دانشگاه یکی از برترین دانشگاه های جهان در رشته علوم ‌آزمایشگاهی به شمار می رود که مدارک معتبری را در خصوص این رشته ارائه می دهد.  
دانشگاه آماریلوتحصیل در رشته علوم ازمایشگاهی در دانشگاه آماریلو ۲۳ ماه (۶ ترم) به طول می انجامد و دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی از این دانشگاه می توانند در مراکز مختلفی مشغول به کار شوند.

همچنین بخوانید: دانشگاه های کانادا ، رنکینگ دانشگاه های کانادا ، دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در کانادا

اخذ ویزا برای رشته علوم آزمایشگاهی در خارج از کشور

روند اخذ ویزا در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است اما آنچه اهمیت دارد این است که متقاضی بتواند تمامی مراحل را به درستی انجام دهد چرا که هر گونه نقص و خطا در این روند ممکن است شما را از ادامه ‌ی تحصیل در خارج از کشور باز دارد و یا باعث تاخیر در فرایند مهاجرت شما شود. بنابراین انتخاب مشاوران با تجربه در این زمینه، به اخذ ویزای شما کمک خواهد کرد. موسسه مهاجرتی تراست با کسب سال‌ ها تجربه ‌کاری در زمینه اخذ ویزا، شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری می ‌کند.

روند کلی اخذ ویزا در رشته‌ علوم آزمایشگاهی

  • انتخاب یک تیم مشاوره ‌معتبر برای آشنایی با مهاجرت به خارج از کشور
  • درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت به صورت آنلاین
  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • انتخاب رشته علوم آزمایشگاهی
  • همراه داشتن نامه‌ ی پذیرش دانشگاه
  • همراه داشتن گذرنامه
  • اثبات تمکن مالی
  • همراه داشتن مدارک شناسایی از جمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌ شناسنامه الزامی است)
  • داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
  • ارائه‌ ی آخرین مدرک تحصیلی
  • همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
  • همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور مورد نظر با حداقل نمره ی مورد نیاز
  • پرداخت هزینه‌ ی صدور ویزا
  • همراه داشتن نامه‌ ی سوء پیشینه
  • ارائه‌ مقالاتی که چاپ شده اند

دقت داشته باشید که مراحل ذکر شده در قسمت بالا به صورت کلی در نظر گرفته شده اند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر می ‌توانید با ما در موسسه مهاجرتی تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.

بیشتر بخوانید: ویزای تحصیلی کانادا ، مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا ، تمکن مالی ویزای کانادا

اپلای علوم آزمایشگاهی در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور

اپلای رشته علوم آزمایشگاهی در مقطع کارشناسی در خارج از کشور

افرادی که قصد اپلای در مقطع کارشناسی علوم ‌آزمایشگاهی را دارند باید در ابتدا مدرک دیپلم دبیرستان یا معادل آن را ارائه دهند. رشته علوم آزمایشگاهی در این مقطع ‌آموزش در کلاس درس به مدت ۲ تا ۳ سال و گذراندن دوره کارآموزی به مدت ۱ سال را در خود جای داده است. یکی از مزیت های تحصیل در رشته علوم ازمایشگاهی این است که افراد حتی با داشتن مدرک کارشناسی نیز می توانند درآمد خوبی داشته باشند.

آن ها می توانند در دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی، در آزمایشگاه های دولتی و یا خصوصی، صنایع شیمیایی و غذایی، حوزه های پزشکی، تشخیصی و بیوتکنولوژی، بخش های زیست محیطی یا زیست پزشکی مشغول به کار شوند. دانشجویان در این مقطع به طور ویژه ای با دروس ژنتیک، بیوشیمی و ایمونولوژی سر و کار دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به این سایت مراجعه کنید.

