همه متخصصان مهندسی کامپیوتر نیاز به یادگیری انواع شیوهها و تئوریهای مورداستفاده در تمام شبکههای مختلف دارند. این نوع مهندسی شما را ملزم به یادگیری دانش شبکههای الکتریکی با هدف طراحی نرمافزار میکند.
بسیاری از علاقهمندان به تحصیل در رشتههای مهندسی کامپیوتر گرایش کارشناس شبکه را برای ادامه تحصیل انتخاب میکنند. در ادامه با ما در موسسه مهاجرتی تراست همراه باشید تا به این رشته و شرایط اپلای آن در خارج از کشور بپردازیم و جزئیات بیشتری را در مورد رشته شبکههای کامپیوتری در اختیار شما قرار دهیم.
لینک های مفید!
مراحل اپلای رشته شبکه های کامپیوتری
انگیزه مهاجرت
مهم ترین و اولین قدم برای شروع فرآیند مهاجرت تقویت انگیزه است. باید مطمئن شوید که آیا مهاجرت ارزش سختی هایش را دارد؟ با مهاجرت چه چیزهایی را به دست میآورید؟ برای اولین و مهم ترین قدم خود وقت زیادی صرف کنید!!
با مراجعه به بخش تراست تی وی از تجربیات دیگران بهرهمند شوید!
جسارت داشته باشید!
نا امید نشوید! با هر رزومه و هر تجربه ای در خارج از کشور برای شما فرصتی وجود دارد! اولین قدم سخت ترین قدم است! کافیست جسارت داشته باشید و قدم اول را محکم بردارید.
زمان بندی برای شرکت در آزمون های زبان
دو آزمون ایلتس و تافل برای نشان دادن تسلط بر روی زبان انگلیسی برای هر مرکز آموزشی اهمیت بالایی دارد و جزو مدارک ضروری جهت اخذ پذیرش محسوب می شود. فردی با سطح زبان خوب و متوسط تقریبا بین 3 تا 6 ماه و سطح زبان ضعیف حداقل یک سال باید وقت صرف کند تا به سطح مورد قبول دانشگاه ها برسد.
رزومه و انگیزه نامه حرفهای بنویسید.
یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش ها در گرفتن پذیرش از کمیته و جلب کردن نظر اساتید، آماده سازی یک رزومه و انگیزه نامه حرفه ای است. وقت زیادی برای آن صرف کنید و هر چند وقت یکبار آن را آپدیت کنید.
تهیه مدارک مورد نیاز
یکی از مدارک مورد نیاز برای هر دانشگاه در مقطع ارشد و دکترا، داشتن توصیه نامه از اساتید که قبلا با آنها کار کرده اید یا درس داشته اید، می باشد. توجه داشته باشید توصیه نامه خوب احتمال اخذ پذیرش را بسیار افزایش می دهد و تاثیر زیادی بر روی تصمیم کمیته پذیرش دارد. در این مرحله توصیه می کنیم اگر در دانشگاه دولتی تحصیل کرده اید اقدام به آزاد سازی مدرک خود از طریق سامانه سجاد نمایید.
یک اکسل تهیه کنید!
یک اکسل از مراکز آموزشی (دانشگاه، کالج یا مدرسه) و مدارک مورد نیاز آنها، ددلاین اپلای، مبلغ مورد نیاز برای پرداخت اپ فی و نام اساتید مرتبط با حوزه ی تحقیق مورد علاقه ی خود تهیه کنید.
ما در تراست برای شما فایل اکسل کاملی در رابطه با اطلاعات مهم دانشگاه های کانادا تهیه کرده ایم که با مراجعه به لینک زیر و دانلود فایل، می توانید به صورت رایگان از اطلاعات مهم و کاربردی دانشگاه های کانادا برای پذیرش تحصیلی بهره مند شوید:
ایمیل بزنید!
در این قسمت حتما باید به موضوع ایمیل، متن ایمیل و پیوست کردن سی وی دقت شود. تا جای ممکن از ایمیل تمپلیت استفاده نکنید! و با توجه به مهارت ها و حوزه تحقیقی خود استاد را متقاعد به خواندن ایمیل و جواب دادن کنید.
ناامید نشوید!!
رمز موفقیت صبر و داشتن امید است! در طول مسیر از مشورت دیگران استفاده کنید. خیلی از افراد شاید بیش از هزار ایمیل به اساتید مختلف داده و جواب نگرفته باشند، ولی ناامید نشده و ادامه دادند و موفق به دریافت پذیرش شده اند.
گرفتن پاسخ هایی امیدوار کننده!
رسیدن به این مرحله حاصل صبر و تلاش های شماست. تبریک می گوییم! بعد از پیدا کردن استاد یا گرفتن جواب های خوب و تشویق کننده به اپلای برای هر دانشگاه/کالج یا حتی جواب قطعی از استاد، باید شروع به پرکردن اپلیکیشن بکنید.
پرکردن اپلیکیشن مراکز آموزشی
پرکردن اپلیکیشن هر مرکز آموزشی یک سری مراحل دارد مانند : وارد کردن اطلاعات شخصی، وارد کردن مقاطع تحصیلی قبلی و آپلود ریز نمرات، ریپورت کردن نمرات زبان و جی آر ای، اپلود کردن سی وی و اس او پی، وارد کردن اطلاعات ریکامندرها و پرداخت اپ فی در مرحله ی آخر و سپس سابمیت کردن آن.
اخذ پذیرش از مراکز آموزشی
رویای شما به حقیقت می پیوندد! بعد از حدود دو ماه از ارسال اپلیکیشن فرم ها، نتایج پذیرش به افراد اعلام می شود که در صورت گرفتن پذیرش، هر فرد با توجه به معیارهای خود و نتایجی که از مراکز آموزشی دیگر می گیرد، آن را قبول یا رد می کند.
درخواست ویزای تحصیلی
بعد از اخذ مدرک پذیرش ، لازم است درخواست ویزای خود را سابمیت کنید. سعی و خطا نکنید! کارشناسان تراست در این مرحله آماده کمک به شما هستند.
آماده عزیمت به کشور موردنظرتان شوید!
بعد از اخذ ویزا، آماده ی عزیمت به کشور مقصد شوید.
اگر مقصدتان کانادا است، تراست چک لیست جامعی برای عزیمت به کانادا برای شما آماده کرده است تا خوان هفتم را نیز بدون استرس پشت سر بگذارید!
در مورد رشته شبکه های کامپیوتری
رشته مهندسی کامپیوتر بهعنوان یکی از پرطرفدارترین رشتههای موجود، دارای گرایشهای مختلفی است که دانشجویان با توجه به حوزه علاقهمندی خود یکی از این گرایشها را برای ادامه تحصیل انتخاب میکنند. یکی از این گرایشها رشته شبکههای کامپیوتری است که فرد بهعنوان کارشناس شبکه مشغول به کار میشود.
برای اطلاعات بیشتر رشته های پر طرفدار در کانادا را بخوانید.
اصلیترین وظیفه یک کارشناس شبکه، پشتیبانی از شبکههای گسترده مانند (WAN) و (LAN) است. کارشناس شبکه به حل کلیه مشکلات و مسائل به وجود آمده در یک سیستم شبکهای بزرگ میپردازد. این کارشناسان کلیه وظایف مربوط به اینترنتهای بیسیم را انجام میدهند. کارشناسان شبکه باید مهارتهای ارتباطی بسیار خوبی داشته باشند تا بتوانند با مشتریان صحبت کنند و آنها را در مورد مشکلات شبکهای و اینترنتی که برایشان به وجود آمده است راهنمایی نمایند.
کارشناسان شبکه، وظیفه طراحی، نگهداری و تعمیر شبکههای سیستمهای کامپیوتری را بر عهدهدارند. این افراد ممکن است گاهی وظایف مختلفی نسبت به یکدیگر داشته باشند اما بهطورکلی همه آنها در بخشهای گسترده مربوط به سیستمهای شبکهای کامپیوتر نقش دارند. تمام موقعیتهای شغلی موجود مربوط به رشته شبکههای کامپیوتری، در گام اول وظیفه حفظ یکپارچگی و اطمینان از امنیت شبکه را بر عهدهدارند. کارشناسان شبکه میتوانند در طیف مختلفی از مشاغل مانند متخصص یا کارشناس پشتیبانی کامپیوتر، تحلیلگر امنیت اطلاعات و یا مدیر شبکه و سیستمهای کامپیوتری مشغول به کار شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به این سایت مراجعه فرمایید.
ازجمله مهمترین توانمندیهای کارشناس شبکه عبارت است از:
- داشتن دانش بسیار قوی در حوزه کامپیوتر و IT
- داشتن مهارت بالا در حل مسئله
- آشنایی کامل با کلیه نرمافزارها و سختافزارهای روز دنیا
- رفع عیوب به وجود آمده برای شبکه
- نظارت کلی بر شبکه
- تست و ارزیابی شبکههای موجود برای اطمینان از نحوه کارایی درست آنها
- جایگزینی اجزای سختافزاری شبکه معیوب در صورت لزوم
- حفظ پیکربندی و نظارت بر نرمافزارهای حفاظت از سیستم در برابر ویروسها
اپلای رشته شبکه های کامپیوتری در خارج از کشور
در شبکههای رایانهای، دستگاههای محاسباتی با استفاده از اتصالات بین دادهها، اطلاعات را با یکدیگر مبادله میکنند. دادههای این پیوندها، بر روی رسانههای کابلی مانند سیمها یا کابلهای نوری یا دستگاههای بیسیم مانند وای فای برقرار میشوند. شبکههای کامپیوتری یکرشته مهندسی است که هدف آن مطالعه و تجزیهوتحلیل فرایند ارتباطات است.
افرادی که قصد اپلای و ادامه تحصیل در رشته شبکههای کامپیوتری را دارند باید در ابتدا مدرک کارشناسی معتبر دریکی از حوزههای مربوط به کامپیوتر یا تکنولوژي را داشته باشند. همچنین آنها باید به درک عمیقی از زیرساختها و سختافزارهای شبکه دست یابند. افراد باید بتوانند راهحلهای جدیدی را برای مشکلات IT پیدا کنند و همواره اطلاعات آنها درزمینه تکنولوژیهای دنیا بهروز باشد.
بسیاری از دورههای تخصصی رشته شبکههای کامپیوتری شما را با مهارتها و تخصصهای ویژهای در این رشته آشنا میکند. برخی از این دورهها عبارتاند از:
- CCIE (Cisco)
- CCNP (Cisco)
- JNCIE-ENT (Juniper)
- Network+ (CompTIA)
- WCNA (Wireshark)
برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه فرمایید.
همچنین بخوانید: مشاوره اپلای، تاثیر مقاله بر اپلای و اپلای با معدل پایین
ادامه تحصیل رشته شبکه های کامپیوتری در خارج از کشور
افرادی که علاقهمند به کار کردن بهعنوان کارشناس شبکه هستند، برای تحصیل در رشته شبکههای کامپیوتری باید حداقل مدرک کارشناسی رشتههای مرتبط به شبکههای کامپیوتری مانند علوم کامپیوتر، فناوری شبکه، مهندسی نرمافزار یا امنیت اطلاعات را داشته باشند. همهی این رشتهها، به مباحث پایه و پیشرفته در حوزه شبکههای کامپیوتری میپردازد.
دانشجویان میتوانند در دورههای انتخابی در نظر گرفتهشده برای این رشته شرکت کنند و در بخش خاصی مانند امنیت، طراحی شبکه یا برنامهنویسی مشغول به فعالیت شوند. توانایی اتصال در هر نقطه و هر زمان منجر به استفاده فزاینده از ارتباطات بیسیم در خانهها، در دفاتر، در جادهها و تقریباً در همهجا شده است. برنامههای کاربردی فشرده دادهها مانند رسانههای اجتماعی و چت ویدئویی دوطرفه امروزه بیشازپیش در سراسر جهان مورداستفاده قرار میگیرد.