اپلای رشته علوم آزمایشگاهی در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور

دانشجویانی که قصد اپلای در مقطع کارشناسی ارشد علوم آزمایشگاهی را دارند می توانند از دو گزینه انتخابی علوم آزمایشگاهی بالینی و تحقیقات زیست پزشکی یکی را انتخاب کنند. پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد ملزم به داشتن مدرک کارشناسی (BS) علوم آزمایشگاهی یا یک حوزه مربوط به علوم آزمایشگاهی مانند زیست شناسی، شیمی یا میکروبیولوژی است. خوشبختانه گرایش های رشته علوم ازمایشگاهی بسیار زیاد است و افراد می توانند یکی از تخصص های زیر را برای تحصیل در این مقطع انتخاب کنند.

گرایش های موجود در رشته علوم آزمایشگاهی در مقطع کارشناسی ارشد

  • کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی
  • کارشناسی ارشد خوش شناسی آزمایشگاهی
  • کارشناسی ارشد انگل شناسی
  • کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • کارشناسی ارشد ایمنی شناسی
  • کارشناسی ارشد ژنتیک انسانی
  • کارشناسی ارشد ویروس شناسی پزشکی
  • کارشناسی ارشد قارچ شناسی پزشکی
  • کارشناسی ارشد حشره شناسی پزشکی
  • کارشناسی ارشد میکروب شناسی پزشکی
  • کارشناسی ارشد زیست فناوری پزشکی
  • کارشناسی ارشد فیزیولوژی

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اهداف مطالعاتی در مقطع کارشناسی ارشد علوم آزمایشگاهی می توانید به این سایت مراجعه کنید.

اپلای رشته علوم آزمایشگاهی در مقطع دکتری در خارج از کشور

اپلای در مقطع دکترای علوم آزمایشگاهی و تحصیل در این رشته، فرصت های فردی متعددی را برای کار در موسسات بالینی، آزمایشگاه های مرجع، سازمان های بهداشتی عمومی، موسسات دانشگاهی، آزمایشگاه های دولتی و خصوصی فراهم می کند. دوره تحصیلی دکترای علوم آزمایشگاهی معمولا به صورت ۳ ساله ارائه می شود و ممکن است حتی برخی از دوره های آن به صورت آنلاین برگزار شود.

گرایش های موجود در رشته علوم آزمایشگاهی در مقطع دکتری

  • دکترای باکتری شناسی پزشکی
  • دکترای ایمنی شناسی پزشکی
  • دکترای اقتصاد سلامت
  • دکترای سم شناسی
  • دکترای فارماکولوژی
  • دکترای پزشکی مولکولی
  • دکترای ژنتیک پزشکی
  • دکترای مهندسی بافت
  • دکترای زیست فناوری پزشکی
  • دکترای قارچ شناسی پزشکی
  • دکترای بیولوژی تولید مثل
  • دکترای ویروس شناسی پزشکی
  • دکترای انگل شناسی پزشکی
  • دکترای بیوشیمی بالینی
  • دکترای خون شناسی آزمایشگاهی
  • دکترای انفورماتیک پزشکی

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این مقطع از تحصیل در رشته علوم آزمایشگاهی می توانید به این سایت رجوع کنید.

همچنین درباره اپلای برای دکتری و تحصیل دکتری در کانادا بخوانید.

مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته علوم آزمایشگاهی در خارج از کشور

رشته علوم آزمایشگاهی به دلیل ارتباط زیادی که به رشته زیست شناسی و شیمی دارد، دانشگاه ها به نمرات این درس برای پذیرش دانشجویان بسیار توجه می کنند. مدارکی که برای اپلای در رشته علوم آزمایشگاهی به آن نیاز دارید بسته به دانشگاه مورد نظرتان ممکن است متفاوت باشد. برخی از دانشگاه ها سوابق تحصیلی شما را بررسی می کنند و برخی دیگر یک ‌آزمون ورودی می گیرند.

مدارک کلی اپلای علوم آزمایشگاهی

  • رشته و دانشگاه مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه مورد نظرتان را در سایت دانشگاه پر کنید.
  • برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتما یک ایمیل معتبر وارد کنید.
  • بسته به دانشگاه‌تان ۲ تا ۳ توصیه نامه نیاز دارید.
  • در صورتی که رزومه کاری دارید حتما مدارک آن را ارسال کنید.
  • داشتن انگیزه نامه نیز از اصلی ترین مدارک ارسالی شما است.
  • مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
  • داشتن مدرک زبان معتبر دانشگاه مورد نظر با حداقل نمره مورد نیاز الزامی است.
  • لیست مقالاتی که چاپ کرده اید را ارسال کنید.
  • نمرات آخرین مدرک تحصیلی تان به همراه نمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.