رشته شبکههای کامپیوتری یکی از مهمترین گرایشهای رشته مهندسی کامپیوتر به شمار میرود و دانشکدههای مربوطه، پروژههای متعددی را هرساله انجام میدهند که بسیاری از آنها منجر به اختراع یک وسیله الکترونیکی جدید میشود. نکته قابلتوجه در مورد تحصیل در رشته شبکههای کامپیوتری این است که بسیاری از مراکز آموزشی نیز دورههایی را برای علاقهمندان به این رشته در نظر میگیرند که در پایان دوره، گواهیهایی را به دانشجویان اعطا میکنند. این گواهیها معمولاً بهاندازه مدارک دانشگاهی معتبر هستند.
گرایش های رشته شبکه های کامپیوتری در خارج از کشور
رشته شبکههای کامپیوتری بهعنوان یکی از گرایشهای مربوط به رشته مهندسی کامپیوتر تحت عنوان همان شبکههای کامپیوتری در دانشگاهها تدریس میشود و گرایش خاصی برای ادامه تحصیل ندارد. تنها میتوان گفت که دانشجویان با توجه به ارتباط نزدیک بین رشتهها و گرایشهای مختلف مهندسی کامپیوتر میتوانند در حوزهها و گرایشهای مختلف رشته کامپیوتر تحصیل کنند و سپس وارد این شغل شوند.
بهطورکلی فردی که قصد تحصیل در رشته شبکههای کامپیوتری را دارد حتی اگر گرایشی بهجز این گرایش را برای تحصیل انتخاب کند باید با انواع شبکهها آشنا باشد. این شبکهها شامل موارد زیر هستند:
- LAN- شبکه محلی
- MAN- شبکه منطقه کلانشهری
- WAN- شبکه پهن منطقه
- WLAN- شبکه محلی بیسیم
- GAN- شبکه جهانی منطقه
- PAN- شبکه منطقه شخصی
بورسیه رشته شبکه های کامپیوتری در خارج از کشور
بورسیههای تحصیلی یا کمکهزینههای دانشجویی از راههای مختلف تأمین میشوند که میتواند از طرف دولت، صندوق رفاه دانشگاه، سرمایهگذاران، مددکاران یا مؤسسات مالی در اختیار دانشجویان واجدالشرایط قرار گیرند. لازم به ذکر است که درهرصورت برای هر بورسیه شرایط و ضوابطی لازم است تا دانشجو جزو افراد واجدالشرایط قرار گیرد.
درباره بورسیه تحصیلی کانادا و بورسیه تحصیلی خارج از کشور بیشتر بخوانید.
شاید این سؤال پیش بیاید که این بورسیهها به چه کسانی تعلق میگیرد؟
در پاسخ به چند نوع بورسیه اشاره خواهیم کرد:
- بورسیههای ورودی به دانشجویان جدیدالورود تعلق میگیرد و معمولاً بر اساس شایستگی و معدل ترم در مقطع پیشین به آنها اعطا میشود.
- بورسیههای تحقیقاتی یا RA به دانشجویانی تعلق میگیرد که در کنار تحصیلات خود به تحقیق و پژوهش و همچنین نگارش مقالات مختلف علمی میپردازند و در کنار اساتید خود در مسیر پیشرفت علم و دانش گام برمیدارند.
- بورسیههای دستیار مدرس یا TA به دانشجویانی تعلق میگیرد که در کنار تحصیلات خود به تدریس دانشجویان ترم پایینی در کنار اساتید میپردازند. مبلغ خوب و قابلتوجهی نصیب دانشجویانی میشود که در کنار اساتید به تحصیل میپردازند و دانشجویان میتوانند برای هزینههای تحصیل و زندگی خود، روی آن حساب کنند.
- بورسیههای کارآموزی به دانشجویانی تعلق میگیرد که مشتاق انجام کارهای پارهوقت در کنار تحصیل خود هستند. این دانشجویان گاهی در پردیسهای دانشگاهی و گاهی در خارج از دانشگاه مشغول به فعالیتاند. این کارها به صورتی برنامهریزی میشوند که به درس دانشجو لطمهای وارد نشود. لازم به ذکر است که دانشجو در روزهای تعطیل حتی میتواند بهصورت تماموقت کارکرده و حقوق کار تماموقت را کسب کند.
- بورسیههای تشویقی گاهی به دانشجویان استعداد درخشان و همچنین مستعدی تعلق میگیرد که در هر ترم تحصیلی، نتایج خوبی را به دست آورند و معدل بالایی کسب کنند.
درصورتیکه تمایل دارید مانند سایر دانشجویان از بورسیهها، کمکهزینههای تحصیلی یا حتی وامهای دانشجویی در رشته شبکههای کامپیوتر مطلع شوید، میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه موردنظر خود مراجعه کرده و از بورسیههای مربوط به این رشته آگاه شوید. همچنین سایتهایی طراحیشدهاند که شما میتوانید با ذکر نام دانشگاه و همچنین رشتهی تحصیلی موردنظر از بورسیههای رشتهی مربوطه مطلع شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بورسیههای رشته شبکههای کامپیوتر به سایتهای www.scholarships.com، scholarshipportal و careeronestop مراجعه کنید.
دانشگاه های برتر رشته شبکه های کامپیوتری در خارج از کشور
دانشگاههای مختلف در سراسر جهان هرساله برای برتری بر سر بهترین رتبهبندیهای رشتههای مختلف باهم به رقابت میپردازند. لیست زیر برخی از برترین دانشگاههای جهان را در رشته مهندسی کامپیوتر و رشته شبکههای کامپیوتری را نشان میدهد. بهترین دانشگاههای جهان در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش شبکههای کامپیوتری عبارت است از:
دانشگاه کرنل | دانشگاه کارنگی ملون | دانشگاه کلمبیا | موسسه فناوری جورجیا | دانشگاه مریلند |
دانشگاه پردو | دانشگاه تگزاس | دانشگاه ایلینوی در آربانا شمپین | دانشگاه کالیفرنیا، سانتا باربارا | دانشگاه ای اند ام تگزاس (A & M) |
دانشگاه جانز هاپکینز | دانشگاه ایالتی اوهایو | دانشگاه ویرجینیا تک | دانشگاه کالیفرنیای جنوبی | دانشگاه دوک |
دانشگاه نورث وسترن | دانشگاه واشینگتن در سنت لوئیس | دانشگاه فلوریدا | دانشگاه ایالتی آریزونا | دانشگاه ماساچوست امهرست |
دانشگاه شمال شرقی (Northeastern University) | موسسه پلی تکنیک رنسلیر | دانشگاه نوتردام | دانشگاه راتگرز | دانشگاه کالیفرنیا، دیویس |
دانشگاه براون | دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی | دانشگاه ویرجینیا | دانشگاه کالیفرنیا، ارواین | دانشگاه پیتسبورگ |
دانشگاه ایالتی آیووا | دانشگاه آریزونا | مؤسسه فناوری استیونز | دانشگاه روچستر | دانشگاه نیومکزیکو |
دانشگاه یوتا | دانشگاه مهندسی NYU Tandon | دانشگاه فلوریدای مرکزی | دانشگاه درکسل | دانشگاه ایالتی می سی سی پی |
دانشگاه لیهای | دانشگاه تگزاس در دالاس | دانشگاه استونی بروک | دانشگاه دلاویر | دانشگاه ایلینوی جنوبی |
دانشگاه ایلینوی در شیکاگو | دانشگاه کانزاس | دانشگاه آیووا | دانشگاه ووستر | دانشگاه کلمسون |
دانشگاه اکلاهما | دانشگاه ایالتی اورگن | دانشگاه تنسی | دانشگاه کالیفرنیا، سانتا کروز | مؤسسه فناوری ایلینوی |
دانشگاه سیراکیوز | مؤسسه فناوری نیوجرسی | دانشگاه جرج میسون | دانشگاه مریلند، شهرستان بالتیمور | دانشگاه سینسیناتی |
دانشگاه ایالتی وین | دانشگاه تگزاس در آرلینگتون | دانشگاه جرج واشینگتن | دانشگاه بایلور | موسسه فناوری نیویورک |
دانشگاه آرکانزاس | دانشگاه بریگم یانگ | دانشگاه آلاباما | دانشگاه هیوستون | دانشگاه کترینگ |
بیشتر بدانید: دانشگاه های کانادا، رنکینگ دانشگاه های کانادا و ارزان ترین دانشگاه های کانادا
اخذ ویزا برای اپلای رشته شبکه های کامپیوتری در خارج از کشور
اخذ ویزا یکی دیگر از مهمترین مسائلی است که دانشجویان باید به آن اهمیت بدهند چراکه اخذ ویزا بهاندازه پذیرش درخواست اپلای شما در دانشگاه اهمیت دارد. مراحلی که متقاضی برای اخذ ویزا باید طی کند، بسته به کشوری که قصد ادامه تحصیل در آن را دارد، متفاوت است بنابراین انتخاب یک تیم مشاوره باتجربه در این زمینه شما را در این مسیر یاری میکند.
همچنین بخوانید: ویزای تحصیلی چیست
موسسه مهاجرتی تراست با داشتن سالها تجربه در این زمینه تمامی مراحل و امکانات لازم برای اخذ ویزا را در اختیار شما قرار میدهد تا بدون کوچکترین مشکلی بتوانید ویزای تحصیلی بگیرید. مراحل و مدارک زیر بهصورت کلی برای اخذ ویزا در همه کشورها الزامی هستند اما اگر به اطلاعات جزئیتری نیاز دارید با ما تماس بگیرید.
درباره ویزای تحصیلی کانادا، تمدید ویزای تحصیلی کانادا و مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.
- انتخاب یک تیم مشاوره معتبر برای آشنایی با مهاجرت
- درخواست مصاحبه در سفارت و گرفتن نوبت بهصورت آنلاین
- پر کردن فرم درخواست ویزا
- تعیین رشته موردنظر (در اینجا رشته شبکههای کامپیوتری)
- همراه داشتن نامه پذیرش دانشگاه
- همراه داشتن گذرنامه
- اثبات تمکن مالی
- همراه داشتن مدارک شناسایی ازجمله شناسنامه و کارت ملی (ترجمه شناسنامه الزامی است)
- داشتن حداقل ۲ قطعه عکس و حداکثر ۵ قطعه عکس مناسب برای گذرنامه
- ارائه آخرین مدرک تحصیلی
- همراه داشتن مدرک دیپلم به همراه ترجمه
- همراه داشتن مدرک زبان انگلیسی یا مدرک زبان کشور موردنظر با حداقل نمرهی موردنیاز
- پرداخت هزینهی صدور ویزا
- همراه داشتن نامه سوءپیشینه
- ارائه مقالاتی که چاپشدهاند
دقت داشته باشید که مراحل ذکرشده در قسمت بالا بهصورت کلی در نظر گرفتهشدهاند و در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیقتر میتوانید با ما در موسسه مهاجرتی تراست تماس بگیرید و یا به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه فرمایید.
درباره تبدیل ویزای تحصیلی به کاری در کانادا، ثبت نام آنلاین ویزای کانادا و تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی کانادا بیشتر بدانید.
اپلای رشته شبکه های کامپیوتری در مقاطع تحصیلی متفاوت در خارج از کشور
رشته شبکههای کامپیوتری خود یکی از گرایشهای مقطع کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر است و به همین علت در مقطع کارشناسی آموزش داده نمیشود. افراد علاقهمند به این رشته باید برای مقطع کارشناسی ارشد رشته شبکههای کامپیوتری اقدام به اپلای و ادامه تحصیل کند. در ادامه به مسیر تحصیلی تبدیلشدن به یک کارشناس شبکه اشاره میشود.