بازار کار رشته علوم آزمایشگاهی در خارج از کشور

رشته علوم آزمایشگاهی رشته ای است که فرصت های شغلی مناسبی را برای افراد به وجود می آورد. متخصصان می توانند در آزمایشگاه های دولتی و خصوصی در حوزه های طبی و یا غیر طبی مشغول به کار شوند.

افراد بسته به تخصصی که در آن تحصیل کرده اند می توانند در قسمت های مختلفی کار کنند. به عنوان مثال فارغ التحصیلان گرایش ارشد باکتری شناسی می توانند در مراکز درمانی و آزمایشگاه ها کار کنند یا افرادی که در رشته ایمنی شناسی تحصیل می کنند بیشتر می توانند در حوزه های آسم وآلرژی مشغول به کار شوند.

خون شناسان نیز می توانند در مراکز انتقال خون و یا آزمایشگاه ها کار کنند. بسیاری دیگر نیز می توانند با ادامه تحصیل به عنوان استاد دانشگاه مشغول به کار شوند یا اینکه در حوزه های تحقیقاتی به عنوان محقق کار کنند.

درباره تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا بخوانید.

میانگین درآمد رشته علوم آزمایشگاهی در خارج از کشور

سایت salary expert، یکی از معروف ترین سایت های موجود در زمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهمترین درآمد کشورها را در رشته علوم آزمایشگاهی نشان می دهد. توجه داشته باشید که این سایت هر روز اطلاعات خود را به روز رسانی می کند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. در صورتی که به اطلاعات حقوق و درآمدها به صورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات مورد نیاز خود را از این سایت بررسی کنید.