بیشتر بخوانید: چگونه اپلای کنیم، اصطلاحات اپلای و اپلای بدون مدرک زبان
نام مرحله | توضیحات |
کسب مدرک کارشناسی | همه افرادی که در رشته شبکههای کامپیوتری تحصیلکردهاند، در ابتدا یک مدرک مرتبط با این رشته در حوزه فناوری اطلاعات، علوم کامپیوتر یا یکرشته مرتبط دیگر در حوزه علوم کسب کردهاند. |
اخذ گواهیها | اگرچه داشتن گواهیهای مرتبط به این رشته لازمه داشتن شغل خوب در حوزه شبکههای کامپیوتری نیست! اما داشتن آن کمک زیادی به تجربه افراد و آشنایی تخصصی آنها با دورههای شبکههای کامپیوتری میکند. بیشتر این برنامهها موضوعاتی مانند پیکربندی شبکه، عیبیابی و امنیت را پوشش میدهند. |
پیدا کردن کار | پس از فارغالتحصیلی در رشته شبکههای کامپیوتری، متناسب با اهداف و علاقهمندی خود برای سازمانهای کامپیوتری مرتبط با شغل خود درخواست کار دهید. ارائه گواهیهایی که در دوره تحصیلی دانشگاه خود کسب کردهاید نیز میتواند کمک زیادی به شانس پذیرش شما کند. توجه داشته باشید مدت اعتبار بسیاری از این گواهیها ۳ سال است. |
پیشرفت کاری | آنچه افراد مختلف را در حوزه شبکههای کامپیوتری از هم متمایز میکند، میزان توانمندیهای آنها و پیشرفت در شغل آنهاست. بهعنوان یک کارشناس شبکه همواره باید به فکر فراهم آوردن فرصتهای شغلی مختلف برای خود باشید. |
اگر به اطلاعات بیشتری در این خصوص نیاز دارید به این سایت مراجعه فرمایید.
بیشتر بخوانید: تحصیل کارشناسی در کانادا، اپلای برای ارشد و اپلای برای ارشد مجدد
مدارک مورد نیاز برای اپلای رشته شبکه های کامپیوتری در خارج از کشور
لیست زیر مدارک کلی اپلای در رشته شبکههای کامپیوتری را برای دانشگاههای خارج از کشور نشان میدهد. مدارک موردنیاز برای اپلای در این رشته بسته به دانشگاهی که میخواهید در آن اپلای کنید متفاوت است. ممکن است برخی دانشگاهها تنها سوابق تحصیلی و نمرات شما را بررسی کنند و برخی دیگر از دانشگاهها از شما آزمون ورودی بگیرند.
همچنین بخوانید: مدارک مورد نیاز برای اپلای کانادا
- رشته و دانشگاه موردنظر خود را انتخاب کنید.
- فرم پذیرش آنلاین از دانشگاه موردنظرتان را در سایت دانشگاه پرکنید.
- برای دریافت اخبار مربوط به پذیرش یا عدم پذیرش حتماً یک ایمیل معتبر وارد کنید.
- بسته به دانشگاهتان ۲ تا ۳ توصیهنامه نیاز دارید.
- درصورتیکه رزومه کاری دارید حتماً مدارک آن را ارسال کنید.
- داشتن انگیزه نامه نیز از اصلیترین مدارک ارسالی شما است.
- مدارک اثبات تمکن مالی را بفرستید.
- مدرک زبان معتبر کشور موردنظر با حداقل نمره موردنیاز را ارسال کنید.
- لیست مقالاتی که چاپ کردهاید را ارسال کنید.
- آخرین مدرک تحصیلیتان به همراه ریزنمرات و ترجمه آن نیز از الزامات اپلای است.
همچنین بخوانید: تمکن مالی ویزای کانادا
بازار کار رشته شبکه های کامپیوتری در خارج از کشور
امروزه با توجه به پیشرفت روزافزون دنیای تکنولوژي و ارتباطات نیاز به وجود مهندسان کامپیوتر در همه زمینهها نیاز داریم. یکی از کاربردیترین گرایشهای رشته مهندسی کامپیوتر، رشته شبکههای کامپیوتری است که بهجرئت میتوان گفت مهمترین یا یکی از مهمترین مشاغل مربوط به بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات به شمار میرود.
بیشتر بخوانید: کار در کانادا ، قانون کار کانادا و کاریابی در کانادا
خوشبختانه امروزه تقریباً همه فارغالتحصیلان رشته شبکههای کامپیوتری وارد بازار کار میشوند و در بخشهای مختلفی مانند سازمانها و شرکتهای کامپیوتری، مخابرات و یا دیگر بخشها مشغول به کار میشوند. بر اساس گزارشها اداره آمار کار آمریکا (BLS)، انتظار میرود اشتغال شغلی برای متخصصان شبکه بین سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۸، رشد ۱۰ درصدی داشته باشد. درآمد کارشناسان شبکه بسته به عوامل مختلفی مانند شرکتی که در آن مشغول به کار هستند، میزان مهارت و توانمندی آنها، میزان رضایتمندی صاحبکار از آنها، ساعات کاری آنها، تجربه کاری و عوامل مختلف دیگر با یکدیگر متفاوت است. در جدول زیر به برخی از مهمترین مشاغل موجود و پرطرفدار در رشته شبکههای کامپیوتری اشاره میشود.
نام شغل | توضیحات |
متخصص شبکه | فعالیتهای روزانه متخصص شبکه شامل نظارت بر رایانههایی است که به یکدیگر مرتبط هستند و مطمئن میشوند مشتریان بر اساس نیازهای کسبوکار خود میتوانند بهدرستی از این رایانهها استفاده کنند. وظایف آنها ممکن است شامل گردآوری و نگهداری اطلاعات در مورد عملکرد شبکه، فعالیت در حوزه امنیت شبکه و رفع مسائل و مشکلات مربوط به آنها باشد. متخصصان شبکه ممکن است چند وقت یکبار نیاز داشته باشند تا برنامههای نرمافزاری و سختافزاری شبکهها را حذف کرده و دوباره نصب کنند. |
تکنسین شبکه | تکنسینهای شبکه، وظیفه کلیه عملیات روزمره شبکههای کامپیوتری یک سازمان را زیر نظر دارند. آنها همچنین در نصب و حذف نرمافزارها فعالیت میکنند. تکنسینهای شبکه باید اقداماتی را در رابطه با توسعه شبکهها و اجرای اقدامات ایمنی انجام دهند که مطمئن شوند تمام سیستمها و دادهها بهدرستی کار میکنند. |
مدیر شبکه | مدیر شبکه (که به آن مدیر سیستم نیز گفته میشود) مسئولیت بهروز نگهداشتن شبکههای کامپیوتری یک شرکت را بر عهده دارد. بهطورکلی وظیفه مدیر شبکه شامل نصب سیستمهای کامپیوتری و شبکه، حفظ، تعمیر و ارتقاء سیستمهای کامپیوتری و شبکه، تشخیص و رفع مسئله شبکه، نرمافزار و سختافزارهای سیستمها کامپیوتری و نظارت بر سیستمها و شبکهها بهمنظور افزایش عملکرد آنها است. |
تحلیلگر شبکه | یک تحلیلگر شبکه مسئول نصب و نگهداری یک شبکه در داخل سازمان است. تحلیلگر شبکه بهطورکلی، وظیفه تجزیهوتحلیل و ارائه کمکهای فنی برای شبکههای ارتباطی داده یا گروه شبکهها در سازمان را بر عهده دارد. تحلیلگران شبکه همچنین میتواند وظیفه تحقیق و ارزیابی فناوری شبکه را انجام دهند. |
مهندس شبکه | مهندسان شبکه با شبکه کامپیوتری یک سازمان کار میکنند و از فناوری اطلاعات برای ساخت سیستمهای شبکهای استفاده میکنند. این شبکههای اطلاعاتی میتواند شامل شبکههای محلی (LANs)، شبکههای پهن منطقه (WANs)، اینترانتها و بروننتها باشند. پیچیدگی شبکه بسته به شرکت یا سازمان موردنظر ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد. |
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بازار کار مهندسان شبکه به این سایت مراجعه فرمایید.
میانگین درآمد رشته شبکه های کامپیوتری در دیگر کشورها
سایت salary expert، یکی از معروفترین سایتهای موجود درزمینه بررسی و تخمین حقوق مشاغل مختلف در سراسر جهان در کشورهای مختلف است. جدول زیر، برخی از مهمترین درآمد کشورها را در رشته شبکههای کامپیوتری نشان میدهد. توجه داشته باشید که این سایت هرروز اطلاعات خود را بهروزرسانی میکند و ماهانه ممکن است تنها تفاوت اندکی در میان این ارقام مشاهده شود. درصورتیکه به اطلاعات حقوق و درآمدها بهصورت روزانه نیاز داشتید، اطلاعات موردنیاز خود را از این سایت بررسی کنید.
بیشتر بخوانید: مشاغل پردرآمد در کانادا و درآمد در کانادا
نام کشور | توضیحات و درآمد |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در اتریش | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 35 یورو میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 966, 2 یورو میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 780, 51 یورو میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 363, 91 یورو |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در استرالیا | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 59 دلار میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 962, 4 دلار میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 814, 86 دلار میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 928, 152 دلار |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در باهاما | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 34 دلار میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 859, 2 دلار میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 041, 50 دلار میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 150, 88 دلار |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در بلغارستان | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 15لو میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 252, 1 لو میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 279, 22 لو میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 246, 39 لو |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در بلاروس | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 7 روبل میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 569 روبل میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 077, 10 روبل میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 752, 17 روبل |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در برمودا | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 47دلار میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 969, 3 دلار میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 507, 69 دلار میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 441, 122 دلار |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در کانادا | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 51 دلار میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 284, 4 دلار میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 836, 74 دلار میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 828, 131 دلار |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در چین | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 123 یوان میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 290, 10 یوان میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 689, 181 یوان میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 057, 320 یوان |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در کاستاریکا | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 735, 7 کولون میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 360, 648 کولون میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 935, 398, 11 کولون میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 917, 079, 20 کولون |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در جمهوری چک | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 400 کرونا میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 525, 33 کرونا میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 295, 585 کرونا میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 032, 031, 1 کرونا |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در مراکش | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 84 درهم میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 056, 7 درهم میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 722, 123 درهم میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 943, 217 درهم |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در مصر | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 88 پوند میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 371, 7 پوند میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 567, 130 پوند میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 003, 230 پوند |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در نیوزیلند | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 54 دلار میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 541, 4 دلار میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 397, 79 دلار میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 862, 139 دلار |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در فنلاند | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 33 یورو میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 762, 2 یورو میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 166, 48 یورو میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 848, 84 یورو |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در فرانسه | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 31 یورو میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 631, 2 یورو میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 934, 45 یورو میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 916, 80 یورو |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در گرجستان | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 55 لاری میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 634, 4 لاری میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 553, 82 لاری میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 422, 145 لاری |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در پرتغال | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 19 یورو میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 573, 1 یورو میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 416, 27 یورو میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 295, 48 یورو |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در پاکستان | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 923 روپیه میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 402, 77 روپیه میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 166, 374, 1 روپیه میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 677, 420, 2 روپیه |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در مجارستان | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 352, 4 فورینت میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 835, 364 فورینت میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 863, 381, 6 فورینت میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 039, 242, 11 فورینت |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در اوکراین | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 204 گریونا میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 104, 17 گریونا میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 662, 303 گریونا میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 919, 534 گریونا |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در ایالاتمتحده عربی | میانگین حقوقکارشناس شبکه در هر ساعت: 135 درهم میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 324, 11 درهم میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 788, 198 درهم میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 177, 350 درهم |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در ایالاتمتحده آمریکا | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 46 دلار میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 874, 3 دلار میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 674, 67 دلار میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 212, 119 دلار |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در کره جنوبی | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 351, 26 وون میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 866, 208, 2 وون میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 472, 785, 38 وون میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 964, 322, 68 وون |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در سوئد | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 280 کرون میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 432, 23 کرون میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 093, 409 کرون میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 643, 720 کرون |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در سنگاپور | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 46 دلار میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 892, 3 دلار میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 252, 68 دلار میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 230, 120 دلار |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در فیلیپین | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 295 پزو میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 694, 24 پزو میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 079, 435 پزو میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 419, 766 پزو |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در آفریقای جنوبی | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 212 راند میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 798, 17 راند میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 583, 313 راند میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 395, 552 راند |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در مکزیک | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 179 پزو میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 032, 15 پزو میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 661, 263 پزو میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 456, 464 پزو |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در ژاپن | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 237, 4 ین میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 189, 355 ین میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 453, 195, 6 ین میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 667, 913, 10 ین |
میانگین حقوق کارشناس شبکه در قزاقستان | میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 425, 2 تنگه میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 303, 203 تنگه میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 732, 592, 3 تنگه میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 816, 328, 6 تنگه |
اگر میخواهید در کمترین زمان ممکن فرآیند مهاجرت خود را طی کنید. بدون شک تراست یکی از بهترین انتخابهای شما است. مشاوران و کارشناسان باتجربهی ما در موسسهی مهاجرتی تراست با سالها تجربه درزمینهی مهاجرت از ابتدا تا انتهای مسیر همراهتان خواهد ماند.