جدول درآمد کشورها در رشته علوم آزمایشگاهی

کشورتوضیحات و درآمد
اتریشمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۴۴,۰۴۹ یورو  
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه ‌در هر ساعت: ۲۱ یورو
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۷۵۸ یورو
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۲,۳۳۶ یورو   
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۳,۷۸۸ یورو   
استرالیامیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۶۸,۲۵۸ دلار   
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۳۳ دلار  
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری:۱,۱۷۴ دلار
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۵۰,۲۱۷ دلار    
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۸۳,۵۳۳ دلار   
باهامامیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۳۳,۶۸۸ دلار  
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۱۶ دلار
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۵۷۹ دلار
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۴,۷۹۰ دلار   
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه ‌با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۱,۲۳۷ دلار   
بلغارستانمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۱۴,۹۶۴ لو
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۷ لو
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۲۵۷ لو
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱,۱۹۴ لو    
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۸,۶۲۰ لو  
بلاروسمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۸,۸۰۲ روبل  
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۴ روبل
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۱۵۱ روبل
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶,۵۵۵ روبل
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰,۹۰۵ روبل   
برمودامیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۴۶,۸۰۹ دلار   
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۲۳ دلار
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۸۰۵ دلار  
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۴,۴۷۲ دلار    
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۷,۳۴۲ دلار    
کانادامیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۵۵,۵۱۹ دلار
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۲۷ دلار
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۹۵۵ دلار
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۰,۷۷۹ دلار   
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۷,۸۳۳ دلار   
چینمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۱۱۴,۶۵۷ یوان
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۵۵ یوان
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۱,۹۷۲ یوان
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۸۵,۱۲۴ یوان
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۴۱,۵۹۹ یوان  
کاستاریکامیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۸,۲۹۱,۶۵۲ کولون
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۳,۹۸۶ کولون 
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۱۴۲,۶۱۶ کولون
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶,۱۲۹,۵۰۰ کولون
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰,۱۹۶,۰۲۵ کولون   
جمهوری چکمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۴۴۳,۵۷۵ کرونا
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۲۱۳ کرونا   
میانگین درآمد  تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۷,۶۲۹ کرونا
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۲۵,۶۲۰ کرونا
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۴۱,۶۴۹ کرونا   
مراکشمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۸۶,۸۸۰ درهم
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۴۲ درهم
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۱,۴۹۴ درهم  
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۴,۰۵۸ درهم 
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۰۶,۵۵۷ درهم 
مصرمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۹۱,۲۳۷ پوند
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۴۴ پوند 
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۱,۵۶۹ پوند  
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۶۷,۹۵۶ پوند   
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۱۳,۰۴۱ پوند
نیوزیلندمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۶۰,۱۸۶  دلار
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۲۹ دلار
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۱,۰۳۵ دلار
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۴,۲۴۴ دلار
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۷۳,۵۹۷ دلار  
فنلاندمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۴۱,۰۱۸ یورو
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۲۰ یورو
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۷۰۶ یورو
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۰,۰۷۳ یورو  
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵۰,۰۲۵ یورو   
فرانسهمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۳۷,۹۱۰ یورو
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۱۸ یورو
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۶۵۲ یورو
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۷,۸۲۹ یورو
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۶,۲۹۲ یورو   
گرجستانمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۲۲,۴۲۶ لاری
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۱۱ لاری
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۳۸۶ لاری
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۶,۷۹۷ لاری
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۷,۹۴۱ لاری    
پرتغالمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۲۰,۲۰۳ یورو
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۱۰ یورو
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۳۴۷ یورو
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۴,۸۰۳ یورو
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۴,۶۲۴ یورو  
پاکستانمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۹۹۹,۶۹۴ روپیه
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۴۸۱ روپیه
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۱۷,۱۹۵ روپیه  
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۷۴۶,۲۵۶ روپیه
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱,۲۴۱,۳۴۸ روپیه  
مجارستانمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۳,۹۰۷,۲۸۹ فورینت
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۱,۸۷۹ فورینت
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۶۷,۲۰۵ فورینت
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲,۸۷۳,۸۴۰ فورینت
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴,۷۸۰,۴۴۶ فورینت   
اوکراینمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۱۵۷,۸۲۱گریونا
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۷۶ گریونا
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۲,۷۱۵ گریونا
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۱۷,۸۱۱ گریونا
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال)۱۹۵,۹۷۱ گریونا   
ایالات متحده‌ی عربیمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۱۳۳,۴۹۸ درهم
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۶۴ درهم
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه‌ از ساعات اضافه کاری: ۲,۲۹۶ درهم
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۹۸,۵۴۰ درهم    
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۱۶۳,۹۱۶ درهم   
ایالات متحده‌ی آمریکامیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۵۰,۲۰۷ دلار
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۲۴ دلار
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۸۶۴ دلار
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۶,۸۷۷ دلار 
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۱,۳۴۳ دلار   
کره‌ی جنوبیمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۳۴,۸۰۵,۴۵۲ وون  
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۱۶,۷۳۳ وون   
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۵۹۸,۶۵۴ وون     
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۵,۶۹۷,۰۴۱ وون      
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۲,۷۴۵,۳۵۵ وون  
سوئدمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۳۹۲,۵۲۷ کرون
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۱۸۹ کرون
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۶,۷۵۱ کرون
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه  با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲۸۸ کرون   
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۴۷۹,۳۱۴ کرون    
سنگاپورمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۵۱,۸۰۰ دلار  
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۲۵ دلار 
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۸۹۱ دلار
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳۸,۱۹۳ دلار
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۳,۵۳۱ دلار   
فیلیپینمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۲۵۹,۶۰۴ پزو  
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۱۲۵ پزو
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۴,۴۶۵ پزو
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۹۲,۳۲۲ پزو    
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳۱۹,۹۱۵ پزو    
آفریقای جنوبیمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۱۸۴,۲۹۰ راند  
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۸۹ راند  
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۳,۱۷۰ راند  
میانگین حقوق  تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۳۶,۵۲۷ راند
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۲۷,۱۰۴ راند   
مکزیکمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۱۶۸,۱۷۴ پزو  
میانگین حقوق  تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۸۱ پزو
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۲,۸۹۳ پزو
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۱۲۴,۰۲۶ پزو     
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۲۰۶,۳۰۹ پزو   
ژاپنمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۴,۶۰۸,۹۴۶ ین  
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۲,۲۱۶ ین 
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۷۹,۲۷۴ ین     
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۳,۳۸۰,۲۷۴ ین    
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۵,۶۲۲,۸۶۶ ین
قزاقستانمیانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۲,۹۶۳,۰۱۳ تنگه 
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۱,۴۲۵ تنگه
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۵۰,۹۶۴ تنگه
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۲,۲۰۱,۶۶۶ تنگه
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه ‌ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۳,۶۶۲,۳۲۸ تنگه

اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخاب های شما است. مشاوران و وکلای با تجربه ی ما در موسسه ی مهاجرتی تراست با سال ‌ها تجربه در زمینه ‌ی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند.

معرفی دانشگاه‌های کانادا
  • ددلاین اپلای
  • حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
  • میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشته‌های تحصیلی در کانادا
  • برترین دانشگاه‌های هر رشته
  • عناوین شغلی و وظایف
  • مسیر شغلی و میانگین درآمد

فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.

خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی

تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، وکیل ارشد موسسه انجام می شود.

  • ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
  • بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
  • بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
  • مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
  • آماده سازی CV و SOP
  • (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
  • انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
  • ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
  • تدوین استادی پلن
  • ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
  • ثبت نام بیومتریک
  • پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
  • راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا

شروین مدنی وکیل ارشد موسسه تراست


  • وکیل رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
    (کد وکالت: RCIC# 506959)
  • عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
  • سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
  • بیش از 10 سال سابقه وکالت امور مهاجرتی
شروین مدنی

پذیرش تحصیلی کانادا با تراست

درصد بالای پرونده های تحصیلی موفق
دریافت مشاوره از وکیل رسمی اداره مهاجرت

سوالات متداول

مدارک لازم برای اپلای در رشته علوم آزمایشگاهی چیست؟

قبل از همه چیز باید مدارک هویتی را آماده کنید. مدرک پاسپورت شما باید شش ماه اعتبار داشته باشد و تمامی مدارک دیگر باید به صورت ترجمه شده تحویل دانشگاه شوند. در مورد رشته علوم آزمایشگاهی مدارک شما شامل پایان تحصیلات در مقطع قبلی، ترجمه ریز نمرات و مدرک زبان است. در مورد مقاطع تحصیلات تکمیلی نیز باید انگیزه نامه، توصیه نامه دانشگاهی، رزومه و در صورت وجود مقالات علمی ارائه شوند.

مدرک زبان برای اپلای علوم آزمایشگاهی چیست؟

شما با مدارک مختلف می‌توانید در این رشته پذیرش بگیرید. این مدارک می‌تواند تافل یا آیلتس باشد و در کنار آن امکان پذیرش با مدارکی مانند PTE و آزمون زبان کمبریج نیز فراهم شده است. بهتر است قبل از هر گونه اقدامی وب سایت رشته مورد نظر را در دانشگاه بررسی کنید تا نقصی در پرونده اپلای وجود نداشته باشد.

آیا برای پذیرش در این رشته ارائه مدرک زبان الزامی است؟

بهترین کار برای شما این است که قبل از هر چیز مدرک زبان را آماده کنید. این مدرک از مهم‌ترین مدارکی است که باید برای اپلای و اخذ ویزا تحویل شود. البته، ممکن است پذیرش مشروط نیز در دانشگاه‌ها وجود داشته باشد اما این نوع پذیرش نیز مشکلات خاص خود را دارد.

نکات مهم اپلای در رشته علوم آزمایشگاهی چیست؟

قبل از هر چیزی وب سایت دانشگاه را بررسی کنید تا از مدارک مورد نیاز مطلع شوید. در این رشته تمامی مدارک شما باید به صورت ترجمه شده آماده شوند و آماده کردن انگیزه نامه و توصیه نامه از جمله مهم‌ترین مراحل اپلای است. همچنین، بهتر است مدرک زبان قبل از اپلای آماده شود چرا که این مدرک در اولویت کار قرار دارد.