برای اطلاعات بیشتر لینکهای مهاجرت به کانادا، اقامت کانادا و دلایل مهاجرت از ایران بخوانید.
معرفی دانشگاههای کانادا
- ددلاین اپلای
- حداقل نمرات زبان مورد نیاز برای پذیرش
- میانگین شهریه و سایر اطلاعات ضروری
معرفی رشتههای تحصیلی در کانادا
- برترین دانشگاههای هر رشته
- عناوین شغلی و وظایف
- مسیر شغلی و میانگین درآمد
فعالیت موسسه مهاجرتی تراست، اختصاصا در حوزه مهاجرت به کانادا، شامل روش های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد.
خدمات موسسه تراست برای پذیرش و ویزای تحصیلی
تمامی پرونده های مهاجرتی موسسه تراست تحت نظارت مستقیم شروین مدنی، مشاور ارشد موسسه انجام می شود.
- ارائه چک لیست مدارک برای اخذ پذیرش
- بررسی مدارک آماده شده توسط متقاضی
- بررسی دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- تعیین رشته موردعلاقه متقاضی
- مکاتبه با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس جهت اخذ پذیرش مشروط به ارائه مدرک زبان
- آماده سازی CV و SOP
- (در صورت داشتن همراه) ارائه چک لیست مدارک لازم برای ویزای همراه
- انجام مکاتبات نهایی با دانشگاه ها، کالج ها و مدارس
- ساخت پروفایل متقاضی در وب سایت دانشگاه، پرداخت شهریه و دریافت نامه پذیرش
- تدوین استادی پلن
- ارائه چک لیست مدارک لازم جهت اخذ ویزای متقاضی و ویزای همراه
- ثبت نام بیومتریک
- پیگیری پرونده متقاضی تا اخذ ویزا
- راهنمایی درخصوص پیکاپ ویزا و لندینگ در کانادا
شروین مدنی مشاور ارشد موسسه تراست
- مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا و دارای کد فعالیت در انجمن ICCRC
(کد فعالیت: RCIC# 506959) - عضو هیئت علمی کالج اشتون در رشته مهاجرت
- سابقه فعالیت به عنوان آفیسر اداره مهاجرت
- بیش از 10 سال سابقه مشاوره امور مهاجرتی
مشاوره معتبر بگیرید!
قوانین مهاجرت بسیار پیچیده است، ولی اصلاً نگران نباشید؛ چراکه کارشناسان با تجربه و حرفهای تراست با تمامی روشهای قانونی مهاجرت آشنا هستند.
سوالات متداول
مدارک لازم برای اپلای در این رشته شامل پاسپورت معتبر و ترجمه سایر مدارک هویتی هستند. پاسپورت شما باید اعتبار لازم برای پذیرش و فرآیند ویزا را داشته باشد. برای پذیرش در مقطع کارشناسی نیاز به ترجمه ریز نمرات، مدرک زبان و مدرک دبیرستان است. در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز باید توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه و مقالات علمی (در صورت نیاز) آماده شود.
در این رشته ممکن است مدارکی مانند GRE نیز درخواست شود که برای اطلاع از آن میتوانید وب سایت دانشگاهی را بررسی کنید.
مدرک زبان از مهمترین مدارکی است که برای اپلای مورد نیاز است. داشتن یکی از مدارک تافل یا ایلتس برای اپلای در این رشته الزامی است و در بعضی از کشورها مانند کانادا امکان پذیرش با آزمون PTE و آزمون کمبریج نیز فراهم است. بهتر است در وب سایت دانشگاهی حداقل نمرات را بررسی کنید. ارائه نمرات بهتر نسبت به حداقلها نیز به پذیرش کمک خواهد کرد.
ارائه این مدارک مطمئنا نکته مثبتی برای کمیته پذیرش تلقی خواهد شد. باید اشاره کرد که دورههای آنلاین در این مورد وجود دارند که طرفداران بسیاری نیز دارد. این دورهها توسط موسسات معتبر ارائه شده است که موارد مختلف را به صورت عملی آموزش میدهند.
بورسیههای این رشته ممکن است بخشی از هزینهها را پوشش دهد و در موارد دیگر ممکن است شامل کمک هزینههای فاند کامل شوند. با ارائه سوابق علمی مناسب میتوان از این کمک هزینهها استفاده کرد و باید اشاره کرد که جوایز علمی نیز جزو محبوبترین کمک هزینهها هستند. شرط اصلی برای دریافت کمک هزینهها داشتن سوابق علمی درخشان و معدل بالا است و در صورت ارائه رزومه رقابتی میتوان از بورسیههای فاند کامل نیز استفاده کرد.
انگیزه نامه و توصیه نامه دو مدرک مهم به شمار میروند که برای اپلای در رشتههای مختلف مورد نیاز است. آماده کردن این دو مدرک از اهمیت زیادی برخوردار است و قبل از هر کاری بهتر است از نکات آن مطلع شوید. انگیزه نامه اهداف شما را برای ادامه تحصیل نشان میدهد و داشتن توصیه نامه نیز اعتبار علمی شما را در جامعه دانشگاهی اثبات خواهد کرد.
سوابق شغلی و سوابق پژوهشی از بیشترین اهمیت در پذیرش برخوردار است. این موارد علاقه شما به مباحث درسی و تخصصی را نشان خواهد داد و برای کمیته پذیرش نیز نکته مثبتی است.
بهتر است قبل از اقدام برای پذیرش از وب سایت دانشگاهی بازدید کنید و مدارک مورد نیاز را در آن مشاهده کنید. مدارک شما باید به صورت ترجمه شده آماده شوند و در آن هیچ نقصی وجود نداشته باشد. آماده کردن انگیزه نامه و توصیه نامه از اهمیت زیادی برخوردار است.
– میانگین حقوق کارشناس شبکه در هر ساعت: 51 دلار
– میانگین درآمد کارشناس شبکه از ساعات اضافهکاری: 284, 4 دلار
– میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری کم: (۱ تا ۳ سال) 836, 74 دلار
– میانگین حقوق کارشناس شبکه باتجربهی کاری زیاد: (بیشتر از ۸ سال) 828, 131 دلار
برای تحصیل در رشته شبکههای کامپیوتری باید حداقل مدرک کارشناسی رشتههای مرتبط به شبکههای کامپیوتری مانند علوم کامپیوتر، فناوری شبکه، مهندسی نرمافزار یا امنیت اطلاعات را داشته باشید. همهی این رشتهها، به مباحث پایه و پیشرفته در حوزه شبکههای کامپیوتری میپردازد. بهعبارتدیگر رشته شبکههای کامپیوتری خود یکی از گرایشهای مقطع کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر است و نمیتوان در مقطع کارشناسی به آموزش این رشته پرداخت. افراد علاقهمند به این رشته باید برای مقطع کارشناسی ارشد رشته شبکههای کامپیوتری اقدام به اپلای و ادامه تحصیل کنند.
دانشگاهها و مؤسسات برتر برای تحصیل کارشناسان شبکه عبارت است از:
دانشگاه کرنل، دانشگاه نارنگی ملون، دانشگاه کلمبیا، موسسه فناوری جورجیا، دانشگاه مریلند، دانشگاه پردو، دانشگاه تگزاس، دانشگاه ایلینوی در آربانا شمپین، دانشگاه کالیفرنیا سانتا باربارا، دانشگاه ای اند ام تگزاس (A & M)، دانشگاه جانز هاپکینز، دانشگاه ایالتی اوهایو، دانشگاه ویرجینیا تک، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، دانشگاه دوک، دانشگاه نورث وسترن، دانشگاه واشینگتن در سنت لوئیس، دانشگاه فلوریدا، دانشگاه ایالتی آریزونا، دانشگاه ماساچوست امهرست، دانشگاه شمال شرقی (Northeastern University)، موسسه پلی تکنیک رنسلیر، دانشگاه نوتردام، دانشگاه راتگرز، دانشگاه کالیفرنیا دیویس، دانشگاه براون، دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی، دانشگاه ویرجینیا، دانشگاه کالیفرنیا ارواین، دانشگاه پیتسبورگ، دانشگاه ایالتی آیووا، دانشگاه آریزونا، مؤسسه فناوری استیونز، دانشگاه روچستر، دانشگاه نیومکزیکو، دانشگاه یوتا، دانشگاه مهندسی NYU Tandon، دانشگاه فلوریدای مرکزی، دانشگاه درکسل، دانشگاه ایالتی می سی سی پی، دانشگاه لیهای، دانشگاه تگزاس در دالاس، دانشگاه استونی بروک، دانشگاه دلاویر، دانشگاه ایلینوی جنوبی، دانشگاه ایلینوی در شیکاگو، دانشگاه کانزاس، دانشگاه آیووا، دانشگاه ووستر، دانشگاه کلمسون، دانشگاه اکلاهما، دانشگاه ایالتی اورگن، دانشگاه تنسی، دانشگاه کالیفرنیا، سانتا کروز مؤسسه فناوری ایلینوی، دانشگاه سیراکیوز، مؤسسه فناوری نیوجرسی، دانشگاه جرج میسون، دانشگاه مریلند، دانشگاه سینسیناتی، دانشگاه ایالتی وین، دانشگاه تگزاس در آرلینگتون، دانشگاه جرج واشینگتن، دانشگاه بایلور، موسسه فناوری نیویورک، دانشگاه آرکانزاس، دانشگاه بریگم یانگ، دانشگاه آلاباما، دانشگاه هیوستون، دانشگاه کترینگ
شرکت در دورههای تخصصی زیر به شما در کسب مهارت در این رشته کمک میکند:
CCIE (Cisco)
CCNP (Cisco)
JNCIE-ENT (Juniper)
Network+ (CompTIA)
WCNA (Wireshark)
کارشناسان شبکه میتوانند در موقعیتهای شغلی مختلفی مشغول به فعالیت شوند که برخی از مهمترین آنها عبارتاند از:
– متخصص شبکه
– تکنسین شبکه
– مدیر شبکه
– تحلیلگر شبکه
– مهندس شبکه