آیا برای رشته علوم آزمایشگاهی می‌توان در مقاطع تحصیلات تکمیلی در خارج از کشور تحصیل کرد؟

امکان تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی در این رشته نیز فراهم شده است. داوطلبان می‌توانند با پایان مقطع کارشناسی و ارائه رزومه مناسب در مقاطع تحصیلات تکمیلی نیز پذیرش بگیرند.

آیا برای رشته علوم آزمایشگاهی می‌توان بورسیه تحصیلی دریافت کرد؟

در تمامی رشته‌های دانشگاهی امکان دریافت بورسیه تحصیلی مهیا شده است. بورسیه‌ها بخشی از هزینه‌ها را شامل می‌شوند و در کنار آن اگر رزومه مناسبی ارائه شود، می‌توان بورسیه‌ها و جوایز علمی بهتری را نیز دریافت کرد. ملاک اصلی برای دریافت بورسیه‌های تحصیلی معدل و سوابق علمی درخشان است.

وظایف فارغ التحصیلان علوم آزمایشگاهی در شغل خود چیست؟

در این رشته فارغ التحصیلان باید روی تجزیه و تحلیل نمونه‌های خون، مایعات بدن و بافت‌ها و سلول‌ها کار کنند. همچنین، تسلط به تجهیزات مختلف آزمایشگاهی مانند میکروسکوپ و سایر دستگاه‌ها از تخصص‌های این رشته است. نظارت بر صحت آزمایش‌ها و انجام صحیح نمونه برداری‌ها نیز از وظایف مهم متخصصان این رشته است.

میانگین درآمد علوم آزمایشگاهی در کانادا چقدر است؟

میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه به صورت کلی: ۵۵,۵۱۹ دلار
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه در هر ساعت: ۲۷ دلار
میانگین درآمد تکنسین آزمایشگاه از ساعات اضافه کاری: ۹۵۵ دلار
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) ۴۰,۷۷۹ دلار   
میانگین حقوق تکنسین آزمایشگاه با تجربه‌ ی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) ۶۷,۸۳۳ دلار 

گرایش های برتر در مقطع کارشناسی ارشد علوم آزمایشگاهی کدام است؟

کارشناسی ارشد بیوشیمی بالینی
کارشناسی ارشد خوش شناسی آزمایشگاهی (هماتولوژی)                 
کارشناسی ارشد انگل شناسی
کارشناسی ارشد ایمنی شناسی (ایمونولوژی)
کارشناسی ارشد ژنتیک انسانی
کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی
کارشناسی ارشد قارچ شناسی پزشکی
کارشناسی ارشد حشره شناسی پزشکی
کارشناسی ارشد ویروس شناسی پزشکی
کارشناسی ارشد میکروب شناسی پزشکی
کارشناسی ارشد زیست فناوری پزشکی
کارشناسی ارشد فیزیولوژی

گرایش های برتر در مقطع دکترای علوم آزمایشگاهی کدام است؟

دکترای باکتری شناسی پزشکی
دکترای ایمنی شناسی پزشکی
دکترای اقتصاد سلامت
دکترای سم شناسی
دکترای مهندسی بافت
دکترای ژنتیک پزشکی
دکترای پزشکی مولکولی
دکترای فارماکولوژی
دکترای زیست فناوری پزشکی
دکترای بیولوژی تولید مثل
دکترای انگل شناسی پزشکی
دکترای خون شناسی آزمایشگاهی
دکترای قارچ شناسی پزشکی
دکترای ویروس شناسی پزشکی
دکترای بیوشیمی بالینی
دکترای انفورماتیک پزشکی

بهترین کشورها برای اپلای در رشته علوم آزمایشگاهی کدامند؟

استرالیا، کانادا و نیوزیلند

بهترین دانشگاه ها برای اپلای در رشته علوم آزمایشگاهی کدام اند؟

دانشگاه مارشال در وست ویرجینیا
دانشگاه آبرن در ایالت متحده آمریکا
دانشگاه مدونا در ایالت میشیگان ایالت متحده آمریکا
دانشگاه آماریلو در تگزاس

دیدگاهتان را بنویسید